ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest"

Átírás

1 ARANY ECSET 2016 Pályázati szabályzat 2016, Budapest

2 Tartalom 1. Arany Ecset A pályázat menete fázis - pályázati anyagok beküldése fázis - nyitott közönségszavazás és a beérkezett pályázatok értékelése A pályázók köre Pályázati anyagok Nyeremények Lakossági kategória Lakossági kategória főnyereményei Lakossági kategória közönségnyertesének nyereménye Lakossági kategória havi nyereményei Professzionális kategória Professzonális kategória főnyereményei Professzonális kategória közönségnyertesének nyereménye Professzionális kategória havi nyereményei Nyertesek kiválasztása, eredményhirdetés Főnyertesek kiválasztása Közönségnyertesek kiválasztása Havi nyertesek kiválasztása Inspirációk Adatvédelmi szabályzat... 8

3 1. Arany Ecset 2016 Az Arany Ecset pályázat a PPG Trilak Kft. (továbbiakban: Szervező) által meghirdetett valamint a 2Republic BTL Reklámügynöskég Kft. által lebonyolított (továbbiakban: Lebonyolító) festő pályázat (továbbiakban: Szervező) május 18 és augusztus 31 között. A pályázat keretében lelkes amatőr (továbbiakban: Lakossági) és festőmester (továbbiakban: Professzionális) kategóriában fogad a Szervező olyan felületekről vagy alkotásokról készült képeket, amelyeket a beküldő PPG Trilak termékekkel készített el. 2. A pályázat menete Az Arany Ecset 2016-os pályázata május 18-tól szeptember 30-ig két fázisban zajlik: 1. fázis - pályázati anyagok beküldése A pályázat első, beküldési fázisa május 18-tól augusztus 31-ig tart. Ezen időszak alatt van lehetősége a pályázóknak a PPG Trilak termékekkel kezelt felületekről, alkotásokról készült képeket beküldeniük a microsite oldalán. A beküldött képek adminisztátori moderálás után megosztásra kerülnek a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán található facebook applikációban. A beküldött képek közül június, július, augusztus és szeptember első hetében mind a Lakossági, mind a Professzionális kategórián belül 1-1 havi nyertest választunk, akiket Ft-os utalvánnyal jutalmazunk. 2. fázis - nyitott közönségszavazás és a beérkezett pályázatok értékelése A pályázat első fázisát - tehát a pályázati anyagok beküldését szeptember 1-én, 0:00-kor a Szervező lezárja. Ezzel párhuzamosan a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán található applikációban a beküldött pályázati anyagokra a Szervező szavazási lehetőséget indít 2016 szeptember 30., 24:00-ig. A Lakossági és Professzionális kategóriában legtöbb szavazatot összegyűjtő 1-1 felhasználót jutalmazzuk közönségdíjjal, melynek értéke egy darab Ft-os utalvány, mindkét kategóriában. A pályázat második fázisában kerül sor a Lakossági és Professzionális kategória első, második és harmadik helyezetteinek kiválasztására is. A díjazottakat az összes, a Szervező által elfogadottnak ítélt beküldés közül a PPG Trilak által felálított szakmai zsűri értékeli és választja ki.

4 3. A pályázók köre 3.1 Az Arany Ecset 2016-os pályázatán bármely Magyarországon területen élő természetes személy részt vehet, aki 18. életévét betöltötte 2016 május 17-ig (tizenhetedik napjáig) 3.2 Az Arany Ecset pályázatra való jelentkezés alapfeltétele az érvényes név, cím és telefonszám megadása, valamint jelen Pályázati szabályzat elfogadása 3.3 A nyeremények átvételekor fényképes okámmnyal kell igazolni a személyazonosságot. Amennyiben meghatalmazott veszi át a nyereményt, úgy neki rendelkeznie kell egy két tanú által aláírt meghatalmazással, valamint a nyertes személyazonosságát igazoló fényképes okmány másolatával. 3.4 A pályázati jelentkezés ingyenes, a jelentkezőket semmilyen költség nem terhelei. 4. Pályázati anyagok 4.1 A micrositera olyan képi anyagok beküldését várjuk, amelyeken a PPG Trilak termékeivel kezelt felület, alkotás látható. 4.2 A kép beküldésének feltétele, hogy a felhasználó érvényes nevet, címet és telefonszámot adjon meg, elfogadja a jelen Pályázati szabályzatot, kiválassza melyik kategóriában nevezi alkotását, illetve feltöltse a képet a nevezési oldalon. 4.3 Egyszerre csak egy kép tölthető fel. Minden további nevezésért újraregisztráció szükséges. 4.4 A nevezési felületen kötelezően kitöltendő egy 180 karakteres mező, amelyben az alkotáshoz felhasznált PPG Trilak termék megnevezését kell feltüntetni. 4.5 Egy beküldött kép maximális mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot. 4.6 A beérkezett pályázati anyagok minden esetben moderálásra kerülnek, amelyben a Szervező állásfoglalása a meghatározó. Kizárólag azok a pályázati anyagok kerülnek továbbosztásra a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán található applikációba, amit a Szervező elfogadhatónak ítélt meg. 4.7 A pályázati kiírástól eltérő tartalmú beküldések minden esetben kizárásra kerülnek. A Szervező kizárólag olyan beküldéseket fogad el, amelynek leírásában szerepel a megnevezett PPG Trilak termék, amellyel az alkotás készült.

5 5. Nyeremények 5.1 Lakossági kategória Lakossági kategória főnyereményei 1. helyezett Ft készpénz 2. helyezett Ft készpénz 3. helyezett Ft készpénz Lakossági kategória közönségnyertesének nyereménye Ft összegű utalvány, amely készpénzre nem váltható Lakossági kategória havi nyereményei 5 x Ft összegű utalvány, amely készpénzre nem váltható. 5.2 Professzionális kategória Professzonális kategória főnyereményei 1. helyezett - Festool csiszológép Ft összegű utalvány, amely készpénzre nem váltható 2. helyezett - Graco szórógép Ft összegű utalvány, amely készpénzre nem váltható 3. helyezett - Festool munkagép Ft összegű ultavány, amely készpénzre nem váltható Professzonális kategória közönségnyertesének nyereménye Ft összegű utalvány, amely készpénzre nem váltható Professzionális kategória havi nyereményei 5 x Ft összegű utalvány, amely készpénzre nem váltható.

6 6. Nyertesek kiválasztása, eredményhirdetés Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-99179/ Főnyertesek kiválasztása A Lakossági és Professzionális kategória főnyerteseit a Szervező által felállított szakmai zsűri választja ki A szakmai zsűri tagjai:! Horváth József - a PPG Trilak Festőakadémia vezetője! Csáki Csaba - a PPG Trilak Szakértő! Riez Viktória - a PPG Trilak Brand Managere A beküldési fázis lezárultával (2016. augusztus 31, 24:00) a szakmai zsűri az összes olyan pályamunkát megnézi és értékeli, amelyeket a Szervező a beküldés moderálását követően jóváhagyott, és tovább közölt a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán található applikációba. Ezeket a pályamunkákat a szakmai zsűri szeptember 1 - szeptember 30 között értékeli, és választja ki mindkét kategória első három helyezettjeit. A nyertesek kiválasztásában a Szervező által felállított szakmai zsűri véleménye a meghatározó. Az értékelés az alábbi szempontok alapján történik: o Objektív szempontok! felhasznált PPG Termék specifikációja! a specifikációnak megfelelő beküldött kép minősége o Szubjektív szempontok:! az elkészített pályamunka komplexitása! kreatív megvalósítás Az értékelésről publikus eredményösszefoglaló nem készül, kizárólag a két kategória első három helyezettje kerül nyilvános bejelentésre. A két kategória első három helyezettjei október 3-án kerülnek bejelentésre, a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán, illetve a PPG Trilak hivatalos weboldalán. A nyerteseket közvetlenül a regisztrációkor megadott címükön is értesítjük. A nyerteseknek az értesítő üzenetet követően 30 (harminc) naptári nap áll rendelkezésükre, hogy nyereményeiket átvegyék.

7 6.2 Közönségnyertesek kiválasztása A beküldési fázis lezárultával (2016. augusztus 31, 24:00) a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán található applikációban a Szervező megnyitja a közönségszavazást, amely szeptember 30, 24:00-ig elérhető. Ezen időszak alatt a felhasználók szavazhatnak a beküldött, és a Szervező által elfogadott pályázatokra. A szavazás nyilvános, minden Facebook profillal résztvevő felhasználó szavazhat naponta többször is. Ugyanarra a pályázati anyagra egy felhasználó egy szavazatot tud leadni. A szavazatok száma valós időben frissül, megjelenik az adott beküldés alatt A legtöbb szavazatot szeptember 30, 24:00-ig összegyűjtő 1 db Lakossági és 1 db Professzionális kategóriában induló felhasználót jutalmazza a Szerverző a Közönségdíjjal. A két kategória közönségdíjasai október 3-án kerülnek bejelentésre, a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán, illetve a PPG Trilak hivatalos weboldalán. A nyerteseket közvetlenül a regisztrációkor megadott címükön is értesítjük. A nyerteseknek az értesítő üzenetet követően 7 (hét) naptári nap áll rendelkezésükre, hogy nyereményeiket átvegyék. A 7 (hét) naptári nap letelte után - amennyiben a nyertes nem jelentkezett nyereményéért - az adott kategória második legtöbb szavazatát összegyűjtő felhasználót jutalmazza a Szervező a közönségdíj pótnyerteseként A pótnyertest csak a regisztrációkor megadott címén értesítjük, a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán, illetve a PPG Trilak hivatalos weboldalán nem kerül bejelentésre. 6.3 Havi nyertesek kiválasztása A beküldési fázis 4 (négy) hónapjához kapcsolódóan a Szervező havonta 1-1 nyertest választ mindkét kategóriában. A beküldési fázis alatt összesen 4 (négy) Lakossági és 4 (négy) Professzionális beküldőt jutalmaz a Szervező. A nyerteseket random sorsolóprogram választja, az adott hónapban beérkező, a Szervező által jóváhagyott beküldések közül. A havi nyerteseket a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán jelenti be a Szervező. A nyerteseket közvetlenül a regisztrációkor megadott címükön is értesítjük. A nyertesek értesítésének időpontjai: o májusi nyertesek: június 3. o júniusi nyertesek: 2016 július 6. o júliusi nyertesek: 2016 augusztus 5. o augusztusi nyertesek: 2016 szeptember 7. A nyerteseknek az értesítő üzenetet követően 7 (hét) naptári nap áll rendelkezésükre, hogy nyereményeiket átvegyék. A 7 (hét) naptári nap letelte után - amennyiben a nyertes nem jelentkezett nyereményéért - a Szervező az adott kategórián belül 1 (egy) pótnyertest választ.

8 A pótnyertest csak a regisztrációkor megadott címén értesítjük, a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán, illetve a PPG Trilak hivatalos weboldalán nem kerül bejelentésre. 7. Inspirációk 7.1 A Szervező az Arany Ecset pályázat első, beküldési fázisát az alábbi tematikák szerint hirdeti meg:! május - Kreatív Kert! június - Foci Láz! július - Színharmónia! augusztus - Vintage Varázs 7.2 A Szervező a PPG Trilak, a Színmester facebook oldalán inspirációs képi és szöveges tartalmakat közöl az egyes tematikákban, annak érdekében, hogy a pályázók munkáját elősegítse. 7.3 A meghatározott tematikákat bemutató inspirációs tartalmaktól eltérő pályázati anyagok is értékelésre kerülnek, a tematikák kizárólag a felhasználók munkáját segíti. 6. Adatvédelmi szabályzat 6.1 A évi CXII. törvény bekezdésében foglaltak szerint a játékban résztvevők önkénetesen hozzájárulnak, hogy nevüket, címüket és telefonszámukat az Arany Ecset pályázat 2016 microsite oldala automatikusan tárolja, valamint, hogy a Szervező mint adatkezelő A játékosok adatait a játék időtartama alatt a PPG Trilak Festékgyártó Kft. és a 2Republic BTL Reklámügynökség Kft. kezeli, azt 3. félnek nem adja át. 6.3 Az adatkezelés célja: a pályázathot kapcsolódó adatbázis kezelés. Az adatkezelő által szervezett pályázat szervezése és lebonyolítása, a pályázatban résztvevp nyertes személyek azonosítása és értesítése, a pályázatról statisztikák készítése. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása A kezelt adatok köre: vezeték- és keresztnév, cím, telefonszám. Az adatkezelés időtartama: szeptember 31. Adatkezelő: PPG Trilak Kft. Adatfeldolgozó: 2Republic Reklámügynökség Kft. 6.2 A játék időtartama alatt a játékban résztvevől panasszal élhetnek a Szervező és a Lebonyolító felé. Amennyiben panaszukat nem tudjuk kezelni, úgy az Adatvédelmi Hatósághoz is fordulhatnak. 6.3 A felhasználók a pályázat benyújtásával és jelen Pályázati szabályzat elfogadásával automatikusan vállalják, hogy az általuk beküldött képi anyagokat a Szervező saját online

9 (Facebook, Pinterest, Instagram, Weboldal, Blog) valamint nyomtatott (hirdetések, magazinok, kiadványok, katalógusok) felületein felhasználja. 6.4 A Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen Pályázati szabályzatot tartalmát egyoldalúan bármikor módosítsa

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat PRIMA-PROTETIKA Kft. továbbiakban: Szervező) által meghirdetett Csaba Kártya játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék),

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

A Pályázó kijelenti, hogy a Pályázatra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

A Pályázó kijelenti, hogy a Pályázatra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak. Pályázati feltételek A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Karnak Kft. (6721. Szeged, brüsszeli krt. 10/a által meghirdetett és a www.karnak.hu weboldalon elérhető, Az

Részletesebben

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart.

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart. AZ ÉV PÁRJA 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA DUNAÚJVÁROS 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

Játékszabályzat. A játék időtartama : :00

Játékszabályzat. A játék időtartama : :00 Játékszabályzat A Lidl Magyarország Bt. (1037 Budapest, Rádl árok 6., továbbiakban: Szervező ) Telitálka címmel nyereményjátékot (a továbbiakban Játék vagy Nyereményjáték ) szervez. Felhívjuk a Résztvevők

Részletesebben

PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték ( ) Játékszabályzat

PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték ( ) Játékszabályzat PEPCO inspirációk kreatív műhely nyereményjáték (2019.01.17. 2019.02.13.) Játékszabályzat A Pepkor Hungary Kft. (1138 Budapest, Váci út 187., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat 1. Jelen részvételi- és rajzpályázat szabályzatban bemutatásra kerülő, a Cleartex Stúdió Kft. 2016 telén meghirdetett "Rajzold le legkedvesebb Karácsonyi

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

A Max Factor 100 év Glamúr Nyereményjáték Szabályzata

A Max Factor 100 év Glamúr Nyereményjáték Szabályzata A Max Factor 100 év Glamúr Nyereményjáték Szabályzata A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 3., Cg.: 03-09-106401, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-7593962014, továbbiakban:

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által

Részletesebben

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek Felhasznál ási Feltételek A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek 1. Szerethető Munkahelyek Díj 2019 verseny A verseny 2019. május

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY P R O I E C T C O - F I N A N T, A T D E : A KASTÉLY ERDÉLYBEN DESIGNVERSENYÉNEK HIVATALOS SZABÁLYZATA SZERVEZŐ: A PONT Csoport designversenyt hirdet az alábbi szabályzatnak

Részletesebben

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A játékszabályzatban foglaltak rögzítik a versenyben való részvétel szabályait és feltételeit, valamint

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

#1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték. JÁTÉKSZABÁLYZAT március 20.

#1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték. JÁTÉKSZABÁLYZAT március 20. #1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 2018. március 20. 1. A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE Jelen szabályzat az MVM Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdonában lévő mvmsolar.hu

Részletesebben

Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató

Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató Részvételi- és játékszabályzat Adatvédelmi tájékoztató METRO Horeca Digital nyereményjáték 1. A METRO Kereskedelmi Kft. 2041 Budaörs, Budapark, Keleti 3. (továbbiakban: METRO vagy Szervező) promóciós nyereményjátékot

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 1. tavaszi nagykatalógus (LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Éva magazin és az F&F közös felhívása a A legstílusosabb család 2017-ben elnevezésű

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 A Nyerjen a Lenorral Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték ) Szervezője és adatkezelője a Procter & Gamble

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort októberi katalógus (Rudolf LED rénszarvas) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu A Szlogen játék szervezője A www.wellness-szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat Játék(a továbbiakban:

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Man of the year 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője a

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek, illetve azokat teljesítik:

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek, illetve azokat teljesítik: JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Játék szervezője Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 1138 Budapest Váci út 140.; továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot (továbbiakban: Játék) szervez a Media Markt hírlevélre feliratkozók

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban

Részletesebben

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20.

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. őszi nagykatalógus (10, 20, 50 vagy akár 100 részes LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat DRB Bank - Civil Karácsony nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt. (székhely:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti. Tavaszi kampány e parosito.hu oldalon RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket! Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok

Részletesebben

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték 1. A játék szervezője Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az év divatbloggere elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék )

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Indoor katalógus (Raktári ajándékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2016. szeptember 12-e és szeptember 18-a között szervezett Benyák Zoltán: A nagy illúzió nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban

Részletesebben

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE Jelen szabályzat az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Alkotó energia Paksi Atomerőmű hivatalos Facebook oldalán 2018.09.01. - 2018.09.30 között zajló 4 hét 4 kérdés elnevezésű nyereményjátékra

Részletesebben

ALDI Karácsony játékszabályzat

ALDI Karácsony játékszabályzat ALDI Karácsony játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szervező: Vince Magazinkiadó Kft. (székhely: Göd, 2131 Termálfürdő körút 2/b) a továbbiakban: Szervező ). Az előkészítésben és lebonyolításban (adatfeldolgozóként is)

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft.

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel!

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2014. július 24-től 2014. szeptember 3-ig) 1 Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort júliusi katalógus (kerámia bevonatos késkészlet) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Új ügyfelek katalógusa (100 részes szerszámkészlet) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben