J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 4. napján tartott nyílt ülésérıl

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 4. napján tartott nyílt ülésérıl"

Átírás

1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 4. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı Tóth József, a Bizottság tagja, képviselı dr. Péter Szilveszter, a Bizottság tagja, képviselı prof. dr. Iván László, a Bizottság tagja, külsı bizottsági tag prof. dr. Hajnal Ferenc, a Bizottság tagja, külsı bizottsági tag prof. dr. Wittmann Tibor, a Bizottság tagja, külsı bizottsági tag Novkov Veszelinka, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, irodavezetı dr. Balázs Éva, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, ügyintézı Berkiné Ménesi Gyöngyi, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, ügyintézı Bárány Beáta, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda, ügyintézı dr. Kónyáné Rózsa Ágnes, Jegyzıi Iroda Szikora Gizella, Közgazdasági Iroda dr. Tóth Katalin, Városüzemeltetési Iroda Balogi Dániel, önkormányzati képviselı dr. Kovács Ferenc, ÁNTSZ Szegedi, Mórahalomi Kistérségi Intézete, tisztifıorvos dr. Ágoston Zsuzsanna, Magyar Orvosi Kamara Csongrád Megyei Területi Szervezete Farkas Rózsa, Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Szegedi Helyi Szervezete, elnök Banga Béla Erik, Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Szegedi Helyi Szervezete, alelnök dr. Orvos Hajnalka, SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dr. Ványai Éva: Szeretettel köszöntöm a Bizottság tagjait, a Hivatal munkatársait. Az alábbi napirendet javaslom megtárgyalásra, nyílt ülésen 1. napirend: Az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról szóló 35/2002.(IX.13.) Kgy. rendelet módosítása, 2. napirend: Ingyenes méhnyakrák elleni védıoltás biztosítása, 3. napirend: Beszámoló az egészségügyi integrációról, 4. napirend: Az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletérıl, a lakbérek mértékérıl és a lakbértámogatásokról szóló 45/2006. (XII. 13.) Kgy. rendelet módosítása, 5. napirend: A évi önkormányzati költségvetés módosítása, 6. napirend: A Közgyőlés állandó bizottságainak beszámolója (2009. április 1-tıl szeptember 30-ig), 7. napirend: Tájékoztató a lejárt határidejő közgyőlési határozatok végrehajtásáról. Zárt ülésen 8. napirend: Szociális munkáért díj adományozása, 9. napirend: Elsı lakást szerzı fiatal házasok támogatása, helyi önkormányzat lakásépítési, lakásvásárlási támogatása. Van-e a napirenddel kapcsolatban kérdés, javaslat? Amennyiben más javaslat nincs, kérem szavazzunk. Megállapítom, hogy a Bizottság a napirendet egyhangúlag (6 igen szavazattal) elfogadta.

2 /2009. (XI. 04.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda elıterjesztése alapján az alábbi napirendet fogadta el: 1. Az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról szóló 35/2002.(IX. 13.) Kgy. rendelet módosítása 2. Ingyenes méhnyakrák elleni védıoltás biztosítása 3. Beszámoló az egészségügyi integrációról 4. Az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletérıl, a lakbérek mértékérıl és a lakbértámogatásokról szóló 45/2006. (XII. 13.) Kgy. rendelet módosítása 5. A évi önkormányzati költségvetés módosítása 6. A Közgyőlés állandó bizottságainak beszámolója (2009. április 1-tıl szeptember 30-ig) 7. Tájékoztató a lejárt határidejő közgyőlési határozatok végrehajtásáról 8. Szociális munkáért díj adományozása 9. Elsı lakást szerzı fiatal házasok támogatása, helyi önkormányzat lakásépítési, lakásvásárlási támogatása 10. Egyebek Errıl értesítést kap: Tisztségviselık, Jegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 1. napirend: Az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról szóló 35/2002.(IX. 13.) Kgy. rendelet módosítása Dr. Ványai Éva: Van-e hozzászólás, javaslat a napirendhez? Amennyiben nincs, kérem szavazzunk. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (6 igen szavazattal) javasolja a /2009. (XI. 4.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Polgármester 01/136-50/2009. iktatószámú, Az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról szóló 35/2002.(IX. 13.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta:

3 Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Tisztségviselık, Címzetes Fıjegyzı, Kabinet, Jegyzıi Iroda, Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 2. napirend: Ingyenes méhnyakrák elleni védıoltás biztosítása dr. Ványai Éva: Következik a 2. napirendi pont az Ingyenes méhnyakrák elleni védıoltás biztosítása tárgyú elıterjesztés. Átadom a szót az elıterjesztınek, dr. Balogi Dánielnek. dr. Balogi Dániel: Az elıterjesztés egy valós társadalmi igényt fogalmaz meg. Ezért javasoltuk, hogy a város költségvetésében ennek fedezetét biztosítsák. dr. Ványai Éva: Tájékoztatom a Képviselı Urat, hogy korábban ezzel a kérdéssel foglalkoztunk a bizottsági ülésen. Én azt javasolnám, hogy a 13. évet betöltött lányokkal kezdjék az oltás-sorozatot szociális rászorultság figyelembevételével. A költségvetésben erre a célra megállapított összeg nagyságától függıen kikalkulálnák, hogy milyen rászorultsági szintig kapják ingyenesen. Véleményem szerint, akinél megállapításra kerül a szociális rászorultság annak mind a három oltáshoz ingyen kellene hozzájutnia. Továbbá azt is javaslom, hogy tájékozódjunk, hogy milyen egyéb TB által nem finanszírozott védıoltások vannak még, amelyet esetleg még be tudnánk venni a rendszerbe. dr. Balogi Dániel: Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy amennyiben költségtérítéses az oltás, akkor nem haladja meg a 40 százalékot a résztvevık aránya. dr. Ványai Éva: A program elindításához javaslom, hogy 10 millió forint kerüljön elkülönítésre a költségvetésbıl. dr. Péter Szilveszter: Véleményem szerint 10 millió forint kevés erre a célra. Jelentıs engedményt kaphatna az önkormányzat, ha az oltás az egész korosztályt lefedné. dr. Ványai Éva: Más városok tapasztalati alapján azt javaslom, hogy a 13. évet betöltött lányok oltásával kell kezdeni, a szociális rászorultságot figyelembe kell venni, és a rászorultaknál mind a 3 oltást ingyenessé kell tenni. Tóth József: Véleményem szerint is el kell kezdeni a programot, és amennyiben a pénz kevés lesz a célra, az önkormányzat majd biztosít plusz támogatást, de elıre ne kössünk le egy nagyobb összeget.

4 dr. Ványai Éva: A program elindítása elıször is a pályázati szabályzat kidolgozását jelentené. A költségvetés elfogadását követıen a program is elindulhatna. prof. dr. Wittmann Tibor: Jelentıs árengedményt kaphatunk az oltás beszerzésekor. A kérdésem az lenne, hogy a szociális rászorultság mértékét hogyan lehet meghatározni? dr. Ványai Éva: Erre van most 2 hónapunk, hogy a szabályzatot kidolgozzuk és az egy fıre esı jövedelem alapján meghatározzuk a rászorultságot. prof. dr. Wittmann Tibor: Javaslom, hogy a 2 hónap alatt az iskolaorvosokon keresztül keressük meg a célcsoportot és a szülıket, hogy tájékoztassuk ıket a lehetıségrıl, illetve felmérjük, hogy ki az, aki önerıbıl meg tudja oldani és ki a rászorult. dr. Kovács Ferenc: Javaslom, hogy majd kerüljön bele az elıterjesztésbe, hogy kik lesznek az oltás végrehajtói. Én úgy gondolom, hogy az iskola egészségügyi szolgáltatásnál volna a helye, de más megoldás is elképzelhetı. dr. Ványai Éva: Köszönöm a konstruktív javaslatot. dr. Péter Szilveszter: Véleményem szerint szőrésnek kell megelıznie az oltást, ezt is bele kell venni a programba. dr. Ványai Éva: A pontos részleteket februárig kell kidolgozni, melyhez kérni fogjuk az ÁNTSZ segítségét is. Mindenki támogatja azt, hogy egy pályázati szabályzatot hozzunk létre a társadalombiztosítás által nem finanszírozott védıoltások igénybevételére, oly módon, hogy ez februárban elfogadható legyen. dr. Balogi Dániel: Köszönöm mindenki pozitív hozzáállását. Nyugat-európai felmérések alapján az oltásban részesült lányok 80 százaléka óvatosabban viszonyul a szexuális élethez, 90 százalékuk rendszeresen rész vesz a rákszőréseken. Továbbá a beoltott gyerekek családjában is nıt a rákszőrésen részt vevık száma. dr. Ványai Éva: Biztos, hogy egy felelısségteljesebb magatartás alakulhat ki az oltásban részvevık körében. Kérdezem a Bizottság tagjait, hogy egyetértenek-e azzal, hogy a rászoruló magánszemélyek részére az Iroda egy pályázati szabályzatot dolgozzon ki a társadalombiztosítás által nem finanszírozott védıoltások igénybevételéhez. Elsı lépésben 10 millió forint kerüljön elkülönítésre. prof. dr. Wittmann Tibor: Javaslom, hogy maradjuk HPV elleni védıoltásnál. Következı ülésen esetleg egy másik elıterjesztés keretében döntsünk egy másik oltásról. dr. Ványai Éva: Én azért javasoltam így, hogy tájékozottabbak legyünk, de kérem, hogy a pénzügyi realitások talaján maradjunk. prof. dr. Hajnal Ferenc: Én is azt javaslom, hogy most a HPV elleni védıoltásra koncentráljunk.

5 dr. Ványai Éva: A tagok egyetértenek-e azzal, hogy a rászoruló magánszemélyek részére az Iroda egy pályázati szabályzatot dolgozzon ki a HPV elleni védıoltás igénybevételéhez. Elsı lépésben 10 millió forint kerüljön elkülönítésre. Kérem szavazzunk. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (6 igen szavazattal) javasolja a Közgyőlésnek az elhangzott módosítással /2009. (XI. 4.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta Dr. Balogi Dániel és Farkasné Pocsai Blanka önkormányzati képviselık 01/ /2009. iktatószámú, Ingyenes méhnyakrák elleni védıoltás biztosítása tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: A Bizottság javasolja a Közgyőlésnek az elıterjesztés megtárgyalását és az alábbi határozati javaslat elfogadását: 1. A Közgyőlés szükségesnek tartja, hogy az önkormányzat a rászoruló magánszemélyek részére segítséget nyújtson az Egészségügyi és Szociális Bizottság által kidolgozandó pályázati szabályzat szerint a HPV elleni védıoltás igénybevételéhez. 2. A Közgyőlés a Polgármester útján utasítja a Közgazdasági Iroda irodavezetıjét, hogy az önkormányzat évi költségvetésébe e Ft-ot a HPV elleni védıoltás fedezetére tervezzen be. Felelıs: Közgazdasági Iroda irodavezetıje Határidı: a évi költségvetési rendelet tervezése Családvédelmi és Egészségügyi Iroda és általa Dr. Balogi Dániel és Farkasné Pocsai Blanka önkormányzati képviselık. 3. napirend: Beszámoló az egészségügyi integrációról dr. Ványai Éva: Átadom a szót Hajnal Ferenc professzor úrnak. prof. dr. Hajnal Ferenc: Az anyag próbál egy tömör és releváns képet adni a 2 éve elkezdett munkáról, illetve a végén olvasható a jövıkép is, amely az európai támogatási programokból kibontakozó lehetıségeket próbálja megcélozni. A anyagban szerepel a TIOP 227 pályázat, mely esetében a szerzıdés megkötésének dátumaként október 31. napja szerepel. A szerzıdés megkötésére még nem került sor, mert néhány hiánypótlást még teljesíteni kell. Azonban a fıhatóságtól kapott ígéret alapján az idei évben a TIOP 227 és a TIOP 222 pályázat aláírásra kerül és megkezdıdhet a munka.

6 prof. dr. Wittmann Tibor: Én az integrációban részt veszek. Nagyon kemény munkával sikerült az integrációt biztonságosan levezényelni. A Közgyőlésnek meg kell vizsgálni, hogy az önkormányzati vagyont nem veszélyezteti-e a felsıoktatási törvény módosítása. A törvénymódosításban megjelennek a vállalkozó közintézmények elsısorban a klinikai centrumok vonatkozásában. Eddig is lehetıséget adott rá a tv., de az ütközött az államháztartásról szóló törvény rendelkezéseivel, most ezeket az ütközıket veszik ki. A klinikai centrumok vállalkozó közintézményekké alakulhatnak át, melyet nem a szakma fog felügyelni, hanem ötfıs közgazdász-csoport. Az öttagú csoport vezetésével részvénytársasággá alakulhat, komoly hiteleket vehetnek fel, és ezzel az állami felügyelet az állami vagyon jelentıs mértékben sérülhet. Én ezt komoly veszélynek látom az integrált kórház, rendelıintézet vonatkozásában is, de ez minden klinikai központot magában foglaló intézményre igaz. Nagyon alattomos ez a törvény. Minden eddigi próbálkozás ellenére szerencsésen megmenekült az egészségügy a komoly privatizációtól. dr. Ványai Éva: Az önkormányzatnál maradt az ingatlanvagyon, ezért ez megnyugtató. A Professzor Úr a jövırıl, illetve a jelenrıl beszél az elıterjesztés a múltról szól. dr. Péter Szilveszter: A felsıoktatási törvény megváltoztatásával a vállalkozási lehetıség megjelenik az egészségügyben. Kiszervezésre kerül majd, mindenféle feladat. Láttunk már olyan szerzıdéseket, amelyben a feladat elvégzéshez átadnak egy épületrészt, vagy gépeket, mőszereket, autókat. Majd kopik a vagyon, és ha a cég csıdbe megy, a tulajdonos felel a vagyonával 3 millió forintig, mint Kft. Ez nem lehet jövıkép. Ezt a törvénymódosítást meg kell akadályozni, vissza kell utasítani. dr. Ványai Éva: A háttérszolgáltatások kiszervezése az mindenütt a világon megtörténik. Akkor lehet tisztán látni az egészségügyi gazdálkodást, ha csak arról beszélünk. prof. dr. Wittmann Tibor: Akkor lenne helyes ez az okfejtés, ha kiszervezett szolgáltatások nem az OEP kasszából kerülne kifizetésre. A törvényjavaslatot két okból kell átgondolni, mivel a törvény nem tesz különbséget klinikai központok és annak vagyontárgyai között. Ami oda beintegrálódott azt a klinikai központ mőködteti, hiába önkormányzati vagyon, az Egyetem is állami vagyon. Az önkormányzati vagyon az továbbra is önkormányzati vagyon maradt, de úgy nevezik most, hogy klinikai központ és ez a törvény vonatkozik rá. Azoknak a képviselıknek, aki a törvénymódosításról szavaznak majd a Parlamentben felelıségük van. Ha csak a régi egyetemi betegellátási struktúrát nézem, akkor ezzel a módosítással a város egészségügyi ellátásában a módosítás óriási problémát fog okozni. A módosítással kapcsolatban az országgyőlési képviselıknek nyilvánosan színt kell vallani. dr. Ágoston Zsuzsanna: dr. Domokos István fıorvos urat helyettesítem az ülésen a Kamara képviseletében. A Klinikai Központ területén mőködik magánszolgáltató egészségügyi intézmény a diagnosztikai centrum. A diagnosztikai centrum esetében jól látjuk, hogy ott már felmerül a döntésekben az, hogy korlátozni kell bizonyos diagnosztikus ellátásoknak a számát, nagy értékő beavatkozásoknak a számát korlátozni kell, abban az esetben is, ha az szakmailag indokolt. Itt már egy olyan területre érkezünk, ahol kitőnik a különbség a közintézmény és a magánintézmény között. A közintézményben az orvos azt mondja, hogy ezt a vizsgálatot meg kell csinálni, akkor csak az számít, hogy arra a betegnek szüksége van,

7 vagy nincs. A magánintézmény természetesen figyelembe veszi, hogy szüksége van-e a betegnek erre a beavatkozásra vagy nem, viszont figyelembe veszi azt, hogy a gazdasági körülményeket figyelembe véve ezt megteheti-e vagy nem. Fog találni félig-meddig szakmailag is elfogadható indokot, amely alapján nem csinálják meg a beavatkozást. A háttérben azonban csak egy gazdasági döntésrıl van szó. Amikor a Klinikai Központ Elnöke kér egy gazdasági megfontolást az intézményvezetıktıl arra vonatkozóan, hogy korlátozzanak bizonyos beavatkozásokat, akkor abban biztos lehet mindenki, hogy az intézetvezetık kizárólag szakmai szempontok alapján fogják megfontolni, és nem vesznek figyelembe kifejezetten gazdasági indokokat. Természetesen van gazdasági felelıssége az intézetvezetınek, de ez elsıdlegesen számukra szakmai kérdés. Ha közgazdászok döntenek errıl nem fogják a szakmai szempontokat figyelembe venni. A Szenátus tagja vagyok, de a Szenátusban semmiféle garancia nincs arra vonatkozóan, hogy az egészségügyi intézmények privatizációját a Szenátus megakadályozza. Vannak olyan hangok a Szenátuson belül, akik ezt a folyamatot facilitálják, elsısorban azoknak a karoknak a vezetıi, akik szakmaismeretek hiányában hajlamosak gazdasági szempontból megközelíteni a kérdést. prof. dr. Hajnal Ferenc: Én indokoltnak tartanám, hogy azon napirendi pontok esetében, amikor a Szenátus a szegedi integrált egészségügynek valamilyen vonatkozásáról tárgyal, mely vonatkozik az önkormányzati vagyonra is, akkor az önkormányzat képviselıje legyen ott az ülésen. Tóth József: Nem sérti az Egyetem autonómiáját, ha ilyet kér a városvezetés? prof. dr. Wittmann Tibor: Az önkormányzat tulajdonáról van szó, így nem is csak tanácskozási joggal, hanem vétójoggal kellene rendelkeznie. dr. Ványai Éva: Köszönöm a figyelemfelhívást az elıttünk álló problémára és az elhangzott kiegészítéseket, de most azt javaslom, hogy a konkrét napirendhez térjünk vissza. Az elhangzottakról a Polgármester Urat tájékoztatom. prof. dr. Hajnal Ferenc Kérem, hogy az elıterjesztésben leírt szakmai munkáról döntsön a bizottság. dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek, az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (6 igen szavazattal) javasolja a /2009. (XI. 4.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szegedi Tudományegyetem 01/ /2009. iktatószámú, Beszámoló az egészségügyi integrációról tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a

8 Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 4. napirend: Az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletérıl, a lakbérek mértékérıl és a lakbértámogatásokról szóló 45/2006. (XII. 13.) Kgy. rendelet módosítása dr. Ványai Éva: Van-e hozzászólás, javaslat a napirendhez? Amennyiben nincs, kérem szavazzunk. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (6 igen szavazattal) javasolja a /2009. (XI. 4.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Polgármester 3437/2009. iktatószámú, Az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletérıl, a lakbérek mértékérıl és a lakbértámogatásokról szóló 45/2006. (XII. 13.) Kgy. rendelet módosítása tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 5. napirend: A évi önkormányzati költségvetés 4. sz. módosítása dr. Ványai Éva: Van-e a napirenddel kapcsolatban kérdés, javaslat? Amennyiben nincs szavazzunk. Kérem, aki az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (6 igen szavazattal) javasolja /2009. (XI. 4.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Polgármester /2009. iktatószámú, A évi önkormányzati költségvetés 4. sz. módosítása tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta:

9 Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 6. napirend: Beszámoló az állandó bizottságok munkájáról (2009. április 1-tıl szeptember 30-ig) dr. Ványai Éva: Van-e a napirenddel kapcsolatban kérdés, javaslat? Amennyiben nincs szavazzunk. Kérem, aki az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (6 igen szavazattal) javasolja /2009. (XI. 4.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Szakbizottságok elnökei /2009. iktatószámú, Beszámoló az állandó bizottságok munkájáról (2009. április 1-tıl szeptember 30-ig) tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. 7. napirend: Tájékoztató a lejárt határidejő közgyőlési határozatok végrehajtásáról dr. Ványai Éva: Kérem, aki az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Közgyőlésnek, az kézfeltartással jelezze. Megállapítom, hogy a Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását egyhangúlag (6 igen szavazattal) javasolja a

10 /2009. (XI. 4.) Eü. Szoc. Biz. sz. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság megtárgyalta a Címzetes Fıjegyzı /2009. iktatószámú, Lejárt határidejő közgyőlési határozatok végrehajtásáról tárgyú elıterjesztését és az alábbi határozatot hozta: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság az elıterjesztés megtárgyalását javasolja a Családvédelmi és Egészségügyi Iroda. dr. Ványai Éva: Zárt ülés következik. K. m. f. dr. Ványai Éva a Bizottság elnöke Tóth József a Bizottság tagja

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. szeptember 23. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 17. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 17. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. február 17. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 29. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 29. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. április 29. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. december 8. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. december 8. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. december 8. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának december 14. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának december 14. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának 2011. december 14. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 23. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának november 23. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2011. november 23. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának szeptember 7. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának szeptember 7. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának 2011. szeptember 7. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi március 5. napján tartott ülésérıl

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi március 5. napján tartott ülésérıl 562-6/2014. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. március 5. napján tartott ülésérıl

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 9. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. április 9. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 22. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 22. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2012. február 22. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2010. november 25-én tartott soros ülésének határozatairól. napirend

TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2010. november 25-én tartott soros ülésének határozatairól. napirend TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2010. november 25-én tartott soros ülésének airól Határozatok száma 90520-3/2010. (XI.25.) VFB.sz. napirend Határozatok tárgya 90520-4/2010.

Részletesebben

Dr. Botka László polgármester. Ikt. sz.: /2014. Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Dr. Botka László polgármester. Ikt. sz.: /2014. Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Elıterjesztı: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 33088-13/2014. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése 2014. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzıi

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2013. február 14. Ügyszám: 289-8/2013. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2013. február 14. Nyirád 2013 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17.

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17. Ügyszám: 9-31/2014. JEGYZİKÖNYV nyilvános ülésérıl 2014. április 17. Szıc 2014 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Szıci Mővelıdési Ház Szıc, Kossuth L. u. 41. Az ülés idıpontja: 2014.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12. Ügyszám: 114-28/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2012. június 12. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV.50-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl október 11.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl október 11. Ügyszám: 9-146/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2012. október 11. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 11. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának február 11. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. február 11. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Magyargécben a Községi Önkormányzat Képviselı-testületének, valamint az Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottságának 2011. november 29-i együttes ülésérıl. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. október 14. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. október 14. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2009. október 14. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 11-én (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága december 11-én (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl 19739-21 J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2013. december 11-én (szerda) 15.00 órakor tartott rendes ülésérıl Jelen voltak: Mihálffy Béla,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága június 17-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. június 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága november 28-án (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága november 28-án (szerda) órakor tartott rendes ülésérıl 8401-12 J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. november 28-án (szerda) 13.00 órakor tartott rendes ülésérıl Jelen voltak: Dr. Szentgyörgyi

Részletesebben

J E GY Z İ KÖ NY V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. számú tárgyaló 2010. március 16-án 14 30 perc

J E GY Z İ KÖ NY V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. számú tárgyaló 2010. március 16-án 14 30 perc J E GY Z İ KÖ NY V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. számú tárgyaló 2010. március 16-án 14 30 perc Jelen vannak: Hirka Tamás, a bizottság elnöke Vrbovszki Viktor, a bizottság

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 23-10/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2008. augusztus 7-én 9

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. szeptember 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának október 1. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának október 1. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. október 1. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2. Ügyszám: 15-147/2010. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2010. december 2. Nyirád 2010 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B.1941-13/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Egészségügyi Bizottsága 2010.12.14-én 14 órakor a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Házasságkötı termében megtartott nyílt ülésérıl Jelen

Részletesebben

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl.

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl. VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: 2023-9/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2007. szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 21. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának április 21. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. április 21. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B.1941-10/2010. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B.1896-12/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 167-9/2013. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 4-én (hétfın) 10 óra 15 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága január 16. napján tartott rendes ülésérıl

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága január 16. napján tartott rendes ülésérıl 3376-1/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2013. január 16. napján tartott rendes

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v 1 J e g y z ı k ö n y v Készül: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2010. február 19. napján tartott soros (nyílt) ülésérıl Üléselnök: Dr. Botka László polgármester Dr. Botka László polgármester, üléselnök:

Részletesebben

Halmay György bizottsági elnök

Halmay György bizottsági elnök V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V á r o s Önkormányzata Közgyőlésének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG. DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU MEGHÍVÓ Dorog Város Képviselı-testületének 2010. április 9-én (péntek)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v lkunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 4. /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. június 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 5. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. április 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 102-6/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 6. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 6. sz. Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 6. sz. JEGYZİKÖNYV Bér Község Önkormányzat Képviselı-testülete 2010. február 15.én megtartott zárt ülésérıl. Az

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B.1915-12/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi Bizottsága 2010.10.25-én 14.00 órakor a Polgármesteri Hivatal I. emeleti

Részletesebben

Dr. Botka László polgármester. Iktatószám: 10569/2010. Szeged és Temesvár közös projektjei

Dr. Botka László polgármester. Iktatószám: 10569/2010. Szeged és Temesvár közös projektjei Elıterjesztı: polgármester Iktatószám: 10569/2010. Tárgy: Szeged és Temesvár közös projektjei Melléklet: 1 határozat-tervezet 1 közös nyilatkozat tervezet Készítette: Fejlesztési Iroda Törvényességi véleményezésre

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 45-46. TARTALOMJEGYZÉK 45/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv május 30.

A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv május 30. Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottsága I/1209/18/2012. A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. május 30. Az ülésen hozott

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2011. október 17-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága, Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága, Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága valamint Közjóléti Bizottsága

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 75-1/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2009. február 26-án 7 óra

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B.1941-5/2010. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

Nikolényi István: Örömét fejezi ki, hogy részt vehet a bizottság munkájában, s ismét hasznos társadalmi tevékenységet folytathat.

Nikolényi István: Örömét fejezi ki, hogy részt vehet a bizottság munkájában, s ismét hasznos társadalmi tevékenységet folytathat. 8392-2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2012. április 05. napján tartott rendkívüli

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2014. március 24-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 24/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 150-154. TARTALOMJEGYZÉK OK: 150/2011.(XII.19.)

Részletesebben

Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv október 24.

Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv október 24. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi és Sport Bizottsága I/1209/33/2012. Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. október 24. Az ülésen hozott határozatok száma és tárgya: 24/2012.

Részletesebben

Bizottság Pénzügyi Bizottság

Bizottság Pénzügyi Bizottság Elıterjesztı megnevezése: Dr. Szentgyörgyi Pál gazdasági alpolgármester Iktatószám: 3306/2009 Tárgy: Ingatlanok közgyőlési döntést igénylı kérdései Melléklet: 4 pld. Határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottságának 2014. december 3. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: Joób Márton, a Bizottság elnöke,

Részletesebben

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket.

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket. Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 3-7 / 2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Taliándörögd Község Önkormányzata Képviselı-testülete, Kapolcs Község Önkormányzata

Részletesebben

Hirka Tamás: Tehát minden egyes csabai kolbász után termékdíjat kell majd fizetni?

Hirka Tamás: Tehát minden egyes csabai kolbász után termékdíjat kell majd fizetni? J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2007. november 13-án az Ügyrendi és Ellenırzési Bizottság nyilvános ülésén Jelen vannak: Vrbovszki Viktor, a bizottság elnöke Hirka Tamás bizottsági tag Hrabovszki György

Részletesebben

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık Szám: IV. 170-15/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2011. október 19-én (szerdán) 8 óra 20 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

Szekszárdi Német Kisebbségi Önkormányzat Deutsche Minderheitenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str JEGYZİKÖNYV

Szekszárdi Német Kisebbségi Önkormányzat Deutsche Minderheitenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str JEGYZİKÖNYV Iktatószám: IV. 167-1/2010. Szekszárdi Német Kisebbségi Önkormányzat Deutsche Minderheitenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71 JEGYZİKÖNYV amely készült 2010. március 2-án (kedden) 16 óra

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. október 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl T a r t a l o m j e g y z é k Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 85-4/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Mővelıdési és Oktatási Bizottságának

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a /2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére

TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a /2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 237. MELLÉKLET : - TÁRGY: Javaslat felügyelıbizottsági tiszteletdíjak megállapítására, valamint a 227-228/2010. (X.21.) szekszárdi öh. számú határozatok kiegészítésére ELİTERJESZTİ:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. Fejér Megye Közgyőlése 2012. szeptember 22-én a Megyenap keretében Csákberény Orondpusztán megtartott ünnepi, nyílt ülésérıl

J e g y z ı k ö n y v. Fejér Megye Közgyőlése 2012. szeptember 22-én a Megyenap keretében Csákberény Orondpusztán megtartott ünnepi, nyílt ülésérıl Szám: 2-10/2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Jelen vannak: továbbá: Fejér Megye Közgyőlése 2012. szeptember 22-én a Megyenap keretében Csákberény Orondpusztán megtartott ünnepi, nyílt ülésérıl Adravecz

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT Szeged Megyei Jogú Város Idısügyi Tanácsa (továbbiakban: IT) figyelemmel a létrehozása óta eltelt idı tapasztalataira, a korábbi és 2003-ban elfogadott Szervezeti és Mőködési Szabályzatát visszavonja és

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV.112-1/2014. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. február 21-én (pénteken) 10 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági Bizottságának ülésérıl készült jegyzıkönyv 2008. szeptember 10.

Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági Bizottságának ülésérıl készült jegyzıkönyv 2008. szeptember 10. Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági Bizottsága I/6-34/2008. Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági Bizottságának ülésérıl készült jegyzıkönyv 2008. szeptember 10. Az ülésen hozott határozatok

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 24-23/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 1/2008. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl Határozatok száma: 1-2. TARTALOMJEGYZÉK 1/2008.(I.22.) PBH.

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 27. sz. JEGYZİKÖNYV 2010. november 30-án megtartott zárt ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó-terme, 3045. Bér, Petıfi út 32. Készült:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Szentesné Szekér Piroska képviselı

JEGYZİKÖNYV. Szentesné Szekér Piroska képviselı 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Balatonlelle Város Képviselı-testületének 2011. január 04-i rendkívüli ülésérıl, amelyet a Polgármesteri Hivatal dísztermében tartottak. Jelen vannak: Kenéz István polgármester Somogyvári

Részletesebben

napirendjei: Központi orvosi ügyeleti ellátás tárgyalása Nyéki Lajos és Nyékiné Kıszegi Krisztina kérelmének tárgyalása

napirendjei: Központi orvosi ügyeleti ellátás tárgyalása Nyéki Lajos és Nyékiné Kıszegi Krisztina kérelmének tárgyalása Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2009. június 12-ei testületi ülésérıl készült jegyzıkönyv napirendjei: Központi orvosi ügyeleti ellátás tárgyalása Nyéki Lajos és Nyékiné Kıszegi

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. Sándorfalva Város Képviselı-testületének. Kakas Béla polgármester

ELİTERJESZTÉS. Sándorfalva Város Képviselı-testületének. Kakas Béla polgármester ELİTERJESZTÉS Sándorfalva Város Képviselı-testületének Elıterjesztı Tárgy Kakas Béla polgármester Sándorfalva Város Önkormányzat költségvetésbıl közvetlenül támogatott civil szervezetek 2010. évi - Sándorfalvi

Részletesebben

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2009. augusztus 31.

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2009. augusztus 31. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2009. augusztus 31. Az ülésen hozott rendelet és határozatok száma és tárgya: 26/2009.(VIII.31.) ÖH Felsılajos község közrend-és közbiztonsági

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. november 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester dr. Kiss Attila képviselı Miovecz

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 27-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2008. augusztus 27-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

Az Önkormányzat Intézményeinek Bizottsága ülésérıl készült jegyzıkönyv 2013. február 12.

Az Önkormányzat Intézményeinek Bizottsága ülésérıl készült jegyzıkönyv 2013. február 12. y0lajosmizse Város Önkormányzata Önkormányzat Intézményeinek Bizottsága I/440/5/2013. Az Önkormányzat Intézményeinek Bizottsága ülésérıl készült jegyzıkönyv 2013. február 12. Az ülésen hozott határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága augusztus 05-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2009. augusztus 05-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Lauer István a bizottság tagja Dr. Mécs

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 3/2011. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2011. április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 17-19. TARTALOMJEGYZÉK 17/2011.(IV.19.)

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselı-testületnek - a Képviselı-testület 2014. II. félévi

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. május 28.

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. május 28. Ügyszám: 9-38/2014. JEGYZİKÖNYV nyilvános ülésérıl 2014. május 28. Szıc 2014 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Szıci Mővelıdési Ház Szıc, Kossuth L. u. 41. Az ülés idıpontja: 2014.

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B. 1089-3/2015. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2010. február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2010. február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2010. február 23-án a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. Sándorfalva Város Képviselı-testületének. Kakas Béla polgármester

ELİTERJESZTÉS. Sándorfalva Város Képviselı-testületének. Kakas Béla polgármester ELİTERJESZTÉS Sándorfalva Város Képviselı-testületének Elıterjesztı: Kakas Béla polgármester Tárgy: Sándorfalva-Szatymaz Szennyvíz-, Csatorna Beruházó Társulás Társulási Megállapodásának módosítása Melléklet:

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 5663 Medgyesbodzás, Széchenyi u. 38. Telefon: 68/425-000. Fax: 68/526-331 5/2012.

Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 5663 Medgyesbodzás, Széchenyi u. 38. Telefon: 68/425-000. Fax: 68/526-331 5/2012. Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 5663 Medgyesbodzás, Széchenyi u. 38. Telefon: 68/425-000. Fax: 68/526-331 5/2012. JEGYZİKÖNYV Készült: Medgyesbodzás Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-10/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B. 267-6/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi Bizottsága 2013.06.25-én 14.00 órakor a Polgármesteri Hivatal (Szekszárd,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE szeptember 14. NAPJÁN MEGTARTOTT 9. sz. ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE szeptember 14. NAPJÁN MEGTARTOTT 9. sz. ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2012. szeptember 14. NAPJÁN MEGTARTOTT 9. sz. ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2012. szeptember 14-én tartott soros ülésének határozatairól

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 9-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben