J E GY ZŐKÖNY V. Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április 25. napján megtartott rendes nyílt képviselő-testületi üléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E GY ZŐKÖNY V. Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25. napján megtartott rendes nyílt képviselő-testületi üléséről"

Átírás

1 J E GY ZŐKÖNY V Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április 25. napján megtartott rendes nyílt képviselő-testületi üléséről Rendelet: 6/2012. (IV. 26.) 7/2012. (IV. 26.) Határozat: 12/2012. (IV. 25.) 13/2012. (IV. 25.) 14/2012. (IV. 25.) 15/2012. (IV. 25.) 16/2012. (IV. 25.) 17/2012. (IV. 25.) 18/2012. (IV. 25.) 19/2012. (IV. 25.) 20/2012. (IV. 25.) 21/2012. (IV. 25.) 22/2012. (IV. 25.) 23/2012. (IV. 25.) 24/2012. (IV. 25.)

2 J E GY Z Ő K Ö NY V Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április 25. napján megtartott rendes nyílt képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Ujj Tibor polgármester, Császár János alpolgármester, Benkő Tibor, Farkas Csaba Béláné és Piliséné Zsiga Katalin képviselők, valamint Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző, Szakonyi József pénzügyi vezető és Barabás Anita igazgatási előadó jegyzőkönyvvezető. Ujj Tibor polgármester köszöntötte a megjelenteket és megállapította, hogy az ülés határozatképes, az ülést megnyitotta. Ezután javaslatot tett a napirendre, amely azonos a meghívóban közöltekkel. N A PIRE N D 1./ Az Önkormányzat évi zárszámadása 2./ A szociális ellátás helyi szabályairól szóló rendelet módosítása 3./ Csukás István Nevelési és Oktatási Gyermekközpont SZMSZ-ének módosítása 4./ Falugondnoki szolgálat szakmai programjának módosítása 5./ Szabályzatok elfogadása 6./ Egyebek Jegyzőkönyvvezetőnek javasolta Barabás Anita igazgatási előadót. A napirendi javaslatot és a jegyzőkönyvvezető személyét a képviselőtestület egyhangúan elfogadta.

3 - 2-1./ N A P I R E N D Az Önkormányzat évi zárszámadása Ujj Tibor polgármester elmondta, hogy az előterjesztést elektronikus úton mindenki megkapta. Kérte a hozzászólásokat. Szakonyi József pénzügyi vezető kiegészítésként elmondta, hogy az elfogadott végleges zárszámadási rendelet szövege annyiban lesz más az átküldött előterjesztéshez képest, hogy a számú, illetve sz. rövidítéseket mindenhonnan ki kell törölni a szövegből. Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző az elmondottakhoz hozzáfűzte, hogy a jogalkotásról szóló törvény értelmében a jogszabályokban nem szerepelhet a számú kifejezés, illetve ennek rövidítése. Ujj Tibor polgármester elmondta, hogy nem talált olyat az előterjesztésben, ami aggodalomra adna okot. Javasolta, amennyiben az írásos előterjesztéssel egyetértenek, fogadják el az önkormányzat tavalyi évi zárszámadását. Egyéb hozzászólás, javaslat nem volt. A polgármester szavazásra tette fel javaslatát, melynek eredményeként a képviselőtestület egyhangúan /5 igen szavazattal/ megalkotta a következő rendeletét: Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012. (IV. 26.) önkormányzati rendelete Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012. (IV. 26.) önkormányzati rendeletét az Önkormányzat évi költségvetési zárszámadásáról a jegyzőkönyv melléklete tartalmazza. 2./ N A P I R E N D A szociális ellátás helyi szabályairól szóló rendelet módosítása Ujj Tibor polgármester felkérte Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyzőt, hogy ismertesse a napirendi pontot. Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző elmondta, hogy az egyes szociális ellátások helyi szabályairól szóló rendeletét az önkormányzat február 22-i ülésén fogadta el. Ebből a rendeletből a korábbi szabályozás szerint kimaradt a születési segély, ami gyermek születése esetén Ft volt, jövedelemre tekintet nélkül. Elmondta továbbá, hogy Babosdöbrétén

4 - 3 - feltételként írták elő, hogy mindkét szülő legalább fél évig állandó lakóhellyel rendelkezzen a községben. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a születési segély a korábbi gyakorlatnak megfelelően kerüljön be a hatályos rendeletbe. Továbbá feltételként írják elő, hogy az édesanya lakóhelye legalább fél évig a községben legyen és életvitelszerűen ott is tartózkodjon. Kérte a hozzászólásokat. eredményeként a képviselőtestület egyhangúan /5 igen szavazattal/ megalkotta a következő rendeletét: Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2012. (IV. 26.) önkormányzati rendelete Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2012. (IV. 26.) önkormányzati rendeletét az egyes szociális ellátás helyi szabályairól szóló 4/2012. (II. 23.) önkormányzati rendelet módosításáról a jegyzőkönyv melléklete tartalmazza. 3./ N A P I R E N D Csukás István Nevelési és Oktatási Gyermekközpont SZMSZ-ének módosítása Ujj Tibor polgármester felkérte Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyzőt, hogy ismertesse a napirendi pontot. Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző elmondta, hogy a Csukás István Nevelési és Oktatási Gyermekközpont igazgatója levélben megkereste az Önkormányzatot, hogy járuljon hozzá az intézmény Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításához. A Zala Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala szakfelügyeleti ellenőrzést tartott a bölcsődében. Az ellenőrzés során megállapították, hogy az SZMSZ nem deklarálja pontosan, hogy a bölcsőde önálló szakmai egység. Ezért javasolták, hogy a jelenlegi SZMSZ a következők szerint legyen módosítva: Az intézményt egy igazgató és két igazgatóhelyettes irányítja, közülük az egyik az általános iskolából kerül ki a másik az óvodavezető szövegrész helyébe: Az intézményt egy igazgató, egy általános igazgatóhelyettes, valamint egy óvodavezető és egy bölcsődevezető irányítja. Az iskola, óvoda és a bölcsőde önálló szakmai egység. A bölcsőde vezetői feladatokat jelenleg az igazgató látja el, legalább két bölcsődei csoport (40 fő) esetén az igazgató határozatlan időre bölcsődevezetőt bíz meg szövegrész kikerül a szövegből. Az iskolavezetés tagjai folyamatos, napi kapcsolatot tartanak egymással szövegrész helyébe az alábbi szövegrész lép: Az iskolavezetés az általános igazgatóhelyettes, óvodavezető és a bölcsődevezető folyamatos, napi kapcsolatot tartanak egymással. Kérte a hozzászólásokat.

5 - 4 - Császár János képviselő kérdése az volt, hogy mi ennek a jelentősége? Gothárdné Baumgartner Anikó a kérdésre válaszolva elmondta, hogy végülis a bölcsődének vezetője van, így szakmailag önálló egységnek számít, ez pedig az SZMSZ-ben nem szerepelt. Egyéb hozzászólás, észrevétel nem volt, a polgármester szavazásra tette fel az elhangzott javaslatot, amelynek eredményeként a képviselőtestület egyhangúan /5 igen szavazattal/ meghozta a következő Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Csukás István Nevelési és Oktatási Gyermekközpont Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását elfogadja az alábbiak szerint: Az intézményt egy igazgató és két igazgatóhelyettes irányítja, közülük az egyik az általános iskolából kerül ki a másik az óvodavezető szövegrész helyébe: Az intézményt egy igazgató, egy általános igazgatóhelyettes, valamint egy óvodavezető és egy bölcsődevezető irányítja. Az iskola, óvoda és a bölcsőde önálló szakmai egység. A bölcsőde vezetői feladatokat jelenleg az igazgató látja el, legalább két bölcsődei csoport (40 fő) esetén az igazgató határozatlan időre bölcsődevezetőt bíz meg szövegrész kikerül a szövegből. Az iskolavezetés tagjai folyamatos, napi kapcsolatot tartanak egymással szövegrész helyébe az alábbi szövegrész lép: Az iskolavezetés az általános igazgatóhelyettes, óvodavezető és a bölcsődevezető folyamatos, napi kapcsolatot tartanak egymással. Utasítja a körjegyzőt, hogy határozat tartalmáról a Csukás István Nevelési és Oktatási Gyermekközpont Igazgatóját értesítse. Felelős: Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző Határidő: május 2. 4./ N A P I R E N D Falugondnoki szolgálat szakmai programjának módosítása Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző tájékoztatta a képviselő-testületet, hogy a falugondnoki szolgálatot az idén már másodszor ellenőrizték. Az első ellenőrzés során hiányosságokat nem tártak fel. A második során feltárt hiányosságok be lettek írva a falugondnoki szolgálat szakmai programjába. Ezeket a módosításokat ismertette a képviselőtestülettel.

6 - 5 - Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy fogadják el a falugondnoki szolgálat szakmai programjának módosítását. Kérte a hozzászólásokat. Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a falugondnoki szolgálat szakmai programját a melléklet szerint elfogadja. 5./ N A P I R E N D Szabályzatok elfogadása Ujj Tibor polgármester elmondta, hogy a szabályzatokat elektronikus úton mindenki megkapta. Felkérte Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyzőt, hogy ismertesse a napirendi pontot. a.) A Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatok Munkavédelmi Szabályzata Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző ismertette a Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatok Munkavédelmi Szabályzatát, amely Böde Község Önkormányzatára is vonatkozik. Kérte a hozzászólásokat. Császár János képviselő kérdése az volt, hogy a polgármester gyakorolja-e a munkáltatói jogokat a közfoglalkoztatottak felett? Valamint, hogy a polgármesterre is vonatkozik-e a munkavédelmi szabályzat, például a munkahelyi baleset kategóriája? Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző a kérdésre válaszolva elmondta, hogy ez a munkavédelmi szabályzat a Körjegyzőség dolgozóira, az önkormányzatnál dolgozó közfoglalkoztatottakra, a falugondnokokra vonatkozik. A polgármesterre akkor vonatkozna, ha főállású polgármester lenne. Császár János képviselő elmondta, hogy érdekesnek találja, hogy a tiszteletdíj után majd nyugdíjat kap, de például a munkavédelmi szabályzat nem vonatkozik rá. Szakonyi József pénzügyi vezető elmondta, hogy a polgármester és a képviselők sem alkalmazott, hanem megbízott személyek. Táppénzre nem jogosultak a tiszteletdíj után és nem állnak az önkormányzatnál munkaviszonyban.

7 - 6 - Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el a Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatok Munkavédelmi Szabályzatát. Más hozzászólás, észrevétel nem volt, a polgármester szavazásra tette fel javaslatát, amelynek Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatok Munkavédelmi Szabályzatát a melléklet szerint elfogadja. b.) Leltárkészítési és leltározási szabályzat Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző elmondta, hogy elkészült az Önkormányzatok leltárkészítési és leltározási szabályzata is. Szakonyi József pénzügyi vezető kiegészítésként elmondta, hogy leltározni kétévente kell, utoljára októberében volt az önkormányzati választás utáni átadás-átvételkor. Az idei év második félévében újra esedékes lesz. Császár János képviselő kérdése az volt, hogy a leltározás mindenre kiterjed-e? Ingatlanokra és ingóságokra is? Szakonyi József pénzügyi vezető elmondta, hogy ez inkább az ingóságokra vonatkozik. Az ingatlanokkal kapcsolatos nyilvántartás 2006-ban lett elkészítve, azóta, ha valami változás van, ő rögzíti benne. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el a szabályzatot. Más hozzászólás, észrevétel nem volt, a polgármester szavazásra tette fel javaslatát, amelynek Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatok Leltárkészítési és leltározási Szabályzatát a melléklet szerint elfogadja.

8 - 7 - c.) Kötelezettségvállalás, utalványozás, ellenjegyzés, érvényesítés rendjének szabályozása Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző tájékoztatta a képviselő-testületet, hogy a kötelezettségvállalásra, utalványozásra, ellenjegyzésre, érvényesítésre vonatkozó szabályok is elkészültek, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapi munka során. Szakonyi József pénzügyi vezető kiegészítésként elmondta, hogy kötelezettségvállalásra a polgármester, alpolgármester és a körjegyző jogosult. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el a szabályzatot. Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatokra vonatkozó kötelezettségvállalás, utalványozás, ellenjegyzés, érvényesítés rendjének Szabályzatát a melléklet szerint elfogadja. d.) Számviteli politika Gothárdné Baumgartner Anikó tájékoztatta a képviselő-testületet, hogy a számviteli politikára vonatkozó szabályok is elkészültek. Kérte a hozzászólásokat. Szakonyi József pénzügyi vezető kiegészítésként elmondta, hogy a számviteli politika az alap, ez ad egy iránymutatást. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a számviteli politikát a képviselő-testület fogadja el. Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatokra vonatkozó Számviteli politikát a melléklet szerint elfogadja.

9 - 8 - e.) Gépjárművek költségelszámolásának szabályzata Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző elmondta, hogy ez a szabályzat nagyrészt a falugondnoki busszal, valamint egyéb gépjárművel kapcsolatos szabályokat tartalmaz a költségelszámolásra vonatkozóan. Császár János képviselő kérdése az volt, hogy milyen célokra használható a falugondnoki busz? Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző elmondta, hogy ezt a falugondnoki szolgálat szervezeti és működési szabályzata részletezi. A falugondnoki buszt a falugondnok vezeti. Ahhoz, hogy más vezethesse, a polgármester általi megbízás szükséges. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el a szabályzatot. Más hozzászólás, észrevétel nem volt, a polgármester szavazásra tette fel javaslatát, amelynek Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a Körjegyzőség és a fenntartó Önkormányzatokra vonatkozó gépjárművek költségelszámolásának szabályzatát a melléklet szerint elfogadja. 6./ N A P I R E N D Egyebek a.) évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásának értékelése Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző ismertette az önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásának értékelését. A községben január 1. napján két gyermeket tartottak nyilván védelembe vétel miatt, időközben ezek a gyerekek elköltöztek. Védelembe vétel év folyamán nem történt és ideiglenes hatályú elhelyezésre sem került sor. Az értékelésben csak a évi adatok szerepelnek. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el az önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásának értékelését.

10 - 9 - Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásának értékelését a melléklet szerint elfogadja. b.) évi belső ellenőri éves összefoglaló jelentés Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző tájékoztatta a képviselő-testületet, hogy a Zalaegerszeg és Térsége Többcélú Kistérségi Társulástól megérkezett a belső ellenőr éves ellenőrzési jelentése a évre vonatkozóan. A év során egy vizsgálatra került sor, a falugondnoki szolgálat szabályozottságának ellenőrzésére. Az ellenőrzés során hiányosságot és mulasztást nem tártak fel. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület fogadja el az önkormányzat évi belső ellenőrzési jelentését. Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat évi belső ellenőrzési jelentését a melléklet szerint elfogadja. c.) Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző tájékoztatta a képviselőket, hogy a Zala Megyei Kormányhivatal jelezte, hogy az adósságot keletkeztető ügyletekből eredő fizetési kötelezettségek a költségvetési évet követő 3 évre várható összegéről április 30-ig határozatot kell hozni. Böde község esetében több éves kihatással járó döntésekből származó kötelezettség a hegyi út felújítására felvett hitel. Ennek kiadása évenként: 2013-ban Ft, 2014-ben Ft, 2015-ben Ft. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület hozza meg a határozatot.

11 Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 21/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az adósságot keletkeztető ügyletekből eredő fizetési kötelezettségek a költségvetési évet követő 3 évre várható összegeit a hegyi út hiteltörlesztése vonatkozásában évre Ft, évre Ft, évre Ft összegben határozza meg. d.) Közbeszerzési terv Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző tájékoztatta a képviselő-testületet, hogy a Zala Megyei Kormányhivatal jelzése alapján a közbeszerzési terv, ha nemleges, akkor a nem készítéséről is kell határozatot hozni. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület döntsön erről. Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a évre vonatkozóan közbeszerzés hiányában a közbeszerzési tervet a melléklet szerint elfogadja. e.) Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző tájékoztatta a képviselőket, ha a ZALA- DEPO Kft-vel kötött hulladékszállítási szerződés lejáratát követően a törvény erejénél fogva a tagönkormányzatok esetében a ZALAISPA Hulladékgazdálkodási Társulás jogosult és köteles a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátását megszervezni és fenntartani. A Társulási Megállapodásnak megfelelő szolgáltatás ellátása tárgyában az Önkormányzat álláspontjáról legkésőbb május 31-ig kell visszajelezni. Császár János képviselő elmondta, hogy a ZALAISPA társulási ülésén több önkormányzat is jelezte, hogy több évre szerződtek, kisebb hulladékszállítási szolgáltatókkal. Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző elmondta, hogy a törvény erejénél fogva ezek a szerződések meg fognak szűnni. Azon önkormányzatok esetében is egy meghatározott időponttól a ZALAISPA Hulladékgazdálkodási Társulás jogosult és köteles a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátását megszervezni és fenntartani. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy határozzanak arról, hogy az Önkormányzat a hulladékszállítási szerződés lejáratát követően a ZALAISPA Hulladékgazdálkodási Társulással kíván szerződni a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátására.

12 Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a hulladékszállítási szerződés lejáratát követően a ZALAISPA Hulladékgazdálkodási Társulással kívánja megkötni a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátására szóló szerződést. f.) Ujj Tibor polgármester tájékoztatta a képviselőket, hogy a védőnőtől érkezett egy megkeresés, mely szerint a méhnyakrák elleni védőoltás kedvezményesen Ft helyett Ft lenne, ha az önkormányzat vállalja ennek költségét és egy szerződés megkötését körülbelül 5 éves időtartamra. Véleménye szerint a éves korosztályt vegyék figyelembe, így kb. 6 gyermeket érintene az idei évben. A következő években pedig 1-1 gyermek következne. Császár János képviselő kérdése az volt, hogy ezek a védőoltások egyáltalán hasznosak-e, védenek-e? Ugyanis hallotta, hogy ezzel kapcsolatban komoly viták folynak. Farkas Csaba Béláné képviselő elmondta, hogy egy onkológussal beszélt, akitől azt az információt kapta, hogy akkor a leghatásosabb a védőoltás, ha a nemi élet megkezdése előtt kapja meg a gyermek. Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző elmondta, hogy a vakcina beadása 3 oltásból áll, ez összesen ebben az esetben Ft helyett Ft lenne. A szülőket nyilatkoztatni kell arról, hogy a gyermeküknek be szeretnék-e adatni a védőoltást. Ujj Tibor polgármester javasolta, hogy a éves korosztály vonatkozásában jövedelemre tekintet nélkül a szülők nyilatkozatát követően az önkormányzat a védőoltás összegét finanszírozza. Más hozzászólás, észrevétel nem volt, a polgármester szavazásra tette fel javaslatát, amelynek Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2012. (IV. 25.) önkormányzati Böde Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a községben lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen ott élő éves korosztály vonatkozásában, jövedelemre tekintet nélkül, a következő 5 évben vállalja a méhnyakrák elleni védőoltás költségét, amennyiben a szülői nyilatkozat alapján az oltás beadatását kérik.

13 g.) Egyéb bejelentések Ujj Tibor polgármester elmondta, hogy: - a Lenin utcát teljes egészében és a Dózsa György utca rosszabb szakaszait a SPRINT Kftvel kátyúztatni kellene, amennyiben elfogadható árat ajánlanak. - az önkormányzat tulajdonában lévő 040. hrsz-ről fát adtak el Ft értékben, amelyről adás-vételi szerződés is készült. A vevő az összeget már be is fizette az önkormányzat költségvetési számlájára. - a falunap időpontját az idén augusztus 11-ére tűzték ki, a csúszdát már le is foglalta. A zenésszel kapcsolatban ötleteket vár. - a ZALA-DEPO Kft. jelezte, hogy május 8-ától újra elviszi díjmentesen a házaktól a műanyag palackot és a papírt. Minden háztartás fog a kapni 1-1 zsákot és egy tájékoztatót, amin a szállítási időpontok is rajta lesznek. - az önkormányzat költségvetési számláján jelenleg Ft van, a számlák rendezve vannak, elmaradás nincs. - a temető felé az utat, a mezei utakat, valamint a hegyi utat grédereztetni kellene, a gréder Ft-ért jönne el. Véleménye szerint a faeladásból befolyt összegből erre lehetne annyit fordítani. A képviselők egyetértettek a polgármesterrel. Ujj Tibor polgármester elmondta továbbá, hogy véleménye szerint hasznos lenne kiméretni az önkormányzati utakat, ugyanis sok helyen valószínű, hogy már fás terület van ezeken, mint ahogy a most eladott fa esetében is. Császár János képviselő elmondta, hogy beszélt egy földmérővel, akitől azt az információt kapta, hogy kimérni egy birtokot gyakorlatilag hivatalosan nem lehet. Javasolta egy olyan digitális térkép beszerzését, amin a belterület mellett a település zártkertjei és külterülete is rajta van. Más hozzászólás, napirend nem volt. A polgármester megköszönte a megjelenést és az ülést 17 óra 45 perckor bezárta. K.m.f. Ujj Tibor polgármester Gothárdné Baumgartner Anikó körjegyző

J E GYZŐ KÖNYV. Böde Községi Önkormányzat Képviselőtestületének február 28. napján megtartott rendes nyílt képviselőtestületi üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Böde Községi Önkormányzat Képviselőtestületének február 28. napján megtartott rendes nyílt képviselőtestületi üléséről J E GYZŐ KÖNYV Böde Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. február 28. napján megtartott rendes nyílt képviselőtestületi üléséről Határozatok: 2/2011. E16 3/2011. E16 4/2011. E16 5/2011. K6 6/2011.

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

Javasolta a képviselőknek a napirendet a meghívóban szereplő szerint fogadják el, a képviselők a javaslattal egyhangúan egyetértettek

Javasolta a képviselőknek a napirendet a meghívóban szereplő szerint fogadják el, a képviselők a javaslattal egyhangúan egyetértettek NÓRÁP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8591 Nóráp Kossuth u 48. Szám: 9-3/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Nóráp Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 2-án 18.30 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-21/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. december 28. napján MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 98/2010. (XII.28.) Z1 99/2010.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza nagytermében tartott ülésén. Pinnye község Önkormányzata P I N N Y E Arany J. u. 15. 9481. /Tel.: 99/536-025/ 1-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2014. május 8-án, Pinnye község Önkormányzata Képviselő-testületének a helyi Községháza

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének május 27-én tartott testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének május 27-én tartott testületi üléséről JÁK KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Ják Község Képviselő-testületének 2013. május 27-én tartott testületi üléséről Határozatok: 37/2013. (V. 27.) sz. határozat Jáki Közös Önkormányzati Hivatal SZMSZ

Részletesebben

Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV

Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV Kékkút Község Önkormányzata 8254 Kékkút, Fő u. 5. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. május 11-én 11:15 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről. Helye: Kékkút

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu.

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Paál István polgármester Berki Zoltán alpolgármester

Részletesebben

MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-8/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. június 17. napján MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 39/2010. (VI.17.) Z1

Részletesebben

Szám: /2010. J e g y z ő k ö n y v. Készült: Noszlop Községházán, Noszlop község Önkormányzat 2010. május 31-én 16.00 órakor megtartott üléséről.

Szám: /2010. J e g y z ő k ö n y v. Készült: Noszlop Községházán, Noszlop község Önkormányzat 2010. május 31-én 16.00 órakor megtartott üléséről. 1 Noszlop-Oroszi-Doba Községek Körjegyzősége 8456.Noszlop, Dózsa Gy. u. 45. Tel./Fax: 88/505-820, 505-821 Mobil: 06/20-524-2323 E-mail: noszlop@ajkanet.hu Telephely: 8482 Doba, Kossuth u. 10. Tel: 88/502-920,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 8/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virágh Enikő polgármester Bertalan Gyula

Részletesebben

Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu

Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu Ságvár Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8654 Ságvár, Fő u. 16. 84/580-022 Fax: 84/380-256 E-mail: hivatal@sagvar.hu Ügyszám: 3984/2012. JEGYZŐKÖNYV mely készült Ságvár község képviselő-testületének

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011.

Részletesebben

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése 2-11/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V HORVÁT KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. november 30-án MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 18/2010. (XI.30.) G2 19/2010. (XI.30.)

Részletesebben

Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v

Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: 45-1/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: Intézményfenntartó Társulásának 2017. február 1-én /szerdán/ 19.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

24. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének

24. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének 24. számú Jegyzőkönyv ének 2014. december 10-én megtartott rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: ének a Polgármesteri Hivatalban 2014. december 10-én megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak:

Részletesebben

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte.

Csikós Csaba alpolgármester távolmaradása okát előre jelezte. 1 BAZSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8352 BAZSI, FŐ U. 91. T/F: 87/352-201. Szám: 290-61/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 20-án 18,30 órakor kezdődött rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 11/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális és Egészségügyi Bizottsága

Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális és Egészségügyi Bizottsága Ikt.sz.: Ph.665-7/2012 Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6. számú J e g y z ő k ö n y v e Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális és Egészségügyi Bizottsága

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481. Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 386-3/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. július 30i képviselő testületi üléséről M u t a t ó: Határozat: Rendelet Tárgy: 147/2013.(VII.30.) Határozat 148/2013.(VII.30.)

Részletesebben

rpápakovácsi KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-11/2012. JEGYZŐKÖNYV

rpápakovácsi KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-11/2012. JEGYZŐKÖNYV rpápakovácsi KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-11/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u. 1. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u. 1. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Száma: 182-6/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 7-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 7-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi Fő utca 19. Szám:7-8 /2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 7-én 18.00 órakor megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Felsőegerszeg. Faluház 7370 Felsőegerszeg. Fő utca 7. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 332-10/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestülete,

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 14-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2015. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. április 29-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478. Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 229-3/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. április 26-án

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 12/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 28 án megtartott rendkívüli ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 12/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 28 án megtartott rendkívüli ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/2015. sz. jegyzőkönyve a 2015. május 28 án megtartott rendkívüli ülésről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.

Részletesebben

MOLNÁRI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE

MOLNÁRI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 2-5/2013. JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. május 29-én MEGTARTOTT SORON KÖVETKEZŐ NYILT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja: 45/2013. C 1 46/2013. C 1 47/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a bizottság június 17-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a bizottság június 17-én megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 8/2015. JEGYZŐKÖNYV a bizottság 2015. június 17-én megtartott üléséről Határozatok száma: 39-46. TARTALOMJEGYZÉK 39/2015.(VI.17.) PBH.

Részletesebben

ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. április 29-ei nyilvános ülésének. j e g y z ő k ö n y v e HATÁROZATOK

ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. április 29-ei nyilvános ülésének. j e g y z ő k ö n y v e HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. április 29-ei nyilvános ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 152-3/2013. HATÁROZATOK Tartalom: KÓD 8/2013.(IV.29.) határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 20/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Porva Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8449 Magyarpolány, Dózsa György utca 6. Tel/Fax: 88/503-820 email: hivatal@magyarpolany.hu Szám: M.28-5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarpolány

Részletesebben

2012. május 3-án MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

2012. május 3-án MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL 3-9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2012. május 3-án Határozatok: MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Sorszáma: Kódja 35/2012. (V.03.) F5 36/2012. (V.03.) F4 37/2012.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 27-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 27-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-6/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 27-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 4/2011. jkv.. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. április 26-án megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8449 Magyarpolány, Dózsa György utca 6. Tel/Fax: 88/503-820 email: hivatal@magyarpolany.hu Szám: M. /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarpolány

Részletesebben

Petrivente Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. november 08-án megtartott testületi ülése. Rendeletek:

Petrivente Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. november 08-án megtartott testületi ülése. Rendeletek: 3-19/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2012. november 08-án MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 82/2012. (XI.08.) D6 83/2012. (XI.08.) D1 Rendeletek:

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-5/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011.

Részletesebben

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/579-200 Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Vaszar és Gecse Községek Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal:

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal: Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 8-án, 13:15 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. június 30-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 3/2012. jkv. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. április 12-én megtartott képviselőtestületi ülésről.

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2015. október 9-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296. Hegyesd, Zrínyi u.1. Tel: 87/435-038. Száma: 120-14/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete által 2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 10. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 1101-1/2016.

Részletesebben

/Valente József képviselő távolmaradása okát előre jelezte./

/Valente József képviselő távolmaradása okát előre jelezte./ 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F. 87/550-038 Szám: 413/13/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. március 26-án 17,00 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 4/2015 Határozatok száma: 47-48/2015.(02.26.) Rendeletek száma: 3/2015. (II.26.) JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-4/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. április 29. napján MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 20/2010. (IV.29.) F5 21/2010. (IV.29.)

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 19-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 19-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 19-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Ezt követően ismertette a napirendi pontot, amely következő: 1. A képviselő-testület 2013. évi munkatervének elfogadása

Ezt követően ismertette a napirendi pontot, amely következő: 1. A képviselő-testület 2013. évi munkatervének elfogadása Öttevény Község Önkormányzat Képviselő-testülete Öttevény Fő u. 100. J e g y z ő k ö n y v Készült: Öttevény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 19. napján 16 órakor az öttevényi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 10-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa és Kertészsziget Önkormányzat Napközi Otthonos Óvoda Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 841-2/2014. iktatószám 2. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 80-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. május 29-én

Részletesebben

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 5053-2/2013. 29/2013. számú 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 190-192/2013. (XI. 22.)

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 332-8/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestülete,

Részletesebben

A Képviselő-testületi ülés helyszíne: Ordacsehi, Község Önkormányzat hivatali helyisége, 8635 Ordacsehi, Fő u.54.

A Képviselő-testületi ülés helyszíne: Ordacsehi, Község Önkormányzat hivatali helyisége, 8635 Ordacsehi, Fő u.54. JEGYZŐKÖNYV Készült Ordacsehi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. augusztus 3-án, 17 órakor kezdődő, az Önkormányzat hivatali helyiségében megtartott rendkívüli üléséről. A Képviselő-testületi

Részletesebben

Készült: Pécsvárad Város Képviselő-testületének február 9-én tartott üléséről. Jelen vannak: Zádori János polgármester.

Készült: Pécsvárad Város Képviselő-testületének február 9-én tartott üléséről. Jelen vannak: Zádori János polgármester. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pécsvárad Város Képviselő-testületének 2015. február 9-én tartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak: Meghívottak: Fűri Ferenc Benkő László Dr. Hutvágner Rozália

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egeralja község képviselő-testületének október 30-án 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egeralja község képviselő-testületének október 30-án 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Község képviselő-testület Egeralja Szám: 231-12/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Egeralja község képviselő-testületének 2013. október 30-án 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja Csehbánya

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Intézményfenntartó Társulása 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Száma: 3117-4/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Intézményfenntartó Társulása 2013. október 30-án /szerdán/ 18.05 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-1/2012. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-1/2012. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám7-1/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2012.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. április 26-án 17, 30 órakor megtartott soron következő nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Vuk István Lengyel Attiláné Kanizsai

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 1/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 1/2014. (II.10.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V SÁRHIDA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL 2009. november 12. HATÁROZATOK SZÁMA: 46, 47, 48/2009. 2 Jegyzőkönyv Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. augusztus 9-ei ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. augusztus 9-ei ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. augusztus 9-ei ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VIII.09.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén. Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi

Részletesebben

Valente József képviselő késése okát előre jelezte.

Valente József képviselő késése okát előre jelezte. 1 Sümegprága Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 8351 Sümegprága, Rákóczi u. 17. T: 87/350-587, Fax:87/550-038. Szám: 20-64/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: és Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 6/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 9-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2014. május 9-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-4/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2014. május 9-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben