Nagy teljesítmény, kiváló minőség Otthoni PIXMA nyomtatók - termékválaszték. you can

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagy teljesítmény, kiváló minőség Otthoni PIXMA nyomtatók - termékválaszték. you can"

Átírás

1 Nagy teljesítmény, kiváló minőség Otthoni PIXMA nyomtatók - termékválaszték you can

2 Könnyen kihasználhatja kreativitását az elegáns, kompakt PIXMA multifunkciós nyomtatókkal és az életstílusához illő színes opciókkal. Az értékes szoftverrel rendezheti és kinyomtathatja a fotóit, akár közvetlenül a Facebook-ról is. Otthoni PIXMA nyomtatók A PIXMA nyomtatók több csatlakoztatási lehetőséggel rendelkeznek, mint valaha, ezért sokkal könnyebb megosztani őket otthonában, illetve közvetlenül nyomtatni az internetről, okostelefonról vagy táblagépről. Az Intelligens érintésvezérlés megkönnyíti a nyomtatók kezelését, a PIXMA MG6350 pedig különlegesen nagy méretű érintőképernyővel rendelkezik. A kiváló minőségű, költséghatékony nyomtatást a nagy kapacitású XL patronok teszik lehetővé. A nyomtató gazdaságos funkciókkal rendelkezik, többek között a papírtakarékos automatikus kétoldalas nyomtatással és az energiatakarékos automatikus be- és kikapcsolási funkciókkal. Válassza ki az otthonának megfelelő fotónyomtatót vagy multifunkciós nyomtatót, lapolvasót vagy másolót, és a PIXMA nyomtatóval kiváló minőségű nyomatokat készíthet minden alkalommal.

3

4 Legyen kreatív CREATIVE PARK PREMIUM papírfigura My Image Garden Ismerje meg a PIXMA nyomtató által biztosított különleges lehetőségeket! Rendezze és nyomtassa ki fotóit a My Image Garden programmal! A program tartalmaz minden funkciót, amelyre a kreatív ötletek megvalósításához szükség van, és egyben könnyebbé teszi a képek megtekintését és rendezését. Az Automatikus arcfelismerés és más intelligens funkciók használatával automatikusan megkereshetők a fotók a számítógépen, még a régen elfelejtettek is, és a funkciók segítségével fotómontázsok, kártyák, naptárak és lemezcímkék készíthetők és nyomtathatók belőlük. A program tartalmaz egy sor szórakoztató fotószűrőt is. A PIXMA multifunkciós nyomtatók esetén a My Image Garden szoftver kezeli a beolvasott dokumentumokat és fotókat, valamint szövegfelismeréssel lehetővé teszi a PDF dokumentumok létrehozását és szerkesztését. CREATIVE PARK PREMIUM Készítsen professzionális fotónyomatokat, üdvözlőkártyákat, naptárakat és egyéb kiadványokat! A CREATIVE PARK PREMIUM egy online szolgáltatás azok számára, akik gyári Canon tintát használnak. Segítségével fotók, illusztrációk, papírfigurák és más elemek tölthetők le nemzetközileg elismert fotósoktól és művészektől. Az új tartalmakat folyamatosan töltik fel, így állandóan meríthető inspiráció a kreativitáshoz. Egyszerűen csak meg kell keresni, letölteni és kinyomtatni a tartalmakat a My Image Garden programból. EC

5 Full HD Movie Print A legjobb pillanatok kinyomtatása a videófelvételekből A My Image Garden szoftver Full HD Movie Print funkciója lehetővé teszi, hogy a videókból a legvarázslatosabb pillanatokat kinyomtathassa csodaszép képek formájában. Játssza le a HD videót, válassza ki egyenként a nyomtatni kívánt képkockákat, fűzze össze a képeket a művészi hatások eléréséhez, vagy rendezze el őket a kívánt történet elmeséléséhez. A Full HD Movie Print funkció egyes Canon Digital IXUS, PowerShot és EOS fényképezőgépeken, illetve Legria kamerákon elérhető. Print Your Days alkalmazás Nyomtassa ki emlékezetes fényképeit a Facebook-ról! Válasszon ki egy különleges képet, vagy hozzon létre fotómontázst a Facebook-on lévő fotóiból egyetlen művelettel, majd nyomtassa ki őket élénk, szemkáptáztató képek formájában. Jelentkezzen be Facebook fiókjába a számítógépéről, keresse meg és indítsa el a Print Your Days alkalmazást.

6 Level One General Options 1 Label Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Level Two One Two Three Save Delete Store Level label label label label label label label label Select Select All Paste Level One Label Level Two General Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Save label Delete label label Store label label label label label Options Csatlakoztatás Wi-Fi Vezeték nélküli kapcsolat otthonában A Wi-Fi funkcióval könnyen megoszthatja a nyomtatót több számítógép között, és otthonából szinte bárhonnan nyomtathat. * Az AirPrint és az Apple embléma az Apple Inc. védjegye. ** Ahol elérhető. Mobil nyomtatás és AirPrint * Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonokról és táblagépekről Az Easy-PhotoPrint alkalmazással vezeték nélkül nyomtathat mobileszközökről, illetve szkennelhet mobileszközökre otthonában. Az Apple AirPrint támogatásnak köszönhetően vezeték nélkül nyomtathat az Apple hozdozható készülékeiről, így iphone-ról, ipad-ről és ipod touch-ról. PIXMA Cloud Link és Google Cloud Print Használja ki az internetes nyomtatás nyújtotta szabadságot! Böngésszen kedvenc fotói közül online albumaiban a CANON image GATEWAYen ** és a Google Picasa szolgáltatásában, és nyomtasson közvetlenül a multifunkciós PIXMA készülékén! Közvetlenül a Felhő környezetből nyomtathat naptárakat és egyéb sablonokat. A Google Cloud Print szolgáltatásával szinte bárhonnan nyomtathat Google dokumentumokat, eket, fotókat és PDF csatolmányokat.

