Munkáltatói szerződés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Munkáltatói szerződés"

Átírás

1 Munkáltatói szerződés amely létrejött egyrészről a QUAESTOR Országos Önkéntes Nyugdíjpénztár 1132 Budapest, Váci út 30. továbbiakban: Pénztár másrészről a továbbiakban: Munkáltató között az alulírott napon, az alábbi feltételekkel. I. A megállapodás tárgya 1. A Pénztár az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló évi XCVI. törvény (továbbiakban: Öpt.) és Alapszabálya rendelkezései alapján tagjai részére kiegészítő nyugdíjszolgáltatást biztosít. 2. Az Öpt (1) bekezdése alapján a Munkáltató, a Pénztárba belépett munkavállalóinak munkáltatói hozzájárulást teljesít. II. A munkáltatói hozzájárulás mértéke 1. A Munkáltató által nyújtott tagdíj-hozzájárulás valamennyi a Munkáltatónál legalább.. hónapja (max. 6 hónap lehet) munkaviszonyban álló munkavállalóra kiterjed. A hozzájárulás az Öpt (3) bekezdésében meghatározott alapelvek szerint történik. 2. a. A Munkáltató által vállalt hozzájárulás:...- Ft/hó (fix összeg vagy a bruttó/nettó bér meghatározott százaléka). A Munkáltató által vállalt hozzájárulás az Öpt. 12. (4) bekezdése alapján a 15 éven belül az öregségi korhatárt elérő munkavállalói számára:...- Ft/hó (fix összeg vagy a bruttó/nettó bér meghatározott százaléka). b. A Munkáltató az általa vállalt hozzájárulást a választható béren kívüli juttatási rendszerben biztosítja, a hozzájárulás a tag által választott tagdíj, mely tagonként változó lehet. A Munkáltató egyoldalú kötelezettséget vállal, hogy hozzájárulásban minden olyan pénztártag alkalmazottja részesül, aki a Munkáltató belső szabályzata alapján a cafeteria rendszerben nyugdíjpénztári tagdíj hozzájárulást választ. A munkáltató által választott juttatási módozat: ( a. vagy b. )

2 2 3. Amennyiben a II/2. pontban meghatározott munkáltatói hozzájárulás nem éri el a Pénztár mindenkori egységes tagdíját, a tag, azaz a munkavállaló köteles a hozzájárulást legalább erre az összegre kiegészíteni. 4. A munkavállaló pénztártag a munkáltatói hozzájárulásnál magasabb összegű tagdíjat is vállalhat. Ebben az esetben a Munkáltató által biztosított hozzájáruláson felüli rész megfizetéséért a pénztártag felelős. 5. A Munkáltató vállalja, hogy amennyiben erre pénztártag munkavállalója meghatalmazást ad, a hozzájáruláson felüli tagdíjat a munkavállaló munkabéréből levonja és a munkáltatói hozzájárulással együtt a Pénztár részére átutalja. III. A hozzájárulás fizetésének kezdete és megszűnése az egyes tag esetében 1. A Munkáltató hozzájárulási kötelezettsége azon a napon kezdődik, amikor a Munkáltató alkalmazásában álló pénztártag első ízben köteles a tagdíj megfizetésére. 2. Ha valamely tag munkaviszonya a Munkáltatónál megszűnik, a Munkáltató utoljára akkor teljesíti a hozzájárulást, amikor a pénztártag a munkaviszonya fennállása alatt utoljára köteles tagdíjat fizetni. A díjátvállalási kötelezettség a felmondási idő alatt változatlanul fennáll. IV. A hozzájárulás szüneteltetése 1. A Munkáltató a szerződés fennállta alatt 1 alkalommal, legfeljebb 3 hónap időre, indokolt esetben szüneteltetheti a hozzájárulás teljesítését. Indokolt esetnek minősül, ha a Munkáltató pénzügyi, gazdasági helyzete átmenetileg képtelenné teszi a hozzájárulás megfizetését. A Munkáltató erről köteles a Pénztárt és az érintett munkavállalókat a fizetés esedékessége előtt 30 nappal értesíteni. 2. A Munkáltató hozzájárulási kötelezettségét csak minden alkalmazottja tekintetében egységesen szüneteltetheti, kivéve ha a szüneteltetést az érintett tag írásban maga kéri. 3. A Munkáltató alkalmazásában álló pénztártagok a IV/1. pontban meghatározott szüneteltetés esetén jogosultak tagdíjfizetési kötelezettségük szüneteltetését kérni. A Pénztár a tagoknak ebben az esetben köteles erre lehetőséget biztosítani. 4. A Munkáltató alkalmazásában álló tag tagdíjfizetésének szüneteltetése alatt a Munkáltató hozzájárulási kötelezettsége is szünetel. Ha a tag a szüneteltetés alatt nem fizetett tagdíjat utóbb teljes egészében megfizeti, a Munkáltató is köteles az erre az időszakra eső hozzájárulási kötelezettségét utólag teljesíteni.

3 3 V. Esedékesség és fizetési mód 1. A Munkáltató a II/2. pontban megállapított hozzájárulást, és a II/3., II/4. pont szerint a pénztártagok által fizetett, de meghatalmazásuk alapján a Munkáltató által levont tagdíjat a jelen szerződés által meghatározott időpontban, egyösszegben átutalja a Pénztár bankszámlájára (OTP ). 2. A Munkáltató a munkáltatói hozzájárulást, tárgyhó 15. napjáig fizeti meg. Ezen kötelezettségnek elmulasztása vagy késedelmes teljesítése esetén a Munkáltató késedelmi kamatot köteles fizetni, amelynek mértéke a mindenkori törvényes kamat összegével egyezik meg. 3. Amennyiben az átutalt összeg a Munkáltató által közölt adatoktól eltér, illetve a hozzájárulás címzettje, mértéke az egyes tagok vonatkozásában nem értelmezhető, a Pénztár a teljes összeget letétként kezeli. A helyes összeg megérkezéséig terjedő időre a Munkáltató köteles a Pénztár valamennyi, a helytelen átutalásból eredő költségét megtéríteni. 4. A Munkáltató, amennyiben erre igényt tart, tagdíj hozzájárulási kötelezettségét évente, félévente, negyedévente egyenlő részletben előre is teljesítheti. A teljesítés időpontja ezekben az esetekben a naptári év/félév/negyedév napja. A teljesítés tényét és összegét az egyébként alkalmazott adatközlési keretek között a Munkáltató legkésőbb a hozzájárulásnak a Pénztár számlájára történő megérkezéséig jelzi. A havi gyakoriságtól eltérő munkáltatói hozzájárulás nem mentesíti a Munkáltatót a havi rendszerességgel előírt adatközlési kötelezettség teljesítése alól. A Munkáltató köteles a Pénztárba, a már teljesített időszak alatt belépő új pénztártag munkavállalói tagdíj hozzájárulását az eredeti esedékesség időpontjában megfizetni. A havi gyakoriságtól eltérő munkáltatói hozzájárulás esetén a Munkáltató a már kifizetett munkáltatói hozzájárulás visszafizetését - sem részben, sem egészben - a Pénztártól semmilyen okból nem követelheti. VI. A felek jogai és kötelezettségei 1. A Munkáltató - a jelen szerződés alapján fizetendő összeg átutalásával egyidőben - a QUAESTOR Országos Önkéntes Nyugdíjpénztár részére tárgyhó 15-ig írásos, a munkáltatói hozzájárulásban részesülők név szerinti felosztását tartalmazó értesítést küld. Írásbeli adatszolgáltatásnak minősül a számítógépes adathordozón, FAX-on, ben megküldött tájékoztatás is. A cafeteria rendszerben hozzájárulást biztosító Munkáltató a tárgyévet követő január 31-ig köteles összesítő adatszolgáltatást küldeni a Pénztárnak a tag által a tárgyévben vállalt és Munkáltató által teljesített nyugdíjpénztári hozzájárulás összegéről. Amennyiben a pénztártag alkalmazottnak egy évre előre kell meghatároznia a cafeteria keretein belül a választott nyugdíjpénztári hozzájárulás összegét, úgy a tag ezen nyilatkozatát a Munkáltató haladéktalanul megküldi a Pénztárnak.

4 4 A Munkáltató minden hónap 10-ig megküldi a Pénztár részére a Pénztárba újonnan belépni kívánó munkavállalók belépési és dolgozói nyilatkozatait és a Munkáltatóval munkaviszonyát megszüntető munkavállalók listáját. A Munkáltató hozzájárulási kötelezettsége kezdő időpontjáról a Pénztár a belépési nyilatkozat záradékolása után haladéktalanul értesíti a Munkáltatót, valamely pénztártag munkavállalója elhalálozásáról szóló értesítést, az idő előtt nyugdíjba vonuló pénztártag munkavállalók listáját, a pénztártag személyi adataiban bekövetkezett, a Munkáltató által ismert változásokról szóló értesítést. 3. A Munkáltató haladéktalanul értesíteni köteles a Pénztárt arról, hogy pénzügyi, gazdasági nehézségei miatt hozzájárulási kötelezettségének várhatóan nem tud eleget tenni, továbbá ha ellene végelszámolási, csőd-, illetve felszámolási eljárás indult. 4. A Munkáltató minden olyan kárért kizárólagosan felel, amely a VI/1., VI/2., VI/3. pontokban meghatározott adatközlési kötelezettség megsértéséből ered. 5. A Pénztár minden év október 31-ig tájékoztatja a Munkáltatót az egységes tagdíj módosításáról, amennyiben az módosul. 6. A Pénztár - tagonként lebontva - igazolást ad ki a pénztártag részére a tárgyévben befizetett tagdíjakról, munkáltatói hozzájárulásról és az egyéni számlán jóváírt támogatásokról. Az igazolás kiadásának határideje a tárgyévet követő június 30. napja. A Munkáltatónak megküldött igazolásokat és kimutatásokat a Munkáltató 8 napon belül kézbesíti a pénztártag alkalmazottaknak. A kézbesíthetetlen iratokat és az átvételt igazoló aláírás-listát 15 napon belül juttatja vissza a Pénztár részére. 7. A Munkáltató jogosult a Pénztár Köz(Küldött)gyűlésén tanácskozási joggal részt venni Ha a Munkáltató által fizetett hozzájárulás eléri a Pénztár tagdíjbevételének 50 %-át a Munkáltató jogosult a Pénztár Ellenőrző Bizottságában egy szavazati joggal részt venni 8. A Munkáltató jogosult a saját munkáltatói hozzájárulásával kapcsolatos pénztári dokumentumokba betekinteni. Az iratbetekintési jog nem eredményezheti a Pénztár, a pénztártagok vagy más munkáltatói tagok jogainak sérelmét VII. A megállapodás hatálya és megszűnése 1. Jelen megállapodás az aláírás napján lép hatályba. 2. A szerződés határozatlan időtartamra jön létre. 3. A felek megállapodnak abban, hogy jelen szerződést csak közös megegyezéssel módosíthatják.

5 5 4. A szerződést a felek közös megegyezéssel, illetve felmondással szüntethetik meg. A felmondást írásba kell foglalni. A felmondási idő 3 hónap. 5. A szerződés megszűnik a Pénztár, illetve a Munkáltató jogutód nélküli megszűnésével. 6. Jelen szerződés megszüntetése ellenére - az Öpt (7) bekezdése alapján - köteles a Munkáltató pénztártag alkalmazottai tagdíjfizetéséhez hozzájárulni abban az esetben, ha valamely alkalmazottja javára más pénztárban munkáltatói hozzájárulási kötelezettséget vállalt. A hozzájárulásnak a más pénztárak felé teljesített munkáltatói hozzájárulással azonos mértékűnek kell lennie (Öpt (3) bek.). Ez alól a kötelezettsége alól a Munkáltató csak akkor szabadul, ha valamennyi pénztárral kötött ilyen tárgyú megállapodása egyidőben szűnik meg. VIII. Jogviták A Felek megállapodnak abban, hogy a jelen szerződéssel kapcsolatosan felmerülő jogvitáikat megpróbálják békés úton rendezni. Ennek eredménytelensége esetére kizárólagos illetékességű bíróságnak a Pesti Központi Kerületi Bíróságot jelölik meg. IX. Vegyes rendelkezések 1. A Munkáltató kijelenti, hogy a Pénztár Alapszabályának rendelkezéseit ismeri, s kötelezettséget vállal annak betartására. 2. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben az évi XCVI. törvény és a Polgári Törvénykönyv rendelkezéseit kell alkalmazni. Kelt: Pénztár Munkáltató

Munkáltatói szerződés. Továbbiakban Munkáltató között, az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételekkel.

Munkáltatói szerződés. Továbbiakban Munkáltató között, az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételekkel. Munkáltatói szerződés Amely létrejött egyrészről az Életerő Egészségpénztár (4012. Debrecen, Nagyerdei Krt. 98.) továbbiakban Pénztár, másrészről Név: Cím: Továbbiakban Munkáltató között, az alulírott

Részletesebben

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár szerződés száma :./... MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Budapest Országos Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár (1138 Budapest, Váci út 193.) továbbiakban a Pénztár, valamint Név:... Cím:...

Részletesebben

Munkáltatói szerződés

Munkáltatói szerződés Munkáltatói szerződés Nyilvántartási szám: amely létrejöt egyrészről a Postás Kiegészítő Nyugdíjpénztár székhelye: Budapest, XIII. Váci út 110. II. em. Levelezési címe: 1525 Budapest, Pf. 85. e-mail cím:

Részletesebben

SZERZŐDÉS MUNKÁLTATÓI TAG ÁLTAL TELJESÍTENDŐ HOZZÁJÁRULÁSRÓL

SZERZŐDÉS MUNKÁLTATÓI TAG ÁLTAL TELJESÍTENDŐ HOZZÁJÁRULÁSRÓL SZERZŐDÉS MUNKÁLTATÓI TAG ÁLTAL TELJESÍTENDŐ HOZZÁJÁRULÁSRÓL A jelen szerződés (továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Teljes Cégnév: Cégjegyzékszám:... Adószám:.... Bankszámlaszám:.. -....-.......

Részletesebben

Egészség- és önsegélyező pénztári munkáltatói szerződés

Egészség- és önsegélyező pénztári munkáltatói szerződés Egészség- és önsegélyező pénztári munkáltatói szerződés amely létrejött egyrészről a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44; számlavezető bankja: UniCredit Bank, számlaszáma:

Részletesebben

Önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói szerződés

Önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói szerződés Önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói szerződés amely létrejött egyrészről az (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44; bankszámla száma: CIB Bank Zrt. 10702019-65895993-52000001, adószáma: 18215625-1-42), a továbbiakban

Részletesebben

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról 1037 Budapest, Montevideo utca 5. Tel: (06 1) 248-2270, Fax: 319-5333 E-mail: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu Honlap: www.medicinapenztar.hu Bankszámlaszám: 12100011-10014932 Szerződés Munkáltatói hozzájárulás

Részletesebben

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról 1037 Budapest, Montevideo utca 5. Tel: (06 1) 248-2270, Fax: 319-5333 E-mail: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu Honlap: www.medicinapenztar.hu Bankszámlaszám: 12100011-10014932 Szerződés Munkáltatói hozzájárulás

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI SZERZİDÉS

MUNKÁLTATÓI SZERZİDÉS MUNKÁLTATÓI SZERZİDÉS mely létrejött egyfelıl a DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár székhelye: H-1054 Budapest, Vécsey u. 3., nyilvántartási száma: Fıvárosi Bíróság 60.978/98., adószáma: 18234732-1-41,

Részletesebben

Munkáltatói szerződés

Munkáltatói szerződés Munkáltatói szerződés Nyilvántartási szám: amely létrejött egyrészről a Postás Kiegészítő Nyugdíjpénztár székhelye: Budapest, XIII. Váci út 110. II. em. Levelezési címe: 1525 Budapest, Pf. 85. e-mail cím:

Részletesebben

Szerződés száma: IT.SZ. 20... S Z E R Z Ő D É S. munkáltató nyugdíjpénztári hozzájárulása tárgyában

Szerződés száma: IT.SZ. 20... S Z E R Z Ő D É S. munkáltató nyugdíjpénztári hozzájárulása tárgyában Szerződés száma: IT.SZ. 20... S Z E R Z Ő D É S munkáltató nyugdíjpénztári hozzájárulása tárgyában A jelen szerződés létrejött (név:). (rövidített név:). (székhely:).. (telephely:).. (bankszámlaszám:)....

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről Iktatószám: TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről. Székhely:. Adószám: Számlavezető bank:. Bankszámlaszám: Cégjegyzék száma: KSH száma: TB törzsszám:.. Levelezési cím:. Képviseletre jogosultak:

Részletesebben

SZERZŐDÉS nyugdíjpénztári munkáltatói hozzájárulás tárgyában (2017),

SZERZŐDÉS nyugdíjpénztári munkáltatói hozzájárulás tárgyában (2017), SZERZŐDÉS nyugdíjpénztári munkáltatói hozzájárulás tárgyában (2017), amely létrejött egyrészről Név:.. Rövidített név:.... Nyilvántartó hatóság/cégbíróság/bíróság/egyéb szervezet neve:.. Cégjegyzékszám

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről Iktatószám: TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről. Székhely:. Adószám: Számlavezető bank:. Bankszámlaszám: Cégjegyzék száma: KSH száma: TB törzsszám:.. Levelezési cím:. Képviseletre jogosultak:

Részletesebben

között célzott szolgáltatás nyújtása tárgyában, az alulírott napon és helyen, az alábbi tartalommal:

között célzott szolgáltatás nyújtása tárgyában, az alulírott napon és helyen, az alábbi tartalommal: TÁMOGATÓI CÉLZOTT SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS (a Támogató által meghatározott tagsági kör részére) Jelen szerződés létrejött egyfelől a (teljes cégnév) Székhely: Levelezési cím: Pénzforgalmi számlaszám: Adószám:

Részletesebben

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár szerzõdés száma :.../... TÁMOGATÁSI (ADOMÁNYOZÁSI) SZERZÕDÉS amely létrejött egyrészrõl a Budapest Országos Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár (1138 Budapest, Váci út 193.) továbbiakban a Pénztár, valamint

Részletesebben

7/2014. (XI.27.) számú ELNÖKSÉGI HATÁROZAT a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara tagdíj és nyilvántartásba vételi Szabályzata

7/2014. (XI.27.) számú ELNÖKSÉGI HATÁROZAT a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara tagdíj és nyilvántartásba vételi Szabályzata 7/2014. (XI.27.) számú ELNÖKSÉGI HATÁROZAT a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara tagdíj és nyilvántartásba vételi Szabályzata A Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara (a továbbiakban: Kamara) Elnöksége

Részletesebben

Munkáltatói szerződés

Munkáltatói szerződés Munkáltatói szerződés Nyilvántartási szái~.. amely létrejött egyrészről a Magyar Posta Takarék Önkéntes Nyugdíjpénztár székhelye: Budapest, XIII. Váci úti 10. II. em. Levelezési címe: 1525 Budapest, Pf

Részletesebben

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról Medicina Egészségpénztár 1037 Budapest, Montevideo utca 5. Tel: (06 1) 248-2270, Fax: 319-5333 E-mail: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu Honlap: www.medicinapenztar.hu Bankszámlaszám: 12100011-10014932

Részletesebben

EGYÜTTMŐKÖDÉSI SZERZİDÉS

EGYÜTTMŐKÖDÉSI SZERZİDÉS EGYÜTTMŐKÖDÉSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a GYÖNGYHÁZ Önkéntes Kölcsönös Biztosító Nyugdíjpénztár (2400 Dunaújváros, Építık útja 2. képviselı: Balogh László elnök, adószám: 18484717-1-07) - a

Részletesebben

S Z E R Z Ő D É S Munkáltató önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulása tárgyában

S Z E R Z Ő D É S Munkáltató önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulása tárgyában Szerződés száma:. S Z E R Z Ő D É S Munkáltató önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulása tárgyában amely létrejött egyrészről Cégnév/Név:... Székhely:... Cégjegyzékszám/Nyilvántartási szám:... Adószám:...

Részletesebben

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1. számú melléklet Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár 1135 Budapest Aba utca 4. Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS...27 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...3 3. A TAGI KÖLCSÖN

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS

MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár 1025 Budapest Nagybányai út 92., Levélcím: 1538 Budapest, Pf. 550. Bankszámlaszám: 10103379-84456100-01004009 (Budapest Bank) Telefon: 06-1-463-4603, Fax: 06-1-463-4604

Részletesebben

Szerződés munkáltatói hozzájárulásról

Szerződés munkáltatói hozzájárulásról Szerződés munkáltatói hozzájárulásról Amely létrejött egyrészről a... Székhely:... Cégjegyzékszám:... Adószám:... Bankszámlaszám:... Képviseletében:... mint Munkáltató, másrészről, az IZYS Egészség- és

Részletesebben

Tagdíjnemfizető pénztártagoktól levonható költségekre vonatkozó szabályzat

Tagdíjnemfizető pénztártagoktól levonható költségekre vonatkozó szabályzat ERSTE ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR H-1138 Budapest, Népfürdő u.24-26. Postacím: 1385 Budapest, Pf. 846 office@erstenyp.hu Telefon: (+36 1) 411 3200 Telefax: (+36 1) 411 2140 www.erstenyugdijpenztar.hu Adószám:

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS

MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS TEMPO Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár 1025 Budapest Nagybányai út 92., Levélcím: 1538 Budapest, Pf. 550. Bankszámlaszám: 12100011-10091058 (Gránit Bank) Telefon: 06-1-463-4603, Fax: 06-1-463-4604

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS

MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár 1025 Budapest Nagybányai út 92., Levélcím: 1538 Budapest, Pf. 550. Bankszámlaszám: 10103379-84456100-01004009 (Budapest Bank) Telefon: 06-1-463-4603, Fax: 06-1-463-4604

Részletesebben

Allianz Hungária Nyugdíjpénztár Tagi Kölcsön Szabályzat

Allianz Hungária Nyugdíjpénztár Tagi Kölcsön Szabályzat Allianz Hungária Nyugdíjpénztár Tagi Kölcsön Szabályzat Ezen szabályzat továbbadása az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár írásos engedélye nélkül nem megengedett. TARTALOMJEGYZÉK 1 A SZABÁLYZAT CÉLJA...3

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

Tagszervezői kód: Munkáltató (név) Székhely. Levelezési cím. Bankszámlaszám. Adószám. cégjegyzékszám. Kapcsolattartó neve.

Tagszervezői kód: Munkáltató (név) Székhely. Levelezési cím. Bankszámlaszám. Adószám. cégjegyzékszám. Kapcsolattartó neve. M U N K Á L T A T Ó I S Z E R Z Ő D É S UP2019/09/M/01 amely létrejött egyrészről az Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség- és Önsegélyező Pénztár (székhely: 1022 Budapest, Bimbó út. 18.) bírósági

Részletesebben

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1. számú melléklet Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár 1135 Budapest Aba utca 4. Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 27 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 27 3. A TAGI

Részletesebben

TAGI KÖLCSÖN KEZELÉSI SZABÁLYZAT

TAGI KÖLCSÖN KEZELÉSI SZABÁLYZAT - Tartalomjegyzék 1/11. oldal TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 2 1. BEVEZETÉS... 3 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 4 3. A TAGI KÖLCSÖN IGÉNYLÉSE... 5 4. A TAGI KÖLCSÖN ELBÍRÁLÁSA... 5 5. TAGI KÖLCSÖNÖK

Részletesebben

A társadalombiztosítási jellegű magánnyugdíjpénztári szabályok változása Szakmai konzultáció Varga Éva

A társadalombiztosítási jellegű magánnyugdíjpénztári szabályok változása Szakmai konzultáció Varga Éva A társadalombiztosítási jellegű magánnyugdíjpénztári szabályok változása 2005. Szakmai konzultáció 2005.02.22. Varga Éva 1 1. Jogszabályok A társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról,

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

TAGI KÖLCSÖN KEZELÉSI SZABÁLYZAT

TAGI KÖLCSÖN KEZELÉSI SZABÁLYZAT 2017. 02. 22. - Tartalomjegyzék 1/12. oldal TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 2 1. BEVEZETÉS... 3 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 4 3. A TAGI KÖLCSÖN IGÉNYLÉSE... 5 4. A TAGI KÖLCSÖN ELBÍRÁLÁSA... 5 5.

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Közbeszerzési tanácsadás szolgáltatáscsomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint előadások és kiadványok formájában. Vevőszolgálati Iroda: Közbeszerzési

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK... 0 BEVEZETÉS... 0

TARTALOMJEGYZÉK... 0 BEVEZETÉS... 0 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 0 BEVEZETÉS... 0 1. A PÉNZTÁR ÁLTAL NYÚJTOTT NYUGDÍJSZOLGÁLTATÁS... 0 1.1 A PÉNZTÁR NYUGDÍJSZOLGÁLTATÁSAI... 0 1.2 A PÉNZTÁR NYUGDÍJSZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYLÉSE... 0 1.3

Részletesebben

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat

Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1. számú melléklet Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár 1135 Budapest Aba utca 4. Tagi Kölcsön Kezelési Szabályzat 1 Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 3. A TAGI

Részletesebben

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról Ügyfélszolgálat: Tel: (06 1) 248-2270 E-mail: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu Honlap: www.medicinapenztar.hu Levelezési cím: 1037 Bp. Montevideo u. 5. Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról

Részletesebben

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata (2800 Tatabánya, Fő tér 6., bankszámlaszám: OTP Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 11740009-15384481-00000000, adószám:

Részletesebben

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére 1023 Budapest, Bécsi út 4. T: 06-1-224-6278, F: 06-1-214-2224 honlap: www.vitaminep.hu e-mail: vitaminep@vitaminep.hu SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére mely létrejött egyrészről a VITAMIN Egészségpénztár

Részletesebben

személyazonosító jel:... személyazonosító jel:...

személyazonosító jel:... személyazonosító jel:... Megállapodás Mely létrejött egyrészről az Alternatív Közgazdasági Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola (AKG) (1035 Budapest, Raktár u. 1. OM azonosító: 035454, adószáma: 18097285-2-41 képviseli:

Részletesebben

A VÉGTÖRLESZTÉSHEZ ADHATÓ MUNKÁLTATÓI KÖLCSÖNRŐL

A VÉGTÖRLESZTÉSHEZ ADHATÓ MUNKÁLTATÓI KÖLCSÖNRŐL Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Polgármesteri Hivatal 13/2011. (XII. 22.) SZÁMÚ POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI KÖZÖS UTASÍTÁS A VÉGTÖRLESZTÉSHEZ ADHATÓ MUNKÁLTATÓI KÖLCSÖNRŐL 13/2011.(XII. 22.) számú

Részletesebben

A munkáltatói szerződést legalább két példányban a szerződő partnerünknek teljes körűen és értelemszerűen ki kell töltenie a

A munkáltatói szerződést legalább két példányban a szerződő partnerünknek teljes körűen és értelemszerűen ki kell töltenie a Tisztelt Munkáltató! A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény (továbbiakban Pmt.) értelmében Pénztárunk részére kötelező a szerződés

Részletesebben

Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás

Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás Hatályos: 2010. március 1-tõl Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás Különös feltételek (DH01/2010) Nysz.: 14083 Tartalomjegyzék Díjátvállalás halál esetén kiegészítõ biztosítás különös feltételei

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET november 17-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET november 17-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 224/2016. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2016. november 17-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Főváros Szabó Ervin

Részletesebben

Központi Egészségügyi Ügyeleti Szolgálatot Fenntartó Társulást létrehozó mikro-körzeti megállapodás jóváhagyásáról

Központi Egészségügyi Ügyeleti Szolgálatot Fenntartó Társulást létrehozó mikro-körzeti megállapodás jóváhagyásáról ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

Szolgáltatási Szabályzat Elfogadva: a 10/2013. számú igazgatótanácsi határozattal

Szolgáltatási Szabályzat Elfogadva: a 10/2013. számú igazgatótanácsi határozattal Vasutas Önkéntes Nyugdíjpénztár 1145 Budapest, Columbus u. 35. Levélcím: 1590 Budapest, Pf. 83. Szolgáltatási Szabályzat Elfogadva: a 10/2013. számú igazgatótanácsi határozattal 1. A Nyugdíjpénztár szolgáltatásai

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozás részére FÓRUM csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint ankétok formájában. Vevőszolgálati Iroda: Társasági Tanácsadó Igazgatóság

Részletesebben

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Amely létrejött egyrészrõl a POINTERNET-DB Elektronikus Kereskedelmi Kft. (székhely: 1029 Budapest, Ördögárok u. 142., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-685342, adószám: 11961143-2-41,

Részletesebben

B E F I Z E T É S I S Z A B Á L Y Z A T

B E F I Z E T É S I S Z A B Á L Y Z A T B E F I Z E T É S I S Z A B Á L Y Z A T 2016. december 14. 2 T A R T A L O M 1. Általános rendelkezések... 3 2. Befizetésre kötelezettek... 3 3. Az éves befizetési kötelezettség meghatározása... 4 4. A

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) Az Opti utalvány rendelkezésére állásáról és cseréjéről a Kibocsátó vállal felelősséget.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) Az Opti utalvány rendelkezésére állásáról és cseréjéről a Kibocsátó vállal felelősséget. Bankszámlaszám: 11705008-29904697 (OTP Bank) MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Név: Adószám: Bankszámlaszám: Cím: E-mail cím: Kapcsolattartó neve: Kapcsolattartó telefonszáma: mint Munkáltató,

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA Cím: Fővárosi Önkormányzat Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona Adószám: 15492526-1-42 Törzsszám: 492 522 BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK SZABÁLYZATA Hatályos: 2017. január 01-től

Részletesebben

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 KÉRELEM ÉTKEZTETÉS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ I. 1. Az ellátást igénybe vevő adatai: Név:... Születési

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Belépési sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozás részére KAPCSOLAT csomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen. Szerződés-nyilvántartó Csoport: Tanácsadó Igazgatóság: (szerződés, átalánydíj)

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA Hajdúhadház, 2012. június 18. A VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA

Részletesebben

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról K&H Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár önkéntes nyugdíjpénztári ágazat 1126 Budapest, Böszörményi út 24/B Telefon: (06 1/20/30/70) 335-3355 Fax: (06 1) 319 5333 Munkáltató kód: Szerződés Munkáltatói hozzájárulás

Részletesebben

az Egészségpénztárnak a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete adta meg a tevékenységi engedélyt, PSZÁF E/344 szám alatt;

az Egészségpénztárnak a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete adta meg a tevékenységi engedélyt, PSZÁF E/344 szám alatt; 1037 Budapest, Montevideo utca 5. Tel: (06 1) 248-2270, Fax: 319-5333 E-mail: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu Honlap: www.medicinapenztar.hu Bankszámlaszám: 12100011-10014932, adószám: 18097560-2-41

Részletesebben

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Cégnév: Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zártkörűen Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Székhely

Részletesebben

2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás

2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás 2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás I. ÁLTALÁNOS ADATOK 1. A Szerződés alanyai A Biztosítási Szerződés Szerződője a Volánbusz Közlekedési Zrt. (1091 Budapest, Üllői

Részletesebben

Önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói szerződés

Önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói szerződés Önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói szerződés amely létrejött egyrészről az (1066 Budapest, Teréz krt. 42-44; bankszámla száma: UniCredit Bank 10918001-00000097- 04390000, adószáma: 18215625-1-42), a

Részletesebben

Csolnok Község Önkormányzata

Csolnok Község Önkormányzata Csolnok Község Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2013. (IX.16) számú önkormányzati rendelete államháztartáson kívüli forrás átvételéről és átadásáról Csolnok Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET december 10-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET december 10-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 251/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. december 10-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat az ingyenes könyvtárhasználat

Részletesebben

TÁMOGATÓI SZERZŐDÉS A MUNKAVÁLLALÓKAT MEGILLETŐ CÉLZOTT SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA

TÁMOGATÓI SZERZŐDÉS A MUNKAVÁLLALÓKAT MEGILLETŐ CÉLZOTT SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA TÁMOGATÓI SZERZŐDÉS A MUNKAVÁLLALÓKAT MEGILLETŐ CÉLZOTT SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA amely létrejött egyrészről az Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség- és Önsegélyező Pénztár (székhely: 1022 Budapest,

Részletesebben

Szolgáltatási Szabályzat 1. számú módosítással egységes szerkezetben 2014.01.01. Elfogadva: az 5/2014. számú igazgatótanácsi határozattal

Szolgáltatási Szabályzat 1. számú módosítással egységes szerkezetben 2014.01.01. Elfogadva: az 5/2014. számú igazgatótanácsi határozattal Vasutas Önkéntes Nyugdíjpénztár 1145 Budapest, Columbus u. 35. Levélcím: 1580 Budapest, Pf. 133. Szolgáltatási Szabályzat 1. számú módosítással egységes szerkezetben 2014.01.01. Elfogadva: az 5/2014. számú

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT

SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT Jóváhagyta a Pénztár Igazgatótanácsa a 2016. július 7.-ei ülésén Hatályba lépés időpontja: 2016. július 7. 2 Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 3 II. ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK... 3 III. SZOLGÁLTATÁSOK

Részletesebben

KEZESSÉGVÁLLALÁSI MEGÁLLAPODÁS (készfizető kezesség)

KEZESSÉGVÁLLALÁSI MEGÁLLAPODÁS (készfizető kezesség) OTP BANK Nyrt. Szerződésszám: Előadó: KEZESSÉGVÁLLALÁSI MEGÁLLAPODÁS (készfizető kezesség) amely létrejött egyrészről az OTP BANK NYRT., (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16., nyilvántartásba vette a

Részletesebben

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S amely létrejött egyfelől - képviselője: - székhely: - számlaszám: - adószám: - cégjegyzékszám: mint Bérlő, másfelől a M6 L.O.G Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft. - képviselője:.

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 66/2017.

Az előterjesztés száma: 66/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható! Az előterjesztés száma: 66/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. április 19.

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 111/2011. (V. 26.) számú. határozata

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 111/2011. (V. 26.) számú. határozata ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

Tisztelt Munkáltató! Szíves együttműködésüket köszönjük.

Tisztelt Munkáltató! Szíves együttműködésüket köszönjük. Tisztelt Munkáltató! A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény (Pmt.) 7. (1) bekezdése és a 6. (1) bekezdése szerint valamint a Pénzügyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás évre szóló ellátásiszerződéséről

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás évre szóló ellátásiszerződéséről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/144, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtással összefüggő kérdésekről

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtással összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Egészségügyi

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS Támogatói szerződés száma: Jelen szerződés létrejött egyrészről a TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS Teljes cégnév/egyéb szervezet teljes neve: A cég/egyéb szervezet rövidített neve: Székhely/fióktelep: Főtevékenység:

Részletesebben

ügyvezetésnek minősül vezető tisztségviselői Vezető tisztségviselő csak természetes személy lehet a társasággal, testületeivel,

ügyvezetésnek minősül vezető tisztségviselői Vezető tisztségviselő csak természetes személy lehet a társasággal, testületeivel, A gazdasági társaságokról szóló 2006. IV szerint nek minősül a társaság irányításával összefüggésben szükséges mindazon döntések meghozatala, amelyek vagy a társasági szerződés alapján nem tartoznak a

Részletesebben

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött a közvilágítási aktív berendezések üzemeltetésével kapcsolatos elszámolásról SZERZŐDÉS SZÁMA: / 2013. Megállapodás közvilágítási aktív

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Javaslat -a Képviselő-testületnek- a Sárospatak újság nyomdai feladatainak

Részletesebben

KÖZALKALMAZOTTI SZABÁLYZAT melléklete

KÖZALKALMAZOTTI SZABÁLYZAT melléklete Ikt.sz.: 47110/2012. Ikt.k.: 2012.10.11. BUDAPEST FŐVÁROS XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ELLÁTÓ SZERVEZET 1139. Budapest, XIII., Hajdú utca 29. KÖZALKALMAZOTTI SZABÁLYZAT melléklete A béren kívüli

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szerződés száma:: Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről: a továbbiakban Vevő, másrészről az UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u.25. Adószám: 10316007-242 Bankszáma:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 27-i ülésére Tárgy: A Zirc, Kossuth u. 18. szám alatti 996/3/C helyrajzi számú garázs ingatlan bérleti úton történő

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/16/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat

Részletesebben

Szja bevallás a 2012-es évről

Szja bevallás a 2012-es évről Szja bevallás a 2012-es évről Önkéntes pénztári adójóváírás és önkéntes pénztári adóköteles kifizetés esetén 132. sor: Az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztárba befizetett összeg utáni rendelkezési jogosultság

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI ÉS KIFIZETÉSI SZABÁLYZAT

SZOLGÁLTATÁSI ÉS KIFIZETÉSI SZABÁLYZAT - Tartalomjegyzék 1/14. oldal TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 2 BEVEZETÉS... 3 1. A PÉNZTÁR ÁLTAL NYÚJTOTT NYUGDÍJSZOLGÁLTATÁS... 4 1.1 A PÉNZTÁR NYUGDÍJSZOLGÁLTATÁSAI... 4 1.2 A PÉNZTÁR NYUGDÍJSZOLGÁLTATÁSAINAK

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Iktatószám: 9693/2014. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. b) öt év feletti, illetve határozatlan időtartamú bérbeadás joga a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

POLGÁRMESTERE. b) öt év feletti, illetve határozatlan időtartamú bérbeadás joga a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik. BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI POLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Tárgy: Javaslat az Arany János Általános Iskola és a Scheiling Kft. közötti, határozatlan idejű bérleti szerződés jóváhagyására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. február 14. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 75/2012. (V. 23.) számú

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 75/2012. (V. 23.) számú ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

Magán-nyugdíjpénztári nyugdíjpénztári tagság Tagságra kötelezett pályakezdő: 1. az a természetes személy, aki az július 1-je 1 és december

Magán-nyugdíjpénztári nyugdíjpénztári tagság Tagságra kötelezett pályakezdő: 1. az a természetes személy, aki az július 1-je 1 és december A járulékfizetési kötelezettséget érintő 2008. évi fontosabb változások Széll Zoltánné előadása Magán-nyugdíjpénztári nyugdíjpénztári tagság Tagságra kötelezett pályakezdő: 1. az a természetes személy,

Részletesebben

BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS

BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. ( 5600. Békéscsaba, Irányi u. 4-6. sz. ), mint Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata által megbízott bérbeadó

Részletesebben

TARJÁNHŐ Szolgáltató- Elosztó Kft.

TARJÁNHŐ Szolgáltató- Elosztó Kft. Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. TARJÁNHŐ Szolgáltató- Elosztó Kft. 3100 Salgótarján, Salgó út 52. tel.: 32/520-225 fax: 32/520-226 3101 Pf.: 243. Ikt. szám: 425

Részletesebben

B E L É P É S I N Y I L A T K O Z A T

B E L É P É S I N Y I L A T K O Z A T B E L É P É S I N Y I L A T K O Z A T 002/2016 I. A PÉNZTÁRTAGRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS ADATOK (KÉRJÜK, NYOMTATOTT BETŰKKEL KITÖLTENI!) NÉV:.., ÁLLAMPOLGÁRSÁG:...., AZONOSÍTÓ OKMÁNY TÍPUSA ÉS SZÁMA: ANYJA

Részletesebben

CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt. Alapszabálya

CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár. módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt. Alapszabálya CIB Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabálya Elfogadta a Pénztár Közgyűlése 2015. december 18-án Hatályos 2015. december 19-től Tartalomjegyzék I. A Pénztárra

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS. idősek otthonában való elhelyezésről és teljes ellátás biztosításáról

MEGÁLLAPODÁS. idősek otthonában való elhelyezésről és teljes ellátás biztosításáról MEGÁLLAPODÁS idősek otthonában való elhelyezésről és teljes ellátás biztosításáról 1. A megállapodó felek: Jelen megállapodás az alulírott helyen és napon létrejött egyrészről: Madárdomb Idősek Háza Közhasznú

Részletesebben

A szociális szövetkezeteket érintő pénzügyi-számviteli szabályok és azokat érintőmódosulások

A szociális szövetkezeteket érintő pénzügyi-számviteli szabályok és azokat érintőmódosulások A szociális szövetkezeteket érintő pénzügyi-számviteli szabályok és azokat érintőmódosulások Szombathely, 2013. május 6. Készítette: Berényiné Bosch Cecília 1 Alapítási, bejegyzési eljárás jogi szabályai

Részletesebben

2.2. A kamarai tagdíjat az e szabályzat eltérő rendelkezése hiányában a kamarai tagdíj alanya fizeti meg.

2.2. A kamarai tagdíjat az e szabályzat eltérő rendelkezése hiányában a kamarai tagdíj alanya fizeti meg. 13/2017. (XI. 20.) MÜK szabályzat a kamarai tagdíjról 1 A Magyar Ügyvédi Kamara teljes ülése az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény (a továbbiakban: Üttv.) 158. (1) bekezdés 36. pontja

Részletesebben

Megbízási Szerződés (módosítás)

Megbízási Szerződés (módosítás) o A Megbízási Szerződés (módosítás) ''L Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. (1145 Budapest, Laky Adolf u.26. adószám: 23084454-2-42 képviseli: Steiner Attila igazgató), továbbiakban; Megbízó, és az O-r-.,.-t'.

Részletesebben