MEGTAKARÍTÁS HOSSZÚ TÁVRA FOLYAMATOS DÍJFIZETÉSSEL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MEGTAKARÍTÁS HOSSZÚ TÁVRA FOLYAMATOS DÍJFIZETÉSSEL"

Átírás

1 OMEGA TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓK MEGTAKARÍTÁS HOSSZÚ TÁVRA FOLYAMATOS DÍJFIZETÉSSEL ÉRTÉKESÍTÉSI IDŐSZAK: január 30. március 5.

2 A Groupama Garancia Biztosító január 30. és március 5. között értékesíti befektetési egységekhez kötött Generáció Életbiztosításához választható új, OMEGA Tőkevédett Portfólióit, melyek a folyamatos, hosszabb távú takarékoskodást teszik lehetővé. A speciális portfóliók úgy kerültek kialakításra, hogy ügyfeleink havi rendszerességű akár kisebb összegű megtakarításai számára is tőkevédelmet és magas hozamlehetőséget egyszerre tartalmazzanak, így ügyfeleink előtakarékossági céljainak megvalósításához e várhatóan kedvező hozamú, ugyanakkor védett befektetési konstrukciók segítséget nyújtsanak. KEDVEZŐ LEHETŐSÉG! A legalább 10 évre megkötött Generáció Életbiztosításhoz most speciális lejárati hozamszámítású, 10 éves tartamú, tőkevédett portfóliók választhatók a folyamatos megtakarítási díjak befektetésére. Nincs szükség egy egyszeri nagyobb összegre a különleges stratégiájú portfólió választásához. Ön igényei szerint befektetése kockázatosságának mértékéről is dönthet, választhat egy nagyobb hozamot ígérő, de kockázatosabb megoldást is megtakarításai elhelyezésére. A portfólió lejáratakor aktuális megtakarítási összeg a 10 éves tartam alatt összesen befizetett megtakarítási díj alapján, előre magadott képlet alapján kerül kiszámításra. Kiegészítő biztosításokkal egyénre szabott életbiztosítási védelem alakítható ki.

3 KINEK AJÁNLJUK A GENERÁCIÓ ÉLETBIZTOSÍTÁS OMEGA TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓIT? ÖNNEK ha a biztonság, a tőkevédelem fontos szempontot jelent Önnek akinek a megtakarítás mellett a biztosítási védelem is fontos ha magas hozamlehetőséggel keres megtakarítási lehetőséget aki gyermeke jövőjéről kíván gondoskodni aki lakáscéljainak megvalósítására gyűjt aki a gondtalan nyugdíjas évekre gondolva takarékoskodik EGYEDI PORTFÓLIÓK Az OMEGA Tőkevédett Portfóliók révén Önnek lehetősége nyílik új, speciális portfólióval megkötni Generáció Életbiztosítását. A folyamatos díjfizetéssel hosszú távra, legalább 10 évre megkötött életbiztosítással az Ön megtakarításai az első 10 évben a csak most elérhető OMEGA Tőkevédett Portfóliók valamelyikében, az Ön kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően kerülnek befektetésre. TŐKEVÉDELEM A tőkevédelemnek köszönhetően a kedvezményezett a portfólió lejáratakor vagy a biztosított a kockázatviselés kezdetétől számított 10 éven belül bekövetkező halála esetén legalább a befizetett megtakarítási díjrészek összegét megkapja.

4 BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG A Generáció Életbiztosítás OMEGA Tőkevédett Portfólióit alkotó eszközalapok egy-egy változó kamatozású kötvénybe jelentenek 10 éves befektetést különböző kockázati szintek mellett. A kötvények hozama a világ egyik vezető bankja, a Royal Bank of Scotland által létrehozott, speciális befektetési stratégiát megcélzó, összetett szabály alapú indexek, az OMEGA Szolid Tőkevédett Portfólió esetén az RBS VC Aurum ER 6% (HUF Hedged) Index, az OMEGA Kalandvágyó Tőkevédett Portfólió esetén RBS VC Aurum ER 10% (HUF Hedged) Index teljesítményétől függ. Az OMEGA portfóliókat a várható hozam nagysága és az ehhez szükséges kockázatvállalási hajlandóság különbözteti meg. Az indexek az arany- és az olajpiacok teljesítményének optimális kihasználását teszik lehetővé az aktuális piaci trendek figyelembevételével. Az indexekben szereplő eszközöket mindig az aktuális piaci trendek alapján választják meg, így a befektetés egyaránt képes válsághelyzetek és gazdasági fellendülések esetén pozitív teljesítményt elérni. A különleges stratégiának köszönhetően az indexek a hagyományos befektetési eszközöknél stabilabb hozamot céloznak meg.

5 OMEGA TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓK LEJÁRATI HOZAMSZÁMÍTÁSA A portfóliók lejáratkori értékét mely a mögöttes kötvények teljesítményétől függ a következőképpen határozzák meg. A tartam utolsó 10 negyedévében, az előre rögzített (összesen 10) Megfigyelési időpont -okban rögzítik a mögöttes index indulástól mért hozamát, a Rögzített hozam -okat. Lejáratkor kiszámítják a Rögzített hozam -ok számtani átlagát, és a kiszámított átlagérték képezi a lejárati szolgáltatás számításának alapját. A lejárati hozamot a Hozamszorzó tovább fokozza. A lejáratkor aktuális piaci vételi árfolyam az adott kötvény lejárati hozamának tőkével (1-gyel) növelt értékének 1, szorosa. Az így megállapított záró egyenlegből a biztosító levonja a biztosítási költségeket. A folyamatos díjfizetéssel hosszú távra megkötött Generáció Életbiztosítás OMEGA Tőkevédett Portfóliók lejárati hozamának alapjául szolgáló kötvényhozamok az Ön számára kedvező módon úgy határozzák meg a biztosítás aktuális megtakarítási összegét a portfólió lejáratakor, mintha a portfólió tartama alatt havonta fizetendő összes megtakarítási díjat Ön már a tartam elején, egyszerre befizette volna. A lejárati hozamszámítás és az esetleges kockázatok részletes leírása a biztosítási feltételekben szerepelnek, mely elérhető a Groupama Garancia Biztosító honlapján. MELYIK PORTFÓLIÓT VÁLASSZAM? A folyamatos díjjal megköthető OMEGA Tőkevédett Portfóliók közötti választásnál Önnek lehetősége nyílik arra, hogy eldöntse a biztonságot nyújtó tőkevédelem mellett, a befektetési kockázat két felajánlott szintje közül melyik felel meg legjobban az igényeinek, kockázatvállalási hajlandóságának. Amennyiben Ön a magasabb hozam reményében hajlandó nagyobb kockázatot vállalni, akkor Önnek az OMEGA Kalandvágyó Tőkevédett Portfóliót ajánljuk. Ön nem vállal többletkockázatot és megelégszik a nagyobb biztonságot ígérő portfólióval? Keresse a kockázatkerülő, stabil hozamra törekvő ügyfeleinknek javasolt OMEGA Szolid Tőkevédett Portfólió befektetési lehetőséget.

6 A közölt múltbeli hozamok és az azokon alapuló lejárati biztosítási összegek tájékoztató jellegűek, múltbeli szimulációkon alapulnak, nem jelentenek kötelezettségvállalást, illetve iránymutatást a jövőbeni hozamokat illetően. Forrás: az indexek tulajdonosától kapott adatok alapján számított értékek.

7 BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK A tartam lejáratakor a kedvezményezett részére kifizetésre kerül a lejárati biztosítási összeg, ami kérhető egyösszegben, járadék formájában vagy a kettő kombinációjában. A biztosított biztosítási tartam során bekövetkező halála esetén társaságunk az aktuális megtakarítási összeget fizeti ki a kedvezményezett részére, melynek értéke a biztosítás első 10 évében a tőkevédelemnek köszönhetően a szerződő egyéni számláján nyilvántartott befektetési egységeknek az aktuális piaci árfolyam szerinti értéke, de legalább a befektetett megtakarítási díjrészek összege, míg a biztosító kockázatviselésétől számított 10 éven túl a szerződő egyéni számláján nyilvántartott befektetési egységeknek vételi árfolyamon számított értéke. Ezzel a biztosítási szerződés megszűnik. A biztosított baleseti halála esetén a biztosító többletszolgáltatásként a baleseti kockázati biztosítási összeget is kifizeti, melynek értéke 2 millió Ft. A kifizetéssel a biztosítási szerződés megszűnik. A biztosított 50%-ot meghaladó baleseti rokkantsága esetén a biztosító 2 millió Ft baleseti rokkantsági biztosítási összeget fizet ki. Ezzel azonban a szerződés nem szűnik meg, változatlan feltételekkel továbbra is érvényben marad. KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM CÉLJAI ELÉRÉSÉHEZ Ön egyedi igényeihez igazodó biztosítási védelmet teremthet kiegészítő biztosításokkal, hogy céljai megvalósulását váratlan események ne veszélyeztessék. A kiegészítő biztosításokat Ön megkötheti a kedvezményes díjú csomagok közül választva egyszerűsített egészségi kockázatelbírálással, egyéni igényei szerint a kiegészítő biztosítások teljes köréből választva, vagy valamely csomag mellé további kiegészítő biztosításokat választva díjkedvezménnyel.

8 Ön gyorsan, egyszerűen, egyszerűsített egészségi kockázatelbírálással és kedvezményesen kiterjesztheti biztosítási védelmét, amennyiben csomagjaink közül választ. A csomagok tartalma Szolgáltatás, biztosítási összeg Arany csomag Ezüst csomag Bronz csomag Kiegészítő kockázati életbiztosítás Ft Ft Ft Díjfizetés átvállalása a biztosított halála esetén a főbiztosítás díjfizetésének átvállalása a főbiztosítás díjfizetésének átvállalása a főbiztosítás díjfizetésének átvállalása Kórházi szolgáltatások: betegség és baleset esetén is napi térítés 3500 Ft műtéti szolgáltatás Ft napi térítés 2000 Ft VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSAINK Rettegett betegségek esetére pótlólagos szolgáltatást nyújtó kiegészítő biztosítás Rettegett betegségek esetére díjfizetés átvállalására szóló kiegészítő biztosítás Kórházi szolgáltatásokra szóló kiegészítő biztosítás Keresőképtelenség esetére szóló jövedelemkiegészítő biztosítás Kiegészítő kockázati életbiztosítás Díjfizetés átvállalására szóló kiegészítő életbiztosítás Kiegészítő rokkantsági biztosítás Kiegészítő balesetbiztosítás A kiegészítő biztosítások két életre is megköthetőek, így egy házaspár két tagja akár egy szerződés keretében is gondoskodhat egymásról.

9 OMEGA TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓK hosszú távú, rendszeres megtakarítás havi díjfizetéssel tőkevédelem speciális befektetési stratégia választható hozam/kockázat profil kamatadómentes szolgáltatások öröklési illetékmentesség egyedi igények szerint kialakítható kiegészítő biztosítási védelem csomag formában, egyszerűsített egészségi kockázatelbírálással, kedvezményes díjjal megköthető kiegészítő biztosítások Prospektusunk tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a termékkel kapcsolatos valamennyi információt, nem minősül ajánlattételnek. A Generáció Életbiztosítás OMEGA Tőkevédett Portfólióiról a Groupama Garancia Biztosító honlapján ( is kaphat bővebb felvilágosítást. A portfóliók hozama a mögöttes befektetési eszközök teljesítményétől függően változik. A Groupama Garancia Biztosító az OMEGA Tőkevédett Portfóliók esetén fenntartja a jogot arra, hogy az értékesítési időszakot a kiegészítő feltételekben meghatározott esetben a tervezettnél korábban zárja le. A termékre vonatkozó befektetési kockázat részletezését a biztosítási feltételek és azok mellékletei tartalmazzák. A teljes körű tájékozódás érdekében kérjük, mindenképpen olvassa el a vonatkozó biztosítási feltételeket, melyek tartalmazzák többek között a biztosító szolgáltatásainak korlátozását, a kizárásokat és a mentesüléseket, a tőkevédelemre vonatkozó információkat, valamint a visszavásárlási szabályokat. Az ügyfelek biztosítási panaszaikkal személyesen a biztosító ügyfélszolgálati irodáiban dolgozó munkatársaihoz fordulhatnak, telefonon keresztül ezt a biztosító TeleCenter telefonszámán, elektronikus levélben az info@groupamagarancia.hu címen, írásban a 1380 Budapest, Pf levélcímen tehetik meg. A biztosító felett a szakmai felügyeletet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (1013 Budapest, Krisztina körút 39.) látja el. A Groupama Garancia Biztosító Zrt. székhelye: 1051 Budapest, Október 6. utca 20.

10 FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? Ismerkedjen meg a biztosításunkkal részletesebben is! További információhoz juthat a Groupama Garancia Biztosító ügyfélszolgálati irodáiban, a Groupama Garancia Biztosító munkatársainál, akik kérésére akár az Ön által megadott helyen (munkahelyén, otthonában) is készséggel rendelkezésére állnak, társaságunk honlapján, a címen, TeleCenterünk telefonszámán. az Ön kapcsolattartója Groupama Garancia Biztosító Zrt Budapest, Október 6. utca 20. TeleCenter: info@groupamagarancia.hu Élet- és balesetbiztosítások Befektetési és előtakarékossági életbiztosítások Lakásbiztosítások Gépjármű-biztosítások Utasbiztosítások Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítások Mezőgazdasági biztosítások TeleCenter: x '08 '09 '10 ' január

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS Termék neve GB661 jelű Utazási Garancia Biztosítás Termék besorolása Alapbiztosítási csomagok Prémium Komfort Bázis Biztosítható kockázatok Sürgősségi orvosi ellátás x x x Asszisztencia x x x Jogvédelem

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere. 1. Szerződési feltételek. 4. A biztosító kockázatviselése, a biztosítás tartama, a biztosítási évforduló, biztosított

Az OTP Csoport partnere. 1. Szerződési feltételek. 4. A biztosító kockázatviselése, a biztosítás tartama, a biztosítási évforduló, biztosított Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE AZ OMEGA SZOLID, ILLETVE OMEGA KALANDVÁGYÓ TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere

Az OTP Csoport partnere Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ VITAL 3, A GENERÁCIÓ VITAL 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ VITAL 10 PORTFÓLIÓKBA KÖTÖTT

Részletesebben

Gyermekem támogatása. Novum Életbiztosítás

Gyermekem támogatása. Novum Életbiztosítás Gyermekem támogatása Novum Életbiztosítás Ma egy biztosítás, holnap gyermeke jövőjének záloga Minden szülő arra vágyik, hogy megadhassa gyerme - kének mindazt a támogatást, amellyel hozzásegítheti céljai

Részletesebben

Befektetés és biztonság

Befektetés és biztonság Befektetés és biztonság kompromisszumok nélkül Terra Életbiztosítás Befektetés és többszörös gondoskodás A befektetéssel kombinált életbiztosításokról sokan azt állítják, hogy indokolatlan költségekkel

Részletesebben

Megtakarítás és biztonság

Megtakarítás és biztonság Megtakarítás és biztonság kompromisszumok nélkül Aqua Életbiztosítás Rendszeres megtakarítás és többszörös gondoskodás A befektetéssel kombinált életbiztosításokról sokan azt állítják, hogy indokolatlan

Részletesebben

Gyermekem támogatása. Novum Életbiztosítás

Gyermekem támogatása. Novum Életbiztosítás Gyermekem támogatása Novum Életbiztosítás Ma egy biztosítás, holnap gyermeke jövőjének záloga Minden szülő arra vágyik, hogy megadhassa gyerme - kének mindazt a támogatást, amellyel hozzásegítheti céljai

Részletesebben

Pannónia Nyugdíj Kötvény. Éppen itt az ideje...

Pannónia Nyugdíj Kötvény. Éppen itt az ideje... Pannónia Nyugdíj Kötvény Éppen itt az ideje... Jól megérdemelt nyugdíjas évek Képes lesz gondoskodni megélhetéséről nyugdíjas korában? Ez a kérdés valamennyiünket érint, hiszen ki ne szeretne kényelmes

Részletesebben

Megtakarítási program az Ön által választott célra. Regnum Életbiztosítás

Megtakarítási program az Ön által választott célra. Regnum Életbiztosítás Megtakarítási program az Ön által választott célra Regnum Életbiztosítás Akár évi 130 000 Ft értékű adókedvezménnyel! Rendszeres megtakarítással a biztos jövőért Céljaink megvalósítása jelentős kiadással

Részletesebben

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012.

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012. Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012. november 1-jétől Nysz.: 15287 Tartalomjegyzék Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési

Részletesebben

Életbiztosítási igényfelmérő és termékismertető

Életbiztosítási igényfelmérő és termékismertető Életbiztosítási igényfelmérő és termékismertető Kérjük, nyomtatott betűvel töltse ki! A megfelelő helyen így jelölje! Ajánlatszám: Tanácsadó neve, kódja: Szerződő neve: Anyja neve: Születési hely, idő:

Részletesebben

Visio. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Visio. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Visio rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Jelen információs dokumentum kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja. A Visio rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításra

Részletesebben

A 158 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 158 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 158 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 158 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött

Részletesebben

A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere. 1. Szerződési feltételek. 4. A biztosító kockázatviselése, a biztosítás tartama, a biztosítási évforduló, biztosított

Az OTP Csoport partnere. 1. Szerződési feltételek. 4. A biztosító kockázatviselése, a biztosítás tartama, a biztosítási évforduló, biztosított Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A RITMUS LÉPÉS, RITMUS GALOPP, ILLETVE RITMUS VÁGTA TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE

Részletesebben

kockázatai A befektetési egységekhez kötött életbiztosítások

kockázatai A befektetési egységekhez kötött életbiztosítások A befektetési egységekhez kötött életbiztosítások kockázatai Mennyiben jelenthet megoldást befektetési/megtakarítási céljai elérésére, nyugdíjas évei, illetve gyermekei anyagi biztonságára nézve a befektetési

Részletesebben

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009.

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009. Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009. április 1-jétől Módosítás időpontja: 2011. július 1. Nysz.: 14755 Tartalomjegyzék

Részletesebben

A 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

5. Biztosítási évforduló. 6. Biztosítási díj átváltása befektetési egységre. 1. Értékesítési időszak. 7. Tőkevédelem. 2.

5. Biztosítási évforduló. 6. Biztosítási díj átváltása befektetési egységre. 1. Értékesítési időszak. 7. Tőkevédelem. 2. A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓJÁNAK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ TALÁLAT 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ TALÁLAT 10 PORTFÓLIÓKBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE

Részletesebben

1. Szerződési feltételek. 2. A biztosítás szempontjából biztosítási esemény. 3. Fogalmak

1. Szerződési feltételek. 2. A biztosítás szempontjából biztosítási esemény. 3. Fogalmak A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A DOLCE SZOLID, ILLETVE DOLCE KALANDVÁGYÓ TŐKEVÉDETT PORTFÓLIÓBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ RENDELKEZÉSEKKEL

Részletesebben

TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT

TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT Ajánlatszám/ kötvényszám: Kockázatviselés kezdete: (Biztosító tölti ki!) (Biztosító tölti ki!) Szerződő adatai: Születéskori neve: Születési ideje: év hó nap Biztosított

Részletesebben

5. Biztosítási évforduló. 6. Biztosítási díj átváltása befektetési egységre. 1. Értékesítési időszak. 7. Tőkevédelem. 2.

5. Biztosítási évforduló. 6. Biztosítási díj átváltása befektetési egységre. 1. Értékesítési időszak. 7. Tőkevédelem. 2. A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ UTÁNPÓTLÁS 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ UTÁNPÓTLÁS 10 PORTFÓLIÓKBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ RENDELKEZÉSEKKEL

Részletesebben

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÕKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÕKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÕKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI 1. Általános rendelkezések A Generáció Tõkemegtakarítási Életbiztosítási szerzõdés (a továbbiakban: biztosítás) a jelen Különös

Részletesebben

A 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

Higgy abban, kézbe veheted

Higgy abban, kézbe veheted Higgy abban, kézbe veheted hogy ajövőd. Nyugdíjbiztosítás Jövőkulcs 2 Higgy magadban. Nyugdíj? Ugyan, hol van az még! Talán még bele sem gondolt, vagy igyekszik elhessegetni a nyugdíjas lét anyagi kérdéseit.

Részletesebben

1. számú Melléklet a 037 jelű rendszeres díjas, garantált, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz

1. számú Melléklet a 037 jelű rendszeres díjas, garantált, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz NN Biztosító Zrt. 1. számú Melléklet a 037 jelű rendszeres díjas, garantált, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz Jelen Melléklet a 037 jelű rendszeres díjas, garantált, befektetési egységekhez

Részletesebben

A 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

Nyugdíjprogram Jövőkulcs Bonus

Nyugdíjprogram Jövőkulcs Bonus Nyugdíjprogram Jövőkulcs Bonus Higgy magadban. Nyugdíj? Ugyan, hol van az még! Talán még bele sem gondolt, vagy igyekszik elhessegetni a nyugdíjas lét anyagi kérdéseit. Egy nyugdíjasra jutó járulékfizető

Részletesebben

A GB168 JELŰ QUANTUM TŐKEVÉDETT ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

A GB168 JELŰ QUANTUM TŐKEVÉDETT ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Az OTP Csoport partnere A GB168 JELŰ QUANTUM TŐKEVÉDETT ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 2863/1 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Részletesebben

Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás

Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás Hatályos: 2010. március 1-tõl Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás Különös feltételek (DH01/2010) Nysz.: 14083 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás különös feltételei

Részletesebben

nyugdíjbiztosítás Hosszú távú nyugdíjcélok,

nyugdíjbiztosítás Hosszú távú nyugdíjcélok, Hosszú távú nyugdíjcélok, nyugdíjbiztosítás Alapozza meg nyugdíjas éveit! Kezdjen megtakarítani mielőbb, hogy a gondtalan évek alatt az anyagi kérdések se okozhassanak problémát! ÖNGONDOSKODÁS 22 Milyen

Részletesebben

A 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 118 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere

Az OTP Csoport partnere Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ NATURA 3, A GENERÁCIÓ NATURA 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ NATURA 10 PORTFÓLIÓKBA

Részletesebben

Sensum Életbiztosítás

Sensum Életbiztosítás BIZTOSÍTÁSI ESZKÖZALAPOK BROSÚRÁJA Sensum Életbiztosítás powered by Biztosítási Eszközalapok brosúrája Jelen Biztosítási Eszközalapok brosúrája 2018. szeptember 18-tŐl érvényes ESZKÖZALAP MEGNEVEZÉSE:

Részletesebben

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Az OTP Csoport partnere A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 2027/5 1. Általános

Részletesebben

PANNÓNIA ALKONY ÉLETBIZTOSÍTÁS

PANNÓNIA ALKONY ÉLETBIZTOSÍTÁS PANNÓNIA ALKONY ÉLETBIZTOSÍTÁS SZERETŐ GONDOSKODÁS Pannónia Alkony Életbiztosítás Szerető gondoskodás A megtakarításokkal rendelkező magyar családok körében ahogy az alábbi táblázatban is látható hosszú

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítõ biztosítások különös feltételei

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítõ biztosítások különös feltételei Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítõ biztosítások különös feltételei 2009. március 16-ától Nysz.: 13634 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere. 1. Értékesítési időszak. 2. A biztosítási díj. 3. Kockázatviselés kezdete, biztosított

Az OTP Csoport partnere. 1. Értékesítési időszak. 2. A biztosítási díj. 3. Kockázatviselés kezdete, biztosított Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ ESSZENCIA 3, A GENERÁCIÓ ESSZENCIA 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ ESSZENCIA 10 PORTFÓLIÓKBA

Részletesebben

A 118 jelű és 119 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítások Különös Feltételeinek Melléklete

A 118 jelű és 119 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítások Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 118 jelű és 119 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítások Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 118 jelű és 119 jelű rendszeres díjas befektetési

Részletesebben

Visio. egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Visio. egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Visio egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Jelen információs dokumentum kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja. A Visio egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításra

Részletesebben

Egyszeri 1000 SuperShop pont!

Egyszeri 1000 SuperShop pont! UNION-Nyitány Egyszeri 1000 SuperShop pont! HOSSzú távú célokra HaNgOlódva! gyermek, unoka jövőjének anyagi megalapozása egyéni célok megvalósítása védőháló a megtakarítási időszakban: anyagi segítség

Részletesebben

Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Jelen információs dokumentum kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja. A Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításra

Részletesebben

nyugdíjbiztosítás Hosszú távú nyugdíjcélok, Szeretné megalapozni jövője anyagi biztonságát?

nyugdíjbiztosítás Hosszú távú nyugdíjcélok, Szeretné megalapozni jövője anyagi biztonságát? Hosszú távú nyugdíjcélok, nyugdíjbiztosítás Szeretné megalapozni jövője anyagi biztonságát? Kezdjen megtakarítani mielőbb, hogy a nyugdíjas évek alatt a pénzügyi kérdések ne okozhassanak problémát! ÖNGONDOSKODÁS

Részletesebben

Életútja során hogyan segíti ez a megtakarítási program?

Életútja során hogyan segíti ez a megtakarítási program? Termékbemutató a Generali MyLife egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz (U60E) Termékbemutatónkban a megkötendő szerződés legfontosabb jellemzőit kívánjuk bemutatni, mely segít

Részletesebben

1. Értékesítési időszak. 2. A biztosítási díj. 3. Kockázatviselés kezdete, biztosított. 4. A biztosítás tartama, a biztosítás meghosszabbítása

1. Értékesítési időszak. 2. A biztosítási díj. 3. Kockázatviselés kezdete, biztosított. 4. A biztosítás tartama, a biztosítás meghosszabbítása A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ SZÜRET 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ SZÜRET 10 PORTFÓLIÓKBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ RENDELKEZÉSEKKEL

Részletesebben

Rokkantsági kockázatot tartalmazó részlet-kifizetésű életbiztosítás különös feltételei

Rokkantsági kockázatot tartalmazó részlet-kifizetésű életbiztosítás különös feltételei Rokkantsági kockázatot tartalmazó részlet-kifizetésű életbiztosítás különös feltételei 1. Általános rendelkezések A jelen alapbiztosítás feltételeiben nem rendezett kérdésekben az ÁB-AEGON Általános Biztosító

Részletesebben

A 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek 1. számú Melléklete

A 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek 1. számú Melléklete A 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek 1. számú Melléklete Jelen melléklet a 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Az OTP Csoport partnere A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 2027/10 1. Általános

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere

Az OTP Csoport partnere Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ AKTIVA 4, ILLETVE A GENERÁCIÓ AKTIVA 6 PORTFÓLIÓKBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ

Részletesebben

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE

AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE AEGON CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE 2013 AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások 1091 Budapest, Üllői út 1. 1. oldal Aegon csoportos biztosítási díjkalkuláció

Részletesebben

GB117 JELÛ GRÁNIT VEGYES ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

GB117 JELÛ GRÁNIT VEGYES ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI GB117 JELÛ GRÁNIT VEGYES ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI 1. Általános rendelkezések (1) A Gránit Vegyes Életbiztosítási szerzôdés (továbbiakban: biztosítás) a jelen Különös Feltételek valamint az OTP

Részletesebben

Szabályozási szint: Információs eszköz Érvényes (-ig)**: visszavonásig

Szabályozási szint: Információs eszköz Érvényes (-ig)**: visszavonásig Szám:* C-II-00-04-34 Első kiadás dátuma*: 2017. 01.31. Szabályozási szint: Információs eszköz Érvényes (-ig)**: visszavonásig Felelős oszt.: Életbiztosítás Verzió: 1.0 Szerző: Giber-Fekete Marianna Pozíció:

Részletesebben

Lejáratkor kamatadó- és Eho-mentes befektetés

Lejáratkor kamatadó- és Eho-mentes befektetés Dinamikus portfóliókezeléssel! Lejáratkor kamatadóés Eho-mentes befektetés Bonum Életbiztosítás Befektetés és biztosítási védelem Meglévő megtakarításunk befektetésekor mindannyiunk számára fontos szempont,

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei Hatályos: 2014. március 15. Nysz.: 16241 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál esetén

Részletesebben

Díjátvállalás keresõképtelenségre és I., II. vagy III. csoportú rokkantságra vonatkozó kiegészítõ biztosítás

Díjátvállalás keresõképtelenségre és I., II. vagy III. csoportú rokkantságra vonatkozó kiegészítõ biztosítás Díjátvállalás keresõképtelenségre és I., II. vagy III. csoportú rokkantságra vonatkozó kiegészítõ biztosítás Hatályos: 2010. március 1-tõl Különös feltételek (DKR01/2010) Nysz.: 14084 Tartalomjegyzék Díjátvállalás

Részletesebben

Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Jelen információs dokumentum kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja. A Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításra

Részletesebben

Forintban Denominált Modell Portfoliók Átmeneti portfolió 45% 10% Átmeneti portfolió 45% Pénzpiaci Kötvény Abszolút hozamú A befektetési stratégia célja: A tőke reálértékének megőrzése és egy stabil kamatjövedelem

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H élet-társ kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H élet-társ kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H élet-társ kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei

Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei Az NN Balesetbiztosítási csomagok Kiegészítő Feltételei 1. Általános rendelkezések 1.1 Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban: Biztosító) jelen Kiegészítő

Részletesebben

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz. kiegészítő biztosítások különös feltételei. Hatályos: november 1-jétől. Nysz.

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz. kiegészítő biztosítások különös feltételei. Hatályos: november 1-jétől. Nysz. Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható díjátvállalás kiegészítő biztosítások különös feltételei Hatályos: 2012. november 1-jétől Nysz.: 15252 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál

Részletesebben

A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓJA

A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓJA Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓJA Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám:

Részletesebben

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Az OTP Csoport partnere A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 2027/1 1. Általános

Részletesebben

Tájékoztató és bemutatkozó prezentáció

Tájékoztató és bemutatkozó prezentáció Tájékoztató és bemutatkozó prezentáció Forgalmazó: Gratum Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. Cégjegyzék szám: 01-10-047531 Adószám: 24119968-2-41 Értékpapír számlavezető

Részletesebben

GB761 JELÛ RELEVA KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

GB761 JELÛ RELEVA KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Az OTP Csoport partnere GB761 JELÛ RELEVA KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Groupama Biztosító Zrt. 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C Nyomtatványszám: 13259/1 Hatályos

Részletesebben

Hirdetmény. 1. A biztosítási díj fizetésére vonatkozó kötelezettség teljesítése

Hirdetmény. 1. A biztosítási díj fizetésére vonatkozó kötelezettség teljesítése Hirdetmény A SIGNAL Biztosító Zrt. az alább meghatározott biztosítási szerződés típusok adott szerződési pontjai kapcsán az alábbi kiegészítéseket, pontosításokat teszi az ügyfelek mind teljeskörűbb tájékoztatása

Részletesebben

Exkluzív ajánlat lejáró szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek. Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások bónusz jóváírással

Exkluzív ajánlat lejáró szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek. Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások bónusz jóváírással Exkluzív ajánlat lejáró szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások bónusz jóváírással Jelen információs dokumentum kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja.

Részletesebben

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Az OTP Csoport partnere A GB174 JELÛ GENERÁCIÓ TÔKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 2027/9 1. Általános

Részletesebben

5. Biztosítási évforduló. 6. Biztosítási díj átváltása befektetési egységre. 1. Értékesítési időszak. 7. Tőkevédelem. 2.

5. Biztosítási évforduló. 6. Biztosítási díj átváltása befektetési egységre. 1. Értékesítési időszak. 7. Tőkevédelem. 2. A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓJÁNAK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ SPRINTER 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ SPRINTER 10 PORTFÓLIÓKBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE

Részletesebben

A GB167 JELŰ ROYAL TŐKEVÉDETT ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI

A GB167 JELŰ ROYAL TŐKEVÉDETT ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Az OTP Csoport partnere A GB167 JELŰ ROYAL TŐKEVÉDETT ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 2827/1 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL Termékleírás A devizaárfolyamhoz kötött átlagáras strukturált befektetés egy indexált befektetési forma, amely befektetés

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H családi kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H családi kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H családi kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

1.1. Miért éri meg Önnek? 3. 1.2. Kinek ajánljuk? 4. 2. Gyakran feltett kérdések 6

1.1. Miért éri meg Önnek? 3. 1.2. Kinek ajánljuk? 4. 2. Gyakran feltett kérdések 6 Tartalomjegyzék 1. ING Vista befektetési egységekhez kötött életbiztosítás 3 1.1. Miért éri meg Önnek? 3 1.2. Kinek ajánljuk? 4 1.3. Pénzügyi kockázatok, amelyekről tudnia kell 5 2. Gyakran feltett kérdések

Részletesebben

Melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz

Melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz NN Biztosító Zrt. Melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz Jelen Melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosítás szerződési feltételeiben

Részletesebben

A 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 728 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

Az NN Biztosító Zrt. kiegészítő biztosításának különös feltételei. NN Biztosító Zrt.

Az NN Biztosító Zrt. kiegészítő biztosításának különös feltételei. NN Biztosító Zrt. Az NN Biztosító Zrt. 950 jelű Baleseti csonttörésre és csontrepedésre szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere

Az OTP Csoport partnere Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ MIX 3, A GENERÁCIÓ MIX 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ MIX 10 PORTFÓLIÓKBA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRE

Részletesebben

ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Első lépés a biztonságos jövő felé

ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Első lépés a biztonságos jövő felé ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Első lépés a biztonságos jövő felé ELŐRELÁTÓ GONDOSKODÁS Életünkben a legnagyobb események mint például az esküvő, az első saját otthon megteremtése,

Részletesebben

Gyűjtsön SuperShop pontokat!

Gyűjtsön SuperShop pontokat! UNION-Elán Gyűjtsön SuperShop pontokat! UNION-Elán: ideális partner a hosszú távú célok megvalósításában Élethosszig tartó, befektetési egységekhez kapcsolódó életbiztosítás. Családtagokra is kiterjedő

Részletesebben

Melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz

Melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz Melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz Jelen melléklet a 010 jelű Galaxis befektetési egységekhez kötött életbiztosítás szerződési feltételeiben meghatározott díjakat,

Részletesebben

gyermekei Gondoljon jövőjére!

gyermekei Gondoljon jövőjére! Gondoljon gyermekei jövőjére! Szeretné megalapozni gyermekei jövőjét? Olvassa el tájékoztatónkat, hogy megtudja, hogyan gondoskodhat anyagi biztonságukról! BEFEKTETÉSEK 29 Milyen kérdésekben segít ez a

Részletesebben

Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei

Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei Online megköthető élet- és balesetbiztosítási csomagok Feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban: Biztosító) jelen Feltételekben

Részletesebben

c) A 949 jelű Baleseti keresőképtelenségre szóló kiegészítő

c) A 949 jelű Baleseti keresőképtelenségre szóló kiegészítő Az NN Biztosító Zrt. 949 jelű Baleseti keresőképtelenségre szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György

Részletesebben

TESTAMENTUM egész életre szóló életbiztosítás

TESTAMENTUM egész életre szóló életbiztosítás TESTAMENTUM egész életre szóló életbiztosítás különös szerződési feltételei Hatályos 2016.07.01. TESTAMENTUM EGÉSZ ÉLETRE SZÓLÓ ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (T0700, TE700) Jelen életbiztosítások

Részletesebben

ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Az ERSTE CLASSIC egyszeri Díjas, teljes életre szóló kockázati életbiztosítás (HUR3U) különös feltételei

ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Az ERSTE CLASSIC egyszeri Díjas, teljes életre szóló kockázati életbiztosítás (HUR3U) különös feltételei ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Az ERSTE CLASSIC egyszeri Díjas, teljes életre szóló kockázati életbiztosítás (HUR3U) különös feltételei Jelzőszám: SV/01/2011/1 Hatályos: 2017. január 01-től

Részletesebben

A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Részletesebben

ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Az ERSTE CLASSIC egyszeri Díjas, teljes életre szóló kockázati életbiztosítás (HUR3U) különös feltételei

ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Az ERSTE CLASSIC egyszeri Díjas, teljes életre szóló kockázati életbiztosítás (HUR3U) különös feltételei ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Az ERSTE CLASSIC egyszeri Díjas, teljes életre szóló kockázati életbiztosítás (HUR3U) különös feltételei Jelzőszám: SV/01/2011/1 Hatályos: 2015. február 16-tól

Részletesebben

GONDOLJON GYERMEKEI JÖVŐJÉRE!

GONDOLJON GYERMEKEI JÖVŐJÉRE! GONDOLJON GYERMEKEI JÖVŐJÉRE! Szeretné megalapozni gyermekei jövőjét? Olvassa el tájékoztatónkat, hogy megtudja, hogyan gondoskodhat anyagi biztonságukról! 29. Milyen kérdésekben segít Önnek ez a tájékoztató?

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás 2-ről tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás 2-ről tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás 2-ről tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy

Részletesebben

A 738 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 738 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 738 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 738 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

A 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek 1. számú Melléklete

A 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek 1. számú Melléklete NN Biztosító Zrt. A 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek 1. számú Melléklete Jelen Melléklet a 128 jelű rendszeres díjas befektetési egységekhez

Részletesebben

Nyugdíjprogram Jövőkulcs Classic

Nyugdíjprogram Jövőkulcs Classic Nyugdíjprogram Jövőkulcs Classic Higgy magadban. A Himalája meghódítása? Új hobbi? Közös élmények az unokákkal? Bármit is tervez nyugdíjas éveire, az UNIQA nyugdíjprogramja segít Önnek abban, hogy anyagi

Részletesebben

A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Részletesebben

Az OTP Csoport partnere

Az OTP Csoport partnere Az OTP Csoport partnere A GB174 JELŰ GENERÁCIÓ TŐKEMEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEINEK KIEGÉSZÍTÉSE A GENERÁCIÓ PARTNER 3, A GENERÁCIÓ PARTNER 6, ILLETVE A GENERÁCIÓ PARTNER 10 PORTFÓLIÓKBA

Részletesebben

VICTORIA Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

VICTORIA Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás VICTORIA Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Kondíciós lista a Bellis, a Platanus, az Iris és a Crocus Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz Hatályos 2011. március 21-től visszavonásig

Részletesebben

VICTORIA Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

VICTORIA Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás VICTORIA Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Kondíciós lista a Métisz, a Carme és a Ganymedes Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz Hatályos a 2012. május 1-től aláírt biztosítási

Részletesebben

ERSTE DAX NÖVEKEDÉSI KÖTVÉNY

ERSTE DAX NÖVEKEDÉSI KÖTVÉNY ERSTE DAX NÖVEKEDÉSI KÖTVÉNY 100%-os tőkevédelem és részesedés a legmeghatározóbb német részvényeket tartalmazó DAX index teljesítményéből! 1. Kinek ajánljuk a figyelmébe az Erste DAX Növekedési Kötvény-t?

Részletesebben

A 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete

A 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete NN Biztosító Zrt. A 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Különös Feltételeinek Melléklete Jelen Melléklet a 718 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H prémium 2 befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H prémium 2 befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H prémium 2 befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás

Részletesebben

Év végi megtakarítási és befektetési ajánlatok ÖtletAdó

Év végi megtakarítási és befektetési ajánlatok ÖtletAdó Év végi megtakarítási és befektetési ajánlatok ÖtletAdó A jelen tájékoztatóban nyújtott adóügyi következményekre vonatkozó információk az idei évre szólnak, pontosan csak az ügyfél egyedi körülményei alapján

Részletesebben

Az NN Biztosító Zrt. 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei

Az NN Biztosító Zrt. 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei Az NN Biztosító Zrt. 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei 1. Általános rendelkezések a) Az NN Biztosító Zrt. (székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B, a továbbiakban:

Részletesebben