7

8 Könnyű használat, intelligens kialakítás Kis helyigényű, könnyen karbantartható készülékek Az innovatív kialakítás helyet takarít meg otthonában A FINE festékkazettákban használt új FastFront megoldás lehetővé teszi, hogy a tinta és a papír a multifunkciós nyomtató elejéről könnyen hozzáférhető legyen, és a nyomtató maga kisebb helyet foglaljon el. Így a PIXMA készülék közelebb tehető a falhoz, vagy elhelyezhető polcon is. A Snap Edge kialakításnak köszönhetően a külön tintákat használó modellek alacsonyak és könnyen karbantarthatók. A tintatartályok cseréje is egyszerű, hiszen a fedél a nyomtató élénél nyitható, ezért nincs szükség a lapolvasó felemelésére. Intelligens érintésvezérlés Bármilyen feladatról legyen szó, a PIXMA egyszerűen megoldja A Canon intelligens, érintőképenyős rendszere intuitív és könnyen követhető érintőpaneles kezelést tesz lehetővé az elegáns PIXMA váz elejébe épített nagyméretű TFT érintőképernyőn. Közvetlenül lemezre történő nyomtatás Személyre szabható lemezek családtagoknak és barátoknak Ezzel a funkcióval közvetlenül nyomtathat az erre alkalmas lemezekre. Saját címkét tervezhet kedvenc képeiből, hozzáadhat szöveget, vagy lemásolhat egy meglévő Bluray Disc /DVD/CD címkét is. Bármelyiket is választja, a PIXMA intelligens, professzionális megjelenést ad lemezeinek.

9

10

11 Hatékonyság Automatikus be-/ kikapcsolás Takarítson meg energiát a PIXMA nyomtatóval! Az Automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően a nyomtató automatikusan kikapcsol, ha egy ideig nem történik vele művelet. Kényelmi funkcióként a nyomtató azonnal visszakapcsol, ha a felhasználó elkezd nyomtatni. Automatikus kétoldalas nyomtatás Papírtakarékos kétoldalas nyomtatás A legtöbb PIXMA nyomtató és multifunkciós készülék rendelkezik beépített Auto Duplex funkcióval, amely lehetővé teszi az automatikus kétoldalas nyomtatást és a professzionális dokumentumok létrehozását. Csökkenti a papírfogyasztást és segít a környezet megóvásában is. Easy-WebPrint EX Webes nyomtatás az Easy- WebPrint EX alkalmazással Megelégelte már, hogy a weboldalak kinyomtatva soha nem úgy néznek ki, mint az eredeti? Az Easy-WebPrint EX egy beépülő modul az Microsoft Internet Explorerhez, amellyel könnyen kiválaszthatók egy weboldal fontosabb részei, majd összefűzhetők egyetlen kinyomtatható dokumentumba. Csendes mód Zajmentes nyomtatás A Csendes módban a nyomtató szinte zajmentesen nyomtat az otthoni környezetben.

12 Kiváló minőség PRINT and copy speeds FINE Kiváló, fotólabor-minőségű nyomatok A PIXMA nyomtatókban a Canon FINE nyomtatási technológiája dolgozik. A mikroszkopikus tintacseppekkel és a pontos csepp-elhelyezéssel lehetővé teszi a gyors fotónyomtatást fotólaborminőségben. Hibrid rendszer Éles szövegek és élénk színek a különböző tinták kombinációjával Az otthoni PIXMA nyomtatók kétféle tintát használnak a fantasztikus minőségű dokumentumok és fotók nyomtatásához. A festék alapú tintákkal kitűnő fotónyomatok készíthetők élénk színekkel, míg a fekete pigment alapú tinták éles, tiszta szövegek és vonalak nyomtatására alkalmasak. ChromaLife 100+ és ChromaLife100 Csodaszép, hosszú élettartamú fotónyomatok készítése otthon A gyári Canon tinták és fotópapírok használatával csodálatos minőségű fotónyomatok készíthetők, amelyek megőrzik a legszebb emlékeket. Nyomtatási sebességek A tényleges nyomtatási sebességek és összehasonlításuk A Canon a legújabb nemzetközi szabványok (ISO) szerinti nyomtatási és másolási sebességértékeket használja. Így a vásárló abszolút biztos lehet a nyomtatója vagy multifunkciós készüléke teljesítményében.

13 Otthoni PIXMA készülékek A4 nyomtatók Otthoni fotónyomtatás könnyedén. Gyors, alacsony kivitelű fotónyomtató Wi-Fi, Automatikus kétoldalas nyomtatás és Közvetlen lemeznyomtatás funkciókkal. A PIXMA nyomtatók és multifunkciós készülékek tökéletesen illenek otthonába. Fedezze fel képességeiket, és keresse meg az igényeinek megfelelőt! Standard tinták Standard tinták Nagy kapacitású XL tinták Nagy kapacitású XL tinták 4800x1200 dpi felbontás és 2 pl-es tintacseppek a fotólabor-minőségű nyomtatáshoz Fotólabor-minőségű, 10x15 cm-es, szegély nélküli nyomatok kb. 55 mp alatt Korszerű szoftver Auto Photo Fix II funkcióval ChromaLife100+ rendszer, hosszú élettartamú, csodaszép fotók Nagy teljesítményű, 5 tintás fotónyomtató Wi-Fi funkcióval Fotólabor-minőségű nyomatok készítése gyorsan Alacsony kivitel beépített papírtálcákkal Nyomtatás mobilról és Apple AirPrint funkció Jó minőségű és gyors nyomtatás My Image Garden szoftver Közvetlen lemeznyomtatás és Automatikus kétoldalas nyomtatás Nyomtasson többet az opcionális XL tintapatronokkal

14 FINE kazettás multifunkciós nyomtatók Elegáns, mégis megfizethető multifunkciós készülék a hatékony otthoni internetes és dokumentumnyomtatáshoz. Kompakt és elegáns otthoni multifunkciós készülék. Elegáns és kis helyigényű multifunkciós készülék Wi-Fi csatlakozással, mobil nyomtatással és Automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval. Korszerű multifunkciós fotónyomtató Wi-Fi csatlakozással, internetes nyomtatással és Automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval. Standard tinták Standard tinták Standard tinták Standard tinták Nagy kapacitású XL tinták Nagy kapacitású XL tinták Nagy kapacitású XL tinták Nagy kapacitású XL tinták Multifunkciós: nyomtatás, másolás és lapolvasás Egyszerű telepítés és használat Gyors dokumentum- és fotónyomtatás Nyomtasson többet az opcionális, nagy kapacitású tintapatronokkal Könnyű és hatékony webes nyomtatás My Image Garden szoftver Alkalmazás fényképek nyomtatásához a Facebook-ról Kompakt multifunkciós: nyomtatás, másolás és lapolvasás Gyors dokumentum- és fotónyomtatás Könnyű és hatékony webes nyomtatás Nyomtasson többet az opcionális XL tintapatronokkal My Image Garden szoftver Alkalmazás fényképek nyomtatásához a Facebook-ról Automatikus be- és kikapcsolás beállítása Wi-Fi multifunkciós: nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás mobilról és az Apple AirPrint funkció támogatása Könnyű és hatékony webes nyomtatás Nyomtasson többet az opcionális XL tintapatronokkal Papírtakarékos Automatikus kétoldalas nyomtatás Gyors dokumentum- és fotónyomtatás My Image Garden szoftver Automatikus be- és kikapcsolás beállítása Korszerű multifunkciós nyomtató Wi-Fi-vel Nyomtatási, másolási és lapolvasási funkciók PIXMA Cloud Link és Google Cloud Print Nyomtatás mobilról és az Apple AirPrint funkció támogatása Nyomtasson többet az opcionális XL tintapatronokkal Papírtakarékos Automatikus kétoldalas nyomtatás Gyors dokumentum- és fotónyomtatás My Image Garden szoftver

15 Külön tintákat használó multifunkciós nyomtatók Kiváló minőségű, otthoni, multifunkciós fotónyomtató Wi-Fi kapcsolattal. Nagy teljesítményű multifunkciós fotónyomtató Wi-Fi csatlakozással, internetes nyomtatás funkcióval és színenként cserélhető tintapatronokkal. Prémiumkategóriás 6 tintás multifunkciós készülék érintőkijelzős vezérléssel, internetes és mobil nyomtatás funkcióval. Kiemelkedő minőségű nyomtatás és filmbeolvasás egy gombnyomásra. Standard tinták Standard tinták Standard tinták Standard tinták Nagy kapacitású XL tinták Nagy kapacitású XL tinták Korszerű multifunkciós készülék Gyors működtetés 5, színenként cserélhető patron, akár 9600 dpi felbontás, min. 1 pl-es minőség ISO ESAT sebesség: 12,5 fekete-fehér / 9,3 színes kép/perc cm-es fényképek kb. 20 mp Wi-Fi Automatikus kétoldalas nyomtatás és Közvetlen lemeznyomtatás Full HD Movie Print PIXMA Cloud Link Nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkciós fotónyomtató Nyomtatás internetről a PIXMA Cloud Link alkalmazással Elegáns, alacsony kivitel Nyomtatás mobilról és Apple AirPrint funkció Jó minőségű és gyors nyomtatás My Image Garden szoftver Közvetlen lemeznyomtatás és Automatikus kétoldalas nyomtatás Nyomtasson többet az opcionális XL tintapatronokkal Prémiumkategóriás 6 tintás multifunkciós fotónyomtató Nyomtatás internetről a PIXMA Cloud Link alkalmazással Intuitív érintőpanel 8,8 cm-es érintőképernyővel Elegáns, alacsony kivitel fekete vagy fehér változatban Nyomtatás mobilról és Apple AirPrint funkció My Image Garden szoftver Közvetlen lemeznyomtatás és Automatikus kétoldalas nyomtatás Prémium kategóriás multifunkciós készülék Wi-Fi funkcióval Intelligens érintésvezérlés 6, színenként cserélhető patron, akár 9600 dpi felbontás, min. 1 pl-es minőség ISO ESAT sebesség: 12,5 fekete-fehér / 9,3 színes kép/perc cm-es fényképek kb. 20 mp 35 mm-es filmek beolvasása Automatikus kétoldalas nyomtatás Full HD Movie Print PIXMA Cloud Link

16 Alacsonyabb tintaköltségek Több nyomtatás kevesebbért Vannak dolgok, amelyek egymással működnek a legjobban. Ilyenek a Canon gyári tintái és fotópapírjai, amelyek segítségével a PIXMA nyomtatók a legkiválóbb minőségű nyomatokat képesek készíteni. A nagy mennyiségű nyomtatáshoz ideális XL patronok lehetővé teszik a szokásosnál több oldal nyomtatását, és kevésbé gyakran kell őket cserélni. A költséghatékonyabb XL patronok most külön tintás, illetve FINE kazettás rendszerekhez is kaphatók. Multipack csomagok 10% megtakarítás oldalanként * Nagy kapacitású XL tinták 50% megtakarítás oldalanként ** * Maximális megtakarítás Canon multipack csomag megvásárlása esetén 2 külön tintához képest, a Canon által ajánlott fogyasztói ár alapján. **A Canon által ajánlott fogyasztói ár alapján, azonos, nem XL méretű Canon kazettával összehasonlítva, ISO/IEC24712 szerinti kapacitással.

17 Canon fotópapírok és speciális nyomathordozók A PIXMA szórakoztatóvá teszi a fotónyomtatást egy sor kreatív nyomathordozóval minden projekthez és alkalmazáshoz. A prezentációktól és fotópapíroktól kezdve egészen a címkékig és a pólóra vasalható papírokig a PIXMA új irányba tereli a kreativitást, és segít többet kihozni a képekből. Pólóra vasalható papír TR-301 Kapható méret: A4 Fotócímkék PS-101 Kapható méret: 10x15 cm Photo Paper Pro Platinum PT-101 Professzionális stúdió minőségű fotópapír kiváló minőséggel és fakulásállósággal. Kitűnő színvisszaadásával ez a fényes nehéz fotópapír-típus bővíti a fotósok kreatív lehetőségeit. Kapható méretek: 10x15 cm (4 x6 ), A4, A3, A3+ Nagyfelbontású papír HR-101N Kapható méretek: A4, A3 Photo Paper Pro Luster LU-101 Professzionális, sima felületű fotópapír, amely konzisztens megjelenést és színeket biztosít megvilágítás esetén - tökéletes stúdiófotókhoz és speciális eseményekről készült fotókhoz. A gyors száradási idejének köszönhetően ez a félfényes, nehéz fotópapír ideális választás az elfoglalt fotósok számára. Kapható méretek: A4, A3 és A3+ Photo Paper Plus fényes II PP-201 A Canon standard nehéz fotópapírja kiváló minőséget biztosít fényes kivitelben. Készítsen saját digitális fotónyomatokat és reprinteket otthonában! Kapható méretek: 10x15 cm (4 x6 ), 13x18 cm (5 x7 ), A4, A3, A3+ Photo Paper Plus félfényes SG-201 Ez a szatén kivitelű papír nagy vastagságú és tömegű, és igazi fotópapír-jelleggel bír. Ideális kitűnő tájképek és esküvői képek készítéséhez professzionális jelleggel. Kapható méretek: 10x15 cm (4 x6 ), 20x25 cm (8 x10 ), 25x30 cm (10 x12 ), 36x43 cm (14 x17 ), A4, A3, A3+ Fényes fotópapír Mindennapi használatra GP-501 Gazdaságos, fényes fotópapír mindennapi nyomtatáshoz. Ideális a digitális fotónyomatok készítéséhez. Kapható méretek: 10x15 cm (4 x6 ), A4 Matt fotópapír MP-101 A Matt fotópapírra kiváló minőségű nyomatok készíthetők fotókról, grafikákról és szövegekről matt kivitelben. Kreatívabb alkalmazásokra is használható, például üdvözlőkártyák és bemutatók készítésére. Kapható méretek: A4, A3

18 Otthoni PIXMA készülékek A nyíl segít az olyan új funkciók azonosításában, amelyek a korábbi modelleken még nem voltak elérhetők. MP230 MG2250 MG3250 MG4250 Előrelépést jelentő funkció PIXMA otthoni és fotó multifunk Elérhető funkciók Nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás, másolás és lapolvasás Tintarendszer 2 FINE kazetta 2 FINE kazetta 2 FINE kazetta 2 FINE kazetta Max. nyomtatási felbontás/tintacseppek min. mérete 4800 x 1200 dpi 2 pikoliter 4800 x 1200 dpi 2 pikoliter 4800 x 1200 dpi 2 pikoliter 4800 x 1200 dpi 2 pikoliter A4 ISO ESAT nyomtatási sebesség (kb.) 7,0 ipm mono 4,8 ipm színes 8,4 ipm mono 4,8 ipm színes 9,2 ipm mono 5,0 ipm színes 9,9 ipm mono 5,7 ipm színes 10x15 cm fotó nyomtatási sebessége (kb.) 40 mp (szegéllyel) 44 mp (szegély nélkül) 44 mp (szegély nélkül) 44 mp (szegély nélkül) Lapolvasó max. felbontása/típusa 600 x 1200 dpi 1200 x 2400 dpi 1200 x 2400 dpi 1200 x 2400 dpi PC csatlakoztatás USB USB Wi-Fi USB Wi-Fi USB Fényképezőgép csatlakoztatás Memóriakártya-olvasó Okostelefon, táblagép és internet csatlakoztatás Apple AirPrint Mobil nyomtatás Apple AirPrint Mobil nyomtatás PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Képernyő és interfész 7 szegmenses LED 7 szegmenses LED 6,2 cm-es TFT képernyő Gyors működtetéssel További funkciók Automatikus be-/kikapcsolás Automatikus be-/kikapcsolás Automatikus kétoldalas nyomtatás Automatikus be-/ kikapcsolás Automatikus kétoldalas nyomtatás Automatikus be-/kikapcsolás Méretek (Szé x Mé x Ma) 444 x 329 x 153 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm

19 MG5350 MG5450 MG6350 MG8250 ip2700 ip7250 ciós tintasugaras készülékek PIXMA tintasugaras nyomtató Nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás, másolás és lapolvasás Nyomtatás Nyomtatás 5 külön tintapatron 5 külön tintapatron 6 külön tintapatron 6 külön tintapatron 2 FINE kazetta 5 külön tintapatron 9600 x 2400 dpi 1 pikoliter 9600 x 2400 dpi 1 pikoliter 9600 x 2400 dpi 1 pikoliter 9600 x 2400 dpi 1 pikoliter 4800 x 1200 dpi 2 pikoliter 9600 x 2400 dpi 1 pikoliter 12,5 ipm mono 9,3 ipm színes 15,0 ipm mono 10,0 ipm színes 15,0 ipm mono 10,0 ipm színes 12,5 ipm mono 9,3 ipm színes 7,0 ipm mono 4,8 ipm színes 15,0 ipm mono 10,0 ipm színes 20 mp (szegély nélkül) 21 mp (szegély nélkül) 21 mp (szegély nélkül) 20 mp (szegély nélkül) 55 mp (szegély nélkül) 21 mp (szegély nélkül) 2400 x 4800 dpi 2400 x 4800 dpi 2400 x 4800 dpi 4800 x 4800 dpi 4800 x 9600 dpi (Film) Wi-Fi USB, Bluetooth Wi-Fi USB Wi-Fi Ethernet USB Wi-Fi Ethernet USB, Bluetooth USB Wi-Fi USB Memóriakártya-olvasó USB PictBridge Memóriakártya-olvasó WLAN PictBridge Memóriakártya-olvasó WLAN PictBridge Memóriakártya-olvasó USB PictBridge Apple AirPrint Mobil nyomtatás PIXMA Cloud Link Apple AirPrint Mobil nyomtatás PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobil nyomtatás PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobil nyomtatás PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobil nyomtatás 7,5 cm-es TFT képernyő Gyors működtetéssel 7,5 cm-es TFT képernyő intelligens érintésvezérléssel. 8,8 cm-es érintőképernyő intelligens érintésvezérléssel 8,8 cm-es TFT képernyő intelligens érintésvezérléssel. Automatikus kétoldalas nyomtatás Közvetlenül lemezre történő nyomtatás Automatikus kikapcsolás Automatikus kétoldalas nyomtatás Közvetlenül lemezre történő nyomtatás Automatikus be-/kikapcsolás Automatikus kétoldalas nyomtatás Közvetlenül lemezre történő nyomtatás Automatikus be-/kikapcsolás Automatikus kétoldalas nyomtatás Közvetlenül lemezre történő nyomtatás Filmnegatív beolvasó Automatikus kikapcsolás Automatikus kétoldalas nyomtatás Közvetlenül lemezre történő nyomtatás Automatikus be-/kikapcsolás 450 x 366 x 166 mm 455 x 369 x 148 mm 466 x 369 x 148 mm 470 x 396 x 199 mm 445 x 250 x 130 mm 451 x 386 x 128 mm

20 Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Hungarian Edition 0167W469 Canon Europa N.V., 2012 Canon Hungária Kft Budapest, Graphisoft Park 1. (Záhony utca 7.) Telefon: (+361) Fax: (+361) canon.hu

Tedd meg velünk. Keresd meg a megfelelő PIXMA nyomtatót otthonodba. you can

Tedd meg velünk. Keresd meg a megfelelő PIXMA nyomtatót otthonodba. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Keresd meg a megfelelő PIXMA nyomtatót otthonodba. you can Elegáns és innovatív PIXMA nyomtatóink tökéletesen illeszkednek otthonodba és életstílusodhoz, több okos

Részletesebben

Multifunkciós fotónyomtatók

Multifunkciós fotónyomtatók Multifunkciós fotónyomtatók Színesítse meg az életet! you can www.canon.hu/pixma Bemutatjuk az új PIXMA fotónyomtatókat: vadonatúj formatervezéssel és felhasználóbarát működéssel. A népszerű PIXMA képminőségnek

Részletesebben

Multifunkciós otthoni nyomtatók

Multifunkciós otthoni nyomtatók Multifunkciós otthoni nyomtatók Színesítse meg az életet! you can www.canon.hu/pixma_/ Alkotás Készítsen professzionális fotónyomatokat, üdvözlőkártyákat, naptárakat és egyéb kiadványokat! A CREATIVE PARK

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak. Az

Részletesebben

Tedd meg velünk a következő lépésedet!

Tedd meg velünk a következő lépésedet! Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek - termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak.

Részletesebben

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók A Canon termékválasztékát megkoronázó A4-es tintasugaras PIXMA nyomtatóval gyorsan és egyszerűen készíthet gyönyörű, tartós nyomatokat. A speciális hordozókezelési

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Canon PIXMA MG8150. Funkciók

Canon PIXMA MG8150. Funkciók Canon PIXMA MG8150 Tintasugaras multifunkciós készülékek Szürkeárnyalatos és színes nyomtatáshoz egyaránt kiváló fényképminőséget biztosító, kiemelkedő teljesítményű, Wi-Fi multifunkciós készülék könnyen

Részletesebben

Canon PIXMA MG6150. Funkciók

Canon PIXMA MG6150. Funkciók Canon PIXMA MG6150 Tintasugaras multifunkciós készülékek Nagy teljesítményű, Wi-Fi multifunkciós készülék színvonalas laborminőségű nyomtatással és az intelligens érintésvezérlés egyszerűségével. A külön

Részletesebben

Műszaki adatok és jellemzők Canon PIXMA TS6150 sorozat - Canon Hungaria. Canon PIXMA TS6150 sorozat Műszaki adatok

Műszaki adatok és jellemzők Canon PIXMA TS6150 sorozat - Canon Hungaria. Canon PIXMA TS6150 sorozat Műszaki adatok Canon PIXMA TS6150 sorozat Műszaki adatok Oldalak kategóriák szerint Főbb jellemzők Vezeték nélküli használat és megosztás Canon PRINT alkalmazás Bluetooth 5, színenként cserélhető tinta https://www.canon.hu/printers/pixma-ts6150-series/specifications/

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

KIVÁLÓ FOTÓK EGY 6 TINTÁS, VEZETÉK NÉLKÜL CSATLAKOZTATHATÓ MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓVAL

KIVÁLÓ FOTÓK EGY 6 TINTÁS, VEZETÉK NÉLKÜL CSATLAKOZTATHATÓ MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓVAL KIVÁLÓ FOTÓK EGY 6 TINTÁS, VEZETÉK NÉLKÜL CSATLAKOZTATHATÓ MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓVAL A multifunkciós nyomtató modern megjelenésű, emellett lenyűgöző fotókat készít. A 6, színenként cserélhető tinta, köztük

Részletesebben

KOMPAKT ÉS HATÉKONY WI-FI-S NYOMTATÓ OTTHONRA ÉS KISEBB IRODÁKBA

KOMPAKT ÉS HATÉKONY WI-FI-S NYOMTATÓ OTTHONRA ÉS KISEBB IRODÁKBA KOMPAKT ÉS HATÉKONY WI-FI-S NYOMTATÓ OTTHONRA ÉS KISEBB IRODÁKBA A Canon funkciókkal teli, mégis minden eddiginél kisebb, 5 tintás egyfunkciós nyomtatója 350 sima papírlapos kapacitással és akadozásmentes

Részletesebben

TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉK ÚJRAGONDOLVA

TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉK ÚJRAGONDOLVA TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉK A stílusos kialakítás, az 5 db, színenként cserélhető tintapatron és az intuitív LED-es állapotsáv teszi a PIXMA TS6350 készüléket igazán komoly munkaeszközzé. A FINE technológiával

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

Canon PIXMA MG5250. Funkciók

Canon PIXMA MG5250. Funkciók Canon PIXMA MG5250 Tintasugaras multifunkciós készülékek A PIXMA MG5250 fejlett multifunkciós készülék Wi-Fi funkcióval, automatikus kétoldalas nyomtatással és közvetlen lemezre nyomtatási lehetőséggel.

Részletesebben

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MEGJELENÉS A CSÚCSMINŐSÉGŰ EREDMÉNYEKÉRT

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MEGJELENÉS A CSÚCSMINŐSÉGŰ EREDMÉNYEKÉRT PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MEGJELENÉS A CSÚCSMINŐSÉGŰ A karcsú és kreatív funkciókkal ellátott PIXMA TS8350 széria a FINE technológia és a 6 db, színenként cserélhető patronnak (fotókékkel együtt) köszönhetően

Részletesebben

Canon PIXMA MG5150. Funkciók

Canon PIXMA MG5150. Funkciók Canon PIXMA MG5150 Tintasugaras multifunkciós készülékek A PIXMA MG5150 fejlett multifunkciós készülék 5, színenként cserélhető tintapatronnal, automatikus kétoldalas nyomtatással és kétutas papíradagolással.

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

Canon PIXMA MX360. Funkciók

Canon PIXMA MX360. Funkciók Canon PIXMA MX360 Tintasugaras multifunkciós készülékekúj Multifunkciós készülék faxolási lehetőséggel. Minőségi nyomatok otthon vagy az irodában. A beépített automatikus dokumentumadagolónak, a teljes

Részletesebben

Canon PIXMA MP280. Funkciók

Canon PIXMA MP280. Funkciók Canon PIXMA MP280 Tintasugaras multifunkciós készülékek A PIXMA MP280 kompakt és elegáns, multifunkcionális készülék, megfizethető áron. Nyomtasson videókból fotólabor minőségben a Full HD videonyomtatási

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

HP ENVY 7640 e-all-in-one series

HP ENVY 7640 e-all-in-one series HP ENVY 7640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

HP ENVY 5640 e-all-in-one series

HP ENVY 5640 e-all-in-one series HP ENVY 5640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

INTELLIGENS, PRODUKTÍV WIFIS MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉK AZ ALACSONY KÖLTSÉGŰ NYOMTATÁSÉRT

INTELLIGENS, PRODUKTÍV WIFIS MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉK AZ ALACSONY KÖLTSÉGŰ NYOMTATÁSÉRT INTELLIGENS, PRODUKTÍV WIFIS MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉK AZ ALACSONY KÖLTSÉGŰ NYOMTATÁSÉRT Hatékony, produktív, költséghatékony és kompakt kialakítású, wifis nyomtató másolási, szkennelési és faxolási funkciókkal,

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): ISO, lézernyomtatóval összehasonlítható:akár

Részletesebben

Raktározás és logisztika

Raktározás és logisztika Raktározás és logisztika Az általánosan használt szállítási címkeméretek elérhetők a TD-4000 és TD- 4100N modelleknél, továbbá a beépített vágóegység használatával egyéni címkék is készíthetők, így rengeteg

Részletesebben

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE WorkForce Pro sorozat LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE VERHETETLEN PÁROSÍTÁS A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhet jelentenek, ezért számos tintapatronméretet kínálunk.

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Rendelési kód Nettó ár (Ft)

Rendelési kód Nettó ár (Ft) OKI HIVATALOS ÁRLISTA Érvényes: 2015. Május 1-től új árlista kiadásáig Az akciókért tekintse meg honlapunkat! mátrix készülékek Rendelési kód Nettó ár (Ft) Leírás 9 tűs nyomtatók ML 280DC 01138610 107

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

Kellékek Canon Bubble Jet nyomtatókhoz

Kellékek Canon Bubble Jet nyomtatókhoz Kellékek Canon Bubble Jet nyomtatókhoz Kód Leírás Szín Élettartam BC 02 500 o.* BC 05 100 o.** BC 06 fotó 45 o.** BC 10 3000 o.*** BCI 10Bk tintatpatron 170 o.* BC 11e 3000 o.*** BCI 11Bk tintatpatron

Részletesebben

HP Deskjet 1010 series

HP Deskjet 1010 series HP Deskjet 1010 series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 1010 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 1010 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 Be gomb jelzőfénye... 5 Automatikus kikapcsolás...

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J05/J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J00/ J85DW/J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

A kérdései megválaszolásáért, a szervizközpontokat és egyéb részleteket illetően keresse fel a www.support.canon-europe.com weboldalt.

A kérdései megválaszolásáért, a szervizközpontokat és egyéb részleteket illetően keresse fel a www.support.canon-europe.com weboldalt. Canon Inc. www.canon.com Canon Europa NV www.canon-europe.com Canon Hungária Kft. Graphisoft Park 1 Záhony u. 7. 1031 Budapest Hungary Találja meg a helyét: Canon álláslehetőségek www.canon-europe.com/about_us/careers/

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON Az Epson bemutatja az A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak legújabb WorkForce Pro sorozatát, professzionális eszközöket, melyekkel gyors,

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN AirPrint útmutató Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik. MFC-J450DW Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811 OFFICEJET PRO 8000 Felhasználói kézikönyv A811 HP Officejet Pro 8000 (A811) nyomtatósorozat Felhasználói kézikönyv Szerz i jogok 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Hewlett-Packard

Részletesebben

S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com

S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com Géptípus(ok): 4446 Modell(ek): W01, WE1 Tartalom Biztonsági tájékoztató...6 A nyomtató bemutatása...7 Köszönjük, hogy ezt a nyomtatót választotta!...7

Részletesebben

AirPrint útmutató. B verzió HUN

AirPrint útmutató. B verzió HUN AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Részletesebben

HP Deskjet 2540 All-in-One series

HP Deskjet 2540 All-in-One series HP Deskjet 2540 All-in-One series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 2540 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 2540 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 A vezérlőpanel funkciói... 5 A vezeték

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató Kibővített használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN A használati útmutatók és azok megtalálása? Melyik útmutató? Mi található

Részletesebben

Alapműveletek. Magyar. Bevezetés... 2. Papír betöltése... 4. Másolás... 6. Nyomtatás digitális fényképezőgépről... 10

Alapműveletek. Magyar. Bevezetés... 2. Papír betöltése... 4. Másolás... 6. Nyomtatás digitális fényképezőgépről... 10 Alapműveletek Bevezetés... 2 Részegységek... 2 Kezelőpanel... 3 Papír betöltése... 4 Papírválasztás... 4 Papír betöltése az EPSON STYLUS PHOTO RX készülékbe... 4 Másolás... 6 Az eredeti példány ráhelyezése

Részletesebben

HP Photosmart 5520 series

HP Photosmart 5520 series HP Photosmart 5520 series Tartalom 1 HP Photosmart 5520 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Állapotjelző fények és gombok...7 Tartalom

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Az Ön kézikönyve CANON PIXMA MP280 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3355679

Az Ön kézikönyve CANON PIXMA MP280 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3355679 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Asztali PC kínálatunk:

Asztali PC kínálatunk: Asztali PC kínálatunk: Alfa Office PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3420-3,20GHz Memória: 4GB DDR-III 99 291 Ft + ÁFA Alfa II Offfice PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3460-3,50GHz Memória:

Részletesebben

CHS - Brother téli katalógus. 3 év. GARANCIA regisztráción alapuló A tartalomból:

CHS - Brother téli katalógus. 3 év. GARANCIA regisztráción alapuló   A tartalomból: CHS - Brother 2014. téli katalógus 3 év A tartalomból: "A csavaros eszű legkisebb" Mono lézernyomtatóhoz csavarhúzó szettet adunk! Árcsökkenés Brother MFC-1810E csak pár napig hihetetlenül jó áron! Le

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató A verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató B verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

HP DeskJet Ink Advantage 3790 Allin-One nyomtató

HP DeskJet Ink Advantage 3790 Allin-One nyomtató Adatlap HP DeskJet Ink Advantage 3790 Allin-One nyomtató Kedvező árú, stílusos és helytakarékos vezeték nélküli nyomtatás A világ legkisebb All-in-One nyomtatójával helyet és pénzt takaríthat meg, valamint

Részletesebben

HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One nyomtató

HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One nyomtató Adatlap HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One nyomtató Csatlakoztatás és létrehozás, kedvező árú nyomtatás, sokoldalú teljesítmény. Oldja meg az összeset egyszerre, és nyomtasson költséghatékonyan.

Részletesebben

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b ÁRLISTA Érvényes: 2015. január 5-től. Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b Nyitva

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

Funkciók. A nyomtatás műszaki adatai. Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott Igen

Funkciók. A nyomtatás műszaki adatai. Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott Igen Funkciók Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott A nyomtatás műszaki adatai Fekete nyomtatási sebesség: Lézerrel összemérhető ISO sebesség, professzionális

Részletesebben

KIBŐVÍTETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KIBŐVÍTETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KIBŐVÍTETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-J6510DW MFC-J6710DW 0 verzió HUN A használati útmutatók helye Melyik kézikönyv? Mit tartalmaz? Hol található? Biztonsági előírások és jogi nyilatkozatok Gyors telepítési

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect.

Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect. Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect. Ipari jelöléstechnika rendszerek Rendszerezett jelölések az optimalizált

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW.

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW. AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J530DW/J560DW/J570DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket

Részletesebben

Az Ön kézikönyve CANON PIXMA IP4700 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2380595

Az Ön kézikönyve CANON PIXMA IP4700 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2380595 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

A., BEMENETI EGYSÉGEK

A., BEMENETI EGYSÉGEK Perifériák A., BEMENETI EGYSÉGEK Használatával adatok jutnak el a környezetből a központi feldolgozó egység felé. COPYRIGHT 2017 MIKECZ ZSOLT 2 1., Billentyűzet Adatok (szövegek, számok stb.) bevitelére

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN irprint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Baby-t választotta! A kezdés egyszerű. A csomag tartalma Arlo Baby kamera USB hálózati adapter (országonként eltérő) Gyors

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b.

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. ÁRLISTA Érvényes: 2019. június 21-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Canon PIXMA MX870. Funkciók

Canon PIXMA MX870. Funkciók Canon PIXMA MX870 Tintasugaras multifunkciós készülékek A PIXMA MX870 prémium kategóriás irodai multifunkciós készülék 35 lapos automatikus kétoldalas ADF-adagolóval és Wi-Fi/Ethernet csatlakoztathatósággal.

Részletesebben

Informatika 9. évf. Alapfogalmak. Informatikai alapismeretek I.

Informatika 9. évf. Alapfogalmak. Informatikai alapismeretek I. Informatika 9. évf. Informatikai alapismeretek I. 2013. szeptember 12. Készítette: Gráf Tímea Alapfogalmak Hardver: A számítógép alkotórészeinek összessége. Szoftver: A számítógépre írt programok összessége.

Részletesebben

3600-4600 Series használati útmutató

3600-4600 Series használati útmutató 3600-4600 Series használati útmutató 2008. www.lexmark.com Tartalom Biztonsági tájékoztató...9 Bevezetés...10 Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...10 A nyomtató üzembe helyezése...13 A biztonsági

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Irodatechnikai termékek - Irodai papírok

Papyrus Hungária Zrt - Irodatechnikai termékek - Irodai papírok SkyCopy 88032080 80 210 x 297 R 500 100 000 7318761031977 csomag 1 051 886 773 731 690 88032081 297 x 420 R 500 50 000 2 091 1 782 1 545 1 452 1 391 SkyLaser 88033939 80 210 x 297 R 500 100 000 csomag

Részletesebben

Irodai berendezések katalógusa

Irodai berendezések katalógusa Irodai berendezések katalógusa Feketefehér GELJET TM Projektor Innováció. Kiváló minőség. Árelőny. A fenti kulcsszavak jellemzik a Magyarországon már 1990 óta jelen levő Ricoh márka termékeit. A Ricoh

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LEXMARK PLATINUM PRO900 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2387155

Az Ön kézikönyve LEXMARK PLATINUM PRO900 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2387155 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató LEXMARK PLATINUM PRO900. Megtalálja a választ minden kérdésre az LEXMARK PLATINUM PRO900 a felhasználói

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b árlista Érvényes: 2019. január 22-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

HP OfficeJet Pro 7720 széles formátumú All-in-One nyomtató

HP OfficeJet Pro 7720 széles formátumú All-in-One nyomtató Adatlap HP OfficeJet Pro 7720 széles formátumú All-in-One nyomtató Profikhoz méltó munkavégzés. Széles formátumú színes dokumentumok. Tökéletes kényelem. Egyszerűen nyomtathat számos különféle méretű papírra

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Irodatechnikai termékek - Irodai papírok

Papyrus Hungária Zrt - Irodatechnikai termékek - Irodai papírok SkyCopy 88032080 80 210 x 297 R 500 100 000 7318761031977 csomag 1 315 1 033 964 904 851 88032081 297 x 420 R 500 50 000 2 630 2 066 1 928 1 808 1 701 SkyLaser 88033939 80 210 x 297 R 500 100 000 csomag

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben