Hosszúhetény Online. Kovács Dávid júl :23 Válasz #69 Szia Franciska!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!"

Átírás

1 Hosszúhetény Online H.H.Franciska júl :00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna vele. Válasz 'Kovács Dávid' üzenetére (#69) Kovács Dávid júl :23 Válasz #69 Szia Franciska! Facebook üzenőfalon visszavontuk az ajánlatot, idézem: "Kedves Olvasó! Mivel az Óvoda és az Általános Iskola nem élt az általunk készített ingyen weblapok lehetőségével pedig csupán 300 tetsziket kellett volna összesen összeszedni (alapból 120+ tetszikről indult), ezért a felajánlást visszavonjuk. Nagyon sajnáljuk reméljük a későbbiekben nagyobb közösséget tudunk megmozgatni hasonló nemes célok érdekében! (Várjuk az ötleteket!)" június 19. H.H.Franciska júl :29 Válasz #68 Kedves Dávid! Mi lett végül az iskolának és az ovinak általatok felajánlott ingyen honlap lehetőséggel? Kovács Dávid júl :54 Válasz #67 Hosszúhetény Online: Állást keres és kínál rovat Nagy Piros júl :34 Válasz #66 Kedves Dávid, Kiváló ötlet a kezdeményezés, remélem egyre többen csatlakoznak a véleményüket szélesebb körben is kinyilvánítók táborához! Válasz 'Kovács Dávid' üzenetére (#62) Bencsikné júl :31 Válasz #65 Kösz. Kíváncsi vagyok, hogy más is fontosank találja -e:) Kovács Dávid júl :01 Válasz #64 Kiegészítve! Válasz 'Bencsikné' üzenetére (#63) Bencsikné júl :54 Válasz #63 Szia! Ki lehetne egészíteni egy művház színpaddal lehetőséggel? Köszi:)

2 Válasz 'Kovács Dávid' üzenetére (#62) Kovács Dávid júl :16 Válasz #62 A weboldal jobb hasábjának tetején mostantól heti rendszerességgel felteszünk általános kérdéseket és megkérünk titeket, hogy a lehetőségek közül az általatok leginkább szimpatikus lehetőségre szavazzatok. Ha a közösség jól dolgozik pár hónap után nagyon szép kis statisztikákat, grafikonokat tudunk csinálni, hogy az olvasóink szerint mi a jó vagy rossz vagy éppen mi hiányzik Hetényből. Természetesen várjuk a kérdéseket és a hozzá kapcsolódó válaszadási lehetőségeket. FIGYELEM: A Hosszúhetény Online politikai kérdésekkel nem kíván foglalkozni. Kovács Dávid jún :51 Válasz #61 Köszönjük szépen! Bencsikné jún :37 Válasz #60 Nem aggódtam:) Csak megjegyeztem, hogy nagy melót és nagy felelősséget vállaltok ezzel a megoldással. Sok szerencsét, és sor sikert! Válasz 'Kovács Dávid' üzenetére (#59) Kovács Dávid jún :50 Válasz #59 Természetesen nem közlünk le bármiféle beküldött anyagot. A Hosszúhetény Online nem bulvár lap. Nem vágyunk negatív hangvitelű, a közösséget és a község hírnevét romboló üzeneteket szimplán megadjuk a lehetőséget, hogy névtelenül tartalmakat ajánljanak Nekünk amit mi személyesen szűrünk, átnyálazunk, utánajárunk. Ezzel a funkcióval a Hosszúhetény Online nem fog tartalmilag változni csak egy újabb kétségbeesett próbálkozás, hogy megmozgassuk az amúgy is inaktív közösséget, hátha. Időhiány miatt azt szeretnénk, ha nem nekünk kéne személyesen vadászni a faluval kapcsolatos infókat, hanem ajánlanák nekünk. Mindenkit megnyugtathatok, aggodalomra semmi ok. A Hosszúhetény Online ugyanazokkal a célokkal megy tovább mint eddig csupán tartalmilag szeretnénk bővülni. Bencsikné jún :24 Válasz #58 Kedves Dávid! Gondolom utánajártok a hír, illetve az egyéb dolgok valóságtartalmának, mielőtt közlitek. Ez elég nagy felelősség egyébként, bár ezt szerintem te is tudod. Válasz 'Kovács Dávid' üzenetére (#56) Horváth Lajos jún :15 Válasz #57

3 Ezeket a híreket továbbítjátok illetékesek felé,vagy olvashatja bárki? Kovács Dávid jún :47 Válasz #56 Lehetőséget biztosítunk azoknak, akik névtelenül szeretnének hírt és egyéb dolgokat tudomásunkra juttatni. Figyelem! A hírek küldése névtelen, semmilyen adatot nem rögzítünk a küldést végző felhasználóról így választ se várjanak a beküldött anyagok után! Nagy Piros jún :22 Válasz #55 Kedves Márti! Köszönöm kiegészítéseidet, tájékoztatásod hasznosságát! Szép estét! Válasz 'Bencsikné' üzenetére (#53) Nagy Piros jún :18 Válasz #54 Kedves "tao", megint egyetértünk és örülök, hogy a honlappal kapcsolatos konkrét hiányosságokra -isfelhívtad a köz figyelmét! Válasz 'tao' üzenetére (#52) Bencsikné jún :39 Válasz #53 Kedves Piros! Az ovi és az iskola honlapja a Kapcsolódó intézményeken keresztül pillanatnyilag is elérhető. Néhány hete a szolgálató egy komoly szerverbővítést hajtott végre, azóta én nem tapasztalok lassulást, vagy akadozást. Ha nálatok még fennáll a jelenség, kérem jelezd,és megvizsgáljuk. Látom, te is észrevetted, hogy néha bizonyos új dolgok megjelennek, illetve a honlap időnként átrendeződik. Ennek oka, hogy az igények a honlap indulásához képest változnak. Így került le a fejlécből a zarándokutak menüpont és beolvadt a turisztikába, illetve a Tájházat kiemeltük a Hosszúhetény menüpont alól. Az első oka, hogy a zarándokút forgalma sajnos meg sem közelíti a szervezők által prognosztizáltat, viszont a Tájház a nyertes NKA pályázat megvalósítása kapcsán igen intenzív életet él, így érdemes volt kiemelni. (Egyébként az NKA is elvárja, hogy a rajta keresztül létrehozott fejlesztés és programok jól látható helyen szerepeljenek a honlapon.) Az Online azért került fel a honlapra, mert a fórum bejegyzéseiből arra következtettem, hogy vannak, akik szívesen olvassák mindkettőt, így nem kell különböző címeket megjegyezni. A honlap tehát egy élő, az igényeknek megfelelően folyamatosan változó felület, amit úgy alakítunk, ahogy az a felhasználók, illetve az önkormányzat szempontjából kellemes és elfogadható. Persze olyant kialakítani, ami mindenkinek egyformán tetszik, lehetetlen, a lényeg, hogy a többség számára elfogadható és könnyen használható legyen.

4 Továbbra is várom az ötleteket, javaslatokat, mert a honlap nem öncélú felület, hanem a közösseg számára nyújtott szolgáltatás. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#51) tao jún :56 Válasz #52 Sikerült eljutni addig a pontig, ahonnan ismét nincs tovább. Nem véletlenül céloztam rá korábban ( #34), hogy nem látom jelen pillanatban a további elemzésnek értelmét. Jósnak kellett volna mennem Nézzük, említésre került a honlapon keresztül elérhető Zengő újság: jó néha visszatérni az időben, de vajon miért nem kerül fel 2010 óta újabb? Vagy én látom rosszul? 2-3 hónappal korábbi példányok már nyugodtan fent lehetnének, akár a köz számára elérhető archívumként is felfogható lenne, közvetve akár az újság példányszámára is kihathat, de így? (Kit érdekel?) Vegyünk néhány más pici, természetesen lényegtelen dolgot: Főmenü- Üvegzseb: bizonyosan rengeteg előkészített lényeges információval, csak a feltöltés akadozik időhiány miatt Főmenü-Önkormányzat_Beszerzések, beruházások: ua., mint előző eset. Persze, vannak azok a fránya civil szervezetek, egyesületek, amelyek igényekkel jelentkeznek, azután pedig nem törődnek az egésszel. Tudom, én vagyok az, akik a kákán is csomót keres, mardos is ezért a szégyen, de hát már csak ilyen a természetem No, meg nem szeretem, amikor megpróbálnak ostobábbnak nézni a kelleténél. Adott témáról társalogni akkor van értelme, ha magát a témát, a társalgók személyét komolyan vehetjük, illetve vesszük. Itt ezek a feltételek ebben a témakörben sok szempontból nem állnak fent, ezért kellemes és eredményes további egyeztetést kívánok. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#51) Nagy Piros jún :55 Válasz #51 Kedves Márti! Örülök egészségednek és köszönöm részletes válaszod és azt, hogy a javaslatokat fogadtad és amint lehetőség volt rájuk beépítetted őket a honlapba. Örömmel látom, hogy ahogy a Zengő újság vagy a képújság, úgy már a Hosszúhetény Online is elérhető a község hivatalos honlapjáról. A karitatív szervezetek kiemelése is ha jól látom viszonylag új megjelenés. Új ötlet: jó lenne, ha a NJ ÁMK és a Zengő Óvoda linkje is felkerülne a honlapra - mert ezek ugye működnek. (Bölcsődére szerencsére nem nagy az igény, én is csak akkor javasolnám ha nincs egyéb lehetőség.) Bár egyáltalán nem a saját ötletem, remélem, hogy a látogatottság mérése megvalósul és sor kerül a számláló kialakítására. A település iránt érdeklődők szerintem is elsősorban a neten kutakodnak, ezért kiemelkedően fontos a honlap és annak jó működése.

5 A honlapon való megjelenés gyors hisz neked köszönhető:) én a honlap elérésének lassúságára gondoltam. A lefagyások oka túlterheltség? Írod, hogy az kerül fel a honlapra, amit kérnek: szélesebb körben is aktivizálódhatnának az emberek! A kötelező tartalmak (rendeletek, jegyzőkönyvek, közbeszerzés, NKA pályázat megvalósítása, stb) megjelenítése több mint természetes a többi általad megjelenített tartalom helyénvaló, praktikus, igaz. Tulajdonképpen erre való egy honlap. Szerintem is az a lényeg, hogy a honlapra látogatók egy helyről könnyen, gyorsan jussanak információhoz a településről, illetve a környékéről. Köszönöm:) Szép napot Nektek! Bencsikné jún :42 Válasz #50 Kedves Piros! A hosszúhetényi honlappal kapcsolatban most vetődött fel először, hogy érdekelne valakit a látogatottság. Pedig a honlap indulásakor vártuk a javaslatokat, melyeknek jó részét be is építettük. Most a szolgáltató megnézi, van -e lehetőség a számláló kialakítására. Nem értek egyet azzal, hogy bármely település után érdeklődők nem a település honlapjával kezdik a nézelődést, hanem különböző más csatornákon kutakodnak. Ez nem életszagú, és az internetet használók nem így működnek. Igaz, hogy van egy sor olyan menüpont, ami nincs naprakészen tartva, aminek az az oka, hogy a honlap indulásakor sokan jelezték az igényüket a megjelenésre, sőt, saját belépési kódot is igényeltek, hogy majd ők gondozzák a menüpontot. Aztán elfelejtődött a részükről az egész. Egyelőre nem szedek le semmit, még reménykedem:) A honlapon való megjelenés gyorsaságát magad is tapasztaltad, te sem nevezted azt nehézkesnek. Minden anyag ilyen sebességgel kerül fel. Sőt, mert te pont akkor kérted a hírdetésed megjelenését, amikor fekvőbeteg voltam, így nem ültem folyamatosan a gép előtt. Más kérdés, hogy csak az kerül fel a honlapra, amit kérnek. A honlapnak az is a szerepe, hogy bizonyos kötelező tartalmakat itt jelenítünk meg. Ezeket rendeletek írják elő az önkormányzatnak ( rendeletek, jegyzőkönyvek, közbeszerzés, NKA pályázat megvalósítása, stb) Vannak tartalmak, melyek sok ember számára máshol nem érhetők el, így népszerű a képújság, mert bizonyos szolgáltatók nem teszik lehetővé a tv-n való megjelenést. Sokan használják a honlapon összegyűjtött elérhetőségek ( orvos, önkormányzat, iskola,... telefonszámai, nyitvatartása, stb.) Az események, rendezvények is itt jelennek meg leghamarabb, illetve az esetleges plakátolás, szórólapozás híján gyakran egyedül a honlapon ( illetve az Onlinen bizonyos dolgok) olvashatók. Rendszeresen hírdetnek is a honlapon. Itt található a szállások listája, a látnivalók leírása.

6 A honlapon láthattok időjárásjelentést, és innen elérhető jó néhány egyéb felület, mint például ez a fórum, illetve az Online is. Innen lehet elérni Kisújbánya honlapját, és Püspökszetlászló is rendszeresen megjelenik az Életrendezés házának programjával. Természetesen ezek növelik a honlap látogatottságát, de ennek semmi jelentősége. A lényeg, hogy a honlapra látogatók egy helyről könnyen, gyorsan jussanak információhoz a településről, illetve a környékéről. Egyébként továbbra is várom a javaslatokat, melyeket természetesen beépítek a honlapba, ha arra van lehetőség. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#49) Nagy Piros jún :02 Válasz #49 Kedves "tao", Picit elgondolkodtam ezért ne haragudj, hogy ilyen későn reagálok részletes válaszodra a települési honlap látogatottságáva kapcsolatban. Abszolút igaz, hogy a településekről,szálláshelyekről, turisztikai lehetőségekről számos csatornán keresztül lehet tájékozódni, egyáltalán nem biztos, hogy kívülállók a település hivatalos honlapját keresik fel. Ezért javaslom, hogy például a Hosszúhetény Online oldalain is jelenjen meg a településről szóló információk zöme. Egyetértek, a települési honlapot elvileg helyiek is kereshetnék nagyobb számban, azonban a közzétett hirdetések is rendszerint több csatornán térítésmenetesen elérhetők. Igen, az egyéb tartalmak tarthatnának közérdeklődésre számot, azonban nagy részük elavult, nehézkesen kerül fel, illetve több olyan terület is van, ami nem került feltöltésre egyáltalán. (Jogos megjegyzés, hogy a leírtak miatt egyébként még a jelen fórum is elég jelentős forgalmat generálhat jellegénél fogva természetesen elsődlegesen a helyi kötődésű felhasználók körében azzal együtt, hogy a látogatottsága ennek a felületnek sem mindig kimagasló.) Megjegyezném még, hogy a honlap tényleges kivitele, megjelenése lényeges tartalmak feltöltése nélkül bármilyen megvalósítás esetén is kétes eredményt tud produkálni. Azt tudomásul kellene venni, hogy a település híre, turisztikai információi tekintélyes része nem ezen a csatornán terjed kizárólag, és ezeknek az egyéb csatornáknak a helyi honlap nem lesz igazán képes konkurenciát jelenteni eltérő jellegük miatt. Milyen csatornákon is terjed a település híre és turisztikai információi? A felhasználók közül egy lokális honlap szempontjából mindig kitüntetett szereppel bírnak a helyi érdeklődők, akik ugyan itteni tartózkodásuk alatt jellemzően nem böngésznek internetes oldalakat viszont több forrás is rendelkezésükre állhat, így az itteni információk elégtelensége esetén könnyen elfordulnak a honlaptól. Számos egyéb szempont is érvényesülhet, amikre itt és most inkább nem térnék ki mert a végén még azzal vádolnak meg pletykaszinten, hogy egyedül nehezen dolgozom fel a mindennapok tapasztalatait így előbb-utóbb kénytelen vagyok mások gondolatai alapján a végső következtetéseket megemészteni. Szép estét. Nagy Piros jún :37 Válasz #48 Kedves "tao", én is köszönöm szíves figyelmed és különösen az egy még ki nem mondott ötlet már létező gyakorlati megvalósulására vonatkozó példát Nagymányok tekintetében. Jó ötlet az a kis számláló, gondolom nem túl bonyolult megoldani.

7 Hosszúhetény kb lakosából reméljük hosszú távon majd többen használják például e fórumot is illetve a webes alkalmazás jellegéből adódóan én személy szerint nem csupán az itt élőkkel való kapcsolattartás megvalósulásának egy technikai lehetőségét próbálom vizsgálni amikor e kérdést felteszem. Szép napot! Válasz 'tao' üzenetére (#43) tao jún :09 Válasz #47 Kedves Piros, természetesen igazad van, köszönöm megtisztelő figyelmed és a korrekciót. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#46) Nagy Piros jún :49 Válasz #46 ugye o-val?! :) Válasz 'tao' üzenetére (#34) Nagy Piros jún :48 Válasz #45 Kedves Bencsiki, az állandó kapkodás... elnézést kérek, természetesen az utóbbira gondoltam. Várom a statisztikát, amennyiben lehetséges - és ha egyáltalán bárkinek ez érdekes -. Szép napot! Válasz 'Bencsiki' üzenetére (#44) Bencsiki jún :03 Válasz #44 Kedves Piros. Valószinűleg rosszul fogalmaztam, én nem azt mondtam, hogy a hosszuheteny.hu -ról nincs elérhető adat, hanem azt, hogy a hosszuheteny.ekisterseg.hu -ról nincs. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#41) tao jún :18 Válasz #43 Még egy apróság, nincs jelentősége igazán, de nézzük meg egy viszonylag közeli település honlapját, a bal alsó sarokban kiírja az aktuális napi, valamint az összes látogató számát. A mai adatokhoz megjegyezném, hogy próbálgatásokkal együtt én is benne vagyok legalább 3-szori megtekintéssel, de természetesen lokálpatriotizmusunk mondathatja azt is, hogy ennél mi jóval fontosabbak vagyunk... Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#40) tao jún :12 Válasz #42 Kedves Piros! A települési honlap látogatottságával kapcsolatban azért megjegyeznék néhány dolgot: A településekről, szálláshelyekről, turisztikai lehetőségekről számos csatornán keresztül lehet tájékozódni, egyáltalán nem biztos, hogy kívülállók a település hivatalos honlapját keresik fel. A települési honlapot elvileg helyiek is kereshetnék nagyobb számban, azonban a közzétett hirdetések is rendszerint több csatornán elérhetők. Az egyéb tartalmak tarthatnának közérdeklődésre számot, azonban nagy részük elavult, nehézkesen kerül fel, illetve több olyan terület is van, ami nem került feltöltésre egyáltalán. (A leírtak miatt egyébként még a jelen fórum is elég jelentős forgalmat generálhat jellegénél fogva természetesen elsődlegesen a helyi kötődésű felhasználók körében azzal együtt, hogy a látogatottsága ennek a felületnek sem mindig kimagasló.) Megjegyezném még, hogy a honlap tényleges kivitele, megjelenése lényeges tartalmak feltöltése nélkül bármilyen megvalósítás esetén is kétes eredményt tud produkálni.

8 Azt tudomásul kellene venni, hogy a település híre, turisztikai információi tekintélyes része nem ezen a csatornán terjed kizárólag, és ezeknek az egyéb csatornáknak a helyi honlap nem lesz igazán képes konkurenciát jelenteni eltérő jellegük miatt. A felhasználók közül egy lokális honlap szempontjából mindig kitüntetett szereppel bírnak a helyi érdeklődők, akiknek viszont több forrás is rendelkezésre állhat, így az itteni információk elégtelensége esetén könnyen elfordulnak a honlaptól. Számos egyéb szempont is érvényesülhet, amikre itt és most inkább nem térnék ki. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#40) Nagy Piros jún :45 Válasz #41 Kedves Bencsiki, Megértem ha a hosszuheteny.hu oldal látogatottságáról ilyen módon nem nyerhető ki adat, köszönöm a választ! E tény ellenére azonban azt gondolom, hogy valamilyen jellegű irányszámokra és azok rendszeres közlésére mindenképpen szükség van amikor a település az interneten történő kommunikációját bármilyen szempontból értékeljük. Bármilyen információ természetesen helyet tud kapni egymás mellett a webes felületeken, az már részben technika, anyagiak, célok és érdekek kérdése, hogy melyek kerülnek előtérbe. Szép napot! Válasz 'Bencsiki ' üzenetére (#36) Nagy Piros jún :39 Válasz #40 Kedves "tao", köszönöm! Számomra kicsit meglepőek ezek az adatok, egyrészt mert azt gondoltam magasabb számokat látok HH vonatkozásában, másrészt nincs viszonyítási alapom ebben a kérdésben. Szép napot! Válasz 'tao' üzenetére (#37) Nagy Piros jún :36 Válasz #39 Várjuk! Köszönjük! Válasz 'Bencsikné' üzenetére (#38) Bencsikné jún :09 Válasz #38 A hosszuheteny.hu látogatottságának nincs sok köze a honlap látogatottságához, mert nem tartalmazza a direktben a -ra látogatók számát. Az üzemeltető most jár utána, hogy lehet -e valamilyen statisztikát kicsiholni a rendszerből. Válasz 'tao' üzenetére (#37) tao jún :56 Válasz #37 Kedves Piros! (Tájékoztató adatok forgalmáról)

9 Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#35) Bencsiki jún :47 Válasz #36 Szia Piros! Megkérdeztük a szolgáltatót és azt a választ kaptuk, hogy ők sem a szerver, sem a honlap látogatottságát nem mérik. A szerver látogatottságáról még tudnának adatokat adni, de a honlapunk látogatottságáról - mivel a kistérségből igen sok helység tartja itt a honlapját -

10 nem. A hosszuheteny.hu honlap látogatottságáról talán Gulyás Tamás tudna valamit mondani, ő regisztrálta és adminisztrálja a honlapot. A hosszuheteny.hu lap nem csinál semmi mást, minthogy átírányítja a forgalmat a hosszuheteny.ekisterseg.hu -ra ugyanis az önkormányzat honlapja lasssan másfél éve itt van. Így a hosszuheteny.com és a hosszuheteny.hu honlapok forgalmát összehasonlítani ab start értelmetlen. Magánvéleményem az, hogy jól megfér a két honlap egymás mellet, sőt a falu egyéb honlapjai honlapja mellet is. Üdv: I. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#35) Nagy Piros jún :52 Válasz #35 Milyen a Hosszúhetény honlap látogatottsága? tao jún :05 Válasz #34 Kedves Franciska! A husszuheteny.hu lap látogatottsága esetenként felszalad úgy alkalom/napra, hosszabb idő átlagában 10 megt./nap körüli. Természetesen ebbe még a fórum is "besegíthet", mivel néhány fórumozó valószínűleg a honlapon keresztül juthat ide. Egyébként a kérdésre részemről jelenleg több figyelmet nem kívánok fordítani. Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#33) H.H.Franciska jún :58 Válasz #33 Miért gondolod gyengébbnek? Jól kiegészítik egymást a Dávidékéval. Válasz 'tao' üzenetére (#31) Bencsiki jún :04 Válasz #32 Megtennéd, hogy közzé teszed a konkrét adatokat? Tényleg érdekelne, hogy hányan is látogatják a településünk honlapját. Válasz 'tao' üzenetére (#31) tao jún :50 Válasz #31 Nincs számottevő különbség, bizonyos értelemben még gyengébb. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#29) H.H.Franciska jún :28 Válasz #30 Szerintem egyelőre magasabb a látogatottsága, mert mindenki azt ismeri. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#29) Nagy Piros jún :37 Válasz #29 Vajon Hosszúhetény község honlapjának milyenek az irányszámai? Nagy Piros jún :36 Válasz #28 Dávid, köszönjük a részletes tájékoztatást, további jó munkát, minden jót kívánok!

11 Válasz 'Kovács Dávid' üzenetére (#26) H.H.Franciska jún :34 Válasz #27 Köszi Dávid a részletes statisztikát. Gratulálok hozzá! Csak így tovább! Kovács Dávid jún :52 Válasz #26 Kedves Piros és Franciska és fórumozók! Az elmúlt 6 hónap alapján az alábbi statisztika áll rendelkezésre: Oldalmegtekintések: Látogatások: Oldal/látogatás: 2,15 Látogatás átl. időtartama: 00:01:50 Visszafordulások aránya: 67,30% Új látogatások: 46,87% A facebook profilnak havi ~250 látogatója van. További szép napot! H.H.Franciska jún :35 Válasz #25 Gyanítom, hogy több pletyka indul abból, ha "megemlítés szinten" árulják a házat, mintha hirdetésekben. Na, de különben igazad van, valóban képtelenség ennyi házra vevőt találni sajnos és mindenkinek jogában áll olyan utat választani az értékesítéshez, amilyet csak szeretne. tao jún :26 Válasz #24 Kedves Franciska! Nem hinném, hogy bármit félreértettem volna, csak néhány általánosítást írtam. Ismerek én is jó néhány, különböző okokból árult házat, de minden élethelyzet kicsit más és más. Még vevőt keresni is sokan, sokféle módon kezdenek, egyébként lokális hirdetésekben vevőt ennyi ingatlanra szerintem igen nehéz lenne találni. Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#23) H.H.Franciska jún :13 Válasz #23 Úgy érzem félreértettél valamit tao. Sajnos azok, akik kedvezőtlen vagy szomorú körülmények miatt árulják a házat főleg kénytelenek meghirdetni, nem? Válasz 'tao' üzenetére (#19) Nagy Piros jún :24 Válasz #22 Szia Franciska! Ha Dávid legközelebb erre jár, akkor biztosan elárulja a látogatottságát az oldalnak. Véleményem szerint mindenképpen jó lenne a lakosságnak, a településen a közért tenni vágyóknak, a vezetőségnek, a vendégfogadóknak, a helyi intézmények munkatársainak több figyelmet szentelni e webes felületnek is, hiszen ha bárki bárhol a világon a település nevére rákeres, akkor a falu honlapjával egyidejűleg a Hosszúhetény Online is megjelenik. Mivel

12 tartalmukban különböznek így például az ide látogatni szándékozó néha csak félinformációban részesül, például a helyi vállalkozók által nyújtott szolgáltatásokat sem ismerheti meg maradéktalanul. Szép estét! Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#21) H.H.Franciska jún :25 Válasz #21 Szia Piros! Nem tudom hányan látogatják az oldalt, de engem is érdekelne. Sokan még nem hallottak róla, legalábbis az ismeretségi körömben ezt tapasztaltam. Igyekszem népszerűsíteni, ahogy tudom, mert tetszik, hogy folyamatosan friss információkat tesznek közzé Dávidék. Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#20) Nagy Piros jún :37 Válasz #20 Kedves Franciska! Jó hír, hogy szimpatizálsz az oldallal:) Tudsz a látogatottsági rátáról? Szép estét! Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#18) tao jún :26 Válasz #19 Azért ez nem ilyen egyszerű. Egy ház eladása komoly esemény a család életében különösen akkor, ha olyanok teszik, akiknek az hosszú időn keresztül otthonául szolgált. Ha úgy adnak el egy házat, hogy helyette másik otthont kell keríteni, annak okai bizony igen komolyak lehetnek, amit írsz, az inkább üresen álló, vagy valamilyen okból feleslegessé váló ingatlanokra igaz. A szám lehet, hogy kicsit túlzó, de a faluban valóban meglehetősen számos ingatlantól válna meg gazdája, de sajnos ez sokszor kényszerből történik. Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#18) H.H.Franciska jún :31 Válasz #18 Gondolod, hogy bátorság kérdése, hogy hirdessék a házakat? Mit lehet ezen pletykálni? Aki el akarja adni, azt miért érdekli, hogy miket beszélnek mások? Komlói Újságnak, de abban a formájában, ahogy hosszú évekig működött, már megszűnt sajnos. A Hosszúhetény Online nem áll távol tőlem, maradjunk ennyiben.:) Válasz 'Nagy Piros' üzenetére (#12) H.H.Franciska jún :24 Válasz #17 Igen, az általánosítás felmerülhet és már fel is merült problémaként. Az üdvözlést nem merem megköszönni, nehogy Károly fórumozótársunk fülét sértse. :) Válasz 'tao' üzenetére (#11) Nagy Piros jún :56 Válasz #16 Franciska, Te "eltűntél" egy időre? :) Én is örülök a visszatérésednek! Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#10) Nagy Piros jún :55 Válasz #15

13 Kedves Dávid, ugye szó volt már a moderáció hasznosságáról? Néha tényleg nem árt ha van:) Egyéb fórumos közegekben általában milyen tartalmak nemkívánatosak? ( Csak úgy minden személyeskedéstől mentesen:) Minden jót, Piros P.S.: Ügyesen csináljátok a honlapot! Válasz 'Kovács Dávid' üzenetére (#9) MZperX jún :52 Válasz #14 Megköszönni valamit nem kerül semmibe, mégis igen sokat ér. Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#10) Nagy Piros jún :51 Válasz #13 Károly, próbálom értelmezni a gondolatait... Válasz 'Károly' üzenetére (#4) Nagy Piros jún :50 Válasz #12 Szia Franciska! Talán egyszer már beszéltünk erről, de igen, úgy tűnik kb. minden 10. ház eladó. Az országos ingatlanportálokon kb. 30 hirdetés található és a többi irodáknál illetve még nem "vállalták" a tábla kirakását, hisz az esetleges pletykákra ad okot. Hosszúhetény Online: öröm, hogy neked is elnyerte a tetszésed a lap, ha vannak ötleteid a további hasznosításra, akkor azokat szerintem szívesen fogadnák! Melyik újságnak is dolgoztál? Vagy még jelen idő? Minden jót, Piros Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#3) tao jún :31 Válasz #11 Kedves Franciska! Megszólalásod szó szerint teljesen igaz, egyébként tartalma szerint részben téves. Mindenesetre a szimpátia olyan dolog, hogy pusztán emiatt bántani bárkit felesleges, azon nincs mit szégyellni. Az viszont igen nagy hiba, hogy egyetlen jelenségből próbálsz általánosítani akár valami mellett, vagy valamivel szemben. Magánemberként ez csak személyes gond, nyilvánosság előtt viszont lehetnek folyományai is. Egyébként személy szerint örülök visszatértednek. Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#10) H.H.Franciska jún :17 Válasz #10 Egyébként ez akkor egy jó egybeesésnek tűnik, hogy ez a hobbijuk Dávidéknak, nekünk pedig hasznos a tevékenységük. Csak így tovább, éljenek a hobbijuknak. Az pedig alaptulajdonság kellene, hogy legyen, ha valaki tesz valamit értem vagy másokért, akkor azt megköszönöm. Ha ez nyalakodás, akkor legyen az. Kovács Dávid jún :35 Válasz #9 Köszönöm Károly! Én is nagyra értékelem a fórumon végzett tevékenységed ez aztán hasznosabb és közösségépítőbb tevékenység!

14 Károly jún :44 Válasz #8 Ja, és még valamit! Ha elkezdte a köszöngetést, akkor úgy lenne igazságos, ha sorra venné a többi megköszönni valót is, senkit és semmit ki nem felejtve, amiben sokkal fontosabb dolgok vannak, mint K. Dávid hobbija. Egy ország építőköve nem a nyaldosás, mint amúgy biztosan tudja. Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#5) ManX jún :44 Válasz #7 A sajátodat minek neveznéd? Válasz 'Károly' üzenetére (#6) Károly jún :40 Válasz #6 Nekem a maga nyalakodása a gusztustalan! Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#5) H.H.Franciska jún :51 Válasz #5 Ezért tart itt az ország, ahol tart, mert tele van ilyen emberekkel. Legjobb senkinek semmit megköszönni, ugye kedves Károly? Gusztustalanok a hozzászólásai. Válasz 'Károly' üzenetére (#4) Károly jún :02 Válasz #4 Ez egy nagy marhaság, azért szórakoznak az interneten, a számítógép előtt, mert ehhez van kedvük. Ha mindenkinek megköszönnénk, hogy azt csinál, amihez kedve van, másból sem állnánk. Az igazi segítség nem igényli a köszönetet. Továbbra is egymás nyaldosására ott van az intim szoba. Válasz 'H.H.Franciska' üzenetére (#3) H.H.Franciska jún :29 Válasz #3 Gondolod, hogy nincs eltúlozva az a megállapítás, hogy minden 10. ház eladó? Ha így van, mi lehet az oka ennek? A Hosszúhetény Online tényleg szuper és minden esetben köszönet illeti azokat, akik önkéntes munkában végeznek ilyen összetett feladatot, mint ennek a honlapnak is az üzemeltetése. Nagy Piros jún :14 Válasz #2 Ingatlanunkat eladásra hirdetjük, mely a Hosszúhetény Online oldalán rendkívül gyorsan, igényesen és térítésmentesen megjelent! Ezúton köszönjük az oldal üzemeltetőinek a lehetőséget és bízunk benne, hogy egyre többen élni fognak e lehetőséggel, hiszen a településen gyakorlatilag kb. minden 10. ház eladó, csak éppen nincs a köztudatban...márpedig az ilyen esetekben is, az információ alapvető!hirdetési lehetőség a Hosszúhetény Online felületén. Nagy Piros jún :25 Válasz #1 Ezúton gratulálok a Hosszúhetény Online létrehozóinak és működtetőinek, Kovács Dávidnak és Jakab Józsefnek weboldalukhoz! Rendkívül kellemes megjelenítésben, igényesen és gyorsan állnak a köz szolgálatában, továbbra is sok sikert kívánok munkájukhoz! Hosszúhetény lakossága és az itt bármilyen szintű közösségformáló pozícióval rendelkezők talán szélesebb körben is használhatnák e felületet, hiszen a

15 megfelelő kommunikáció reméljük még mindig mindenkinek elemi érdeke. Szép napot!

Zengő újság. ZM 2012. jún. 28. 13:19 Válasz #47 2012.jun.jkv. Zengő

Zengő újság. ZM 2012. jún. 28. 13:19 Válasz #47 2012.jun.jkv. Zengő Zengő újság ZM 2012. jún. 28. 13:19 Válasz #47 2012.jun.jkv. Zengő tao 2011. dec. 15. 09:01 Válasz #46 A nyilvánosság természetesen sok dolgon segíthet, de ez a segítség nem mindig érdeke mindenkinek,

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Összesen 135 válasz érkezett Összegzés

Összesen 135 válasz érkezett Összegzés Összesen 135 válasz érkezett Összegzés ügyfélfogadási, rendelési ideje? Mennyire tudja azt összeegyeztetni munkaidejével? - Polgármesteri Hivatal Megfelelő, egyáltalán nem okoz gondot 83 61% Néha gondot

Részletesebben

A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet

A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet (Népszava 2009. február 27.) Dobjuk félre a meglévő fogalmakat és határokat, mert nem működnek - mondja Kállai Ernő. A nemzeti és etnikai kisebbségi

Részletesebben

Könnyű e integrálódni?!

Könnyű e integrálódni?! Könnyű e integrálódni?! Kulturális televízió és tematikus kulturális promóció az Interneten Márkus Csilla Elnök Kultúra és Művészet Mindenkinek Közhasznú Egyesület e-kultúra konferencia Budapest, 2009.

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2012. JANUÁR 11-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2012. JANUÁR 11-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2012. JANUÁR 11-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE Köszöntöm az Országos Választási Bizottság ülésén megjelenteket. Megállapítom, hogy az Országos Választási Bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: Turóczi Hajnalka jegyző Macsóné Pálfalvi Mária ig.oszt.vezető. Megjelentek kb 15 fő tiszalúci lakos

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: Turóczi Hajnalka jegyző Macsóné Pálfalvi Mária ig.oszt.vezető. Megjelentek kb 15 fő tiszalúci lakos JEGYZŐKÖNYV Készült Tiszalúc Nagyközség Képviselő-testületének 2011. április 7- napján a Községháza tanácskozó termében megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Majdanics László polgármester

Részletesebben

Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi

Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 17-én 16.00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u 59. 10-A/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-én a bezi Községházban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A bizottság 3 igen egyhangú szavazattal (3 fő bizottsági tag volt jelen a szavazáskor) az alábbi napirend tárgyalását fogadta el:

JEGYZŐKÖNYV. A bizottság 3 igen egyhangú szavazattal (3 fő bizottsági tag volt jelen a szavazáskor) az alábbi napirend tárgyalását fogadta el: V á r o s K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t E g é s z s é g ü g y i és S z o c i á l i s B i z o t t s á g 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/260, Fax: 06 23 310-135 E-mail:

Részletesebben

Hogyan vezesd jól a céged? 1/12 Írta: Dr. Nemes Imre

Hogyan vezesd jól a céged? 1/12 Írta: Dr. Nemes Imre Hogyan vezesd jól a céged? 1/12 Hogyan vezesd jól a céged? 2/12 HOGYAN VEZESD JÓL A CÉGED? Miről szól ez az írás? Cégvezetőként számos dologra kell odafigyeled azért, hogy a piac diktálta versenyben, a

Részletesebben

Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Köszönetnyilvánítás jó és rossz akaróimnak: Nem egy szokványos köszönet

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. Járási hivatal kialakításával kapcsolatosan Dömösről és Pilismarótról átadandó státuszok tekintetében kötött megállapodás jóváhagyása

Jegyzőkönyv. 2. Járási hivatal kialakításával kapcsolatosan Dömösről és Pilismarótról átadandó státuszok tekintetében kötött megállapodás jóváhagyása Jegyzőkönyv Készült: 2012. október 25-én megtartott rendes üléséről Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselők Dr. Szabó Attila jegyző Jegyzőkönyvvezető:

Részletesebben

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM?

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? Kizárólag ingatlan eladóknak szóló tanulmány! MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? - avagy honnan tudjuk, mikor adjuk túl olcsón és mikor túl drágán? - Ismerje meg azt a módszert, mellyel lézer pontossággal

Részletesebben

Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu

Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu Ügyszám: Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu JEGYZŐKÖNYV mely készült Ságvár község képviselő-testületének 2011. április

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

VITORLÁS ÉLMÉNYFOTÓZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT

VITORLÁS ÉLMÉNYFOTÓZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT VITORLÁS ÉLMÉNYFOTÓZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT Szervező A nyereményjáték ( játék ) szervezője ( szervező ) Sztrelcsik Zoltán fotós. A játékba a szervező további nyereményeket, vagy kedvezményeket

Részletesebben

Vállalkozás alapítás és vállalkozóvá válás kutatás zárójelentés

Vállalkozás alapítás és vállalkozóvá válás kutatás zárójelentés TÁMOP-4.2.1-08/1-2008-0002 projekt Vállalkozás alapítás és vállalkozóvá válás kutatás zárójelentés Készítette: Dr. Imreh Szabolcs Dr. Lukovics Miklós A kutatásban részt vett: Dr. Kovács Péter, Prónay Szabolcs,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 09-én de. 09 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 2015. február 25-i üléséről 3/2015.

JEGYZŐKÖNYV. Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 2015. február 25-i üléséről 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. február 25-i üléséről 3/2015. 1 Készült: Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő testülete - 2015. február 25-én megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bükkszék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 24-én, 17.00 órakor tartott falugyűlésén és közmeghallgatásán Jelen vannak: Zagyva Ferencné polgármester

Részletesebben

Irányítószámok a közigazgatás szürke zónájában

Irányítószámok a közigazgatás szürke zónájában Dr. Va rga Á dá m mb. oktató Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Alkotmányjogi Tanszék, Közigazgatási Jogi Tanszék Irányítószámok a közigazgatás szürke zónájában Bevezetés Van egy

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 2012. július 11-én, 9.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: FFB/23-1/2013. FFB-6/2013. sz. ülés (FFB-116/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: FFB/23-1/2013. FFB-6/2013. sz. ülés (FFB-116/2010-2014. sz. ülés) Ikt. sz.: FFB/23-1/2013. FFB-6/2013. sz. ülés (FFB-116/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának 2013. március 25-én, hétfőn, 9 óra 40 perckor a Képviselői

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke dr. Keresztúri Farkas Csaba a bizottság

Részletesebben

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu 23-2/2012. JEGYZŐKÖNYV Balajt község önkormányzati Képviselő-testületének 2012. évi január hó 25. napján, szerda 10

Részletesebben

Nyílt Lapok 2007/3 Az Echo Innovációs Műhely munkatanulmány sorozata

Nyílt Lapok 2007/3 Az Echo Innovációs Műhely munkatanulmány sorozata Az Echo Innovációs Műhely munkatanulmány sorozata Az ifjúsági szolgáltatások hálózati rendszerének és projekttervezési eszközeinek regionális sajátosságai valamint a forrás-allokáció stratégiai kérdései

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi

Részletesebben

A Lánchíd Rádió 2011. április 15-én elhangzott műsora

A Lánchíd Rádió 2011. április 15-én elhangzott műsora A Lánchíd Rádió 2011. április 15-én elhangzott műsora Kovács Anita (felvezető női hang): Az Irhás árok Budapest egyik szép kirándulóhelye, de azoknak, akik ott laknak, bizony okoz bizonyos problémákat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV amely készült a József Attila Városrészi Önkormányzat 2016. március 21-én 9.00 órakor tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV amely készült a József Attila Városrészi Önkormányzat 2016. március 21-én 9.00 órakor tartott rendkívüli üléséről Budapest, Főváros IX. Kerület Ferencvárosi Önkormányzat József Attila Városrészi Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV amely készült a József Attila Városrészi Önkormányzat 2016. március 21-én 9.00 órakor tartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi

Részletesebben

Erasmus Albiban (Franciaország)

Erasmus Albiban (Franciaország) Erasmus Albiban (Franciaország) Prunariu Andrea PPKE-JÁK 2012 Előzmények Tavaly, 2011 szeptemberében az iskola meghirdetett egy pótjelentkezést a tavaszi félévre az Erasmus keretein belül. Mivel már egy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2012. április 5-én megtartott üléséről Hozott döntések: 21/2012. számú határozat napirend elfogadásáról 22/2012. számú határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Község, Pálmonostora Község és Gátér Község Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 13-án a Körjegyzőségi Hivatal Pálmonostori Kirendeltsége

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Hozott határozatok: 13/2013.(III.11.) 14/2013.(III.11.) 15/2013.(III.11.) 16/2013.(III.11.)

Részletesebben

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111 TARTALOM Köszönetnyilvánítás 7 Előszó 9 Bevezetés (később nem ismétlődő információk) 11 I. Csajozás, avagy ismerkedési és hódítási alapismeretek 19 I.1. Belső világod 20 I. 1. A. Küzdd le a félelmeidet!

Részletesebben

Mi a Creative Commons? Amit kihoznak belőle...

Mi a Creative Commons? Amit kihoznak belőle... Mi a Creative Commons? Amit kihoznak belőle... A Creative Commons témáját körbejáró kerek-asztal beszélgetés alapjául szolgáló MIE vitaanyag 2006. október 9-én az it.news.hu internetes honlapon nyilvánosságra

Részletesebben

készült Vének Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 5-én (hétfőn) 18,00 órai kezdettel tartott közmeghallgatásán

készült Vének Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 5-én (hétfőn) 18,00 órai kezdettel tartott közmeghallgatásán VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Vének Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 5-én (hétfőn) 18,00 órai kezdettel tartott közmeghallgatásán HATÁROZATOK:

Részletesebben

Rendszerterv. 1. Funkcionális terv. 1.1. Feladat leírása:

Rendszerterv. 1. Funkcionális terv. 1.1. Feladat leírása: Rendszerterv 1. Funkcionális terv 1.1. Feladat leírása: A feladat egy GPS-képes eszközökön futó alkalmazás, illetve ennek szerver oldali párjának létrehozása. A program a szerveren tárolt adatbázis alapján

Részletesebben

A nem önkormányzati fenntartásban működő médiumok Szentes városában.

A nem önkormányzati fenntartásban működő médiumok Szentes városában. Szentes Város Polgármestere 6600 Szentes, Kossuth tér 6. sz. Témafelelős: Mihály Béláné Ikt.szám: P-3892/2012. Tárgy: Az önkormányzat által adott költségvetési támogatások és a támogatott médiumok helyzetének

Részletesebben

Urbán Ágnes. Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel

Urbán Ágnes. Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel Urbán Ágnes Politikai és gazdasági nyomásgyakorlás a médiában, vállalatvezetői szemmel És mi, vessenek meg érte, nem ugrottunk félre a pénz elől. írta közleményében Németh Péter, a Népszava főszerkesztője

Részletesebben

Jelentés az»erdélyi Múzeum«1941 1943. ^vi működéséről

Jelentés az»erdélyi Múzeum«1941 1943. ^vi működéséről tott és fájdalmasan nélkülözött intézményeinkkel ápoljuk a lelki összetartozást, jó sorsunkban ne feledkezzünk meg róluk, amikor azok a megpróbáltatás nehéz idejét élik, a felelőségérzetet, mellyel ezeknek

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont

Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont Előterjesztés a Képviselő-testület 2014. december 16. napján tartott ülésén 6. napirendi pont Tárgy: Beszámoló a Közös Hivatal tevékenységéről Tisztelt Képviselő-testület! A Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ

KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ Második esély típusú intézmények és programjaik Az Equal program keretén belül szervezett Fiatalok Tematikus Hálózat megbízásából a tanulmány szerzői arra vállalkoztak, hogy átfogó

Részletesebben

J e g y zőkönyv FFB-18/2011. (FFB-37/2010-2014.)

J e g y zőkönyv FFB-18/2011. (FFB-37/2010-2014.) FFB-18/2011. (FFB-37/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának 2011. június 6-án, hétfőn, 8 óra 36 perckor a Képviselői Irodaház V. emelet 567. számú tanácstermében

Részletesebben

A BOHÓCCIPÕS CSODACIPÉSZ MOLNÁR ERNÕ CIPÉSZ

A BOHÓCCIPÕS CSODACIPÉSZ MOLNÁR ERNÕ CIPÉSZ Vállalok javítást is, amit fõleg a környékbeli idõsek szoktak kérni. Igyekszem olcsón dolgozni, de a kisseb munkákért még így sincs szívem pénzt kérni A BOHÓCCIPÕS CSODACIPÉSZ MOLÁ EÕ CIPÉSZ A MÚLÓ IDÕ

Részletesebben

M ár meg isházasodik, ha tizenöt-tizenhat éves

M ár meg isházasodik, ha tizenöt-tizenhat éves M ár meg isházasodik, ha tizenöt-tizenhat éves Mióta van itt, itt született T-n? Én T-n születtem, idevalósi vagyok, és1989 júniusától vagyok iskolaigazgató. Hány roma gyerek jár körülbelül az iskolába

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v az Országos Kisebbségi Bizottság 2008. december 16-án, kedden, 11 órakor az Oktatási és Kulturális Minisztérium (Budapest V. Szalay utca 10-14.) 610. számú tárgyalójában megtartott

Részletesebben

Helyi emberek kellenek a vezetésbe

Helyi emberek kellenek a vezetésbe Varga László Helyi emberek kellenek a vezetésbe Ön szerint minek köszönhető, hogy az hetvenes-nyolvanas években egy sokszínű és pezsgő kulturális élet tudott létrejönni Kecskeméten? Milyen szerepe volt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívott: Fedorné dr. Fráter Zsófia Címzetes főjegyző Stumpf Imréné osztályvezető

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívott: Fedorné dr. Fráter Zsófia Címzetes főjegyző Stumpf Imréné osztályvezető Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szám:8-15/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testületi ülésén. A Képviselő-testületi ülés helye: 3980 Sátoraljaújhely,

Részletesebben

Kompetencia és performancia /Egy útkeresés tapasztalatai/

Kompetencia és performancia /Egy útkeresés tapasztalatai/ Kompetencia és performancia /Egy útkeresés tapasztalatai/ Oktatáspolitikai alapdokumentumok kívánják meg a ma iskolájától, hogy mielőbb jusson túl azon a tartalmi és módszertani váltáson, amit már maga

Részletesebben

J e g y zőkönyv FFB-3/2011. (FFB-22/2010-2014.)

J e g y zőkönyv FFB-3/2011. (FFB-22/2010-2014.) FFB-3/2011. (FFB-22/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának 2011. február 14-én, hétfőn, 9 óra 8 perckor a Képviselői Irodaház V/515. számú tanácstermében megtartott

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Napirendi javaslat 4

Tartalomjegyzék. Napirendi javaslat 4 Ikt. sz.: MB/121-1/2012. MB-34/2012. sz. ülés (MB-82/2010-2014. sz. ülés) J e g y z ő k ö n y v az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának 2012. október 31-én, szerdán 9 óra 3 perckor a Képviselői Irodaház

Részletesebben

""Juhász Orsolya, Projekt107, 2015.03.30., projektnap értékelése 10. évfolyam 7. csoport"" kérdőív

Juhász Orsolya, Projekt107, 2015.03.30., projektnap értékelése 10. évfolyam 7. csoport kérdőív ""Juhász Orsolya, Projekt107, 2015.03.30., projektnap értékelése 10. évfolyam 7. csoport"" kérdőív A kitöltők statisztikai adatai: A válaszadók létszáma: 13 Az eredmények összefoglalása 1. Kedves Résztvevő!

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V

J E G Y Z Õ K Ö N Y V J E G Y Z Õ K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselõ-testületének 2010. szeptember 6-i ülésérõl a Makád és Lórév Körjegyzõségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária Kocsis

Részletesebben

Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez

Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez Dr. Benedek Dezső Tudásra van szükségünk a túléléshez Mindenki számára világos, hogy új világrend van kialakulóban. Az óra ketyeg, az átállás közeledik attól függetlenül, hogy mennyi skandallumot, komplikációt

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. április 11-én a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. JEGYZŐ KÖNYV Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti tárgyalóterme

Részletesebben

2008. április, II. évfolyam 3. szám INTERJÚ HR CSEMEGÉK. belülrôl

2008. április, II. évfolyam 3. szám INTERJÚ HR CSEMEGÉK. belülrôl 2008. április, II. évfolyam 3. szám INTERJÚ Fekete Balázzsal, a Nestlé Hungária Kft. toborzási specialistájával HR CSEMEGÉK A Munkaügyi Közvetítôi és Döntôbírói Szolgálat belülrôl Interjú Rigler Diánával,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 210. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gádoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. október 8-án 11 órától megtartott soron kívüli ülésén Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza Tanácskozó terme

Részletesebben

ÁRULÓK MINDENHOL AKADNAK

ÁRULÓK MINDENHOL AKADNAK ÁRULÓK MINDENHOL AKADNAK Köztudomású, hogy a triamoni és párizsi "békeszerzœdések" az erœszakra, nem jogokra, igazságra épültek. Igy történt az, hogy Csehszlovákia-Szlovákia érdemtelenül jutott a Felvidék

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről Psz/51/7/2015.ny. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről 39/2015. (V.27.) sz. Képviselőtestületi Határozat 40/2015.

Részletesebben

J e g y zőkönyv EL-2/2011. (EL-2/2010-2014.)

J e g y zőkönyv EL-2/2011. (EL-2/2010-2014.) EL-2/2011. (EL-2/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Egészségügyi bizottsága Ellenőrző albizottságának 2011. április 27-én, szerdán, 12 óra 03 perckor a Képviselői Irodaház V. emelet 567. számú

Részletesebben

A földügyi szakigazgatás és a HM ingatlanok specialitásai

A földügyi szakigazgatás és a HM ingatlanok specialitásai Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. Jogi Divízió Ingatlanértékesítési Osztály A földügyi szakigazgatás és a HM ingatlanok specialitásai Sándor József ingatlanértékesítő

Részletesebben

E D V I N Írta Korcsmáros András

E D V I N Írta Korcsmáros András E D V I N Írta Korcsmáros András A színen a Fiú, aki egy padon ül, majd előveszi a telefonját. Szia! Én vagy az, Dávid! Most hallasz? Nem? Na és most? Nagyszerű! Minden rendben. Nem, nincs baj. Éppen ebédszünetem

Részletesebben

LEGFÉLTETTEBB INGATLANOS TITOK

LEGFÉLTETTEBB INGATLANOS TITOK Kizárólag Ingatlanértékesítıknek szóló tanulmány! 3 LEGFÉLTETTEBB INGATLANOS TITOK - avagy mit tegyél, hogy hamarosan a legjobb ingatlanosok között találd magad? - Milyen szabályokat érdemes betartanod,

Részletesebben

Gyakori kérdések és. válaszok. az internetes vásárlás. témaköréből

Gyakori kérdések és. válaszok. az internetes vásárlás. témaköréből Gyakori kérdések és válaszok az internetes vásárlás témaköréből Budapest, 2016. május 13. BEVEZETÉS Ma már számtalan különböző webáruház kínál termékeket eladásra a fogyasztóknak, ezzel kényelmes lehetőséget

Részletesebben

JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET

JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET I. évfolyam, 1. szám Május, Június Akarod hallani a jó hírt? Eljött hozzám még bűnben éltem Eljött hozzám még bűnben éltem, s romokban elhevert az életem, most már megtértem

Részletesebben

Az európai romastratégia

Az európai romastratégia Bene Márton Az európai romastratégia Az Európai Unió ebben a félévben szeretne elfogadni a régóta szorgalmazott romastratégiát, amelyik a magyar EU elnökségnek is kiemelt prioritása. Nagyon úgy tűnik,

Részletesebben

Jegyzőkönyv lakossági fórumról

Jegyzőkönyv lakossági fórumról Budaörsi Városfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 134. Telephely: 2040 Budaörs, Szabadság út 133. fszt. 6. Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-109561; Adószám: 13799676-2-13

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Humánerőforrások Bizottság rendes, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Humánerőforrások Bizottság rendes, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Humánerőforrások Bizottság rendes, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske, Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. november 26. 14 00 óra Az ülésen megjelent

Részletesebben

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban?

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? A Jövô diákja Felkelni nehéz dolog, fél hét elôtt sosem sikerül. Az indulásig hátra lévô fél óra arra ugyan elég volna, hogy magamra rángassak valamit, aztán

Részletesebben

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond?

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Az emberi figyelem nemegyszer elsiklik kisebb-nagyobb dolgok felett. Nagyon gyakran előfordul, hogy valamit bonyolultnak gondolunk, holott végtelenül

Részletesebben

Vasúti Érdekegyeztető Tanács

Vasúti Érdekegyeztető Tanács Vasúti Érdekegyeztető Tanács Elnök: Üdvözlök mindenkit a mai Vasúti Érdekegyeztető Tanács ülésen. Kérdezném, hogy a mai VÉT-nek adjunk-e egy időkorlátot, meddig tervezzük a mai VÉT ülést tartani. Tessék?

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-7/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. augusztus 29-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az Eplény, Veszprémi

Részletesebben

J e g y zőkönyv AIÜB-V-1/2010. AIÜB-V-1/2010-2014.

J e g y zőkönyv AIÜB-V-1/2010. AIÜB-V-1/2010-2014. AIÜB-V-1/2010. AIÜB-V-1/2010-2014. J e g y zőkönyv az Országgyűlés az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága az országgyűlési képviselők számának csökkentéséhez szükséges választójogi reformot

Részletesebben

Kedves Bánkis! Bánki HÖK

Kedves Bánkis! Bánki HÖK Kedves Bánkis! Mindenek előtt engedd meg, hogy gratuláljunk a sikeres felvételidhez iskolánkba! Ezzel akaratodon kívül is csatlakoztál egy olyan közösséghez, amely csak a javadra válhat tanulmányaidban

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

Heels on Wheels - Szűkítés és pozícionálás Egy sikertörténet és érdekes esettanulmány Weiser István marketingstratégától

Heels on Wheels - Szűkítés és pozícionálás Egy sikertörténet és érdekes esettanulmány Weiser István marketingstratégától MARKETINGSTRATÉGIA - WEISER ISTVÁN CIKKE Heels on Wheels - Szűkítés és pozícionálás Egy sikertörténet és érdekes esettanulmány Weiser István marketingstratégától Weiser István marketingstratéga, Wermer

Részletesebben

Az ülésen született döntések jegyzéke: Határozatok:

Az ülésen született döntések jegyzéke: Határozatok: 1 JEGYZŐKÖNYV CSÓR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. DECEMBER 11-ÉN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL 2 Az ülésen született döntések jegyzéke: Határozatok: 160/2009. (XII. 11.) számú határozat a székesfehérvári

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről. Ügyszám: 23-36/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld. Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2006. november 03-án 13.00 órai kezdettel megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2006. november 03-án 13.00 órai kezdettel megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2006. november 03-án 13.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor József polgármester, Révay István alpolgármester,

Részletesebben

Építési engedélyezési eljárások TERC Kft., Budapest, 2013.

Építési engedélyezési eljárások TERC Kft., Budapest, 2013. Mednyánszky Miklós Építési engedélyezési eljárások TERC Kft., Budapest, 2013. Mednyánszky Miklós, 2013 TERC Kft., 2013 A könyv részeit vagy egészét közölni a szerzőre és a kiadóra vonatkozó adatok feltüntetése

Részletesebben

DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET

DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET 13. Ha megnyerte, nehogy vigye! Egyre kevésbé tudok a küldetésemre koncentrálni. Lehet, hogy az illuzionista megsejtette, hogy a nyomában vagyok, és mindenféle

Részletesebben

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk.

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk. Konferálók - a HIT Rádió délutáni műsora HIT Rádió, www.hitradio.hu (KE Körtvélyfáy Eszter riporter, LE - Loványi Eszter és KZS - Kovács Zsuzsanna KE - A kutya az ember legjobb barátja. tarja a mondás,

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az ikrek nevelése R.: - Önt talán azért is érdekli az ikerkutatás, az ikergyerekek világa és élete, mert Ön is egy iker, ikerpár egyik tagja. Önök egypetéjû ikrek, vagy kétpetéjû ikrek? Métneki Júlia,

Részletesebben

Napirend. Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Napirend. Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sáránd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 4272 Sáránd, Nagy u. 44. Tel: 52/374-104 Tel/Fax: 52/567-209 e-mail: sarandph@t-online.hu, sarandph@gmail.com Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 19-én 16 órára összehívott rendkívüli testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

-2- Bene Istvánné: A kertjük végében egy területen folyik a kátrány. Nyáron a szaga is elviselhetetlen. Kérdi, mit lehet tenni?

-2- Bene Istvánné: A kertjük végében egy területen folyik a kátrány. Nyáron a szaga is elviselhetetlen. Kérdi, mit lehet tenni? Jegyzőkönyv Készült: Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 19-én 13 órai kezdettel megtartott közmeghallgatással egybekötött falugyűléséről. Jelen vannak: Dudás Róbert polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme

JEGYZŐKÖNYV. soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme JEGYZŐKÖNYV Készült: Abádszalók Város Képviselőtestületének 2009. augusztus 19-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Az ülésen jelen voltak: Bordás Imre polgármester,

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 32-8/2011. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület 2011. június 23-ai ülésének J

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kaskantyú Község képviselő - testületének 2010. november 09. napján (kedd) 16 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kaskantyú Község képviselő - testületének 2010. november 09. napján (kedd) 16 30 órai kezdettel megtartott üléséről. Kaskantyú Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete 12/2010. Test. ül. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaskantyú Község képviselő - testületének 2010. november 09. napján (kedd) 16 30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Leiter Katalin, Emődi Sándor osztályvezetők, Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. részéről:

Jegyzőkönyv. Leiter Katalin, Emődi Sándor osztályvezetők, Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. részéről: Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2012. május 21-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kuti Istvánné alpolgármester Csabáné Varga Anikó képviselő Perger János képviselő Piros Zita képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Kuti Istvánné alpolgármester Csabáné Varga Anikó képviselő Perger János képviselő Piros Zita képviselő BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. szeptember 22. napján 11:00 órakor

Részletesebben

KÜLÖNSZÁM! B E S Z Á M O L Ó. Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről KÜLÖNSZÁM!

KÜLÖNSZÁM! B E S Z Á M O L Ó. Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről KÜLÖNSZÁM! A NYÍRLUGOSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA KÜLÖNSZÁM 2010. szeptember B E S Z Á M O L Ó Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről Ismét eltelt négy év. Az 1990. szeptember 30-i első szabad önkormányzati

Részletesebben

NEMZETKÖZI MOZGALOM AZ INTERNET SZABADSÁGÁÉRT

NEMZETKÖZI MOZGALOM AZ INTERNET SZABADSÁGÁÉRT NEMZETKÖZI MOZGALOM AZ INTERNET SZABADSÁGÁÉRT BEMUTATKOZÁS A Global Internet Liberty Campaign 1 (GILC), azaz Nemzetközi Mozgalom az Internet Szabadságáért nevû szervezetet 1996 júniusában alapították kormányzatoktól

Részletesebben