e-cam BC05 WIFI IP kamera használati utasítás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "e-cam BC05 WIFI IP kamera használati utasítás"

Átírás

1 e-cam BC05 WIFI IP kamera használati utasítás Figyelem. A kamera szoftvere valamint a telefonos applikáció is folyamatosan frissítésre kerül. Ezért a fenti leíráshoz képest előfordulhatnak funkcióbeli eltérések. A szoftver frissítések után igyekszünk mielőbb frissíteni a használati utasítást is. Amit a weboldalunkon érhet el a Forgalmazza: WL Hungary Kft Székesfehérvár, Horvát I. Ltp. 2 5/2 info@autos-kamera.hu A kamera üzembehelyezése A kamerát fel tudja tölteni bármilyen USB-s hálózati töltővel A kamera alján talál egy gumi fedő részt ami alatt található a töltésre szolgáló mikro USB csatlakozó valamint a Micro SD kártya helye és a reset gomb. A micro USB csatlakozó segítségével fel tudja tölteni a kamera akkumulátorát. Ha feltöltötte, húzza le az USB csatlakozót. A kamera nagy méretű (5600mAh-ás) akkujának köszönhetően hosszú időn akár 4-5 hónapon keresztül tud működni akkumulátorról. Az akkumulátor töltöttségi szintjét megnézheti a telefonos alkalmazásban (lásd. lejjebb). A kamerához mellékelt tartó segítségével felszerelheti falra vagy plafonra is. 1. ábra A BC05 típus csak WIFI-n keresztül tud csatlakozni az internetre vagy közvetlenül a telefonjára. Olyan helyen tudja csak használni ahol van WIFI, és tudja a belépési adatait. A kamera ultrahangos mozgásérzékelővel, Infra LED-ekkel és két irányú hang átvitel funkcióval is rendelkezik. Micro sd kártya behelyezése : A készülék micro sd kártyára rögzíti a felvett video anyagot. Használjon minimum class 6-os sebességű kártyát. Helyezze a kártyát a foglalatba. Gyengéden nyomja meg a kártyát, míg nem fixálódik a foglalatban. Ha ki akarja venni megint nyomja be majd engedje el és egy rugó kinyomja a kártyát, így az kivehető. Figyeljen arra, hogy megfelelő irányba álljon a kártya behelyezéskor. Ha gyenge nyomásra nem megy be a foglalatba akkor ne erőltesse fordítsa meg a kártyát és próbálja meg úgy. Maximum 32 Gb-os kártyát helyezzen a készülékbe.

2 A készülék Micro SD kártya nélkül is üzemképes, de ebben az esetben nem menti el a felvételeket, csak élő képet tud adni a telefonjára, illetve riasztásokat küldeni. A kamera alján az USB csatlakozó mellett található a RESET gomb. A reset hosszú megnyomásával visszaállíthatja a gyári beállításokat. FIGYELEM a kamera resetelése után újra kell konfigurálni mintha egy új kamera lenne! A kamera felszerelése A kamera IP65 vízállósággal rendelkezik ezért felszerelheti kül és beltérre egyaránt. A felszereléshez a mellékelt 3 db csavarral rögzítse a kívánt helyre a konzolt. A kamera alján található menetes részbe tekerje bele a konzol végén levő csavart. Majd a fekete anyacsavar meghúzásával rögzítheti a kamerát. A konzolon való elfordulást úgy tudja elkerülni ha a megfelelő pozíció beállítása után a konzolon levő két kis fül segítségével azt a rögzítőt is meghúzza. Ilyen módon a kamerát fixen rögzíteni tudja. Amennyiben napelemet is kapott a kamerához akkor azt ugyanígy tudja rögzíteni, a csatlakozóját pedig csatlakoztassa a kamera alján levő USB csatlakozóhoz. Annak érdekében hogy elegendő töltést kapjon a kamera A használathoz szükséges egy applikáció amit le kell töltenie a telefonjára. A telefonján látogasson el a Google Play áruházba ( Android) vagy az App Store-be ( Iphone) és töltse le a Tosee Plus nevű alkalmazást. A letöltés után telepítse és nyissa meg. Tosee Plus alkalmazás használata Regisztráció 1. Az alkalmazás használatához regisztrálnia kell. Ehhez kattintson a kezdőképernyőn a SIGN UP feliratra. 2. A következő képernyőn adja meg az címét és klikkeljen a NEXT gombra. 3. A következő képernyőn adjon meg egy jelszót ami legalább 6 és legfeljebb 26 karakter lehet. FIGYELEM a jelszónak tartalmaznia kell legalább 1 nagybetűt, 1 kisbetűt és számot. A jelszót kétszer kell beírnia egymás alá. Ha megvan kattintson a NEXT gombra. 4 Nézze meg az fiókját, ha nem kapja meg 1-2 percen belül az t akkor nézze meg a SPAM mappában is. ha ott sincs akkor kattintson a RESEND gombra. Ha az megérkezett akkor kattintson a GOT IT gombra. Ezzel a regisztráció kész.

