Termékismertető. Házitelefon IMM1000. TCS TürControlSysteme AG Geschwister-Scholl-Str. 7 D Genthin. A műszaki változtatás jogát fenntartjuk.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Termékismertető. Házitelefon IMM1000. TCS TürControlSysteme AG Geschwister-Scholl-Str. 7 D-39307 Genthin. A műszaki változtatás jogát fenntartjuk."

Átírás

1 Termékismertető Házitelefon IMM1000

2 2 02/2011 Tartalomjegyzék Szállítási terjedelem... 2 Biztonsági utasítások... 3 Alkalmazás... 3 Készülék áttekintés... 4 Műszaki adatok... 4 Kijelző és kiszolgáló elemek... 5 Rövid leírás... 5 Alapfunkciók... 5 Kiegészítő funkciók... 6 Szerelés és üzembehelyezés... 7 Alsó keret szerelése... 7 Vezetékek csatlakoztatása... 7 Külső burkolat bepattintása... 8 A készülék nyitása... 8 Kapcsolási példák... 9 Beállítások J1 áthidaló 3-vezetékes különleges üzemmód Hívóhang választás Programozás Kézi programozás Utalás a TCSK-01 szervizkészülékkel történő programozáshoz Tisztítás Szerviz x Beltéri állomás, típ: IMM1000 Termékismertető Kezelési utasítás Szállítási terjedelem

3 3 02/2011 Biztonsági utasítások! A készüléket csak elektromos végzettségű szakember szerelheti, építheti be és helyezheti üzembe! Azokon a berendezéseken történő munkavégzésnél, amelyek 230 V váltóáramúak, a DIN VDE 0100 életvédel szabvány előírásait kell figyelembe venni. A TCS:BUS-berendezések szerelésénél a távbeszélő készülékekre vonatkozó általános biztonsági előírásokat kell a VDE 0800 szabvány szerint figyelembe venni: az erősáramú és gyengeáramú vezetékeket elválasztva kell vezetni, közös kábelvezetés esetén n. 10 cm távolságot kell tartani a vezetékek között, a közösen használt kábelcsatornákban az erősáramú és gyengeáramú vezetékek között alkalmazzunk elválasztó bordákat, a kereskedelemben kapható távbeszélő vezetékeket alkalmazzuk, pl.: J-Y (St) Y 0,8 mm 2 -es keresztmetszettel, a meglévő vezetékeket (modernizálás esetén) ettől eltérő keresztmetszettel a hurokellenállás figyelembe vételével alkalmazhatjuk.! Megfelelő villámvédel intézkedéseken keresztül gondoskodjunk arról, hogy a TCS :BUS a és b jelű erein a 32 V egyenfeszültséget semkor ne lépjük túl. Alkalmazás Az IMM 1000 típ. készülék házitelefonként alkalmas a TCS-audio- és videokészülékek üzemeltetésére. Rendelkezik az alapvető teljesítményjellemzőkkel, ú.m. beszélgetés, ajtónyitás, hívóhang kiadás.

4 4 02/2011 Készülék áttekintés Hallgató krofonnal és hangszóróval Kiegészítő funkciók kijelzése (zöld) Hívás KI kijelzése (piros) Ajtónyitógomb Hívóhang hangszóró Funkciógomb Külső burkolat Világításgomb Hívás KI-gomb Hívóhang hangerőszabályzója Műszaki adatok Tápfeszültség: +24 V ± 8 % (táp- és vezérlőkészüléken keresztül) Készülékház: Műanyag, szín az árlista szerint Méretek (mm-ben): H 215 x Sz 97 x M 43 Súly: 310 g Megengedett környezeti hőmérséklet: 0 C C Védettség: IP 40 Bemeneti áram 2-vezetékes-üzem: I(a) = 2,1 ma nyugalomban 3-vezetékes-üzem:I(a) = 0,4 ma, I(P) =1,7 ma Maximális bemeneti áram: I(Pmax) = 78 ma

5 5 02/2011 Kijelző és kiszolgáló elemek Hallgató Hívás KI kijelzése (piros) Kiegészítő funkciók kijelzése (zöld) Ajtónyitógomb Hívás KI-gomb Világításgomb Funkciógomb Hívóhang hangerőszabályozás Beszélgetés a kültéri készülékkel Beszélgetés befejezése Hívás KI aktiválva vagy Beszélgetőcsatorna foglalt kijelzése Ajtóhívás, beszélgetés aktív Ajtónyitó automatika vagy hívásátirányítás alternatív ajtóállapot-kijelzés Ajtó nyitása Világításkapcsolási funkció működésbe hozása* Hívóhang kiválasztás, ajtóhívás a kültéri állomásról Hívóhang leállítás Programozás (1 lépés) Világítás bekapcsolás Hívóhang kiválasztás, emelethívás (hívás a lakásajtóból) 8 vezérlőfunkció Belső hívások (a beltéri hívásokhoz) Ajtónyitó automatika Hívóhang kiválasztás, belső hívás (beltéri állomásról) Hívásátirányítás A hívóhangerő fokozatmentesen beállítható * ha a világításkapcsolási funkció a kültéri állomáson aktiválva van Rövid leírás Alapfunkciók Ajtóhívás fogadása, beszélgetés Akusztikai kijelzés Optikai kijelzés Emelethívás Beszélgetés befejezése Ajtó nyitása Hallgatókészülék-zár Hívóhangon és optikai kijelzésen keresztül a hívást a bejárati ajtóról jelzi ki a készülék. A hallgató felemelésével megindul a beszélgetés a kültéri egységgel. Ajtóhívásról (a bejárati ajtótól), belső hívásról (más beltéri egységtől) és emeleti hívásról (a lakásajtótól) beállítható a hívóhang (13 különböző hívóhang kiválasztása lehetséges). Ajtóhívásnál és belső hívásnál zöld LED-en keresztül Hívóhangon keresztül egy hívást jelez ki a lakásajtótól. A hallgató visszahelyezésével vagy automatikusan történik (előre beállított idő, max. 5 perc) Az ajtónyitógomb megnyomásával. Integrált

6 6 02/2011 Kiegészítő funkciók Emeleti ajtónyitó funkció Funkciógomb Belső hívás Világítás-kapcsolási funkciót működésbe hoz Párhuzamos hívás Hívóhang kiválasztás Hívóhang kimenet kikapcsolható Hívóhang hangerősség Hívásátirányítás Hívás-megkülönböztetés Ajtónyitó-automatika Ha rendelkezik a bejárati ajtó mellett a lakásajtó vagy az emeleti ajtó is egy ajtónyitóval, akkor ezt lehet aktiválni. Ha a funkciót aktiválták és egy emeleti hívást jelzett ki a készülék, akkor az ajtónyitógomb megnyomásával a 11-es vezérlőfukciót küldtük el. Ez a funkció csak 30 mp-es időtartag lehetséges az emeleti ajtó csengetése után. A 30 mp-es idő letelte után a gomb megnyomásával ismét aktiválódik a bejárati ajtón az ajtónyitó. Kézzel vagy a szervizkészülékkel programozható. Belső hívásra, ajtónyitó automatika, hívásátirányítás vagy 8-as vezérlőfunkció. Kézzel vagy a szervizkészülékkel programozható. Max. egy híváscélhoz (beltéri állomás, telefon), a funkciógombra. Kézzel vagy a szervizkészülékkel programozható. Ha a hívásátirányítás funkciót alkalmazzuk, ez a funkció nem áll rendelkezésre többé belső hívásra. világítás-kapcsolóval vagy ajtónyitó gombbal az ajtónyitógomb megnyomásával, visszahelyezett hallgatóval* Egy második beltéri állomást csenget bejövő bejárati ajtó-, emeleti- és belső hívásnál. A hívóhang megszólal ndkét készüléken. Kézzel vagy a szervizkészülékkel programozható. 13 kézzel beállítható hívóhang. Emeleti, belső, bejárati ajtóhíváshoz a kültéri egységről (AS egyenlő 0) és ajtóhívás a kültéri egységről (AS nagyobb, nt 0) lehetséges. A hívás KI-gombbal, a hívás KI kijelzése a piros LED-en keresztül Fokozatmentesen beállítható A funkciógombra, kézzel vagy a szervizkészülékkel programozható. Csak a bejövő hívást továbbítja, az átirányítandó készülék nem jelzi ki a hívást. (nem lehetséges a TTS1, TC3, BLW, BLS, VMS10 és VMS20, valant a TKI01 és PFSxx készülékekhez.) 4 különböző bejövő hívás számára lehet különböző hangokat kiválasztani: emeleti híváshoz, belső híváshoz, ajtóhívás a kültéri készülékről (AS = 0) és ajtóhívás a kültéri készülékről (AS nagyobb, nt 0) lehetséges. A funkciógombra. Egy bejövő ajtóhívás közvetlen ajtónyitást eredményez. Optikai kijelzés a kiegészítő funkciók kijelzésén keresztül (zöld LED). Kézzel vagy a szervizkészülékkel programozható. Utalás: Aktivált emeleti ajtónyitó funkciónál egy emeleti hívás után automatikusan a 11 vezérlőfunkciót küldi a készülék. * ha a világításkapcsolás funkció a kültéri készüléken aktiválva van. (Beállítás a betáp- és vezérlő készüléken vagy a TCSK-01 szervizkészülékkel.)

7 7 02/2011 Szerelés és üzembehelyezés Alsó keret szerelése 1. Hogy a csatlakozókábelt gond nélkül el tudjuk helyezni, a készülék mögött egy süllyesztett fali kábeldobozt kell a falban elhelyezni. Helyezze el a süllyesztett kábeldobozt a kábelkivezetés alá. 2. Szerelje fel az alsó keretet a 3 rögzitőfuraton keresztül (1), megfelelő csavarok segítségével a falra. A süllyesztett doboz helye Alsó keret Vezetékek csatlakoztatása Minimalizálja a vezetékek hosszát az alsó keret felett, hogy a vezetékeket gond nélkül el tudja helyezni és nehogy a vezetékeket a külső burkolat bepattintásakor becsípje. Csatlakoztassa a vezetékeket a feliratoknak megfelelően. J1 a b E P Kapcsolási példákat Fehler! Textmarke nicht definiert.. oldalon talál.

8 8 02/2011 Külső burkolat bepattintása 1. Helyezze fel a külső burkolatot az alsó keret ndkét bepattintó fülére (1). 2. Gondosan illessze be a hallgató zsinórját a külső burkolat nyílásába (a károsodást elkerülni) és pattintsa be a külső burkolatot (2). A készülék nyitása 1. A készülék alsó részén található egy derékszögű kireteszelő nyílás. Vezessen be egy ca. 7 mm széles fejű csavarhúzót egyenesen ebbe a nyílásba és könnyed nyomással nyissa ki a fedelet. 2. A külső burkolat most már könnyedén levehető az alsó keretről (2). 3. Emelje le a külső burkolatot ndkét felső bepattintó fülről.

9 9 02/2011 Kapcsolási példák

10 10 02/2011 Beállítások J1 áthidaló 3-vezetékes különleges üzemmód a J1 áthidaló felül ndkét érintkező stiften, azaz szállítási állapotban ez be van tűzve. Felkészülni a 3-vezetékes különleges üzemmódra: távolítsuk el a J1 áthidalót. Hívóhang választás Összesen 4 különböző bejövő hívást (ajtóhívás 2 különböző kültéri állomásról, emeleti hívás, belső hívás) lehet különböző hangokkal beállítani. 1 A beszélgetést befejezni: Hívás KI gombot megnyomni és ca. 8 mp-ig nyomva tartani. Egy jelzőhang kiadásával a hívóhangválaszték aktiválva van. 2a 2b 2c 2d A következő gombok megnyomásával lehet a hívóhangot kiválasztani. 13 hang közül választhat: 7 csengőhang, 6 gonghang közül. Ajtóhíváshangot választani a kültéri állomásról* Ajtóhívóhang választása a második kültéri állomásról (amennyiben létezik) Ajtóhívóhang választása az emeleti ajtóról Belső hívás választása Az ajtónyitógombot olyan gyakran nyomogassuk, amíg a hívóhang felhangzik. Az utoljára választott hívóhang eltárolódik. A funkciógombot ca. 8 mp-ig tartsuk nyomva, amíg a jelzőhang újra felhangzik. Csatlakozva az ajtónyitógombot olyan gyakran nyomogassuk, amíg a kívánt hívóhang felhangzik. Az utoljára választott hívóhang eltárolódik. A világításkapcsolót olyan gyakran nyomogassuk, amíg a kívánt hívóhang felhangzik. Az utoljára választott hívóhang eltárolódik. A funkciógombot oly gyakran nyomogassuk, amíg a kívánt hívóhang felhangzik. Az utoljára választott hívóhang eltárolódik. 3 Hívás KI-gombot röviden nyomni. Vagy amennyiben 8 mp-ig semlyen gombot nem használtunk, automatikusan befejeződik a készülék hívóhang beállítási módja. Egy jelzőhang kiváltásával a hívóhang kiválasztást inaktiváljuk. * Ennek az ajtóhívóhangnak az első beállításakor a második kültéri állomás számára ennek megfelelően itt is be kell állítani. Csak ha az ajtóhívóhang a második kültéri állomás részére egyszer már külön (2b) be lett állítva, akkor kell ndig függetlenül beállítani.

11 11 02/2011 Programozás Kézi programozás Jelmagyarázat a programozáshoz a nyomógombot nyomni, míg.. a nyomógombot röviden nyomni a nyomógombot elengedni tovább LED villog rövid nyugtázóhang (NoProg-hang) ismételni A programozás ndig 4 lépésből áll: A programozás megkezdése Előválasztás Választás vége A programozás befejezése 1 A programozás megkezdése Programfunkciók Ajtónyitó automatika Hívás Ki-gombot benyomni (8 mp), elengedni amíg a rövid nyugtázóhang felhangzik 2 Előválasztás 3 Választás befejezése Gombot nyomni (8 mp), amíg a rövid A gombot röviden nyomni, nyugtázóhang felhangzik és a zöld LED rövid nyugtázóhang felhangzik és villog, a gombot elengedni a zöld LED kialszik Hívásátirányítás A cél-beltéri állomást futtatni: a hallgatót levenni vagy a beszélgetés gombot nyomni vagy

12 12 02/2011 Utalás: A hívásátirányítás előtt a szervizkészülékkel a kültéri készülék AScímét állandóan rögzíteni és zárni kell. Programfunkciók 2 Előválasztás 3 Választás vége Belső hívás A cél-beltéri állomást futtatni: a hallgatót (a funkciógombra) levenni vagy a beszélgetés gombot nyomni vagy 8 vezérlőfunkció (a funkciógombra) Emeleti ajtónyitó funkciót bekapcsolni (ha ki van kapcsolva) vagy kikapcsolni (ha be van kapcsolva) Párhuzamos hívást bekapcsolni A cél-beltéri állomást futtatni: a hallgatót levenni vagy a beszélgetés gombot nyomni vagy Utalás: A funkció kikapcsolásához az alapfunkció betöltése programmal 2. ajtóhívást választani *

13 13 02/2011 Hívóhang kiválasztás lezárása Programfunkció 2 Előválasztás 3 Választás vége Bővített programozás lezárása A programozás lezárásának feloldása Vigyázat! Először a készülék BVS Programozási módját bekapcsolni. Az 1-4 lépéseket végrehajtani. A készülék programozási módját kikapcsolni Alapbeállítást betölteni Ajtónyitógombot 8 mp-ig nyomni 4 A programozás befejezése Hívás KI-gombot röviden megnyomni vagy automatikus, ha 8 mp-ig egy gombot sem nyomunk meg. * Ennek az ajtóhívóhangnak az első beállításakor a második kültéri állomás számára ennek megfelelően itt is be kell állítani. Csak ha az ajtóhívóhang a második kültéri állomás részére egyszer már külön (3b) be lett állítva, akkor kell ndig függetlenül beállítani.

14 14 02/2011 Utalás a TCSK-01 szervizkészülékkel történő programozáshoz Készüléket keresni A video-beltéri állomások úgy viselkednek, nt a telefonok. A parancsokat a telefonokhoz kell alkalmazni. Párhuzamos hozzárendelés Egy tetszőleges beltéri állomáshoz rendeljük hozzá a csengetőgombot a kültéri állomáson (ill. kültéri állomásokon) ( Master ). Minden további beltéri állomást már ennek a Master nek párhuzamosan rendelünk hozzá. Telefon-keresés Párhuzamos hozzárendelés / Vezérlőfunkció 10 További információkat megtalál a TCS telepítő 5/5 (1 változatában) vagy a TCS telepítő 7/5 (2 változatában), szervizinformációkat, beltéri állomások konfigurálását a TCSK-01 programozási kézikönyvben. Tisztítás! Kerülje el, hogy víz jusson be a készülékbe! Ne használjon éles, vagy karcoló tisztítószereket, tisztító eszközöket! Tisztítsa a készüléket száraz vagy enyhén nedves törlőkendővel. Erősebb elpiszkolódást távolítson el enyhe háztartási tisztószerrel. Szerviz Kérdéseit tegye fel a TCS forró vonalnak: (12 ct/percenként a német vezetékes hálózat díjszabása)

Termékismertető. Beltéri készülék szabadkézi beszélgetéshez ISW4100

Termékismertető. Beltéri készülék szabadkézi beszélgetéshez ISW4100 Termékismertető Beltéri készülék szabadkézi beszélgetéshez ISW4100 2 02/2011 Tartalomjegyzék Szállítási terjedelem... 2 Biztonsági utasítások... 3 Általános utasítások a vezetékezéshez a TCS-audio berendezésekben...

Részletesebben

Termékismertető. Tápegység és vezérlő készülék: BVS20 egy felszálló vezetékű berendezésekhez

Termékismertető. Tápegység és vezérlő készülék: BVS20 egy felszálló vezetékű berendezésekhez Termékismertető Tápegység és vezérlő készülék: BVS20 egy felszálló vezetékű berendezésekhez 2 11/2009 1 x BVS20-SG 1 x termékismertető Szállítási terjedelem Biztonsági utasítások! A készüléket csak elektromos

Részletesebben

Termékismertető. TCS TürControlSysteme AG Geschwister-Scholl-Str. 7 D Genthin. A műszaki változtatás jogát fenntartjuk.

Termékismertető. TCS TürControlSysteme AG Geschwister-Scholl-Str. 7 D Genthin. A műszaki változtatás jogát fenntartjuk. Termékismertető Betáp- és vezérlőkészülék típusa: VBVS05-SG Video-kisberendezések számára, melyek el vannak látva egy felmenő vezetékkel, de elosztókészülék és párhuzamos üzem nélkül A műszaki változtatás

Részletesebben

Terméktájékoztató. Videoelosztó, kétszeres FVU1210. TCS TürControlSysteme AG Geschwister-Scholl-Str. 7 D-39307 Genthin

Terméktájékoztató. Videoelosztó, kétszeres FVU1210. TCS TürControlSysteme AG Geschwister-Scholl-Str. 7 D-39307 Genthin Terméktájékoztató Videoelosztó, kétszeres FVU1210 2 02/2011 Szállítási terjedelem 1 x FVU1210 1 x Termékismertető Biztonsági utasítások! A készüléket csak elektromos végzettségű szakember szerelheti, építheti

Részletesebben

Termékismertető. AZF50000 típusú, codelock12 jelű kódzár falon kívüli szereléshez max. 10 kódig

Termékismertető. AZF50000 típusú, codelock12 jelű kódzár falon kívüli szereléshez max. 10 kódig Termékismertető AZF50000 típusú, codelock12 jelű kódzár falon kívüli szereléshez max. 10 kódig 2 11/2011 Tartalomjegyzék Szállítási terjedelem... 2 Biztonsági utasítások... 3 Fogalmak... 3 Készülék áttekintés...

Részletesebben

Termékismertető Kültéri állomás sorozat falon kívüli szereléshez PAK

Termékismertető Kültéri állomás sorozat falon kívüli szereléshez PAK Termékismertető Kültéri állomás sorozat falon kívüli szereléshez PAK 2 2/2011 Tartalomjegyzék Szállítási terjedelem... 2 Biztonsági utasítások... 3 Általános utasítások a vezetékezéshez a TCS-audio berendezésekben...

Részletesebben

Termékismertető BRE2-SG típusú kombikészülék egyszerű bináris ki- és bemenettel

Termékismertető BRE2-SG típusú kombikészülék egyszerű bináris ki- és bemenettel Termékismertető -SG típusú kombikészülék egyszerű bináris ki- és bemenettel Biztonsági utasítások FIGYELMEZTETÉS! Azokon a berendezéseken történő munkavégzésnél, amelyek 230 V váltóáramúak, a DIN VDE 0100

Részletesebben

Színes videókaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel. Telepítési kézikönyv

Színes videókaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel. Telepítési kézikönyv Színes videókaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel Telepítési kézikönyv Üzembe helyezés A 2GO rendszer általános üzembe helyezési szabályai, valamint a beltéri készülékek telepítése megtalálható

Részletesebben

Termékismertető. Video beltéri állomás sky IVW2220-011x

Termékismertető. Video beltéri állomás sky IVW2220-011x Termékismertető Video beltéri állomás sky IVW2220-011x 2 Tartalomjegyzék Szállítási terjedelem... 4 Biztonsági utasítások... 4 Fogalmak... 5 Műszaki adatok... 5 Készülék áttekintés... 6 Kijelző- és kiszolgálóelemek...

Részletesebben

Termékismertető Keskeny kivitelű, video beltéri állomás IUK50

Termékismertető Keskeny kivitelű, video beltéri állomás IUK50 Termékismertető Keskeny kivitelű, video beltéri állomás IUK50 2 11/2009 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Biztonsági utasítások... 3 Szállítási terjedelem... 3 A vezetékek szerelésére vonatkozó általános

Részletesebben

Termékismertető. SIP-csatoló. 115 híváscélra FBI6100-0400 10 híváscélra FBI6101-0400

Termékismertető. SIP-csatoló. 115 híváscélra FBI6100-0400 10 híváscélra FBI6101-0400 Termékismertető SIP-csatoló 115 híváscélra FBI6100-0400 10 híváscélra FBI6101-0400 2 12/2011 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Szállítási terjedelem... 2 Figyelem... 2 Biztonsági előírások... 3 Csatlakozó-,

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL MODEL VD-5541M2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC VDT-TPC Leírás v1.0.pdf Bevezető Leírás: A VDT-TPC egy telefonos illesztő modul

Részletesebben

Programozható, LCD kijelzős padlófűtés-termosztát

Programozható, LCD kijelzős padlófűtés-termosztát Programozható, LCD kijelzős fűtő-termosztát Hetente ismétlődő ciklusban, napi 6 periódust ( eseményt ) lehet az előre megadott hőmérsékleteknek megfelelően beállítani. Választhat a periódus-vezérlő üzemmód

Részletesebben

T562 GB2 LAKÁSKÉSZÜLÉK

T562 GB2 LAKÁSKÉSZÜLÉK TECHNOLOGY T562 GB2 LAKÁSKÉSZÜLÉK Felhasználói Kézikönyv 2 VEZETÉS Ez a legújabb fejlesztésű lakáskészülék számtalan funkcióval rendelkezik, ami megfelelő telepítés és használat mellett sok éven keresztül

Részletesebben

UV megvilágító A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli.

UV megvilágító A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli. UV megvilágító Felhasználói kézikönyv A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli. 1. A készülék alkalmazása......2 2.

Részletesebben

Beszerelési útmutató. Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS. 2.oldal

Beszerelési útmutató. Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS. 2.oldal Beltéri rádióvevő világításvezérléshez Lighting Indoor RTS 2.oldal Somfy ezúton igazolja, hogy a termék megfelel az 1999/5/CE direktíva követelményeinek és egyéb idevonatkozó előírásainak. A Megfelelőségi

Részletesebben

Összeszerelési és kezelési útmutató

Összeszerelési és kezelési útmutató Összeszerelési és kezelési útmutató Vakolatra szerelt ajtóállomás 1-szeres hívógombbal 1266 65/66/67 Vakolatra szerelt ajtóállomás 3-szoros hívógombbal 1267 65/66/67 Vakolatra szerelt ajtóállomás 2 db.

Részletesebben

VDT-243 Felhasználói kézikönyv

VDT-243 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-243 Felhasználói kézikönyv VDT-243 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3.

Részletesebben

VDT-24 Felhasználói kézikönyv

VDT-24 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-24 Felhasználói kézikönyv VDT-24 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Monitor falra szerelése...4 3. Főmenü...5 4. Alap

Részletesebben

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében, tartsa

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

Sorbaépíthető jelző, működtető és vezérlőkészülékek

Sorbaépíthető jelző, működtető és vezérlőkészülékek w Lépcsőházi automaták w Schrack-Info Lépcsőházi automaták TIMON, VOWA, BZ BZ327350 w Lépcsőházi automata TIMON w Schrack-Info Energiamegtakarítási funkció Beállítható kapcsolási idő 0,5-30 perc Alacsony

Részletesebben

2. Szerelés, csatlakozás, üzembe helyezés 3-5. 6.2 Naptári hónap, nap és üzemmód változtatása 9. 6.2.2 cha = hét napjára vonatkozó átállítás 10-11

2. Szerelés, csatlakozás, üzembe helyezés 3-5. 6.2 Naptári hónap, nap és üzemmód változtatása 9. 6.2.2 cha = hét napjára vonatkozó átállítás 10-11 H 1. Tartalom jegyzék 2 1. Tartalom Oldal 2. Szerelés, csatlakozás, üzembe helyezés 3-5 3. Kezelőelemek 6 4. Kijelző 6 5. Gyári beállítás 7 6 Beállítások változtatása 8 6.1 Pontos idő, a hét napjai 8 6.2

Részletesebben

VDT-43 Felhasználói kézikönyv

VDT-43 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-43 Felhasználói kézikönyv VDT-43 Leírás v1.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3. Főmenü...5

Részletesebben

1. Jellemzôk Centralis

1. Jellemzôk Centralis motorvezérlö készülék HASZÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót, annak érdekében, hogy optimálisan ki tudja használni a Centralis UO IB motorvezérlô készülék által kínált

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró DT591 DT592 Tartalomjegyzék 1. Kaputábla és funkciói...3 2. Kaputábla leírása...3 3. Zárnyitás műszaki paraméterei...4 4. Felszerelés...4 4.1 Felszerelés esővédő nélkül...4 4.2 Felszerelés esővédővel...5

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Monitor működése...4 4. Hívás és Zárnyitás működése...5 5. Csengőhang beállítás...6 6. Monitor időidőzítés...6

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592 VDT591_592 Leírás v2.2.pdf Tartalomjegyzék 1 Kaputábla és funkciói...3 2 Kaputábla leírása...3

Részletesebben

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK 4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A DIGITÁLIS ÓRA ISMERTETÉSE

Részletesebben

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető Sebury BC-2000 Önálló RF kártyás és kódos beléptető A BC-2000 önálló RF kártyás és kódos beléptető a legújabb mikroprocesszoros technológia segítségével képes zárak, kapuk vezérlésére. A programozás a

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet Jellemzők - 500 kártya vagy kulcstartós kártya tanítható meg akár vegyesen is - 30 programozható, maximum 6 számjegyű

Részletesebben

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás jogát. A gyártó

Részletesebben

Összeszerelési és kezelési útmutató. Beépített hangszóró 1258 00

Összeszerelési és kezelési útmutató. Beépített hangszóró 1258 00 Összeszerelési és kezelési útmutató Beépített hangszóró 1258 00 Készülék leírás 2 A beépített hangszóróval a Gira ajtókommunikációs rendszer levélszekrényekbe, beszélőrekeszekbe, ajtóoldali beépítésekbe

Részletesebben

KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel

KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Termékismertető TCS:BUS interfész a TK-berendezésekhez TKI01-SG/2

Termékismertető TCS:BUS interfész a TK-berendezésekhez TKI01-SG/2 1 Termékismertető TCS:BUS interfész a TK-berendezésekhez TKI01-SG/2 Okvetlenül vegyük figyelembe a termékismertetőt! P-ér TCS:BUS Jelző-kimenet Kaputelefon KT2A analóg-kapu Jelző-bemenet 19-20 22-23 24-25

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-VK40S-VP KÜLTÉRI EGYSÉG CP-VK40S-VP Ajtózár Beltéri monitor 1: piros 2: kék 3: sárga 4: fehér 5: fekete Méretek: 58 x 135 x 39 mm SZÁM FUNKCIÓ Esővédő keret LED segédfény

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/ID VDT-601F/ID VDT-601(F)/ID Leírás v2.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Csatlakozók...3 2. Felszerelés...4 2.1. Névtábla elhelyezése...5

Részletesebben

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos Típusok kis rendszerekhez C-S1 -ID-S3 YLI SIKMGNESEK Leírás 2ESY egy egyszerűen telepíthető, és beköthető, 2 vezetékes kaputelefon rendszer. US-os rendszerű kaputelefon képes audió, valamint videó rendszert

Részletesebben

VDT-43 Felhasználói kézikönyv

VDT-43 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-43 Felhasználói kézikönyv VDT-43 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3. Főmenü...5

Részletesebben

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató Tasakcímkéző berendezés Használati útmutató Figyelmeztetés Mielőtt elkezdené kezelni a gépet, olvassa el a teljes kezelési utasítást. Győződjön meg róla, hogy a gép le van földelve. Tartsa a munkaterületet

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

Összeszerelési és kezelési útmutató. Vakolatra szerelt gong

Összeszerelési és kezelési útmutató. Vakolatra szerelt gong Összeszerelési és kezelési útmutató Vakolatra szerelt gong 1200.. Készülék leírás A vakolatra szerelt gong egy előregyártott egység és a Gira ajtókummunikációs rendszeréhez tartozik. Az ajtó-, belső vagy

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4

Tartalomjegyzék. 2 Telepítés A rendszer standard telepítése Eszköz leírása Eszköz mérete 4 PL500 Tartalomjegyzék 1 Figyelmeztetések 2 2 Telepítés 3 2.1 A rendszer standard telepítése 3 2.2 Eszköz leírása 3 2.3 Eszköz mérete 4 2.4 Hajtómotor és fogasléc telepítése 4 2.5 Telepítés ellenőrzése

Részletesebben

ECO KIT KÉT VEZETÉKES KAPUTELEFON KÉSZLET. VDK-4361 Leírás v1.0

ECO KIT KÉT VEZETÉKES KAPUTELEFON KÉSZLET. VDK-4361 Leírás v1.0 ECO KIT KÉT VEZETÉKES KAPUTELEFON KÉSZLET VDK-4361 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Kaputábla felépítése...3 2. Kaputábla felszerelés...4 3. Kaputáblán elvégezhető beállítások...4 3.1. Kaputábla címének

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A VDT-595A Leírás v2.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Funkciók...3 3. Műszaki adatok...4 4. Felszerelés...4 5. Vezetékezés...4 5.1.

Részletesebben

DT-17 Felhasználói kézikönyv

DT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT-17 Felhasználói kézikönyv DT-17 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek QAA7 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek JELLEMZŐK Működési feszültség Védelem OpenTherm bus Csatlakoztathatóság Vezeték hossz Vezeték ellenálló képessége Teljesítményfelvétel Biztonsági szint

Részletesebben

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926 Használati útmutató Videó kaputelefon PNI DF-926 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Az áramütés elkerülése érdekében ne nyissa ki a készülék fedelét, csak egy erre szakosított személy jelenlétében.ha a készülék megköveteli

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Telefonhívó egység VDT TPS. VDT-TPS Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Telefonhívó egység VDT TPS. VDT-TPS Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonhívó egység VDT TPS VDT-TPS Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Telefonhívó egység leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Konfiguráció... 4 4.1 A VDT-TPS LEDek és

Részletesebben

Danfoss Link RS Szerelési útmutató

Danfoss Link RS Szerelési útmutató Danfoss Link RS Szerelési útmutató HU Danfoss Link RS A Danfoss Link RS (Room Sensor) szobahőmérséklet érzékelő méri és továbbítja a Danfoss Link CC központnak a helyiség hőmérsékletének értékét. A Danfoss

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

14-es sorozat - Többfunkciós lépcsõházi automaták 16 A

14-es sorozat - Többfunkciós lépcsõházi automaták 16 A Többfunkciós lépcsõházi automaták Mûködtetés nyomógombokkal vagy glimmlámpás világító nyomógombokkal 17,5 mm-es szélesség A késleltetési idõ 30 s-tól 20 min-ig állítható ámpakímélõ üzem a feszültség nullátmenetnél

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A VDT-595A Leírás v2.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Funkciók...3 3. Műszaki adatok...4 4. Felszerelés...4 5. Vezetékezés...4 5.1.

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/ID. VDT-601ID Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/ID. VDT-601ID Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 601/ID VDT-601ID Leírás v1.0.pdf 1 Tartalom 1. Kaputábla és funkciói... 3 2. Kaputábla telepítése... 3 2.1. Rögzítés... 3 2.2. Névtábla beillesztése...

Részletesebben

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató Aartech Easy Lock típusú kódkilincs ismertető A kódkilincs 35 80 mm vastagságú ajtókhoz alkalmazható, ahol az 5. ábrán B-vel jelölt távolság legalább 21 mm. Kisebb távolság esetén (legfeljebb 14 mm-ig),

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK 1. Jellemzők...3 2. A rendszer részei...4 3. Tartozékok...5 4. Telepítés...5 5. Bekötés...8 6. Működési leírás...11

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv SAR-2PLUS Digitális relémodul

Felhasználói Kézikönyv SAR-2PLUS Digitális relémodul Felhasználói Kézikönyv SAR-PLUS Digitális relémodul F U S E BEVEZETÉS Köszönjük, hogy termékünket választotta. A korszerű gyártástechnológiának és a minőségbiztosítási eljárásnak köszönhetően a készülék

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-607C/S1 VDT-607C/S1 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Felszerelés...4 3. Beállítások...4 3.1. Kaputábla címének beállítása...5

Részletesebben

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1-

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Dinnyeválogató v2.0 Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Omron K3HB-VLC elektronika illesztése mérlegcellához I. A HBM PW10A/50 mérlegcella csatlakoztatása

Részletesebben

AT-7000 gyorsteszter használati utasítás

AT-7000 gyorsteszter használati utasítás AT-7000 gyorsteszter használati utasítás Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. - 1 - Figyelmeztetések A pontos mérés érdekében várjon legalább 15 percet a méréssel az utolsó alkoholfogyasztás

Részletesebben

Nyomásával az időkapcsoló óra visszaállítható ON/OFF gomb a kézi kapcsoláshoz

Nyomásával az időkapcsoló óra visszaállítható ON/OFF gomb a kézi kapcsoláshoz Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Süllyesztett időkapcsoló óra Modell: EFP700ET A. Funkció 1. 20

Részletesebben

Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás

Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás Avantalk Sunday napelemes Bluetooth kihangosító Használati utasítás 1. Funkció gombok 2. Töltés Az Avantalk BTCK-10b kihangosító készülék újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Használat előtt erősen

Részletesebben

FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ

FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ 1. LEÍRÁS BEVEZETŐ Ez a video kaputelefon készlet egy monitorból a hozzá tartozó tápegységgel és egy kültéri egységből

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység. VDT-601(F)/KP Leírás v2.3

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység. VDT-601(F)/KP Leírás v2.3 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/KP VDT-601F/KP VDT-601(F)/KP Leírás v2.3 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Kaputábla felszerelése...4 2.1. VDT-601/KP felszerelése...4

Részletesebben

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd.

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Forrasztó állomás Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Csomagolási jegyzék és az alkatrészek megnevezése Az alkatrészek megnevezése Hőlégfúvó tartó Hőmérséklet

Részletesebben

AIPHONE KVI. Telepítési és Használati útmutató. Szerelőkészlet Mennyiség Megnevezés A. Vandálbiztos, kültéri, fém kezelőegység

AIPHONE KVI. Telepítési és Használati útmutató. Szerelőkészlet Mennyiség Megnevezés A. Vandálbiztos, kültéri, fém kezelőegység AIPHONE 2004/06 változat KVI Típusszám:120130 Vandálbiztos, kültéri, fém kezelőegység Telepítési és Használati útmutató Szerelőkészlet Mennyiség Megnevezés A Ábra 1 TORX M4x10 csavar 1 TORX T20 kulcs 2

Részletesebben

VDJ7A Felhasználói kézikönyv

VDJ7A Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDJ7A Felhasználói kézikönyv VDJ7A Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. felszerelése...4 3. Alapfunkciók működése...4 4. Beállítások...5

Részletesebben

LÉPCSŐHÁZI AUTOMATÁK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON W SCHRACK INFO W FUNKCIÓK W MŰSZAKI ADATOK

LÉPCSŐHÁZI AUTOMATÁK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON W SCHRACK INFO W FUNKCIÓK W MŰSZAKI ADATOK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON 150 BZ327210-A W FUNKCIÓK Energiamegtakarítás funkció Beállíthatóság 0,5 30 perc Halk működés Nagy bekapcsoló képesség, 80 A max / 20 ms 3 vagy 4 vezetékes bekötés Glimmlámpaállóság:

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 2 vezetékes video kaputelefonokhoz Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt Biztonsági instrukció 1. Telepítse a berendezést a fő csatlakozó, vagy az eszköz csatlakozó könnyen

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Párátlanító. Kezelési kézikönyv

Párátlanító. Kezelési kézikönyv Párátlanító Kezelési kézikönyv 1 TARTALOM GDN20AV-K4EBA1A GDN40AW-K3EBA1A TARTALOM Általános tudnivalók:...3 A berendezés részei:...3 A berendezés működtetése:...4 További funkciók:...6 Cseppvíz elvezetés:...7

Részletesebben

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató Q1 forgólézer Cikkszám: R141 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 595A VDT-595A Leírás v1.4.pdf Tartalom 1 Kaputábla és Funkciói... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Zárnyitás műszaki adatai... 4 4 Felszerelés... 4 5 Rendszer

Részletesebben

AN900 C négysugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei

AN900 C négysugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei AN900 C négysugaras infrasorompó Telepítési útmutató 1. A készülék főbb részei 2. Telepítési szempontok Az érzékelő telepítési helyének kiválasztásakor kerülje az alábbi területeket: Ahol különböző tereptárgyak

Részletesebben

Z7-SDM1K-WO típusú programkapcsoló kezelési leírása

Z7-SDM1K-WO típusú programkapcsoló kezelési leírása Z7-SDM1K-WO típusú programkapcsoló kezelési leírása 5. Kezelés Csatlakoztassuk a feszültség-tápellátást az a és b csatlakozókapcsokra. Rövid idıre megjelenik az LCDkijelzın létezı összes szimbólum. Ezt

Részletesebben

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott EQC típusú digitális mérleghez.

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott EQC típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott EQC típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott ASC típusú digitális mérleghez. Kérjük, a mérleg

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IMMERSION CELSIUS BÚVÁRÓRA

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IMMERSION CELSIUS BÚVÁRÓRA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IMMERSION CELSIUS BÚVÁRÓRA IMMERSION CELSIUS 1.0 BEVEZETÉS Köszönjük, hogy megvásárolta az Immersion CELSIUS-t. Ez a modern és kifinomult szerkezet sokkal biztonságosabbá és élvezetesebbé

Részletesebben

Színes Video-kaputelefon

Színes Video-kaputelefon Home Network Színes Video-kaputelefon CDV-50P Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében,

Részletesebben

AudioCodes 430HD Lync telefonkészülék

AudioCodes 430HD Lync telefonkészülék AudioCodes 40HD Lync telefonkészülék / 0. Előlnézet 5 6 4 8 2 7 4 5 6 2 8 7 0 9 Sorszám Elnevezés Funkció Csengő LED Kék villogással jelzi a bejövő hívásokat 2 LCD kijelző Interaktív kijelző, mely megjeleníti

Részletesebben

T4ML rev.0112. 4+n vezetékes, audió keputelefon rendszer. Felhasználói Kézikönyv

T4ML rev.0112. 4+n vezetékes, audió keputelefon rendszer. Felhasználói Kézikönyv T4ML rev.0112 4+n vezetékes, audió keputelefon rendszer Felhasználói Kézikönyv SÜLLYESZTETT DOBOZ TELEPÍTÉSE 1 2 KÜLTÉRI EGYSÉG TELEPÍTÉSE (A) (B) 1650 1850 1450 Eszköz....................... Süllyesztett

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ R05/BGE távszabályzóhoz

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ R05/BGE távszabályzóhoz KEZELÉSI ÚTMUTATÓ R05/BGE távszabályzóhoz Megjegyzés 1. A közölt ábrák szemléltető jellegűek. Az Ön által vásárolt modell ettől némileg eltérhet. 2. A légkondicionáló használatba vétele előtt olvassa el

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez.

Használati útmutató. A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez. Használati útmutató A Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott WDP típusú digitális mérleghez. Kérjük, a mérleg

Részletesebben

1. oldal összesen 6 oldal FARFISA TD6100 DIGITÁLIS NYOMÓGOMB PANEL

1. oldal összesen 6 oldal FARFISA TD6100 DIGITÁLIS NYOMÓGOMB PANEL 1. oldal összesen 6 oldal FARFISA TD6100 DIGITÁLIS NYOMÓGOMB PANEL Nyomógomb panel eloxált alumíniumból, 12 gombos kezelővel és 4 számjegyes kijelzővel. Lehetővé teszi max. 255 hívás létrehozását és elküldését

Részletesebben

VDT-17 Felhasználói kézikönyv

VDT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-17 Felhasználói kézikönyv VDT-17 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1 Kezelési utasítás F129 Modell CMG-BD1 F129 Modell elektronikus termosztáttal (HU) Az Atlantic 1968-ban alapított elismert francia márka a fűtés, a hőkomfort és az energiatakarékos rendszerek területén.

Részletesebben

Használati Útmutató V:1.25

Használati Útmutató V:1.25 Használati Útmutató V:1.25 Vezérlés egységei: Kulcsos kapcsoló BAT LED Biztosíték Csatlakozók Kijelző START/MENU Ok gomb FL.YEL - gomb RED + gomb Memória Akkumulátor Modem Készülék Üzembe helyezése: 1.

Részletesebben

NHEA GB2. Audiós Beltéri Egység. Felhasználói Kézikönyv TECHNOLOGY

NHEA GB2. Audiós Beltéri Egység. Felhasználói Kézikönyv TECHNOLOGY TECHNOLOGY GB2 Audiós Beltéri Egység Felhasználói Kézikönyv GB2 AUDIÓS LTÉRI EGYSÉG 2 VEZETÉS Ez a legújabb fejlesztésű audiós kaputelefon beltéri egység számtalan funkcióval rendelkezik, ami megfelelő

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 39. VDT-39 Leírás v1.7.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 39. VDT-39 Leírás v1.7.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 39 VDT-39 Leírás v1.7.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Csatlakozók leírása...

Részletesebben