1055 Budapest, Falk Miksa u. 19. I/2. Tel.: ( ) , Fax: ( ) Cégjegyzékszám: Cg.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1055 Budapest, Falk Miksa u. 19. I/2. Tel.: (00 36 1) 302-3041, 302-3042 Fax: (00 36 1) 302-3047 E-mail: mc@milkcenter.hu Cégjegyzékszám: Cg."

Átírás

1

2 1055 Budapest, Falk Miksa u. 19. I/2. Tel.: ( ) , Fax: ( ) Cégjegyzékszám: Cg Adószám: HU

3 MILK CENTER KFT. BEMUTATÁSA A Milk Center Kft. egy 100%-ban magántulajdonú mezőgazdasági kereskedelmi kft. A cég 1991-től egyre bővülő tevékenységi körrel működik a tejtermelő tehenészetek kiszolgálására. Mára az egyre bővülő tevékenységi körnek megfelelően, a Milk Center Kft. a teljes tejelő szarvasmarhatartás gépesítését, a gazdaságok mindenféle igényét a tervezéstől kezdődően a szerviztevékenységgel bezárólag ki tudja elégíteni. A Milk Center Kft. alapítása óta fő tevékenységként fejőházak és istállók tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A Milk Center Kft. megalakulásakor a holland fejőgép típus forgalmazásával foglalkozott egészen 2006-ig. Ez alatt az idő alatt több, mint 50 db korszerű, nagyüzemi fejőházat épített, és 110 db etetőkocsit értékesített. Elmondható, hogy az együttműködés jegyében a magyarországi roto-fejőházak terén a legnagyobb referenciákkal bíró céggé nőtte ki magát. Természetesen a roto-rendszerű fejőházakon kívül számos, a kor igényeinek mindenben megfelelő fejőház is épült ez alatt az idő alatt. A Milk Center Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy erős, jól szervezett szerviz és alkatrész utánpótlási hátteret biztosítson partnerei számára. Mára országos lefedettségű szerviz hálózatot működtet, az ország különböző hat pontján (1. számú melléklet). A szerviz munkatársai kivétel nélkül a Milk Center Kft. saját alkalmazottai. Az alkatrészellátás biztosításáról egy központi és két regionális raktár és annak személyzete gondoskodik (2. számú melléklet). A szervizes szakemberek rendszeres képzéséről a Milk Center Kft. az általa képviselt külföldi cégekkel rendszeresen gondoskodik. A Milk Center Kft. saját mérnökeinek bevonásával és jól ismert alvállalkozókkal végzi a fejőházak, istállók, zöldmezős beruházások vagy rekonstrukciós munkák tervezését és kivitelezését, 2007-től kezdődően a világ egyik legnagyobb cégével a GEA-Westfalia Surge Gmbh-val együttműködésben. A fúziónak köszönhetően 2008-tól több magyarországi szarvasmarha telepet láttunk el GEA-Westfalia fejőberendezésekkel. Sikerként tekintünk arra is, hogy cégünknek Magyarországon egyedülálló méretű szarvasmarha-telepi beruházásokat valósított meg. Egy 80 állásos AutorotorMagnum90 fejőberendezést és 2 db, egyenként 528 férőhelyes istállót jelent. Ekkora méretű fejőház Európában is csupán két darab található ezen kívül. Emellett egy Global 90i SBS SUBWAY típusú 2*40 állásos berendezés telepítését is

4 megvalósítottunk, mely szintén egyedülállónak minősíthető mind Magyarországon, mind Európában. Emellett átadásra kerültek az alábbi beruházások is: AutoRotor Magnum40 24 állásos roto fejőberendezés és egy 356 férőhelyes istálló Emődön, AutoRotor Magnum40 28 állásos roto fejőberendezés és egy 416 férőhelyes istálló Mágocson, Global 90i. SBS 2x20 állásos, gyorskijáratú, paralel fejőház és egy 608 férőhelyes istálló Besenyszögön. EuroClass1200 2x12 állás halszálkás fejőberendezés Zalaszentgróton A technológiai újdonságokat a világon először bemutató GEA Westfalia fejőberendezések révén cégünk komoly szakmai sikereket ért és érhet el. A évi pályázatoknak köszönhetően sikerként könyveljük el, hiszen hamarosan meg fog valósulni néhány újabb nagy, (2 db 50 állásos roto, 1 db 2x16 állásos SBS paralel) valamint néhány kisebb fejőberendezés. Az egyre bővülő tevékenységi körnek köszönhetően a Milk Center Kft a tejelő tehenészetekben felmerülő igényeknek teljes egészében meg tud felelni. Az írországi Richard Keenan and Co. vállalat kizárólagos magyarországi és romániai képviseletét látjuk el. A Keenan TMR mixerekkel a magyarországi piacon közel egy évtized alatt piacvezető szerephez jutott a cég. Az értékesítések volumene évről-évre nő. Az értékesített gépek szervízelését, karbantartását a cég saját alkalmazottjaival végzi. A cég saját állattenyésztő, takarmányozási szakembereivel szaktanácsadási szolgáltatást nyújt felhasználónak. A holland Peecon cég által forgalmazott hígtrágya tartálykocsik és takarmánykeverő kiosztó kocsik robosztus kialakításúak, melyek kiválóan alkalmasak a nagyüzemi szarvasmarhatartás kiszolgálására.

5 Cégünk az elmúlt években a legnagyobb és az élvonalba tartozó műszaki kivitelű komplett istállókat épített, melyeket a referenciánk révén kívánunk bemutatni. A magyarországi piaci helyzeteket, gazdasági lehetőségeket mérlegelve cégünk a tejfeldolgozó berendezések forgalmazását, tejfeldolgozó üzemek kialakítását tűzte ki célul. Az általunk forgalmazott tejfeldolgozó berendezések és komplett kisüzemek révén a tej tejvertikum számára képesek vagyunk termékeket kínálni. TEVÉKENYSÉGÜNK BEMUTATÁSA Az Európai Uniós támogatásoknak köszönhetően a magyarországi állattartásban jelentős fejlesztések indultak el. Cégünk több állattartó telep korszerűsítését végezte a generál kivitelezéstől a technológiai beszállításig. Olyan korszerű technológiákat építettünk be, melyek világviszonylatban is kiemelkedőek. Fejéstechnológia Cégünk a GEA Farm Technologies GmbH termékei és szolgáltatásait kínálja, mely a világelső a tejtermelő tehenészetek fejéstechnológiai berendezések tekintetében. A világ minden táján ismert és elismert rendszer mindenki számára a minőségi tejtermelés modern és gazdaságos alternatíváját ajánlja. A GEA Farm Technologies GmbH termékei természetesen tejtermelés területén hatályos valamennyi nemzetközi normának és standardnak megfelelnek. A fejéstechnológiai berendezések az alábbi előnyöket kínálja: Hatékony és kíméletes fejés minden állatfaj és fajta esetében. Biztonságos munkavégzés a legmagasabb komfortfokozaton. Az automatizáció leegyszerűsíti a rutinfeladatokat és javítja a termelés hatékonyságát. Maximális termelékenység és tökéletes megbízhatóság jellemzi a rendszer minden elemét. A berendezések modul rendszerű bővíthetősége magában hordozza a jövőbeli fejlesztés lehetőségét. Alacsony üzemeltetési és szervizköltségek.

6 A világ minden részén elérhető hálózatunk és minősített szakkereskedőink a nap bármely szakában szaktanácsadással, szervizszolgáltatással állnak az Ön rendelkezésére és folyamatosan frissülő tapasztalataikkal segítik a tervezési, fejlesztési elképzelések megvalósulását. A fejéstechnológiai berendezések tisztítására a GEA-Westfalia Surge teljeskörű higiénia termékskálával rendelkezünk. Istálló technológia Az istálló minden szerkezeti és technológiai eleme tüzihorganyzott acél, a tetőhéjalat szigetelt, mely bevilágító panelek közbeiktatásával biztosítja a kellemes, világos környezetet a tehenek számára. Az istállóba gépekkel történő ki- és bejárást nagyméretű, villanymotorral vezérelt kapuk teszik lehetővé a középső etetőút és a trágyás közlekedőutak végén egyaránt. Nincsenek hegesztett elemek, csak oldható kötések. Cégünk által szállított tömör oszlopú és gerendázatú acélváz szerkezet kerül összeszerelésre, melynek fő tartóoszlopai 5 méterenként vannak elhelyezve. Az általunk szállított pihenőboxok 1,25 m szélesek, így oszlopközönként 4 db pihenőboxot szerelünk. A maximális tehénkomfort elérése érdekében 30 mm-es szendvicspanel tetőszigetelést alkalmazunk. A természetes szellőzés maximalizálása érdekében teljes épületgerincen gerincszellőzőt építünk be Pihenőbox Különlegesen hajlított 2 -os vastagságú, 3 mm-es falvastagságú tüzihorganyzott csőszerkezet. Állásonként 145 cm magas tüzihorganyzott tartóoszlop, T bilincsekkel. Az épületen belüli korlát és kapurendszer kialakításánál is tűzihorganyzott elemeket alkalmazunk.

7 Nyakfogó Óriási segítség a napi teendők (inszeminálás, csoportosítás, állományszintű, állateü.-i kezelések, stb.) egyszemélyes lebonyolításában. Az egyedi kialakításnak köszönhetően kiküszöbölhető az állatok esetleges beszorulása. Műanyag betéteinek köszönhetően zajtalan üzemet biztosít. Az egyedi nyakrögzítők 7 db-os blokkokban kerülnek beszerelésre Ventiláció A szarvasmarha istállók leghatékonyabb szellőztetési módszere a horizontális ventiláció. Trágyakezelés Az istállóban keletkező trágya kezelését robosztus kialakítású trágyaszánok végzik. Tejfeldolgozó üzemek, berendezések A Milk Center Kft. szakmai törekvése, hogy ne csak a tej termeléséhez, hanem annak szakszerű, rugalmas, minden igényt kielégítő feldolgozásához is segítséget, kellő technológiát nyújtson. A feldolgozási termékskálán a kis,- közép,- és nagy kapacitású üzemek, technológiák egyaránt szerepelnek, így ebben az üzletágban napi 100 litertől akár liter/nap kapacitású tejfeldolgozó üzemek tervezéséhez, kivitelezéséhez adunk segítséget. A kis- és középméretű üzemeket igény esetén élelmiszeripari konténerekbe telepítjük, így lényegesen leegyszerűsödik az építkezés. Ez esetben az alapozási és megfelelő közműtelepítési munkálatok elvégzése után az üzem szinte azonnal használatba vehető. Nagyobb üzemek esetén az igények felmérése után tervezési segítséget nyújtunk annak érdekében, hogy a megvalósulás lehetőség szerint megegyezzen az eredeti elképzelésekkel. Az üzem beindítása szakembereink felügyeletével történik.

8 REFERENCIÁK BÉKE Agrárszövetkezet, HAJDÚBÖSZÖRMÉNY A teljes telepi korszerűsítés 2000 tehén és nőivarú szaporulatának tartás-és fejéstechnológiájának fejlesztéséről szól, első ütemben azonban egy 80 állásos GEA WESTFALIASURGE külső fejéses MAGNUM 90 fejőberendezés Európa legnagyobb fejőberendezése átadása és 2 db 528 boxférőhelyes tehénistálló átadása történt meg. GEA-WestfaliaSurge AutoRotor Magnum állásos külső fejésű komplett fejőházi fejőberendezés A beruházás keretében Európa legnagyobb fejőházát építettük meg, amelyben 80 állásos Westfalia AutoRotor Magnum 90 fejőberendezéssel fejnek jelenleg 2000 tehenet. Mint a piac ezen szegmentsének vezetője, cégünk az AutoRotor Magnum 90 kifejlesztésében a legfőbb hangsúlyt a személyzet és az állatok komfortjára, valamint a fejés legoptimálisabb lefolyására fordította. Tökéletes fejési komfort A fejőállás egy jól áttekinthető biztonságos munkahely a fejő számára. A szabadalmaztatott PosiControl fejőkar megkönnyíti a fejőkészülék felhelyezését, a fejést, tehermentesíti a fejőt, javítja a fejési mutatókat és a termelési eredményeket egyaránt.

9 Maximális tehénkomfort A fejőállás nyitott és jól áttekinthető rendszer, melynek lekerekített elemei megkönnyítik az állatok gyors ki és bejutását a plattformra. Nagy áteresztőképesség Az áteresztőképessség szempontjából a legmeghatározóbb a ki- és bejárati szektor kialakítása, amely a folyamatos állatforgalmat biztosítani tudja. Tartós, innovatív technológia A nagyteljesítményű hidromotorok és görgők biztosítják a fokozatmentes sebességváltást és a csendes üzemelést. Emellett a berendezést a hosszú élettartam és a megbízható üzemelés jellemzi. A fejőkészülék a legnagyobb tejleadás esetén is könnyen elszállítja a tejet. A tőgyön mindig képes felvenni az optimális pozíciót, ezzel is segítve a könnyű és gyors tejleadást. A tejhűtő tartályok maximális tárolókapacitást nyújtanak, jó térkihasználás mellett liter mennyiségű tej számára. A tartályok egyedileg vannak kalibrálva, ezért a tejmennyiség mérés pontos és megbízható. A digitális tejmennyiség mérő műszer automatikusan méri és kijelzi a tej mennyiségét

10 A közel 6000 m2-es épület szerkezetét - beleértve a szigetelt, bevilágító panelekkel szerelt tetőhéjalatot is - négy ember kevesebb, mint 3 hét leforgása alatt felállította. Ez egyértelműen a rendkívül precíz előregyártásnak köszönhető, mely nem enged kompromisszumokat. Ebben az istállóban két nagy létszámú termelési csoport elhelyezése biztosított 8 pihenőbox soron, melynek mindegyike ikresített. A tehenek takarmányozása a két szélső és a középső etetőútról történik. Ebben az elrendezésben egy pihenőboxra egy nyakrögzítő jut, így még teljes etetési egyidejűség esetén is minden tehén egyszerre a jászolhoz fér.

11 Az istállóba gépekkel történő ki- és bejárást nagyméretű, villanymotorral vezérelt kapuk teszik lehetővé az etető utak és a trágyás közlekedőutak végén egyaránt. A pihenőboxok nem tartalmaznak matracot, a tehenek alatt döngölt agyag és szecskázott szalmaalom van. A hat trágyás közlekedő folyosót automatizált hidraulikus trágyaszán tartja tisztán, melynek működése abszolút összehangolt a tehenek fejőházra való hajtásával.

12 Az istálló mindkét hosszanti oldalán klímakomputerrel vezérelt függöny és a teljes gerinchosszon végigfutó gerincszellőző biztosítja a természetes ventilációt. Ennek kiegészítésére 8 db termosztáttal vezérelt, frekvencia szabályzóval ellátott horizontális ventilátort szereltünk fel a nyári hónapok elviselhetősége érdekében. A tehenek itatásáról rozsdamentes, nyílt víztükrös elektromosan temperált itatók gondoskodnak.

13 Makrom Kft, MÁGOCS A projekt első ütemeként egy 28 állásos GEA WESTFALIASURGE MAGNUM 40 karusszel fejőberendezés, egy 416 boxférőhelyes középső etetőutas tehénistálló, illetve a hozzá tartozó automatizált hígtrágyarendszer, valamint silóterek és egyéb infrastruktúrális elemek épültek meg. Második ütemben a meglévő istállók további korszerűsítése történik. GEA-WestfaliaSurge AutoRotor Magnum állásos belső fejésű komplett fejőházi fejőberendezés EasyEntry Az állatok az előváróból jövel akadály nélkül léphetnek a platformra. Így jelentősen gyorsul az állatforgalom, ami növeli az áteresztőképességet és az állatok komfortérzetét. A kemény bevonattal ellátott beton padló hosszú élettartamú, könnyen szervizelhető, és a lehető legtöbb kényelmet biztosítja az állatok számára. A beton állásszerkezet tisztítása a lejtős felületnek köszönhetően egyszerű. Az igényes kivitelű állatbarát állásszerkezet veszély vagy sérülés nélkül egyszerűen pozícionálható: az állásszerkezet formatervezett kerekített ívekkel rendelkezik, mely tökéletesen illeszkedik az állat igényeihez. Ez könnyebbé teszi a tehén fejőállásra történő beállását. Tartós technológia egyszerű kezelés A modern hidraulikarendszer szavatolja a fokozatmentes és hangtalan sebességváltásokat és mozgást. A rendszer további előnyei a kis energiafelhasználás és a könnyű karbantarthatóság automata fékrendszer adatkommunikáció automata vészhelyzet stop rendszer, ha a tehén nincs megfelelően megfejve, vagy lerúgta a fejőkészüléket Lassító funkció Meghajtás Az AutoRotor Magnum 40 bevált és sokat tesztelt iker meghajtókerekekkel rendelkezik. A hidraulikus motor hangtalan működésű, megbízható, és hosszú ideig nem szorul különösebb szervizelésre.

14 Az egyenletes működést a szintetikus görgők biztosítják. Ellentétben más rendszerekkel nincsenek költséges karbantartást és sok állásidőt igénylő görgőcsapágyak. A vezérlő terminál különösen hatékony működést biztosít a felhasználó számára. Az AutoRotor Magnum állásszerkezet sebessége és forgásiránya könnyedén a kívánt értékre módosítható. A GEA-WestfaliaSurge több különböző rendszert kínál az egyes állatok vagy csoportok gyors és megbízható automatikus válogatására. A fejőházból kivezető folyosóba telepített válogatókapu az állatokat elektronikus azonosítás alapján, válogatási szempontok szerint elkülönítve, gyorsan és megbízhatóan kiválasztja az állományból. Működhet a DairyManagement-DairyPlacn C21 telepirányítási rendszerrel összeköttetésben vagy anélkül. Az AutoSelect 3000 SA különösen alkalmas az egyedek gyors, egyszerű és biztos kiválasztására. A Select 5000 lehetővé teszi nagyszámú állat, több szempont szerinti, egyedi és csoportos válogatását a DairyManagementSystem-DairyPlacn C21 telepirányítási rendszerrel összeköttetésben.

15 Az istálló minden szerkezeti és technológiai eleme tüzihorganyzott acél, a tetőhéjalat szigetelt, mely bevilágító panelek közbeiktatásával biztosítja a kellemes, világos környezetet a tehenek számára. Az istállóba gépekkel történő ki- és bejárást nagyméretű, villanymotorral vezérelt kapuk teszik lehetővé a középső etetőút és a trágyás közlekedőutak végén egyaránt. Az istállóban 4 termelési csoport különíthető el a megfelelő, precíz korlátrendszer segítségével. A tehenek 125 cm széles pihenőboxokban, robosztus és időtálló matracon pihenhetnek.

16 A tehenek csoportosítását, egyedi, vagy tömeges kezelését illetve a jászolhossz maximalizálást nyakrögzítők biztosítják az etetőasztal teljes hosszán. Az istálló két hosszanti oldalán végighúzódó klíma komputerrel vezérelhető függönyrendszer és a teljes gerinchosszon futó gerincszellőző biztosítja a természetes ventilációt. Ennek kiegészítéseként a nyári hónapokban az etetőút fölött elhelyezett horizontális ventilátorok segítik a megfelelő légcserét

17 Emődi Mezőgazdasági Zrt - EMŐD A projekt keretében egy 24 állásos AutoRotor Magnum 40 fejőberendezéssel ellátott fejőház, egy 356 férőhelyes termelő istálló, valamint teljesen automatizált hígtrágya rendszer kiépítése valósult meg. GEA-WestfaliaSurge AutoRotor Magnum állásos belső fejésű komplett fejőházi fejőberendezés A fejőberendezés kialakításánál elsősorban a tehenek és a kezelő komfortérzetét vették figyelembe. Magnum állásszerkezet számos előnnyel bír. A jól áttekinthető állások egyszerű és hatékony munkavégzésre alkalmas, mely a kezelő védelmét is segíti. A nyitott szerkezet és legömbölyített forma az állatok maximális komfortérzetéhez járul hozzá. A tehenek folyamatosan állnak be - komfortos (stresszmentes) érzéttel, nem kell hajtani és megállítani a teheneket, az állatok egymást is igazítják. Az időrelé által vezérelt bejárat garantálja az állatok egyedi plattformra érkezését. A rotor mozgása révén az állatok egyből fejési pozícióba kerülnek. Az állásszerkezet stabil 2 -os tűzihorganyzott szerkezetű, mely könnyen mosható és kitűnő optikai benyomást ad.

18 A platform egy betonozott felület, így deformálódás elképzelhetetlen, még egyenlőtlen terhelés esetén sem. Felülete csúszásmentes, mely különösen lényeges a ki és bejárati részen. A tömlők és a tejvezeték a platform alatti RM csatornába vannak szerelve, ezáltal védett és kevésbé szennyeződik.

19 Cégünk által szállított tömör oszlopú és gerendázatú, kétszer alátámasztott, tüzihorganyzott acélváz szerkezet került összeszerelésre, melynek fő tartóoszlopai 5 méterenként vannak elhelyezve. Az általunk szállított pihenőboxok 1,25 m szélesek, így oszlopközönként 4 db pihenőboxot szereltünk. Az épület alátámasztása 8,10 m-nél, az ikerboxok fejrészénél történt. A létesítmény tetőfedése 3 cm vastag szendvicspanellal történt. Az épület keresztirányába, mindkét tetősíkba kb.15m-enként 1 m széles, egyrétegű bevilágító panel került beépítésre. A létesítmény két véghomlokzata acélfalvázra erősített, fehér színű, 0,5 mm vtg trapézlemez. Az épület két végébe 2 db 5 x 4m-es és 8 db 4x4m-es könnyen mozgatható tolókaput szerelünk.

20 A tehenek pihenőterét pihenőbox biztosítják, mely egy különlegesen hajlított 2 -os vastagságú, 3 mm-es falvastagságú tüzihorganyzott csőszerkezet. A pihenőboxok alja agyaggal van kibélelve, mert egy szecskázott szalma réteg kerül. A megfelelő klímát az istálló hosszanti oldalán végigfutó oldalfüggöny és 4 db ventilátor biztosítja. Mindkét rendszer teljesen automatizált és időjárás szenzorokkal felszerelt. A keletkező trágya kezelését tűzihorganyzott trágyaszánok és az istálló végén található keresztirányú lehúzó végzi.

21 Palotási Mezőgazdasági Zrt - BESENYSZÖG A beruházás keretében egy 2*20 állásos gyorskijáratos paralel SBS Global 90i fejőberendezéssel felszerelt fejőház és egy 608 férőhelyes pihenőboxos termelő istálló és valósult meg. GEA-WestfaliaSurge SBS Global 90i 2x20-as fejőberendezés A Global 90i Side-By-Side állásszerkezet stabil és robosztus konstrukciója magas szintű fejési és állatkomfortot garantál. Az egyedi indexálás megteremti a lehetőséget a legjobb fejési pozíció elérésére. A megfelelő állásméretezés biztosítja a tehenek hely-szükségletét és kellő mozgási szabadságát egyaránt. A parallel fejőállás első osztályú fejést kínál Önnek, mert: A stabil, tüzihorganyzott, hosszú élettartamú állás-szerkezet az emberek és az állatok biztonságát szolgálja. A teleszkópos működtetésű bejárati ajtó, a széles bevezető folyosó és a nagyobb teret adó melltámasz teszi könnyebbé az állatok bejutását a fejőállásba. Az egyedi indexálással minden tehén az optimális fejési pozícióba kerül, és jó rálátás nyílik a tőgyekre. A kis karbantartás igényű munkahengerek által működtetett gyorskijárat növeli az áteresztő képességet. Az egyedi kiengedés lehetőséget kínál az állatok válogatására. A rozsdamentes acél trágyacsatorna védelmet jelent a fejőnek és tisztább fejőállást eredményez Tökéletes fejési komfort Nagyon jó a tőgy megközelíthetősége a függesztett rendszerben. Optimális fejési pozíció az egyedi indexálásnak köszönhetően Tehenek egyenként is kiereszthetők Maximális tehénkomfort Fajtához, ill. aktuális mérethez igazodó állásszerkezet. Széles, állatbarát bejárat Ferde trágyacsatorna és lekerekített peremek, sarkok, szélek

22 Kiváló tömlőpozícionálás Optimális tejtömlő pozicionálás ellensúllyal. A fejőkészülék tökéletes illeszkedése a tőgyre Egyszerű kezelhetőség MultiLine-a fejőberendezések rozsdamentes acél burkolata Optimális elrendezést és tetszetős megjelenést kölcsönöz a berendezéseknek. Biztos elhelyezési helyet jelent a következő alkatrészeknek: vákuumrendszer, leemelő munkahengerek, vezérlőszelepek, pulzátorok. Könnyebb és jobb a fejőállás tisztíthatósága, gyorsabb a beszerelése. A fejési technika környezeti hatásoktól (por, nedvesség, szennyeződések) való hatékonyabb védelme hosszabb élettartamot és alacsonyabb szervizköltséget eredményez. Nyitott fejőállás, jó rálátás a tehénre. Rendkívül robusztus rozsdamentes acél kivitel. Rozsdamentes aknaperem ráépített A tehenek az aknába lépésének megakadályozásával megelőzi a sérüléseket, baleseteket és védi technikát Hosszú élettartamú stabil rozsdamentes anyag szilikon tömítéssel és műanyag védőperemmel

23 A DemaTron 70 vezérlő Az ICAR-minősítésű Metatron tejmennyiségmérő edénnyel végzett fejés lehetővé teszi a tejtermelésnek és a tőgy egészségi állapotának folyamatos ellenőrzését. Az automata fejőkészülék leemelő a leemelés optimális időpontban való elvégzésével javítja a munka hatékonyságát és kíméli a tőgyet. A központi fejés-mosás kapcsolás egy kényelmes időtakarékos megoldás. A mosás minőségének a kijelzése garantálja a mindenkori legjobb tejminőséget. A jól látható LED kijelző megjeleníti az összes fontos információt. A kezelőegység többféle felszerelési lehetősége és a nagy, könnyen elérhető kezelőgombok javítják a fejő komfortérzetét. A DMS 21 telepirányítási rendszerrel együttműködve sokkal több információval szolgál az állatokról. A különböző színű lámpákkal a kijelző többlet információt nyújt az állatokról.

24 608 férőhelyes pihenőboxos egy középső és két szélső etetőutas szarvasmarha istálló tüzihorganyzott acélszerkezetének építésére, állattartási technológiákkal (pihenőboxokkal, nyakrögzítőkkel, nyílt víztükrös itatókkal,) felszerelve. Az istálló négy, egyenként 152 férőhelyes csoportra osztott úgy, hogy a megfelelő kapurendszerrel a fejőházra való fel- és visszahajtást zökkenőmentesen meg lehessen oldani. Cégünk által szállított tömör oszlopú és gerendázatú, az ikerbox sor mentén négyszer alátámasztott, tüzihorganyzott acélváz szerkezet kerül összeszerelésre, melynek fő tartóoszlopai 5 méterenként vannak elhelyezve. Az általunk szállított pihenőboxok 1,25m szélesek, így oszlopközönként 4 db pihenőboxot szerelünk.

25

26 Arad AR Global 90 / 40 külső fejéses roto fejőház Állásszerkezet Lépcsők kompletten Az állásszerkezeten keresztül a fejőházba történő bejutás érdekében két korláttal ellátott csúszásgátló lépcsőfokokkal szerelt galvanizált acél lépcsők vezetnek. Külső perem Külső perem mell és nyakmagasságban húzódó vezeték 1 ½ galvanizált acélvezetékből áll. A külső perem és a végső állathossz szabadon választható. Vákuumrendszer Szivattyú gépcsoport RPS 2800 (légbeeresztő 2800 l/perc) A környezetbarát szivattyú egyszerre kompakt és robusztus is egyben. A hatalmas méretű zajfogók jelentősen minimalizálják a berendezés zajszintjét. Az olajszeparátor elvezeti a elhasznált levegőt és szétválasztja a levegőt és olajat. A könnyen karbantartható és folyamatosan működő utánolajozókkal felszerelt szivattyú csak a működéséhez szükséges megfelelő mennyiségű zsírzóanyagot használja fel a szivattyú forgó alkatrészeihez. A szivattyú egyéni beállításai lehetővé teszik az olajfogyasztás pontos nyomon követését és kontrollját. A tejmaradék és az öblítő illetve mosóvíz mind problémát jelenthetnek egy fejőházban. Kezelésük további erőforrásokat emészthet fel. A biztonsági határérték kapcsoló megoldást jelenthet ezekre a problémákra, bővel behozva a ráfordított összegeket.

27 Meixner - Levél GEA-WestfaliaSurge SBS Global 90i 2x40 subway fejőberendezés Global 90i Subway Aluljáró (Subway) Platform a belső oldalon komplett tömített burkolattal. Az aluljáró (Subway) platformban találhatók lefolyók a központ felé irányuló lejtéssel. In this model, the service-relevant milking technology components are mounted below the milking pit (central subway) or below the standing area for the animals (dual subway). The subway system offers a guarantee for a clean and dry, easily accessible work environment and enables servicing work even during milking operation. The lifetime of all important components is extended by this.

28

29 MELLÉKLETEK

30

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól Modul-Bake kft. Sütőipari a gyártótól kedő technikai háttérrel vállaljuk sütőipari javítását és felújítását is gyári vagy utángyártott alkatrészekkel. Cégünkről Cégünk 1989-ben alakult, Magyar tulajdonban

Részletesebben

Talaj/víz víz/víz hőszivattyú

Talaj/víz víz/víz hőszivattyú Talaj/víz víz/víz hőszivattyú Thermalia Energianyereség föld vagy talajvíz hőforrással. Környezeti energia hasznosítása a legmagasabb szintű hatékonysággal. Thermalia talaj/víz és víz/víz hőszivattyú előnyeiről

Részletesebben

Stock Termékcsalád IVF Kft

Stock Termékcsalád IVF Kft Stock Termékcsalád IVF Kft TARTALOM Stockmat automata...2 Stockmat visszavételezős automata...3 StockMat ECO automata...4 Lapkaadagoló...5 Dispomat raktári automata...7 STOCKMAT AUTOMATA STOCKMAT VISSZAVÉTELEZŐS

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

Der Getreide-Fulliner. NEUERO keresztáramlású NDT szárító. Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK

Der Getreide-Fulliner. NEUERO keresztáramlású NDT szárító. Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK Der Getreide-Fulliner NEUERO keresztáramlású NDT szárító Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK Az NDT típusú NEUERO keresztáramlású szárítók a legmodernebb

Részletesebben

E[M]CONOMY. jelentése: Minden igényt kielégítő tökéletes megoldások marásra. www.emco-world.com

E[M]CONOMY. jelentése: Minden igényt kielégítő tökéletes megoldások marásra. www.emco-world.com [ E[M]CONOMY ] jelentése: Minden igényt kielégítő tökéletes megoldások marásra. www.emco-world.com Együttműködések megteremtése és kihasználása. Emco csoport. Az EMCO-csoport a szerszámgépgyártó szektor

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 OASE Passionate about water Az OASE támogatja a Kenyai segélyprojektet Kenya keleti vidékein az év legnagyobb része forró és száraz. A Machakos régió hagyományosan

Részletesebben

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Forgóboronák H Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Technika a profi gazdaságoknak A munkagépeink a kimagasló értéküket a robosztus és hosszú élettartamú konstrukciónak köszönhetik, amelyek fejlesztése

Részletesebben

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal www.kaeser.com Forgódugattyús fúvó BB HB sorozatok A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal Szállítási teljesítmény: 0,59-160 m³/min túlnyomás: max. 1000 mbar, vákuum: max. 500 mbar KAESER a világ egyik

Részletesebben

www.kraenzle.com Szakkereskedelmi partner! Made in Germany Hidegvizes magasnyomású tisztítók Benzinmotoros magasnyomású tisztítók

www.kraenzle.com Szakkereskedelmi partner! Made in Germany Hidegvizes magasnyomású tisztítók Benzinmotoros magasnyomású tisztítók Hidegvizes magasnyomású tisztítók Benzinmotoros magasnyomású tisztítók Forróvizes magasnyomású tiszt+ítók Helyhez kötött magasnyomású tisztítók Ipari porszívók Kézi takarítógépek Tartozékok Szakkereskedelmi

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS alapkivitelben Gyorskapuk Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében 2 2 Hörmann gyorskapuk 4 Spirálkapu 6 HS 7030 PU PU-szigetelésű

Részletesebben

Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat

Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat Kétfokozatú, szállítási teljesítmény: max. 30,1 m³/min; nyomás:,, és bar DSG-2 sorozat Innováció minőség KAESER Új dimenzió a szárazon sűrítésben A kétfokozatú,

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Tisztelt Hölgyem, Uram! Tisztelt Hölgyem, Uram! Engedje meg, hogy bemutassuk cégünk szolgáltatásait! Cégünk mottója: Kölcsönös megbízhatóság bizalom mindenek előtt! Cégtörténet Cégünk 1990-ben alakult, 100% magyar tulajdonban

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

Lendületben a Viega. Új trendek az ISH 2011 kiállításon

Lendületben a Viega. Új trendek az ISH 2011 kiállításon Lendületben a Viega Új trendek az ISH 011 kiállításon A Viega új elképzeléseket valósit meg a fürdőszobában Rendkívüli komfort, kiváló dizájn: Viega Multiplex Trio A fürdőszoba sokak számára régóta a kényeztetés

Részletesebben

A High-tech fényezőkabin

A High-tech fényezőkabin Felülettechnika üzletág Surface Engineering A High-tech fényezőkabin WOLF TAIFUNO vision - a prémium- osztály TAIFUNO vision High-Tech fényezőberendez TAIFUNO TAIFUNO 4-szárnyú * és beépített menekülő-

Részletesebben

ecocompact CZ; HU; TR

ecocompact CZ; HU; TR ecocompact CZ; HU; TR Üzemeltetők számára Kezelési útmutató ecocompact Kompakt kondenzációs gázkészülék HU Tartalomjegyzék A készülék tulajdonságai Javasolt tartozékok Tartalomjegyzék Megjegyzések a dokumentációhoz...

Részletesebben

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok www.kaeser.com Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 FSG-2/FSG-2 sorozatok Szállítási teljesítmény: 13,5-50 m 3 /min, nyomás: 3-11 bar, :, - 51, m³/min Mit vár el a felhasználó egy

Részletesebben

NovoSpeed ipari gyorskapuk

NovoSpeed ipari gyorskapuk NovoSpeed ipari gyorskapuk a gördülékeny és gazdaságos árumozgatás szolgálatában NovoSpeed ipari gyorskapuk gyors, funkcionális, egyedi Az egyre szigorodó biztonsági előírások és egyre bonyolultabb ipari

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS j korát m egel z autómosó tec H n i ka

TERMÉKKATALÓGUS j korát m egel z autómosó tec H n i ka j KORÁT MEGEL Z AUTÓMOSÓ TECHNIKA TERMÉKKATALÓGUS PORTÁLMOSÓ BERENDEZÉSEK Korát megel z autómosó technika j EASYWASH A kezd modell j NEW SOFTWASH A kompakt Új! EasyWash a kezd modell saját autómosóhoz

Részletesebben

Mobil. Gazdaságos. Nagy teljesítményű.

Mobil. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. GOND NÉLKÜLI HULLADÉKELTÁVOLÍTÁS j^analarbeiten FEUERWE CSATORNATECHNIKA Kompakt, hatékony lezárás- és tömítettség-vizsgáló rendszerek Mobil. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. Célkitűzésünk...hozzájárulni

Részletesebben

PANTHER 500. Önjáró silózó gép

PANTHER 500. Önjáró silózó gép PANTHER 500 Önjáró silózó gép 04 ROSTSELMASH Global 06 A Panther bemutatása Egy sokoldalú gép a hatékony betakarításért 08 Terményáramlás Csak minőségi takarmány 10 Aprító rendszer/szemroppantó Kiváló

Részletesebben

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények Venezia - I55 Automatizálási szekrények Automatizálási elosztószekrény Venezia A Venezia termékcsalád megalkotásakor igyekeztünk megfelelni a legmagasabb vevői igényeknek a termékkínálat, minőség és a

Részletesebben

Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk. 2015/1 Ha erőre van szüksége...

Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk. 2015/1 Ha erőre van szüksége... Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk 2015/1 Ha erőre van szüksége... Tartalomjegyzék 1. A márkáról, általános információk 3 Piktogramok jelentése, definíciók 8 Felhasználási

Részletesebben

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Takarmányok erjesztéses tartósításának műszaki kérdései 1. Szálastakarmányok aprításának gépei és

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

A jövő színe zöld. Vetőmag- és gabonafeldolgozási. a Westruptól. Gépek és berendezések

A jövő színe zöld. Vetőmag- és gabonafeldolgozási. a Westruptól. Gépek és berendezések A jövő színe zöld Vetőmag- és gabonafeldolgozási technológiával a Westruptól Gépek és berendezések Elő- és utótisztítók Triőrök és gravitációs szeparátorok Osztályozók Törődés a vetőmagnak 1 Bármely termény,

Részletesebben

Táj. elj. eredm._forrás-4 Szennyvíz-Közmű Önkormányzati Társulás_kombinált csatornamosó-szívó célgép beszerzése

Táj. elj. eredm._forrás-4 Szennyvíz-Közmű Önkormányzati Társulás_kombinált csatornamosó-szívó célgép beszerzése Táj. elj. eredm._forrás-4 Szennyvíz-Közmű Önkormányzati Társulás_kombinált csatornamosó-szívó célgép beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/57 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa 2016. Április Katalógus sorszáma: 2016/004 Tartalomjegyzék I. Ápolási ágyak, éjjeliszekrények 1. Mechanikus ápolási ágyak 2. Hidraulikus ápolási ágyak 3. Elektromos

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

Atájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos

Atájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos Atájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában Régi új lehetőség megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos A jobb hőszigetelés által lényegesen csökkenő fűtésihűtési

Részletesebben

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 MŰSZAKI ISMERETEK Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Az előadás áttekintése Öntözőszivattyúk Öntöző berendezések, szórófejek Öntözési módok árasztó öntözés barázdás

Részletesebben

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info HU THINK AHEAD TerraDisc pro Rövidtárcsák A céltudatos gazdák értékelik... n kitűnő talajbahúzást még kötött talajokon is n a területteljesítménnyel elérhető megtakarításokat n egyszerű kezelést és hosszú

Részletesebben

Új mérték a C H N O S analízisben

Új mérték a C H N O S analízisben vario EL III Új mérték a C H N O S analízisben elementar Analysensysteme GmbH German Technology for quality and environment control A K T I V I T Kft. H - 1 5 8 1 - B u d a p e s t, P f. : 1 0 4. H-1145-Budapest,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA 2000 L Szépség és ergonómia

CLOSER TO YOU. FONA 2000 L Szépség és ergonómia CLOSER TO YOU FONA 2000 L Szépség és ergonómia FONA 2000 L Német dizájn és német mérnöki munka. A kezelőegységet úgy tervezték, hogy a legtökéletesebb forma találkozzon a legmagasabb biztonsági elvárásokkal.

Részletesebben

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive Kverneland ixdrive See, Feel and Drive Every Crop Deserves the Best Care Mi a Kverneland-nál hiszünk abban, hogy a fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a jövő fenntartható mezőgazdaságához. Az intelligens megoldások

Részletesebben

ZEUS SUPERIOR kw. Kombinált fűtőkészülékek tárolós rendszerű melegvíz készítéssel

ZEUS SUPERIOR kw. Kombinált fűtőkészülékek tárolós rendszerű melegvíz készítéssel Tekintettel a folyamatos fejlesztôi tevékenységre, az Immergas fenntartja a jogot arra, hogy termékei mûszaki jellemzôit elôzetes bejelentés nélkül megváltoztathassa! Kód: P82 (verziószám: 1.) - 28/8 imm_zeussup8-8-13.qxp

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania RD-HSII/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

Függesztett rotációs fűkaszák

Függesztett rotációs fűkaszák Függesztett rotációs fűkaszák HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy

Részletesebben

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme

ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG. Energiatudatos Építészet. Rollladen-Kastensysteme ÁTHIDALÓ HELYÉRE ÉPÍTHETŐ REDŐNYTOKOK ÁTTEKINTÉSE PERFEKT ST 200 RG Energiatudatos Építészet Rollladen-Kastensysteme PERFEKT ST 200 RG ALKALMAZÁS Alkalmazás Olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania HVHVV/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

HÍGTRÁGYA SZIPPANTÓ TARTÁLYKOCSIK : 2 600 L - 30 000 L

HÍGTRÁGYA SZIPPANTÓ TARTÁLYKOCSIK : 2 600 L - 30 000 L HÍGTRÁGYA SZIPPANTÓ TARTÁLYKOCSIK : 2 600 L - 30 000 L 2 2 tengelyes: 7 150 L - 22 700 L 1 tengelyes: 2 600 L - 11 350 L 3 tengelyes: 18 500 L - 30 000 L 3 EGYEDI TERVEZÉS A TCI sorozat (tartályba integrált

Részletesebben

- juhászatokban, - kecskészetekben, szetekben, - tehenészetekben. Horváth István. Dairy-Dáv Kft.

- juhászatokban, - kecskészetekben, szetekben, - tehenészetekben. Horváth István. Dairy-Dáv Kft. Szalmás s trágya manipuláci ciójára szolgáló műszaki megoldások - juhászatokban, - kecskészetekben, szetekben, - tehenészetekben Horváth István Dairy-Dáv Kft. SZALMÁS S TRÁGYA TECHNOLÓGIA a Dairy-Dáv Kft.

Részletesebben

termék Mérés - vezérlés - szabályozás Weishaupt vezérlœszekrények a tüzeléstechnikához Tájékoztató a Weishaupt vezérlœszekrényekrœl

termék Mérés - vezérlés - szabályozás Weishaupt vezérlœszekrények a tüzeléstechnikához Tájékoztató a Weishaupt vezérlœszekrényekrœl termék Tájékoztató a Weishaupt vezérlœszekrényekrœl Mérés - vezérlés - szabályozás Weishaupt vezérlœszekrények a tüzeléstechnikához Megoldások az integrált automatizáláshoz Az égœkkel és a tüzeléstechnikával

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Szerelési és üzemelési útmutató

Szerelési és üzemelési útmutató condens Mindig az Ön oldalán Szerelési és üzemelési útmutató Thema CONDENS F AS 65 A TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS Néhány szó az útmutatóról... 3. Termékdokumentáció... 3. Az útmutató érvényessége... 3.3

Részletesebben

Csőszerelő berendezések teljes köre

Csőszerelő berendezések teljes köre Csőszerelő berendezések teljes köre Bármilyen csővágó vagy hornyoló alkalmazással kerül szembe, minden munkához van megfelelő RIDGID termék. A csőszerelő berendezések teljes körét kínáljuk, beleértve a

Részletesebben

ProxerGate Slip. ProxerGate Slip. A ProxerGate Slip egy intelligens csúszószárnyas beléptető kapu, amely személyek ellenőrzött beléptetésére szolgál.

ProxerGate Slip. ProxerGate Slip. A ProxerGate Slip egy intelligens csúszószárnyas beléptető kapu, amely személyek ellenőrzött beléptetésére szolgál. ProxerGate Slip A ProxerGate Slip egy intells csúszószárnyas beléptető kapu, amely személyek ellenőrzött beléptetésére szolgál. Működés A ProxerGate Slip érintésmentes áthaladást tesz lehetővé: az áthaladni

Részletesebben

Hatékony Gabonaszállító Rendszerek

Hatékony Gabonaszállító Rendszerek Hatékony Gabonaszállító Rendszerek Kongskilde mechanikus szállító rendszerek - megbízható, tartós megoldás A Kongskilde különböző gabona anyagmozgatási feladatok megoldására a mechanikus szállítórendszerek

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

WVK. Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, csavarkompresszorral WVK VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

WVK. Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, csavarkompresszorral WVK VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK Víz-víz folyadékhűtő, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, csavarkompresszorral folyadékhűtők, hűtő, hűtő-hőszivattyús kivitelben, jó hatásfokú, alacsony zajú, nagy méretű alkalmazásokhoz készülő termékek.

Részletesebben

MUNKAANYAG. Tóth György. Gyalugépek ellenőrzése, beállítása. A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai

MUNKAANYAG. Tóth György. Gyalugépek ellenőrzése, beállítása. A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai Tóth György Gyalugépek ellenőrzése, beállítása A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai A követelménymodul száma: 2273-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-011-30

Részletesebben

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu ELHO bálacsomagolók 2015 Biztosítsa a takarmány minőségét, ELHO bálacsomagolóval Az ELHO-több évtizedes tapasztalatai és gyakorlata alapján gyártja bálafóliázóit, a kisebb függesztett típusoktól kezdve

Részletesebben

Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz.

Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz. Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz. REMS Picus SR for Professionals 2 1 rendszer 4 alkalmazás! Ideális az instalatörök részére! 33 12 20 Sebességszabályozással! Bejelentett

Részletesebben

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Teljesítmény újradefiniálva. További információk: go.claas.com/ucf2013 2 A QUADRANT család Hagyományosan innovatív. 120 x 70 - CLAAS által

Részletesebben

Innovators in steel buildings Innovators in steel buildings ASTRIGMA

Innovators in steel buildings Innovators in steel buildings ASTRIGMA Innovators in steel buildings Innovators in steel buildings ASTRIGMA A szükséges A Frisomatnál a kettes a szerencseszám. Egy épület összeszereléséhez 2 emberre van szükség, 2 hétre vagy 2 hónapra. Hogyan?

Részletesebben

CLCE Légkezelő berendezések

CLCE Légkezelő berendezések CLCE Légkezelő berendezések 0,2-30,0 m 3 /s 700-108 000 m 3 /s A CLCE légkezelő berendezés a Trane világhírű szakmai tapasztalatának és a folyamatos termékfejlesztés melletti elkötelezettségének eredménye.

Részletesebben

A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól.

A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól. A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól. A Viega padlófıtések mellett a legjobb érvek szólnak: Van egy megoldás, amely az egész lakásban, az egész épületben gondoskodik a kellemes

Részletesebben

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI

P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI P CSOPORTOS GÉPKOCSIK SPECIÁLIS SZABÁLYAI Nemzeti homológizáció vagy nemzeti homológizációs kiterjesztéssel kiegészített, lejárt FIA homológizáció alapján épített vagy átalakított, a közuti közlekedes

Részletesebben

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N Műszaki adatok Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N KIVÁLÓ IRÁNYÍTHATÓSÁG ÉS TÁGAS KEZELŐÁLLÁS A KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉGÉRT ÉS A TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSÉÉRT. A Cat NTR30N vontató targonca tökéletes választás

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Függesztett ekék Juwel 7M Juwel 7M V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, 46519 Alpen / Germany Telefon +49 28 02 81 0, Telefax +49 28 02 81 220 lemken@lemken.com, www.lemken.com

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

RotoQ MEDIUM kategóriás billenő faablak felső kilinccsel

RotoQ MEDIUM kategóriás billenő faablak felső kilinccsel RotoQ MEDIUM kategóriás billenő faablak felső kilinccsel 2 Tartalomjegyzék RotoQ german made... 4 A RotoQ előnyei... 6 Energiahatékonyság... 7 Kiemelkedő minőség... 8 Biztonságos beépítés... 10 Optimális

Részletesebben

A Szèria A 75 A 85 A 95

A Szèria A 75 A 85 A 95 A Szèria A 75 A 85 A 95 H Tartalom Az új A széria ErŒsnek fejlesztve 3 Fülke 4 Sebességváltó és lehajtás 6 Motorok 7 Hidraulika 9 Technikai specifikációk 10 Opciós felszerelések, Valtra Szervíz 11 2 ErŒsnek

Részletesebben

Beépítési lehetõségek

Beépítési lehetõségek Beépítési lehetõségek Alkalmazási területek Az állati és növényi zsírokkal és olajokkal terhelt szennyvizekbõl a csatornába bocsátás elõtt a zsírokat le kell választani. Amennyiben ez nem történne meg,

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

CSENDES BONTÓESZKÖZÖK

CSENDES BONTÓESZKÖZÖK CSENDES BONTÓESZKÖZÖK Az általunk gyártott vágó/roppantó ollók, pulverizátorok, markolók, törőkanalak és mágnesek egyszerre nyújtanak nagy és folyamatos vágóerőt, rövid ciklusidőt és nagy megbízhatóságot

Részletesebben

CSAPOK FÜZETE. Közössegi, vandalbiztos, viztakarekos, higienikus, nagy igenybevetelre tervezett.

CSAPOK FÜZETE. Közössegi, vandalbiztos, viztakarekos, higienikus, nagy igenybevetelre tervezett. Kft CSAPOK FÜZETE Közössegi, vandalbiztos, viztakarekos, higienikus, nagy igenybevetelre tervezett. 2045 Törökbálint, TT Ipartelep. Tel: (1) 371-3000 (20) 381-3000 Fax: (1) 371-3009 posta@gyurma.hu www.gyurma.hu

Részletesebben

CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA

CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA HU CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA KULCSRAKÉSZ ÜZEMEK SZÁLLÍTÓ ESZKÖZÖK SZÁRÍTÓK VETŐMAG FELDOLGOZÁS ELEKTRONIKUS OSZTÁLYOZÁS TÁROLÁS KULCSRAKÉSZ ÜZEMEK CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA

Részletesebben

Balkon- és teraszprofilok

Balkon- és teraszprofilok 50 Balkon- és teraszprofilok 5 Blanke BALKON íves vízelvezető profil,5 8,0 55, 88,7 9,8 Beépítés: Blanke RINSYS A Blanke BALKON Íves vízelvezetô profil a Blanke ULTRA-DRAIN vékonyágyazatú szivárogtatórendszer

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

TARTÁSTECHNOLÓGIA. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

TARTÁSTECHNOLÓGIA. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 TARTÁSTECHNOLÓGIA Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Előadás áttekintése FEJÉSI VÁLTOZATOK, ETETÉS, ITATÁS, HŐSTRESSZ - A kötött és kötetlen tartásban alkalmazott

Részletesebben

A kiírás szerint megbízó BKK Zrt két változat kidolgozását kérte

A kiírás szerint megbízó BKK Zrt két változat kidolgozását kérte Tartalom 1. VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ... 2 1.1. BEVEZETÉS... 2 1.2. A PROJEKT CÉLJA... 2 1.3. VIZSGÁLT, KÉRDÉSEK... 3 1.4. KÖVETKEZTETÉSEK... 3 2. VÁLTOZAT ELEMZÉS... 6 2.1. ELŐZMÉNY... 6 2.2. JELENLEGI ÁLLAPOT

Részletesebben

Ekék a sikeres talajműveléshez

Ekék a sikeres talajműveléshez Ekék a sikeres talajműveléshez A forgatásos talajművelés napjainkban Az eke a mezőgazdaság szimbóluma. A talajművelés, a tápanyag visszapótlás és a növényvédelem mellett, döntő jelentőségű a szántóföldi

Részletesebben

Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L.

Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L. ÉPÍTKEZÉS Nagy szívásteljesítményű, csendes, és mobil: Az új FEIN Dustex 25 L és Dustex 35 L. Két kompakt porszívó különösen magas szívásteljesítménnyel. Mindenhová elkíséri és mindent magával visz. Átgondolt

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk

Alutech árlista. Lakossági és. Ipari szekciónált Garázskapuk Alutech árlista Lakossági és Ipari szekciónált Garázskapuk Trend MEGFIZETHETŐ, BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ AJTÓK SZÉLESKÖRŰ TELEPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A Classic ajtókhoz való beépítő kerettel és a takaró lemezzel

Részletesebben

LUX INTELLIGENCE. ERŐS és INTELLIGENS. 1901 óta

LUX INTELLIGENCE. ERŐS és INTELLIGENS. 1901 óta LUX INTELLIGENCE ERŐS és INTELLIGENS 1901 óta MINDENKI SZEMBESÜL OTTHONÁBAN A SZŐNYEGEK, JÁRÓLAPOK, FAPADLÓK, ÁGYBETÉTEK ÉS KANAPÉK TISZTÍTÁSÁNAK ELTÉRŐ KÖVETELMÉNYEIVEL. A LUX INTELLIGENS MEGOLDÁST KÍNÁL!

Részletesebben

Termékkínálat 2015/2016 INNOVATIVE ÖFEN UND HERDE SEIT 1854

Termékkínálat 2015/2016 INNOVATIVE ÖFEN UND HERDE SEIT 1854 Termékkínálat 2015/2016 2 TARTALOM KANDALLÓK 07 ÉPÍTETT KANDALLÓK 81 Tartalom Több, mint 160 éve bevált 04 Innováció, dizájn és minőség 05 Clean Technology 06 PELLETKÁLYHÁK 57 TŰZHELYEK 96 K a n d a l

Részletesebben

Dítec automata sorompók

Dítec automata sorompók Dítec automata sorompók HU www.ditec.hu Ötletesen megtervezett, praktikus és biztonságos, hosszú élettartamú BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ Puha élek, lekerekített sarkok, a nagy teljesítmény és alkalmasság

Részletesebben

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 markator BEVEZETŐ Szakértői vagyunk az ipari alkatrészek hamisíthatatlan, tartós és gazdaságos jelölésének. A MARKATOR több mint 25 éve fejleszt

Részletesebben

Ereszcsatorna-rendszer

Ereszcsatorna-rendszer Ereszcsatorna-rendszer Azért válassza a Mediterrán ereszcsatornarendszert,......mert esztétikus és funkcionálisan 100%-os befejezést ad a tetőnek.... mert a Mediterrán tetőcserepekkel harmonizáló színei

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

DRYRAPID. A sokoldalú szállítórendszer a száraztakarmányozáshoz

DRYRAPID. A sokoldalú szállítórendszer a száraztakarmányozáshoz DRYRAPID A sokoldalú szállítórendszer a száraztakarmányozáshoz DR 850 és DR 1500 könnyen telepíthető, nagy teljesítményű szál A sertéstartás bármely területén, ahol száraztakarmányt használnak liszt, morzsa,

Részletesebben

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Galice CRI Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Beltéri egység levegő/víz hőszivattyúhoz - Airmat. Ezen hőszivattyús rendszer ideálisan alkalmas a házon belüli komfortos közérzet kialakítására és mivel

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

AZA 48-60 korongos felsőpályás

AZA 48-60 korongos felsőpályás TART TECH KFT. 9611 Csénye, Sport u. 26. Tel.: 95/310-221 Fax: 95/310-222 Mobil: 30/9973-852 E-mail: tarttech@mail.globonet.hu www.tart-tech.hu HASZNÁLATI UTASÍTÁS AZA 48-60 korongos felsőpályás etetőrendszer

Részletesebben

Designo a tetőtéri ablakok új generációja. Roto Designo. Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek

Designo a tetőtéri ablakok új generációja. Roto Designo. Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek Designo a tetőtéri ablakok új generációja Roto Designo Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek Vannak véletlenek, de nem a Roto-nál! 75év tapasztalat A Roto-t 75 éve alapították, és a folyamatos fejlesztésnek

Részletesebben

MELEGVÍZ ÉS FŰTÉS A ZÖLD TARTOMÁNYBAN

MELEGVÍZ ÉS FŰTÉS A ZÖLD TARTOMÁNYBAN HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA KLÍMA HELYISÉGFŰTÉS MELEGVÍZ ÉS FŰTÉS A ZÖLD TARTOMÁNYBAN» HŐSZIVATTYÚK» SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK» NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK» ADATOK, TÉNYEK, KIEGÉSZÍTŐK Technika a jó

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya:

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: 9. melléklet a 92/20. (XII. 30.) NFM rendelethez. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. H-34 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: Összegezés az ajánlatok

Részletesebben