3 Regisztráció Kamera hozzáadása Fontos hogy kamerát csak úgy tud hozzáadni ha WIFI hálózat közelében van és a telefon fel van rá jelentkezve. 1. A kamerát kapcsolja be a bekapcsoló gombbal (lásd 1.ábra). A bekapcsolás után egy rövid hangot fog hallani és a kamera elején egy piros fény fog villogni. 2. Az Tosee Plus applikációban kattintson a jobb felső + ikonra. 3. A következő képernyőn válassza az AP feliratot 4. H a piros fény villog akkor kattintson alul a Red light is flashing gombra. A kamera ekkor saját WIFI jelet kezd sugározni amire a telefont fel kell csatlakoztatni. 5. Ehhez kattintson alul a Go for setting gombra. Ott válassza ki Tosee_Plus kezdetű WIFI-t és csatlakozzon. Ha a telefonja megkérdezi, hogy biztosan megtartja-e a Wifi kapcsolatot akkor válassza az igent. 6. Lépjen vissza és válassza a NEXT gombot alul. A következő képernyőn válassza ki a WIFI-t és írja be a jelszót ( Password) ha a Wifi-t nem találja a listában, akkor alul kézzel is beírhatja a nevét és a jalszavát A következő képernyőn válassza ki a WIFI-t és irja be a jelszót ( Password) ha a Wifi-t nem találja a listában, akkor alul kézzel is beírhatja a nevét és a jalszavát. Majd kattintson a NEXT gombra. A kamera ekkor megkezdi a konfigurálást. Ami eltarthat akár 1 percig is. Ekkor fontos hogy a WIFI router közelében legyen. Ha sikerült akkor felül az Addition success feliratot látja. A felugró ablaknál válassza alul az X jelet. Ezután adhat egy nevet a kamerának pl. Otthon, majd kattintson a Confirm gombra alul.

4 A kamerát sikeresen hozzáadta. Eztán a kezdőképernyőt fogja látni. Kezdőképernyő funkciói 1. Device- Itt láthatja a már hozzáadott kamerákat 2. Message- A korábbi riasztásokat tekintheti meg 3. Cloud service- Előfizethet internetes tárhely szolgáltatásra, és akkor a felhőben tárolódnak a videók 4. Mine- Megtekintheti a profilját, illetve visszanézheti a mentett videókat. Ehhez kattintson a Cloud album-ra majd A Local album-ban találja az SD kártyára mentett videókat, a cloud albumban pedig a felhőben tároltakat. Ugyanitt találja a Clear Cash menüt is. Ha az alkalmazás bármelyik oldala nem töltődik be akkor itt kell a Clear Cash-re kattintani, majd az OK-ra. 5. A kamera Státusza lehet Online- a kamera elérhető. Offline- A kamera nem csatlakozik a hálózatra. Sleep- A kamera alvó módban van. 6. Megosztás. A kamera képét megoszthatja akivel szeretné ehhez az illető címét kell megadnia. A megosztást kapó személynek fel kell telepítenie az applikációt és az címével regisztrálni. 7. Riasztások- Megtekintheti a korábbi internetre mentett riasztásokat (előfizetés szükséges). Kattintson a képre hogy a kamera menübe jusson és élő képet kapjon a kameráról. Kamera menü funkciói 5. Message- A korábbi riasztásokat tekintheti meg 6. Cloud album A Local album-ban találja az SD kártyára mentett videókat, a cloud albumban pedig a felhőben tároltakat. 7. Hang átvitel- Ha megnyomja akkor az ön hangját közvetíti a kamera a beépített hahgszórója segítségével. 8. Hang- A kamera által felvett hangot hallhatja 9. Felvétel. Ha megnyomja elkezdi rögzíteni az aktuális élő képet a kamera a telefonjára. Később a kezdőképernyőn a Mine menüpont alatt nézheti meg. 10. Video lejátszás 11. Teljes képernyős mód 12. Fényképet készít az aktuális felvételről 13. Adatátviteli sebesség 14. Akkumulátor töltöttség 15. Beállítások 16. Wifi jel erőssége

5 A kamera beállításai Nyomja meg a Beállítások ikonját a kamera menüben (15-ös). Bizonyos szoftver verzióknál előfordul, hogy nem mindig jön be a beállítások menü. Ha ilyet tapasztal lépjen a fő oldalra és a Mine menüben a Clear cash-t válassza ki majd a felugró ablakban nyomjon OK-t. Ez megoldja a problémát. A beállítások menüpontok a következők. 1. Device Storage- Tárhely beállítások. My cloud Packages: A felhő alapú tárolás előfizetését nézheti meg. Delete the cloud storage video: A felhőben tárolt videók törlése (később nem állítható vissza) SD card status: A memóriakártya stástusza. Available= elérhető Memory card capacity- A maóriakártya kapacitását és szabad helyét mutatja. Time lenght of automatic recording- Az autómatikus felvétel hosszát állíthatja be. Az értékek másodpercben vannak megadva. Permanent= Folyamatos, azaz nem áll le amíg mozgást észlel Format the SD card: Az sd kártya formatálása (mindent töröl róla) 2. Beállíthatja hogy hova rögzítsen a kamera, az SD kártyára (memory Card vagy a felhő alapú tárhelyre (Cloud storage) 3. Indicator Lamp: Bekapcsolhatja hogy a kamera elején levő LED villogjon-e felvétel idején 4. Night Vision Infrared- Az infra módot bekapcsolhatja Turn On, Kikapcsolhatja-Turn Off, Vagy automatikusra állíthatja, ekkor a kamera fényviszonyok függvényében kapcsolja ki vagy be. 5. Message sending- Az értesítéseket kapcsolhatja ki/be 6. Mobile detection sensitivity- Start- bekapcsolhatja a mozgás érzékelést Low- 10 másodpercnyi mozgás esetén fog beindulni a kamera Medium- 5 másodpercnyi mozgás esetén fog beindulni a kamera High- Azzonnal beindul ha mozgást érzékel 7. Intercom volume- A hangátvitel hangerejét állíthatja 8. Use Scenario- Start-bekapcsolás Backlight compensation: Szemből jövő fényt kompenzál Movement: Mozgásra optimalizált felvétel 9. Screen Inversion: 180 fokkal megfordítja a képet 10. Anti flicker- Villódzás kompenzálás. Ha az esti felvételen villódzást tapasztal akkor állítsa át 11. Device information- Eszköz információk 12. Delete the device- A kamera eltávolítása az applikációból.

SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR. Használati utasítás

SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR. Használati utasítás SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR Használati utasítás A kamera bekötése: Helyezze be a micro SD kártyát a kamerába. A kamera alsó részén csavarozza ki a Micro SD kártya takaró lemezét (lásd az ábrán). Micro

Részletesebben

Vpai Home Alkalmazás Felhasználói kézikönyv (Android)

Vpai Home Alkalmazás Felhasználói kézikönyv (Android) e-cam RL113 WIFI IP kamera használati utasítás Figyelem. A kamera szoftvere valamint a telefonos applikáció is folyamatosan frissítésre kerül. Ezért a fenti leíráshoz képest előfordulhatnak funkcióbeli

Részletesebben

SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR. Használati utasítás

SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR. Használati utasítás SIEPEM S6265F-WR2 és S6266F-WBR Használati utasítás A kamera bekötése: Helyezze be a micro SD kártyát a kamerába. A kamera alsó részén csavarozza ki a Micro SD kártya takaró lemezét (lásd az ábrán). Micro

Részletesebben

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Az Y-30 karóra kamera maximum 1280x720 pixeles felbontás mellett alkalmas videó felvételek rögzítésére, valamint azok élő megtekintésére mobiltelefonon

Részletesebben

B002 kamera. Használati utasítás

B002 kamera. Használati utasítás B002 kamera Használati utasítás A kamera tartozékai 1 db USB-s hálózati töltő 1 db USB kábel 1 db mágneses tartó konzol Fém lapok a felszereléshez. A kamera kezelőszervei A kamera üzembehelyezése: A kamerát

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató ios gyors felszerelési útmutató 2-7 Android gyors felszerelési útmutató 8-13 Provision-ISR PnV IP kamera ios gyors felszerelési útmutató: Tápegység

Részletesebben

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó.

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó. IP kamera Bevezetés: MAGYAR Szem előtt tarthatja tulajdonát és értékeit ezzel a ténylegesen Plug & Play IP kamerával. Könnyen és egyszerűen használatba vehető, nem kell konfigurálni. Az ingyenes ucare

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal 1. Termékleírás 1.

Részletesebben

WiFi digitális ajtókukucskáló Eques VEIU mini Használati útmutató

WiFi digitális ajtókukucskáló Eques VEIU mini Használati útmutató WiFi digitális ajtókukucskáló Eques VEIU mini Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

Quick Start Guide. Home Security IP kamera. NVSIP alkalmazás csatlakozás

Quick Start Guide. Home Security IP kamera. NVSIP alkalmazás csatlakozás Quick Start Guide Home Security IP kamera NVSIP alkalmazás csatlakozás Tartalomjegyzék 1. Hálózati kapcsolat... 2 1.1 Vezeték nélküli kapcsolat... 2 1.2 Kábeles kapcsolat... 2 2. Előkészítés okos telefonon

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

WIFI/IP MINI DV. Használati útmutató

WIFI/IP MINI DV. Használati útmutató WIFI/IP MINI DV Használati útmutató Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta. A Mini Digitális Videó felvevő Óra ultra hordozható dizájnnal készült, számos területen használható, amellyel kényelmesé,

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató 2-8 Ez az útmutató minden 48.50.72.79 és feletti firmware verzióval rendelkező PnV kameránál alkalmazható. Korábbi verzióknál is működni fog, de

Részletesebben

Cserélhető lencsés vezeték nélküli távirányítható kamera használati útmutató

Cserélhető lencsés vezeték nélküli távirányítható kamera használati útmutató Cserélhető lencsés vezeték nélküli távirányítható kamera használati útmutató Köszönjük, hogy kameránkat választotta, amely egyedi ultra hordozható tervezésű. Ez lehetővé teszi több területen is a használatát,

Részletesebben

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából 100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából Alkalmazás-vezérlés Ha a fűtőpanelt a BEHA SmartHeater alkalmazáshoz kívánja csatlakoztatni, töltse le az alkalmazást az App Store-ból (iphone-ra)

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

PT02 Kisállat GPS Nyomkövető Használati Útmutató. helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató

PT02 Kisállat GPS Nyomkövető Használati Útmutató. helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató PT02 Kisállat GPS Nyomkövető Használati Útmutató IP67 Vízállóság Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el az útmutatót a helyes beüzemelés érdekében. A képek csak tájékoztató jellegűek. I. Termék

Részletesebben

Videótérfigyelő kamera. PNI House IP31 / IP32. Használati útmutató

Videótérfigyelő kamera. PNI House IP31 / IP32. Használati útmutató Videótérfigyelő kamera PNI House IP31 / IP32 Használati útmutató IP31 és IP32 kamerák a PNI-től ezeket úgy egyedileg mint egy összetett videómegfigyelő rendszerrel együtt is lehet használni. Főbb jellemzők

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET 1. Általános A HYUNDAI CLOUD P2P szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry

Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian. alarm shop. Windows mobile Android IPhone Blackberry Glover Electric kft. www.visiotech.hu Hálózati betekint ő program telepítése mobil telefonra. Symbian Windows mobile Android IPhone Blackberry 1.Symbian Operációs Rendszer 1. Először telepítenie kell a

Részletesebben

HD vadkamera p. A szállító elérhetősége: Használati útmutató

HD vadkamera p. A szállító elérhetősége: Használati útmutató HD vadkamera - 1080p Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal 1. Termékleírás 1.1 A termék külsejének

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET 1. Általános A HYUNDAI CLOUD P2P szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje

Részletesebben

P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv

P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv P2P wifi alapú-kamerás ébresztőóra Felhasználói Kézikönyv Először is köszönjük Önnek, hogy a cégünk termékét választotta! Kérjük, használat előtt olvassa el útmutatót. A használati útmutató a termék változatossága

Részletesebben

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera Használati útmutató PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Főbb jellemzők... 3 2. Használati utasítás......3 3. Szoftver használata......5 4. Ellenőrző megfigyelő kamera

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató

Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató Digitális ajtókitekintő 4,3 LCD, IR, PIR Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Előoldal Módválasztó funkciógomb: - kamera ki- és bekapcsolása

Részletesebben

Smart HD WiFi Kamera Felhasználói útmutató HapSee Alkalmazás. Felhő alapú tárolás

Smart HD WiFi Kamera Felhasználói útmutató HapSee Alkalmazás. Felhő alapú tárolás Smart HD WiFi Kamera Felhasználói útmutató HapSee Alkalmazás Felhő alapú tárolás Otthonfelügyelet Boltfelügyelet Babagondozás Idősgondozás Kisállat-védelem Tartozéklista A csomag kinyitását követően győződjön

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz

WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz WiFi kezelési útmutató FISHER COMFORT PLUS sorozathoz Figyelmeztetés: A probléma mentes működés érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót üzembehelyezés előtt és tartsa elérhető helyen

Részletesebben

Guarding Vision Beállítása

Guarding Vision Beállítása Guarding Vision Beállítása Rögzítő beállítása: 1. Beállítások Hálózat Platform-hozzáférés. 1. Engedélyezze a platform hozzáférést 2. Ha a Server Address mezőben más cím olvasható, az Egyedi (Custom) engedélyezése

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Baby-t választotta! A kezdés egyszerű. A csomag tartalma Arlo Baby kamera USB hálózati adapter (országonként eltérő) Gyors

Részletesebben

GeoVision CLOUD kamera beállítás. Felhasználói útmutató KÉSZÍTETTE: GEOVISION HUNGÁRIA KFT.

GeoVision CLOUD kamera beállítás. Felhasználói útmutató KÉSZÍTETTE: GEOVISION HUNGÁRIA KFT. 2017 GeoVision CLOUD kamera beállítás Felhasználói útmutató KÉSZÍTETTE: GEOVISION HUNGÁRIA KFT. Tartalomjegyzék Csatlakoztatás... 2 Telepítés... 2 Beállítás... 3 Összegzés... 6 1 Csatlakoztatás Mindenek

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Sportkamera insportline ActionCam III HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 15255 Sportkamera insportline ActionCam III *A kép csak illusztráció. A szín a modelltervezéstől függően változhat. TARTALOM BEVEZETŐ INFORMÁCIÓK... 3 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 Jelen leírás csak a DSC NEO központok és 3G2080 kommunikátorok beállításait tartalmazza a ConnectAlarm mobilalkalmazáshoz. A programozás

Részletesebben

3. Generációs WIFI Midea SK

3. Generációs WIFI Midea SK 3. Generációs WIFI Midea SK 102 2017.06.15. Áttekintés Koncepció Mód Felépítés Távirányítási Mód Okostelefon / IPad Router Wi-Fi Adapter Felhő alapú szerver és Internet Ovális matt, érdes tapintású Adapter

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

Rongtel 960 IP. Videó kaputelefon használati útmutató

Rongtel 960 IP. Videó kaputelefon használati útmutató Rongtel 960 IP Videó kaputelefon használati útmutató Telepítés Telepítse kültérit, az alábbi ábra szerint. 1. IP kábel csatlakozó (4 eres átalakító. RJ45 re, mellékelve, tartozék) 2. WI-FI csatlakozó (mikró

Részletesebben

GPS, WIFI-s 4K felbontású autós menetrögzítő kamera használati utasítás

GPS, WIFI-s 4K felbontású autós menetrögzítő kamera használati utasítás W1 GPS, WIFI-s 4K felbontású autós menetrögzítő kamera használati utasítás A W1 autós kamera speciálisan autóban való használatra lett tervezve, a menet közbeni események rögzítésére. A működéséhez folyamatos

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Áttekintés Lencse Mikrofon Hangszóró Bekapcsolás Jelzőfény Sztenderd 1/4"-os rögzítőpont Reset Burning hole Védőtok Tolókapcsoló Micro USB bemenet Lightning bemenet Micro SD kártya

Részletesebben

FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz

FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz FI-WIFIKIT-03 (AEH-W4B1) WiFi kezelési útmutató FISHER NORDIC sorozathoz Figyelem: A probléma mentes működés érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót üzembehelyezés előtt és tartsa elérhető

Részletesebben

Felhasználói Útmutató. Center V2

Felhasználói Útmutató. Center V2 Felhasználói Útmutató Center V2 Verzió: v8.5 Készült: Budapest, 2012 Riarex Kft. megbízásából - 1 - Riarex Kft. 1.3 A Center V2 képernyője 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 15 17 17 18 19 20 21 22 1-1

Részletesebben

ios iphone Az iphone beállítása Ahhoz, hogy használni tudd az iphone-od, először be kell állítani (aktiválni) az itunes-ban.

ios iphone Az iphone beállítása Ahhoz, hogy használni tudd az iphone-od, először be kell állítani (aktiválni) az itunes-ban. ios iphone Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Tartalom: Az iphone aktiválása Az iphone beállítása Aktiválás számítógéppel Levelezés Szinkronizálás számítógéppel és az itunes

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT

Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT 1 Bevezetés Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket a fejegység Bluetooth firmware frissítéséről. Olvassa el az összes figyelmeztetést

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT

Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket az IVE-W530BT Bluetooth firmware frissítéséről. Olvassa el az összes figyelmeztetést

Részletesebben

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1

A készülék fő egységei X1 X1 (kizárólag vezeték nélküli kamera esetében X1 X1 X1 X1 X1 A készülék jellemzői: Nagysebességű video processzor Magas érzékenységű ¼ CMOS érzékelő Képfelbontás 300k Pixel Forgatás és döntés (Pan&Tilt) Optimalizált MJPEG video tömörítés Több felhasználó vezérlés

Részletesebben

Autó DVR Használati Útmutató

Autó DVR Használati Útmutató Autó DVR Használati Útmutató Használat előtt kérjük, olvassa el az alábbi útmutatót. A termék jellemzői: A készülék kis kialakításával megkönnyíti a felvételt a legkülönfélébb helyzetekben 720 HD-s AVI

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

IP video kaputelefon Kezelési útmutató

IP video kaputelefon Kezelési útmutató IP video kaputelefon Kezelési útmutató Hogyan működik a Vuebell? A Vuebell kültéri egység inaktív marad, ha senki nincs a közelben. A beépített PIR szenzor automatikusan aktiválja a kültéri egységet. A

Részletesebben

MyHipernet Home szolgáltatáscsomag. üzembehelyezési útmutató

MyHipernet Home szolgáltatáscsomag. üzembehelyezési útmutató MyHipernet Home szolgáltatáscsomag üzembehelyezési útmutató Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy a Telenor My Hipernet Home szolgáltatását választottad. Biztosak vagyunk benne, hogy a kiváló minőségű D-Link

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FI-WIFI-USB-01

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FI-WIFI-USB-01 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FI-WIFI-USB-01 WIFI ADAPTOR Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! FI-WIFI-USB-01_150425 1 TARTALOM

Részletesebben

Karóra FULL HD rejtett kamerával Használati útmutató:

Karóra FULL HD rejtett kamerával Használati útmutató: ! Karóra FULL HD rejtett kamerával Használati útmutató: A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 1. oldal www.kemtech.hu # Fontos információk a berendezés vízállóságáról: Az

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Xperia Z Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató www.concorde.hu Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD20 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

SJ5000 WIFI Felhasználói útmutató

SJ5000 WIFI Felhasználói útmutató SJ5000 WIFI Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye

Részletesebben

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik.

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik. ELEKTRONIKUS AJTÓKUKUCSKÁLÓ OR-WIZ-1102 MŰKÖDÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI KÉZIKÖNYV Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót a termék telepítése és használata előtt. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának

Részletesebben

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása Walisec AHDVR, NVR és IP kamera ingyenes DDNS beállítása: Megjegyzés: Csak kizárólag nem Cloud szériás Walisec eszközöknél használható ez a funkció!

Részletesebben

Helyezze be a CR2032 elemet az elemtartó zsebbe, amelyet a pull feliratú füllel tud előhúzni. Majd zárja vissza a

Helyezze be a CR2032 elemet az elemtartó zsebbe, amelyet a pull feliratú füllel tud előhúzni. Majd zárja vissza a Első lépések Hajtsa szét a pénztárcát és nyissa ki a cipzárt. Tipp: Ne érintse meg a cipzárba épített vezetékeket! / Ügyeljen a cipzárba épített vezetékekre! Helyezze be a CR2032 elemet az elemtartó zsebbe,

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv P2P WP2P WiFi alapú Biztonsági kamera

Felhasználói Kézikönyv P2P WP2P WiFi alapú Biztonsági kamera Felhasználói Kézikönyv P2P WP2P WiFi alapú Biztonsági kamera Ez a felhasználói kézikönyv tömören megmutatja Önnek, hogyan sajátíthatja el a termék helyes használatát és részletes tájékoztatást ad az egyes

Részletesebben

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék 1. Symbian rendszer...2 1.1 Funkciók és követelmények...2 1.2 Telepítés és használat...2 2. Windows Mobile rendszer...6 2.1

Részletesebben

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video)

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video) felületének használati útmutatója Élő kép (Live Video) Belépés után rögtön látható a kamera élő képe, váltható a stream minősége (a beállításoktól függően), valamint a képre jobb kattintással előhozható

Részletesebben

Multifunctionális HD 1080P felbontású. WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás

Multifunctionális HD 1080P felbontású. WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás Multifunctionális HD 1080P felbontású WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE WIFI jeltovábbítású kamera töltő UTASÍTÁSOK Ez a termék egy külső, HD1080P

Részletesebben

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz)

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) A dokumentum egy támogatott fényképezőgép és egy intelligens eszköz közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozásának a(z) SnapBridge alkalmazás (2.5 verzió)

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.0 Jelen leírás a DSC NEO központok és TL280(R), 3G2080, TL2803G kommunikátorok beállításait tartalmazza a ConnectAlarm mobilalkalmazáshoz.

Részletesebben

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR PC-s visszatekintő program használati utasítása Tartalomjegyzék Hogyan kell kivenni a memóriakártyát? 3 Szoftver installálás 3 Az adatok visszanyerése 5 Az adatok megjelenése

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i9. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i9. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i9 Vezetéknélküli Billentyűzet TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés 2. Rendszerkövetelmények 3. A csomag tartalma 4. Készülék telepítés 5. Szoftver telepítés - Microsoft Windows Mobile

Részletesebben

Köszönjük, hogy ezt a készüléket választotta. Használat előtt kérem, olvassa az alábbi útmutatót figyelmesen

Köszönjük, hogy ezt a készüléket választotta. Használat előtt kérem, olvassa az alábbi útmutatót figyelmesen Kezelési útmutató AHD DVR-ekhez / NVR-ekhez Köszönjük, hogy ezt a készüléket választotta. Használat előtt kérem, olvassa az alábbi útmutatót figyelmesen Az eszközön történő esetleges módosítások után ez

Részletesebben

Jelen leírás csak a DSC NEO központok és 3G2080 kommunikátor beállításait tartalmazza a ConnectAlarm mobilalkalmazáshoz.

Jelen leírás csak a DSC NEO központok és 3G2080 kommunikátor beállításait tartalmazza a ConnectAlarm mobilalkalmazáshoz. 3G2080 ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 Jelen leírás csak a DSC NEO központok és 3G2080 kommunikátor beállításait tartalmazza a ConnectAlarm mobilalkalmazáshoz. A programozás

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL Tartalom 1. Megjegyzések...2 2. Doboz tartalma...2 3. Termék áttekintése...3 4. Indítás és leállítás...4 5. Asztal...5 6. Gombok...5 7. Az App Drawer...6 8. Rendszerbeállítások...6 9. HDMI...8 10. Telepítés,

Részletesebben

Gyors beállítási útmutató

Gyors beállítási útmutató Gyors beállítási útmutató RDS110, RDS120 Smart termosztát hu Üdvözöljük! Ez az útmutató végigvezeti Önt, hogy hogyan kell: o A termosztátot az Internethez csatlakoztatni. o A termosztátot beállítani az

Részletesebben

Fundimini.hu Felhasználói útmutató

Fundimini.hu Felhasználói útmutató Fundimini.hu Felhasználói útmutató 1 Regisztráció, belépés 1.1 Regisztráció A regisztrációt szülők (18. életévüket betöltött személyek) végezhetik. A regisztrációs adatlap beküldését követően tud belépni

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor {LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm - súly: 8,6 g - hatótávolság: 10m -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor - töltési idő: 2 óra - készenléti idő: 120 óra - beszélgetési

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

1. A Windows programok telepítése

1. A Windows programok telepítése 1. A Windows programok telepítése Amennyiben a program egy korábbi példánya már telepítve van a számítógépre, akkor beszélünk frissítésről. Ellenkező esetben a következőkben leírtakat átlépheti és a telepítés

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

4. rész Full HD + toll kamera

4. rész Full HD + toll kamera 4. rész Full HD + toll kamera PenCam tulajdonságok: szuper képszenzor alacsony megvilágítású videó felvételhez, gyors fény reakció szuper HD 1296P @ 30fps, 720P egészen 60fps-ig H.264 tömörítés Beépített

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Rollei Akció kamera 400 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék...1 Biztonsági óvintézkedések...2 Mi van a dobozban...3 Termék diagram...4 Távirányító diagram...5 A Rollei Actioncam

Részletesebben