Választási melléklet október 9-én és 10-én. Paks, Atomix Kft. Paks, Dózsa György u. 47., Schöni 2001 Kft. iroda

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Választási melléklet. 2009. október 9-én és 10-én. Paks, Atomix Kft. Paks, Dózsa György u. 47., Schöni 2001 Kft. iroda"

Átírás

1 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa A szavazás időpontjai és helyszínei: október 9-én és 10-én óráig Paks, Atomix Kft óráig Paks, Dózsa György u. 47., Schöni 2001 Kft. iroda óráig Tamási, Kossuth Lajos tér 3-4., Rendőrkapitányság óráig Dombóvár, Hunyadi tér 14. belső udvar, Gond-X Kft. iroda óráig Bonyhád, Perczel Mór u , Ász-System Kft. iroda október 09-én óráig Szekszárd, Arany J. u SZVMSZK iroda október 10-én óráig Szekszárd, Arany J. u SZVMSZK iroda Tisztelt Választó! Aki ezt az újságot névre szólóan megkapta, az a személy a évi szakmai kamarai választásokon választójoggal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy saját szakmai körében személy- és vagyonőr, vagy biztonságtechnikai tervező, szerelő, vagy magánnyomozó kamarai tisztségre választhat és választható. A Választói Névjegyzék megtekinthető a Kamara honlapján: és félfogadási időben az ügyfélszolgálatnál (lásd lapunk hátoldalán). A szavazást megelőző nagyon fontos tennivaló a megfelelő személyek jelölése! A közelmúltban, levélben megküldött JELÖLŐÍV tartalmazza a megyei Jelölőbizottság ajánlatát, melyet a tagságunk köréből gyűjtött vélemények, javaslatok alapján a Kamara Választási Szabályzatának előírásai szerint állított össze. A jelölőíven, a felsorolt személyek számának megfelelő mennyiségű üres sor áll rendelkezésére, hogy új (más) küldöttekre tegyen ajánlást, akár saját személyében is. A jelölőbizottság által ajánlott nevek közül bármennyit kihúzhat, de csak annyi új jelöltet írhat fel, ahány üres hely (sor) a jelölőíven van. Fontos tudni, hogy mindenki csak a saját szakmai tagozatában jelölhető! Lényeges, hogy egy jelölt akkor kerülhet fel a küldöttjelöltek listájára, ha a) a személy- és vagyonőr szakmai tagozatba tartozó legalább 10, b) a biztonságtechnikai szakmai tagozatba tarozó legalább 3, c) a magánnyomozó szakmai tagozatba tartozó legalább 2 érvényes jelölést kapott. A jelölőív csak aláírva érvényes! Új személy jelölése esetén a jelölést tevőnek meg kell kérnie a jelölt hozzájárulását ahhoz, hogy személyes adatait a választás során a szükséges mértékig kezeljék. A hozzájárulás megszerzéséről a jelölést tevő a jelölőíven nyilatkozik. A hamis nyilatkozat jogkövetkezményeiért a jelölést tevő tartozik felelősséggel. A jelölőívet legkésőbb szeptember 10-ig kell visszaküldeni a mellékelt válaszborítékban. Ezt követően érvényesen újabb jelöltre javaslatot tenni már nem lehet! Éljen a lehetőséggel, gyakorolja választó jogát! A szavazáshoz hozza magával a személyi igazolványát és a kamarai tagsági igazolványát! Antoni János megyei választási bizottság elnöke

2 2 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet küldöttjelöltjeink Személy- és vagyonőr tagozat PATAKI REZSŐ 57 éves. Személy- és vagyonőr. Felsőfokú szakmai és állami végzettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 1999 óta dolgozik, azóta tagja a Kamarának óta megyei, és országos küldött, élőerős alelnök, majd 2004 óta megyei elnök, országos elnökségi tag. SZAKÁCS KÁROLY 47 éves. Biztonságszervező szakmérnök. Felsőfokú állami végzettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 1988 óta dolgozik, a Paksi Atomerőmű védelmének irányításában töltött be különböző beosztásokat, jelenleg szakágazat vezető. A Kamarának alapító tagja, országos küldött, általános megyei alelnök. ANTONI JÁNOS 72 éves. Felsőfokú szakmai és középfokú állami végzettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 1997 óta dolgozik, kirendeltség vezető. A Kamara alapító tagja, több választott funkcióban dolgozott, a megyei elnökségben magánnyomozói alelnök, az Oktatási Bizottság vezetője. GECSE LAJOS 61 éves. Középfokú állami iskolai végzettséggel, középfokú szakmai végzettséggel rendelkezik a személy- és vagyonőri és a biztonságtechnikai területen óta dolgozik a vagyonvédelemben, a Kamarának alapító tagja és a Tolna megyei szervezetnek második elnöke. Jelenleg is választott tisztséget visel, megyei küldött, a Felügyelő Bizottság tagja, a nonprofit kft. Felügyelő Bizottság elnöke. HALÁSZ KRISZTINA 31 éves. Főiskolát végzett, informatikai közgazdász. Személy- és vagyonőri felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, jelenleg csoportvezető. A Kamarának 1999 óta tagja, a személyés vagyonőri tagozatban dolgozik. Jelenleg a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elnöke.

3 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 3 JEREMIÁS ISTVÁN 37 éves. Középfokú állami és alapfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, az élőerős területen. A Kamarának 1998 óta tagja, több választott funkciót töltött be, jelenleg a Szavazatszámláló Bizottság tagja. UDVARI ZSOLT 38 éves. Felsőfokú állami és alapfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a személy- és vagyonvédelemben, cégvezető, tulajdonos. A Kamarának alapító tagja, hosszú ideig az elnökségben dolgozott. Jelenleg megyei küldött. BARNA MIHÁLY 64 éves. Középfokú állami és szakmai végzettséggel rendelkezik. A Kamarának alapító tagja, több tagozatban is rendelkezik tagsággal, a személy- és vagyonőri tagozatban kíván a választásokon indulni óta dolgozik a vagyonvédelemben, cégvezető, cégtulajdonos. Jelenleg is megyei küldöttként dolgozik a szervezetben. MOLNÁR SÁNDOR 46 éves. Személy- és vagyonőr. Alapfokú állami és szakmai végzettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 2006 óta dolgozik, a Kamarának is azóta tagja. Jelenleg a Mandátumvizsgáló Bizottság tagja. SZERI ISTVÁN 48 éves. Személy- és vagyonőr. Alapfokú szakmai és állami végzettséggel rendelkezik. A szakmában 1998 óta dolgozik, alapvetően objektum védelemmel foglalkozik. A kamarának 1998 óta tagja, választott funkcióban az Oktatási Bizottságban dolgozik.

4 4 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet WEISZ ZSUZSANNA 34 éves. Középfokú állami és szakmai végzettséggel rendelkezik, a minőségirányítás területén dolgozik óta tagja a Kamarának, amióta a vagyonvédelemben dolgozik. Eddig nem volt választott funkciója, eseti megbízatása. BREDÁK JÓZSEF 38 éves. Középfokú állami végzettsége van. Személy- és vagyonőri középfokú szakmai képesítéssel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, jelenleg területi vezető. A Kamarának 1998 óta tagja, a személy- és vagyonőri tagozatban. Jelenleg a Mandátumvizsgáló Bizottság tagja. CSÁKÓ JUDIT 28 éves. Felsőfokú állami, és felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben mint személy- és vagyonőr, ugyan ebben az évben lett tagja a Kamarának is. A szakmailag magát képző fiatal nemzedék közé tartozik. Eredményesen pályázott a szakmai vizsgabizottságba delegálható kamarai képviselők közé. SIPŐCZ GYÖRGY 63 éves. Felsőfokú állami és szakmai végzettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 2008 óta kezdett dolgozni személy- és vagyonőrként, 2009 óta tagja a Kamarának. Az Etikai Bizottságban megbízottként dolgozik, választott tisztséggel nem rendelkezik. A Polgárőrségben tölt be vezető funkciót. TAKÁCS ISTVÁN 25 éves. Középfokú állami és alapfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben személy- és vagyonőrként, a Kamarának is idén lett a tagja. Eddig nem rendelkezett választott, vagy megbízott funkcióval.

5 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 5 TÓTH GÁBOR 54 éves. Személy- és vagyonőr. Középfokú állami és alapfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, fegyveres szolgálatot is elláthat. A Kamarának 1998 óta tagja, eddig nem volt választott funkciója, eseti megbízatása. TÓTH JÁNOS 35 éves. Személy- és vagyonőr. Alapfokú állami és szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, a Kamarának 2005 óta tagja. Eddig nem volt választott funkciója, eseti megbízatása. Biztonságtechnikai tagozat ÁRKI LÁSZLÓ 54 éves. Biztonságtechnikai tervező, szerelő. Felsőfokú szakmai és állami végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, cégvezető, tulajdonos. Fő területe a biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése. A Kamara alapító tagja, jelenleg megyei küldött, a Jelölő Bizottság elnöke. DOBROVOLNI DEZSŐ 56 éves. Biztonságtechnikai tervező, szerelő. Felsőfokú szakmai és állami végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, jelenleg cégvezető, tulajdonos. A Kamarának 1998 óta tagja. Jelenleg a megyei elnökség tagja, biztonságtechnikai alelnök. BAKONYI GYÖRGY 44 éves. Biztonságtechnikai tervező, szerelő. Felsőfokú szakmai és állami végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben óta tagja a Kamarának, már a szervezésben is részt vett, megyei küldöttként is végzett kamarai munkát.

6 6 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet PESZTERICZ ROLAND 32 éves. Biztonságtechnikai tervező, szerelő. Felsőfokú szakmai és állami végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, üzemeltető, projektvezető. A Kamarának 2004 óta tagja, eddig nem volt választott funkciója, eseti megbízatása. SCHÖNHARDT PÁL 38 éves. Biztonságtechnikai szerelő. Középfokú állami és szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, az elektronika területen óta tagja a Kamarának, eddig nem volt választott funkciója, eseti megbízatása. Magánnyomozói tagozat IMREH TASNÁD 65 éves. Magánnyomozó. Középfokú állami és felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, azóta tagja a Kamarának is. Megyei küldött, az Etikai Bizottság elnöke. MAJSAI ISTVÁN 53 éves. Magánnyomozó. Középfokú állami és felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, azóta tagja a Kamarának is. Több megbízatást végez folyamatosan a Kamarának a magánnyomozók összefogása, irányítása területén. BERÉNYI LÁSZLÓ 44 éves. Magánnyomozó. Középfokú állami és felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, azóta tagja a Kamarának is. Részt vesz a Kamara rendezvényein, állandó vagy eseti megbízatása nincs.

Választási melléklet. 2009. október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10.

Választási melléklet. 2009. október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10. 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa

Részletesebben

Választási melléklet október 12-én. SZVMSZK Baranya Megyei Szervezete Pécs, Siklósi út 1. I. emelet 8.

Választási melléklet október 12-én. SZVMSZK Baranya Megyei Szervezete Pécs, Siklósi út 1. I. emelet 8. 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa

Részletesebben

- aktív tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

- aktív tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út 37-39. Telefon: 00-(36)-1-220-5690 FAX: 00-(36)-1-220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

Részletesebben

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE 2012. évtől Készítette: Tóth Andrea MESZK Felnőtt Ápolás Tagozat, Országos Tagozatvezető MESZK Országos Szervezet 1082 Budapest, Üllői út 82. Szakmai Tagozatok Alapszabály

Részletesebben

HATÁROZATAI május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat

HATÁROZATAI május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat Szám: 02/A/07/2011. A SZVMSZK BARANYA MEGYEI ELNÖKSÉG HATÁROZATAI 2011. május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat A megyei szervezet elnöksége a napirendre

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921.

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara a komplex

Részletesebben

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A szabályozási dokumentum alkalmazási területe: kiterjed a TUDOSZ minden szervezeti egységére, tisztségviselőjére, tagjára és munkatársára.

Részletesebben

a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D

a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D 2018.09.01. 1/8 Ezen szakosztályi ügyrend az alábbi jogszabályok és szabályzatok alapján és figyelembevételével

Részletesebben

Küldöttgyűlés

Küldöttgyűlés SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA FEJÉR MEGYEI SZERVEZETE Küldöttgyűlés 2016.05.12. Kárpáti Zoltán megyei elnök A napirendi pontok: 1./ Elnöki beszámoló az elnökség 2015.04.29 i küldöttgyűlés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Atlétikai Szövetség január 21-i évközi, egyben tisztújító küldöttgyűlésére létrehozott Jelölő Bizottság üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Atlétikai Szövetség január 21-i évközi, egyben tisztújító küldöttgyűlésére létrehozott Jelölő Bizottság üléséről JEGYZŐKÖNYV a Magyar Atlétikai Szövetség 2017. január 21-i évközi, egyben tisztújító küldöttgyűlésére létrehozott Jelölő Bizottság üléséről Az ülés időpontja: 2017. január 3. Az ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

Kamarai Értesít TARTALOM TISZTELT LAPOLVASÓ!

Kamarai Értesít TARTALOM TISZTELT LAPOLVASÓ! 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Kamarai Értesít polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa TARTALOM

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2017. év 1./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége a módosításokkal elfogadta a napirendi 2./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége egyhangúan

Részletesebben

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának A Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. TARTALOMJEGYZÉK 1. Felelős műszaki vezetői és építési

Részletesebben

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A Magyar Vámügyi Szövetség közgyűlése az Alapszabályban, illetve a Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak alapján háromévente a következő tisztségviselőket

Részletesebben

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015.

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. A KTE soron következő területi és tagozati tisztségviselők választása 2014 őszén, az országos tisztségviselők választása pedig 2015 tavaszán

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36)

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36) Szám: 00/E/297/01/2012 Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út 37-39. Telefon: 00-(36)-1-422-0079. FAX: 00-(36)-1-220-8921. A SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS

Részletesebben

MMK Küldöttgyűlési határozatok

MMK Küldöttgyűlési határozatok MMK Küldöttgyűlési határozatok 2016 2016. május 21. 1/2016. (V.21.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara 2016. május 21-i Küldöttgyűlése határozatképes. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év 2011. év 1./ 2011. (01. 18.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége a módosításokkal együtt egyhangúan elfogadta Szabó István élőerős alelnök úr beszámolóját, az élőerős

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ÉPÍTÉSI TAGOZAT TERÜLET-ÉS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. 2 TARTALOMJEGYZÉK MAGYARÁZAT 1. A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI SZAKOSZTÁLY 2. A

Részletesebben

Szakcsoport Ü G Y R E N D

Szakcsoport Ü G Y R E N D Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozata és Baranya Megyei Mérnöki Kamara Somogy Megyei Mérnöki Kamara Tolna Megyei Mérnöki Kamara Szakcsoport Ü G Y R E N D 2015. 1/10 Ezen szakcsoporti

Részletesebben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzatának módosítása

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzatának módosítása A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzatának módosítása A 2007. július 14-i küldöttgyűlés módosításokat fogadott el a kamara választási szabályzatában (Csak a módosított pontokat közöljük,

Részletesebben

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET Választási szabályzat (ajánlás) 2015. Alapszervezeti választások 2015. szeptember 3 - október 31-ig Országos testületek és vezetőik választása A VISZ VI. Kongresszusa

Részletesebben

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT.

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. BEMUTATKOZUNK Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. A vagyonvédelmi rendszerek létesítése iránt meg növekedet igények rugalmasabb és színvonalasabb kielégítésére alakult l989. tavaszán

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év 2010. év 1./ 2010. (01. 12.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége egyhangúan elfogadta az elnökség 2010. I. féléves munkatervét. 2./ 2010. (01. 12.) számú elnökségi határozat

Részletesebben

A Szakmai Kollégium évi munkaterve

A Szakmai Kollégium évi munkaterve Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Szakmai Kollégium 1132 Budapest, Kádár u. 13.. Telefon: 1-220-5690 Fax: 1-220-8921 E-mail: kamara@szvmszk.hu Szám: 00/E/ 133 / 1 / 2014 A Szakmai

Részletesebben

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 1. számú melléklet az SZMSZ-hez NYUGÁLLOMÁNYÚ LÉGVÉDELMI TÜZÉREK BAJTÁRSI EGYESÜLETE VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT NAGYOROSZI 2012. 1. BEVEZETŐ (1) Az Egyesületi választásokat a Választási Szabályzata mellett

Részletesebben

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete NiT Hungary VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete NiT Hungary VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete NiT Hungary VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Az Ipartestület legfőbb Testülete a Küldöttközgyűlés, amely a Küldöttek összességéből áll. Az Ipartestület választott

Részletesebben

A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A

A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A A Mozdonyvezetők Szakszervezetének Alapszabálya szerint a négyévente sorra kerülő tisztújító kongresszus előtt tagcsoporti és területi

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D verzió: V1.

BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D verzió: V1. BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D 2014 verzió: V1.1 Ezen szakcsoporti ügyrend az alábbi jogszabályok és szabályzatok

Részletesebben

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA KÖZLEMÉNYE

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA KÖZLEMÉNYE HELYI VÁLASZTÁSI IRODA KÖZLEMÉNYE A Köztársasági Elnök a 308/2019. (VII.26.) számú határozatában a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának időpontját 2019. október 13. napjára tűzte

Részletesebben

Nemzeti Pedagógus Kar Választási Szabályzata

Nemzeti Pedagógus Kar Választási Szabályzata Nemzeti Pedagógus Kar Választási Szabályzata A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 63/G. (1) bekezdése és a Nemzeti Pedagógus Kar (a továbbiakban: NPK) Alapszabályának IV. 5.1. pontja alapján

Részletesebben

Óbarok Község Önkormányzat Helyi Választási Iroda 2063 Óbarok, Iskola u. 3. Tel.: 22/ Fax.: 22/

Óbarok Község Önkormányzat Helyi Választási Iroda 2063 Óbarok, Iskola u. 3. Tel.: 22/ Fax.: 22/ Óbarok Község Önkormányzat Helyi Választási Iroda 2063 Óbarok, Iskola u. 3. Tel.: 22/704-147 Fax.: 22/704-777 Tisztelt Választópolgárok! A Köztársasági Elnök 2010. október 3. napjára (vasárnapra) tűzte

Részletesebben

5. A választás menete

5. A választás menete 5. A választás menete Ahhoz, hogy egy szervezetben a választás az Alapszabálynak és a Választási Szabályzatnak megfelelően történjen meg, pontos menetet, ütemtervet kell betartani, követni. Két fontos

Részletesebben

A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A VMKIK Alapszabályának 1. számú melléklete A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA I. A kamara választott testületei 1. Küldöttgyűlés 2. Elnökség 3. Ellenőrző Bizottság 4. Etikai

Részletesebben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata A kamara küldöttgyűlése elfogadta 1998. április 25-én. Hatályba lépett 1998. május 1-jén. Módosítva 2002. május 25-én, 2002. szeptember 6-án, 2002.

Részletesebben

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA VEZETŐJE

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA VEZETŐJE TÁJÉKOZTATÓ és KÖZLEMÉNY a 2014. október 12. napján tartandó önkormányzati és nemzetiségi választásokról, jelölésről, ajánlásról, ajánlási küszöbről, határidőkről Tisztelt Választópolgárok, Jelöltek! A

Részletesebben

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Budapest A tisztségviselők megválasztásának rendje 1. A választás általános szabályai (1.) A Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

Emlékeztető MMK HIT szeptember 12.-én órakor tartott elnökségi ülésről Helye: MMK Budapest, Szerémi út 4. I. emeleti déli tárgyaló.

Emlékeztető MMK HIT szeptember 12.-én órakor tartott elnökségi ülésről Helye: MMK Budapest, Szerémi út 4. I. emeleti déli tárgyaló. Emlékeztető MMK HIT 2019. szeptember 12.-én 11.00 órakor tartott elnökségi ülésről Helye: MMK Budapest, Szerémi út 4. I. emeleti déli tárgyaló. Jelen voltak: mellékelt jelenlétiív szerint Az ülés tervezett

Részletesebben

Választási Szabályzata

Választási Szabályzata A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Választási Szabályzata 2011. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (a továbbiakban: MESZK) Országos Küldöttközgyűlése a 2011. november 15-i ülésén, a MESZK

Részletesebben

Országgyűlési választások - 2014

Országgyűlési választások - 2014 Országgyűlési választások - 2014 ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSA 2014 Tisztelt Választópolgárok! A Magyar Köztársaság Elnöke a 16/2014. (I. 18.) KE határozatával az országgyűlési képviselők 2014. évi

Részletesebben

2014. január március 28.

2014. január március 28. 2014. január 10. 1/2014. (I. 10.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyűlése a Magyar Mérnöki Kamara Szakmagyakorlási Szabályzatát elfogadta. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

A kamara elsı választásának szabályai

A kamara elsı választásának szabályai 24/1998. (VI. 9.) BM rendelet a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról

Részletesebben

Választási Szabályzat

Választási Szabályzat 1 Választási Szabályzat A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (továbbiakban: kamara ) Országos Küldöttgyűlése alábbi Választási Szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat ) fogadta el.

Részletesebben

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 2013.

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 2013. VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 2013. Jelen Szabályzatot 2013. május 29-én fogadta el a HVDSZ 2000 Országos Értekezlete (10/2013. sz. Országos Értekezleti határozat) 2 1. Általános rendelkezések 1.1 A választások

Részletesebben

Ideiglenes Választási Szabályzat

Ideiglenes Választási Szabályzat 1 Ideiglenes Választási Szabályzat A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (továbbiakban: Kamara ) Országos Küldöttgyűlése a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozó tevékenység

Részletesebben

Külföldön élő (magyarországi lakcím nélküli) magyar állampolgár szavazhat-e az önkormányzati választáson? Nem, mivel nincs magyarországi lakcíme.

Külföldön élő (magyarországi lakcím nélküli) magyar állampolgár szavazhat-e az önkormányzati választáson? Nem, mivel nincs magyarországi lakcíme. 1 Forrás: www.valasztas.hu Gyakran ismételt kérdések Hány évre választjuk a helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket? A helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket az idei évtől kezdve

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGI TAG RENDKÍVÜLI VÁLASZTÁSÁRÓL

TÁJÉKOZTATÁS FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGI TAG RENDKÍVÜLI VÁLASZTÁSÁRÓL TÁJÉKOZTATÁS FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGI TAG RENDKÍVÜLI VÁLASZTÁSÁRÓL Tisztelt Egyesületi Tagunk! Melis László, Erkel Ferenc-díjas hegedűművész és zeneszerző, Egyesületünk Komolyzenei Szerzők Osztályának és Felügyelő

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR!

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR! ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR! A Magyar Köztársaság Elnökének döntése alapján 2006. október 1- jén ismét települési önkormányzati képviselők, polgármesterek és megyei közgyűlési

Részletesebben

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara rendkívüli Országos Küldöttgyőlés határozatai.

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara rendkívüli Országos Küldöttgyőlés határozatai. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1146 B u d a p e s t, Erzsébet királyné útja 1/c. Telefon: 00-(36)-1-422-0079. FAX: 00-(36)-1-220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói

Részletesebben

A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI

A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA ORSZÁGOS Elnökség 43/2013. (05.28.) számú határozata A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI szakterületek körébe tartozó önálló szakértői tevékenységek

Részletesebben

I. A kamarai vizsgabizottsági képviselık kiválasztása:

I. A kamarai vizsgabizottsági képviselık kiválasztása: Az SzVMSzK Pest Megyei Szervezete pályázatot hirdet szakmai vizsgabizottsági képviselıi feladatok ellátására. A pályázatok folyamatosan benyújthatók, elbírálásuk minden év április hónapjában, április 30-ig

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Alapszabályának 1. számú melléklete.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Alapszabályának 1. számú melléklete. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Alapszabályának 1. számú melléklete. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Választási Szabályzata I. rész Általános rendelkezések

Részletesebben

a MÁOK országos Küldöttközgyűlésének JEGYZŐKÖNYVE december óra Helyszín: SZIE ÁOTK Könyvtára

a MÁOK országos Küldöttközgyűlésének JEGYZŐKÖNYVE december óra Helyszín: SZIE ÁOTK Könyvtára a MÁOK országos Küldöttközgyűlésének JEGYZŐKÖNYVE 2012. december 12. 10 óra Helyszín: SZIE ÁOTK Könyvtára Jelen vannak a csatolt jelenléti ív szerinti küldöttek és meghívottak. Dr. Gönczi Gábor: köszönti

Részletesebben

Választási Szabályzat

Választási Szabályzat 1 Választási Szabályzat A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (továbbiakban: Kamara ) Országos Küldöttgyűlése alábbi Választási Szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat ) fogadja el.

Részletesebben

Önkormányzati választás gyakran ismételt kérdések

Önkormányzati választás gyakran ismételt kérdések Önkormányzati választás gyakran ismételt kérdések Hány évre választjuk a helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket? A helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket az idei évtől kezdve

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-713 Telefax: (46) 352-525 E-mail: tvb@hivatal.baz.hu III-1370-4/2014. a Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYV/ ELFOGADOTT HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYV/ ELFOGADOTT HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI ÜLÉS 2013. 10. 07. CSONGRÁD MEGYEI ÉPÍTÉSZ KAMARA IRODA helyiségében SZEGED, ARANY JÁNOS U. 7. JEGYZŐKÖNYV/ ELFOGADOTT HATÁROZATOK JELEN VANNAK A CSATOLT JELENLÉTI ÍVEN SZEREPLŐK ELNÖKSÉG LÉTSZÁMA

Részletesebben

II. fejezet A választók nyilvántartása

II. fejezet A választók nyilvántartása 1990. évi LXIV. törvény a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról I. fejezet A választójog 1. (1) A választópolgár a választójogát szabad elhatározása alapján gyakorolja. (2) A választópolgár

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Küldöttgyőlési határozatai

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Küldöttgyőlési határozatai Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1146 B u d a p e s t, Erzsébet királyné útja 1/c. Telefon: 00-(36)-1-422-0079. FAX: 00-(36)-1-220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-713 Telefax: (46) 352-525 E-mail: tvb@hivatal.baz.hu III-1395-5/2014. a Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

A VÁLASZTÁSI ELJÁRÁS LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS FELADATOKRÓL (2013-2014-2015)

A VÁLASZTÁSI ELJÁRÁS LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS FELADATOKRÓL (2013-2014-2015) A VÁLASZTÁSI ELJÁRÁS LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS FELADATOKRÓL (2013-2014-2015) Valamennyi választott egyházmegyei, egyházkerületi, zsinati testület és tisztségviselő megbízatása 6 éves választási ciklusra

Részletesebben

Tájékoztató a október 12-i önkormányzati választással kapcsolatos általános tudnivalókról

Tájékoztató a október 12-i önkormányzati választással kapcsolatos általános tudnivalókról Tájékoztató a 2014. október 12-i önkormányzati választással kapcsolatos általános tudnivalókról Tisztelt Választópolgárok! Magyarország köztársasági elnöke kitűzte a 2014. évi helyi önkormányzati képviselő

Részletesebben

polgári biztonságszolgáltatás

polgári biztonságszolgáltatás polgári biztonságszolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa Tartalom Kamarában vagy kamarán kívül? 2 Az első országos

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG ELNÖKE

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG ELNÖKE Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei TERÜLETI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG ELNÖKE 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-713 Telefax: (46) 352-525 E-mail: tvb@hivatal.baz.hu III-1872-6/2019. a Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

5. sz. melléklet AZ ALAPSZERVEZETI VÁLASZTÁSOK ELŐKÉSZÍTÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA

5. sz. melléklet AZ ALAPSZERVEZETI VÁLASZTÁSOK ELŐKÉSZÍTÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA 5. sz. melléklet AZ ALAPSZERVEZETI VÁLASZTÁSOK ELŐKÉSZÍTÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA 1) Az alapszervezet SZMSZ-ében meghatározott testületének - általában a szakszervezeti bizottságnak - a feladata : A VSZ Választási

Részletesebben

Tisztelt Választópolgárok! A köztársasági elnök a 270/2014. (VII. 23.) KE határozatával

Tisztelt Választópolgárok! A köztársasági elnök a 270/2014. (VII. 23.) KE határozatával Tisztelt Választópolgárok! A köztársasági elnök a 270/2014. (VII. 23.) KE határozatával a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. évi általános választásának időpontját 2014. október 12.

Részletesebben

A Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kamara története

A Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kamara története A Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kamara története A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara az 1998. évi IV. törvény rendelkezései alapján 1998. december 20-án alakult meg, s ekkor jöttek

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének április 30.-i ülése 8. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének április 30.-i ülése 8. számú napirendi pontja Minősített többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2015. április 30.-i ülése 8. számú napirendi pontja Javaslat bírósági ülnökök megválasztására Előadó: Ribányi József, a Közgyűlés alelnöke Az

Részletesebben

3/2018. (III. 26.) MÜK szabályzat az ideiglenes országos alkalmazott ügyvédi tagozat delegálási szabályairól

3/2018. (III. 26.) MÜK szabályzat az ideiglenes országos alkalmazott ügyvédi tagozat delegálási szabályairól 3/2018. (III. 26.) MÜK szabályzat az ideiglenes országos alkalmazott ügyvédi tagozat delegálási szabályairól A Magyar Ügyvédi Kamara küldöttgyűlése az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény

Részletesebben

Kongresszusi szabályzat

Kongresszusi szabályzat 1. melléklet a Magyar Szocialista Párt Alapszabályához Kongresszusi szabályzat (elfogadta az MSZP Választmánya 2011. november 26-án) A kongresszus a párt legfelső képviseleti és döntéshozó szerve, amelyet

Részletesebben

A PEDAGÓGUSOK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A I. A VÁLASZTÁSOK ALAPELVEI

A PEDAGÓGUSOK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A I. A VÁLASZTÁSOK ALAPELVEI A PEDAGÓGUSOK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), a tisztségviselőinek és testületeinek megválasztására az alábbi Választási Szabályzatot (továbbiakban:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6.

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6. ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6. A Magyar Tudományos Akadémia elnökének, alelnökeinek, főtitkárának, főtitkárhelyettesének és választott elnökségi tagjainak megválasztása

Részletesebben

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA I. Általános rendelkezések 1. A szervezet neve Etyeki Polgárőrség Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület. 2. A szervezet székhelye:

Részletesebben

A Szakmai Kollégium 2013. évi munkaterve

A Szakmai Kollégium 2013. évi munkaterve Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Szakmai Kollégium 1135 Budapest, Szegedi út 37-39. Telefon: 1-220-5690 Fax: 1-220-8921 E-mail: kamara@szvmszk.hu Szám: 00/E/ 144 /1/ 2013 A Szakmai

Részletesebben

7 Konyhalány Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) - 7 Szobaasszony Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) -

7 Konyhalány Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) - 7 Szobaasszony Alapfokú iskolai végzettség (8 általános) - HAY kat. HAY munkaköri besorolások Képzettség Gyakorlat 6 Kertész Alapfokú iskolai (8 általános) - 6 Segédmunkás Alapfokú iskolai (8 általános) - 6 Takarító Alapfokú iskolai (8 általános) - 7 Gépkocsimosó

Részletesebben

MISS SECURITY 2011 I. VERSENYFELHÍVÁS. Rendező: SZVMSZK Országos Szervezet és a Békés Megyei Területi Szervezet

MISS SECURITY 2011 I. VERSENYFELHÍVÁS. Rendező: SZVMSZK Országos Szervezet és a Békés Megyei Területi Szervezet S z e m é l y, - V a g y o n v é d e l m i é s M a g á n n y o m o z ó i S z a k m a i K a m a r a B é k é s M e g y e i T e r ü l e t i S z e r v e z e t e 5600 B é k é s c s a b a, Á r p á d s o r 1

Részletesebben

Területi elnök Munk Jánosné. Általános alelnök Pfaffné Deli Zsuzsanna

Területi elnök Munk Jánosné. Általános alelnök Pfaffné Deli Zsuzsanna Területi elnök Munk Jánosné Általános alelnök Pfaffné Deli Zsuzsanna 1982-ben általános ápoló és asszisztensi képesítéssel kezdtem szakmai pályafutásomat a Tolna megyei Kórház I. Belgyógyászati osztályán,

Részletesebben

Kellemes ünnepeket! Köszöntő

Kellemes ünnepeket! Köszöntő 2009. december 1. évfolyam, 3. szám polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa Tartalom Köszöntő.................1

Részletesebben

D/2. Bejelentés. Egyéni vállalkozó családi és utónév:. Születési családi és utónév: Születési hely, idő:. Anyja születési családi és utóneve:

D/2. Bejelentés. Egyéni vállalkozó családi és utónév:. Születési családi és utónév: Születési hely, idő:. Anyja születési családi és utóneve: Iktatószám SZEVAPOL RobotZsaru D/2. Bejelentés Magánnyomozói Vagyonvédelmi rendszert szerelő, tervező Vagyonvédelmi rendszert szerelő tevékenység Bejelentése (a kívánt rész aláhúzandó) Egyéni vállalkozó

Részletesebben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata A kamara küldöttgyûlése elfogadta 2007. november 10-én. Hatályba lép 2007. december 1-jén. Megjelent a Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat 2007. novemberi

Részletesebben

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának A Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. TARTALOMJEGYZÉK 1. Felelős műszaki vezetői és építési

Részletesebben

az 1.1. pont b) alpontja és a 2.2. pont tekintetében az Üttv (3) bekezdésében meghatározott

az 1.1. pont b) alpontja és a 2.2. pont tekintetében az Üttv (3) bekezdésében meghatározott 11/2018. (VI. 25.) MÜK szabályzat a fegyelmi bizottságokról, valamint az országos fegyelmi főbiztosi és fegyelmi biztosi tisztséget ellátó tisztségviselők létszámáról A Magyar Ügyvédi Kamara küldöttgyűlése

Részletesebben

Egyesület évi Közgyűlése

Egyesület évi Közgyűlése Az EOQ MNB Egyesület 2019. évi Közgyűlése Trinitum Alkotó Tér 1015 Budapest, Hattyú utca 14. 2019. április 30. 1 A javasolt napirend 1. Megnyitó 2. A napirend, majd a tisztségviselők elfogadása 3. Beszámoló

Részletesebben

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2 Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 1. oldal 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól

Részletesebben

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások A szakcsoport működését meghatározó szabályozások MMK Alapszabály 5.3.1. A szakmai tagozatok közreműködése a Kamara közfeladataink ellátásában A Kamara szakmai tagozatai a mérnöki tevékenység jogszerűségének

Részletesebben

SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA

SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA 2. számú melléklet SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA A szakképzési hozzájárulásra kötelezett vagyonvédelmi gazdálkodó szervezetek a Személy- és vagyonőr (32 861 01)/Magánnyomozó (52

Részletesebben

ORSZÁGOS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK április 16.

ORSZÁGOS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK április 16. ORSZÁGOS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 2015. április 16. 1/2015.K. (04.16.) Határozat:Az Országos Küldöttközgyűlés 120 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodással elfogadta az Alapszabály VI.

Részletesebben

A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA SZEREPE A SZAKMAGYAKORLÁSBAN. Szőllőssy Gábor főtitkár

A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA SZEREPE A SZAKMAGYAKORLÁSBAN. Szőllőssy Gábor főtitkár A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA SZEREPE A SZAKMAGYAKORLÁSBAN Szőllőssy Gábor főtitkár Az előadás vázlata 1. A kamarai gondolat története 2. A kamara feladatai és szervezete 3. A kamarai jogosultsági rendszer 4.

Részletesebben

Név Telefon Mellék Ajtó E-mail Keller Anikó. 74/505-672 224 kellera@lab.hu igazgató

Név Telefon Mellék Ajtó E-mail Keller Anikó. 74/505-672 224 kellera@lab.hu igazgató TOLNA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 7100, Szekszárd, Szent István tér 11-13. Honlapcím: http://kozig.tolnamegye.hu Központi tel.szám:74/505-600 Fax:74/415-686 e-mail: tolnakh-mk@lab.hu Név

Részletesebben

Meghívó. A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének évi II. Rendes Küldöttgyűlésére

Meghívó. A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének évi II. Rendes Küldöttgyűlésére Meghívó A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének 2017 évi II. Rendes Küldöttgyűlésére Időpont: 2017. november 29 (szerda) 14 30 (regisztráció: 14 órától) Helyszín: Újbuda Önkormányzat földszinti

Részletesebben

A HAJDÚ-BIHAR MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ALAPSZABÁLYA. 2014. május 8.

A HAJDÚ-BIHAR MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ALAPSZABÁLYA. 2014. május 8. A HAJDÚ-BIHAR MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ALAPSZABÁLYA 2014. május 8. (a mindenkor hatályos kamarai törvény jelen alapszabály mellékletét képezi) T E R VE Z E T 2 Bevezetés A Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara

Részletesebben

A D A T L A P. a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez

A D A T L A P. a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez 1 A D A T L A P a belügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai vizsgaelnöki névjegyzékébe kerüléshez új pályázat benyújtása: hosszabbítás: nyilvántartásba vétel időpontja:... név:... születési

Részletesebben

CV - Kocsis Erzsébet

CV - Kocsis Erzsébet CV - fõiskolai docens, int. vezetõ koordinátorszociális Munka és Szociálpolitikai intézet Iroda: A épület, 1223. irodatelefon: 74/528-300/1223Email: liza@igyk.pte.hu Szakmai önéletrajz Név Beosztás, elérhetõség

Részletesebben

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet 2018. évi Küldöttgyűlések határozatai 1/2018.02.23. Küldöttgyűlési határozat A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara küldöttgyűlése a levezető elnök javaslatára 20 támogató szavazattal, 0 ellenében, 0 tartózkodás

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Tagtársnő/Tagtárs!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Tagtársnő/Tagtárs! TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Tagtársnő/Tagtárs! A BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet Igazgatósága az Alapszabályban foglaltaknak eleget téve - tájékoztatja Önt a 2016. június 25-i küldöttgyűlés határozatairól,

Részletesebben

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások A szakcsoport működését meghatározó szabályozások MMK Alapszabály 5.3.1. A szakmai tagozatok közreműködése a Kamara közfeladataink ellátásában A Kamara szakmai tagozatai a mérnöki tevékenység jogszerűségének

Részletesebben