TERVEZET EGYESÜLÉSI TERV

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TERVEZET EGYESÜLÉSI TERV"

Átírás

1 EGYESÜLÉSI TERV Amely létrejött egyrészről a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése: Miskolc Holding Zrt.) Székhely: 3530 Miskolc Petőfi u Cégjegyzék szám: Adószám: Statisztikai számjele: Képviseli: Vécsi György igazgatósági tag és Pálffy Kinga igazgatósági tag mint átvevő társaság, (a továbbiakban átvevő társaság) MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése: MIK Zrt.) Székhely: 3530 Miskolc, Hunyadi u. 21. Cégjegyzék szám: Adószám: Statisztikai számjele: Képviseli: Szélyes Domokos vezérigazgató mint beolvadó társaság, (a továbbiakban beolvadó társaság), a MIVIKÖ Miskolc Víziközmű-karbantartó és Környezetvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített elnevezése: MIVIKÖ Miskolc Kft.) Székhely: 3527 Miskolc, József Attila u. 78. Cégjegyzék szám: Adószám: Statisztikai számjele: Képviseli: Dr. Schweickhardt Gyula Levente ügyvezető mint beolvadó társaság, (a továbbiakban beolvadó gazdasági társaság), a Miskolci Városfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített elnevezése: Miskolci Városfejlesztési Kft.) Székhely: 3525 Miskolc, Városház tér 13. Cégjegyzék szám: Adószám: Statisztikai számjele: Képviseli: Lengyel Katalin Mária ügyvezető mint beolvadó társaság, (a továbbiakban beolvadó gazdasági társaság), valamint a közösen együtt Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen az alább kölcsönösen megállapított feltételek mellett.

2 I. Fejezet A Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése: Miskolc Holding Zrt.) és MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése: MIK Zrt.) egyesülési terve I. Az egyesülés módja Felek előzményként rögzítik a Miskolc Holding Zrt. és MIK Zrt. beolvadása kapcsán, hogy a Miskolc Holding Zrt. és MIK Zrt. egyesülésével egy időben több gazdasági társaság beolvadása is folyamatban van a Miskolc Holding Zrt-be. A Miskolc Holding Zrt. és MIK Zrt. egyesülésével egy időben beolvad a Miskolc Holding Zrt-be a Miskolci Városfejlesztési Kft. és a MIVIKÖ Miskolc Kft., melyre tekintettel Felek rögzítik, hogy a jogutód gazdasági társaság jelen szerződésben szereplő, egyesülés utáni nyitó vagyonleltár és vagyonmérleg adatai, saját tőke és jegyzett tőke adatai már tartalmazzák valamennyi beolvadó társaság mérleg és tőke adatait. Az egyesülés módja a beolvadás, amelynek során a MIK Zrt. beolvad a Miskolc Holding Zrtbe. II. A beolvadás jogi és gazdasági indokai A beolvadó gazdasági társaság a Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, egyszemélyes gazdasági társaságaként működik. A két külön gazdasági társaságban ellátott tevékenységek egy társaságon belül történő elvégzése ésszerűsíti a gazdálkodási feladatok végrehajtását és csökkenti a működés költségeit. Az egyesülés racionalizálja a vagyonhasznosítást. A két társaságnál működő Felügyelőbizottságok egyetértettek a beolvadással. A beolvadó gazdasági társaság megszűnésével annak vagyona, mint egész száll át az átvevő gazdasági társaságra, mint általános jogutódra. A jogutód gazdasági társaságot illetik meg a beolvadó gazdasági társaság jogai, és terhelik a beolvadó gazdasági társaság kötelezettségei. A beolvadó és az átvevő társaság az eszközök és kötelezettségek tekintetében átértékelést nem végez. Az egyesülés mindkét gazdasági társaság esetében könyv szerinti értéken történik. A vagyonmérleg-tervezetek és vagyonleltár-tervezetek fordulónapja: III. Beolvadás tőkekérdései: A MIK Zrt. és a Miskolc Holding Zrt i mérlegének összevonása után kivezetésre kerül az egymás közötti vevő követelés és szállítói kötelezettség eft értékben.

3 A vagyonmérleg tervezet fordulónapjától ( ) beolvadás időpontjáig ( ) terjedő időszakra, az egyesülő társaságok összevont várható veszteségére, 0 eft kerül lekötésre az eredménytartalékból. A MIK Zrt, mint beolvadó gazdasági társaság vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. A Miskolc Holding Zrt, mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. A Miskolc Holding Zrt, mint átvevő jogutód gazdasági társaság nyitó vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. Az egyesülés kapcsán a jogutód Miskolc Holding Zrt-be az egyesüléssel egyidejűleg új tagok nem lépnek be, vagyoni hozzájárulás teljesítésére nem kerül sor. A jogutód Miskolc Holding Zrt. tekintetében az egyszemélyes tulajdonos az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról szóló évi CLXXVI. törvény 3. (3) b) pontja alapján nem teljesít pótlólagosan vagyoni hozzájárulást. A Miskolc Holding Zrt. jogutód gazdasági társaságban tagként részt venni nem kívánó személyek nincsenek, ennek okán a jogutód gazdasági társaságban tagként részt venni nem kívánó személyeket megillető vagyonhányadról és annak kiadásának módjáról nem kell határozni. A Miskolc Holding Zrt. jogutód gazdasági társaság tagját, egyszemélyes tulajdonosát Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatát a jogutód gazdasági társaság tervezett jegyzett tőkéjének 100%-a illeti meg IV. Az egyesülési terv részei Az egyesülési terv tartalmazza az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról szóló évi CLXXVI. törvénynek megfelelően mellékletként: a) MIK Zrt., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonmérleg tervezetét b) MIK Zrt., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonleltár tervezetét c) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonmérleg tervezetét d) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonleltár tervezetét e) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság egyesülési nyitó vagyonmérleg-tervezetét f) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság egyesülési nyitó vagyonleltár-tervezetét

4 g) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság Alapszabályának tervezett módosítását és az új, egységes szerkezet tervezetét h) Egyesülési szerződést. A MIK Zrt. és a Miskolc Holding Zrt. vagyonmérleg-tervezeteként a szeptember 30-i vagyonmérlegek alapján elkészített vagyonmérleg kerül elfogadásra a évi CLXXVI. törvény 6. (1) bekezdése alapján, mivel annak fordulónapja az egyesülésről való végleges döntés időpontját legfeljebb három hónappal előzte meg és a társaságok az átértékelés lehetőségével nem élnek. V. Az átvevő, jogutód gazdasági társaság az egyesülés után: Név: MISZOLG Miskolci Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 3530 Miskolc, Petőfi u Cégjegyzék szám: Gazdasági társaság formája: részvénytársaság Fő tevékenysége: vagyonkezelés A létrejövő, átvevő, jogutód gazdasági társaság jegyzett tőkéje: ,- Ft A létrejövő, átvevő, jogutód gazdasági társaság vagyona (saját tőkéje): eft. A jegyzett tőkén felüli vagyona: eft, amelyből tőketartalék eft és lekötött tartalék eft. VI. Egyéb rendelkezések A MIK Zrt. és a Miskolc Holding Zrt. csőd,- felszámolási eljárás hatálya alatt nem állnak, végelszámolásuk nincs folyamatban, az egyesülő gazdasági társaságok tagjai a létesítő okiratban meghatározott vagyoni hozzájárulásukat teljes egészében teljesítették. A MIK Zrt. egyszemélyes tulajdonosa az egyesülés során elvégzendő könyvvizsgálói teendők ellátásával a GVM-Audit Kft. könyvvizsgálót (nyilvántartási száma: , eljáró könyvvizsgáló: Tóth Sándorné, nyilvántartási száma: , székhely: 3528 Miskolc, Temes utca 32/1.) bízta meg. A társaságok egyesülése nem tartozik a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló évi LVII. törvény hatálya alá, a Gazdasági Versenyhivatal engedélye nem szükséges. Az egyesüléssel érintett gazdasági társaságok az egyesülés mindkét gazdasági társaságnál történt végleges elhatározását követően az utolsó döntés meghozatalától számított 8 napon belül kötelesek erről a Cégközlönyben közlemény közzétételét kezdeményezni, amelyet két egymást követő lapszámban kell közzé tenni.

5 II. Fejezet A Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése: Miskolc Holding Zrt.) és MIVIKÖ Miskolc Víziközmű-karbantartó és Környezetvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített elnevezés: MIVIKÖ Miskolc Kft.) egyesülési terve I. Az egyesülés módja Felek előzményként rögzítik a Miskolc Holding Zrt. és MIVIKÖ Miskolc Kft. beolvadása kapcsán, hogy a Miskolc Holding Zrt. és MIVIKÖ Miskolc Kft. egyesülésével egy időben több gazdasági társaság beolvadása is folyamatban van a Miskolc Holding Zrt-be. A Miskolc Holding Zrt. és MIVIKÖ Miskolc Kft.. egyesülésével egy időben beolvad a Miskolc Holding Zrt-be a Miskolci Városfejlesztési Kft. és a MIK Zrt., melyre tekintettel Felek rögzítik, hogy a jogutód gazdasági társaság jelen szerződésben szereplő, egyesülés utáni nyitó vagyonleltár és vagyonmérleg adatai, saját tőke és jegyzett tőke adatai már tartalmazzák valamennyi beolvadó társaság mérleg és tőke adatait. Az egyesülés módja a beolvadás, amelynek során a MIVIKÖ Miskolc Kft. beolvad a Miskolc Holding Zrt-be. II. A beolvadás jogi és gazdasági indokai A beolvadó gazdasági társaság a Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, egyszemélyes gazdasági társaságaként működik. A két külön gazdasági társaságban ellátott tevékenységek egy társaságon belül történő elvégzése ésszerűsíti a gazdálkodási feladatok végrehajtását és csökkenti a működés költségeit. Az egyesülés racionalizálja a vagyonhasznosítást. A két társaságnál működő Felügyelőbizottságok egyetértettek a beolvadással. A beolvadó gazdasági társaság megszűnésével annak vagyona, mint egész száll át az átvevő gazdasági társaságra, mint általános jogutódra. A jogutód gazdasági társaságot illetik meg a beolvadó gazdasági társaság jogai, és terhelik a beolvadó gazdasági társaság kötelezettségei. A beolvadó és az átvevő gazdasági társaság az eszközök és kötelezettségek tekintetében átértékelést nem végez. Az egyesülés mindkét gazdasági társaság esetében könyv szerinti értéken történik. A vagyonmérleg-tervezetek és vagyonleltár-tervezetek fordulónapja: szeptember 30. III. Beolvadás tőkekérdései: A MIVIKÖ Miskolc Kft. és a Miskolc Holding Zrt szeptember 30-i mérlegének összevonása után kivezetésre kerül az egymás közötti vevő követelés és szállítói kötelezettség 337 eft értékben.

6 A vagyonmérleg tervezet fordulónapjától (2016. szeptember 30.) beolvadás időpontjáig ( ) terjedő időszakra, az egyesülő társaságok összevont várható veszteségére, 0 eft kerül lekötésre az eredménytartalékból. A MIVIKÖ Miskolc Kft., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. A Miskolc Holding Zrt, mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. A Miskolc Holding Zrt, mint átvevő jogutód gazdasági társaság nyitó vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. Az egyesülés kapcsán a jogutód Miskolc Holding Zrt-be az egyesüléssel egyidejűleg új tagok nem lépnek be, vagyoni hozzájárulás teljesítésére nem kerül sor. A jogutód Miskolc Holding Zrt. tekintetében az egyszemélyes tulajdonos az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról szóló évi CLXXVI. törvény 3. (3) b) pontja alapján nem teljesít pótlólagosan vagyoni hozzájárulást. A Miskolc Holding Zrt. jogutód gazdasági társaságban tagként részt venni nem kívánó személyek nincsenek, ennek okán az átvevő gazdasági társaságban tagként részt venni nem kívánó személyeket megillető vagyonhányadról és annak kiadásának módjáról nem kell határozni. A Miskolc Holding Zrt. jogutód gazdasági társaság tagját, egyszemélyes tulajdonosát, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatát a jogutód gazdasági társaság tervezett jegyzett tőkéjének 100%-a illeti meg. IV. Az egyesülési terv részei Az egyesülési terv tartalmazza az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról szóló évi CLXXVI. törvénynek megfelelően mellékletként: a) MIVIKÖ Miskolc Kft., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonmérleg tervezetét b) MIVIKÖ Miskolc Kft., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonleltár tervezetét c) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonmérleg tervezetét d) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonleltár tervezetét e) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság egyesülési nyitó vagyonmérleg-tervezetét f) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság egyesülési nyitó vagyonleltár-tervezetét

7 g) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság Alapszabályának tervezett módosítását és az új, egységes szerkezet tervezetét h) Egyesülési szerződést. A MIVIKÖ Miskolc Kft. és a Miskolc Holding Zrt. vagyonmérleg-tervezeteként a szeptember 30-i vagyonmérlegek alapján elkészített vagyonmérleg kerül elfogadásra a évi CLXXVI. törvény 6. (1) bekezdése alapján, mivel annak fordulónapja az egyesülésről való végleges döntés időpontját legfeljebb három hónappal előzte meg és a társaságok az átértékelés lehetőségével nem élnek. i) Az átvevő, jogutód gazdasági társaság az egyesülés után: Név: MISZOLG Miskolci Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített név: MISZOLG Zrt.) Társasági és működési formája: zártkörűen működő részvénytársaság Székhely: 3530 Miskolc, Petőfi u Cégjegyzék szám: A társaság tulajdonosa: A társaság képviselője: A társaság fő tevékenysége: vagyonkezelés Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Vécsi György Igazgatósági tag és Pálffy Kinga Igazgatósági tag A létrejövő, átvevő, jogutód gazdasági társaság jegyzett tőkéje: ,- Ft A létrejövő, átvevő, jogutód gazdasági társaság vagyona (saját tőkéje): eft. A jegyzett tőkén felüli vagyona: eft, amelyből tőketartalék eft és lekötött tartalék eft. j) Egyéb rendelkezések A MIVIKÖ Miskolc Kft. és a Miskolc Holding Zrt. csőd,- felszámolási eljárás hatálya alatt nem állnak, végelszámolásuk nincs folyamatban, az egyesülő gazdasági társaságok tagjai a létesítő okiratban meghatározott vagyoni hozzájárulásukat teljes egészében teljesítették. A MIVIKÖ Miskolc Kft. egyszemélyes tulajdonosa az egyesülés során elvégzendő könyvvizsgálói teendők ellátásával a GVM-Audit Kft. könyvvizsgálót (nyilvántartási száma: , eljáró könyvvizsgáló: Tóth Sándorné, nyilvántartási száma: , székhely: 3528 Miskolc, Temes utca 32/1.) bízta meg. A társaságok egyesülése nem tartozik a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló évi LVII. törvény hatálya alá, a Gazdasági Versenyhivatal engedélye nem szükséges. Az egyesüléssel érintett gazdasági társaságok az egyesülés mindkét gazdasági társaságnál történt végleges elhatározását követően az utolsó döntés meghozatalától számított 8 napon belül kötelesek erről a Cégközlönyben közlemény közzétételét kezdeményezni, amelyet két egymást követő lapszámban kell közzé tenni.

8 III. Fejezet A Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése: Miskolc Holding Zrt.) és Miskolci Városfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített elnevezése: Miskolci Városfejlesztési Kft.) egyesülési terve I. Az egyesülés módja Felek előzményként rögzítik a Miskolc Holding Zrt. és Miskolci Városfejlesztési Kft. beolvadása kapcsán, hogy a Miskolc Holding Zrt. és Miskolci Városfejlesztési Kft. egyesülésével egy időben több gazdasági társaság beolvadása is folyamatban van a Miskolc Holding Zrt-be. A Miskolc Holding Zrt. és Miskolci Városfejlesztési Kft. egyesülésével egy időben beolvad a Miskolc Holding Zrt-be a MIK Zrt. és a MIVIKÖ Miskolc Kft., melyre tekintettel Felek rögzítik, hogy a jogutód gazdasági társaság jelen szerződésben szereplő, egyesülés utáni nyitó vagyonleltár és vagyonmérleg adatai, saját tőke és jegyzett tőke adatai már tartalmazzák valamennyi beolvadó társaság mérleg és tőke adatait. Az egyesülés módja a beolvadás, amelynek során a Miskolci Városfejlesztési Kft. beolvad a Miskolc Holding Zrt-be. VII. A beolvadás jogi és gazdasági indokai A beolvadó gazdasági társaság a Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, valamint Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának gazdasági társaságaként működik. A két külön gazdasági társaságban ellátott tevékenységek egy társaságon belül történő elvégzése ésszerűsíti a gazdálkodási feladatok végrehajtását és csökkenti a működés költségeit. Az egyesülés racionalizálja a vagyonhasznosítást. A két társaságnál működő Felügyelőbizottságok egyetértettek a beolvadással. A beolvadó gazdasági társaság megszűnésével annak vagyona, mint egész száll át az átvevő gazdasági társaságra, mint általános jogutódra. A jogutód gazdasági társaságot illetik meg a beolvadó gazdasági társaság jogai, és terhelik a beolvadó gazdasági társaság kötelezettségei. A beolvadó és az átvevő gazdasági társaság az eszközök és kötelezettségek tekintetében átértékelést nem végez. Az egyesülés mindkét gazdasági társaság esetében könyv szerinti értéken történik. A vagyonmérleg-tervezetek és vagyonleltár-tervezetek fordulónapja: szeptember 30. VIII. Beolvadás tőkekérdései:

9 A Miskolci Városfejlesztési Kft. és a Miskolc Holding Zrt szeptember 30-i mérlegének összevonása után kivezetésre kerül az egymás közötti vevő követelés és szállítói kötelezettség 308 eft értékben. A vagyonmérleg tervezet fordulónapjától (2016. szeptember 30.) beolvadás időpontjáig ( ) terjedő időszakra, az egyesülő társaságok összevont várható veszteségére, 0 eft kerül lekötésre az eredménytartalékból. A Miskolci Városfejlesztési Kft., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. A Miskolc Holding Zrt, mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. A Miskolc Holding Zrt, mint átvevő jogutód gazdasági társaság nyitó vagyonmérleg tervezetében az eszközök és források egyező végösszege eft, a jegyzett tőke eft, a saját tőke értéke eft. Az egyesülés kapcsán a jogutód Miskolc Holding Zrt-be az egyesüléssel egyidejűleg új tagok nem lépnek be, vagyoni hozzájárulás teljesítésére nem kerül sor. A jogutód Miskolc Holding Zrt. tekintetében az egyszemélyes tulajdonos az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról szóló évi CLXXVI. törvény 3. (3) b) pontja alapján nem teljesít pótlólagosan vagyoni hozzájárulást. A Miskolc Holding Zrt. jogutód gazdasági társaságban tagként részt venni nem kívánó személyek nincsenek, ennek okán az átvevő gazdasági társaságban tagként részt venni nem kívánó személyeket megillető vagyonhányadról és annak kiadásának módjáról nem kell határozni. A Miskolc Holding Zrt. jogutód gazdasági társaság tagját, egyszemélyes tulajdonosát, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatát a jogutód gazdasági társaság tervezett jegyzett tőkéjének 100%-a illeti meg. IX. Az egyesülési terv részei Az egyesülési terv tartalmazza az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról szóló évi CLXXVI. törvénynek megfelelően mellékletként: a) Miskolci Városfejlesztési Kft., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonmérleg tervezetét

10 b) Miskolci Városfejlesztési Kft., mint beolvadó gazdasági társaság vagyonleltár tervezetét c) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonmérleg tervezetét d) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő gazdasági társaság záró vagyonleltár tervezetét e) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság egyesülési nyitó vagyonmérleg-tervezetét f) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság egyesülési nyitó vagyonleltár-tervezetét g) Miskolc Holding Zrt., mint átvevő, jogutód gazdasági társaság Alapszabályának tervezett módosítását és az új, egységes szerkezet tervezetét h) Egyesülési szerződést. A Miskolci Városfejlesztési Kft. és a Miskolc Holding Zrt. vagyonmérleg-tervezeteként a szeptember 30-i vagyonmérlegek alapján elkészített vagyonmérleg kerül elfogadásra a évi CLXXVI. törvény 6. (1) bekezdése alapján, mivel annak fordulónapja az egyesülésről való végleges döntés időpontját legfeljebb három hónappal előzte meg és a társaságok az átértékelés lehetőségével nem élnek. X. Az átvevő, jogutód gazdasági társaság az egyesülés után: Név: MISZOLG Miskolci Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített név: MISZOLG Zrt.) Társasági és működési formája: zártkörűen működő részvénytársaság Székhely: 3530 Miskolc, Petőfi u Cégjegyzék szám: A társaság tulajdonosa: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata A társaság képviselője: Vécsi György Igazgatósági tag és Pálffy Kinga Igazgatósági tag A társaság fő tevékenysége: vagyonkezelés A létrejövő, átvevő, jogutód gazdasági társaság jegyzett tőkéje: ,- Ft A létrejövő, átvevő, jogutód gazdasági társaság vagyona (saját tőkéje): eft. A jegyzett tőkén felüli vagyona: eft, amelyből tőketartalék eft és lekötött tartalék eft. XI. Egyéb rendelkezések A Miskolci Városfejlesztési Kft. és a Miskolc Holding Zrt. csőd,- felszámolási eljárás hatálya alatt nem állnak, végelszámolásuk nincs folyamatban, az egyesülő gazdasági társaságok tagjai a létesítő okiratban meghatározott vagyoni hozzájárulásukat teljes egészében teljesítették. A Miskolci Városfejlesztési Kft. tulajdonosai az egyesülés során elvégzendő könyvvizsgálói teendők ellátásával a GVM-Audit Kft. könyvvizsgálót (nyilvántartási száma: , eljáró

11 könyvvizsgáló: Tóth Sándorné, nyilvántartási száma: , székhely: 3528 Miskolc, Temes utca 32/1.) bízta meg. A társaságok egyesülése nem tartozik a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló évi LVII. törvény hatálya alá, a Gazdasági Versenyhivatal engedélye nem szükséges. Az egyesüléssel érintett gazdasági társaságok az egyesülés mindkét gazdasági társaságnál történt végleges elhatározását követően az utolsó döntés meghozatalától számított 8 napon belül kötelesek erről a Cégközlönyben közlemény közzétételét kezdeményezni, amelyet két egymást követő lapszámban kell közzé tenni. Miskolc, Dr. Schweickhardt Gyula Levente Ügyvezető MIVIKÖ Miskolc Kft. Pálffy Kinga Vécsi György Igazgatósági tag Igazgatósági tag Miskolc Holding Zrt. Szélyes Domokos Vezérigazgató MIK Zrt. Lengyel Katalin Mária Ügyvezető Miskolci Városfejlesztési Kft.

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS A(z) /2011. (VI. 30.) Kgy. határozat 1. melléklete EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS Amely létrejött a 2006. évi IV. törvény (Gt.) alapján a SOPRON HOLDING Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cg.: 08-10-001790

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS 1 EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Pécsi Kreatív Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság cégjegyzékszáma: 02-09-066283 képviseli: Hadobás Béla ügyvezető mint átvevő társaság (továbbiakban:

Részletesebben

Egyesülési szerződés

Egyesülési szerződés 2.sz. Melléklet Egyesülési szerződés amely létrejött egyrészről: Pécsi Városgondozási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszáma: 02-09-072429 Székhelye: 7622 Pécs, Edison utca 30,36. képviseli:

Részletesebben

DRV Mélyépítő és Szolgáltató Kft.

DRV Mélyépítő és Szolgáltató Kft. Átalakulási Közlemény A Dunántúli Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 8600 Siófok, Tanácsház u.7. ) Közgyűlése, első alkalommal a 2/2012. (XII.28.) számú határozatában, ezzel

Részletesebben

E g y e s ü l é s i S z e r z ő d é s tervezet

E g y e s ü l é s i S z e r z ő d é s tervezet amely létrejött egyrészről a E g y e s ü l é s i S z e r z ő d é s tervezet KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság (székhelye: Tatabánya Csaba u. 19., statisztikai

Részletesebben

KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS

KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS a A Pécsi Fesztiválszervező Nonprofit Kft (beolvadó társaság) és a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft (befogadó társaság) átalakulási eljárás során történő vagyon összevonásának

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Vízmű Kft. ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, május 20.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Vízmű Kft. ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, május 20. Javaslat az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésével kapcsolatos végleges döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Vízmű Kft. ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési

Részletesebben

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója ELŐTERJESZTÉSEK ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2018. november 12. napján 10:00 órai kezdettel megtartandó RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE

Részletesebben

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Előterjesztés a Magyar Telekom Nyrt. Rendkívüli Közgyűlése részére Tárgy: A Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság véleménye a társaság átalakulásáról Budapest, 2009. június 29. A társaság Felügyelő

Részletesebben

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; formája: nyilvánosan működő részvénytársaság; nyilvántartó

Részletesebben

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről a CIG Pannónia Első Magyar Általános (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; formája: zártkörűen működő részvénytársaság; nyilvántartó

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához

ELŐTERJESZTÉS. a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához ELŐTERJESZTÉS a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet 2018. január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához Az Igazgatóság és a Felügyelőbizottság beszámolója a jogelőd Főnix Takarékszövetkezet,

Részletesebben

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S 1 E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S amelyet kötöttek egyrészről az NKM Oroszlányi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégneve: NKM Oroszlányi Szolgáltató Zrt., székhelye: 2840

Részletesebben

A 2014. május 6-i és 2014. május 28-i közgyűlési, Alapítói Határozatok

A 2014. május 6-i és 2014. május 28-i közgyűlési, Alapítói Határozatok A SZABOLCS VOLÁN Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ügyvezetésének 2013. év CLXXVI. tv. 24. (2) bek. (Kivonat az egyesülési tervből) A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI.

Részletesebben

2. VÁLLALKOZÁSI FORMÁK JOGI SZABÁLYOZÁSA A gazdasági társaságok megszűnése, átalakulása A megszűnés okai

2. VÁLLALKOZÁSI FORMÁK JOGI SZABÁLYOZÁSA A gazdasági társaságok megszűnése, átalakulása A megszűnés okai 2. VÁLLALKOZÁSI FORMÁK JOGI SZABÁLYOZÁSA 2.8. A gazdasági társaságok megszűnése, átalakulása 2.8.1. A megszűnés okai A gazdasági társaságok az alább felsorolt okok valamelyike miatt szűnnek meg: a társasági

Részletesebben

ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY

ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY A TV2 Média Csoport Korlátolt Felelősségű Társaság, és az INTERAKTÍV Televíziós Műsorkészítő Korlátolt Felelősségű Társaság az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről,

Részletesebben

A beolvadás jogi, gazdasági és szakmai indokai az alábbiak:

A beolvadás jogi, gazdasági és szakmai indokai az alábbiak: A Díjbeszedő Nyomda Zrt. (a továbbiakban: DBNY) és az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. (a továbbiakban: EPDB) 2015. október 16. napján elhatározott beolvadással történő átalakulási közleménye 2015. október

Részletesebben

Közlemény jogi személyek összeolvadással történő egyesüléséről. első közzététel. Dátum: június 28.

Közlemény jogi személyek összeolvadással történő egyesüléséről. első közzététel. Dátum: június 28. Közlemény jogi személyek összeolvadással történő egyesüléséről első közzététel Dátum: 2019. június 28. A Cg.01-10-044463 cégjegyzékszámú CASHFUND Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság, székhelye:

Részletesebben

EGYESÜLÉSI (ÁTALAKULÁSI) TERV

EGYESÜLÉSI (ÁTALAKULÁSI) TERV Előterjesztés EGYESÜLÉSI (ÁTALAKULÁSI) TERV Előterjesztő: Dr Sárközi György vezérigazgató Nagyné dr Bárdos Veronika, Takácsné Ambrus Marianna TARTALOMJEGYJÉK I. Előzmények... 3 1. A 2014. május 6-i és

Részletesebben

EGYESÜLÉSI TERV GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK EGYESÜLÉSÉRE (BEOLVADÁS) VONATKOZÓ SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI TERV GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK EGYESÜLÉSÉRE (BEOLVADÁS) VONATKOZÓ SZERZŐDÉS EGYESÜLÉSI TERV GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK EGYESÜLÉSÉRE (BEOLVADÁS) VONATKOZÓ SZERZŐDÉS Alulírottak, GLADSTONE Magyarország Ingatlanforgalmazó és -hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság (1088 Budapest, Baross

Részletesebben

KÖZLEMÉNY SZÉTVÁLÁSRÓL

KÖZLEMÉNY SZÉTVÁLÁSRÓL KÖZLEMÉNY SZÉTVÁLÁSRÓL A Kaposvári Városgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság (7400 Kaposvár, Cseri utca 16.; cégjegyzékszám: Cg.14-10-300008; a továbbiakban: "Társaság") a gazdasági társaságokról

Részletesebben

Gazdasági társaságok átalakulása

Gazdasági társaságok átalakulása Gazdasági társaságok átalakulása című előadás Előadó: Botka Erika okl. könyvvizsgáló, MSZSZE főtitkár Főbb témakörök: Az átalakulás általános szabályai Átalakulási folyamat Átalakulás formaváltással Átalakulás

Részletesebben

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid cégneve: 4iG Nyrt., székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u 8.; cégjegyzékszáma: 01-10-044993, vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál; Részvénytársaság

Részletesebben

Az Igazgatóság beszámolója az Egyesülési terv tervezetéről.

Az Igazgatóság beszámolója az Egyesülési terv tervezetéről. ELŐTERJESZTÉS a HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet 2015. május 18-án tartandó Küldöttgyűlésének 11. napirendi pontjához Az Igazgatóság beszámolója az Egyesülési terv tervezetéről. HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet

Részletesebben

Végleges Vagyonmérleg

Végleges Vagyonmérleg 22411825845701111308 08-09-008156 Kapuvári Ipari Park KFT 9330 Kapuvár, Fő utca 1. Végleges Vagyonmérleg 2011. július 14. Átvevő Kapuvári Ipari Park KFT végleges vagyonmérlege 1/2. oldal 22411825845701111308

Részletesebben

3. Kiválási hirdetmény 2. közzététel

3. Kiválási hirdetmény 2. közzététel NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt. 3. Kiválási hirdetmény 2. közzététel - 214.5.12. Kiválási Hirdetmény 2. közzététel A dokumentum letölthető fokozott biztonságú digitális aláírás

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS A Fővárosi Törvényszéken 01-02-0001454 számon nyilvántartott Magyar Haltermelők és Halászati Vízterülethasznosítók Szövetség (1115 Budapest, Ballagi Mór utca 8. fsz./2.) mint összeolvadó egyesület I. valamint

Részletesebben

6. számú MELLÉKLET A FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI HITELESÍTŐ ZÁRADÉKOT ALÁTÁMASZTÓ INFORMÁCIÓK. PA Audit Kft / Tóth Péter bejegyzett könyvvizsgáló

6. számú MELLÉKLET A FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI HITELESÍTŐ ZÁRADÉKOT ALÁTÁMASZTÓ INFORMÁCIÓK. PA Audit Kft / Tóth Péter bejegyzett könyvvizsgáló 6. számú MELLÉKLET A FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI HITELESÍTŐ ZÁRADÉKOT ALÁTÁMASZTÓ INFORMÁCIÓK 1. oldal I. Előzmények - A feladat meghatározása Átalakulási vagyonmérleg-tervezetek felülvizsgálatáról az Észak-magyarországi

Részletesebben

SZÉTVÁLÁSI TERV I. PREAMBULUM

SZÉTVÁLÁSI TERV I. PREAMBULUM SZÉTVÁLÁSI TERV I. PREAMBULUM Magyarország Kormánya az 1061/2016. (II.25.) határozatában (a továbbiakban: Kormányhatározat) döntött a Budapest környéki elővárosi közlekedés egységessége érdekében szükséges

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Tenkesvíz Kft. Baranya-Víz Zrt.-be történő beolvadása Iktatószám:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Tagtársnő/Tagtárs!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Tagtársnő/Tagtárs! TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Tagtársnő/Tagtárs! A BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet Igazgatósága az Alapszabályban foglaltaknak eleget téve - tájékoztatja Önt a 2016. június 25-i küldöttgyűlés határozatairól,

Részletesebben

Gazdasági társaságok átalakulásának könyvvizsgálata. Előadó: dr. Adorján Csaba

Gazdasági társaságok átalakulásának könyvvizsgálata. Előadó: dr. Adorján Csaba Gazdasági társaságok átalakulásának könyvvizsgálata Előadó: dr. Adorján Csaba egyetemi adjunktus A fordulónapra készített mérleg összeállítása során érvényesül a vállalkozás folytatásának elve, összeállításának

Részletesebben

5. Önkormányzati gazdasági társaságok összeolvadása IV június 22. ELŐTERJESZTÉS

5. Önkormányzati gazdasági társaságok összeolvadása IV június 22. ELŐTERJESZTÉS 5. Önkormányzati gazdasági társaságok összeolvadása IV. 2017. június 22. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 22-ei ülésére 5. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati

Részletesebben

A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG

A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG TÉTELEK ÉS AZ ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG A JOGI SZEMÉLY ÁLTALÁNOS SZABÁLYAI (A Ptk. 3:1. -3:48., az egyes jogi személyek átalakulásáról,

Részletesebben

Frissítve: május :22 Netjogtár Hatály: 2016.VI Magyar joganyagok évi CLXXVI. törvény - egyes jogi személyek átalakulásáról 1

Frissítve: május :22 Netjogtár Hatály: 2016.VI Magyar joganyagok évi CLXXVI. törvény - egyes jogi személyek átalakulásáról 1 Magyar joganyagok - 2013. évi CLXXVI. törvény - egyes jogi személyek átalakulásáról 1. oldal 2013. évi CLXXVI. törvény egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról 1 1. Általános rendelkezések

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS. a évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosításához

KIEGÉSZÍTÉS. a évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosításához KIEGÉSZÍTÉS a 2015. évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosításához 1 Tisztelt Közgyűlés! A 2015. évi önkormányzati költségvetés zárszámadás előtti módosításának elkészítése után beérkező

Részletesebben

ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY

ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY A PRO-NET 1 Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1023 Budapest, Lajos u. 28-32., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-732276, KSH szám: 13380223-6312-113-01; adószám:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. május 21-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. május 21-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 130/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. május 21-i ülésére Tárgy: Javaslattétel a Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros

Részletesebben

í é í ú á ö ú ö á ó á á á í á ő é é é á á í á í Á é é ő ü é ö é é é é é é é é í ő ő é ö é éé ü é é áá ő é ű í é é é ü é á á ő á ő ö é ö ő é ő ü é Ó í

í é í ú á ö ú ö á ó á á á í á ő é é é á á í á í Á é é ő ü é ö é é é é é é é é í ő ő é ö é éé ü é é áá ő é ű í é é é ü é á á ő á ő ö é ö ő é ő ü é Ó í Ó á Ö á á é ő ü é ő é ó ü á ü é é ő ö é ő Ó á Ö á é ő ü é á Ó í é ű ó á ö é ő ü é é ő Ó á Ö á á é ő ü ő é á é Ó í é ű í ó ö é á á á é ő ü á ő á é ő ő é é ü ő á é é á á ő ö á é ő Ó í é ű é Ó ú é é á ó á

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2008. május 30-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2008. május 30-i ülésére EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁG ELNÖKE PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG ELNÖKE E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2008. május 30-i ülésére Tárgy: A Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (tervezet)

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (tervezet) 1 EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (tervezet) Amely létrejött egyrészről a Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1124 Budapest, Németvölgyi út 97., cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-140275, adószáma:

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) (Beolvadás)

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) (Beolvadás) EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) (Beolvadás) amely létrejött egyrészről a HAPPY BUSINESS SERVICES Kereskedelmi és Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cégjegyzékszáma: 01-10-046757 Képviseli:

Részletesebben

A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG TÉTELEK ÉS AZ ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG

A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG TÉTELEK ÉS AZ ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG TÉTELEK ÉS AZ ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG Az alábbi jogszabályok átfogó ismerete szükséges: - a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V.

Részletesebben

Hirdetmény. szétválását

Hirdetmény. szétválását Hirdetmény Mohács Város Önkormányzata - mint a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Nonprofit Korlátolt (székhelye: 7700 Mohács, Szabadság u. 17., cégjegyzékszáma: 02-09-061712, képviseli: Hűber Ádám

Részletesebben

polgármester A 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok átszervezése

polgármester A 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok átszervezése Előterjesztő: Iktatószám: 7611-53/2014. Tárgy: A 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok átszervezése Melléklet: 3 határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési Iroda Véleményezésre

Részletesebben

2/4 S.Cont. Vagyonkezelő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság. (1055 Budapest, Falk Miksa utca 5. I. em. 2.) Adószám: 11275006

2/4 S.Cont. Vagyonkezelő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság. (1055 Budapest, Falk Miksa utca 5. I. em. 2.) Adószám: 11275006 S.Cont. Vagyonkezelő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1055 Budapest, Falk Miksa utca 5. I. em. 2.) Adószám: 11275006 Cégkivonat 2011.10.27. -i hatállyal 1 Általános adatok Cégjegyzékszám:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. 2013. JANUÁR 31-I RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. 2013. JANUÁR 31-I RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE AVE ZÖLDFOK ZRT. S I Ó F O K BAJCSY-ZS. U. 220. MELLÉKLET AZ 1. SZ. NAPIRENDI PONTHOZ ELŐTERJESZTÉS AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. 2013. JANUÁR 31-I RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE TÁRGY: AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. ÁTALAKULÁSÁNAK

Részletesebben

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat A Cg.08-10-001788cégjegyzékszámú GORDIUS-EXTENS

Részletesebben

ÁTALAKULÁSI TERV (Egyesülési terv)

ÁTALAKULÁSI TERV (Egyesülési terv) Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel. (36 1) 457 3860 Fax. (36 1) 367 2800 E-mail: info@bif.hu ÁTALAKULÁSI TERV (Egyesülési terv) Budapest, 2015. április

Részletesebben

Zárás: 2010. október 31. Frissítés: 2010. december 23.

Zárás: 2010. október 31. Frissítés: 2010. december 23. CompLex Kiadó Kft. Céginfó Cégkivonat FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Cg.

Részletesebben

A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Cg. 01-10-046157) adatai.

A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Cg. 01-10-046157) adatai. Page 1 of 10 CompLex Kiadó Kft. Céginfó Cégkivonat A adatai. FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság Mérlegadatok A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó

Részletesebben

V É G Z É S. 5. A cég székhelye 5/ Szekszárd, Széchényi utca 30.

V É G Z É S. 5. A cég székhelye 5/ Szekszárd, Széchényi utca 30. Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága Cg.17-09-010230/6 V É G Z É S A Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága a(z) Ezüsthársfa Zártkörűen Működő Részvénytársaság cég(ek)ből átalakulással létrehozott Ezüst Patika

Részletesebben

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg /247 V É G Z É S

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg /247 V É G Z É S Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg.01-10-047955/247 V É G Z É S A Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál Cg.01-10-047955 cégjegyzékszámon bejegyzett Mediaworks Hungary Zrt. (1034 Budapest, Bécsi út 122-124.;

Részletesebben

A hiteles cégaláírási nyilatkozat vagy az ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta benyújtásra került.

A hiteles cégaláírási nyilatkozat vagy az ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta benyújtásra került. Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága Cg.17-09-010232/6 V É G Z É S A Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága a(z) Ezüsthársfa Zártkörűen Működő Részvénytársaság cég(ek)ből átalakulással létrehozott Remedia Patika

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésére

J a v a s l a t az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésére J a v a s l a t az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésére Ó z d, 2016. március 10. Előterjesztő: Polgármester Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetője ÓZDINVEST Kft. ügyvezetője

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, október 27.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, október 27. Javaslat az ÓZDINVEST Kft. és az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. átalakításával kapcsolatban a jogelőd és a jogutód társaságok vagyonmérlegének és vagyonleltárának elfogadására Előterjesztő: Polgármester

Részletesebben

A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG TÉTELEK ÉS AZ ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG

A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG TÉTELEK ÉS AZ ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG A/3. A JOGI SZEMÉLYEK JOGÁVAL ÉS A GAZDASÁGGAL KAPCSOLATOS JOGANYAG TÉTELEK ÉS AZ ELSAJÁTÍTANDÓ JOGANYAG Az alábbi jogszabályok átfogó ismerete szükséges: - a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V.

Részletesebben

polgármester Az IKV Zrt. és SZINT Kft. egyesülésével kapcsolatos tulajdonosi döntés

polgármester Az IKV Zrt. és SZINT Kft. egyesülésével kapcsolatos tulajdonosi döntés Előterjesztő: Iktatószám: 442-12/2015. Tárgy: Az IKV Zrt. és SZINT Kft. egyesülésével kapcsolatos tulajdonosi döntés Melléklet: 2 határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési Iroda Véleményezésre

Részletesebben

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján A Baranya Megyei Bíróság, mint Cégbíróságon Cg. 02-10-060289 cégjegyzékszámon bejegyzett Pécs Holding Város Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (7626 Pécs, Búza tér 8.b.ép., adószáma: 12568011-2-02)

Részletesebben

Zárás: 2009. szeptember 30. Frissítés: 2009. november 16.

Zárás: 2009. szeptember 30. Frissítés: 2009. november 16. CompLex Kiadó Kft. Céginfó FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörően Mőködı Részvénytársaság A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (Cg. 01-10-046157)

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Alulírott részvényes, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítja meg az alábbi egyszemélyes zártkörűen

Részletesebben

OPUS GLOBAL NYRT december 31. BEFOGADÓ TÁRSASÁG VAGYONMÉRLEG TERVEZET

OPUS GLOBAL NYRT december 31. BEFOGADÓ TÁRSASÁG VAGYONMÉRLEG TERVEZET OPUS GLOBAL NYRT. 2018. december 31. BEFOGADÓ TÁRSASÁG VAGYONMÉRLEG TERVEZET MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok ezer Ft-ban Könyv szerinti érték Átértékelési Vagyonértékelés különbözet szerinti érték ESZKÖZÖK

Részletesebben

Számviteli feladatok speciális esetekben

Számviteli feladatok speciális esetekben Számviteli feladatok speciális esetekben Előadó: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna a kisvállalati adózás szakértője Mai témáink Végelszámolás Kényszertörlési eljárás számviteli feladatai Átalakulás 1 A végelszámolás

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/14/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. május 7-én megtartott

Részletesebben

Á talakulások szám vitele és könyvvizsgálata

Á talakulások szám vitele és könyvvizsgálata Á talakulások szám vitele és könyvvizsgálata Társaságok átalakulása Az átalakulások általános szabályai Az átalakulások közös szabályai A vagyonmérleg-tervezetek Teendők a tervezetek összeállítása után

Részletesebben

Melléklet. A Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (vonatkozó részei)

Melléklet. A Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (vonatkozó részei) Melléklet A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (vonatkozó részei) V. CÍM A JOGI SZEMÉLY ÁTALAKULÁSA, EGYESÜLÉSE, SZÉTVÁLÁSA ÉS JOGUTÓD NÉLKÜLI MEGSZŰNÉSE XIII. Fejezet Átalakulás, egyesülés,

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések helye: Főoldal > fontos információk > közvetlen közlemények > GYIK Gyakran ismételt kérdések Itt megtalálhatja azokat a tipikus kérdéseket, amelyek az egyes közleménytípusok elkészítésénél felmerülhetnek.

Részletesebben

A tervezet előterjesztője

A tervezet előterjesztője Jelen előterjesztés csak tervezet, amelynek közigazgatási egyeztetése folyamatban van. A minisztériumok közötti egyeztetés során az előterjesztés koncepcionális kérdései is jelentősen módosulhatnak, ezért

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához A Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. (továbbiakban: Társaság)

Részletesebben

A KÖZGYŰLÉS NAPIRENDJÉN SZEREPLŐ ÜGYEKKEL KAPCSOLATOS ELŐTERJESZTÉSEK ÖSSZEFOGLALÓJA ÉS A NAPIRENDI PONTOKKAL KAPCSOLATOS HATÁROZATI JAVASLATOK

A KÖZGYŰLÉS NAPIRENDJÉN SZEREPLŐ ÜGYEKKEL KAPCSOLATOS ELŐTERJESZTÉSEK ÖSSZEFOGLALÓJA ÉS A NAPIRENDI PONTOKKAL KAPCSOLATOS HATÁROZATI JAVASLATOK A KÖZGYŰLÉS NAPIRENDJÉN SZEREPLŐ ÜGYEKKEL KAPCSOLATOS ELŐTERJESZTÉSEK ÖSSZEFOGLALÓJA ÉS A NAPIRENDI PONTOKKAL KAPCSOLATOS OK A CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT. 2017. SZEPTEMBER 15. NAPJÁN TARTANDÓ RENDKÍVÜLI

Részletesebben

KONZUM NYRT december 31. BEOLVADÓ TÁRSASÁG VAGYONMÉRLEG TERVEZET

KONZUM NYRT december 31. BEOLVADÓ TÁRSASÁG VAGYONMÉRLEG TERVEZET MÉRLEG Eszközök (aktívák) KONZUM NYRT. 2018. december 31. BEOLVADÓ TÁRSASÁG VAGYONMÉRLEG TERVEZET Könyv szerinti érték Átértékelési különbözet adatok ezer Ft-ban Vagyonértékelés szerinti érték ESZKÖZÖK

Részletesebben

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 9. A. ép.) Adószám:

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 9. A. ép.) Adószám: TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 9. A. ép.) Adószám: 26200286-2-03 Cégkivonat 2019.04.16.-i időállapotban 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 03 10 100574 (Hatályos) Cégforma:

Részletesebben

SZÁMVITELI SAJÁTOSSÁGOK CÍMŰ TANTÁRGY HÁZI DOLGOZATA TÁVOKTATÁS TAGOZAT GAZDÁLKODÁSMENEDZSMENT SZAK KÉSZÍTETTE: NEPTUN KÓD: 2014/2015. 2.

SZÁMVITELI SAJÁTOSSÁGOK CÍMŰ TANTÁRGY HÁZI DOLGOZATA TÁVOKTATÁS TAGOZAT GAZDÁLKODÁSMENEDZSMENT SZAK KÉSZÍTETTE: NEPTUN KÓD: 2014/2015. 2. SZÁMVITELI SAJÁTOSSÁGOK CÍMŰ TANTÁRGY HÁZI DOLGOZATA TÁVOKTATÁS TAGOZAT GAZDÁLKODÁSMENEDZSMENT SZAK KÉSZÍTETTE: NEPTUN KÓD: 2014/2015. 2. FÉLÉV 1 1. feladat: Alapítás Az A vállalkozás új vállalkozást hoz

Részletesebben

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Tisztelt érdeklődő! Ezt a dokumentumot tájékoztatásul tesszük közzé. Célja, hogy Ön előzetesen átlássa a társaság alapításával járó egyes adminisztratív kötelezettségeit. Magyarázó szövegeket az egyes

Részletesebben

Lakcíme: Ausztria, AT-2500, Baden, Johannesgasse 25. Stg. 1/5.

Lakcíme: Ausztria, AT-2500, Baden, Johannesgasse 25. Stg. 1/5. Tisztelt Ügyfeleink! Az SPB Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. III. em., cégjegyzékszám: 01-10-044420, képviseli: Parádi-Varga Tamás és Ladányiné

Részletesebben

* * NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS III. 23-ÁN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

* * NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS III. 23-ÁN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI XXVI. évfolyam 3. szám 2016. március 23. NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK * * HIVATALOS LAPJA NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS 2016. III. 23-ÁN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI NÓGRÁD MEGYEI

Részletesebben

BEOLVADÁSOS KIVÁLÁSI OKIRAT

BEOLVADÁSOS KIVÁLÁSI OKIRAT BEOLVADÁSOS KIVÁLÁSI OKIRAT Alulírott, ALTEO ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (Székhelye: 1131 Budapest, Babér utca 1-5.; Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-045985; képviselik: Chikán Attila

Részletesebben

TERVEZET SZÉTVÁLÁSI SZERZŐDÉS

TERVEZET SZÉTVÁLÁSI SZERZŐDÉS SZÉTVÁLÁSI SZERZŐDÉS 2015. [*] 1 SZÉTVÁLÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött az EH-SZER Energetikai és Távközlési Hálózatépitő és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 9027 Győr, Kandó Kálmán utca

Részletesebben

Cégek közvetlen közleményeinek kötelező tartalmi elemei

Cégek közvetlen közleményeinek kötelező tartalmi elemei Cégek közvetlen közleményeinek kötelező tartalmi elemei Mivel a cégek közvetlen közleményeinek tartalmát jogszabály megállapítja, ezért a közlemény megszövegezésekor ügyelni kell arra, hogy a kötelező

Részletesebben

Kehidakustány Közös Önkormányzati Hivatal

Kehidakustány Közös Önkormányzati Hivatal BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS iparűzési adó hatálya alá (KATA bejelentés V. ) I. Bejelentkezés jellege Adóköteles tev. megszűnése Helyi iparűzési adó - állandó jellegű tevékenység - ideiglenes jellegű

Részletesebben

CIB Faktor Zrt.-ből beolvadásos kiválás keretében változatlan fomában továbbműködő gazdasági társaság VAGYONMÉRLEG-TERVEZET

CIB Faktor Zrt.-ből beolvadásos kiválás keretében változatlan fomában továbbműködő gazdasági társaság VAGYONMÉRLEG-TERVEZET CIB Faktor Zrt.-ből beolvadásos kiválás keretében változatlan fomában továbbműködő gazdasági társaság VAGYONMÉRLEG-TERVEZET 2015.12.31. NTC Audit Kft. 2100 Gödöllő Bástya utca 6. Cg. 13-09-127516 Független

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítja meg az alábbi korlátolt felelősségű

Részletesebben

Cégjegyzék száma: A társaság adószáma: Dátum (készítés ideje): február 23.

Cégjegyzék száma: A társaság adószáma: Dátum (készítés ideje): február 23. 2016. Évi beszámoló Ügyfél neve: Ügyfél címe, telefonszáma: 9024. Győr, Szérűskert u.36. Statisztikai számjele: 2 3 1 7 5 7 6 9 0 3 2 2 5 7 2 0 8 Cégjegyzék száma: 0 8-0 9-0 2 1 4 0 6 A társaság adószáma:

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS ../2007. (II.16.) Kgy. sz. határozati javaslat 1. sz. melléklete EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Szegedi Ifjúsági Ház Kulturális, Fejlesztő és Médiaközpont Közhasznú Társaság (Cg.: 06-14-000019,

Részletesebben

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, külterület 0650/62/A. hrsz.) Adószám:

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, külterület 0650/62/A. hrsz.) Adószám: TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, külterület 0650/62/A. hrsz.) Adószám: 26200286-2-03 Cégkivonat 2018.08.31.-i időállapotban 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 03 10 100574 (Hatályos)

Részletesebben

b) változásokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát: 1.1. A társaság cégneve:... Zártkörűen Működő Részvénytársaság

b) változásokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát: 1.1. A társaság cégneve:... Zártkörűen Működő Részvénytársaság Alapító okirat Alulírott alapító (részvényes), a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, szerződésminta alkalmazásával a következők szerint állapítja meg

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS iparűzési adó hatálya alá

BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS iparűzési adó hatálya alá Az adóhatóság tölti ki! Iktatószám:. Adóhatóság: Nyírmihálydi Község Jegyzője Átvétel dátuma:... Átvevő:...Adózó mutatója:... BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS iparűzési adó hatálya alá I. Bejelentkezés

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója 2012. november 19. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061

Részletesebben

Az átalakulások könyvvizsgálatának aktuális kérdései

Az átalakulások könyvvizsgálatának aktuális kérdései Az átalakulások könyvvizsgálatának aktuális kérdései A téma fontossága 2019. évtől kezdődően az átalakulás, egyesülés, szétválás könyvvizsgálata is tárgyát képezi a kamarai minőségellenőrzésnek! MKVK Konzultációs

Részletesebben

9. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA.

9. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 9. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító (részvényes), a gazdasági társaságokról szóló 2006.

Részletesebben

Zárás: 2007. november 30. Frissítés: 2008. január 21. A FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság (Cg. 01-06-412888) adatai.

Zárás: 2007. november 30. Frissítés: 2008. január 21. A FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság (Cg. 01-06-412888) adatai. CompLex Kiadó Kft. Céghírek FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság A FairConto Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaság (Cg. ) adatai. I. Nyilvános adatok 1. Általános

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/454/2013/I. Üi.: Dr. Lajtár Líviusz/Juhászné K. E. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Makói Fürdőfejlesztő

Részletesebben

A GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKULÁSA AZ ÚJ PTK.

A GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKULÁSA AZ ÚJ PTK. Pénzügyi és Könyvszakértő Kft Székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 182. Telefon+Fax: 209-9373, Fax: 466-8409 Web: http:/// e-mail: correct@correct.hu A GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK ÁTALAKULÁSA AZ ÚJ PTK. Alapján

Részletesebben

Zagyvakörnyéki Települési Szilárdhulladék-Gazdálkodás Fejlesztése Társulás 1. melléklet 2018. évi költségvetés pénzforgalmi mérlege adatok Ft-ban BEVÉTELEK KIADÁSOK Megnevezés 2018. évi eredeti előir.

Részletesebben

I. Cégformától független adatok

I. Cégformától független adatok Tárolt Cégkivonat A Cg.09-09-024450 cégjegyzékszámú Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (4031 Debrecen, István út 136.) cég 2017. március 12. napján hatályos adatai

Részletesebben

7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat 7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény

Részletesebben

10. Pénzintézeti számlaszáma (külföldi esetén az első négy IBAN karakter ) - -

10. Pénzintézeti számlaszáma (külföldi esetén az első négy IBAN karakter ) - - BEJELENTKEZÉS, VÁLTOZÁS-BEJELENTÉS az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény és a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény alapján Hort község önkormányzat adóhatóságához I. Bejelentés jellege

Részletesebben

2/1 FEJLESZTÉS 08 Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság

2/1 FEJLESZTÉS 08 Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság FEJLESZTÉS 08 Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság (3400 Mezőkövesd, hrsz 0300/1.) Adószám: 14502275-2-05 Cégtörténet 2008.10.06. és 2014.02.10. között 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 05

Részletesebben