BGF KKK Német Szakmai Nap 2015 Reklámszlogen fordító verseny Németről magyarra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BGF KKK Német Szakmai Nap 2015 Reklámszlogen fordító verseny Németről magyarra"

Átírás

1 BGF KKK Német Szakmai Nap 2015 Reklámszlogen fordító verseny Németről magyarra 1. Wir machen fit für Europa (Andrássy Uni) Közelebb hozzuk Európát! (Bíró Luca)- Európában készülünk, Európára készülünk. (Farkas Veronika) Oktatás európai színvonalon. (Baranyi Bettina) Felkészítünk Európára. (Blaskovics Rita) Felkészítünk Európára! (Nagy Gabriella) Rátermett leszel velünk Európában. (Beregi Réka) Felkészítünk Európára! (Németh Anett) Felkészítünk Európára. (Franz Dorottya) Felkészítünk Európára! (Szabó Eszter) Megmozgatjuk Európát. (Kardos Max) Mi európai mércével mérünk. (Pauer Dalma) Készülj fel Európára! (Kollár Eszter) Fittség Európáért. (Dobi Réka) Ők felkészítenek engem Európára. (Török Barbara) Fitté tesszük Európát. (Tomai Fanni) Fitté tesszük Európát. (Gál Adrienn) 2. Erleben, was verbindet (T-Com) - Éld át a kapcsolataid! (Kardos Max) Éld át az összeköttetés örömét! (Baranyi Bettina) Éld meg, ami összeköt! (Blaskovics Rita) Megélni a kapcsolatokat. (Pauer Dalma) Csatlakozz, hogy átélhesd! (Kollár Eszter) Fedezd fel azt, ami összeköt! (Dobi Réka) Az élet, ami megoszt. (Török Barbara) Éld át együtt, ami összetart! (Farkas Veronika) Élmény, ami összeköt. (Bíró Luca) Hogy megosszuk az élményt. (Bíró Luca) Éld át, ami összeköt! (Nagy Gabriella) Megélni, ami összeköt. (Beregi Réka) Élmény, ami összeköt. (Németh Anett) Éld át, ami összeköt! (Franz Dorottya) Tapasztalat, ami összeköt. (Tomai Fanni) Az élmény összeköt. (Szabó Eszter) Éld át, ami összeköt! (Gál Adrienn)

2 3. Alles Müller oder was (Müller-Joghurt) Minden Müller vagy mi? (Nagy Gabriella)- Minden Müller, vagy mi. (Török Barbara) Minden Müller, vagy mi (Szabó Eszter) Csakis Müller, és más semmi. (Farkas Veronika). Csak a Müller. Hát mi más? (Bíró Luca) Csak a Müller, nincsen más. (Blaskovics Rita) Már minden Müller, vagy mi a szösz? (Beregi Réka) Minden Müller, mi más? (Németh Anett) Minden Müller megismételhetetlen. (Dobi Réka) Csak a Müller, semmi más. (Franz Dorottya) Vagy Müller, vagy semmi. (Tomai Fanni) Minden, mi tejből fincsi, Müllerből kircsi. (Kardos Max) Müller ne érd be kevesebbel! (Baranyi Bettina) Müller, mi más lehetne? (Pauer Dalma) Müller vagy semmi. (Kollár Eszter) Minden, ami müller. (Gál Adrien) 4. Alles klar, ich kauf bei Spar (Spar) Ha a Spar-ban veszek, remekelek. (Baranyi Bettina) Minden tiszta, a Sparba szól a bevásárlólista. (Blaskovics Rita) Nem tétovázok, a Spárnál vásárolok. (Pauer Dalma) Kézenfekvő dolog, hogy a Spar-ban vásárolok. (Beregi Réka) Minden rendben, a Sparban vettem. (Farkas Veronika) Minden rendben, a Sparban mindent megvettem. (Bíró Luca) Sparban árak, jók barátnak. (Kardos Max) Egyértelmű, a Sparban vásárolok. (Németh Anett) Spórolok, a Sparban bevásárolok. (Bíró Luca). Minden rendben, mert a Spar-ban vásárolok. (Nagy Gabriella) Minden OK, Spárban vásárolok. (Dobi Réka) Minden világos, a Spar-ban vásárolok. (Franz Dorottya) Minden rendben, ha én a Sparban vásárolok. (Török Barbara) Minden rendben, én is a Sparba megyek. (Tomai Fanni) Minden rendben, ha Spar-ban vásárolok. (Szabó Eszter) Minden tiszta, ha Spar-nál vásárolok. (Gál Adrienn) 5. Kopfüber ins Leben (Head & Shoulders) Ugorj hajast az életbe! (Farkas Veronika)- Mert ezen hajba kapunk! (Bíró Luca)! Ugorj fejest az életbe! (Baranyi Bettina) Fejjel az életbe. (Blaskovics Rita)

3 Ugorjunk fejest az életbe! (Pauer Dalma) Fejjel az életbe. (Nagy Gabriella) Fejest ugrunk az életbe. (Kollár Eszter) Ugorj fejest az életbe! (Dobi Réka) Fejjel a világba. (Franz Dorottya) Ugorjunk fejest az életbe! (Tomai Fanni) Fejjel az életbe. (Gál Adrienn) Tiszta fejjel a világnak. (Kardos Max) Vakmerően az életbe. (Németh Anett) Az életnek fejjel előre. (Török Barbara) Vakmerően az életben. (Szabó Eszter) Emelt fővel egy életen át. (Beregi Réka) 6. Der Morgen macht den Tag (Nutella) Minden jó, ha a reggel jó. (Farkas Veronika)- Ha jójl indítod reggeled, az egész napod szép lehet. (Kollár Eszter) Nutella a kenyér másiki fele. (Kardos Max) Reggel egy jót enni, és egész nap boldognak lenni. (Pauer Dalma) Egy jó nap jó reggellel kezdődik. (Nagy Gabriella) Kezdd Nutellával a napot! (Beregi Réka) Nutella, hogy jól induljon a reggel. (Németh Anett) A reggel teszi a napot. (Franz Dorottya) A reggeli teszi a napot. (Török Barbara) Egy jó nap kezdete. (Bíró luca) Nutella hogy jól induljon a napod. (Baranyi Bettina) A reggellel indul a nap. (Blaskovics Rita) A reggeli indítja be a napod. (Dobi Réka) Ahogy indul a reggel, olyan lesz az egész nap. (Tomai Fanni) A reggel a nap meghatározója. (Szabó Eszter) A reggel indítja a napot. (Gál Adrienn) 7. Wir leben Autos (Opel) Élünk-halunk az autókért. (Beregi Réka) Életünk az autó. (Farkas Veronika)- Életünk az autó. (Bíró Luca) Életünk autója. (Blaskovics Rita) Nálunk az autók életre kelnek. (Pauer Dalma) Az életünk az autók. (Németh Anett) Az autók az életünk. (Dobi Réka) Az autó az életünk. (Franz Dorottya)

4 A mi szeretett autónk. (Török Barbara) Az autók az életünk. (Tomai Fanni) Az Autóinknak élünk. (Bíró Luca) Az autóknak élünk. (Bíró Luca) Mi az autókért élünk. (Kardos Max) Szenvedélyünk az autó. (Baranyi Bettina) Az autóknak élünk. (Nagy Gabriella) Az autóknak élünk. (Kollár Eszter) Autóknak élünk. (Szabó Eszter) Az autókért élünk. (Gál Adrienn) 8. Es steckt viel Spaß in Toffifee (Toffifee) - Toffifee. Kis dobozban nagy élvezet (Farkas Veronika) A móka a csoki és a karamell közt van. (Kardos Max) Nagy öröm kis harapásban. (Kollár Eszter) A Toffifee az élmények játéka. (Dobi Réka) Sok mókát rejt a Toffifee. (Franz Dorottya) Toffifee mókával töltve. (Bíró Luca) Ízélménnyel töltve Toffifee. (Bíró Luca) Hozz vidámságot a mindennapokba! (Baranyi Bettina) Sok öröm rejlik a Toffifeeben. (Blaskovics Rita) Mi mindent rejt a Toffifee? (Pauer Dalma) Leld kedved benne Toffifee! (Nagy Gabriella) Toffifee, s benne sok élvezet. (Beregi Réka) Leld kedved benne! (Németh Anett) Legjobb buli, Toffifee. (Tomai Fanni) Keresd kedved benne, Toffifee. (Szabó Eszter) Tele van vidámsággal. (Gál Adrienn) Ez annyira szórakoztató, Toffifee. (Török Barbara) 9. Raider heißt jetzt Twix sonst ändert sich nix (Twix) A Raider mostantól Twix az íze viszont fix (Farkas Veronika) Isteni a Twix, ez tutifix. (Kardos Max) A Raider neve mostantól Twix más változás nincs. (Blaskovics Rita) A Twix most Raider, a változás még ráér. (Kollár Eszter) Ha azt látod Twix az íz tutira fix. (Dobi Réka) A Raider most már Twix a belső az fix. (Bíró Luca). Másban nem tér el de most már Twix a Raider. (Baranyi Bettina)! Raider most Twix más változás nincs. (Nagy Gabriella) A Raider neve mostantól Twix semmi egyéb változás nincs. (Beregi Réka) Nincs változás, csak Twix támadás. (Németh Anett) A Raider most már Twix más változás nincs. (Bíró Luca)

5 Raider most a Twix neve, de ugyanaz van benne. (Pauer Dalma) A portya ma Twix, amúgy nem változik semmi. (Franz Dorottya) Raidert át kell nevezni Twix-nek különben semmi sem fog változni. (Török Barbara) A fogyasztót Twixnek hívják, máskülönben nem változik a világ. (Tomai Fanni) Raider most Twix, és nincs más változás. (Szabó Eszter) Raidert most Twix-nek hívják, különben Nix-re változik. (Gál Adrienn) 10. Haribo macht Kinder froh und Erwachsene ebenso (Haribo) Gyermek, felnőtt kedve jó, oka csak a Haribo. (Blaskovics Rita)- Az egész család boldog lesz, ha Haribót csipeget. (Kollár Eszter) Kicsinek és nagynak jó, gumicukor Haribo (Farkas Veronika) Haribo a finomság, mindenkinek boldogság. (Bíró Luca) Gyermek, felnőtt kedve jó, édes élet Haribo. (Nagy Gabriella) Haribótól vidám nem csak gyermek, felnőtt is lehet. (Beregi Réka) Gyermek, felnőtt kedve jó, édes élet, Haribo. (Németh Anett) Gyermek felnőtt kedve jó édes élet Haribo. (Török Barbara) Gyermek, felnőtt fejjel jó, édes élet Haribo. (Tomai Fanni) Minden gyermek boldog lesz, ha Anya Haribót vesz. (Bíró Luca) Haribót a nagyoknak, ahogy kiskorukban megszoktak. (Kardos Max) Haribo Az egész család kedvence. (Baranyi Bettina) Haribo örömet szerez a gyereknek, és ugyanúgy a felnőttnek. (Pauer Dalma) A Haribo boldoggá teszi a kisgyerekeket és a nagyokat. (Dobi Réka) A Haribo a felnőtteket és a gyerekeket is egyaránt boldoggá teszi. (Franz Dorottya) Kedvcsináló Haribo, gyerekeknek és felnőtteknek is. (Szabó Eszter)

2005. ÉVI "ÉLEN A TANULÁSBAN, ÉLEN A SPORTBAN" FİVÁROSI KITÜNTETİ CÍM ÁLTALÁNOS ISKOLA NÉV SPORTÁG KER. ISKOLA. akrobatikus Rock&Roll VII.

2005. ÉVI ÉLEN A TANULÁSBAN, ÉLEN A SPORTBAN FİVÁROSI KITÜNTETİ CÍM ÁLTALÁNOS ISKOLA NÉV SPORTÁG KER. ISKOLA. akrobatikus Rock&Roll VII. 2005. ÉVI "ÉLEN A TANULÁSBAN, ÉLEN A SPORTBAN" FİVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLA Kelenffy Eszter karate I. Batthyány Lajos Általános Karig Luca lovastorna II. Törökvész úti Általános Szanyi Rita úszás II. Szentmihályi

Részletesebben

Utolsó frissítés: 2015.06.10. 10:32. Fontos információk:

Utolsó frissítés: 2015.06.10. 10:32. Fontos információk: Utolsó frissítés: 2015.06.10. 10:32 Fontos információk: Az érettségi beosztás tájékoztató jellegű. Véglegessé a nyitó értekezlet után válik.!!! Vizsgára érkezés a feltüntetett időpont előtt: 1 ÓRÁVAL!!!

Részletesebben

2004/2005 tanév eredményei:

2004/2005 tanév eredményei: Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészetoktatási Intézmény 2004/2005 tanév eredményei: Név Osztály Verseny Eredmény Szıke Péter b Iskolai Levelezı Verseny Sipos adrienn b Iskolai Levelezı Verseny

Részletesebben

helyezett Név Iskola Felkészítő 1. Fehér Bence Sárberki Ált. Isk. Szabó Anita Vértessomló Ált. 2. Bátorfi Tamás Isk.

helyezett Név Iskola Felkészítő 1. Fehér Bence Sárberki Ált. Isk. Szabó Anita Vértessomló Ált. 2. Bátorfi Tamás Isk. Magyar nyelv 4. évfolyam 1. Fehér Bence Sárberki Ált. Szabó Anita 2. Bátorfi Tamás Jakabné Bedernyák Edina 3. Jelenik Panna Móra F. Ált. Puláné Huszár Anita 4. Hartmann Vivien Goór Brigitta 5. Eck Balázs

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI TANÁCSA

Eötvös Loránd Tudományegyetem TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI TANÁCSA Eötvös Loránd Tudományegyetem TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI TANÁCSA 1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-81-88 Fax: 487-8196 ÖSSZESÍTŐ JELENTÉS Készült 2014. április 10-én,

Részletesebben

Az intézmény dolgozói

Az intézmény dolgozói Az intézmény dolgozói Intézményvezető: Intézményvezető helyettes: Intézményvezető helyettes: Tonka Lászlóné Illés Erika Noé Krisztina Munkaközösség vezetők Alsós munkaközösség Felsős munkaközösség Foglalkoztató

Részletesebben

AMV 2015. megyei eredmények

AMV 2015. megyei eredmények AMV 2015. megyei eredmények 4.osztály neve város helyezés pontszám Tanuló neve Debreceni Vörösmarty Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Derecskei Bocskai István Általános és Alapfokú Művészeti Debrecen

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Tartalomjegyzék

Tartalomjegyzék. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Az Ön könyve tartalmazza Tartalomjegyzék Szerkezeti felépítés Felhasználók Használati útmutató Kiegészítő kötetek A Együtt a gyermekekért n A 1 Alapfogalmak n A 2 Nyolcévesen iskolába kerülő

Részletesebben

Abdalla Dávid Adamek Éva Boglárka Andrásy Patrik Antal Patrícia Bagotai Zsanett Balaskó Márk Balázs Barbara Balázs Brigitta Bánhidi Bence Barkóczi Richárd Barna Alexandra Bartha Bence Batári Dorián Bencze

Részletesebben

Versenyeredmények (pályázatok) 2014/2015

Versenyeredmények (pályázatok) 2014/2015 Versenyeredmények (pályázatok) 2014/2015 A verseny megnevezése Helyezés A versenyző neve Felkészítő tanár KÖMAL Matematika "K" verseny (2013/2014) 7. helyezés Kamuti Harmat 9/A Szécsiné Festő-Hegedűs Margit

Részletesebben

A Kisgyermekek, nagy problémák című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2005-2016)

A Kisgyermekek, nagy problémák című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2005-2016) A Kisgyermekek, nagy problémák című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2005-2016) Lezárva: 2016. június A Együtt a gyermekekért A 1 Alapfogalmak A 2 Nyolcévesen iskolába kerülő

Részletesebben

ÓRATERV. Nevelési-oktatási stratégia Módszerek Tanulói munkaformák Eszközök

ÓRATERV. Nevelési-oktatási stratégia Módszerek Tanulói munkaformák Eszközök ÓRATERV A pedagógus neve: dr. Horváth Beáta Éva Műveltségi terület: Idegen nyelvek (Élő idegen nyelvek) Tantárgy: Német nyelv Osztály: 12/C Nyelvi előkészítő osztály Az óra témája: Zukunftspläne, Interview

Részletesebben

Jó tanuló jó sportoló pályázat eredménylista

Jó tanuló jó sportoló pályázat eredménylista Jó tanuló jó sportoló pályázat eredménylista A Magyarország jó tanulója jó sportolója pályázat kapcsán Balog Zoltán miniszter úr döntése értelmében az alábbi döntés született. Azon pályázók, akik a pályázati

Részletesebben

Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002

Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002 Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Név: Iskola:

Részletesebben

Magyarországi Evangélikus Egyház Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium

Magyarországi Evangélikus Egyház Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Magyar nyelv és irodalom Várhatóan tanítják: Dr. Kalina Katalin Novák Anna Dorina 11.A Piros Virág 11.C Koppányi Eszter 11.D Radó Nikoletta 12.A Zalasch Bernadett Julianna 12.A Kocsis Dóra Katalin 12.B

Részletesebben

NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE FELKÉSZÍTŐ TANÁR Felső tagozat Fekete Laura 8.a megyei 2. Gárdonyi megyei fordítóverseny - angol Kalmár Mária

NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE FELKÉSZÍTŐ TANÁR Felső tagozat Fekete Laura 8.a megyei 2. Gárdonyi megyei fordítóverseny - angol Kalmár Mária NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE FELKÉSZÍTŐ TANÁR Felső tagozat Fekete Laura 8.a megyei 2. Gárdonyi megyei fordítóverseny - angol Kalmár Mária Családi Vivien 8.a megyei 7. Gárdonyi megyei fordítóverseny

Részletesebben

Közgazdasági alapismeretek (Üzleti gazdaságtan) Helyezés Név Intézmény Város

Közgazdasági alapismeretek (Üzleti gazdaságtan) Helyezés Név Intézmény Város 1. Nemesi Barbara Kecskemét 94 2. Bajcsi Bertold Gergő Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola Győr 94 3. Sás Viktória 4. Fekete Enikő Szakközépiskola és Szakközépiskola és Békéscsaba

Részletesebben

Ügyeskedj! Kalendárium. Legyél Te is indián! Zöld mozaik. Egészség-ábécé. Mese. - Szívem a. - Gondolkozz! Oldd meg! - Anyák napja.

Ügyeskedj! Kalendárium. Legyél Te is indián! Zöld mozaik. Egészség-ábécé. Mese. - Szívem a. - Gondolkozz! Oldd meg! - Anyák napja. 2006. május A Magyar Máltai Szeretetszolgálat játszótereinek lapja VI. évf.v. szám - Szívem a szíveddel lüktetett - Kalendárium - Anyák napja Zöld mozaik - A mûanyag Mese - Versek Ügyeskedj! - Gondolkozz!

Részletesebben

A Kisgyermekek, nagy problémák című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2005-2016)

A Kisgyermekek, nagy problémák című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2005-2016) A Kisgyermekek, nagy problémák című kézikönyv összes eddig megjelent köteteinek tartalomjegyzéke (2005-2016) Lezárva: 2016. április A Együtt a gyermekekért A 1 Alapfogalmak A 2 Nyolcévesen iskolába kerülő

Részletesebben

Tantárgy Verseny neve helyezés

Tantárgy Verseny neve helyezés Sorszám Tanuló neve Osztály Tantárgy Verseny neve helyezés Verseny szintje Felkészítő tanár, tanító neve 1. Ladányi Zsuzsanna 8.b angol London Bridge 01. országos Bagdi Judit 2. Szegfű Patrik 6.c szorobán

Részletesebben

CSENGŐSZÓ. A Császártöltési Német Nemzetiségi Általános Iskola diáklapja 2015/2016-os tanév 2. szám

CSENGŐSZÓ. A Császártöltési Német Nemzetiségi Általános Iskola diáklapja 2015/2016-os tanév 2. szám CSENGŐSZÓ A Császártöltési Német Nemzetiségi Általános Iskola diáklapja 2015/2016-os tanév 2. szám Készítették: A Diák-újságíró szakkör tagjai: Juhász Valentina, Jónás Levente, Flórián Zsolt, Prohászka

Részletesebben

2016. március Suli-Harsona REJT VICCEK VÉNY BŐRÁPOLÁS

2016. március Suli-Harsona REJT VICCEK VÉNY BŐRÁPOLÁS 2 0 1 6. m á r c i us S ul i - H a r s o n a V IC C E K S Á L O P Á R Ő B REJ TV É NY A k t uá l i t á s o k N a g y L a j o s ki r á l y Nagy Lajos királyunk 1326. márc. 5-én született Visegrádon. 1382.

Részletesebben

Atlétikai Országos Minősítő Pályaverseny

Atlétikai Országos Minősítő Pályaverseny FORG-TECH KUPA Atlétikai Országos Minősítő Pályaverseny 2010. évi Békés Megye Nyílt, Serdülő Egyéni Bajnoksága Jász-Nagykun-Szolnok megye Csongrád megye - Békés megye Válogatott Viadala 2010. szeptember

Részletesebben

Személyes Eredményességi Tréning Szet

Személyes Eredményességi Tréning Szet Személyes Eredményességi Tréning Szet Munkafüzet VAGYOK VALAKI A változtatás kulcsa Én : 1. Ki vagyok én? saját személyiségem feltérképezése 2. Párkapcsolatom 3. Munkám, hobbym 4. Anyagi tisztánlátásom

Részletesebben

Töprengő matematika verseny eredményei 2016. 03.09.

Töprengő matematika verseny eredményei 2016. 03.09. Töprengő matematika verseny eredményei 2016. 03.09. 2. évfolyam Maximális pontszám: 42 pont NÉV Pont Felkészítő tanár 1. Köcski Roland 38 Törökné veres Andrea Miskolci Görög Katolikus Általános 2. Rem

Részletesebben

Minden nap reggel 6 órakor hajnali mise a Bazilikában utána agape (szeretetvendégség).

Minden nap reggel 6 órakor hajnali mise a Bazilikában utána agape (szeretetvendégség). Pécsi Advent Info Állandó programok a Pécsi Advent ideje alatt Minden nap reggel 6 órakor hajnali mise a Bazilikában utána agape (szeretetvendégség). Hétfõtõl szombatig este 6 órakor szentmise a Székesegyház

Részletesebben

Bendegúz Levelező Verseny. Rátermettség tantárgyból I. helyezést ért el Farkas Gergő 8. a

Bendegúz Levelező Verseny. Rátermettség tantárgyból I. helyezést ért el Farkas Gergő 8. a Bendegúz Levelező Verseny országos döntő Rátermettség tantárgyból I. helyezést ért el Farkas Gergő 8. a A TIT Kossuth Klub Egyesület a 2008-2009-es tanévre meghirdette az Ember- Föld- Világegyetem IV.

Részletesebben

Adászteveli hírmondó

Adászteveli hírmondó Adászteveli hírmondó December 17-én tartottuk a Szeretet ünnepét. Az óvodások, iskolások és a helyi fiatalokból álló kultúrcsoportok műsorral köszöntötték a lakosságot. 2012. január 3. évfolyam 1. szám

Részletesebben

HOGYAN KERÜL AJTÓ A BOROSPINCÉRE?

HOGYAN KERÜL AJTÓ A BOROSPINCÉRE? Mihájlovits Klára HOGYAN KERÜL AJTÓ A BOROSPINCÉRE? Egy környezetvédelmi előadás és annak következményei 3. díj A topolyai városi parkot a XIX. század elején telepítette a vidék akkori birtokosa. A telepítés

Részletesebben

,,Tele vagyunk fiatallal,,

,,Tele vagyunk fiatallal,, t a v a s z t ó l õ s z i g,,tele vagyunk fiatallal,, Vakáció, szabadidõ: mindannyiunk iskolája! A nyári, a családi, közösségi idõtöltés, a táborok, minden, ami nem az iskolában, nem a televízióban, nem

Részletesebben

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek?

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Tudod, az úgy van próbált Verena beszélgetést kezdeményezni Alexandrával a reggelinél. Nyújtotta a szavakat, nem nagyon tudta, hogyan mondja meg négyéves kislányának,

Részletesebben

Városi iskola IDŐPONT: 2016. június 14., kedd

Városi iskola IDŐPONT: 2016. június 14., kedd Városi iskola IDŐPONT: 2016. június 14., kedd HELYSZÍN: Székesfehérvár UTAZÁS: 2 db autóbusszal indulás (a gimnázium elől): egyik busz: 6.15 másik busz: 7.15 érkezés (a gimnázium elé): kb. 17.30 CSOPORTBEOSZTÁS

Részletesebben

Eredménylista. Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám

Eredménylista. Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám Eredménylista Megye: Maros Körzet: Marosvásárhely 5. osztály 1 Nagy Adél Zsigmond Júlia Ákosfalvi Gimnázium Ákosfalva 149 2 Demeter Dávid Levente Barabás Anna Tudor Vladimirescu Általános Iskola Marosvásárhely

Részletesebben

OM azonosító: 027953 Székhely neve: Kecskeméti Református Gimnázium Székhely címe: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7.

OM azonosító: 027953 Székhely neve: Kecskeméti Református Gimnázium Székhely címe: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7. 6000 Kecskemét, Tanulmányi terület kódja: 40 Tanulmányi terület gimnázium: 4 évfolyamos; általános kerettanterv; az első idegen nyelv a(z) francia nyelv vagy a(z) spanyol nyelv vagy a(z) angol nyelv; felvételi

Részletesebben

Jogász-nappali-osztatlan képzés

Jogász-nappali-osztatlan képzés Előtag Név Agócs Bianka Albert Enikő Bacsó Anett Balázs Gergely István Balázs Gergő Béla Banda Lívia Éva Baráth Árpád Gergő Bata Edina Belinszky Adrienn Berei Adrienn Bódis Rita Bodnár Zsuzsa Anna Bőde

Részletesebben

HangZavar. 1. szám Fábry Zoltán Alapiskola 2004. október

HangZavar. 1. szám Fábry Zoltán Alapiskola 2004. október HangZavar 1. szám Fábry Zoltán Alapiskola 2004. október j tagok kerültek a diákparlamentbe. Elképzeléseikről betekintést Ú nyerhetsz tőlünk a Hangzavar 1. számában. Az elmúlt iskolai évben a diákparlament

Részletesebben

A 2013/2014-es tanév egyéb versenyei

A 2013/2014-es tanév egyéb versenyei A 2013/2014-es tanév egyéb ei tantárgy neve A továbbjutó tanuló neve, osztálya helyezés a helyezés a megyei Döntőben (II.) A szaktanár/felkészítő tanár/mentortanár neve Rozsos Tina 7.A 1. dr. Bálintné

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA "B" KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest V-VI. korcsoport KEZDŐ leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA B KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest V-VI. korcsoport KEZDŐ leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Pécs PTE Deák Fernec Gimnáziuma 36,800 36,700 37,100 110,600 2 Pécs Széchenyi István Gimn. 36,800 36,700 36,700 110,200 3 Miskolc Herman Ottó Gimn. 36,900 36,300 36,700 109,900 4

Részletesebben

LXIV. Országos Vidék Bajnokság

LXIV. Országos Vidék Bajnokság LXIV. Országos Vidék Bajnokság Verseny jegyzőkönyv Kecskemét 2015.06.12-14 LXIV. Országos Vidék Bajnokság Verseny jegyzőkönyv Kecskemét, Kecskeméti Fürdő 2015.06.12-14. Verseny jegyzőkönyv A verseny neve:

Részletesebben

Nyelvvizsga-eredményeink a 2015/2016-os tanévben

Nyelvvizsga-eredményeink a 2015/2016-os tanévben Nyelvvizsga-eredményeink a 2015/2016-os tanévben 9. D osztály FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁK Ferracci Simone angol felsőfokú C 10. B osztály Ténai Éva angol felsőfokú A 12. A osztály Gazsi Bettina angol felsőfokú

Részletesebben

Leány. 100m síkfutás. V. korcsoport

Leány. 100m síkfutás. V. korcsoport 100m síkfutás V. korcsoport 1. Tóth Bettina 1995 NLG 12,7 2. Horváth Martina 1995 KER 12,9 3. Osztorics Petra 1994 BOLYG 13,2 4. Sali Anett 1994 SZGYG 14,5 5. Csejtei Zsófia 1995 TINÓDI 14,5 6. Reseterics

Részletesebben

Őszi Rövidpályás Úszóverseny SZARVAS 2012.11.24.

Őszi Rövidpályás Úszóverseny SZARVAS 2012.11.24. Őszi Rövidpályás Úszóverseny SZARVAS 2012.11.24. 1/22 Jegyzőkönyv adatai: Rendező: Helyszín: Medence Vízhőfok: Időmérés típusa: Lebonyolítás típusa: Szarvasi Úszó- és Vízilabda Egyesület Szarvasi Gyógyfürdő

Részletesebben

Országos Leány Kadett Bajnokság Döntő Szekszárd, 2011. május 5-8. Köszöntők

Országos Leány Kadett Bajnokság Döntő Szekszárd, 2011. május 5-8. Köszöntők Köszöntők A Kosárlabda Sport Club Szekszárd elnöksége nevében nagy tisztelettel köszöntöm az Országos Kadett Bajnokság leány döntőjén a résztvevő csapatokat, azok vezetőit, megjelent vendégeinket, szervezőket,

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

A gyermekek születése nem a szüléssel kezdódik és ér véget!

A gyermekek születése nem a szüléssel kezdódik és ér véget! Védónó szakirány A gyermekek születése nem a szüléssel kezdódik és ér véget! SZTE EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI ÉS SZOCIÁLIS KÉPZÉSI KAR Veronika, a kismama mindent tudott a szülésről, mert jól felkészítették rá.

Részletesebben

Pápai Református Kollégium Gimnáziumának és Művészeti Szakközépiskolájának Dadi Tagintézményei

Pápai Református Kollégium Gimnáziumának és Művészeti Szakközépiskolájának Dadi Tagintézményei Pápai Református Kollégium Gimnáziumának és Művészeti Szakközépiskolájának Dadi Tagintézményei Tanulói kérdőívek értékelése, 2012 Az értékelés során a tavalyi évhez hasonlóan különválasztottam az alsó

Részletesebben

21. K.I.D.S. KUPA FIÚ és LEÁNY TORNÁSZBAJNOKSÁG Budapest II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

21. K.I.D.S. KUPA FIÚ és LEÁNY TORNÁSZBAJNOKSÁG Budapest II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Győr Apor Vilmos Rk. Óvoda, Ált. Isk. és Gimn. 45,450 1 45,700 2 46,700 2 137,850 2 Celldömölk Szent Benedek Katolikus Általános Iskola 44,800 2 45,800 1 46,800 1 137,400 3 Szent

Részletesebben

Családfa. Anya Klein Emilné (szül. Bein Regina) 1893-1979. Apa Klein Emil (1883-1944?) Testvérek Klein Kornél (1918-1943) Házastárs Interjúalany

Családfa. Anya Klein Emilné (szül. Bein Regina) 1893-1979. Apa Klein Emil (1883-1944?) Testvérek Klein Kornél (1918-1943) Házastárs Interjúalany Családfa Apai nagyapa Klein Ábrahám (1856-1922) Apai nagyanya Klein Ábrahámné (szül. Kuczmandl Karolina) 1883? Anyai nagyapa Bein Béni (1845-1897) Anyai nagyanya Bein Béniné (szül. Liebermann Janka)?-1892

Részletesebben

Évf. Iskola neve Felkészítő tanár neve. 7. Tóth Gábor Nándor Első Óbudai Német Nyelvoktató Nemzetiségi Bris Ágnes

Évf. Iskola neve Felkészítő tanár neve. 7. Tóth Gábor Nándor Első Óbudai Német Nyelvoktató Nemzetiségi Bris Ágnes 2014/15. TELEKI VERSENY EREDMÉNYEI BP 1.ker. Évf. A versenyző neve neve Felkészítő tanár neve 7. Röhricht Gábor Lisznyei utcai Általános iskola Varga Tibor 7. Bede Júlia Lisznyei utcai Általános iskola

Részletesebben

2013. február 25., hétfő Egyházi Biológia Angol 112-es szoba Bandzsal Dóra Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Barta Zsuzsa Református, Kmét 14.30 Ld.

2013. február 25., hétfő Egyházi Biológia Angol 112-es szoba Bandzsal Dóra Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Barta Zsuzsa Református, Kmét 14.30 Ld. 2013. február 25., hétfő 112-es szoba Bandzsal Dóra Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Barta Zsuzsa Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Basky Éva Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Benke Ádám Református, Kmét

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00) 2016/6. szám (14. hét) 2016. április 8. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

Első nap 1. 25 m. fiú gyors. I. korcsoport

Első nap 1. 25 m. fiú gyors. I. korcsoport Első nap. 25 m. fiú gyors I. korcsoport Farkas Viktor Mezőtúri Ref. Kollégium I. 0:6,00 0:6,78 9 2 Tajthy Milán Jókai Mór Ref. Ált. Isk. Nyíregyháza I. 0:8,5 0:7,42 7 3 Cseresznyés Zoltán Magvető Általános

Részletesebben

Lábtoll-labda Diákolimpia Országos Döntő V-VII. korcsoport Kistelek, 2014. április 10. 26 iskola, 99 versenyző

Lábtoll-labda Diákolimpia Országos Döntő V-VII. korcsoport Kistelek, 2014. április 10. 26 iskola, 99 versenyző Lábtoll-labda Diákolimpia Országos Döntő V-VII. korcsoport Kistelek, 2014. április 10. 26 iskola, 99 versenyző V. korcsoport Fiú hármas (4) Ágotai Olivér, Barta Martin, Bábosik Ádám 2. Faragó Róbert, Safranyik

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 1. napján 14.00 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 1. napján 14.00 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 1. napján 14.00 órakor megtartott üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen vannak: Bukodi

Részletesebben

130-as terem (új szárny, 1. emelet)

130-as terem (új szárny, 1. emelet) 130-as terem (új szárny, 1. emelet) 1. Ambrus Ramóna Margit 1999-10-08 2. Bácskai Zsolt László 1999-09-10 3. Baki Réka 2000-04-24 4. Bakóczy Kira Orsolya 1998-01-06 5. Bakonyi Kinga Beatrix 2000-05-15

Részletesebben

Jelentkezési lap NÉV. Lakcím:. Iskola:... Osztály:. E-mail cím:... Telefonszám:

Jelentkezési lap NÉV. Lakcím:. Iskola:... Osztály:. E-mail cím:... Telefonszám: Jelentkezési lap.. NÉV Lakcím:. Iskola:... Osztály:. E-mail cím:... Telefonszám: Egyezések Különbségek Norci Dorci színész: Asthon Kutcher, ZAC Efron könyv: Szívek szállodája, Két Lotti film: ketten a

Részletesebben

Megyei eredménylista Megye:Szatmár Osztály: 1. osztály

Megyei eredménylista Megye:Szatmár Osztály: 1. osztály Megyei eredménylista Megye:Szatmár Osztály: 1. osztály 1. Ádámkó Balázs Urbán Klára Hám János Róm. Kat. Líceum Szatmárnémeti 150 2. Rus Lilla Lovas Tünde 10-es Számú Ált. Iskola Szatmárnémeti 148 3. Sályi

Részletesebben

Homoki Klára 17 éves Tavasz a Bükkben. Homoki Klára 17 éves Ősz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Miskolc Felkészítő tanár: Kissné Gémes Anetta

Homoki Klára 17 éves Tavasz a Bükkben. Homoki Klára 17 éves Ősz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Miskolc Felkészítő tanár: Kissné Gémes Anetta Homoki Klára 17 éves Ősz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Felkészítő tanár: Kissné Gémes Anetta Homoki Klára 17 éves Tavasz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Felkészítő tanár: Kissné Gémes

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK. Gyomaendrőd Város Önkormányzata. Német Nemzetiségi Önkormányzat. 2015. január 28. napján tartandó rendkívüli üléséhez

ELŐTERJESZTÉSEK. Gyomaendrőd Város Önkormányzata. Német Nemzetiségi Önkormányzat. 2015. január 28. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉSEK Gyomaendrőd Város Önkormányzata Német Nemzetiségi Önkormányzat 2015. január 28. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉS A Német Nemzetiségi Önkormányzat 2015. január 28-i ülésére

Részletesebben

Kapásod van! Figyelj! Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket.

Kapásod van! Figyelj! Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket. Kapásod van! Figyelj! Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket. János 15,16 Jézus Péter bárkáját választja, a mélyre küldi, és olyan döntést kíván tőle, amely egyedül személyes hitén

Részletesebben

A Tiszaadonyi szociális földprogram, mint Új típusú szociális segítő állattenyésztési rendszer

A Tiszaadonyi szociális földprogram, mint Új típusú szociális segítő állattenyésztési rendszer A Tiszaadonyi szociális földprogram, mint Új típusú szociális segítő állattenyésztési rendszer 2010.Május 17-18 Budapest Tiszaadonyról röviden Vásárosnaménytól 20 km-re Szabolcs-Szatmár Szatmár-Bereg Megye

Részletesebben

Á rak, csom agajánlatok

Á rak, csom agajánlatok Á rak, csom agajánlatok Napi árak büféreggelivel Érvényes: 2012. január 2. december 31. (ünnepi időszakok kivételével) Ft/fő/éj 7.900 Ft 12.600 Ft 9.150 Ft 14.900 Ft 25.300 Ft/család/éj 6.600 Ft Pótágy

Részletesebben

5. ÁBRAHÁM ELHÍVÁSA (1MÓZ 15,1-5.) Gyülekezeti óraszám: 1. Iskolai óraszám: 2.

5. ÁBRAHÁM ELHÍVÁSA (1MÓZ 15,1-5.) Gyülekezeti óraszám: 1. Iskolai óraszám: 2. TEOLÓGIAI ALAPOZÁS 5. ÁBRAHÁM ELHÍVÁSA (1MÓZ 15,1-5.) Gyülekezeti óraszám: 1. Iskolai óraszám: 2. A Bábel tornya után engedetlensége és nagyravágyása miatt szétszórt, egymást nem értő emberiség nemzetségtáblázata

Részletesebben

Országos Lotz János szövegértési és helyesírási verseny

Országos Lotz János szövegértési és helyesírási verseny Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium 7150 Bonyhád, Kossuth Lajos utca 4. Országos Lotz János szövegértési és helyesírási verseny Megyei forduló 2014. január 21. 4. osztály tanuló neve,

Részletesebben

Összesen 135 válasz érkezett Összegzés

Összesen 135 válasz érkezett Összegzés Összesen 135 válasz érkezett Összegzés ügyfélfogadási, rendelési ideje? Mennyire tudja azt összeegyeztetni munkaidejével? - Polgármesteri Hivatal Megfelelő, egyáltalán nem okoz gondot 83 61% Néha gondot

Részletesebben

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI 7/a Ábrahám Lilla 5 7/a Borók Boldizsár 5 7/a Nagy Vivien Loretta 5 7/a Szilágyi Csenge 5 7/a Csikós Katalin 4,85 7/a Harmati Panna 4,85 7/a Heidrich Zsófia 4,85 7/a Ónozó Zsófia 4,85 7/a Pesti Bianka

Részletesebben

VERSENYEK EREDMÉNYEK A 2014/2015-ÖS TANÉVBEN

VERSENYEK EREDMÉNYEK A 2014/2015-ÖS TANÉVBEN VERSENYEK EREDMÉNYEK A 2014/2015-ÖS TANÉVBEN 1. ZENEISKOLAI VERSENYEK EREDMÉNYEI XIII. ORSZÁGOS LUBIK IMRE TROMBITAVERSENY budapesti válogatója: 2014. október 7. Ligabue Sergio arany minősítés továbbjutott

Részletesebben

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Pasarét, 2012. július 1. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Alapige: Galata 4,4-7 De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól

Részletesebben

név osztály verseny neve szint helyezés felkészítő tanár

név osztály verseny neve szint helyezés felkészítő tanár név osztály verseny neve szint helyezés felkészítő tanár Pekár Barbara 4.b Német Megyei Mesemondó 2. Dedinszkyné M.Erika Preininger Viktória 4.c Német Megyei Mesemondó 7. Dedinszkyné M.Erika Vincze Réka

Részletesebben

Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013

Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013 Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013 név osztály eredmény Agg Laura 7.a Albrecht Eszter 4.c Bolyai matematika csapatverseny megyei 1., országos 10. Alapműveleti matematikaverseny megyei 2. Zrínyi

Részletesebben

Párválasztó játékok felhasználása az óvodában 1.

Párválasztó játékok felhasználása az óvodában 1. Párválasztó játékok felhasználása az óvodában 1. A párválasztó játékok között a párválasztó körjátékokat, a leánykérő játékokat és a párválasztó társasjátékokat találjuk. Az óvodában a leggyakrabban használt

Részletesebben

s z a k á c s Te v a g y! Borbás Marcsi A sűrűje 10 0 sz í v m e l enge t ő r e cep t

s z a k á c s Te v a g y! Borbás Marcsi A sűrűje 10 0 sz í v m e l enge t ő r e cep t A l e g f o n t o s a b b s z a k á c s Te v a g y! Borbás Marcsi A sűrűje 10 0 sz í v m e l enge t ő r e cep t Borbás Marcsi Asűrűje A könyv alkotói: Borbás Marcsi Antal Csilla Borbás Dorottya Krisztics

Részletesebben

AKIKRA BÜSZKÉK VAGYUNK 2009-2010. tanév

AKIKRA BÜSZKÉK VAGYUNK 2009-2010. tanév AKIKRA BÜSZKÉK VAGYUNK 2009-2010. tanév Állatkerti élményeink rajzpályázat: 1-2. évfolyam: I. hely 1.a osztály II. hely 2.a és 2.c osztály III. hely 2.b osztály Különdíj: 1. b osztály 3-4. évfolyam I.

Részletesebben

Z O N G O R I S T Á K XII. T A L Á L K O Z Ó J A

Z O N G O R I S T Á K XII. T A L Á L K O Z Ó J A i Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola BÁCS - KISKUN MEGYEI Z O N G O R I S T Á K XII. T A L Á L K O Z Ó J A ******************************************************* 6300, Hunyadi János u. 5., Tel.: 78-562-985

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2010. ÁPRILIS Tisztelt Pusztaföldváriak! Az április előreláthatólag igen sok eseményt tartogat számunkra. A legjelentősebbek az országgyűlési képviselőválasztások. Szeretném itt

Részletesebben

9 Matusek Lóránd X. 11. Szegesdi Plasztika (Bőrklinika) 10 Miklós Ágnes 11 Salamon Máté László

9 Matusek Lóránd X. 11. Szegesdi Plasztika (Bőrklinika) 10 Miklós Ágnes 11 Salamon Máté László 1.csoport 1 Alács Rita X. 1. Horváth Gábor Seb. Kl. 2 Bajsz András 2010-10-01 Horváth Gábor Seb. Kl. 3 Bakk Ágnes X. 4. Kakuja M. Sebklinika 4 Baukó Krisztina 5 Berényi Zsuzsanna Éva X. 5. Daróczi M. Sebklinika

Részletesebben

TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4

TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4 TÁVOL TŐLED 2 A MI SZÉTTÉPETT SZÍVEINK 2 KÉTSÉGEK KÖZÖTT 3 ESTE 3 GONDOLATBAN 4 EGY PÁR A PADON 4 ŐRZÖM AZ ÁLMODAT 5 AZ IGAZ SZERETET 5 MA EGY VERSEM KAPCSÁN 6 BIZONY! 7 A HÁRSFAILLATÚ ESTÉKEN 7 A MI VERSÜNK

Részletesebben

A tanóra megbeszélésének folyamata

A tanóra megbeszélésének folyamata A tanóra megbeszélésének folyamata I. A tanítók az önértékelési szempontok alapján összefoglalják és értékelik a tanórán végzett munkájukat II. A hallgatótársak kérdéseket tesznek fel a látottakkal kapcsolatban

Részletesebben

A következő állomás (és reményeink szerint aznapi végállomás) az észak-devoni kisváros Bideford volt, ahol a minket elszállásoló családok már vártak.

A következő állomás (és reményeink szerint aznapi végállomás) az észak-devoni kisváros Bideford volt, ahol a minket elszállásoló családok már vártak. Egy hét Angliában Sok-sok évvel ezelőtt, egy tíz napos, külföldi utazást még elképzelni is nehéz lett volna. Főleg az első nap (jelen esetben péntek) Magyarországról való indulással harmadik napon Angliába

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészeti Iskola kihelyezett tagozatának mővészeti felvételérıl.

HIRDETMÉNY. A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészeti Iskola kihelyezett tagozatának mővészeti felvételérıl. HIRDETMÉNY A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészeti Iskola kihelyezett tagozatának mővészeti felvételérıl Felsıgöd tanár: Franczel Ágnes Bálint Emese Bodnár Janka Faludi Nóra Ferenci

Részletesebben

Központi Statisztikai Hivatal. 2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS 3. Területi adatok 3.3. Baranya megye

Központi Statisztikai Hivatal. 2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS 3. Területi adatok 3.3. Baranya megye Központi Statisztikai Hivatal 2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS 3. Területi adatok 3.3. Baranya megye Pécs, 2013 Központi Statisztikai Hivatal, 2013 ISBN 978-963-235-347-0ö ISBN 978-963-235-999-9 Készült a Központi

Részletesebben

III. Zalaegerszegi Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei

III. Zalaegerszegi Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei III. i Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei Tanuló I. éves Szalontechnika babafejen: 1. Takács Katalin Ganz Ábrahám és 11 144 2. Szalay Alexandra Kossuth Lajos 6 136 Győr 3. Császár Anita Ganz

Részletesebben

Német Nemzetiségi Önkormányzat 2012. évi zárszámadásának pénzügyi mérlege B E V É T E L E K

Német Nemzetiségi Önkormányzat 2012. évi zárszámadásának pénzügyi mérlege B E V É T E L E K 1. melléklet a 5/2013. (IV.29.) önkormányzati határozathoz Német Nemzetiségi Önkormányzat zárszámadásának pénzügyi mérlege B E V É T E L E K Bevételi jogcím Eredeti Módosított Teljesítés 1 2 3 4 5 6 1.

Részletesebben

Országos szintű tanulmányi versenyeken elért eredmények

Országos szintű tanulmányi versenyeken elért eredmények Országos szintű tanulmányi ken elért eredmények tanuló verseny helyezés felkészítő tanár Traub Sándor 7.a Curie Kémia Emlékverseny 1. Varga Gábor Traub Sándor 7.a Hevesy György Országos Kémiaverseny 1.

Részletesebben

Én akarom, így akarom, most akarom!

Én akarom, így akarom, most akarom! 2 fotók: Belényesi Tímea (http://timeabelenyesi.blogspot.com) Én akarom, így akarom, most akarom! Kisnémet Mónika Kedves OlvasóIM! Ahogy azt az augusztusi számban ígértem, a szeptemberi megjelenést a dackorszak

Részletesebben

DIÁKOLIMPIA 2014-2015 TANÉV - CSONGRÁD MEGYEI DÖNTŐ Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, 2015. február 11.

DIÁKOLIMPIA 2014-2015 TANÉV - CSONGRÁD MEGYEI DÖNTŐ Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, 2015. február 11. 1. KORCSOPORT DIÁKOLIMPIA 2014-2015 TANÉV - CSONGRÁD MEGYEI DÖNTŐ Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, 2015. február 11. JEGYZŐKÖNYV 50 fiú gyors 1 Kószó Martin 2006 Szeged Béke Utcai 36,87 2

Részletesebben

Verseny megnevezése Tanuló neve Osztály Helyezés Felkészítő tanár neve Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyi Verseny Közgazdaságtan 13.A 13.A 13.

Verseny megnevezése Tanuló neve Osztály Helyezés Felkészítő tanár neve Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyi Verseny Közgazdaságtan 13.A 13.A 13. Országos versenyeredmények 2009/20 megnevezése Tanuló neve Osztály Helyezés Felkészítő tanár neve Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyi Közgazdaságtan Nemzetközi Kenguru Matematikai Gordiusz Matematika

Részletesebben

2002/2003-as tanév versenyeredményei. Aszalós Krisztina, Busi Alma Mater Oktatási Központ Száraz Anna 5.b 13.

2002/2003-as tanév versenyeredményei. Aszalós Krisztina, Busi Alma Mater Oktatási Központ Száraz Anna 5.b 13. Tantárgy Helyezés Tanuló neve Megnevezés Szint Felkészítő nevelő 6. Gaál Ramónia 6.a Kisokos 2000 angol verseny országos Fodorné Nagy Erika 3. Kanyó Attila 4.b Kisokos 2000 angol verseny országos Aszalós

Részletesebben

TÁRSASJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYOK

TÁRSASJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYOK TÁRSASJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYOK A cylonokat az ember teremtette. Azért készültek, hogy megkönnyítsék az életet a Tizenkét Kolónián. Ám eljött a nap, mikor a cylonok eldöntötték: megölik gazdáikat. Hosszú és

Részletesebben

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG Meghívó 2016 nyári tábor Kastl 2016 július 30 Augusztus 6. Kedves Cserkészek, Szülők és barátok, Szeretettel értesítelek benneteket, hogy a nyári tábort 2016-ban megtartjuk. Az időpont és helyszín: Kastl,

Részletesebben

VIASZKVIRÁG. Bohózat egy felvonásban. Történik: egy magyar faluban valamikor a két háború között.

VIASZKVIRÁG. Bohózat egy felvonásban. Történik: egy magyar faluban valamikor a két háború között. Személyek: Péter, középkorú parasztgazda Mári, a felesége Bíró, idősebb parasztgazda Kisbíró, fiatalabb parasztgazda Török Rezső VIASZKVIRÁG Bohózat egy felvonásban Történik: egy magyar faluban valamikor

Részletesebben

Rókaűzők 2011 váltófutóverseny Csapat Eredmeny 1-es kategória (Egyetemi csapatverseny)

Rókaűzők 2011 váltófutóverseny Csapat Eredmeny 1-es kategória (Egyetemi csapatverseny) 1 CSAPAT: Pajzán Majális CSAPATEREDMÉNY: 5:08:23 11201 Laluska Zsuzsa SZTE 18:31 5,3 11202 Kozari András SZTE 26:47 7,2 11203 Kapitány Zoltán SZTE 29:28 8,2 11204 Szöllősi Renátó SZTE 24:22 6,5 11205 Frank

Részletesebben

1. Kis Kasza Miklós 2. Nagy Richárd 3. Virsinger Balázs 3. Helbig Nick

1. Kis Kasza Miklós 2. Nagy Richárd 3. Virsinger Balázs 3. Helbig Nick 3 Virsinger Balázs 1. Kis Kasza Miklós Virsinger Balázs 9 Tóth Levente 21:16 2. Nagy Richárd Virsinger Balázs 7 Szalontai Dominik 21:14 3. Virsinger Balázs Mészáros Márton 6 Mészáros Márton 21:09 3. Helbig

Részletesebben

ANGOL NYELV I. VIZSGABIZOTTSÁG I. EMELET KOLLÉGIUM 4. FEBRUÁR 22. HÉTFŐ

ANGOL NYELV I. VIZSGABIZOTTSÁG I. EMELET KOLLÉGIUM 4. FEBRUÁR 22. HÉTFŐ 11.00 1. ANGOL NYELV I. VIZSGABIZOTTSÁG I. EMELET KOLLÉGIUM 4. FEBRUÁR HÉTFŐ Poszmik Anna Sarolta Demjén Budapest 2. Asztalos Noémi Gádor Budapest 3. Balogh Nóra Bartók Budapest 4. Barkaszi Luca Zsófia

Részletesebben

50 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám

50 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám 50 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám 3. Némedi-Varga Tamás 2006 Győri Vizisport Egy. 1:06,90 4. Havas Balázs 2006 Gyulai Várfürdő Kft. 1:02,99 5. Sós Levente 2005 HÓD Úszó SE 1:04,98 6. Héjja Levente 2005

Részletesebben

9. évfolyam. Írásbeli. Augusztus 25. (kedd) 4. terem. Felügyelő tanárok: Baranyi Sándor Frink Anikó

9. évfolyam. Írásbeli. Augusztus 25. (kedd) 4. terem. Felügyelő tanárok: Baranyi Sándor Frink Anikó 9. évfolyam 4. terem Felügyelő tanárok: Baranyi Sándor Frink Anikó Fodor Zoé Ének-zene (projekt) 8.30 Nagy Levente László Mozgóképkultúra és médiaismeret (projekt) 8.30 Bánhidi Bence Irodalom 9.00 Borsi

Részletesebben

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95%

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 2 Németh Viktória 3 Kohányi Gergely Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 93% 4 Rákay Renáta Ferenczi Sándor Egészségügyi

Részletesebben

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE 2. szám - 2014. december Kik az Új Családok? Sokan kérdezik tőlünk mostanában, hogy kik az Új Családok, mi jellemző rájuk, mit tesznek, hogyan élnek? Összegyűjtöttünk néhány

Részletesebben

Fiúk. I.kcs. II. kcs.

Fiúk. I.kcs. II. kcs. A Szegvári Forray Máté Általános Iskola tornatermében a 24. alkalommal megrendezett Forray Tornán 36 csapat 229 általános iskolás korú tornásza mutatta be szertorna gyakorlatait a szép számmal összegyűlt

Részletesebben