Országos Leány Kadett Bajnokság Döntő Szekszárd, május 5-8. Köszöntők

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Országos Leány Kadett Bajnokság Döntő Szekszárd, 2011. május 5-8. Köszöntők"

Átírás

1

2

3 Köszöntők A Kosárlabda Sport Club Szekszárd elnöksége nevében nagy tisztelettel köszöntöm az Országos Kadett Bajnokság leány döntőjén a résztvevő csapatokat, azok vezetőit, megjelent vendégeinket, szervezőket, rendezőket, a sportág szerelmeseit, a szurkolókat! A klub történetében beleértve elődeinket is először fordul elő, hogy egy korosztály legjobbjait üdvözölhetjük Szekszárdon. Elsősorban a Paksi Atomerőmű Zrt. teszi ezt lehetővé, hisz a feltételek biztosításából oroszlánrészt vállalt, amiért köszönettel tartozunk! Szekszárd vendégszerető város, számos nevezetességgel rendelkezik. Arra biztatom Önöket, hogy szabadidejükben ismerkedjenek meg ezekkel, és a jövőben legyenek visszatérő vendégeink nemcsak a sport, hanem a város miatt is. A résztvevő nyolc csapat mindegyike nagyon komolyan veszi a megmérettetést, eddig is sokat tettek érte. Tudom, mindenki aratni szeretne, így mi is. De győzzön a jobb, a felkészültebb, az ügyesebb és a tehetségesebb! Minden jelenlévő együttesnek sikeres versenyzést, a kísérőknek, a sok lelkes szülőnek és minden városbelinek élményekben gazdag négy napot kívánok! Herr Péter Kosárlabda Sport Club Szekszárd ügyvezető elnöke Pályáztunk! Nyertünk! Örülünk! A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége régi adósságát törlesztette, amikor is Szekszárdnak ítélte az Országos Kadett Bajnokság leány döntőjének megrendezését. Várakozással tekintettünk a későn érkező, de számunkra kedvező hír elé, azóta sokan sokat dolgoztak-dolgoznak a sikeres bemutatkozásért. A példás összefogás várhatóan meghozza a kívánt eredményt. Meggyőződésünk szerint feltételeink adottak ahhoz, hogy jó színvonalon feleljünk meg akár a kvalifikált igényeknek is. Reméljük, hogy a rendezvény eleget tesz a szakma elvárásainak, ezen túl lehetővé teszi új sportbarátságok kialakítását, a régiek elmélyítését és szórakoztatja majd a versenyre kilátogató, várhatóan szép számú érdeklődőt! Szabó Miklós szervezőbizottság vezetője, Szekszárd Kosárlabda Utánpótlása Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke 3.

4 A torna védnökei Fővédnökök: Hamvas István Tóth Ferenc Szalay Ferenc a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója országgyűlési képviselő Horváth István Szekszárd Megyei Jogú Város polgármestere a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke Védnökök: Pekárik Géza a Paksi Atomerőmű Zrt. Műszaki igazgatója Hajós Éva az I. Béla Gimnázium igazgatója Farkas Balázs az MKB Euroleasing Rt. elnök-vezérigazgatója Fajszi Lajos Szekszárd Város Közgyűlése Humán Bizottságának alelnöke Eberling János Csőszer Paks Kft. ügyvezető igazgatója Dr. Sólyom Bódog a KSC Szekszárd elnöke Horváth Ferenc A Horfer Serleg tulajdonosa Csillag Balázs A Szekszárd Városi Sport és Szabadidőközpont igazgatója Léber Antal a KSC Szekszárd elnökségi tagja Koller Attila A Tolnatej Zrt. vezérigazgatója Jantner László A Jantner Fotó Kft. tulajdonosa Herr Péter A KSC Szekszárd ügyvezető elnöke A torna díjai Díjazásban részesül: - az ALL STAR - a legponterősebb játékos - a legtöbb lepattanót szerző játékos - a legjobb védőjátékos - a legértékesebb játékos - a legsportszerűbb csapat vagy játékos - minden csapat legjobb játékosa 4.

5 A torna résztvevő csapatai Bajai NKK mezszám név születési év 4 Farkas Regina Kemény Fanni Novák Fanni Kucsora Réka Szilágyi Dóra Kurityák Csenge Kovács Szabina Fiedler Emese Kajtár Bianka Mojzes Gina Váits Petra Kalocsai Dorina 1995 Edző: Kajtár Zsolt Kajtár Zsolt: Amiért dolgoztunk az elmúlt két évben, az végre sikerült: országos döntőbe jutottunk! A mi kis csapatunk életében innentől kezdve minden mérkőzés, minden játékperc ajándék, különös tekintettel a döntőbe jutott jobbnál jobb csapatokra. Célunk, hogy önmagunkhoz képest a legtöbbet hozzuk ki ezen a döntőn, minél jobb mérkőzéseket játsszunk. 5.

6 A torna résztvevő csapatai BSE mezszám név születési év 4 Dőry Viktória Szóráth Sarah Kováts Gabi Beneda Piroska Vámossy Borbála Wéber Fruzsina Rakolczai Krisztina Angyal Bernadett Jankó Flóra Zsilinszki Lilla Máriás Fanni Zsarnai Fanni Varga Barbara Bodnár Fanni Gundel Takács Anna 1996 Edző: Konta Gyula Konta Gyula: A két évvel ezelőtti serdülő döntőhöz képest összesűrűsödött a mezőny. Az akkori bronzmeccset játszók (KLKS, SMAFC) be sem jutottak a döntőbe! Az akkori döntősök most is favoritok (Vasas, Miskolc), de több csapat is felzárkózott hozzájuk. Többek között a Szekszárd és mi is. Csapatunk megerősödött azóta, reméljük sikerül a felsőházba jutni... Nagy küzdelmek várhatóak - lesznek öröm és bánat könnyek is... Azt kívánom Mindenkinek, hogy tudása legjavát tudja nyújtani, így biztos színvonalas mérkőzések lesznek a játékosok, edzők, szülők örömére. 6.

7 A torna résztvevő csapatai Miskolci Sportiskola SC mezszám név születési év 4 Dubei Debóra Palotás Petra Miklós Eszter Hájer Tamara Kondrát Evelin Kundtráth Kiara Sveda Viktória Kostyó Vivien Szabó Brigitta Tóth Gertrúd Sikora Emőke Arad Zsófia Ormay Nóra Nagy Laura 1995 Edző: Balogh Gabriella Balogh Gabriella: Ismételten erős mezőny jött össze az országos döntőre. Szoros mérkőzésekre számítok mindkét csoportban, ezért nem lesz könnyű feladat a csapatok számára a négybe kerülés sem. Sokat dolgoztunk, hogy idáig eljussunk és bízom abban, hogy meg is lesz az eredménye. A csapatom esélyeiről? Azt tudom mondani, mint a korábbi években is: szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni. 7.

8 A torna résztvevő csapatai NyFSE-NyKS mezszám név születési év 4 Horváth Szilvia Cziránku Bianka Katona Réka Németh Fanni Soós Réka Papp Klaudia Takács Anna Kurucz Lídia Boros Dóra Molnár Katalin Földesi Vanessa Ónya Bernadett 1995 Edző: Farkasinszki Gyuláné Farkasinszki Gyuláné: Csapatunknak nagy siker a döntőbe jutás, mivel nehéz körülmények közt edzünk és versenyzünk. A lányok küzdeni tudásuknak, akaratuknak köszönhetik a továbblépést. Végül is a döntőbe a bajnokságba benevezett 28 csapat közül a legjobb 8 jutott be. Ez garancia lehet arra, hogy jó mérkőzéseket játszhatunk. A döntőben igyekszünk tisztességesen helytállni, jó mérkőzéseket játszani, megköszönve ezzel mindent azoknak a szülőknek, támogatóknak, akik bíztak bennünk és segítették munkánkat. 8.

9 A torna résztvevő csapatai PVSK Pécs 2010 mezszám név születési év 4 Varga Andrea Szücs Réka Raus Vivien Mellár Rebeka Hartmann Virág Nagy Bettina Sellei Dalma Sánta Petra Adamik Réka Nagy Dorottya Szücs Lilla Molitor Dorottya Kaposi Pálma Erős Fruzsina 1995 Meszler Balázs: 9. Edző: Meszler Balázs Az, hogy itt lehetünk ezen a tornán, beteljesítette az éves célkitűzésünket. Nagyon megérdemelték már lányaim, hogy két év után újra országos döntőn szerepeljenek. Azonban ha már itt vagyunk, nem érjük be ennyivel és saját korlátainkat felülmúlva és legyőzve minden egyes mérkőzésünkön a létünkért fogunk küzdeni, és azon leszünk, hogy megkeserítsük az ellenfelek életét. Nagyon nehéz csoportból kezdjük ezt a megmérettetést, de megpróbáljuk a hazai pálya előnyét élvező Szekszárd, a szintén nagyon erős Nyíregyháza és a bajnokesélyes Vasas csapata közül kettőt magunk mögé utasítani és bejutni a négybe. Úgy gondolom, hogy ez az eredmény megkoronázná az idén elvégzett kemény munkánkat. Sikeres és sérülésmentes tornát kívánok minden csapatnak!

10 A torna résztvevő csapatai Soproni Darazsak mezszám név születési év 4 Milchram Evelin Cipek Dóra Szőke Szilvia Böröndy Dominika Hadarics Piroska 1995 F9 Bércesi Dóra Stoics Alexandra 1995 F11 Dolmány Evelin Németh Annamária Feigl Fanni 1996 F14 Nagy Adél Böröndy Vivien Weninger Virág Kuttor Enikő Kocsis Fanni 1997 Vas Patrícia Juray Balázs: 10. Edző: Juray Balázs Büszke vagyok fiatal csapatomra, hogy idén ismét kiharcolták az országos döntőn való részvételt, külön öröm, hogy Szekszárd kapta meg a rendezés jogát, így egy új, méltó helyszínen öregbíthetjük Sopron város hírnevét. Nagyon magas színvonalú döntőt várok, hiszem, hogy sok fiatal játékosnak tapsolhatunk pár év múlva a felnőtt mérkőzéseken. Arany esélyes a Szekszárd, a Vasas-Csata, a Miskolc és a Pécs, döntőt játszhat a BSE, Baja. Ezek szerint mi akár a bronzért is küzdhetnénk a Nyíregyházával?! Sérülésmentes és sikeres tornát kívánok mindenkinek, HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA, HAJRÁ SOPRON, HAJRÁ DARAZSAK!

11 A torna résztvevő csapatai Vasas-Csata mezszám név születési év 4 Szabó Anna Gocsman Ágota Szalay Viktória Glavinics Judit Horváth Bernadett Tóth Tímea Aho Nina Szörényi Laura Troják Klára Farkas Fanni Földi Flóra Fábián Sára Szikora Kitti Abaházy Anna Markó Dorina Kulcsár Bianka 1997 Edző: Deák Éva Deák Éva: Szekszárdon színvonalas és eredményes játékra készülünk. A továbbiakban pedig az itt szereplő játékosok közül minél többet szeretnénk a felnőtt női csapatokba és a különböző válogatottakba eljuttatni. 11.

12 A torna résztvevő csapatai Atomerőmű KSC Szekszárd mezszám név születési év 4 Studer Zsuzsa Nagy Zsuzsanna Bari Krisztina Schönhardt Lilla Kövér Dorina Rick Mónika Pekárik Dóra Studer Ágnes Mácsik Nikolett Árvay Júlia Szendei Bernadett Szabó Eszter Simon Anikó 1995 Edző: Szabó Noémi Harsányi Mária Szabó Noémi: A Bálint Réka, Tamis Dorottya és Hajdu Zsanett nevével fémjelezett "szekszárdi aranygeneráció" után nagyon jó érzés újra a legjobbak között szerepelni kadett korosztályban. Korábbi sikereinket szisztematikus, kemény munkával értük el, mert mindig is abban hittünk. Most is keményen dolgoztunk és dolgozunk, ezzel tudjuk kompenzálni a többiek szerkezetbeli előnyeit is. A torna színvonalát emelheti, hogy nagyon különböző stílust képviselnek a résztvevők. A mezőny nagyon kiegyenlített, senki sem lehet biztos a végső sikerben. Ha mégis minden áron meg kellene nevezni egy csapatot, én talán a Vasas Csatát érzem a legesélyesebbnek. Ugyanakkor minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megnehezítsük az ő és a többiek dolgát. Ehhez persze nagy szükségünk van a szurkolók, a város támogatására! 12.

13 MŰSOR Piros csoport (P) Atomerőmű KSC Szekszárd NyFSE - NyKS PVSK Pécs 2010 Vasas Csata Fehér csoport (F) Bajai NKK BSE Miskolci Sportiskola SC Soproni Darazsak május 5. csütörtök 09:00 (F) Miskolci Sportiskola SC Bajai NKK 11:00 (F) BSE Soproni Darazsak 13:00 (P) Atomerőmű KSC Szekszárd PVSK Pécs :00 (P) Vasas Csata NyFSE - NyKS 17:00 Ünnepélyes megnyitó 17:30 (F) Soproni Darazsak Miskolci Sportiskola SC 19:30 (F) BSE Bajai NKK május 6. péntek 09:00 (P) PVSK Pécs 2010 Vasas Csata 11:00 (P) Atomerőmű KSC Szekszárd NyFSE - NyKS 13:00 (F) Bajai NKK Soproni Darazsak 15:00 (F) Miskolci Sportiskola SC BSE 17:00 (P) NyFSE - NyKS PVSK Pécs :00 (P) Vasas Csata Atomerőmű KSC Szekszárd május 7. szombat 09:00 (F3) (P4) 11:00 (P3) (F4) 13:00 (F1) (P2) 15:00 (P1) (F2) 17:00 Mérkőzés a 7. helyezésért 19:00 Hárompontos és büntetődobó verseny május 8. vasárnap: 09:00 Mérkőzés az 5. helyezésért 11:00 Mérkőzés a 3. helyezésért 13:00 Döntő mérkőzés 15:00 Ünnepélyes eredményhirdetés 13.

14 Az aranygeneráció elődei és utódai A kosárlabdázás alapjainak tudatos megismertetésén túl teljesítménycentrikus szakmai munka folyik városunkban, a Kosárlabda Sport Club Szekszárd keretein belül. Örülünk, hogy a Szekszárdon 64 évvel ezelőtt megjelent sportág meggyökeresedett, a város testkultúrájának szerves részévé vált. Úgy érezzük, a minőség is fontos, melyet az utóbbi évtized legjobb utánpótlás eredményei is bizonyítanak! Év Korosztály Helyezés Edző Meghatározó játékosok 2000 Junior 8 Harsányi Mária Nagy Andrea, Bors Gabriella, Sebestyén Dorottya, Kniesz Bernadett, Szabó Debóra, Tolnai Kata 2001 Kadett 8 Harsányi Mária Szikszai Adél, Gaál Zsófi, Szabó Debóra, Hegyi Zsuzsi, Kalkán Bella 2002 Gyermek 3 Szabó Noémi Tamis Dorottya, Bálint Réka, Hajdu Zsanett, Stier Katinka, Dobai Alexandra, Steiner Kata, Vörös Kata, Brill Fruzsina, Balogh Dóra 2003 Gyermek 1 Harsányi Mária Tamis Dorottya, Bálint Réka, Hajdu Zsanett, Szabó Kata, Stier Katinka, Bogár Eszter, Varga Kata, Baki Eszter, Pozsár Petra, Nemes Hajnalka 2004 Serdülő 1 Szabó Noémi Bálint Réka, Hajdu Zsanett, Lohner Klaudia, Balogh Dóra, Dobai Alexandra, Brill Fruzsina, Takács Lili, Vörös Kata, Bottyán Petra, Tamis Dorottya, Steiner Kata, Stier Katinka 2005 Serdülő 1 Harsányi Mária Takács Lili, Ritt Emília, Pék Flóra, Stier Katinka, Hajdu Zsanett, Baki Eszter, Bálint Réka, Bogár Eszter, Tamis Dorottya, Varga Kata, Szabó Kata, Pámer Bettina 2006 Kadett 1 Szabó Noémi Ritt Emília, Stier Katinka, Brill Fruzsina, Balogh Dóra, Dobai Alexandra, Hajdu Zsanett, Takács Lili, Bálint Réka, Tamis Dorottya, Bottyán Petra, Steiner Kata, Vörös Kata, Légrádi Réka 2007 Kadett 1 Szabó Noémi Hajdu Zsanett, Ritt Emília, Bogár Eszter, Gergely Dominika, Szente Krisztina, Pető Réka, Stier Katinka, Szabó Kata, Baki Eszter, Tamis Dorottya, Tamis Dorottya, Pámer Bettina, Varga Kata, Bálint Réka 2008 Junior 3 Szabó Noémi Pető Réka, Ritt Emília, Hajdu Zsanett, Balogh Dóra, Bogár Eszter, Bálint Réka, Stier Katinka, Varga Kata, Tamis Dorottya, Steiner Kata, Vörös Kata, Szabó Kata 2009 Junior 3 Szabó Noémi Ritt Emília, Takács Lili, Hajdu Zsanett, Bálint Réka, Pető Réka, Gergely Dominika, Szabó Kata, Tamis Dorottya, Varga Kata, Szente Krisztina, Stier Katinka Studer Ágnes, Horváth Vivien, Támer Dorina, Kenguru 3 Fanni, Schram Dorina, Fejes Ramóna Stierné Jankovics Andódi Anna, Lambert Vanessza, Propszt Amanda, Mária Deli Dorina, Radnóti Réka, Elek Rebeka, Vitéz Angyal Nikolett, Fehér Zsuzsanna, Pekárik Dóra, Szendei Bernadett, Rick Mónika, Nagy Zsuzsanna, 2010 Serdülő 2 Harsányi Mária Wolf Adrienn, Horváth Vivien, Studer Zsófia, Studer Ágnes, Bari Krisztina, Szabó Eszter, Balogh Eszter 14.

15

16 Jövőnk energiája

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95%

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 2 Németh Viktória 3 Kohányi Gergely Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 93% 4 Rákay Renáta Ferenczi Sándor Egészségügyi

Részletesebben

130-as terem (új szárny, 1. emelet)

130-as terem (új szárny, 1. emelet) 130-as terem (új szárny, 1. emelet) 1. Ambrus Ramóna Margit 1999-10-08 2. Bácskai Zsolt László 1999-09-10 3. Baki Réka 2000-04-24 4. Bakóczy Kira Orsolya 1998-01-06 5. Bakonyi Kinga Beatrix 2000-05-15

Részletesebben

Kosárlabda gyermek leány országos bajnokság döntő, Sopron, május 9-12 Csoportbeosztás "A" csoport: Vasas Csata, Mizo Pécs 2010, Baja Újvárosi DKSE "B" csoport: Soproni Darazsak, Debreceni SC SI, Savaria

Részletesebben

Jogász-nappali-osztatlan képzés

Jogász-nappali-osztatlan képzés Előtag Név Agócs Bianka Albert Enikő Bacsó Anett Balázs Gergely István Balázs Gergő Béla Banda Lívia Éva Baráth Árpád Gergő Bata Edina Belinszky Adrienn Berei Adrienn Bódis Rita Bodnár Zsuzsa Anna Bőde

Részletesebben

SOMOGY MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY VI. KORCSOPORT. Kaposvár, 2015. január 23-25.

SOMOGY MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY VI. KORCSOPORT. Kaposvár, 2015. január 23-25. SOMOGY MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY 1 LEÁNYOK Hely Megye Iskola neve Település Testnevelő, felkészítő 1. Baranya II. Pécsi Tudományegyetem Deák Ferenc Gyakorló

Részletesebben

2002/2003-as tanév versenyeredményei. Aszalós Krisztina, Busi Alma Mater Oktatási Központ Száraz Anna 5.b 13.

2002/2003-as tanév versenyeredményei. Aszalós Krisztina, Busi Alma Mater Oktatási Központ Száraz Anna 5.b 13. Tantárgy Helyezés Tanuló neve Megnevezés Szint Felkészítő nevelő 6. Gaál Ramónia 6.a Kisokos 2000 angol verseny országos Fodorné Nagy Erika 3. Kanyó Attila 4.b Kisokos 2000 angol verseny országos Aszalós

Részletesebben

Magyarországi Evangélikus Egyház Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium

Magyarországi Evangélikus Egyház Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Magyar nyelv és irodalom Várhatóan tanítják: Dr. Kalina Katalin Novák Anna Dorina 11.A Piros Virág 11.C Koppányi Eszter 11.D Radó Nikoletta 12.A Zalasch Bernadett Julianna 12.A Kocsis Dóra Katalin 12.B

Részletesebben

Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - II. korcsoport

Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - II. korcsoport Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - II. korcsoport L Atlétika II. kcs. OD 2011 Tatai Edzõtábor 2011.05.31. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Máté Gréta 2000 Bem József Általános

Részletesebben

Első nap 1. 25 m. fiú gyors. I. korcsoport

Első nap 1. 25 m. fiú gyors. I. korcsoport Első nap. 25 m. fiú gyors I. korcsoport Farkas Viktor Mezőtúri Ref. Kollégium I. 0:6,00 0:6,78 9 2 Tajthy Milán Jókai Mór Ref. Ált. Isk. Nyíregyháza I. 0:8,5 0:7,42 7 3 Cseresznyés Zoltán Magvető Általános

Részletesebben

Atlétikai Országos Minősítő Pályaverseny

Atlétikai Országos Minősítő Pályaverseny FORG-TECH KUPA Atlétikai Országos Minősítő Pályaverseny 2010. évi Békés Megye Nyílt, Serdülő Egyéni Bajnoksága Jász-Nagykun-Szolnok megye Csongrád megye - Békés megye Válogatott Viadala 2010. szeptember

Részletesebben

Nyelvvizsga-eredményeink a 2015/2016-os tanévben

Nyelvvizsga-eredményeink a 2015/2016-os tanévben Nyelvvizsga-eredményeink a 2015/2016-os tanévben 9. D osztály FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁK Ferracci Simone angol felsőfokú C 10. B osztály Ténai Éva angol felsőfokú A 12. A osztály Gazsi Bettina angol felsőfokú

Részletesebben

AKIKRA BÜSZKÉK VAGYUNK 2009-2010. tanév

AKIKRA BÜSZKÉK VAGYUNK 2009-2010. tanév AKIKRA BÜSZKÉK VAGYUNK 2009-2010. tanév Állatkerti élményeink rajzpályázat: 1-2. évfolyam: I. hely 1.a osztály II. hely 2.a és 2.c osztály III. hely 2.b osztály Különdíj: 1. b osztály 3-4. évfolyam I.

Részletesebben

Duna-Régió Diákolimpia 2007. június 02-03. Sukoró

Duna-Régió Diákolimpia 2007. június 02-03. Sukoró Duna-Régió Diákolimpia 2007. június 02-03. Sukoró Versenybírósági ülés kezdete: 2007. június 02. 07. 30 A Magyar Kajak-Kenu Szövetség által megrendezésre került Duna-Régió Diákolimpia kajak-kenu verseny

Részletesebben

9 Matusek Lóránd X. 11. Szegesdi Plasztika (Bőrklinika) 10 Miklós Ágnes 11 Salamon Máté László

9 Matusek Lóránd X. 11. Szegesdi Plasztika (Bőrklinika) 10 Miklós Ágnes 11 Salamon Máté László 1.csoport 1 Alács Rita X. 1. Horváth Gábor Seb. Kl. 2 Bajsz András 2010-10-01 Horváth Gábor Seb. Kl. 3 Bakk Ágnes X. 4. Kakuja M. Sebklinika 4 Baukó Krisztina 5 Berényi Zsuzsanna Éva X. 5. Daróczi M. Sebklinika

Részletesebben

Kiemelkedő versenyeredményeket elért tanulók (2008/2009.tanév) Országos 1-10. helyezett Fővárosi 1-10. helyezett Kerületi 1-6.

Kiemelkedő versenyeredményeket elért tanulók (2008/2009.tanév) Országos 1-10. helyezett Fővárosi 1-10. helyezett Kerületi 1-6. Kiemelkedő versenyeredményeket elért tanulók (2008/2009.tanév) Országos 1-10. helyezett Fővárosi 1-10. helyezett Kerületi 1-6. helyezett Név Osztály Verseny ág (szint) Eredmény Felkészítő tanár Tallósi

Részletesebben

Jó tanuló jó sportoló pályázat eredménylista

Jó tanuló jó sportoló pályázat eredménylista Jó tanuló jó sportoló pályázat eredménylista A Magyarország jó tanulója jó sportolója pályázat kapcsán Balog Zoltán miniszter úr döntése értelmében az alábbi döntés született. Azon pályázók, akik a pályázati

Részletesebben

Abdalla Dávid Adamek Éva Boglárka Andrásy Patrik Antal Patrícia Bagotai Zsanett Balaskó Márk Balázs Barbara Balázs Brigitta Bánhidi Bence Barkóczi Richárd Barna Alexandra Bartha Bence Batári Dorián Bencze

Részletesebben

Őszi Rövidpályás Úszóverseny SZARVAS 2012.11.24.

Őszi Rövidpályás Úszóverseny SZARVAS 2012.11.24. Őszi Rövidpályás Úszóverseny SZARVAS 2012.11.24. 1/22 Jegyzőkönyv adatai: Rendező: Helyszín: Medence Vízhőfok: Időmérés típusa: Lebonyolítás típusa: Szarvasi Úszó- és Vízilabda Egyesület Szarvasi Gyógyfürdő

Részletesebben

Bendegúz Levelező Verseny. Rátermettség tantárgyból I. helyezést ért el Farkas Gergő 8. a

Bendegúz Levelező Verseny. Rátermettség tantárgyból I. helyezést ért el Farkas Gergő 8. a Bendegúz Levelező Verseny országos döntő Rátermettség tantárgyból I. helyezést ért el Farkas Gergő 8. a A TIT Kossuth Klub Egyesület a 2008-2009-es tanévre meghirdette az Ember- Föld- Világegyetem IV.

Részletesebben

Homoki Klára 17 éves Tavasz a Bükkben. Homoki Klára 17 éves Ősz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Miskolc Felkészítő tanár: Kissné Gémes Anetta

Homoki Klára 17 éves Tavasz a Bükkben. Homoki Klára 17 éves Ősz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Miskolc Felkészítő tanár: Kissné Gémes Anetta Homoki Klára 17 éves Ősz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Felkészítő tanár: Kissné Gémes Anetta Homoki Klára 17 éves Tavasz a Bükkben Martin János Szakképző Iskola, Felkészítő tanár: Kissné Gémes

Részletesebben

100 m. leány hátúszás 18. versenyszám Kategóriás csúcs: 1:13.64 (Késely Ajna - 2011-10 évesek)

100 m. leány hátúszás 18. versenyszám Kategóriás csúcs: 1:13.64 (Késely Ajna - 2011-10 évesek) Kecskemét, Kecskeméti Fürdő 2012. július 14-15. 63/69 1. Stadler Csenge 50m: 0:37,33 2002 Kaposvári "Adorján" 1:16,12 445p Edzője: Hajdu Sándor, Kovács László 2. Holánszky Laura 50m: 0:37,72 2002 FTC 1:18,12

Részletesebben

2013. február 25., hétfő Egyházi Biológia Angol 112-es szoba Bandzsal Dóra Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Barta Zsuzsa Református, Kmét 14.30 Ld.

2013. február 25., hétfő Egyházi Biológia Angol 112-es szoba Bandzsal Dóra Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Barta Zsuzsa Református, Kmét 14.30 Ld. 2013. február 25., hétfő 112-es szoba Bandzsal Dóra Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Barta Zsuzsa Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Basky Éva Református, Kmét 14.30 Ld. 02.27. Benke Ádám Református, Kmét

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY III. KORCSOPORT

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY III. KORCSOPORT BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY III. KORCSOPORT Pécs, 2014. június 15-18. 1 2013/2014. TANÉVI LEÁNYOK Hely Megye Iskola neve Település Tanár neve 1. Bács-Kiskun Kecskeméti Művészeti

Részletesebben

2004 és utána született fiúk 7 éves és fiatalabb

2004 és utána született fiúk 7 éves és fiatalabb 2004 és utána született fiúk 7 éves és fiatalabb 10:00 500m 1. Tomka István 2005 Püspökladány, Optimit Hungária 1:28 2. Papp Zsigmond 2004 Berettyóújfalu, II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. 1:28 3. Madar Krisztián

Részletesebben

Versenyeredmények (pályázatok) 2014/2015

Versenyeredmények (pályázatok) 2014/2015 Versenyeredmények (pályázatok) 2014/2015 A verseny megnevezése Helyezés A versenyző neve Felkészítő tanár KÖMAL Matematika "K" verseny (2013/2014) 7. helyezés Kamuti Harmat 9/A Szécsiné Festő-Hegedűs Margit

Részletesebben

A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2013/2014. tanévi tanulmányi és művészeti versenyein helyezést elért tanulók

A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2013/2014. tanévi tanulmányi és művészeti versenyein helyezést elért tanulók A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2013/2014. tanévi tanulmányi és művészeti versenyein helyezést elért tanulók Öveges József Kárpát-medencei fizikaverseny 1. Sütő Martin SÁIK Székhelyintézmény, Darvas

Részletesebben

EREDMÉNYEK. A SZAKE közismereti vetélkedőinek országos döntője

EREDMÉNYEK. A SZAKE közismereti vetélkedőinek országos döntője EREDMÉNYEK A SZAKE közismereti vetélkedőinek országos döntője Magyarország az Én hazám 0. Gimnázium Leövey Klára Gimnázium és SZKI Budapest Bors Lászlóné Szűcs Orsolya Háló Ádám Szládovics Tamás Balassi

Részletesebben

2013/2014. tanév - Versenyeredmények

2013/2014. tanév - Versenyeredmények 2013/2014. tanév - Versenyeredmények Magyar nyelv és irodalom, könyvtárhasználat Simonyi Zsigmond Kárpát-medence Helyesírási verseny Kolba Éva 7.b Négyesi Bernadett Kazinczy Szépkiejtés Verseny Bertalan

Részletesebben

Kunszentmártoni Gimnázium és Szakképző Iskola (OM: 036063) 5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos út 37. Telefon/fax: 56/461-144

Kunszentmártoni Gimnázium és Szakképző Iskola (OM: 036063) 5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos út 37. Telefon/fax: 56/461-144 i Gimnázium és Szakképző Iskola (OM: 036063) 5440, Kossuth Lajos út 37. Telefon/fax: 56/461-144 A i Gimnázium és Szakképző Iskola ideiglenes felvételi jegyzéke a 2011-2012-es tanévre Az ideiglenes felvételi

Részletesebben

helyezett Név Iskola Felkészítő 1. Fehér Bence Sárberki Ált. Isk. Szabó Anita Vértessomló Ált. 2. Bátorfi Tamás Isk.

helyezett Név Iskola Felkészítő 1. Fehér Bence Sárberki Ált. Isk. Szabó Anita Vértessomló Ált. 2. Bátorfi Tamás Isk. Magyar nyelv 4. évfolyam 1. Fehér Bence Sárberki Ált. Szabó Anita 2. Bátorfi Tamás Jakabné Bedernyák Edina 3. Jelenik Panna Móra F. Ált. Puláné Huszár Anita 4. Hartmann Vivien Goór Brigitta 5. Eck Balázs

Részletesebben

LXIV. Országos Vidék Bajnokság

LXIV. Országos Vidék Bajnokság LXIV. Országos Vidék Bajnokság Verseny jegyzőkönyv Kecskemét 2015.06.12-14 LXIV. Országos Vidék Bajnokság Verseny jegyzőkönyv Kecskemét, Kecskeméti Fürdő 2015.06.12-14. Verseny jegyzőkönyv A verseny neve:

Részletesebben

Közgazdasági alapismeretek (Üzleti gazdaságtan) Helyezés Név Intézmény Város

Közgazdasági alapismeretek (Üzleti gazdaságtan) Helyezés Név Intézmény Város 1. Nemesi Barbara Kecskemét 94 2. Bajcsi Bertold Gergő Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola Győr 94 3. Sás Viktória 4. Fekete Enikő Szakközépiskola és Szakközépiskola és Békéscsaba

Részletesebben

VERSENYJEGYZİKÖNYV amely készült Mikulás Kupa - 2011 úszóversenyen

VERSENYJEGYZİKÖNYV amely készült Mikulás Kupa - 2011 úszóversenyen a verseny helye: Tatabánya, Gyémánt Fürdı 50 méter / 8 pálya / elektromos idımérés a verseny ideje: 2011.12.10-2011.12.10 a verseny rendezıje: a verseny engedélyszáma. 239/2011 VERSENYJEGYZİKÖNYV amely

Részletesebben

MAR CALV ÁRO SI FŐIGAZ GATÓSÁG KOVÁCS MARGIT NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA. Kovács Margit Deutsche Nationälitate Grundschule

MAR CALV ÁRO SI FŐIGAZ GATÓSÁG KOVÁCS MARGIT NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA. Kovács Margit Deutsche Nationälitate Grundschule MAR CALV ÁRO SI FŐIGAZ GATÓSÁG KOVÁCS MARGIT NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA Kovács Margit Deutsche Nationälitate Grundschule 90 Győr, R é pce utca. - + 696 0 www.mfgyor.hu sporteredmények 0 0. TANÉV

Részletesebben

2010/2011. tanévben az 1.d tanulóinak névsora Osztályfőnök: Dóczi Zsuzsanna Napközis nevelő: Kovács Kinga

2010/2011. tanévben az 1.d tanulóinak névsora Osztályfőnök: Dóczi Zsuzsanna Napközis nevelő: Kovács Kinga 2010/2011. tanévben az 1.d tanulóinak névsora Osztályfőnök: Dóczi Zsuzsanna Napközis nevelő: Kovács Kinga 1. Auer Vanessza Anikó 2. Babai Cintia 3. Boros Zoltán Brendon 4. Bus Anna Dzsesszika 5. Csiszár

Részletesebben

SZÉTV Vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek Budapest, 2015. március 16-17. Helyezés Név Intézmény Város

SZÉTV Vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek Budapest, 2015. március 16-17. Helyezés Név Intézmény Város 1. Csarnai Anita 2. Vidra Ákos 3. Szécsényi Dániel István 4. Török Márk 5. Szlovenszki Boglárka 6. Szolanics Vivien 7. Kálmánchei Krisztina 8. Faragó Renáta 9. Barta Tamás 10. Mayer Edina Békéscsabai Széchenyi

Részletesebben

HELYEZETTEK 4. évfolyam

HELYEZETTEK 4. évfolyam HELYEZETTEK 4. évfolyam MAGYAR4 I. magyar Farkas Fanni Fatime 4 II. magyar Bánszki Blanka Zoé 4 III. magyar Kántor Krisztina 4 IV. magyar Antal Zsuzsa 4 V. magyar Kovács Csenge 4 VI. magyar Csonka Orsolya

Részletesebben

XVI. Országos Rövidpályás Vidékbajnokság Hódmezővásárhely, 2012. április 13-15. Gyarmati Dezső Sportuszoda 1. nap eredmények

XVI. Országos Rövidpályás Vidékbajnokság Hódmezővásárhely, 2012. április 13-15. Gyarmati Dezső Sportuszoda 1. nap eredmények XVI. Országos Rövidpályás Vidékbajnokság Hódmezővásárhely, 2012. április 13-15. Gyarmati Dezső Sportuszoda 1. nap eredmények 1/23 50 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:21.25 (Takács Krisztián

Részletesebben

Gratulálunk a második fordulóba jutott tanulóknak és felkészítő tanáraiknak! Várjuk a versenyzőket a tantárgyaknál megjelölt időpontokban.

Gratulálunk a második fordulóba jutott tanulóknak és felkészítő tanáraiknak! Várjuk a versenyzőket a tantárgyaknál megjelölt időpontokban. Gratulálunk a második fordulóba jutott tanulóknak és felkészítő tanáraiknak! Várjuk a versenyzőket a tantárgyaknál megjelölt időpontokban. Az általános iskolák 8. osztályos tanulóinak szervezett Neumann

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG LEÁNY V-VI. KORCSOPORT

2014/2015. TANÉVI ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÜGYESSÉGI ÉS VÁLTÓFUTÓ CSAPATBAJNOKSÁG LEÁNY V-VI. KORCSOPORT LEÁNY V-VI. KORCSOPORT Magasugrás leány (indult: 8 csapat) 1. Berzsenyi Dániel Gimnázium XIII. ker. 1,3375 Sztehárszky Katinka 1999. 1,40 Bottlik Judit Krisztina 1998. 1,35 Feldhoffer Dóra 1998. 1,30 Kalotai

Részletesebben

AMV 2015. megyei eredmények

AMV 2015. megyei eredmények AMV 2015. megyei eredmények 4.osztály neve város helyezés pontszám Tanuló neve Debreceni Vörösmarty Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Derecskei Bocskai István Általános és Alapfokú Művészeti Debrecen

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség SULI PÓLÓ Szervező Bizottság. ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY Tatabánya, 2014. június 11., 12.

Magyar Vízilabda Szövetség SULI PÓLÓ Szervező Bizottság. ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY Tatabánya, 2014. június 11., 12. Magyar Vízilabda Szövetség SULI PÓLÓ Szervező Bizottság ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY Tatabánya, 2014. június 11., 12. 1 2013/2014. TANÉVI MVLSZ-SULI PÓLÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY Tatabánya,

Részletesebben

NN Family Run családi futónap és felnőtt futóest

NN Family Run családi futónap és felnőtt futóest 5.25km - Férfi eredmények 1 753 Ryan Sparks 18:30 2 750 Peter Schurch 18:30 3 720 Vanó Imre 18:48 4 743 Rázsó Viktor 20:10 5 523 Dely Kristóf 22:09 6 604 Lengyel Zoltán 22:51 7 620 Mongyi Ferenc 24:21

Részletesebben

Ideiglenes felvételi jegyzék 2010. március 11. O1. INFORMATIKA SZAKKÖZÉPISKOLA

Ideiglenes felvételi jegyzék 2010. március 11. O1. INFORMATIKA SZAKKÖZÉPISKOLA O1. INFORMATIKA SZAKKÖZÉPISKOLA Ssz. Név Ssz. Név 1. Futó Kovács Szandra 36. Török Nándor 2. Barta Róbert 37. Moroncsik Roland 3. Sólyom Vivien 38. Simon Dániel 4. Csorba Adrienn 39. Gáspár Gabriella 5.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészeti Iskola kihelyezett tagozatának mővészeti felvételérıl.

HIRDETMÉNY. A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészeti Iskola kihelyezett tagozatának mővészeti felvételérıl. HIRDETMÉNY A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészeti Iskola kihelyezett tagozatának mővészeti felvételérıl Felsıgöd tanár: Franczel Ágnes Bálint Emese Bodnár Janka Faludi Nóra Ferenci

Részletesebben

2014. II. 21. (péntek) - I. Bizottságban vizsgázók 13:00 Varga Virág 13:00 Babay Viktória Beatrix 13:00 Gerő Anna 13:30 Harsányi Laura 13:45 Patkós

2014. II. 21. (péntek) - I. Bizottságban vizsgázók 13:00 Varga Virág 13:00 Babay Viktória Beatrix 13:00 Gerő Anna 13:30 Harsányi Laura 13:45 Patkós 2014. II. 21. (péntek) - I. Bizottságban vizsgázók 13:00 Varga Virág 13:00 Babay Viktória Beatrix 13:00 Gerő Anna 13:30 Harsányi Laura 13:45 Patkós Dóra 14:00 Nagy Márta 14:15 Zalotay Petra Virág 14:30

Részletesebben

AZ ÉRDI VÖRÖSMARTY MIHÁLY GIMNÁZIUM TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEI 2013/2014-ES TANÉV ORSZÁGOS MEGYEI, TERÜLETI VÁROSI, TANKERÜLETI

AZ ÉRDI VÖRÖSMARTY MIHÁLY GIMNÁZIUM TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEI 2013/2014-ES TANÉV ORSZÁGOS MEGYEI, TERÜLETI VÁROSI, TANKERÜLETI AZ ÉRDI VÖRÖSMARTY MIHÁLY GIMNÁZIUM TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEI 2013/2014-ES TANÉV ORSZÁGOS MEGYEI, TERÜLETI VÁROSI, TANKERÜLETI osztály verseny szint helyezés felkészítő tanár Magyar Karaivanov Lilla

Részletesebben

ÚSZÁS GYŐR MOSON SOPRON MEGYEI DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ GYŐR 2013.02.02.

ÚSZÁS GYŐR MOSON SOPRON MEGYEI DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ GYŐR 2013.02.02. ÚSZÁS GYŐR MOSON SOPRON MEGYEI DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ GYŐR 2013.02.02. JEGYZŐKÖNY A verseny helye és ideje: Győr,2013.02.02. Móra uszoda 25 méteres medencéje Víz hőfoka: 26 C. Időmérés: Elnök. Titkár:

Részletesebben

Közgazdasági alapismeretek Elméleti gazdaságtan. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Barna Szabolcs Neumann János Középiskola és Kollégium, Eger 85%

Közgazdasági alapismeretek Elméleti gazdaságtan. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Barna Szabolcs Neumann János Középiskola és Kollégium, Eger 85% 1 Barna Szabolcs Neumann János Középiskola és Kollégium, Eger 85% 2 Pető Lajos 3 Molnár Gergely Zsolt 4 Farkas Jennifer 5 Palotás Flóra Dominika Kecskeméti Humán Szakképző Iskola, Kecskemét i Kőrösy József

Részletesebben

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI 7/a Ábrahám Lilla 5 7/a Borók Boldizsár 5 7/a Nagy Vivien Loretta 5 7/a Szilágyi Csenge 5 7/a Csikós Katalin 4,85 7/a Harmati Panna 4,85 7/a Heidrich Zsófia 4,85 7/a Ónozó Zsófia 4,85 7/a Pesti Bianka

Részletesebben

II. Magvető Kupa. Gyula, Várfürdő, 2012.03.23.

II. Magvető Kupa. Gyula, Várfürdő, 2012.03.23. II. Magvető Kupa Gyula, Várfürdő, 2012.03.23. A verseny védnökei Dr. Görgény Ernő, Gyula város polgármestere Nagytiszteletű Baráth János református lelkipásztor Varga Ottó, igazgató Dr. Nagyné Sullay Márta,

Részletesebben

Fiúk. I.kcs. II. kcs.

Fiúk. I.kcs. II. kcs. A Szegvári Forray Máté Általános Iskola tornatermében a 24. alkalommal megrendezett Forray Tornán 36 csapat 229 általános iskolás korú tornásza mutatta be szertorna gyakorlatait a szép számmal összegyűlt

Részletesebben

Tantárgy Verseny neve helyezés

Tantárgy Verseny neve helyezés Sorszám Tanuló neve Osztály Tantárgy Verseny neve helyezés Verseny szintje Felkészítő tanár, tanító neve 1. Ladányi Zsuzsanna 8.b angol London Bridge 01. országos Bagdi Judit 2. Szegfű Patrik 6.c szorobán

Részletesebben

A szedresi Lovas Udvarház által meghirdetett LOVAS RAJZPÁLYÁZAT eredménylistája 2016. (a számozás nem sorrendet jelöl!)

A szedresi Lovas Udvarház által meghirdetett LOVAS RAJZPÁLYÁZAT eredménylistája 2016. (a számozás nem sorrendet jelöl!) A szedresi Lovas Udvarház által meghirdetett LOVAS RAJZPÁLYÁZAT eredménylistája 2016. (a számozás nem sorrendet jelöl!) Óvodások: POMPÁS DÍJ 1. Tóth Bianka Barbara 6 éves Szt. Anna Katolikus Óvoda, Kunszentmárton

Részletesebben

Hiszek az alkotásban, mely a lélek nyelve, a magasabb lelkeké Hiszek a munkában Hiszek a nehézben. Hogy nem lehetetlen!

Hiszek az alkotásban, mely a lélek nyelve, a magasabb lelkeké Hiszek a munkában Hiszek a nehézben. Hogy nem lehetetlen! Hiszek az alkotásban, mely a lélek nyelve, a magasabb lelkeké Hiszek a munkában Hiszek a nehézben. Hogy nem lehetetlen! (Babits Mihály: Örökkék ég a felhők mögött) 1 Tartalom: MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM

Részletesebben

Diákolimpia A IV. korcsoport Budapest, 2013.03.03. Komjádi uszoda

Diákolimpia A IV. korcsoport Budapest, 2013.03.03. Komjádi uszoda Diákolimpia A IV. korcsoport Budapest, 2013.03.03. Komjádi uszoda Sass Katalin Versenybíróság elnőke Párkány Gabriella Jegyzőkönyv vezető 1/6 100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám 1. Drigán Zoltán 1998

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2014/2015 tanév Pécs I. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2014/2015 tanév Pécs I. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Veszprém Hriszto Botev Német Nemz. Nyelvokt. Ált. Isk. 37,200 37,250 74,450 2 Szombathely Zrínyi Ilona Ált. Isk. 36,400 36,800 73,200 3 Zalaegerszeg Eötvös József és Liszt Ferenc

Részletesebben

Eredménylista. 16. Hasas Timea Alexandra Lőrincz Éva Szent László Róm.Kat.Gimnázium Nagyvárad 48 135

Eredménylista. 16. Hasas Timea Alexandra Lőrincz Éva Szent László Róm.Kat.Gimnázium Nagyvárad 48 135 Eredménylista Bihar megye 5. osztály Sorsz. Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Tollbamondás Összesen 1. Brânda Cristian Alexandru Bálint Beáta Szacsvay Imre Általános Iskola Nagyvárad 50

Részletesebben

503/2013. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat

503/2013. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat nyilvános üléséről készült könyvéből: 503/2013. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2012/2013 tanév Pécs, PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium I-II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2012/2013 tanév Pécs, PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium I-II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Velence Zöldligeti Magyar-Angol Két Tan. Ny. Ált. Isk. 46,600 1 46,800 1 45,300 3 138,700 2 Balatonföldvár Gróf Széchenyi Imre Ált. Isk. 46,200 2 45,000 2 44,400 6 135,600 3 Celldömölk

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK 2013-2014 - es tanév Országos első 10, megyei első 6 és városi első 3 helyezett tanulók névsora

VERSENYEREDMÉNYEK 2013-2014 - es tanév Országos első 10, megyei első 6 és városi első 3 helyezett tanulók névsora VERSENYEREDMÉNYEK 2013-2014 - es tanév Országos első 10, megyei első 6 és városi első 3 helyezett tanulók névsora Verseny Név Helyezés Felkészítő tanár Városi matematika verseny (Tarczy) Pődör Máté 4.a

Részletesebben

A 2013/2014-es tanév egyéb versenyei

A 2013/2014-es tanév egyéb versenyei A 2013/2014-es tanév egyéb ei tantárgy neve A továbbjutó tanuló neve, osztálya helyezés a helyezés a megyei Döntőben (II.) A szaktanár/felkészítő tanár/mentortanár neve Rozsos Tina 7.A 1. dr. Bálintné

Részletesebben

A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó

A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó 2007 2012 A MÁTÉSZALKAI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM végzős diákjai 2012. május 4-én

Részletesebben

Mezei diákolimpia megyei döntő I-II-III-IV-V-VI. korcsoport

Mezei diákolimpia megyei döntő I-II-III-IV-V-VI. korcsoport Mezei diákolimpia megyei döntő I-II-III-IV-V-VI. korcsoport / Bonyhád, 2015. március 25. / I.korcsoport leány: / 31 induló / 1. Nyisztor Luca Lia 2006 Szent Orsolya Dombóvár 2. Zemán Zóra Zoé 06 Szent

Részletesebben

RAJTLISTA; elı- és idıfutamok / STARTLIST; timing and qualifying heats 14:38 / 2011.07.30

RAJTLISTA; elı- és idıfutamok / STARTLIST; timing and qualifying heats 14:38 / 2011.07.30 FUNRE Országos Úszóversenye 2011, Gyula Várfürdı, 2011.08.02. - 2011.08.03. 1 50 férfi gyors 1 versenyszám Gecse Norbert 1998 jászapáti sport klub B2 0:45,0 1 3 Pavló Péter 2000 Tótkomlósi Úszó Egyesület

Részletesebben

II/B korcsoport. Ritmikus gimnasztika Diákolimpia Országos Döntő 2004/2005. Tanév végeredménye I/B korcsoport

II/B korcsoport. Ritmikus gimnasztika Diákolimpia Országos Döntő 2004/2005. Tanév végeredménye I/B korcsoport Ritmikus gimnasztika Diákolimpia Országos Döntő 2004/2005. Tanév végeredménye I/B korcsoport 1 Antal Sára Bleyer J. Német Á. I. Budaörs 7,550 2 Karcagi Laura József A. Ált. Isk. Szigetszentmiklós 7,350

Részletesebben

Megyei matematika verseny 2009. 9. évfolyam

Megyei matematika verseny 2009. 9. évfolyam 9. évfolyam 1. Pácsonyi Márton 77 Zrínyi Miklós Gimnázium Zalaegerszeg Kiss Zsolt, Péteri Szabolcs 2. Bubits Bence 66 Kölcsey Ferenc Gimnázium Zalaegerszeg Forgács Ferencné 3. Jung Dániel 66 Zrínyi Miklós

Részletesebben

1. oldal, összesen: 12

1. oldal, összesen: 12 12+, 2012+, 2012-1 forduló, Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Uszoda, 2012.01.29-500 férfi gyors 1 versenyszám Kiss Attila 1996 Swimming Pentathlon C 16:40,5 1 2 Dudás Dániel 1994 Kaposvári Sportiskola D

Részletesebben

XII. Réthy Sándor Emlékverseny Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium I. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

XII. Réthy Sándor Emlékverseny Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium I. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Debrecen Református Koll. Ált. Isk. 47,200 1 45,600 1 92,800 2 Balatonföldvár Gróf Széchenyi Zsigmond Ált. Isk. "A" 45,900 2 44,500 2 90,400 3 Budapest XVII. Kossuth Lajos Ált. Isk.

Részletesebben

Nyugat-Dunántúli Régió Bajnokság Úszóverseny III. forduló 2011 Jegyzőkönyv

Nyugat-Dunántúli Régió Bajnokság Úszóverseny III. forduló 2011 Jegyzőkönyv Nyugat-Dunántúli Régió Bajnokság Úszóverseny III. forduló 2011 Jegyzőkönyv Verseny helye: Szombathely, Fedett uszoda, 8 pályás fedett, elektromos időmérés Vízhőfok: 26,5 Celsius. Ideje: 2011. október 29.

Részletesebben

100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:49.13 (Zubor Attila - 2001)

100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:49.13 (Zubor Attila - 2001) 100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:49.13 (Zubor Attila - 2001) 1. Fekete Ferenc 1999 Székesfehérvár 0:58,09 526p 50m: 0:28,40 2. Végh István 1999 Veszprém 0:58,41 518p 50m: 0:28,58

Részletesebben

JÚNIUS ÉV VÉGÉI JUTALMAK

JÚNIUS ÉV VÉGÉI JUTALMAK JÚNIUS ÉV VÉGÉI JUTALMAK TOMORI DIÁKJA cím Erős Evelin (8.o.) ÉV TANULÓJA cím Faragó Hunor (5.a), Ferenczy Réka (7.o.), Keresztesi Anna (8.o.) JÓ TANULÓ, JÓ SPORTOLÓ cím Kovács Iván (I. kcs.), Simon Szabolcs

Részletesebben

Megyei eredmények. Angol. Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium Megyei eredmények 2014. Megyei Angol Verseny (a Gyakorló Iskola szervezésében):

Megyei eredmények. Angol. Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium Megyei eredmények 2014. Megyei Angol Verseny (a Gyakorló Iskola szervezésében): Megyei eredmények Angol Megyei Angol Verseny (a Gyakorló Iskola szervezésében): 7. évfolyam: 2. helyezett Takács Hanna 7. A Lőrincz Andrea 3. helyezett Tamás Kristóf 7. A Lőrincz Andrea 5. helyezett Simon

Részletesebben

2004/2005 tanév eredményei:

2004/2005 tanév eredményei: Németh László Általános Iskola és Alapfokú Mővészetoktatási Intézmény 2004/2005 tanév eredményei: Név Osztály Verseny Eredmény Szıke Péter b Iskolai Levelezı Verseny Sipos adrienn b Iskolai Levelezı Verseny

Részletesebben

Kód: 90. Rendészeti szakmacsoport Szakközép 9 C; 9.D. Munkalap1. felvehető létszám: 60 fő

Kód: 90. Rendészeti szakmacsoport Szakközép 9 C; 9.D. Munkalap1. felvehető létszám: 60 fő Kód: 90 felvehető létszám: 60 fő Rendészeti szakmacsoport Szakközép 9 C; 9.D Rangsor Név Iskolája 101. Arany Rita Szabadszállás, Petőfi Sándor Ált. Isk. 106. Bacsa Anikó Kunadacs, Kunadacs-Ladánybene Ált.

Részletesebben

Sszám Név Választott téma Konzulens. Étékpapír-piaci, tőzsdei elemzések. Étrékpapírok (kötvény, részvény szerpe a finanszírozásban)

Sszám Név Választott téma Konzulens. Étékpapír-piaci, tőzsdei elemzések. Étrékpapírok (kötvény, részvény szerpe a finanszírozásban) Sszám Név Választott téma Konzulens 1 Angyal Roxána Étékpapír-piaci, tőzsdei elemzések. Étrékpapírok (kötvény, részvény szerpe a finanszírozásban) Demeter László 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Antal Rita Korszerű

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

KEDVES SZÜLŐK! A 2014/2015-ös tanév eredményei

KEDVES SZÜLŐK! A 2014/2015-ös tanév eredményei 2015 KEDVES SZÜLŐK! Kiadványunkkal iskolánk életéről, az elmúlt év eredményeiről és az előttünk álló tanév eseményeiről kívánjuk tájékoztatni Önöket. Iskolánk statisztikai adatai Tanulók létszáma: 400

Részletesebben

21. K.I.D.S. KUPA FIÚ és LEÁNY TORNÁSZBAJNOKSÁG Budapest II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

21. K.I.D.S. KUPA FIÚ és LEÁNY TORNÁSZBAJNOKSÁG Budapest II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Győr Apor Vilmos Rk. Óvoda, Ált. Isk. és Gimn. 45,450 1 45,700 2 46,700 2 137,850 2 Celldömölk Szent Benedek Katolikus Általános Iskola 44,800 2 45,800 1 46,800 1 137,400 3 Szent

Részletesebben

Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny (országos verseny) Bakos Balázs 5.c 30. hely Babák Sándorné

Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny (országos verseny) Bakos Balázs 5.c 30. hely Babák Sándorné VERSENYEREDMÉNYEK ORSZÁGOS VERSENYEK Országos zongoraverseny zeneiskolásoknak Orgován Boglárka 6.b III. hely Felkészítő tanár Zrínyi Ilona Országos Matematikaverseny (országos verseny) Bakos Balázs 5.c

Részletesebben

Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár 2.OSZTÁLY. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár 3.OSZTÁLY

Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár 2.OSZTÁLY. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár 3.OSZTÁLY ANGOL NYELVI VERSMONDÓ VERSENYE ISKOLAI 1.OSZTÁLY Gál Gréta Vivien 1.a 1. 1. Czap Hanna 1.a 2. 1. Szabó Dávid 1.a 3. 1. ANGOL NYELVI VERSMONDÓ VERSENYE ISKOLAI 2.OSZTÁLY Alexa Zsuzsanna 2.a 1. 2. Puskás

Részletesebben

Országúti Kerékpár Diákolimpia Országos Döntő - Egyéni összetett Debrecen-Bocskaikert, 2016. április 23.

Országúti Kerékpár Diákolimpia Országos Döntő - Egyéni összetett Debrecen-Bocskaikert, 2016. április 23. II. kcs. - A - fiú 1 176 TOMKA István Püspökladányi Kálvin Téri Ált. Isk. 7 pont 7 pont 14 pont 2 101 BOJTOR Csongor Győrújbaráti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 3 pont 5 pont 8 pont 3 6 GUT Gábor

Részletesebben

Megyei eredménylista Megye:Szatmár Osztály: 1. osztály

Megyei eredménylista Megye:Szatmár Osztály: 1. osztály Megyei eredménylista Megye:Szatmár Osztály: 1. osztály 1. Ádámkó Balázs Urbán Klára Hám János Róm. Kat. Líceum Szatmárnémeti 150 2. Rus Lilla Lovas Tünde 10-es Számú Ált. Iskola Szatmárnémeti 148 3. Sályi

Részletesebben

NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE FELKÉSZÍTŐ TANÁR Felső tagozat Fekete Laura 8.a megyei 2. Gárdonyi megyei fordítóverseny - angol Kalmár Mária

NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE FELKÉSZÍTŐ TANÁR Felső tagozat Fekete Laura 8.a megyei 2. Gárdonyi megyei fordítóverseny - angol Kalmár Mária NÉV HELYEZÉS VERSENY MEGNEVEZÉSE FELKÉSZÍTŐ TANÁR Felső tagozat Fekete Laura 8.a megyei 2. Gárdonyi megyei fordítóverseny - angol Kalmár Mária Családi Vivien 8.a megyei 7. Gárdonyi megyei fordítóverseny

Részletesebben

IV. Ligetfürdő Kupa Gyomaendrőd

IV. Ligetfürdő Kupa Gyomaendrőd IV. Ligetfürdő Kupa Gyomaendrőd Jegyzőkönyv adatai Rendező: Gyomaendrődi Úszó Sport Egyesület Helyszín: Gyomaendrőd Uszoda megnevezése: Liget Fürdő Medence adatai: 6 pályás,25 méteres Lebonyolítás típusa:

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2015/2016 tanév Debrecen I. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2015/2016 tanév Debrecen I. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 i Református Kollégium Ált. Isk. 37,400 37,100 74,500 2 Ózd Újváros Téri Ált. Isk. 34,900 36,900 71,800 3 i Egyetem Kossuth Lajos Gyak. Gimn. és Ált. Isk. 34,700 36,800 71,500 4 Szolnok

Részletesebben

Országos szintű tanulmányi versenyeken elért eredmények

Országos szintű tanulmányi versenyeken elért eredmények Országos szintű tanulmányi ken elért eredmények tanuló verseny helyezés felkészítő tanár Traub Sándor 7.a Curie Kémia Emlékverseny 1. Varga Gábor Traub Sándor 7.a Hevesy György Országos Kémiaverseny 1.

Részletesebben

Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013

Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013 Szaktárgyi versenyek eredményei 2012/2013 név osztály eredmény Agg Laura 7.a Albrecht Eszter 4.c Bolyai matematika csapatverseny megyei 1., országos 10. Alapműveleti matematikaverseny megyei 2. Zrínyi

Részletesebben

név megye iskolanév helység tanárnév

név megye iskolanév helység tanárnév k ó d 1 k ó d 3 név megye iskolanév helység tanárnév o s z t á l y pont segédpont 9678 1 Berecz Balázs Heves Nekcsei Demeter Általános Iskola Gyöngyöspata Borik Ildikó 1 8 1. 9664 10 Cserkuti Emese Heves

Részletesebben

Női 10 km Abszolút eredmények

Női 10 km Abszolút eredmények Női 10 km Abszolút eredmények 1. Merényi Tímea 191 10 km Felnőtt Női 0:40:10 0:40:11 2. Tomposné Hakkel Tünde 283 10 km Felnőtt Női 0:45:12 0:45:16 3. Zólyomi Kinga 275 10 km Felnőtt Női 0:48:52 0:48:56

Részletesebben

Töprengő matematika verseny eredményei 2016. 03.09.

Töprengő matematika verseny eredményei 2016. 03.09. Töprengő matematika verseny eredményei 2016. 03.09. 2. évfolyam Maximális pontszám: 42 pont NÉV Pont Felkészítő tanár 1. Köcski Roland 38 Törökné veres Andrea Miskolci Görög Katolikus Általános 2. Rem

Részletesebben

Sorrend Név Intézmény Hiba Idő

Sorrend Név Intézmény Hiba Idő A Palóc Társaság által meghirdetett, a révkomáromi Munka Utcai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskolában 2009. április 30-án megrendezett V. F e l v i d é k i O r s z á g o s R o v á s í r á s v e r s e n y

Részletesebben

Utolsó frissítés: 2015.06.10. 10:32. Fontos információk:

Utolsó frissítés: 2015.06.10. 10:32. Fontos információk: Utolsó frissítés: 2015.06.10. 10:32 Fontos információk: Az érettségi beosztás tájékoztató jellegű. Véglegessé a nyitó értekezlet után válik.!!! Vizsgára érkezés a feltüntetett időpont előtt: 1 ÓRÁVAL!!!

Részletesebben

DIÁKOLIMPIA 2014-2015 TANÉV - CSONGRÁD MEGYEI DÖNTŐ Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, 2015. február 11.

DIÁKOLIMPIA 2014-2015 TANÉV - CSONGRÁD MEGYEI DÖNTŐ Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, 2015. február 11. 1. KORCSOPORT DIÁKOLIMPIA 2014-2015 TANÉV - CSONGRÁD MEGYEI DÖNTŐ Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, 2015. február 11. JEGYZŐKÖNYV 50 fiú gyors 1 Kószó Martin 2006 Szeged Béke Utcai 36,87 2

Részletesebben

Egyéni végeredmény. Kéttusa Diákolimpia Tolna m-i Döntő - I. korcsoport - Leány. Paks / HUN Tolna Megyei Diáksport Tanács 2014.11.06.

Egyéni végeredmény. Kéttusa Diákolimpia Tolna m-i Döntő - I. korcsoport - Leány. Paks / HUN Tolna Megyei Diáksport Tanács 2014.11.06. Kéttusa Diákolimpia Tolna m-i Döntő - I. korcsoport - Leány 1 ZEMÁN Zóra Zoé Dombóvár, St 2006 262 (1) 0:41,18 450 (5) 02:00,00 712 2 SZALAY Zóra Dombóvár, St 2006 252 (2) 0:44,33 452 (4) 01:58,00 704

Részletesebben

2008/2009. Nagy Judit 9.helyezés Pénzes Dorottya 9.C Belényessy Viktória Kenguru Nemzetközi Matematika Verseny megyei 1.helyezés Németh László 10.

2008/2009. Nagy Judit 9.helyezés Pénzes Dorottya 9.C Belényessy Viktória Kenguru Nemzetközi Matematika Verseny megyei 1.helyezés Németh László 10. matematika Varga Tamás Országos Matematika Verseny megyei 4.helyezés Németh Rita 8.A Farkas István Matematika OKTV 2.fordulóba jutott Ambrits Dániel 12.A Kopik István Wischy Gergő 12.A Nagy Judit Arany

Részletesebben

7. Figedy János Ált. Isk. 7. EKF Gyakorló Általános Iskola. 8 Tinódi Sebestyén Tagiskola. 8. Balassi Bálint Általános Iskola

7. Figedy János Ált. Isk. 7. EKF Gyakorló Általános Iskola. 8 Tinódi Sebestyén Tagiskola. 8. Balassi Bálint Általános Iskola A kategória Csapatnév Csapattagok (évfolyam) címe Felkészítő tanárok Pontszám Helyezés Marczis Zentai 3325 Noszvaj, Triász Dósa Attila 7. Figedy János Ált. Isk. Ivády Tamásné 46 I. igen Bettina Márton

Részletesebben

A MOL BRINGATÚRA NYEREMÉNYJÁTÉK KISORSOLT NYERTESEI

A MOL BRINGATÚRA NYEREMÉNYJÁTÉK KISORSOLT NYERTESEI A MOL BRINGATÚRA NYEREMÉNYJÁTÉK KISORSOLT NYERTESEI Fodor Zoltán 2191 Bag Tóth Ilona 3467 Ároktő Pallósi József 7400 Kaposvár GoPro kamera nyertesek: Szigetvári Zoltán 1107 Budapest Gáspár Mátyás 8200

Részletesebben

Schneider Dávid felkészítő tanár: Kulcsárné Jordán Ildikó. Vágány Zoltán felkészítő tanár: Fenyvesi Mária

Schneider Dávid felkészítő tanár: Kulcsárné Jordán Ildikó. Vágány Zoltán felkészítő tanár: Fenyvesi Mária Iskola neve, címe Az 5. évfolyamra benevezett tanuló(k) neve, felkészítő tanárainak neve Schneider Dávid felkészítő tanár: Területi központ Területi döntő pontszáma Országos döntőre bejutottak (D=döntős,

Részletesebben