Emlékeztető. A Gépészkari Hallgatói Képviselet március 9-én tartott rendes üléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Emlékeztető. A Gépészkari Hallgatói Képviselet március 9-én tartott rendes üléséről"

Átírás

1 1 / 8. oldal Emlékeztető A március 9-én tartott rendes üléséről Képviselő neve Mandátum Jelen Késett Agócs Norbert szavazati jog x Bányász Gáspár szavazati jog x Endrész Roland szavazati jog x Farkas Szidónia szavazati jog x Fülöp Gergely tanácskozási jog x Gulyás Máté szavazati jog x Kelle Gergő tanácskozási jog x Landor Liliána szavazati jog x Lukács Bálint szavazati jog x Mészáros Zita szavazati jog x Modrovics Gergő szavazati jog x Pogácsás Panna szavazati jog x Radácsi Kristóf szavazati jog x Richter Kristóf szavazati jog x Szenka József szavazati jog x Szilvási Márton szavazati jog x Takács Attila tanácskozási jog x Tóth Ákos szavazati jog x Ülés kezdete: 20:10 Ülés helyszíne: A GHK online kommunikációs csatornája. Korábban távozott Kimentést kért Hiányzott Richter Kristóf kérte, hogy a GHK tagjai írásban jelezzék, hogy rendelkeznek-e hallgatói jogviszonnyal a BME án. Egységesen mindenki írásban nyilatkozott, hogy rendelkezik hallgatói jogviszonnyal a BME án. Richter Kristóf előterjesztette a GHK ülésének napirendi pontjait: 1. Elnökségi beszámoló 1.1. Dékáni Tanács beszámoló (március 9-i) 1.2. Beszámoló a Trello használatáról 2. EHK 2.1. Beszámoló EHK ülésről (március 11-i) 3. Tanulmányi és Oktatási Bizottság 3.1. KOB ülés beszámoló

2 2 / 8. oldal 4. Kollégiumi Bizottság 4.1. KTK postai levelek helyzete 5. Ösztöndíj Bizottság 5.1. Beszámoló az ösztöndíjak indulásáról és a kezdeti problémákról 5.2. Bizottsági ülés témája és időpontja 5.3. Normatíva-követő táblázat ismertetése 6. Szociális Bizottság 6.1. ESZB beszámoló 6.2. Bírálói ösztöndíjak /21/2 időszak értékelő form és ülés 6.4. Bizottsági ülések 7. Gazdasági Bizottság 7.1. Keretátadások Költségvetési tervezet 8. Rendezvény Bizottság 8.1. Beszámoló a Kulturális és Szakmai Hétről 8.2. Beszámoló a KRB létszámcsökkentéséről 9. PR Bizottság 9.1. Beszámoló a PR Bizottságban történtekről 9.2. Projektek és célkitűzések 10. Szponzor Csoport Beszámoló a Zynternnel folytatott egyeztetésről 11. Egyebek Richter Kristóf megkérdezte, ki támogatja, hogy az ülés a bemutatott napirendi pontokkal kerüljön megtartásra? A GHK 14 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett támogatta a javaslatot. (GHK-XL/184./ számú határozat)

3 3 / 8. oldal 1. Elnökségi beszámoló 1.1. Dékáni Tanács beszámoló (március 9-i) Richter Kristóf elmondta a következőket: Csak nagyon különleges esetben léphet hallgató a kampusz területére, illetve csökkenteni fogják a belépési pontokat is. A kollégiumban a jelenleg is bent lakók maradhatnak. Az oktatók is távolléti munkavégzésre állnak át. Hamarosan kiírásra kerül néhány tanszék esetén a tanszékvezetői pályázat. TAD-ok felülvizsgálatáról esett szó. Richter Kristóf előterjesztette a 2020/21. tanév február időszakra vonatkozó GHK ösztöndíj eredményét. Richter Kristóf megkérdezte, ki támogatja a 2020/21. tanév február időszakra vonatkozó GHK ösztöndíj eredményét. A GHK 14 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett támogatta a javaslatot. (GHK-XL/185./ számú határozat) Radácsi Kristóf megérkezett az ülésre. (20:22) 1.2. Beszámoló a Trello használatáról Modrovics Gergő elmondta a következőket: Richter Kristóffal és Endrész Rolanddal beszélgetést folytattak az elmúlt hét folyamán a Trello nevű projektmenedzsment alkalmazásról. Felosztották Endrész Rolanddal a Trello kezelését. Reméli ki tudja majd a Képviselet használni az alkalmazást és jobban át tudják majd látni egymás munkáját. Endrész Roland elmondta, hogy a Trello-ról az ülést követő héten szeretnének tartani egy stratégiai ülést. Gulyás Máté javasolta, hogy az címekkel össze lehetne kötni az alkalmazást. Richter Kristóf kérte a képviselőket, hogy lehetőségük szerint töltsék le az alkalmazást. 2. EHK 2.1. Beszámoló EHK ülésről (március 11-i) Szenka József és Lukács Bálint beszámolt az EHK üléséről. Az ülés emlékeztetője itt elérhető.

4 4 / 8. oldal 3. Tanulmányi és Oktatási Bizottság 3.1. KOB ülés beszámoló Agócs Norbert elmondta a következőket: Az ülést megelőző héten vasárnap KOB ülésen vettek részt Tóth Ákossal és Szenka Józseffel. Az ülésen az éppen aktuális tanulmányi témájú projektekről beszéltek: Videotóriumprojekt, tantárgygráf-projekt, OMHV felülvizsgálat. Az ülés hetében kiküldték az oktatóknak a TTT-vel kapcsolatos észrevételeket. 4. Kollégiumi Bizottság 4.1. KTK postai levelek helyzete Radácsi Kristóf elmondta a következőket: Az ülés idejében karanténban van, így távolról nem tud a levélküldeményekkel foglalkozni. A szigorítások miatt azonban a levelek átadása nem megoldható. 5. Ösztöndíj Bizottság 5.1. Beszámoló az ösztöndíjak indulásáról és a kezdeti problémákról Fülöp Gergely elmondta a következőket: Elindult a KBME, Szakmai, Közösségi és Sportösztöndíj pályázat, NEPTUN rendszeren keresztül lehet pályázni az ösztöndíjakra. Kisebb problémába ütköztek a Szakmai Ösztöndíj kapcsán, de szerencsére sikerült orvosolni. Hamarosan elkezdik elbírálni a pályázatokat. A honlapon frissítették a híreket a pályázásról és a pályázati kiírásokról, illetve segítségképp útmutatókat is tettek fel a pályázóknak Bizottsági ülés témája és időpontja Fülöp Gergely elmondta a következőket: Az ülést követő nap, szerdán este szeretne bizottsági ülést tartani. Az ISZTK keretet szeretnék felosztani. Bírálással kapcsolatban szeretne instrukciókat adni a bírálóknak, illetve bemutatni a bírálás menetét.

5 5 / 8. oldal 5.3. Normatíva-követő táblázat ismertetése Endrész Roland bemutatta a képviselőknek a normatíva követéséről készített Excel táblázatot. 6. Szociális Bizottság 6.1. ESZB beszámoló Farkas Szidónia elmondta a következőket: ESZB ülésen vett részt Landor Liliánával és Szenka Józseffel, ahol Török Lili a Műegyetemi Egységes Pályázati és Elbírálási Rendszer (MŰEPER) projekt jelenlegi állásáról számolt be. A MŰEPER május végére, az ütemterv alapján, már tesztelhető lesz. Jelentős Igazoláslista és pontrendszer átalakításra lehet számítani Bírálói ösztöndíjak Farkas Szidónia elmondta a következőket: Értesítette a bírálókat a bírálói ösztöndíjakról, valamint ismertette a Képviselettel az aktuális időszakra vonatkozó keret felosztását. Mindenkinek köszöni a munkáját, amelyet az időszakban végzett /21/2 időszak értékelő form és ülés Farkas Szidónia elmondta, hogy az előző félévhez hasonlóan szeretne készíteni egy időszakértékelő formot, amelyet a bírálók fognak kitölteni Bizottsági ülések Farkas Szidónia elmondta a következőket: Szeretne rendszeresen bizottsági üléseket tartani. Szeretné a MŰEPER-rel kapcsolatos információkat a Bizottsággal is megbeszélni. 7. Gazdasági Bizottság 7.1. Keretátadások 2021 Gulyás Máté elmondta, hogy hozzájárulást kértek a Dékáni Hivataltól az egyes rendezvények megtartására.

6 6 / 8. oldal 7.2. Költségvetési tervezet Gulyás Máté elmondta, hogy Mészáros Zitával fogják elkészíteni a költségvetési tervezetet. 8. Rendezvény Bizottság 8.1. Beszámoló a Kulturális és Szakmai Hétről Modrovics Gergő elmondta a következőket: Az online formában megrendezett esemény nagy népszerűségnek örvendett, sok megtekintés érkezett. Vadhús koncert volt. A Kvízesten 17 csapat mérhette össze tudását. Ebben az évben a Köret Kör nyert a Kármán esti vetélkedőn Beszámoló a KRB létszámcsökkentéséről Modrovics Gergő elmondta a következőket: Három frissaktív KRB tagtól megváltak. Pogácsás Pannával az elkövetkezendő időkben a rendezvények szervezésére fektetik a legtöbb hangsúlyt. Pogácsás Pannával elkezdik szervezni a Gépészkari Napokat, ebbe legfőképp a próbásokat és a frissaktív tagokat szeretnék bevonni. Modrovics Gergő elmondta, hogy a következő három tagtól válna meg a KRB: Kiss Balázs, Böszörményi Gergely, Ombodi Krisztina. Richter Kristóf megkérdezte, hogy ki az, aki támogatja, hogy a felsorolt három embertől megváljon a KRB csapata. A GHK titkos szavazásán 15 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett támogatta a javaslatot. (GHK-XL/186./ számú határozat) 9. PR Bizottság 9.1. Beszámoló a PR Bizottságban történtekről Kelle Gergő elmondta, hogy megkeresték egy pályázati felhívással kapcsolatban, amelyet szeretnének, ha megosztanánk a GHK honlapján.

7 7 / 8. oldal 9.2. Projektek és célkitűzések Kelle Gergő elmondta a következőket: Szeretné frissíteni a honlapok kezeléséről szóló HOW TO-t. Szeretne egyeztetni más Bizottságokkal való együttműködésről. 10. Szponzor Csoport Beszámoló a Zynternnel folytatott egyeztetésről Pogácsás Panna elmondta a következőket: Az ülés napján tartottak egy megbeszélést. Álláshirdetéseket szeretnének hirdetni az online platformjainkon. Országos pályakutatást készítenek, amely népszerűsítésében a segítségünket szeretnék kérni. 11. Egyebek Farkas Szidónia szeretné kérni a képviselőket, hogy mindenki legalább egy projekt felelőse legyen, amelyet a 2021-es évben valósítanak meg a Képviseleten belül. Richter Kristóf elmondta, hogy műsorvezetői pályázat kerül meghirdetésre. Szilvási Márton elmondta, hogy módosítás történt a Tankörvezetői pályázat kiírásában. Richter Kristóf megkérdezte, hogy ki az, aki támogatja a Tankörvezetői pályázat módosított kiírását? A GHK 15 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett támogatta a javaslatot. (GHK-XL/187./ számú határozat) Szilvási Márton elmondta, hogy az ülést követő csütörtök este újra lesz tankörvezetői felkészítő. Farkas Szidónia elmondta, hogy nagyon örülne neki, ha minél több képviselő részt venne a tankörvezetői felkészítő alkalmakon, hogy megismerhesse a Képviselet a jelölteket. Agócs Norbert javasolta, hogy hívja meg a Képviselet az aktív Gólyatanács tagokat a GHK üléseire. Ülés vége: 22:32 A következő ülés várható időpontja: március 16. (kedd) 20:10 A következő ülés várható helyszíne: A GHK online kommunikációs csatornája. Kelt: Budapest, március 9.

8 8 / 8. oldal.... Landor Liliána emlékeztetővezető.... Richter Kristóf elnök

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2017. 03. 06. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Bielik Judit, Bönde Tamás, Dóka Antal, Filep Richárd, Gulyás Eszter,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter (késett kimentéssel

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (5p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. április 13-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2018. január 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Gődér Vivien, Kántor Tamás, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté,,

Részletesebben

Emlékeztető. A Gépészkari Hallgatói Képviselet február 13-án tartott rendes üléséről

Emlékeztető. A Gépészkari Hallgatói Képviselet február 13-án tartott rendes üléséről 1 / 6. oldal Emlékeztető A 2018. február 13-án tartott rendes üléséről Képviselő neve Mandátum Jelen Késett Korábban távozott Kimentést kért Bányász Gáspár tanácskozási jog x Csala Tas szavazati jog x

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Cseh Tamás Koltai Soma Lábas István Lindtner Andor

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30 Emlékeztető A 2017. március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss Ferenc, Kovács

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 12. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

emlékeztető

emlékeztető Jelen volt Késett Előbb távozott Kimentést kért Hiányzott Antal Laura Berta Katalin Dobó Diána Horicsányi Krisztina Kapu Tibor Kovalovszki Máté Kun Levente Ale Lukács Virág Majláth Máté Mátics Zoltán Nagy

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Emlékeztető A 2016. szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Boda Mariann, Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien,

Részletesebben

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál Emlékeztető A KHK 2017. január 30-án tartott üléséről Jelen voltak: Belső Benita, Berzy Dominika, Gácsig Gergő, Illés Attila, Kiss Ádám, Kontra Anna, Lakatos Fruzsina, Máthé Izabella, Mezey Mercedes, Nagy

Részletesebben

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj ösztöndíj Pályázati felhívás A (BME) Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11/B. alapján a GHK-ban végzett tevékenység ösztönzése

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 19. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet december 8-án tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet december 8-án tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2014. december 8-án tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Cseh Tamás Gődér Nikoletta Kovács Márk Lindtner Andor

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel, Kelemen

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42 Emlékeztető A 2016. október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Koltai Soma Lábas István Lindtner Andor Lövei Dorottya

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 21.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 21:49

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 21.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 21:49 Emlékeztető A 2015. szeptember 21.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 21:49 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Batka Roland, Boda Mariann, Gődér Vivien, Jóvér Vivien, Kállai

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 9-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 9-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. március 9-én tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Görbe Richárd, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László, Lövei Dorottya,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. március 7. 20.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Horváth Bálint, Józsa

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2014. február 20-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Dudás Ferenc, Engert Attila, Farkas László, Molnár László, Rácz Tamás, Rátóti János, Rynkiewicz Ádám, Somogyi

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely, Kelemen

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely, Marsal Béla,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 22., kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 22., kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 22., 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet június 06-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet június 06-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az i Hallgatói Képviselet 2018. június 06-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Egyed Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Katona Rebeka, Kántor Tamás,, Kovalovszki

Részletesebben

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj ösztöndíj A (BME) (GPK) Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11/B. alapján a GHK-ban végzett tevékenység elismerése és ösztönzése

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. április 18-án tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. március 21. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (15p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

Az ülés elején minden hallgatói képviselő tesztet írt a TVSz és TJSz anyagából, a hallgatói képviselők zárthelyijére való készülésként.

Az ülés elején minden hallgatói képviselő tesztet írt a TVSz és TJSz anyagából, a hallgatói képviselők zárthelyijére való készülésként. Jelen volt Késett Előbb távozott Kimentést kért Hiányzott Antal Laura Berta Katalin Dobó Diána Horicsányi Krisztina Kapu Tibor Kovalovszki Máté Kun Levente Ale Lukács Virág Majláth Máté Mátics Zoltán Nagy

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30 Emlékeztető A 2016. június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács 2015. június 15-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács 2015. június 15-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Emlékeztető A 2015. június 15-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok:batka Roland, Boda Mariann,Gődér Vivien, Jóvér Vivien, Kállai László, Kovács Klementina,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 30-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 30-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2017. március 30-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Görbe Richárd, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel,

Részletesebben

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a Karima kapcsán várják az árajánlatot a printertől.

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a Karima kapcsán várják az árajánlatot a printertől. Emlékeztető A Kari Hallgatói Tanács 2015. január 26-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Aipli Sándor Márk, Bíbok Attila, Gál Ádám, Jóvér Vivien, Mészáros

Részletesebben

Elnöki beszámoló. 2015.01.27. emlékeztető

Elnöki beszámoló. 2015.01.27. emlékeztető Jelen volt Késett Előbb távozott Kimentést kért Hiányzott Antal Laura Berta Katalin Dobó Diána Horicsányi Krisztina Kapu Tibor Kovalovszki Máté Kun Levente Ale Lukács Virág Majláth Máté Mátics Zoltán Nagy

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 7-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 7-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2015. május 7-én tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Görbe Richárd, Krisztián Dávid, Markovics Petra, Molnár László, Nagy Edit, Németh Ákos Zoltán, Nagy Renáta, Ónodi Áron, Rácz Tamás,

Részletesebben

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt.

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt. Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: BME Wigner Jenő Kollégium, B201 Bernáth Gábor Boros Gergő Jelen volt Késett/előbb távozott Kimentését kérte Hiányzott Az ülés ideje:

Részletesebben

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a MIE úgy határozott, hogy tárgyal a MISZ eladásáról, így egyetemi tulajdonba kerüléséről.

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a MIE úgy határozott, hogy tárgyal a MISZ eladásáról, így egyetemi tulajdonba kerüléséről. Emlékeztető A Kari Hallgatói Tanács 2015. február 9.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok:aipli Sándor Márk, Batka Roland, Bíbok Attila, Gál Ádám, Jóvér

Részletesebben

BESZÁMOLÓ GHK eseti ülés Általános HK ZH felkészítő GHK eseti ülés TJSZ HK ZH felkészítő 145

BESZÁMOLÓ GHK eseti ülés Általános HK ZH felkészítő GHK eseti ülés TJSZ HK ZH felkészítő 145 BESZÁMOLÓ hallgatói képviselői munkáról, ösztöndíjhoz Képviselet: Beszámolási időszak: 18. február 1-28. Pályázó neve: Lukács Bálint A képviselet rendes és rendkívüli ülései: 18. 02. 06. GHK ülés 18. 02.

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06 Emlékeztető A 2015. szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Batka Roland, Boda Mariann, Gődér Vivien, Jóvér Vivien, Kállai

Részletesebben

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Késett/előbb Jelen volt Az ülés helye: távozott BME Wigner Jenő Angalét Marianna Kollégium, B201 Belső Benita Az ülés ideje: Farkas László Gácsig

Részletesebben

Emlékeztető Az átsorolt hallgatókkal kapcsolatos, karok közti kezdeményezés még nem vette kezdetét.

Emlékeztető Az átsorolt hallgatókkal kapcsolatos, karok közti kezdeményezés még nem vette kezdetét. Emlékeztető A Kari Hallgatói Tanács 2014. szeptember 22.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok:aipli Sándor Márk, Batka Roland, Bíbok Attila, Gál Ádám,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2012. október 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Hegedűs Zoltán, Hernády

Részletesebben

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: Jelen volt BME Wigner Jenő Belső Benita Kollégium, B201 Fejes Júlia Az ülés ideje: Fodor Csilla 2015. december 7. Gácsig Gergő Kiss

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Benedeczki Éva, Daku Dávid, Farkas Péter,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2014. október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Hallgatói képviselet jövője 3. Ombudsmani

Részletesebben

Jegyzőkönyv (2013. november 19.)

Jegyzőkönyv (2013. november 19.) TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR Hallgatói Önkormányzat 1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 Fax: 202-3859 http://www.tofk.elte.hu Jegyzőkönyv (2013. november 19.) Előzetesen kiküldött napirendi

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 6-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 6-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2018. szeptember 6-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Egyed Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Kántor Tamás, Katona Rebeka, Kovács Klementina, Lőrincz László,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának ülése. küldöttgyűlési képviselő (RTK)

Jegyzőkönyv. Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának ülése. küldöttgyűlési képviselő (RTK) Ügyiratszám: NKE/296-5/2015 Jegyzőkönyv Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának ülése Ülés helye: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Kar Budapest, Ménesi út

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR Hallgatói Képviselet. Emlékeztető

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR Hallgatói Képviselet. Emlékeztető Emlékeztető A KHK 2015. február 16-án tartott üléséről Jelen voltak: Angalét Marianna, Belső Benita, Farkas László, Gácsig Gergő, Józsa-Teleki Gabriella Blanka, Kalmár Tamás, Kiss Gabriella, Markovics

Részletesebben

Emlékeztető Nagy Renáta beszámolt arról, hogy egy csütörtöki EHK ülésen nem tudtak részt venni.

Emlékeztető Nagy Renáta beszámolt arról, hogy egy csütörtöki EHK ülésen nem tudtak részt venni. Emlékeztető A Kari Hallgatói Tanács 2014. június 9.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Aipli Sándor Márk, Batka Roland, Gál Ádám, Jóvér Vivien, Madarász

Részletesebben

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2017. december 5-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 24-én kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 24-én kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2011. október 24-én 20.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Dióssy András, Farkas Péter, Hegedűs

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. november 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Rektori sportpályázat

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42 Emlékeztető A 2016. október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss

Részletesebben

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Kari Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 4. melléklet A Kari Hallgatói Képviselet állandó bizottságainak

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 26-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 26-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. január 26-án tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Farkas László, Fekete

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 23-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 23-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2013. május 23-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Engert Attila, Farkas László, Fekete Dóra, Jámbori Attila, Kovács András, Molnár László, Nagy Gábor, Rácz Tamás,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 31-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 31-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2012. május 31-én tartott üléséről Jelen voltak: Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Tímea, Fekete Dóra, Hoffer Dávid, Kettinger Ádám, Kovács András, Molnár László,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 2.-án 18:00-kor tartott üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 2.-án 18:00-kor tartott üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2012. május 2.-án 18:00-kor tartott üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Dávida Eszter, Farkas Péter, Hoffer Dávid, Kelemen Krisztina, Palatin-Speier

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem Jegyzőkönyv EHÖK Küldöttgyűlés 2015. június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u. 23-27.) Földszint 4-es terem Előzetesen kiküldött napirend: 1. ELTE EHÖK Elnökének, alelnökeinek

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 26-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 26-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2009. március 26-án tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Bódis Ádám, Bohák András, Domján Zsolt, Gulyás Krisztina, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Kálmán

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. március 9. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. ISZTK keret maradványai-

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata 3. számú melléklet A Gépészkari Hallgatói Képviselet bizottságaihoz, tisztségeihez

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata (TK HÖK) november 24-i üléséről

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata (TK HÖK) november 24-i üléséről Jegyzőkönyv Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata TK HÖK 2015. november 24-i üléséről Az ülés formája: Rendkívüli NYÍLT Az ülés ideje: 2015. november 24. (kedd) 18:00 Az ülés helye: 1093 Budapest

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2012. október 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Engert Attila, Farkas László, Farkas Tímea, Fekete Dóra, Hoffer Dávid, Kettinger Ádám, Kovács András, Molnár László, Nagy Gábor, Rácz Tamás,

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés IDŐPONT: 2014. szeptember 8. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar fsz. 2. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 18:00 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. Aktualitások

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 6-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 6-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2012. február 6-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Dióssy András, Farkas Péter, Hegedűs

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 19-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 19-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. január 19-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas Tímea, Farkas László, Fekete Dóra, Hoffer Dávid,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 2-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 2-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2008. október 2-án tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Ambrózi Gergely, Bohák András, Börcsök Zoltán, Esze Ágnes, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Kálmán

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2009. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 30/2009. (IX.22.) KT. sz. határozat a 2009/2010. tanév I. félév ülés- és munkatervének

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. április 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Iskolaszövetkezet, vendégünk Nagy Gergely Gyula, dr.

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI Elfogadta a HK a 2010. szeptember 6. ülésén. Módosította a HK a 2011. november 7. ülésén. Módosította a HK a 2012. június 4. ülésén. Módosította a HK a 2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata KöTK HÖK október 11-i üléséről

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata KöTK HÖK október 11-i üléséről Jegyzőkönyv Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata KöTK HÖK 2016. október 11-i üléséről Az ülés formája: Rendkívüli ZÁRT Az ülés ideje: 2016. október 11. (kedd) 19:00 Az ülés helye: 1093 Budapest,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 81-ájén tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 81-ájén tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2009. október 81-ájén tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Berzlánovich Imre, Domján Zsolt, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Kálmán László, Keresztes

Részletesebben

Emlékeztető. Az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:15 Az ülés vége: 22:00

Emlékeztető. Az Építőmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:15 Az ülés vége: 22:00 Emlékeztető Az Építőmérnöki Kar 2018. november 5-én (hétfőn) tartott üléséről Az ülés kezdete: 19:15 Az ülés vége: 22:00 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Gazsi Dorothy, Gődér Vivien, Katona Rebeka,

Részletesebben

Hallgatói Képviselet ösztöndíja

Hallgatói Képviselet ösztöndíja BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Szervezeti és Működési Szabályzat 3. számú melléklet Hallgatói Képviselet ösztöndíja Elfogadta a Hallgatói Képviselet

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2016/2017. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

Rektori tanácsterem. Tanácsülés helyszíne. Patai Boglárka. György. László. Dr. Becker Gábor. Tamás. Az ülést megnyitották 14:03:55

Rektori tanácsterem. Tanácsülés helyszíne. Patai Boglárka. György. László. Dr. Becker Gábor. Tamás. Az ülést megnyitották 14:03:55 Építészmérnöki Kari Tanács Tanács neve 2017.05.03 Tanácsülés dátuma Építészmérnöki Kari Tanács ülése Tanácsülés neve Rektori tanácsterem Tanácsülés helyszíne 14:15:00 Tanácsülés kezdete Jelenlét (35 /

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet november 17-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet november 17-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2011. november 17-én tartott üléséről Jelen voltak: Andrási Norbert, Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas Patrik, Hoffer Dávid, Kálmán László, Kovács András, Králik

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata Tanács október 27-i üléséről

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata Tanács október 27-i üléséről Jegyzőkönyv Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata Tanács 2014. október 27-i üléséről Az ülés formája: Rendes NYÍLT Az ülés ideje: 2014. október 27. (hétfő) 17:30 Az ülés helye: Budai Campus

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi 2014. november 05. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Vendégünk Bezsenyi Tamás az ELTE EDÖK elnöke

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 12-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 12-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2009. február 12-én tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Bohák András, Domján Zsolt, Esze Ágnes, Hamvas Mihály, Kálmán László, Keresztes Péter, Kovács

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember 12-én megtartott együttes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember 12-én megtartott együttes üléséről. Torony község Önkormányzata T o r o n y Dozmat község Önkormányzata D o z m a t 5/2012. jkv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 5-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 5-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. április 5-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj Pályázati útmutató

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj Pályázati útmutató Kedves Hallgató! Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj Pályázati útmutató Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashatsz a Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj pályázathoz szükséges igazolásokról, illetve azok

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 7-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 7-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2010. október 7-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Domján Zsolt, Fekete Dóra, Hamvas Mihály, Hoffer Dávid, Kálmán László, Keresztes Péter, Kovács András, Kulcsár Bence,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 17-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 17-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. május 17-én tartott üléséről Jelen voltak: Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete Dóra, Hoffer Dávid,

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2017. január 18. szerda 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Hallgatói rendezvények szabályozása - vendégünk dr. Rikker

Részletesebben

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj Pályázati útmutató

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj Pályázati útmutató Kedves Hallgató! Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj Pályázati útmutató Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashatsz a Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj pályázathoz szükséges igazolásokról, illetve azok

Részletesebben

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat ELJÁRÁSREND

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat ELJÁRÁSREND ELJÁRÁSREND AZ INTÉZMÉNYI SZAKMAI, TUDOMÁNYOS ÉS KÖZÉLETI ÖSZTÖNDÍJ KIFIZETÉSÉRE VONATKOZÓAN A Pázmány Péter Katolikus Egyetem ának Hallgatói Önkormányzata (továbbiakban: PPKE BTK HÖK) a Hallgatói Térítési

Részletesebben