MEGBÍZÁSIszERzönÉS. (a továbbiakban együttes említésük során: Felek) kötöttek egymással az alulírott napon és feltétel ekkel.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MEGBÍZÁSIszERzönÉS. (a továbbiakban együttes említésük során: Felek) kötöttek egymással az alulírott napon és feltétel ekkel."

Átírás

1 MEGBÍZÁSIszERzönÉS amelyet egyrészről a név: Kaposvári Egyetem székhely: 7400 Kaposvár, Guba S. u. 40. képviselő: Prof. Dr. Babinszky László rector intézményazonosító: Fl adószám: mint Megbízó, másrészről a(z) név: Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft. székhely: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 28. képviselő: Janiszewski Tibor cégjegyzékszám: O O adószám: számlavezető pénzintézet neve: Raiffeisen Bank Zrt. pénzforgalmi számla száma: mint Megbízott (a továbbiakban együttes említésük során: Felek) kötöttek egymással az alulírott napon és feltétel ekkel. 1. FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK Jelen szerződésben nagy kezdőbetűvel írt szavak és kifejezések az alábbi jelentéssei bírnak: Szerződés jelenti a Megbízott és a Megbízó között a Közbeszerzési Eljárás alapján létrejött Megbízási Szerződést. Őrző-védő Szolgáltatás és Feladatok (a továbbiakban: Szolgáltatás) jelenti az Ajánlattételi Dokumentáció Műszaki Leírásában részletezett követemények alatt megfogalmazott szolgáltatásokat. Feladatok jelenti azon a tevékenységeket, melyek ugyan nem kerültek kifejezetten nevesítésre a Szolgáltatás részeként, ám az adott tevékenységek ellátásának szükségességét ésszerűen előre kell látnia egy professzionális szinten működő szakvállalatnak. Közbeszerzési Eljárás jelenti a Megrendelő, mint Ajánlatkérő által a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény (továbbiakban: Kbt.) alapján,,a Kaposvári Egyetem részére őrző-védő szolgáltatás ellátása" tárgyában, a Kbt. Harmadik Rész, VI. fejezet szerinti közbeszerzési eljárást. A Közbeszerzési Eljárás során a beérkezett ajánlatok értékelését követően Megbízó Megbízott, mint Ajánlattevő ajánlatát fogadta el nyertesként, erre figyelemmel kötötték meg Felek egymással jelen Szerződést. Teljesítés Helye a jelen ajánlati dokumentáció műszaki leírásában meghatározott helyszíneket. A Felek elfogadják és tudomásul veszik, hogy a teljesítési helyek száma módosulhat a szerződés időbeli hatálya alatt az ajánlatkérő feladat-ellátási helyeinek változása okán.

2 II. A FELEK SZERZŐDÉST ÉRINTŐ KIJELENTÉSEI 1. Megbízott kijelenti, hogy - kész és képes Megbízó szerződéses céljának megfelelő teljes körű, gondos és magas színvonalú szolgáltatás nyújtására, - a Szolgáltatás nyújtásához szükséges szakmai, szellemi, személyi és anyagi erőforrásokkal rendelkezik, és azokkal a szerződés teljes időtartama alatt rendelkezni fog, - rendelkezik a Szolgáltatás nyújtásához szükséges összes hatósági és egyéb engedéllyel, - nincs olyan fuggőben levő kötelezettsége, amely kedvezőtlenül hat a jelen szerződésben foglaltak érvényességére, teljesítésére vagy saját teljesítési készségére, illetve képességére - a Megbízó által rendelkezésére bocsátott információk alapján a díj kialakításához szükséges lényeges információk rendelkezésére álltak. 2. Megbízó kijelenti, hogy jelen szerződés hibátlan, hiánytalan teljesítéséhez lényeges jogi érdeke fűződik, annak okán, hogy Megbízott jelen szerződés szerinti feladat-ellátása befolyásolja Megbízó létesítményeinek személy- és vagyonbiztonságát és Megbízó ügyfelei által kialakított megítélését. 3. Megbízó célja, hogy egyetlen szerződés, azaz jelen Szerződés révén teljes körűen biztosított legyen számára a szerződés időbeli hatálya alatt a Kaposvári Egyetem esetében a Szolgáltatások és nyújtása és Feladatok végzése. Ebből adódóan jelen szerződés tartalmaz olyan rendelkezést, amely a szerződés tartalmának mennyiségi változása esetén, a szerződés módosítása nélkül is kezelhetővé teszi az esetleges díjváltozást. Ill. A SZERZŐDÉS TÁRGYA 1. Megbízó megrendeli, Megbízott elvállalja a Szolgáltatásnak az Elvárt Szolgáltatási Színvonaion történő teljes körű nyújtását jelen Szerződés időtartama alatt a Teljesítés Helyén. 2. Megbízó vállalja, hogy Megbízott részére a Szolgáltatások nyújtása és a Feladatok végrehajtása ellenértékeként Megbízotti díjat fizet. ŐRZŐ- VÉDŐ SZOLGÁLTATÁSOK 1. Megbízott jelen szerződés időtartama alatt köteles Megbízó részére az ajánlattételi dokumentációban részletezett minőségi, mennyiségi követelményeknek megfelelő őrző-védő szolgáltatást nyújtani a mindenkor hatályos jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, a nyújtott szolgáltatások folyamatos ellenőrizhetőségének és dokumentálhatóságának biztosítása mellett. Megbízott a szolgáltatást az Ajánlati Dokumentációban található Műszaki Leírás alapján végzi, amely tartalmazza a részletes szolgáltatást és Feladatokat. A Felek megállapodnak, hogy a Megbízottnak legalább Ft/év, ezen belül legalább Ft/kár mértékű érvényes szakmai felelősségbiztosítással kell rendelkeznie a szerződés időbeli hatálya alatt.

3 A hivatkozott szakmai felelősségbiztosítást a Megbízottnak a szolgáltatás teljesítésének napján kell bemutatnia a Megrendelő 12. pontjában meghatározott kapcsolattartójának. 2. A szerződés mennyiségi jellemzői az ajánlati felhívás II 2.1. pontja szerint: Megbízott az Őrzés-védés szolgáltatást mindösszesen havi 3636 órás időtartamban, a Műszaki Leírásban meghatározott helyszíneken, valamint a hozzájuk tartozó bekerített területen, a Műszaki Leírásban részletezettek és Megbízó képviselőjének utasításai,szerint nyújtja. Felek rögzítik, hogy amennyiben a jövőben Megbízó részéről a szolgáltatással érintett terület, illetve a szolgáltatásnak további objektumokra való kiterjeszésének, így az őrszolgálat létszáma változtatásának igénye merül fel, ennek kapcsán a Felek minden esetben egyeztetnek egymással. Szerződő felek megállapodnak abban, hogy évente áttekintik a szerződés teljesítés tapasztalatait, valamint a szerződés időtartama alatt minden olyan kérdéskörben, amely az együttműködést érinti, folyamatosan tájékoztatják egymást. A évi CXXXIII. Törvény és a 22/2006. (IV.25) BM rendelet értelmében Megbízó hozzájárul ahhoz, hogy nevét és címét Megbízott nyilvántartsa és ebbe a nyilvántartásba a rendőrhatóság a Megbízott tevékenysége ellenőrzése során betekinthet. 3. Ellenőrzés a szolgáltatások vonatkozásában: 3.1. Megbízó figyelemmel kíséri az épületekben folyó őrzés-védés módját, rendszeresen és szúrópróbaszerűen is ellenőrzi az épület biztonsági helyzetét, az elektronikus biztonságtechnikai rendszer állapotát, használatának helyességét Megbízott tevékenysége során Szolgálati Naplót vezet, amelyben minden eseményt rögzíteni köteles. Megbízott tudomásul veszi, hogy a Szolgálati Naplóba Megbízó kijelölt képviselői folyamatos betekintést nyerhetnek. 4. Megbízó jogai és kötelezettségei: 4.1. Megbízó kijelölt képviselői jogosultak az őrszolgálat tagjainak a szolgálattal kapcsolatos, a vonatkozó szakmai, jogi követelményekkel összhangban álló utasítást adni. A Megbízó kijelölt képviselőitől utasítást az őrszolgálat csak akkor fogadhat el, ha ezen utasítás rögzítésre kerül a Szolgálati Naplóban. Más személyek az őrszemélyzet részére utasítást adni nem jogosultak. Az őrszemélyzet a kapott utasításról szolgálati úton haladéktalanul értesíti a Megbízott közpon~át Megbízó jóváhagyást gyakorol az őrszolgálat tagjai által használt őrző-védő eszközök és felszerelés, továbbá a felek együttműködése szempontjából jelentős, de jelen Szerződésben nem szabályozott kérdések tekintetében Megbízó a Megbízott számára az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat - díjtalanul -biztosítja a szerződés teljesítésének elősegítése érdekében: öltözőszekrény, tárolóterillet Megbízott eszközei számára Megbízó kötelezettséget vállal arra, hogy a szolgáltatás teljesítésének időtartamára biztosítja a szolgálattal érintett helyiségekbe való akadálytalan bejutást.

4 5. A Megbízási díj: 5.1. A díj jellege: Felek megállapodnak, hogya megbízási díjat havidíjnak tekintik. Az egy hónapra eső megbízási díj az őrszolgálat tagjainak jelenléti ív szerinti szolgálatban töltött óráinak havi összege. Az óradij magában foglalja a szerződés szerű teljesítéssei összefüggő valamennyi munkaerő-, felszerelés-, betanítási- és egyéb költségei emet. A megbízási díj átalányár jellege okán Megbízott Megbízó irányában semminemű többletköltség-igénnyel nem élhet. A díj megállapítása a jelen szerződésben foglalt szerződést biztosító mellékkötelezettségekre, megszűi1ési, megszüntetési szabályokra is figyelemmel történt A díj mértéke: A kifogástalan, szerződésszerű teljesítés ellenértékeként kikötött őrzés-védés szolgáltatás óradíj a: A közebszerzés 1. része (Egészségügyi Centrum Diagnosztika épülete, Egészségügyi Centrum Onkoradiológia épülete, Egészségügyi Centrum Lovasakadémia és a Fogadó A Négy Fenyőhöz épülete) vonatkozásában: 673,-FT + ÁFA, azaz hatszázhetvenhárom A közebszerzés forint plusz általános forgalmi adó. 2. része (Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium épülete) vonatkozásában: 633,-FT + ÁFA, azaz hatszázharminchárom A közebszerzés forint plusz általános forgalmi adó. 3. része (Művészeti Kar épületei) vonatkozásában: 660,-FT + ÁFA, azaz hat százhatvan forint plusz általános forgalmi adó A szerződés értékegyensúlyának fenntartása érdekében Felek megállapodnak, hogy az alkalmazott őrök számának, az őrzéssei igénybevett órák számának változásakor korrigálásra kerül a Megbízottnak járó havidíj mértéke. A havi megbízási díj összegének korrigálása - a mennyiségi változásra teintettel - az alábbi képlet szerint történik: az őrszemélyzet tárgyhavi tagjainak száma az őrszolgálat új tagjainak száma Szorozva a jelenléti íven tárgyhóban rögzített, egy főre eső órák számával Őrzés-védés óradíja (1. rész): nettó 673,- HUF/fő/óra Őrzés-védés óradíj a (2. rész): nettó 633,- HUF/fő/óra Őrzés-védés óradíja (3. rész): nettó 660,- HUF/fő/óra 5.3. A díj kifizetése: Megbízó előleget nem fizet, Megbízott előleget nem kérhet A fizetés módja: A díj a számla kiállításától számított 30 napos határidővel, utólagos elszámolással fizetendő.

5 Megbízó vállalja, hogy a szolgáltatás ellenértékét a fizetési határidő betartásával átutalja a Megbízott bankszámlájára. A számla késedelmes kifizetése esetén Megbízott jogosult a törvényes kamat felszámolására A havi őrző-védő szolgáltatások tekintetében a teljesítés-igazolás menete: Megbízott részéről a szerződés szerinti szolgáltatások akkor tekinthetők teljesítettnek, ha a valamennyi feladatot teljesítette, és azt Megbízó erre feljogosított képviselője írásban igazolja. A Megbízott által biztosított őrszolgálat tagjai szolgálati id~üket jelenléti íven rögzítik, mely az óradíj-elszámolás alapját képezi, melyet Megbízó arra jogosult képviselője legkorábban a tárgyhó utolsó napján, illetőleg a Megbízott ilyen igényének bejelentését követő 3 munkanapon belül aláírásával igazol. Felek megállapodnak, hogy Megbízott a teljesítésigazolás kiállítását havi rendszerességgel, a tárgyhót követő hónap első napjától jogosult Megbízótói igényelni. Megbízott teljesítésigazolásigénylésére Megbízó köteles nyilatkozni az előző havi teljesítésről, e kötelezettségét csak Megbízott szerződésszegése esetén, a jelen szerződés pontjában leírt esetben tagadhatja meg Az esetleges többlet - őrzési időn túli, illetve rendkívü1i - szolgáltatások tekintetében a teljesítés-igazolás menete: Megbízó a szolgáltatás teljesítés elismeréséről vagy az el nem ismerés indokairól köteles a Megbízott írásbeli készre jelentését követő 3 napon belül nyilatkozni Megbízott a teljesítés-igazolás kézhezvételét követő 3 munkanapon belül köteles a számlát Megbízó részére eljuttatni. Megbízó az őrzés-védési szolgáltatások ellenértékét a számla kiállításától számított 30 napon belül egyenlíti ki a Megbízott jelen szerződés fejlécében megjelölt pénzforgalmi jelzőszámára történő átutalással A díj változtatása: A díj változtatása bekövetkezhet a Ill. 2. alpont szerinti okból is (mennyiségi változás) A teljesítés megkezdése: Megbízott a közbeszerzési eljárás eredményhirdetését követően köteles felkészülni a teljesítésre és a szerződés szerinti szolgáltatásokat köteles a szerződéskötést követő 10. naptól nyújtani a Megrendelő részére. 6. Szerződésszegés: 6.1. Szavatosság: Megbízott szavatolja, hogy az örszolgálat ellátása során csak és kizárólag az ajánlattételi dokumentációban megadott követelményeknek megfelelő szolgáltatást nyújt Felek megállapodnak, hogy a teljesítés során az adott helyzetben elvárható magatartás mércéjével összefüggésben Megbízottnak figyelemmel kell lennie arra, hogy a szolgáltatások nyújtásának színvonala a Megbízó, mint egészségügyi intézmény tekintetében kieme It jelentőséggel bír. A szolgáltatások minőségének romlása, elmaradása Megbízó oldalán a jelen szerződéstől függetlenül a Megbízó által ellátott tevékenység hatékonyságának és eredményességének, valamint Megbízó munkafeltételeinek romlását eredményezi Nem szerződésszerű teljesítés: Amennyiben Megbízott a teljesítése nem szerződés szerű, e tényt Megbízó részéről a jelen szerződés Ill. 12. pontjában megjelölt személy jelzi Megbízott jelen szerződésben megadott helyi vezetője részére a hiba, hiányosság, vagy elmaradás tényét. Megbízott 1 óra alatt köteles a hibát, hiányosságot lehetőség szerint helyrehozni, a további hibákat megelőzni.

6 Amennyiben ez nem történik meg, úgy Megbízó részéről az igazgató vagy helyettese jelzi a Megbízott vezetője részére azt, hogy az előző pont szerinti jelzés eredménytelen volt. Megbízottnak ezen ismételt Megbízói felszólítást követő 24 órája van a szavatossági helytállásra Az előző pont szerinti határidő eredménytelen elteltét követően Megbízó a hibás teljesítési kötbérre jogosult Amennyiben egyetlen alkalommal több kifogást közöl Megbízó, úgy az azonos alkalommal jelzett kifogásokat külön-külön kell vizsgálni Megbízó késedelme: Megbízó késedelmének jogkövetkezménye a teljesítési határidő meghosszabbodása, mégpedig főszabályként a késedelem időtartamával. Megbízó díjfizetési késedelme esetén Megbízott nem jogosult a teljesítés felfüggesztésére, vagy korlátozására. Megbízó fizetési késedelme Megbízott késedelmi kamatra vonatkozó igényét alapozza meg. A késedelmi kamat mértéke tekintetében a Ptk. 301/A. -a irányadó Kötbérek: A késedelmi kötbér: Az őrzés-védés szolgáltatás (pl. szolgálatba állás) késedelmes teljesítése: A késedelmi kötbér óránkénti mértéke szolgálati helyenként nettó ,- forint, azaz nettó tízezer forint Az őrzés-védés szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó kötelezettség (pl. s:z;ámla kiállítása) késedelmes teljesítése: A késedelmi kötbér napi mértéke napi nettó ,- forint, azaz nettó huszonötezer forint A hibás teljesítési kötbér: Őrzés-védés hibás teljesítése: A szolgáltatás hibás teljesítése esetén Megbízó a szolgáltatás hivás teljesítésével érintett napon végzett őrzés-védés teljesítésének a jelenléti íven történő jóváhagyását mindaddig jogosult megtagadni, amíg a hibásan teljesített cselekmény vagy intézkedés helyett megfelelő reparatív intézkedést nem foganatosít. Amennyiben a reparatív intézkedéssel késedelembe esik, Megbízott az őrzés-védés szolgáltatás késedelmes teljesítésére megállapított késedelmi kötbért köteles fizetni A hibás teljesítési kötbér mértéke: Amennyiben az őrzés-védési Szolgáltatás és Feladatok kapcsán Megbízott neki vagy alkalmazott jának felróható módon hibásan teljesít, úgy köteles Megbízó felszólítását követően napi nettó ,- Ft, azaz huszonötezer forint kötbért fizetni Meghiúsulási kötbér mértéke: Amennyiben Megbízó Megbízott Súlyos szerződésszegésére alapítottan felmondja a szerződést, úgy jogosult nettó ,- Ft, azaz nettó kettő millió forint meghiúsulási kötbért követelni MegbízottóI. 7. Felmondás: Súlyos szerződésszegés esetén bármelyik fél jogosult a másik félhez intézett írásbeli nyilatkozattal a jelen szerződést akár részben, akár egészben felmondani. A felmondási jogával élő fél köteles a felmondólevélben felmondás okát megjelölni és felmondási időt szabni. A felmondási idő nem lehet kevesebb az írásban közölt felmondás másik fél által történt kézhezvételétől számított 3 hónapnál. A

7 szerződés felmondása esetében a Felek a felmondási idő alatt is kötelesek szerződésszerűen teljesíteni Súlyos szerződésszegésnek minősül Megbízó részéről, ha Megbízó Megbízottat illető díjat a fizetési határidő lejártát követő írásbeli felszólítás ellenére sem fizeti meg, a felszólító levélben tűzött megfelelő (a kifizetés eszközlés ére elegendő), a felszólítás kézhezvételétől számított legfeljebb 15 napos póthatáridőn belül Súlyos szerződésszegésnek minősül a Megbízott részéről: Olyan személy alkalmazása vagy megbízása a jelen szerződés szerinti feladatok elvégzésével, akinek nincs érvényes munkaszerződése vagy megbízási szerződése, továbbá képesítése. Megbízott nevében, alkalmazottjaként, vagy a vele kötött megbízási, vállalkozási szerződés alapján eljáró természetes személyek ~ a szerződés időtartama alatt Megbízott gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységévei kapcsolatos jogerős bírósági ítéletben megállapított bűllcselekményt követnek el, és a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesülnek ~ akinek a tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló évi CIV. törvény 5. -a (2) bekezdésének b), illetve f) pontja alapján a bíróság jogerős ítéletben korlátozza. ~ a Megbízott tevékenységét más bíróság hasonló okból és módonjogerősen korlátozza Amennyiben 6 hónap alatt 4 alkalommal kötbér felszámítására kerül sor Megbízottval Amennyiben 1 naptári év alatt 8 alkalommal kötbér felszámítására kerül sor Megbízottval 8. A szerződés időtartama: Felek jelen szerződést határozott időre kötik egymással. A szerződés időbeli hatálya:' A szerződés aláírásától december 3l.-ig. szemben. szemben. 9. Megbízott a Szolgáltatásokat és Feladatokat úgy köteles nyújtani, úgy hogy ennek során a lehető legkisebb mértékben zavarja a Megrendelő betegellátó tevékenységét, továbbá a Megrendelőnél folyó igazgatási és gazdasági tevékenységet. 10. Szerződés módosítása: A jelen szerződés módosítására csak írásban, cégszerű aláírással, Megrendelő és a Megbízott közös megegyezése esetén kerülhet sor a Kbt (1) bekezdése szerinti feltételek együttes fennállása esetében. 11. Kártérítés: Megbízottat az általa foganatosított őrszolgálat ideje alatt a reá bízott érték vonatkozásában anyagiés megőrzési felelősség terheli. Megbízó a kötbért meghaladó kárát érvényesítheti a szerződést megszegő Megbízottal szemben a polgári jog általános szabályai szerint. Megbízott szintén a polgári jog általános szabályai szerint követelhet a Megrendelőtől kártérítést. Továbbá a Megbízott az általa nyújtott Szolgáltatás és az általa végzett Feladatok során a Megrendelő vagyontárgyaiban okozott ás másra (pl. biztosítóra) át nem hárítható károkat a Megbízónak köteles megtéríteni vagy a károsodást egyéb módon (pl. kijavítással) helyreállítani. Az át nem hárítható kárérték vonatkozásában Megbízott kártérítési felelőssége csak a neki felróható magatartás megállapításán alapulhat. Nem áll fenn elkötelezettsége, ha a munkája során úgy járt el, ahogy az adott helyzetben általában elvárható.

8 12. Kapcsolattartók: Megbízó részéről: név: Weisz Zoltán főosztály-vezető értesíté si cím 7400 Kaposvár, Guba S. u telefon / fax /300, weisz.zoltan@ke.hu Megbízó részéről Egészség~gyi Centrum: név: Járfás Erik műszaki menedzser értesítési cím: 7400 Kaposvár, Guba S. u. 40. telefon / fax , jarfas. erik@sic.hu Megbízó részéről Egészségügyi Centrum Lovasakadémia: név: Haál Gábor oktatási referens értesíté si cím: 7400 Kaposvár, Guba S. u. 40. telefon / fax , pannon@lovasakademia.hu Megbízó részéről Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium: név: Sütő Andrea gazdasági ügyintéző értesítési cím: 7400 Kaposvár, Béke u. 75. telefon / fax , andreasuto@fre .hu Megbízó részéről Művészeti Kar: név: Petrók Viktorné gazdasági ügyintéző értesítési cím: 7400 Kaposvár, Bajcsy Zs. u telefon / fax , petrok. viktorne@ke.hu

9 Megbízott vezetője: Név: Janiszewski Tibor ügyvezető értesítési cím 1073 Budapest, Erzsébet krt, 28. telefon / fax , janiszewski@testorkft hu Megbízott központi ügyelete ill. kapcsolattartója:. név: Cserna Attila területi igazgató értesíté si cím 1073 Budapest, Erzsébet krt, 28. telefon / fax , cserna. attila@testorkft.hu A fenti személyek vagy adataik aktualitása kapcsán a feleket fokozott együttműködési és tájékoztatási kötelezettség terheli. A levelezés, az írásos dokumentumok és a szóbeli tárgyalások nyelve magyar. 13. Alkalmazottak: Megbízott a bármilyen jogcímen foglalkoztatott, teljesítésben eljáró személyek; a teljesítési segédek, Ptk. szerinti alvállalkozók tekintetében köteles: gondoskodni a Megrendelőnél érvényben lévő eseti és helyi tűz, munka- és környezetvédelmi és egyéb előírások megtartásáról. Ezeket Megrendelő Megbízott kérésére annak rendelkezésére bocsátja helytállni a Megrendelőnek vagy az intézményben tartózkodó személyeknek okozott károkért a dolgozókat ellátni olyan belépőkártyákkal, mellyel igazolni tudja, hogy Megbízott megbízásából, munkavégzés céljából az egyetem területére belépni jogosultak gondoskodni arról, hogy kizárólag büntetlen előéletű vagy a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól mentesült személy jár el a teljesítés során Megbízott vállalja, hogy a Megrendelő objektumaiba való beléptetéshez, az első belépést megelőzően legalább 3 munkanappal rendelkezésre bocsátja a feladatok végrehajtásában közreműködő személyek adatait, nyilatkozatukat az adatok ellenőrizhetőségéről, és Megbízott, nyilatkozatát a foglalkoztatás módjára vonatkozóan. Megbízottnak e személyek adatainak átadásakor nyilatkoznia kell a megjelölt személy foglalkoztatási módjáról. (Így tehát: saját dolgozó, 10% feletti alvállalkozó dolgozója, 10% alatti vagy harmadik fél dolgozója, vagy foglalkoztatása un. munkaerő kö1csönzésen alapszik). Megbízott részéről csatolni szükséges a foglalkoztatáshoz kapcsolódó munkaszerződéseket, megállapodásokat, GEP bejelentőket, stb., - az üzleti titkot képező részek kivételével - másolatban, és nyilatkozatban vállalni, hogy a szerződés ideje alatt bekövetkezett minden változást legalább 10 munkanap on belül bejelent Megrendelő részére.

10 13.6. Amennyiben a Megrendelő a Megbízott által bevonni kívánt személyek valamelyike ellen írásban kifogást emel, úgy Megbízott köteles helyette - a Megrendelő által elfogadott - más személyt biztosítani. Amennyiben Megrendelő már jóváhagyott személlyel szemben emel kifogást, úgy köteles írásban megjelölni kifogásait. Ezen esetben a Feleket fokozottan terheli az együttműködési és tájékoztatási kötelezettség. A kifogásolt személy helyett Megbízott köteles új személyt bevonni. 14. Ellenőrzés: Megbízott tudomásul veszi, hogy Megrendelő a 'Szerződés időtartama alatt bármikor ellenőrizheti, hogy a jelen szerződésben meghatározott Szolgáltatás és Feladatok végrehajtásába bevont dolgozók foglalkoztatása a törvényi előírásoknak megfelelően történik-eo 15. Megbízott jelen szerződés szerinti feladatait az Ajánlattételi Dokumentációban meghatározottak szerint köteles végezni 16. Tájékoztatás: Megbízott a szerződés teljesítése során bekövetkező esetleges problémákat és akadályoztatásokat köteles Megrendelővel közölni. Az akadályközlés ténye, vagy az arra tett Megrendelői válasz, illetve annak hiánya nem jelenti automatikusan a teljesítési határidő meghosszabbítását, a kötelezettségek módosulását. 17. Bírói illetékesség: Felek jelen szerződésből eredő esetleges jogvitáikat elsősorban tárgyalásos úton kötelesek rendezni. Felek a polgári perrendtartásról szóló évi Ill. tv a alapján megállapodnak abban, hogya Szerződésből eredő jogviták elbírálása kapcsán alávetik magukat - hatáskörtől függő en - a Kaposvári Városi Bíróság vagy a Somogy Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének. 18. Részleges érvénytelenség: Felek megállapodnak, hogy amennyiben jelen szerződés bármelyik rendelkezése utóbb érvénytelennek minősül, a szerződés többi részét érvényesnek tekintik, kivéve, ha felek a szerződést az érvénytelen rész nélkül nem kötötték volna meg. 19. Irányadó jog: Felek kifejezetten megállapodnak, hogy jelen megállapodás egészére - így különösen a szerződés megkötésére, anyagi és alaki érvényességére, kötelmi hatásaira, a szerződést biztosító mellékkötelezettségekre, a szerződéssei kapcsolatos követelések beszámíthatóságára, engedményezés útján történő átruházhatóságára és átvállalására - a magyar jog rendelkezéseit kell alkalmazni, ide nem értve a magyar kollíziós magánjogi szabályokat (nemzetközi magánjogról szóló évi 13. tvr.). 20. Jogról való lemondás hiánya: Megrendelő részéről jelen szerződésben foglalt bármely jog késedelmes érvényesítése, illetve érvényesítésének elmulasztása nem jelenti a jogok érvényesítéséről való lemondást, illetve valamely jog részleges vagy kizárólagos érvényesítése nem zárja ki a többi, illetve a fennmaradó jog érvényesítését. 21. Bizalmas információk védelme: Felek rögzítik továbbá, hogy a jelen szerződés teljesítésévei összefüggésben illetőleg feladatai végrehajtásával összefüggésben tudomására jutott - akár Megbízót, akár ügyfeleit érintő - adatok

11 üzleti titoknak minősülnek, Megbízott azokat nem hozhatja nyilvánosságra, illetéktelen harmadik személynek nem adhatja áto 22. Alvállalkozók: Megbízott tudomásul veszi, hogy a szerződésben vállalt kötelezettsége teljesítése érdekében - a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvényben szabályozott korlátozásokkal - jogosult alvállalkozót igénybe venni, de Megbízott kötelezettségét telj~s egészében másra nem ruházhatja át. Megbízott az alvállalkozó munkájáért úgy felel, mintha azt maga végezte volna el. 23. Egyéb Megbízotti nyilatkozatok: Megbízott kijelenti, hogy: Megrendelő céljának kielégítéséhez szükséges szakmai tapasztalattal és kapacitásokkal, erőforrásokkal rendelkezik jelen szerződés teljes időtartama alatt kész és képes Megrendelő szerződéses céljának megfelelő teljes körű, gondos és magas színvonalú teljesítésre. Megbízott köteles minden olyan tevékenységet ellátni, feladatvégzést kifejteni, amely a közbeszerzési eljárás során tett érdemi vállalásainak és kijelentéseinek teljesítéséhez és a Megrendelői cél teljesítéséhez szükséges nincs olyan függőben levő kötelezettsége, amely kedvezőtlenül hat a jelen szerződésben foglaltak érvényességére, teljesítésére vagy saját teljesítési készségére, illetve képességére a munkaterületet megismerte, a munkaterület munkavégzésre való alkalmasságát jelen szerződés aláírásával elismeri. Megbízott nem válik jogosulttá semmiféle többletdíjazásra a, amennyiben hibás vagy nem kellően gondos helyzetfelmérése miatt nehézségek merülnének fel a teljesítés során tisztában van azzal, hogy tevékenységét a Megbízó intézményi rendjére és mindenkor hatályos szabályzataira figyelemmel kell végeznie. Megbízóra irányadó jogszabályi rendelkezések és előírások lényeges változása esetében a Felek egyeztetnek egymással a változások kezelése kapcsán Megbízott jelen szerződés aláírásával ismételten megerősíti a szolgáltatásai színvonalával, tevékenységének minőségével összefüggésben tett valamennyi végleges ajánlatában tett kijelentései megfelelőségét Megbízott képviselője kijelenti, hogy a Megbízott képviseletére és ajelen szerződés aláírására megfelelő jogosultsággal rendelkezik azzal, hogy az ezzel összefüggésben felmerülő károkért a polgári jog szabályai szerint felelősséggel tartozik Megbízó felé. 24. Szerződéses dokumentumok hierarchiája sorrendben: 1. Jelen szerződés 2. Ajánlati Felhívás és Dokumentáció 3. Megbízott Ajánlata A 2-3. pont alatt felsorolt dokumentumok nem kerülnek fizikailag csatolásra, de a Felek megállapodásának részét képezik. 25. Szerződéses okirat terjedelme, példányszámai:

12 Felek a jelen, 11 számozott oldalból álló szerződést elolvasták, megértették, majd, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, jóváhagyólag írták alá. Jelen szerződés hat (6) darab egymással teljesen megegyező példányban készült. A szerződés példányaiból a Megbízót öt (5) darab eredeti példány, míg a Megbízottat egy (1) darab eredeti példány illet meg. Kelt: Kaposvár, március 22. 'Kaposvári Egyetem '. i {'\.'* ~.'~ Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati.'.. ~. ~ ALt:. 't"'",~ ~ '.;..... Kft. '.' 'i KépVIselI: Dr. Babmszky László P.H. Megrendelő KépvIselI: Jamszewski TIbor P.H. Megbízo(t

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS a TIOP 2.1.2. Kistérségi járóbeteg-szakellátó központok kialakítása és fejlesztése tárgyú pályázatok keretein belül kombinált felvételi/átvizsgáló röntgen berendezés és hozzá kapcsolódó

Részletesebben

ADÁSVÉTELI KERETSZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. (rövidített cégnév: MÁV-START Zrt.) Szerződésszám: 60386-6/2015/START Besz. terv: T-11 660 és 661 sor CPV kód: 31681410-0; 50220000-3;

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

Támogatási Szerződés Minta

Támogatási Szerződés Minta Azonosító szám: Támogatási Szerződés Minta amely létrejött egyrészről a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.), mint támogató (továbbiakban: Támogató) képviseletében eljáró

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

eokr_aszf_20140315 1/7

eokr_aszf_20140315 1/7 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer szolgáltatása igénybevételére Az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése TARTALOMJEGYZÉK I. ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK 1. A dokumentációban előforduló kifejezések 2. A közbeszerzési eljárás lebonyolításának

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata székhelye: 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. telefon: 06-1-289-2100 adószáma: 15523002-2-43 számlaszáma:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS. BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-84/13

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS. BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-84/13 BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya FŐBB SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK A jelen szerződéstervezetet a felek a szerződéskötés során az ajánlatban megadott és a szerződéstervezetben üresen hagyott feltételekkel és adminisztratív elemekkel kiegészítik.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl:

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: GYİRI NEMZETI SZÍNHÁZ Székhely: 9022 Gyır, Czuczor G. u. 7. Adószám: 15467012-2-08 Számlaszám: OTP 11737007-15467012 Képviseli: Forgács Péter igazgató

Részletesebben

A MULTI ALARM ZRT. INGATLAN TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BA 07-02 5.1 Érvényes: 2015. 04. 01.

A MULTI ALARM ZRT. INGATLAN TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BA 07-02 5.1 Érvényes: 2015. 04. 01. A MULTI ALARM ZRT. INGATLAN TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BA 07-02 5.1 Érvényes: 2015. 04. 01. től A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Ügyfél,

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓJA Kiskunfélegyháza központtal megvalósuló központi háziorvosi ügyeleti szolgáltatás megrendelése egyszerű közbeszerzési eljárásban 2011.

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 174-307423. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 174-307423. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307423-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 174-307423 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés

Részletesebben

12. számú melléklet. Versenypiaci határozatlan időre szóló mintaszerződés egyetemes szolgáltatásra jogosult nem lakossági ügyfelek számára

12. számú melléklet. Versenypiaci határozatlan időre szóló mintaszerződés egyetemes szolgáltatásra jogosult nem lakossági ügyfelek számára Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.12. számú melléklet 12. számú melléklet Versenypiaci határozatlan időre szóló mintaszerződés egyetemes szolgáltatásra jogosult nem lakossági ügyfelek számára

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés Szerződő Felek (a továbbiakban: felek) egyrészről Név: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Cím: 3304 Eger, Sánc u. 6. Levelezési címe: 3304 Eger, Sánc u. 6. Képviseli: Grédics Szilárd igazgató

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. vállalkozási szerződéseihez

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. vállalkozási szerződéseihez Általános Szerződési Feltételek 1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK a MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. vállalkozási szerződéseihez Jelen Általános Szerződési feltételek (ÁSZF) elválaszthatatlan mellékletét képezi

Részletesebben

NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideo u. 16/A.

NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideo u. 16/A. NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1037 Budapest, Montevideo u. 16/A.) REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS a Megbízási szerződés a Városi épített örökség

Részletesebben

1/13. A Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt., mint megrendelı általános vállalkozási szerzıdési feltételei

1/13. A Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt., mint megrendelı általános vállalkozási szerzıdési feltételei 1/13 A általános vállalkozási szerzıdési feltételei 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 1 2. Értelmezı rendelkezések... 2 3. Általános rendelkezések... 2 4. A Szerzıdés tárgya, terjedelme, minısége...

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött, egyrészről, az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 31., cégjegyzékszáma: 01-10-041712, adószáma: 10644371-2-44;

Részletesebben

E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérő a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

MAGYAR KÖZÚT NONPROFIT ZRT. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓJA

MAGYAR KÖZÚT NONPROFIT ZRT. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓJA MAGYAR KÖZÚT NONPROFIT ZRT. Kalcium-klorid oldat és granulátum beszerzése 2011-2012. tárgyban kiírt nyílt közbeszerzési eljáráshoz Módosításokkal egységes szerkezetben A módosítások vastag betűvel és aláhúzással,

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: mint Megrendelő (továbbiakban: Megrendelő) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a szerződéskötés és teljesítése során eljáró szervezet: Energetikai Szakközépiskola és Kollégium levelezési címe: H-7030, Paks, Dózsa György út 95. számlavezető

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Villamos energia beszerzés 2015. évre TÁRGYÚ RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSÁHOZ 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. AZ AJÁNLATI FELHÍVÁS KÖTELEZŐ

Részletesebben

25087/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öltőzői berendezések (szekrény és pad) beszerzése a MÁV-START Zrt. részére tárgyban

25087/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öltőzői berendezések (szekrény és pad) beszerzése a MÁV-START Zrt. részére tárgyban 25087/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Öltőzői berendezések (szekrény és pad) beszerzése a MÁV-START Zrt. részére tárgyban Budapest, 2015. június 17. - 1- Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V

Részletesebben

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÁJÉKOZTATÓ. LAKÁSÉPÍTÉSHEZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL /legalább három gyermek után támogatást igénylők részére/

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÁJÉKOZTATÓ. LAKÁSÉPÍTÉSHEZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL /legalább három gyermek után támogatást igénylők részére/ NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÁJÉKOZTATÓ LAKÁSÉPÍTÉSHEZ IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKRÓL /legalább három gyermek után támogatást igénylők részére/ (Érvényes 2016. február 11-től) Tisztelt Érdeklődő, Tisztelt

Részletesebben

M.9. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei

M.9. számú melléklet. EDF DÉMÁSZ Zrt. lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei Villamos Energia Kereskedelmi Üzletszabályzat M.9. számú melléklete M.9. számú melléklet Az lakossági fogyasztók villamos energia vásárlási szerződésének egyedi és általános feltételei Villamos Energia

Részletesebben

TELJES ELLÁTÁS ALAPÚ VILLAMOSENERGIA-SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET

TELJES ELLÁTÁS ALAPÚ VILLAMOSENERGIA-SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET TELJES ELLÁTÁS ALAPÚ VILLAMOSENERGIA-SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET amely létrejött egyrészről Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Székhely: 1163 Budapest, Havashalom u. 43. Adószám: 15516006-2-42

Részletesebben

A Bank a NYESZ pénzszámlán elhelyezett pénzeszközök után kamatot nem fizet.

A Bank a NYESZ pénzszámlán elhelyezett pénzeszközök után kamatot nem fizet. Ügyfélkód: NYESZ pénzszámla száma: SZÁMLASZERZŐDÉS NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI ÉRTÉKPAPÍR-, ÉS PÉNZSZÁMLA VEZETÉSÉRŐL (a továbbiakban: NYESZ szerződés) amely létrejött egyfelől Név: Lakcím/Székhely: mint

Részletesebben

106/ÁF. ÁTHIDALÓ- ÉS LAKÁSKÖLCSÖN SZERZŐDÉS Általános Feltételek

106/ÁF. ÁTHIDALÓ- ÉS LAKÁSKÖLCSÖN SZERZŐDÉS Általános Feltételek 106/ÁF ÁTHIDALÓ- ÉS LAKÁSKÖLCSÖN SZERZŐDÉS Általános Feltételek 1. A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1052 Bp. Váci utca 19-21, cégjegyzéket vezető

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés mely létrejött egyrészről a Sifoki Krház Rendelőintézet (8600 Sifok, Semmelweis u. 1.) Képviseli: Dr. Inczeffy István - főigazgat Adszám: 15397029-2-14 Számlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei Szálláshelyek, rendezvényhelyszínek és szolgáltatók részére

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei Szálláshelyek, rendezvényhelyszínek és szolgáltatók részére A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei Szálláshelyek, rendezvényhelyszínek és szolgáltatók részére A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Confhotel- Net Kft. (1033

Részletesebben

KIVITELEZŐI SZERZŐDÉS 5 ^ 1 Q j, ( j v f> - z o / M H.

KIVITELEZŐI SZERZŐDÉS 5 ^ 1 Q j, ( j v f> - z o / M H. SEFAG-AB09168 mely létrejött egyrészről: SEFAG-AB09168 KIVITELEZŐI SZERZŐDÉS 5 ^ 1 Q j, ( j v f> - z o / M H. a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. (székhely: 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 21., cégjegyzékszám:

Részletesebben

TARGET MEDIA SALES Kft. Általános Szerződési Feltételek

TARGET MEDIA SALES Kft. Általános Szerződési Feltételek TARTALOMJEGYZÉK I. ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK... 2 II. BEVEZETŐ ÉS ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 4 III. A SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSÉVEL, TELJESÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS RENDELKEZÉSEK... 4 1. A megrendelés módja, teljesítése...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÉPÜLETRÉSZENKÉNTI HŐMENNYISÉGMÉRÉS SZERINTI TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÉPÜLETRÉSZENKÉNTI HŐMENNYISÉGMÉRÉS SZERINTI TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSRA ÁLTALÁNOS KÖZÜZEMI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÉPÜLETRÉSZENKÉNTI HŐMENNYISÉGMÉRÉS SZERINTI TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSRA Az általános közüzemi szerződés (a továbbiakban: Szerződés) általános szerződési

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere, 1 ~. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a "Köztemetés szolgáltatás megrendelése keretszerződés keretében"

Részletesebben

-biztonsági kamera rendszer kiépítése-

-biztonsági kamera rendszer kiépítése- A Szegedi Közlekedési Kft, mint Ajánlatkérő, felhívást tesz közzé ajánlattételre Szeged Repülőtér biztonságtechnikai fejlesztések beszerzési eljárás ajánlattételi felhívására az alábbi rész vonatkozásában

Részletesebben

26/05/2010 S100 Tagállamok - Építési beruházás - Ajánlati felhívás - Nyílt eljárás. HU-Szolnok: Magasépítési munka 2010/S 100-151385

26/05/2010 S100 Tagállamok - Építési beruházás - Ajánlati felhívás - Nyílt eljárás. HU-Szolnok: Magasépítési munka 2010/S 100-151385 26/05/2010 S100 Tagállamok - Építési beruházás - Ajánlati felhívás - Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. HU-Szolnok: Magasépítési munka 2010/S 100-151385 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata 5741-Kétegyháza, Fő tér 9. AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése 2009. Tartalomjegyzék ajánlatkérési dokumentációhoz Útmutató

Részletesebben

Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet. Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások. Ajánlati dokumentáció

Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet. Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások. Ajánlati dokumentáció AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások TÁRGYÁBAN INDÍTOTT KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ NYILVÁNTARTÁSI

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről, Mezőberény Város Önkormányzata (székhelye: 5650 Mezőberény, Kossuth L. tér 1. adószáma: 15345352-2-04, számlavezető neve: K&H Bank Zrt, bankszámla száma:

Részletesebben

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZPONZORÁCIÓRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZPONZORÁCIÓRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZPONZORÁCIÓRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Hatályos: 2014. december 15. I. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK CÉLJA ÉS TÁRGYA

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzatával kötött közszolgáltatási szerződés alapján, a 29391 hrsz-ú, VI. ker. Hegedű

Részletesebben

Teljes ellátás alapú menetrendadási kötelezettség nélküli, közvilágítási célú villamos energia kereskedelmi szerződés

Teljes ellátás alapú menetrendadási kötelezettség nélküli, közvilágítási célú villamos energia kereskedelmi szerződés Teljes ellátás alapú menetrendadási kötelezettség nélküli, közvilágítási célú villamos energia kereskedelmi szerződés 1. Szerződő felek Egyrészről Dabas Város Önkormányzata mint villamos energia felhasználó,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a felcsúti új Faluház megépítése tárgyú, a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárásra TARTALOMJEGYZÉK ÚTMUTATÓ

Részletesebben

Debreceni Egyetem. Farnesol oldat és egyéb vegyszerek beszerzése

Debreceni Egyetem. Farnesol oldat és egyéb vegyszerek beszerzése Debreceni Egyetem A J Á N L A T K É R É S I D O K U M E N T Á C I Ó Farnesol oldat és egyéb vegyszerek beszerzése a Melanin Koncentráló Hormon Receptor (MCH-R) Izgató Hatás Mezőgazdasági Kiaknázására Irányuló

Részletesebben

Alapvetı szerzıdéses adatok:

Alapvetı szerzıdéses adatok: B É R L E T I S Z E R Z İ D É S amely létrejött Budapesten, egyrészrıl a MEVA Zsalurendszerek Zrt. (cégbejegyzés száma:, címe: 1047 Budapest, Labdarúgó u. 19., telefon: 272-2222, fax: 369-5885 képviselıje:

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata 5741-Kétegyháza, Fő tér 9. AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Járdák felújítása Kétegyházán 2009. Tartalomjegyzék ajánlatkérési dokumentációhoz Útmutató Ajánlattevőknek... 3

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Hatályos: 2016. március 18-tól I. Általános rendelkezések 1. A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Viva Natura World Kft. Székhelye és postai címe: 2151

Részletesebben

forint lakáshitellel történ el finanszírozásához

forint lakáshitellel történ el finanszírozásához Hitelszerz dés száma: PÁTRIA Takarékszövetkezet fiókja Tel.:.. H I T E L SZ E R Z D É S Lakás-el takarékossági szerz dés megtakarítási összegének takarékszövetkezeti forint lakáscélú hitellel történ el

Részletesebben

Az önkormányzati intézmények részére integrált szélessávú távközlési szolgáltatás biztosítása

Az önkormányzati intézmények részére integrált szélessávú távközlési szolgáltatás biztosítása AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Az önkormányzati intézmények részére integrált szélessávú távközlési szolgáltatás biztosítása 2010. november 1 TARTALOMJEGYZÉK I. ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVİKNEK 1. A dokumentációban

Részletesebben

TELJES ELLÁTÁS ALAPÚ VILLAMOS ENERGIA KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 3. rész vonatkozásában

TELJES ELLÁTÁS ALAPÚ VILLAMOS ENERGIA KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 3. rész vonatkozásában TELJES ELLÁTÁS ALAPÚ VILLAMOS ENERGIA KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 3. rész vonatkozásában A jelen Szerződés létrejött egyrészről a(z) Magyar Áramszolgáltató Kft. mint energiakereskedő (továbbiakban, mint Kereskedő

Részletesebben

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére 10. Tárgy: Lajosmizse, Szabadság tér 13. szám alatti 700 hrsz-ú ingatlanon található víztorony meghatározott

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Szakoly Község Önkormányzata AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Oktatási, képzési szolgáltatások beszerzése tárgyú Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárásra AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Mérnöki tervezési szolgáltatások 2014/S 067-115174. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Magyarország-Budapest: Mérnöki tervezési szolgáltatások 2014/S 067-115174. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1/14 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:115174-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Mérnöki tervezési szolgáltatások 2014/S 067-115174 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

Támogatási Szerződés

Támogatási Szerződés Támogatási Szerződés amely létrejött egyrészről a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.), mint támogató (továbbiakban: Támogató) képviseletében eljáró ESZA Társadalmi Szolgáltató

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére

MŰSZAKI TARTALOM. a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére MŰSZAKI TARTALOM a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére 1. A pályázati kiírás célja: Megbízási szerződés megkötése a 8600 Siófok,

Részletesebben

25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez

25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez 25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez Budapest, 2015. - 1 - Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S... 3-2

Részletesebben

SZÉCHENYI. 9. számú melléklet. Társulási/Konzorciumi megállapodás. Nem releváns

SZÉCHENYI. 9. számú melléklet. Társulási/Konzorciumi megállapodás. Nem releváns SZÉCHENYI 9. számú melléklet Társulási/Konzorciumi megállapodás Nem releváns ...... 10. számú melléklet A kifizetési igénylés mellé bekérendő dokumentumok köre (dokumentum mátri) Elszámolható költségek

Részletesebben

LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLAHITEL-SZERZŐDÉS (fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret-szerződés)

LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLAHITEL-SZERZŐDÉS (fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret-szerződés) Szerződésszám:.. LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLAHITEL-SZERZŐDÉS (fizetési számlához kapcsolódó hitelkeret-szerződés) amely létrejött egyrészről a Kinizsi Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített elnevezése:

Részletesebben

Pannonhalma Város Önkormányzat.../2010. ( II...).rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről I.

Pannonhalma Város Önkormányzat.../2010. ( II...).rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről I. Pannonhalma Város Önkormányzat.../2010. ( II...).rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükről Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Földgáz energia beszerzése 2014

Földgáz energia beszerzése 2014 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (8600 Siófok, Fő tér 1.) DOKUMENTÁCIÓ Földgáz energia beszerzése 2014 TÁRGYÚ KBT. MÁSODIK RÉSZE SZERINTI NYÍLT [KBT. 83. (1) BEKEZDÉS SZERINTI] KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ 2014.

Részletesebben

BVK Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság : az

BVK Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság : az BVK Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság : az egyszerű eljárás ajánlattételi felhívása, KÉ Közzététel dátuma: 22.04.2011 Szerződés típusa: Szolgáltatásmegrendelés Jelentkezési

Részletesebben

(székhelye:, cégjegyzékszám:.; adószám: ; képviseli.. ügyvezető, mint Üzemeltető a továbbiakban: Üzemeltető,

(székhelye:, cégjegyzékszám:.; adószám: ; képviseli.. ügyvezető, mint Üzemeltető a továbbiakban: Üzemeltető, BÉRLETI ÉS ÜZEMELTETÉSI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a i-tv Digitális Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1144 Budapest, Rátót utca 18-20., cégjegyzékszám: 01-09-667975),

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselőtestületének 8/2008. (III. 21.) rendelete az egyes szociális ellátásokról

Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselőtestületének 8/2008. (III. 21.) rendelete az egyes szociális ellátásokról Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselőtestületének 8/2008. (III. 21.) rendelete az egyes szociális ellátásokról (egységes szerkezetben, hatályos 2014.06.20-tól) Tahitótfalu Község Önkormányzatának Képviselő-testület

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSzF ) tartalmazzák a Média 11 Tömegkommunikációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1113

Részletesebben

Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2007. (V. 01.) rendelete

Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2007. (V. 01.) rendelete Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2007. (V. 01.) rendelete Az önkormányzati lakások, helyiségek bérletéről és elidegenítéséről. ( Módosításokkal egysége szerkezetbe foglalva ) Kiskunmajsa

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás 1/12 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:370208-2011:text:hu:html HU-Sopron: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2011/S 228-370208

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület 2013. április.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület 2013. április.-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2013. Előkészítő: Gulyás Anetta ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület 2013. április.-i ülésére Tárgy: Támogatási

Részletesebben

~ 1 ~ Építési szerződés. Építőipari kivitelezési tevékenységre

~ 1 ~ Építési szerződés. Építőipari kivitelezési tevékenységre ~ 1 ~ Építési szerződés Építőipari kivitelezési tevékenységre amely létrejött egyrészről. (anyja neve:., szül. hely és idő:., szem. ig. száma:, adóazonosító jele:.., állandó lakcíme: megrendelő (továbbiakban

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amelyet az egyik részről a Magyar Szabadalmi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Garibaldi u. 2.), mint megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), a másik részről a B+N Referencia Kft.

Részletesebben

INGATLANVÁSÁRLÁSI CÉLÚ KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

INGATLANVÁSÁRLÁSI CÉLÚ KÖLCSÖNSZERZŐDÉS Szerződésszám: Kölcsön ingatlancélra KÖLCSÖNSZERZŐDÉS Ingatlan jelzálogjoggal biztosított INGATLANVÁSÁRLÁSI CÉLÚ KÖLCSÖNSZERZŐDÉS türelmi idővel 1 szerződéskötéssel járó költségek finanszírozásával 2 amely

Részletesebben

Dokumentáció Hirdetmény nélkül induló általános egyszerű közbeszerzési eljárásban

Dokumentáció Hirdetmény nélkül induló általános egyszerű közbeszerzési eljárásban Dokumentáció Hirdetmény nélkül induló általános egyszerű közbeszerzési eljárásban Makón belterületi csapadékvíz csatorna rekonstrukció és építés (2011.) tárgyban Makó Város Önkormányzata 6900 Makó, Széchenyi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HATÁLYOS: 2015. MÁJUS 13-TŐL VISSZAVONÁSIG Tartalom 1. A szállító adatai, elérhetőségi és az általános szerződési feltételekben használt fogalmak... 2 2. Általános rendelkezések...

Részletesebben

ETS - Európai Teherautó Szerviz KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ETS - Európai Teherautó Szerviz KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ETS - Európai Teherautó Szerviz KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTÉSI SZERZŐDÉSHEZ 1. Általános rendelkezések A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az ETS

Részletesebben

A PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft. Üzletszabályzata 2006. júl. 1-től 2013. aug. 15-ig.

A PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft. Üzletszabályzata 2006. júl. 1-től 2013. aug. 15-ig. A PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft. Üzletszabályzata 2006. júl. 1-től 2013. aug. 15-ig. Bevezetés A PÉTÁV Pécsi Távfűtő Korlátolt Felelősségű Társaság (PÉTÁV Kft.) a felhasználók tájékoztatása, a szolgáltatási

Részletesebben

Hőcserélők beszerzése

Hőcserélők beszerzése Hőcserélők beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/119 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Érkezett: Azonosító: Iktatva: BA 07-02 ISO 9001 4.Kiadás/ 4. Módosítás (Kiadva: 2013. 12. 05.) Multi Alarm Zrt. példánya MEGRENDELŐ ADATAI NÉV / CÉGNÉV: Lakcím/Székhely:

Részletesebben

Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 2016/S 091-162660. Budapest, 2016. május

Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 2016/S 091-162660. Budapest, 2016. május Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Szállítási szerződés Transzparencia program keretében szerver állomás kialakításához szükséges eszközök beszerzésére tárgyában

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. 2007. december. Nemzeti Kapcsolattartó, a Támogatási forrást nyújtó alap: Pályázati kapcsolattartó, támogatásközvetítı szervezet:

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. 2007. december. Nemzeti Kapcsolattartó, a Támogatási forrást nyújtó alap: Pályázati kapcsolattartó, támogatásközvetítı szervezet: PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ Az EGT/ Norvég Finanszírozási Mechanizmus keretében a magyar környezet- és természetvédelmi céllal létrejött társadalmi szervezetek támogatása, a Második Nemzeti Környezetvédelmi Program

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS DABAS VÁROS ÁTFOGÓ ÚTREKONSTRUKCIÓS MUNKÁI (B CSOMAG) amely létrejött egyrészről egyik részről: Név: Dabas Város Önkormányzata Székhelye: 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Telefon,

Részletesebben

Mátrai Gyógyintézet- KEOP-5.6.0- gép- műszer beszerzése- 2015. Eljárást megindító felhívás.

Mátrai Gyógyintézet- KEOP-5.6.0- gép- műszer beszerzése- 2015. Eljárást megindító felhívás. Mátrai Gyógyintézet- KEOP-5.6.0- gép- műszer beszerzése- 2015. Eljárást megindító felhívás. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/95 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

támogatott (a továbbiakban: Támogatott) székhelye, címe: Szlovákia, 94974, Nyitra, Tr.

támogatott (a továbbiakban: Támogatott) székhelye, címe: Szlovákia, 94974, Nyitra, Tr. Ikt.szám: 1140/2011 Regisztrációs kód: SK006451-009 TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. mint támogató (a továbbiakban: Támogató) székhelye: 1055 Budapest, Kossuth

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS MINTA. székhely: 5137 Jászkisér, Jászladányi út 10.

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS MINTA. székhely: 5137 Jászkisér, Jászladányi út 10. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS MINTA I. SZERZŐDŐ FELEK egyrészről a MÁV FKG Felépítménykarbantartó és Gépjavító Korlátolt Felelősségű Társaság rövidített elnevezés: MÁV FKG Kft. székhely: 5137 Jászkisér,

Részletesebben

Egységes szerkezetben a 24/2011.(IX.13.) és az 5/2012. (II.01.) önkormányzati rendelettel.

Egységes szerkezetben a 24/2011.(IX.13.) és az 5/2012. (II.01.) önkormányzati rendelettel. SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 13/2011. (IV.28.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a feln tt korúakra vonatkozó szociális gondoskodásról Egységes szerkezetben a 24/2011.(IX.13.) és

Részletesebben

SZERZŐDÉS Vállalkozási Szerződés

SZERZŐDÉS Vállalkozási Szerződés 1 SZERZŐDÉS Vállalkozási Szerződés mely létrejött egyrészről a Fővárosi Önkormányzat Visegrádi Rehabilitációs Szakkórház és Gyógyfürdő ( 2026 Visegrád, Gizella telep) Képviseli: Vogel Ferencné gazdasági

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet)

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Amely létrejött egyrészről: VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS (Tervezet) Név: Országos Egészségfejlesztési Intézet Székhely: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. PIR szám: 630061 Adószám: 16606416-2-43 Statisztikai

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. A Vodafon Magyarország Zrt és a ÉRV Zrt-vel kötendı bérleti szerzıdés és megállapodás jóváhagyásához

ELİTERJESZTÉS. A Vodafon Magyarország Zrt és a ÉRV Zrt-vel kötendı bérleti szerzıdés és megállapodás jóváhagyásához ELİTERJESZTÉS A Vodafon Magyarország Zrt és a ÉRV Zrt-vel kötendı bérleti szerzıdés és megállapodás jóváhagyásához Tisztelt Képviselı-testület! A Vodafon Magyarország Zrt megbízásából az IMM-ROHR Kft (Budapest)

Részletesebben

Javaslat a Telenor Magyarország Zrt-vel kötendő bérleti szerződésről

Javaslat a Telenor Magyarország Zrt-vel kötendő bérleti szerződésről Az előterjesztés száma: 85/2016. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2016. május 30. napján 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére Javaslat

Részletesebben

Tervezési szerződés / Különböző HM és MH objektumokban végzendő kivitelezési munkák végrehajtásához szükséges tervezési feladatok II.

Tervezési szerződés / Különböző HM és MH objektumokban végzendő kivitelezési munkák végrehajtásához szükséges tervezési feladatok II. Tervezési szerződés / Különböző HM és MH objektumokban végzendő kivitelezési munkák végrehajtásához szükséges tervezési feladatok II. ütem Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Siófok, 2010,.. aláírás

Siófok, 2010,.. aláírás Tel.:84 310-334 Fax: 84 510-053 8600 Siófok, Fő u. 204-210. E-Mail: supra@supraktv.hu URL: www.supraktv.hu EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Internet (MOBIL) hozzáférés ellátás szolgáltatására Szerződés száma:

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a. Székhely:..; Cégjegyzékszám:..; Adószám:.;

Részletesebben

AZ EGYSZER ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Kbt. harmadik rész VI. fejezet 251. (2) bek. szerint

AZ EGYSZER ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Kbt. harmadik rész VI. fejezet 251. (2) bek. szerint a) az Ajánlatkér neve: Debreceni Egyetem címe: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. kapcsolattartó: DEOEC Józsa Judit gazdasági igazgató helyettes telefonszáma: +36 52 417 962 telefaxszám: +36 52 425 204 elektronikus

Részletesebben

Üzemeltetési Szabályzat

Üzemeltetési Szabályzat Üzemeltetési Szabályzat Tartalomjegyzék I. Az elektronikus árverések közös szabályai... 3 1. Részvételi feltételek... 3 1.1 Regisztráció... 4 1.2 Bejelentkezés... 4 1.3 Engedélyhez kötött tulajdonszerzés...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Nagykereki Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeni szociális ellátások és szociális szolgáltatások

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. augusztus 25-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. augusztus 25-i ülésére Elıterjesztés 8. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. augusztus 25-i ülésére Tárgy: Települési szilárd hulladék győjtésére, szállítására és ártalmatlanítására irányuló szerzıdéssel

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. az Opten Informatikai Kft. Törvénytár, EU Törvénytár, Cégtár és APAFI szolgáltatásának igénybevételére

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. az Opten Informatikai Kft. Törvénytár, EU Törvénytár, Cégtár és APAFI szolgáltatásának igénybevételére ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az Opten Informatikai Kft. Törvénytár, EU Törvénytár, Cégtár és APAFI szolgáltatásának igénybevételére Az Opten Informatikai Kft., mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató)

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 8000 Székesfehérvár, Sörház tér 3. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK Tolólapos kompaktor beszerzése adásvételi szerződés

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben