Leica DISTO. Precíz mérések Amire szüksége van.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Leica DISTO. Precíz mérések Amire szüksége van."

Átírás

1 Leica DISTO Precíz mérések Amire szüksége van.

2 Mérjen Leica DISTO -val Könnyen, gyorsan és pontosan! Gyors és hatékony Csak egy gombnyomás a mérés. Egyemberes mérés, mellyel időt és pénzt takaríthat meg. Pontos és megbízható Mérjen akár 200 méterig milliméter pontosan. Biztonság, modern megoldás Kerülje el a kényelmetlen és veszélyes mérési módszereket. Mérjen biztonságosan a Leica DISTO -val!

3 Melyik Leica DISTO a legmegfelelőbb Önnek? Távolság mérések Terület, térfogat és folyamatos mérés Távolságok, területek és térfogatok összeadása, kivonása Indirekt magasság és távolság mérés nehezen hozzáférhető helyeken Szoba méretek automatikus számítása, pl. fal vagy állmennyezet terület Dőlésérzékelő Horizontális távolságok mérése akadálytárgy esetén is lehetséges Világos körülmények között távoli célpontok mérése digitális Célkeresővel Homlokzatterület és tetődőlés mérése Indirekt magasságmérés reflektív pont nélkül BLUETOOTH adatátvitel DISTO D2 DISTO D3 (± 45 ) ( ± 45 ) (360 ) DISTO D5 DISTO D8 Különösen beltérre Bel- és kültérre

4 Leica DISTO D2 Tényleg ilyen kicsi? A világ legkisebb lézeres távolságmérője! Kicsi és kézreálló Az ergonomikus és kompakt kivitelezésnek és a puha gumírozott műszerköpenynek köszönhetően a Leica DISTO D2 biztosan kézben ül, és bármilyen zsebbe belefér. Világos kijelző Az eredmények egy 3-soros kijelzőn jelennek meg. A kivilágított kijelzőről könnyen leolvashatók az adatok még koromsötétben is. Ügyes és gyakorlatias Minimum / maximum mérések, folyamatos mérés, eredmények tárolása a hozzáadott funkciók sokkal könnyebbé teszik a munkát.

5 Gyors és könnyű Csupán egy gombnyomás, és a távolságot már meg is mértük! Mérés sarkoktól és élektől A kihajtható végdarabbal bármely mérési helyzetben kényelmesen mérhet. A kivilágítható kijelző sötétben is tisztán olvashatóvá teszi a mérési eredményeket. Előnyök Mérési tartomány m, pontosság ± 1.5 mm Gyorsbillentyűk Precíz, gyors és megbízható beltéri mérések Hasznos funkciók könnyű és gyors elérése 3-soros megvilágítható kijelző A mért értékek sötétben is leolvashatóak Multifunkcionális végdarab Mérés sarkoktól, szélektől Kitűző funkció Egyenlő távolságok kitűzése Időzítő funkció (önkioldó) Rázkódásmentes mérést tesz lehetővé Pythagorasz funkciók Indirekt magasság- és szélességmérés IP 54 Fröccs- és porálló

6 Leica DISTO D3 Ennyi mindenre képes? Precizitás gombnyomásra Ha szüksége van igazán pontos mérésekre: a Leica DISTO D3 pontossága ± 1.0 mm. Dőlésérzékelés A beépített dőlésérzékelő segítségével gyorsan meg tudjuk határozni a dőlést ± 45 -ig, illetve horizontális távolság számítása is lehetővé válik. Multifunkciós végdarab Sarkokból, nyílásokból, élekről célozza meg műszerével a kívánt célpontot: ezzel a végdarabbal Ön mindenféle mérési helyzetre felkészített. A műszer a végdarabot automatikusan észleli, segíti elkerülni a költséges mérési hibákat.

7 Automatikus kijelző megvilágítás: A mérések könnyen leolvashatók sötétben is. Távolságok és parciális távolságok mérése pillanatok alatt, hozzáférhetetlen helyeken is. Mérés ± 1.0 mm pontossággal: Precíz távolság gombnyomásra. Előnyök Mérési tartomány m, pontosság ± 1.0 mm Dőlésérzékelő Precíz, gyors és megbízható beltéri mérések Gombnyomásra szögmérés +/-45 tartományban Indirekt mérések a dőlésérzékelő segítségével Multifunkcionális végdarab automatikus érzékeléssel Pythagorasz funkciók Horizontális távolságok problémamentes mérése közeli akadály ellenére is Megbízható, bonyodalommentes mérés sarkoktól, élektől Indirekt magasság- és szélességmérés elérhetetlen pozíciókban Szoba funkció összegzése Teljes falpalást, fal és mennyezet területének számítása gombnyomásra Kitűző funkció Egyenlő vagy két különböző ismétlődő távolságok kitűzése Szoba szög kalkuláció Mindössze 3 mérésből meghatározható a két fal által bezárt szög. Ellenőrizze le vajon tényleg derékszöget zárnak-e be!

8 Leica DISTO D5 Kültéri célzás semmi probléma? VILÁGELSŐ: DIGITÁLIS CÉLKERESŐ 4x NAGYÍTÁSSAL! Meggyőző kültéri teljesítmény A beépített 4x nagyítású digitális Célkeresővel nagy távolságokra rendkívül könnyű a célzás. Akár tűző napsütésben is mérhetünk. Könnyű leolvasás Mérési eredmények és másodinformációk átfogó megjelenítése a nagy színes kijelzőn. A magas felbontás tiszta, éles képet biztosít a digitális Célkeresőnek. Beépített dőlésérzékelő A dőlésérzékelő használatával szintén mérhetünk indirekt távolságokat. Ferde távolságból vízszintes távolság redukálható, így a látószögben lévő akadálytárgy sem okozhat problémát.

9 Indirekt magasságmérés: A Pythagorasz funkcióval megállapíthatók az ablakmagasságok. A trapéz funkció egyszerű megoldást nyújt a tető dőlésének meghatározásához. Határozza meg a horizontális távolságot akadályok ellenére is. A dőlésérzékelő ezt lehetővé teszi. Előnyök Mérési tartomány 0.05 m m pontosság ± 1.0 mm Digitális Célkereső 4x nagyítással és nagy felbontású színes kijelzővel Power Range Technology Precíz, gyors és megbízható mérések Kényelmes mérése távoli objektumoknak, még erős napsütésben is Nagy távolságok mérése, 100 m-ig céltábla nélkül és 200 m-ig céltáblával Dőlésérzékelő Dőlésérzékelés ± 45 vertikális szögben gombnyomásra Horizontális távolságmérés dőlésérzékelő használatával Trapéz funkció Nem probléma távolságok meghatározása akadályok esetén sem Egyszerű és gyors mérése tető dőlésének és homlokzat területének Pythagorasz funkciók Indirekt magasság és szélességmérés hozzáférhetetlen helyeken Részletes kijelző További másodinformációk érhetők el gombnyomásra

10 Leica DISTO D8 Adatátvitel ennyire egyszerűen? Hibamentes adatátvitel Pocket PC-re és PC-re történő hibamentes adatátvitelt a Bluetooth technológia és a Leica DISTO Transfer szoftver biztosítja. Egyszerű módja az adatok Excel, Word, AutoCAD vagy más programokba történő továbbításának, majd feldolgozásának. Meggyőző kültéri teljesítmény Nagy távolságok könnyű és gyors mérése köszönhetően a 4X nagyítású digitális Célkeresőnek és a nagy felbontású kijelzőnek. 360 dőlésérzékelő A dőlésérzékelés és távolságmérés kombinációja lehetővé teszi olyan távolságok meghatározását is, ahol a hagyományos módszerek csődöt mondanak.

11 Bármilyen dőlésszög megállapítható egyszerűen a műszer felületre helyezésével. A beépített digitális Célkereső egyszerű és biztos megoldást nyújt nagy távolságra lévő tárgyak távolságának mérésében. A BLUETOOTH interfész gyors és hibamentes adatátvitelt tesz lehetővé. Előnyök Mérési tartomány 0.05 m m pontosság ± 1.0 mm BLUETOOTH Precíz, gyors és megbízható mérések Hibamentes és gyors adatátvitel Pocket PC-re vagy PC-re Leica DISTO Transfer szoftver tartozék Egyszerű adatátvitel további feldolgozás céljából Excel, Word, AutoCAD vagy más Windows-alapú programokba AutoCAD plug-in Megbízható rajzok készítése közvetlenül AutoCAD -ben 360 dőlésérzékelő Mérjen bármilyen szöget, akár függőlegest is Digitális Célkereső 4x nagyítással és nagy felbontású színes kijelzővel Távoli objektumok mérése, még erős napsütésben is Indirekt mérési funkciók dőlésérzékelővel Távolságok meghatározása nem reflektív célpontokra Magassági profil mérések Magassági és terepprofilok meghatározása

12 Ígéretünk Innováció, tradíció Több mint 15 évvel ezelőtt a Leica Geosystems fejlesztette ki a világpiacon forradalmian új első kézi lézertávmérőt. Azóta létrehoztuk a termelékenység valódi színvonalát a modern mérési módszerekben. Az innováció hagyománya, tisztelete és lendülete ösztönzi magasan motivált fejlesztőmérnökeink munkáját újabb és újabb ötletek megvalósításában. A vásárlónak fontos minőségi termékek születnek, melyeket a robosztusság, megbízhatóság és precízség jellemez. A Leica DISTO megkönnyíti a felhasználó mindennapi feladatait. Nagy távolságú mérések köszönhetően a Power Range Technology -nak a Leica Geosystems-től. Sound Laser Milliméter pontos mérések A lézer lehetővé teszi! Innováció a Leica Geosystems-től. A legmagasabb elvárások A Leica Geosystems célja az elégedett vásárló, az igények kielégítése és az elvárásoknak való megfelelés. Kiemelkedő minőséget kínálunk és képviselünk. Az ígérethez híven magasan képzett munkatársakat alkalmazunk, és a legjobb partnerekkel dolgozunk együtt. A termékek készítése során a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak megfelelő anyagokat használunk. A gyártás során történő folyamatos tesztelés biztosítja az állandó kiváló minőséget melyet robosztusság, megbízhatóság és precízség jellemez. A Leica DISTO megkönnyíti a felhasználó mindennapi feladatait.

13 Típusválaszték A Leica Geosystems által gyártott lézeres távolságmérők közül a felhasználó kiválaszthatja a feladataihoz leginkább illő modellt. A termékválasztékot bővíti különböző hasznos tartozékok kínálata, melyek segítségével a mérések még hatékonyabbak lehetnek. Természetesen ugyanazt a minőségi elvárást teljesítjük az összes többi termékünkre egyaránt. Leica DISTO TM Garancia és szolgáltatás Regisztrálja a műszert a oldalon a vásárlástól számított 8 héten belül, így a garanciaidő 3 évre változik. Ha a garancia ideje alatt meghibásodást észlelne, kérjük lépjen kapcsolatba hivatalos Leica Geosystems viszonteladójával, hogy a készüléket azonnal kicserélhessük, mert az idő pénz. Képviselet világszerte A Leica Geosystems globális, számos más márkát is képviselő viszonteladói hálózattal rendelkezik szerte Európában, Ázsiában és Amerikában. Mindenhol közel vagyunk Önhöz.

14 Leica DISTO tartozékok Hordtáska Rend. Sz Lézerszemüvegek Rend. Sz A kültérben is jól látható lézerpontért. Kézi tok Pocket PC-hez Rend. Sz Leica DISTO D8 használatakor a Pocket PC egyik karra rögzítését teszi lehetővé Leica TRI 100 állváyny Rend. Sz Finombeállítású profi állvány. Botra vagy állványra rögzíthető adapter Rend. Sz Ragasztható Céltábla (45 mm x 100 mm) Rend. Sz Élekre, szélekre való rögzítéshez Ragasztható Céltábla (197 mm x 274 mm) Rend. Sz Élekre, szélekre való rögzítéshez Céltábla (DIN A4) Rend. Sz Két különböző felület, ajánlott 50 m-től GLK 25 töltő újratölthető elemekkel Rend. Sz EU verzió Laser class II in accordance with FDA 21CFR Ch Laser class 2 in accordance with IEC and EN újratölthető elem Rend. Sz Az illusztrációk, leírások, technikai specifikációk előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. Magyarországon nyomtatva. Szerzői jog Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, 2009

15 Funkciók D2 D3 D5 D8 Minimum / maximum mérések Folyamatos mérés Összeadás / kivonás Terület / térfogat mérések Szoba dimenziók Indirekt mérések, Pythagorsz Horizontális távolság mérése akadály esetén Trapéz mérések Indirekt mérések dőlésérzékelővel Technikai Adatok D2 D3 D5 D8 Pontosság ± 1.5 mm ± 1.0 mm ± 1.0 mm ± 1.0 mm Hatótáv m m m m Power Range Technology Lézerpont átmérője adott távolságon mm-ben 10, 50, 100 m 6, 30, 60 mm 10, 50, 100 m 6, 30, 60 mm Dőlésérzékelő mérési tartománya Pontosság lézerponthoz Pontosság házhoz ± 45 ± 0.3 ± 0.3 ± 45 ± 0.3 ± /+ 0.2 ± 0.1 Dőlésérzékelő egységek 0.0, 0.0% 0.0, 0.00% mm/m, in/ft 0.0, 0.00% mm/m, in/ft 4X nagyítású digitális célkereső Konstans eltárolása Utolsó értékek visszahívása Önkioldó (időzítő) Kijelző megvilágítás Mértékegységek m, ft, in m, ft, in m, ft, in, yd m, ft, in, yd Igyenes szoftver Adatinterfész * BLUETOOTH (Osztály 2) Mérés egy elemkészlettel 5,000 mérésig 5,000 mérésig 5,000 mérésig 5,000 mérésig ** Multifunkcionális végdarab manuális automatikus automatikus automatikus Állványmenet műanyag fém fém Elemek Typ AAA 2x1.5V Typ AAA 2x1.5V Typ AA 2x1.5V Víz- és porállósági szabvány IP54 Typ AA 2x1.5V Méretek 111x42x23 mm 125x45x24 mm 143.5x55x30 mm 143.5x55x30 mm Súly elemekkel 90 g 110 g 195 g 205 g *) Pocket PC ajánlott rendszer követelmények honlapon **) BLUETOOTH módban

16 Sandra Köcher (Lakberendező) Lakberendezőként gyakran kell mérnem különböző méreteket, területeket. A Leica DISTO D3 gombnyomásra mindent precízen megold. Detlef Foht (Darukezelő) Gyakran szükséges terepen nagy távolságokat mérnem. A Leica DISTO D5 digitális célkeresője telitalálat. Wilfried Fink (Asztalos) Egy műszer, ami távolságot és dőlést is mér, robosztus, de a zsebemben is elfér. Egyszerűen zseniális! Kereskedő

Leica DISTO D5 Távolságok mérése

Leica DISTO D5 Távolságok mérése Leica DISTO D5 Távolságok mérése Leica DISTO D5 WORLD FIRST: DIGITAL POINTFINDER WITH 4x ZOOM! Elérhető ilyen távolság? A Leica DISTO D5 különösen a kültéri mérések megkönnyítését segíti számos új funkcióval

Részletesebben

Leica DISTO. Precíz mérések Amire szüksége van.

Leica DISTO. Precíz mérések Amire szüksége van. Precíz mérések Amire szüksége van. Mérjen Leica DISTO -val Könnyen, gyorsan és pontosan! Melyik Leica DISTO a legmegfelelőbb Önnek? DXT D2 D3a D3a BT D5 D8 Távolság mérések Terület, térfogat és folyamatos

Részletesebben

Leica Geosystems. Építőipari Viszonteladói Nap

Leica Geosystems. Építőipari Viszonteladói Nap Leica Geosystems Építőipari Viszonteladói Nap 13:30-14:00 Érkezés és vendégfogadás 14:00-14:45 Leica Disto - előnyök & értékek 14:45-14:55 Rövid szünet 14:55-15:40 Disto alkalmazások és csomagok 15:40-16:00

Részletesebben

Leica DISTO S910 Felmérés határok nélkül

Leica DISTO S910 Felmérés határok nélkül Leica DISTO S910 Felmérés határok nélkül Leica DISTO S910 Folder 833758 0315_hu_SVID allgemein_fvid 3 31.03.15 11:24 A világon először Mérés határok nélkül a P2P Technológiával Több mint 20 évvel ezelőtt

Részletesebben

Az ÚJ Leica DISTO X-range

Az ÚJ Leica DISTO X-range Az ÚJ Leica DISTO X-range 2 Leica DISTO X3 és X4 Robusztus kialakítás a nehéz körülményekre Víz és por ellen védett ház IP 65 szabvány 2m ütésálló Tömör gumi ház Mit jelent ez a felhasználónak? Strapabíró

Részletesebben

LEICA LINO Termék bemutató Március 26.

LEICA LINO Termék bemutató Március 26. 1 LEICA LINO Termék bemutató 2018. Március 26. Egy erőteljes új termékcsalád P5 L2 L2P5 L2G L2P5G 2 Lino speciális kialakítás Ütéscsillapító gumiborítás Többféle áramellátás Automatikus pulzáló mód detektorhoz

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

Leica DISTO TM D410 The original laser distance meter

Leica DISTO TM D410 The original laser distance meter Leica DISTO TM D410 The original laser distance meter Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele Igazán Bosch! A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele ÚJ! GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő és alkalmazás Okos megoldás átviteli feladatokhoz és a mérési eredmények dokumentálásához.

Részletesebben

Leica 3D Disto A valódi világ újrateremtése

Leica 3D Disto A valódi világ újrateremtése Leica 3D Disto A valódi világ újrateremtése Gyönyörűen termelékeny Az Ön új partnere a Hatékony szoba-felmérésben MÉRÉS három dimenzióban nagy pontossággal. RAUM: 90/0/0 VETÍTÉS pont a ponthoz. RÖGZÍTÉS

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5040 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Az elemek cseréje... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. A lézeres távolságmérő bekapcsolása...

Részletesebben

PREXISO LASER DISTANCE METER. Használati utasítás

PREXISO LASER DISTANCE METER. Használati utasítás PREXISO LASER DISTANCE METER Használati utasítás 1 2 3 7 6 4 5 Használati utasítás magyar A biztonsági előírások a mellékelt kiadványban találhatók. A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5100A Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. Alap műveletek... 3 6.

Részletesebben

Leica DISTO A világelső lézeres távolságmérő

Leica DISTO A világelső lézeres távolságmérő Leica DISTO A világelső lézeres távolságmérő Leica DISTO A mérés tradíciója, A mérés forradalma Több, mint 20 évvel ezelött a Leica Geosystems megalkotta az első kézi lézeres távolságmérőjét, amivel mint

Részletesebben

Leica DISTO A világelső lézeres távolságmérő

Leica DISTO A világelső lézeres távolságmérő Leica DISTO A világelső lézeres távolságmérő Leica DISTO A mérés tradíciója a mérés forradalma Több, mint 20 évvel ezelőtt a Leica Geosystems megalkotta az első kézi lézeres távolságmérőjét, amivel mint

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5060B Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. Alap műveletek... 3 6.

Részletesebben

GeoMax újratöltve. GIS Open Székesfehérvár 2014 GeoSite Kft Horváth Zsolt

GeoMax újratöltve. GIS Open Székesfehérvár 2014 GeoSite Kft Horváth Zsolt GeoMax újratöltve GIS Open Székesfehérvár 2014 GeoSite Kft Horváth Zsolt 1 2 www.geosite.hu 3 www.geosite.hu 4 Terméktámogatás GeoMax mérőállomások Zoom Pro család Zoom20Pro Zoom30Pro Zoom35Pro Zoom Pro

Részletesebben

2014.09.08 BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK

2014.09.08 BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK Keresőműszerek KERESŐMŰSZEREK 0601081100 GMS 100 Felderíthető anyagok: vastartalmú fémek, nemvasfémek, elektromos vezetékek Max felderítési mélység: 100 mm (vastartalmú fémek) Hang jelzés Méretek: 200

Részletesebben

Infra hőmérsékletmérő

Infra hőmérsékletmérő Infra hőmérsékletmérő testo 835 Gyors, pontos infrahőmérő az ipar számára Mérjen pontosan és biztonságosan még magas hőmérsékleten is A 4 pontos lézerjelölés - a mérési hibák elkerülése érdekében- megmutatja

Részletesebben

Leica DISTO TM X310 The original laser distance meter

Leica DISTO TM X310 The original laser distance meter Leica DISTO TM X30 The original laser distance meter Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

Piri Dávid. Mérőállomás célkövető üzemmódjának pontossági vizsgálata

Piri Dávid. Mérőállomás célkövető üzemmódjának pontossági vizsgálata Piri Dávid Mérőállomás célkövető üzemmódjának pontossági vizsgálata Feladat ismertetése Mozgásvizsgálat robot mérőállomásokkal Automatikus irányzás Célkövetés Pozíció folyamatos rögzítése Célkövető üzemmód

Részletesebben

DistanceCheck. Laser nm

DistanceCheck. Laser nm 44 Laser 645-655 nm Laser 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline 02 x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Olvassa el végig a kezelési útmutatót és a mellékelt Garanciális és egyéb útmutatások c. füzetet. Kövesse

Részletesebben

BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK Érv.:2015.03.02-től KERESŐMŰSZEREK

BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK Érv.:2015.03.02-től KERESŐMŰSZEREK KERESŐMŰSZEREK Keresőműszerek 0601081100 GMS 100 Felderíthető anyagok: vastartalmú fémek, nemvasfémek, elektromos vezetékek Max felderítési mélység: 100 mm (vastartalmú fémek) Hang jelzés Méretek: 200

Részletesebben

Leica DISTO TM D210 The original laser distance meter

Leica DISTO TM D210 The original laser distance meter Leica DISTO TM D0 The original laser distance meter Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Áttekintés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

Q2 forgólézer Cikkszám: R159. Használati útmutató

Q2 forgólézer Cikkszám: R159. Használati útmutató Q2 forgólézer Cikkszám: R159 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 9234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. LCD Kijelző... 3 5. Működési leírás... 3 6. Karbantartás...

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

M3 vonallézer Cikkszám: L245. Használati útmutató

M3 vonallézer Cikkszám: L245. Használati útmutató M3 vonallézer Cikkszám: L245 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE vonallézer látható lézersugarat bocsát ki a műszer több oldalán! Lézerosztály szerint a II. kategóriába tartozik:

Részletesebben

BOSCH ZÖLD ELEKTROMOS MÉRŐMŰSZEREK tól

BOSCH ZÖLD ELEKTROMOS MÉRŐMŰSZEREK tól Mérőműszerek 0603681020 PMD 10 Digitális kereső műszer Befogási mélység, acél, max.: 100 mm Befogási mélység vörösréz, max.: 80 mm vezetékek, max.: 50 mm Befogási mélység fában, max.: 25 mm Kalibrálás:

Részletesebben

Leica DISTOTMD510. X310 The original laser distance meter. The original laser distance meter

Leica DISTOTMD510. X310 The original laser distance meter. The original laser distance meter TM Leca DISTO Leca DISTOTMD510 X10 The orgnal laser dstance meter The orgnal laser dstance meter Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 Bevezetés - - -

Részletesebben

Legújabb technológiai fejlesztések a Leica Geosystems-től

Legújabb technológiai fejlesztések a Leica Geosystems-től Legújabb technológiai fejlesztések a Leica Geosystems-től 2018. március 13. GISopen 2018 Székesfehérvár Adatok távolból, geoinformatika közelről Zeke Zsolt Mérnök üzletkötő Leica újdonságok 2018 A világ

Részletesebben

Ultrahangos távolságmérő. Modell: JT-811. Használati útmutató

Ultrahangos távolságmérő. Modell: JT-811. Használati útmutató Ultrahangos távolságmérő Modell: JT-811 Használati útmutató I. Funkciók 1) A mérés angolszász/metrikus mértékegységekben 2) Lehetőség van a kezdeti mérési pont kiválasztására 3) Adatrögzítés/adatok előhívása

Részletesebben

R2 forgólézer Cikkszám: R131. Használati útmutató

R2 forgólézer Cikkszám: R131. Használati útmutató R2 forgólézer Cikkszám: R131 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Leica DISTO TM X310 The original laser distance meter

Leica DISTO TM X310 The original laser distance meter Leica DISTO TM X30 The original laser distance meter Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 9236C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

The original laser distance meter. The original laser distance meter

The original laser distance meter. The original laser distance meter Leca Leca DISTO DISTO TM TM D510 X310 The orgnal laser dstance meter The orgnal laser dstance meter Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 Bevezetés - -

Részletesebben

//LÉZERES MÉRÉS ÉS HELYMEGHATÁROZÁS

//LÉZERES MÉRÉS ÉS HELYMEGHATÁROZÁS //LÉZERES MÉRÉS ÉS HELYMEGHATÁROZÁS Pontosság. Újraértelmezve. www.einhell.hu Lézeres távolságmérő Digitális detektor Hasznos és megbízható segítőtárs gyors és pontos mérések elvégzéséhez. Vastartalmú

Részletesebben

Leica Rugby 880 és 870 A rézsű legmegbízhatóbb és legpontosabb mérése

Leica Rugby 880 és 870 A rézsű legmegbízhatóbb és legpontosabb mérése Leica Rugby 880 és 870 A rézsű legmegbízhatóbb és legpontosabb mérése Leica Rugby 880 és 870 A megfelelő lézer minden helyszíni alkalmazáshoz 7 4 8 1 2 1 Rézsű ellenőrzése Rézsűk egyszerű és megbízható

Részletesebben

Leica DISTO TM D110 The original laser distance meter

Leica DISTO TM D110 The original laser distance meter Leica DISTO TM D110 The original laser distance meter Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató Q1 forgólézer Cikkszám: R141 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Surveylab Ltd. Egy test, több lélek (ike300 GPS vevő)

Surveylab Ltd. Egy test, több lélek (ike300 GPS vevő) Surveylab Ltd iketm Egy test, több lélek (ike300 GPS vevő) Miből áll iketm? Lézeres távolságmérő Digitális kamera GPS Adatrögzítés Pocket PC 2003 operációs rendszerrel Elektronikus tájoló Dőlésérzékelő

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Stanley TLM165I 1

Tartalomjegyzék. Stanley TLM165I 1 Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Áttekintés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

Leica Dealer Day 2013 Hotel Ramada Rugby 800 sorozat

Leica Dealer Day 2013 Hotel Ramada Rugby 800 sorozat Leica Dealer Day 2013 Hotel Ramada Rugby 800 sorozat 2 Rugby 800 sorozat Termék Információ Mit képviselnek a Leica Geosystems lézerek? Alkalmazás Végrehajtása Megbízható precizitás Ügyfélközpontú sokoldalúság,

Részletesebben

DistanceMaster Compact Pro

DistanceMaster Compact Pro DistanceMaster Compact Pro HU Laser SPEED 360 ANGLE 02 DistanceMaster Compact Pro x y= m 2 y 03 ! Olvassa el alaposan a használati útmutatót és a mellékelt "Tudnivalók a garanciáról és tartozékokról" c.füzetet.

Részletesebben

Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok

Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok ELLENŐRZÖTT NÉMET MINŐSÉG Mikrométerek Felbontás: digitális 0.001 mm,

Részletesebben

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

automagic SP Automata vonal, derékszögrajzoló és pontlézer kezelési kézikönyv Használat előtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési kézikönyvet

automagic SP Automata vonal, derékszögrajzoló és pontlézer kezelési kézikönyv Használat előtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési kézikönyvet automagic SP Automata vonal, derékszögrajzoló és pontlézer kezelési kézikönyv Használat előtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési kézikönyvet Figyelmeztetés - Kérjük ne nézzen közvetlenül a lézerfénybe

Részletesebben

ELCOMÉTER 224 Felületi profil meghatározó műszer

ELCOMÉTER 224 Felületi profil meghatározó műszer ELCOMÉTER 224 Felületi profil meghatározó műszer Az ELCOMÉTER 224-es készülék a legújabb felületi profil-meghatározó mérési technológiát kínálja, úgy sima, mint görbült felületen történő profilméréshez.

Részletesebben

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK Pocket A "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagság mérő digitális mérő szondákkal

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó Az Ön versenyképessége érdekében készítettünk egy forradalmian új megoldást az építőipar számára Az új Spectra Precision Laser GL700 sorozatú lézeradót. A GL700 biztosítja

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS2208 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Leica Geosystem Hungary Kft. Építőipari árlista 2015

Leica Geosystem Hungary Kft. Építőipari árlista 2015 Lézeres Távolságmérők megnevezés 808088 Leica DISTO D110 34 900 762200 Leica DISTO D2 36 900 783648 Leica Disto D210 45 900 806656 Leica Disto D210 + Lino L2 vonallézer + TRI70 állvány kofferban 104 900

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS1203 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS1203 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Hordozható Infravörös Hőmérők

Hordozható Infravörös Hőmérők Hordozható Infravörös Hőmérők MicroRay PRO - Alacsony költségű infra hőmérő otthoni vagy ipari használatra A Eurotron gyártmányú MicroRay PRO infravörös hőmérő az ideális eszköz arra, hogy ellenőrizze

Részletesebben

Színes kültéri. Reklámtábla installáció

Színes kültéri. Reklámtábla installáció Színes kültéri LED Reklámtábla installáció JU-JO Engineering Bt LED Specialista www.illur.hu Email: illur@illur.hu Tartalom Áttekintés Technikai leírás Tulajdonságok Rendszer csatlakozások Szerkezeti rajz

Részletesebben

TruPulse TM 360/360B. Felhasználói kézikönyv

TruPulse TM 360/360B. Felhasználói kézikönyv TruPulse TM 360/360B Felhasználói kézikönyv Tartalom TruPulse TM 360/360B... 1 Felhasználói kézikönyv... 1 Bemutatkozás... 3 Kezelőszervek... 3 Mérési metódusok... 4 A TruPulse kicsomagolása... 4 Mérési

Részletesebben

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató

INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520. Használati útmutató INFRA HŐMÉRŐ (PIROMÉTER) AX-6520 Használati útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonsági szabályok... 3 2. Megjegyzések... 3 3. A mérőműszer leírása... 3 4. LCD kijelző leírása... 4 5. Mérési mód...4 6. A pirométer

Részletesebben

Leica DISTO. Leica DISTO. Precise measurements. Exactly what you need. Precíz mérések. Amire szüksége van.

Leica DISTO. Leica DISTO. Precise measurements. Exactly what you need. Precíz mérések. Amire szüksége van. Leica DISTO Leica DISTO Precise measurements Precíz mérések Exactly what you need. Amire szüksége van. Mérjen Measuring the Leica DISTO -val Könnyen, Simple, quick gyorsan and és accurate! pontosan! Melyik

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

2x AAA. Kezdő lépések: Elem

2x AAA. Kezdő lépések: Elem 2x AAA Kezdő lépések: Elem Kezdő lépések: Összeszerelés Lézerkimenet Elem állapota: Műveletek: Bevezetés A termék első használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat és a használati útmutatót.

Részletesebben

Leica DISTO TM D1 The original laser distance meter

Leica DISTO TM D1 The original laser distance meter Leica DISTO TM D1 The original laser distance meter Áttekintés 2 Műszaki adatok 3 A műszer beállítása 5 Műveletek 11 Üzenetkódok 14 Karbantartás 15 Garancia 16 Biztonsági előírások 17 Leica DISTO D1 1

Részletesebben

WiFi-s adatgyűjtő rendszer

WiFi-s adatgyűjtő rendszer WiFi-s adatgyűjtő rendszer Saveris 2 hőmérséklet és páratartalom felügyelet újragondolva Adatátvitel WiFi-n keresztül Minden mért adat elérhető bármikor, bárhol, bármilyen készülékről C %rh Riasztás határérték

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Túl szűk vagy éppen túl tágas terek 3D-szkennelése a Geodézia Zrt.-nél Stenzel Sándor - Geodézia Zrt. MFTTT 31. Vándorgyűlés, Szekszárd

Túl szűk vagy éppen túl tágas terek 3D-szkennelése a Geodézia Zrt.-nél Stenzel Sándor - Geodézia Zrt. MFTTT 31. Vándorgyűlés, Szekszárd Túl szűk vagy éppen túl tágas terek 3D-szkennelése a Geodézia Zrt.-nél Stenzel Sándor - Geodézia Zrt. MFTTT 31. Vándorgyűlés, Szekszárd 3D-szkennelés könnyedén Conti-kápolna (Bp. X.) Megyaszói Ref. Templom

Részletesebben

Leica DISTO TM D2 The original laser distance meter

Leica DISTO TM D2 The original laser distance meter Leica DISTO TM D2 The original laser distance meter Áttekintés 2 Műszaki adatok 3 A műszer beállítása 5 Műveletek 14 Üzenetkódok 26 Karbantartás 27 Garancia 28 Biztonsági előírások 29 Leica DISTO D2 1

Részletesebben

Leica Geosystems. Építőipari Viszonteladói Nap

Leica Geosystems. Építőipari Viszonteladói Nap Leica Geosystems Építőipari Viszonteladói Nap - 2015 Leica Geosystems Építőipari Viszonteladói Nap - 2015 Leica Rugby 880 és 870 dönthető lézerek Technikai és eladási információk Tartalom Bevezetés 1.

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

Műszaki adatok: MultiLine Multi 3630 IDS Multi 3620 IDS Multi 3510 IDS Paraméter Rendelési információk: ph, mv, O 2 (elítettség, koncentráció, parciális nyomás, BOI), vezetőképesség (Fajlagos ellenállás,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Stanley TLM99 1

Tartalomjegyzék. Stanley TLM99 1 Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Áttekintés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

LASER The Smart Choice for Professional Contractors

LASER The Smart Choice for Professional Contractors LASER The Smart Choice for Professional Contractors 862 PROLASER CROSS LINE LASER Beltéri piros keresztlézer Mágnes Akasztó Tépőzár helye V-barázda Mágnes Elemtartó rész fedele 1/4" állvány csatlakozó

Részletesebben

Digitális hőmérő Modell DM-300

Digitális hőmérő Modell DM-300 Digitális hőmérő Modell DM-300 Használati útmutató Ennek a használati útmutatónak a másolásához, terjesztéséhez, a Transfer Multisort Elektronik cég írásbeli hozzájárulása szükséges. Bevezetés Ez a készülék

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE Q3 forgólézer fénysugara állítható. Kültéri használat esetén használja II. lézerosztályban. Beltéri használat

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4500 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4500 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4500 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ A GD4500 2D szkennerek a Datalogic Gryphon sorozat legújabb tagjai Nagy felbontású 1 megapixeles kamera, amely gyorsan rögzíti - még a sérült vagy

Részletesebben

HEDUE automata forgólézerek Q2, R1, R2, S2, S3. Cikkszám: R159, R157, R171, R183, R186, R188. Használati útmutató

HEDUE automata forgólézerek Q2, R1, R2, S2, S3. Cikkszám: R159, R157, R171, R183, R186, R188. Használati útmutató HEDUE automata forgólézerek,,,, Cikkszám: 59, 57, 71, 83, 86, 88 Használati útmutató V2 Lézersugár >1/4s Kérjük ne nézzen közvetlen a lézersugárba, még optikai eszközökkel sem! Minden HEDUE forgólézer

Részletesebben

GeoDist 40 Lézeres távolságmérő Importáló neve, címe: Diatech Kft Budapest, Zay u. 1-3.

GeoDist 40 Lézeres távolságmérő Importáló neve, címe: Diatech Kft Budapest, Zay u. 1-3. Jótállási jegy Az GeoDist 40 típusú.... gyártási számú termékre a vásárlás (üzembe helyezés) napjától számított 24 hónapig terjedő jótállást vállalunk. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kalibrálás - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -15 Hajlásérzékelő kalibrálása (Hajláskalibrálás) - - - - - -15

Tartalomjegyzék. Kalibrálás - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -15 Hajlásérzékelő kalibrálása (Hajláskalibrálás) - - - - - -15 Tartalomjegyzék A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Áttekintés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Heron HD3430 vonalkód olvasó A Datalogic Heron HD3430 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv 5040H,5060H,5080H,5100H. Lézeres távolságmérő

Felhasználói Kézikönyv 5040H,5060H,5080H,5100H. Lézeres távolságmérő Felhasználói Kézikönyv 5040H,5060H,5080H,5100H Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK I. Biztonsági figyelmeztetések...1 II. Működési leírás...2 II-1 Kezelőszervek...2 II-2 LCD kijelző részei...2 II-3 Beállítás

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9 Niko érintőképernyő 1. Általános leírás A Nikobus érintőképernyő segítségével könnyen kezelhetővé válik a telepített épületautomatizálási rendszer. A képernyő könnyen felszerelhető a falra, csak 1 szerelő

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2208 vonalkód olvasó A Zebra DS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Makita LD050P 1

Tartalomjegyzék. Makita LD050P 1 Tartalomjegyzék HU A műszer beállítása - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Bevezetés - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Áttekintés - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Részletesebben

A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL. Projektazonosító: GOP-2.1.

A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL. Projektazonosító: GOP-2.1. A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL Projektazonosító: GOP-2.1.1-09/A-2009-2507 FOTÓDOKUMENTÁCIÓ A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT.

Részletesebben

TESA HITS. Nagypontosságú és kiváló minőségű mérőeszközök a legjobb árakon. HexagonMI.com TESAtechnology.com

TESA HITS. Nagypontosságú és kiváló minőségű mérőeszközök a legjobb árakon. HexagonMI.com TESAtechnology.com TESA HITS Verzió HU EUR Nagypontosságú és kiváló minőségű mérőeszközök a legjobb akon Érvényes 30.06.2019 - Az ak ÁFA nélkül értendők HexagonMI.com TESAtechnology.com 79 125 00530094 00530319 TESA TWIN-CAL

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan I QD2100 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan I QD2100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

MFT 1835 multifunkciós ÉV-vizsgáló

MFT 1835 multifunkciós ÉV-vizsgáló MFT 1835 multifunkciós ÉV-vizsgáló Megger MFT1835 multifunkciós készülék (ÉV-vizsgáló) Eredeti ár: 416.000 Ft + ÁFA Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a készülékkel kapcsolatban, kérjük keressen

Részletesebben

Bosch méréstechnika. 2012-es termékprogram. Mérés

Bosch méréstechnika. 2012-es termékprogram. Mérés Bosch méréstechnika 2012-es termékprogram Mérés Szintezés Helymeghatározás 2 Digitális mérőműszerek Áttekintés Digitális mérőműszerek az új mérce Mindegy, hogy mérni szeretne, szintezni vagy helymeghatározást

Részletesebben