A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását."

Átírás

1 2013. március 25. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 2/2013-as számú határozatával elfogadta az intézményi akkreditációból eredő kari feladatokat. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 3/2013-as számú határozatával elfogadta a Kar Minőségfejlesztési Tervét. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 4/2013-as számú határozatával elfogadta a Kar évi költségvetési beszámolóját. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 5/2013-as számú határozatával elfogadta a Kar saját bevételi tervét. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 6/2013-as számú határozatával támogatja pályázatok kiírását, a megüresedő helyekre. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 7/2013-as számú határozatával támogatja a foglalkozás-egészségügyi szakorvosi pályázat kiírását az Egészségügyi Szakmai és Módszertani Központba. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 8/2013-as számú határozatával személyi kérdésben döntött. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 9/2013-as számú határozatával támogatja az Ápolás és betegellátás szakos hallgató záróvizsga kérelmét ismételt rektori engedéllyel április 12. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 10/2013-as számú határozatával személyi kérdésben döntött április 18. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 11/2013-as számú határozatával elfogadta A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére vonatkozó Szabályzat módosítását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 12/2013-as számú határozatával támogatja a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Szolgáltató és Fejlesztési Központjába vezetői pályázat kiírását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 13/2013-as számú határozatával elfogadta a Szervezeti önértékelés elkészítésének ütemterve ban szereplő határidők módosítását.

2 2013. június 07. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 14/2013-es számú határozatával elfogadta A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Hallgatói Követelményrendszerre vonatkozó Szabályzat módosítását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 15/2013-es számú határozatával elfogadta a gyógytornász szak mintatantervének módosítását június 11. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 16/2013-es számú határozatával támogatja a SZ. Szabályzat A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére szabályzat hatályon kívül helyezését és egyidejűleg egy új Szabályzat A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére megalkotását az előterjesztésben foglaltak szerint szeptember 09. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 17/2013-es számú határozatával támogatja az Egészségügyi Kar dékánjának kezdeményezését, mely szerint az Egészségügyi Kar 3 tagú Jelölő Bizottságot állít fel szeptember 18. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 18/2013-es számú határozatával támogatja Professor Emeritus cím adományozását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 19/2013-es számú határozatával támogatja Professor Emeritus cím adományozását október 08. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 20/2013-es számú határozatával elfogadja az Egészségügyi gondozás és prevenció alapszak évi párhuzamos akkreditációhoz készített tantervét. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 21/2013-es számú határozatával elfogadja az Ápolás és betegellátás alapszak évi párhuzamos akkreditációhoz készített tantervét. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 22/2013-es számú határozatával elfogadja az Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai alapszak évi párhuzamos akkreditációhoz készített tantervét. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 23/2013-es számú határozatával elfogadja az Egészségügyi szervező alapszak évi párhuzamos akkreditációhoz készített tantervét.

3 A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 24/2013-es számú határozatával elfogadja a Felvételi Bizottság tagjait. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 25/2013-es számú határozatával támogatja a Minőségügyi Bizottság új elnökét. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 26/2013-es számú határozatával elfogadja a Sz. Szabályzat A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére módosításait az előterjesztés szerint. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 27/2013-es számú határozatával elfogadja a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kulcskezelési Szabályzatának módosításait az előterjesztés szerint. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 28/2013-es számú határozatával javaslatot tesz dékáni pályázat kiírására. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 29/2013-es számú határozatával javaslatot tesz intézet igazgatói pályázatok kiírására az Elméleti Egészségtudományok Intézetébe valamint az Alkalmazott Egészségtudományok Intézetébe. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 30/2013-es számú határozatával javaslatot tesz főiskolai tanári pályázat kiírására az Alkalmazott Egészségtudományok Intézetébe. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 31/2013-es számú határozatával támogatja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházzal korábban már megkötött együttműködési megállapodás átdolgozását a 230/2012. (VIII. 28.) Korm. rendeletben meghatározott együttműködési formának megfelelően. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 32/2013-es számú határozatával nem támogatja a hallgató ismételt (4. alkalom) záróvizsgára vonatkozó kérelmét november 22. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 33/2013-es számú határozatával támogatja az Egészségügyi gondozás és prevenció alapszak védőnő szakirány, fenntartását és annak meghirdetését a soron következő felvételi eljárás keretében. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 34/2013-es számú határozatával támogatja az Ápolás és betegellátás alapszak gyógytornász szakirány, fenntartását és annak meghirdetését a soron következő felvételi eljárás keretében. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 35/2013-es számú határozatával támogatja az Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus alapszak képalkotó diagnosztikai analitika szakirány, fenntartását és annak meghirdetését a soron következő felvételi eljárás keretében.

4 A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 36/2013-es számú határozatával támogatja az Egészségügyi szervező alapszak egészségturizmus-szervező szakirány, fenntartását és annak meghirdetését a soron következő felvételi eljárás keretében november 29. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 37/2013-es számú határozatával támogatja a minőségbiztosítási szempontok alapján megállapított tantárgyleírási hiányosságok javítását és aktualizálását. A Kar az aktualizált tárgyleírásokat, továbbá az újonnan indítandó tárgyak leírásait a Minőségbiztosítási Irodába január 30-ig felülvizsgálatra megküldi. A 2014/2015. tanév őszi félévében indítandó tárgyak esetében a javítás, aktualizálás és a megküldés határideje augusztus december 17. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 38/2013-es számú határozatával támogatja az Intézményi Akkreditációhoz kapcsolódó kari önértékelést. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 39/2013-es számú határozatával támogatja az általános dékánhelyettesi, a tudományos dékánhelyettesi, az Elméleti Egészségtudományok Intézetébe intézetigazgatói, az Alkalmazott Egészségtudományok Intézetébe intézetigazgatói, 2 fő részére főiskolai tanári, valamint 1 fő részére adjunktusi pályázat kiírását a csatolt mellékletben megfogalmazott pályázati kiírások szerint. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 40/2013-es számú határozatával támogatja, az Elméleti Egészségtudományi Intézetébe kutatói, marketinges szakemberi, ügyvivő szakértői, az Alkalmazott Egészségtudományi Intézetébe gyermekgyógyászi, szülész-nőgyógyászi, gyógytornászi, radiológusi, pályázatok kiírását 1-1 fő részére. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 41/2013-es számú határozatával támogatja, a Gyermekrehabilitációs szakgyógytornász szakirányú képzés II. félévi tantárgyainak módosítását az alábbiak szerint Rokkantsport tantárgy nevének átnevezése: Fogyatékkal élők sportjára, a PNF technika alkalmazása gyermekkorban tantárgy helyett: Elsősegélynyújtás sajátosságai gyermekkorban tantárgy bevezetése, valamint a Kutatásmódszertan tantárgy bevezetése. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 42/2013-es számú határozatával támogatja, az óradíjak emelését az elméleti órák esetében a jelenlegi 4000 forintról 8000 forintra, a gyakorlati órák esetében a jelenlegi 3000 forintról 6000 forintra. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 43/2013-es számú határozatával támogatja, a referensek részére főtanácsosi cím, a szaki koordinátorok részére tanácsosi cím adományozását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 44/2013-es számú határozatával támogatja, a zárógyakorlatok teljesítésének megkezdését, valamennyi szakirányon a regisztrációs héten.

5 A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 45/2013-es számú határozatával támogatja, az Egészségügyi menedzser MSc szak újbóli beadását az Oktatási Hivatalba a csatolt mellékletben szereplő módosítások szerint.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött. 2011. március 2. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 1/2011-es számú határozatával elfogadta az Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére vonatkozó Szabályzat A Miskolci Egyetem Egészségügyi

Részletesebben

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén.

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén. R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2015. március 19-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. NAPIRENDEK: 1. Javaslat a vezető testületek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT R/2289-1/2009. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2009. november 19-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR

MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR KÜLDETÉSNYILATKOZATA A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a hazai, illetve főként az észak-magyarországi

Részletesebben

Tanulmányi időbeosztás a 2014/2015. tanév II. félévére

Tanulmányi időbeosztás a 2014/2015. tanév II. félévére Tanulmányi időbeosztás a 2014/2015. tanév II. félévére Dátum Esemény Regisztrációs hét február 2. (hétfő): Neptun nyitás 8 órától ÁJK 13 órától GÉIK Nappali 2015. február 2. (hétfő) február 6. [levelező

Részletesebben

Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév II. félévére

Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév II. félévére Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév II. félévére 2017. január 30. (hétfő) február 3. [levelező tagozaton február 4. is] 2017. február 2. február 3. Regisztrációs hét Neptun nyitás január 30. (hétfő):

Részletesebben

Egészségtudományi Kar Tanulmányi Osztály

Egészségtudományi Kar Tanulmányi Osztály 1/2012. számú dékáni utasítás a PTE Egészségtudományi Karán költségtérítéses és önköltséges képzésben tanulmányokat folytató hallgatók költségtérítésének, illetőleg önköltségének mérséklésére vonatkozó

Részletesebben

Tanulmányi időbeosztás a 2018/2019. tanév II. félévére

Tanulmányi időbeosztás a 2018/2019. tanév II. félévére Tanulmányi időbeosztás a 2018/2019. tanév II. félévére 2019. február 4. (hétfő) február 8. [levelező tagozaton február 9. is] 2019. február 7. (csütörtök) 10 óra 30 és február 8. 10 óra 30 2019. február

Részletesebben

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai 1/2009 (2009.01.06.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai (1/2017. sz. határozat) 2017.01.24. A Kari Tanács 2017. január 24-i ülésén nyílt szavazás keretében egyhangúlag elfogadta a Kari Tanács

Részletesebben

A PTE Egészségtudományi Kar egyes alap- és mesterképzési szakjainak tantervében szereplő szigorlatok teljesítésének eljárásrendje

A PTE Egészségtudományi Kar egyes alap- és mesterképzési szakjainak tantervében szereplő szigorlatok teljesítésének eljárásrendje A PTE Egészségtudományi Kar egyes alap- és mesterképzési szakjainak tantervében szereplő szigorlatok teljesítésének eljárásrendje 1. A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar az alap- és mesterképzési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK 2017. június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE Tárgy: Javaslat a PTE TTK Kari Tanácsának 2017/2018. tanév munkaprogramjának elfogadására

Részletesebben

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar minőségfejlesztési terve 2010-2011

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar minőségfejlesztési terve 2010-2011 A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar minőségfejlesztési terve 2010-2011 Készült: a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar 2009. évi Szervezeti önértékelése alapján, valamint a kari fejlesztési stratégia, a módosított

Részletesebben

1. (1) A költségtérítés, illetve az önköltség mérséklésére vonatkozó kérelmet a kar Dékánjának címezve a kar Tanulmányi Osztályára kell benyújtani.

1. (1) A költségtérítés, illetve az önköltség mérséklésére vonatkozó kérelmet a kar Dékánjának címezve a kar Tanulmányi Osztályára kell benyújtani. 3/2014. számú dékáni utasítás a PTE Egészségtudományi Karán költségtérítéses és önköltséges képzésben tanulmányokat folytató hallgatók költségtérítésének, illetőleg önköltségének mérséklésére vonatkozó

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai 1/2011. sz.(2011.02.01.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 9 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai 1/2010sz. (2010.02.08.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A Kari Tanács 2018. január 23-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázat véleményezése 2. Szenátusi képviselőválasztás 3. Kari ügyrend változása 4. Új szabadon választható tárgy

Részletesebben

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta.

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv a 2008. november 26-ai Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Köszöntötte a Kari Tanács ülésen megjelenteket.

Részletesebben

A január 13-i szenátusi ülésen hozott Határozatok március 9-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A január 13-i szenátusi ülésen hozott Határozatok március 9-i szenátusi ülésen hozott Határozatok A 2016. január 13-i SZE 1481/3.1/2016.(I.13.) döntés: A Kodolányi János Főiskola intézményfejlesztési tervének aktualizálása a 2016-2020-as időszakra SZE: 18 igen 0 nem 0 tartózkodás 2016. március 9-i

Részletesebben

A március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok A 2018. március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok SZE 1668/3.2/2018.(III.28.) határozat: A Szenátus egyhangúlag támogatta a Család- és gyermekvédelem szakirányú továbbképzési szak székesfehérvári

Részletesebben

253/2015. sz. határozat: A Miskolci Egyetem Szenátusa 2015. szeptember hó 30. napján az előterjesztéssel egyező változatban elfogadta a Gazdálkodási és kötelezettségvállalási szabályzatot, egyidejűleg

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A Miskolci Egyetem Kreditrendszerű Tanulmányi és Vizsgaszabályzatának Egészségügyi Főiskolai Karra vonatkozó kiegészítése

A Miskolci Egyetem Kreditrendszerű Tanulmányi és Vizsgaszabályzatának Egészségügyi Főiskolai Karra vonatkozó kiegészítése A Miskolci Egyetem Kreditrendszerű Tanulmányi és Vizsgaszabályzatának Egészségügyi Főiskolai Karra vonatkozó kiegészítése 2 0 0 6 A Miskolci Egyetem Kreditrendszerű Tanulmányi és Vizsgaszabályzatát kiegészítő,

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai 1/2016 (2016.01.19.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 14 IGEN, 0 NEM szavazattal, 2 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

Szent István Egyetem Gödöllő. A SZENT ISTVÁN EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 6/B. számú melléklete

Szent István Egyetem Gödöllő. A SZENT ISTVÁN EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 6/B. számú melléklete Szent István Egyetem Gödöllő A SZENT ISTVÁN EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 6/B. számú melléklete AZ EGYETEM MINŐSÉG-HITELESÍTÉSI SZABÁLYZATA KÉPZÉSI ÉS KIMENETI ALAPDOKUMENTUMAINAK INTÉZMÉNYI

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai 2014

A Kari Tanács határozatai 2014 január 27. A Kari Tanács határozatai 2014 1/2014. sz. határozat: A Kari Tanács tagjai nyílt szavazással, egyhangúlag elfogadták a Műszaki menedzser MSc. szak 2. sz. mellékletben szereplő tantervi változtatásait.

Részletesebben

A Kari Tanács január 14-i ülésének napirendjei és határozatai

A Kari Tanács január 14-i ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2014. január 14-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi docensi pályázatok véleményezése 2. A szakirányválasztás menete a könnyűipari mérnöki szakon 3. Kari képviselők választása

Részletesebben

GYERMEKREHABILITÁCIÓS SZAKGYÓGYTORNÁSZ

GYERMEKREHABILITÁCIÓS SZAKGYÓGYTORNÁSZ MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI FİISKOLAI KAR GYERMEKREHABILITÁCIÓS SZAKGYÓGYTORNÁSZ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK 2009. Miskolc GYERMEKREHABILITÁCIÓS SZAKGYÓGYTORNÁSZ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK KÉPZÉSI

Részletesebben

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar TANÉVNAPTÁR 2011/2012-es TANÉV. 2011/12-es tanév őszi félév szeptember augusztus 29.

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar TANÉVNAPTÁR 2011/2012-es TANÉV. 2011/12-es tanév őszi félév szeptember augusztus 29. Időbeosztás/határidők tavaszi félév 2012/13-as tanév Kari sportnap Tanévnyitó ünnepség 2011.augusztus 30. 2012. április 20. HÖK 2011. szeptember 4. Beiratkozás 1. évf. teljes idejű képzések 1. évf. részidős

Részletesebben

Ápolás és betegellátás alapszak Ápoló szakirány levelező tagozat IV. évfolyam

Ápolás és betegellátás alapszak Ápoló szakirány levelező tagozat IV. évfolyam Központ: 5600 Békéscsaba, Bajza u. 33. Tel.: +36-66-524-700 Fax: +36-66-447-220 E-mail: dekan@gk.szie.hu Telephely: Egészségtudományi Campus, 5700 Gyula, Szent István u. 17-19.,Tel., Fax:: +36-66-561-620

Részletesebben

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2013. február 26-i ülésének napirendjei és határozatai 1. A szakirányválasztás szabályzata 2. Oktatási kérdések 3. Egyebek RKK-KT-XXXIV/1/2013 A 13 igen 0 nem és 0 tartózkodó -elektronikus úton- leadott

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar Kari Tanácsának 2010. évi határozatai Szombathely 2010 1/2010. (I. 20.) számú határozat igen szavazattal elfogadja Biológia BSc mintatantervével kapcsolatos

Részletesebben

KARI TANÁCSÁNAK HATÁROZATA. A határozat száma: 6/2014. (VI.02.)

KARI TANÁCSÁNAK HATÁROZATA. A határozat száma: 6/2014. (VI.02.) TKTK/185-3/2014. Határozat Tanszékvezetői pályázatok véleményezése című előterjesztésről A határozat száma: 6/2014. (VI.02.) TKTK/185-4/2014. Határozat Főiskolai docensi pályázatok véleményezése című előterjesztésről

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 17. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 17. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK 2015. június 17. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE Tárgy: Javaslat a PTE TTK Kari Tanácsának 2015/2016-os tanévi munkaprogramjának elfogadására

Részletesebben

A február 4-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A február 4-i szenátusi ülésen hozott Határozatok A 2015. február 4-i SZE 1402/3.2/2015.(II.4.) határozat: A magasabb vezetői rektori pályázati kiírás elfogadása. A pályázati felhívás a Szenátus által történt elfogadást követően három napon belül a Kodolányi

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai 2013

A Kari Tanács határozatai 2013 KT elektronikus szavazás (2013. január 30.) A Kari Tanács határozatai 2013 1 /2013. sz. határozat: A Kari Tanács tagjai elektronikus szavazással, 13 igen szavazattal egyhangúlag elfogadták az Informatikai

Részletesebben

FUNKCIONÁLIS EGYSÉG DÉKÁNI TITKÁRSÁG

FUNKCIONÁLIS EGYSÉG DÉKÁNI TITKÁRSÁG FUNKCIONÁLIS EGYSÉG DÉKÁNI TITKÁRSÁG Titkárságvezető CSÁNYINÉ dr. FEJES TEKLA (62/54-64-17) Kari adminisztrátor TÓTH JÁNOSNÉ (62/54-50-25) Ügyviteli alkalmazott ZSINDELY JÁNOS PÁLNÉ (62/54-50-25) Elérhetőségek

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR FELADATAIRA ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉRE MISKOLC, 2016. 1.1.12. SZ. SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR FELADATAIRA ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉRE A SZENÁTUS 229/2016.

Részletesebben

1/2004. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 26-i ülésén

1/2004. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 26-i ülésén 1/2004. sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának 2004. március 26-i ülésén A 2004. évi, Semmelweis Egyetem Kiváló Oktatója címre érkezett javaslatokra az alábbi szavazati eredmények születtek

Részletesebben

A Művészeti Kar Kari Tanácsának 2008.évi határozatai. 6/2008. sz. ( ) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos

A Művészeti Kar Kari Tanácsának 2008.évi határozatai. 6/2008. sz. ( ) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos A Művészeti Kar Kari Tanácsának 2008.évi határozatai 1/2008. sz. (2008.02.05.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 12 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat A Kari Tanács 2017. február 1-i elektronikus szavazása és a határozat 1. Záróvizsga elnökök jóváhagyása Határozat RKK-KT-LV/1/2017 A Kari Tanács jóváhagyta a 2016/17. tanév februári záróvizsga elnökeinek

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A 2018/2019-es tanév időbeosztása

A 2018/2019-es tanév időbeosztása A 2018/2019-es tanév időbeosztása I. A 2018/19-es tanév őszi félévének szorgalmi időszaka 1. Ünnepélyes tanévnyitó: 2018. augusztus 31-én, pénteken 10 órakor. 2. Regisztrációs hét: 2018. augusztus 27-

Részletesebben

A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN

A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN 2014. május 15. 2 A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÁSÁNAK RENDJE A DEBRECENI EGYETEMEN A Debreceni Egyetem Szenátusa a nemzeti felsőoktatásról

Részletesebben

Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND

Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND Ügyiratszám: GTK/268/2014 Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND Gödöllő, 2014. Április 10. A SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Oktatásfejlesztési

Részletesebben

2017. február 23. 1/2017. sz. határozat: A Szenátus személyi kérdésben dönt. Szavazatok: 31 igen, 0 nem, 0 tartózkodás

2017. február 23. 1/2017. sz. határozat: A Szenátus személyi kérdésben dönt. Szavazatok: 31 igen, 0 nem, 0 tartózkodás 2017. február 23. 1/2017. sz. határozat: 2/2017. sz. határozat: Szavazatok: 29 igen, 0 nem, 1 tartózkodás 3/2017. sz. határozat: A Szenátus elfogadja a vezető testületek 2016/2017. tanév 2. félévi ülés-

Részletesebben

TOMORI PÁL FŐISKOLA SZENÁTUSA ÉV

TOMORI PÁL FŐISKOLA SZENÁTUSA ÉV 2010. ÉV 2010.01.13. 2010/1/1. 2010.01.13. 2010/1/2. 2010.01.13. 2010/1/3. 2010.01.13. 2010/1/4. 2010.03.09. 2010/2/5. 2010.03.09. 2010/2/6. 2010.03.09. 2010/2/7. 2010.03.09. 2010/2/8. 2010.03.09. 2010/2/9.

Részletesebben

MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI FİISKOLAI KAR

MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI FİISKOLAI KAR MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI FİISKOLAI KAR A továbbtanulás dilemmája Alapszak Egészségügyi gondozás Ápolás és betegellátás Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus Egészségügyi szervezı

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

Pótfelvételi Tisztelt Jelentkezõ!

Pótfelvételi Tisztelt Jelentkezõ! Pótfelvételi 2014 Tisztelt Jelentkezõ! Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi ar pótfelvételi jelentkezést hirdet meg alapképzési és mesterképzési szakok esetén önköltséges finanszírozási formára, azok

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2016. május 18-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

Tanulmányi tájékoztató Hallgatói fórum

Tanulmányi tájékoztató Hallgatói fórum EFOP-3.4.3-16-2016-00014 Tanulmányi tájékoztató Hallgatói fórum 2019.02.26. AP1, ETSZK LEMORZSOLÓDÁST CSÖKKENTŐ INTÉZKEDÉSEK ÉS TANULÁST TÁMOGATÓ PROGRAMOK KIDOLGOZÁSA, MŰKÖDTETÉSE AZ ETSZK-N KOVÁCS ANDREA

Részletesebben

Egészségügyi gondozás és prevenció alapképzési szak védőnő szakirány. ajánlott tanterve

Egészségügyi gondozás és prevenció alapképzési szak védőnő szakirány. ajánlott tanterve Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Egészségügyi gondozás és prevenció alapképzési szak ajánlott tanterve Elfogadta az Egészségügyi Kar Kari Tanácsa a 7/2017. sz. határozatával Elfogadta a Miskolci Egyetem

Részletesebben

2012. január február 20.

2012. január február 20. A Kari Tanács határozatai 2012. 2012. január 23. 1/2012. sz. határozat: A Kari Tanács tagjai nyílt szavazással, egyhangúlag elfogadták a Faipari Mérnöki Kar intézkedési tervét (1. sz. melléklet). 2/2012.

Részletesebben

1/2019 (01.30.) sz. Dékáni utasítás a karon kívüli oktatási tevékenység végzéséről a PTE Műszaki és Informatikai Karán. Preambulum

1/2019 (01.30.) sz. Dékáni utasítás a karon kívüli oktatási tevékenység végzéséről a PTE Műszaki és Informatikai Karán. Preambulum 1/2019 (01.30.) sz. Dékáni utasítás a karon kívüli oktatási tevékenység végzéséről a PTE Műszaki és Informatikai Karán Preambulum A dékáni utasítás célja, hogy egységes keretben szabályozza a Pécsi Tudományegyetem

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2013-as határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2013-as határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2013-as határozatai 1/2013. (2013.01.31.)Határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁS mellett a dékáni

Részletesebben

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai 2007. év TARTALOMJEGYZÉK 2007. január 17... 2 2007. február 14.... 5 1 Kari Tanácsának határozatai 2007. év 2007. január 17. A szavazati joggal rendelkezők

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3488-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. december 17-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI GONDOZÁS ÉS PREVENCIÓ SZAK I. évfolyam 2007/2008-as tanév I. félév

EGÉSZSÉGÜGYI GONDOZÁS ÉS PREVENCIÓ SZAK I. évfolyam 2007/2008-as tanév I. félév EGÉSZSÉGÜGYI GONDOZÁS ÉS PREVENCIÓ SZAK I. évfolyam 2007/2008-as tanév I. félév Pszichológia I.(történet) Pszichológia I. (személyiséglélektan) Biológia-sejtbiológia Életkorok humánbiológiája Filozófia

Részletesebben

A 2019/2020-as tanév időbeosztása

A 2019/2020-as tanév időbeosztása A 201/2020-as tanév időbeosztása I. A 201/20-as tanév őszi félévének időbeosztása Szorgalmi időszak Ünnepélyes tanévnyitó: 201. szeptember 6-án, pénteken 10 órakor. Központi tanévnyitó ünnepség, Gödöllőn:

Részletesebben

- népegészségügyi menedzser

- népegészségügyi menedzser MESTERKÉPZÉSEK SE-ETK ápolás Budapest magyar OH-FHF/514-8/2010. orvos- és egészségtudomány SE-TSK egészségfejlesztés-tanár Budapest magyar OH-FHF/98-1/2011. pedagógusképzés - egészségügyi infrastruktúra

Részletesebben

Pótfelvételi. Tisztelt Jelentkezõ!

Pótfelvételi. Tisztelt Jelentkezõ! Pótfelvételi Tisztelt Jelentkezõ! Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi ar pótfelvételi jelentkezést hirdet meg alapképzési, mesterképzési, valamint felsõoktatási szakképzési szakok esetén önköltséges

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: Határozatok 2014-2015 egyhangúlag elfogadta a Kar Jogtörténeti Tanszékének beszámolóját. 2/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: egyhangúlag, az ülésen elfogadott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y az ELTE PPK Kari Tanácsának 2016. április 5-i üléséről Az ülés helyszíne: Kazinczy u. 23-27. Kari Tanácsterem Az ülés időpontja: 2016. április 5. (kedd), 14:00 óra Jelen vannak: az

Részletesebben

A Kari Tanács december 15-i ülésének határozatai

A Kari Tanács december 15-i ülésének határozatai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar A Kari Tanács 2006. december 15-i ülésének határozatai A Kari Tanács a napirendi pontokat egyhangúan elfogadta. Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Részletesebben

A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor főiskolai tanári kinevezését támogatja. (8 igen, 0 nem és 1 tartózkodás)

A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor főiskolai tanári kinevezését támogatja. (8 igen, 0 nem és 1 tartózkodás) 2009 2009. JANUÁR 7. BGK-KT/ XLVIII / 1 /2009 A Dr. Horváth Sándor által beadott főiskolai tanári pályázatot a kari Bíráló Bizottság mindenben megfelelőnek találta és támogatja a pályázat elfogadását.

Részletesebben

Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév I. félévére

Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév I. félévére Tanulmányi időbeosztás a 2016/2017. tanév I. félévére Dátum Esemény 2016. augusztus 21. (vasárnap) augusztus 25. (csütörtök) Gólyatábor Regisztrációs hét augusztus 29. (hétfő): 8 órától ÁJK 2016. augusztus

Részletesebben

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2017. december 5-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

Jelentkezési felhívás a szeptemberben induló Felnőttoktatási fejlesztő szakirányú továbbképzésre

Jelentkezési felhívás a szeptemberben induló Felnőttoktatási fejlesztő szakirányú továbbképzésre Jelentkezési felhívás a 2014. szeptemberben induló Felnőttoktatási fejlesztő szakirányú továbbképzésre Kiknek ajánljuk ezt a képzést? A képzést ajánljuk - közoktatási és szakképző intézményeknek vezetőinek,

Részletesebben

2016. január 28. 1/2016. sz. határozat: A Szenátus személyi kérdésben dönt. Szavazatok: 26 igen, 0 nem, 0 tartózkodás

2016. január 28. 1/2016. sz. határozat: A Szenátus személyi kérdésben dönt. Szavazatok: 26 igen, 0 nem, 0 tartózkodás 2016. január 28. 1/2016. sz. határozat: 2/2016. sz. határozat: 3/2016. sz. határozat: A Szenátus elfogadta az ülés napirendjére tett javaslatot. 4/2016. sz. határozat: A Miskolci Egyetem Szenátusa az IFT

Részletesebben

BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2010 2010. január 20. BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. BGK-KT/ LIX/2/2010 A keresztféléves MSc Mechatronikai mérnök tantervét a Kari

Részletesebben

NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE

NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE Elfogadva: 2013. október 15., hatályba lép: 2013. október 17-én Utolsó módosítás: 2016. február 16., hatályba lép: 2016. február 18-án A Zenei Intézet ügyrendjét

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2012. február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2013. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2013 1/2013. (I.8.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa 36 igen egyhangú szavazattal

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 20-os határozatai 1/20 (20.01.19.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 14 IGEN, 0 NEM szavazattal, 2 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA. BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉNEK.

A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA. BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉNEK. A BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉNEK. számú melléklete AZ OKTATÁS-MÓDSZERTANI KÖZPONT ÜGYRENDJE BUDAPEST 2015

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2015-ös határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2015-ös határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2015-ös határozatai 1/2015. (2015.01.13.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 12 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

Az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak MINTATANTERVE 2006/2007

Az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak MINTATANTERVE 2006/2007 Az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak MINTATANTERVE 2006/2007 1 EF30003 Anatómia I. # kollokvium 42 28 3+2 köt. 1 EF30001 Biokémia I. (Kémiai, biokémiai általános alapfogalmak) #& kollokvium 14

Részletesebben

A Népegészségügyi Kar minőségbiztosítása, minő rendszerének és eredményeinek értékelése

A Népegészségügyi Kar minőségbiztosítása, minő rendszerének és eredményeinek értékelése A Népegészségügyi Kar minőségbiztosítása, minő ségfejlesztés rendszerének és eredményeinek értékelése. 2013. 1. Általános minőségbiztosítási elvek A Kar szakjainak minőségbiztosítási tevékenységei 2013-ig

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai év

A Kari Tanács határozatai év A Kari Tanács határozatai 2015. év 2015. január 14. BGK-KT- CV /1/2015 A Kari Tanács Filip Ferdinánd adjunktusi kinevezését egyhangúlag támogatja BGK-KT- CV /2/2015 A Kari Tanács Mosavi Amirhosein adjunktusi

Részletesebben

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR FELADATAIRA ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉRE. Miskolc, 2018.

SZABÁLYZAT A MISKOLCI EGYETEM EGÉSZSÉGÜGYI KAR FELADATAIRA ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉRE. Miskolc, 2018. SZABÁLYZAT A EGÉSZSÉGÜGYI KAR FELADATAIRA ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉRE Miskolc, 2018. 1.1.12. SZ. SZABÁLYZAT A EGÉSZSÉGÜGYI KAR FELADATAIRA ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉRE A SZENÁTUS 257/2018 SZ. HATÁROZATA ALAPJÁN Készült

Részletesebben

Különleges szabályok a tantervváltáshoz ill. tanterv megszűnéséhez kapcsolódó átmeneti időszakra (Melléklet a Tanulmányi és Vizsga Szabályzathoz)

Különleges szabályok a tantervváltáshoz ill. tanterv megszűnéséhez kapcsolódó átmeneti időszakra (Melléklet a Tanulmányi és Vizsga Szabályzathoz) Különleges szabályok a tantervváltáshoz ill. tanterv megszűnéséhez kapcsolódó átmeneti időszakra (Melléklet a Tanulmányi és Vizsga Szabályzathoz) Bevezetés 1. (1) Jelen melléklet azon szabályok összefoglalása,

Részletesebben

Minőségfejlesztési program 2013/14

Minőségfejlesztési program 2013/14 Minőségpolitika, stratégia és eljárások 1 A kari minőségpolitika aktualizálása Minőségcélok kitűzése és 2 A kari minőségfejlesztési bizottság munkájának 3 Az intézetek, tanszékek minőségbiztosítási tevékenységének

Részletesebben

A Kari Tanács január 17-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 17-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2012. január 17-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázatok elbírálása 2. Tantervi változások 3. Záróvizsganaptár 4. Egyebek RKK-KT-XXVIII/1/2012 A dr. Takács Erzsébet határozatlan

Részletesebben

1/2003 sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 14-i ülésén. A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár

1/2003 sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 14-i ülésén. A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár 1/2003 sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának 2003. március 14-i ülésén A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár rektori megbízásra érkezett pályázatát egyhangúlag támogatja. Budapest,

Részletesebben

ZRÍNYI MIKLÓS 28. sz. melléklet a 1164/115. ZMNE számhoz NEMZETVÉDELMI EGYETEM. . sz. példány

ZRÍNYI MIKLÓS 28. sz. melléklet a 1164/115. ZMNE számhoz NEMZETVÉDELMI EGYETEM. . sz. példány ZRÍNYI MIKLÓS 28. sz. melléklet a 1164/115. ZMNE számhoz NEMZETVÉDELMI EGYETEM. sz. példány A SZAK- ÉS SZAKIRÁNYFELELŐS FELADAT- ÉS HATÁSKÖREINEK SZABÁLYZATA - 2007 - 2 TARTALOMJEGYZÉK I. FEJEZET Általános

Részletesebben

3/2019. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS 2019/2020. TANÉV IDŐBEOSZTÁSA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR

3/2019. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS 2019/2020. TANÉV IDŐBEOSZTÁSA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR 3/2019. (06. 12.) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS AZ ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR 2019/2020. TANÉV IDŐBEOSZTÁSA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2731-R/2007-5. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. október 18-án megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 21/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi docensi pályázatokról 22/2013. (VI.19.) sz. határozata főiskolai docensi pályázatokról 23/2013. (VI.19.)

Részletesebben

Tanulmányi tájékoztató. Hallgatói fórum

Tanulmányi tájékoztató. Hallgatói fórum Tanulmányi tájékoztató Hallgatói fórum 2017.szeptember 21. Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Témák Kari Tanulmányi Ügyrend http://www.etszk.u-szeged.hu/karrol/kariugyrendek/kari-ugyrendek

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. 208/2017. (IX.27.) sz. határozata az Szervezeti és Működési Rendjének a Sporttudományi Intézet felépítésére vonatkozó módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Szervezeti és

Részletesebben

A Szenátus 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról

A Szenátus 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról Ikt. szám: RK/443-1/2017. 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról 1. elfogadja az Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosítását. 2. határozatát

Részletesebben

NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM

NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM Hatály: 2012. II. 17 2012. VIII. 30. NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM AZ EGYETEM ÁLTAL ADOMÁNYOZHATÓ CÍMEK, KITÜNTETÉSEK, ÉS ADOMÁNYOZÁSUK RENDJE 2012. 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 2 I. FEJEZET...

Részletesebben

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Benedek Elek Pedagógiai Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Benedek Elek Pedagógiai Kar. Kari Tanácsának évi határozatai Ikt.szám: BPK-10-12/2012. A Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar Kari Tanácsának 2012. évi határozatai SOPRON 1/2012. 01. 24. számú határozat A Kari Tanács Dr. habil Bodnár Gabriella

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016. 85/2016. (XII. 14.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szervezteti és Működési Rend (önálló Tanszékek Intézetté alakítása) módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly Egyetem

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 40/2011. (IX.27.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2011/2012. tanév I. félévi ülés- és

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 16-i ülésének jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács május 16-i ülésének jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2019. május 16-i ülésének jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK, Kari Tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39. sz. terem)

Részletesebben

Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend

Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 38. függelék Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Rend Kiegészítése 10. sz. melléklete A SZAKMAI GYAKORLATOK

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM DÉKÁN BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR Előterjesztés a Kari Tanács 2018. szeptember hó 26. napi ülésére Előterjesztő: Alföldi György DLA dékán Szervezeti egység: Építészmérnöki

Részletesebben