PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. DEBT-INVEST Pénzügyi Szolgáltató és Befektetési Zrt. megyei képviseleti jogának ellátásra. Hivatkozási szám: DI_2015_KJE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. DEBT-INVEST Pénzügyi Szolgáltató és Befektetési Zrt. megyei képviseleti jogának ellátásra. Hivatkozási szám: DI_2015_KJE"

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a DEBT-INVEST Pénzügyi Szolgáltató és Befektetési Zrt. megyei képviseleti jogának ellátásra Hivatkozási szám: DI_2015_KJE

2 1. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJÁNAK BEMUTATÁSA 1.1. ALAPADATOK Név: DEBT-INVEST Pénzügyi Szolgáltató és Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1022 Budapest, Bimbó út. 29. Adószám: KSH számjel: Telefon: Fax: Mail: debt@debt.hu 1.2. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA Társaságunk 1996-ban azzal a törekvéssel alakult, hogy az akkor aktuális gazdasági helyzetben segítse a gazdasági élet stabil, rugalmas és kiegyensúlyozott működését. A piaci környezet kihívásaira reagálva erőforrásainkat kizárólag Faktoring szolgáltatás nyújtására fordítottuk. Főbb jellemzők: - 100% magántulajdon - Cca. 20 milliárd HUF finanszírozott volumen egy évben - Folyamatosan bővülő termékkör - Bank független pénzügyi szolgáltató Ügyfeleink folyamatosan bővülő igényei következtében jelenleg Lízinggel- gépek, gépkocsik, termelőeszközök lízingjével -, Követeléskezeléssel- a lejárt kintlévőségek kezelésével -, behajtásával, valamint az erre vonatkozó engedély megszerzésével 2011-től Hitelnyújtással is állunk partnereink rendelkezésére. A Magyar Követelés Tőzsdeként funkcionáló DebtMarket.eu tagjaként ügyfeleink követeléseinek értékesítésében is koncentráltan és hatékonyan tudunk szerepet vállalni. Közgazdasági és jogi végzettségű vezetőink és munkatársaink a pénzügyi piacon cégfinanszírozás, faktoring, követeléskezelés és cégminősítés területen is többéves tapasztalattal rendelkeznek. Munkánkat magasan kvalifikált, speciálisan szakosodott gazdasági szakértők segítik. Társaságunk forgalma és így mérleg főösszege is folyamatosan növekszik. Tevékenységünk pénzügyi hátterét saját forrásaink mellett a magyar bankszektor több neves pénzintézetével kialakított együttműködésünk együttesen biztosítja.

3 1.3. TEVÉKENYSÉGI KÖR Társaságunk TEÁOR besorolású, Máshova nem sorolt egyéb pénzügyi közvetítés tevékenységet végez, az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet 2197/1998/F. határozata alapján, melyben a pénzintézeti tevékenységekre figyelemmel, a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996 évi CXII. Törvény (Hpt.) 3. (1) bekezdésében felsorolt pénzügyi szolgáltatások közül pénzkölcsön nyújtására kapott engedélyt, forintban. Az eredeti határozatban foglaltakat időközben kiterjesztettük devizában végezhető tevékenységre is. Tevékenységünk első sorban a klasszikus faktoring (nem lejárt számlakövetelések előfinanszírozása) műveletekből áll, melynek keretében ügyfeleink nem lejárt követeléseit vásároljuk meg napos, esetenként ennél hosszabb futamidővel. Tevékenységünket budapesti székhellyel végezzük. A nem banki vagy állami háttérrel rendelkező, élő számlás faktoringgal foglalkozó faktorcégek közül Társaságunk forgalma a legmagasabb. Tevékenységünk jövedelmezősége és a fejlődést szem előtt tartó osztalék politika eredményeképpen cégünk saját tőkéje jelenleg meghaladja a 700 millió forintot júniusa óta az Új Széchenyi Terv keretében közvetítőként veszünk részt a Kombinált Mikrohitel nyújtásában, mely program keretében a több milliárd forintos kihelyezett hitelállományával cégünk élen jár a közvetítők között októberében közvetítői jogot kaptunk az Új Széchenyi beruházási hitel nyújtására is, melyben szintén komoly sikereket tudhatunk magunkénak ÜZLETPOLITIKÁNK Üzleti filozófiánk alapján igyekszünk élenjárni nem csak a minőségi szolgáltatás, de az innováció területén is. Ügyfeleinket a rövid idő alatti, személyes kiszolgálást lehetővé tevő országos területi képviseleti hálózatunkon keresztül szolgáljuk ki, melyet olyan informatikai fejlesztéseink tesznek teljessé, mint a HomeFaktoring és a MobilFaktoring rendszer. Üzletpolitikánk megvalósításában nagy jelentőséget képvisel a kötelezetti oldallal történő együttműködésünk, melyek eredményeképpen számos, kiemelkedő gazdasági potenciállal rendelkező társaság kizárólagos vagy preferált faktoring partnerei vagyunk.

4 2. A PÁLYÁZAT CÉLJA A Debt-Invest Zrt. stratégiai célja, hogy szolgáltatásainak még szélesebb körű megismertetése és potenciális ügyfeleinek még hatékonyabb elérése, kiszolgálása érdekében országos lefedettségű megyei képviseleti jogot ellátó hálózatot hozzon létre. A felállított képviseleti hálózaton keresztül a tagokkal közösen kialakított marketing és üzleti stratégiával elért eredményekkel maximalizálni tudja piaci részesedését a piacon. 3. PÁLYÁZÓK KÖRE, ALKALMASSÁGI KRITÉRIUMOK 3.1. JOGI FORMA Jelen Pályázat során pályázatot nyújthatnak be olyan a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló évi CCXXXVII. törvény (Hpt.) szerinti gazdasági társaságok, melyek pénzügyi szolgáltatási tevékenység közvetítésére engedéllyel rendelkeznek SZÉKHELY A pályázónak magyarországi megyeszékhellyel vagy fiókteleppel kell rendelkeznie EGYÉB ELVÁRÁSOK - Minimum két fő bejelentett alkalmazotti létszám (nyilatkozattétel szükséges) - Ügyfélfogadásra alkalmas iroda (fényképes dokumentáció szükséges) - Tevékenységi körben végzett szakmai referencia bemutatása - Megfelelőség esetén a kiválasztást követően a Debt-Invest Zrt. által biztosított alapoktatást követően a szolgáltatások közvetítésére vonatkozó üzleti terv bemutatása KIZÁRÓ KÖRÜLMÉNYEK A Pályázat során nem kerülhet kiválasztásra az a pályázó, - amely nem felel meg a hivatkozott Hpt. előírásainak, követelményeinek, - amely csőd-, felszámolási eljárás vagy végelszámolás alatt áll; - amelyről hitelt érdemlően bebizonyosodik, hogy a pályázat szakmai tartalmát érdemben befolyásoló valótlan, hamis adatot szolgáltat. - amely nem felel meg a Társaságunk által támasztott egyedi elvárásoknak.

5 4. A PÁLYÁZÓ FELADATAI - A SZÉCHENYI 2020 keretin belül meghirdetésre kerülő, Társaságunk által közvetítendő pályázati, - és hiteltermékek értékesítése, bonyolítása - Faktoring szolgáltatás értékesítése - Rövid lejáratú hitel értékesítése - Bankgarancia termék értékesítése - Eszköz bérbeadási szolgáltatás értékesítése 5. A PÁLYÁZÓ RÉSZÉRE BIZTOSÍTJUK - A Debt-Invest Zrt. megyei képviselője, irodába kihelyezhető tábla - Értékesítést támogató marketing anyagok, prezentációk - Névjegykártya - Alapoktatás a cégcsoport működésének, eljárás rendjének, dokumentációs rendjének, termékeinek, szolgáltatásainak megismerésére, és megfelelő szakmai képviselet elsajátítására - Továbbképzések biztosítása 6 havi rendszerességgel - Folyamatos szakmai támogatás és konzultáció - Jogszabályi változásokról folyamatos tájékoztatás - A cég értékesítést támogató CRM rendszeréhez felhasználói jogosultság biztosítása 6. A PÁLYÁZÓ RÉSZÉRE KÍNÁLJUK - Közel 20 éves szakmai tapasztalat és piaci ismertség / elismertség - Piaci átlagnál nagyobb profitlehetőség - Szolgáltatási kör bővüléséből eredő minőségi ügyfélkör bővülés - Belépési díj nélküli képviseleti jog megszerzése - Közös marketing tevékenység kialakítása 7. A PÁLYÁZAT TARTALMA A jelen pályázati felhívás alapján a megyei képviseleti jog ellátásában részt venni szándékozó gazdasági társaságoknak a pályázatukban be kell mutatniuk, illetve annak mellékleteként be kell nyújtaniuk az alábbi információkat, dokumentumokat: (a) (b) (c) (d) 30 napnál nem régebbi cégkivonat; cégszerű nyilatkozat a Hpt. megfelelőségről; cégszerű nyilatkozat a foglalkoztatotti létszámról; a cég ügyvezetőjének elérhetőségei (tel, mobil, )

6 (e) (f) (g) az utolsó lezárt teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi beszámoló (másolat)(feltéve, hogy a pályázó rendelkezik ilyennel); ügyfélfogadásra alkalmas irodatérről fényképes dokumentáció; szakmai referencia bemutatása 8. KIVÁLASZTÁSI KRITÉRIUMOK A nyertes pályázó kiválasztása a jelen Pályázati felhívás 3. pontjában (Pályázók köre, alkalmassági kritériumok) meghatározott szempontok, illetve a pályázók által a Pályázati felhívás 7. pontja szerint benyújtott információk és dokumentumok alapján történik AZ ÉRVÉNYTELEN PÁLYÁZATOK Amennyiben valamely pályázó nem felel meg a 3. pontban foglalt kritériumoknak, a pályázata érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerül (érvénytelen pályázat). Amennyiben valamely pályázó pályázata nem tartalmazza a 7. pont szerinti információkat és dokumentumokat, pályázata a hiányok és hibák mértéke és jelentősége függvényében érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerülhet AZ ÉRVÉNYES PÁLYÁZATOK ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTJAI A Társaság azokkal a Pályázókkal köt MEGYEI KÉPVISELETI JOG ELLÁTSÁRA vonatkozó KÖZVETÍTŐI SZERZŐDÉST, amelyek megfelelnek az alkalmassági feltételeknek, formailag és tartalmilag megfelelő pályázatot nyújtottak be, és a pályázók közül a legalkalmasabbnak ítéltetnek a feladat maximális hatékonyságú elvégzésére. 9. A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS IDŐTARTAMA Jelen pályázati felhívás alapján a megyei képviseleti jog ellátásában részt venni szándékozó és az alkalmassági kritériumoknak megfelelő gazdasági társaságok június 30-tól augusztus 28-ig folyamatosan nyújthatják be pályázatukat. 10. A PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK HELYE ÉS MÓDJA A pályázati dokumentáció magyar nyelven nyújtható be. A pályázatokat kérjük elektronikus úton benyújtani a Hivatkozási szám feltüntetésével a palyazat@debt.hu mail címre.

7 11. A PÁLYÁZATNYERTESEK KIVÁLASZTÁSÁNAK FOLYAMATA Előzetes vizsgálat - Az értékelés A pályázatok feldolgozását és értékelését, és a nyertes pályázó kiválasztását a Társaság végzi. Az értékelés keretében a pályázat beérkezését követő 15 (tizenöt) munkanapon belül megvizsgálja a pályázatok formai és tartalmi megfelelőségét, illetve a pályázó alkalmasságát. E feltételek teljesülésének hiányában a pályázat további érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerül. Egyéb esetben a Társaság értesíti a pályázót a pályázat érdemi vizsgálatának megkezdéséről (befogadás). Amennyiben a benyújtott pályázat nem felel meg maradéktalanul a jelen pályázati felhívásban foglalt formai és/vagy tartalmi feltételeknek, de a hiányok, illetve hibák feltehetően rövid időn belül megfelelően pótolhatók vagy korrigálhatók, a Társaság a pályázat beérkezésétől számított 20 (húsz) munkanapon belül legfeljebb 5 (öt) naptári napos határidő tűzésével hiánypótlásra hívhatja fel a pályázót. Amennyiben a pályázó a hiánypótlási határidőn belül nem pótolja a hiányokat, illetve nem korrigálja pályázata hibáit, pályázatát a Társaság további érdemi vizsgálat nélkül elutasítja. A pályázatok érdemi vizsgálat nélküli elutasítása esetén a Társaság elutasító levelét a Pályázó által megadott címre küldi meg Érdemi vizsgálat A kiválasztás Amennyiben valamely pályázat nem kerül a fentiek szerint elutasításra, a Társaság megkezdi a pályázat érdemi vizsgálatát. A Társaság az érdemi vizsgálat megkezdését követő 15 (tizenöt) napon belül meghozza döntését a nyertes pályázó kiválasztásáról, mely döntésről a Pályázót útján értesíti, továbbá gondoskodik a Közvetítői Szerződés megkötésének előkészítéséről. Az értesítés keretein belül a Társaság megküldi Pályázó részére a Közvetítői Szerződést és annak mellékletét képező Jutalák-szabályzatot aláírásra. 12. A KÖZVETÍTŐI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE A Közvetítői Szerződés megkötésének feltétele, hogy a Pályázó maradéktalanul teljesítse a szerződéskötéshez szükséges feltételeket. A feltételek megfelelő teljesülését a Társaság ellenőrizheti.

8 Amennyiben a pályázatnyertes Pályázó nem képes a képviseleti jog ellátásához szükséges Közvetítői Szerződést a pályázatnyertességről szóló értesítés kézhezvételétől számított 15 (tizenöt) naptári napon belül a Társasággal megkötni, a Társaság jogosult a Közvetítői Szerződés későbbi megkötésének megtagadására. Budapest, június 30. Debt-Invest Zrt.

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program 4. Prioritás keretében finanszírozott ÚJ MAGYARORSZÁG KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓI HITELPROGRAM közvetítőinek kiválasztására Kódszám: GOP-2008-4.1.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Közép-Magyarországi Operatív Program 1.3 Intézkedés. keretében finanszírozott ÚJ MAGYARORSZÁG FORGÓESZKÖZ HITELPROGRAM

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Közép-Magyarországi Operatív Program 1.3 Intézkedés. keretében finanszírozott ÚJ MAGYARORSZÁG FORGÓESZKÖZ HITELPROGRAM PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-Magyarországi Operatív Program 1.3 Intézkedés keretében finanszírozott ÚJ MAGYARORSZÁG FORGÓESZKÖZ HITELPROGRAM közvetítőinek kiválasztására Kódszám: KMOP-2009-1.3. A program

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. (módosított) a Közép-Magyarországi Operatív Program 1.3 Intézkedés. keretében finanszírozott

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. (módosított) a Közép-Magyarországi Operatív Program 1.3 Intézkedés. keretében finanszírozott PÁLYÁZATI FELHÍVÁS (módosított) a Közép-Magyarországi Operatív Program 1.3 Intézkedés keretében finanszírozott ÚJ MAGYARORSZÁG FORGÓESZKÖZ HITELPROGRAM közvetítőinek kiválasztására Kódszám: KMOP-2009-1.3.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Észak-alföldi Régióban működő cégek és intézmények gépjármű fenntartási költségeinek csökkentésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Észak-alföldi Régióban működő cégek és intézmények gépjármű fenntartási költségeinek csökkentésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Észak-alföldi Régióban működő cégek és intézmények gépjármű fenntartási költségeinek csökkentésére A felhívás címe: Vállalkozások és Intézmények gépjármű fenntartási költségeinek

Részletesebben

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését.

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését. A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása a szomszédos országokban működő magyar tudományos szervezetek 2015. évi konferencia- és kiadvány-támogatására 1. A pályázat célja A Magyar Tudományos Akadémiáról

Részletesebben

H a t á r o z a t. GVOP pályázat keretében megvalósult Izsáki Szélessávú Internet Hálózat értékesítése

H a t á r o z a t. GVOP pályázat keretében megvalósult Izsáki Szélessávú Internet Hálózat értékesítése 33/2019.(04.16.) számú: Kábeltévé hálózat hasznosítására pályázat kiírása H a t á r o z a t Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki, a GVOP 4.4.2 pályázat keretében megvalósult Izsáki

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A felhívás meghirdetésekor rendelkezésre álló keretösszeg a 2015. évben 1.000.000 Ft.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A felhívás meghirdetésekor rendelkezésre álló keretösszeg a 2015. évben 1.000.000 Ft. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Homlokzat-felújítás támogatására, a Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete alapján 1. A pályázat célja Nyírbátor Város településképének

Részletesebben

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP Csabaszabadi Mező utca 22 szám alatt megvalósuló Szlovák közösségi ház részleges felújítása, környezetének átalakítására BESZERZÉSI ADATLAP 1./ Az ajánlatkérő

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást?

Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást? Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást? Előadó: Fehérváry Tamás 2011-10-27 Három termék Új Széchenyi Forgóeszköz Hitel 50 millió forintig, önerő nélkül Új Széchenyi Beruházási

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában PÁLYÁZATI FELHÍVÁS út- és mélyépítési műszaki ellenőri megbízás tárgyában 1. A pályázat kiírója I. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Diósd Város Önkormányzata (székhely: 2049 Diósd, Szent István tér 1.) 2. A pályázat

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő

Részletesebben

Új Magyarország Hitelgarancia Programés dokumentáció. Új Magyarország Kishitel

Új Magyarország Hitelgarancia Programés dokumentáció. Új Magyarország Kishitel Új Magyarország Hitelgarancia Programés dokumentáció módosítás Új Magyarország Kishitel Bátora László, MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest 2010. március 18. Új Magyarország Hitelgarancia

Részletesebben

Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás

Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent Vállalatok

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására Jelen pályázati kiírás részét képezi a Pályázati Adatlap, amely letölthető www.velence.hu oldalon, vagy átvehető

Részletesebben

ENGEDMÉNYEZŐI ADATLAP

ENGEDMÉNYEZŐI ADATLAP ENGEDMÉNYEZŐI ADATLAP Ügyfél adatai 1. Cégnév: 2. Levelezési cím: 3. Cégjegyzékszám: 4. Adószám: 5. Elérhetőségek (tel., fax.): 6. Tulajdonosok neve, címe, anyja neve, tulajdoni hányada: 7. Részesedés

Részletesebben

Támogatásban részesíthető Kedvezményezettek. Támogatható felhasználások

Támogatásban részesíthető Kedvezményezettek. Támogatható felhasználások 1. MELLÉKLET Termékleírás Támogatásban részesíthető Kedvezményezettek A GOP 4 Portfoliógarancia Program keretében Támogatásra jogosultak a devizabelföldinek minősülő, a Magyar Köztársaság területén székhellyel,

Részletesebben

HOVÁNY CÉGCSOPORT BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA

HOVÁNY CÉGCSOPORT BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA Általános Információk A pályázó cég teljes neve: Cég rövidített neve: Cégjegyzék szám: Cégbírósági bejegyzés száma: Cégbírósági bejegyzés helye, kelte,: Adószám:

Részletesebben

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a pályázatot hirdet Jegyzetelő szolgáltatás támogatása felsőoktatásban tanuló fogyatékos hallgatók érdekében (kód: 21221) címmel 1. A PÁLYÁZAT

Részletesebben

BELSŐ BIZTONSÁGI ALAP PÁLYÁZTATÁS - ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK BELÜGYMINISZTÉRIUM MÁJUS 9.

BELSŐ BIZTONSÁGI ALAP PÁLYÁZTATÁS - ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK BELÜGYMINISZTÉRIUM MÁJUS 9. BELSŐ BIZTONSÁGI ALAP PÁLYÁZTATÁS - ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK BELÜGYMINISZTÉRIUM 2018. MÁJUS 9. Általános információk Elszámolhatósági időtartam: Főszabály: 2017. január 01. - 2020. június 30. (kivéve közvetlen

Részletesebben

Közbeszerzési Hatóság közleménye

Közbeszerzési Hatóság közleménye Közbeszerzési Hatóság közleménye A Közbeszerzési Hatóság - a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 187. (2) bekezdésének ab) alpontjával, valamint az r) ponttal összhangban

Részletesebben

Faktorkérelmi adatlap kettős könyvvitelt vezető mikro-, kis- és középvállalkozás (MKKV) részére

Faktorkérelmi adatlap kettős könyvvitelt vezető mikro-, kis- és középvállalkozás (MKKV) részére Takarék Faktorház Pénzügyi Szolgáltató Zrt. Székhely: 1125 Budapest Fogaskerekű u. 4-6. Levelezési cím: 1122 Budapest, Pethényi köz 10. Telefon: +36 1 224 6414 Fax: +36 1 224 6417 E-mail: sales@tfaktorhaz.hu

Részletesebben

Pénzügyi Információs melléklet (PIM)

Pénzügyi Információs melléklet (PIM) I. Alapadatok (Jelenlegi állapot) A vállalkozás neve: A vállalkozás székhelye: Alapítás dátuma: Cégjegyzékszám: Adószám: Statisztikai azonosító szám: Pénzügyi Információs melléklet (PIM) II. A vállalkozás

Részletesebben

Bemutatkozik a Next-Faktor Zrt. 2010. Június 14.

Bemutatkozik a Next-Faktor Zrt. 2010. Június 14. Bemutatkozik a Next-Faktor Zrt. 2010. Június 14. A Next-Faktor tulajdonosi háttere 51% 49% 36,19% 63,8% 76% 24% Next-Faktor Zrt. 3 Faktorált forgalom Faktorált forgalom 25 20 17,76 20,50 15 11,50 13,60

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Felsőoktatási Posztdoktori Kutatói Ösztöndíjra az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében (pályázati kód: ÚNKP-16-4) 2016/2017. tanév Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot hirdet

Részletesebben

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1.) A pályázat címe: MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐI továbbképző tanfolyam (komplex kompetencia-fejlesztő képzési program) 2.) A pályázat kiírói: EURÓPAI VEZETŐKÉPZŐ AKADÉMIA és

Részletesebben

Alapvető cél. Méret. Székhely. Iparág (a pályázó tevékenysége) Egyéb kizáró okok

Alapvető cél. Méret. Székhely. Iparág (a pályázó tevékenysége) Egyéb kizáró okok GOP és KMOP vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című pályázati konstrukció összefoglalása (GOP-2009-2.2.1.; KMOP-2009-1.2.5.) Alapvető cél A konstrukció fő célja a hazai

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK ZRT. FAKTORING SZOLGÁLTATÁSAIHOZ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK ZRT. FAKTORING SZOLGÁLTATÁSAIHOZ AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK ZRT. FAKTORING SZOLGÁLTATÁSAIHOZ AJÁNLATKÉRŐI / SZÁLLÍTÓI ADATLAP I. Szállító azonosító adatok A vállalkozás neve: Adószám: - - Ügyintéző neve: E-mail címe: Telefonszáma:

Részletesebben

START Tőkegarancia Zrt.

START Tőkegarancia Zrt. START Tőkegarancia Zrt. ÚJ TERMÉK A KKV-K SZÁMÁRA EU-S TÁMOGATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK ELŐSEGÍTÉSÉRE Az értékteremtő befektetés garanciája Szakmai Nap - 2007. június 26. Pályázati források a KKV-k részére

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1.) A pályázat címe: PROFESSZIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉS PROFESSZIONÁLIS ÉRTÉKESÍTŐ - továbbképző tanfolyam (komplex értékesítési-értékesítői kompetencia-fejlesztő képzési

Részletesebben

Tájékoztató a Széchenyi Tőkebefektetési Alapról

Tájékoztató a Széchenyi Tőkebefektetési Alapról Tájékoztató a Széchenyi Tőkebefektetési Alapról 1. Az Alap célkitűzése A Széchenyi Tőkebefektetési Alap program célkitűzése a növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ az első világháború történelmi emlékeit őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása témában a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány

Részletesebben

Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása mikro-, kis-, és középvállalkozások részére. Szabóné Oláh Ildikó Programmenedzser PRIMOM Alapítvány

Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása mikro-, kis-, és középvállalkozások részére. Szabóné Oláh Ildikó Programmenedzser PRIMOM Alapítvány Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása mikro-, kis-, és középvállalkozások részére Szabóné Oláh Ildikó Programmenedzser PRIMOM Alapítvány - A pályázat nincs oldalszámmal, tartalomjegyzékkel ellátva,

Részletesebben

GVOP-2004-2.1.2. pályázati útmutató kivonat

GVOP-2004-2.1.2. pályázati útmutató kivonat GVOP-2004-2.1.2. pályázati útmutató kivonat KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE KORSZRŰ MENEDZSMENT RENDSZEREK ÉS TECHNIKÁK TÁMOGATÁSA* Támogatás mértéke: *Forrás: www.gkm.hu A projekt elszámolható költségének

Részletesebben

NYILATKOZAT az Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Programhoz

NYILATKOZAT az Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Programhoz Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 5000 Szolnok, József A. út 83. Tel.: (56)423-134, Fax.: (56)423-134 e-mail: info@jnszvfa.hu web:www.jnszvfa.hu NYILATKOZAT az Új Széchenyi

Részletesebben

Pályázati felhívás. 2, Az üzemeltetés időtartama július 1-től június 30-ig tartó határozott idejű szerződés, 3 hónapos felmondási idővel.

Pályázati felhívás. 2, Az üzemeltetés időtartama július 1-től június 30-ig tartó határozott idejű szerződés, 3 hónapos felmondási idővel. Pályázati felhívás Nemesszalók Község Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot ír ki a Nemesszalók Rákóczi u. 13. szám alatt lévő 300 adagos főzőkonyha határozott idejű üzemeltetésére. 1, Az étkeztetés

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

Inkubációs kérelem adatlap

Inkubációs kérelem adatlap Inkubátor tölti ki! Startup inkubációs kérelem beérkezés dátuma: Startup inkubációs kérelem kódszáma: Inkubációs kérelem adatlap amely készült az ÖKO_16 kódszámú, Innovációs ökoszisztéma építése (STARTUP)

Részletesebben

a hatósági eljárás Szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok pályáztatása

a hatósági eljárás Szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok pályáztatása Szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok pályáztatása a hatósági eljárás dr. Karl Károly főosztályvezető 2014. április 29. 2 A pályázati eljárás A pályázati eljárás hatósági

Részletesebben

bekövetkezése esetén átadható adatokat a Melléklet 1.1. és 1.3. pontja tartalmazza]

bekövetkezése esetén átadható adatokat a Melléklet 1.1. és 1.3. pontja tartalmazza] 10. sz. melléklet Tájékoztató a Központi Hitelinformációs Rendszerről A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. ezúton tájékoztatjuk Önt a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) céljáról, az abba szolgáltatandó

Részletesebben

SOPRON BANK BURGENLAND ZRT.

SOPRON BANK BURGENLAND ZRT. H-9400 Sopron H-9400 Sopron Kossuth Lajos u. 19, Pf. 154 Tel.: 0036/99/513-000 Fax: 0036/99/513-038 E-mail: sopronbank@sopronbank.hu Adósz.: 12951659-1-44 Bankkapcsolat MNB 19017004-00201768 www.sopronbank.hu

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1.) A pályázat címe: Értékesítési és marketing tanfolyam (komplex képzési program) Akiknek ajánljuk: üzletkötőknek, értékesítőknek, értékesítési területtel foglalkozóknak,

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

Lízingkérelem Gazdasági társaságok részére

Lízingkérelem Gazdasági társaságok részére 1. Lízingbevevő vállalkozás adatai Lízingbevevő neve: Kapcsolattartó neve: Fő-. és fontosabb kiegészítő tevékenység megnevezése: Alapítás dátuma: Székhely: Telephely: Bankszámlaszám: Telefon, Fax: Vez.

Részletesebben

Faktorkérelmi adatlap kettős könyvvitelt vezető mikro-, kis- és középvállalkozás (MKKV) részére

Faktorkérelmi adatlap kettős könyvvitelt vezető mikro-, kis- és középvállalkozás (MKKV) részére Takarék Faktorház Pénzügyi Szolgáltató Zrt. Székhely: 1125 Budapest Fogaskerekű u. 4-6. Levelezési cím: 1122 Budapest, Pethényi köz 10. Telefon: +36 1 224 6414 Fax: +36 1 224 6417 E-mail: sales@tfaktorhaz.hu

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően a településképi arculati kézikönyv elkészítésére, a településképi

Részletesebben

1. AZ IGÉNYLŐ VÁLLALKOZÁS ALAPADATAI

1. AZ IGÉNYLŐ VÁLLALKOZÁS ALAPADATAI Útdíj Hitelprogram hitelkérelmi adatlap társas vállalkozások részére Az adatlap átvétele nem kötelezi a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt.-t a hitelnyújtásra! Az iroda tölti ki! A hitelkérelmi adatlapot

Részletesebben

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi Str. 69-71.

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi Str. 69-71. Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi Str. 69-71. ELŐTERJESZTÉS a Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

FAKTORING KÉRELEM ADATLAP

FAKTORING KÉRELEM ADATLAP Az adatokat a fent jelzett fordulónapi adatok szerint, ezer Ft-ban kérjük megadni! Kérjük minden sor kitöltését, a nemleges válaszok ill. nulla érték jelölését is. I. Általános adatok A Társaság neve:

Részletesebben

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Eljárás száma:bkv Zrt. V-55/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

Jelen pályázat megvalósítására rendelkezésre álló keretösszeg évben: forint, azaz tízmillió forint.

Jelen pályázat megvalósítására rendelkezésre álló keretösszeg évben: forint, azaz tízmillió forint. A Magyar Tudományos Akadémia Domus pályázati felhívása a szomszédos országokban működő magyar tudományos szervezetek 2018. évi konferencia- és kiadvány-támogatására 1. A pályázat célja A Magyar Tudományos

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Partneri kapcsolatok a pályázatkezelésben

Partneri kapcsolatok a pályázatkezelésben Partneri kapcsolatok a pályázatkezelésben Egy pályázati nyertes közvetlen partnerei? 1. Közreműködő szervezet 2. Szállítók 3. Hitelezők 4. Pályázatíró, ill. projekt menedzsment cég 5. Széchenyi Programiroda

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

NEGYEDÉVES INFORMÁCIÓS ADATLAP

NEGYEDÉVES INFORMÁCIÓS ADATLAP NEGYEDÉVES INFORMÁCIÓS ADATLAP I. A vállalkozásra vonatkozó legfontosabb adatok - Vállalkozás neve: - A vállalkozás székhelye: - Alapítás dátuma: - Cégjegyzékszám: - Adószám: - Statisztikai azonosító szám:

Részletesebben

NKM Optimum Zrt. Pályázati Adatbekérő GINOP pályázathoz Vállalkozások részére

NKM Optimum Zrt. Pályázati Adatbekérő GINOP pályázathoz Vállalkozások részére NKM Optimum Zrt. Pályázati Adatbekérő GINOP-4.1.3-19 pályázathoz Vállalkozások részére FONTOS TUDNIVALÓK GINOP-4.1.3-19 pályázatról Kik pályázhatnak? Azok a közép-magyarországi régión kívüli mikro-, kis

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

Általános szabályzatot. Általános rendelkezések

Általános szabályzatot. Általános rendelkezések Az alapítványokról szóló törvény (Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye 88/2010. és 99/2011. szám) 34. szakasza és A Prosperitati Alapítvány alapszabálya (meghozva 2016. január 21-én) 10. szakaszának 1.

Részletesebben

Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás

Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás Karthauzi utca és a Széchenyi hegy végállomás között részleges felépítményváltás e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

SOPRON BANK BURGENLAND ZRT.

SOPRON BANK BURGENLAND ZRT. H-9400 Sopron H-9400 Sopron Kossuth Lajos u. 19, Pf. 154 Tel.: 0036/99/513-000 Fax: 0036/99/513-038 E-mail: sopronbank@sopronbank.hu Adósz.: 12951659-1-44 Bankkapcsolat MNB 19017004-00201768 www.sopronbank.hu

Részletesebben

A projektkiválasztás folyamata

A projektkiválasztás folyamata A projektkiválasztás folyamata KMOP-4.7.1-13 pályázói információs nap 2013.11.28. Jogszabályi háttér 4/2011. (I. 28.) Kormányrendelet 26/2012 (X.24) NFM utasítás az egységes működési kézikönyvről Pályázati

Részletesebben

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését.

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését. A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása a szomszédos országokban működő magyar tudományos szervezetek 2014. évi konferencia- és kiadvány-támogatására A pályázat célja A Magyar Tudományos Akadémiáról

Részletesebben

Általános berendezés finanszírozási adatlap ÁTVÁLLALÁSHOZ Vállalati Ügyfelek számára

Általános berendezés finanszírozási adatlap ÁTVÁLLALÁSHOZ Vállalati Ügyfelek számára 2007. DECEMBER 31.-RE VONATKOZÓAN SZÍVESKEDJENEK KITÖLTENI! Az adatokat a jelzett év végi adatok alapján, ezer Ft-ban kérjük megadni! Kérjük minden sor kitöltését, a nemleges válaszok ill. nulla érték

Részletesebben

HITELIGÉNYLÉS Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet által folyósítandó Kombinált Mikrohitelhez kapcsolódó előfinanszírozási hitelhez

HITELIGÉNYLÉS Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet által folyósítandó Kombinált Mikrohitelhez kapcsolódó előfinanszírozási hitelhez HITELIGÉNYLÉS Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet által folyósítandó Kombinált Mikrohitelhez kapcsolódó előfinanszírozási hitelhez Vállalkozás / Vállalkozó A hiteligénylés átvétele nem kötelezi a Gádoros

Részletesebben

HITELKÉRELEM Társas vállalkozások részére területalapú támogatás előfinanszírozásához. Pénzintézet neve Számlaszám Bankinformáció dátuma

HITELKÉRELEM Társas vállalkozások részére területalapú támogatás előfinanszírozásához. Pénzintézet neve Számlaszám Bankinformáció dátuma 1. oldal HITELKÉRELEM Társas vállalkozások részére területalapú támogatás előfinanszírozásához I. Általános információk 1. A vállalkozás neve: rövidített neve: székhelye, fióktelep címe: telephelye: telefonszáma:

Részletesebben

A pályázat benyújtásához önrész vállalása nem kötelező.

A pályázat benyújtásához önrész vállalása nem kötelező. Pályázati felhívás Nemti Község Önkormányzata tájékoztatja a helyi civil szervezeteket, alapítványokat, hogy Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi civil szervezetek, alapítványok, pénzügyi

Részletesebben

Villámvédelmi javítások villamos áramellátási létesítmények, járműtelepek területén

Villámvédelmi javítások villamos áramellátási létesítmények, járműtelepek területén Villámvédelmi javítások villamos áramellátási létesítmények, járműtelepek területén e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Budapest, 2018. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

EZ AZ ELŐTERJESZTÉS A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI

EZ AZ ELŐTERJESZTÉS A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI A Kormány /2007. (...) Korm. r e n d e l e t e az Észak-atlanti Szerződés Szervezete Biztonsági Beruházási Programja keretében kiírásra kerülő pályázatokon való részvételi jogosultság feltételeiről, a

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ az első világháborút és a kapcsolódó történelmi eseményeket felidéző számítógépes játékok elkészítésének támogatása témában a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. A pályázó neve: A pályázat címe: Algyői Polgármesteri Hivatal tölti ki! A pályázat azonosító száma: A pályázat beérkezési dátuma:

PÁLYÁZATI ADATLAP. A pályázó neve: A pályázat címe: Algyői Polgármesteri Hivatal tölti ki! A pályázat azonosító száma: A pályázat beérkezési dátuma: PÁLYÁZATI ADATLAP Algyő Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének a gazdaságélénkítésről szóló 2/2016. (I.29.) Önkormányzati Rendelete keretében támogatott új munkahelyek létrehozása című pályázati

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Az első világháború történelmi emlékezetét feldolgozó filmforgatókönyvek támogatásának témájában a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány

Részletesebben

Corrigia Tízes. Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel

Corrigia Tízes. Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Corrigia Tízes Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel A program keretében a pályázatnyertes Kedvezményezettek kedvezményes HITELBEN és VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSBAN részesülhetnek. Hiteltermék Kedvezményezettjei:

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY A magyar hallgatói hitelrendszer forrásainak biztosítása, a diákhitelezési rendszer finanszírozásából, működtetéséből eredő fizetési kötelezettségek teljesítése céljából éven túli, 50 milliárd Ft kölcsön

Részletesebben

Pályázati dokumentáció. Antoni Györgyi antoni.gyorgyi@rekthiv.elte.hu

Pályázati dokumentáció. Antoni Györgyi antoni.gyorgyi@rekthiv.elte.hu Pályázati dokumentáció Antoni Györgyi antoni.gyorgyi@rekthiv.elte.hu Pályázati dokumentáció legfontosabb elemei: 1. Pályázati felhívás 2. Pályázati útmutató 3. Adatlap 4. Mellékletek A pályázati felhívás

Részletesebben

Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia?

Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia? INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia? Glósz és Társa Kft. 1. Magunkról: Kik vagyunk, mit tudunk, miért kerültünk ide? 2018. Glósz és Társa Kft. 2. oldal

Részletesebben

Új Széchenyi Mikrohitel Tájékoztató

Új Széchenyi Mikrohitel Tájékoztató ELSŐ EGERSZEGI HITEL ZRT. Új Széchenyi Mikrohitel Tájékoztató Hiteltermék Kedvezményezettjei: A devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén

Részletesebben

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének /2009. (...) számú R E N D E L E T E az újpesti kisvállalkozások gazdaságfejlesztési támogatásáról (T E R V E Z E T) Budapest Főváros

Részletesebben

Felhívás egyedi társbefektetésre. a Széchenyi Tőkebefektetési Alappal

Felhívás egyedi társbefektetésre. a Széchenyi Tőkebefektetési Alappal Felhívás egyedi társbefektetésre a Széchenyi Tőkebefektetési Alappal 1. Előzmény A Regionális Operatív Programokból finanszírozott Széchenyi Tőkebefektetési Alap (továbbiakban: Alap) az Európai Bizottság

Részletesebben

Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok. Pályázói kérdések 26. hét

Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok. Pályázói kérdések 26. hét Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Pályázói kérdések 26. hét Kérdések befogadásának határideje: 2012. június 27., 12.00 óra Válaszok közzétételének ideje: 2012. június 29., 14.00 óra 1. A Közös Magvető

Részletesebben

BELSŐ BIZTONSÁGI ALAP PÁLYÁZTATÁS - ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK BELÜGYMINISZTÉRIUM JÚLIUS 17.

BELSŐ BIZTONSÁGI ALAP PÁLYÁZTATÁS - ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK BELÜGYMINISZTÉRIUM JÚLIUS 17. BELSŐ BIZTONSÁGI ALAP PÁLYÁZTATÁS - ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK BELÜGYMINISZTÉRIUM 2018. JÚLIUS 17. Általános információk Elszámolhatósági időtartam: Főszabály: 2017. január 01. - 2020. június 30. A támogatások

Részletesebben

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására AJÁNLATKÉRÉS Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára AJÁNLATI FELHÍVÁS

35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára AJÁNLATI FELHÍVÁS 35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-429/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. november AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

AF_közbeszerzési bonyolító Kazincbarcika.docx

AF_közbeszerzési bonyolító Kazincbarcika.docx AJA NLATKE RE S KO ZBESZERZE SI BONYOLI TO I FELADATOK ELLA... 1 / 1 2017.10.17. 14:13 Tárgy: AJÁNLATKÉRÉS KÖZBESZERZÉSI BONYOLÍTÓI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA Feladó: Kaszás István

Részletesebben

Tájékoztató a. követeléskezelési szolgáltatásáról

Tájékoztató a. követeléskezelési szolgáltatásáról Tájékoztató a DEBT-INVEST ZRT. követeléskezelési szolgáltatásáról Társaságunk bemutatása Társaságunkat 1996-ban jegyezte be a Cégbíróság. A piaci környezet kihívásaira reagálva erőforrásainkat kizárólag

Részletesebben

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből Szám: 2-7/2007. K I V O N A T a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből A Tolna Megyei Közgyűlés 96/2007. (IX. 28.) közgyűlési határozata önkormányzati kötvény

Részletesebben

Javadalmazási politika

Javadalmazási politika Javadalmazási politika Tartalom I. A javadalmazási politika szabályozása II. A javadalmazási politikával szembeni elvárások 2 I. A javadalmazási politika szabályozása II. A javadalmazási politikával szembeni

Részletesebben

Pénzügyi szolgáltatások

Pénzügyi szolgáltatások Pénzügyi szolgáltatások Fogalma: Pénzügyi szolgáltatás, kiegészítő pénzügyi szolgáltatás a pénzügyi intézmények (hitelintézetek, pénzügyi vállalkozások) által forintban, valutában vagy devizában, üzletszerűen

Részletesebben

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE HUNGARIAN FINANCIAL SUPERVISORY AUTHORITY

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE HUNGARIAN FINANCIAL SUPERVISORY AUTHORITY PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE HUNGARIAN FINANCIAL SUPERVISORY AUTHORITY Iktatószám: 12106-82/2012* Tárgy: határozat rendkívüli adatszolgáltatási kötelezettség tartalmának módosításáról Melléklet:

Részletesebben

Alapvető cél. Pályázók köre. Méret. Székhely

Alapvető cél. Pályázók köre. Méret. Székhely Gazdaságfejlesztési Operatív Program Környezetközpontú technológia fejlesztés című pályázati konstrukció összefoglalása (GOP-2009-2.1.4./K) Alapvető cél A konstrukció célja, hogy a vállalkozások technológiai

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Melegkonyhás vendéglátó egység kizárólagos üzemeltetésére irányuló kereskedelmi tevékenységre a Villányi Vörösbor Fesztiválon

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Melegkonyhás vendéglátó egység kizárólagos üzemeltetésére irányuló kereskedelmi tevékenységre a Villányi Vörösbor Fesztiválon PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Melegkonyhás vendéglátó egység kizárólagos üzemeltetésére irányuló kereskedelmi tevékenységre a Villányi Vörösbor Fesztiválon Villány Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 2015. október

Részletesebben

Méltányossági kérelem

Méltányossági kérelem Méltányossági kérelem Mutató: Név:.. Adószám:.. Székhely.. (Elérhetőség.: Tel:..) szám alatti székhelyű gazdasági társaság az alábbi kérelemmel fordul Szentes Város önkormányzati adóhatóságához: Indokolás:....

Részletesebben

Pályázati kiírás. a Tolnai Hírlap kiadására

Pályázati kiírás. a Tolnai Hírlap kiadására Pályázati kiírás a Tolnai Hírlap kiadására 1. A pályázat kiírójának neve, címe, telefon és telefax száma 2. Bevezetés Tolna Város Önkormányzata 7130 Tolna, Hősök tere 1. 74/540-800, fax: 74/443-805 Tolna

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015. BKV Zrt. energetikai folyamataira vonatkozó Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2009. számú szabványnak megfelelő Tanúsító auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési

Részletesebben