A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása"

Átírás

1 A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, augusztus ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkaj{r, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím 8171 Balatonvil{gos, Felszabadul{s u.12. A verseny helyszíne: Balatonvil{gos, Felszabadul{s u.12. Versenyigazgató: Pulai Péter Tel.: pulaip@t-online.hu Cím: 8000 Székesfehérv{r, T{vírda u.2/a Nevezési hat{ridő : július óra A versenyre érkezés : augusztus 05. délut{n tól A mobil boxok ezen időponttól foglalhatóak el! Nevezés a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagl{s honlapon on-line. oldalon a NEVEZÉS link alatt Közvetlenül Rajtengedély vizsga: Időpont : augusztus Vizsg{ztatók : Berényi Miklós Prutkay Zolt{n Nevezés a Magyar Lovas Szövetség. oldalon lehet Versenyiroda: Webpole Bt. Kecskés Péter Tel.: info@webpole.hu Versenyiroda nyit{s: augusztus órakor Steward : Pintér Zsófia Ist{llóvezető, box igénylés : Cseh Andrea P{lyagondnok : Moln{r Miklós Állatorvos : Dr. Kov{cs Jenő Patkolókov{cs : Hatvani Lajos

2 Versenyp{ly{k : 20 x 60 m négy évszakos (homok + textil), A p{lya 20 x 40 négy évszakos (homok + textil) B p{lya Melegítőp{ly{k : 20 x 54 m négy évszakos (homok + textil) 20 x 54 m négy évszakos (homok + textil) 20 x 40 m fedeles lovarda (homok + textil) Versenybírók: Elnök: Tagok: Berényi Miklós Bal{zs József Budai Andrea Hillier Orsolya Kiss Istv{n Thomas Lang (AUT) Major Albert Kjell Myhre (NOR) Isabelle von Neumann-Cosel (GER) Prutkay Zolt{n Fellebbviteli bírók: Berényi Miklós (HUN) (amennyiben Berényi Miklós a versenysz{m C bírója, akkor Hillier Orsolya helyettesíti) tov{bb{ 2 fő a jelenlévő bírók közül. Nevezési díj (bruttó): Ft A nevezési díjat a helyszínen kell befizetni sz{mla ellenében. Startdíj versenysz{monként (bruttó): 3.000,- Ft A startdíjat a helyszínen kell befizetni sz{mla ellenében. Boxdíj (bruttó): A széna {ra / verseny ,- Ft 500,- Ft/ló/verseny A boxdíjat a helyszínen kell befizetni sz{mla ellenében. Boxok sz{ma: 100 box (növelhető) A boxok sz{m{t augusztus 03-ig tudjuk v{ltoztatni! 3 x 3 m-es boxok az EU előír{soknak megfelelően kialakított. Az egym{ssal szemben elhelyezkedő boxok között a közlekedési folyosó szélessége 2,85m. A közös tető gerincmagass{ga kb. 3,7 m. Az ist{llók rendelkeznek az érintésvédelmi előír{soknak megfelelő vil{gít{ssal. A mobil boxok a következők szerint kerülnek feloszt{sra: - A Boxcsoport 14 ló elhelyezésére szolg{l - B Boxcsoport 30 ló elhelyezésére szolg{l - C Boxcsoport 28 ló elhelyezésére szolg{l - D Boxcsoport 28 ló elhelyezésére szolg{l Minden ist{lló külső feszített rögzítéssel van ell{tva! (vihar{lló)

3 A boxokon belüli hely foglal{sa, telefonos egyeztetés alapj{n történik. A boxok kiv{laszt{sakor mindenképpen jelezni kell a ló tulajdons{gait és viselkedését. A boxok kiv{laszt{s{t az Ist{llóvezetőnél lehet egyeztetni augusztus 04-ig! Bírói értekezlet : Tartja: Berényi Miklós Technikai értekezlet : Tartja: Pintér Zsófia, Berényi Miklós Pénzt{ri ór{k: : ig ig; ig ig; ig NEVEZÉSI ÉS START INFORM[CIÓK: Nevezési hat{ridő: 2010.július óra Nevezés a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagl{s honlapon on-line. oldalon a NEVEZÉS link alatt Közvetlenül A KO versenyre a nevezéseket a Versenyigazgatónak kell megküldeni a fent megadott címre! Hat{ridőn túli nevezésért kétszeres nevezési díjat kell befizetni a helyszínen! augusztus 03-a ut{ni nevezés esetében a boxok teltsége esetén nem tudunk a lovaknak helyet biztosítani! A nevezési hat{ridő lej{rat{t követően a nevezéseket a Versenyirod{n{l és a versenyigazgatón{l kell ír{sban megküldeni a fenti címekre! A nevezések végleges pontosít{s{t és a startlist{ban szükséges v{ltoz{sokat, legkésőbb a technikai értekezleten kérjük pontosítani. A nevezési hat{ridő ut{n lemondott nevezéseket és a boxdíjakat a Szakbizotts{g hat{rozata értelmében, teljes összegben ki kell fizetni. Lemond{st vagy módosít{st csak ír{sban lehet közölni a fenti címekre. Abban az esetben, ha a versenyző nevezésének lemond{s{t {llatorvosi igazol{ssal együtt teszi meg, a fenti szankció nem érvényes. Startlista: A nevezések alapj{n az előzetes startlist{t a Versenyiroda augusztus 04. este 18 ór{ig közzé teszi a díjlovas honlapon! Ezen lista alapj{n a versenyzők a technikai értekezleten még megv{ltoztathatj{k indokolt esetben a starthelyezésüket. A technikai értekezleten mindkét versenynap startlist{j{t véglegesíteni kell! A vezetőbíró {ltal ellenjegyzett startlista, mind a két napra végleges! A technikai értekezleten véglegesített startlist{ban történő v{ltoztat{s, csak a vezetőbírón{l ír{sban tett kérelem alapj{n lehetséges! A startlist{tól eltérő indul{s a versenyből való kiz{r{st vonja maga ut{n! A technikai értekezletet követően a bejelentett startokat lemondani csak a verseny {llatorvos{nak igazol{s{val lehet. Egyéb esetben a startdíjat meg kell fizetni!

4 DÍJAZ[S A versenyzők 55 %-os teljesítése alatt pénzdíj nem adható! A versenysz{mokban külön hirdetünk eredményt az I. és II. licenccel rendelkező versenyzők között. I-VI. helyezettek díjszalagot kapnak A versenyrendező az előírt eredményhirdetésen felül, összevont eredményt is hirdet! Az összevont eredményhirdetés a versenysz{mban résztvevő minden érvényes eredménnyel rendelkező versenyző eredményének értékelése alapj{n történik. Az összevont eredményhirdetésen az első 6 helyezettet pénzdíjjal jutalmazz{k a versenysz{mok melletti felsorol{s szerinti összegben. Az összevont eredményhirdetésen az I-VI. helyezett díjszalagot és pénzjutalmat kap! Tov{bb{ az I. helyezett kup{t, a II.-III. helyezett emlékt{lat kap a pénzdíjaz{son és a szalagon felül. Pénzdíjaz{sban csak az összevont eredmény első 6 helyezettjét részesítjük. A pénzdíjakat a versenyzők csak sz{mla ellenében vehetik {t! A feltüntetett pénzdíjak bruttó összegek! A pénznyeremény felvételére csak az jogosult, aki az eredményhirdetésen lov{val együtt személyesen jelenik meg! Ez alól nem lehet felmentéssel élni! A VERSENYZŐK ÉS A LOVAK VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTELÉNEK FELTÉTELE 1. A verseny területére a lovak és a versenyzők csak regisztr{l{suk ut{n léphetnek be, és t{voz{skor az ellenőrzést követően léphetnek ki! A regisztr{l{skor ellenőrzésre kerülnek a 2. pontban foglaltak. Az ellenőrzést követően minden ló sorsz{mot kap (a sorsz{mt{bla kaució ellenében vehető {t!), melyet a verseny területén {llandóan a lovon kell tartani! 2. A Lovasok esetében érvényes klubtags{gi és versenyzői engedély, 1 évnél nem régebbi sportorvosi engedély. Lovak esetében érvényes ló útlevél/érvényes vérvizsg{lati eredmény, 6 hónapn{l nem régebbi ló influenza és lovak herpesz vírus elleni vakcin{z{st igazoló bejegyzés, sport ló bejelentés. 3. A fentiekkel nem rendelkező lovasok és lovak a helyszínre nem léphetnek be. A ló útleveleket és a fenti iratokat érkezéskor a regisztr{ción{l le kell adni. Azok a lovak, akinek a ló útlevele nincs a versenyirod{n, nem startolhatnak el! 4. A versenyirod{tól a versenyzők irataikat csak a pénzügyi elsz{mol{st követően kapj{k vissza. A verseny helyszínét véglegesen a versenyző és lova csak az elsz{mol{sokat követően hagyhatja el! P[LY[K HASZN[LATA A p{ly{k karbantart{s{nak szükségessége miatt a versenyzők a p{ly{kat a karbantart{si időpontokban nem haszn{lhatj{k! Ezen időpontokat a verseny napirendjéhez igazítja a versenyiroda, legkésőbb a technikai értekezleten közli. A bemelegítő p{ly{k karbantart{si időpontja a p{lya bej{rat{n{l kifüggesztésre kerül. Mivel 3 bemelegítő p{lya {ll rendelkezésre, a p{ly{k közül kettő mindig haszn{lható! A B versenyp{lya csak a pénteki napon haszn{lható gyakorl{sra! Az A p{lya pénteken csak a Quadrille bajnoks{gra történő gyakorl{sra haszn{lható a Vezetőbíró {ltal egyeztetett időpontban, csapatonként külön-külön. Egyéb időpontokban a verseny négyszögek haszn{lata, csak a verseny vezetőbírój{nak az engedélyével lehetséges!

5 A RENDEZVÉNY PROGRAMJA ÉS A VERSENYSZ[MOK PÉNZDÍJAZ[SA: Péntek Musical est meghív{sos Quadrille bajnoks{ggal. Az esti rendezvény kezdete óra A lel{tók között elhelyezkedő p{ly{n Szurdi Miklós rendezésében bemutat{sra kerül az AIDA című nagysikerű musical! A musical I. felvon{s{t követően kerül megrendezésre a Quadrille bajnoks{g 4 csapat részvételével. V{rható időpontja : V{rható időtartama : 40 perc A Quadrille bajnoks{g ut{n 15 perc szünet, majd a musical II. felvon{s{val folytatódik az este! A Quadrille bajnoks{g nevezési díja csapatonként ,- Ft, mely összegről a klubok sz{ml{t kapnak a befizetésről. I. II. III. IV. Quadrille bajnoks{g : , , , ,- díjaz{s összesen : ,- QUADRILLE A verseny meghív{sos, arra jelentkezni, nevezni nem lehet! A versenyben a csapatok indul{si sorrendjét a technikai értekezleten sorsolj{k ki! A meghívott csapatok ABC szerinti sorrendben: - Caballus Club (idegenlégiósokkal) - Cserénfa Lovas Klub SE. - GO FAST SHS. - Xenophon Lovas Klub A versenyben 4 fős csapatok indulnak szabadon v{lasztott (L/M szintű) minimum 4,5 maximum 5 perc időtartamú programmal. Az időtúllépést és a korai befejezést a bírók pontlevon{ssal szankcion{lj{k. A programot az edző is vezényelheti. Abban az esetben, ha az edző gyalogosan részt vesz, akkor a bevonul{skor és leköszönéskor is a csapata mellé {ll. Természetesen ebben az esetben az edzőnek is a csapattal összhangban kell az öltözetét megv{lasztani! A program bemutat{sakor nem kötelező a díjlovas ruh{zat haszn{lata! Cél a csapat egységes megjelenése, cél a mutatós eleg{ns öltözet, mely eltérhet a versenyöltözettől! A bírók külön bír{lj{k a bemutatott feladat technikai (1. bír{lati szempont) és művészi (2. bír{lati szempont) részét, tov{bb{ a lovas és a lovak öltözékét-díszítését, a program l{tv{nyoss{g{t (3. bír{lati szempont)! A bír{k, külön-külön pontozz{k az előző h{rom feltételt, teh{t minden csapat végső pontsz{ma 3 rész pontból {ll! A bemutatott feladat l{tv{nyoss{g{ra adott pontsz{m 1,5-os szorzóval lesz figyelembe véve! A pontok esetében a megszerzett h{rom pontsz{m {tlaga eredményezi a csapat végleges eredményét!

6 Fő cél a l{tv{nyoss{g minél magasabb fok{nak elérése! A közönség minél nagyobb fokú megnyerése! A Quadrille bír{lat{t a nemzetközi bírók Kjell Myhre (NOR), Thomas Lang (AUT), Isabelle von Neumann-Cosel (GER) végzik, h{rom különböző bírói {ll{sból! Az eredményeket tolm{cs segítségével értékelik és pontozz{k! A lovaknak szab{lyos felszereléssel kell rendelkeznie, de megengedett a f{sli és a fülvédő haszn{lata! A versenyrendező felhívja a figyelmet arra, hogy a verseny este kerül megrendezésre, kivil{gított p{ly{n, szokatlan hangosít{ssal és fényekkel! A Quadrille bajnoks{ghoz vil{gít{ssal rendelkező bemelegítő p{ly{k {llnak rendelkezésre, egy 20 x 54 m-es szabadtéri és a fedeles lovarda 20 x 40 m mérettel!

7 SZOMBAT Az M5 feladatig I. II. licence és összevont eredményhirdetést, az M8 feladattól csak összevont eredményhirdetés tartunk. I. III. IV. V. IV. E 6 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- A 5 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- L 6 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- M 5 (licence szerző) : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- M 8 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- Szt. György díj : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- Nagydíj : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- Összesen : ,- Az esti rendezvény kezdete óra A lel{tók között elhelyezkedő p{ly{n Szurdi Miklós rendezésében musical részletek kerülnek bemutat{sra négy 15 perces időintervallumban a következő program szerint! A zenés blokkok szünetében kerülnek megrendezésre a KO versenyek, sz{monként 8 résztvevővel. Az est v{rható időtartama : 3 óra A rendezvény programja a következő: 21 óra 00 perc 4 dal kb. 15 perc terjedelemmel Téma: HAIR 21 óra 20 perc Díjlovas verseny kb. 30 perc eredményhirdetéssel együtt. K.O. verseny maximum 8 indulóval Feladat: nyújt{s 21 óra 50 perc 4 dal kb. 15 perc terjedelemmel Téma: ABBA Tűzvar{zslók

8 22 óra 10 perc Díjlovas verseny kb. 30 perc eredményhirdetéssel együtt. K.O. verseny maximum 8 indulóval Feladat: ugr{sv{lt{s 22 óra 45 perc 4 dal kb. 15 perc terjedelemmel Téma: Rómeó és Júlia Tűzvar{zslók 23 óra 05 perc Díjlovas verseny kb. 30 perc eredményhirdetéssel együtt. K.O. verseny maximum 8 indulóval Feladat: Piaffe Passz{zs 23 óra 45 perc Fin{lé 15 perc terjedelemmel Téma: 1 millió fontos hangjegy a es évek sl{gerei + z{ró dal, Ol{h Ibolya: Magyarorsz{g című dal Tűzvar{zslók A KO verseny nevezési díja 5.000,- Ft / versenysz{m, mely összegről a versenyzők sz{ml{t kapnak. I. II. III. III. KO verseny : , , , ,- díjaz{s összesen : ,- Előlovagl{sra kerülő 3 feladat részletezése: 1. Nyújtott ügetés, A -tól C -ig középvonalon 2. Sorozat Ugr{sv{lt{s A -tól C -ig 9 v{lt{s minden 2.-ra és C -től A -ig 11 v{lt{s minden 1-re 3. passage, piaffe, passage minimum lépés Sz{monként maximum nyolc lovas indulhat. Egy lovas maximum két sz{mban nevezhet be. A KO versenyre a nevezéseket ír{sban kell leadni a versenyigazgató címére a nevezési hat{ridőig. A nevezések beérkezési sorrendben az első 8 versenyző vesz részt a versenyben a többi nevező a nevezési sorrendbe tartalék minősítést kap! A p{rosok a technikai értekezleten lesznek összesorsolva! A p{rosok indul{si sorrendje ugyancsak a technikai értekezleten lesz sorsol{ssal eldöntve!

9 VAS[RNAP Az L7 feladatig I. II. licence és összevont eredményhirdetés, az M9 feladattól csak összevont eredményhirdetés. I. II. III. IV. V. IV. E 8 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- A 6 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- L 7 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- M 9 : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- Intermediaire I. kűr : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- Nagydíj kűr : , , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- Összesen : ,- A h{rom nap díjaz{sa összesen: ,- CSAPATVERSENY Minden régió jogosult egy, vagy több 3-4 fős csapatot ki{llítani melyben minimum 1 M kategóri{ban versenyző lovas is helyet kell kapjon. M kategóri{s versenyzőnek és lónak minősül az a versenyző és ló, aki m{r indult M kategóri{s versenysz{mban! (de még nem indult az M kategóri{n{l magasabb sz{mban!) A kétfordulós csapatversenyben minden nap, a h{rom legjobb lovas eredményét vesszük figyelembe, ennek alapj{n hirdetünk bajnokot és helyezetteket. Nevezéseket kérjük csapatonként elküldeni a következők megad{s{val: - Csapat neve - A csapat tagjainak neve és a csapattag bejelentett klubj{nak neve (ez igazolja az azonos régiót) - A csapattagok azon versenysz{mainak megjelölése, melyekkel a csapatversenyben részt kív{nnak venni, mindkét versenynapon külön-külön megjelölve - A résztvevő lovak nevének feltüntetése az egyes versenysz{mok mellett A Csapat verseny nevezési díja ,- Ft/ csapat, mely összegről a versenyzők sz{ml{t kapnak. A csapatverseny pontsz{mít{sa: A pontok kisz{mít{s{n{l a versenyiroda a versenyző p{ros (lovas és ló) {ltal elért eredményt következő szorzósz{mokkal egészíti ki: - A program nehézségi fok{tól függően a következő szorzósz{mokkal kerülnek a végleges sz{zalékok kisz{mít{sra: E 0,9 A 1,0 L 1,05 M 1,1 Kisnehéz oszt{ly 1,15

10 A nevezéseket a Versenyigazgató és a Versenyiroda címére kell megküldeni. I. II. III. IV. V. Csapatverseny : , , , , ,- díjaz{s összesen : ,- FIGYELEMFELHÍV[S Felhívjuk a versenyzők, edzők és hozz{tartozók figyelmét a Magyar Díjlovagló Szab{lyzat 39 cikkelyére (Sportolói etika), idézet: A versenyző köteles sportszerű magatart{st tanúsítani, udvariasan, toler{nsan viselkedni a sport minden szereplőjével szemben. Azt a versenyzőt, aki ez ellen vét, a Versenybírós{g Elnöke vagy a Fellebbviteli Bíró jogosult azonnal szankcion{lni. Minden ilyen esetet hivatalosan, ír{sban jelenteni kell a Szakbizotts{gnak, aki tov{bbi intézkedésre (bírs{g, eltilt{s, stb.) {tveszi az ügyet. Ha a versenyzőhöz tartozó m{s személy követ el fegyelmi vétséget, a Versenybírós{g Elnöke vagy a Fellebbviteli Bíró a Rendezővel egyeztetve felszólíthatja az adott személyt a helyszín elhagy{s{ra. Ezeket az eseteket is hivatalosan ír{sban jelenteni kell a Szakbizotts{g felé. Amennyiben a fegyelmi vétséget elkövető személy maga is a sport szereplője (edző, m{s versenyző, stb.) a Szakbizotts{g közvetlenül vele szemben foganatosíthat szankciót, amennyiben nem szereplője a sportnak (hozz{tartozó, bar{t), jogosult a versenyzővel szemben érvényesíteni a szankciót.

VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2015.augusztus 01-02. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkaj{r, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím 8171

Részletesebben

Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall CDN-A*/B Talentum Kupa

Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall CDN-A*/B Talentum Kupa Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall Talentum Kupa 1. A VERSENY ADATAI: Verseny helye: Tattersall, Budapest 1087 Budapest Kerepesi út 7. Verseny ideje: 2016. június 25-26. Nevezési határidő: 2016.

Részletesebben

VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2014. augusztus 01-02-03. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkajár, Pulai Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s s p o r t S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA FIGYELEM! A KIVONAT NEM TELJESKÖRŰ, CSAK A FONTOSABB SZABÁLYZATVÁLTOZÁSOKAT TARTALMAZZA!

Részletesebben

Donau Bohemia Trophy 2016

Donau Bohemia Trophy 2016 Donau Bohemia Trophy 2016 I. Szabályok 1. A Donau Bohemia Trophy 2016 a négy rendező ország (Ausztria, Magyarország, Szlovákia és Csehország) nemzeti lovas szövetségének védnöksége és ellenőrzése alatt

Részletesebben

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA Ügyességi verseny A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége meghirdeti a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6.

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 2014 Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna

Részletesebben

V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása

V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2012. augusztus 03-04-05. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkajár, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA Budapest, 2015. október. 6. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata

Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága. Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága Magyarország Fogathajtó Bajnokságának egységes szerkezetbe foglalt szabályzata CAN-A**; CAN-A*; CAN-B**; CAN-B*; CAN-C (szintek és feljutás rendszere)

Részletesebben

19/2016. határozat (2016.05.19.): Magyar Díjlovagló versenybírókra vonatkozó új Szabályozás elfogadása

19/2016. határozat (2016.05.19.): Magyar Díjlovagló versenybírókra vonatkozó új Szabályozás elfogadása 19/2016. határozat (2016.05.19.): Magyar Díjlovagló versenybírókra vonatkozó új Szabályozás elfogadása A Szakbizottság döntése alapján a magyar díjlovagló versenybírókra vonatkozó szabályozás felülvizsgálatra,

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G 1053 Budapest Curia u. 3. II/3. Tel.: 20 3522-482 Fax: 3171-307 www.magyar.sport.hu/uszas/btusz 2009. Évi Budapest Bajnokság Helyszín: Budapest,

Részletesebben

Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására 2012. március 19. v1.0

Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására 2012. március 19. v1.0 Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására 2012. március 19. v1.0 I. Bevezetés A Csongrád Megyei (továbbiakban: Szövetség) egyik legfontosabb feladatának tekinti a hobby- és utánpótlás lovasélet

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G.

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G. 2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra Székesfehérvár Csitáry G. Emil Fedettuszoda FŐVÉDNÖKÖK Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

Nemzetközi Lovastusa Verseny

Nemzetközi Lovastusa Verseny Nemzetközi Lovastusa Verseny Nagykanizsa VERSENYKIÍRÁS (angol nyelvű hivatalos FEI versenykíirás magyar nyelvű kivonata) Nemzetközi Lovas Szövetség által elfogadva: Lausanne, 2008. március 10. Catrin Norinder

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 1. Az országos döntő célja: Az iskolákban folyó eredményes röplabda munka segítése. A strandröplabda sportág népszerűsítése a diákok körében.

Részletesebben

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás Univer24 Az úszás ünnepe Rendezvény Kiírás 1. Univer24 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák jelenlétével támogatott, több száz úszó tömegrendezvényével

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZATA 2016 TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS RÉSZ... 4 1 Általános rész... 4 2 Általános meghatározások... 5 VERSENYZŐK... 6 3 A versenyző páros...

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2016 évi

Részletesebben

SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1. A bajnokság célja: SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása A kispályás labdarúgás iránt érdeklődők részére lehetőséget biztosítani a rendszeres sportolásra.

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA Utolsó frissítés: 2007.03.07 Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta

Részletesebben

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel együtt 2015/2016-os

Részletesebben

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010.

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

Országos Lovastusa Minősítő Verseny

Országos Lovastusa Minősítő Verseny Országos Lovastusa Minősítő Verseny Nagykanizsa VERSENYKIÍRÁS Magyar Lovas Szövetség által elfogadva: 2008. május I. Általános információk 1. Verseny: Státus: CCN/CNC Kategória: Felnőtt Ifjúsági Junior

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. +36309724778 www.squash.hu A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata I. A versenyen való részvétel 1. Az MF(S)Sz versenynaptárában szereplő versenyeken

Részletesebben

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév VERSENYKATEGÓRIA: CSAPATVERSENY A verseny célja a belügyi rendészeti ismeretek tantárgyat tanuló középiskolások rendészeti

Részletesebben

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1.

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS V3 FINAL verzió, 2015. december 1. 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Pétanque Federation H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2015. évi Triplett válogató verseny

Részletesebben

NB III. A 2006-2007. ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

NB III. A 2006-2007. ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA NB III. A 2006-2007. ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Az MLSZ elnöksége 79/2006 (2006.04.20.) számú határozataival fogadta el. 1. A BAJNOKSÁG CÉLJA A Winner Sport NB

Részletesebben

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011.

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7. E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu Telefon/fax:

Részletesebben

Csongrád Megyei Lovas Szövetség. Fogathajtó szakág

Csongrád Megyei Lovas Szövetség. Fogathajtó szakág VERSENYKIÍRÁS CAN-C. kategóriás fogathajtó versenyre, amely egyben a Csongrád megyei amatőr fogathajtó bajnokság DÖNTŐ A Délkelet-magyarországi Regionális Bajnokság minősítő versenye és egyben szabadidős

Részletesebben

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása során betartandó határidők A bajnokság résztvevői és

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. 5. d) Ebben a bajnokságban NEM SZEREPELHET olyan játékos, aki a 2014/2015-es bajnoki évre rendelkezik a JNSZ Megyei Kosárlabda Szövetség

Részletesebben

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás 1. Általános tudnivalók futónaptár.hu 1.1. Általános információk Magyarország 2016.évi 50 km-es ULTRAfutó Bajnoksága

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

A IV. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

A IV. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása A IV. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2011. augusztus 05-06-07. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkaj{r, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím

Részletesebben

Magyarország Csörgőlabda Nemzeti Bajnokság 2014-2015. évi I., II. osztály Versenykiírása

Magyarország Csörgőlabda Nemzeti Bajnokság 2014-2015. évi I., II. osztály Versenykiírása Magyarország Csörgőlabda Nemzeti Bajnokság 2014-2015. évi I., II. osztály Versenykiírása 1. A bajnokság szervezője: A bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége által kinevezett Parasport Albizottság

Részletesebben

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT Magyarországi Harci Művészetek Össz - Szövetsége H-1143. Budapest, Dózsa György út 1-3. Sportok háza Telefon: 0670 5985401 www.harcosok.com Email: info@harcosok.com Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos

Részletesebben

Magyar Autómodell Bajnokság. Pályaversenyek szabályzata 1/10 ELEKTROMOTOROS KATEGÓRIÁK. Érvényes: 2008-tól MAGYAR MODELLEZŐ SZÖVETSÉG

Magyar Autómodell Bajnokság. Pályaversenyek szabályzata 1/10 ELEKTROMOTOROS KATEGÓRIÁK. Érvényes: 2008-tól MAGYAR MODELLEZŐ SZÖVETSÉG Magyar Autómodell Bajnokság Pályaversenyek szabályzata 1/10 ELEKTROMOTOROS KATEGÓRIÁK Érvényes: 2008-tól ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1/10 ELEKTROMOS VERSENYEK MAGYAR MODELLEZŐ SZÖVETSÉG Összeállította: az MMSZ

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XVII. MATASZ -MEBSZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2016. szeptember

Részletesebben

Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013

Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013 Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013 Az alábbi szabályokat az érvényben lévő Általános Szabályzattal és a Nemzetközi Fogathajtó Versenyek Szabálygyűjteményével együtt kell értelmezni.

Részletesebben

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG Verseny Szakbizottság A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása Az MTSz Verseny Szakbizottsága (a továbbiakban: VSzB) a természetjárók

Részletesebben

III. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

III. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2014. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

A Kelet Liga Női Amatőr Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016.

A Kelet Liga Női Amatőr Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016. MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBA LL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2011. április 08. S z e g e d S z e g e d i R e n d é s z e t i S z a k k ö z é p i s k o l a Telefon: +36 62 559 577; +36

Részletesebben

A Magyar Amerikai Football Szövetség Versenyszabályzata. Érvényes:2013. június 10-től

A Magyar Amerikai Football Szövetség Versenyszabályzata. Érvényes:2013. június 10-től A Magyar Amerikai Football Szövetség Érvényes:2013. június 10-től ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. (továbbiakban MAFSZ) Elnöksége a 2004. I. törvény (továbbiakban Sporttörvény) 23. (1). alapján az amerikai football

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Sporttanács Kiadja: az MNASZ Titkárság Tartalomjegyzék 1. MAGYARORSZÁGI RALLYCROSS

Részletesebben

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága MAMS MZ Kupa SIMSON KUPA PANNONIA KUPA alapkiírása 2010 Melléklet: m szaki szabályzat Készítette: MAMS Old Timer Szakág Jóváhagyta:

Részletesebben

III. Mikulás T LA SE KUPA

III. Mikulás T LA SE KUPA III. Mikulás T LA SE KUPA III. Mikulás T LA SE KUPA RENDEZŐJE Törökbálinti Labdarúgó Akadémia Sportegyesület Horváth Ferenc Tel: +36 20 454-1763 E-mail: labdarugoakademia@gmail.com Haraszti Zoltán Tel:+36

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye 2013. szeptember 20-22. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: Versenykiírás A Magyar

Részletesebben

A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása

A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1133 Budapest, Vág u. 7. Tel: +36 (1) 270-93-08 ;Fax: +36 (1) 270-93-03 E-mail: info@hockey.hu Honlap:: www.gyeplabda.hu Versenyszabályzat Budapest

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Határozat szám ELN-174/2015 (12.08.) Jóváhagyás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség IFJÚSÁGI KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Férfi ifjúsági I. osztályú nagypályás U 19 korosztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 18/2010.

Részletesebben

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat Versenykiírás A DCS TUNING GROUP bemutatja autós és gokart versenyzők részére a szlalomverseny sorozatát a Hungaroring felső depójában 2008. évben. A verseny hivatalos neve: szlalomverseny sorozat. A versenyek

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓS/NEVEZÉS I DÍJAK, HATÁRIDŐK

REGISZTRÁCIÓS/NEVEZÉS I DÍJAK, HATÁRIDŐK VERSENYKIÍRÁS TUDÁS ÚTJA FÉLMARATON Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) Félmaratoni Budapest Bajnokság "Akadémiai 6-os" TÁV, IDŐPONT, HELYSZÍN Távok: Félmaraton: 21,1 km "Akadémiai 6-os:

Részletesebben

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2013/2014. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009

NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009 M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g L o v a s t u s a S z a k b i z o t t s á g -------------------------------------------------------- NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009 BUDAPEST 2009. ÁPRILIS 09.

Részletesebben

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA Utánpótlás sport MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Ttitkársága A MAGYARORSZÁG NYÍLT EGYÉNI

Részletesebben

III. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság FŐVÉDNÖKÖK:

III. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság FŐVÉDNÖKÖK: III. Eger Nagydíj TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság Triatlon egyéni bajnokság FŐVÉDNÖKÖK: Dr. Habis László, Eger MJV. Polgármestere Horváth László, Heves Megyei Kormányhivatal,

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015.

NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. MAGYARORSZÁG KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGA NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE 1 2014/2015. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az általános és középfokú köznevelési intézményekben

Részletesebben

V. Laurel kupa - Versenykiírás -

V. Laurel kupa - Versenykiírás - V. Laurel kupa - Versenykiírás - Rendezés Verseny szervezője Magyar Bowling Szövetség megbízásából Brunswick-FiveX Verseny elnevezése Egyéni pontszerző verseny Helyszín Fivex Bowling Center Székesfehérvár

Részletesebben

Veszprém Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT. Ajka, 2015. március 08.

Veszprém Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT. Ajka, 2015. március 08. Veszprém Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Ajka, 2015. március 08. 1 Kedves Diákok, Pedagógusok, Felkészítők! Kedves Vendégeink! Tisztelettel köszöntjük a Magyar

Részletesebben

Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS

Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS 1. Közép-magyarországi regionális selejtező A Magyar Bridzs Szövetség a 2016. évi kupaversenyek selejtezőit az alábbiak szerint rendezi meg: Minden csapatot egy

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U16 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása 2015/2016.

Részletesebben

MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG

MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG Magyar Sakkszövetség 1055. Budapest, Falk Miksa u. 10. MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG 2013. 1. A bajnokság célja: a nevelőegyesületek közötti erőviszonyok felmérése, FIDE értékszám módosítása

Részletesebben

KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA

KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA 2011/2012.. TANÉV KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT - FIÚ Fonyód 2011. decemberember 2. 2011/2012. TANÉVI KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT FIÚ

Részletesebben

és senior korosztályok A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével!

és senior korosztályok A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével! 2015. évi JÁSZ VIADAL Nyílt Sport Ju-Jitsu Jitsu Verseny Gyermek, Ifjúsági, Felnıtt és senior korosztályok oknak A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével! A verseny időpontja: 2015. április

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság U-15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Budapesti U-15 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat -

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - A vetélkedő szervezője: A Ki miben mindentudós? országos középiskolai vetélkedősorozat (továbbiakban Vetélkedő) szervezője Mindentudás Egyeteme Kht.

Részletesebben

XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY

XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XXIII. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny II. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Távolsági/Swoop Verseny II. Kelet-magyarország

Részletesebben

Egyéni korcsoportos sakkverseny

Egyéni korcsoportos sakkverseny I. Egyéni korcsoportos sakkverseny A Bethlen Gábor Általános és Szakképző Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, valamint a Bethlen Gábor Oktatási Alapítvány a Bethlen Kupa keretein belül

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI TERÜLETI U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Jász-Nagykun-Szolnok

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Budapest, 2015. június 12. 1.! A bajnokság rendezője és neve a.! A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban MFSZ)

Részletesebben

III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny. 2011. Tavaszi forduló. Versenyszabályzat

III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny. 2011. Tavaszi forduló. Versenyszabályzat III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny 2011. Tavaszi forduló Versenyszabályzat I. A versenykiírás általános szabályai és a részvétel feltételei A versenyen részt vehet, aki Magyarországon a tárgyévre

Részletesebben

STRANDLABDARÚGÁS U-15

STRANDLABDARÚGÁS U-15 Magyar Labdarúgó Szövetség SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA STRANDLABDARÚGÁS U-15 VERSENYKIÍRÁSA Megyei fiú U-15 korosztály 2016 Határozatszám ELN-195/1/XV/2015 Jóváhagyás 2015.12.08 Hatályba lépés 2016.01.08

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség LABDARÚGÁS VERSENYSZABÁLYZATA NAGYPÁLYÁRA, CSÖKKENTETT PÁLYAMÉRETRE Az MLSZ elnöksége a 114./ (05.23.) számú határozatával fogadta el. BEVEZETŐ...4 Általános fogalmak, rendelkezések...4

Részletesebben

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS Rendezvény ideje, helyszíne: A találkozó időpontja: 2016. június 17-19. A találkozó helye: Paks, Füzes-tavak A találkozó szervezője: MVM ATOMIX Kft A találkozó fővédnöke: Szücs Gábor Atomix

Részletesebben

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok!

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! 2 Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! Örömteli tisztelettel köszöntöm a sportolókat, szervezőket, kedves vendégeinket a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya nevében a Belügyminisztérium

Részletesebben

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY 1. A verseny célja: Verseny- és játéklehetőség biztosítása a sportágak versenyszámait megismerő, különös tekintettel a hátrányos helyzetű települések

Részletesebben

M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g. Díjugrató Szakbizottsága

M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g. Díjugrató Szakbizottsága M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g Díjugrató Szakbizottsága 2009-2010 FEDETT PÁLYÁS BAJNOKSÁG MINİSÍTİ versenyei V E R S E N Y K I Í R Á S A fedett pályás minısítı versenyeken, lehet 2 vagy 3 napos,

Részletesebben

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel Versenykiírás 1. Hatálya 1.1. Jelen versenykiírás Magyarország 2014-as felnőtt, férfi, női amatőr, III. Magyar Indoor Országos Tamburello kupájára vonatkozik, melyet a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban:

Részletesebben

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu A Budapesti Vízilabda Szövetség 2012/2013. évi bajnokságainak versenykiírása 1.

Részletesebben

MAGYAR AMERIKAI FOOTBALL LIGA (MAFL)

MAGYAR AMERIKAI FOOTBALL LIGA (MAFL) MAGYAR AMERIKAI FOOTBALL LIGA (MAFL) 2010. ÉV DIVÍZIÓ I. OSZTÁLYÚ FELNŐTT, FÉRFI AMERIKAI FOOTBALL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Jelen versenykiírást a MAFSZ elnökség 2010/001 számú határozatával elfogadta.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY. 2012. Szeptember 29 30..

VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY. 2012. Szeptember 29 30.. VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY 2012. Szeptember 29 30.. Rali- Túra Bajnokság 2012. évi 6. futama Országos Historic Rallye bajnokság 2. futama Az RTE bajnokság honlapja: www.rte.hu A verseny hivatalos

Részletesebben

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása 2016 Készítette: A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben