EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS"

Átírás

1 A(z) /2011. (VI. 30.) Kgy. határozat 1. melléklete EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS Amely létrejött a évi IV. törvény (Gt.) alapján a SOPRON HOLDING Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cg.: Székhely: 9400 Sopron, Verő József utca 1. Adószám: Képviseli: dr. Komornoki László vezérigazgató ( a továbbiakban Átvevő Társaság ) valamint a FÉSZEK Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság Cg.: Székhely: 9400 Sopron, Verő József utca 1. Adószám: képviseli: Karner Gábor ügyvezető ( továbbiakban Beolvadó Társaság ), mindketten együtt Szerződő Felek között alulírott helyen és időben, az alábbi feltételekkel: I. A SZERZŐDÉST KÖTŐ FELEK ÉS AZ ELŐZMÉNYEK: I./1. A SOPRON HOLDING Zártkörűen Működő Részvénytársaság április 19-én kelt alapító okirattal alakult, a Győr-Moson-Sopron Megyei Cégbíróság által cégjegyzékszám alatt került bejegyezésre. A SOPRON HOLDING Zrt. egyedüli részvényese (tulajdonosa) Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a 148/2011 (V.26.) Kgy. határozatában, valamint a június 30-án kelt /2011 (VI.30.) Kgy. határozatában döntést hozott a SOPRON HOLDING Zrt. átalakulásáról akként, hogy a Gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény rendelkezései alapján a FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft.-vel egyesül. I./2. A FÉSZEK Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság június 25-én kelt létesítő okirattal alakult, a Győr-Moson-Sopron Megyei Cégbíróság által cégjegyzékszám alatt került bejegyezésre. A FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. egyedüli alapító tagja a SOPRON HOLDING Zrt. A SOPRON HOLDING Zrt a 3/2011 (V.13.) alapítói határozatában, valamint a június 30-án kelt /2011 (VI.30.) alapítói határozatában döntést hozott arról, hogy a FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. egyesülés útján beolvad a SOPRON HOLDING Zrt.-be, mint átvevő, jogutód gazdasági társaságba.

2 SOPRON HOLDING Zrt. FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. II. A BEOLVADÁS INDOKAI 2 A SOPRON HOLDING Zrt. egyszemélyű alapító tag tulajdonában álló FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. főtevékenységének megfelelően saját tulajdonú ingatlanok értékesítését végezte elsődlegesen. A FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. tevékenysége azonban nem eredményezett olyan gazdasági eredményt, amely miatt az önálló fenntartása indokolható lenne a jövőre nézve. A FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. beolvadása a SOPRON HOLDING Zrt.-be kedvezményezett átalakulásnak minősül, melynek kedvező adózási következményei vannak. A két külön társaságban ellátott tevékenységek egy társaságon belüli elvégzése jelentősen csökkenti a működési költségeket azáltal, hogy nincs szükség két önálló jogi személy fenntartására. Lehetőség nyílik a munkaerő-kihasználtság növelésére, a vagyonkoncentrációra és a vagyonhasznosítás racionalizálására. Az egyesüléssel érintett gazdasági társaságok közül kizárólag az Átvevő Társaságnál működik felügyelő bizottság, mely megvizsgálta a beolvadással kapcsolatos feltételeket, körülményeket és egyetértett az átalakulás szándékával, mely álláspontjáról az illetékes döntéshozó szerveket tájékoztatta. III. AZ EGYESÜLÉSRE VONATKOZÓ MEGÁLLAPODÁS Szerződő felek között az alábbi feltételekkel jön létre az egyesülés (beolvadás): 1. Szerződő felek a jelen szerződés aláírásával elhatározzák egyesülésüket, melynek módja beolvadás A vagyoni viszonyokat az egyesüléssel érintett gazdasági társaságok legfőbb szervei által elfogadott, december 31. fordulónappal elkészített vagyonmérleg és vagyonleltár tervezetek tartalmazzák. Az egyesülő társaságok jegyzett tőkéje teljes egészében befizetésre, illetve beszolgáltatásra került. A Beolvadó Társaság megszűnésével annak vagyona, mint egész száll át az Átvevő Társaságra, mint általános jogutódra. A beolvadás akként történik, hogy a FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft, mint Beolvadó Társaság átalakulás útján beolvad a SOPRON HOLDING Zrt.-be, mint Átvevő Társaságba, mely változatlan cégnévvel és székhellyel valamint változatlan társasági formában (zártkörűen működő részvénytársaság) működik tovább. A Beolvadó Társaság vezető tisztségviselője jelen okirat aláírásával feltétlen és visszavonhatatlan nyilatkozatával (bejegyzési engedély) hozzájárul ahhoz, hogy a Soproni Körzeti Földhivatal a SOPRON HOLDING Zrt., mint jogutód társaság javára a végleges vagyonleltár szerinti ingatlanok tulajdonjogát 1/1 arányban beolvadás jogcímén nevére és javára bejegyezze.

3 3 SOPRON HOLDING Zrt. FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft A beolvadás során a jogutód SOPRON HOLDING Zrt., mint Átvevő Társaság jegyzett tőkéje nem kerül felemelésre, változatlanul ,-Ft marad tekintettel arra, hogy - a SOPRON HOLDING Zrt.-t a - kizárólagos tulajdonában álló - FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft.-ben megillető saját törzsbetétjének értéke a Gt. 81. (2) (3) bekezdése alapján a jogutód SOPRON HOLDING Zrt. jegyzett tőkéjének meghatározása során nem kerül figyelembe vételre. Az átalakulás (beolvadás) a fentiek alapján kedvezményezett átalakulás. Az egyesülő gazdasági társaságok az eszközök és kötelezettségek tekintetében átértékelést nem végeznek, a mérlegbe ezek könyv szerinti értéken kerülnek be. Az átalakulás valamennyi gazdasági társaság esetében könyv szerinti értéken történik. A vagyonmérlegés vagyonleltár tervezetek fordulónapja: december 31. Az egyesüléssel érintett gazdasági társaságok döntése alapján mindkét gazdasági társaság esetében Bölcs Anikó könyvvizsgáló (9400 Sopron, Építők útja 2., MKVK nyilvántartási szám: ) jogosult a vagyonmérleg- és vagyonleltár tervezetek ellenőrzésére. Szerződő felek kijelentik, hogy az évi LVII. törvényben foglalt feltételek hiánya miatt jelen átalakuláshoz (beolvadáshoz) nem szükséges a Gazdasági Versenyhivatal engedélye, mert a vállalkozások összefonódásának feltételei jelen esetben nem állnak fenn. Átalakulási tervet a szerződő feleknek a Gt. 78. (4) bekezdésének rendelkezéseire tekintettel nem kellett készíteniük. 2. A Beolvadó Társaság főbb adatai, vagyona: Neve: FÉSZEK Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszáma: ; Székhelye: 9400 Sopron, Verő József utca 1. A társaság jegyzett tőkéje: ,-Ft, azaz Ötszázezer forint, jegyzett tőke-emelés miatt február 8. napjától ,-Ft, azaz Egymillió forint A társaság saját tőkéje: ,-Ft, azaz mínusz Négyszáztizenötmillió százkilencvenezer forint A társaság képviselője: Karner Gábor ügyvezető A társaság főtevékenysége: Saját tulajdonú ingatlan adásvétele A társaság egyszemélyes/egyedüli tagja: SOPRON HOLDING ZRt., törzsbetétjének értéke megegyezik a FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. jegyzett tőkéjével.

4 SOPRON HOLDING Zrt. FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. 3. Az Átvevő Társaság főbb adatai, vagyona: Neve: SOPRON HOLDING Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cégjegyzékszáma: Székhelye: 9400 Sopron, Verő József utca 1. A társaság jegyzett tőkéje: ,-Ft, azaz Hatszázhuszonhárommillió hatszázezer forint A társaság saját tőkéje: ,-Ft, azaz Egymilliárd A társaság képviselője: A társaság főtevékenysége: 4 kilencszáznegyvenhárommillió negyvennyolcezer forint dr. Komornoki László vezérigazgató Vagyonkezelés A társaság egyedüli részvényese: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata, törzsbetéte: ,-Ft (a jegyzett tőke 100%-a ) 4. A jogelőd gazdasági társaságok legfőbb szervei az egyesülés formájaként a Gt. 81. (1) bekezdés szerinti beolvadást határozták meg. Az Átvevő Társaság Alapító Okiratát a felek a döntéshozataluk előtt megismerték, az Átvevő Társaság Alapító Okirat módosításának, és az egységes szerkezetű Alapító Okirat elfogadásának a napja június 30. A Beolvadó Társaság vezető tisztségviselőinek megbízatása megszűnik a Beolvadó Társaság megszűnésének napjával. A jogutód Átvevő Társaság főbb cégadatai a beolvadás után: Társasági formája: zártkörűen működő részvénytársaság Cégneve: SOPRON HOLDING Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye: 9400 Sopron, Verő József utca 1. Főtevékenysége: Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése Az Átvevő Társaság beolvadás utáni vagyona (saját tőkéje): ,-Ft, amelyből ,-Ft a tervezett jegyzett tőke. A jegyzett tőkén felüli tervezett vagyona: ,-Ft. 5. Az egyesülési döntések meghozatala során a jogelőd gazdasági társaságok legfőbb szervei akként nyilatkoztak, hogy a jogutód, Átvevő Társaságban részt kívánnak venni, így az Átvevő Társaságban részt venni nem kívánó részvényesekkel/tagokkal szemben elszámolási kötelezettség nincs. 6. A beolvadással az Átvevő Társaság Alapító Okirata változik akként, hogy a társaság tevékenységi körei (a TEÁR 08 kódoknak történő megfeleltetés miatt), valamint a társaság telephelyei ( a Beolvadó Társaság azon telephelyével, amelyet az Átvevő Társaság Alapító Okirata nem tartalmazott ) módosulnak. Az Átvevő Társaság Alapító Okiratának tervezetét a szerződő felek megismerték és azt az egyesülésük elfogadását követően kötelező erejűnek ismerik el. 7. Mivel alaptőke-emelésre és új részvények kibocsátására nem kerül sor, nem kell megállapítani azt az időpontot sem, amikortól azok az adózott eredményből való részesedésre jogosítanak. Az Átvevő Társaság meglévő részvényei a megtestesítő jogok vonatkozásában nem változnak, darabszámuk a jegyzett tőkének megfelelően az Alapító Okiratban feltüntetettek szerint alakul.

5 SOPRON HOLDING Zrt. FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. 8. Szerződő felek a beolvadás hatályosulásának időpontjának szeptember 30. napját határozzák meg. 9. Szerződő felek tudomásul veszik, hogy az egyesülő társaságokkal szemben fennálló esetleges követeléseket az egyesülés nem teszi lejárttá. A szerződő felek tagjainak felelősségére a Gt ában foglaltak irányadóak. 10. Az átvevő és beolvadó gazdasági társaságok vagyonát független könyvvizsgáló által ellenőrzött vagyonmérleg- és vagyonleltár tartalmazza, melyet a szerződő felek döntést hozó testületei és az Átvevő Társaságnál működő felügyelő-bizottság megismertek és határozatokkal jóváhagytak. 11. Az egyesülésről az egyesülési szerződés elfogadásától számított 15 napon belül tájékoztatni kell a gazdasági társaságoknál működő munkavállalói érdekképviseleti szerveket. Szerződő felek kijelentik, hogy csak az Átvevő Társaságnál működik munkavállalói érdekképviseleti szerv, ezért feléjük tájékoztatási kötelezettség áll fenn. A Beolvadó Társaságnál nem működött munkavállalói érdekképviseleti szerv, így tájékoztatási kötelezettség nem áll fenn. Átvevő Társaság kijelenti, hogy a munkavállalói érdekképviseleti szervet külön írásban tájékoztatja az átalakulásról. 12. Az egyesüléssel érintett gazdasági társaságok az egyesülés valamennyi gazdasági társaságnál történt végleges elhatározását követően az utolsó döntés meghozatalától számított 8 napon belül kötelesek erről a Cégközlönynél átalakulási közlemény közzétételét kezdeményezni, amelyet két egymást követő lapszámban kell közzétenni. A közzététel kezdeményezésére kijelölt társaság a SOPRON HOLDING Zrt., mint Átvevő Társaság. 13. A jelen szerződés érvényességéhez és hatályosságához a Szerződő felek, mint az egyesüléssel érintett társaságok legfőbb szervének hozzájárulása, elfogadása szükséges. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a évi IV. törvény, és a Ptk. rendelkezései irányadóak. A jelen szerződést Szerződő felek elolvasás és értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt jóváhagyólag aláírják. Sopron, június SOPRON HOLDING Zrt. FÉSZEK Ingatlanhasznosító Kft. Átvevő Társaság képviseletében Beolvadó Társaság képviseletében Készítettem és ellenjegyzem Sopronban, június 30. napján:

6 Dr. Kövér Barbara jogtanácsos 6

TERVEZET EGYESÜLÉSI TERV

TERVEZET EGYESÜLÉSI TERV EGYESÜLÉSI TERV Amely létrejött egyrészről a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése: Miskolc Holding Zrt.) Székhely: 3530 Miskolc Petőfi u.

Részletesebben

E g y e s ü l é s i S z e r z ő d é s tervezet

E g y e s ü l é s i S z e r z ő d é s tervezet amely létrejött egyrészről a E g y e s ü l é s i S z e r z ő d é s tervezet KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság (székhelye: Tatabánya Csaba u. 19., statisztikai

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS 1 EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Pécsi Kreatív Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság cégjegyzékszáma: 02-09-066283 képviseli: Hadobás Béla ügyvezető mint átvevő társaság (továbbiakban:

Részletesebben

Egyesülési szerződés

Egyesülési szerződés 2.sz. Melléklet Egyesülési szerződés amely létrejött egyrészről: Pécsi Városgondozási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszáma: 02-09-072429 Székhelye: 7622 Pécs, Edison utca 30,36. képviseli:

Részletesebben

DRV Mélyépítő és Szolgáltató Kft.

DRV Mélyépítő és Szolgáltató Kft. Átalakulási Közlemény A Dunántúli Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 8600 Siófok, Tanácsház u.7. ) Közgyűlése, első alkalommal a 2/2012. (XII.28.) számú határozatában, ezzel

Részletesebben

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; formája: nyilvánosan működő részvénytársaság; nyilvántartó

Részletesebben

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről a CIG Pannónia Első Magyar Általános (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; formája: zártkörűen működő részvénytársaság; nyilvántartó

Részletesebben

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatója ELŐTERJESZTÉSEK ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2018. november 12. napján 10:00 órai kezdettel megtartandó RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE

Részletesebben

Hirdetmény. szétválását

Hirdetmény. szétválását Hirdetmény Mohács Város Önkormányzata - mint a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Nonprofit Korlátolt (székhelye: 7700 Mohács, Szabadság u. 17., cégjegyzékszáma: 02-09-061712, képviseli: Hűber Ádám

Részletesebben

EGYESÜLÉSI TERV GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK EGYESÜLÉSÉRE (BEOLVADÁS) VONATKOZÓ SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI TERV GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK EGYESÜLÉSÉRE (BEOLVADÁS) VONATKOZÓ SZERZŐDÉS EGYESÜLÉSI TERV GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK EGYESÜLÉSÉRE (BEOLVADÁS) VONATKOZÓ SZERZŐDÉS Alulírottak, GLADSTONE Magyarország Ingatlanforgalmazó és -hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság (1088 Budapest, Baross

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS ../2007. (II.16.) Kgy. sz. határozati javaslat 1. sz. melléklete EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Szegedi Ifjúsági Ház Kulturális, Fejlesztő és Médiaközpont Közhasznú Társaság (Cg.: 06-14-000019,

Részletesebben

2. VÁLLALKOZÁSI FORMÁK JOGI SZABÁLYOZÁSA A gazdasági társaságok megszűnése, átalakulása A megszűnés okai

2. VÁLLALKOZÁSI FORMÁK JOGI SZABÁLYOZÁSA A gazdasági társaságok megszűnése, átalakulása A megszűnés okai 2. VÁLLALKOZÁSI FORMÁK JOGI SZABÁLYOZÁSA 2.8. A gazdasági társaságok megszűnése, átalakulása 2.8.1. A megszűnés okai A gazdasági társaságok az alább felsorolt okok valamelyike miatt szűnnek meg: a társasági

Részletesebben

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat

1/2018.(12.13.) számú KGY. határozat A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid cégneve: 4iG Nyrt., székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u 8.; cégjegyzékszáma: 01-10-044993, vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál; Részvénytársaság

Részletesebben

2/4 S.Cont. Vagyonkezelő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság. (1055 Budapest, Falk Miksa utca 5. I. em. 2.) Adószám: 11275006

2/4 S.Cont. Vagyonkezelő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság. (1055 Budapest, Falk Miksa utca 5. I. em. 2.) Adószám: 11275006 S.Cont. Vagyonkezelő és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1055 Budapest, Falk Miksa utca 5. I. em. 2.) Adószám: 11275006 Cégkivonat 2011.10.27. -i hatállyal 1 Általános adatok Cégjegyzékszám:

Részletesebben

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S

E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S 1 E G Y E S Ü L É S I S Z E R Z Ő D É S amelyet kötöttek egyrészről az NKM Oroszlányi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégneve: NKM Oroszlányi Szolgáltató Zrt., székhelye: 2840

Részletesebben

Az Igazgatóság beszámolója az Egyesülési terv tervezetéről.

Az Igazgatóság beszámolója az Egyesülési terv tervezetéről. ELŐTERJESZTÉS a HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet 2015. május 18-án tartandó Küldöttgyűlésének 11. napirendi pontjához Az Igazgatóság beszámolója az Egyesülési terv tervezetéről. HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet

Részletesebben

A 2014. május 6-i és 2014. május 28-i közgyűlési, Alapítói Határozatok

A 2014. május 6-i és 2014. május 28-i közgyűlési, Alapítói Határozatok A SZABOLCS VOLÁN Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ügyvezetésének 2013. év CLXXVI. tv. 24. (2) bek. (Kivonat az egyesülési tervből) A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI.

Részletesebben

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg /247 V É G Z É S

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg /247 V É G Z É S Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg.01-10-047955/247 V É G Z É S A Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál Cg.01-10-047955 cégjegyzékszámon bejegyzett Mediaworks Hungary Zrt. (1034 Budapest, Bécsi út 122-124.;

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Vízmű Kft. ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, május 20.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Vízmű Kft. ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, május 20. Javaslat az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésével kapcsolatos végleges döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Vízmű Kft. ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési

Részletesebben

5. Önkormányzati gazdasági társaságok összeolvadása IV június 22. ELŐTERJESZTÉS

5. Önkormányzati gazdasági társaságok összeolvadása IV június 22. ELŐTERJESZTÉS 5. Önkormányzati gazdasági társaságok összeolvadása IV. 2017. június 22. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 22-ei ülésére 5. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati

Részletesebben

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Előterjesztés a Magyar Telekom Nyrt. Rendkívüli Közgyűlése részére Tárgy: A Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság véleménye a társaság átalakulásáról Budapest, 2009. június 29. A társaság Felügyelő

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2016. augusztus 30-ai rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 6. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni

Részletesebben

9. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA.

9. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 9. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító (részvényes), a gazdasági társaságokról szóló 2006.

Részletesebben

b) változásokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát: 1.1. A társaság cégneve:... Zártkörűen Működő Részvénytársaság

b) változásokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát: 1.1. A társaság cégneve:... Zártkörűen Működő Részvénytársaság Alapító okirat Alulírott alapító (részvényes), a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, szerződésminta alkalmazásával a következők szerint állapítja meg

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni Kommunikációs Központ Kft. létrehozásáról

Jegyzőkönyvi kivonat. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni Kommunikációs Központ Kft. létrehozásáról Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2015. július 9-ei I. rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni

Részletesebben

Közlemény jogi személyek összeolvadással történő egyesüléséről. első közzététel. Dátum: június 28.

Közlemény jogi személyek összeolvadással történő egyesüléséről. első közzététel. Dátum: június 28. Közlemény jogi személyek összeolvadással történő egyesüléséről első közzététel Dátum: 2019. június 28. A Cg.01-10-044463 cégjegyzékszámú CASHFUND Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság, székhelye:

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Alulírott részvényes, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítja meg az alábbi egyszemélyes zártkörűen

Részletesebben

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Tisztelt érdeklődő! Ezt a dokumentumot tájékoztatásul tesszük közzé. Célja, hogy Ön előzetesen átlássa a társaság alapításával járó egyes adminisztratív kötelezettségeit. Magyarázó szövegeket az egyes

Részletesebben

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Tisztelt érdeklődő! Ezt a dokumentumot tájékoztatásul tesszük közzé. Célja, hogy Ön előzetesen átlássa a társaság alapításával járó egyes adminisztratív kötelezettségeit. Magyarázó szövegeket az egyes

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítja meg az alábbi korlátolt felelősségű

Részletesebben

Alapszabály. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

Alapszabály. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) Alapszabály Alulírott alapítók (részvényesek), a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi V. törvény (Ctv.) mellékletét képező szerződésminta

Részletesebben

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat A Cg.08-10-001788cégjegyzékszámú GORDIUS-EXTENS

Részletesebben

73/2011. (IV. 28.) MÖK

73/2011. (IV. 28.) MÖK 73/2011. (IV. 28.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megye Önkormányzatának Közgyűlése jóváhagyja, hogy a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. a mellékelt Alapító Okirat szerint megalapítsa

Részletesebben

7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat 7. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény

Részletesebben

EGYESÜLÉSI (ÁTALAKULÁSI) TERV

EGYESÜLÉSI (ÁTALAKULÁSI) TERV Előterjesztés EGYESÜLÉSI (ÁTALAKULÁSI) TERV Előterjesztő: Dr Sárközi György vezérigazgató Nagyné dr Bárdos Veronika, Takácsné Ambrus Marianna TARTALOMJEGYJÉK I. Előzmények... 3 1. A 2014. május 6-i és

Részletesebben

ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY

ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY ÁTALAKULÁSI KÖZLEMÉNY A PRO-NET 1 Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1023 Budapest, Lajos u. 28-32., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-732276, KSH szám: 13380223-6312-113-01; adószám:

Részletesebben

í é í ú á ö ú ö á ó á á á í á ő é é é á á í á í Á é é ő ü é ö é é é é é é é é í ő ő é ö é éé ü é é áá ő é ű í é é é ü é á á ő á ő ö é ö ő é ő ü é Ó í

í é í ú á ö ú ö á ó á á á í á ő é é é á á í á í Á é é ő ü é ö é é é é é é é é í ő ő é ö é éé ü é é áá ő é ű í é é é ü é á á ő á ő ö é ö ő é ő ü é Ó í Ó á Ö á á é ő ü é ő é ó ü á ü é é ő ö é ő Ó á Ö á é ő ü é á Ó í é ű ó á ö é ő ü é é ő Ó á Ö á á é ő ü ő é á é Ó í é ű í ó ö é á á á é ő ü á ő á é ő ő é é ü ő á é é á á ő ö á é ő Ó í é ű é Ó ú é é á ó á

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. 2013. JANUÁR 31-I RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. 2013. JANUÁR 31-I RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE AVE ZÖLDFOK ZRT. S I Ó F O K BAJCSY-ZS. U. 220. MELLÉKLET AZ 1. SZ. NAPIRENDI PONTHOZ ELŐTERJESZTÉS AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. 2013. JANUÁR 31-I RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE TÁRGY: AZ AVE ZÖLDFOK ZRT. ÁTALAKULÁSÁNAK

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006.

Részletesebben

8. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. Alapszabály

8. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. Alapszabály 8. számú melléklet a 2006. évi V. törvényhez A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Alulírott alapítók (részvényesek), a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény

Részletesebben

A beolvadás jogi, gazdasági és szakmai indokai az alábbiak:

A beolvadás jogi, gazdasági és szakmai indokai az alábbiak: A Díjbeszedő Nyomda Zrt. (a továbbiakban: DBNY) és az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. (a továbbiakban: EPDB) 2015. október 16. napján elhatározott beolvadással történő átalakulási közleménye 2015. október

Részletesebben

/2008. (05.08) sz. határozata. Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding)

/2008. (05.08) sz. határozata. Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding) PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK /2008. (05.08) sz. határozata Az elismert vállalatcsoport létrehozásáról (Holding) 1. A Közgyűlés úgy dönt, hogy az Önkormányzat 100%-os tulajdonában

Részletesebben

No. 1 Property Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

No. 1 Property Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság No. 1 Property Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cégjegyzékszám 01-10-048333 Adószám 25133932-1-42 Székhely 1062 Budapest, Váci út 1-3. C torony. ép. 6. em. Tárolt Cégkivonat

Részletesebben

A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) A ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPSZABÁLYMINTÁJA Alapszabály Alulírott részvényesek, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítják meg az alábbi zártkörűen működő részvénytársaság

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) (Beolvadás)

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) (Beolvadás) EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) (Beolvadás) amely létrejött egyrészről a HAPPY BUSINESS SERVICES Kereskedelmi és Logisztikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cégjegyzékszáma: 01-10-046757 Képviseli:

Részletesebben

Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének június 30-ai üléséről.

Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének június 30-ai üléséről. 40333-7/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 2011. június 30-ai üléséről. Jelen vannak: képviselők, jegyző, aljegyző, köztisztviselők és vendégek a mellékelt jelenléti

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához

ELŐTERJESZTÉS. a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához ELŐTERJESZTÉS a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet 2018. január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához Az Igazgatóság és a Felügyelőbizottság beszámolója a jogelőd Főnix Takarékszövetkezet,

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (tervezet)

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (tervezet) 1 EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS (tervezet) Amely létrejött egyrészről a Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1124 Budapest, Németvölgyi út 97., cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-140275, adószáma:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Javaslat az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokat érintő döntések meghozatalára

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére. Javaslat az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokat érintő döntések meghozatalára Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. ALAPÍTÓ OKIRAT tervezet amennyiben a jogutód társaságban tőkeemelésre kerül sor I... 3 A Társaság cégneve... 3 II.... 3 A Társaság székhelye... 3 III....

Részletesebben

Gazdasági társaságok átalakulása

Gazdasági társaságok átalakulása Gazdasági társaságok átalakulása című előadás Előadó: Botka Erika okl. könyvvizsgáló, MSZSZE főtitkár Főbb témakörök: Az átalakulás általános szabályai Átalakulási folyamat Átalakulás formaváltással Átalakulás

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006.

Részletesebben

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. éves rendes közgyűlése részére

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. éves rendes közgyűlése részére 1 Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel. (36 1) 457 3860 Fax. (36 1) 367 2800 E-mail: info@bif.hu Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési

Részletesebben

KÖZLEMÉNY SZÉTVÁLÁSRÓL

KÖZLEMÉNY SZÉTVÁLÁSRÓL KÖZLEMÉNY SZÉTVÁLÁSRÓL A Kaposvári Városgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság (7400 Kaposvár, Cseri utca 16.; cégjegyzékszám: Cg.14-10-300008; a továbbiakban: "Társaság") a gazdasági társaságokról

Részletesebben

2/2 Szekszárdi Diákétkeztetési Korlátolt Felelősségű Társaság

2/2 Szekszárdi Diákétkeztetési Korlátolt Felelősségű Társaság Szekszárdi Diákétkeztetési Korlátolt Felelősségű Társaság (7100 Szekszárd, Széchenyi utca 23. I. em. 5.) Adószám: 14012918-2-17 Cégkivonat 2018.08.22.-i időállapotban 1 Általános adatok Cégjegyzékszám:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 10-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Tenkesvíz Kft. Baranya-Víz Zrt.-be történő beolvadása Iktatószám:

Részletesebben

Zárás: 2010. október 31. Frissítés: 2010. december 23.

Zárás: 2010. október 31. Frissítés: 2010. december 23. CompLex Kiadó Kft. Céginfó Cégkivonat FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Cg.

Részletesebben

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS

EGYESÜLÉSI SZERZŐDÉS A Fővárosi Törvényszéken 01-02-0001454 számon nyilvántartott Magyar Haltermelők és Halászati Vízterülethasznosítók Szövetség (1115 Budapest, Ballagi Mór utca 8. fsz./2.) mint összeolvadó egyesület I. valamint

Részletesebben

CSENTERICS ügyvédi iroda

CSENTERICS ügyvédi iroda CSENTERICS ügyvédi iroda ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK, INFORMÁCIÓK 1.1. A társaság teljes magyar elnevezése: 1.2. A társaság külföldi elnevezése nem kötelező elem (szerződésminta

Részletesebben

(8500 Pápa, Liszt F utca 1.) Adószám:

(8500 Pápa, Liszt F utca 1.) Adószám: Schoco Bon Édesség Nagykereskedés Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (8500 Pápa, Liszt F utca 1.) Adószám: 14866047-2-19 Cégkivonat 2015.05.19.-i időállapotban 1 Általános adatok

Részletesebben

A ZUGLÓI ESZKÖZKEZELŐ KORLATOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRATA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fíóktelepe(i)

A ZUGLÓI ESZKÖZKEZELŐ KORLATOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRATA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fíóktelepe(i) A ZUGLÓI ESZKÖZKEZELŐ KORLATOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRATA Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi V. törvény

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTEREJSZTES. a Képviselő-testület június 20-án tartandó ülésére

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTEREJSZTES. a Képviselő-testület június 20-án tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTEREJSZTES a Képviselő-testület 2019. június 20-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat Gödöllői Piac Kft. alapító okiratának módosítására Előterjesztő: Dr. Gémesi György Tisztelt

Részletesebben

Frissítve: május :22 Netjogtár Hatály: 2016.VI Magyar joganyagok évi CLXXVI. törvény - egyes jogi személyek átalakulásáról 1

Frissítve: május :22 Netjogtár Hatály: 2016.VI Magyar joganyagok évi CLXXVI. törvény - egyes jogi személyek átalakulásáról 1 Magyar joganyagok - 2013. évi CLXXVI. törvény - egyes jogi személyek átalakulásáról 1. oldal 2013. évi CLXXVI. törvény egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről, szétválásáról 1 1. Általános rendelkezések

Részletesebben

KÖZGYULÉSI JEGYZOKÖNYV A TÁRSASÁG 2008. 03. 20-I RENDKÍVÜLI KÖZGYULÉSÉROL

KÖZGYULÉSI JEGYZOKÖNYV A TÁRSASÁG 2008. 03. 20-I RENDKÍVÜLI KÖZGYULÉSÉROL Cégjegyzékszáma: Fovárosi Bíróság: 0l-10-044461 KÖZGYULÉSI JEGYZOKÖNYV A TÁRSASÁG 2008. 03. 20-I RENDKÍVÜLI KÖZGYULÉSÉROL Készült: Helyszín: Idopont: A TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan

Részletesebben

A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Cg. 01-10-046157) adatai.

A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Cg. 01-10-046157) adatai. Page 1 of 10 CompLex Kiadó Kft. Céginfó Cégkivonat A adatai. FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság Mérlegadatok A FairConto Ügyviteli Szolgáltató és Tanácsadó

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Magyar Telekom Rt. rendkívüli közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Magyar Telekom Rt. rendkívüli közgyűléséről Magyar Telekom Távközlési Részvénytársaság Közgyűlése 3/2005 Jegyzőkönyv a Magyar Telekom Távközlési Részvénytársaság (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.) 2005. november 7-én de. 11.00 órai kezdettel

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88) , FAX: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88) , FAX: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-096 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.HU Szám: 02/32-28/2009. E LŐTERJ E S Z T É S a Veszprém Megyei

Részletesebben

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján A Baranya Megyei Bíróság, mint Cégbíróságon Cg. 02-10-060289 cégjegyzékszámon bejegyzett Pécs Holding Város Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (7626 Pécs, Búza tér 8.b.ép., adószáma: 12568011-2-02)

Részletesebben

polgármester A 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok átszervezése

polgármester A 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok átszervezése Előterjesztő: Iktatószám: 7611-53/2014. Tárgy: A 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok átszervezése Melléklet: 3 határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési Iroda Véleményezésre

Részletesebben

KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS

KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS a A Pécsi Fesztiválszervező Nonprofit Kft (beolvadó társaság) és a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft (befogadó társaság) átalakulási eljárás során történő vagyon összevonásának

Részletesebben

2/1 FEJLESZTÉS 08 Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság

2/1 FEJLESZTÉS 08 Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság FEJLESZTÉS 08 Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság (3400 Mezőkövesd, hrsz 0300/1.) Adószám: 14502275-2-05 Cégtörténet 2008.10.06. és 2014.02.10. között 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 05

Részletesebben

ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA

ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ALAPÍTÓ OKIRATA ~ 1 ~ ALAPÍTÓ OKIRAT A Fejér Megyei Önkormányzat alapító a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.)

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/454/2013/I. Üi.: Dr. Lajtár Líviusz/Juhászné K. E. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Makói Fürdőfejlesztő

Részletesebben

Módosító javaslat önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokkal kapcsolatos döntések napirendi ponthoz

Módosító javaslat önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokkal kapcsolatos döntések napirendi ponthoz Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

Lakcíme: Ausztria, AT-2500, Baden, Johannesgasse 25. Stg. 1/5.

Lakcíme: Ausztria, AT-2500, Baden, Johannesgasse 25. Stg. 1/5. Tisztelt Ügyfeleink! Az SPB Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. III. em., cégjegyzékszám: 01-10-044420, képviseli: Parádi-Varga Tamás és Ladányiné

Részletesebben

Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) Társasági szerződés Alulírott tagok, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi V. törvény (Ctv.) mellékletét képező szerződésminta alkalmazásával

Részletesebben

A Gt. 76. (3) bekezdése és 84. (5) bekezdése szerinti ÁTALAKULÁSI HIRDETMÉNY

A Gt. 76. (3) bekezdése és 84. (5) bekezdése szerinti ÁTALAKULÁSI HIRDETMÉNY A Gt. 76. (3) bekezdése és 84. (5) bekezdése szerinti ÁTALAKULÁSI HIRDETMÉNY A HIDROFILT Vízkezelést Tervező és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaságból (rövidített cégnév: Hidrofilt Kft. székhely:

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. 1. A társaság elnvezése, székhelye

ALAPÍTÓ OKIRAT. 1. A társaság elnvezése, székhelye ALAPÍTÓ OKIRAT (Egységes szerkezet) Az Egységes Szerkezetben átvezetésre kerültek a korlátolt felelősségű társaságnak az alapítástól az egyszemélyes korlátolt felelősségű társasággá történő átalakulásáig

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, október 27.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: ÓZDINVEST Kft. PH. Településfejlesztési Osztály. Ó z d, október 27. Javaslat az ÓZDINVEST Kft. és az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. átalakításával kapcsolatban a jogelőd és a jogutód társaságok vagyonmérlegének és vagyonleltárának elfogadására Előterjesztő: Polgármester

Részletesebben

IV. KEDVEZMÉNYEZETT ÁTALAKULÁS ADÓZÁSI SZABÁLYAI

IV. KEDVEZMÉNYEZETT ÁTALAKULÁS ADÓZÁSI SZABÁLYAI Pénzügyi és Könyvszakértő Kft Székhely: 1026 Budapest, Bimbó út 182. Telefon+Fax: 209-9373, Fax: 466-8409 Web: http://www.correct.hu/ e-mail: correct@correct.hu IV. KEDVEZMÉNYEZETT ÁTALAKULÁS ADÓZÁSI SZABÁLYAI

Részletesebben

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről Budapest Főváros X. kerület Alpolgármestere j(; t. Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről I. Tartalmi összefoglaló Budapest

Részletesebben

Professional Premium Property Zrt. Professional Premium Property Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Professional Premium Property Zrt. Professional Premium Property Zártkörűen Működő Részvénytársaság Professional Premium Property Zrt. Professional Premium Property Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cégjegyzékszám 01-10-049528 Adószám 26150222-1-42 Székhely 1062 Budapest, Váci út 1-3. C. lház. 6. em.

Részletesebben

A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA. Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA. Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA Társasági szerződés 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) 1.1. A társaság cégneve:... Korlátolt Felelősségű Társaság A társaság

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésére

J a v a s l a t az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésére J a v a s l a t az Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. jogutódlással történő megszüntetésére Ó z d, 2016. március 10. Előterjesztő: Polgármester Ózdi Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetője ÓZDINVEST Kft. ügyvezetője

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL ELŐTERJESZTÉS A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK FEBRUÁR 16-AI ÜLÉSÉRE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

IKTATÓSZÁM: ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS-TERVEZET amely létrejött egyrészről a Szekszárdi Víz-és Csatornamű Kft. (cégjegyzékszám: Cg. 17-09- 002090, adószám: 11285610-2-17, székhely: 7100 Szekszárd, Epreskert

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, szerződésminta alkalmazásával, a következők szerint állapítja meg az alábbi korlátolt felelősségű

Részletesebben

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, külterület 0650/62/A. hrsz.) Adószám:

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, külterület 0650/62/A. hrsz.) Adószám: TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, külterület 0650/62/A. hrsz.) Adószám: 26200286-2-03 Cégkivonat 2018.08.31.-i időállapotban 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 03 10 100574 (Hatályos)

Részletesebben

Oldal 1 / 5 MEGÁLLAPODÁS

Oldal 1 / 5 MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS tőkekivonás alapján teljesítendő kifizetés nem pénzbeli vagyoni juttatással követelés átruházásával történő teljesítéséről, és a követelés engedményezéséről Regionális Fejlesztési Zártkörűen

Részletesebben

EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat

EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. Alapító okirat EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi

Részletesebben

SZÉTVÁLÁSI TERV I. PREAMBULUM

SZÉTVÁLÁSI TERV I. PREAMBULUM SZÉTVÁLÁSI TERV I. PREAMBULUM Magyarország Kormánya az 1061/2016. (II.25.) határozatában (a továbbiakban: Kormányhatározat) döntött a Budapest környéki elővárosi közlekedés egységessége érdekében szükséges

Részletesebben

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 9. A. ép.) Adószám:

TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 9. A. ép.) Adószám: TERRA Gyártó és Szolgáltató Zrt. (6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 9. A. ép.) Adószám: 26200286-2-03 Cégkivonat 2019.04.16.-i időállapotban 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 03 10 100574 (Hatályos) Cégforma:

Részletesebben

2/2 Redwood Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

2/2 Redwood Holding Korlátolt Felelősségű Társaság Redwood Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.) Adószám: 25442591-2-41 Cégtörténet 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 01 09 275468 (Hatályos) Cégforma: Korlátolt felelősségű

Részletesebben

SÁFRÁNY FERENC Gazdálkodási ismeretek Szerződéstár

SÁFRÁNY FERENC Gazdálkodási ismeretek Szerződéstár SÁFRÁNY FERENC Gazdálkodási ismeretek Szerződéstár 2 Tartalomjegyzék 1. Közkereseti társaság szerződésmintája... 3. o. 2. Betéti társaság szerződésmintája... 9. o. 3. Korlátolt felelősségű társaság szerződésmintája...

Részletesebben

Végleges Vagyonmérleg

Végleges Vagyonmérleg 22411825845701111308 08-09-008156 Kapuvári Ipari Park KFT 9330 Kapuvár, Fő utca 1. Végleges Vagyonmérleg 2011. július 14. Átvevő Kapuvári Ipari Park KFT végleges vagyonmérlege 1/2. oldal 22411825845701111308

Részletesebben

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok 1 / 6 2014.02.23. 15:03

Tárolt Cégkivonat. I. Cégformától független adatok 1 / 6 2014.02.23. 15:03 Tárolt Cégkivonat 1 / 6 2014.02.23. 15:03 Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat

Részletesebben

(1021 Budapest, Labanc u 51.) Adószám:

(1021 Budapest, Labanc u 51.) Adószám: HO-ME 2000 Vagyonkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság (1021 Budapest, Labanc u 51.) Adószám: 11946621-2-41 Cégtörténet 1999.12.10. és 2014.01.27. között 1 Általános adatok Cégjegyzékszám: 01 09 684645

Részletesebben

Cégkivonat. I. Cégformától független adatok IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 1/5

Cégkivonat. I. Cégformától független adatok IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 1/5 IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT Cégkivonat A Cg.01-10-044789 cégjegyzékszámú Kossuth Holding Válságkezelő és Felszámoló Zártkörűen Működő

Részletesebben