A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:"

Átírás

1 A MAGYAR POSTA ZRT OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: 1. Szervező Magyar Posta Zrt. székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. cégjegyzékszám: Részvételi feltételek A 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékban csak azok a magánszemélyek vehetnek részt, akik megfelelnek az alábbiakban részletezett követelményeknek: A résztvevő magányszemély: betöltött cselekvőképes, devizabelföldi természetes személy, ontjában élő Facebook regisztrációval rendelkezik. A 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékban való részvétel önkéntes és ingyenes. 3. Játék menete A Magyar Posta Facebook oldalán megjelent 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékban a részvétel a Magyar Posta által közzétett fényképes bejegyzés megosztásával és a bejegyzésben feltett kérdés kommentben történő megválaszolásával történik. Ehhez a résztvevő a Magyar Posta Zrt. által közzétett bejegyzést a Megosztás funkció használatával saját idővonalán megosztja (Nyereményjáték Megosztás), illetve a bejegyzésben feltett kérdést kommentben megválaszolja a 2016-os Labdarúgó-Európabajnokság Nyereményjáték időtartalmán belül. A kérdés helyes megválaszolásával és a bejegyzésmegosztással a 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjáték Résztvevője kötelező érvényűként elfogadja a jelen Szabályzatot. A nyereményt mindig az aktuális kiírásban (posztban) ismertetjük. A Nyertes(ek) személyét az oldal kedvelői és a bejegyzést megosztók között lezajlott sorsolást követően a poszt alatti kommentben ismertetjük, ezt követően kapcsolat felvételét kérjük a kommunikacio@posta.hu -címre, legkésőbb a Nyertes(ek) közzétételét követő munkanap 16 óráig. A nyeremény átvételéhez szükséges információkról a Nyertes(ek)nek privát üzeneten keresztül adunk tájékoztatást. Ha a nyeremény átadásához a Nyertes(ek) részéről további információ megadása szükséges, akkor a kérdéseket válaszadási határidő megjelölésével Szervező privát üzenetben teszi fel. Amennyiben a válaszadási határidőig a Nyertes(ek)től nem érkezik meg a nyeremények átadásához elengedhetetlen információ, akkor a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a nyereményt ne adja át vagy az oldalkedvelők és megosztók közül sorsolással másik Játékost léptessen a helyébe. A Nyertes(ek) a nyeremény átvételére a nyerésről szóló értesítést követően 14 napig jogosultak. 4. Általános rendelkezések Amennyiben a Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített feltételeknek, úgy a Szervező az érintett Játékost a 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékból kizárja.

2 A Játékos a fénykép megosztásával egyidejűleg elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Játékszabályzatban rögzített Részvételi Feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Játékos a Részvételi Feltéteket annak bármely rendelkezése tekintetében nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül. A Részvételi Feltéteket tartalmazó Játékszabályzatot a Szervező a _eb_szabalyzat.pdf internetcímen teszi közzé. A Szervező biztosítja a Szabályzat előbbiek szerinti folyamatos elérhetőségét. A Szervező fenntartja a jogot, hogy szabálytalan játék, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a játékból bárkit indoklás nélkül kizárjon.)

3 A Játékosok tudomásul veszik, hogy a 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékban való részvétel önkéntes. A Nyertes(ek) vállaljá(k), hogy Szervező a nev(üke)t, a nyerés tényét, illetve a nyeremény(eke)t Facebook bejegyzésben kizárólag a Nyereményjátékkal kapcsolatban közzétegye. Nyertes(ek) a Szervező kérésére ezt aláírásukkal megerősített nyilatkozatban elismeri(k). A Szervező kizárja felelősségét a Játékos téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, a Játékosok vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében. 5. Nyereményjátékhoz az ajándékot a Szervező biztosítja. A nyereményhez tartozó SZJA kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb, a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő költségek és kiadások (például a nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség stb.) a Nyertest terhelik. A Nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átadása a sorsolást követően 30 napon belül megtörténjen. A Felhasználó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Szervező a telekommunikációs adatátviteli hibák vagy nehézségek következményeiért nem vállal felelősséget. 6. Adatvédelemi tájékoztatás A Felhasználók a személyes adataikat a játékban való részvétellel önkéntesen hozzák a Szervező tudomására azzal, hogy a Magyar Posta Zrt. által közzétett képet megosztják. a. Milyen adatokat kezelünk? név telefonszám születési idő születési hely anyja neve adóazonosító jel Facebook-azonosító adat Miért? a játékos személyének azonosításához nyertessel való kapcsolatfelvételhez, a nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetéshez a játékban való részvételi feltétel, ezért a részvétel jogának ellenőrzéséhez a nyertes nyereménye utáni adó a nyertes nyereménye utáni adó a játékos személyének azonosításához a játékban való részvételi feltétel esetén a részvétel jogának ellenőrzéséhez

4 b. Mi jogosítja fel a Postát az adatok kezelésére? A játékos önkéntes hozzájárulása, ami abban nyilvánul meg, hogy a Magyar Posta Zrt. által közzétett képet megosztja, illetve a nyertes a nyeremény átvételekor megadja az adatait az adó megfizetése érdekében. [Infotv. 5. (1) bekezdés a) pont] c. Milyen célból kezeli a Posta az adatokat? Adatokat azért kezeljük, hogy a Magyar Posta Zrt. a nyereményjátékot le tudja bonyolítani, és a játékosok között ki tudja sorsolni a nyereményeket, fel tudja venni a nyertesekkel a kapcsolatot és részükre átadja a nyereményüket. A nyertesek adatait pedig továbbá azért is kezeli a Magyar Posta Zrt., mivel a nyertes helyett vállalja a nyeremény után járó adókötelezettségek teljesítését. d. Meddig kezeljük az Ön adatát? A játékosok adatait a Magyar Posta Zrt. a sorsolásig kezeli, azt követően törli. A nyertesek adatait kezeli csak tovább a Magyar Posta Zrt. mivel az adófizetési kötelezettséget átvállalta. Az a) pont szerint az adózással összefüggésben kezelt adatokat a Magyar Posta Zrt. az adóbevallás évét követő 5 évig kezeli [adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény 164. ]. Természetesen az érintett bármikor visszavonhatja az adatai kezeléséhez adott hozzájárulását a nyereményjáték során és ebben az esetben a Magyar Posta Zrt. az adatokat törli. Az a játékos, akinek adatait kérésére törölte a Magyar Posta Zrt. a sorsolás előtt, a sorsolásban már nem tud részt venni, így nyertes sem lehet, a nyertes pedig, aki a nyeremény átvétele előtt kérte adatai törlését, a nyereményt már nem tudja átvenni. e. Hol vonhatja vissza hozzájárulását? A játékos a hozzájáruló nyilatkozatát, azonosító adatai feltüntetésével, bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen visszavonhatja az Ügyfélszolgálati Igazgatóság címén (3512 Miskolc) vagy a faxszámon, a telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@posta.hu címen. f. Kik ismerhetik meg az adatait? Az adatokat a Magyar Posta Zrt. filatéliai és kommunikációs munkatársai közül a nyereményjátékok sorsolására és lebonyolítására kijelölt munkavállalói (kampánymenedzserek és kommunikációs munkatársak), illetve amennyiben a nyereményjáték átvételére postahelyen kerül sor, akkor a nyereményt átadó postahelyi munkavállalók ismerhetik meg. A nyertesek nevét a nyertesek körének tájékoztatásához, a Magyar Posta Zrt. a játékszabályzatban foglaltak szerint közzéteszi, ahhoz bárki hozzáférhet. Mivel a Magyar Posta Zrt. a nyertes helyett vállalja a nyeremény után járó adókötelezettségek teljesítését, ezért az adókötelezettség teljesítésével összefüggő adatokat az adóbevallással összefüggő feladatokat ellátó munkavállalók is megismerhetik. g. Veszünk-e igénybe adatfeldolgozót? A 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság elnevezésű nyereményjáték adatkezeléséhez adatfeldolgozót nem veszünk igénybe. h. Milyen jogok illetik meg?

5 A Magyar Posta Zrt. az adatai kezelésére vonatkozóan minden tényt erre irányuló kérése esetén írásban közöl Önnel. Bármikor kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését vagy zárolását. i. Hova fordulhat jogai védelmében? Javasoljuk, hogy először a Magyar Posta Zrt-t keresse meg panaszával (levélben: Ügyfélszolgálati Igazgatóság 3512 Miskolc, fax: a , ugyfelszolgalat@posta.hu, tel: a ), hogy azt kezelni tudjuk. Fordulhat továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. ugyfelszolgalat@naih.hu. honlap: naih.hu), valamint választása szerint lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszékhez. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH /2014 További tájékoztatást talál a Adatkezelési tájékoztató menüpontban. A nyereményjátékkal kapcsolatos információkat és a nyereményjáték hivatalos játékszabályzatát Szervező a játék időtartama alatt _eb_szabalyzat.pdf internetes oldalon teszi közzé. Szervező felvilágosítást ad a os helyi tarifával hívható ügyfélszolgálati telefonszámon. 7. Kizárt személyek A 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékot a Magyar Posta Zrt. szervezi. A 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékban a Magyar Posta Zrt. Filatéliai Osztály és a Társasági Kommunikációs Osztály alkalmazottjai, valamint e személyek Ptk.8:1 (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Ez a 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjáték független a Facebooktól, a Facebook nem támogatja, és nem vesz részt benne, a 2016-os Labdarúgó-Európabajnokság Nyereményjátékot kizárólag a Szervező indítja. Budapest, június 10. Magyar Posta Zrt. Szervező

Játékszabályzat. a Magyar Posta Zrt évi téli hírlap-előfizetés akció nyereményjátékhoz.

Játékszabályzat. a Magyar Posta Zrt évi téli hírlap-előfizetés akció nyereményjátékhoz. Játékszabályzat a Magyar Posta Zrt. 2017. évi téli hírlap-előfizetés akció nyereményjátékhoz. 1. A Magyar Posta Zrt. (továbbiakban: Szervező) által szervezett ajándéksorsolásos nyereményjátékban (a továbbiakban:

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Igényeljen ÉnPostám kártyát és nyerjen! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Igényeljen ÉnPostám kártyát és nyerjen! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. Igényeljen ÉnPostám kártyát és nyerjen! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) által indított Igényeljen

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) Megújult külső, mindig nyerő

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Használja ÉnPostám kártyáját és nyerjen! akció. Részvételi- és játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Használja ÉnPostám kártyáját és nyerjen! akció. Részvételi- és játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. Használja ÉnPostám kártyáját és nyerjen! akció Részvételi- és játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) Használja ÉnPostám kártyáját és

Részletesebben

Időtartama: október :00 órától november :00 óráig tart.

Időtartama: október :00 órától november :00 óráig tart. A MAGYAR POSTA ZRT. TIPPMIXELJ A POSTÁN, ÉS NYERJ KÉTFŐS UTAT A BL-DÖNTŐRE! PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. Szervező Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138 Budapest,

Részletesebben

Időtartama: A Promóció 4 hétig, október 7. 00:00 órától november 3. 24:00 óráig tart.

Időtartama: A Promóció 4 hétig, október 7. 00:00 órától november 3. 24:00 óráig tart. A MAGYAR POSTA ZRT. NYERJ IDŐT! PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. Szervező Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Cégjegyzékszám: 01-10-042463

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. A HŰSÉG MOST AJÁNDÉKOT ÉRHET akció. Részvételi- és játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. A HŰSÉG MOST AJÁNDÉKOT ÉRHET akció. Részvételi- és játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. A HŰSÉG MOST AJÁNDÉKOT ÉRHET akció Részvételi- és játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) A HŰSÉG MOST AJÁNDÉKOT ÉRHET! elnevezésű akcióban

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

A MAGYAR POSTA ZRT. 2. A promóció (továbbiakban: Promóció) időtartama: szeptember 5. 8:00 október :00

A MAGYAR POSTA ZRT. 2. A promóció (továbbiakban: Promóció) időtartama: szeptember 5. 8:00 október :00 A MAGYAR POSTA ZRT. EPOSTABOX TESZT - KÉRDŐÍVEK PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. Szervező Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Játékszabályzat. 1.2 Képeslaponként összesen 4 bélyegzőlenyomatot kell gyűjteni a játékban történő részvételhez.

Játékszabályzat. 1.2 Képeslaponként összesen 4 bélyegzőlenyomatot kell gyűjteni a játékban történő részvételhez. Játékszabályzat a Magyar Posta Zrt. 2019. évi tavaszi árus hírlap nyereményjátékhoz. 1. A Magyar Posta Zrt. (továbbiakban: Szervező) által szervezett ajándéksorsolásos nyereményjátékban (a továbbiakban:

Részletesebben

A MAGYAR POSTA ZRT. NYERJEN 1+1 MILLIÓT CSEKKBEFIZETÉSSEL! AJÁNDÉKSORSOLÁSOS AKCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGYAR POSTA ZRT. NYERJEN 1+1 MILLIÓT CSEKKBEFIZETÉSSEL! AJÁNDÉKSORSOLÁSOS AKCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGYAR POSTA ZRT. NYERJEN 1+1 MILLIÓT CSEKKBEFIZETÉSSEL! AJÁNDÉKSORSOLÁSOS AKCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) Nyerjen 1+1 milliót csekkbefizetéssel!

Részletesebben

Játékszabályzat. a Magyar Posta Zrt évi téli hírlap-előfizetés kampány nyereményjátékhoz.

Játékszabályzat. a Magyar Posta Zrt évi téli hírlap-előfizetés kampány nyereményjátékhoz. Játékszabályzat a Magyar Posta Zrt. 2018. évi téli hírlap-előfizetés kampány nyereményjátékhoz. 1. A Magyar Posta Zrt. (továbbiakban: Szervező) által szervezett ajándéksorsolásos nyereményjátékban (a továbbiakban:

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Részvételi játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató

Részvételi játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató Részvételi játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató 1. A játék elnevezése: Postás Példakép Díj - Kitüntetett figyelem a kitűnőknek 2. A játék szervezője: Postás Példakép Díj - Kitüntetett figyelem a

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart.

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA A Játék december 11. napján 00:00 órakor kezdődik és január 13. napjának 23:59 órájáig tart. AZ ÉV PÁRJA 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA DUNAÚJVÁROS 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

2. A promóció (továbbiakban: Promóció) időtartama: július :00 - augusztus :00

2. A promóció (továbbiakban: Promóció) időtartama: július :00 - augusztus :00 A MAGYAR POSTA ZRT. NEMZETKÖZI EMS GYORSPOSTA PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. Szervező Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A MAGYAR POSTA ZRT. NYERJEN 1+1 MILLIÓT CSEKKBEFIZETÉSSEL! AJÁNDÉKSORSOLÁSOS AKCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGYAR POSTA ZRT. NYERJEN 1+1 MILLIÓT CSEKKBEFIZETÉSSEL! AJÁNDÉKSORSOLÁSOS AKCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGYAR POSTA ZRT. NYERJEN 1+1 MILLIÓT CSEKKBEFIZETÉSSEL! AJÁNDÉKSORSOLÁSOS AKCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) Nyerjen 1+1 milliót csekkbefizetéssel!

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Egy kártya, amivel biztosan nyer! akció. Részvételi- és játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Egy kártya, amivel biztosan nyer! akció. Részvételi- és játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. Egy kártya, amivel biztosan nyer! akció Részvételi- és játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) Egy kártya, amivel biztosan nyer! elnevezésű

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat a Magyar Posta Zrt évi őszi hírlap-árus kampány nyereményjátékhoz.

Részvételi és Játékszabályzat a Magyar Posta Zrt évi őszi hírlap-árus kampány nyereményjátékhoz. Részvételi és Játékszabályzat a Magyar Posta Zrt. 2019. évi őszi hírlap-árus kampány nyereményjátékhoz. 1. A Magyar Posta Zrt. (továbbiakban: Szervező) által szervezett ajándéksorsolásos nyereményjátékban

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

ALDI Karácsony játékszabályzat

ALDI Karácsony játékszabályzat ALDI Karácsony játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

A MAGYAR POSTA ZRT. 2. A promóció (továbbiakban: Promóció) időtartama: szeptember 3. 10:00 december :00

A MAGYAR POSTA ZRT. 2. A promóció (továbbiakban: Promóció) időtartama: szeptember 3. 10:00 december :00 A MAGYAR POSTA ZRT. SZEMÉLYES BÉLYEG NYEREMÉNY JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. Szervező Magyar Posta Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Posta Hűségkártya Nyereményjátékának. Részvételi és Játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Posta Hűségkártya Nyereményjátékának. Részvételi és Játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. Posta Hűségkártya Nyereményjátékának 1. Általános feltételek Részvételi és Játékszabályzata A Magyar Posta Zrt., a játék szervezője (a továbbiakban: szervező) Posta Hűségkártya Nyereményjátékot

Részletesebben

A Magyar Narancs weboldalán ( meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata

A Magyar Narancs weboldalán (  meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata A Magyar Narancs weboldalán (www.magyarnarancs.hu) meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat a Magyar Narancs Kft (székhely:1094 Budapest, Páva utca 8.,

Részletesebben

Játékszabályzat Magyar Nemzet - Andrássy Rezidencia hotel előfizetői-nyereményjáték

Játékszabályzat Magyar Nemzet - Andrássy Rezidencia hotel előfizetői-nyereményjáték Játékszabályzat Magyar Nemzet - Andrássy Rezidencia hotel előfizetői-nyereményjáték A jelen játékban a Szervező, illetve a szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői,

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat PRIMA-PROTETIKA Kft. továbbiakban: Szervező) által meghirdetett Csaba Kártya játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék),

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának A FBAMSz 2018. évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2018. július 3. - 2018. szeptember 7. 1. A játék szervezője A Független Biztosítási Alkuszok

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője és lebonyolítója a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. (székhely: 8749 Zalakaros,

Részletesebben

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által Nyári utazási biztosítás akció - Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban:

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

LikeBalaton Stranddivat 2019 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA LIKEBALATON.HU

LikeBalaton Stranddivat 2019 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA LIKEBALATON.HU LikeBalaton Stranddivat 2019 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA LIKEBALATON.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz A játékra történő jelentkezéssel a játékosok kifejezetten elfogadják, magukra nézve kötelezőnek ismerik el a következő játékszabályt (a továbbiakban:

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet!

FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet! FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet! 1. A Játék időtartama 2015. március 02. napjának 00.00 órájától 2015. április 30. napja 24.00 óráig. 2. A Játék Szervezője FHB Bank Zrt. 1082 Budapest, Üllői út 48. 3.

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

A Játék december 13-án (szerda) 10:00 órakor indul, és december 18-án (hétfő) 23:59 óráig tart.

A Játék december 13-án (szerda) 10:00 órakor indul, és december 18-án (hétfő) 23:59 óráig tart. K&H Bank Zrt. Karácsonyi Nyereményjáték Játékszabályzata A K&H Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041043, nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek, illetve azokat teljesítik:

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek, illetve azokat teljesítik: JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Játék szervezője Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 1138 Budapest Váci út 140.; továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot (továbbiakban: Játék) szervez a Media Markt hírlevélre feliratkozók

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában

Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában Részvételi és pályázati szabályzat a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Bringasáv TV műsorban szervezett Bringasáv című nyereményjáték vonatkozásában 1. A Pályázaton való részvétel szabályainak megismerése

Részletesebben

KARÁCSONYI MOZAIKKERESŐ 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

KARÁCSONYI MOZAIKKERESŐ 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA KARÁCSONYI MOZAIKKERESŐ 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary

Részletesebben

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016. 11. 02. 2017. 01. 01. 1. A játék szervezője Az Ügyfélből milliomos nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE Jelen szabályzat az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Alkotó energia Paksi Atomerőmű hivatalos Facebook oldalán 2018.09.01. - 2018.09.30 között zajló 4 hét 4 kérdés elnevezésű nyereményjátékra

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T M T V A N E M Z E T E K L I G Á J A J Á T É K! H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T 1. A nyereményjáték szervezője: Az MTVA Nemzetek Ligája játék! (a továbbiakban: Játék) szervezője a Médiaszolgáltatástámogató

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi.

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi. Részvételi feltételek MaxxCreation Fotózz és nyerj applikáció A nyereményjáték szervezője a Modell és Hobby Kft. (Székhelye: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10; Központi ügyintézés: 1033 Budapest, Szőlőkert

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a NOVIS TRADE

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A promóció

Részletesebben

Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT

Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT I.1 Szervező, lebonyolító Szervező: Skybaby SD Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2400 Dunaújváros, Balogh Ádám utca 16-18.

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 2018. 11.12. 2018. 12.28. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben