SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait."

Átírás

1 Működési szabályzat

2 Amikor 1996-ban megalapítottam az céget, egy fiatal ember voltam tapasztalatok, tőke és vállalkozói ismeretek nélkül. Abban az időben azt gondoltam, hogy mindezek elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozáshoz. Most, sok év elteltével már tudom, hogy ezek jelentéktelen dolgok és idővel rájöttem, mi volt számomra a legfontosabb: hatalmas volt a munkakedvem, a fejem tele ötletekkel, álmokkal, tervekkel és a képességgel, hogy lelkesedésemmel a megfelelő embereket tudjam magam köré vonzani. Minden vállalkozás csak annyira jó és erős, amilyen jó és erős emberek alkotják. Büszke vagyok arra, hogy az SBS TRADE rendkívül ügyes, kreatív és szorgalmas menedzserek tartják kezükben, akiknek mindegyike cégünk sikerének közös alkotója. Engedjék meg, hogy idézzem a 20. század legnagyobb cseh vállalkozóját, akinek szavai egyben az én személyes filozófiám is: "Váljatok világhírű vállalkozókká, akár gépeket gyártotok vagy burgonyát termesztetek. Induljunk ki abból a nézetből, hogy a világot azért teremtették, hogy nekünk szolgáljon és mi azért születtünk, hogy a világot szolgáljuk. Tegyük akár a legkisebb dolgot, de azt csináljuk legjobban a világon." - Baťa Tomáš Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait. Bc. Daniel Vrána, tulajdonos,és igazgató, s.r.o.

3 SBS trade Hungaria, s.r.o. - Működési szabályzat Az SBS trade Hungaria, s.r.o. és partnerei közötti jogviszony általános szerződési feltételei BEVEZETŐ. TARTALOMJEGYZÉK: 1. Általános tájékoztató 2. Fogalmak 3. SBS trade hálózat tagsága, jogok és kötelezettségek 4. Általános tudnivalók 5. Reklamációs eljárás 6. SBS üzleti terv 7. Reklámtevékenység 8. Hálózati etika, tisztességes piaci magatartás 9. Jogok, kötelezettségek, jogérvényesítés Cégünk, az SBS trade Hungaria, s.r.o. székhelye Szlovákia, Dubník más leányvállalatokkal együtt az SBS TRADE cégcsoport tagja. Az Ön üzlete és az céggel, valamint annak többi értékesítőjével történő együttműködés közös sikerének érdekében beleegyezik, hogy betartja a következő szabályokat, amelyek szükség szerint kiegészíthetők, változtathatók vagy módosíthatók. Jelen Működési szabályzat, melynek részét képezi a karrierrendszer az Üzletkötői szerződéssel, megállapodás a Cég és a Hálózati tag között. 1. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Cégünkhöz való csatlakozásával, egy életre szóló árkedvezményt szerzett termékeink megvásárlásához és forgalmazásához, egyúttal lehetőséghez jutott karrier rendszerünk segítségével jövedelemszerzésre. Az Cég székhelye Csehországban, Rádlo u Jablonce nad Nisou van, tulajdonosa Bc. Daniel Vrána úr. Cégünk előnye, más MLM hálózatokban értékesítő cégekkel szemben az, hogy a gyártás és a forgalmazás ugyanazon személy tulajdonában van, akinek érdekében áll Cége állandó fejlesztése. Üzleti szempontból ez megbízható előny. Több évtizedes múlt és tapasztalat garancia arra, hogy Ön egy stabil alapokon működő és biztos jövőképpel rendelkező Céghez csatlakozhatott.

4 Az SBS Trade egyedi, speciális technológiával gyártott divatékszereket és egy világújdonságot hologramos karkötőt és medált forgalmaz. Gyártási technológiánk fejlettségének köszönhetően egyre nagyobb a kereslet ékszereink és hologramos karkötőink iránt nemcsak Csehországban, hanem az Európai Unió más országaiban, elsősorban Magyarországon is! Az SBS Trade termékeink egyedülállóak árban és minőségben! Hálózati tagoknak elégedett vásárlókat és minél több munkatársat kívánunk! Termékeink szolgáljanak mindenki megelégedésére! 2. FOGALMAK SBS Trade Hungaria, s.r.o. (székhely: Dubník 507) - Szlovákiában bejegyzett, jogszerűen működő gazdasági társaság. Hálózati tag az a személy vagy vállalkozás (jogi személy), akinek jelentkezését az SBS Trade Hungaria, s.r.o. elfogadta és regisztrálta a rendszerbe. Szponzor az a Hálózati tag, aki személyes kapcsolatai által további Hálózati tagot (tagokat) csatlakoztat a rendszerhez, a regisztrációs száma alapján. Személyes forgalom a Hálózati tag saját nevében történő vásárlás. Csoport forgalom vagy hálózati forgalom amely a Hálózati tag alatt az üzleti tervben meghatározott mennyiségben, összesen keletkezett. Havi aktivitás az Üzleti Tervben meghatározott értékben való termék vásárlása az adott hónapban és az egyéb feladatok teljesítése a feltétele, a jutalék kifizetésének. Jutalék a saját és csoport forgalom alapján keletkezett jutalék, melynek kifizetése az SBS Trade által meghatározott feltételek teljesítése esetén történik. Pont az adott terméknek az Üzleti Terv alapján meghatározott értéke. 3. AZ HUNGARIA, S.R.O. HÁLÓZAT TAGSÁGA, JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK A regisztrált Hálózati tagok kedvezményesen vásárolhatják meg az SBS Trade termékeit. A tagság nem jelent munkaviszonyt az SBS Trade Hungaria, s.r.o. Cégnél, nem jogosítja fel a tagokat munkavégzésre, és nem járhatnak el a Cég nevében, sem szóban, sem írásban nem képviselhetik azt. Jogi és adózási szempontból a tagok nem minősülnek az SBS Trade Hungaria, s.r.o. munkavállalóinak, képviselőinek. A

5 Hálózati tag saját nevében, saját felelősségére független jogi személyként folytathatja hálózatépítő munkáját, és köteles betartani a tevékenységére vonatkozó törvényeket és adótörvényeket abban az országban ahol a tevékenységét végezi. Személyesen felelős a helyi törvények ismeretéért és ennek betartásáért. Nem használhat félrevezető információkat új munkatársak toborzására és a termékeknek nem minősíthet gyógyító hatást. A Cég lógóját, képeit, szerződéseit, grafikáját és egyéb adatait saját részre csak a Cég engedélyével használhatja. Minden Hálózati tag, mint Cégtől független, önálló tanácsadó léphet fel a termékek és az értékesítés népszerűsítésében. A Hálózati tag köteles megismerni és betartani az SBS Trade Cég Működési Szabályzatát. A hálózati tagság az Üzletkötői Szerződés aláírásával és a regisztráláshoz tartozó csomag megvásárlásával lép érvénybe. A Hálózati tag csak egyszer szerepelhet a rendszerben, azaz a saját nevén egyszer köthet Üzletkötői Szerződést. Tagság a regisztrált személyhez kötődik, nem ruházható át, más nevére nem írható, és a pozíció sem adható el. Kivételes esetben az SBS Trade írásbeli hozzájárulásával a tagsági viszony átvihető. (Pl.: családon belül vagy saját vállalkozásba.) Jutalékra a Hálózati tag saját és az alatta lévő Hálózati tagok forgalma után, az SBS Trade által meghatározott Üzleti Szabályzatban foglaltak alapján jogosult. A személyes adatokat a Cég bizalmasan kezeli, a hálózat részére szükséges információk továbbítására (pl. Hírlevelek, ek) felhasználhatja, melyhez a Hálózati tagok az Üzletkötői Szerződés aláírásával járulnak hozzá. 4. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Hálózati taggá válik alanyi jogon az a személy, vagy jogi személyiségű cég képviselője, aki betöltötte 18. életévét és regisztrálta magát a Cég hálózati rendszerébe. 2. A szerződés aláírásával a Hálózati tag nem létesít munkaviszonyt és a Cég nevében nem jogosult más szerződés vagy megegyezés aláírására. 3. Az SBS Trade céggel megkötött szerződés határozatlan időre szól és mindkét fél aláírásával lép érvénybe. A szerződés két példányban készül, melyből mindkét fél egy-egy eredeti példányt kap. 4. A szerződést mindkét fél írásban felbonthatja. A felmondás az adott hónap utolsó napján lép életbe, amelyben a felmondást benyújtották. 5. Az SBS Trade a szerződésben leírt feltételek be nem tartása esetén a szerződést egyoldalúan is felbonthatja. Ebben az esetben a jutalék a Hálózati tag részére nem kerül kifizetésre. 6. Felmondás esetén a Hálózati tag teljes hálózata felkerül a Hálózati tag szponzorához.

6 7. Írásbeli kérvény alapján a szerződésben rögzített feltételek átadhatók családon belül, vagy a saját vállalkozásba a Cég jóváhagyásával. 8. Amennyiben a Hálózati tag nem veszi át az általa megrendelt árut, a Hálózati tagot terheli a futár költség. Ezt a költséget köteles a Hálózati tag az SBS Trade részére megtéríteni, ellenkező esetben a következő jutalékából kerül levonásra az összeg. 9. Új regisztráció esetén a Hálózati tag regisztrációs számot kap a Cégtől, mely alapján a Cég elküldi a regisztrációs csomagot. Amennyiben az újonnan regisztrált Hálózati tag a csomagot nem veszi át, minden költség a szponzorát terheli. 10. Cég évente (1-szer) 90%-kal csökkenti a csoportpontszámokat. Az elért menedzseri pozíció és a hozzá tartozó kedvezmények nem változnak. 11. Hálózati tag, ha a hónap utolsó napjaiban veszi át az árut, és a Cég számláján nem jelenik meg a befizetés a tárgyhó utolsó munkanapjáig, a rendelés pontjai a következő hónapban kerülnek jóváírásra és a jutalék az ezt kővető hónapban, kerül kifizetésre. 12. A Hálózati tag nem viheti át munkatársait más hálózatba. 13. Amennyiben a Működési Szabályzatban meghatározott feltételeket a Hálózati tag nem teljesíti, az SBS Trade a jutalék kifizetését megtagadhatja. 14. A Hálózati tag köteles betartani az előírt árakat, melyeket a Cég állapít meg. 15. Hálózati tag kötelezi magát, hogy a Céghez minden esetben lojális, a Cég érdekeit képességei alapján a legjobban képviseli és a hírnevét méltó módon, megőrzi. Továbbá kötelezi magát, hogy a vásárlóknak mindenkor a legjobb szolgáltatást nyújtja. 5. REKLAMÁCIÓ A Hálózati tag az eladásnál köteles kitölteni a jótállási levelet, amelyben feltünteti az eladó regisztrációs számát, nevét, a vásárlás dátumát, a termék megnevezését, típusát és az eladási árát. Minden termékre 2 év garanciát biztosítunk. A reklamált terméket a jótállási levélen megadott címre kell elküldeni pontos adatokkal és telefonszámmal kitöltve. Reklamáció rendezése után a reklamált terméket megküldjük az ügyfélnek.

7 6. ÜZLETI TERV Csatlakozása napjától (Ön 20% kedvezményt szerzett) a Hálózati tagnak 20% kedvezmény jár az SBS Trade összes termékére. Amikor a Hálózati tag megkapja a megrendelt termékeket, a katalógusban feltüntetett árhoz képest 20%-al kevesebbet fizet, ez az azonnali kedvezménye. Pontok a cég által kiadott katalógusi árakból számítódnak ki: 100 Ft = 1 pont Példa: 3500 Ft az ékszer ára = 35 pont Hologramos termékeink pontértéke eltérő: Karkötő 100 pont, állatmedál 50 pont. Tehát: 7840 Ft karkötő = 100 pont MENEDZSERRÉ VÁLHAT MINDEN FORGALMAZÓ! Az SBS Trade lehetőséget biztosít a Hálózati tag karrierje építésére 5 MENEDZSERI POZÍCIÓBAN. Ezeket a pozíciókat saját és a csoportpontjaival érheti el, a következő feltételek teljesítésével: Az M1-es pozíciót a Cég által meghatározott csoport pont elérésével és 5 közvetlen Hálózati tag csatlakoztatásával lehet elérni, mely a következő hónap első napjától érvényes. MENEDZSER 1 Poz. M1 Korall szint csoport pont 5 közvetlen munkatárs 2 Poz. M2 Kristály szint csoportpont 3 Poz. M3 Gyöngy szint csoportpont 4 Poz. M4 Zafír szint csoportpont 5 Poz. M5 Gyémánt szint csoportpont Magasabb Menedzseri pozíciót elérni mindig csak a feltételeket teljesítő adott hónap lezárásával lehet, mely csak a következő hónap első napjától érvényes. Tehát, ha egy adott hónapban elegendő pontot ért el a magasabb pozícióba lépéshez, úgy a következő hónap elsejétől lép magasabb pozícióba. A Hálózati tag mindenkori teljesítményébe a teljes csoportforgalmának (tejes szélességben és mélységből) beszámítódnak. Azaz minden hónapban annyi pontot szerez, amennyi forgalmat bonyolított le a csoportja. Ez a jutalék számítás alapja. Ha a Hálózati tag Menedzser és a csapatában is vannak Menedzserek, akkor az utánuk járó jutalék nagyságát a pozíciók közti különbség határozza meg. Pozíció egyenlőség esetén csoport jutalék nem keletkezik. Az így kiszámolt összeg a Hálózati tag jutaléka, melyet az adott hónap lezárása után a kért bankszámlára utalunk. A cégtől legkésőbb az adott hónap 25-ik napjáig történik az utalás. Ez az elszámolás a saját webirodájából letölthető. Az adott elszámolási hónapba azok a rendelések vannak beszámolva, amelyek a hónap utolsó munkanapján 16:30 óráig érkeznek be cégünkhöz.

8 Minden Hálózati tag Menedzserré válhat, a kialakított öt Menedzseri fokozat bármelyik szintjét elérheti kitartó munkával. Jutalék Pozíció M Saját + csoport haszna/ hó Jutalék % Jutalék Ft M ,- Ft 50 % ,- M ,- Ft 67,5 % ,- M ,- Ft 85 % ,- M ,- Ft 94 % ,- M ,- Ft 103 % ,- Ez a táblázat azt mutatja (100 eft-ra vetítve), hogy ha a Hálózati tag magasabb menedzseri pozícióban van, mennyi lesz az alatta levő menedzser csoportjából a jutaléka. A magasabb menedzseri pozíciók eléréséhez céltudatos munkára, motivált és sikerorientált munkatársakra van szükség. Eredményes csak az lehet, aki képes dolgozni a csapatával, segíteni munkatársaiknak és motiválni a kulcsfontosságú embereiket. Ehhez nyújtanak segítséget a Céges képzések, amelyek az Ön sikerét biztosíthatják. A pozíciók eléréséhez 12 hónap áll rendelkezésre. Ezután csoportpontjainak 90 %-a törlődik. A saját forgalmával szerzett pontok azonban teljes mennyiségben megmaradnak. Az elért Menedzseri szint nem változik, örökös. Hálózati tag, ha elérte az adott Menedzseri szintet, a saját forgalma után is jutalékra jogosult. Ha a Hálózati tag elérte, például az M1 szintet, saját vásárlása után 20% az azonnali árrés, plusz 10% jutalék kerül kifizetésre, vagyis összesen 30% kedvezményt ér el saját forgalma után. Lásd az alábbi táblázatot. Saját forgalom után elért kedvezmény árrés menedzseri jutalék össz kedvezmény M 1 20 % 10,0 % 30,0 % M 2 20 % 13,5 % 33,5 % M 3 20 % 17,0 % 37,0 % M 4 20 % 18,8 % 38,8 % M 5 20 % 20,6 % 40,6 % A havi aktivitás feltétele a jutalék kifizetésének az üzletkötői szerződés 9. pontja, valamint a 7. pontban megadott feltételek pontosítása alapján.

9 JUTALÉK KIFIZETÉSI SZABÁLYAI AKTIVITÁS M1 igazgató Jutalékra jogosult a csoportja után, ha az adott hónapban saját forgalmával ,- Ft azaz 150 pont értéket forgalmaz, vagy az adott hónap során beléptet közvetlen vonalába egy új munkatársat és az ő forgalma ,- Ft, vagyis 300 pont lesz. Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. Csoportjával minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. A céghez lojálisnak lenni. M2 igazgató Jutalékra jogosult a csoportja után, ha az adott hónapban saját forgalmával ,- Ft azaz 150 pont értéket forgalmaz, vagy az adott hónap során beléptet közvetlen vonalába egy új munkatársat és az ő forgalma ,- Ft, vagyis 300 pont lesz. Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. Csoportjával minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. Ezenkívül kötelessége segíteni a csoportjában levő menedzsereket, megtervezni havi munkájukat a csoporttal és köteles megjelenni a cég által szervezett rendezvényeken. A céghez lojálisnak lenni. M3 igazgató Jutalékra jogosult a csoportja után, ha az adott hónapban saját forgalmával ,- Ft azaz 150 pont értéket forgalmaz, vagy az adott hónap során beléptet közvetlen vonalába egy új munkatársat és az ő forgalma ,- Ft, vagyis 300 pont lesz. Az alatta levő menedzserek forgalmán kívül (azaz oldaltartás) havonta 5000 pont csoportforgalmat szükséges elérnie, amibe a saját forgalma is beleszámítódik. Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok

10 betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. Csoportjával minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. Ezenkívül kötelessége segíteni a csoportjában levő menedzsereket, megtervezni havi munkájukat a csoporttal és köteles megjelenni a cég által szervezett rendezvényeken, a céghez lojálisnak lenni. M4 igazgató Felelős csoportja fejlődéséért. Köteles szponzorált munkatársait munkájukban támogatni, segíteni, tájékoztatni őket a termék tulajdonságairól, a termékforgalmazási lehetőségekről és annak feltételeiről, valamint a szabályok betartásáról, az üzletkötői hálózatról és az új munkatársak szponzorálásáról. Köteles bebiztosítani, hogy a csoportjában lévő munkatársak megkapjanak minden szükséges információt, amelyek munkájukhoz szükségesek. A csoportjában levő igazgatókkal minimum havonta egyszer köteles munkatervi megbeszélést tartani, amelynek időpontjáról és helyszínéről értesíti a céget is, a munkatalálkozón részt vett munkatársak névlistáját pedig legkésőbb a hónap utolsó napjáig eljuttatja a céghez. Ezenkívül kötelessége segíteni a csoportjában levő menedzsereket, megtervezni havi munkájukat a csoporttal és köteles megjelenni a cég által szervezett rendezvényeken. Kötelessége a céghez lojálisnak lenni, más céget nem propagálhat és egyidőben nem folytathat hasonló pozícióban aktív munkát másik cégnél, és más cég rendezvényén mint előadó nem léphet fel. M5 igazgató Köteles koordinálni és segíteni irányítani a csoportjában levő igazgatók munkáját, ellenőrizni azok havi munkatalálkozóit, segíteni őket a tervezésben, szervezni és bebiztosítani a képzéseket, biztosítani az igazgatók céges rendezvényeken való részvételét, a cég vezetőségével együttműködni és részt venni a céges rendezvények bebiztosításában, szervezésében. Kötelessége a céghez lojálisnak lenni, más céget nem propagálhat és egyidőben nem folytathat hasonló pozícióban aktív munkát másik cégnél, és más cég rendezvényén mint előadó nem léphet fel.

11 7. MEGAJUTALÉK M5 M5 Amennyiben Ön elhatározta, hogy cégünknél építi fel eléréséhez cégünk Önnek jogdíjat biztosít a következők szerint: sikeres karrierjét, céljai Az M5 M5 igazgatók közti kapcsolat 1) A rendszer kétszintes, melynek mindegyikében 1,25% kerül kifizetésre a termék kiskereskedelmi árából. 2) A termék aktuális kiskereskedelmi ára mindig az anyavállalat áraihoz viszonyított, mivel ő fizeti a megajutalékot. Az SFB termék esetében tehát ez 2 x 1,25% a 649 Kč. 3) A megajutalék kizárólag a pontot érő termékekből számítódik ki, és a termékre vonatkozó bármilyen kedvezmény nincs hatással a jutalék összegének nagyságára. 4) A számításhoz mindig az adott M5 igazgató ún. tiszta forgalmát használjuk. 5) A jutalék (vagy annak részének) kifizetésére jogosultság az oldal forgalom feltételének teljesülésével jön létre. 1 számú példa (lineáris kapcsolódás) A = teljes forgalom 2000 Tiszta forgalom 300 B = teljes forgalom 1700 Tiszta forgalom 700 C = teljes forgalom 1000 Tiszta forgalom 10 D = teljes forgalom 990 Tiszta forgalom 990 D nem jogosult a jutalékra C jogosult a 990 1,25%-ra B jogosult a 990 (D) 1,25%-ra és a 10 (C) 1,25%-ra A - jogosult a 10 (C) 1,25%-ra és a 700 (B) 1,25%-ra

12 2 számú példa (strukturális kapcsolódás) tf: 110 A = teljes forgalom 4700 tf: 400 B = teljes forgalom 4590 G = teljes forgalom 1200 tf: 1200 tf= 500 forgalom 100 C = teljes forgalom 4190 F = teljes forgalom 1400 tf: 1400 D = teljes forgalom 990 tf: 890 tf tiszta forgalom H = teljes forgalom 100 H - nem jogosult a jutalékra F - nem jogosult a jutalékra G - nem jogosult a jutalékra tf: 100 forgalom 1200 D - jogosult 1,25% a 100-ból C - jogosult 1,25% a 890-ből (D) 1,25 a 100-ból (H) 1,25% az 1400-ból (F) 1,25 az 1200-ból (G) B - jogosult 1,25% az 500-ból (C) 1,25% a 890-ből (D) 1,25% az 1400-ból (F) 1,25% az 1200-ból (G) A - jogosult 1,25% a 400-ból (B) 1,25% az 500-ból (C)

13 Az MP kifizetésének feltételei 1) A feltételek mindig az adott hónap zárása után kerülnek kiértékelésre azaz minden hónap 25-e után, legkésőbb 30-ig az adott hónapban. 2) Oldal forgalom - az a forgalom, amely az M5-ös vonalon kívül képződött a lineáris ( egy vonalas) M5 M5 kapcsolódás esetén. A strukturális kapcsolódás (több saját M5 vonal) esetében az oldal forgalom kiértékelése a következőképpen alakul: 2 M5-ös vonal = oldal forgalom az M5 vonalon kívül + a gyengébb M5 vonal forgalma 3 M5-ös vonal = oldal forgalom az M5 vonalon kívül + a két erősebb M5 vonal forgalma A 4 és több M5 vonal esetében a számításhoz mindig a 100%-ot vesszük figyelembe. 3) a) Az oldalforgalom szintje lineáris kapcsolódás esetén az adott naptári hónapban pontérték azzal, hogy az utolsó 3 hónap mozgó átlagaként kerül kiszámításra figyelembe véve a szezonális ingadozásokat (karácsony, új év...) b) Az oldalforgalom szintje strukturális kapcsolódás esetén az adott naptári hónapban pontérték azzal, hogy az utolsó 3 hónap mozgó átlagaként kerül kiszámításra figyelembe véve a szezonális ingadozásokat (karácsony, új év...) a mozgó átlag kiszámításának példája hónap forgalom Mozgó átlag eredmény ( ) / ( ) / ( ) / ( ) / ( ) / ( )/ ( )/3 87 4) Pontok száma alatt a termék meghatározott pontértéke értendő. Az eladás ösztönzésére alkalmazott bármilyen akciós pontérték nem befolyásolja az oldalforgalom értékelését. 5) Amennyiben az M5 igazgatónak 5 vagy annál több egyenes M5 vonala van, jogosult a havi 1 %-os bónusz kifizetésére egész csoportjának a forgalma után, függetlenül az előző szabályoktól.

14 A megajutalék csökkentése Amennyiben az M5 igazgató nem éri el a szükséges oldal forgalom pontértékét ( a 3/a, 3/b alapján), jutaléka a következő kulcs alapján lesz lecsökkentve: Limit Elért százalék % jutalék 90 % és több 100% 75% - 89% 75% 50% - 74% 50% kevesebb mint 50% 0% A nem kifizetett jutalék az M5 igazgató közvetlen feletteséhez kerülnek át, aki teljesíti az oldalforgalom legalább 75% -t. Ez pedig legfeljebb 3 szponzorvonal magasságig az M5-ös felett, akinek az oldalforgalma eredetileg meg volt határozva Az újonnan M5 igazgatóvá minősült személyre az a szabály érvényes, hogy a mozgó átlag csak az M5-é válás után 3 hónappal kezd számítódni. Az első 3 hónapban az újonnan minősült M5 igazgató 100%-os megajutalékot kap abban az esetben, ha az oldalforgalma magassága eléri a pontot. Amennyiben a pontértéket nem érte el, úgy a megajutalék 50%-al csökken. 8. REKLÁMTEVÉKENYSÉG 1. A Hálózati tag a médiában nem használhatja a Cég lógóját, sem a nevét. 2. A Hálózati tag kötelezi magát, hogy a forgalmazáshoz kizárólag a Cég által biztosított reklámanyagot, a Cég által működtetett web oldalt és internetes reklámanyagot használja az SBS Trade termékeiről. 9. HÁLÓZATI ETIKA, TISZTESSÉGES PIACI MAGATARTÁS A szponzorok kötelessége, illetve felelőssége az információk továbbítása az alsó vonalaikon belül és az új tagok elindításánál. A hálózati munka során felmerülő kérdésekben a szponzorvonal segítségét igényelhetik, vagy írásban a Céghez fordulhatnak. Más hálózati rendszerben aktív vezető pozíció betöltése, az SBS Trade rendszeréből való kizárását vonhatja maga után. SBS Trade érdekeit és hálózati szabályzatát súlyosan sérti az, ha az SBS Trade rendezvényeken más MLM hálózatba való toborzás, vagy az SBS Trade hálózati lista felhasználása, más MLM cégek termékeinek propagálása, illetve értékesítése a hálózaton belül valamint az SBS Trade érdekeit sértő propaganda, az SBS Trade rendszeréből való kizárását vonhatja maga után.

15 Cégen belüli hálózat különböző ágain lévő regisztrált Hálózati tagok átcsábítása, szponzorálása, nem lehetséges, szintén súlyosan sérti az SBS Trade Működési Szabályzatát. SBS Trade Hálózati tagok a vásárlók részére minden esetben kötelesek a Cégről, a termékekről, a vásárlási és hálózati rendszer működésérő korrekt és teljes körű információkat adni. SBS Trade Hungaria, s.r.o. a tisztességes piaci magatartást szorgalmazza, ezért felkéri és kötelezi tagjait, hogy tartsanak tiszteletben minden más céget, azok szakembereit, termékeit, működési elveiket, azt semmilyen módon ne hasonlítsák, ne minősítsék. A működési szabályzatban foglaltak megsértése a hálózati tagság felfüggesztését, vagy teljes megszűnését, illetve az addig elért kedvezmények teljes elvesztését vonhatja maga után, továbbá az esetlegesen felmerült kárért a Hálózati tag önállóan felel, ami a jutalékból is teljesíthető. 10. JOGOK, KÖTELEZETTSÉGEK, JOGÉRVÉNYESÍTÉS Az SBS Trade Hálózati tagok a Működési Szabályzat alapján vállalják, hogy az SBS Trade üzleti érdekeit nem sértik meg. Tartózkodnak minden információ kiadásától, amely a Cég titkaira, tagjaira, szervezetére, személyekre és adataikra, vagy bármilyen adatszolgáltatásra vonatkoznak, illetve azokra vonatkoztathatóak. A Működési Szabályzat melléklete az Üzletkötői Szerződés, amit minden regisztrált munkatárs köteles aláírni és az egyik példányt a Céghez visszajutatni. SBS trade Hungaria s.r.o. Jelen Működési szabályzat 2011.július 1-től érvényes.

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata (Melléklet a Partner Szerződéshez) Metalubs KFT (továbbiakban Adminisztrátor) koordinálja az MTH és annak tagjainak tevékenységét, továbbá a Metalubs termékek

Részletesebben

Jutalék Szabályzat Innofit-Team Kft Jutalék Szabályzat

Jutalék Szabályzat Innofit-Team Kft Jutalék Szabályzat Jutalék Szabályzat Jelen szabályzat az Innofit-Team Kft. (2161 Csomád, Levente utca 14/a, cg.: 13-09-194577) és az általa működtetett többszintű affiliate rendszer ( InnoFit ) az Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés Szerződésszám: 2010/ BusinessWeb szolgáltatási csomagról (üzleti előfizetők részére)

Szolgáltatási szerződés Szerződésszám: 2010/ BusinessWeb szolgáltatási csomagról (üzleti előfizetők részére) amely létrejött egyrészről a Cégnév: Cím: Levelezési cím: (u.az. mint a cím: ) Adószám: Szolgáltatási szerződés Szerződésszám: 2010/ szolgáltatási csomagról (üzleti előfizetők részére) Képviseli: Telefonszám:

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés amely létrejött egyrészről, Név: Smart Track Kft Székhely: Kecel, József Attila u. 2/1 Cégjegyzéket vezető bíróság: Bács-Kiskun Megyei Bíróság Cégbírósága Cégjegyzékszám: 03-09-117427

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és

Részletesebben

A METABOND TERJESZTŐI HÁLÓZAT EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA (Partneri szerződés melléklete)

A METABOND TERJESZTŐI HÁLÓZAT EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA (Partneri szerződés melléklete) A METABOND TERJESZTŐI HÁLÓZAT EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA (Partneri szerződés melléklete) mely a METABOND Magyarország Kft., a Metabond Románis S.R.L., a Metabond Slovakia, s.r.o. mint a METABOND TERJESZTŐI

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei. 2015. április 1. Amway

Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei. 2015. április 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei 2015. április 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei Ez a irányelv minden olyan európai piacra vonatkozik, ahol az Amway 2015. április 1-én saját leányvállalatai

Részletesebben

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 A bónuszrendszerkoncepciója és az alapfogalmak PONTSZÁM 1 pont = 320Ft (a pontszám mindegyik terméknél fel van tüntetve. Teszterek, promóciós anyagok, regisztráció és

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA

YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA Az Üzleti szabályzat a Yess Europe Kft. és a Yess+ hálózatába tartozó partnerek kapcsolatát, az ezzel összefüggı jogokat és kötelezettségeket szabályozza. Az Üzleti

Részletesebben

Wellnet Fogyasztói és Üzletszervezői Rendszer. Partner Program Szervezeti és Működési szabályzata. érvényes: 2013 április 1-től

Wellnet Fogyasztói és Üzletszervezői Rendszer. Partner Program Szervezeti és Működési szabályzata. érvényes: 2013 április 1-től Wellnet Fogyasztói és Üzletszervezői Rendszer Partner Program Szervezeti és Működési szabályzata érvényes: 2013 április 1-től Wellnet Fogyasztói és Üzletszervezői Rendszer üzemeltetője: Wellnet Kft /2890

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

1. Bevezető FEJEZETEK. 1. Bevezető. 2. Fogalmak. 3. A szabályzat hatálya. 4. A tagság feltétele. 5. A tagsággal járó jogok és kötelezettségek

1. Bevezető FEJEZETEK. 1. Bevezető. 2. Fogalmak. 3. A szabályzat hatálya. 4. A tagság feltétele. 5. A tagsággal járó jogok és kötelezettségek FEJEZETEK 1. Bevezető 2. Fogalmak 3. A szabályzat hatálya 4. A tagság feltétele 5. A tagsággal járó jogok és kötelezettségek 1. Bevezető A FitoMed Elit Club (továbbiakban FEC) egy közvetlen értékesítés

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

Szállítási és forgalmazási szerződés

Szállítási és forgalmazási szerződés 1/5 Szállítási és forgalmazási szerződés mely létrejött egyfelől a Zimmer Hungária Kft. ( adószám: 10832037 2 13; Cg: 13 09 069532, bankszámla szám: Sopron Bank Zrt. 17600011 00203863 00200004 2011 Budakalász,

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció /Promóciós szabályzat kisvállalati ügyfelek részére/ A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78%

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78% A n n e x 4 UniCredit K é k H i t e l k á r t y a K ü l ö n k o n d í c i ó k L a k o s s á g i h i t e l k á r t yá k r a : Kártya kibocsátói díj Kártya tagsági díj 0 Ft 4.900 Ft HK1 Türelmi idő 25 nap

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS

VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS Vevőpartneri szerződés a Hudi Hudi és partnerei termékeire oldal 6 / 1 VEVŐPARTNERI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a HUDI HUDI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhely: 2315 Szigethalom, Máv Őrház

Részletesebben

Hirdetmény. 1. A biztosítási díj fizetésére vonatkozó kötelezettség teljesítése

Hirdetmény. 1. A biztosítási díj fizetésére vonatkozó kötelezettség teljesítése Hirdetmény A SIGNAL Biztosító Zrt. az alább meghatározott biztosítási szerződés típusok adott szerződési pontjai kapcsán az alábbi kiegészítéseket, pontosításokat teszi az ügyfelek mind teljeskörűbb tájékoztatása

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

TAGFELVÉTELI KÉRELEM KÜLDETÉSÜNK

TAGFELVÉTELI KÉRELEM KÜLDETÉSÜNK TAGFELVÉTELI KÉRELEM KÜLDETÉSÜNK Azért élünk a programunk szerint, hogy az emberek és a családok tömegeinek biztosítsunk lehetőséget az egészsé-ges életre, szellemi, lelki és fizikai fejlődésre, valamint

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

Wizando.com Általános Szerződési Feltételek

Wizando.com Általános Szerződési Feltételek Wizando.com Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Felhasználási Feltételek tartalmazzák a wizando.com online szalonmenedzsment oldal (a továbbiakban: Rendszer) általános felhasználási feltételeit

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Ön a www.tenisztanacsadas.hu internetes áruházában leadott megrendelésével a TENISZ TANÁCSADÓ Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat. Az Általános

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

MUNKASZERZŐDÉS. 1. Általános előírások. (Ez a kikötés csak a munkaviszony létesítésekor érvényes.)

MUNKASZERZŐDÉS. 1. Általános előírások. (Ez a kikötés csak a munkaviszony létesítésekor érvényes.) MUNKASZERZŐDÉS amely létrejött a... (cím:..., székhely:., cégjegyzékszám:, adószám:..) mint munkáltató és... (cím:..., szül. hely és idő:., anyja neve:., adóazonosító jele: tb. azonosító jele:..) mint

Részletesebben

Nemzetközi Szponzorálás Irányelv július 1. Amway

Nemzetközi Szponzorálás Irányelv július 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelv 2018. július 1. Amway Ez a irányelv minden olyan európai piacra vonatkozik, ahol az Amway 2018. július 1-én saját leányvállalatai útján működteti az Amway Értékesítési

Részletesebben

Vállalkozói számlavezetés kondíciói

Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1/6 Hirdetmény Vállalkozói számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/6 Éves betét kamatláb % EBKM % Vállalkozói

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére

CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére 1 CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

PTE ÁJK Pályázati Szabályzata

PTE ÁJK Pályázati Szabályzata PTE ÁJK Pályázati Szabályzata 1. A PTE ÁJK Pályázati Szabályzatának (továbbiakban: Szabályzat) célja összhangban a PTE pályázati rendjéről szóló 4/2007.sz. Rektori Utasítással a PTE ÁJK pályázati aktivitásának

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról Havi számlavezetési díj 100 Ft az egyenleg 500 000 Ft alatti részére aktuális MNB jegybanki alap 2,00%

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/b.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben

A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE Hatályos: 2014. március 15. napjától 2 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 3 2. KÜLÖNÖS/ELTÉRŐ SZABÁLYOK EGYES

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista június 1. napjától hatályos módosításáról

HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista június 1. napjától hatályos módosításáról HIRDETMÉNY A CIB UNO Ingatlanfedezetes Kölcsönökre vonatkozó kondíciós lista 2016. június 1. napjától hatályos módosításáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cgj.sz.: 01-10-041004) ezúton

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

I. Erste Vállalkozói Ajánló Program akció október 26-tól január 31- ig

I. Erste Vállalkozói Ajánló Program akció október 26-tól január 31- ig 14. számú melléklet Az Erste Bank által meghirdetett egyedi ajánlatok mikrovállalati ügyfelek részére Közzétéve: 2016. november 21. Érvényes: 2016. november 22. napjától A módosítás oka: Az Erste Vállalkozói

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

I. Erste Vállalkozói Ajánló Program akció február 20-tól április 28-ig

I. Erste Vállalkozói Ajánló Program akció február 20-tól április 28-ig Az Erste Bank által meghirdetett egyedi ajánlatok mikrovállalati ügyfelek részére Közzétéve: 2017. február 17. Érvényes: 2017. február 20. napjától A módosítás oka: Az Erste Vállalkozói Ajánló Program

Részletesebben

Díjstruktúránk - Értéktári szolgáltatások

Díjstruktúránk - Értéktári szolgáltatások Díjstruktúránk - Értéktári szolgáltatások Tranzakció megnevezése Részvények letétlkezelése Alszámla vezetés az Equitas Rt-nél Díj, jutalék mértéke Letéti / alszámla nyitás a Keler-nél 1 000 Ft Alszámlánként

Részletesebben

SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY

SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY Meghirdetve: 2012. december 12. Hatályos: 2012. december 27. Jelenlegi ügyfeleink esetében a változások 2013. február 11-től érvényesek! 1 I. Lakossági folyószámlák Lakossági folyószámla

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Érvényes: Számlavezetési díj (minden megkezdett hónap után)

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS BKV Zrt. BÉRLETI SZERZŐDÉS A jelen bérleti szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15.

Részletesebben

Fillzen LLP Fogyasztói Klubjának működési szabályzata és kompenzációs rendszere

Fillzen LLP Fogyasztói Klubjának működési szabályzata és kompenzációs rendszere Fillzen LLP Fogyasztói Klubjának működési szabályzata és kompenzációs rendszere I. Bevezető A Fillzen LLP természetes alapanyagokból készült, kiemelkedő minőségű, egészségre jótékony hatású élelmiszerek

Részletesebben

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján.

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján. IOC Dijazási Terv (Uni-Level) Két bónusz típus van az IOC tervben, az egyik az Uni-Level Bónusz a másik a Profit Elosztó. (Profit Sharing). Uni-Level Bónusz (5-5%) Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a. szintig

Részletesebben

Green Business Szövetség - Tagdíjrendszer

Green Business Szövetség - Tagdíjrendszer Green Business Szövetség - Tagdíjrendszer A Szövetség tagja lehet bárki, aki a Green Business Szövetség filozófiáját elfogadja és e gondolat a tevékenységében tükröződik. Tagjaink között szívesen látjuk

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont Az új élet ritmusa! Üdvözöljük Önt! Kérem maradjanak Csendben az előadás során Kapcsolja ki a telefont A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel A Сég Jogi Сíme Nemzetközi Cég Társaság REDE X RED LTD

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

MEE VILLAMOS HÁLÓZAT TERVEZŐ SZERELŐ ÉS ÜZEMELTETŐ SZAKOSZTÁLY

MEE VILLAMOS HÁLÓZAT TERVEZŐ SZERELŐ ÉS ÜZEMELTETŐ SZAKOSZTÁLY A MEE VILLAMOS HÁLÓZAT TERVEZŐ SZERELŐ ÉS ÜZEMELTETŐ SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1/10 TARTALOM 1. Általános rendelkezések... 3 2. A Villamos Hálózat Tervező, Szerelő és Üzemeltető Szakosztály

Részletesebben

SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1055 BUDAPEST, Kossuth Lajos tér 6-8. SZAKOSZTÁLY SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Verzió: Készítette: Dátum: 1/9 TARTALOM 1. Általános rendelkezések... 3 2. A. Szakosztály

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben