Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk"

Átírás

1 Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk Árak: éjfélig történő foglalás esetén 10% előfoglalási kedvezménnyel: éjféltől: 399 Az utak előleg befizetésével foglalhatók, amely a mindenkori ár minimum 40 százaléka A csomagár a következőket tartalmazza: Szállás komfort kategóriában 7 éjszakára Fesztivál karszalag 7 napra amely minden helyi programra belépést biztosít Buszos utazás Budapest - Puy St. Vincent Budapest útvonalra OPCIONÁLISAN IGÉNYELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK Ágynemű huzat bérlése 9 /hét Egyéni utazás esetén 40 /fő kerül jóváírásra Buszos utazás felára szegedi vagy pécsi indulással 15 /fő Buszos utazás felára debreceni indulással 25 /fő Lyon mérkőzéslátogatás 25 /fő (busszal érkezőknek) Marseille mérkőzéslátogatás 25 /fő (busszal érkezőknek) Lyon mérkőzéslátogatás 50 /fő (egyénileg utazóknak) Marseille mérkőzéslátogatás 50 /fő (egyénileg utazóknak) EGYÉB TV használati díj (az árak szállásonként eltérőek lehetnek, erről bővebb információt a beköltözés után a recepción kaphattok; a TV-ken kizárólag francia nyelvű Tv-csatornák foghatok) A recepciókon térítés ellenében internet hozzáférés vásárolható, melynek ára kb /hét, a minőségére garanciát nem tudunk vállalni. Kaució (80 /ágy, mely a helyszínen fizetendő. Természetesen távozáskor az apartman sértetlen átadása esetén a kaució összege visszajár.) A névátírás díja május 1. után 10 /fő. VOUCHER: A legfontosabb, hogy a voucher-t mindenkinek kinyomtatva magával kell hoznia, mert ez a dokumentum jogosít fel a megrendelt szolgáltatások igénybevételére. A voucher személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes. A voucher-t a tőlünk kapott csatolmányában találod, amelyet a Neckermann rendszeréből automatikusan fogunk küldeni. ÚTI OKMÁNYOK: Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy személyigazolvánnyal utazhatnak Franciaországba.

2 CSOMAGKORLÁTOZÁS: Tekintettel arra, hogy a transzfer buszok maximálisan fel lesznek töltve, ezért mindenkit megkérünk, hogy ne lépje túl a megengedett csomagmennyiséget! Megengedett poggyászok mérete 1 főre: 1 bőrönd (43 x 27 x 61 cm = közepes méret) 1 kézipoggyász (hátizsák) A fentinél nagyobb méretű bőrönd szállításáért felárat kell fizetni, melynek ára 20 /csomag. Amennyiben a díjat valaki nem fizeti ki, akkor a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja. FIZETŐESZKÖZ: Franciaország hivatalos fizetőeszköze az Euro. A helyszínen nincs lehetőség pénzváltásra, csak az 1600 m-en található ATM-ből van lehetőség készpénzt felvenni. ÉRTÉKEK, CSOMAGOK: Az értéktárgyaira mindenkinek magának kell vigyáznia, kérjük, ezekre mindenki fokozottan ügyeljen és a szobák ajtaját mindig zárjátok. Különösen oda kell figyelni az indulásnál és az érkezésnél kialakuló kavarodásnál. Csomagot felügyelet nélkül soha ne hagyjunk. Őrizetlenül hagyott értéktárgyaitokért sem a régió, sem az utazási iroda nem tud felelősséget vállalni! AMIT ÉRDEMES HOZNOD: tisztítószerek, mosogatógéphez tabletta, WC papír, fürdőnadrág/fürdőruha, törölköző, alapvető élelmiszerek, ágyneműhuzat jól felszerelt konyha van. KIEMELTEN FONTOS INFORMÁCIÓK! Amennyiben nem igényeltetek nálunk ágynemű huzatot, akkor feltétlenül hozzatok magatokkal! Franciaországban a franciaágyakhoz 1 db nagy takarót ad a szálláshely. A kaució összege 80 /ágy INFO VONAL: ebfalu@neckermann.hu HELYSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK: Vásárlás, élelmiszerek, vendéglátó egységek: A helyi közértekben, pékségben, éttermekben, illetve a fesztivál által biztosított vendéglátó egységekben van lehetőség élelmiszerek vásárlására. Ezek mellett minden nap indulnak bevásárló buszok a közeli Briancon hipermarketéhez. Ez a szolgáltatást kedvező térítés ellenében vehető igénybe. Sherpa üzlet nyitva tartása 1600 m2-en:

3 Naturelle Bringa tesztelés és szervíz: Minden nap van lehetőség Naturelle Bringa tesztelésre és szervízelésre között. A tesztelés 2 óra időtartamra vonatkozik. Kaucióként fényképes igazolványt kell leadni. Infó pont: Parc aux Etoiles Infó pont: minden nap között várja az érdeklődőket. Bármilyen kérdés esetén keresd bizalommal az EB Falu infó pont csapatát! Orvosi segítség: Az EB Falu helyszínén 0-24 hívható magyar orvosi szolgálat nyújt segítséget az EB Falu résztvevőinek. UTAZÁS ÉS TRANSZFER Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a transzferes beosztásokon csak kivételesen indokolt esetben tudunk módosítani. Kérjük, hogy indulás előtt csütörtök reggel még feltétlenül térj vissza erre az oldalra és ellenőrizd újra a feltöltött információkat! Amennyiben háziállatot szeretnél hozni, kérlek, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot. VIDÉKI INDULÁSOK: Létszám függvényében kialakítunk vidéki indulási pontokat is. Ennek részleteiről hamarosan további információkat közlünk. BUDAPESTI INDULÁS Gyülekezés időpontja: június 16. (csütörtök) 18:00 Helyszín: Egyeztetés alatt. Hamarosan pontos információkat közlünk. A nagy létszámra való tekintettel több hullámban indulnak a buszok. Mindenkinek kötelező érvényűen be kell tartania a buszbeosztást és a számára kijelölt busszal kell majd utaznia! Távolság Budapest - Puy St. Vincent között: 1210 km DVD/videó/zene: A buszokon DVD lejátszó működik, filmeket és zenét nyugodtan lehet magatokkal hozni. Pihenők/WC lehetőség: A busz 3-4 óránként áll meg kb. 20 percre. A fedélzeti WC technikai okok miatt nem fog üzemelni! Bevásárlási lehetőség az út során: A buszok a brianconi Carrefour bevásárló központ parkolójában tartanak egy hosszabb időtartamú (45-60 perces) pihenőt, ahol a magyar árakhoz hasonló árak mellett lesz lehetőség az esetlegesen hiányos készletek kiegészítésére!

4 ÉRKEZÉS ÉS CHECK IN Kérünk mindenkit, hogy a helyszínre érkezéskor legyen türelemmel és tekintettel arra, hogy érkezéskor egyszerre akár több mint 4000 embert kell beregisztrálni és elszállásolni a régióba néhány óra leforgása alatt! Ez csak akkor lehetséges a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen, ha mindenki betartja az előírt szabályokat! Buszos érkezés: A buszoknak érkezéskor a kipakolás után azonnal vissza kell térniük az 1600 m-en található parkolóba, hogy a később érkező csoportoknak is legyen helyük a megállásra. Fontos, hogy a kipakolásnál mindig figyeljen valaki a csomagokra! A kipakolásnál felügyelet nélkül hagyott, eltűnt csomagokért és tárgyakért a Neckermann utazási iroda és a szervezőség felelősséget nem vállal. Autós érkezés: Péntek: 16:00 20:00 Autós utasainkat kérjük, hogy lehetőség szerint a fenti időintervallumban érkezzenek meg, mert ettől eltérő időben a buszok miatt torlódás várható! 1600 m-en felállítunk egy ellenőrzési pontot, ahol térkép alapján a forgalomirányító segít megtalálni a szállásokat. Amennyiben valaki túl korán érkezne, javasoljuk, a közeli Briancon városában álljon meg egy rövid városnézésre. Szállás címe: Residence PUY SAINT VINCENT Az apartman házakhoz vezető szerpentinen kérjük, hogy mindenki a KRESZ szabályainak megfelelően parkoljon. A recepciókon térítés ellenében fedett parkolóhely is igényelhető (ára: szállástól függően/kocsi/hét). Foglalás az érkezésnek megfelelő sorrendben lehetséges, a fedett parkoló kapacitása minden apartman ház esetében kisebb, mint az érkező gépjárművek száma, ezért a későn érkezőknek elképzelhető, hogy nem marad hely! A beosztással kapcsolatban nem áll módunkban módosítási kérelmet elfogadni. Check-in az apartman házak recepcióin: Minden recepción magyar nyelvű kollégáink fognak várni Titeket! A zökkenőmentes és gyorsabb kiszolgálás érdekében minden apartmanból csak 1 embert tudunk a recepcióhoz engedni! Az apartman vezetők csak akkor jöjjenek bejelentkezni, ha rendelkeznek az alább felsoroltakkal: a kinyomtatott voucher aláírva személyazonosításra alkalmas arcképes igazolvány (személyi igazolvány vagy útlevél) az apartmanra vonatkozó teljes kaució pontos összege (80 /ágy/hét)

5 fedett parkoló igénylése esetén a parkolási díj összege Check-in menete: 1.) Kaució és pénzdíjak megfizetése, kulcsok átvétele 2.) Apartman leltár + felelősségvállalási nyilatkozat + fesztivál házirend átvétele 3.) Szoba elfoglalása; leltár, felelősségvállalási nyilatkozatok és fesztivál házirend kitöltése; recepcióra vissza hozatala 4.) Karszalagok átvétele (A karszalagokat kb. 18:00-tól kezdjük el kiosztani, a torlódástól függően az időpontban lehet némi csúszás. Annak az apartman vezetőnek tudjuk kiadni a karszalagokat, aki visszahozta a kitöltött és aláírt apartman leltárt és a felelősségvállalási nyilatkozatokat.) 5.) Apartmannal kapcsolatos esetleges problémák bejelentése a francia recepciósoknál KÖZLEKEDÉS AZ UTAKON Felhívjuk az egyénileg utazók figyelmét, hogy Franciaországban a gépjárművek kötelező tartozékai a következők: alkoholszonda (egyszer használatos változat is megfelelő) elakadási háromszög sárga mellény (legalább 1 db a sofőrnek) A balesetek és torlódások elkerülése végett az EB Falu területén a KRESZ szabályai lesznek érvényben! BIZTOSÍTÁS FIGYELEM! Minden utasnak rendelkeznie kell kötelező érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással! Irodáinkban június 13. (hétfő) ig van lehetőség ezeket megkötni A BIZTOSÍTÁS HIÁNYÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT A NECKERMANN és a szervezőség SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL! A kint tartózkodás teljes időtartama alatt mindig tartsátok magatoknál a személyazonosításra alkalmas okmányotokat és a biztosítási kötvény számát felírva. Baleset, kár esetén azt 24 órán belül be kell jelenteni a biztosítónak! Helyszínen tartózkodó munkatársaink igény esetén segítenek az ügyintézésben. Kérjük, ellenőrizd, hogy rajta vagy a megfelelő biztosítási listán és helyesek az adataid! Adathiba esetén a biztosítás érvényességét nem tudjuk biztosítani, az ebből adódó károkért az iroda nem vállal felelősséget!

6 AZ APARTMANOK ÁLTALÁNOS HÁZIRENDJE Az apartmanokban a dohányzás szigorúan TILOS! Az apartman házak folyosóin hangoskodni TILOS! Az apartman házakban és a szobákban 22:00 után hangoskodni szigorúan tilos. A francia hatóságok 340 / fő büntetéssel sújtják a csendrendeletet be nem tartókat. Az apartmanokban lévő szemeteseket a szelektív hulladéktárolókba kérjük üríteni. A szemetet kötelező szelektíven gyűjteni és a megfelelő kukákba dobni. A szemetet a folyosókon tárolni tilos, mert az az adott szoba pénzbeli büntetését vonja maga után! A tartózkodási idő alatt a Puy St. Vincent munkatársai ellenőrzik a szobák állapotát. Amennyiben valamilyen hiányosságot vagy rongálást észlelnek, úgy azt a szervezőknek azonnal jelezni fogják és a keletkezett károkat az ott lakókkal megtéríttetik. Gyakrabban előforduló káresetek hozzávetőleges költségei: Elveszett kulcs 80 ; Kárpit és textíliatisztítás egy szobában 150 ; Lámpabúra csere 70 ; Ablaküveg betörése 200 ; Megrongált elszakított függöny 120 ; Poroltó kifújása 400 ; Zárcsere ajtóberúgás miatt 110 ; Fedett garázs távirányítójának elvesztése 80 ; Cigaretta kiégetés 130 ; Nagy ágy megrongálása 500 ; Bejárati ajtó megrongálása: 260 Az EB Falu RENDEZVÉNY & ARÉNA HÁZIRENDJE Az utazás és fesztivál karszalag megvásárlásával automatikusan elfogadod a rendezvényre vonatkozó előírásokat és szabályokat. A fesztivál karszalagot az érvényességi ideje alatt a Látogató köteles mindvégig magán viselni. Ezt a rendezők az Arénába történő belépéskor folyamatosan ellenőrizni fogják. Amennyiben a Látogató karszalagja érvénytelen, köteles elhagyni a Rendezvény területét. A szervezők a Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartják a jogot arra, hogy az Aréna területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzák. A Látogató nem jogosult alkoholos italt bevinni az Aréna területére. A Látogató tudomásul veszi, hogy a Rendezvényekről hang- és képfelvételt készíthet a Neckermann, valamint a Neckermanntól engedélyben részesülő szerződéses partnerek, közreműködők, sajtómunkatársak (a rájuk vonatkozó külön szerződés rendelkezései szerint), más Látogatók, illetve egyéb harmadik személyek. Ennek megfelelően a Látogató a Rendezvényeken történő részvétellel kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető. Amennyiben a Látogató közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is nevesíthető. Az előzőek szerinti megjelenítéseken annak készítője a Látogató tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. A Neckermann, valamint a Neckermanntól engedélyben részesülő személyek a Látogató relációjában korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására (különösen a Rendezvények népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására,

7 nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy a Látogató részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk. Az Aréna területén a szerződött biztonsági szolgálat megfelelő szakképesítéssel és engedélyekkel rendelkező közreműködői biztosítják a magatartási és biztonsági szabályok betartását. A kábítószer fogyasztása a hatályos törvények szerint a rendezvény területén is tilos! A műsorváltoztatás jogát a szervezőség fenntartja. KIKÖLTÖZÉS MENETE A kiköltözés előre meghatározott sorrendben történik, amelyről utolsó este a guide-ok adnak mindenkinek tájékoztatást. A szobákat ezen kiköltözési rend szerint kell elhagyni! Amennyiben ez a kiköltözés nem valósul meg, vagy elhúzódik, úgy a francia hotelrendtartás alapján az apartman üzemeltetője további egy nap pótdíj megfizetésére kötelezheti az adott szoba lakóit! A lakóegységek átvételének menete: - Minden apartman átvételénél jelen lesz a francia személyzet egy megbízott tagja és az adott apartmanból egy lakó. - Ellenőrzésre kerülnek az esetleges károkozások és a szobák tisztasága! Takarítási díj abban az esetben kerül felszámolásra, ha az apartman nincs rendesen kitakarítva: ennek összege 140 /apartman. Csak az alábbiak szerint rendbe rakott apartmanokat tudják az üzemeltetők átvenni: - csomagoktól és személyes tárgyaktól mentes - teljesen lehúzott ágyak - hulladéktól mentes apartmanok (göngyölegek, zacskók, ételmaradék, stb. nem találhatóak az apartmanban) Nem a folyosóra, hanem a szelektív hulladékgyűjtőbe kell kivinni a szemetet! - felsöpört és felmosott padló, kitakarított hűtőszekrény és sütő, letisztított főzőlap - teljesen kiürített és kitakarított mosogatógép, a szekrényekbe tisztán visszapakolt étkészlet - sértetlen és hiánytalan berendezési és leltári tárgyak valamint kiegészítők, az átvételnek megfelelő mennyiségű kulcs Az apartmanok átadása után a szobákba már nem lehet bemenni!

8 KÁROKOZÁS Apartmanban: Kollektív felelősség elve működik, ami azt jelenti, hogy az apartman lakói egyaránt felelősek és közösen kötelesek megtéríteni a keletkező károkat vagy a hiányzó tárgyak értékét. Nem megfelelő viselkedés, vagy kábítószer használata esetén, a renitens személyt a szállásadó amennyiben szükséges a rendőrség és a rendezvény biztonsági szolgálata segítségével kitiltathatja az apartman ház területéről. A problémás esetekben a szálloda a francia törvények alapján jár el. KÁBÍTÓSZERFOGYASZTÁS SZABÁLYAI Felhívjuk mindenkinek a figyelmét arra, hogy a kábítószer birtoklás-, fogyasztás és terjesztés Franciaországban ugyanúgy bűncselekménynek minősül, mint Magyarországon! Az egy hét alatt szúrópróba szerű ellenőrzésekre lehet számítani. Jogszabálysértés pld. kábítószer-fogyasztás esetén minden esetben jegyzőkönyv felvételére kerül sor, amely alapján rendőrségi feljelentés történik. Az EB Falu a Mályvavirág Alapítvány stratégiai partnere és támogatója. Közös kampány: "Fontos Vagy Nekem! Férfiak a Nőkért" Társadalmi felelősségvállalás kampány Stratégiai együttműködést jött létre a Mályvavirág Alapítvánnyal: melynek értelmében minden egyes EB Falu vendég jelenléte hozzájárul a szervezet méhnyakrák elleni nemes küzdelméhez. A Fontos vagy Nekem! - Férfiak a Nőkért! kampány célja, hogy minél hatékonyabban felhívjuk a figyelmet a Mályvavirág Alapítvány tevékenységének fontosságára, és hogy adományokból anyagi segítséget is tudjunk nyújtani nekik!

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE A SZIGET FESZTIVÁL HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság (Sziget) által szervezett Sziget Fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a Rendezvényre

Részletesebben

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2016. január 30-től hatályos) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg az Alfa Fesztivál RendezvényKorlátolt Felelősségű

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Hatályos: 2016. március 1 jétől

TARTALOMJEGYZÉK. Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Hatályos: 2016. március 1 jétől TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2016. március 1 jétől Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Az ALAPÍTVÁNY ADATAI II. FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK 1., Önkéntes tevékenység

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZETŰ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2013. november 21-től hatályos módosítások dőlt és aláhúzott betűvel, törlések áthúzott betűvel jelölve.) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban: Vásárló)

Részletesebben

HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A

HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A 1) A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark (továbbiakban: Élményfürdő) igénybevétele

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

A MAGÁNSZÁLLÁSBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A MAGÁNSZÁLLÁSBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A MAGÁNSZÁLLÁSBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. BEVEZETŐ 1.1. A PTMT Utazási Iroda, mint szállásközvetítő, partnerével kötött megállapodás alapján garantálja a www.horvat-tengerpart.hu oldalon

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Autotelikus Kft. (székhely: 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 10. 1. em. 3, Cégjegyzékszám 01-09-971217,.a továbbiakban: Bérbeadó) bérbe adja a Bérleti Szerződésben (a továbbiakban: Bérleti Szerződés)

Részletesebben

MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT

MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT Házirend 2016. JANUÁR 4. MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT 6090 Kunszentmiklós Szent Erzsébet tér 5. Pf. 17. Tel.:76/351-255 Tel./Fax.: 76/550-223 Tartalom Tartalom... 1 1 ÁLTALÁNOS

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések... 2 1.1. A szolgáltató adatai... 2 1.2. Szerződő felek... 2 2. A Szerződés létrejötte, a foglalás módjai és feltételei... 2 2.1. A szerződés

Részletesebben

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február 1. Preambulum Köszöntjük Önt honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során cégünket tiszteli meg

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK 1146 Budapest, Thököly út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O GREEN PASS Utalványkibocsátó Kft. ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK GREEN PASS Utalvány Hatályos: 2015. december 14-től

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2. sz. melléklet ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ELEKTRONIKUS ERZSÉBET-UTALVÁNY ÉS ERZSÉBET-UTALVÁNY PLUSZ KÁRTYA

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák a KVENTA Kft Webáruházában forgalomba hozott termékek megrendelőinek (Továbbiakban: Vásárló, természetes személy vásárló

Részletesebben

ADAC REISEN UTAZÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR

ADAC REISEN UTAZÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR TARTALOMJEGYZÉK ADAC REISEN UTAZÁSI FELTÉTELEK 2015 NYÁR... 2 AUSTRALIEN, NEUSEELAND, SÜDLICHES AFRIKA ADAC 2015 NYÁR... 5 CAMINGWELTEN FÜR FAMILIEN ADAC 2016 NYÁR... 6 EUROPAS MITTE ADAC 2015 NYÁR...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND

ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND Edzőterem elnevezése: ForceNOW! Cross-funkcionális edzőterem Rövid megnevezés: ForceNOW! Gym Címe: 1146 Budapest 14. kerület Thököly út 164. Telefonszám:

Részletesebben

4. A Rendezvényszervező neve és más azonosítási adatai a Belépőjegy elülső oldalán szerepelnek.

4. A Rendezvényszervező neve és más azonosítási adatai a Belépőjegy elülső oldalán szerepelnek. Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozza meg a jelen ÁSZF 1. mellékletében megjelölt társaság (a továbbiakban:

Részletesebben

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató),

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató), KERESKEDELMI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a a jelen megállapodást továbbiakban: Megállapodás a Megállapodás feltételei szerint elfogadó (239/2009. (X.20.) IKIM rendeletben

Részletesebben

ALEX Fémbútor és Iskolabútor Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (ALEX)

ALEX Fémbútor és Iskolabútor Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (ALEX) ALEX Fémbútor és Iskolabútor Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (ALEX) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (rövid neve: ÁSZF) Száma: 1/2015 Hatályos: 2015.06.02. napjától 1 ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI

Részletesebben

Campus Hotel és Kollégium Működési Ügyrendje. Nyíregyháza, 2008.

Campus Hotel és Kollégium Működési Ügyrendje. Nyíregyháza, 2008. Campus Hotel és Kollégium Működési Ügyrendje Nyíregyháza, 2008. 1 Campus Hotel és Kollégium Működési Ügyrendje 1.. A kollégium neve, címe, bélyegző lenyomata 1.) A kollégium neve: "Campus Hotel és Kollégium"

Részletesebben

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések Verziószám: 1.0; Érvényes: 2016. február 01. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános rendelkezések 3. Az eladó adatai 4. A megvásárolható termékek köre 5. A vásárlás rendje 6. A rendelés folyamata 7.

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

REPÜLŐS TÁRSASUTAZÁSOK

REPÜLŐS TÁRSASUTAZÁSOK REPÜLŐS TÁRSASUTAZÁSOK Repülővel történő utazások esetében a találkozó helye minden esetben a Liszt Ferenc repülőtér (légitársaságtól függően A-B terminál) várócsarnoka, ahol idegenvezetőnk az iroda nevével,

Részletesebben

ADAC REISEN UTAZÁSI FELTÉTELEK 2015/2016 TÉL... 2 AUSTRALIEN, NEUSEELAND, SÜDLICHES AFRIKA 2015/2016 TÉL... 5 USA, KANADA ADAC 2015/2016 TÉL...

ADAC REISEN UTAZÁSI FELTÉTELEK 2015/2016 TÉL... 2 AUSTRALIEN, NEUSEELAND, SÜDLICHES AFRIKA 2015/2016 TÉL... 5 USA, KANADA ADAC 2015/2016 TÉL... TARTALOMJEGYZÉK ADAC REISEN UTAZÁSI FELTÉTELEK 2015/2016 TÉL... 2 AUSTRALIEN, NEUSEELAND, SÜDLICHES AFRIKA 2015/2016 TÉL... 5 USA, KANADA ADAC 2015/2016 TÉL... 6 1 ADAC REISEN UTAZÁSI FELTÉTELEK 2015/2016

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA Tartalom BEVEZETÉS... 3 RÖVIDÍTÉSEK, FOGALMAK... 4 1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT ALKALMAZÁSA... 6 1.1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT HATÁLYA... 6 1.2. DÍJ ELLENÉBEN

Részletesebben

A NYERJEN MOBILAPPLIKÁCIÓNKKAL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A NYERJEN MOBILAPPLIKÁCIÓNKKAL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A NYERJEN MOBILAPPLIKÁCIÓNKKAL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Szervező, Lebonyolító, háttér A nyereményjáték ( Játék ) szervezője az Budapest Taxi Kft.(székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A Feltételek mindenkor hatályos tartalma ugyancsak ezen a linken hozzáférhető az Eladó számára bármikor.

A Feltételek mindenkor hatályos tartalma ugyancsak ezen a linken hozzáférhető az Eladó számára bármikor. 1. A Vevő nek érvényessége 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Feltételek ) alkalmazandók minden egyes áru (megrendelése és) megvásárlása, valamint kapcsolódó szolgáltatás(ok)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.laptopdekor.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének igénybevevő

Részletesebben

PÉNZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PÉNZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza Dunaújváros, Bartók tér 1. PÉNZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos 2014.10.01-től dr. Borsós Beáta igazgató 1 A szabályzat célja, tartalma, kapcsolódó jogszabályok A számvitelről

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Szerződés szám:.../../../201. Amely létrejött egyrészről:

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Szerződés szám:.../../../201. Amely létrejött egyrészről: Szerződés szám:.../../../201 Amely létrejött egyrészről: cégszerű megnevezés: székhely: adószám: cégjegyzékszám: képviselő neve, tisztsége: BÉRLETI SZERZŐDÉS mint bérbeadó (a továbbiakban: ), másrészről,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Általános tudnivalók A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.dellaprint.hu keresztül

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Kedvtelési célú vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére

Általános Szerződési Feltételek Kedvtelési célú vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére Általános Szerződési Feltételek Kedvtelési célú vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére Jelen Általános Szerződési Feltételek megállapodás (a továbbiakban, mint ASzF,) létrejött egyrészről: - Egyrészről

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Hotel Füred****

Részletesebben

e-szignó Hitelesítés Szolgáltató nem elektronikus aláírásra szolgáló tanúsítványok kibocsátására vonatkozó általános szerződési feltételek

e-szignó Hitelesítés Szolgáltató nem elektronikus aláírásra szolgáló tanúsítványok kibocsátására vonatkozó általános szerződési feltételek e-szignó Hitelesítés Szolgáltató nem elektronikus aláírásra szolgáló tanúsítványok kibocsátására vonatkozó általános szerződési feltételek Azonosító: 1.3.6.1.4.1.21528.2.1.1.15.1.3 Verzió: 1.3 Első verzió

Részletesebben

VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Veolia Water Solutions & Technologies Zrt. VÁLLAKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék 1. FEJEZET SZERZŐDŐ FELEK - MEGHATÁROZÁSOK... 2 2. FEJEZET A SZERZŐDÉS TÁRGYA... 3 3. FEJEZET

Részletesebben

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 1) Résztvevők: A versenyen induló csapatokat a Versenykiírásban részletezettek szerint három kategóriába soroljuk: (1). MEFOB kategória (egy felsőoktatási

Részletesebben

A Duna-Dráva Cement Kft. általános munka-, tűzés környezetvédelmi feltételrendszere

A Duna-Dráva Cement Kft. általános munka-, tűzés környezetvédelmi feltételrendszere A Duna-Dráva Cement Kft. általános munka-, tűzés környezetvédelmi feltételrendszere 1. A feltételrendszer hatálya, alkalmazása A jelen általános, munka-, tűz- és környezetvédelmi feltételrendszer (a továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (hatályos 2015. november 01. napjától) I. Bevezető rendelkezések Eltérő írásbeli megállapodás hiányában jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) vonatkoznak

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

A Cycleogy Workshop Kft. általános szerződési feltételei magyar nyelven

A Cycleogy Workshop Kft. általános szerződési feltételei magyar nyelven A Cycleogy Workshop Kft. általános szerződési feltételei magyar nyelven Az alábbi üzletszabályzat a Cycleogy Workshop Kft. (székhely: 1225 Nagytétényi út 246. 6/39. adószám: 23897249-1-43) - továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ KÉRJÜK, HOGY A JELEN DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A HŰSÉGPROGRAMBAN,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Hatályos: 2016. május 05. napjától A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban "ÁSZF") célja, hogy a www.szerelvenyaruhaz.hu honlapon történő rendelés ill.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

HELYISÉGEK ÉS BERENDEZÉSEK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA

HELYISÉGEK ÉS BERENDEZÉSEK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza Dunaújváros, Bartók tér 1. HELYISÉGEK ÉS BERENDEZÉSEK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA Hatályos: 2012. október 1-től dr. Borsós Beáta igazgató A HELYISÉGEK ÉS BERENDEZÉSEK

Részletesebben

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Jam Mester elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS KONSZIGNÁCIÓS KÉSZLET KERETÉBEN FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI "Malomvölgy Centrum" Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített név: Malomvölgy Centrum Kft.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. A FELEK MEGNEVEZÉSE A VÁSÁRLÁS A KISZÁLLÍTÁS JÓTÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA SZERZŐI JOG HÍRLEVÉL ADATKEZELÉS,ADATVÉDELEM

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Lifelearning.hu - ÁSZF - 2016. Lifelearning.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum alapján létrejött szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem

Részletesebben

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft.

Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. 1 Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. (székhelye: 1118 Budapest, Dayka G. u. 5., telefonszáma: 00-36-1-309-5900,

Részletesebben

II. ROLAND-AUTÓ SZENDRŐ RALI

II. ROLAND-AUTÓ SZENDRŐ RALI II. ROLAND-AUTÓ SZENDRŐ RALI SZENDRŐ, 2007. SZEPTEMBER 22-23. Rali Túra Bajnokság 7. futama 2007. MNASZ Amatőr Rallye Kupa futama, STK kupa VERSENYKIÍRÁS A bajnokság honlapja: www.rte.hu A verseny hivatalos

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kutyubazar.hu. weboldalon (a továbbiakban: Webáruház, Honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1 / 8 2013.08.10. 21:15 Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

B E N T L A K Á S I S Z E R Z Ő D É S Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E I / Á S Z F/

B E N T L A K Á S I S Z E R Z Ő D É S Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E I / Á S Z F/ J E D L I K Á N Y O S S Z A K K O L L É G I U M I, H A R S Á N Y I J Á N O S S Z A K K O L L É G I U M I, N E R E U S K O L L É G I U M I, V Á R F O K K O L L É G I U M I B E N T L A K Á S I S Z E R Z

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H hozamhalmozó rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H hozamhalmozó rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H hozamhalmozó rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2015. november 23-tól Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg a SZIGET Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

NEMZETKÖZI UTAZÁSI FELTÉTELEK (Nemzetközi üzletszabályzat)

NEMZETKÖZI UTAZÁSI FELTÉTELEK (Nemzetközi üzletszabályzat) NEMZETKÖZI UTAZÁSI FELTÉTELEK (Nemzetközi üzletszabályzat) Érvényes: 2012. január 3-tól 1. Az utazási feltételekben használt fogalmak 2. Általános szabályok o 2.1. Utazási feltételek o 2.2. Hatály o 2.3.

Részletesebben

A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS. MNASZ által regisztrált verseny. A bajnokság honlapja: www.rte.hu

A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS. MNASZ által regisztrált verseny. A bajnokság honlapja: www.rte.hu A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS MNASZ által regisztrált verseny A bajnokság honlapja: www.rte.hu (a verseny hivatalos dokumentációi,/átvételi idők,nevezési lista,rajtlista,stb./

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Megatherm Kereskedelmi Kft. Székhely: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 135. Cégjegyzékszám: 13-09-071461 Adószám: 12098934-2-13 Bejegyző cégbíróság

Részletesebben

A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra

A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra A Balatoni Hajózási Zrt. általános szerződési feltételei (ÁSZF) a kikötőhely bérleti, tárolási, daruzási és egyéb szolgáltatásokra I. Kikötőhely-bérletre vonatkozó rendelkezések 1. A Balatoni Hajózási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen a CYEB Energiakereskedő Kft. (Kereskedő) Teljes Ellátásról szóló Földgáz Adásvételi Szerződésének (a továbbiakban Szerződés) elválaszthatatlan részét képezi. A Kereskedő

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a. Székhely:..; Cégjegyzékszám:..; Adószám:.;

Részletesebben

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek

Elektronikus úton kötött szerződésekre irányadó. általános szerződési feltételek AUTO SECURIT Zrt. Szolgáltató székhelye 1117 Budapest, Kondorosi út 2. a. ép.. (Budafoki és Kondorosi út sarkán lévő irodaház) Telefon (06-1-555-4400) Hétfőtől - Péntekig: 7:30-17:30 óra között E-mail

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Utolsó frissítés / Hatályos: 2016. március 30. I. Általános rendelkezések A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Koszta Regina Egyéni Vállalkozó Székhelye és postai címe:

Részletesebben

feltételek alkalmazandók.

feltételek alkalmazandók. AZ ELÁLLÁSI JOG KIZÁRÁSA A Landal GreenParks felhívja a figyelmét arra, hogy az Ön foglalásai törvényileg véglegesnek tekintendők. A Landal GreenParks és az Ön között létrejött megállapodásra nem vonatkozik

Részletesebben

A Magyar Cukor ZRt. területén munkát végző külső gazdálkodó szervezet munkabiztonsággal kapcsolatos magatartási kódexe

A Magyar Cukor ZRt. területén munkát végző külső gazdálkodó szervezet munkabiztonsággal kapcsolatos magatartási kódexe A Magyar Cukor ZRt. területén munkát végző külső gazdálkodó szervezet munkabiztonsággal kapcsolatos magatartási kódexe (A magatartási kódex a vállalkozói szerződés mellékletét képezi) 1. IPARI ZÓNA 1.1

Részletesebben

WIZZ AIR HUNGARY KFT. LÉGI SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZFUVAROZÁSI ÜZLETSZABÁLYZAT

WIZZ AIR HUNGARY KFT. LÉGI SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZFUVAROZÁSI ÜZLETSZABÁLYZAT WIZZ AIR HUNGARY KFT. LÉGI SZEMÉLY- ÉS POGGYÁSZFUVAROZÁSI ÜZLETSZABÁLYZAT Jóváhagyta: Farkas András elnökhelyettes Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatal 2015 Tartalomjegyzék 1. Fejezet - FOGALMAK...

Részletesebben

Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért. a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével. Abasár, 2009. Szeptember 12. 13.

Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért. a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével. Abasár, 2009. Szeptember 12. 13. Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével Abasár, 2009. Szeptember 12. 13. Rali- Túra Bajnokság 6. futama LADA KUPA BMW KUPA STK KUPA MNASZ Országos

Részletesebben

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2. sz. melléklet ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ERZSÉBET-UTALVÁNY ELFOGADÁSÁRA (2016/I.) 1 Tartalomjegyzék I.

Részletesebben

Üzletszabályzat. Bevezető rendelkezések. Árak. Módosítva: 2015.04.17.

Üzletszabályzat. Bevezető rendelkezések. Árak. Módosítva: 2015.04.17. Üzletszabályzat Módosítva: 2015.04.17. Bevezető rendelkezések Az alábbiakban leírt szerződési feltételek a Speed Bike Korlátolt Felelősségű Társaság, mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és EGYMI. Diákotthon szervezeti egység

Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és EGYMI. Diákotthon szervezeti egység Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és EGYMI Diákotthon szervezeti egység HÁZIREND Hatályos: 2013. szeptember 01. Készítette: Varga

Részletesebben

ROUST Hungary Kft. City Label

ROUST Hungary Kft. City Label ROUST Hungary Kft. City Label MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A játék szervezője 1.1 A City Label elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

INTERTICKET Kft. ÁLTALÁNOS HIRDETÉSI FELTÉTELEK Utolsó frissítés / Hatályos: 2016. 03.01-től

INTERTICKET Kft. ÁLTALÁNOS HIRDETÉSI FELTÉTELEK Utolsó frissítés / Hatályos: 2016. 03.01-től I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK INTERTICKET Kft. ÁLTALÁNOS HIRDETÉSI FELTÉTELEK Utolsó frissítés / Hatályos: 2016. 03.01-től A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Székhelye és postai címe: Nyilvántartó

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Ünnep a hétköznapokban elnevezésű promóció szervezője a Normbenz

Részletesebben

2.2. Biztosított az a jogi személy, aki valamely áruknak közúton, járművel, díj ellenében történő belföldi fuvarozására vállalkozik.

2.2. Biztosított az a jogi személy, aki valamely áruknak közúton, járművel, díj ellenében történő belföldi fuvarozására vállalkozik. 1. A BIZTOSÍTÁS TÁRGYA 1.1. A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. a jelen biztosítási szerződés alapján díjfizetés ellenében a 7. pontban foglalt kivételekkel megtéríti mindazokat az árukárokat,

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 182/2013.(XI. 12.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

Vendégszoba, vendégház, apartman koronával minősítésének tanúsító védjegye Működési szabályzat

Vendégszoba, vendégház, apartman koronával minősítésének tanúsító védjegye Működési szabályzat Vendégszoba, vendégház, apartman koronával minősítésének tanúsító védjegye Működési szabályzat A védjegy célja A vendégszoba, vendégház, apartman koronával tanúsító védjegy a turizmusért felelős tárca

Részletesebben

Házirend Gyógy- és Strandfürdő

Házirend Gyógy- és Strandfürdő Házirend Gyógy- és Strandfürdő Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább részletezett házirendet a szolgáltatás igénybevételekor kötelesek betartani! Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Hatályos 2016. január 1-től új ÜZLETSZABÁLYZAT megjelenéséig vagy visszavonásig Jelen Üzletszabályzat tartalmazza az InterPont Plus Kft.

Részletesebben

CIVILHÁZ - Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

CIVILHÁZ - Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1. melléklet a 107/2015. (IV. 24.) képviselő-testületi határozathoz CIVILHÁZ - Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA I. Általános rendelkezések 1) Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztató gyógyszerek megrendelésével kapcsolatos különös tudnivalókról

www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztató gyógyszerek megrendelésével kapcsolatos különös tudnivalókról www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező )

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező ) 1. Játékszabályzat A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier A jelen dokumentum tárgya a Pure promóció reklám- akció szabályainak (a továbbiakban csak szabályzat ) teljes és világos rendezése.

Részletesebben