Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!"

Átírás

1 Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás nyelvére. A kicsit szórakozott, de nagyon kedves robot augusztus végén Magyarországra érkezik. Segítsetek Scottie-nak, hogy ne legyen egyedül! Készítsetek robottársat, barátokat neki! Feladat A gyerekek csoportosan készítsenek egy robotot a környezetükben található alapanyagok felhasználásával. A technika szabadon választott, kartonból, műanyag flakonokból, de akár konzervdobozból is készülhetnek az alkotások. Festés, ragasztás, hajtogatás, drótozás az alkalmazott technikának csak a fantázia szab határt! A pályaművek mérete szabadon megválasztható formai kikötés nélkül.

2 Egy csoport több pályaművel is pályázhat, illetve a robotokat elkészítheti egy teljes óvodai csoport vagy iskolai osztály közösen, de akár több kisebb csoportot alakítva külön-külön pályaművekkel is pályázhatnak. Kategória, korosztályok éves korosztály óvodás csoportok által közösen készített pályamű éves korosztály általános iskola alsótagozatos-osztályok által közösen készített pályamű. Pályázat beadása Pályaművekről készült képek feltöltése és megjelenése A pályázat beadási határideje (közönségszavazat indítása): június A Játékban való részvételhez a felkészítő pedagógusnak vagy a pályázatra nevező nagykorú képviselőnek először el kell kezdeni követni a Scottie Go Magyarország facebook oldalát (így garantáltan értesülnek a versennyel és Scottie-val kapcsolatos információkról), - majd felhasználói bejegyzés formájában fel kell tölteni a pályaművet ábrázoló képet vagy képeket a Scottie Go Magyarország facebook oldalára. A bejegyzésben a pályaműről készült fotó mellett kérjük feltűntetni: az intézmény nevét és címét, az óvodai csoport/iskolai osztály jelölését (pl. Micimackó csoport, 1. a stb.), - Az oldal adminisztrátora a feltöltött bejegyzések ellenőrzése után jóváhagyja az érvényes pályázati anyagokat (a jóváhagyásról és a megosztásról a Facebook automatikus értesítést küld a pályaművet feltöltő felhasználónak) és megosztja a Scottie Go Magyarország facebook oldal hírfolyamában, ahol a továbbiakban publikusan elérhetőek lesznek és részt vesznek a közönségszavazásban. Figyelem! A pályázaton történő részvételnek nem feltétele az elkészített robot Szervezőhöz történő eljuttatása, csak az arról készült képek feltöltése a fent leírt módon! A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj nincs. Pályázat elbírálása Díjazás A pályázat beadási határideje (közönségszavazat indítása): június 15. Az eredményhirdetés a pályázat lezárulta, a pályaművek zsűrizése és a közönségszavazatok összesítése után történik. A pályázatok elbírálása a következő módon történik: - Közönségszavazás: június 15-től július 15-ig. Scottie Go Magyarország Facebook oldalára június 15-ig feltöltött pályaművek közül az óvodai és az általános iskolai kategóriában legnépszerűbb pályaművet díjazzuk. A képekre a Tetszik (Like) gomb megnyomásával lehet szavazni. A legtöbb szavazatott kapott pályamű a nyertes. (Nem vesszük figyelembe a június 15. előtt leadott likeokat, azokat számát június 15-én rögzítjük, és a végső július 15-ig leadott like számból levonjuk.) - Zsűrizés: június 15-ig feltöltött pályaművek közül a Szervező által felkért szakértő zsűri az óvodai és általános iskolai kategóriát külön díjazva kiválasztja a legjobbnak ítélt 3-3

3 pályaművet július 20-ig. A pályázat elbírálásakor figyelembe vesszük korosztályorientáltan a kreativitást, funkcionális és esztétikai kivitelezést is. A nyertesek listáját a a Scottie Go Magyarország Facebook oldalán tesszük közzé. A díjak átadására Scottie Magyarországra érkezésekor a Raabe IX. Országos Tanévindító Konferenciáján (2018. augusztus 23.) kerül sor, melyre a díjazott csoportok felkészítő pedagógusai meghívást kapnak és egyúttal ingyenesen vehetnek részt a teljes szakmai eseményen. Közönségszavazás díja Korosztály legnépszerűbb óvodai csoport legnépszerűbb alsótagozatos-osztály Nyeremény 3 db Scottie Go Basic + oklevelek 3 db Scottie Go Edu + oklevelek Zsűri által odaítélt díjak Korosztály Nyeremény 1. helyezett óvodai csoport 3 db Scottie Go Basic + oklevelek 2. helyezett óvodai csoport 2 db Scottie Go Basic + oklevelek 3. helyezett óvodai csoport 1 db Scottie Go Basic + oklevelek 1. helyezett alsótagozatos-osztály 3 db Scottie Go Edu + oklevelek 2. helyezett alsótagozatos-osztály 2 db Scottie Go Edu + oklevelek 3. helyezett alsótagozatos-osztály 1 db Scottie Go Edu + oklevelek A pályázat időtartama, általános információk Indulása: Pályamű beküldési határideje: Közönségszavazás: Zsűrizés és eredményhirdetés: Díjátadó: Pályázók köre A pályázaton részt vehet minden köznevelési intézmény (óvoda és általános iskola), annak óvodai csoportja vagy alsótagozatos-osztálya. Egy csoport több pályaművel is pályázhat, illetve a robotokat elkészítheti egy teljes óvodai csoport vagy iskolai osztály közösen, de akár több kisebb csoportot alakítva külön-külön pályaművekkel is pályázhatnak. A pályázaton részt vehetnek külhoni óvodák és iskolák által nevezett csapatok is. A pályázat közönségszavazásán indulhatnak olyan óvodai, iskolai csoportok, amelynek tagjai a Raabe Klett Kft. munkatársainak vagy közeli hozzátartozóinak gyermekei, mindamellett, hogy a zsűrizett kategóriában az ő pályázatuk nem kerül figyelembevételre.

4 Jogi Kitétel A pályázatot kiíró Raabe Klett Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött alkotásokat ábrázoló, a Játék céljainak megfelelően a Játék Facebook oldalára feltöltött képeket saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja. A pályázók illetve annak képviselői (szülő, pedagógus) a pályamunka benyújtásával egyben ahhoz is hozzájárulnak, hogy a pályamunkáikat, illetve a pályamunkákkal kapcsolatban például a díjátadón készült felvételeket a szervezők a jövőben a Raabe Klett Kft. weboldalain és a közösségi felületein szabadon felhasználhassák, bemutassák vagy megjelenítsék. Amennyiben a pályázat fotóján felismerhető személyek szerepelnek, kérjük minden esetben küldjék el az adott személyek illetve azok törvényes képviselői által aláírt hozzájáruló nyilatkozatot. Ezen nyilatkozat mellékelve az alábbi linken beadása teszi lehetővé a pályázat oldalunkon való megjelenését. Felhívjuk a figyelmet, hogy személyt is ábrázoló pályaműnél csak ennek meglétével tudjuk elfogadni és publikálni a pályázatot weboldalunkon. A pályamunka benyújtása automatikusan a jogi kitétel elfogadását és az alkotásról készült fotók mindennemű jogáról történő lemondást jelenti. Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályaművekről feltöltött képeken felismerhető személyek láthatók írásbeli hozzájáruló nyilatkozat megküldése nélkül, megtagadja a publikálást. A pályázattal kapcsolatos további információkat a Játékszabályzat tartalmazza. GY.I.K. Ki nevezhet az Építs robotot pályázatra? 3-7 éves korosztály óvodás csoportok pedagógusai, akik a gyerekek által megépített robotról készült fotót a leírásnak megfelelően a Scottie Go Magyarország facebook oldalára töltik fel éves korosztály általános iskola alsótagozatos-osztályok pedagógusai, akik a gyerekek által megépített robotról készült fotót a leírásnak megfelelően a Scottie Go Magyarország facebook oldalára töltik fel. Mettől-meddig tart a rajzpályázat? Pályázatok benyújtásának indulása: Pályázatok benyújtásának vége: Közönségszavazás: éjfél Eredményhirdetés:

5 Díjátadás: augusztus 23-án a Raabe IX. Országos Tanévindító Konferencián Mit kell ábrázolnia a pályaműnek? A gyerekek közösen készítsenek egy robotot a környezetükben található alapanyagok felhasználásával, bármilyen technikával. Milyen technikával készülhet az alkotás? A technika szabadon választott, kartonból, műanyag flakonokból, de akár konzervdobozból is készülhetnek az alkotások. Festés, ragasztás, hajtogatás, drótozás stb. az alkalmazott technikának csak a fantázia szab határt. Hány korosztály van? éves korosztály óvodás csoportok éves korosztály általános iskola alsótagozatos-osztályok Mi történik, ha a gyermekem csoportja, osztálya nyer? A hivatalos díjátadóra a Raabe IX. Országos Tanévindító Konferencián, augusztus 23-án Budapesten kerül sor, melyre a díjazott csoportok felkészítő pedagógusai meghívást kapnak és ingyenesen vehetnek részt a teljes szakmai eseményen Ha nem tud megjelenni a felkészítő pedagógus a díjátadón, a pedagógus által megadott címre juttatjuk el a nyereményeket.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók: 2 2. Pályázati feltételek és kategóriák: 2 2.1. Videó pályázat 2 2.2. Fotó pályázat 2 3. Pályázat

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely olyan közösség, mely kertet művel gyerekek

Részletesebben

Pályázati kiírás. Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére

Pályázati kiírás. Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére Pályázati kiírás Báró Kisteleki Lévay Henrik mellszobrának megtervezésére és kivitelezésére Szobor elhelyezése: Győrújbarát, Baráthegy, Barátság park (Pannónia Barátság park) 1. Kiíró: CIG Pannónia EMABIT

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Versenykiírás. Készítsd el te is videódat Arany Jánosról!

Versenykiírás. Készítsd el te is videódat Arany Jánosról! Versenykiírás Szereted Arany János műveit? Érdekesnek találod az életét? Izgat a filmkészítés? Szeretsz történeket (mozgó)képben vagy rajzban elmesélni? Készítsd el te is videódat Arany Jánosról! Az ARANYFESZT

Részletesebben

2011-ben is. kinézni?

2011-ben is. kinézni? Rajzverseny 2011-ben is óvodásoknak A Te környezettudatos kinézni? házad hogy fog 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Rajzverseny óvodásoknak 2011-ben is A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek Felhasznál ási Feltételek A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek 1. Szerethető Munkahelyek Díj 2019 verseny A verseny 2019. május

Részletesebben

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Az Astellas Pharma, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete és a Magyar Gyermekorvosok Társasága együttműködésében Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Astellas Gyermekrajz Pályázat a hazai

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra 2015. Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez A Magyar Villamos Művek Zrt. meghirdeti az MVM Edison Light Up! innovációs pályázat és startup versenyt. A pályázat

Részletesebben

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY P R O I E C T C O - F I N A N T, A T D E : A KASTÉLY ERDÉLYBEN DESIGNVERSENYÉNEK HIVATALOS SZABÁLYZATA SZERVEZŐ: A PONT Csoport designversenyt hirdet az alábbi szabályzatnak

Részletesebben

Egy hét a kedvencemmel

Egy hét a kedvencemmel PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Igazgatók, Igazgatónők, Pedagógusok! A környezeti nevelés és a felelős kisállattartás fontosságának hangsúlyozására a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatot hirdet

Részletesebben

Játék és adatkezelési szabályzat

Játék és adatkezelési szabályzat Indafotó Nyerjetek egy csókkal, csókos jegyeket a Szigetre, a csók világnapján elnevezésű játék 2015.06.15. 2016.07.06. Játék és adatkezelési szabályzat 1. A pályázat szervezője és támogatója A pályázat

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet Bács-Kiskunban itthon vagy! címmel, tanulmányi ösztöndíj pályázat hivatalos logójának elkészítésére.

Részletesebben

A LIFT - S Egyesület és a Magyar Felvonó Szövetség közös pályázatot hirdet az

A LIFT - S Egyesület és a Magyar Felvonó Szövetség közös pályázatot hirdet az PÁLYÁZATI KIÍRÁS A LIFT - S Egyesület és a Magyar Felvonó Szövetség közös pályázatot hirdet az ÉV FELVONÓJA ÉV FELVONÓ ÉPÍTŐELEME cím elnyerésére 2014 Az Év Felvonója díjat olyan új tárgy évben üzembe

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest ARANY ECSET 2016 Pályázati szabályzat 2016, Budapest Tartalom 1. Arany Ecset 2016... 3 2. A pályázat menete... 3 1. fázis - pályázati anyagok beküldése... 3 2. fázis - nyitott közönségszavazás és a beérkezett

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XIII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról: Alapítványunk

Részletesebben

MEGÚJULT MŰEMLÉKEK FRISS SZEMMEL- ÉPÍTÉSZETI FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

MEGÚJULT MŰEMLÉKEK FRISS SZEMMEL- ÉPÍTÉSZETI FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MEGÚJULT MŰEMLÉKEK FRISS SZEMMEL- ÉPÍTÉSZETI FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A Magyar Építőművészek Szövetsége (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.) és a Miniszterelnökség (1055 Budapest,

Részletesebben

Kisbolygó-látogatások

Kisbolygó-látogatások Kisbolygó-látogatások A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal együttműködve,

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY A verseny döntőjének időpontja: 2017. 04. 01. (szombat), TISZAVASVÁRI 9:30-10:30 Regisztráció 10:45 Megnyitó 11:00 Döntő: I-II korcsoport 13:00 óráig

Részletesebben

Kőbánya az én városom címmel.

Kőbánya az én városom címmel. Kőbánya az én városom P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ és a Szülőföld Könyvkiadó (továbbiakban: Kiíró)

Részletesebben

Robot Informatika Zrt. Miskolc, május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció

Robot Informatika Zrt. Miskolc, május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció Robot Informatika Zrt. Miskolc, 2015. május.01. Kreatív ötlet pályázati dokumentáció A kreatív pályázat célja: A Robot Informatika ZRt. internetes video pályázatot hirdet az ország valamennyi középiskolai

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák)

PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák) Pályázati iktatószám:..-.. Alapítvány tölti ki! PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák) MILYEN KATEGÓRIÁ(K)BAN PÁLYÁZIK? irodalom zene általános iskolai tanulmányok közép- és felsőfokú tanulmányok tanulmányi ösztöndíj

Részletesebben

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre

Pályázati felhívás a SIRHA Budapest 2014 innovációs versenyre Budapest X., Albertirsai út 10. Levélcím 1441 Budapest, Pf. 44. Tel: +06 1 263-6455, Fax: +06 1 263 6086 K&H Bank 10402283-50526554-52511006 SIRHA Budapest - Nemzetközi Élelmiszeripari, Sütő- és Cukrászipari,

Részletesebben

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT COCA-COLA TESTÉBRESZTŐ DÍJ PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT A Coca-Cola Testébresztő Program 2015-ben ünnepli 10. születésnapját. Az évforduló alkalmából a Coca-Cola Testébresztő program pályázatot hirdet azok számára,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak

Pályázati felhívás. Jelentkezési lap letöltése. Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak Pályázati felhívás Jelentkezési lap letöltése Az Oláh-Gumiszervíz Kft. ötletpályázatot ír ki egyetemi vagy főiskolai hallgatóknak a hulladékká vált autóabroncsok alternatív hasznosítási lehetőségeinek

Részletesebben

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program PénzOkos plakáttervező pályázat Pályázati kiírás és szabályzat Pénziránytű-BankVelem Program A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű- BankVelem Program keretében. A pályázat

Részletesebben

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a XII. Napfényes Fesztivál plakátpályázatára 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról: Alapítványunk

Részletesebben

LUDOVIKA CAMPUS FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

LUDOVIKA CAMPUS FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS LUDOVIKA CAMPUS FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1027 Budapest, Horvát utca 12-26.) (továbbiakban:

Részletesebben

A pályázat célja A kiemelkedő színvonalú teljesítmények szakmai elismerése.

A pályázat célja A kiemelkedő színvonalú teljesítmények szakmai elismerése. ALUTA NÍVÓDÍJ 2010 A pályázat kiírója Az ALUTA (Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület) hagyományainak megfelelően nyilvános pályázatot hirdet a tevékenységének célkitűzéseiben megfogalmazott szakmai elvárásoknak

Részletesebben

Pályázati felhívás a Sirha Budapest 2018 Innovációs termékversenyére

Pályázati felhívás a Sirha Budapest 2018 Innovációs termékversenyére Pályázati felhívás a Sirha Budapest 2018 Innovációs termékversenyére A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésben, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékversenyt.

Részletesebben

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat 2018-ban újra Tondach Tetőfedő Rangadó pályázat! Az összdíjazás 1,2 millió forint idén is, melyet több helyezett között készpénzben osztunk

Részletesebben

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat Csillagpont a Te szemeddel videópályázat Részvételi feltételek A Magyarországi Református Egyház Csillagpont a Te szemeddel elnevezéssel videópályázatot hirdet magyarországi és határon túli diákok számára

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez A MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (Szervező) meghirdeti az MVM Edison Light Up! innovációs pályázat és startup versenyt.

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak A pályázat adatai A pályázat témája: Ritmus A pályázat célja: ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat művészi (zenei és/vagy képzőművészeti)

Részletesebben

Kedves Kollégák! Tájékoztatni szeretnélek Benneteket a nemzetközi Junior Internet projekt versenylehetőségeiről.

Kedves Kollégák! Tájékoztatni szeretnélek Benneteket a nemzetközi Junior Internet projekt versenylehetőségeiről. Kedves Kollégák! Tájékoztatni szeretnélek Benneteket a nemzetközi Junior Internet projekt versenylehetőségeiről. A Junior Internet projekt honlapja magyar nyelven a következő címen érhető el: http://www.juniorinternet.hu

Részletesebben

Magyar Pénzverő Zrt. Az érem sok oldala Éremdesign-pályázat. Pályázati kiírás

Magyar Pénzverő Zrt. Az érem sok oldala Éremdesign-pályázat. Pályázati kiírás Magyar Pénzverő Zrt. Az érem sok oldala Éremdesign-pályázat Pályázati kiírás Bevezetés A vert érem gyártása területén piacvezető, a Magyar Nemzeti Bank kizárólagos tulajdonában álló Magyar Pénzverő Zrt.

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK SZÁMÁRA

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK SZÁMÁRA A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓK SZÁMÁRA A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat

Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat Részvételi feltételek és játékszabályzat LG Keresd az ívet fotópályázat Az LG Keresd az ívet fotópályázat (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója: LG Electronics Magyar Kft. (Cím: 1097 Budapest,

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf es ötletpályázatára. 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft Budapest, Lejtő út 5. [

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf es ötletpályázatára. 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft Budapest, Lejtő út 5. [ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Knauf 2018-2019-es ötletpályázatára 1. A pályázat kiírója: KNAUF Építőipari Kft. 1124 Budapest, Lejtő út 5. [www.knauf.hu] Néhány szó a pályázat kiírójáról: A Knauf csoport hosszú

Részletesebben

Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny

Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny 1. Általános információk Versenyszabályzat: az Év Szabadúszója Verseny A Talentio Kft. partnereivel együttműködve életre hívta az Év Szabadúszója Versenyt (továbbiakban: Verseny). A Verseny célja, hogy

Részletesebben

MeseTÁRca videó pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program

MeseTÁRca videó pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program MeseTÁRca videó pályázat Pályázati kiírás és szabályzat Pénziránytű-BankVelem Program A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű- BankVelem Program keretében, a Pénz7 pénzügyi

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE 1 1. A pályázat kiírója, lebonyolítója Ének a Nemzetekért Kulturális Alapítvány 1148 Budapest, Padlizsán utca 8. (Nem

Részletesebben

REÁL OSZTÁLYKASSZA-RAJZPÁLYÁZAT JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016

REÁL OSZTÁLYKASSZA-RAJZPÁLYÁZAT JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016 REÁL OSZTÁLYKASSZA-RAJZPÁLYÁZAT JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016 A Reál Hungária Élelmiszer Kft. (továbbiakban: Szervező) rajzpályázatot ír ki az Osztálykassza pályázathoz kapcsolódóan. A Reál Osztálykassza-rajzpályázat

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Rajzpályázat A www.logiscool.com/hu/rajzpalyazat oldalon futó RAJZPÁLYÁZAT (a továbbiakban: Rajzpályázat ) szervezője a Logiscool Kft. Székhely: 1114 Budapest Bartók Béla út 43-47.

Részletesebben

fashion for flowers divatpályázat

fashion for flowers divatpályázat fashion for flowers divatpályázat 1. A pályázat célja, témája Az ökotudatos, természet közeli gondolkodásmód mára már a mindennapok része. A FŐKERT Nonprofit Zrt., mint Budapest kiemelt zöldfelületeinek

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

Webkönnyen honlapverseny - Keressük az ország legjobb KKV honlapját! Pályázati feltételek, Játékszabályzat

Webkönnyen honlapverseny - Keressük az ország legjobb KKV honlapját! Pályázati feltételek, Játékszabályzat 1.Háttér A Magyar Telekom Nyrt. 2015 szeptemberében vezette be legújabb mikro-, kis- és középvállalkozásoknak szóló szolgáltatását, a Webkönnyen-t, amely egy honlapszerkesztő alkalmazást, webtárhelyet

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009.

A GONDOLATOK ÉRTÉKE. az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. A GONDOLATOK ÉRTÉKE az Irodalmi Rádió folyamatos pénzjutalmazású pályázata 2009. Egyetlen verssel vagy rövidprózával akár 100.000 Ft készpénzt is nyerhet! Továbbá lehetőséget kap az Irodalmi Rádió hangzó-

Részletesebben

Pályázati kiírás. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & ŐSZ

Pályázati kiírás. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & ŐSZ Pályázati kiírás Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & ŐSZ Mutassa be Balatonszepezdet fotóival! A pályázat célja Balatonszepezd értékeinek, itt élőknek, csodálatos tájának, élővilágának,

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kárpát-medencei fotópályázat Pályázati kategória kódja: REB-15-FOTO Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai

Részletesebben

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata 1: szervezés és a verseny dátumai (magyar nyelvű kivonat) A párizsi Fondation Alliance française (székhely: 101 Boulevard Raspail 75006

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! 2015 RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! 2015 RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! 2015 ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank

Részletesebben

A pályázat célja A fenntarthatósági témákra nyitott, és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók motiválása.

A pályázat célja A fenntarthatósági témákra nyitott, és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók motiválása. hello holnap! Sajtódíj Pályázati felhívás A pályázat kiírója A Magyar Telekom Nyrt. és a Magyar Telekom hello holnap! mozgalom kezdeményezésére alakult Fenntarthatósági Média Klub tagjai (Magyar Telekom,

Részletesebben

CETELEM ZÖLDSULI PROGRAM Részvételi szabályzat és pályázati kiírás Ha csak egyszer használnád, ne használd egyszer se!

CETELEM ZÖLDSULI PROGRAM Részvételi szabályzat és pályázati kiírás Ha csak egyszer használnád, ne használd egyszer se! CETELEM ZÖLDSULI PROGRAM Részvételi szabályzat és pályázati kiírás 2018 Ha csak egyszer használnád, ne használd egyszer se! A Cetelem Bank immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték ( ) Játékszabályzat

PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték ( ) Játékszabályzat PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték (2019.01.17. 2019.02.13.) Játékszabályzat A Pepkor Hungary Kft. (1138 Budapest, Váci út 187., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

Tervezz játékot! Lehet logikai, kártya, táblás, akár szerepjáték. játékhoz egyedi kiegészítő. Szelfi fotópályázat diákoknak

Tervezz játékot! Lehet logikai, kártya, táblás, akár szerepjáték. játékhoz egyedi kiegészítő. Szelfi fotópályázat diákoknak PÁLYÁZAT A homoludens.hu Egyesület célja, hogy minél többen ismerjék meg a hagyományos társasjátékozás örömét. Pályázhatnak XIII. kerületi lakosok és a kerületben élő és/vagy tanuló diákok. Részletes információ:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Környezetvédelmi versenyt hirdetünk az Építőipari TISZK tanulóinak Környezetvédelem a művészet szemével címmel

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Környezetvédelmi versenyt hirdetünk az Építőipari TISZK tanulóinak Környezetvédelem a művészet szemével címmel A pályázat célja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Környezetvédelmi versenyt hirdetünk az Építőipari TISZK tanulóinak Környezetvédelem a művészet szemével címmel A tanulóknak a környezet tiszteletére, a környezetvédelem

Részletesebben

WILLYSPHERES: GÖMBÖLYÍTS HOMOKOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK

WILLYSPHERES: GÖMBÖLYÍTS HOMOKOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK WILLYSPHERES: GÖMBÖLYÍTS HOMOKOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK Hivatalos részvételi és játékszabályzat A nyereményjáték neve: WillySpheres: Gömbölyíts homokot és nyerj! nyereményjáték A nyereményjáték szervezője:

Részletesebben

MANNA NYEREMÉNYJÁTÉK A MANNA NATÚR KOZMETIKUM EURÓPA ZRT. PROMÓCIÓS JÁTÉKA

MANNA NYEREMÉNYJÁTÉK A MANNA NATÚR KOZMETIKUM EURÓPA ZRT. PROMÓCIÓS JÁTÉKA MANNA NYEREMÉNYJÁTÉK A MANNA NATÚR KOZMETIKUM EURÓPA ZRT. PROMÓCIÓS JÁTÉKA játékszabályzat. I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Együtt sportolunk! rajzpályázat

Részletesebben

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ

' ' KIIRAS BEKULDENDO MUNKAK: PRIZMA KREATÍV PR DÍJ KIIRAS PRIZMA KREATÍV PR DÍJ A verseny kiírója, a Kreatív Csoport termékeinek kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai pr-projekteket és ügynökségeket,

Részletesebben

DUNA ARÉNA - FOTÓPÁLYÁZAT A DUNA ARÉNÁRÓL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

DUNA ARÉNA - FOTÓPÁLYÁZAT A DUNA ARÉNÁRÓL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS DUNA ARÉNA - FOTÓPÁLYÁZAT A DUNA ARÉNÁRÓL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1027 Budapest, Horvát utca

Részletesebben

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BUDAPEST 2014. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. A PÁLYÁZAT CÉLJA 2. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA 3. A PÁLYÁZÓK KÖRE 4. DÍJAK 5. A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA,

Részletesebben

Együttműködő partnerek:

Együttműködő partnerek: A Studit Kft (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. adószáma: 13323411-2-41 cégjegyzékszáma: 01-09- 729387, a továbbiakban: szervező) fotópályázatot hirdet Olaszország imádom címmel digitális fotók beküldésére

Részletesebben

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A Nap-Hold Egyesület Kampány: I love JÓ Tudatos vásárlás és fogyasztás szemléletformáló kampány Fejér megyében - KEOP 6.1.0/B/11-2011-0078 keretében

Részletesebben

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat Pályázati feltételek. (a továbbiakban: Pályázati feltételek)

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat Pályázati feltételek. (a továbbiakban: Pályázati feltételek) Oldal: 1 / 6 Pályázati feltételek (a továbbiakban: Pályázati feltételek) A jelen pályázat kiírója: WIENERBERGER zrt. székhely: 1119 Budapest, Bárfai u 34. Cg.: Cg. 01-10-041706 (a továbbiakban: WIENERBERGER

Részletesebben

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek:

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek: MŰVÉSZETI ÖSZTÖNDÍJ A PÁLYÁZATI KIÍRÁSA Általános rendelkezések: 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő művészeti tevékenységet végző hallgatókat, akik munkájukkal öregbítik a Nyugat magyarországi

Részletesebben

Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat

Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat Legyél te is ott, ahol a jövőt megálmodják! Tudósíts egyenesen az első sorból és mutasd be a TEDx Danubia Cafe 2011-es előadásait!

Részletesebben

AZ OSZTÁLY Pályázati kiírás és játékszabályzat. A Diákhitel Központ Zrt. pályázata középiskolások/gimnazisták részére ( évfolyam).

AZ OSZTÁLY Pályázati kiírás és játékszabályzat. A Diákhitel Központ Zrt. pályázata középiskolások/gimnazisták részére ( évfolyam). AZ OSZTÁLY Pályázati kiírás és játékszabályzat A Diákhitel Központ Zrt. pályázata középiskolások/gimnazisták részére (11-12. évfolyam). 1. Szervezés és lebonyolítás Az AZ OSZTÁLY elnevezésű pályázat (a

Részletesebben

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A játék időtartama: 2014.06.09. 2014.06.30. Játék hosszabbítása: 2014.07.01. - 2014.07.14. 2. sorsolás: 2014.07.15. A pályázat kiírója a

Részletesebben

színesliget Színezd ki a Ligetet!

színesliget Színezd ki a Ligetet! színesliget Színezd ki a Ligetet! A Városliget teljes megújítását magában foglaló Liget Budapest Projekt kapcsán a Városliget Zrt. kreatív pályázatot hirdet színesliget Színezd ki a Ligetet! címmel budapesti

Részletesebben