Kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása."

Átírás

1 Versenykiírás A verseny célja Kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési időszak A Lollipop 2015 versenyre olyan alkotások nevezhetők, melyek a szeptember 1. és 2015 szeptember 1. közötti időszakban kerültek nyilvánosságra. A pályázók pályázatuk beadásával automatikusan nyilatkozatot tesznek arról, hogy a beküldött anyag mind koncepcionálisan, mind megvalósításában saját munka. Adaptáció nem nevezhető. Pályázók köre Magyarországon tevékenykedő cégek és magánszemélyek. Meghosszabbított nevezési határidő: október 9. M+Lista 2014-től a Lollipopon elért dobogós és shortlistes helyezések pontot érnek a Kreatív-MAKSz közös M+Listán. Pr Toplista A 2015-ös Lollipop pr kategóriában elért eredményei pontot érnek a Kreatív Pr Toplistáján.

2 Kategóriák 1. Sales promotion megoldások a. Hostess promóciók Hoszteszek, hosztok, promóciós személyzet részvételével szervezett marketingaktivitások az eladás helyén vagy kültéren. b. Lojalitásépítő akciók Nyereményjátékok, pontgyűjtő akciók, hűségprogramok, amelyek önállóan vagy kampány részeként a fogyasztói lojalitás erősítését célozták. c. Kuponos promóciós megoldások Gyűjthető vagy beváltható kuponokra épülő marketingaktivitások és kampányok. d. B2B promóciók Üzleti partnerek számára készült kommunikációs akciókhoz kapcsolódó promóciós megoldások. e. Ajándéktárgyak Promóciós, üzleti és reklámajándékok valamint rendezvények ajándéktárgyai. 2. Instore kommunikációs megoldások a. Displayek Termékelhelyezésre alkalmas reklámeszközök, amelyek felhívják a figyelmet az árucikkre, szolgáltatásra vagy ezek promóciójára az eladás helyén vagy kültéren. b. Installációk Termék elhelyezésére nem alkalmas reklámeszközök, amelyek felhívják a figyelmet az árucikkre, szolgáltatásra vagy ezek promóciójára az eladás helyén vagy kültéren. (Például: dizájnolt vagy speciálisan átalakított jármûvek, reklámballonok, óriásgrafikák, wobblerek, paravánok, standok, fesztiválmegjelenések, attrapok, interaktív, audiovizuális eszközök, sátrak, padlógrafikák, pop up store-ok, fényreklámok, raklapszoknyák, stb.) 3. Pr Btl-aktivitásokat (pl. promóció, esemény) támogató pr-megoldások. 4. Digitális megoldások Btl-aktivitásokat támogató digitális megoldások. a. Közösségi média vagy webes alapú megoldások Közösségi médiás vagy webes felületen futó kommunikációs kampányok vagy alkalmazások. b. Mobileszköz alapú megoldások Mobilfelületen futó kommunikációs kampányok vagy alkalmazások. c. Egyéb a fenti kategóriákba be nem sorolható digitális megoldások

3 5. Printmegoldások a. Hagyományos nyomdai megoldásokkal készült printanyagok Meghívók, üdvözlőkártyák, katalógusok, kiadványok, stb. b. speciális nyomdai megoldások Speciális alapanyagból vagy egyedi nyomdai kivitelezéssel készített kommunikációs eszközök. 6. Rendezvényes megoldások a. Lakossági események Partik, koncertek, roadshow-k, fesztiválok stb. b. B2B események Ügyfélpartik, dolgozói rendezvények, csapatépítők, stb. c. Rendezvényelemek Rendezvények egyes részletei, programjai. 7. Szponzoráció a. Lakossági és B2B eseményekhez kapcsolódó szponzormegjelenések partik, koncertek, roadshow-k, fesztiválok, ügyfélpartik, dolgozói rendezvények, csapatépítők, stb. b. Szponzorációs rendezvényelemek rendezvények egyes részleteihez, programjaihoz kapcsolódó szponzormegjelenések c. Egyéb, a fenti kategóriákba nem sorolható szponzorációs megoldások, elemek 8. Direktmarketing és leadgeneráló megoldások a. Nyomtatott megoldások b. Webes alapú megoldások c. Mobileszköz alapú megoldások d. Telemarketing-kampányok e. Egyéb, a fenti kategóriákba be nem sorolható megoldások 9. Speciális btl-megoldások a. Ambient megoldások b. Gerillamarketing megoldások 10. Self-promotion Az ügynökség saját promóciós céljaira készített btl-megoldások.

4 11. Btl alapú integrált kampányok Olyan integrált kampányok, melyekben a btl-aktivitások vagy eszközök kiemelt, hangsúlyos szerepet kaptak. Az integrált kampányok elemei külön is nevezhetők más kategóriákba. Nevezési díj Ft + áfa / nevezés Az integrált kategóriában: Ft + áfa / nevezés Amennyiben a nevezési díj nem érkezik meg október 29-ig, a pályamunka nem kerül a zsűri elé. A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-vel szemben. Anyagleadás A nevezéseket elektronikusan kell eljuttatni a havask@kreativ.hu címre. Minden nevezés mellé csatolni kell a hiánytalanul kitöltött, aláírt nevezési lapot. A pályázó garantálja, hogy a nevezési lapon megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak. A Lollipop 2015 díjainak kihirdetése a jelentkezési lapon megadott adatok (pályázó, társpályázó, megbízó) alapján történik. Társpályázók esetén a Lollipop díjaiért kapható M+Listás és Pr Toplistás pontokat a pályázók a nevezési lapon feltüntetett arányban osztják meg egymás között. Amennyiben nincs megosztás feltüntetve, a pontok a pályázók között egyenlő arányban oszlanak meg. A nevezési lapon kívüli nevezési anyagokon (esettanulmányi film, prezentáció és egyéb kiegészítő dokumentumok) semmilyen formában sem szerepelhet a pályázó ügynökség neve vagy logója (még a fájl elnevezésében sem)! Amennyiben a pályázatban a nevezési lapon kívül szerepel az ügynökség neve, kizárást von maga után. A nevezési anyagokat angolul is le lehet adni!

5 Leadási paraméterek, formátumok: Filmes anyagok: mp4 formátumban, kizárólag hd vagy full hd felbontásban. Az esettanulmányi videók hossza nem haladhatja meg a 3 percet! Hanganyagok: mp3 formátumban Képes anyagok: jpg, tif vagy pdf formátumban, 300 dpi felbontásban Prezentációk: ppt, keynote, prezi.com formátumban; Terjedelem: maximum 8 slide Weboldalak: A pályázati anyagon fel kell tüntetni a weboldal elérhetőségét. Alkalmazások: Az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, már nem futó alkalmazás esetén az alkalmazás tesztváltozatát kell benyújtani. Mobilalkalmazások: Az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, fizetős alkalmazás esetén promóciós kódot kérünk, hogy minden tartalomhoz hozzáférhessen a zsűri. Zsűrizés 1. Forduló A zsűri az első fordulóban zárt online felületen értékeli a pályaműveket. Az online értékelésben ügyféloldali marketingkommunikációs szakemberek vesznek részt. Minden zsűritag zárt, online rendszerben névre szóló belépőkóddal pontozza az alkotásokat 1-10-es skálán (0 pont nem adható). A zsűritagok pontszámainak átlaga alapján a verseny kiírója határozza meg a shortlistet. Nem kerülhet shortlistre a nevezések több mint 50%-a. Ha egy kategóriában egyik alkotás sem éri el a meghatározott pontszámot, a kiíró nem hirdet shortlistet. Ha egy zsűritag valamely alkotásban érintett (saját cégének vagy direkt versenytársnak készült munka), nem adhat pontot a kampányra. 2. Forduló A második, személyes zsűrizési fordulóban az egyes kategóriák győzteseit és helyezettjeit választja ki a zsűri. A második fordulóban a DIMSz, a MAKSz és a Kreatív 3-3 delegáltja vesz részt. A zsűrinek belátása szerint jogában áll egy adott kategóriában több győztest is kiválasztani, esetleg egyáltalán nem választani győztest, vagy csak második, harmadik helyezéseket hirdetni. Vitás kérdésekben a zsűrielnök dönt. A zsűri azon tagjai, akik valamely kategóriában érintettek, azaz pályázatuk shortlistre került, az adott kategória megbeszélésében nem vehetnek részt. A zsűrinek jogában áll különdíjakat, illetve egyéb speciális díjakat is létrehozni. Amennyiben a zsűri nem ért egyet egy nevezés kategóriába való besorolásával, joga van áthelyezni és másik kategóriában értékelni.

6 Zsűrizési kritériumok A Lollipop kreatívverseny, nem reklámhatékonysági megmérettetés. Ennek megfelelően a versenyen nem az adott kampányok hatékonyságát bizonyító adatokat, hanem az ötlet erejét és a kivitelezés színvonalát vizsgálja a zsűri. Azokban a kategóriákban, amelyekben a kategória jellege korlátozottabban enged teret a kreativitásnak (pl. egy-egy polcmegállító, céges protokollesemény, egyes eladáshelyi megjelenések), a zsűri értelemszerűen a kivitelezés színvonalát veszi nagyobb hangsúllyal figyelembe, míg egy integrált kampány esetében a kreativitásnak van döntő szerepe. Ennek értelmében az általános szempontok a következők: A nevezett anyag eredetisége, kreativitása az adott kategória jellegét és lehetőségeit figyelembe véve: 60% A nevezett anyag technológiai és vizuális kivitelezése az adott kategória szakmai szempontjait figyelembe véve: 40% Fődíjak Lollipop 2015 Ügynöksége Díj A legsikeresebben szereplő ügynökségnek járó fődíj. A címet az ügynökségek által nyert díjak mennyisége határozza meg. A címet csak olyan ügynökség nyerheti, amely legalább egy kategóriában aranyat nyert és van legalább egy másik nevezett alkotása, amelyet shortlistre juttatott a zsűri. ÚJ! - Lollipop 2015 Ügyfele Díj A legsikeresebben szereplő megbízónak járó fődíj. A címet az ügyfélnek készített kampányoknak adott díjak mennyisége határozza meg. A címet csak olyan ügyfél nyerheti, amely legalább egy kategóriában aranyat nyert és van legalább egy másik olyan alkotása, amelyet shortlistre juttatott a zsűri. ÚJ! - Lollipop 2015 Legjobb btl-megoldás A fődíjat a kategóriagyőztesek közül választja ki a zsűri a második fordulóban, Pontszámítás Arany: 4 pont Ezüst: 3 pont Bronz: 2 pont Shortlist: 1 pont Az integrált kategóriában: Arany: 6 pont Ezüst: 4,5 Pont Bronz: 3 pont Shortlist: 1,5 pont

POP 12. Lolli. Versenykiírás október 19.

POP 12. Lolli. Versenykiírás október 19. A Lojalitásépítő akciók kategóriát a Sodexo Ösztönző Megoldások üzletág támogatja. Versenykiírás Arany POP 2012 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs díjazására.

Részletesebben

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok

Pályázók köre. Nevezhetô anyagok versenykiírás 2 Arany LolliPOP 2013 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató díjazására. Pályázók köre Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok, márkatulajdonosok, kiskereskedôk,

Részletesebben

Versenykiírás

Versenykiírás www.kreativ.hu Versenykiírás 2 LolliPOP 20 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs megoldások díjazására. PÁLYÁZÓK KÖRE Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok,

Részletesebben

POP. Lolli. Versenykiírás október 26.

POP. Lolli. Versenykiírás október 26. A Lojalitásépítő akciók kategóriát a Sodexo Ösztönző sztönző Megoldások üzletág támogatja. Versenykiírás Arany 2012 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs díjazására.

Részletesebben

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat. DMBP 2016 Digital Media Best Practice A verseny célja, hogy megtaláljuk a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat. A DMBP versenyen elért eredmények (arany, ezüst, bronz, shortlist)

Részletesebben

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás versenykiírás 2 Reklám-, BTL- vagy hosztesz ügynökségek, egyéni szervezők, melyek a nevezett eladáshelyi anyagot, installációt, hosztesz promóciót, kampányt vagy ajándéktárgyat tervezték, lebonyolították,

Részletesebben

A fogyasztói és B2B promóciók versenye!

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! A fogyasztói és B2B promóciók versenye! AZ Arany lollipop 2010 VERSENYT MEGHIRDETI ÉS LEBONYOLÍTJA A Kreatív Csoport Pályázók köre AZ ARANY LOLLIPOP VERSENYEN NEVEZHETNEK: Magyarországon működő, forgalmazó

Részletesebben

A DMBP versenyen elért eredmények (arany, ezüst, bronz, shortlist) pontot érnek a Kreatív-MAKSz közös M+Listán.

A DMBP versenyen elért eredmények (arany, ezüst, bronz, shortlist) pontot érnek a Kreatív-MAKSz közös M+Listán. DMBP 2015 Digital Media Best Practice A Kreatív 2011 és 2014 között négy alkalommal rendezte meg az SMBP-t, a közösségi médiás marketingaktivitások versenyét. A DMBP ennek a versenynek a folytatása, bővített

Részletesebben

CONTENT+MARKETING AWARD 2016

CONTENT+MARKETING AWARD 2016 CONTENT+MARKETING AWARD 2016 versenykiírás A Kreatív szaklap harmadik alkalommal rendezi meg versenyét, melyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek,

Részletesebben

Ve rs e nyk i í r ás C o n t e n t M a r k e t i n g Awa r d 2 0 1 5

Ve rs e nyk i í r ás C o n t e n t M a r k e t i n g Awa r d 2 0 1 5 CMA / } A Kreatív szaklap második alkalommal rendezi meg a Content Marketing Awardot, melyre az elmúlt év legjobb content marketing megoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok vagy a megbízói/hirdetői

Részletesebben

www.kreativ.hu Versenykiírás

www.kreativ.hu Versenykiírás www.kreativ.hu Versenykiírás 2 LolliPOP 20 verseny a Kreatív Csoport szervezésében, btl és azon túlmutató kommunikációs megoldások díjazására. PÁLYÁZÓK KÖRE Magyarországon mûködô, forgalmazó vállalatok,

Részletesebben

A Kreatív szaklap évente meghirdetett reklámversenyére az elmúlt év legjobb alkotásaival nevezhetnek ügynökségek és megbízók.

A Kreatív szaklap évente meghirdetett reklámversenyére az elmúlt év legjobb alkotásaival nevezhetnek ügynökségek és megbízók. versenykiírás A Kreatív szaklap évente meghirdetett reklámversenyére az elmúlt év legjobb alkotásaival nevezhetnek ügynökségek és megbízók. A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk a Kreatív

Részletesebben

IRÁNYTŰ 2016 A TURIZMUS TREND KOMMUNIKÁCIÓS VERSENYE VERSENYKIÍRÁS

IRÁNYTŰ 2016 A TURIZMUS TREND KOMMUNIKÁCIÓS VERSENYE VERSENYKIÍRÁS IRÁNYTŰ 2016 A TURIZMUS TREND KOMMUNIKÁCIÓS VERSENYE VERSENYKIÍRÁS A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap versenyének célja, hogy megtalálja az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit.

Részletesebben

iránytű 2016 A turizmus Trend kommunikációs versenye Versenykiírás

iránytű 2016 A turizmus Trend kommunikációs versenye Versenykiírás iránytű 2016 A turizmus Trend kommunikációs versenye Versenykiírás A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap versenyének célja, hogy megtalálja az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit.

Részletesebben

A szempontok a következő súlyozással számítanak az elbírálás során:

A szempontok a következő súlyozással számítanak az elbírálás során: Prizma Kreatív Pr Díj 2015 A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket,

Részletesebben

'15 P A KK VERSENYKIÍRÁS. Csomagolásdizájn-verseny

'15 P A KK VERSENYKIÍRÁS. Csomagolásdizájn-verseny P A KK '15 VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS A verseny kiírója a Kreatív magazin kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner:

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner: VERSENYKIÍRÁS IV. Greennovációs Nagydíj Szakmai partner: IV. Greennovációs Nagydíj 01 VERSENYFELHÍVÁS IV. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ Greennovációs Nagydíj - A környezettudatosabb gazdaságért. A fejlett gazdaságban

Részletesebben

Nevezési feltételek KATEGÓRIÁK. I. Vényköteles gyógyszerek hirdetései esetében

Nevezési feltételek KATEGÓRIÁK. I. Vényköteles gyógyszerek hirdetései esetében A Kreatív és a Medical Tribune szaklapok meghirdetett reklámversenyére az elmúlt és idei év legjobb alkotásaival nevezhetnek gyógyszer/gyógyhatású készítmény/ étrendkiegészítő kategóriákban a gyártók,

Részletesebben

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ KIIRAS PRIZMA KREATÍV PR DÍJ A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket,

Részletesebben

Prizma Kreatív PR Díj 2016

Prizma Kreatív PR Díj 2016 Prizma Kreatív PR Díj 2016 A verseny kiírója, a Kreatív termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner:

VERSENYKIÍRÁS. IV. Greennovációs Nagydíj. Szakmai partner: VERSENYKIÍRÁS Szakmai partner: 01 VERSENYFELHÍVÁS IV. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ Greennovációs Nagydíj - A környezettudatosabb gazdaságért. A fejlett gazdaságban a környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Pályázók köre: A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve magánszemélyek is beadhatnak nevezéseket.

VERSENYKIÍRÁS. Pályázók köre: A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve magánszemélyek is beadhatnak nevezéseket. VERSENYKIÍRÁS Nevezési határidő: 2015. május 29. Pályázók köre: A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve magánszemélyek is beadhatnak nevezéseket. Nevezési feltételek: A versenyre

Részletesebben

GASTRO DESIGN VERSENY 2016

GASTRO DESIGN VERSENY 2016 GASTRO DESIGN VERSENY 2016 I. A VERSENYRŐL A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap 2016 nyarán harmadszor hirdeti meg nagysikerű Gastro Design versenyét. A versenyre hét különböző kategóriában nevezhetnek

Részletesebben

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web Havas Kinga t.: f.

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web Havas Kinga t.: f. nevezés: 14.09. 30. M médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info Havas Kinga havask@kreativ.hu t.: 1 430 4563 f.: 1 430 4579.kreativ.hu a verseny A VERSENY CÉLJA A. MÉDIATERMÉKEK

Részletesebben

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f.

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f. nevezés: 15. 09. 25. M mediadesign médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info kovács anikó kovacsa@kreativ.hu t.: 1 430 4568 f.: 1 430 4579 mediadesign.kreativ.hu mediadesign a

Részletesebben

nevezés: print mediadesign médiatermékek dizájn versenye web mediadesign.kreativ.hu t:

nevezés: print mediadesign médiatermékek dizájn versenye web mediadesign.kreativ.hu t: nevezés: 16. 09. 16. M mediadesign médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info Tóth Veronika tothv@kreativ.hu t: 36 1 430 4544 mediadesign.kreativ.hu mediadesign a verseny A VERSENY

Részletesebben

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f.

mediadesign nevezés: print médiatermékek dizájn versenye web kovács anikó t.: f. nevezés: 15. 09. 25. M médiatermékek dizájn versenye d e i e d tv s g print i a web n info kovács anikó kovacsa@kreativ.hu t.: 1 430 4568 f.: 1 430 4579.kreativ.hu A VERSENY CÉLJA A. MÉDIATERMÉKEK DIZÁJNJA

Részletesebben

Pakk Csomagolásdizájn-verseny 2011

Pakk Csomagolásdizájn-verseny 2011 Pakk Csomagolásdizájn-verseny 2011 Versenykiírás A verseny kiírója a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben

Részletesebben

HIPNÓZIS 2015. versenykiírás

HIPNÓZIS 2015. versenykiírás HIPNÓZIS 2015 versenykiírás A Kreatív szaklap 20. alkalommal rendezi meg a Hipnózist, melyre az elmúlt év legjobb alkotásaival nevezhetnek az ügynökségek és megbízóik. A Hipnózis díj célja a hazai kreativitás

Részletesebben

Ve rs e ny k i í r ás Con t e n t Mar k e t i ng Awar d

Ve rs e ny k i í r ás Con t e n t Mar k e t i ng Awar d Verseny kiírás Content Marketing Award 2014 CMA / Content Marketing Award 2014 } A Kreatív szaklap által idén először meghirdetett versenyre az elmúlt két év legjobb content marketing megoldásaival jelentkezhetnek

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet Bács-Kiskunban itthon vagy! címmel, tanulmányi ösztöndíj pályázat hivatalos logójának elkészítésére.

Részletesebben

SÁNDOR IMRE PR-DÍJ KIÍRÁS 2018

SÁNDOR IMRE PR-DÍJ KIÍRÁS 2018 SÁNDOR IMRE PR-DÍJ KIÍRÁS 2018 Pályázati kiírás A Magyar Public Relations szövetség (MPRSZ) 2018-ban is meghirdeti szakmai díját, amelynek névadója Sándor Imre (1933-2007), a hazai kommunikációs iparág

Részletesebben

WEBVIDEÓ- VERSENY KREATÍV. Kategóriák és birálati szempontok: Pályázók köre: Nevezési feltételek: SZERKESZETT MÉDIATARTALMAK

WEBVIDEÓ- VERSENY KREATÍV. Kategóriák és birálati szempontok: Pályázók köre: Nevezési feltételek: SZERKESZETT MÉDIATARTALMAK A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra és fogyasztásra készített mozgóképes

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot.

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. www.kreativ.hu/smbp A Kreatív 20-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. Versenykiírás SMBP Az elmúlt két évben a legtöbb szakmai konferencia a

Részletesebben

Kreativitás Verseny Középiskolásoknak

Kreativitás Verseny Középiskolásoknak Kreativitás Verseny Középiskolásoknak A pályázat adatai A pályázat témája: kontraszt A pályázat célja: ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat a kreatív (zenei és/vagy képzőművészeti)

Részletesebben

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak A pályázat adatai A pályázat témája: Ritmus A pályázat célja: ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat művészi (zenei és/vagy képzőművészeti)

Részletesebben

IV. Greennovációs Nagydíj

IV. Greennovációs Nagydíj VERSENYKIÍRÁS Szakmai partnerek: Média partnerek: 01 VERSENYFELHÍVÁS IV. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ Greennovációs Nagydíj - A környezettudatosabb gazdaságért. A fejlett gazdaságban a környezettudatos vállalati

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Kérjük, töltse ki az alábbi összegző lapot, melynek terjedelme nem haladhatja meg egy A4-es oldal hosszát (körülbelül 500 szó).

Kérjük, töltse ki az alábbi összegző lapot, melynek terjedelme nem haladhatja meg egy A4-es oldal hosszát (körülbelül 500 szó). A jelentkezés áttekintése Kérjük, töltse ki az alábbi összegző lapot, melynek terjedelme nem haladhatja meg egy A4-es oldal hosszát (körülbelül 500 szó). Sorolja fel a jelentkezésben szereplő videók URL-jét

Részletesebben

KREATÍV ARANY RÁDIÓ DÍJ 2012

KREATÍV ARANY RÁDIÓ DÍJ 2012 KREATÍV ARANY RÁDIÓ DÍJ 2012 A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft.. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb rádiós tartalmait,

Részletesebben

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre Budapest X., Albertirsai út 10. Levélcím 1441 Budapest, Pf. 44. Tel: +06 1 263-6455, Fax: +06 1 263 6086 K&H Bank 10402283-50526554-52511006 SIRHA Budapest - Nemzetközi Élelmiszeripari, Sütő- és Cukrászipari,

Részletesebben

Kisbolygó-látogatások

Kisbolygó-látogatások Kisbolygó-látogatások A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal együttműködve,

Részletesebben

MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ

MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ MARKETING- KOMMUNIKÁCIÓ Az előadás témái 1./ A marketingkommunikációs mix tartalma 2./ Reklám 3./ Eladásösztönzés 4./ Személyes eladás 5./ PR Kommunikációs mix Reklám Eladásösztönzés Public Relations Személyes

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra 2015. Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra

a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra és fogyasztásra készített mozgóképes

Részletesebben

kreatív arany rádió díj 2012 nevezési határidő: info: varga márton tel.: fax:

kreatív arany rádió díj 2012 nevezési határidő: info: varga márton tel.: fax: A kreatív arany rádió díj 2012 nevezési határidő: 12.10.12. info: varga márton vargam@kreativ.hu tel.: 1 430 4564 fax: 1 430 4579 A kreatív arany rádió díj 2012 A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek

Részletesebben

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján .. negyedév I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján Adatközlő szervezet neve: Kutatási feladatok 1 Kutatási feladatok összesen

Részletesebben

PAKK CSOMAGOLÁSDIZÁJN-VERSENY 2016 VERSENYKIÍRÁS

PAKK CSOMAGOLÁSDIZÁJN-VERSENY 2016 VERSENYKIÍRÁS PAKK CSOMAGOLÁSDIZÁJN-VERSENY 2016 VERSENYKIÍRÁS A verseny kiírója a Kreatív magazin kiadója, a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók: 2 2. Pályázati feltételek és kategóriák: 2 2.1. Videó pályázat 2 2.2. Fotó pályázat 2 3. Pályázat

Részletesebben

Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny

Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny 1. Általános információk Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny A Talentio Kft. partnereivel együttműködve életre hívta az Év Szabadúszója Versenyt (továbbiakban: Verseny). A Verseny célja, hogy

Részletesebben

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Pályázati Kiírás Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Előzmények; a pályázat célja Az Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. mint a szakmában elismert

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE cím elnyerésére - a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt pályázata

PÁLYÁZATI KIÍRÁS AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE cím elnyerésére - a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt pályázata PÁLYÁZATI KIÍRÁS AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE 2016. cím elnyerésére - a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt pályázata Pályázati feltételek: Pályázhatnak minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak Média ajánlat 2009. június 1.-től érvényes árak Katalógus / Weboldal pillérei Utazás Turizmus Oktatás Kiállítás Színház Élménybeszámoló Útleírás Interjú Shopping Street Célcsoport (Katalógus, Weboldal)

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ 2016. november 8., kedd, 12 óra PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYE Országos Bírósági

Részletesebben

Év Magyar Autója logópályázat. Az Autós Nagykoalíció logótervezési pályázatot ír ki az Év Magyar Autója díj logójának formai megvalósítására.

Év Magyar Autója logópályázat. Az Autós Nagykoalíció logótervezési pályázatot ír ki az Év Magyar Autója díj logójának formai megvalósítására. Év Magyar Autója logópályázat Az Autós Nagykoalíció logótervezési pályázatot ír ki az Év Magyar Autója díj logójának formai megvalósítására. 1. A pályázat célja az Év Magyar Autója díj logójának (forma,

Részletesebben

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu rólunk http://www.youtube.com/watch?v=5bql0pndm0a http://www.youtube.com/watch?v=ogqf6pckwua A promoboard egy nagyméretű, 2 oldalas mozgó reklámfelület. Rendkívül mobil eszköz, amely közvetlen, direkt

Részletesebben

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak Pályázati felhívás Jelentkezési lap letöltése Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak a hulladékká vált autóabroncsok alternatív hasznosítási lehetőségeinek

Részletesebben

M-Lista 2011. (Mattai-Macher / MAKSZ Lista) M-Lista 2011 (Mattai-Macher / MAKSZ Lista)

M-Lista 2011. (Mattai-Macher / MAKSZ Lista) M-Lista 2011 (Mattai-Macher / MAKSZ Lista) M-Lista 2011 (Mattai-Macher / MAKSZ Lista) Az M-Lista súlyozása 2010/2011 A Magyarországon működő ügynökségeket rangsoroló Mattai/Macher Maksz lista, az M-Lista 2010-ben már a hazai versenyek mellett a

Részletesebben

Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016.

Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016. Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016. Én így tanítanám az informatikát. Most minden általános iskolai, középiskolai és szakiskolai oktatásban résztvevő tanuló megmutathatja, hogy milyen informatika

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

BUDAPESTI KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ÜZLETI FŐISKOLA LOGÓ- ÉS ARCULATPÁLYÁZAT

BUDAPESTI KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ÜZLETI FŐISKOLA LOGÓ- ÉS ARCULATPÁLYÁZAT 1 BUDAPESTI KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ÜZLETI FŐISKOLA LOGÓ- ÉS ARCULATPÁLYÁZAT TARTALOM 1. PÁLYÁZAT ADATAI ÉS FELTÉTELEI... 3 1.1 AJÁNLATKÉRŐ... 3 1.2 PÁLYÁZAT CÉLJA... 3 1.3 PÁLYÁZAT TÍPUSA... 3 1.4 PÁLYÁZÓI FELTÉTELEK...

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

Bács-Kiskun Megye Szörpje 2018 A SZÖRPKIVÁLASZTÁS SZABÁLYZATA

Bács-Kiskun Megye Szörpje 2018 A SZÖRPKIVÁLASZTÁS SZABÁLYZATA Bács-Kiskun Megye Szörpje 2018 A SZÖRPKIVÁLASZTÁS SZABÁLYZATA 1 2 A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, az évenként megrendezett Nemzeti Szörp és Lekvárverseny keréteben kiválasztja Bács-Kiskun megye legjobb

Részletesebben

Mit jelent neked a tudomány? fotópályázat Részvételi feltételek

Mit jelent neked a tudomány? fotópályázat Részvételi feltételek Mit jelent neked a tudomány? fotópályázat Részvételi feltételek 1. CÉLKITŰZÉSEK A Mit jelent neked a tudomány? fotópályázat lehetőséget nyújt az Európai Unióban élő fiatalokból álló csapatok számára, hogy

Részletesebben

Think BIG! DATA Contest

Think BIG! DATA Contest Think BIG! DATA Contest - Versenykiírás PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Big Data alapú megoldások kialakítására elérkezett az idő. A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest a hazai Big Data ekoszisztéma vezető szereplője

Részletesebben

PénzSztár Verseny 2015

PénzSztár Verseny 2015 Allianz Okos Otthon játék PénzSztár Verseny 2015 2015. november Így néz ki ma egy intelligens otthon De mire lesz képes 10 év múlva? És milyen lesz egy okosotthon biztosítása? Ha tudod a választ, ne habozz!

Részletesebben

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. fotópályázatot hirdet a közutas élet képi megjelenítésének erősítésére. A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közutas szakma

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE február 1.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE február 1. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE 2019. február 1. A pályázat témája A pályázat témája a 2018-ban alakult Alföld Slow Egyesület logójának és szlogenjének

Részletesebben

FELHÍVÁS. a 2014/2015. tanév őszi szemeszterében tartandó Kari Tudományos Diákköri Konferencián való részvételre

FELHÍVÁS. a 2014/2015. tanév őszi szemeszterében tartandó Kari Tudományos Diákköri Konferencián való részvételre FELHÍVÁS a 2014/201. tanév őszi szemeszterében tartandó Kari Tudományos Diákköri Konferencián való részvételre A konferencia helyszíne: Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Cím: 3 Budapest

Részletesebben

Pályázati felhívás a Sirha Budapest 2018 Innovációs termékversenyére

Pályázati felhívás a Sirha Budapest 2018 Innovációs termékversenyére Pályázati felhívás a Sirha Budapest 2018 Innovációs termékversenyére A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésben, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékversenyt.

Részletesebben

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Haszon Lapkiadó Kft. kiadványainak felületeit marketing célokra értékesíti továbbiakban Hirdetőnek az alábbi általános feltételekkel: I. Hirdető Hirdető minden olyan jogi

Részletesebben

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS V. PREMIER MŰVÉSZETI NAPOK 2017. MÁRCIUS 17. V. PREMIER TÁNC ÉS ZENEI VERSENY V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2017. március 17. (péntek) SZEGED Az. V. Premier Tánc- és Zenei Versenyt meghirdető intézmény

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT TERJESZTÉSI ADATOK OLVASÓI ÖSSZETÉTEL VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ 35% 53% KKV AB STÁTUSZÚ 90% KONTAKT. Professional Publishing Hungary

KREATÍV MÉDIAAJÁNLAT TERJESZTÉSI ADATOK OLVASÓI ÖSSZETÉTEL VÁLLALATI DÖNTÉSHOZÓ 35% 53% KKV AB STÁTUSZÚ 90% KONTAKT. Professional Publishing Hungary KREATÍV Professional Publishing Hungary MÉDIAAJÁNLAT SZAKLAP ÉS TARTALOM A Kreatív több, mint 20 éves múltjával, a kommunikációs szakma legismertebb, mérvadó szaklapja, amely havonta jelenik meg. Olvasói

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE 5-6. évfolyam részére A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete

Részletesebben

A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEK

A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEK A z Infinety Online Kft. felsőoktatásban tanuló hallgatók számára pályázatot ír ki Adatvizualizációs technikák megvalósítása kvantitatív adatokon címmel. A TÉMA RÖVID FELVEZETÉSE A 21. században óriási

Részletesebben

M é d i a a j á n l at 2014

M é d i a a j á n l at 2014 Médiaajánlat 2014 Normál hirdetési felületeink és áraink Belíven 290 000 Ft+áfa 1/1 oldal 177 120 mm 86 245 mm 180 000 Ft+áfa Kifutós méret (kifutó nélkül) 215 145 mm Kifutós méret (kifutó nélkül) 110

Részletesebben

5. Székelyföldi Grafikai Biennálé Sepsiszentgyörgy, 2018

5. Székelyföldi Grafikai Biennálé Sepsiszentgyörgy, 2018 5. Székelyföldi Grafikai Biennálé Sepsiszentgyörgy, 2018 Pályázati felhívás A Hargita, Maros és Kovászna megyék tanácsai, valamint a Kovászna Megyei Művelődési Központ és a Gyergyószárhegyi Kulturális

Részletesebben

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY A verseny döntőjének időpontja: 2017. 04. 01. (szombat), TISZAVASVÁRI 9:30-10:30 Regisztráció 10:45 Megnyitó 11:00 Döntő: I-II korcsoport 13:00 óráig

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez A Magyar Villamos Művek Zrt. meghirdeti az MVM Edison Light Up! innovációs pályázat és startup versenyt. A pályázat

Részletesebben

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára ESTÖRI KREATÍV TÖRTÉNELMI VERSENY Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára 2016/2017-es tanév témakiírása: Az Esterházy család egy kivételes karrier a 17. században

Részletesebben

ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata

ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal

Részletesebben

11. Neumann Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny, Kovács Győző szellemében Versenyszabályzata

11. Neumann Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny, Kovács Győző szellemében Versenyszabályzata 11. Neumann Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny, Kovács Győző szellemében Versenyszabályzata A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság valamint a Szekszárdi I. Béla Gimnázium, Kollégium,

Részletesebben

Pályázati felhívás Segítő diákok 2016.

Pályázati felhívás Segítő diákok 2016. Pályázati felhívás Segítő diákok 2016. Jelen pályázat azzal a céllal kerül kiírásra, hogy az Iskolai Közösségi Szolgálat jól működő programjait megismerhessék az érintett intézmények, diákok, pedagógusok

Részletesebben

INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ

INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ XIX. MAGYAR NYÍLT INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZAT 2017 TARTALOMJEGYZÉK Pályázati felhívás Pályázati kiírás Nevezési lap PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Pályázó! A Párizsi székhelyű FIABCI nemzetközi ingatlanszakmai

Részletesebben

PRO LUMINE 2018 INNOVATÍV VILÁGÍTÁS TERVEZÉSE DÍJ

PRO LUMINE 2018 INNOVATÍV VILÁGÍTÁS TERVEZÉSE DÍJ PRO LUMINE 2018 INNOVATÍV VILÁGÍTÁS TERVEZÉSE DÍJ A világítástechnika területén zajló technológiaváltás amely a LED technológia rohamos elterjedéséhez kapcsolható - innovatív és energiatakarékos megoldásokra

Részletesebben

GYÓGYSZER VERSENY GYÓGYSZER VERSENY KIÍRÁS

GYÓGYSZER VERSENY GYÓGYSZER VERSENY KIÍRÁS 1 KIÍRÁS 2 PharmaOnline Gyógyszerkommunikációs Verseny Az újonnan induló Pharmaonline.hu és a Kreatív szaklapok meghirdetett reklámversenyére az elmúlt két év legjobb alkotásaival nevezhetnek gyógyszerészek

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei Támogassa rendezvényeinket, és tegye sikeressé vállalkozását! Rendezvénytámogatás esetén a médiamegjelenéseket automatikusan biztosítjuk. Helyszíni megjelenések:

Részletesebben

B1

B1 www.kreativ.hu/magma B1 MAGMA MAGYARORSZÁG ELSÔ MAGAZINDIZÁJN-VERSENYE A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk

Részletesebben