============================================================================

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "============================================================================"

Átírás

1 IV. Márkatalálkozó Szeged 2009 Írta: majsa :39 gesu73 írta: Mivel az össznépi szó finoman szólva nem sok mindenkit mozgatott meg, mit szólnátok ehhez: IV. Márkatalálkozó Szegeden! Idõpont: szeptember Helyszín: ha jó idõt jósolnak, akkor kemping a város mellett ha rosszat, akkor panzió a városban Program: evés-ivás-találkozás mög amit akartok Nos így valaki? :) Majsa 100%;) Írta: Titi :18 Nekem jó a hétvége egyenlõre, szal ivászatban én mindig bennelenni, akármilyen messze elmenni. gesu73 Mivel az össznépi szó finoman szólva nem sok mindenkit mozgatott meg, mit szólnátok ehhez: IV. Márkatalálkozó Szegeden! Idõpont: szeptember Helyszín: ha jó idõt jósolnak, akkor kemping a város mellett ha rosszat, akkor panzió a városban Program: evés-ivás-találkozás mög amit akartok Nos így valaki? ez meg különösen teccetõs mondat volt: gesu73 írta: Az idén nem lesz semmi össznépi? Nem kell túlbonyolítani motorral, csak igyunk! Írta: péter :34 majsa írta: gesu73 írta: Mivel az össznépi szó finoman szólva nem sok mindenkit mozgatott meg, mit szólnátok ehhez: IV. Márkatalálkozó Szegeden! Idõpont: szeptember Helyszín: ha jó idõt jósolnak, akkor kemping a város mellett ha rosszat, akkor panzió a városban Program: evés-ivás-találkozás mög amit akartok Nos így valaki? :) Majsa 100%;) Péter 100% - ha nem esik.

2 Írta: ifa :19 Lehet, hogy akkor az andalúz cigányokhoz kell utaznom, ha mégsem, akkor megyek. Írta: Laczkó :01 Laczkó 100%, lehet, hogy viszem magammal az oldalkocsim is B) Írta: katibox :11 Alternatív motorozós programként szombat napközben Mezõberény streetfighter nap? Nincs túl messzi Szegedtõl, ingyenes, és az összes neves hazai stunt rider itt lesz. Írta: katibox :15 Péntek délután-kora estére én is bejelentkezek. Írta: majsa :58 Örömmel olvasgatom, hogy a D.a.Sz. ilyen szépen összetart! Avgy, ahogy annó jano írta: A D.a.Sz, odabasz":woohoo: Írta: péter :51 mi az a D. a. SZ.? Írta: boorman :52 olyan motoros johet aki nem bmws? :blush:

3 Írta: Titi :19 MSe, most ezt komolyan kérdezted????? :woohoo: :P boorman olyan motoros johet aki nem bmws? Írta: boorman :41 nem akarnek egyedul gurgulazni addig naaa :blush: :huh: Titi79 írta: MSe, most ezt komolyan kérdezted????? :woohoo: :P boorman olyan motoros johet aki nem bmws? Írta: Titi :02 Na, annyit kérdeznék azoktól, akik tudnak errõl a programról bármit, vagy akik szintén érdeklõdnek és szeretnének jönni: 1)mikor találkoznánk és meddig maradnánk? 2)hol alszik?... alszik? a többi igaziból nem fontos... :silly: :woohoo: :lol: ja: ki jégerezik? :woohoo: Írta: tunty :06 engem is érdekelne a dolog mert akkó átgurulnék innen e szomszédból(hmvhely) a hét végét tudom csak mikor kezdõdne meg hol ja és ez márka vagy f650 találka? Írta: boorman :11 nem mindegy man hogy mi lesz, mennyunk oszt kesz, majd alszunk egymas hatan...vagy hegyen :cheer: :woohoo: oszt iszunk jegert vagy mit mar :) :silly:

4 Írta: s_abel :28 Dél alföldi Szekció. péter írta: mi az a D. a. SZ.? Írta: Jano :20 és olyan bmw-s aki nem motoros? :) boorman írta: olyan motoros johet aki nem bmws? :blush: Írta: pityu :28 Jól hangzik. Sz-V nekem jó. Amúgy milyen kemping, vagy panzió? Írta: Csiga :19 Jaaa! Jeee! Jóóó! Megkésve, de törve nem! +1 (remélhetõleg) Írta: gesu :25 Gyerekek! Döntsétek el, hogy melyik verzióhoz volna inkább kedvetek. Úgy gondolom, az éjszakák lesznek már olyan hûvösek, hogy a sátorban alvás felejtõs, de ettõl még tarthatjuk a zsúrt kempingben, faházban alvással. Érkezés pénteken tetszõleges idõben. Én már akár reggeltõl a rendelkezésetekre tudok állni. Este pedig akár fogyaszthatunk bográcsban elkészített szögedi hallevet, no mög sok sört. Ha a városban alszunk, akkor pedig valamelyik vendéglátó egységben múlatjuk majd az idõt. Szombaton a Kati által említett mezõberényi streetfighter show is lehet egy program például. A szombaton érkezõk pedig akár ott is csatlakozhatnak a csapathoz. Szóval még képlékeny az egész. Egyedül annyi a kérésem, hogy a szállás miatt minél elõbb szóljatok, hogy hányan és melyik napon jönnétek.

5 Írta: Atti :45 Sátram van, de nem erõltetném a használatát :D Én pénteken elvileg 16:30-ig dolgozom, de talán korábban le tudok lépni. Ki az, aki már pénteken menne? Mert ha egyedül lennék, akkor nem megyek pénteken A kemping egyébként jó lenne. ui: az agancsos kólát nem szeretem Írta: péter :38 Péter: kemping, faház, bogrács :) (muszáj halászlevet?) :S Írta: katibox :36 Csak péntek, és úgy néz ki, hogy sajnos csak egymagam. Szállás mindegy, hogy sátor, vagy faház. Ami lesz. Ja, és a Jägernek sem vagyok ellene. B) Írta: Titi :17 Én sztem pénteken már le tok menni, de akkor én reggel szeretnék indulni, vagy délelõtt. Legjobban a kempingben zsúr, faházban alvás teccik. Halászlé imád, meg jéger is. Sör nem. ha lenne ilyen kempinges/faházas megoldás, én sztem péntek-szombat estére tisztelettel jelenkezek. gesu73 Gyerekek! Döntsétek el, hogy melyik verzióhoz volna inkább kedvetek. Úgy gondolom, az éjszakák lesznek már olyan hûvösek, hogy a sátorban alvás felejtõs, de ettõl még tarthatjuk a zsúrt kempingben, faházban alvással. Érkezés pénteken tetszõleges idõben. Én már akár reggeltõl a rendelkezésetekre tudok állni. Este pedig akár fogyaszthatunk bográcsban elkészített szögedi hallevet, no mög sok sört. Ha a városban alszunk, akkor pedig valamelyik vendéglátó egységben múlatjuk majd az idõt. Szombaton a Kati által említett mezõberényi streetfighter show is lehet egy program például. A szombaton érkezõk pedig akár ott is csatlakozhatnak a csapathoz. Szóval még képlékeny az egész. Egyedül annyi a kérésem, hogy a szállás miatt minél elõbb szóljatok, hogy hányan és melyik napon jönnétek. Írta: boorman :30 en kempingre szavazok, de sajnos nemtom hogy penteken vagy szombaton megyek, avagy megyunk. Jano! GYERE ;) gesu73 írta: Gyerekek! Döntsétek el, hogy melyik verzióhoz volna inkább kedvetek. Úgy gondolom, az éjszakák lesznek már olyan hûvösek, hogy a sátorban alvás felejtõs, de ettõl még tarthatjuk a zsúrt kempingben, faházban alvással.

6 Érkezés pénteken tetszõleges idõben. Én már akár reggeltõl a rendelkezésetekre tudok állni. Este pedig akár fogyaszthatunk bográcsban elkészített szögedi hallevet, no mög sok sört. Ha a városban alszunk, akkor pedig valamelyik vendéglátó egységben múlatjuk majd az idõt. Szombaton a Kati által említett mezõberényi streetfighter show is lehet egy program például. A szombaton érkezõk pedig akár ott is csatlakozhatnak a csapathoz. Szóval még képlékeny az egész. Egyedül annyi a kérésem, hogy a szállás miatt minél elõbb szóljatok, hogy hányan és melyik napon jönnétek. Írta: Laczkó :28 Én csak szombaton tudok lemenni elõreláthatólag, de nem alszom ott... Írta: Csiga :16 Sztem kemping + faház kombó a nyerõ. Aki akar sátrazik, aki akar faházban alszik. Mivel nekem nincs hardcore hálózsákom, én is inkább az utóbbit választanám. Írta: koko :17 ha nem vetünk-aratunk tán megyünk Csékával, végül is az utolsó találkozásnál szoktuk eldobálni a gépet. faház-sör-unicum Írta: gesu :21 Nos akkor az eddigiek alapján a szállás itt: Úgyhogyaztánmostaztán rendezõdjetek csatasorba és semmi kifogás! Majsa tesó néhány képpel felturbózva megjeleníti a bulit a kezdõlapon is. A jövõ héten én nem leszek, ha kérdésetek van forduljatok Árpihoz. Írta: Titi :03 Igenis! (csak szombat estére zsíroztátok le? vagy már pénteken is lehet ott aludni?) én mennék, péntek vagy du. vagy este, és jönnék haza vasárnap. reméljük szép idõnk lesz mert ha jól hallottam van sütögetésre alkamas hely és akkor lehetne szalonnázni. :-D quote]gesu73 Nos akkor az eddigiek alapján a szállás itt: Úgyhogyaztánmostaztán rendezõdjetek csatasorba és semmi kifogás!

7 Majsa tesó néhány képpel felturbózva megjeleníti a bulit a kezdõlapon is. A jövõ héten én nem leszek, ha kérdésetek van forduljatok Árpihoz. Írta: boorman :17 naszoval: 1. kajat hogy rendezzuk? fozunk, kell vinni-venni es ha igen akkor ki mit? 2. ZENE lesz???? tancolni fogunk? :woohoo: Írta: majsa :42 boorman írta: naszoval: 1. kajat hogy rendezzuk? fozunk, kell vinni-venni es ha igen akkor ki mit? 2. ZENE lesz???? tancolni fogunk? :woohoo: 1. A kajafelelõs bevásárol, és szétdobjuk a költséget. 2. Ha, más nem lesz Énekelek! JÓ? :evil: Írta: majsa : fotó a szállásról: Írta: majsa :48 Na, még 1X Szállás LINK Írta: boorman :10 Oooojaj! ettol feltem! :woohoo: :laugh: 2. Ha, más nem lesz Énekelek! JÓ? :evil: Írta: Titi :25 Szerintem attól is függ, hányan leszünk pénteken...

8 Sztem legyen ez az "A" terv: PÉNTEKen: ki-ahogy odér (addig még pontosítunk), sztem szerelkezzünk fel 1-2 szendviccsel és vigyünk némi sütnivalót (:woohoo:) magunkkal estére (szalonna, lecsókóbász, hagyma,...) SZOMBAT: reggelinekvalót sztem ott nézhetünk magunknak (és vagy költésosztunk vagy mindenki magának) SZOMBAT DU/ESTE: ha bogrács, hanem bogrács, sztem az összedobós, közös vásárlás lesz. amit biztos viszek az inni (bár gondolom van Szegeden is valamiféle bevásárlóegység) ZENE:...jó kérdés... 5let? boorman naszoval: 1. kajat hogy rendezzuk? fozunk, kell vinni-venni es ha igen akkor ki mit? 2. ZENE lesz???? tancolni fogunk? Írta: koko :41 sör-unicum-metal halál!!! bórmant üstben, majsát nyárson fõzve sütve Írta: majsa :34 Titi79 írta:... ZENE:...jó kérdés... 5let? boorman naszoval: ZENE lesz???? tancolni fogunk? Elhívjuk a METALLICA-t LINK Jobb ötletem nincsen!:woohoo: Írta: majsa :35 koko írta: sör-unicum-metal halál!!! bórmant üstben, majsát nyárson fõzve sütve LEGYEN!!!;) Írta: boorman :00 van meg repad? :P

9 koko írta: sör-unicum-metal halál!!! bórmant üstben, majsát nyárson fõzve sütve Írta: koko :16 csak a tiéd boorman! Írta: boorman :47 koko írta: csak a tiéd boorman! dilinyo :woohoo: Írta: Titi :59 Na annyi elõrelépés történt az ügyben,hogy 25 péntekre kaptam szabit, szal én már reggel/délelõtt motoron. Pénteken akkor lesz közös virsli-sütés? én lenn tudok lenni elég korán, de ha csak estefelé jó, útba ejtek 1-2 ismerõst. na? péntek? Írta: KovRob :28 Nos, úgy néz ki én megyek családostul szombat reggel. Úgy tervezzük, hogy megszállunk ott és maradunk éjszakára is. Ebbe csak az iskolai tanmenet hétvégére történõ kiterjesztése szólhat bele, jelenleg minden nekünk kedvez! Szomabton találkozunk! ;) Írta: boorman :38 jeje ugy nez ki pentek estere ottan leszunk paran, de meg nemtom ponytosany kik :) Titi79 írta: Na annyi elõrelépés történt az ügyben,hogy 25 péntekre kaptam szabit, szal én már reggel/délelõtt motoron. Pénteken akkor lesz közös virsli-sütés? én lenn tudok lenni elég korán, de ha csak estefelé jó, útba ejtek 1-2 ismerõst.

10 na? péntek? Írta: majsa :25 Szavazó Gép a címoldalon! Tessék használni! u.i.: nem regisztráltak bejelentkezése a juhaszok@gmail.com címre! a Szavazó gépben megadottak szerint! TALÁLKOZZUNK! Írta: katibox :23 Ez lenne a fakultatív program szombaton. Írta: majsa :43 Vagy ez! Kiskunmajsa Moto Cross SE Mindenkit Szívesen vár! án(szombaton). 8-tól 16óráig! LINK Írta: gesu :07 Már csak ötöt kell aludni!!! Írta: devisionhun :36 Kicsit ritkas netnezessel, most jelentkeznek. Ceges csapatepito es kecskemeti konzultaciok utan szombat este birnek erkezni. Akkor mar ott is aludnek. (Ha mar Kecskemetre is Sumegrol jovok) Megint gyartom a kilometreket hetvegen. Oje. =D

11 Írta: majsa :54 devisionhun írta: Kicsit ritkas netnezessel, most jelentkeznek. Ceges csapatepito es kecskemeti konzultaciok utan szombat este birnek erkezni. Akkor mar ott is aludnek. (Ha mar Kecskemetre is Sumegrol jovok) /quote] PATENT! Írta: gyori :51 Üdv! Olyan ritkán netezek mostanában, hogy szinte lekéstem. 1fõnek szállás rendel, mihamarabb kiderítem, 1 vagy 2 éjszakára. Milyen bort vigyek villányból? Fehér, vörös rose? Írta: NaSa :10 Így ilyen sorrendben jó lesz Írta: gyori :20 Tisztázódott: 1ember, 1éjszaka, több bor. Szombaton érkezek, melyikõtöket hívjam, hogy épp merre vagytok? Szerintem kb. délre ott vagyok. Ha a 2 program közül választhatok, akkor cross! Majsán? Írta: gesu :13 Mondjuk engem. És mindenki más is, akinek kérdése van vagy szállást akar a hétvégére! Számom a kapcsolatoknál fellelhetõ. :) Írta: squadlipi :16 Azon a 7végén épp Szegeden leszek. Valószinüleg szombaton tiszteletemet teszem a találkozón, de szállásra nem tartok igényt!

12 Írta: alvaro :09 Ja, akkor írom, ha már ilyen kedvesen figyelmeztettetek :blink: :woohoo: Szóval nekem ne, azaz ne foglaljatok semmit, kell a hétvége most másra, így jött ki :huh: Legközelebb, vagy ilyesmi. Írta: gesu :26 Fürdõrucit hozzon mindenki! Írta: tunty :06 Na akkor én is hivatalossá teszem szombaton megyünk a fiammal szállást nem kérünk köszi üdv tunty Írta: gesu :04 Várható idõjárás: Írta: gesu :06 Ágynemû van, de a fázósabbak hálózsákot vagy takarót hozzanak magukkal. most? Írta: gyori :39 Számítsatok ám rám! Szállást szombat estére kérek. Fürdõruci minek? Hol tilos a nudizmus? Írta: boorman :46 Meunn locsizni a gumikacsakkal Gabesz! :woohoo: gyori4 írta:

13 Számítsatok ám rám! Szállást szombat estére kérek. Fürdõruci minek? Hol tilos a nudizmus? Írta: Jano :34 +1 fõ szombatra, személyemben. Írta: ifa :11 Az áttekinthetõség kedvéért kérnék mindenkit, hogy a listát egészítse ki. Kellene a név, kell-e szállás, akar-e közös kaját és közös piát, ha igen, akkor mi az. Gesuval úgy beszéltük meg, hogy a péntek estiek megveszik/vetetik (kaja futár gombokért) a saját napi adagjukat (kaja, pia) és reggel elosszák a költségeket, ugyanezt teszik a szombatiak másnap reggel. A szállást mindenki külön-külön rendezi. Bogrács lesz, majd közösen eldöntjük Szegeden, hogy mi legyen a kaja, akarunk-e egyáltalán fõzni, vagy pizzát rendelünk, vagy elég a zsíros kenyér (részemrõl az is tökéletesen elég). Valószínûleg lehet este/éjszaka fürdõzni, ezért fürdõrucit hozzatok, plusz hálózsákot, zeneszerszámot én viszek. A lemenetelt mindenki saját maga szervezze meg, vegye fel telefonon a kapcsolatot a többiekkel. Akikkel beszéltem, vagy van infóm róluk: Gesu (p-sz) 100% Árpi (p-sz) 100% Kovrob családdal (sz) 100% Csiga (p-sz) 100% Janó autóval (sz) 100% Majsa (p-sz)100% Péter (sz) 100% Gyuszkó (sz) kb. 80% RW (sz) 100% :) Cséká (sz) 50%? Atti (?) x% Nasa (sz) 50%? Emese (p-sz) 100% többen jönnek Kati (p) x% Tity (p-sz)?% Csilagharcos (sz) 100% +1 ember Lejmi (sz) 50% Viktor (sz) 80% Zoliapu (?) 100% Gyori4 (sz) 100% Navigátor 0% Koko 0% ifa (sz) 100% TEHÁT A TUTI LISTA, AMIT KELLENE FOLYTATNI: PÉNTEK: SZOMBAT: ifa, 1 fõre szállás, kaja kell, bor

14 Írta: majsa :44 Amennyiben valaki A Kiskunmajsai Cross Versenyre ráérdeklõdne, és szombaton jön! Nyugodtan ellehet harcolni Kiskunmajsára egyenes vágtában! Közös indulás kb. 14órakor. Rejtekadó utakon megyünk át Szegedre(kb 50km.).;) Akit érdekel, 20/ (Juhász Ferenc). Írta: Atti :52 ifa írta: Akikkel beszéltem, vagy van infóm róluk: Gesu (p-sz) 100% Árpi (p-sz) 100% Kovrob családdal (sz) 100% Csiga (p-sz) 100% Janó autóval (sz) 100% Majsa (p-sz)100% Péter (sz) 100% Gyuszkó (sz) kb. 80% RW (sz) 100% :) Cséká (sz) 50%? Atti (sz) 99% Nasa (sz) 50%? Emese (p-sz) 100% többen jönnek Kati (p) x% Tity (p-sz)?% Csilagharcos (sz) 100% +1 ember Lejmi (sz) 50% Viktor (sz) 80% Zoliapu (?) 100% Gyori4 (sz) 100% Navigátor 0% Koko 0% ifa (sz) 100% TEHÁT A TUTI LISTA, AMIT KELLENE FOLYTATNI: SZOMBAT: ifa, 1 fõre szállás, kaja kell, bor Atti, 1 fõre szállás, kaja, bor Írta: majsa :59 gyori4 írta: Üdv!... Milyen bort vigyek villányból?...

15 Ahogy elnézem a hozzászólásokat! Amelyikbõl a legtöbb van!:woohoo: Írta: koko :43 Mit van mit tenni én az aratást hagyom abba, Cséká egy nagyon fontos családi keresztelõt mond le ÉRTETEK!:silly: De mi ilyenek vagyunk, nem tehetünk róla... (asszem a keresztelõ elmarad, a kukorica pedig qva vizes:woohoo: ) Tehát igen nagy valószínûséggel szombat-vasárnap felbukkanunk. TALÁLKOZZUNK vazze! Írta: ifa :55 király vazze koko írta: Mit van mit tenni én az aratást hagyom abba, Cséká egy nagyon fontos családi keresztelõt mond le ÉRTETEK!:silly: De mi ilyenek vagyunk, nem tehetünk róla... (asszem a keresztelõ elmarad, a kukorica pedig qva vizes:woohoo: ) Tehát igen nagy valószínûséggel szombat-vasárnap felbukkanunk. TALÁLKOZZUNK vazze! Írta: riskywhisky :58 IFA! Banyeg! A nevemben ne ígérgess, mert...irgumburgum! Eredetileg azt gondoltam, nem megyek. Aztán a tegnapi szívélyes invitációd következtében már-már meggondoltam magam, csakhogy... Emlékszel még mit is mondtam hová indulunk éppen? ( Tudod, tegnap, amikor telefonáltál...) Szóval a fiamat tegnap éjszaka, pontosabban ma hajnalban megmûtötték, én meg inkább távolmaradok a hétvégén, ( a IV.márkatalálkozótól ) és inkább a kórházban fogom a kezét. Egy kicsit sajnálom, hogy nem lehetek veletek, ez ( bizonyára megértitek ) nekem most fontosabb! Legközelebb találkozunk! Írta: koko :01 Olvastam Ifa-t, beszéltem Gézával, szerintem, ha van bogrács fõzzünk, nem kell túl bonyolítani -mondjuk paprikás krumpli. Mert azért a bogrács mégis más, mint a pizza. Az sem rossz, pizza bográcsban:woohoo:

16 Írta: koko :03 riskywhisky írta: IFA! Banyeg! A nevemben ne ígérgess, mert...irgumburgum! Eredetileg azt gondoltam, nem megyek. Aztán a tegnapi szívélyes invitációd következtében már-már meggondoltam magam, csakhogy... Emlékszel még mit is mondtam hová indulunk éppen? ( Tudod, tegnap, amikor telefonáltál...) Szóval a fiamat tegnap éjszaka, pontosabban ma hajnalban megmûtötték, én meg inkább távolmaradok a hétvégén, ( a IV.márkatalálkozótól ) és inkább a kórházban fogom a kezét. Egy kicsit sajnálom, hogy nem lehetek veletek, ez ( bizonyára megértitek ) nekem most fontosabb! Legközelebb találkozunk! JOBBULÁST!!! A kölyök a legfontosabb, pláne ha beteg, hajrá, hajrá Írta: Atti :16 RW, jobbulást a fiadnak! Egyszer csak összejön egy közös találkozó Írta: majsa :17 koko írta: riskywhisky írta: IFA! Banyeg! A nevemben ne ígérgess, mert...irgumburgum! Eredetileg azt gondoltam, nem megyek. Aztán a tegnapi szívélyes invitációd következtében már-már meggondoltam magam, csakhogy... Emlékszel még mit is mondtam hová indulunk éppen? ( Tudod, tegnap, amikor telefonáltál...) Szóval a fiamat tegnap éjszaka, pontosabban ma hajnalban megmûtötték, én meg inkább távolmaradok a hétvégén, ( a IV.márkatalálkozótól ) és inkább a kórházban fogom a kezét. Egy kicsit sajnálom, hogy nem lehetek veletek, ez ( bizonyára megértitek ) nekem most fontosabb! Legközelebb találkozunk! JOBBULÁST!!! A kölyök a legfontosabb, pláne ha beteg, hajrá, hajrá Én is kívánok Jó Egézséget! Írta: riskywhisky :19

17 Köszönöm mindenkinek! Nektek pedig jó idõt, jó szórakozást a hétvégére! Írta: majsa :19 koko írta:... Az sem rossz, pizza bográcsban:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Írta: pityu :23 Szombaton reggel megyek igyekszem "korán" érkezni :) este meg vissza Szentendrére:( Végre talizunk :) Írta: majsa :38 koko írta: Mit van mit tenni én az aratást hagyom abba, Cséká egy nagyon fontos családi keresztelõt mond le ÉRTETEK!:silly: De mi ilyenek vagyunk, nem tehetünk róla... (asszem a keresztelõ elmarad, a kukorica pedig qva vizes:woohoo: ) Tehát igen nagy valószínûséggel szombat-vasárnap felbukkanunk. TALÁLKOZZUNK vazze! RESPEKT!!!!!!!!!!! Írta: ifa :30 Látom ezzel a listával túl bonyolult dolgot kértem tõletek egyszerû barátaim :P, na mindegy majd Gesu kibogozza a szálakat, ki mikor megy és ki hol alszik. RW, erõs srác Õ, nem lesz semmi probléma. Belegondolni is rossz, mi lehetett volna, ha nem mentek el másik orvoshoz. Pihenj egyet, Jóccakát, majd hívlak! Írta: Csiga :42 Össze vissza van itt minden, szal én is elírtam magam egy másik topikba. Ehun: "Na ha nem lett volna biztos/egyértemlû Gesu (Majsát tájékoztattam) péntek mondjuk 60% hogy ott leszek, szombat 100%. Még pénteken du. hívom Majsát. Magyarul a szállás kell két napra, ha nagyon nem jönne össze a péntek, az mennyire gáz?"

18 Írta: gesu :48 Sajnálom Csaba. Jobbulást a fiadnak! Írta: boorman :13 RW! egy zsak gyogyito puszi indul a gyerkocnek Nagyvaradrol! :) mihamarabbi gyogyulast! :kiss: Írta: Arpi :21 Sziasztok! Akkor várunk mindenkit. GPS (garmin) tulajoknak mellékelek egy - két útvonalpontot, ami a Camping bejáratát, és azon belûl a tivornyánk helyét tartalmazza :-). Csaba, jóbulás a gyermekednek, lesz még legközelebb is. Üdv, Árpi Írta: Arpi :24 Na megegyszer Sziasztok! Akkor várunk mindenkit. GPS (garmin) tulajoknak mellékelek egy - két útvonalpontot, ami a Camping bejáratát, és azon belûl a tivornyánk helyét tartalmazza. Csaba, jóbulás a gyermekednek, lesz még legközelebb is. Üdv, Árpi Írta: riskywhisky :33 Sziasztok Csibészek! Most már aztán úgy vagyok, ( mostmár, hogy nem lehet, meg látván, hogy mennyien ott lesztek... ) hogy mennék Szegedre. Tényleg sajnálom, hogy nem leszek ott. Ádámgyereknek fájdalmai vannak, de nem hagyja el teljesen magát, küzd. Bizonyos bíztató jelek azért mutatkoznak. Mégegyszer indenkinek köszönöm az online gyógyító erõt, átadtam Ádámnak a jókívánságokat.

19 Írta: riskywhisky :37 Köszi Emese! Különben Édesanyám ma Nagyváradon járt, de már továbbutazott Kolozsvárra. ;) boorman írta: RW! egy zsak gyogyito puszi indul a gyerkocnek Nagyvaradrol! :) mihamarabbi gyogyulast! :kiss: Írta: péter :08 Sebaj, csak otthon minden rendben legyen! Elsõ az ember gyereke, találkozó meg lesz még sok. Nem hiszem hogy fel tudnál oldódni ilyen helyzetben, ha eljönnél is, így viszont ott vagy ahol szükség van rád. Sok erõt és jobbulást! :) Írta: Speed :36 No halihó! Hát én hazaértem a taliról! :) Szép volt, jó volt, sokan voltunk! :) Örülök, hogy eljutottam és, hogy megismerkehettem Veletek! Tetszik a csapat, jó arcok az emberek! ;) :cheer: Írta: Atti :44 Köszi mindenkinek, jó volt a régi és új arcokkal találkozni. De a legnagyobb köszönet Gesut és Árpit illeti :respect: :) Írta: tunty :58 Hali mindekinek! jó volt a találkozó jól hazaértünk üdv mindekinek ja és találkozzunk mihamarabb üdv Tunty Írta: péter :05 Gésu, mégegyszer köszönet a szuper szervezésért, minden nagyon klassz volt, a hely a kaja, az éjféli víziszínpad, minden! Ide elmehetnénk jövõre újból :) Magam is meglepõdtem milyen qrvajó társaság vagyunk így mindnyájan. (most így immár F650.hu póló tulajdonosként mondom eztet):laugh:

20 Írta: ifa :37 Kösz mindent vazze! Írta: Cséká :08 Bizony-bizony! Remek volt ez buli! Köszönet érte a szervezõknek! És nekünk, mert ilyen sokan összejöttünk, kulturáltan mulattunk (kivéve talán a hátradobálózós kopaszt:laugh: ) Írta: Csiga :44 Na, hazaért a szinte menthetetlennek tûnõ másnapos csapat is (Titi, Demizson, Csiga) :) Hú apám tankoláskor forgott a föld és remegett a kezem, otthon a kapuban majdnem elestem, de motorozni nem volt gond (leszámítva hogy autópályán jöttünk) :X Nagyon komoly volt, köszönöm mindenkinek! Természetesen megariszpekt Árpinak, Gesunak és természetesen Majsának is (ne felejtsük el!) Képek késõbb! :) Írta: péter :41 Csiga írta: Hú apám tankoláskor forgott a föld és remegett a kezem, otthon a kapuban majdnem elestem, de motorozni nem volt gond (leszámítva hogy autópályán jöttünk) :X Oda voltam csúnyán én is :blink: Kecskemétig jöttem pályán, hú hogy utáltam, ilyen hosszú 75 km-t rég nem mentem... Motorozni? 110-zel. Folyamatos kényszerképzetem volt hogy vmi elkerüli a figyelmemet a visszapillantóban. A bal kanyarokat úgy tudtam venni mint máskor, a jobbosokat meg szinte sehogy, illetve odadöntöttem nekik kb 2 fokot :laugh: És úúúúúúúgy unatkoztam hazafelé azt hittem beledöglök. Ilyen rengeteget nem iszom többet. :blush: Írta: koko :02 KEDVES DASZ! KÖSZI VAZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Hol a rákban vannak a képek?

21 Írta: katibox :19 Én is köszönöm a pénteki csapatnak a szép estét! Titi, Géza, bocs, hogy tõletek nem tudtam elköszönni, szóval utólag is puszi nektek. Jó volt találkozni azzal a pár emberrel is, és sajnálom, hogy a többséggel nem jött most össze. Írta: Jano :59 király volt. MINDEN. elismerés a DASZ-nak! Írta: boorman :48 Sziasztok draga szegedi csibeszkeim! Nagyon szepen koszonom a meghivast, a szilva-lyes :woohoo: fogadtatast es ugy egybe mindent! Es most mindenkinek: KUUUURRRVA JOO VOLT! :woohoo: :kiss: Koszi hogy eljottetek es veletek orditva rohoghettem at a hetveget! :D Kepek is lesznek, csaak tegnap egesz delutan meg este is aludtam, rohadtul megfaztam (lehet mert Peter nem melegitett elegge :woohoo: :P) :kiss: mindenkinek Írta: boorman :37 Majsa koszonok neked is mindent :kiss: B) Írta: KovRob :44 Of korsz. Tényleg jó volt. Ha már a gyerkõcök is ezt állítják akkor meg biztos így van, mert gyerekszáj ellen nincs orvosság! :) Na, ja... és a D.A.SZ. odab@sz! :) Köszöntük szépen! ;) Írta: Titi :46 Millió köszönet Gesunak, Árpinak és Majsának, hogy eztet összehozták, nagyon szuper volt minden, csuda jó volt a társaság. Nagyon örülök mindenkinek és fõleg a két motoros csajnak, akiket végre személyesen is megismerhettem! csók mindenkinek és mégeccer: KKKKKKKKKUUUUUUUUUURRRRVVVAAAAAAAAA JJÓÓÓÓÓÓ VOLTTTTTTTTT!!!!!

22 :woohoo: :side: :silly: csók mindannyiatoknak :kiss: Írta: pityu :30 Nagyon király parti volt. Kösz mindenkinek aki megszervezte. Legközelebb jobban rákészülök :) /Ja és Koko horkolásban verhetetlen vagy :woohoo:/ Írta: koko :03 pityu07 írta: Nagyon király parti volt. Kösz mindenkinek aki megszervezte. Legközelebb jobban rákészülök :) /Ja és Koko horkolásban verhetetlen vagy :woohoo:/ Pityu tenagyonhülyevagy baszki! Miért nem aludtál, akkor nem hallottad volna a horkolást!:woohoo: Írta: boorman :41 pityu! add mar meg a szamod, felhivlak vagy haccor egy ejszaka csak hogy ne aludjal olyan jol :woohoo: rohadt vagyok mi? :blush: elnezest kerek megeccer na :) pityu07 írta: Nagyon király parti volt. Kösz mindenkinek aki megszervezte. Legközelebb jobban rákészülök :) /Ja és Koko horkolásban verhetetlen vagy :woohoo:/ Írta: squadlipi :04 Nagyon sajnálom, hogy csak egy fél órácskát maradhattam...no talán legközelebb! Gratula a szervezöknek!

23 Írta: pityu :29 koko írta: pityu07 írta: Nagyon király parti volt. Kösz mindenkinek aki megszervezte. Legközelebb jobban rákészülök :) /Ja és Koko horkolásban verhetetlen vagy :woohoo:/ Pityu tenagyonhülyevagy baszki! Miért nem aludtál, akkor nem hallottad volna a horkolást!:woohoo: ÁÁÁ Én faszán bírom mert aszongyák én is szoktam, de akkor rezgett az egész épület:p Írta: pityu :33 Nagyon kedves vagy, jársz te majd még felénk;) Tényleg egyszer lehetne a Pap-szigeten is ilyesmi. Csiga biztos megszervezi:cheer: (ja a számom a Kapcsolatok közt) boorman írta: pityu! add mar meg a szamod, felhivlak vagy haccor egy ejszaka csak hogy ne aludjal olyan jol :woohoo: rohadt vagyok mi? :blush: elnezest kerek megeccer na :) pityu07 írta: Nagyon király parti volt. Kösz mindenkinek aki megszervezte. Legközelebb jobban rákészülök :) /Ja és Koko horkolásban verhetetlen vagy :woohoo:/ Írta: Csiga :08 pityu07 írta: Tényleg egyszer lehetne a Pap-szigeten is ilyesmi. Csiga biztos megszervezi:cheer: Hááát beszéltünk róla és volna értelme. Szerencsére még nem most kell ezzel foglalkozni, de majd beszélek az illetékesekkel :) Írta: koko :15

24 pityu07 írta: koko írta: pityu07 írta: Nagyon király parti volt. Kösz mindenkinek aki megszervezte. Legközelebb jobban rákészülök :) /Ja és Koko horkolásban verhetetlen vagy :woohoo:/ Pityu tenagyonhülyevagy baszki! Miért nem aludtál, akkor nem hallottad volna a horkolást!:woohoo: ÁÁÁ Én faszán bírom mert aszongyák én is szoktam, de akkor rezgett az egész épület:p Lehet, hogy rezgett, de nem attól. hogy Cséká reszelte a "kolléganõt". Legközelebb mást kell választani a brigádból:silly: Írta: Csiga :24 koko írta: Lehet, hogy rezgett, de nem attól. hogy Cséká reszelte a "kolléganõt". Legközelebb mást kell választani a brigádból:silly: Ha lenne egy cégem akkor alkalmaznám :) Írta: Cséká :19 Csiga írta: koko írta: Lehet, hogy rezgett, de nem attól. hogy Cséká reszelte a "kolléganõt". Legközelebb mást kell választani a brigádból:silly: Ha lenne egy cégem akkor alkalmaznám :) Drágáim! A lehetõség adott volt! Én legalább ülhettem a combjai között! Ha nem is fejjel elõre...:( Írta: boorman :07 "És úúúúúúúgy unatkoztam hazafelé azt hittem beledöglök" ugye milyen jo mikor haftul dumal egy hue szoke es neha lefejel? :blush: es igy el is lehet tevedni :woohoo: ;) "most így immár F650.hu póló tulajdonosként mondom eztet..." hogy mit meg nem tettem erted, hat ezt magam se ertem hogy csinaltad :huh:

25 Írta: koko :31 Csiga! Te nagyképû kretén!:p Cséká se kellett neki, hát te mit akarsz? Nem tudná összeborzolni a hajadat:woohoo: Írta: riskywhisky :59 Tegyetek fel képeket! Írta: Titi :38 ifa!!!!! csináltam egy képet estefelé Jano atója meg Csiga paripája van rajt! tedd ide pls!!!! riskywhisky Tegyetek fel képeket! Írta: Csiga :40 riskywhisky írta: Tegyetek fel képeket! Má megaszontam hogy lassan meglesz Írta: Csiga :55 Najó, nem bírjátok kivárni :) Írta: Csiga :56 x Írta: Csiga :56 y

26 Írta: Csiga :57 z Írta: Csiga :58 a Írta: Csiga :58 b Írta: Csiga :42 Robi képei: Írta: Csiga :31 Csiga képei: Írta: Cséká :08 Csiga írta: Csiga képei: Erõsen cenzúrázva!:) Írta: riskywhisky :56

27 Kár hogy nem voltam ott! Ez azért is jó lett volna, mert akkor lett volna egy charmos férfiú is köztetek. Nem csak ilyen... kutyaütõk. Majsának jó a hosentrógere. Írta: riskywhisky :57 :laugh: Írta: koko :15 Azért el kell meséljem a találkozó leggyilkosabb párbeszédét ami Géza és köztem zajlott le ( mikor megérkeztem, és találtam meleg kõbányai világost ) Géza: van 2 liter pálinka! Koko: fejnként? Géza: nem, összesen. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Írta: péter :36 Csiga írta: Csiga képei: uuuuuu Csiga, ilyeneket lefényképezni baszki! Miért nem szóltál inkább hogy ne ízetlenkedjek ittas nõihölgyekkel?! :woohoo: lehet hogy sok volt a bor, pardon :blush: Írta: Csiga :08 péter írta: Csiga írta: Csiga képei: uuuuuu Csiga, ilyeneket lefényképezni baszki! Miért nem szóltál inkább hogy ne ízetlenkedjek ittas nõihölgyekkel?! :woohoo: lehet hogy sok volt a bor, pardon :blush: Ööö, Péter ne haragudj! Lehet, hogy tõled is meg kellett volna kérdeznem, de Titi jóváhagyta! :woohoo: ;)

28 Írta: boorman :44 haaaat en meg a kepek latta utan...pff...elkezdtem koplalni...:blink: :blush: Írta: péter :22 Csiga írta: péter írta: Csiga írta: Csiga képei: uuuuuu Csiga, ilyeneket lefényképezni baszki! Miért nem szóltál inkább hogy ne ízetlenkedjek ittas nõihölgyekkel?! :woohoo: lehet hogy sok volt a bor, pardon :blush: Ööö, Péter ne haragudj! Lehet, hogy tõled is meg kellett volna kérdeznem, de Titi jóváhagyta! :woohoo: ;) akkor jó. :) egyébként általában nem szoktam ennyire eldobni a sulykot. Ami meglepõ volt, hogy spiccesen/félrészegen elmentem fürdeni a medencébe, tisztarészegen meg visszajöttem. A fürdõzésre nem is nagyon emléxem... Az a sok melegvíz. :laugh: Írta: Arpi :27 Te peter, lehet hogy nem is meleg viz volt az :D Írta: Laczkó :05 Mi is köszönjük, hogy ott lehettünk, nagyon jó volt! A képeket megnézve nagyon sajnálom, hogy estére nem maradtunk, majd legközelebb. Nóri nevében is köszi mindent... (azóta Titi-t isteníti szinte mindig...) Leközelebb is biztosan ott leszünk! Írta: Jano :34 milyen vagyakozva nez ott valaki. Es en ezt akkor eszre sem. Sebaj.

29 Írta: péter :09 Jano írta: milyen vagyakozva nez ott valaki. Es en ezt akkor eszre sem. Sebaj. ja, meg milyen szép motorkerékpár van mögötte :laugh: Írta: Cséká :57 Csak be volt csípve, Janó!:laugh: Egyébként nagyon jól érezte magát! Köszönet Nektek (mindenkinek), hogy felkaroltátok! ;) Jano írta: milyen vagyakozva nez ott valaki. Es en ezt akkor eszre sem. Sebaj. Írta: gesu :20 Köszönöm mindenkinek, hogy jelenlétével megtisztelte a csapatot és egyben jelentõsen emelte a szegedi találkozó fényét! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és, hogy ismét sok új arcot ismerhettem meg! Jó buli volt! :) Írta: Jano :49 Meg hát. máskor is szívesen ;) Cséká írta: Csak be volt csípve, Janó!:laugh: Egyébként nagyon jól érezte magát! Köszönet Nektek (mindenkinek), hogy felkaroltátok! ;) Jano írta: milyen vagyakozva nez ott valaki. Es en ezt akkor eszre sem. Sebaj. Írta: koko :29 Janó! nem a vágy miatt, csak mert egy lombrágóállat vagy!:p (mondja egy töpszli:( )

30 Írta: boorman :22 kepek :woohoo: :silly: :blink: :laugh: :kiss: :blush: Írta: péter :18 boorman írta: kepek :woohoo: :silly: :blink: :laugh: :kiss: :blush: jó kis link. B) Írta: majsa :52 péter írta: jó kis link. B) Kimásolhatod a böngészõbe, Te gonosz! Azért egyszerûbben! MSE FOTÓI ITT Jé! Mindenütt alszok!:woohoo: Írta: koko :09 majsa írta: péter írta: jó kis link. B) Kimásolhatod a böngészõbe, Te gonosz! Azért egyszerûbben! MSE FOTÓI ITT Jé! Mindenütt alszok!:woohoo:

31 Biztos a rossz fényképezõ gép teszi, és nem az alkohol!!!:p Írta: péter :31 majsa írta: péter írta: jó kis link. B) Kimásolhatod a böngészõbe, Te gonosz! Azért egyszerûbben! MSE FOTÓI ITT Jé! Mindenütt alszok!:woohoo: pffffff... én meg flakonból vedelem a bort és nem emléxem rá :laugh: Írta: Arpi :56 Sziasztok! Lennenek meg jo kepek Szegedrol, de olyan mindent megmutatos. Viszont nem tartanam fair-nek magunknak nem megosztani. :-) Van olyanra lehetoseg, hogy a keptar, kizarolag kis kozossegunk szamara lathato :-), benne vagytok a publikalasba? Írta: gyori :04 Részemrõl OK. Szívesen megnézem kompromitáló képeiteket! (Én színjózan voltam, vagyis csak másról készûlhettek);) Írta: Csiga :11 Arpi írta: Sziasztok! Lennenek meg jo kepek Szegedrol, de olyan mindent megmutatos. Viszont nem tartanam fair-nek magunknak nem megosztani. :-) Van olyanra lehetoseg, hogy a keptar, kizarolag kis kozossegunk szamara lathato :-), benne vagytok a publikalasba? jöhet :)

32 Írta: boorman :20 Arpi írta: Sziasztok! Lennenek meg jo kepek Szegedrol, de olyan mindent megmutatos. Viszont nem tartanam fair-nek magunknak nem megosztani. :-) Van olyanra lehetoseg, hogy a keptar, kizarolag kis kozossegunk szamara lathato :-), benne vagytok a publikalasba? johet en is jozan voltam, mert mindent megittatok elolem :angry: :laugh: Írta: koko :23 Mondjuk azért azt hagyd ki légyszíves, mikor Csiga nyalogatta Majsa fülét, mert az azért tényleg kompromittáló,sõt gyomor forgató:woohoo: de a többi jöhet. Írta: Titi :29 én is színjózan voltam...csak már nem emlékszem milyen szín... :woohoo: Arra viszont Koko nem emlékszem,hogy ilyen csudaszép frizurát csináltunk neked Boormannal... :laugh: :woohoo: :P szal csak finoman azokkal a képekkel...dehá'...mégis csak mi vagyunk rajta vagy mi... mi? :woohoo: Arpi írta: Sziasztok! Lennenek meg jo kepek Szegedrol, de olyan mindent megmutatos. Viszont nem tartanam fair-nek magunknak nem megosztani. :-) Van olyanra lehetoseg, hogy a keptar, kizarolag kis kozossegunk szamara lathato :-), benne vagytok a publikalasba? Írta: koko :45 A frizurára én sem nagyon emlékszem, de az a mai napig kegyetlenül fáj, hogy nem tudtam kellõ közelségbe kerülni a kebleidhez:p Írta: Arpi :05 Na ebbol akkkor lesz most mar valami :-), senki tobbet? :-), intezzuk :-)

33 Írta: péter :45 Arpi írta: Na ebbol akkkor lesz most mar valami :-), senki tobbet? :-), intezzuk :-) j ö h e t :) Írta: ifa :35 Jöhetnek a képek, így legalább majd kiderül, hogy végül is kivel szexeltem át az éjszakát :) Írta: Arpi :21 Már csak Robin múlik :-) Írta: koko :36 kezdek aggódni -persze miattatok, részeg állatok - hogy eddig tart a cenzúrázás Írta: boorman :40 itt az andi cenzurazott kepei (csak azok amik rank tartoznak) es termeszetesen zozo kuldte at nekem...:side: (nemtom maskepp belinkelni):blush: Írta: KovRob :55 Igen-igen... már vagyok. Intézkedem! ;)Arpi írta: Már csak Robin múlik :-) Írta: NaSa :38

34 Írta: koko :21 Daliás márkatársunkat -Majsát - elfigyelve a képeken, csak azt tudom mondani, ami szép az szép...:p Írta: Csiga :35 Hûû errõl megfeledkeztem, sorry :blush: Írta: boorman :56 Jano olyan mint egy fotomodell :P Írta: ifa :38 Nagyobb gond, hogy a garmin kártyát felejted el :) A héten megint szívtam a kib@szott irányítószám miatt. Csiga írta: Hûû errõl megfeledkeztem, sorry :blush: Írta: péter :32 daliás férfiak ha fürdenek... :laugh: Írta: Csiga :47 péter írta: daliás férfiak ha fürdenek... :laugh: Ez így van! Koko, jön a revans: Én tok haj nélkül dugni, de te pöcs nélkül? :D Írta: Jano :38

35 köszönöm megtisztelõ észrevételedet. legalább a seggemrõl készült fotót szedjétek le, baszki!!! :evil: :evil: :evil:!!!! :) boorman írta: Jano olyan mint egy fotomodell :P Írta: boorman :00 Jano írta: köszönöm megtisztelõ észrevételedet. legalább a seggemrõl készült fotót szedjétek le, baszki!!! :evil: :evil: :evil:!!!! :) minek???? a segged is jooo! :woohoo: :blush: Írta: Csiga :15 Jano írta: köszönöm megtisztelõ észrevételedet. legalább a seggemrõl készült fotót szedjétek le, baszki!!! :evil: :evil: :evil:!!!! :) boorman írta: Jano olyan mint egy fotomodell :P A fene se tudta hogy ki az! Most már tudjuk, hogy maradhat! :woohoo: Írta: boorman :31 Csiga írta: Jano írta: köszönöm megtisztelõ észrevételedet. legalább a seggemrõl készült fotót szedjétek le, baszki!!! :evil: :evil: :evil:!!!! :) boorman írta: Jano olyan mint egy fotomodell :P A fene se tudta hogy ki az! Most már tudjuk, hogy maradhat! :woohoo:

36 hat monnyuk en demizsonra tippeltem, de ha jano aszongy az ove, en hiszek neki :silly: max legkozelebb jobban megnezem :woohoo: Írta: Titi :31 Én sem jöttem rá ki az! és télleg...legalább mán tudjuk! Jó tested van Jano vazz... ;) Jano köszönöm megtisztelõ észrevételedet. legalább a seggemrõl készült fotót szedjétek le, baszki!!!!!!! Írta: Arpi :20 Remeljuk Csiga minel elobb tolja a kovetkezo adagot :D Az is jo lesz :-) Írta: koko :16 Csiga írta: péter írta: daliás férfiak ha fürdenek... :laugh: Ez így van! Koko, jön a revans: Én tok haj nélkül dugni, de te pöcs nélkül? :D Te ostoba csúszó-mászó! Farkam van! Lábam nincs!:woohoo: :woohoo: :woohoo: Írta: Jano :11 :P vén kecske is megnyalja a... (majsa fszát) 9 )!! bocs :woohoo:

37 Írta: koko :45 Nos esetleg, ha van jelentkezõ... Kb. A:2009,12,18 vagy 19, Karácsonyi felkészülés jegyében B:2010,01, valamikor az új év jegyében, találkozás Felcsúton,kültéri parti (mindenki tesztelheti a gönceit:woohoo: ) bogrács és/vagy kemencés sütés,pálinka, forralt bor, sör lerészegedés jegyében. Itt alvás földön hálózsákban (beltéren) kb. 10 fõig. Uff, én beszéltem... Írta: péter :40 koko írta: Nos esetleg, ha van jelentkezõ... Kb. A:2009,12,18 vagy 19, Karácsonyi felkészülés jegyében B:2010,01, valamikor az új év jegyében, találkozás Felcsúton,kültéri parti (mindenki tesztelheti a gönceit:woohoo: ) bogrács és/vagy kemencés sütés,pálinka, forralt bor, sör lerészegedés jegyében. Itt alvás földön hálózsákban (beltéren) kb. 10 fõig. Uff, én beszéltem... nagyon frankó B) A: 1 fõ Írta: Arpi :34 nekem mind1 A/B :-) Írta: ifa :59 Király ott leszek! Írta: NaSa :10 én is Írta: wesen :58 Szerintem én is mehetnék :woohoo:

38 Írta: koko :18 Na lassan kezdjük konkretizálni a kerti partit! Legyen 2009/12/18 vagy 19. Talán 19 jobb lenne, mert az még valami ledolgozós nap, így ha 18 akkor másnap a munkahelyen elég érdekes lesz a fejetek... Kaja: paprikás krumpli bográcsban (Kovrob, és Mici szaktanácsival, merés mûanyag pohárral:p ) Pija1: forralt bor, ezeket a tételeket a parasztság finanszírozza Pija2: úgy is hoztok ajándékba qva sok sört és unicumot, majd abból lecsípünk egy keveset. Program: abszolút szabad program, vagyis mindenki azt csinál amit akar Héder: polifoam hálózsák jelleggel, amit minden itt aludni szándékozó hozzon magával. Próbáljatok sorolódni 18, vagy 19, én majd diktatórikusan döntök! Írta: péter :14 emelem a tétet: odamotorozunk. ki tartja? B) Írta: koko :49 péter írta: emelem a tétet: odamotorozunk. ki tartja? B) Tõlem jöhetsz sárkány repülõvel, vagy tengeralattjáróval is! A kérdés az, hogy MIKOR?:blink: Írta: Arpi :26 Péter tartom a tétet :D, Koko 19. ok :-) Írta: tomi :29 Én is tartom!:woohoo: 19. ok Írta: KovRob :55

39 Családostul, 19-ére szavazok! ;) (viszünk ibriket meg mericskét :woohoo: ) Írta: koko :50 KovRob írta: Családostul, 19-ére szavazok! ;) (viszünk ibriket meg mericskét :woohoo: ) és légyszíves egy atom órát is, hogy ezred másodperc pontosan tudjuk mikor kell belerakni a tarhonyát!:woohoo: ( a mennyiség jó lesz szegedi szisztémával -öntsük bele ezt is vazze..:silly: ) Írta: péter : e Felcsút XII.19. Írta: majsa :42 Kiigazíítottam a címet! Eléggé gatyán nézett ki!:p Válasz:Felcsút XII.19. Írta: koko :00 majsa írta: Kiigazíítottam a címet! Eléggé gatyán nézett ki!:p De kretén vagy! Le akartam küldeni a sok idiótát Szegedre még egyszer!:) Már csak azért is, hogy elég legyen a pia amit hozol! jut eszembe a tavalyi barackjaid még mindig áznak, igaz a sokadik pálinkában. Mondjuk, ha esetleg neked a 19 nem jó, akkor sincs gond, csak a motort juttasd el Dunaföldvárig:woohoo: Írta: koko :03 péter írta: emelem a tétet: odamotorozunk. ki tartja? B) Kb t jósolnak 19-ére. De ez ne tartson vissza a motorozástól, legfeljebb majd fagyállót isztok... Válasz:Felcsút XII.19. Írta: majsa :06 koko írta: Mondjuk, ha esetleg neked a 19 nem jó, akkor sincs gond, csak a motort juttasd el Dunaföldvárig. Okés!;)

40 Írta: péter :50 :blink: :blink: :blink: Írta: Lejmi :47 19.! Szar idõ esetén 3 hely van mellettem! Írta: ifa :51 Koko, Úgy néz ki nekem nem fog összejönni Karácsony elõtt, két ünnep között, vagy januárban lenne csak jó. Érezzétek jól magatokat! (Próbáld valahogy elviselni a csürhe társaságot!) :) Írta: koko :38 ifa írta: Koko, Úgy néz ki nekem nem fog összejönni Karácsony elõtt, két ünnep között, vagy januárban lenne csak jó. Érezzétek jól magatokat! (Próbáld valahogy elviselni a csürhe társaságot!) :) Sajnálom! De megértem, hogy nem akarsz ilyen arcokkal együtt mutatkozni. Azt hiszem én is elengedem a kutyákat és elmegyek otthonról a francba :woohoo: Írta: Jano :39 a faszt nem! majd meglátod! kedden ráérsz? majd hívlak! ifa írta: Koko, Úgy néz ki nekem nem fog összejönni Karácsony elõtt, két ünnep között, vagy januárban lenne csak jó. Érezzétek jól magatokat! (Próbáld valahogy elviselni a csürhe társaságot!) :) Írta: ifa :22 A héten sok melóm lesz (azért nem szakadok bele). Majd hívj! Jano írta: a faszt nem! majd meglátod! kedden ráérsz? majd hívlak! ifa írta:

41 Koko, Úgy néz ki nekem nem fog összejönni Karácsony elõtt, két ünnep között, vagy januárban lenne csak jó. Érezzétek jól magatokat! (Próbáld valahogy elviselni a csürhe társaságot!) :) Írta: koko :23 Úgy tûnik 19 a jó idõpont!!! Aznap dolgozók miatt találjuk ki az idõpontot, mondjuk 18 óra a kaja elkészülte.mivel nekem az egész napom elvan b..., mert idióta motorosok jönnek, így akik korábban tudnak jönni érkezzenek bátran! A jelenlegi lista ( valaki tegye olyan állapotba, hogy lehessen tovább ide iratkozni): 1 Árpi (Gézával mi a rák van?????????????) 2 Péter 3 Ifa? (ne pöcsöljél vazze senki másak nincs olyan kézi baszomfüttye mint neked:p ) 4 Majsa ( Roncsi?????????????????) 5 Nasa 6 Wazze-Wessen 7 Tomi 0,9 mert mégis Õ a fõnök, és nem illik 8-ként rangsorolni Kovorb család 8 Lejmi 10 Jano?????????????? 11 Cséká 12 Kriszta vaúúúúúúúúúúúúúúúhhhhh Várom a további jelentkezõket!!!!!!!!!! És azt is, hogy ki marad héderezni! Írta: Jano :10 Koko, húzzad kifele a kérdõjeleket a nevem mellõl. illetve javíthatod így: Jano motorral(?) Írta: riskywhisky :20 Koko! Megkaptam az sms-edet tegnap, köszönöm a meghívást. Sajnos én nemcsak szombaton, hanem vasárnap is dolgozom, ( leltározunk ) így nem tudok veletek lenni. Sajnálom. Majd legközelebb. Tudom, legutóbb is ezt mondtam... Írta: wesen :35 koko írta: Úgy tûnik 19 a jó idõpont!!! Aznap dolgozók miatt találjuk ki az idõpontot, mondjuk 18 óra a kaja elkészülte.mivel nekem az egész napom elvan b..., mert idióta motorosok jönnek, így akik korábban tudnak jönni érkezzenek bátran! A jelenlegi lista ( valaki tegye olyan állapotba, hogy lehessen tovább ide iratkozni): 1 Árpi (Gézával mi a rák van?????????????) 2 Péter

42 3 Ifa? (ne pöcsöljél vazze senki másak nincs olyan kézi baszomfüttye mint neked:p ) 4 Majsa ( Roncsi?????????????????) 5 Nasa 6 Wazze-Wessen 7 Tomi 0,9 mert mégis Õ a fõnök, és nem illik 8-ként rangsorolni Kovorb család 8 Lejmi 10 Jano?????????????? 11 Cséká 12 Kriszta vaúúúúúúúúúúúúúúúhhhhh Várom a további jelentkezõket!!!!!!!!!! És azt is, hogy ki marad héderezni! dec 19.? Ha muszáj megyek :woohoo: Írta: wesen :40 bakker dolgozom, most néztem meg :blink: Írta: koko :48 Lomposkám! Mindenki dolgozik (kivéve a parasztokat :P ), mert ez egy ledolgozós szombat! De utána még jöhetsz te részeg állat:woohoo: Írta: Arpi :55 Koko: Akkor 19 ok, ha nem esik hó, motorral, hogy Péterrel álljam a tétet :D. Gesu - nak említettem, beszéltük, de még nem tudja a beosztását. Én Kb dél körül lepattanok cégtõl, szal jó az a 18órai kaja ;-), és másnapig ott maradnék ha lehet, mert biztos hogy fogyasztanék némi alkoholt :-) koko írta: Úgy tûnik 19 a jó idõpont!!! Aznap dolgozók miatt találjuk ki az idõpontot, mondjuk 18 óra a kaja elkészülte.mivel nekem az egész napom elvan b..., mert idióta motorosok jönnek, így akik korábban tudnak jönni érkezzenek bátran! A jelenlegi lista ( valaki tegye olyan állapotba, hogy lehessen tovább ide iratkozni): 1 Árpi (Gézával mi a rák van?????????????) 2 Péter 3 Ifa? (ne pöcsöljél vazze senki másak nincs olyan kézi baszomfüttye mint neked:p ) 4 Majsa ( Roncsi?????????????????) 5 Nasa 6 Wazze-Wessen 7 Tomi 0,9 mert mégis Õ a fõnök, és nem illik 8-ként rangsorolni Kovorb család 8 Lejmi 10 Jano?????????????? 11 Cséká 12 Kriszta vaúúúúúúúúúúúúúúúhhhhh Várom a további jelentkezõket!!!!!!!!!! És azt is, hogy ki marad héderezni!

43 Írta: Cséká :35 Aki csak a 12-es versenyzõ kedvéért érkezik, azt el kell keserítenem: aznap céges bulink van. Ha valaki csak az én kedvemért jön: korán érjen ide, én is ellépek este, hogy megtáncoltassam Krisztát:laugh: koko írta: Úgy tûnik 19 a jó idõpont!!! Aznap dolgozók miatt találjuk ki az idõpontot, mondjuk 18 óra a kaja elkészülte.mivel nekem az egész napom elvan b..., mert idióta motorosok jönnek, így akik korábban tudnak jönni érkezzenek bátran! A jelenlegi lista ( valaki tegye olyan állapotba, hogy lehessen tovább ide iratkozni): 1 Árpi (Gézával mi a rák van?????????????) 2 Péter 3 Ifa? (ne pöcsöljél vazze senki másak nincs olyan kézi baszomfüttye mint neked:p ) 4 Majsa ( Roncsi?????????????????) 5 Nasa 6 Wazze-Wessen 7 Tomi 0,9 mert mégis Õ a fõnök, és nem illik 8-ként rangsorolni Kovorb család 8 Lejmi 10 Jano?????????????? 11 Cséká 12 Kriszta vaúúúúúúúúúúúúúúúhhhhh Várom a további jelentkezõket!!!!!!!!!! És azt is, hogy ki marad héderezni! Írta: koko :53 Árpi! Várlak, szállás OK, vigyázzatok a géppel, mert trágya idõ lesz!!!! Hozd Gézát is, szorítunk helyet! Írta: péter :13 koko írta: Lomposkám! Mindenki dolgozik (kivéve a parasztokat :P ), mert ez egy ledolgozós szombat! De utána még jöhetsz te részeg állat:woohoo: parasztoook? :blink: hát nembánom ;) Írta: wesen :12 Én nem tudok menni, mert délutános mûszakban vagyok 10-ig :(:S Írta: wesen :13

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni.

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. F650.hu támogatása Írta: ifa - 2009.05.07 10:50 Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. Az éves díja 12.000 Ft, ez lesz a harmadik évünk. Az eddigi adományok

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Magyaregregy 2008 Május Írta: Dumdum - 2008.01.16 21:20 http://www.magyaregregy.hu/fooldal.php http://www.iranymagyarorszag.hu/info/magyaregregy/ http://mars.elte.hu/varak/magyaregregy/marevar.htm http://www.vendegvaro.hu/gen

Részletesebben

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele.

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele. Szervízbe, de hova?? Írta: vape - 2008.05.26 14:19 Hali! Egy 97-es f650 gépem van, és lenne egy pár dolog, amit meg kéne csinálni rajta. Nem akarok kontárkodni vele, ezért gondoltam, hogy szervízre bízom

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Márkatalálkozó 2011... Írta: metrs - 2011.05.01 17:54 Kedveskéim! Tudom, nem vagyok túl régi motoros a fórumon, de örülnék ha hozzá tudnék járulni egy "IHB" márkatalálkozóhoz. Amennyiben van reá igény

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ sárvédõtoldat Írta: hegylako13-2013.04.12 19:56 Sziasztok! Érdeklõdöm, nincs-e valakinek egy felesleges- Dakar elsõ sárvédõ toldata. illetve az a kérdésem, hogy ez minden további nélkül felszerelhetõ-e

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Mûszaki vizsga Írta: Atti - 2008.01.24 20:03 Májusban lejár a mûszakija a gépnek, így hamarosan esedékessé válik a dolog. Hogy megy ez, miket vizsgálnak? Mennyibe kerül? És mennyi idõbe telik? Tapasztalatokat

Részletesebben

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj

Hitman TANDORI DEZSÕ. 14 tiszatáj 14 tiszatáj TANDORI DEZSÕ Hitman Hitman nincs a szótárban, a szótárban nincs. De hát ember nem ad lónak olyan nevet, hogy Úgy Jól Ötvenen Túl. Nem ad, öreg, lónak ember olyan nevet, hogy... mondom. Mondja

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hátsó futómû Írta: NaSa - 2012.06.18 16:54 Kiszámoltam mennyi az anyagigénye gyári alkatrészekbõl a hanyagságnak. Az árak és cikkszámok az F650 funduro típushoz lettek kinézve! Ajánlanám mindenkinek, hogy

Részletesebben

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek!

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek! Erdély 2008 Írta: majsa - 2007.11.22 21:20 Tisztelt Márkatársak, Barátaim! Ezt a témakört Brainstorming (ötlethalmaz)céllal hoztam létre! Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ F650 Classic sajátosságok Írta: rebel56-2007.09.05 20:55 Sziasztok! Remélem nem gond, hogy új témát nyitok. Az új - GS, GS Dakar, CS - és a régi, 2000 elõtti modellek közt számos különbség van, így arra

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Nem a motoros a hibás... Írta: NaSa - 2010.04.29 16:11 Ideje lenne gyüjteni már, hogy mennyi balesetben hibásak mások mert mindenhol a motorosokat szidják és nekem van egy olyan érzésem, hogy többnyire

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabadonfutó Írta: dzsini - 2013.04.15 10:46 Bocsi srácok az új témáért de ilyen még nem van! A tünet a következõ volt: Nehezen forgat Nem indul be Fémes hang indítózásnál Indítózás közben kémény csattanó

Részletesebben

Hiszem, és Tudom, hogy méltó körülmények között, méltóan tudnánk megmutatni Magunkat!

Hiszem, és Tudom, hogy méltó körülmények között, méltóan tudnánk megmutatni Magunkat! 2.találkozó Írta: majsa - 2007.06.25 19:33 Tisztelt Márkatáraim! Szerényen szeretném megemlíteni, hogy ha van kedvetek, Kiskunmjsán a helyi Termálstrand és Élménypark (www.jonathermal.hu) szívessen látna

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hétvégi gurulások, bulik Írta: katibox - 2007.09.06 10:54 Szeptember 6-9-ig a szlovák Kamocsán ( Kolárovotól-Gúta-5 km-re) lesz egy motoros buli. Mi pénteken ott leszünk, amennyiben az idõ is úgy akarja.

Részletesebben

V i c z i á n Á k o s. Halálos haszonszerzés

V i c z i á n Á k o s. Halálos haszonszerzés V i c z i á n Á k o s Halálos haszonszerzés Nem is emlékszem, hogy mikor aludtam ilyen jót, igaz nem volt több hat óránál, de ennyit ritkán alszom. Nyújtózkodtam egy hatalmasat, majd felkeltem az ágyból,

Részletesebben

Juhász Bence. A nagy litikamu

Juhász Bence. A nagy litikamu Juhász Bence A nagy P litikamu Parlamentből a Parlamentbe Viszontválaszra megadom a szót képviselő úrnak. Köszönöm Elnök úr, Tisztelt Országgyűlés, Tisztelt Ház. Amint az előző felszólalásomban is ismertettem

Részletesebben

K3-VDO Kalandtúra-A szüzesség elvesztése

K3-VDO Kalandtúra-A szüzesség elvesztése K3-VDO Kalandtúra-A szüzesség elvesztése Egy hosszú nap nem rövid leírása következik. Megmondom őszintén sosem kerestem a teljesítménytúrákat még bringával sem, mert sokkal inkább a kijelölt gondolkodásmentes

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Navigáció Írta: Jano - 2007.06.28 12:44 Kinek milyen tapasztalata van nav. készülékek terén? Esetleg valaki használt / látott már BMW Motorrad Navigatort? Szimpatikus kis gép, bluetooth-on keresztül még

Részletesebben

És egy kérdés: nem lehetne megoldani, hogy az idézett szöveg jobban elkülönüljön attól amit írok? Elõnézetben jól mûködik, de a fórumban nem igazán.

És egy kérdés: nem lehetne megoldani, hogy az idézett szöveg jobban elkülönüljön attól amit írok? Elõnézetben jól mûködik, de a fórumban nem igazán. Visszajelzések az oldalról Írta: Atti - 2007.08.21 00:19 Azért nyitottam ezt a topikot, mert el akartam küldeni a kapcsolati oldalhoz az adataimat az adminnak, de kaptam egy hibaüzenet ablakot, hogy nincs

Részletesebben

H Í R L E V É L ÓBAROK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA 2009. SZEPTEMBER 15.

H Í R L E V É L ÓBAROK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA 2009. SZEPTEMBER 15. H Í R L E V É L 2009. SZEPTEMBER 15. DÖNTÉSEKRŐL RÖVIDEN: Döntött a Képviselő-testület arról, hogy Óbarok Község kilép a Móri Kistérséggel közösen működtetett, egyes honvédelmi tárgyú feladatok végzésére

Részletesebben

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban?

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? A Jövô diákja Felkelni nehéz dolog, fél hét elôtt sosem sikerül. Az indulásig hátra lévô fél óra arra ugyan elég volna, hogy magamra rángassak valamit, aztán

Részletesebben

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás?

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás? DRÁMAJÁTÉK TINIKNEK Vári Lili: A KULCS A történet egy vallási középiskolában játszódik. Szereplők: Tanár dr Wieser Tanár Brown Diákok: Jim, Larry, Jeff, Tom és Matthew Első szín (Osztályterem, a diákok

Részletesebben

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY Néha fel kell adnunk az elveinket, hogy megélhessük az álmainkat Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY - részlet - Szakmai konzultáns: dr. Almási Krisztina Borító és tördelés: White Noise Team ISBN 978-963-12-4568-4

Részletesebben

Ősi családi kör 2012

Ősi családi kör 2012 Ősi családi kör 2012 Egy ősember(őe) és egy ősasszony(őa) ülnek a tűz mellett és rágcsálnak egy-egy cupákot. ŐA: Jenő te nem fázol? Olyan huzatos ez a barlang. ŐE: Ne morogj! Örülj, hogy fedél van a fejed

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ xenon lámpa - segít? Írta: sattila - 2009.11.12 18:11 Sziasztok! Hirdetnek 20-26ezerért xenon lámpát motorokhoz. Lévén szerintem ez a motorom leggyengébb pontja, gondoltam meglepném magunkat Karácsonyra

Részletesebben

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.)

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.) Motoros videók Írta: Tito - 2011.12.17 10:12 Biztosan van köztünk rajtam kívül is olyan, aki szeret motoros videókat nézni. Bátorkodtam létrehozni ezt a topicot, gyûjtsük ide a legjobb youtube-os találatokat,

Részletesebben

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó 1. Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó barátnak nem. A motort nem állította le, halk zúgása

Részletesebben

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Vendégek jönnek Te, Gergely, nem akarsz fölkelni? Tizenegy óra van! Mi van? Már tizenegy óra? És te már fönn vagy? Akkor nekem is föl kell kelnem. Mindjárt itt vannak

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ f650.hu póló Írta: Atti - 2007.12.12 21:24 KovRob írta: Kellene csináltatni F650.hu-s pólót! gesu73 írta: Egyébként ez a póló dolog nem is rossz ötlet! Biztosan van közöttünk néhány vállalkozó (nem kedvû),

Részletesebben

Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik

Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik Több éves gyakorlattal fejlesztették tökélyre kifinomult praktikáik egész arzenálját. Kódszavaik tárháza régi, legendássá vált esetekből épült fel, ám legtöbbször

Részletesebben

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk?

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? 2013. február 6., 11:00 Sorozatunkban a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ebben az évadban végzősöket, Novák Eszter és Selmeczi György zenés szakirányú osztályának

Részletesebben

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;)

A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) GS kormánycsapágy csere Írta: KovRob - 2007.07.23 19:59 A csináld magad rovatban közzétett módszerrel kapcsolatos hozzászólásokat ide várom! ;) Írta: ifa - 2007.07.23 22:19 Király vagy, most már végéképp

Részletesebben

Spiró György: Kémjelentés

Spiró György: Kémjelentés Spiró György: Kémjelentés Spiró György Kémjelentés Novellák (Részlet) (Részlet) MAGVETŐ Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi KFT. www.magveto.hu ISBN 978-963-14-2939-8 Spiró György, 2011 Kocsiút éjjel Vacsora

Részletesebben

Döbbenet, már nem tudnak mit kitalálni, vagy inkább betartatnak egy felsőbb utasítást? CIVILHÁLÓZAT nyilvános állásfoglalása. Szia!

Döbbenet, már nem tudnak mit kitalálni, vagy inkább betartatnak egy felsőbb utasítást? CIVILHÁLÓZAT nyilvános állásfoglalása. Szia! Biztosan hallottad a médiákból, hogy szeptembertől tilos lesz a közétkeztetésben a sót + cukrot kitenni az asztalra! Többször hallottam, bemondták a Kossuth rádió híreiben és szépen beolvasták a miértet

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Kérdés Írta: ibinyuszi - 2008.01.02 17:57 Ki tudja, hogy a 2003-as CS 34 LE változatot, hogy lehet kinyitni? Írta: Jano - 2008.01.02 18:08 Kettõt ki kell belõle törölni, a harmadikat meg átírni a csevegésbe.

Részletesebben

E D V I N Írta Korcsmáros András

E D V I N Írta Korcsmáros András E D V I N Írta Korcsmáros András A színen a Fiú, aki egy padon ül, majd előveszi a telefonját. Szia! Én vagy az, Dávid! Most hallasz? Nem? Na és most? Nagyszerű! Minden rendben. Nem, nincs baj. Éppen ebédszünetem

Részletesebben

Kézipatika. az ország tetején. Beszélgetés Zorkóczy Ferenc háziorvossal, a mátraszentimrei kézigyógyszertár kezelôjével.

Kézipatika. az ország tetején. Beszélgetés Zorkóczy Ferenc háziorvossal, a mátraszentimrei kézigyógyszertár kezelôjével. Kézipatika az ország tetején Mátraszentimre Magyarország legmagasabban átlagosan 800 méteren fekvô önálló települése. Hivatalosan még öt települést foglal magában: Mátraszentistvánt és Mátraszentlászlót,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Kipufogó Írta: Atti - 2007.11.24 14:08 http://faq.f650.com/gsfaqs/photos/exhaustphotos/gs_exhaust.jpg A múltkor írtam valamelyik topicban a kipufogódob módosításáról (a bal oldali dobból kiszedni a furulyát).

Részletesebben

A Cseppnyi Önbizalom kútja

A Cseppnyi Önbizalom kútja Bertóti Johanna A Cseppnyi Önbizalom kútja Szereplők: Fodor testvérek (kertészlegények) Bodor Magnólia, tündér Kuruzs Ló Utolsó Sárkány Kurta Farkú Malac Félénk Tigris 1 1. jelenet Kert. Csukott szirmú

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Elektromos mizériák Írta: rebel56-2007.10.27 10:27 Sziasztok! Tegnap este gurultam egyet, aztán egyszer csak minden elõjel nélkül eltûnt az elektromosság, leállt a motor (régi F650). 100 km-re otthontól,

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabályok, \"játékmódok\" írta: Suselibere - 2007-01-03 08:34 Szeretnék egy darts-al kapcsolatos oldalt készíteni és szükségem lenne a játék részletes szabályaira /magyarul ha lehet/. Itt: http://www.sulinet.hu/eletmod/hobbi/darts.htmtaláltam

Részletesebben

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1809/2011. (XII. 7.) sz. HATÁROZATA

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. 1809/2011. (XII. 7.) sz. HATÁROZATA Ügyiratszám: MN/24524-13/2011. Ügyintéző: dr. Pozsár Ágnes Tárgy: a termékmegjelenítés közzétételére vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése Melléklet: a hatósági ellenőrzés megállapításai Nemzeti

Részletesebben

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt Petőcz András Idegenek Harminc perccel a háború előtt Peut-être à cause des ombres sur son visage, il avait l air de rire. (Camus) Megyünk anyámmal haza, a plébániára. Szeretek az anyámmal kézen fogva

Részletesebben

A BARÁT. Moncsinak, aki végig kitartott mellettem és támogatott. Andrásnak, aki szereti az írásaim, de ezt a könyvet még nem olvasta.

A BARÁT. Moncsinak, aki végig kitartott mellettem és támogatott. Andrásnak, aki szereti az írásaim, de ezt a könyvet még nem olvasta. Bódi Zsolt Publio Kiadó 2012 Minden jog fenntartva! A BARÁT Moncsinak, aki végig kitartott mellettem és támogatott. Andrásnak, aki szereti az írásaim, de ezt a könyvet még nem olvasta. Szüleimnek, testvéreimnek,

Részletesebben

Erkölcstan óraterv. Idő Az óra menete Nevelési-oktatási stratégia Megjegyzések. Módszerek Munkaformák Eszközök

Erkölcstan óraterv. Idő Az óra menete Nevelési-oktatási stratégia Megjegyzések. Módszerek Munkaformák Eszközök A pedagógusok neve: T. R., K. M., B. D., B. S. Tantárgy: Erkölcstan Osztály: 2.a A hely előkészítése, ahol a foglalkozást tervezik: csoportasztalok Erkölcstan óraterv Az óra témája: Reggel, este szabályok.

Részletesebben

13 megdönthetetlen tény a magyarokról

13 megdönthetetlen tény a magyarokról 13 megdönthetetlen tény a magyarokról Egy olyan írásra akadtunk, ami nagyon megdobogtatta szívünket, és ráadásul pont olyan szándék vezérli íróját, mint minket. Ugyanezért dolgozunk mi is, hogy végre elhiggyük:

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ érdekességek Írta: Dumdum - 2007.09.23 00:58 Arra gondoltam ha valaki ráakad valami érdekes dologra ami nem illik semelyik topicba akkor ide beteheti.hát sok sikert:) kezdésnek: http://auto.indavideo.hu/video/suzuki_hayabusa_turbo

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés) Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Oktatási, tudományos és kutatási bizottságának 2013. november 11-én, hétfőn, 11 óra 30 perckor

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton.. Úton-útfélen látott CS-ek, GS-ek Írta: Jano - 2008.06.26 11:58 Ti hogy vagytok vele? én mindig nagyon örülök és majd leesek a motorról úgy integetek ha egy CS vagy GS jön szembe. Ma reggel pl. a felsõrakparton..

Részletesebben

Beszélgetés Nyitrai Kálmánnéval, a szolnoki Korona Patika vezetôjével

Beszélgetés Nyitrai Kálmánnéval, a szolnoki Korona Patika vezetôjével Bôrönd és homeopátia Beszélgetés Nyitrai Kálmánnéval, a szolnoki Korona Patika vezetôjével Takaros, barátságos épület egy árnyas, csen des kis utca végén, ahol az, nem messze a városközponttól, egy fôútvonalba

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ márkatársak vonalban Írta: majsa - 2007.07.10 22:51 Szeva roncsi, és zoliapu! Örülök, hogy 2 jóbarátommal együtt vagyok vonalban! Írjatok!!!! :evil: Írta: zoliapu - 2007.07.10 22:58 Szia Majsa! :) Rég

Részletesebben

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével Nekem ez az életem Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével A patika igényesen felújított, orvosi rendelôknek is helyet adó épületben található a kisváros egyik terének sarkán. A

Részletesebben

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni!

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Hûtõfolyadék szivárgás Írta: cimbi - 2007.11.21 10:17 Sziasztok! Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Én egy 2002es évjáratú

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. I. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

HA CSAK A HUZAT HIBÁDZIK FARKAS FERENC KÁRPITOS

HA CSAK A HUZAT HIBÁDZIK FARKAS FERENC KÁRPITOS pám körbevitt a mûhelyekbe, bemutatott a szomszédos üzletekben. Ma maximum akkor jön be valaki új, ha kell neki egy csavarhúzó vagy fogó. De akkor sem biztos, hogy bemutatkozik H CSK HUZT HIBÁDZIK KS NC

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szelephézag Írta: katibox - 2007.08.02 09:54 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni szelep hézag ügyben? Jelenleg közel 28000km van a gépben (2001-es F650gs). Mikor kell állítani szelephézagot, honnan

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V tanú folytatólagos kihallgatásáról

J E G Y Z Ő K Ö N Y V tanú folytatólagos kihallgatásáról Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztály Életvédelmi Alosztály II. Ügyszám: 01000/257/2011/ bü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V folytatólagos kihallgatásáról Készült a(z) Budapesti Rendőr-főkapitányság

Részletesebben

Andrea Gabi Jutka Eszti Fredi Ates Peti

Andrea Gabi Jutka Eszti Fredi Ates Peti Cziczó Attila: ANDREA életjáték szereplők: Andrea Gabi Jutka Eszti Fredi Ates Peti 1. JELENET - ANDREA SZOBÁJA Andrea ül elkeseredetten a tükör előtt. Néha közelebb hajol, vizsgálgatja arcának hibáit.

Részletesebben

formában, amikor még fociztam, és egészségesen éltem, illetve nem éltem egészségtelenül. A testem tisztul, ideális formára talál, és nem mintha a

formában, amikor még fociztam, és egészségesen éltem, illetve nem éltem egészségtelenül. A testem tisztul, ideális formára talál, és nem mintha a TOKIÓ Egy férfi fekszik a földön. A hátán fekszik, mint egy döglött, kiszáradt bogár. Egyik lába kinyújtva a kihalt sikátor betonján, a másik egy ruhaüzlet kirakatának üvegére tapadva. Alszik. Nincs rosszul,

Részletesebben

szerelmes éneke T E D D W A Y N

szerelmes éneke T E D D W A Y N szerelmes éneke T E D D Y W A Y N E A testvéreimnek és a szüleimnek Azt akarom, hogy az életem buli legyen. Se szülôk, se szabályok, se semmi. Hogy senki se állíthasson meg. Senki ne állíthasson meg. Justin

Részletesebben

Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla:

Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla: Eladó motorok Írta: ifa - 2007.07.24 15:34 Van egy eladó fiatal F650GS. A tulajjal a héten találkozom, s akkor megnézem a gépet. Egyelõre az infók róla: Színe: piros Évjárat: 2006. május Tulajdonos: elsõ,

Részletesebben

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Amióta én vagyok a fõigazgató, kell, hogy látsszon az, hogy nagyobb rend van. Ez szép lassan

Részletesebben

1. Napirend Bánk Tó-Strand fejlesztése; megújítási-fejlesztési tervezés, pályázati lehetőség

1. Napirend Bánk Tó-Strand fejlesztése; megújítási-fejlesztési tervezés, pályázati lehetőség Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 3-án 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni.

este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni. látni-látszani Írta: heinrich - 2007.09.30 20:48 este jöttem haza, és meg kellett állapítsam, hogy a világításom sem az országúti sem a tompított nem a legjobb. Ezen szeretnék változtatni. A gépkönyv szerint

Részletesebben

Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez

Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez Mindenki számára világos, hogy új világrend van kialakulóban. Az óra ketyeg, az átállás közeledik attól függetlenül, hogy mennyi skandallumot, komplikációt

Részletesebben

2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ

2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ 2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ KATICA Mennyi, mennyi minden. Annyi minden történt mostanában. Áprilist zártuk a kiállítással, utána készültünk az anyák-napjára nagyon ügyesek voltak, 11-én pénteken délelőt

Részletesebben

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk.

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk. Konferálók - a HIT Rádió délutáni műsora HIT Rádió, www.hitradio.hu (KE Körtvélyfáy Eszter riporter, LE - Loványi Eszter és KZS - Kovács Zsuzsanna KE - A kutya az ember legjobb barátja. tarja a mondás,

Részletesebben

A MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK MÉLYKÚTI EGYESÜLETÉNEK ALKALMI KIADVÁNYA * 2009. JANUÁR EGYESÜLETÜNK EBBEN AZ ÉVBEN ÜNNEPLI MEGALAKULÁSÁNAK 15.

A MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK MÉLYKÚTI EGYESÜLETÉNEK ALKALMI KIADVÁNYA * 2009. JANUÁR EGYESÜLETÜNK EBBEN AZ ÉVBEN ÜNNEPLI MEGALAKULÁSÁNAK 15. 1994-2009 15 évesek lettünk! EGYESÜLETÜNK EBBEN AZ ÉVBEN ÜNNEPLI MEGALAKULÁSÁNAK 15. ÉVFORDULÓJÁT A MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK MÉLYKÚTI EGYESÜLETÉNEK ALKALMI KIADVÁNYA * 2009. JANUÁR Képeink a 2008. év legrangosabb

Részletesebben

Vissza-és előretekintés

Vissza-és előretekintés Az igazi élmények mindig nyáron születnek, észrevetted? Talán mert nyíltabbak és bátrabbak vagyunk, talán a napsütés okozza, és a sok nyíló virág. Aztán jön az ősz, elkezdődik az iskola és az egész nyüzsgés

Részletesebben

1. fejezet. Dorset, 2010 Egy évvel késõbb

1. fejezet. Dorset, 2010 Egy évvel késõbb 1. fejezet Dorset, 2010 Egy évvel késõbb A napok egyre rövidebbek. A fûre hullott almákat megcsipkedték a varjak. Viszem be a fát, és rálépek az egyik puha gyümölcsre; szétnyomódik a lábam alatt. November

Részletesebben

Amint ment, mendegélt egy nagy királyi városon keresztül, meglátta a folyosóról a király a nagy betűket s leküldte inasát, hogy nézné meg, mi van

Amint ment, mendegélt egy nagy királyi városon keresztül, meglátta a folyosóról a király a nagy betűket s leküldte inasát, hogy nézné meg, mi van Százat egy ütéssel Egyszer volt, hol nem volt, volt a világon egy mesterlegény, kinek se égen, se földön nem volt egyebe egy rongyos garasánál. Elindult ő vándorolni. A mint ment, mendegélt hegyen völgyön

Részletesebben

Varga András. Õsi magyar nyelvtan

Varga András. Õsi magyar nyelvtan Varga András Õsi magyar nyelvtan Õsi magyar nyelvtan Tartalomjegyzék Õsi magyar nyelvtan...1 Bevezetõ...1 Mi a probléma az indogermán nyelvelemzõ készlettel?...1 Alá és fölérendelt mondatok...1 Az egész

Részletesebben

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek?

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Tudod, az úgy van próbált Verena beszélgetést kezdeményezni Alexandrával a reggelinél. Nyújtotta a szavakat, nem nagyon tudta, hogyan mondja meg négyéves kislányának,

Részletesebben

A Képviselő-testület 7 egyhangú szavazattal a kiegészítéssel együtt egyetértett a napirendekre tett javaslatokkal az alábbiak szerint:

A Képviselő-testület 7 egyhangú szavazattal a kiegészítéssel együtt egyetértett a napirendekre tett javaslatokkal az alábbiak szerint: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 29-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 09-én de. 09 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének Szám: 230/2013. TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 2013. január 30-án megtartott ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 1/2013.(I.31.) számú önkormányzati RENDELET A

Részletesebben

Kiss Ottó. A nagypapa távcsöve

Kiss Ottó. A nagypapa távcsöve Kiss Ottó A nagypapa távcsöve ITT VANNAK A NAGYIÉK Itt vannak a nagyiék, megjöttek! Két hétre. Fogalmam sincs, hogy mit lehet majd velük addig csinálni. 3 A NAGYPAPA UGYANOLYAN A nagypapa ugyanolyan, mint

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Teleszkópok, teló olaj, szerelés Írta: Konca - 2007.07.17 20:18 Egy tapasztalatot megosztanék veletek. Az összes BMW teló olaja 5W!!! Én Liqui Moly olajat vettem (az õ gyári katalógusából néztük ki az

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS Magyar vagyok. Természetem komoly, Mint hegedűink első hangjai; Ajkamra fel-felröppen a mosoly, De nevetésem ritkán hallani. Ha az öröm legjobban festi képem: Magas kedvemben

Részletesebben

2013. 07.18. -07.24. 19-én elhajóztunk dél felé. Szép idő, napsütés, bámulatos és - mint már írtam - rendkívül

2013. 07.18. -07.24. 19-én elhajóztunk dél felé. Szép idő, napsütés, bámulatos és - mint már írtam - rendkívül 2013. 07.18. -07.24. Quaqortoqba való megérkezésünket követően előbb engedtünk az eufóriának, majd igyekeztünk racionális tervet készíteni a következő két hétre. Így történt, hogy Dénes másnap átiratta

Részletesebben

FINNORSZÁG - JYVÄSKYLÄ ITPRO @ JAMK 2013 / 2014 SZABÓ FLÓRIÁN ÁKOS

FINNORSZÁG - JYVÄSKYLÄ ITPRO @ JAMK 2013 / 2014 SZABÓ FLÓRIÁN ÁKOS ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ FINNORSZÁG - JYVÄSKYLÄ ITPRO @ JAMK 2013 / 2014 SZABÓ FLÓRIÁN ÁKOS KÜLFÖLDI INTÉZMÉNY: JAMK University of Applied Sciences PROGRAM: ITPRO képzés CampusHungary és Erasmus ösztöndíjjal IDŐSZAK:

Részletesebben

Segítség! FH Wiener Neustadt

Segítség! FH Wiener Neustadt Segítség! FH Wiener Neustadt Sziasztok! Amikor én jelentkeztem Wiener Neustadtba, volt egy lány, aki rengeteget segített. Ő már ott tanult a főiskolán, és mindent elmesélt az ottani életről, a fontos tudnivalókról,

Részletesebben

Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte

Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte Miért nem hív?! Hisz elkérte a számod, és megígérte Miért nem hív?! 10/2. Képzeld el ezt a szituációt: Megismerkedtél egy nagyon vonzó pasival. Úgy érezted magad vele, mintha már ezer éve ismernétek egymást.

Részletesebben

Helyi emberek kellenek a vezetésbe

Helyi emberek kellenek a vezetésbe Varga László Helyi emberek kellenek a vezetésbe Ön szerint minek köszönhető, hogy az hetvenes-nyolvanas években egy sokszínű és pezsgő kulturális élet tudott létrejönni Kecskeméten? Milyen szerepe volt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2012. április 5-én megtartott üléséről Hozott döntések: 21/2012. számú határozat napirend elfogadásáról 22/2012. számú határozat

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az ikrek nevelése R.: - Önt talán azért is érdekli az ikerkutatás, az ikergyerekek világa és élete, mert Ön is egy iker, ikerpár egyik tagja. Önök egypetéjû ikrek, vagy kétpetéjû ikrek? Métneki Júlia,

Részletesebben

Szinonimák, antonimák

Szinonimák, antonimák Szinonimák, antonimák 1 ) Kezdjük a szinonimákkal A szinonima magyarul rokon értelmű szó. Nyugodtan mondhatja így is, úgy is A szinonimáknak hasonló a jelentése. Emlékszik, milyen szavakkal gratuláltak

Részletesebben

Kata. Megvagyok mondja. Kimegyünk? Á, jó itt.

Kata. Megvagyok mondja. Kimegyünk? Á, jó itt. Kata Az egyik budapesti aluljáró, metróbejárat előtt találkozunk, azt mondta, itt szokta napjainak nagy részét tölteni. Mocsok van, bűz és minden tele hajléktalanokkal. Alszanak dobozokon, koszos rongyokon,

Részletesebben

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem jelenthetett komolyabb problémát az, hogy megértesse

Részletesebben

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk.

Akit esetleg érdekel, az jelentkezzen, minél többen vagyunk, annál jobb az alkupoziciónk. Nappali menetfény Írta: OrchidX - 2013.07.26 23:28 A fészbúkos csoportban felmerült, hogy többen is szeretnénk nappali menetfényt a járgányunkra. A német E-bay-en találtunk jó minõségûnek tûnõ, SMD LED-es

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Márkatalálkozó, Délegyháza, 2012.08.04-05. Írta: abry - 2012.04.24 09:47 Nyár? A beígért halászlé július végén lehetne aktuális. Nagybaracskán van egy cimbim a tanyáján meg lehetne aludni (július vége

Részletesebben

Pár szóban a novella létrejöttéről:

Pár szóban a novella létrejöttéről: Pár szóban a novella létrejöttéről: A Heléné Cixous-pályázatot a Feldmár Intézet Nők Iskolája alapította. A pályázat feltételeit Feldmár András fogalmazta meg...a nyertes pályázatoktól őszinte, magas színvonalú,

Részletesebben