Legyen biztonságban otthonában, vagy tartsa szemmel távolléte alatt!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Legyen biztonságban otthonában, vagy tartsa szemmel távolléte alatt!"

Átírás

1 19 19

2 20 Legyen biztonságban otthonában, vagy tartsa szemmel távolléte alatt!

3 21 A szett elérhető 4 csatornás rögzítővel és 2 kamerával is! 21

4 22 Legyen biztonságban Ön is otthonában, vagy tartsa szemmel távolléte alatt! Egyszeri beállítással több mint 160 napig+ megtekintheti a felvételeket 8 csatornáról a beépített 2TB merevlemezen. A 1080p CCTV kamerák 30 méteres infravörös éjjellátást biztosítanak bel- és kültéren egyaránt. A szett 4 db kamerát tartalmaz, mely bővíthető további 4 db Swann PRO-T853 kamerával. A videófelvételeket könnyedén lementheti külső meghajtóra USB -n vagy hálózaton keresztül. Az élő vagy visszajátszott videót megtekintheti nagy felbontásban TV -jén vagy monitorán HDMI vagy VGA porton keresztül. Bármikor és bárhol megtekinteti otthonát telefonján vagy tabletjén (ios és Android) az ingyenes SwannView Link alkalmazással.

5 23 A szett elérhető 4 csatornás rögzítővel és 2 kamerával is!

6 24 Lássa, mi történik 1080p HD ben Hihetetlen látvány az 76 -os látószögű 1080p HD kamerákból (2,1 Megapixel), hogy részletesen láthasson be nagy területet. Lássa, mi történik bármilyen fényviszonyok közepette az infravörös szűrővel és az erős LED -ekkel, amik akár 30 méteres éjszakai látótávot biztosítanak. A sima csőforma és durva alumínium kialakítás alkalmassá teszi bel- és kültéri használatra IP66 időjárásálló besorolással, a kábelek pedig az állványon keresztül vezetnek a további védelem érdekében. Tökéletes kiegészítők, ha már rendelkezik felvételi megoldással (DVR) és további kamerákra van szüksége. Ezek csak a Swann Pro-sorozatú DVR-4500, 4550, 4600, 4750, 5000 és 8075 HD digitális videó felvevővel használhatóak. Elrettenti a tolvajokat, megvédi szeretteinket, védi ingatlanát látható biztonsági jelenléttel,beleértve a Swann eme kiváló megfigyelő kameráját.

7 25 25

8 26 Élvezzen védelmet és lássa, mi történik 1080p HD -ben! Élvezze a kettős védelmet, madártávlatból figyelve ingatlanát lenyűgöző full HD -ben eme 1080p megfigyelő kamera kettőssel. Hihetetlen látvány az 76 -os látószögű 1080p HD kamerákból (2,1 Megapixel), hogy részletesen láthasson be nagy területet. Lássa, mi történik bármilyen fényviszonyok közepette az infravörös szűrővel és az erős LED - ekkel, amik akár 30 méteres éjszakai látótávot biztosítanak. A dómkamerát diszkrétek, éss durva alumínium kialakításuk alkalmassá teszi bel- és kültéri használatra IP66 időjárásálló besorolással, a kábelek pedig az állványon keresztül vezetnek a további védelem érdekében. Tökéletes kiegészítők, ha már rendelkezik felvételi megoldással (DVR) és további kamerákra van szüksége. Ezek csak a Swann Pro-sorozatú DVR-4500, 4550, 4600, 4750, 5000 és 8075 HD digitális videó felvevővel használhatóak. Elrettenti a tolvajokat, megvédi szeretteinket, védi ingatlanát látható biztonsági jelenléttel, beleértve a Swann eme kiváló megfigyelő kameráját.

9 27 27

10 28 Tudja biztonságban otthonát és üzletét a 3 Megapixeles Swann rendszerekkel Egyszeri beállítással több mint 160 napig+ megtekintheti a felvételeket 4 csatornáról a bépített 1TB merevlemezen. A 3MP CCTV kamerák 30 méteres infravörös éjjellátást biztosítanak bel- és kültéren egyaránt. A szett 2 kamerát tartalmaz, mely bővíthető további 2 db Swann Pro-T858 kamerával. A videófelvételeket könnyedén lementheti külső meghajtóra USB -n vagy hálózaton keresztül. Az élő vagy visszajátszott videót megtekintheti nagy felbontásban TV -jén vagy monitorán HDMI vagy VGA porton keresztül. Bármikor és bárhol megtekinteti otthonát telefonján vagy tabletjén (ios és Android) az ingyenes SwannView Link alkalmazással.

11 29 A szett elérhető 8 csatornás rögzítővel és 4 kamerával is!

12 30 3MP 3 3MP NAGY FELBONTAS Lássa, mi történik 3MP HD ben Hihetetlen látvány az 64 -os látószögű 3MP HD kamerákból, hogy részletesen láthasson be nagy területet. Lássa, mi történik bármilyen fényviszonyok közepette az infravörös szűrővel és az erős LED -ekkel, amik akár 30 méteres éjszakai látótávot biztosítanak. A sima csőforma és durva alumínium kialakítás alkalmassá teszi bel- és kültéri használatra IP66 időjárásálló besorolással, a kábelek pedig az állványon keresztül vezetnek a további védelem érdekében. Tökéletes kiegészítők, ha már rendelkezik felvételi megoldással (DVR) és további kamerákra van szüksége. Ezek csak a Swann Pro-sorozatú DVR-4750, 5000 és 8075 HD digitális videó felvevővel használhatóak. Elrettenti a tolvajokat, megvédi szeretteinket, védi ingatlanát látható biztonsági jelenléttel,beleértve a Swann eme kiváló megfigyelő kameráját.

13 31 3MP HD Csőkamera kettős PRO-T858 3MP kamera x 2 BNC kábelek (18m) x 2 Táp adapter és elosztó Rögzítőcsavarok és tiplik Használati utasítás Tolvaj elrettentő matricák

14 32 T!"#$! $%&''&( )##*)+,# -$.%(&#-#! / 0&1!245&(&$ $%62&" 78 9:!++ "&+;$%&"&<= kel! Professzionális, könnyen használható, 4 MP felbontású kamera otthona vagy üzlete megfigyelésére. Egyszeri beállítással több mint 160 napig+ megtekintheti a felvételeket 8 csatornáról a beépített 2 TB merevlemezen. A 4MP CCTV kamerák 30 méteres infravörös éjjellátást biztosítanak bel- és kültéren egyaránt. A szett 4 db kamerát tartalmaz, mely bővíthető további 4 db Swann NHD-818 vagy NHD-819 kamerával. Hallhatja is, hogy mi történik, mivel a kamera beépített mikrofonnal rendelkezik. A videófelvételeket könnyedén lementheti külső meghajtóra USB -n vagy hálózaton keresztül. Az élő vagy visszajátszott videót megtekintheti nagy felbontásban TV -jén vagy monitorán HDMI vagy VGA porton keresztül. Bármikor és bárhol megtekinteti otthonát telefonján vagy tabletjén (ios és Android) az ingyenes SwannView Link alkalmazással.

15 33 8 csatornás 4 Megapixeles hálózati videórögzítő kamerával A szett elérhető 4 csatornás rögzítővel és 2 kamerával is!

16 34 Lásson minden részletet szuper-hd -ben! Arra készült, hogy bármilyen körülménynek megfeleljen IP66 időjárásálló besorolásával bel- és kültéri használatra egyaránt. Tartalmaz Cat 5E Ethernet kábelt, és mindent szükségeset. Ez a kamera csak Swann Super HD hálózati videó felvevővel használható, úgy mint NVR4-7400, NVR és NVR a kimagasló IP megfigyeléshez. A profi megfigyelő kamera nyugalommal töltheti el, mivel minden részletet szemmel tarthat, beleértve a rendszámtáblákat, arcokat, ruházat színeit és még sok mást, a 4 Megapixelnek köszönhetően.

17 35

18 36 Lásson minden részletet Szuper HD -ben! > A világelső biztonsági kamera kimagasló 4 Megapixeles Super-HD videó képtisztasággal, 75% -kal több pixellel a 1080p -hez képest, és megnövelt digitális nagyítással a részletekért: ezt látnia kell, hogy elhiggye! A kamera beépített mikrofonnal rendelkezik, így láthatja és hallhatja, mi történik^ Lásson mindent éjjel-nappal a 80 -os látószöggel és a legújabb infravörös szűrővel lenyűgöző, 30 méteres éjszakai látótávban. Arra készült, hogy bármilyen körülménynek megfeleljen IP66 időjárásálló besorolásával bel- és kültéri használatra egyaránt. Ez a kamera csak Swann Super HD hálózati videó felvevővel használható, úgy mint NVR4-7400, NVR és NVR a kimagasló IP megfigyeléshez. A profi megfigyelő kamera nyugalommal töltheti el, mivel minden részletet szemmel tarthat, beleértve a rendszámtáblákat, arcokat, ruházat színeit és még sok mást, a 4 Megapixelnek köszönhetően.

