ATMOS C 11 Systema Szakértők által fejlesztve: Az új generációs F-O-G-i kezelőegység Jobb munka hatékonysággal

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ATMOS C 11 Systema Szakértők által fejlesztve: Az új generációs F-O-G-i kezelőegység Jobb munka hatékonysággal"

Átírás

1 ATMOS C 11 Systema Szakértők által fejlesztve: Az új generációs F-O-G-i kezelőegység Jobb munka hatékonysággal MedizinTechnik F-O-G HNO

2 2 // ATMOS C Systema ATMOS Kifejezetten Önnek, a F-O-G-i kezelő

3 ATMOS C 11 Systema // 3 teljesen újra terveztük egységünket! A magas színvonalú, teljesen felszerelt F-O-G-i kezelőegységek területén vezető szakértőként világszerte értékesítjük minőségi termékeinket, pontosabb képet szerezve eközben a fül-orr-gégész orvosok igényeiről. Ezen tapasztalatok és tudás alapján fejlesztettük ki az új ATMOS C 11 Systema-t. Az apró óriás kis területen, hatalmas lehetőségek Kezdésnek vásárolhat egy kicsi és olcsó rendszert, amit igényei szerint a későbbiekben bővíthet. Az ATMOS C 11 Systema a legjobb minőségű anyagokból (pl. a fémváz), a legújabb technológiával (LED fényforrás) és kifinomult, átgondolt higiéniás megoldásokkal (különálló, autoklávozható fülmosó modul) készült.

4 Teljes kiépítés... Optimális hely kihasználás ATMOS C 11 Systema 1 // Mikroszkóp A kezelőegység és a mikroszkóp mobilitása lehetővé teszi, hogy könnyen áthelyezhetőek legyenek, és ezáltal különböző helyszíneken különböző feladatokat láthassanak el. Stabil, vibrációmentes felfüggesztés. 2 // Eszközkezelés Az eszközei könnyen és kényelmesen elérhetőek lesznek az akár kétszintesre is bővíthető tárolónak köszönhetően, amit használaton kívül egy plexiborító véd. További tárolási lehetőségeket jelentenek a beépített fiókok. Lehetősége van készülék felett további tároló felület kialakítására vagy a monitor rögzítésére. 3 // Fülmosás A fülmosó modul lehetővé teszi a meleg vizes (37C ) fülmosást a sűrített levegő segítségével. Ez a vízhálózattól független rendszer, amely kifogástalan higiéniát biztosít. 4 // Sűrítettlevegő modul és gyógyszerporlasztó A sűrítettlevegő modul csatlakoztatható a fülmosáshoz használt meleg vizes palackokhoz és a gyógyszerporlasztáshoz használt üvegekhez is.

5 ATMOS C 11 Systema // 5 5 // Automatakapcsolós fejlámpa akasztó A fejlámpa világítása automatikusan be- illetve kikapcsol az akasztóról történő levételkor illetve visszahelyezéskor. 6 // Tükör gyorsmelegítő Egy gomb lenyomásával gyorsan és kényelmesen melegítheti fel akár vizsgálat közben is a tükröket és az eszközöket, biztosítva ezzel a tiszta látást, a páramentes vizsgálatot. Automata kikapcsolással van ellátva. 7 // Endoszkóp menedzsment A merev és flexibilis endoszkópokat biztonságosan tárolhatja, és gyorsan hozzájuk férhet, ha szüksége van rájuk. Az endoszkóp menedzsmentnek köszönhetően külön tárolhatja a tiszta és a használt optikákat. 8 // Hozzáépíthető asztalfelület Szüksége van egy asztalra vagy további helyre az asztali készülékeknek? Az ATMOS C 11 Systema-hoz hozzá építhet egy asztalt, amin az adminisztrációját is elvégezheti. 9 // LED Light Cube / LED fényforrás LED a jövő fényforrása Mi már LED-et használunk a készülékeinkben. Karbantartás és zajmentes. A LED fény nem generál hőt, ami veszélyes lehetne a páciensre. 10 // Használteszköz ledobó A használt műszereket könnyen elhelyezheti a használteszköz áztató fiókban, így esztétikusan gondoskodhat ezek higiénikus tárolásáról.

6 Alapkészülék... Amikor a kevesebb több ATMOS C 11 Systema 1 // Fémszerkezet, PU borítások és tároló felületek Az ATMOS C 11 Systema fém szekrénye erős és korrózióálló. Mind a fém mind a PU munkafelületek simák, könnyen tisztíthatóak és ellenállóak a fertőtlenítőkkel szemben. 2 // Fülmosó palack és porlasztóüveg tároló Közvetlenül a munkafelületbe lett integrálva a két fülmosópalack tároló és a három porlasztóüveg tároló. 3 // Markolat- és csőtartó Optimalizálja a munkamenetet a szívócső- és a sűrített levegő markolat tartójába épített fénysorompó, ami automatikusan be- és kikapcsolja a használni kívánt eszközt a tartóból történő kivételkor és visszahelyezéskor. 4 // Fiókok Egy nagy és két kicsi fiók áll rendelkezésre az eszközök és fogyóanyagok tárolására. A fiókoknak köszönhetően könnyen elérheti, amire szüksége van, és rendezett marad a munkaterület is. 5 // Mobilitás Használja az ATMOS C 11 Systema-t bárhol bármikor! A négy simán futó és rögzíthető kerék segítségével könnyen áthelyezheti a kezelőegységet.

7 ATMOS C 11 Systema // 7 6 // Eszközmenedzsment A munkafelületen elhelyezett eszközök és endoszkópok könnyen elérhetőek. 7 // LED áramforrás A LED fényforráshoz csatlakoztathatjuk az ATMOS HL 21 LED fejlámpát és az LS 21 LED marokfényforrást. A marokfényforrás tartójába automata kapcsoló van beépítve. 8 // Endoszkóp tartók Az ergonomikus elrendezésnek köszönhetően könnyen elválaszthatja a tiszta és a használt endoszkópokat. 9 // Erőteljes szívó Az ATMOS szívói híresek a magas színvonalukról és a nagy teljesítményükről. Az ATMOS C 11 Systema szívóját kifejezetten fül-orr-gégészeknek tervezték, a szívócső tartartóból való kiemelésekor automatikusan beindul a szívás. 10 // Váladéktartály DDS rendszer Egyaránt használható többször használatos (DDS Direct Docking System) és egyszer használatos tartállyal is.

8 8 // ATMOS Alapkészülék C 11 Systema Alapkészülék Alapkészülék ülő Alapkészülék álló Az ATMOS C 11 Systema fül-orr-gégészeti kezelőegység erős, tartós, korrózióálló fémből készült. A gondos tervezésnek és a fém illetve PU anyagoknak köszönhetően sima könnyen tisztítható a felülete, ami ellenáll a nagy igénybevételnek és a fertőtlenítőszereknek. A felső nagy munkafelületen elfér négy nagy eszköztartó tálca (284 x 184 mm). Ez alatt található egy kisebb és több nagy fiók az eszközök és fogyóanyagok tárolására. Az alapkészülék három tiszta és három használt endoszkóp tárolására ad opcionális lehetőséget. A szívóegység csendes, felhasználóbarát, és automatikusan bekapcsol. Ön döntheti el, hogy egyszer vagy többször használatos váladéktartályt szeretne használni, melyhez könnyen hozzáférhet a gép elején. A kezelőegység 2 LED fényforrás csatlakozóval van ellátva, melyekhez az ATMOS LED fejlámpa és az ATMOS LED marokfényforrás csatlakoztathatóak és automatikusan aktiválhatóak. Továbbá lehetséges 3 gyógyszerporlasztó üveg és 2 fülmosó palack tárolása is. Nagy fiók (600 x 120 mm) 2x 3x Méretek 840 x 960 x 535 mm 960 x 960 x 535 mm Kis fiók (314 x 148 mm) Használteszköz ledobó Kihúzható tartó váladéktartályhoz Szívóegység LED fényforrás Cső- és markolattartó Endoszkóp tartók helye Gyógyszerporlasztók helye 1x opcionális 2x Kérjük, vegye figyelembe, hogy a váladéktartály és annak részei nem képezik a szállítmány részét!

9 Opciók ATMOS és C kiegészítők 11 Systema // 9 Opciók és kiegészítők Szívórendszer, váladékgyűjtő Egy tartályos váladékgyűjtő rendszer 1,5 literes DDS tartállyal Tartó két DDS váladékgyűjtő tartályhoz (átkapcsolható) - tartályok maximum térfogata 6l, kapcsolóval könnyen váltható - szállítmány tartalma: 1 x 3 l váladékgyűjtő tartály és 1 x 1,5 l tartály ATMOS DDS Váladéktartály, Polysulfon kék, 1,5 l ATMOS DDS Váladéktartály, Polysulfon kék, 3 l Egyszer használatos Receptal váladékgyűjtő rendszer. A külső merev tartályba helyezhető 1 l-es egyszer használatos Receptal gyűjtőzsákkal.szállítmány tartalma: 1*Receptal tartály és 1*Receptal gyűjtőzsák 1 l Receptal külső tartály 1 l Receptal gyűjtőzsák 1 l, 50 db, nem autoklávozható Egyszer használatos Serres váladékgyűjtő rendszer. A külső merev tartályba helyezhető 1 l-es egyszer használatos Serres gyűjtőzsákkal. Szállítmány tartalma: 1*Serres tartály és 1*Serres gyűjtőzsák 1 l Serres külső tartály 1 l Serres gyűjtőzsák 1 l, 36 db, nem autoklávozható Egyszer használatos Medi-Vac váladékgyűjtő rendszer.a külső merev tartályba helyezhető 1 l-es egyszer használatos Medi-Vac gyűjtőzsákkal.szállítmány tartalma: 1*Medi-Vac külső tartály és 1*Medi-Vac gyűjtőzsák 1 l Medi-Vac külső tartály 1 l Medi-Vac gyűjtőzsák 1 l, 50 db, nem autoklávozható Egyszer használatos Bemins váladékgyűjtő rendszer Sűrítettlevegő modult Sűrítettlevegő modul (beépített sűrítettlevegő rendszer max. 2,2 bar nyomás 18 liter / perc áramlás) A markolat és a gyógyszerporlasztó üvegek külön rendelendőek. Sűrítettlevegő pisztoly (szükséges hozzá: modul), gerader Anschluss Sűrítettlevegő pisztoly levegőszeleppel (szükséges hozzá: modul, gerader Anschluss Gyógyszerporlasztók Gyógyszerporlasztó, egyenes Gyógyszerporlasztó, olajos gyógyszerhez Gyógyszerporlasztó, porfújáshoz Tartaléküveg gyógyszerporlasztóhoz

10 10 // ATMOS Opciók és C 11 kiegészítők Systema Opciók és kiegészítők Gyógyszerporlasztók Fúvókacső a gyógyszerporlasztóhoz, egyenes Kettős fúvókacső olajos porlasztóhoz Tartalék szívócső a gyógyszerporlasztó üveghez (10 db / csomag) Fülmosás Sűrítettlevegős 37 C-os fülmosó berendezés, kettős fülöblítőtartály-melegítővel Tartozékok: 2 db öblítőtartály 250 ml ( ), fülmosó fúvókával 80 mm ( ), fúvókacsúcs, 30 darab ( ), műanyag fröcskölésvédő ( ), O-gyűrű a fröcskölésvédőhöz ( ) Szükséges rendszerek: Sűrítettlevegő modul ( ) Sűrítettlevegő pisztoly levegőszeleppel ( ) Fülöblítő tölcsér, Eszközkezelés Használteszköz áztató A fiók előlapján vágott nyíláson keresztül az áztatófolyadékkal töltött műanyagkádba helyezhetőek a használt műszerek. A készülék keskeny fiókjának helyén kerül kialakításra Műszertartó, lehajtható plexiborítással, a készülék tetején kialakított tálcatartóba illesztve Műszertartó, lehajtható plexiborítással, kétszintes, hat nagy tálca számára hely. Melamin műszertálca, kicsi Melamin műszertálca, nagy Alumínium-eloxált műszertálca, 184*142 mm Alumínium-eloxált műszertálca, 284*184 mm Rozsdamentes acél műszertálca, 180*140 mm Rozsdamentes acél műszertálca, 280*180 mm Elektromos gyorsmelegítő, tükör és műszermelegítésre

11 Opciók ATMOS és C kiegészítők 11 Systema // 11 Opciók és kiegészítők Eszközkezelés Fogazott műszertartó, kicsi Fogazott műszertartó, nagy Tartó a fültölcsérekhez, Politzer olivához (a kisméretű tálcához) Bővítési lehetőségek Lakkozott tartópolc (kicsi), 650*300 mm, mélysége 515 mm Lakkozott tartópolc (nagy), 650*300 mm, mélysége 515 mm Készülék oldalához kapcsolható kiegészítő felület (ülő), 765*1100*490 mm Készülék oldalához kapcsolható kiegészítő felület (álló), 885*1100*490 mm Készülék oldalához kapcsolható kiegészítő felület kanyarulattal, (ülő), 765*975*860 mm Készülék oldalához kapcsolható kiegészítő felület kanyarulattal, (álló), 885*975*860 mm Kiegészítő szekrény, a tárolóhely megnöveléséhez (ülő), 765*430*490 mm munkafelülettel, 5 fiókkal Kiegészítő szekrény, a tárhely megnöveléséhez (álló), 885*430*490mm munkafelülettel, 6 fiókkal Kiegészítő szekrény, a tárolóhely megnöveléséhez (ülő), hajlított munkafelülettel, 5 fiókkal Kiegészítő szekrény, a tárhely megnöveléséhez (álló), hajlított munkafelülettel, 6 fiókkal Gördíthetőség (kerék készlet az ATMOS C 11 Systema-hoz)(asztal kiegészítővel nem alkalmazható) Képmegjelenítés 2 csatornás melegfehér fényű LED fényforrás, fénykábel csatlakozással, STORZ adapterrel, (a többi adapter külön megrendelhető), LED Light Cube automatikus fényszabályzás fényerő klux, ez egyenértékű egy 250 W-os halogén, vagy 50 W-os Xenon fényforrás fényével, élettartam kb. 50,000 üzemóra

12 12 // ATMOS Opciók és C 11 kiegészítők Systema Opciók és kiegészítők Light Cube LED hidegfényforrás, beépített 1 csatornás melegfehér fényű LED fényforrás, fénykábel csatlakozással, STORZ adapterrel, (a többi adapter külön megrendelhető), automatikus fényszabályzás, fényerő min. 100 klux, ez egyenértékű egy 150 W-os halogén fényforrás fényével, színhőmérséklet 5600 K, élettartam kb üzemóra Fejlámpák és marokfényforrás Homloklámpa akasztó automatikus kapcsolás funkcióval, a munkafelület felett, LED homloklámpához (szükséges a beépített csatlakozó LED-homloklámpa ATMOS HL 21 LED - hosszú életű fényforrás, nagyteljesítményű LED-el óra élettartam - folyamatosan fokuszálható lencsével - 1,8 m hosszú kábel az áramellátó modulhoz Száloptikás homloklámpa Binner-féle, 2,2 m-es fénykábellel, Storz könyökcsatlakozóval, fejpánttal Binner-féle homloklámpa fejkoronapánt nélkül LS 21 LED- fényforrás, für ATMOS C 11 Systema közvetlen endoszkópra csatlakoztatható gyorscsatlakozós adapterrel, nagyteljesítményű fehérfényű LED, 2 Watt / 175 Lumen / lux, színhőmérséklet 6000 K LS 21 LED- fényforrás, melegfehér für ATMOS C 11 Systema mint a fenti lux, / 120 Lumen fényintenzitással Adapterek ATMOS / Storz adapter Olympus adapter Pentax adapter Wolf adapter ACMI adapter

13 Opciók ATMOS és C kiegészítők 11 Systema // 13 Opciók és kiegészítők Endoszkópok Laryngoszkópok, autoklávozhatóak, fénykábel csatlakozóval, fénykábel nélkül ATMOS Laryngoszkóp, 70, 10 mm, munkahossz 176 mm ATMOS Laryngoszkóp, 90, 11 mm, munkahossz 174 mm ATMOS Laryngoszkóp, 70, 8 mm, munkahossz 166 mm ATMOS Tele-Lupen Laryngoszkóp, 70, 10 mm, munkahossz 147,5 mm, elmeríthető ATMOS Tele-Lupen Laryngoszkóp, 90, 11 mm, munkahossz 145 mm, elmeríthető Fülendoszkópok, autoklávozhatók ATMOS 0 -os széles látószögű optika, 4 mm átmérő, 50 mm hosszú ATMOS 30 -os széles látószögű optika, 4 mm átmérő, 50 mm hosszú ATMOS 0 -os széles látószögű optika, 2,7 mm átmérő, 50 mm hosszú elmeríthető, adapter fülspekulumhoz Orrendoszkópok ATMOS 4 mm-es, széles látószögű optika, 0 -os, 175 mm hosszú ATMOS 4 mm-es, széles látószögű optika, 30 -os, 175 mm hosszú ATMOS 4 mm-es, széles látószögű optika, 45 -os, 175 mm hosszú ATMOS 4 mm-es, széles látószögű optika, 70 -os, 175 mm hosszú ATMOS 0 -os széles látószögű optika, 2,7 mm átmérő, 110 mm hosszú ATMOS 30 -os széles látószögű optika, 2,7 mm átmérő, 110 mm hosszú Flexibilis endoszkópok ATMOS nagyfelbontású Naso-Pharyngoszkóp, ,2 mm átmérőjű, fénykábel, nélküli, használati hossz: 300 mm, nézőirány: 0, látómező: 80, mélyszélesség: 5 mm -, hajlíthatóság: 140 / 140, tömítettségvizsgálóval, alumínium kofferben ATMOS Scope Chip-kamerás naso-pharyngo-laryngoszkóp -integrált nagyteljesítményű LED fényforrással, - pisztoly formájú markolat - mágneses mikrofon stroboszkópiához Vezérlőegység monitor és számítógép kimenettel. Összeköttetési lehetőség ATMOS Cam, Strobo 21 LED készülékkel és/vagy MedDoc programmal, Vezérlőegység mérete: 243*65,5*229,5 mm 230 V 50 Hz, max 30 VA Kimenetek: 2*Kompozit Videó (FBAS) NTSC/PAL, USB, Interfész Strobo LED 21 készülékhez. Naso-Pharyngoszkóp adatai: átmérő 3,8mm, használati hossz 300 mm, nézőirány: 0, látómező: 120, fókuszmélység: 6-60 mm, hajlíthatóság: 160 /

14 14 // ATMOS Opciók és C 11 kiegészítők Systema Opciók és kiegészítők Fénykábel Nagyteljesítményű fénykábel 4,8 mm átmérő, 1800 mm hosszú Fényvezető kábel 3,5 mm átmérő, 1700 mm hosszú, Storz csatlakozós Fényvezető kábel 3,5 mm átmérő, 1800 mm hosszú, Storz könyökcsatlakozós Endoszkóp management 1 csatornás endoszkóp fogadás merev optikához Biztonságos és gyors endoszkóp tárolás (max. 190 mm hosszú endoszkóphoz), részei: fémtubus (átmérő 18 mm) az endoszkóp száraz tárolására, - 1 műanyagtubus (átmérő 35 mm) áztatásra, fertőtlenítésre 1 csatornás endoszkóp fogadás max. 500 mm hosszú flexibilis endoszkóphoz csatornás endoszkóp fogadás ATMOS Scopehoz Mikroszkóposzlop és monitor Monitortartó a kezelőegységhez Monitortartó a kezelőegységhez, oldalsó beépítéssel Mikroszkóptartó oszlop ATMOS C 11-hez Monitortartó, a mikroszkóposzlopra szerelt Video- / PC-Monitor orvosi célra

15 ATMOS ATMOS Vizsgálószékek C 11 Systema // 15 Vizsgáló és orvosi székek Vizsgáló és orvosi székek ATMOS Chair 21 P hidraulikus páciensszék fejtámlával ergonomikus kartámasszal, mechanikus magasságállítás (46-66cm) A szék folyamatosan körbeforgatható, vagy rögzíthető tetszőlegesen Elérhető színkombinációk: Középszürke - galambszürke Fehér - galambszürke ATMOS Chair 31 P elektromos magasságállítású (51-71 cm) páciensszék fejtámlával, ergonomikus kartámasszal, A szék folyamatosan körbeforgatható, vagy rögzithető tetszőlegesen. Elérhető színkombinációk: Középszürke - galambszürke Fehér - galambszürke ATMOS Chair 21 D orvosi munkaszék Gázrugós magasság állítás (46-62 cm), a háttámasz magassága állítható. 33 cm átmérőjű ülőfelülettel, 5 keréken gördülő. Elérhető színkombinációk: Középszürke - galambszürke Fehér - galambszürke ATMOS Chair M 2 Páciensszék Elektromos magasságállítás lábkapcsolóval (56,5-76,5 cm) Teljese vízszintesre dönthető háttámla. Elérhető színek: Oceán kék Zafírkék Középszürke Türkiz Fehér ATMOS Chair 51 D orvosi munkaszék, Gázrugós magasság állítás (54-72 c) a hát- és a kartámasz magassága állítható.. 40 cm átmérőjű ülőfelülettel, 5 dupla felületű keréken gördülő. Elérhető színek: Oceán kék Zafírkék Középszürke Türkiz Fehér Fekete További információkért hívja a +1/ számot vagy írjon az atmosmed@atmosmed.hu ra!

16 Az ATMOS-ra számíthatnak az orvosok és a betegek világszerte MedizinTechnik Az Ön számára is van olyan összeállításunk, ami minden igényét kielégíti! Ne késlekedjen, keressen fel minket! Örömmel segítünk Önnek!, wir beraten Sie gerne. Kapcsolat: ATMOS Hör-Ka Kft. az ATMOS MedizinTechnik GmbH magyarországi képviselete 1037 Budapest, Gyógyszergyár u. 19/a Tel.: 1/ atmosmed@atmosmed.hu További információk: / Index: 02

ÁRLISTA 2014. 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA

ÁRLISTA 2014. 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA 1. INU 5000 vizsgálóegység 3.824.000.-Ft +ÁFA ÁRLISTA 2014. AC 220V / 1200 W (± 5%) Eszköz melegítő (Anti FOG - páramentesítő): 500 W Nettó tömeg 170 Kg ((± 5%) Beépített kompresszor (2,2Kgf/cm 2 ) Beépített

Részletesebben

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Scope Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Az innovatív ATMOS a design és az int 2 Scope - egráció találkozása Az ATMOS Scope a flexibilis endoszkópiában

Részletesebben

Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View

Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View De azt másképp MedizinTechnik ATMOS Nem csinálunk 2 MedizinTechnik mást. csináljuk. Mint az egyik vezető F-O-G-re specializálódott vállalat,

Részletesebben

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View ATMOS Nem csinálunk m De azt máské 2 ást. pp csináljuk. Mint az egyik nőgyógyászatra és fül-orr-gégészetre specializálódott vezető vállalat,

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

A mikroszkóp új dimenziókat nyit

A mikroszkóp új dimenziókat nyit A mikroszkóp új dimenziókat nyit DNT Fogászat ENT Fül-orr gégészet GN Nőgyógyászat OPH Szemészet since 78 a látás hatalma Megbízhatóság, egyszerű használat, gazdaságosság és kiváló formatervezés www.labomed.hu

Részletesebben

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK A FLEXIBILIS, EGYEDI TERVEZÉSNEK KŐSZŐNHETŐEN A FOGÁSZATI KEZELŐEGYSÉG HATÉKONY PARTNERRÉ ALAKÍTHATÓ 2 A MINÓSÉG NEM EGY FIGYELEMBE VEHETŐ SZEMPONT A MINŐSÉG MAGA A

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED TERMÉK KTLÓGUS (NGYKERESKEDELEM) KOMPKT FÉNYCSŐ - HLOGÉN IZZÓ - LED www.megerizoldneklenni.hu Importőr és forgalmazó: Encase Kft., e-mail: info@encase.hu, (+36 30 39 45 456 Cikkszám CFL-5-2U-27-5 4897029960226

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció SU-10 MŰTŐASZTAL FELHASZNÁLÁS: ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: A műtőasztalt kezelések és műtétek végrehajtásához tervezték az általános sebészet, érsebészet, szívsebészet, idegsebészet, urológia,

Részletesebben

Fogászati mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View DENT

Fogászati mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View DENT Fogászati mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View DENT De azt másképp MedizinTechnik ATMOS Nem csinálunk 2 mást. csináljuk. Mint az egyik vezető orvosi műszergyártó vállalat, világszerte

Részletesebben

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata

Amikor nincs elektromos áram vagy tiltott annak használata A pneumatikus rendszer nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, garantálva ezzel a teljes kopásmentességet és a minimális karbantartási igényt. Kis helyigényével, elegáns profiljával (a Venturi rendszert a porszívó

Részletesebben

Nem csak egy egyszerû lámpa, hanem SEGÉDESZKÖZ

Nem csak egy egyszerû lámpa, hanem SEGÉDESZKÖZ A formatervezés és hatékony technológia egyesítése. A Boxer 300 fejlámpa egységes, panorámás fényt biztosít. Erõs, és kompakt szerkezetének köszönhetõen szerszámosládában is tárolható. Anyaga kiváló ellenállóságot

Részletesebben

Magyarország-Nagykanizsa: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2015/S 144-265392

Magyarország-Nagykanizsa: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2015/S 144-265392 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:265392-2015:text:hu:html Magyarország-Nagykanizsa: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2015/S 144-265392

Részletesebben

KöF kombinált tiszítókészlet

KöF kombinált tiszítókészlet Feszültség alatti munkavégzés Tisztítókészlet Alkatrészek a KöF kombinált tisztítókészlethez Műanyag bőrönd, üres rögzítő fülekkel és nyomtatott alsó és felső betétlappal KKL TRS MS 785 301 kék 1260 x

Részletesebben

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP 4-csatornás DJ kontroller digitális keverővel Kettős USB audio interfész 2 számítógép csatlakoztatása egyidejűleg 3 Serato DJ kiegészítő csomag mellékelve (Pitch n Time; Flip;

Részletesebben

icon A termékek és terek harmóniája

icon A termékek és terek harmóniája A termékek és terek harmóniája Az Icon sorozat innovatív és nem mindennapi. 12 típusú mosdót kínál egészen 120 cm szélességig, bútorokkal álló szekrényektől egészen a polcok elhelyezéséig ideális a modern

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 A kocsit betegek fekvő helyzetben történő szállítására tervezték a kórházi és klinikai kórtermek között, miközben lehetőség van a betegek diagnosztizálására.

Részletesebben

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás Az új Kärcher IB 7/40 Classic szárazjeges tisztító meggyőző tisztítóerővel rendelkezik. Áramlástechnikailag úgy optimalizált, hogy alacsony levegőnyomásnál is kiemelkedő tisztítási eredményt ér el.beépített

Részletesebben

A jelen fényforrása a LED

A jelen fényforrása a LED Termékkatalógus 2009 A jelen fényforrása a Shuji Nakamura, aki vezető szerepet játszott a kék fényt kibocsátó anyagok kifejlesztésében most visszatért. Nakamura a kilencvenes években szerzett hírnevet

Részletesebben

Vaillant aurostep szolárrendszer

Vaillant aurostep szolárrendszer Az aurostep szolárrendszer áttekintése Termék Szolárrendszer 150 literes, monovalens tárolóval, 2,2 m 2 -es kollektormezővel Szolárrendszer 150 literes, monovalens tárolóval, 2,2 m 2 -es kollektormezővel

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény Lighting Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény PowerBalance, surface mounted Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek

Részletesebben

LED bútorvilágítás 24 V 4.10

LED bútorvilágítás 24 V 4.10 LED bútorvilágítás 24 V 4.10 Set Metris 3 x 1,7 W mindössze 8 mm-es bemarási mélység szükséges króm 00015608100 alumínium 00015608101 nikkel 00015608102 Set Metris SP 3 x 1,7 W króm 00015608110 alumínium

Részletesebben

Poliuretán habból készült, antisztatikus párnázat. Lábtartó dőlésének állítása. A lábtartó nyílásának és zárásának állítása

Poliuretán habból készült, antisztatikus párnázat. Lábtartó dőlésének állítása. A lábtartó nyílásának és zárásának állítása SU-02 MŰTŐASZTAL SU-02 MŰTŐASZTALT kezelések és műtétek elvégzésére tervezték az általános sebészet területére, de a megfelelő kiegészítő eszközökkel az ortopédia, proktológia, nőgyógyászat, urológia,

Részletesebben

GASTROINTESTINAL ENDOSCOPY EMÉSZTŐRENDSZERI ENDOSZKÓPIA KÉSZÜLÉKEK UNITS GE-COMBO_HU-EN. EMD Endoszkóp Műszer Gyártó és Kereskedelmi Kft.

GASTROINTESTINAL ENDOSCOPY EMÉSZTŐRENDSZERI ENDOSZKÓPIA KÉSZÜLÉKEK UNITS GE-COMBO_HU-EN. EMD Endoszkóp Műszer Gyártó és Kereskedelmi Kft. GASTROINTESTINAL ENDOSCOPY EMÉSZTŐRENDSZERI ENDOSZKÓPIA UNITS FOR VIDEO-ENDOSCOPY GE-COMBO_HU-EN VIDEO-ENDOSZKÓPIÁHOZ UNITS 1 / 2009 MONITORS 14" MONITOROK 14" SONY LMD 1420MD Medical LCD monitor SONY

Részletesebben

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel PHILIPS mybathroom Falilámpa Seabird króm LED Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel Csobbanjon egyet a Philips mybathroom Seabird fali lámpa által sugárzott meleg fehér fényben. Így a reggeli és

Részletesebben

Ipari porszívó ipari szennyeződések és veszélyes porok felszívására

Ipari porszívó ipari szennyeződések és veszélyes porok felszívására A 7.200 l/perces légszállítás és a 3.000 W-os maximum teljesítmény por, forgács vagy folyadék felszedést tesz lehetővé. Két motoros rendszer, ipari minőség Xtreme Clean automata, szűrőrázó rendszer hatékonyságot

Részletesebben

UROLOGY / UROLÓGIA PREPARATION OF INSTRUMENTS MŰSZEREK ELŐKÉSZÍTÉSE PRE_HU-EN_V.1./2010

UROLOGY / UROLÓGIA PREPARATION OF INSTRUMENTS MŰSZEREK ELŐKÉSZÍTÉSE PRE_HU-EN_V.1./2010 _ H-4032 Debrecen, Lóverseny u. 5. Tel./fax: + 36 52 486 034 e-mail: info@emd.hu U UROLOGY / TABLE OF CONTENTS TARTALOMJEGYZÉK CHAPTERS PAGE/OLDAL FEJEZETEK TOOLS FOR CLEANING PRE 1 TISZTÍTÓ ESZKÖZÖK PRE

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Mindenféle elektromosan vezető anyag, úgymint ötvözött és ötvözetlen acélok, öntött vas, alumínium, bronz, réz és ötvözeteik vágására alkalmas, konvencionális,

Részletesebben

A nagy teljesítmény és a nedves felszívás erőteljességének tökéletes kombinációja

A nagy teljesítmény és a nedves felszívás erőteljességének tökéletes kombinációja Az ipari porszívó rozsdamentes acéltartállyal készült. Választható az ATTIX sorozatból már ismert Push&Clean és az XtremeClean szűrőtisztító rendszerekkel, AutoOnOff vezérlő automatikával, amely illeszkedik

Részletesebben

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel

Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel Mosható PET gyapjú szűrő 99,9%-os szűrési hatékonyság Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt MultiFit tartozék csatlakozási rendszer biztosítja a kényelmes tartozékhasználatot

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Cleanroom LED CR250B homogén, megbízható, kiváló ár-érték arányú megoldás

Cleanroom LED CR250B homogén, megbízható, kiváló ár-érték arányú megoldás Lighting Cleanroom LED CR250B homogén, megbízható, kiváló ár-érték arányú megoldás Cleanroom LED CR250B Olyan alkalmazásokban, ahol a higiénia kulcsfontosságú például a kórházakban és élelmiszer-feldolgozó

Részletesebben

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168 NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - kamera látómezeje: vízszintesen 68 függőlegesen 55 - hat ledes világítás - alkonyatkapcsoló

Részletesebben

INGYENES MINDEN SZERSZÁM- KOCSIHOZ

INGYENES MINDEN SZERSZÁM- KOCSIHOZ EPICSERIES Limitált kiadások Cikksz. SON719251 S9 S9 szerszámkocsi, 4 fiók 192 DB EPICSERIES/192 INGYENES MINDEN SZERSZÁM- KOCSIHOZ Cikksz. SON4734910 EPIC szervizkocsi Cikksz. SON75214 36 db, 1/4 dugókulcs-

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

... por- és páramentes ütésálló lámpatestek

... por- és páramentes ütésálló lámpatestek INNOV NEW... por- és páramentes ütésálló lámpatestek LKLMZÁS Teljesen zárt, bonthatatlan lámpatest, alkalmas beltéri és kültéri felhasználásra is, ipari épületekben, raktárakban, mezőgazdasági épületekben,

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

1.2 Geberit AquaClean

1.2 Geberit AquaClean 1.2 Új Tuma Classic WC kerámiára szerelhető berendezés A kényelmes WC-használat érdekében Az altáj vízzel való ápoló tisztításához WC-kerámiákra történő utólagos felszereléshez (az ülőke és WC-fedél cseréje)

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Gyógyszertári műszerek és eszközök

Gyógyszertári műszerek és eszközök Gyógyszertári műszerek és eszközök Anyatej melegítő, FTL-3610 A vízfürdő rozsdamentes acél medencéből és az azt lefedő rozsdamentes fedélből áll. A külső burkolat karcálló bevonattal készül. A vízfürdő

Részletesebben

Zárt flexibilis tartályok

Zárt flexibilis tartályok ADATLAP ESŐVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYOK A zárt flexibilis tartályaink RCY Franciaországban, Louhans-i (71) vállalatunkban készülnek és anyagösszetételük 100 % -ban újrahasznosítható. A zárt flexibilis tartály előnyei

Részletesebben

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus Fémszekrények 12 Méretválaszték 14 C rendszer 16 S rendszer 21 Kiegészítők 22 Poliészter szekrények 24 Még nagyobb

Részletesebben

SLBt. GE Lighting ADATLAP. Üzembehelyezés és karbantartás

SLBt. GE Lighting ADATLAP. Üzembehelyezés és karbantartás GE Lighting SLBt ADATLAP RAL 7035 IP66 IP66 IK09 max 5 kg CLASS I CLASS II Termékinformáció Bemutatjuk a GE legújabb LED közúti és utcai lámpatestjét, az SLBt-t, melynek köszönhetően a kültéri LED világítás

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához

Kétmotoros teljesítmény az erős szennyeződések takarításához Az SD praktikus SitDown tartályürítő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a konténer nagyon egyszerű ürítését. Az SD opcióként felszerelhető olyan adapterrel, amely segíti a tartály targoncával

Részletesebben

icon xs kisméretű fürdőszobákba

icon xs kisméretű fürdőszobákba kisméretű fürdőszobákba Még a kisméretű vagy vendégfürdőszobák esetén sem kell kompromisszumokat kötni a design szempontjából. Az Icon XS termékcsalád követi az Icon termékek tiszta vonalait, kisebb térhez

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

A jövõ elkötelezettje. testo 319. Garantált látás

A jövõ elkötelezettje. testo 319. Garantált látás A jövõ elkötelezettje testo 319 Garantált látás Hasznos többet látni A testo 319 típusú rugalmas üvegszálas endoszkóp egyszerû látást biztosít a nehezen hozzáférhetõ helyeken, pl., klíma csatornákban,

Részletesebben

Installációs rendszerek

Installációs rendszerek OptiLine 45 padlódobozok: Süllyesztett rendszer erősáramú, távközlési és adatvezetékek kialakítására az iroda padlózatában A rendszer csatlakozós padlódobozokat, padlófedeleket, betonpadlós dobozokat és

Részletesebben

Ipari porszívók AERO 26. Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel és ergonomikus megjelenéssel

Ipari porszívók AERO 26. Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók szűrőtisztító rendszerrel és ergonomikus megjelenéssel Mosható PET gyapjú szűrő 99,9%-os szűrési hatékonyság Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt MultiFit tartozék csatlakozási rendszer Kényelmes tartozékhasználat

Részletesebben

Vizes mérőkocsi. A munka hatékonyságának optimalizálása. Védelem a szivárgáskereső készülékek számára

Vizes mérőkocsi. A munka hatékonyságának optimalizálása. Védelem a szivárgáskereső készülékek számára Vizes mérőkocsi A munka hatékonyságának optimalizálása Védelem a szivárgáskereső készülékek számára Mérési adatok teljes körű kiértékelhetősége a mérés helyszínén Biztonságos munkakörnyezet A vizes mérőkocsi

Részletesebben

Színes kültéri. Reklámtábla installáció

Színes kültéri. Reklámtábla installáció Színes kültéri LED Reklámtábla installáció JU-JO Engineering Bt LED Specialista www.illur.hu Email: illur@illur.hu Tartalom Áttekintés Technikai leírás Tulajdonságok Rendszer csatlakozások Szerkezeti rajz

Részletesebben

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex SZ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐ I LED MODULOK HASZNÁLATA AZ OPTIMÁLIS VILÁGÍTÁSÉRT Ennél a típusnál a LED-ek egy síkban helyezkednek el, és különböző

Részletesebben

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás Az IB új szárazjeges készülék még nagyobb teljesítményű az előző modellhez képest, meggyőző felépítéssel és különösen megbízható technikával előállított. 1 Praktikus fúvókakészlet-tárolás 3 A maradék jég

Részletesebben

E1/50. 4W lm LALB4W LAL4W LALD4W. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK LED asztali világítótestek. 5 steps. LED asztali világítótestek

E1/50. 4W lm LALB4W LAL4W LALD4W. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK LED asztali világítótestek. 5 steps. LED asztali világítótestek VILÁGÍTÁSTEHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK A LAL4W asztali világítótest család tagjai között megtalálható az egyszerű asztali világítótest (LAL4W), dátum / idő / hőmérséklet kijelzővel, beállítható ébresztéssel

Részletesebben

KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL

KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL A technológia csúcsán Az Econcept Kombi Stratos készülék egy különösen sokoldalú hőközpont, alkalmas bármilyen fűtési rendszerbe,

Részletesebben

OLAJTÖLTÉS. elzárócsappal. Olajbetöltés a tartály tétjén kialakított betölt nyíláson.

OLAJTÖLTÉS. elzárócsappal. Olajbetöltés a tartály tétjén kialakított betölt nyíláson. -kézi eszközök- SAMOA 320 400 Hordozható olajkanna kézi pumpával - 17L 144,32 17L-es ovál keresztmetszet tartály. Nagy átmér betölt nyílás. Nagyviszkozitású olajokhoz is alkalmas. Pumpa: 0.1 L/löket. 1.5m-es

Részletesebben

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű)

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Melegvizes magasnyomású mosó 1 Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) 3 Speciális flíz (gázfűtésű) Hosszú élettartam. Jobb hatásfok Az új fejlesztésű felszíni égő egyenletes gázkiáramlást tesz lehetővé.

Részletesebben

LEGRAND KAPUTELEFONOK BARÁTI FOGADTATÁS

LEGRAND KAPUTELEFONOK BARÁTI FOGADTATÁS LEGRAND KAPUTELEFONOK BARÁTI FOGADTATÁS A Legrand kaputelefon választéka egyszerű és könnyen szerelhető megoldást nyújt az otthonok és kisebb épületek komfortjának és biztonságának növelésére A választékban

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

SmartBalance állólámpa a nagy teljesítmény és az intelligens formaterv ötvözete

SmartBalance állólámpa a nagy teljesítmény és az intelligens formaterv ötvözete Lighting SmartBalance állólámpa a nagy teljesítmény és az intelligens formaterv ötvözete SmartBalance Free Floor Standing Az ügyfelek azért kedvelik az állólámpákat, mert ideális megoldást jelentenek,

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3Z

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3Z OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3Z E3Z Egyszerûen használható, költségkímélõ fotokapcsoló Lézeres kivitelek Jól látható állapotjelzõvel Víz- és rezgésálló kivitel Tápfeszültség: 12... 24 VDC 2 m-es beöntött

Részletesebben

EL-LINE (rácsavarozós) EL-CORNER (sarokba) EL-PIANO(rácsavarozós)

EL-LINE (rácsavarozós) EL-CORNER (sarokba) EL-PIANO(rácsavarozós) - gyors szerelés, többféle hosszúság - akár beépített érintőkapcsolóval, fényerőszabályzóval, PIANO típusnál beépített mozgásérzékelővel - rentgeteg kiegészítővel az egyedi igények kialakításához EL-LINE

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

Kínálatunk állandó raktárkészletből. LED zseblámpák.... megoldások, melyek meggyőzik

Kínálatunk állandó raktárkészletből. LED zseblámpák.... megoldások, melyek meggyőzik Kínálatunk állandó raktárkészletből zseblámpák 277 INFO zseblámpák HAUPA nagyteljesítményu lámpák mindennapi asználatra. Rendkívül nagy fényteljesítmény minimális elem terelésnél, a legmodernebb CREE tecnikának

Részletesebben

Képernyő Menü Tiszta, intuitív és könnyű. Állandó áttekintést nyújt az aktuális funkcióról, beállításokról és opciókról.

Képernyő Menü Tiszta, intuitív és könnyű. Állandó áttekintést nyújt az aktuális funkcióról, beállításokról és opciókról. DVR Digitális Video Felvevő Az alkatrész minden egyes mozgását briliáns videó minőségben rögzíti. Ezen felül a felhasználók már dokumentálhatják is a csöpögő lyukakat, vagy forgó ventilátorok mozgásait

Részletesebben

Költségtakarékos fényvető térvilágításra

Költségtakarékos fényvető térvilágításra Lighting Költségtakarékos fényvető térvilágításra A egy kiváló hatásfokú fényvető család, amely tökéletesen kompatibilis a hagyományos megoldásokkal, és ideális választás azok cseréjére, mivel a már kiépített

Részletesebben

A termék kielégíti az orvosi készülékekre vonatkozó MDD/93/42/EEC Európai Direktíva követelményeit

A termék kielégíti az orvosi készülékekre vonatkozó MDD/93/42/EEC Európai Direktíva követelményeit FOGÁSZATI EGYSÉG Az Ibis fogászati egység több változatban ajánlható. A vevő választhat a különböző paraméterű fogászati székek közül, az öblítő blokk lehet álló és lehet a fogászati székre függesztett,

Részletesebben

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273 11 cm magas modulok 114 cm magas modulok Plus WC elem 263 WC elem 269 bidé elem 272 Plus WC elem 273 WC elem 279 mosdó elem 282 Kiegészítők Kiegészítők 35 Geberit termékkatalógus 214 / 215 261 WELL - Water

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

Kompakt fénycső - 8 Watt Lumen - E14-1 db-os csomag

Kompakt fénycső - 8 Watt Lumen - E14-1 db-os csomag Cikkszám CFL-8-CN-14-1 4897029960714 KOMPKT FÉNYCSŐ Kompakt fénycső - 8 Watt - 400 Lumen - E14-1 db-os csomag kép csak illusztráció E 400 Lumen fényerősségű kompakt fénycső teljesítmény-igényének csak

Részletesebben

OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A

OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A OMRON BIZTONSÁGI FÉNYFÜGGÖNYÖK F3SN-A F3SN-A 4-es kategóriájú fényfüggöny, mely megfelel a vonatkozó IEC és EN szabványoknak magasság = Fényfüggöny magasság 189... 1822 mm védett magasság 7 m illetve 10

Részletesebben

Költségtakarékos fényvető térvilágításra

Költségtakarékos fényvető térvilágításra Lighting Költségtakarékos fényvető térvilágításra CoreLine tempo large A CoreLine tempo large egy kiváló hatásfokú fényvető család, amely tökéletesen kompatibilis a hagyományos megoldásokkal, és ideális

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

NT 45/1 Tact Te H *EU

NT 45/1 Tact Te H *EU Kézreálló erős szívóteljesítményű egymotoros ipari nedves/száraz porszívó innovatív, szabadalmaztatott szűrőtisztítással ( TACT System), komplett tartozékkal, valamint integrált szívótömlő és tartozéktárolóval.

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás.

CoreLine Surfacemounted. egyértelmű LED-es választás. CoreLine, felületre szerelt. Előnyök. Szolgáltatások. Alkalmazás. Lighting CoreLine Surfacemounted az egyértelmű LED-es választás CoreLine, felületre szerelt Legyen szó új épületről vagy meglévő irodáról, a vásárlók olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás Fürdőszobabútorok 2010 Classic család Classic család Classic 105* 1020/190/1040 mm C105-20-AD- Classic 105 alsó 1055/335/880 mm C105-10-AD Classic 85* 850/190/1040 mm C085-20-AD- Classic 85 alsó 875/335/880

Részletesebben

Olajleválasztók Coalisator-P. Coalisator-P szabadon álló olajleválasztó polietilénből. Olajleválasztók Ø 490 Ø 110 Ø x650 Ø 110.

Olajleválasztók Coalisator-P. Coalisator-P szabadon álló olajleválasztó polietilénből. Olajleválasztók Ø 490 Ø 110 Ø x650 Ø 110. szabadon álló olajleválasztó polietilénből Szabadon álló, fagymentes helyiségbe telepíthető olajleválasztó MSZ EN 858 alapján Műanyag úszóval Koaleszcensz szűrővel és kerettel Minden belső alkatrész eltávolítható

Részletesebben

Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás)

Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás) Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás) testo 922 A gyors differenciál hőmérsékletmérésért Ideálisan használható a klíma- és légtechnika területén C Kétcsatornás hőmérsékletmérő műszer opciós RF szondával

Részletesebben

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában Lighting CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában CoreLine SlimDownlight A CoreLine SlimDownlight egy ultralapos süllyesztett lámpatestekből álló termékcsalád, amely a kompakt

Részletesebben

LuxSpace Accent. Előnyök. Szolgáltatások. termékjellemzők

LuxSpace Accent. Előnyök. Szolgáltatások. termékjellemzők Lighting LuxSpace Accent Az üzletek kénytelenek egyre magasabb energiaárakkal számolni. Ugyanakkor a vásárlók figyelmének felkeltése érdekében nem engedhetnek a világítás minőségéből, a beépítés rugalmasságából

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben