III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny Tavaszi forduló. Versenyszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny. 2011. Tavaszi forduló. Versenyszabályzat"

Átírás

1 III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny Tavaszi forduló Versenyszabályzat I. A versenykiírás általános szabályai és a részvétel feltételei A versenyen részt vehet, aki Magyarországon a tárgyévre érvényes, horgászatra jogosító (felnőtt) állami horgászjeggyel rendelkezik, és ezt hitelt érdemlően igazolja. A verseny helyszíne a Cibakházi Holt-Tisza Dórai szakasza és a versenypálya, összesen 1600 méteres partszakasz. A verseny ideje: május 26., csütörtök órától május 29., vasárnap óráig. Időtartama: 72 óra. A verseny csapatverseny. Egy csapat két versenyzőből áll, amely kiegészülhet további egy előre nevezett segítővel. A segítő a csapatot a csapat szektorán belül támogathatja a szerelékek el- és előkészítésében, a csalizásban, az etetésben, valamint a szákolásban és a mérlegelésben. Az aktív horgászatban (bedobás, bevágás, fárasztás) nem vehet részt! II. A nevezés menete és a regisztráció lebonyolítása A versenyre maximum 18 csapat jelentkezése fogadható el. A verseny jelen versenyszabályzat szerinti változatlan feltételekkel való indításának minimális feltétele legalább 10 csapat határidős nevezése, valamint helyszíni megjelenése. Ettől eltérő esetben az Egyesület külön rendelkezik. Nevezni a lehet a bojlisverseny@cvhe.hu hu címre beküldött jelentkezési lapon, amely letölthető a oldalról, vagy személyesen a Nimród sörözőben 8.00 órától óráig. Nevezéskor ki kell tölteni a jelentkezési lapot, melyen a csapat nevét, a csapattagok nevét, a kapcsolattartó nevét, postacímét, telefonszámát továbbá címét kérjük megadni. Nevezési határidő: május óra. Nevezési díj: Ft/csapat, melyet a helyszíni megjelenéskor (regisztráció), készpénzbefizetéssel kell teljesíteni. Ez a sorsoláson való részvétel feltétele. A nevezéssel a versenyzők a Versenyszabályzatot elfogadják, és egyben kijelentik, hogy további, vitás esetekben alávetik magukat a Versenybizottság pártatlan döntéseinek. Gyülekező, regisztráció május 26-án, csütörtökön 9.00 órától óráig a Dórai kútnál, rossz útviszonyok esetén, (a szokott helyen) a Dórai hídon. A horgászhelyek sorsolása órakor. A horgászhelyek elfoglalása, táborépítés órától, ekkor már megkezdhető a meder feltérképezése és az etetés.

2 Szervezési és rendészeti előírások A horgászhelyek sorsolása a helyszínen történik: a csapatok vezetője, képviselője egy üdvözlő ital elfogyasztása után a pohár aljára ragasztott számot talál, amely a horgászhelyet jelöli. A horgászhelyeket sorszámok jelölik, a dobási szektorok határait a parton és a vízen plakátok jelzik. A dobási sávszélesség minimum 70 méter/csapat, maximum 90 méter/ csapat. A horgászhelyeknél, a külön kijelölt helyeken és módon a sátorozás lehetősége biztosított. A Rendezők a versenyzőknek csütörtökön vacsorát, pénteken, szombaton és vasárnap órától meleg ebédet és - előzetes igény szerint - 0,5 liter italt (üdítő, vagy sör) biztosítanak térítésmentesen. A segítőknek és vendégeknek az étkezés térítésköteles, amit a regisztrációkor kell fizetni, összege: 1500 Ft/fő/nap. Kérjük, tányért és evőeszközt mindenki hozzon magával! Az ebédidő és a mérlegelések ideje alatt büfé üzemel. A pályán három darab kihelyezett WC található, illetve szükség szerint a településen lévő sportöltözőben zuhanyzási lehetőséget tudunk biztosítani délutánonként. III. A verseny horgászati szabályai A csapatok 4 bottal (fenekező készséggel és minimum 50 grammos ólommal), azokon 1-1 db horoggal horgászhatnak. Etetőkosár, bordás ólom használata, az ólomra paszták és etetőanyagok rágyúrása tilos! A bot spiccére rögzíthető vagy rögzített lengőspicc és rezgőspicc használata tilos! Pontymatrac, sebfertőtlenítő, bojlis merítő (min. 70x70 cm sűrű szövésű), pontyzsák (csapatonként minimum 2 db) és mérleg használata kötelező! Etetni kizárólag szemes anyaggal, bojlival, pellettel lehet. A verseny időtartama alatt felhasználható etetőanyag mennyisége maximum 100 kg lehet (magok, bojli, pellet vegyesen), melyet a versenybizottság ellenőrizni fog. Csalizni kizárólag bojlival, pellettel és szemes anyaggal lehet hajszálelőkés (bojlis) módszerrel, amit a versenybizottság szúrópróbaszerűen ellenőrizhet. Csapatonként 4 db bója saját szektoron belüli elhelyezése engedélyezett, amely a verseny végéig maradhat. Saját csónak használata engedélyezett, de mindenki saját felelősségére használhatja! (Csónakbérlésre csak korlátozott számban van lehetőség. A csónakigénylést a nevezéssel egyidejűleg kérjük jelezni!) Elektromos csónakmotor használható. Csónakból történő etetés, fárasztás, behordás a szektor elhagyása nélkül engedélyezett. A megakasztott hal szákolására igénybe vehető segítség. Segítség lehet a csapattárs, illetve a szomszédos csapatok tagjai is (ha vállalják). A verseny horgászati kezdetét és végét kürt jelzi.

3 A versenybe csak a lefújás előtt megakasztott ponty és amur méretkorlátozást meghaladó példányai számítanak bele, de a lefújást követően a fárasztásra, merítésre 15 perc áll rendelkezésre. Egyéb halat sebfertőtlenítés után azonnal vissza kell ereszteni a vízbe (kivéve a törpeharcsát, a naphalat, a fehér busát és a pettyes busát ezeket a fajokat a szervezők a verseny ideje alatt összegyűjtik)! Mérlegelés naponta kétszer történik, reggel 7:00-kor és este 19:00-kor. A csapatnak jeleznie kell, ha a pontyzsákjaik megteltek, ekkor a szervezők soron kívül mérlegelnek. A fogást követően a versenyzők kötelesek a halat kíméletesen kezelni, fertőtleníteni, majd pontyzsákban elhelyezni. Egy pontyzsákban 2-5 kg-os halból maximum 3 db, 5-8 kg közötti halból maximum 2 db, 8 kg feletti halból pedig 1 db tárolható. Az amur sérülékenysége miatt csak egyesével tárolható. Minden 10 kg-nál nagyobb hal fogását a versenybíróknak azonnal jelenteni kell. A versenybírók felé külön is jelezni kell, ha e hal esélyes a legnagyobb hal díjára, tekintettel az időmúlással bekövetkező súlyvesztésre. A mérlegelésnél jelen kell lenni 1 fő csapattagnak, a mérlegelőnek és a szomszéd csapat 1 tagjának. A fogás adatait a mérlegelő, a hal fogója és a szomszéd csapat 1 tagja aláírásával hitelesíti a fogási lapokon, melynek egy-egy példánya a csapatnál és a mérlegelőknél található. A kifogott halak mérlegelés utáni tovább tárolása (fotózás, filmezés céljából) kizárólag a versenybizottság engedélyével történhet, melyet a fogási lapokon fel kell tüntetni. A fotózás, filmezés után a halat a mérlegelést hitelesítők jelenlétében kell visszaengedni. Az összesítésnél csak a hitelesen mérlegelt és visszaengedett hal vehető figyelembe. Ha a kifogott hal elpusztul, nem számolható be a fogási eredménybe. A sorozatos halpusztulás a csapat azonnali kizárását vonja maga után. A verseny közbeni távozásról értesíteni kell a versenybizottságot, és megindokolni a távozás okát, időtartamát. A horgászhelyet a verseny ideje alatt elhagyni úgy lehet, hogy 1 csapattag a horgászbotoknál maradjon. Napnyugta és napkelte között vendég nem fogadható, s a versenyzők is csak pályán belül mozoghatnak. Minden versenyző teljes felelősséggel tartozik az őt látogató vendégekért. A szabályok be nem tartása vagy etikátlan magatartás a versenyből való kizárást vonhatja maga után, amiről a versenybizottság dönt. IV. Értékelés és díjazás Az értékelésben minden 1 dkg 1 pontot ér (1kg=100 pont), azonban a 10 kg-ot meghaladó halak bónusz pontot kapnak. A jutalompontok mértéke a 10 kg-nál nagyobb halak esetén minden megkezdett kiló után +50 pont Pl. Ha a hal tömege 12,2 kg 1220 pont+3x50pont=1370 pont. Azonos pontszám esetén a nagyobb halat fogó csapat javára dönt a versenybizottság. Óvás benyújtására minden csapatnak az adott nap este óráig, de legkésőbb a verseny eredményhirdetését megelőzően óráig van lehetősége.

4 Az első három csapat nyereménye versenyzőnként egy-egy kupa, illetve az első helyezett csapat Ft, a második helyezett csapat Ft, a harmadik helyezett csapat ,- Ft értékű vásárlási utalványt kap. Különdíjjal jutalmazzuk a legnagyobb pontyot és a legnagyobb amurt fogó horgászt is. A kupákon felüli értékes díjakat a verseny támogatói ajánlották fel. Minden csapat helyezéstől függetlenül tárgyjutalomban részesül.

5 V. Záró rendelkezések A versenybizottság a mindenkori ügyeletes halőri szolgálat tagjai, elnöke Hegyes Zoltán. A verseny befejezésekor a horgászhelyet tisztán, rendezetten szabad elhagyni! A Rendezők felhívják a figyelmet a természetvédelem és a kulturált viselkedés szabályaira, a túlzott alkoholfogyasztás veszélyeire! Aki e szabályoknak nem felel meg, a versenyből figyelmeztetés után kizárásra kerül. A Rendezők a változtatás jogát fenntartják! Az esetlegesen előforduló balesetekért és vagyoni károkért a szervezők nem vállalnak felelősséget. Az itt nem szabályozott kérdésekben a magyar Polgári Törvénykönyv általános előírásai, a horgászatra és a természetvédelemre vonatkozó jogszabályok, valamint az Egyesület belső szabályzatai és a Versenybizottság eseti döntései az irányadók. A vízterületről és a benne található halakról az Egyesület honlapján tájékozódhatnak. További információ: bojlisverseny@cvhe.hu Sólyom Károly Mester István Benes Sándor (18 óra után)

I. Carpmania Bojlis Kupa

I. Carpmania Bojlis Kupa I. Carpmania Bojlis Kupa ahol a méret a lényeg Helye: Ideje: Díja: Lőrintei Nagy -Tó 2011. szeptember 05. 13 00 szeptember 10. 08 00 (115 óra) 99.000,- Ft, (49.500,- Ft/Fő) Felhívjuk a figyelmet, hogy

Részletesebben

I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó

I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó Tervezett program: 2014. szeptember 18. csütörtök: 10:00 Ünnepélyes megnyitó, 11:00 Horgászhelyek

Részletesebben

III. Szigetestó bojlis kupa Kiskorpád 2011 04.19.K - 2011.04. 24.V

III. Szigetestó bojlis kupa Kiskorpád 2011 04.19.K - 2011.04. 24.V III. Szigetestó bojlis kupa Kiskorpád 2011 04.19.K - 2011.04. 24.V Helyszín: Szigetes tó Kapcsolattartó: Kovács Mihály e-mail cím: szigetesto@gmail.com Honlap: http://www.szigetesto.eu Telefon: 30/348-0189

Részletesebben

Cibakházi Holt-Tisza bojlis verseny Versenyszabályzat

Cibakházi Holt-Tisza bojlis verseny Versenyszabályzat Cibakházi Holt-Tisza bojlis verseny Versenyszabályzat I. A verseny általános kiírási szabályai és a részvétel feltételei A versenyen részt vehet, aki Magyarországon a tárgyévre érvényes, horgászatra jogosító

Részletesebben

I. European Carp Masters Cup (ECMC) Európai Pontyfogó Kupa versenyszabályzata

I. European Carp Masters Cup (ECMC) Európai Pontyfogó Kupa versenyszabályzata I. European Carp Masters Cup (ECMC) Európai Pontyfogó Kupa versenyszabályzata I. Általános: 1) A verseny hivatalos elnevezése: European Carp Masters Cup / ECMC (a továbbiakban: Nemzetközi Pontyfogó Verseny

Részletesebben

Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon

Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon Behúzós, (behordós) horgászat szabályai a Balatonon A Balatonra általános éves területi jegyet vagy behúzós időszaki területi jegyet váltott horgász köteles betartani a Balatoni Horgászrend rendelkezéseit,

Részletesebben

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS Rendezvény ideje, helyszíne: A találkozó időpontja: 2016. június 17-19. A találkozó helye: Paks, Füzes-tavak A találkozó szervezője: MVM ATOMIX Kft A találkozó fővédnöke: Szücs Gábor Atomix

Részletesebben

Iktató szám: 88 / 2013. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2013.

Iktató szám: 88 / 2013. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2013. Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége 5 6 0 0 B é k é s c s a b a, B a j z a u t c a 1 1. T e l. : 6 6 / 3 2 8-9 4 5 ; f a x : 6 6 / 3 2 3-5 1 2 M a i l : k h e s z @ m a i l. g l o b o n e t. h u

Részletesebben

XXXII. Villamosenergia-ipari horgásztalálkozó

XXXII. Villamosenergia-ipari horgásztalálkozó XXXII. Villamosenergia-ipari horgásztalálkozó Pécs-Malomvölgy-2 fotó: Fésüs Barna Versenykiírás A találkozó időpontja: 2014. július 4-6. A találkozó helye: Pécs A találkozó rendezője: Pannon Hőerőmű Zrt.

Részletesebben

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA Ügyességi verseny A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége meghirdeti a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani

Részletesebben

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET

BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET BÁTONYTERENYE-MACONKAI SZABADIDŐ- ÉS SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 2016.. évii NAPIIJEGYES TÁJÉKOZTATÓ Felhívjuk a figyelmet, hogy e tájékoztató tartalmazza az egységes állami horgászokmány kitöltésére vonatkozó

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.)

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.) Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.) Tisztelt horgásztársak! Köszöntök minden megjelent horgásztársat az elmúlt éves munkánkat értékelő közgyűlésünkön.

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA FIGYELEM! A KIVONAT NEM TELJESKÖRŰ, CSAK A FONTOSABB SZABÁLYZATVÁLTOZÁSOKAT TARTALMAZZA!

Részletesebben

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014

EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Bónom-zug Vizéért Egyesület 5502 Gyomaendrőd, Apponyi u. 14. e-mail: bonomzugiegyesület@gmail.com www.bonom.atw.hu EGYSÜLETI HORGÁSZREND 2014 Általános szabályok: 1. A Bónom-zugi holtágon (halgazdálkodási

Részletesebben

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT Magyarországi Harci Művészetek Össz - Szövetsége H-1143. Budapest, Dózsa György út 1-3. Sportok háza Telefon: 0670 5985401 www.harcosok.com Email: info@harcosok.com Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos

Részletesebben

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás Univer24 Az úszás ünnepe Rendezvény Kiírás 1. Univer24 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák jelenlétével támogatott, több száz úszó tömegrendezvényével

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XVII. MATASZ -MEBSZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2016. szeptember

Részletesebben

I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny

I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny Versenykiírás Versenyek A verseny kiírója Rendezők: Fővédnökök: A verseny célja Időpont A verseny kezdete Helyszín Hagyományos, házi disznótorosok

Részletesebben

Perczel MENET 2015. A Bonyhádi Airsoft Sportegyesület 2015. május 29-én hagyományőrző céllal megrendezi a Perczel Menet nevű fizikai erőpróbát.

Perczel MENET 2015. A Bonyhádi Airsoft Sportegyesület 2015. május 29-én hagyományőrző céllal megrendezi a Perczel Menet nevű fizikai erőpróbát. Perczel MENET 2015 A Bonyhádi Airsoft Sportegyesület 2015. május 29-én hagyományőrző céllal megrendezi a Perczel Menet nevű fizikai erőpróbát. A rendezvény célja: A magyar hősök emléknapja alkalmából lehetőséget

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

DAR VS 2016 Szabályzat

DAR VS 2016 Szabályzat DAR VS 2016 Szabályzat Kategóriák: Pusztai és longbow modern anyagból: modern anyagú íj: Modern anyag, 6 db favessző, madártoll, gyakorló hegy, nokkot érintő húzókéz. Pusztai és longbow természetes anyagból

Részletesebben

Amatőr Bojli-sokK IV. bojlisversenyt

Amatőr Bojli-sokK IV. bojlisversenyt 4.13 Közös horgászatokon, horgászversenyeken a fegyelmezettség, a másokhoz való alkalmazkodás képessége, valamint a kapott feladatok pontos és szakszerű végrehajtása minősíti a résztvevőket.- ABK ETKAI

Részletesebben

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG Verseny Szakbizottság A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása Az MTSz Verseny Szakbizottsága (a továbbiakban: VSzB) a természetjárók

Részletesebben

A találkozó programja:

A találkozó programja: Tisztelt Sporttársak! 2016. 10. 10-től 2016.10. 14-ig megrendezésre kerül az I. Markazi Ponty és Amur fogó csapatverseny (96 órás), ami a horgászatot kedvelő sporttársak kikapcsolódását szolgálja. Szervezők:

Részletesebben

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév VERSENYKATEGÓRIA: CSAPATVERSENY A verseny célja a belügyi rendészeti ismeretek tantárgyat tanuló középiskolások rendészeti

Részletesebben

V. Laurel kupa - Versenykiírás -

V. Laurel kupa - Versenykiírás - V. Laurel kupa - Versenykiírás - Rendezés Verseny szervezője Magyar Bowling Szövetség megbízásából Brunswick-FiveX Verseny elnevezése Egyéni pontszerző verseny Helyszín Fivex Bowling Center Székesfehérvár

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb

Részletesebben

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1.

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS V3 FINAL verzió, 2015. december 1. 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák

Részletesebben

TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016-ban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Spárta 300 verseny. 2013-ban háziversenynek indult, csak hazai csapatok részvételével,

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA Utolsó frissítés: 2007.03.07 Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta

Részletesebben

A versenykiírás. IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata

A versenykiírás. IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata IV. Pikantó Lecsó- és Fröccs Fesztivál Tata 2 0 1 2. a u g u s z t u s 1 1. s z o m b a t A versenykiírás Az esemény célja a főzni szerető közösségek megmérettetése lecsófőző és ügyességi verseny keretében.

Részletesebben

Beszámoló a MÁV VSC Vasutas Horgász Szakosztály 2015. évi munkájáról

Beszámoló a MÁV VSC Vasutas Horgász Szakosztály 2015. évi munkájáról Beszámoló a MÁV VSC Vasutas Horgász Szakosztály 2015. évi munkájáról 2015. évben is a megalakulásunkkor megfogalmazott célokat figyelembe véve szerveztük meg tevékenységünket. Fő célunkat, a horgászat,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság MAGYAR KUPA Férfi felnőtt nagypályás Jász- Nagykun- Szolnok Megyei versenykiírása 2013 2014. 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa

Részletesebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 1 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 Nyugati régió 2. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott és hatályos Magyarország Országos Rallye Bajnokságoknak az

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció

23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció TERVEZETT A városligeti építkezések ütemének ismeretében, illetve egyéb szempontok miatt változhat! Idıpont: 2016. június 12. Rajt/Cél:

Részletesebben

A Ráckevei (Soroksági) Duna ági Horgász Szövetség támogatásával megrendezésre kerül az I. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP 2012. elnevezésű

A Ráckevei (Soroksági) Duna ági Horgász Szövetség támogatásával megrendezésre kerül az I. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP 2012. elnevezésű 4.13 Közös horgászatokon, horgászversenyeken a fegyelmezettség, a másokhoz való alkalmazkodás képessége, valamint a kapott feladatok pontos és szakszerű végrehajtása minősíti a résztvevőket.- ABK ETIKAI

Részletesebben

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás 1. Általános tudnivalók futónaptár.hu 1.1. Általános információk Magyarország 2016.évi 50 km-es ULTRAfutó Bajnoksága

Részletesebben

BALATONI HORGÁSZ EGYESÜLET

BALATONI HORGÁSZ EGYESÜLET BALATONI HORGÁSZ EGYESÜLET Székhely, levelezési cím : 1224. Budapest, Diótörő út 61. Tel., Fax: 207-42-92 Mobil: 20/945-87-15 2011. december 06. Ó, gyönyörű szép, titokzatos éj! Égszemű gyermek, csöpp

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / Veszprém Megyei Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A kupa szervezője

Részletesebben

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok I. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétikai szakosztályában

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2010-03-21 FELADATOK I. Feladat: A helyszíni forduló a vaskeresztesi tanpályán

Részletesebben

I. Általános információk

I. Általános információk HIVATALOS VERSENYKIÍRÁS XVIII. MEDVE SZABADTÉRI MATEMATIKAVERSENY 2016 5-12. évfolyamos tanulók és vállalkozókedvű tanárok, felnőttek számára A versenykiírás dátuma: 2016. január 3. A Medve Szabadtéri

Részletesebben

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK 2016. Április 1. Péntek - Érkezés 14:00 Regisztráció kezdete Helyszín: Danubius Nemzeti Hajós

Részletesebben

I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY. FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28.

I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY. FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28. I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28. 2 Bevezető A téli időszak elmúltával véget értek a hagyományos

Részletesebben

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat -

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - A vetélkedő szervezője: A Ki miben mindentudós? országos középiskolai vetélkedősorozat (továbbiakban Vetélkedő) szervezője Mindentudás Egyeteme Kht.

Részletesebben

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása során betartandó határidők A bajnokság résztvevői és

Részletesebben

XI. Kecskemét Kupa. Országos Ju-Jitsu Verseny Versenykiírás. 2005 november 26. Kecskemét, Városi Sportcsarnok, Olimpia u. 1.

XI. Kecskemét Kupa. Országos Ju-Jitsu Verseny Versenykiírás. 2005 november 26. Kecskemét, Városi Sportcsarnok, Olimpia u. 1. XI. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny Versenykiírás 2005 november 26. Kecskemét, Városi Sportcsarnok, Olimpia u. 1. XI. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2005 november 26. Kecskemét, Városi

Részletesebben

10. sz. fejezet HÁZIPÉNZTÁRKEZELÉSI SZABÁLYZAT

10. sz. fejezet HÁZIPÉNZTÁRKEZELÉSI SZABÁLYZAT 10. sz. fejezet HÁZIPÉNZTÁRKEZELÉSI SZABÁLYZAT A GTE Házipénztár Kezelési Szabályzata általánosan értelmezendő és érvényes valamennyi szervezeti egységre, ahol az egyesület működtetése kapcsán pénzkezelési

Részletesebben

A ONE DESIGN TROPHY II.

A ONE DESIGN TROPHY II. III. LVE OD KUPA A ONE DESIGN TROPHY II. fordulója Siófok, 2012. május 19 20. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Lellei Vitorlás Egylet Erdélyi Béla dr. Balla György

Részletesebben

Kitüntetések, elismerések. Vendégünk Hunyadi Attila. Gyermeknapi horgászverseny Egy országos kezdeményezéshez. Vízparton. www.villantomagazin.

Kitüntetések, elismerések. Vendégünk Hunyadi Attila. Gyermeknapi horgászverseny Egy országos kezdeményezéshez. Vízparton. www.villantomagazin. 2008 július 140 Ft Vízparton www.villantomagazin.com Az új elnökség A 2008. április 19-i küldöttközgyûlés öt évre megválasztotta a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szövetségének elnökségét.

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 1. Az országos döntő célja: Az iskolákban folyó eredményes röplabda munka segítése. A strandröplabda sportág népszerűsítése a diákok körében.

Részletesebben

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott!

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott! Kedves Meghívott! Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL Az önkéntes majálisra csapatok nevezését várjuk. A csapatok képviselhetik településüket, települési önkéntes szervezetüket, települési polgárőr

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán Budapest Főváros X kerület Kőbányai Önkormányzat Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán 2016 JÚNI 23-2U6S SZENT L 1$32 ÁSZLÓ Č% 1< 1 25 KŐBÁNYA, TÉR

Részletesebben

Országos Horgászrend!

Országos Horgászrend! Országos Horgászrend! A halászatról, horgászatról szóló törvény és végrehajtási rendeletének néhány fontosabb tudnivalója a következő: - Horgászni csak az jogosult, akinek érvényes állami horgászjegye

Részletesebben

H Á Z I R E N D. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium

H Á Z I R E N D. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium H Á Z I R E N D Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium Tartalomjegyzék 1. Bevezető rendelkezések... 3 1.1. Jogi háttér... 3 1.2.Alapelvek... 3 1.3. A nyilvánossága... 3

Részletesebben

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség és az Extreme Carp Bt. közös szervezésében megrendezésre kerül az II. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP.

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség és az Extreme Carp Bt. közös szervezésében megrendezésre kerül az II. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP. A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség és az Extreme Carp Bt. közös szervezésében megrendezésre kerül az II. NEMZETKÖZI RSD CARP CUP elnevezésű pontyhorgász verseny A verseny támogatói: Szektor szponzorok:

Részletesebben

OKÉS. Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny 2013. Országos Közétkeztetői Szakácsversenyt hirdet.

OKÉS. Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny 2013. Országos Közétkeztetői Szakácsversenyt hirdet. OKÉS Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny 2013 Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a Nemzeti Élelmiszerláncbiztonsági Hivatal (NÉBIH) közreműködésével a közétkeztetési szolgáltatás nyújtásában tevékenykedő

Részletesebben

21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó. Versenykiírás és Tájékoztató

21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó. Versenykiírás és Tájékoztató 21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó Versenykiírás és Tájékoztató Szeged, 2010. 06. 25-27. 21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó versenykiírás és tájékoztató A találkozó rendezője: Villamosenergia-ipar

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010.

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 1 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 Északi régió III. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott és hatályos Magyarország Országos Rallye Bajnokságoknak

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.elefani.eu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

TAGLÉTSZÁM ALAKULÁSA 2014. ÉVBEN:

TAGLÉTSZÁM ALAKULÁSA 2014. ÉVBEN: CÉLJAINK: 2014. évben is a megalakulásunkkor megfogalmazott célokat figyelembe véve szerveztük meg tevékenységünket. Fő célunkat, a horgászat, mint szabadidős és sport tevékenység MÁV Csoporton belüli

Részletesebben

Szeged Félmaraton és futófesztivál

Szeged Félmaraton és futófesztivál Szeged Félmaraton és futófesztivál Időpont / Helyszín A verseny időpontja: 2016. május 15. vasárnap A rajt helyszíne, versenyközpont: Szeged Városi Sportcsarnok, Székely sor Versenyközpont nyit: 7:00 órakor

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

Új OTSZ és TvMI gyakorlati alkalmazása. Készítette: Roboz József tű. alezredes szolgálatvezető

Új OTSZ és TvMI gyakorlati alkalmazása. Készítette: Roboz József tű. alezredes szolgálatvezető Új OTSZ és TvMI gyakorlati alkalmazása Készítette: Roboz József tű. alezredes szolgálatvezető 54/2014. (XII.5) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról Új szerkezet Jogszabály Hatályos 2015. 03.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U16 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása 2015/2016.

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 23/2003. (XI. 21.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 23/2003. (XI. 21.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 Hatályos: 2013. augusztus 16-tól MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 23/2003. (XI. 21.) Ö N

Részletesebben

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK../2014. (.) önkormányzati rendelet-tervezete

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK../2014. (.) önkormányzati rendelet-tervezete BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2014. (.) önkormányzati rendelet-tervezete a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról, valamint a közterületek tisztántartásáról

Részletesebben

be/sfphpm01-09878/2015/mlsz

be/sfphpm01-09878/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Jánoshidai Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Jánoshida SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1004 A kérelmező jogállása

Részletesebben

SZARVASŰZŐK egy különleges futóverseny:

SZARVASŰZŐK egy különleges futóverseny: SZARVASŰZŐK egy különleges futóverseny: 1991 óta minden évben, azaz immáron 26. alkalommal kerül megrendezésre a SZARVASŰZŐK elnevezésű országos váltófutóverseny. A verseny kabala állata Bonifác, a szarvas.

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének../2015. (...) önkormányzati rendelete A közterületek használatának rendjéről

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének../2015. (...) önkormányzati rendelete A közterületek használatának rendjéről Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének../2015. (....) önkormányzati rendelete A közterületek használatának rendjéről Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország Alaptörvénye

Részletesebben

VII. Székesfehérvári Hagyományőrző Tűzoltó Verseny versenyszabályzata

VII. Székesfehérvári Hagyományőrző Tűzoltó Verseny versenyszabályzata A Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány és a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltóság Szervezésében megrendezésre kerülő VII. Székesfehérvári Hagyományőrző Tűzoltó Verseny versenyszabályzata 2014-1 - I. fejezet

Részletesebben

12. Az iskola által szervezett, a pedagógiai program végrehajtásához kapcsolódó iskolán kívüli rendezvényeken elvárt tanulói magatartás:... 21 13.

12. Az iskola által szervezett, a pedagógiai program végrehajtásához kapcsolódó iskolán kívüli rendezvényeken elvárt tanulói magatartás:... 21 13. H Á Z I R E N D Tartalom 1. Bevezető rendelkezések... 4 1.1. Jogi háttér... 4 1.2. Alapelvek... 4 1.3. A Házirend nyilvánossága... 4 1.4. A Házirend elfogadásának, felülvizsgálatának és módosításának szabályai...

Részletesebben

Zsámbék Város Képviselő-testületének. 22/2011. (X.14.) számú önkormányzati R E N D E L E T E

Zsámbék Város Képviselő-testületének. 22/2011. (X.14.) számú önkormányzati R E N D E L E T E Zsámbék Város Képviselő-testületének 22/2011. (X.14.) számú önkormányzati R E N D E L E T E a közterületek használatának rendjéről és a közterület-használati díjakról Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

FONTOS! A PÁLYÁT A BAJAI ÚT FELŐL KÖZELÍTSÉK MEG!

FONTOS! A PÁLYÁT A BAJAI ÚT FELŐL KÖZELÍTSÉK MEG! MAGYAR SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁG 2015 II. FORDULÓ, SZEGED, 2015. JÚNIUS 20. SZERVEZŐK i Vízisport Egyesület H-6723, Felső Tisza-part 4. Boldizsár Gáspár +3620/369 5493 szve@t-online.hu Magyar Kajak - Kenu

Részletesebben

Általános rendelkezések 1.

Általános rendelkezések 1. Gödöllő Város Képviselő-testületének../2011. (.) számú önkormányzati rendelete Gödöllő város közterületeinek használatáról, a közterületek és a vásárok rendjéről Gödöllő Város Képviselő-testülete az Alkotmány

Részletesebben

IV. Illéssy Gasztro Kupa

IV. Illéssy Gasztro Kupa IV. Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti verseny - Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Öt érzékkel áldotta meg a jó Isten alkotó bölcsessége az embert. Kétségtelen, hogy közülük az ízlésnek

Részletesebben

Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok

Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok Első rész Gazdálkodási és pénzügyi szabályok 1. Az egyesül tagja által fizetendő vagyoni hozzájárulás egyes tételei: a) Egyesületi tagdíj: Általános tag esetében 4050 Ft. 70. életévét betöltött tag és

Részletesebben

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1.

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Kecskemét, 2016. január 24. VASÁRNAP 09.30 A verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a gyermek korosztály számára a téli időszakban teremverseny

Részletesebben

LEN Nyíltvízi Úszás Biztonsági Szabályzat

LEN Nyíltvízi Úszás Biztonsági Szabályzat LEN Nyíltvízi Úszás Biztonsági Szabályzat TARTALOM: 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 2. BIZTONSÁGI TERV MEGKÜLDÉSE A LEN FELÉ 3. BIZTONSÁGI TERV VÉGREHAJTÁSA A VERSENYEN 4. KÜLÖNLEGES BIZTONSÁGI TERVEK ÉS ELŐÍRÁSOK

Részletesebben

Paks Város Önkormányzatának 29/2009.(XII. 23.) számú rendelete

Paks Város Önkormányzatának 29/2009.(XII. 23.) számú rendelete Paks Város Önkormányzatának 29/2009.(XII. 23.) számú rendelete a város gépjármű elhelyezési feltételeinek elősegítéséről, valamint a várakozóhelyek igénybevételének feltételeiről * (Egységes szerkezetben)

Részletesebben

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, Sóstói út 24. 4400 l./ A bajnokság célja: Nyíregyháza Város 2013-2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK trans-o-flex mint vállalkozás 1. A szerződő felek 1.1. A szolgáltató trans-o-flex Hungary Kft. (továbbiakban: trans-o-flex) Székhely: 1239 Budapest, Európa út. 12 Postacím:

Részletesebben

MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG

MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG Magyar Sakkszövetség 1055. Budapest, Falk Miksa u. 10. MAGYAR NEMZETI IFJÚSÁGI SAKK CSAPATBAJNOKSÁG 2013. 1. A bajnokság célja: a nevelőegyesületek közötti erőviszonyok felmérése, FIDE értékszám módosítása

Részletesebben

I. fejezet Közterületek használata

I. fejezet Közterületek használata Sásd Város Önkormányzata 4/2009.(III.27.) önkormányzati rendelete a közterületek rendjéről és a köztisztaságról 1 Sásd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16.

Részletesebben

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016 SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016 Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő testülete Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottsága az 5/2011. (II.25.) számú önkormányzati rendelet (továbbiakban:

Részletesebben

Villámszer Kazár Rally Sprint a Copy & More kupáért

Villámszer Kazár Rally Sprint a Copy & More kupáért Villámszer Kazár Rally Sprint a Copy & More kupáért Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 Északi régió IV. futama (Versenykiírás tervezet) 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Villámszer Kazár Rallye a Copy & More

Részletesebben

Győzd le Bessenyey Zolit! 2016. évi versenykiírás

Győzd le Bessenyey Zolit! 2016. évi versenykiírás Győzd le Bessenyey Zolit! 2016. évi versenykiírás Az AVALON PARK Kft. (1075 Budapest, Károly krt. 1. I/2.) továbbiakban: SZERVEZŐ - 2016. évre kiírja a HELL KART & Event Centerben megrendezendő HELL KART

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1133 Budapest, Vág u. 7. Tel: +36 (1) 270-93-08 ;Fax: +36 (1) 270-93-03 E-mail: info@hockey.hu Honlap:: www.gyeplabda.hu Versenyszabályzat Budapest

Részletesebben

SZABÁLYZAT 1. Fejezet MASZE Magyar Autósport Szimulátor Egyesület vezetősége (1) A MASZE vezetője Janka Martin és Csomós Erik. A ligavezetők döntését

SZABÁLYZAT 1. Fejezet MASZE Magyar Autósport Szimulátor Egyesület vezetősége (1) A MASZE vezetője Janka Martin és Csomós Erik. A ligavezetők döntését SZABÁLYZAT 1. Fejezet MASZE Magyar Autósport Szimulátor Egyesület vezetősége (1) A MASZE vezetője Janka Martin és Csomós Erik. A ligavezetők döntését minden esetben tiszteletben kell tartani. 4. Jelentkezési

Részletesebben

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA Az MJSZ VERSENYSZABÁLYZATA AZ OB I. ÉS A NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG SZÁMÁRA 2013/2014 1 A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA AZ OB I., A MAGYAR KUPA ÉS A MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG MÉRKŐZÉSEI

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság U-15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Budapesti U-15 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Áthidaló kölcsön igénylési feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Áthidaló kölcsön igénylési feltételeiről 1. A termék megnevezése OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsön fix kamatozással (továbbiakban: Áthidaló kölcsön) és OTP Lakástakarék lakáskölcsön (továbbiakban: lakáskölcsön) (Áthidaló kölcsön és lakáskölcsön

Részletesebben

A junior kategória nevezési díja maximum a senior 75%-a, továbbá a csapat nevezési díja maximum 2000 Ft/fő.

A junior kategória nevezési díja maximum a senior 75%-a, továbbá a csapat nevezési díja maximum 2000 Ft/fő. Gyorsított Korongvadászat Magyar Kupa Versenyszabályzat 2016 1. A versenysorozat célja: - a gyorsított korongvadászat - mint versenysport - népszerűsítése, - a versenyzők részére versenyzési lehetőség

Részletesebben

be/sfp-09222/2015/mlsz

be/sfp-09222/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Budakeszi Labdarúgó Akadémia SE A kérelmező szervezet rövidített neve Budakeszi LA Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3179 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-10056/2015/mlsz

be/sfphpm01-10056/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sülysápi Gyerekfoci Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Sülysápi Gyerekfoci Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3372

Részletesebben