SMART Board 685ix interaktív táblarendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SMART Board 685ix interaktív táblarendszer"

Átírás

1 SMART Board 685ix interaktív táblarendszer Fedezze fel az interaktivitás eddig még soha nem látott formáját a SMART Board 685ix interaktív táblarendszer segítségével. A 685ix a világ első integrált rendszereinek az egyike, amely egy ultra-közeli projektorból és egy szélesvásznú interaktív táblából épül fel. Az interaktív táblarendszer tökéletes képminőséggel, precíz érintési pontossággal és hatalmas interaktív munkafelülettel segíti a tanulás-tanítás folyamatát. SmartBoard 880 interaktív tábla adatai: Munkafelület mérete: 188 cm cm Képátló: 87" (221,3 cm) Képarány: 16:10 Tábla mérete: cm cm 13 cm Súly: 19,1 kg UX60 projektor rendszer adatai: 44.2 cm 26.7 cm 41.9 cm) Távirányító: 4 8,6 0,7 cm WXGA Lámpa élettartam: 2500 óra Standard üzemben, és 4000 óra Economy módban 2000:1 kontraszt Súly: 10 kg Érintés-érzékeny rendszer Az érintés-érzékeny felület tollal vagy ujjal történő megérintésével írhat az interaktív táblára, használhatja a különböző egérfunkciókat vagy letörölheti a különböző jegyzeteket a szivacs segítségével - mindehhez nincs szükség semmilyen speciális, elektronikus vagy elemes eszközre. Érintés-felismerés Az íráshoz vagy az egérfunkciók eléréséhez csak érintse meg a tollal vagy az ujjával az interaktív táblát. A törléshez használja a szivacsot vagy a tenyerét. A SMART által kifejlesztett érintés-felismerés funkció lehetővé teszi az üzemmódok közötti automatikus átváltást az ikonok és menüpontok megérintése vagy a toll visszahelyezése nélkül. SMART Tolltartó Vegyen fel egy tollat vagy a szivacsot a tolltartóból, és az automatikusan érzékeli a kiválasztott eszközt. A tolltartón található gombok segítségével a SMART képernyőbillentyűzet, a jobb egérkattintás és a súgó funkciók érhetőek el.

2 Digitális tinta A digitális tinta használatával ráírhat a különböző alkalmazásokra, weboldalakra és videókra, majd rögzítheti és elmentheti a jegyzeteket a továbbküldés vagy a későbbi felhasználás céljából. Mindehhez nincs szükség semmilyen speciális eszközre - csak vegyen fel egy tollat a tolltartóból és már el is kezdheti az írást. SMART Notebook oktatói szoftver Minden SMART Board interaktív táblarendszer a díjnyertes SMART Notebook oktatói szoftverrel érkezik, amely egyetlen számítógépes alkalmazásban foglalja összes a dinamikus óravázlatok létrehozásához, illetve az interaktív tanórák megszervezéséhez és megtartásához szükséges funkciók széles palettáját. Az oktatási eszközök így karnyújtási közelségbe kerülnek, és lehetővé teszik bármilyen jegyzet vagy tartalom elmentését a tanóra közben, amelyek a későbbiekben megoszthatók a diákokkal. A SMART Notebook oktatói szoftver egy pedagógusbarát, könnyen használható számítógépes alkalmazás, aminek segítségével olyan interaktív tanórákat tarthat meg, amelyek lekötik a tanulók figyelmét és fenntartják érdeklődésüket az egész órán. Mentési lehetőség Képernyő-fényképként rögzítheti munkáját a SMART Notebook oktatói szoftverben, amely utólagosan is szerkeszthető, emellett közvetlenül elmentheti jegyzeteit a különböző számítógépes alkalmazásokba, úgymint a PowerPoint, a Word, az Excel, az Adobe Acrobat és az AutoCAD szoftverekbe. Gyorsindítás A 685ix rendszer esetén a számítógép, a projektor és a SMART Board interaktív tábla össze van kötve egymással, így az egész rendszer egyetlen gombnyomással gyorsan be- és kikapcsolható - mindezt 60 másodpercen belül. Frontális irányítás egy helyről Lehetőség nyílik a SMART vezérlőmodulhoz közvetlenül csatlakoztatott audiovizuális eszközök közötti egyszerű és gyors átkapcsolásra. A vezérlőmodul az osztályteremben használt technológiai eszközök központi irányítóhelyeként lehetőséget biztosít DVD lejátszó, digitális kamera, dokumentum kamera és videomagnó csatlakoztatására. Gyorsan és a munka megszakítása nélkül válthat át egy weboldalról egy dokumentumfilmre, majd pedig a dokumentum kamera élő képére. A többfelhasználós SMART Tolltartóba integrálható vezérlőmodul egy USB csatlakozót is tartalmaz, így akár pendrive vagy másik számítógép is csatlakoztatható a SMART Board interaktív táblához.

3 Szélesvásznú interaktív tábla A SMART Board 685ix interaktív táblarendszer 20 százalékkal nagyobb munkafelületet biztosít a normál, 4:3-as képarányú interaktív táblához képest. A rendszer részét képező 221 cm képátlójú SMART Board 685 interaktív tábla és a 16:10-es képarányú, valós WXGA felbontású (1280 x 800) ultra-közeli vetítési távolságú SMART UX60 projektor ideális megoldást jelent az osztálytermekben. A továbbfejlesztett SMART vezérlőmodulhoz HD kamerát, Blu-ray lejátszót vagy szélesvásznú laptopot csatlakoztatva a diákok valódi multimédiás élményben részesülnek.

4 Árnyék- és csillogásmentes vetítés Összehasonlítva a mennyezetre szerelt, normál vetítési távolságú projektorokkal, a 685ix rendszer ultra-közeli projektora minimalizálja az előadó árnyékát a vetített képen, valamint kiküszöböli, hogy a vetítő erős fénye a tanár vagy a diák szemébe világítson. Így minden tanuló tökéletesen látni fogja az interaktív táblára vetített képet függetlenül attól, hogy hol ül az osztályteremben. Tökéletes képminőség Fedezze fel a 685ix rendszer biztosította tökéletes képminőséget. A SMART UX60 típusú projektor a Texas Instruments által szabadalmaztatott BrilliantColor DLP technológiát használva magas fényerő és kontraszt-arány értékekkel rendelkezik, s így a táblára vetített kép mindig éles és megfelelően kontrasztos lesz.

5 Egyszerű telepítés A SMART Board 685ix interaktív táblarendszer részét képezi egy többtengelyes, állítható, fali projektor-szerelő szerkezet, amely a vetített kép pontos beállítását teszi lehetővé. A projektor közvetlenül az interaktív tábla fölé kerül felszerelésre, így minden osztályteremben alkalmazható, továbbá nincs szükség bonyolult és drága mennyezeti telepítésre sem. A rendszer kialakításából adódóan pedig a karbantartási munkák is egyszerűen elvégezhetők. Szűrőmentes kivitel A SMART UX60 projektor szűrőmentes kivitelben készül, így nincs szükség annak időszakos tisztítására, illetve cseréjére. Fakulásmentes színek A SMART UX60 projektor színeiben mindig megbízhat. A speciális BrilliantColor technológiát használó DLP-s projektor megakadályozza, hogy a színek idővel kifakuljanak, így a vetített kép több éves használat után is éppen olyan élénk marad, mintha új lenne. Hálózati vezérlés funkció A SMART UX60 projektor az iskolai hálózatba történő csatlakoztatás után alkalmassá válik szerveren vagy SNMP kliensen keresztül történő utasítások küldésére és fogadására. Ettől kezdve, mint hálózatba kötött interaktív táblarendszer, a 685ix akár távolról is vezérelhetővé és menedzselhetővé válik. Megnövelt lámpa-élettartam Legyen nyugodt a lámpa megbízhatóságát illetően - a SMART UX60 projektornak normál üzemmódban 3000, gazdaságos üzemmódban pedig 4000 üzemóra a várható élettartama. Hang hozzáadásának lehetősége A SMART Audio tantermi hangosító rendszer vagy az USB-s hangszórók hozzáadásával a 685ix rendszer komplett multimédiás központtá alakítható át.

6 Strapabíró munkafelület A 600-as sorozatú SMART Board interaktív táblák rugalmasságát és tartósságát egy poliészterből készült előlap biztosítja, amely egy szilárd, alumíniumból készült, méhsejt szerkezetű kompozit hátlaphoz van rögzítve. A vetítésre optimalizált, cseppálló, szakadásbiztos felület a szárazon törölhető filctollal történő használatot is támogatja, és az így elhelyezett jegyzetek könnyedén el is távolíthatók. A SMART Board interaktív táblák RMA indexe - amely a gyártóhoz meghibásodás következtében visszaküldött termékek számát jelző hiteles mérőszám - elképesztően alacsony. A közel 0,25 %-os értékkel valószínűleg a SMART Board interaktív táblák a legtartósabbak az interaktív táblák piacán. Minden SMART Board interaktív táblát az ISO 9001 szabvány szerint terveznek meg, gyártanak le és ellenőrzik a minőségét. Lopás elleni védelem Biztonságban tudhatja technológiai beruházását, mivel a beépített lopásvédelmi rendszer megakadályozza, hogy a SMART Board 685ix interaktív táblarendszer illetéktelen kezekbe kerüljön. A projektor, a kar és a talplemez mind rögzítésre kerülnek, továbbá a SMART UX60 projektor nem tartalmaz gombokat, így önállóan működésképtelen. A fizikai lopásvédelmet a Kensington kábel csatlakozás, illetve a projektor lakattal történő rögzítése biztosítja a talplemezhez. Jótállás, garancia A SMART UX60 projektor 3 év készülékgaranciával rendelkezik. A SMART Board interaktív táblára 2 év alapgarancia érvényes, amely egy ingyenes termékregisztrációt követően 5 évre kiterjeszthető.

SMART Board 885ix interaktív táblarendszer

SMART Board 885ix interaktív táblarendszer SMART Board 885ix interaktív táblarendszer A szélesvásznú SMART Board 885ix interaktív táblarendszer segítségével teljesen új magasságokba emelkedik az együttműködés. A 885ix rendszerrel egyszerre két

Részletesebben

SMART Board 800i interaktív táblarendszer

SMART Board 800i interaktív táblarendszer SMART Board 800i interaktív táblarendszer A SMART Board 800i interaktív táblarendszerek segítségével a tanulás valódi, gyakorlatias és hihetetlenül természetes élménnyé válik. Egyszerre két felhasználó

Részletesebben

SMART Board SB 600 sorozatú interaktív táblák

SMART Board SB 600 sorozatú interaktív táblák SMART Board SB 600 sorozatú interaktív táblák A tábla 4:3-as képarányú interaktív munkafelülete segítségével könnyen és egyszerűen szörfölhet a neten, tarthat tudományos előadást, vagy akár tehet egy virtuális

Részletesebben

Projektor árlista 2008. november 13-tól

Projektor árlista 2008. november 13-tól Projektor árlista 2008. november 13-tól Rendelési kód Megnevezés nettó ár Kép V3MS15i 3M S15i irodai projektor technológia: polysilicon LCD 0,55" képfelbontás: SVGA (800 x 600) fényerő ANSI Lumen (halk

Részletesebben

SMART Slate vezeték nélküli palatábla

SMART Slate vezeték nélküli palatábla SMART Slate vezeték nélküli palatábla A SMART Slate vezeték nélküli palatábla új lehetőségeket teremt az osztályteremben. Megadja a tanár vagy a diák számára azt a szabadságot, hogy a SMART Board interaktív

Részletesebben

INTERAKTÍV TÁBLÁK, ESZKÖZÖK

INTERAKTÍV TÁBLÁK, ESZKÖZÖK INTERAKTÍV TÁBLÁK, ESZKÖZÖK Az alábbiakban megtalálja interaktív táblákra és eszközökre vonatkozó aktuális ajánlatainkat. Az interaktív táblák minden kategóriájában (nyomásérzékeny érintőfelület, elektromágneses

Részletesebben

SMART Board interaktív tábla rendszer

SMART Board interaktív tábla rendszer KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. Műszaki jellemzők SMART Board interaktív tábla rendszer Modell 685i3 Fizikai jellemzők SMART Board 685 interaktív tábla Méret 196,9 cm széles 125,7 magas cm 13

Részletesebben

SMART oktatási (EDU) árlista

SMART oktatási (EDU) árlista SMART Board Front vetítéses interaktív táblák SB 640 Interaktív tábla, 48" (121,9 cm) képátló, 4:3 képarány, Notebook szoftver 299 000 Ft 224 250 Ft 280 313 Ft SB 640CT SMART Board 640, hordtáskával és

Részletesebben

SMART dokumentum kamera

SMART dokumentum kamera SMART dokumentum kamera A SMART dokumentum kamera a legkényelmesebb módon teszi lehetővé az objektumok, tárgyak és dokumentumok azonnali megjelenítését a tanóra felesleges megszakítása nélkül. A dokumentum

Részletesebben

A K. É. 35356/2010. hirdetmény módosítása

A K. É. 35356/2010. hirdetmény módosítása A K. É. 35356/2010. hirdetmény módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2010/152 Beszerzés tárgya: hirdetmény visszavonása, módosítása, ajánlattételi Hirdetmény típusa: határidő meghosszabbítása KÉ Eljárás

Részletesebben

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli Projektor portfólió Belépő szint Standard Kompakt standard Asztalszéli Közeli vetítésű Ultra közeli vetítésű Belépő szint PJ S2240 6 PJ X2240 6 PJ WX2240 6 Közeli vetítésű PJ X4241N 7 PJ WX4241N 7 Asztalszéli

Részletesebben

mimio Xi Digitális rögzítő fehértáblához Mimio Xi főbb jellemzői

mimio Xi Digitális rögzítő fehértáblához Mimio Xi főbb jellemzői mimio Xi Digitális rögzítő fehértáblához Mimio Xi főbb jellemzői Mimio Xi: az első ultrakönnyű vizuáltechnikai eszköz, a digitális fehértábla-technológia új generációja. Lehetővé teszi a felhasználó részére,

Részletesebben

Üzleti/Oktatási modellek:

Üzleti/Oktatási modellek: Belépő modellek: Ideális megoldások kisebb tárgyalók és osztálytermek vetítéstechnikájának kialakításához. Kisméretû, stílusos vetítõk elsõsorban mobil felhasználásra. Optoma S-310 projektor 65.900,- Ft

Részletesebben

Projektor árlista 2008. november 13-tól Javasolt

Projektor árlista 2008. november 13-tól Javasolt Projektor árlista 2008. november 13-tól Javasolt Rendelési kód Megnevezés Kép végf. ár VPA75E VPA75E projektor Felbontás: XGA (1024x768) Fényerő: 2600 ANSI lumen Kontraszt: 400:1 Trapézkorrekció: Függőleges

Részletesebben

Informatikai normatíva 2010 AJÁNLAT. Műszaki Kiadó és a Smart kínálata az informatikai normatívához

Informatikai normatíva 2010 AJÁNLAT. Műszaki Kiadó és a Smart kínálata az informatikai normatívához Informatikai normatíva 2010 AJÁNLAT Műszaki Kiadó és a Smart kínálata az informatikai normatívához Érvényes: 2010. december 31. Alap- és középfokú oktatási intézményeknek SMARTBOARD V280 CSOMAGAJÁNLATOK

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Alap CleverTouch tantermi csomag Alap CleverTouch tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 810 000Ft Fix, fali szerelésű CleverTouch 80 interaktív tábla

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Tantermi Qomo bővített csomag Tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 1 040 000 Ft QWB200 EM elektronikus tollal vezérelhető interaktív tábla Notebook

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Alap Qomo tantermi csomag Alap Qomo tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 810 000Ft QWB200 EM elektromágneses tollal vezérelt interaktív tábla Flow!

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Bővített CleverTouch tantermi csomag Bővített CleverTouch tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 1 040 000Ft Fix, fali szerelésű CleverTouch 80 interaktív

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1-es pályázathoz Tantermi SMART bővített csomag A. Tantermi bővített csomag tartalma: Ára: bruttó 1 040 000 Ft SMART Board SB680 interaktív tábla Notebook 10 szoftverrel

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Informatikai normatíva 2010 AJÁNLAT. A Műszaki Kiadó interaktív eszközök és kiegészítők kínálata az informatikai normatíva támogatáshoz

Informatikai normatíva 2010 AJÁNLAT. A Műszaki Kiadó interaktív eszközök és kiegészítők kínálata az informatikai normatíva támogatáshoz Informatikai normatíva 2010 AJÁNLAT A Műszaki Kiadó interaktív eszközök és kiegészítők kínálata az informatikai normatíva támogatáshoz Érvényes: 2010. december 31. Alap- és középfokú oktatási intézményeknek

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Tantermi Promethean bővített csomag Ára: bruttó 1 040 000 Ft Bővített Promethean ActivBoard +2 Fixed 378PRO komplett interaktív rendszer tantermi

Részletesebben

GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás

GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás GH200/205 sorozatú Digitális fényképezőgép Használati utasítás A fényképezőgép felépítése Elölnézet 1. Zoomvezérlő 2. Exponáló gomb 3. Vaku 4. Főkapcsoló BE/KI 5. Előlapi visszajelző lámpa 6. Objektív

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez

Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez Rövid használati útmutató az AVer H és HVC modellekhez A készülék főbb elemei a központi egység, a HD kamera, az asztali HUB kiemelhető mikrofonnal (H sorozat) vagy 1-2 darab asztali mikrofon (HVC sorozat)

Részletesebben

Ennyire nem lehet bonyolult a választás!

Ennyire nem lehet bonyolult a választás! Ennyire nem lehet bonyolult a választás! Szerencsére egyre többen vannak abban a helyzetben, hogy elgondolkozzanak azon, milyen interaktív tábla felelne meg leginkább az igényeiknek! Mózesnek meg kellett

Részletesebben

SMART Podium interaktív előadói képernyő SP518-NB és SP518-SMP modellek

SMART Podium interaktív előadói képernyő SP518-NB és SP518-SMP modellek Műszaki jellemzők SMART Podium interaktív előadói képernyő SP518-NB és SP518-SMP modellek Fizikai műszaki jellemzők Méret Állítható állvánnyal 46,7 cm széles 33 cm magas 7,6 cm mély (18 3/8" széles 13"

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló)

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló) KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. Műszaki jellemzők SMART Document Camera Modell SDC-330 Fizikai jellemzők Méret Felállított 28,9 cm széles 41,7 cm magas 37 cm mély (11 3/8" 16 3/8" 14 5/8") Összehajtott

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE 715 7 ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL Használati útmutató 1. Műszaki adatok: Beltéri egység Ÿ Anyag: műanyag +alumínium övezet Ÿ Telepítési mód: falra Ÿ TV rendszer:

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

A MIMIO interaktív tábla használata. Dr. Boda István DRHE,

A MIMIO interaktív tábla használata. Dr. Boda István DRHE, A MIMIO interaktív tábla használata Dr. Boda István DRHE, 2017-04-21 Mimio Classroom termékcsalád Mimio Interactive oktatási technológiák (http://www.mimio.hu/) MimioTeach, MimioInteractive Xi; MimioProjector

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás Android verzió Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 A SilverCrest Action Camcorder alkalmazás elindítása... 2 Rögzítés üzemmód... 2 A Média album... 3 Felvételek átvitele

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

Utazzon velünk az új interaktív korba! Interaktív oktatás médianevelés az iskolában. Az integrált, interaktív tábla

Utazzon velünk az új interaktív korba! Interaktív oktatás médianevelés az iskolában. Az integrált, interaktív tábla Utazzon velünk az új interaktív korba! Interaktív oktatás médianevelés az iskolában by Az integrált, interaktív tábla Az iskolai tábla Innováció és hagyomány egyetlen táblában A lehetõség Az interaktív

Részletesebben

8. VIDEO KIMENET 9. Kezelőgombok 10. TÁPFESZÜLTSÉG jelzőfény 11. PAL jelzőfény 12. Csatornaválasztó kapcsoló 13. VIDEO BEMENET

8. VIDEO KIMENET 9. Kezelőgombok 10. TÁPFESZÜLTSÉG jelzőfény 11. PAL jelzőfény 12. Csatornaválasztó kapcsoló 13. VIDEO BEMENET Termékinformáció ADÓ VEVŐ 1. Antenna 2. VGA KIMENET 3. VGA BEMENET 4. AUDIO BEMENET 5. S-VIDEO 6. Tápfeszültség 7. Kezelőgombok 8. VIDEO KIMENET 9. Kezelőgombok 10. TÁPFESZÜLTSÉG jelzőfény 11. PAL jelzőfény

Részletesebben

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez TM-42200 Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az

Részletesebben

Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz?

Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz? Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz? - Mert megfelel a TIOP 1.1.1/07/1 kiírásnak! Mert az interaktív tábla, a piac egyik leggyorsabb interaktív táblája!

Részletesebben

Hálózati projektor használati útmutató

Hálózati projektor használati útmutató Hálózati projektor használati útmutató Tartalomjegyzék Előkészületek...3 Projektor csatlakoztatása a számítógéphez...3 Vezetékes kapcsolat... 3 A projektor távvezérlése LAN-on keresztül...5 Támogatott

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

LED DRIVER 6. 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó. (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató

LED DRIVER 6. 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó. (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató LED DRIVER 6 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató Tartsa meg a dokumentumot, a jövőben is szüksége lehet rá! rev 2 2015.09.30 DEZELECTRIC LED DRIVER Bemutatás A LED DRIVER

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Miért válassza a Clevertouch interaktív kijelzőt?

Miért válassza a Clevertouch interaktív kijelzőt? Miért válassza a Clevertouch interaktív kijelzőt? A Sahara Clever LCD Touch rendelkezik az interaktív dual és multi touch kijelzők területén az egyik legnagyobb méretkínálattal (42-82 -ig). A kijelzőbe

Részletesebben

INFINITE variálható plazmafal

INFINITE variálható plazmafal FITE variálható plazmafal LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN ÓRIÁSI KÉPMÉRET Hivatalos magyarországi importõr és márkaképviselet: B&L Konferenciatechnika Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 51/B. Telefon/Fax: 06-(24)

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Scope Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Az innovatív ATMOS a design és az int 2 Scope - egráció találkozása Az ATMOS Scope a flexibilis endoszkópiában

Részletesebben

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz A. Bekapcsolás gomb B. Funkció gomb C. Módkapcsoló gomb D. Világítás (piros, zöld és kék) E. Újraindítás gomb F. Mini USB G. Port TF kártyának H. MIC

Részletesebben

Kezelési útmutató. Színes kamera vakolat alatti ajtóállomáshoz 1265..

Kezelési útmutató. Színes kamera vakolat alatti ajtóállomáshoz 1265.. Kezelési útmutató Színes kamera vakolat alatti ajtóállomáshoz 1265.. Készülék leírás A színes kamera a Gira ajtókummunikációs rendszeréhez tartozik és a vakolat alatti ajtóállomás bővítésére szolgál. A

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ - FONTOS TEENDŐK VIDEOKONFERENCIA ELŐTT - A VIDEOKONFERENCIA ÜZEMBE HELYEZÉSE - HÍVÁS KEZDEMÉNYEZÉSE ÉS FOGADÁSA - A KAMERA ÉS A MIKROFON HASZNÁLATA

Részletesebben

Az interaktív táblák tartóssága mi az igazság? Mit értünk tartósságon és miért fontos ez?

Az interaktív táblák tartóssága mi az igazság? Mit értünk tartósságon és miért fontos ez? Publikációk - Mi az igazság cikksorozat Az interaktív táblák tartóssága mi az igazság? Mit értünk tartósságon és miért fontos ez? Ez a dokumentáció csupán tájékoztatási céllal készült. A SMART Technologies

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Samondra antracitszürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips Samondra LED kültéri fali lámpa tartós, kiváló minőségű antracit alumíniumból készül. A jól ismert

Részletesebben

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás.

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás. Lighting CoreLine Surfacemounted az egyértelmű LED-es választás CoreLine, felületre szerelt Legyen szó új épületről vagy meglévő irodáról, a vásárlók olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i7. Multimédiás Távirányító

Felhasználói Kézikönyv. Rii i7. Multimédiás Távirányító Felhasználói Kézikönyv Rii i7 Multimédiás Távirányító 1. Bevezetés Ez egy vezetéknélküli távirányító lézeres mutatóval és USB vevőegységgel. Alkalmas irodai és otthoni használatra, illetve közlekedési

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

Nagy vetített kép kis távolságról

Nagy vetített kép kis távolságról www.optoma.eu Nagy vetített kép Nagy kis távolságról vetített kép kis távolságról Sh S Shadow w Free Fr ee 60 képátló kb. 73cm távolságról Árnyékhatás nélküli kép az interaktív táblán Nagy fényerő 2500

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Összeszerelési és kezelési útmutató. Beépített hangszóró 1258 00

Összeszerelési és kezelési útmutató. Beépített hangszóró 1258 00 Összeszerelési és kezelési útmutató Beépített hangszóró 1258 00 Készülék leírás 2 A beépített hangszóróval a Gira ajtókommunikációs rendszer levélszekrényekbe, beszélőrekeszekbe, ajtóoldali beépítésekbe

Részletesebben

Professzionális vetítés, kivételes érték

Professzionális vetítés, kivételes érték Professzionális vetítés, kivételes érték MULTIMÉDIA PROJEKTOROK Adja át az üzenetet! A képalkotási szakemberek által tervezett Canon LV projektorok kiváló prezentációs eszközök. Az LV-7375, LV-7370 és

Részletesebben

efocus Content management, cikkírás referencia

efocus Content management, cikkírás referencia Samsung SyncMaster P2770HD LCD monitor teszt Samsung P2770HD LCD monitor teszt Bevezető Televízió vagy LCD monitor? A SyncMaster termékcsaládba tartozó Samsung P2770HD egy termékben ötvözi a nagy méretű

Részletesebben

PointWrite használati útmutató

PointWrite használati útmutató PointWrite használati útmutató Tartalomjegyzék A csomag tartalma... 3 Előkészítés a telepítésre... 4 Környezeti feltételek...4 A felületre vonatkozó tudnivalók...5 Kamera telepítése a projektorra... 7

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon Ismerkedés a MyPal készülékkel Kezelőszervek az előlapon Kezelőszervek az oldalon Kezelőszervek a hátlapon Kezelőszervek a készülék tetején Kezelőszervek a készülék alján A MyPal készülék beüzemelése Mielőtt

Részletesebben

Magas minőségű DLP házimozi projektor

Magas minőségű DLP házimozi projektor Házimozi projektorok HD87 SL Magas minőségű DLP házimozi projektor Fényerő: 1600 ANSI Lumen Kontraszt: 700:1 ANSI ANSI Kontraszt: 700:1 Arány: 1.54 1.93 Kép méret: 0.89 5.2 Lens Shift: 130%, szint 30%

Részletesebben

SMART Notebook termékcsaládok

SMART Notebook termékcsaládok Termék összehasonlítás termékcsaládok A következő táblázat a oktatói termékcsalád négy különböző termékét hasonlítja össze: Alapvető tudnivalók Platform csoportos oktató Windows és Mac számítógépek A számítógépes

Részletesebben

E Y E Z O N E B1080PX-3 BEMUTATÁS

E Y E Z O N E B1080PX-3 BEMUTATÁS E Y E Z O N E B1080PX-3 High Performance & Stability XML-ben létrehozható Multi-Zone és Média Layout Full HD WMV9 Digital Signage Lejátszás és FTP frissítés egyidőben POP Center menedzser szoftver BEMUTATÁS

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

DLP 1080p 3D házimozi projektor

DLP 1080p 3D házimozi projektor Házimozi projektorok HD91+ DLP 1080p 3D házimozi projektor Megjeleníthető színek: 1,07 milliárd Lámpa élettartam és típusa: 20 000 + óra, LED Vetítési módszer : első, hátsó, mennyezeti, asztali Trapéz

Részletesebben

ASUS X455LD-WX045D (X455LD-WX045D)

ASUS X455LD-WX045D (X455LD-WX045D) ASUS X455LD-WX045D (X455LD-WX045D) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-4210u / 1.70GHz - 2.70GHz /

Részletesebben

Költségtakarékos fényvető térvilágításra

Költségtakarékos fényvető térvilágításra Lighting Költségtakarékos fényvető térvilágításra A egy kiváló hatásfokú fényvető család, amely tökéletesen kompatibilis a hagyományos megoldásokkal, és ideális választás azok cseréjére, mivel a már kiépített

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

TV Használati útmutató

TV Használati útmutató TV Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Párosítás hallókészülékkel............................. 7 Jeltovábbítás........................................

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 595A VDT-595A Leírás v1.4.pdf Tartalom 1 Kaputábla és Funkciói... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Zárnyitás műszaki adatai... 4 4 Felszerelés... 4 5 Rendszer

Részletesebben

Hőmérséklet-szabályozás

Hőmérséklet-szabályozás Áttekintés PB501158 PB501159 Állítható termosztátok O (kék gomb) záró érintkez vel a ventilátor indításának vezérléséhez, ha a h mérséklet meghaladja a kijelzett maximum értéket. C (piros gomb) nyitó érintkez

Részletesebben

ClearFlood Large a legjobb megoldás az egy az egyben történő cserére (hagyományos technológiáról LEDre)

ClearFlood Large a legjobb megoldás az egy az egyben történő cserére (hagyományos technológiáról LEDre) Lighting a legjobb megoldás az egy az egyben történő cserére (hagyományos technológiáról LEDre) A tervezésekor szempont volt, hogy a fényvetős világítási alkalmazások számos területén megfeleljen a követelményeknek.

Részletesebben

MŰSZAKI ADATLAP GM TS sorozat

MŰSZAKI ADATLAP GM TS sorozat GM KRESZ LED GM TRAFFIC SIGN MŰSZAKI ADATLAP GM TS sorozat Termék gyártó szervezet : GM LED Line csoport GM Üvegezők Boltja Kft H, 1224, Budapest, Bartók Béla Út 31 info@gmledline.hu Általános jellemzők:

Részletesebben

Acer AL 1716As 8ms 17" LCD. Acer AL 1717As 17" LCD. Acer AL 1916ws 19" WIDE 5ms LCD

Acer AL 1716As 8ms 17 LCD. Acer AL 1717As 17 LCD. Acer AL 1916ws 19 WIDE 5ms LCD Acer AL 1716As 8ms Maximális felbontás: 1280 x 1024@75Hz Kontrasztarány: 500:1 Láthatósági szög: 140 /130 Fogyasztás: 44W Tömeg: 5kg Acer AL 1717As felbontás: 1280 x 1024@75Hz kontrasztarány: 500:1 fényerő:

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

RC11 Air Mouse. Használati útmutató

RC11 Air Mouse. Használati útmutató RC11 Air Mouse Használati útmutató Bevezetés Köszönjük, hogy Measy terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen

Részletesebben

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás AC-MFP-X7 RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Telepítés... 3 2. Alkalmazás lehetőségek és funkciók... 3 3. Csatlakozás... 4 3.1 Elektromos zár csatlakoztatása...

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i24 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e- mailek írásához,

Részletesebben

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ KÖZÖS SZÓRAKOZÁS KELTSE ÉLETRE A JÁTÉKOT SZÉLESVÁSZNÚ KÉPPEL Kedvenc játékai még izgalmasabbak lesznek, ha nagy képernyőn játszik velük. Vesse bele magát

Részletesebben

Lenovo Ideapad G E301PAHV

Lenovo Ideapad G E301PAHV Lenovo Ideapad G50-45 - 80E301PAHV (80E301PAHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: A4-6210 1,80GHz

Részletesebben

Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak

Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak Lighting Valódi fénysáv: elegáns, energiahatékony és megfelel az irodai világítási szabványoknak TrueLine, felületre szerelt Az építészeknek olyan világítástechnikai megoldásra van szükségük, amely megfelel

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

Molnár Mátyás. Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába. Csak a lényeg érthetően!

Molnár Mátyás. Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába. Csak a lényeg érthetően! Molnár Mátyás Bevezetés a PowerPoint 2010 használatába Csak a lényeg érthetően! Diavetítés vezérlése OLVASÁSI NÉZET Az olvasási nézetben az ablak címsora és az állapotsor a képernyőn marad, a kettő között

Részletesebben