Választási melléklet október 12-én. SZVMSZK Baranya Megyei Szervezete Pécs, Siklósi út 1. I. emelet 8.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Választási melléklet október 12-én. SZVMSZK Baranya Megyei Szervezete Pécs, Siklósi út 1. I. emelet 8."

Átírás

1 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa A szavazás időpontjai: október 11-én óráig október 12-én óráig A szavazás helyszíne: SZVMSZK Baranya Megyei Szervezete Pécs, Siklósi út 1. I. emelet 8. Tisztelt Választó! Aki ezt az újságot névre szólóan megkapta, az a személy a évi szakmai kamarai választásokon választójoggal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy saját szakmai körében személy- és vagyonőr, vagy biztonságtechnikai tervező, szerelő, vagy magánnyomozó kamarai tisztségre választhat és választható. A Választói Névjegyzék megtekinthető a Kamara honlapján: és félfogadási időben az ügyfélszolgálatnál (lásd lapunk hátoldalán). A szavazást megelőző nagyon fontos tennivaló a megfelelő személyek jelölése! A közelmúltban, levélben megküldött JELÖLŐÍV tartalmazza a megyei Jelölőbizottság ajánlatát, melyet a tagságunk köréből gyűjtött vélemények, javaslatok alapján a Kamara Választási Szabályzatának előírásai szerint állított össze. A jelölőíven, a felsorolt személyek számának megfelelő mennyiségű üres sor áll rendelkezésére, hogy új (más) küldöttekre tegyen ajánlást, akár saját személyében is. A jelölőbizottság által ajánlott nevek közül bármennyit kihúzhat, de csak annyi új jelöltet írhat fel, ahány üres hely (sor) a jelölőíven van. Fontos tudni, hogy mindenki csak a saját szakmai tagozatában jelölhető! Lényeges, hogy egy jelölt akkor kerülhet fel a küldöttjelöltek listájára, ha a) a személy- és vagyonőr szakmai tagozatba tartozó legalább 10, b) a biztonságtechnikai szakmai tagozatba tarozó legalább 3, c) a magánnyomozó szakmai tagozatba tartozó legalább 2 érvényes jelölést kapott. A jelölőív csak aláírva érvényes! Új személy jelölése esetén a jelölést tevőnek meg kell kérnie a jelölt hozzájárulását ahhoz, hogy személyes adatait a választás során a szükséges mértékig kezeljék. A hozzájárulás megszerzéséről a jelölést tevő a jelölőíven nyilatkozik. A hamis nyilatkozat jogkövetkezményeiért a jelölést tevő tartozik felelősséggel. A jelölőívet legkésőbb szeptember 15-ig kell visszaküldeni a mellékelt válaszborítékban. Ezt követően érvényesen újabb jelöltre javaslatot tenni már nem lehet! Éljen a lehetőséggel, gyakorolja választó jogát! Baranya megyében a szavazás október 11-én (vasárnap) és október 12-én (hétfőn) lesz. A szavazáshoz hozza magával a személyi igazolványát és a kamarai tagsági igazolványát! Dr. Zsorda László megyei választási bizottság elnöke

2 2 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet küldöttjelöltjeink Személy- és vagyonőr tagozat BARANYI ZOLTÁNNÉ 53 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben, személy- és vagyonőri területen. Jelenleg ágazatvezető óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget nem viselt, megbízás alapján rendezvények előkészítésében vett részt. BARNA ATTILA TAMÁS 50 éves. Főiskolát végzett. Felsőfokú biztonságszervező szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben, a biztonságszervezés, objektumvédelem, pénz- és értékszállítás területén. Jelenleg nyugdíjas óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőr tagozatban. Megyei küldött, a megyei elnökség tagja, élőerős alelnök. Részt vesz az oktatási-képzési munkacsoport és a jelölőbizottság munkájában. BÉRES ALAJOS 65 éves. Egyetemet végzett. Személy- és vagyonőri szakképzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben személy- és vagyonőrzési, valamint szakoktatási területen. Jelenleg humán szervezési igazgató óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. A Kamara megalakulásától vezeti a megyei oktatási-képzési munkacsoportot, az országos oktatási bizottság tagja. Megyei küldött, a megyei jelölőbizottság elnöke. BOZSIK ZOLTÁN 42 éves. Főiskolát végzett, személy- és vagyonőri szakképesítést szerzett. A vagyonvédelemben 1998 óta dolgozik, elsősorban objektumőrzés területén. Jelenleg társas vállalkozás ügyvezetője óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. CZÉDER ATTILA 61 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben az objektumőrzés, pénzés értékszállítás, rendezvénybiztosítás területén. Jelenleg társas vállalkozás ügyvezetője óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Országos és megyei küldött, országos és megyei elnökségi tag.

3 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 3 CZILJÁK JÓZSEF 62 éves. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Személy- és vagyonőri, magánnyomozói, valamint felsőfokú biztonságszervezői szakképesítést szerzett. Tagja a Magyar Rendészettudományi Társaságnak óta vesz részt a vagyonvédelemben, főként objektumőrzés és rendezvénybiztosítás területeken. Jelenleg területi igazgató óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött, a megyei szervezet elnöke, egyben országos küldött és az országos elnökség tagja. CSAPÓ ISTVÁN ÁRPÁD 61 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri illetve rendészeti szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben. Korábban rendészeti vezető, jelenleg személy- és vagyonvédelemmel foglalkozó vállalkozás tulajdonosa, ügyvezetője óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. CSIKÓS JÓZSEF 51 éves. Egyetemet végzett, személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakmai ismereteket szerzett óta dolgozik a vagyonvédelemben, magánnyomozás, objektumvédelem, pénzszállítás és rendezvénybiztosítás területeken. A Kamarának 2000 óta tagja, előbb a magánnyomozói, majd a személy- és vagyonőri tagozatban. A megyei elnökség megbízása alapján élőerős munkacsoport vezető. Mellette tanfolyamok, kiállítások szervezésében vett részt megbízás alapján. DÁN JÓZSEF 58 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri szakmai ismereteket szerzett óta dolgozik a vagyonvédelemben, egyéni vállalkozó személyés vagyonőrként óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt. Részt vett a BIZTONSÁGUNK 2007 és 2008 szakkiállításokon, tagja volt a megyei szervezet Horvátországba látogató küldöttségének. ELTER ATTILA RUDOLF 36 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri, magánnyomozói valamint felsőfokú biztonságszervezői szakképezettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 1995 óta vesz részt, szinte minden területen tevékenykedett. Jelenleg egy társas vállalkozás ügyvezetője óta kamarai tag a személy- és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött, az etikai bizottság tagja.

4 4 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet FEKETE JÁNOS 50 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri szakképzettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 1994 óta dolgozik, egyéni vállalkozóként óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Az előző ciklusban 2 évig megyei küldött volt. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. FRANCZKE OSZKÁR 59 éves. Főiskolát végzett. Személy- és vagyonőri szakképesítéssel rendelkezik óta tevékenykedik a vagyonvédelemben. Jelenleg nyugdíjas óta tagja a Kamarának a személy és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött, a szavazatszámláló bizottság tagja. DR. GOLOBICS KÁROLY 60 éves. Egyetemet végzett. Személy- és vagyonőri valamint magánnyomozói szakmai képesítéssel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben biztonsági tanácsadóként. Jelenleg is ilyen munkakört lát el. Részt vett a Kamara megalapításában, 1998 óta tagja a Kamara személy- és vagyonőri tagozatának. Korábban megyei alelnöki tisztséget töltött be. Jelenleg megyei küldött. GOLOBICS KORNÉL 35 éves. Főiskolát végzett. Középfokú biztonságszervező szakképzettséggel rendelkezik. A vagyonvédelemben 1994 óta dolgozik, élőerős őrzés területen. Jelenleg társas egy vállalkozás ügyvezetője óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött, a választási bizottság tagja. GOMBKÖTŐ GÁBOR 53 éves. Középiskolát végzett, személy- és vagyonőr területen rendelkezik szakmai ismeretekkel óta dolgozik a vagyonvédelemben, biztonsági vezetőként, jelenleg egy társas vállalkozás vezetője óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött, korábban az etikai bizottság tagja, jelenleg a társas vállalkozásokat koordináló munkacsoport vezetője és a megyei választási bizottság tagja.

5 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 5 KAISER RÓBERT 47 éves. Főiskolát végzett. Személy- és vagyonőri, továbbá magánnyomozói szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói munkaterületen. Jelenleg egy társas vállalkozás ügyvezetője óta tagja a Kamarának a személyés vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízatást nem kapott. KAPOSI IMRE 50 éves. Középiskolát végzett. Középfokú biztonságszervezői szakképesítést szerzett óta vesz részt a vagyonvédelemben. Jelenleg egy társas vállalkozás tulajdonosa és ügyvezetője óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött. A szavazatszámláló bizottság tagja. KOVÁCS TIBOR 50 éves. Egyetemet végzett. Személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakképzettséggel rendelkezik től dolgozik a vagyonvédelemben személy- és vagyonőrként, illetve magánnyomozóként. Jelenleg egy társas vállalkozás ügyvezetője től kamarai tag, korábban a magánnyomozói, jelenleg a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. MEHLMANN LAJOS 52 éves. Egyetemet végzett. Személy és vagyonőr szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben személy- és vagyonőrként, valamint az oktatásban óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízás alapján vizsgabizottsági tagként képviseli a kamarát. DR. ORBÁN LÁSZLÓ 49 éves. Egyetemet végzett, személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakismeretekkel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben a magánnyomozás, a biztonságtechnika illetve a személy- és vagyonőrzés területén óta tagja a Kamarának, korábban a magánnyomozói, jelenleg a személy- és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött, a második ciklusban vezetője az etikai bizottságnak.

6 6 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet SZABÓ LÁSZLÓ 44 éves. Egyetemet végzett. Az elektronikus vagyonvédelem területén rendelkezik szakmai ismeretekkel óta dolgozik a vagyonvédelemben, biztonságtechnikai területen. Jelenleg kereskedelmi igazgató óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai, majd a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget nem visel, megbízás alapján képviseli a biztonságtechnikai tagozatot országos rendezvényeken. Közreműködött a biztonságtechnikai tagozat működési szabályainak kidolgozásában. SZÉL JÓZSEF 62 éves. Főiskolát végzett. Személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakismeretekkel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben a magánnyomozás, illetve a személy- és vagyonőrzés területén, ma egy vagyonvédelmi vállalkozás szakmai vezetője óta tagja a Kamarának, korábban a magánnyomozói, jelenleg a személy- és vagyonőri tagozatban. A szerkesztőbizottság vezetője, a Kamara és a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kapcsolattartója. SZTANICS SZILÁRD 32 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben az élőerős vagyonvédelem területén. Jelenleg területi biztonsági igazgató óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Részt vett a Kamara szervezésében, egyike az alapító tagoknak. TAJTI JÁNOS 47 éves. Főiskolát végzett. Személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakképzettséggel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben a személy- és vagyonőrzés területén. Jelenleg egy társas vállalkozás alkalmazottjaként tevékenykedik, mint régióigazgató óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Az előző kamarai ciklusban, Bács-Kiskun megyében küldött volt. TAKÁCS GYULA 47 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri szakképzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, személy- és vagyonőrzési területen. Jelenleg egy társas vállalkozás ügyvezetője óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott.

7 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 7 TARNAVÖLGYI FERENC 63 éves. Főiskolát végezett. Személy- és vagyonőri szakképzettséggel rendelkezik óta vesz részt vagyonvédelemben, objektumőrzéssel, pénzés értékszállítással foglalkozott óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Megyei küldött. A pénzügyi ellenőrző bizottság, a jelölőbizottság és az oktatási-képzési munkacsoport tagja. Különféle megbízatásai között szervezte a sportrendezvények biztosításával kapcsolatos tanfolyamokat és vizsgákat. TÓTH KÁLMÁN 48 éves. Főiskolát végzett, személy- vagyonőri szakmai ismeretekkel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, kezdetben egyéni vállalkozóként, jelenleg társas vállalkozást vezet. Megalakulásától tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. VADÁSZ LÁSZLÓ 66 éves. Főiskolát végzett, személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakmai ismereteket szerzett óta dolgozik a vagyonvédelemben, objektumvédelemmel, pénz- és értékszállítással foglalkozott óta, alapító tagja a Kamarának. Megyei és országos küldött, a megyei elnökségi tagja. A megyei szavazatszámláló bizottság elnöke. Az elnökség megbízásából több területen is végez kamarai munkát (választás előkészítése, EKF konferencia). ZANATI KÁLMÁNNÉ 43 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri, valamint felsőfokú biztonságszervezői szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben személy- és vagyonőrként, illetve biztonsági vezetőként óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. ZÓLYOMI ÁKOS 39 éves. Középiskolát végzett. Személy- és vagyonőri majd felsőfokú biztonságszervezői szakképesítést szerzett. A vagyonvédelemben 1992 óta dolgozik. Beosztottként, középvezetőként majd régióigazgatóként értékszállítással foglalkozott óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Részt vett a szürke és fekete munka elleni fellépés lehetőségének kimunkálásában. Kamarai tisztséget eddig nem viselt.

8 8 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet ZSIROS JÓZSEF 56 éves. Szakmunkásképző iskolát végzett, személy- és vagyonőri szakképesítéssel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, személy- és vagyonőrzés területen. 6 évig alkalmazottként, majd egy társas vállalkozás vezetőjeként tevékenykedik óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Korábban élőerős alelnök, jelenleg a mandátumvizsgáló bizottság elnöke és megyei küldött. DR. ZSORDA LÁSZLÓ 67 éves. Egyetemet végzett. Személy-és vagyonőri valamint magánnyomozói szakképesítést szerzett óta dolgozik a vagyonvédelemben közép-vezetőként, majd egy társas vállalkozás ügyvezetőjeként óta tagja a Kamarának a személy- és vagyonőri tagozatban. Kezdettől a pénzügyi ellenőrző és a választási bizottság elnöke, az országos választási bizottság tagja. Országos és megyei küldött. Részt vett a fekete foglalkoztatás elleni fellépés lehetőségének, és a minimális vállalási ár megállapítási elveinek kialakításában. Biztonságtechnikai tagozat BIRÓ CSABA 29 éves. Főiskolát végzett. Elektronikus vagyonvédelmi szerelő, tervező szakképesítéssel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, alkalmazottként, jelenleg informatikus üzemmérnök óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. FÁBIÁN MIKLÓS FERENC 52 éves. Középiskolát végzett. Elektronikus vagyonvédelmi szerelő területen rendelkezik szakmai ismeretekkel óta dolgozik a vagyonvédelemben elektronikus gépjárművédelmi szerelőként. Kezdetben egyéni vállalkozóként, 1997 óta egy vállalkozás vezetőjeként tevékenykedik óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. PAPP PÉTER 42 éves. Egyetemet végzett. Elektronikus vagyonvédelmi tervező, szerelő szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt a vagyonvédelemben biztonságtechnikai területen (riasztó-, kamerás megfigyelő-, tűzjelző rendszerek stb. tervezése, telepítése) óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai tagozatban. Tagja az oktatási-képzési munkacsoportnak. Kamarai tisztséget eddig nem viselt.

9 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám 9 PETERDI LÁSZLÓ 61 éves. Főiskolát végzett, elektronikus vagyonvédelmi szerelő szakképesítéssel rendelkezik óta vesz részt vagyonvédelemben elektronikus vagyonvédelmi szerelőként, illetve ilyen tevékenységet folytató társas vállalkozás ügyvezetőjeként óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. SZATORI TAMÁS 30 éves. Főiskolát végzett. Elektronikus vagyonvédelmi tervező szakképzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, jelenleg egy társas vállalkozás főmérnöke óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. TÓTH GÁBOR 61 éves. Főiskolát végzett. Elektronikus vagyonvédelmi szerelő területen rendelkezik szakmai ismeretekkel óta dolgozik a vagyonvédelemben, biztonságtechnikai területen. Jelenleg biztonságtechnikai műszaki irányító óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai tagozatban. Kamarai tisztséget nem visel, megbízás alapján két éve képviseli a biztonságtechnikai tagozatot országos tanácskozásokon. VÓKÓ GYÖRGY 37 éves. Középiskolát végzett, személy- és vagyonőr, elektronikus vagyonvédelmi szerelő szakképzettséggel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben szerelőként, telepítésvezetőként, illetve cégvezetőként óta tagja a Kamarának a biztonságtechnikai tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. Magánnyomozói tagozat DR. BREZNICZKYNÉ GONDA ÁGNES 50 éves. Főiskolát végzett, magánnyomozói szakismeretekkel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, egyéni vállalkozó magánnyomozóként óta tagja a Kamarának a magánnyomozói tagozatban. Kamarai tisztséget nem visel, megbízás alapján előadást tartott a tagozatban, országos konferencián vett részt.

10 10 SZVMSZK Kamarai Értesítő Választási melléklet DR. FŰTŐ MIHÁLY 59 éves. Egyetemet végzett. Személy- és vagyonőri valamint magánnyomozói szakmai képesítéssel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, magánnyomozóként, kezdetben egy társas vállalkozás alkalmazottjaként, jelenleg magánvállalkozó óta tagja a Kamarának a magánnyomozói tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt. Megbízásként országos magánnyomozói konferenciákon vett részt, közreműködött a Kamara mediációs szabályzatának előkészítésében. KITICSICS ATTILA 42 éves. Főiskolát végzett, magánnyomozói szakismeretekkel rendelkezik. Vagyonvédelemben 2000 óta dolgozik, alkalmazott magánnyomozóként óta tagja a Kamarának magánnyomozói tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. DR. RÁKOS JÁNOS 62 éves. Egyetemet végzett. Személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakmai ismereteket szerzett óta dolgozik a vagyonvédelemben, magánnyomozóként óta tagja a Kamarának a magánnyomozói tagozatban. Megyei küldött, a megyei elnökség magánnyomozói alelnöke, irányítja a magánnyomozói tagozatot, a nemzetközi kapcsolatok felelőse. RÉGER JÁNOS 43 éves. Főiskolát végzett. Személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakismeretekkel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, magánnyomozóként óta tagja a Kamarának. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott. TISZA MIKLÓS 50 éves. Főiskolát végzett, személy- és vagyonőri, valamint magánnyomozói szakismeretekkel rendelkezik óta dolgozik a vagyonvédelemben, egyéni vállalkozó magánnyomozóként, azóta tagja a Kamarának is a magánnyomozói tagozatban. Kamarai tisztséget eddig nem viselt, megbízást nem kapott.

Választási melléklet. 2009. október 9-én és 10-én. Paks, Atomix Kft. Paks, Dózsa György u. 47., Schöni 2001 Kft. iroda

Választási melléklet. 2009. október 9-én és 10-én. Paks, Atomix Kft. Paks, Dózsa György u. 47., Schöni 2001 Kft. iroda 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa

Részletesebben

Választási melléklet. 2009. október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10.

Választási melléklet. 2009. október 3-án. Bajcsy-Zsilinszky u. 50. Henrik u. 1/a. József Attila Kollégium. Baross Gábor u. 10. 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Választási melléklet polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa

Részletesebben

HATÁROZATAI május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat

HATÁROZATAI május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat Szám: 02/A/07/2011. A SZVMSZK BARANYA MEGYEI ELNÖKSÉG HATÁROZATAI 2011. május 17-én tartott elnökségi ülés: 6/2011. (V. 17.) Baranya Megyei Elnökségi Határozat A megyei szervezet elnöksége a napirendre

Részletesebben

Küldöttgyűlés

Küldöttgyűlés SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA FEJÉR MEGYEI SZERVEZETE Küldöttgyűlés 2016.05.12. Kárpáti Zoltán megyei elnök A napirendi pontok: 1./ Elnöki beszámoló az elnökség 2015.04.29 i küldöttgyűlés

Részletesebben

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől

A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE évtől A SZAKMAI TAGOZATOK MŰKÖDÉSE 2012. évtől Készítette: Tóth Andrea MESZK Felnőtt Ápolás Tagozat, Országos Tagozatvezető MESZK Országos Szervezet 1082 Budapest, Üllői út 82. Szakmai Tagozatok Alapszabály

Részletesebben

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT.

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. BEMUTATKOZUNK Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. A vagyonvédelmi rendszerek létesítése iránt meg növekedet igények rugalmasabb és színvonalasabb kielégítésére alakult l989. tavaszán

Részletesebben

- aktív tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

- aktív tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út 37-39. Telefon: 00-(36)-1-220-5690 FAX: 00-(36)-1-220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

Részletesebben

A kamara elsı választásának szabályai

A kamara elsı választásának szabályai 24/1998. (VI. 9.) BM rendelet a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról

Részletesebben

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2 Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 1. oldal 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2017. év 1./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége a módosításokkal elfogadta a napirendi 2./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége egyhangúan

Részletesebben

Kamarai Értesít TARTALOM TISZTELT LAPOLVASÓ!

Kamarai Értesít TARTALOM TISZTELT LAPOLVASÓ! 2009. augusztus 1. évfolyam, 2. szám Kamarai Értesít polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa TARTALOM

Részletesebben

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara rendkívüli Országos Küldöttgyőlés határozatai.

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara rendkívüli Országos Küldöttgyőlés határozatai. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1146 B u d a p e s t, Erzsébet királyné útja 1/c. Telefon: 00-(36)-1-422-0079. FAX: 00-(36)-1-220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete év 2011. év 1./ 2011. (01. 18.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK Fejér Megyei Szervezet elnöksége a módosításokkal együtt egyhangúan elfogadta Szabó István élőerős alelnök úr beszámolóját, az élőerős

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921.

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1132 Budapest, Kádár u. 13. Telefon: +36 (1) 220-5690 - Fax: +36 (1) 220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara a komplex

Részletesebben

A Szakmai Kollégium 2013. évi munkaterve

A Szakmai Kollégium 2013. évi munkaterve Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Szakmai Kollégium 1135 Budapest, Szegedi út 37-39. Telefon: 1-220-5690 Fax: 1-220-8921 E-mail: kamara@szvmszk.hu Szám: 00/E/ 144 /1/ 2013 A Szakmai

Részletesebben

Kellemes ünnepeket! Köszöntő

Kellemes ünnepeket! Köszöntő 2009. december 1. évfolyam, 3. szám polgári biztonság-szolgáltatás A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Baranya-Somogy-Tolna megyei szervezetének közös kiadványa Tartalom Köszöntő.................1

Részletesebben

MMK Küldöttgyűlési határozatok

MMK Küldöttgyűlési határozatok MMK Küldöttgyűlési határozatok 2016 2016. május 21. 1/2016. (V.21.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara 2016. május 21-i Küldöttgyűlése határozatképes. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D

a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D a Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozatának Informatikai Szakosztálya Ü G Y R E N D 2018.09.01. 1/8 Ezen szakosztályi ügyrend az alábbi jogszabályok és szabályzatok alapján és figyelembevételével

Részletesebben

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2

Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 2. oldal 6. 1 Az SzVMt. alapján kiállított igazolvány típusait a 2 Magyar joganyagok - 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet - a személy- és vagyonvédelmi, v 1. oldal 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól

Részletesebben

A Szakmai Kollégium évi munkaterve

A Szakmai Kollégium évi munkaterve Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Szakmai Kollégium 1132 Budapest, Kádár u. 13.. Telefon: 1-220-5690 Fax: 1-220-8921 E-mail: kamara@szvmszk.hu Szám: 00/E/ 133 / 1 / 2014 A Szakmai

Részletesebben

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A szabályozási dokumentum alkalmazási területe: kiterjed a TUDOSZ minden szervezeti egységére, tisztségviselőjére, tagjára és munkatársára.

Részletesebben

D/2. Bejelentés. Egyéni vállalkozó családi és utónév:. Születési családi és utónév: Születési hely, idő:. Anyja születési családi és utóneve:

D/2. Bejelentés. Egyéni vállalkozó családi és utónév:. Születési családi és utónév: Születési hely, idő:. Anyja születési családi és utóneve: Iktatószám SZEVAPOL RobotZsaru D/2. Bejelentés Magánnyomozói Vagyonvédelmi rendszert szerelő, tervező Vagyonvédelmi rendszert szerelő tevékenység Bejelentése (a kívánt rész aláhúzandó) Egyéni vállalkozó

Részletesebben

A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI

A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA ORSZÁGOS Elnökség 43/2013. (05.28.) számú határozata A SZEMÉLY-,VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI szakterületek körébe tartozó önálló szakértői tevékenységek

Részletesebben

Pályázati felhívás. - Egy pályázó több szakmacsoportban, de maximum 15 szakképesítésben nyújthatja be pályázatát.

Pályázati felhívás. - Egy pályázó több szakmacsoportban, de maximum 15 szakképesítésben nyújthatja be pályázatát. Pályázati felhívás A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre 1. A pályázati kiírás célja: A szakképzésről szóló,

Részletesebben

Pályázati felhívás. A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül, az a személy, aki

Pályázati felhívás. A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül, az a személy, aki Pályázati felhívás A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége pályázatot hirdet megyei Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre 1. A pályázati kiírás célja:

Részletesebben

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának

Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának A Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozat Felelős Műszaki Vezetői és Építési Műszaki Ellenőri Szakosztályának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. TARTALOMJEGYZÉK 1. Felelős műszaki vezetői és építési

Részletesebben

C/1. Kérelem [Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező cég esetén kitöltendő nyomtatvány]

C/1. Kérelem [Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező cég esetén kitöltendő nyomtatvány] Iktatószám SZEVAPOL RobotZsaru C/1. Kérelem [Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező cég esetén kitöltendő nyomtatvány] személy- és vagyonvédelmi működési engedély kiváltás / csere / pótlás (a

Részletesebben

az 1.1. pont b) alpontja és a 2.2. pont tekintetében az Üttv (3) bekezdésében meghatározott

az 1.1. pont b) alpontja és a 2.2. pont tekintetében az Üttv (3) bekezdésében meghatározott 11/2018. (VI. 25.) MÜK szabályzat a fegyelmi bizottságokról, valamint az országos fegyelmi főbiztosi és fegyelmi biztosi tisztséget ellátó tisztségviselők létszámáról A Magyar Ügyvédi Kamara küldöttgyűlése

Részletesebben

A Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kamara története

A Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kamara története A Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kamara története A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara az 1998. évi IV. törvény rendelkezései alapján 1998. december 20-án alakult meg, s ekkor jöttek

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015.

VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET VÁLASZTÁSI MENETREND 2014-2015. A KTE soron következő területi és tagozati tisztségviselők választása 2014 őszén, az országos tisztségviselők választása pedig 2015 tavaszán

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36)

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út Telefon: 00-(36) FAX: 00-(36) Szám: 00/E/297/01/2012 Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1135 B u d a p e s t, Szegedi út 37-39. Telefon: 00-(36)-1-422-0079. FAX: 00-(36)-1-220-8921. A SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS

Részletesebben

Minden, ami Biztonságvédelem

Minden, ami Biztonságvédelem Minden, ami Biztonságvédelem Mechanikus biztonságtechnikai eszközök Távfelügyelet, Biztonságtechnika Vagyonvédelem, Magánnyomozás Munka-, Tűz- és Környezetvédelem Oktatás Társaságunk működési-, szolgáltatási

Részletesebben

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A Magyar Vámügyi Szövetség közgyűlése az Alapszabályban, illetve a Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak alapján háromévente a következő tisztségviselőket

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ÉPÍTÉSI TAGOZAT TERÜLET-ÉS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI ÜGYRENDJE 2011. 2 TARTALOMJEGYZÉK MAGYARÁZAT 1. A TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI SZAKOSZTÁLY 2. A

Részletesebben

BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D verzió: V1.

BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D verzió: V1. BARANYA MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ÉS A MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA ELEKTROTECHNIKAI ÉS ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI SZAKCSOPORTJA Ü G Y R E N D 2014 verzió: V1.1 Ezen szakcsoporti ügyrend az alábbi jogszabályok és szabályzatok

Részletesebben

Szakcsoport Ü G Y R E N D

Szakcsoport Ü G Y R E N D Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozata és Baranya Megyei Mérnöki Kamara Somogy Megyei Mérnöki Kamara Tolna Megyei Mérnöki Kamara Szakcsoport Ü G Y R E N D 2015. 1/10 Ezen szakcsoporti

Részletesebben

BIZTONSÁGODÉRT 2001 ALAPÍTVÁNY

BIZTONSÁGODÉRT 2001 ALAPÍTVÁNY BIZTONSÁGODÉRT 2001 ALAPÍTVÁNY Magyarországon a rendszerváltás óta a bűncselekmények száma radikálisan emelkedett, ezért napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a vagyonvédelem. A civil biztonságvédelemben

Részletesebben

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Hatály: 2017. II. 1 - A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA (EGYSÉGES SZERKEZETBEN az 5/2015. (I. 15.) szenátusi határozat, a 2/2016. (I. 21.) szenátusi határozat, valamint

Részletesebben

GAZDÁLKODÓ SZERVEZET ADATAI

GAZDÁLKODÓ SZERVEZET ADATAI TAGFELVÉTELI KÉRELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Elnökségének Tisztelt Elnökség! A gazdasági kamarákról szóló 1999. évi CXXI. törvény 8. -a alapján ezúton kérem az általam képviselt gazdálkodó

Részletesebben

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Küldöttgyőlési határozatai

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Küldöttgyőlési határozatai Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara 1146 B u d a p e s t, Erzsébet királyné útja 1/c. Telefon: 00-(36)-1-422-0079. FAX: 00-(36)-1-220-8921. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói

Részletesebben

DÉL-DUNÁNTÚLI ÉPÍTÉSZ KAMAR A

DÉL-DUNÁNTÚLI ÉPÍTÉSZ KAMAR A DÉL-DUNÁNTÚLI ÉPÍTÉSZ KAMAR A 7624 PÉCS, BOSZORKÁNY U. 2. C023 PF.26 TEL/FAX: 06 72 520-505 E-MAIL:DDEK.PECS@T-ONLINE.HU WEB:WWW.DDEK.HU Elnökségi határozatok 2013. 1/2013. (I.14.) Elnökségi határozat

Részletesebben

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET Választási szabályzat (ajánlás) 2015. Alapszervezeti választások 2015. szeptember 3 - október 31-ig Országos testületek és vezetőik választása A VISZ VI. Kongresszusa

Részletesebben

Önéletrajz. 1. Személyi adatok. janosne.tolnai@oktvf.gov.hu

Önéletrajz. 1. Személyi adatok. janosne.tolnai@oktvf.gov.hu Önéletrajz 1. Személyi adatok Vezetéknév/Utónév: Tolnai Jánosné Dr. Születési név: Szatmári Katalin Anyja neve: Bognár Aranka Neme: nő Születési hely, idő: Budapest, 1954.04.29 Családi állapot: házas Állampolgárság:

Részletesebben

SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA

SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA 2. számú melléklet SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA A szakképzési hozzájárulásra kötelezett vagyonvédelmi gazdálkodó szervezetek a Személy- és vagyonőr (32 861 01)/Magánnyomozó (52

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ október 1. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2015 2015. október 1. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2015. október 1. 18h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Őrzés-védelmi szolgáltatás és tűzjelző valamint kamerás megfigyelő és riasztó/vagyonvédelmi rendszerek kezelése megrendelése a Budapest Főváros Kormányhivatala által használt ingatlanok közül 58 db ingatlanra

Részletesebben

Az Országos Magyar Vadászkamara Országos Szervezete Hivatali Apparátusának. Szervezeti és Működési Szabályzata 2017.

Az Országos Magyar Vadászkamara Országos Szervezete Hivatali Apparátusának. Szervezeti és Működési Szabályzata 2017. Az Országos Magyar Vadászkamara Országos Szervezete Hivatali Apparátusának Szervezeti és Működési Szabályzata 2017. I. AZ OMVK HIVATALI APPARÁTUSÁNAK JOGÁLLÁSA ÉS FELADATAI Az Országos Magyar Vadászkamaráról

Részletesebben

ÁTLÁTHATÓSÁGI JELENTÉS. Nagy Györgyi bejegyzett könyvvizsgáló tekintetében

ÁTLÁTHATÓSÁGI JELENTÉS. Nagy Györgyi bejegyzett könyvvizsgáló tekintetében ÁTLÁTHATÓSÁGI JELENTÉS Nagy Györgyi bejegyzett könyvvizsgáló tekintetében A jelentés a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány:

SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány: NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR Magánbiztonsági és Önkormányzati Rendészeti Tanszék SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány: Dr. Christián László:

Részletesebben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzatának módosítása

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzatának módosítása A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzatának módosítása A 2007. július 14-i küldöttgyűlés módosításokat fogadott el a kamara választási szabályzatában (Csak a módosított pontokat közöljük,

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Őrzés-védelmi szolgáltatás és tűzjelző valamint kamerás megfigyelő és riasztó/vagyonvédelmi rendszerek kezelése megrendelése a Budapest Főváros Kormányhivatala által használt ingatlanok közül 58 db ingatlanra

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

A Kari Tanács írásbeli szavazat alapján Dr. Izsó Lajos részfoglalkozású egyetemi tanári megbízását támogatja. ( 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

A Kari Tanács írásbeli szavazat alapján Dr. Izsó Lajos részfoglalkozású egyetemi tanári megbízását támogatja. ( 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2006 BGK-KT/ XXVI/1/2006 A Kari Tanács írásbeli szavazat alapján (Tóth Béla megbízásának lejárta miatt) Stein Vera adjunktust választotta a kari Fegyelmi testület elnökének. Megbízása 2006. január 10 -től

Részletesebben

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet 2018. évi Küldöttgyűlések határozatai 1/2018.02.23. Küldöttgyűlési határozat A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara küldöttgyűlése a levezető elnök javaslatára 20 támogató szavazattal, 0 ellenében, 0 tartózkodás

Részletesebben

5. A választás menete

5. A választás menete 5. A választás menete Ahhoz, hogy egy szervezetben a választás az Alapszabálynak és a Választási Szabályzatnak megfelelően történjen meg, pontos menetet, ütemtervet kell betartani, követni. Két fontos

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Választási Szabályzata

Választási Szabályzata A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Választási Szabályzata 2011. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (a továbbiakban: MESZK) Országos Küldöttközgyűlése a 2011. november 15-i ülésén, a MESZK

Részletesebben

A belügyminiszter. /2011. ( ) BM rendelet

A belügyminiszter. /2011. ( ) BM rendelet TERVEZET! A belügyminiszter /2011. ( ) BM rendelet a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény végrehajtásáról szóló 22/2006. (IV. 25.)

Részletesebben

A L A P Í T Ó O K I R A T. PANNON Szakképzés Szervezési Társulás

A L A P Í T Ó O K I R A T. PANNON Szakképzés Szervezési Társulás A L A P Í T Ó O K I R A T A költségvetési szerv Neve: Rövidített neve: PANNON Szakképzés Szervezési Társulás PANNON SZASZET Székhelye: 7622 Pécs, Nagy Lajos u. 2. Telephelye: 7622 Pécs, Batthyány u.1-3.

Részletesebben

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 1. számú melléklet az SZMSZ-hez NYUGÁLLOMÁNYÚ LÉGVÉDELMI TÜZÉREK BAJTÁRSI EGYESÜLETE VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT NAGYOROSZI 2012. 1. BEVEZETŐ (1) Az Egyesületi választásokat a Választási Szabályzata mellett

Részletesebben

A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A

A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A A MOZDONYVEZETŐK SZAKSZERVEZETE V Á L A S Z T Á S I S Z A B Á L Y Z A T A A Mozdonyvezetők Szakszervezetének Alapszabálya szerint a négyévente sorra kerülő tisztújító kongresszus előtt tagcsoporti és területi

Részletesebben

Sok szeretettel köszöntök mindenkit ezen a rendkívüli cikluszáró rendezvényünkön. Engedjék meg, hogy külön is köszöntsem meghívott vendégeinket:

Sok szeretettel köszöntök mindenkit ezen a rendkívüli cikluszáró rendezvényünkön. Engedjék meg, hogy külön is köszöntsem meghívott vendégeinket: 1 ÜNNEPI BESZÉD A 2009. december 20-tól 2011. december 31-ig tartó időszakban, a Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezetének működéséről, tevékenységéről. Tisztelt

Részletesebben

A Fejér Megyei Közigazgatási Hivatal 2001-ben, a millennium évében

A Fejér Megyei Közigazgatási Hivatal 2001-ben, a millennium évében A Fejér Megyei Közigazgatási Hivatal 2001-ben, a millennium évében A rendszerváltozás során a helyi önkormányzati rendszer kiépülésével párhuzamosan megtörtént az új államigazgatási szervezet kialakítása.

Részletesebben

ELTE HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

ELTE HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE Alakuló- és tisztújító küldöttgyűlés 2016 Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzat Alapszabályának I. fejezet 20. -a alapján az ELTE HÖK elnöksége kiírja az ELTE HÖK elnökének és tisztségviselőinek

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA ÁLTAL ADOMÁNYOZHATÓ DÍJAKRÓL, ELISMERÉSEKRŐL

SZABÁLYZAT A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA ÁLTAL ADOMÁNYOZHATÓ DÍJAKRÓL, ELISMERÉSEKRŐL SZABÁLYZAT A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA ÁLTAL ADOMÁNYOZHATÓ DÍJAKRÓL, ELISMERÉSEKRŐL A kamara küldöttgyűlése elfogadta 2017. április 28-án Hatályba lépett 2017. május 15-én A Magyar Könyvvizsgálói Kamara

Részletesebben

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről Iktatószám: BMF-RH -904/2007 Kelt: 2007. május 9. H A T Á R O Z A T T Á R A Budapesti Műszaki Főiskola ának 2007. április 24-ei üléséről SZ-XIII/23/2007. határozata A Budapesti Műszaki Főiskola a egyhangúlag

Részletesebben

Ideiglenes Választási Szabályzat

Ideiglenes Választási Szabályzat 1 Ideiglenes Választási Szabályzat A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (továbbiakban: Kamara ) Országos Küldöttgyűlése a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozó tevékenység

Részletesebben

A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés évi határozatainak tára

A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés évi határozatainak tára A SINOSZ Országos Küldöttközgyűlés 2015. évi határozatainak tára Határozat száma 2015.04.18/1 2015.04.18/2 2015.04.18/3 2015.04.18/4 2015.04.18/5 2015.04.18/6 2015.04.18/7 2015.04.18/8 2015.04.18/9 2015.04.18/10

Részletesebben

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településfejlesztési- Foglalkoztatás ügyi Beruházás felügyelıi Bizottsági ülésének

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településfejlesztési- Foglalkoztatás ügyi Beruházás felügyelıi Bizottsági ülésének Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településfejlesztési- Foglalkoztatás ügyi Beruházás felügyelıi Bizottsági ülésének a) jegyzıkönyve b) határozata : 9/2013 Napirendi pontok: 1.

Részletesebben

05. Dél-Tisza Tagszövetség 2011.Standard Hím kategóriában eredményt elért galambok: 1. Molnár Péter Pál U21 Hu H 65,8482 ko m 2.

05. Dél-Tisza Tagszövetség 2011.Standard Hím kategóriában eredményt elért galambok: 1. Molnár Péter Pál U21 Hu H 65,8482 ko m 2. 05. Dél-Tisza Tagszövetség 2011.Standard Hím kategóriában eredményt elért galambok: 1. Molnár Péter Pál U21 Hu 06-05-27262 H 65,8482 ko 2971136 m 2. Varga K.István U05 HU 09-05-82335 H 157,4612 ko 2618843

Részletesebben

a MÁOK országos Küldöttközgyűlésének JEGYZŐKÖNYVE december óra Helyszín: SZIE ÁOTK Könyvtára

a MÁOK országos Küldöttközgyűlésének JEGYZŐKÖNYVE december óra Helyszín: SZIE ÁOTK Könyvtára a MÁOK országos Küldöttközgyűlésének JEGYZŐKÖNYVE 2012. december 12. 10 óra Helyszín: SZIE ÁOTK Könyvtára Jelen vannak a csatolt jelenléti ív szerinti küldöttek és meghívottak. Dr. Gönczi Gábor: köszönti

Részletesebben

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások A szakcsoport működését meghatározó szabályozások MMK Alapszabály 5.3.1. A szakmai tagozatok közreműködése a Kamara közfeladataink ellátásában A Kamara szakmai tagozatai a mérnöki tevékenység jogszerűségének

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület. Szervezeteinek Koordinációs Együttműködése

Magyar Elektrotechnikai Egyesület. Szervezeteinek Koordinációs Együttműködése Magyar Elektrotechnikai Egyesület. Szervezeteinek Koordinációs Együttműködése MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Működési Szabályzat ajánlás a regionális koordinációk részére. Egyesületi Elnökség által jóváhagyva: 2011.

Részletesebben

1994-ben végzett IV. a Gépjárműtechnikai szerelő. Igazgató: Németi Lajos Osztályfőnök: Komiszár János

1994-ben végzett IV. a Gépjárműtechnikai szerelő. Igazgató: Németi Lajos Osztályfőnök: Komiszár János 1994-ben végzett IV. a Gépjárműtechnikai szerelő Igazgató: Németi Lajos Osztályfőnök: Komiszár János Idézet: Élj az idővel hát: fürgén elindulnak az évek, s nem jön olyan jó több, mint ami már oda van

Részletesebben

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT

KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT KÉPESÍTÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: 2010. szeptember 15-től Kelt: Budapest, 2010. szeptember 15-én Lázár Vilmos elnök A MAGYAR LOVASSPORT SZÖVETSÉG (a továbbiakban: Szövetség) elnöksége a sportról szóló 2004.

Részletesebben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata A Magyar Könyvvizsgálói Kamara választási szabályzata A kamara küldöttgyűlése elfogadta 1998. április 25-én. Hatályba lépett 1998. május 1-jén. Módosítva 2002. május 25-én, 2002. szeptember 6-án, 2002.

Részletesebben

Választási Szabályzat

Választási Szabályzat 1 Választási Szabályzat A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (továbbiakban: kamara ) Országos Küldöttgyűlése alábbi Választási Szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat ) fogadta el.

Részletesebben

Küldöttgyűlési határozatok

Küldöttgyűlési határozatok Küldöttgyűlési határozatok AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG 2015. NOVEMBER 28-I KÜLDÖTTGYŰLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATOK KGY/1/2015. SZ. HATÁROZAT (2015. 11. 28): A küldöttgyűlés megállapította, hogy az alapszabály

Részletesebben

Választási Szabályzat

Választási Szabályzat 1 Választási Szabályzat A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (továbbiakban: Kamara ) Országos Küldöttgyűlése alábbi Választási Szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat ) fogadja el.

Részletesebben

A Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium

A Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium A Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium 1138 Budapest, Váci út 107. Felnőttképzési szervezete A SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLET MŰKÖDÉSI RENDJE Összeállította: Tajti Zsuzsanna Elfogadta

Részletesebben

A NEMZETKÖZI MUNKAÜGYI SZERVEZET FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE. 1. Nemzetközi Munkaügyi Hivatal (International Labour Office)

A NEMZETKÖZI MUNKAÜGYI SZERVEZET FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE. 1. Nemzetközi Munkaügyi Hivatal (International Labour Office) A NEMZETKÖZI MUNKAÜGYI SZERVEZET FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE AZ ILO FŐ SZERVEI 1. Nemzetközi Munkaügyi Hivatal 2. Nemzetközi Munkaügyi Hivatal Igazgató Tanácsa 3. Nemzetközi Munkaügyi Konferencia 4. Regionális

Részletesebben

MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA GEODÉZIAI ÉS GEOINFORMATIKAI TAGOZATA

MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA GEODÉZIAI ÉS GEOINFORMATIKAI TAGOZATA Tisztújító taggyűlés Levezető elnök: Kovács István MMK alelnök Napirendi pontok: 1. A taggyűlés köszöntése ( Dr. Ádám József akadémikus, tanszékvezető) 2. A taggyűlés megnyitása (Holéczy Ernő) 3. Hazay

Részletesebben

A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A VMKIK Alapszabályának 1. számú melléklete A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA I. A kamara választott testületei 1. Küldöttgyűlés 2. Elnökség 3. Ellenőrző Bizottság 4. Etikai

Részletesebben

Név:... Kamarai tagsági nyilvántartási szám: Lakás címe:... Értesítési cím (ha nem azonos a lakáscímmel):... Napközbeni telefon:...

Név:... Kamarai tagsági nyilvántartási szám: Lakás címe:... Értesítési cím (ha nem azonos a lakáscímmel):... Napközbeni telefon:... A mérnöki kamara tölti ki Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara Debrecen, Arany János u. 45. Iktatás kelte: Iktató neve: Iktató szám: KÉRELEM A MÉRNÖKI KAMARA ÁLTAL ADHATÓ TELEPÜLÉSTERVEZÉSI, ÉPÍTÉSZETI-MŰSZAKI

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

TARTALOM Álláspályázati kiírás nevelő oldal Álláspályázati kiírás gyermekfelügyelő oldal Álláspályázati kiírás pszichológus... 8.

TARTALOM Álláspályázati kiírás nevelő oldal Álláspályázati kiírás gyermekfelügyelő oldal Álláspályázati kiírás pszichológus... 8. TARTALOM Álláspályázati kiírás nevelő... 2. oldal Álláspályázati kiírás gyermekfelügyelő... 4. oldal Álláspályázati kiírás pszichológus... 8. oldal Álláspályázati kiírás fejlesztő pedagógus - gyógypedagógus...

Részletesebben

Dr. Kovács Sándor rendőr ezredes

Dr. Kovács Sándor rendőr ezredes Dr. Kovács Sándor rendőr ezredes Személyi adatok Elérhetőség Szül. hely, év: Anyja neve: Lakcím: Telefon: e-mail: Debrecen, 1963. 09. 30. Szabó Éva 2120 Dunakeszi, Barátság u. 36/c. 06-20/9890-407 dr.kovacs.sandor1@gmail.com

Részletesebben

1. Nemzetközi Munkaügyi Hivatal (International Labour Office)

1. Nemzetközi Munkaügyi Hivatal (International Labour Office) A NEMZETKÖZI MUNKAÜGYI SZERVEZET FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE Az ILO tripartit felépítése egyedülálló az ENSZ rendszerében, hiszen a munkaadók és munkavállalók szervezetei egyenlő partnerként vesznek részt az

Részletesebben

CZILJÁK JÓZSEF A BIZTONSÁGSZERVEZÉS HELYE A MAGÁNBIZTONSÁG RENDSZERÉBEN

CZILJÁK JÓZSEF A BIZTONSÁGSZERVEZÉS HELYE A MAGÁNBIZTONSÁG RENDSZERÉBEN CZILJÁK JÓZSEF A BIZTONSÁGSZERVEZÉS HELYE A MAGÁNBIZTONSÁG RENDSZERÉBEN A téma aktualitását az adja, hogy a magánbiztonság közel húsz éves múltjában a biztonságszervezés nem tudta elfoglalni az őt megillető

Részletesebben

A Magyar Kereskedelemi és Iparkamara által állandó választottbíróságként. működtetett Kereskedelmi Választottbíróság ügyrendje

A Magyar Kereskedelemi és Iparkamara által állandó választottbíróságként. működtetett Kereskedelmi Választottbíróság ügyrendje A Magyar Kereskedelemi és Iparkamara által állandó választottbíróságként működtetett Kereskedelmi Választottbíróság ügyrendje A Kereskedelmi Választottbíróság elnöksége a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Részletesebben

1. Általános rendelkezések. 2. Részletes rendelkezések

1. Általános rendelkezések. 2. Részletes rendelkezések HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 2019. évi 15. szám 1257 A Nemzeti Választási Iroda elnökének 2/2019. (III. 11.) NVI utasítása a szavazási levélcsomag személyes átvételére rendelkezésre álló időszak megállapításáról

Részletesebben

Szakmagyakorlási tevékenységet a szakterülete szerint hatáskörrel rendelkező területi szakmai kamara engedélyezi.

Szakmagyakorlási tevékenységet a szakterülete szerint hatáskörrel rendelkező területi szakmai kamara engedélyezi. A TELEPÜLÉSTERVEZÉSI ÉS AZ ÉPÍTÉSZETI-MŰSZAKI TERVEZÉSI VALAMI T AZ ÉPÍTÉSÜGYI MŰSZAKI SZAKÉRTŐI JOGOSULTSÁG SZABÁLYAIRÓL [104/2006. (IV. 28.) KORM. RE DELET] A rendelet hatálya az alábbi szakmagykorlási

Részletesebben

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások

A szakcsoport működését meghatározó szabályozások A szakcsoport működését meghatározó szabályozások MMK Alapszabály 5.3.1. A szakmai tagozatok közreműködése a Kamara közfeladataink ellátásában A Kamara szakmai tagozatai a mérnöki tevékenység jogszerűségének

Részletesebben

C/1. KÉRELEM. (Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező cég esetén kitöltendő nyomtatvány.) személy- és vagyonvédelmi magánnyomozói

C/1. KÉRELEM. (Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező cég esetén kitöltendő nyomtatvány.) személy- és vagyonvédelmi magánnyomozói Iktatószám: /2- C/1. KÉRELEM (Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező cég esetén kitöltendő nyomtatvány.) személy- és vagyonvédelmi magánnyomozói működési engedély kiváltásához/megújításához.

Részletesebben

Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató

Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Szakmai Szolgáltató OM azonosító: 200886 Cím: 3900 Szerencs, Ondi út 1. Telefon: 47/362-533 47/361-444 47/362-132 Fax: 47/362-533/102-es

Részletesebben

Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal feladatai a vizsgaelnöki névjegyzékkel és a vizsgaelnöki kijelöléssel kapcsolatban

Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal feladatai a vizsgaelnöki névjegyzékkel és a vizsgaelnöki kijelöléssel kapcsolatban Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal feladatai a vizsgaelnöki névjegyzékkel és a vizsgaelnöki kijelöléssel kapcsolatban Dr. Papp Dávid főosztályvezető 2013. március 27., Budapest AZ EEKH

Részletesebben

A Magyar Műszaki Értelmiség Napja

A Magyar Műszaki Értelmiség Napja A Magyar Műszaki Értelmiség Napja Ünnepségsorozat 2012. június 4-7. 1 Budapest 2006. január 5. 2 3 A nyilatkozat aláírói Magyar Tudományos Akadémia Magyar Mérnökakadémia Magyar Mérnök Kamara Budapesti

Részletesebben

2018. december 04. napján 16:45. órai kezdettel

2018. december 04. napján 16:45. órai kezdettel MEGHÍVÓ a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Közgazdasági, vám- és egyes pénzügyi területek szakmai tagozat tagozati ülésére A Magyar Igazságügy Szakértői Kamara Közgazdasági, vám- és egyes pénzügyi területek

Részletesebben