19 37

20 38 BCDEFGHIJKL 4x zoom, éjjelnappali 360 megfigyelés Lenyűgöző, 50m éjszakai látótáv az erőteljes sor LED -ekkel, hogy mindent lásson a nap 24 órájában. Vezető technológia 4x nagyítású nagy felbontású, akár 3mp HD videókép szenzorral és okos programozással. Készen áll a rugalmas felszerelési lehetőségekre, legyen szó falról vagy plafonról. Tartalmaz Cat 5E Ethernet & tápkábelt, csatlakozókat és mindent, amire szükség van. Nincs több 'vakfolt', mivel a dómkamera 360 -ban forog. Lenyűgöző nagyítási képesség 4x (2.8 12mm) optikai zoommal, lehetővé téve az olyan finom részletek megtekintését, mint az emberek arca vagy rendszámtáblák. Ránagyít a kulcsfontosságú helyszínekre az előre beállított pontokkal. Okostelefon megtekintés* és vezérlés a Swann 7285/7300 sorozat DVR* és az ingyenes SwannView Link alkalmazással párosítva. Ez a kamera csak a Swann hálózati videó felvevővel (NVR) kompatibilis. MO P QR

21 39 PTZ szuper HD Dóme Kamera

22 40 Ajánljuk vadászok, méhészek, borászok, horgászok, gazdálkodók és kirándulók számára! SUVWXYYZ [\]^ _` _aw`^ubc d_ef]g Egy lenyűgöző megfigyelő felvevő rendszer tartós, időjárásálló házzal, és a hordozhatóságot támogató akkumulátorral, ami akár -20 C* hidegben is működőképes marad. Éjszakai és nappali módban egyaránt lehetővé teszi a DVR a tiszta fotók elkészítését. A 12Megapixeles kamera, vagy a 1080p Full HD vidókamera segítségével kristálytiszta állókép vagy videó készithető éjjel akár 15méter távolságról is. Kövesse az adott felvételi időt nap, óra és holdfázis bélyegzővel. Több ezernyi fotót és több száz videót képes felvenni az SD kártyára^ (akár 32GB), majd átmásolhatja a fájlokat a számítógépre, hogy könnyen feltölthesse azokat kedvenc weboldalaira, mint például a YouTube, Facebook stb., vagy megtekintse digitális kameráján. Állítsa be a hosszú üzemidejű akkumulátorral (4 x AA^ normál használatra, vagy 8 x AA^hosszabb használatra) és mozgásvezérelt felvevővel a hónapokra kiterjesztett megfigyeléshez+ Nézzen körbe távoli helyeken, rögzítheti fákhoz, oszlopokhoz vagy sima felületekhez a házi vagy vadállatok megfigyeléséhez, vagy rögzítsen nem kívánt magatartást, úgy mint behatolás, rongálás, szemétlerakás és mások.

23 41 Hordozható Kamera Hordozható HD Video 12 Megapixel fotókamera és rögzítő h ijkp

24 42

25 43 lmnoop pqrlstnupvwxsy znyl{ }}lq ~z

26 44? HJ? J CƒƒCD FHH FGIH J DCH H? ˆC@? Š CDCJ szuper HD Swann rendszerekkel! Professzionális, könnyen használható, 5 MP felbontású kamera otthona vagy üzlete megfigyelésére. Egyszeri beállítással több mint 80 napig+ megtekintheti a felvételeket 8 csatornáról a beépített 2 TB merevlemezen. Az 5MP CCTV kamerák 30 méteres infravörös éjjellátást biztosítanak bel- és kültéren egyaránt. A videófelvételeket könnyedén lementheti külső meghajtóra USB -n vagy hálózaton keresztül. Az élő vagy visszajátszott videót megtekintheti nagy felbontásban TV -jén vagy monitorán HDMI vagy VGA porton keresztül. Bármikor és bárhol megtekinteti otthonát telefonján vagy tabletjén (ios és Android) az ingyenes SwannView Plus alkalmazással. A szett 4 db kamerát tartalmaz, mely igény szerint bővíthető további 4 db Swann PRO- T890 csőkamerával vagy PRO-T891 dómkamerával. Œ

27 45

28 46 Ž ŽC J DIJJFG ƒšg CG J DCHCH DH? ECG A Swann valaha gyártott legjobb hálózati videó felvevő biztonsági rendszere Ultra HD 4K felbontású élő és lejátszott képminőséggel. A világelső megjelenítési technológia tökéletes az UHD 4K TV -kre, de kiváló videóminőséget hoz a 1080p HD TV -eken és monitorokon is. Tartalmaz 4x ultramagas felbontású 4K biztonsági kamerát, amik lélegzetelállító videóminőséget nyújtanak, mivel 4x annyi pixelt tartalmaznak (8,29 Mpixelt), mint a hagyományos 1080p HD (2,07 Megapixel), infravörös szűrővel az erőteljes éjjellátásért akár 30 méterre, és időjárásálló, IP66 besorolású házzal bel- és kültérre egyaránt. Egyszeri beállítással rögzíthet folyamatosan 150 napig+ a 4 TB merevlemezre (8TB -ig bővíthető). Bővítse igényei szerint további 4 db, 4K NHD-880 csőkamerával vagy NHD-881 dómkamerával a teljes, 8 csatornás megfigyeléshez^ A videófelvételeket könnyedén lementheti külső meghajtóra USB -n vagy hálózaton keresztül. Bármikor és bárhol megtekinteti otthonát telefonján vagy tabletjén (ios és Android) az ingyenes SwannView Plus alkalmazással. A profi megfigyelő kamera nyugalommal töltheti el, mivel minden részletet szemmel tarthat nagy távolságról is, beleértve a rendszámtáblákat, arcokat, ruházat színeit és még sok mást, az Ultra HD -nek köszönhetően. M

29 47

30 48? HJ? J CƒƒCD FHH FGIH J DCH H? DH? š?gg CG J C C CD A Swann valaha gyártott legjobb hálózati videó felvevő biztonsági rendszere Ultra HD 4K felbontású élő és visszajátszott képminőséggel. A világelső megjelenítési technológia tökéletes az UHD 4K TV -kre, de kiváló videóminőséget hoz a 1080p HD TV -eken és monitorokon is. Tartalmaz 8x ultramagas felbontású 4K biztonsági kamerát, amik lélegzetelállító videóminőséget nyújtanak, mivel 4x annyi pixelt tartalmaznak (8,29 Mpixelt), mint a hagyományos 1080p HD (2,07 Megapixel), infravörös szűrővel az erőteljes éjjellátásért akár 30 méterre, és időjárásálló, IP66 besorolású házzal bel- és kültérre egyaránt. Egyszeri beállítással folyamatosan felvételt készíthet a 16 csatornából 75 napig+ a 4TB merevlemezre (12 TB -ig bővíthető). Bővítse igényei szerint, további 8 db, 4K NHD-850 csőkamera, vagy NHD-851 dómkamera hozzáadásával a teljes, 16 csatornás módhoz.^ A videófelvételeket könnyedén lementheti külső meghajtóra USB -n vagy hálózaton keresztül. Bármikor és bárhol megtekinteti otthonát telefonján vagy tabletjén (ios és Android) az ingyenes SwannView Plus alkalmazással. A profi megfigyelő kamera nyugalommal töltheti el, mivel minden részletet szemmel tarthat nagy távolságról is, beleértve a rendszámtáblákat, arcokat, ruházat színeit és még sok mást, az Ultra HD -nek köszönhetően. M Pœ

31 49

32 50 Külön megrendelhető Swann displa-

33 51 Exkluzív csomagolás 51

A már Angliában elért sikerek eredményeként a cég megnyitotta leányvállalatát, a Coditech Hungary Kft-t Magyarországon 2016-ban.

A már Angliában elért sikerek eredményeként a cég megnyitotta leányvállalatát, a Coditech Hungary Kft-t Magyarországon 2016-ban. Katalógus 2017 2 Az anyacég, Coditech Ltd 2013 elején alakult az Egyesült Királyságban ahol biztonságtechnikai eszközök kis - és nagykereskedelmével, illetve telepítésével foglalkozik. A már Angliában

Részletesebben

1080p Hőérzékelős Biztonsági Kamera Rendszer

1080p Hőérzékelős Biztonsági Kamera Rendszer PRO-SERIES HD 1080P MOTION & HEAT TRIGGER RECORDING & ALERTS 1080p Hőérzékelős Biztonsági Kamera Rendszer 8 csatornás DVR és 4 db nagy pontosságú hő és mozgásérzékelő HD kamerák 8 KAMERÁIG BŐVÍTHETŐ MOZGÁS

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Hardver Gyorsbeállítási útmutató

Hardver Gyorsbeállítási útmutató Hardver Gyorsbeállítási útmutató Üdvözöljük! Vágjunk bele! A DVR használatának megkezdéséhez az alábbiakra lesz szüksége:. Egy nagyfelbontású TV, mely képes 70p vagy 080p videó megjelenítésére. Vessen

Részletesebben

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH)

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH) Típus: SZQ392 2.5 kijelzı, 2,4GHz, négycsatornás DVR MP4 vezeték nélküli 4 db kamera és monitor készlet, megfigyelésre és gyermekfelügyeletre Típus: WRC840 7 TFT LCD monitor, 2,4GHz 4 csatornás vevı és

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1.

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1. Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban 2013. Február 1. Tartalom CCTV kép felbontások 960 H az új rögzítési felbontás 2013-tól Milyen kamera ad a DVR-nek 960H felbontású képet? Milyen

Részletesebben

Itt a HD analóg ideje!

Itt a HD analóg ideje! Itt a HD analóg ideje! Az AHD technológia 2016-ban a HD analóg technológiák domináltak, melyek közül az AHD volt a vezető. 720P megoldások leváltásra kerültek 1080P-vel. Az év vége felé a technológiák

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0.

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0. Golden-eye IP termékek Típus Kép Cikkszám Listaár (USD) Max. Felbontás Max. Képfrissítés Optika Min. megvilágítás és IR távolság Éjjel/Nappali technológia Audio Audio Codec Helyi tárolás Védelem Tápellátás

Részletesebben

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1.

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. Tartalomjegyzék HD-SDI Technológia Szaktudás a telepítéshez Identivision HD-SDI termékválaszték Identivision

Részletesebben

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás EverPix árlista Végfelhasználói példány Everpix biztonsági kamerák és kiegészítők ElectroPoint Kft. 1153 Budapest, Bocskai utca 8. Tel. +36-1-271-1148 Email: info@electropoint.hu http://electropoint.hu

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM Árlista Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 Ft 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 9 990 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység AXIRDBNEC 9 790 Ft 1/3, 800TVL,

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Itt a Megapixel korszak MP IP analóg áron? LDSZ Kft. 2014. Február 21. TARTALOM IdentiVision IP kamerák IdentiVision IP NVR-ek, Hogyan, mivel tudjuk rögzíteni? IdentiVision

Részletesebben

DVR Gyorsbeállítás. Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Olvasd el! Ismerje meg a DVR -jét. Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása

DVR Gyorsbeállítás. Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Olvasd el! Ismerje meg a DVR -jét. Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása DVR Gyorsbeállítás Olvasd el! Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Ismerje meg a DVR -jét Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása Csatlakozás az otthoni hálózathoz Az egér csatlakoztatása A DVR csatlakoztatása

Részletesebben

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység Árlista 2014. január 30-tól visszavonásig. Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 11 290 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Hőérzékelő Biztonsági kamerák

Hőérzékelő Biztonsági kamerák Security Made Smarter Hőérzékelő Biztonsági kamerák Nagy pontosságú, mozgásvezérelt 1080p HD kamerák HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 Bevezető Gratulálunk az új hőérzékelő biztonsági kamerák megvásárlásához! Hihetetlen

Részletesebben

8*5MP / 16*3MP / 16*2MP. LAN, WIFI (opciós access point-tal), 3G (opciós mobil routerrel). Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás. Ingyenes CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver.

Részletesebben

Árajánlat. Kamerarendszer kiépítésére

Árajánlat. Kamerarendszer kiépítésére LNL Group Solutions Kft. 8800 Nagykanizsa, Király út 9-11. Árajánlat Kamerarendszer kiépítésére Árajánlatkérő neve: Som Község Önkormányzata Árajánlatkérő címe: 8655 Som, Ady E. u. 35/A Képviselő: Lenkey

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás https://helpdesk.intelek.

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás  https://helpdesk.intelek. Helpdesk / Technikai támogatás www.iget.eu/cs/helpdesk-centrum-cs https://helpdesk.intelek.cz/ SMART HD CCTV Kit Gyors üzembe helyezési útmutató HU A legújabb, up-to-date kézikönyvet, tekintse meg: www.iget.eu

Részletesebben

Hőérzékelő Biztonsági kamera

Hőérzékelő Biztonsági kamera Security Made Smarter Hőérzékelő Biztonsági kamera Mozgás- és hővezérelt Super HD kamera HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 Bevezető Gratulálunk az új Swann Super HD kamera megvásárlásához! Élvezze az éjjel-nappali

Részletesebben

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED 1 Előadás témája: SAMSUNG új BEYOND sorozat Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető 2 Az elvárásokon túl! 2014.11. Samsung Techwin Europe Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila

Részletesebben

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér vagy antracit színben, 2,8 mm fix

Részletesebben

Érvényes: április 15-től

Érvényes: április 15-től Protektor Special Bt. Tel./fax.: 06-25/281-454 Érvényes: 2019. április 15-től Cím: 1157 Budapest, Nyírpalota út 5. Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Babits Mihály u. 5. fszt. 4. www.protektor-special.hu

Részletesebben

2.<br> Zviewer alkalmazás Windowsra.<br> Lokális hálózaton belül ajánljuk.<br>

2.<br> Zviewer alkalmazás Windowsra.<br> Lokális hálózaton belül ajánljuk.<br> Teljes 4 darabos 720p-s kamera rendszer, éjjellátó funkcióval, 1 TB-os merevlemezzel és 4 darab ethernet kábellel a kamerák csatlakoztatásához leírása: P2P protokol nyilvános IP cím nélkül A ZMODO NVR

Részletesebben

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU)

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás EverPix árlista Végfelhasználói példány Everpix biztonsági kamerák és kiegészítők ElectroPoint Kft. 1153 Budapest, Bocskai utca 8. Tel. +36-1-271-1148 Email: info@electropoint.hu http://electropoint.hu

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

Végfelhasználói Árlista

Végfelhasználói Árlista Végfelhasználói Árlista webshop: www.trioda.hu Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér

Részletesebben

Hőérzékelő Biztonsági kamera

Hőérzékelő Biztonsági kamera Security Made Smarter Hőérzékelő Biztonsági kamera Mozgás- és hővezérelt Super HD kamera HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 Bevezető 1 Gratulálunk az új Swann Super HD kamera megvásárlásához! Élvezze az éjjel-nappali

Részletesebben

L: 10.690 Ft L: 11.690 Ft L: 17.690 Ft L: 21.990 Ft

L: 10.690 Ft L: 11.690 Ft L: 17.690 Ft L: 21.990 Ft 2015. július AHD MEGAPIXEL TERMÉKEK ANALÓG TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD MEGAPIXEL IR LED CSŐKAMERÁK IHD-L104F IHD-L103F IHD-L103VFW IHD-L1030VFW APACHE fix optika fix optika varifokális optika varifokális

Részletesebben

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Előoldal Módválasztó funkciógomb: - kamera ki- és bekapcsolása

Részletesebben

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion

Felhasználói útmutató. kitvision.co.uk. JB. 3544 / Made in China. Kitvision 2014. Christchurch, Dorset. BH23 4FL. Li-ion Felhasználói útmutató kitvision.co.uk A k c i ó k a m e r a Li-ion Do not dispose of Lithium-ion batteries with general waste. Please return it to battery recycling collection point. JB. 3544 / Made in

Részletesebben

Nyomógombos telefonok

Nyomógombos telefonok Nyomógombos telefonok Kö Nagyon hosszú üze idő SOS gomb egy adott telefonszám azonnali hívásához Mizu BT60 Evolveo EP500 yű kezelhetőség Kínálatunk legolcsóbb készüléke 3 db SIM kártya egyidejű kezelése

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje

Részletesebben

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV3143 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig AN ROS A HAM Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest

Részletesebben

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM ÚJRAGONDOLT AKCIÓKAMERA A KAMERA Rögzítse az élet legjobb pillanatait 4K Ultra HD minőségben, a TomTom Bandit akciókamera

Részletesebben

Végfelhasználói árlista

Végfelhasználói árlista Végfelhasználói árlista Dome kamerák Megnevezés Lista ár AXIRDBSHD 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység 13 385 Ft AXIRDBHNB GYM 5 489 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER 4 VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER Egy rendszer minden minden alkalmazáshoz A VIP rendszer egy csúcsminőségű videó beléptető rendszertechnológia kapcsolt szolgáltatásokkal, új adatátviteli utakkal,

Részletesebben

MASCO új termékek 2014. augusztus 14.

MASCO új termékek 2014. augusztus 14. PROVISION-ISR Termékkód PR-BX380IP PR-DI380IPVF Leírás PROVISION-ISR inframegvilágítós 1,3 megapixeles IP box kamera, 1280x960/1280x720 felbontás, H.264 tömörítés, ONVIF, 1/3" SONY CMOS képérzékelő, manuális

Részletesebben

AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera

AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera CMOS technológia, 3,2Mpixel effektív pixelszám, 720p (1280x720) maximális kimeneti jel, 2x Optikai, 8x Digitális ZOOM (maximális zoom 16x), manuálisan

Részletesebben

FULL HD 1080P AUTÓS KAMERARENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

FULL HD 1080P AUTÓS KAMERARENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FULL HD 1080P AUTÓS KAMERARENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ez a nagy felbontású digitális HD minőségű kamerarendszer a legújabb fejlsztésekkel készült. Hagyományos HD kamera és autós kamerarendszernénk is

Részletesebben

Üzleti/Oktatási modellek:

Üzleti/Oktatási modellek: Belépő modellek: Ideális megoldások kisebb tárgyalók és osztálytermek vetítéstechnikájának kialakításához. Kisméretû, stílusos vetítõk elsõsorban mobil felhasználásra. Optoma S-310 projektor 65.900,- Ft

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. október AHD MEGAPIXEL TERMÉKEK ANALÓG TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F IHD-L103F IHD-L103VFW IHD-L107VFW APACHE

Részletesebben

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet Hatékony 1.6 GHz-es dual-core processzor A rendkívül gyors és hatékony kétmagos 1.6 GHz- es processzor lehetővé teszi a tableten telepített alkalmazások optimális használatát.

Részletesebben

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése 1.oldal Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről lépésre felkonfigurálni egy Avemia HF szériás hibrid, vagy IP rögzítőre Sunell

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató www.concorde.hu 1 Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD30 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

AUDI VBK notebook Belépő kategória. HP 15 notebook

AUDI VBK notebook Belépő kategória. HP 15 notebook AUDI VBK notebook Belépő kategória HP 15 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3-7100u 15,6 FullHD AG (1920x1080)

Részletesebben

Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5.

Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5. Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5. Kamera rendszer elemei: végfelhasználói igények felmérése, dokumentálása kamera és optika típusok, rögzítő

Részletesebben

Párizs február 7.

Párizs február 7. Az ARCHOS új szintre emeli a káva nélküli kijelző technológiáját 3 új okostelefonnal, 5.5, 5.7 és 6 hüvelykes kompakt formában, 89,99 -s bevezető áron. Párizs - 2018. február 7. szerda - Az ARCHOS Core

Részletesebben

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok Áttekintés Az it-3wxx sorozatú beágyazott hálózati DVR egy kiváló digitális videós megfigyelő termék, mely beágyazott Linux operációs rendszert és DaVinci

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató ios gyors felszerelési útmutató 2-7 Android gyors felszerelési útmutató 8-13 Provision-ISR PnV IP kamera ios gyors felszerelési útmutató: Tápegység

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató www.concorde.hu Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD20 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

4K Ultra HD Biztonsági kamera

4K Ultra HD Biztonsági kamera Security Made Smarter 4K Ultra HD Biztonsági kamera 4K Dómkamera Ultra HD Hálózati videófelvevőkhöz HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 Bevezető Gratulálunk az új Swann Ultra HD kamera megvásárlásához! A kamera piacvezető

Részletesebben

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa Figyelem! A feltüntetett nagykereskedelmi nettó listaárak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! 2016. február AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG fix cső sorozat fix cső sorozat varifokális

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. november AHD MEGAPIXEL ÉS AHD MEGAIXEL / ANALÓG HIBRID TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F/O IHD-L103F IHD-L103VFW

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

Zárt láncú analóg - kamerarendszer kiépítésére, bővítésére

Zárt láncú analóg - kamerarendszer kiépítésére, bővítésére Fogyatékkal élők, Szociális Intézmények, Idősek Otthona biztonsági kamerákkal történő megfigyelésére. Zárt láncú analóg - kamerarendszer kiépítésére, bővítésére Információ: +3630/685 5858; +3670/452 91

Részletesebben

Templomok, templomkertek, ravatalozók biztonsági kamerákkal történő megfigyelésére. Zárt láncú analóg - kamerarendszer kiépítésére, bővítésére

Templomok, templomkertek, ravatalozók biztonsági kamerákkal történő megfigyelésére. Zárt láncú analóg - kamerarendszer kiépítésére, bővítésére Templomok, templomkertek, ravatalozók biztonsági kamerákkal történő megfigyelésére. Zárt láncú analóg - kamerarendszer kiépítésére, bővítésére Információ: +3630/685 5858; +3670/452 91 35 palyazat@lnl.hu

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység

1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység ÁRLISTA Kíváló ár és érték arány - folyamatos termékfejlesztés! Minta vásárlási kedvezmény -40% kamerákra! Érvényes: 2010 február 8-tól visszavonásig DOME KAMERÁK AXCDMPC 1/4 " színes, 480TV sor 6 990

Részletesebben

TERMÉKÁTTEKINTŐ 2015 /

TERMÉKÁTTEKINTŐ 2015 / TERMÉKÁTTEKINTŐ 2015 / 2016 www.ltv-cctv.eu TARTALOMJEGYZÉK IP KAMERÁK - ECONOMY SOROZAT 4 NVR HÁLÓZATI VIDEÓ RÖGZÍTŐK - ECONOMY SOROZAT 5 IP KAMERÁK - PROFESSZIONÁLIS SOROZAT 6 IP KAMERÁK VIDEOANALITIKÁVAL

Részletesebben

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 (PSDP2E-00800NHU)

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 (PSDP2E-00800NHU) Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 (PSDP2E-00800NHU) Bruttó ár: 371.990 Ft Termékvonal: Toshiba 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core i5 Processzor

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 15255 Sportkamera insportline ActionCam III *A kép csak illusztráció. A szín a modelltervezéstől függően változhat. TARTALOM BEVEZETŐ INFORMÁCIÓK... 3 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...

Részletesebben

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft.

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft. i Farsang árak 2015. február Kiemelt ajánlataink DS-7104NI-SN 4 csatornás hálózati rögzítõ 25Mbps rögzítési, 40Mbps kliensirányú sávszélesség 25fps@1080p; 1 HDMI és 1 VGA kimenet (1920x1080) 1 audio ki/be;

Részletesebben

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1.

PROMOPACK. Kombináljon kedvére! Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok. 2012. április 16 - június 1. PROMOPACK 2012. április 16 - június 1. Vezetékösszekötő, installációs és sorkapocs csomagok Kombináljon kedvére! Weidmüller Kereskedelmi Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. Tel.: +36 1 382 7700 Fax: +36

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik.

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik. ELEKTRONIKUS AJTÓKUKUCSKÁLÓ OR-WIZ-1102 MŰKÖDÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI KÉZIKÖNYV Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót a termék telepítése és használata előtt. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának

Részletesebben

Bemutatjuk. új márkáinkat. www.riasztobolt.info. Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig.

Bemutatjuk. új márkáinkat. www.riasztobolt.info. Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig. Bemutatjuk új márkáinkat www.riasztobolt.info Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig. Tisztelt Partnerünk! Többéves sikeres értékesítési tapasztalatunkra támaszkodva, illetve hosszú előkészület

Részletesebben

Apple számítógépek összehasonlító táblázata

Apple számítógépek összehasonlító táblázata Remac Computer MacBook White 13" MacBook Pro 13" MacBook Pro 13" MacBook Pro 15" MacBook Pro 15" MacBookPro 15" (MC516ZH/A ) (MC374LL/A) (MC375LL/A) (MC371LL/A) (MB372LL/A) (MB373LL/A) Burkolat Polikarbonát

Részletesebben

A Nexus 6P-t ujjlenyomat olvasóval is felszerelte a gyártó, így a Nexus Imprint segítségével a

A Nexus 6P-t ujjlenyomat olvasóval is felszerelte a gyártó, így a Nexus Imprint segítségével a A Huawei és a Google bemutatta San Fransiscóban a Nexus 6P innovatív okostelefont, amely a Google legújabb operációs rendszerét, az Android 6.0 Marshmallow-t futtatja. A Huawei nagy örömére szolgál, hogy

Részletesebben

LowPrice 2012-2013. LowPrice

LowPrice 2012-2013. LowPrice LowPrice 2012-2013 LowPrice 2012-2013 Micro SD memóriakártyák Kingston microsdhc 8GB Class 4 SDC4/8GB 11$ MicroSDHC 8GB Class 4 SDC4/8GB 11$ Samsung 16GB Class 10 TF Card 22$ Kingston microsdhc 16GB Class

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Baby-t választotta! A kezdés egyszerű. A csomag tartalma Arlo Baby kamera USB hálózati adapter (országonként eltérő) Gyors

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL. Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942

VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL. Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942 VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942 AKCIÓNK KIZÁRÓLAG REGISZTRÁLT TELEPÍTŐINKNEK SZÓL, ÉS A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES!

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

E M5 1250 Kit fekete. A képminőséghez dedikált klasszikus stílus. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő

E M5 1250 Kit fekete. A képminőséghez dedikált klasszikus stílus. Műszaki adatok. Típus. Szenzor. Képprocesszor. Szűrő E M5 1250 Kit fekete Por- és cseppálló 3" átmérőjű, dönthető OLED érintőkijelző A világ leggyorsabb autofókusz rendszere Intuitív érintőképernyős kezelés A képminőséghez dedikált klasszikus stílus A csúcstechnológiás,

Részletesebben

Valósággá válik-e Orwell világa? május 17.

Valósággá válik-e Orwell világa? május 17. Valósággá válik-e Orwell világa? 2018. május 17. A Nagy Testvér (mindig) mindent lát!! 2004 2003 E-Útlevél 1988 1996 2002 1954-1991 1949 Folyamatos és állandó a megfigyelés Nem csak egy diktátor vagy államhatalom,

Részletesebben

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar

Kamera. Hálózati kupolakamera. Gyors üzemelési útmutató magyar Kamera Hálózati kupolakamera Gyors üzemelési útmutató magyar Ez a gyors útmutató a következő készülékekre vonatkozik: DS-2CD4312F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4312FWD-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4324F-(I)(Z)(H)(S), DS-2CD4332FWD-(I)(Z)(H)(S)

Részletesebben

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz A. Bekapcsolás gomb B. Funkció gomb C. Módkapcsoló gomb D. Világítás (piros, zöld és kék) E. Újraindítás gomb F. Mini USB G. Port TF kártyának H. MIC

Részletesebben

ASUS - X556UB-DM156D (X556UB-DM156D)

ASUS - X556UB-DM156D (X556UB-DM156D) ASUS - X556UB-DM156D (X556UB-DM156D) Bruttó ár: 236.990 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben