Választási melléklet október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Választási melléklet. 2009. október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10."

Átírás

1 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa A szavazás időpontjai (valamennyi helyszínen): október 2-án óráig október 3-án óráig A szavazás helyszínei: 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u Marcali, Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium 7500 Nagyatád, Baross Gábor u. 10. Krúdy Gyula Szakközépiskola 8600 Siófok, Koch Róbert u. 8. Tisztelt Választó! Aki ezt az újságot névre szólóan megkapta, az a személy a évi szakmai kamarai választásokon választójoggal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy saját szakmai körében személy- és vagyonőr, vagy biztonságtechnikai tervező, szerelő, vagy magánnyomozó kamarai tisztségre választhat és választható. A Választói Névjegyzék megtekinthető a Kamara honlapján: és félfogadási időben az ügyfélszolgálatnál (lásd lapunk hátoldalán). A szavazást megelőző nagyon fontos tennivaló a megfelelő személyek jelölése! A közelmúltban, levélben megküldött JELÖLŐÍV tartalmazza a megyei Jelölőbizottság ajánlatát, melyet a tagságunk köréből gyűjtött vélemények, javaslatok alapján a Kamara Választási Szabályzatának előírásai szerint állított össze. A jelölőíven, a felsorolt személyek számának megfelelő mennyiségű üres sor áll rendelkezésére, hogy új (más) küldöttekre tegyen ajánlást, akár saját személyében is. A jelölőbizottság által ajánlott nevek közül bármennyit kihúzhat, de csak annyi új jelöltet írhat fel, ahány üres hely (sor) a jelölőíven van. Fontos tudni, hogy mindenki csak a saját szakmai tagozatában jelölhető! Lényeges, hogy egy jelölt akkor kerülhet fel a küldöttjelöltek listájára, ha a) a személy- és vagyonőr szakmai tagozatba tartozó legalább 10, b) a biztonságtechnikai szakmai tagozatba tarozó legalább 3, c) a magánnyomozó szakmai tagozatba tartozó legalább 2 érvényes jelölést kapott. A jelölőív csak aláírva érvényes! Új személy jelölése esetén a jelölést tevőnek meg kell kérnie a jelölt hozzájárulását ahhoz, hogy személyes adatait a választás során a szükséges mértékig kezeljék. A hozzájárulás megszerzéséről a jelölést tevő a jelölőíven nyilatkozik. A hamis nyilatkozat jogkövetkezményeiért a jelölést tevő tartozik felelősséggel. A jelölőívet legkésőbb szeptember 15-ig kell visszaküldeni a mellékelt válaszborítékban. Ezt követően érvényesen újabb jelöltre javaslatot tenni már nem lehet! Éljen a lehetőséggel, gyakorolja választó jogát! Somogy megyében a szavazás október 2-án (péntek) és október 3-án (szombat) lesz. A szavazáshoz hozza magával a személyi igazolványát és a kamarai tagsági igazolványát! Bődi Ferenc megyei választási bizottság elnöke

2 2 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet küldöttjelöltjeink Személy- és vagyonőr tagozat HARKÁNY LÁSZLÓ 57 éves vagyok. Személy,- és vagyonőri vizsgával rendelkezem óta tevékenykedem a vagyonvédelemben. A szakmai kamara alapító tagja vagyok, elsősorban élőerős területen tevékenykedek. Jelenlegi kamarai tisztségeim: a szakmai kamara megyei elnöke, valamint országos küldött, és országos elnökségi tag, a kamarai hírlevél szerkesztőbizottságának elnöke,majd tagja. Vizsgabizottsági tagként tevékenykedek a biztonság őri tagozatban. BŐDI FERENC 69 éves vagyok. Szakmai végzettségem felsőfokú biztonságszervező, középfokú munkavédelmi felügyelő valamint elvégeztem a Zrínyi Miklós Katonai Akadémiát. A vagyonvédelemben 1995 óta dolgozok, elsősorban a vagyonvédelem, oktatás, pénz- és értékszállítás területén. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja a személy, - és vagyonvédelmi tagozatban. Jelenlegi kamarai tisztségem, megyei és országos küldött, valamint az élőerős tagozat alelnök. KATONA ISTVÁN 56 éves vagyok. Szakmai végzettségem személy,- és vagyonőr, magánnyomozói, valamint felsőfokú végzettséggel rendelkezem óta dolgozok a vagyonvédelemben, kezdetben mint cégvezető, majd cégtulajdonosként. Később társadalmi munkában, a vagyonvédelmi kamara megyei elnökségében az általános alelnöki tevékenységet látom el. Vagyonvédelmi kamara megalakulása után országos küldöttként is részt veszek a vagyonvédelmi munkában. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja, személy,- és vagyonvédelmi tagozatban. Általános alelnöki tisztségem mellett, igény szerint részt veszek a szakmai vizsgáztatásokban is. GULYÁS ERIKA 39 éves vagyok. Személy,- és vagyonőri tanfolyamot végeztem. Polgári végzettségem kereskedelmi és vendéglátó ipari szakközépiskola. Vagyonvédelemben 1996 óta dolgozok, munkaterületem az objektumőrzés és az oktatás. Itt felsővezetőként tevékenykedek. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja a személy,- és vagyonőri tagozatban. Jelenleg kamarai tisztségem nincs.

3 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 3 ANDRELL LÁSZLÓ ISTVÁN 58 éves vagyok. Szakmai végzettségem biztonságszervező. A Zrínyi Miklós katonai műszaki főiskolát végeztem el. A vagyonvédelemben 1988 óta tevékenykedek. Szakmai területem a pénzszállítás, kutyás vagyonőr, valamint távfelügyelet kezelés is. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja a személy- és vagyonvédelmi tagozatban. Jelenleg megyei és országos küldött vagyok, valamint tagja vagyok az országos etikai bizottságnak. Szakmai vizsgákon veszek részt a kamara részéről, mint vizsgabizottsági tag. PUSKÁS BÉLA 57 éves vagyok. Egyetemi végzettséggel rendelkezem, melyet a nemzetvédelmi egyetemen szereztem óta dolgozok a vagyonvédelemben. Jelenleg a kamara jelölőbizottságát vezetem, kamarai tagságom szintén 1998-tól íródik. A személy és vagyonőri tagozatban dolgozom. Az elmúlt ciklusban és jelenleg is jelölő bizottság elnöke vagyok és az ezzel kapcsolatos teendőket végzem. HEGEDŰS ILDIKÓ 39 éves vagyok. Szakmai végzettségem felsőfokú biztonságszervező, személy és vagyonőr, valamint magánnyomozói képesítést is szereztem óta foglalkozok a vagyonvédelemmel, elsősorban az élőerős őrzés a fő tevékenységi profilom, valamint távfelügyeleti rendszert is működtetek óta vagyok a szakmai kamara tagja, munkámat a személy és vagyonőri tagozatban végzem. Jelenleg az oktatási szakcsoportot vezetem. Kamarai munkásságom ezzel függ össze. BERNÁTH LAJOS 57 éves vagyok. Szalmai végzettségem személy,- és vagyonőr. Iskolai végzettségem főiskola óta dolgozok a vagyonvédelemben, mint objektumőr. Esetenként részt veszek rendezvénybiztosításokban is. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja, a személy,- és vagyonőri tagozatban. Jelenleg egy kisebb csoport vezetését végzem, akik szintén vagyonőrök. Jelenleg kamarai tisztségem nincs, így kamarai munkát sem végzek. SZÉP TÜNDE 38 éves vagyok. Személy,- és vagyonőri vizsgával rendelkezem. Polgári végzettségem szakmunkásképző óta dolgozok a vagyonvédelemben, elsősorban diszpécser és objektumőrzés területén. A szakmai kamarának 2002 óta vagyok tagja személy,- és vagyonvédelmi tagozatban. Jelenleg megyei küldött vagyok, az elmúlt választáson a területi szavazatszámláló bizottság tagjaként dolgoztam.

4 4 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet TÁLAS IMRE 64 éves vagyok. Főiskolát végeztem műszaki szakon. A vagyonvédelemben 1991 óta dolgozok, elsősorban az oktatás és a képzés területén. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja, a személy és vagyonvédelem területén dolgozok. Jelenleg az etikai bizottság elnöki teendőit látom el. DR. PALKA SÁNDOR 50 éves vagyok. Jogi egyetemet végeztem, és jogtanácsosi vizsgával rendelkezem. A vagyonvédelem különböző területein 1991 óta dolgozok. A szakmai kamarának 2003 óta vagyok tagja, mint személy és vagyonőr. Kamarai tisztségem jelenleg nincs. VARGA ISTVÁN 53 éves vagyok óta tagja vagyok a kamarának a személy és vagyonvédelmi tagozatban. Munkaterületeim: élőerős őrzés, távfelügyelet. Jelenleg a kamara megyei szervezeténél pénzügyi ellenőrző bizottságának elnöki tisztségét töltöm be. PAVLOV ERVIN 53 éves vagyok. Középiskolai végzettséggel rendelkezem. A vagyonvédelemben 1996 óta dolgozok. Személy,- és vagyonvédelem, objektumőrzés és pénzszállítás területén. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja a személy,- és vagyonvédelmi tagozatban. Jelenlegi kamarai tisztségem, szavazatszámláló bizottság elnökeként dolgozom, az ezzel kapcsolatos kamarai munkákat végzem. BANK KÁROLY 54 éves vagyok. Személy,- vagyonőri tanfolyamot 1996-ban végeztem és azóta dolgozom a vagyonvédelemben. Polgári képesítésem Gépészeti Szakközépiskola. Egyéni vállalkozóként dolgozom. Fő tevékenységem az élőerős őrzés. A szakmai kamarának 2001 óta vagyok tagja személy,- és vagyonvédelmi tagozatban ban kamarai pótküldöttnek választottak májusától a mandátumszámláló bizottság tagja vagyok, az ezzel kapcsolatos munkákat végzem elsősorban.

5 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 5 LAKI ISTVÁN 53 éves vagyok. Felsőfokú biztonságszervezői és magánnyomozói, valamint személy,- és vagyonőr képesítéssel rendelkezem óta dolgozok a vagyonvédelemben, elsősorban vagyonvédelmi területen, de igény szerint biztonságszervezői tevékenységet is végzek. A szakmai kamarának 1999 óta vagyok tagja a személy,- és vagyonvédelmi tagozatban. Az etikai bizottság tagja vagyok. Igény szerint részt veszek a kamarai választások lebonyolításában, segítem az információk átadását a velem munkakapcsolatban álló vagyonőrök részére. SZÉP JÓZSEF 52 éves vagyok. Iskolai végzettségem erdész, faipari technikum. A szakmai kamarának 2003 óta vagyok a tagja. Munkaterületeim: személy és vagyonőr, fegyveres pénzszállító, bankőr, fegyveres járőr. Jelenleg kamarai tisztségem nincs. SCHUMANN ZOLTÁNNÉ 34 éves vagyok. A személy és vagyonvédelmi vizsga letétele után különböző munkahelyeken dolgoztam a vagyonvédelemben. Elsősorban, mint személy,- és vagyonőr. A szakmai kamarának 2006 óta vagyok tagja. Jelenleg kamarai tisztségem nincs, így kamarai munkát sem végzek. GÖNCZ GÁBOR 47 éves vagyok. Rendőrtiszti főiskolát végeztem, valamint számviteli főiskolával is rendelkezem óta dolgozok a vagyonvédelemben. Objektumvédelem és magánnyomozás területén óta vagyok a kamara tagja személy,- és vagyonőri szakon. Jelenleg kamarai tisztségem nincs, régebben a pénzügyi bizottság teendői láttam el. VARGA ZOLTÁN 36 éves vagyok. Mezőgazdasági gépszerelő szakmám van és érettségivel rendelkezem óta dolgozok a vagyonvédelemben. Jelenleg is áruházi biztonsági őr vagyok. Személy,- és vagyonőri tagozatban dolgozom, jelenleg kamarai tisztségem nincs.

6 6 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet KOHULÁK TIBOR 42 éves vagyok. Személy,- és vagyonőr vizsgával rendelkezem. Polgári végzettségem kőműves. A vagyonvédelemben 1989 óta dolgozom, elsősorban objektumőrzés, portaszolgálat valamint pénz és értékszállítás területén. Igény szerint személyi védelemmel is foglalkozom óta vagyok kamarai tag, munkámat a személy-, és vagyonvédelmi tagozatban végzem. BOGDÁNY JÓZSEF 53 éves vagyok. Szakmunkásképzőt végeztem, emellett megszereztem a személy- és vagyonőri képesítést is. A vagyonvédelemben 2006 óta dolgozok, elsősorban objektumvédelem és portai szolgálat területén óta vagyok tagja a szakmai kamarának. Jelenleg kamarai tisztségem nincs, így kamarai munkát sem végzek. BRANDTMÜLLER ZOLTÁN 49 éves vagyok. Személy,- és vagyonőri vizsgával rendelkezem. Polgári végzettségem szakmunkás. A vagyonvédelemben 2007 óta dolgozok, munkámat elsősorban vagyonvédelem és objektumőrzés területén folytatom. A szakmai kamarának 2007 óta vagyok tagja a személy,- és vagyonvédelmi tagozatban. Jelenleg kamarai tisztségem nincs, így kamarai munkát sem végzek. CSISZÁR NORBERT 35 éves vagyok. Személy,- és vagyonőri vizsgával rendelkezem, polgári végzettségem 3 ipari. Gépszerelő és karbantartó szakon tanultam óta dolgozok a vagyonvédelemben, elsősorban a személy,- és vagyonőrzés, értékszállítás és sportrendezvény biztosítás területén. A szakmai kamarának 2000 óta vagyok tagja a személy,- és vagyonőri tagozatban. Jelenleg kamarai tisztségem nincs, így kamarai munkát sem végzek.

7 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 7 Biztonságtechnikai tagozat BOGNÁR LÁSZLÓ 48 éves vagyok. Főiskolai végzettségem informatikai mérnök, biztonságtechnikai szakon. Polgári végzettségem egyetem: Agrárinformatikai mérnöki szakon. Szakmai végzettségemet tekintve biztonságtechnikai tervező, szerelő, valamint személy és vagyonőr is vagyok. Rendelkezem továbbá BM- OKF tűztervezői hatósági engedéllyel óta dolgozok a vagyonvédelemben, kezdetben szerelőként, jelenleg cégvezetőként. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja a biztonságtechnikai tervező- szerelő szakon. Az elmúlt ciklusban 2 évig biztonságtechnikai alelnökként tevékenykedtem. KOZÁRI ZOLTÁN 53 éves vagyok. Középfokú gépész végzettséggel rendelkezem. A vagyonvédelemben 1998 óta dolgozok, szakmai területem: biztonságtechnikai szerelő. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja, biztonságtechnikai szerelő-tervező tagozatban. Jelenleg kamarai tisztségem nincs, így kamarai munkát sem végzek. MEZRICZKY MIKLÓS LÁSZLÓ 44 éves vagyok. Informatikus mérnöki képesítéssel rendelkezem. A kamarának 1998 óta vagyok a tagja. Munkámat biztonságtechnikai, mechanikai és vagyonvédelmi tervezői szerelő szakon végzem. Munkaterületeim: Elektronikus riasztórendszerek tervezése, telepítése, szervízelése, karbantartása. Jelenleg kamarai tisztségem nincs. WEISZMANDL JÁNOS 45 éves vagyok. Biztonságtechnikai szerelő, biztonsági őr és tűzvédelmi szakvizsgával rendelkezem. A vagyonvédelemben 2000 óta veszek részt mint biztonságtechnikai szerelő. Jelenleg is ebben a munkakörben dolgozok. A szakmai kamarának 2000 óta vagyok tagja, a biztonságtechnikai alelnöke vagyok, az ezzel kapcsolatos tevékenységeket végzem.

8 8 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet Magánnyomozói tagozat VÁRHEGYI GÉZA 65 éves vagyok. Rendőrtiszti Főiskolát végeztem. A vagyonvédelemben 1995 óta dolgozok magánnyomozói szakon. A szakmai kamarának 1998 óta vagyok tagja. A magánnyomozói tagozat alelnöki teendői látom el. A szakmai kamara országos küldöttjeként is tevékenykedek. DR. MOLNÁR ATTILA 43 éves vagyok. RTF átképző tagozat Jogtudományi egyetemen végeztem tanulmányaimat. A magánnyomozásban február 1-je óta dolgozom, mint magánnyomozó. A szakmai kamarának ugyancsak 2009 február 1-je óta vagyok tagja a magánnyomozói tagozatban. Jelenleg kamarai tisztségem nincs. MOLNÁRNÉ STANDER JUDIT 46 éves vagyok. Budapesten érettségiztem, elvégeztem a biztonságszervező szakot, valamint a magánnyomozói szakot is. Jelenleg személy- és vagyonőri vizsgával is rendelkezem, de a magánnyomozói tagozat tagja vagyok. A szakmai kamarának 2006 óta vagyok tagja. Igény szerint vizsgabizottsági képviselőként is tevékenykedek. PÁLINKÁS ATTILA 45 éves vagyok. Kossuth Lajos Katonai Főiskolán végeztem és a Rendőrtiszti Főiskolán folytattam tanulmányaimat. A vagyonvédelemben 2005 óta dolgozok magánnyomozói szakon. A szakmai kamarának szintén 2005 óta vagyok tagja. Jelenleg kamarai tisztségem nincs. LENGYEL ZOLTÁN 44 éves vagyok. Rendőrtiszti valamint Katonai Főiskolát végeztem óta dolgozok a vagyonvédelemben, vagyonvédelem, biztonsági őr és magánnyomozói tevékenységeket végzek. A szakmai kamarának 2004 óta vagyok tagja a magánnyomozói tagozatban. Jelenleg kamarai tisztségem nincs.

Választási melléklet. 2009. október 9-én és 10-én. Paks, Atomix Kft. Paks, Dózsa György u. 47., Schöni 2001 Kft. iroda

Választási melléklet. 2009. október 9-én és 10-én. Paks, Atomix Kft. Paks, Dózsa György u. 47., Schöni 2001 Kft. iroda 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa

Részletesebben

Választási melléklet október 12-én. SZVMSZK Baranya Megyei Szervezete Pécs, Siklósi út 1. I. emelet 8.

Választási melléklet október 12-én. SZVMSZK Baranya Megyei Szervezete Pécs, Siklósi út 1. I. emelet 8. 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa

Részletesebben

Küldöttgyűlés

Küldöttgyűlés SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA FEJÉR MEGYEI SZERVEZETE Küldöttgyűlés 2016.05.12. Kárpáti Zoltán megyei elnök A napirendi pontok: 1./ Elnöki beszámoló az elnökség 2015.04.29 i küldöttgyűlés

Részletesebben

A kamara elsı választásának szabályai

A kamara elsı választásának szabályai 24/1998. (VI. 9.) BM rendelet a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról

Részletesebben

HATÁROZATAI május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat

HATÁROZATAI május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat Szám: 02/A/07/2011. A SZVMSZK BARANYA MEGYEI ELNÖKSÉG HATÁROZATAI 2011. május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat A megyei szervezet elnöksége a napirendre

Részletesebben

- aktív tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

- aktív tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út 37-39. Telefon: 00-(36)-1-220-5690 FAX: 00-(36)-1-220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921.

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara a komplex

Részletesebben

Vállalkozási feltételek, képzési tájékoztató

Vállalkozási feltételek, képzési tájékoztató Vállalkozási feltételek, képzési tájékoztató 1. A képző szerv megnevezése, címe és telefonszáma Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari szakképző Iskola és Kollégium 9028 Győr, Régi Veszprémi út 1-3.

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

A Szakmai Kollégium 2013. évi munkaterve

A Szakmai Kollégium 2013. évi munkaterve Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Szakmai Kollégium 1135 Budapest, Szegedi út 37-39. Telefon: 1-220-5690 Fax: 1-220-8921 E-mail: kamara@szvmszk.hu Szám: 00/E/ 144 /1/ 2013 A Szakmai

Részletesebben

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE 2012. évtől Készítette: Tóth Andrea MESZK Felnőtt Ápolás Tagozat, Országos Tagozatvezető MESZK Országos Szervezet 1082 Budapest, Üllői út 82. Szakmai Tagozatok Alapszabály

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2017. év 1./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége a módosításokkal elfogadta a napirendi 2./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége egyhangúan

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE (AJÁNLÁS) B.8. fejezet Őrző- védő szolgálat követelmények kiadás A dokumentum megnevezése kiadva visszavonva 0 Őrző-

Részletesebben

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2 Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 1. oldal 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól

Részletesebben

Területi elnök Munk Jánosné. Általános alelnök Pfaffné Deli Zsuzsanna

Területi elnök Munk Jánosné. Általános alelnök Pfaffné Deli Zsuzsanna Területi elnök Munk Jánosné Általános alelnök Pfaffné Deli Zsuzsanna 1982-ben általános ápoló és asszisztensi képesítéssel kezdtem szakmai pályafutásomat a Tolna megyei Kórház I. Belgyógyászati osztályán,

Részletesebben

12/2004. (II. 13.) GKM rendelet

12/2004. (II. 13.) GKM rendelet 12/20. (II. 13.) GKM rendelet a földgázellátásban műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai képesítésről és gyakorlatról A földgázellátásról szóló 2003. évi XLII.

Részletesebben

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT.

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. BEMUTATKOZUNK Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. A vagyonvédelmi rendszerek létesítése iránt meg növekedet igények rugalmasabb és színvonalasabb kielégítésére alakult l989. tavaszán

Részletesebben

Kötelező óraszámok és teljesítendő menettávolságok a közúti járművezető-képző tanfolyamokon

Kötelező óraszámok és teljesítendő menettávolságok a közúti járművezető-képző tanfolyamokon Kötelező óraszámok és teljesítendő menettávolságok a közúti járművezető-képző tanfolyamokon Kategória Alapismeretek Elméleti és Bü tantárgyak Járművezetési gyakorlat Megjegyzés?óra K Je Szü F 1 2 Mu Bü?óra

Részletesebben

A belügyminiszter. BM rendelete

A belügyminiszter. BM rendelete A belügyminiszter./2015. ( ) BM rendelete az Országgyűlési Őrség hivatásos állományát érintő humánigazgatási tárgyú szabályokról szóló 56/2012. (XI. 22.) BM rendelet módosításáról A rendvédelmi feladatokat

Részletesebben

Minden, ami Biztonságvédelem

Minden, ami Biztonságvédelem Minden, ami Biztonságvédelem Mechanikus biztonságtechnikai eszközök Távfelügyelet, Biztonságtechnika Vagyonvédelem, Magánnyomozás Munka-, Tűz- és Környezetvédelem Oktatás Társaságunk működési-, szolgáltatási

Részletesebben

Pályázati felhívás. A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül, az a személy, aki

Pályázati felhívás. A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül, az a személy, aki Pályázati felhívás A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre 1. A pályázati kiírás célja:

Részletesebben

32/2002. (XII. 12.) BM

32/2002. (XII. 12.) BM 32/2002. (XII. 12.) BM rendelet a hivatásos katasztrófavédelmi szerveknél, a tűzoltóságoknál, valamint az ez irányú szakágazatban foglalkoztatottak képesítési követelményeiről és képzési rendszeréről A

Részletesebben

Kossuth Lajos Hadtudományi Kar

Kossuth Lajos Hadtudományi Kar Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem 1101 Budapest, Hungária krt. 9-11. Telefon: 432-9000/29-357 Telefax: 432-9027 Szakok, képzési idő, vizsgatárgyak Képz. Választható szak, szakpár A N Biztonság-és védelempolitikai

Részletesebben

Kamarai Értesít TARTALOM TISZTELT LAPOLVASÓ!

Kamarai Értesít TARTALOM TISZTELT LAPOLVASÓ! 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Kamarai Értesít polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa TARTALOM

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év 2010. év 1./ 2010. (01. 12.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége egyhangúan elfogadta az elnökség 2010. I. féléves munkatervét. 2./ 2010. (01. 12.) számú elnökségi határozat

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év 2011. év 1./ 2011. (01. 18.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége a módosításokkal együtt egyhangúan elfogadta Szabó István élőerős alelnök úr beszámolóját, az élőerős

Részletesebben

A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI

A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA ORSZÁGOS Elnökség 43/2013. (05.28.) számú határozata A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI szakterületek körébe tartozó önálló szakértői tevékenységek

Részletesebben

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2 Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 1. oldal 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól

Részletesebben

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának A Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. TARTALOMJEGYZÉK 1. Felelős műszaki vezetői és építési

Részletesebben

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Az iskola szakmaszerkezeti felépítése: A Szakképesítés (képzési program) Jelentkezés időtartama Ssz. kimenetelének határmegnevezése hónap

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ÉPÍTÉSI TAGOZAT TERÜLET-ÉS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. 2 TARTALOMJEGYZÉK MAGYARÁZAT 1. A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI SZAKOSZTÁLY 2. A

Részletesebben

Továbbtanulási adatok és pályakövetés eredményei 2006/2007

Továbbtanulási adatok és pályakövetés eredményei 2006/2007 KÖZGAZDASÁGI Továbbtanulási adatok és pályakövetés eredményei 2006/2007 Végzettek Jelentkezők Egyetemre Felvételt nyert Főiskolára Felsőfokú szakképzésbe 130 fő 122 fő 23 fő (Szegedi Tudományegyetem, Veszprémi

Részletesebben

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola PÁLYAVÁLASZTÁSI ÚTMUTATÓ 2018/2019-ES TANÉV Az iskola szakmaszerkezeti felépítése: Ssz. A Szakképesítés (képzési program)

Részletesebben

a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D

a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D 2018.09.01. 1/8 Ezen szakosztályi ügyrend az alábbi jogszabályok és szabályzatok alapján és figyelembevételével

Részletesebben

Név:... Kamarai tagsági nyilvántartási szám: Lakás címe:... Értesítési cím (ha nem azonos a lakáscímmel):... Napközbeni telefon:...

Név:... Kamarai tagsági nyilvántartási szám: Lakás címe:... Értesítési cím (ha nem azonos a lakáscímmel):... Napközbeni telefon:... A mérnöki kamara tölti ki Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara Debrecen, Arany János u. 45. Iktatás kelte: Iktató neve: Iktató szám: KÉRELEM A MÉRNÖKI KAMARA ÁLTAL ADHATÓ TELEPÜLÉSTERVEZÉSI, ÉPÍTÉSZETI-MŰSZAKI

Részletesebben

Fókuszban az építkezés résztvevőinek jogosultsága

Fókuszban az építkezés résztvevőinek jogosultsága Fókuszban az építkezés résztvevőinek jogosultsága Takács Zsuzsanna, titkár KEM Mérnöki és Építész Kamara Tatabánya, 2011. október 19. Akiben zűrzavar van, az zűrzavart hoz létre környezetében. Akiben rend

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

MÉRNÖKI JOGOSULTSÁGOK, ELŐÍRT TOVÁBBKÉPZÉS

MÉRNÖKI JOGOSULTSÁGOK, ELŐÍRT TOVÁBBKÉPZÉS VI. KATONAI ÉPÍTÉSHATÓSÁGI KONFERENCIA 2007. május 31. MÉRNÖKI JOGOSULTSÁGOK, ELŐÍRT TOVÁBBKÉPZÉS Előadó: dr. Korda János MMK alelnök ÚJ JOGSZABÁLYOK 1. 244/2006. (XII.5.) Korm. r. az építési műszaki ellenőri,

Részletesebben

MMK Küldöttgyűlési határozatok

MMK Küldöttgyűlési határozatok MMK Küldöttgyűlési határozatok 2016 2016. május 21. 1/2016. (V.21.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara 2016. május 21-i Küldöttgyűlése határozatképes. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

A Szakmai Kollégium évi munkaterve

A Szakmai Kollégium évi munkaterve Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Szakmai Kollégium 1132 Budapest, Kádár u. 13.. Telefon: 1-220-5690 Fax: 1-220-8921 E-mail: kamara@szvmszk.hu Szám: 00/E/ 133 / 1 / 2014 A Szakmai

Részletesebben

Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató

Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató OM azonosító: 200886 Cím: 3900 Szerencs, Ondi út 1. Telefon: 47/362-533 47/361-444 47/362-132 Fax: 47/362-533/102-es

Részletesebben

Securing Your World G4S CÉGCSOPORT

Securing Your World G4S CÉGCSOPORT Securing Your World G4S CÉGCSOPORT Készpénzlogisztika Biztonsági szolgáltatások Távfelügyelet Biztonságtechnika Üdvözöljük a biztonsági megoldások világában! A G4S világszerte a legkedveltebb vagyonvédelmi

Részletesebben

A D A T L A P. a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez

A D A T L A P. a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez 1 A D A T L A P a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez új pályázat benyújtása: hosszabbítás: nyilvántartásba vétel időpontja:... név:... születési

Részletesebben

SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA

SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA 2. számú melléklet SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA A szakképzési hozzájárulásra kötelezett vagyonvédelmi gazdálkodó szervezetek a Személy- és vagyonőr (32 861 01)/Magánnyomozó (52

Részletesebben

TERVEZET EZ A TERVEZET A MINISZTÉRIUM ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI

TERVEZET EZ A TERVEZET A MINISZTÉRIUM ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Iktatószám: GKM/4330/ /2007 A földgázellátásban műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakörök betöltéséhez szükséges képesítésről és ról szóló 12/2004. (II. 13.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Atlétikai Szövetség január 21-i évközi, egyben tisztújító küldöttgyűlésére létrehozott Jelölő Bizottság üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Atlétikai Szövetség január 21-i évközi, egyben tisztújító küldöttgyűlésére létrehozott Jelölő Bizottság üléséről JEGYZŐKÖNYV a Magyar Atlétikai Szövetség 2017. január 21-i évközi, egyben tisztújító küldöttgyűlésére létrehozott Jelölő Bizottság üléséről Az ülés időpontja: 2017. január 3. Az ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

Egyesület évi Közgyűlése

Egyesület évi Közgyűlése Az EOQ MNB Egyesület 2019. évi Közgyűlése Trinitum Alkotó Tér 1015 Budapest, Hattyú utca 14. 2019. április 30. 1 A javasolt napirend 1. Megnyitó 2. A napirend, majd a tisztségviselők elfogadása 3. Beszámoló

Részletesebben

Antal Szilvia Zsuzsanna egyetem pedagógus középiskolai tanár; angoltanár, történelem szakos tanár. szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató;

Antal Szilvia Zsuzsanna egyetem pedagógus középiskolai tanár; angoltanár, történelem szakos tanár. szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató; Antal Szilvia Zsuzsanna egyetem pedagógus középiskolai tanár; angoltanár, történelem szakos tanár Aradi Patrik technikus gyakorlati oktató magasépítő technikus Bánszeginé Dudás Mária egyetem pedagógus;

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014. az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő felvételre

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014. az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő felvételre PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014. az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő felvételre A Belügyminisztérium (a továbbiakban: BM) a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény 15. (1) bekezdése,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Miskolci Közjegyzői Kamara Elnöksége pályázatot hirdet. Ózd székhelyű közjegyzői állás betöltésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Miskolci Közjegyzői Kamara Elnöksége pályázatot hirdet. Ózd székhelyű közjegyzői állás betöltésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Miskolci Közjegyzői Kamara Elnöksége pályázatot hirdet Ózd székhelyű közjegyzői állás betöltésére. A közjegyzői állásra azok pályázhatnak, akik a közjegyzőkről szóló 1991. évi XLI.

Részletesebben

Kelt:. a kérelmező aláírása A területi kamara előzetes észrevételei, közlendői (szakcsoport véleménye): A mérnöki kamara tölti ki

Kelt:. a kérelmező aláírása A területi kamara előzetes észrevételei, közlendői (szakcsoport véleménye): A mérnöki kamara tölti ki A mérnöki kamara tölti ki Iktatás kelte: Iktató neve: Iktató szám: KÉRELEM MÉRNÖKI KAMARA ÁLTAL ADHATÓ TERVEZŐI, ILL. SZAKÉRTŐI ENGEDÉLY MEGADÁSÁRA, VAGY MEGHOSSZABBÍTÁSÁRA Név:.....................................................................................

Részletesebben

Szakcsoport Ü G Y R E N D

Szakcsoport Ü G Y R E N D Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozata és Baranya Megyei Mérnöki Kamara Somogy Megyei Mérnöki Kamara Tolna Megyei Mérnöki Kamara Szakcsoport Ü G Y R E N D 2015. 1/10 Ezen szakcsoporti

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete Biztonság: - létbiztonság; - közbiztonság; - anyagi biztonság; - magántulajdon; A biztonság A "biztonság" szó latin megfelelője

Részletesebben

7. Az intézmény alapítója: Magyar Üzletemberképző Iskolamodell Alapítvány 1149 Budapest, Angol u. 36.

7. Az intézmény alapítója: Magyar Üzletemberképző Iskolamodell Alapítvány 1149 Budapest, Angol u. 36. ALAPÍTÓ OKIRAT /A 2004. augusztus 04-én kelt és többször módosított alapító okirat a 2011. március 31-i kuratóriumi döntés alapján született módosításokkal, egységes szerkezetben, melynek hatályba lépése:

Részletesebben

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015.

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. A KTE soron következő területi és tagozati tisztségviselők választása 2014 őszén, az országos tisztségviselők választása pedig 2015 tavaszán

Részletesebben

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A Magyar Vámügyi Szövetség közgyűlése az Alapszabályban, illetve a Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak alapján háromévente a következő tisztségviselőket

Részletesebben

Információk a 11. évfolyamot érintő választási lehetőségekről a szülőknek

Információk a 11. évfolyamot érintő választási lehetőségekről a szülőknek Információk a 11. évfolyamot érintő választási lehetőségekről a szülőknek Szakmunkás vizsga vagy érettségi és technikus képesítés? Szakmunkás képesítések (6 óra, 3-3 óra mindegyik évfolyamon): A felszabaduló

Részletesebben

Magyar joganyagok - 12/2004. (II. 13.) GKM rendelet - a földgázellátásban műszaki b 2. oldal (7) A külföldön szerzett bizonyítványok és oklevelek elis

Magyar joganyagok - 12/2004. (II. 13.) GKM rendelet - a földgázellátásban műszaki b 2. oldal (7) A külföldön szerzett bizonyítványok és oklevelek elis Magyar joganyagok - 12/2004. (II. 13.) GKM rendelet - a földgázellátásban műszaki b 1. oldal 12/2004. (II. 13.) GKM rendelet a földgázellátásban műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakörök képesítésről

Részletesebben

Pályázati felhívás. - Egy pályázó több szakmacsoportban, de maximum 15 szakképesítésben nyújthatja be pályázatát.

Pályázati felhívás. - Egy pályázó több szakmacsoportban, de maximum 15 szakképesítésben nyújthatja be pályázatát. Pályázati felhívás A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre 1. A pályázati kiírás célja: A szakképzésről szóló,

Részletesebben

2014. január március 28.

2014. január március 28. 2014. január 10. 1/2014. (I. 10.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlése a Magyar Mérnöki Kamara Szakmagyakorlási Szabályzatát elfogadta. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

A D A T L A P a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez

A D A T L A P a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez 1 A D A T L A P a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez új pályázat benyújtása: hosszabbítás: nyilvántartásba vétel időpontja:... név:... születési

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2015 2015. október 1. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. október 1. 18h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának A Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. TARTALOMJEGYZÉK 1. Felelős műszaki vezetői és építési

Részletesebben

Önéletrajz. Személyi adatok. Foglalkozási terület. Szakmai tapasztalat. Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Balogh Zoltán

Önéletrajz. Személyi adatok. Foglalkozási terület. Szakmai tapasztalat. Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Balogh Zoltán Önéletrajz Személyi adatok Vezetéknév(ek) / Utónév(ek) Balogh Zoltán Cím(ek) Mikecz Kálmán utca 19/b, 4400 Nyíregyháza (Magyarország) Mobil +36 30 205 7047 E-mail(ek) bazoli@freemail.hu Állampolgárság

Részletesebben

Díjak, elismerések a ZMNE I. Ludovika Fesztiválon

Díjak, elismerések a ZMNE I. Ludovika Fesztiválon Díjak, elismerések a ZMNE I. Ludovika Fesztiválon 1. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem kancellára kiemelkedő közéleti tevékenysége és az egyetem kapcsolatrendszerének bővítése érdekében végzett munkája

Részletesebben

1./ A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához S.sz. Végzettség Szakképzettség

1./ A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához S.sz. Végzettség Szakképzettség 1./ A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához S.sz. Végzettség Szakképzettség 1. Általános iskolai tanító Történelem szak Történelem szakos

Részletesebben

Szakmai önéletrajz. Dr. Németh József PhD. rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos

Szakmai önéletrajz. Dr. Németh József PhD. rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos Szakmai önéletrajz Dr. Németh József PhD. rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos Munkahelyek: - 2013. Rendőrség Tudományos Tanácsa elnök - 2012-2013. Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, rendelkezési állomány,

Részletesebben

IPARBIZTONSÁGI KÉPZÉS- ÉS TOVÁBBKÉPZÉS MAGYARORSZÁGON. Iparbiztonsági szakértői napok

IPARBIZTONSÁGI KÉPZÉS- ÉS TOVÁBBKÉPZÉS MAGYARORSZÁGON. Iparbiztonsági szakértői napok IPARBIZTONSÁGI KÉPZÉS- ÉS TOVÁBBKÉPZÉS MAGYARORSZÁGON Dr. KÁTAI-URBÁN Lajos tű. alezredes, PhD egyetemi docens Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet Iparbiztonsági szakértői napok Visegrád,

Részletesebben

Itt nem sok döntési lehetőség van (nincs szabad sáv) Idegen nyelv: angol és német választható Kötelezően választható tárgy: emelt érettségire

Itt nem sok döntési lehetőség van (nincs szabad sáv) Idegen nyelv: angol és német választható Kötelezően választható tárgy: emelt érettségire Itt nem sok döntési lehetőség van (nincs szabad sáv) Idegen nyelv: angol és német választható Kötelezően választható tárgy: emelt érettségire felkészítő (ha összejön a szükséges létszám), vagy a diák választhat

Részletesebben

A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A

A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A A Mozdonyvezetők Szakszervezetének Alapszabálya szerint a négyévente sorra kerülő tisztújító kongresszus előtt tagcsoporti és területi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

5. A választás menete

5. A választás menete 5. A választás menete Ahhoz, hogy egy szervezetben a választás az Alapszabálynak és a Választási Szabályzatnak megfelelően történjen meg, pontos menetet, ütemtervet kell betartani, követni. Két fontos

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

53/2005. (XI. 10.) BM rendelet. a tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről és a szakvizsga részletes szabályairól

53/2005. (XI. 10.) BM rendelet. a tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről és a szakvizsga részletes szabályairól 53/2005. (XI. 10.) BM rendelet a tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről és a szakvizsga részletes szabályairól A tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról

Részletesebben

7 Konyhalány Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) - 7 Szobaasszony Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) -

7 Konyhalány Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) - 7 Szobaasszony Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) - HAY kat. HAY munkaköri besorolások Képzettség Gyakorlat 6 Kertész Alapfokú iskolai (8 általános) - 6 Segédmunkás Alapfokú iskolai (8 általános) - 6 Takarító Alapfokú iskolai (8 általános) - 7 Gépkocsimosó

Részletesebben

Felelős műszaki vezető

Felelős műszaki vezető Felelős műszaki vezető A felelős műszaki vezető irányítja az építési munkahelyen a kivitelezést. A felelős műszaki vezető tevékenysége a vállalkozó (alvállalkozó) kivitelező építési szerződésében vállalt

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36)

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36) Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út 37-39. Telefon: 00-(36)-1-220-5690 FAX: 00-(36)-1-220-8921. Az SZVMSZK elnökének döntése: A 124/2007. (11.13) számú

Részletesebben

MÉREI FERENC FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ INTÉZET NYITOTT NAPOK EGYETEMI ÉS FŐISKOLAI IDŐRENDI ÖSSZEÁLLÍTÁSA. 2008/2009-es tanév

MÉREI FERENC FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ INTÉZET NYITOTT NAPOK EGYETEMI ÉS FŐISKOLAI IDŐRENDI ÖSSZEÁLLÍTÁSA. 2008/2009-es tanév MÉREI FERENC FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ INTÉZET EGYETEMI ÉS FŐISKOLAI NYITOTT NAPOK IDŐRENDI ÖSSZEÁLLÍTÁSA 2008/2009-es tanév 2 MÉREI FERENC FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁSI

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36)

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36) Szám: 00/E/297/01/2012 Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út 37-39. Telefon: 00-(36)-1-422-0079. FAX: 00-(36)-1-220-8921. A SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS

Részletesebben

Tanulható nyelvek. Megjegyzések

Tanulható nyelvek. Megjegyzések Harruckern János Közoktatási Intézmény 5700 Gyula, Szent István út 38. Tel: (66)561-420, Fax: (66)561-436 E-mail: iskola@harruckern.hu Honlap: www.harruckern.hu Igazgató neve: Zámbó András Pályaválasztási

Részletesebben

Heves megye középfokú oktatási intézményeiben végzett felmérések eredményei

Heves megye középfokú oktatási intézményeiben végzett felmérések eredményei Észak-magyarországii Regiionálliis Munkaügyii Központ Egrii Regiionálliis Kiirendelltsége Heves megye középfokú oktatásii iintézményeiiben végzett fellmérés eredményeii 2007. év Heves megye középfokú oktatási

Részletesebben

Ügyvédek képzési rendszerei az Európai Unióban Szlovénia Az információ szolgáltatója: Szlovén Ügyvédi Kamara (Odvetniška zbornica Slovenije)

Ügyvédek képzési rendszerei az Európai Unióban Szlovénia Az információ szolgáltatója: Szlovén Ügyvédi Kamara (Odvetniška zbornica Slovenije) Ügyvédek képzési rendszerei az Európai Unióban Szlovénia Az információ szolgáltatója: Szlovén Ügyvédi Kamara (Odvetniška zbornica Slovenije) 2014. április AZ ÜGYVÉDEK EMZETI KÉPZÉSI REDSZERÉEK LEÍRÁSA

Részletesebben

Választási Szabályzata

Választási Szabályzata A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Választási Szabályzata 2011. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (a továbbiakban: MESZK) Országos Küldöttközgyűlése a 2011. november 15-i ülésén, a MESZK

Részletesebben

ALAPKÉPZÉSBEN, EGYSÉGES, OSZTATLAN KÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK. Képz. terület. KRK bűnügyi igazgatásigazdaságvédelmi

ALAPKÉPZÉSBEN, EGYSÉGES, OSZTATLAN KÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK. Képz. terület. KRK bűnügyi igazgatásigazdaságvédelmi NKE-RTK Intézmény elérhetősége: 1121 Budapest, Farkasvölgyi u. 12. Telefon: (1) 432-9000, (1) 392-3565 Fax: (1) 392-3562 Honlap: http://www.uni-nke.hu Felvételivel kapcsolatos egyéb elérhetőség: Kari Tanulmányi

Részletesebben

polgári biztonságszolgáltatás

polgári biztonságszolgáltatás polgári biztonságszolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa Tartalom Kamarában vagy kamarán kívül? 2 Az első országos

Részletesebben

A VÁLASZTÁSI ELJÁRÁS LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS FELADATOKRÓL (2013-2014-2015)

A VÁLASZTÁSI ELJÁRÁS LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS FELADATOKRÓL (2013-2014-2015) A VÁLASZTÁSI ELJÁRÁS LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS FELADATOKRÓL (2013-2014-2015) Valamennyi választott egyházmegyei, egyházkerületi, zsinati testület és tisztségviselő megbízatása 6 éves választási ciklusra

Részletesebben

Dr. Kovács Sándor rendőr ezredes

Dr. Kovács Sándor rendőr ezredes Dr. Kovács Sándor rendőr ezredes Személyi adatok Elérhetőség Szül. hely, év: Anyja neve: Lakcím: Telefon: e-mail: Debrecen, 1963. 09. 30. Szabó Éva 2120 Dunakeszi, Barátság u. 36/c. 06-20/9890-407 dr.kovacs.sandor1@gmail.com

Részletesebben

A meghirdetésre kerülő szakok, szakirányok, képzési formák, a felvehető hallgatók száma és a tandíj mértéke

A meghirdetésre kerülő szakok, szakirányok, képzési formák, a felvehető hallgatók száma és a tandíj mértéke 1. sz. melléklet a II. RF KMF 215. évi Felvételi Szabályzatához BA, BSc szint A meghirdetésre kerülő szakok, szakirányok, képzési formák, a felvehető hallgatók száma és a tandíj mértéke Képzési ág Szak

Részletesebben

BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D verzió: V1.

BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D verzió: V1. BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D 2014 verzió: V1.1 Ezen szakcsoporti ügyrend az alábbi jogszabályok és szabályzatok

Részletesebben

Szakmagyakorlási tevékenységet a szakterülete szerint hatáskörrel rendelkező területi szakmai kamara engedélyezi.

Szakmagyakorlási tevékenységet a szakterülete szerint hatáskörrel rendelkező területi szakmai kamara engedélyezi. A TELEPÜLÉSTERVEZÉSI ÉS AZ ÉPÍTÉSZETI-MŰSZAKI TERVEZÉSI VALAMI T AZ ÉPÍTÉSÜGYI MŰSZAKI SZAKÉRTŐI JOGOSULTSÁG SZABÁLYAIRÓL [104/2006. (IV. 28.) KORM. RE DELET] A rendelet hatálya az alábbi szakmagykorlási

Részletesebben

Intézmény OM azonosítója és neve: Siófoki SZC Mathiász János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Intézmény OM azonosítója és neve: Siófoki SZC Mathiász János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Intézmény OM azonosítója és neve: 203050 Siófoki SZC Mathiász János Gimnáziuma, a és Szakközépiskolája Intézmény címe, tel. és fax : 8630 Balatonboglár, Szabadság utca 41. 85/351316 Intézmény honlapja

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

TANULMÁNYI TERÜLETEK és FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

TANULMÁNYI TERÜLETEK és FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ SZENT BENEDEK ÁLTALÁNOS ISKOLA, KÖZÉPISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM Budapesti Tagintézménye OM száma: 201410 TANULMÁNYI TERÜLETEK és FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A Magyar

Részletesebben

INCZÉDY GYÖRGY KÖZÉPISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM ALAPÍTÓ OKIRATA

INCZÉDY GYÖRGY KÖZÉPISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM ALAPÍTÓ OKIRATA 51. sz. melléklet a 86/2011. (V.31..) számú határozathoz INCZÉDY GYÖRGY KÖZÉPISKOLA, SZAKISKOLA ÉS KOLLÉGIUM ALAPÍTÓ OKIRATA A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 9. (4) bekezdése, az

Részletesebben

MIT JELENT SZÁMUNKRA A SZENTINEL?

MIT JELENT SZÁMUNKRA A SZENTINEL? MIT JELENT SZÁMUNKRA A SZENTINEL? A NÉV SOKAKAT TALÁN EGY AMERIKAI FILMSOROZATRA EMLÉKEZTET, DE SZÁMUNKRA MÁR SAJÁT JELENTÉSTARTALOMMAL BÍR. SZIMBÓLUMMÁ VÁLT. A Szentinel egy álom megvalósulása. Mert valamikor

Részletesebben

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET Választási szabályzat (ajánlás) 2015. Alapszervezeti választások 2015. szeptember 3 - október 31-ig Országos testületek és vezetőik választása A VISZ VI. Kongresszusa

Részletesebben

Előadó: Kozák Tamás. BALOGH GYÖRGYNÉ MÁV-START Zrt.

Előadó: Kozák Tamás. BALOGH GYÖRGYNÉ MÁV-START Zrt. Előadó: Kozák Tamás BALOGH GYÖRGYNÉ MÁV-START Zrt. A SZERVEZETI VÁLTOZÁSOK ELŐTT 1 A Vezérigazgatóság főosztályai, szakigazgatóságok, területi központok, hivatalok részére az O.1. sz. Oktatási utasítás

Részletesebben

A Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki vezetői és Építési műszaki ellenőri Szakosztályának

A Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki vezetői és Építési műszaki ellenőri Szakosztályának A Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki vezetői és Építési műszaki ellenőri Szakosztályának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE (IDEIGLENES JELLEGGEL) 2009. 2 TARTALOMJEGYZÉK MAGYARÁZAT 1. FELELŐS

Részletesebben

A 34. sorszámú Személy-és vagyonőr megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye

A 34. sorszámú Személy-és vagyonőr megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye A 34. sorszámú Személy-és vagyonőr megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés azonosító száma: 32 861 01 1.2. Szakképesítés

Részletesebben

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A szabályozási dokumentum alkalmazási területe: kiterjed a TUDOSZ minden szervezeti egységére, tisztségviselőjére, tagjára és munkatársára.

Részletesebben