a XXI. század egyedülálló pénzkeresési formája

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "a XXI. század egyedülálló pénzkeresési formája"

Átírás

1 a XXI. század egyedülálló pénzkeresési formája

2 A MoneyMap CalculateCloud bemutatja egyedülálló szolgáltatását, a pénzkeresés forradalmian új, XXI. századi módját amit Magyarországon még kevéssé ismernek, bár a sajtó egyre többet foglalkozik a témával Origo, Index, portfolio.hu, Haszon magazin, stb. Új módja a pénzkeresésnek? Mindez igaz.

3 A MoneyMap CalculateCloud (MMCC) a XXI. század jövőbe mutató terméke. Egyben ötvözi az informatikai előretörés, a felhőtechnológia és az internetes alkalmazások nyújtotta lehetőségeket. Az MMCC a legmodernebb szerverek számítási kapacitását koncentrálja, úgy hogy az összes teljesítményt számítási felhő szolgáltatássá alakítja. Szervertermeinkben nagy kapacitású grafikus processzorokkal felszerelt számítógépek dolgoznak a nap 24 órájában azért, hogy bevételt termeljenek. A számítási felhő a következő alkalmazásokra használható: Meteorológiai szimulációk futtatása Katonai alkalmazások, szimulációk futtatására Tudományos kísérletek szimulációjára Elektronikus pénzek bányászatára Mérnöki alkalmazások futtatására Adatbányaszati alkalmazások futtatása Animációs filmek renderelésére Az MMCC szolgáltatásában főként elekronikus pénzek, ezen belül is bitcoinok bányászatát végzi.

4 Bitcoin bányászat. Mi az? Számos cikkben olvashatjuk: Bitcoin a virtuális aranyláz A bitcoin bányászatot, ha a legegyszerűbben kellene leírni, valóban az aranymosáshoz lehetne hasonlítani. Előttünk áll egy gigantikus hegy, s mi keresgélünk, hogy aranyra leljünk a sok kő között. Nyilvánvaló, hogy ha egyedül vágunk neki az aranyásásnak kicsi az esélyünk, a gyors sikerre. Azonban, ha egyszerre sokan vágjuk a hegyet jó a kilátás arra, hogy hamarabb aranyat találunk. A talált aranyat pedig annyi részre osztjuk, ahányan részt vettünk a bányászatban.

5 Charlie Sherm, az ember, aki hülyeségnek tartotta ezt az egész Bitcoin-dolgot, mégis multimilliomos lett belőle

6 Most talán azt mérlegeled, hogy mi éri meg jobban: egyedül bányászni és egyedül megtartani az összes talált aranyat, vagy egy egyesülésben keresni és osztozni az összes bányászóval? A határozott válaszunk: együtt könnyebben, gyorsabban és biztosabban jutunk eredményre. A bányásztársulás nagy előnye, hogy rendszeresen kaphatunk jövedelmet. Mert valakik mindig találnak bitcoint, akkor is, amikor mi nem. Ismerd meg velünk a bitcoin bányászatot!

7 A Bitcoin (BTC) egy olyan virtuális pénznem, amely egy úgynevezett peer-to-peer (személyek közötti), központi kitüntetett csomópont nélküli hálózati megoldáson alapul. (Például a torrentek is ezen az elven működnek). A Bitcoin titkosított csatornákon keresztül online fizetéseket tesz lehetővé, számos online kereskedő elfogadja, fizikai megjelenése azonban nincs. A központi bankok közreműködése nélkül, direkt kapcsolaton keresztül bonyolítják a pénznemet használók a tranzakciókat, alacsony vagy zéró költség mellett.* A bitcoin tehát ezeknek a tranzakcióknak az egyedi, rendkívül bonyolult kódja, melyet egy matematikai algoritmus hoz létre és hitelesít a bányászatban résztvevő számítógépek kapacitását felhasználva. *Forrás:

8 Mit csinál, aki bitcoin-t bányász? A bitcoin bányász a tranzakciói kódokat tartalmazó blokkokat keresi és hitelesíti. A bányászathoz adott számítógépes kapacitásért cserében minden egyes sikeres blokk-azonosítás után a kapacitást rendelkezésre bocsátó bitcoinban kifejezett jutalékot kap. Tehát a rendszert úgy találták ki, hogy ha részt veszünk az üzemeltetésében (felajánljuk a PC-nk erőforrásait), azzal pénzt, pontosabban bitcoinokat kereshetünk.

9 Értem, hogy gőzgép, de mi hajtja? Van ez a bitcoin, létrehozom, virtuális pénz, de mégis hol van ez? A pénzt tartalmazó adatfájl a felhasználónál van, ezért érdemes elég gyakran biztonsági mentést készíteni róla. Az utalásokkal már más a helyzet, a bitcoin hálózata a beindításának első pillanatától kezdve tárolja az összes végbement tranzakció naplófájlait, és nem csak egy központi helyen, hanem minden egyes rákapcsolódó kliensen. A felhasználóknál futó kliensek első indításnál leszinkronizálják ezt a fájlt, és folyamatosan frissítik a tartalmát. A bányászatért járó bitcoin-t a tőzsdén (több is működik világszerte) átváltjuk, kézzelfogható, valós pénzre. * *Forrás:

10 Akkor a bitcoin nem valós fizetési eszköz? Igen is, meg nem is. A bitcoin alapvetően virtuális fizetőeszköz, de ez nem jelenti azt, hogy nem használható valós költésekre. Persze, ma még egyszerűbb a kibányászott bitcoinjainkat a tőzsdén más pénznemre átváltani, amit könnyebben elkölthetünk. De Amerikában már léteznek bitcoin pénzautomaták Cipruson egyes egyetemeken fizethetünk bitcoinnal, sőt már a Vaterán is előfordult, hogy a felkínált termékért bitcoint is elfogadott az eladó. A bitcoin nagyon is valós, ám felhasználása on-line fizetés esetén lehetséges, azonban más pénznemre átválható, amit már tetszés szerint használhatunk.

11 A bitcoin megalkotóinak az volt a célja, hogy a valutájuk felett egyetlen nagy intézmény, központi bank se bábáskodjon, így elérhetik azt, hogy a bitcoinok szabadon áramolhassanak a felhasználók gépei között. Megspóroljuk ezzel a busás banki jutalékokat, az utalások gyorsak lesznek, és mivel a digitális pénztárcánk felett egyes-egyedül mi rendelkezünk, attól sem kell félnünk, hogy a pénzünket zárolja a kormány vagy egy pénzintézet. Jól hangzik, de hol van a buktató? A bitcoin bányászat, ahogy az aranyé is, az idő múlásával egyre nehezebb lesz. Egyre több lesz a bányász, ezért egyre gyorsabbnak kell lenni, hogy mi és ne más azonosítson egy-egy blokkot. Ez azt jelenti, hogy egyedül bányászni nem éri meg. Az otthoni számítógépek az egyre nagyobb kapacitásigény miatt nem alkalmasak már arra, hogy velük bányásszunk. Így azok a bányászok lehetnek a legeredményesebbek, akik egyesülésben bányásznak, erre speciálisan kialakított eszközök segítségével.

12 A Winklevoss-ikrek, akik Facebook per miatt váltak világhírűvé Mark Zuckerberget perelték dollármilliókra, amit meg is nyertek 2013-ban bevallásuk szerint a bitcoinok 1%-át bírtokolták, ami mintegy 11 millió dollárt jelentett. Az ikerpár tőzsdén kereskedhető bitcoin alapot indít.

13 Az MMCC a nagy kapacitást igénylő, gyors bányászatra készült fel. Csatlakozz hozzánk, legyél részese annak az elképesztő növekedésnek, amit az MMCC megvalósít Magyarország legnagyobb és legeredményesebb coin bányászójaként! Az MMCC saját hardverparkot üzemeltet, fejleszt és bővít folyamatosan. A bányászat 0-24 órában, a legnagyobb internet sávszélesség mellett folyik szünetmentesen. Mindezeket a körülményeket otthon biztosítani nagyon nagy költségekkel lenne lehetséges. Célunk, hogy bárkinek lehetősége legyen pénzt keresni, aki csak akar. Ezért három különböző csomagot alakítottunk ki. Így gond nélkül kipróbálhatja a pénzkeresés virtuális módját az is, aki szeretné jobban megismerni, vagy egyszerre kisebb kapacitásra tud csak beinvesztálni.

14 Pénzkeresés egyszerűen! Bérelj kapacitásegységet a rendelkezésre álló ajánlatokból belátásod szerint és várd a jutalékpontokat, amiket a CalculateCloud bányászatból kerestél. Az MMCC biztosítja a coin bányászathoz a teljes hardver hátteret, vállalja az üzemeltetést, fenntartást, folyamatos szervizt és fejlesztést. A megtermelt coinokat pénzre váltja valamely tőzsdén.

15 Lépések Válj az E-DiscountGroup közösségi tagjával egy egyszerű, ingyenes regisztrációval. Az MMCC szolgáltatása az E-DiscountGroup ajánlatai között található, melyet webirodából is könnyedén elérhetsz. Válaszd ki azt a CalculateCloud ajánlatot, melyet szeretnél és kattints a Megrendelem gomra. Átolvasás után fogadd el a használati feltételeket és bankkártyáddal azonnal megvásárolhatod a választott ajánlatot. Mutasd meg minél több ismerősödnek az E-DiscountGroup kedvezményes ajánlatait és ezt a pénzkereseti lehetőséget, és ajánld nekik a csatlakozással járó előnyöket A hozzád csatlakozók vásárlásaival a saját bevételeidet is növelni fogod. A CalculateCloud akkor termel kiemelkedő bevételt számodra, ha a hálózatod tagjai is élnek ezzel a pénzkeresési formával. Most további segítséget adunk karriered elindításához!

16 Fast Start Bónusz A reigsztrációt követő első 4 hétben akár a vásárolt CalculateCloud ajánlatod értékét is visszaszerezheted. Ha a regisztrációt követő 4 hét alatt közvetlen csapattagjaid közül - 5 CalculateCloud Light csomagot vásárolnak 10 euro - 5 CalculateCloud Standard csomagot vásárolnak 100 euro - 5 CalculateCloud Heavy csomagot vásárolnak 1000 euro értékű jutalékpontot írunk jóvá jutalékpontban a számládon Nézzük, mit jelent ez a gyakorlatban!

17

18 az E-DiscountGroup kizárólagos partnere

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára?

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára? MX.World Tagsági felminősülések Tagsági szintek Miért hozzuk be ezeket az MX.World platformra? Az MX.World tagság főként ezért szükséges: NAGYOBB Extra pénz a vállalat számára, ami több megosztható pénzt

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

A CryptoFalka útmutatója Bitcoin, Bitcoincash, Ethereum és Litecoin vásárlásához Coinbase számlanyitással:

A CryptoFalka útmutatója Bitcoin, Bitcoincash, Ethereum és Litecoin vásárlásához Coinbase számlanyitással: A CryptoFalka útmutatója Bitcoin, Bitcoincash, Ethereum és Litecoin vásárlásához Coinbase számlanyitással: A bitcoin és egyéb kriptovaluták vásárlására rengeteg módszer létezik, ezek közül egyet, talán

Részletesebben

Nyíri Gábor

Nyíri Gábor Nyíri Gábor halacs@sch.bme.hu Pénz Minden meghatározott értékkel bíró tárgy Kereskedelmi forgalomban állandó fizetési eszközként használatos Átadásával dolgokat lehet megvásárolni Pénz az, amit a piac

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

A számítási felhő világa

A számítási felhő világa A számítási felhő világa Ismerkedés az alapfogalmakkal és egyéb aspektusok 0 Copyright 2012 FUJITSU Számítási felhő - tematika 1. Történeti előzmények 2. A felhő fogalma 3. Szolgáltatások a felhőből 4.

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak.

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. Magazin CapriPay Második kiadás CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. 1 Üdvözöljük a CapriPay Magazin második számában! A CapriPay Magazin 2.

Részletesebben

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

A CCL program használatbavétele

A CCL program használatbavétele A CCL program használatbavétele Tartalomjegyzék 1.1 Hardver és szoftverkövetelmények... 2 1.2 CCL program telepítése hálózatba. Telepítés szerver számítógépre... 2 1.3 Cégek... 6 1.3.1 Egy céges felhasználás....

Részletesebben

Fizetési és teljesítési folyamat

Fizetési és teljesítési folyamat Fizetési és teljesítési folyamat Bejelentkezés Részvény- nyilatkozatok kijelzése Nyilatko- zati opciók Fizikai Tulajdonosi igazolás kiküldése Részvénykereskedelmi számla létrehozása egy MLDS által kijelölt

Részletesebben

ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER

ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER Vásárlás előtt ismerje meg a jogait! Vásárlóként, amikor egy termékért vagy szolgáltatásért fizet akár online, akár egy boltban, saját országában vagy bárhol az EU-ban,

Részletesebben

e-volúció Az elektronikus bankolás jelene és jövője Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. www.cardinal.hu

e-volúció Az elektronikus bankolás jelene és jövője Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. www.cardinal.hu e-volúció Az elektronikus bankolás jelene és jövője Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. 1 Történelem Az elektronikus bankolás lassan nagykorúvá válik Magyarországon: 1994: Creditanstalt,

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

Sajtószolgálat. Banki, biztosítói ügyekben továbbra is főleg a személyes ügyintézést igénylik az ügyfelek

Sajtószolgálat. Banki, biztosítói ügyekben továbbra is főleg a személyes ügyintézést igénylik az ügyfelek Sajtószolgálat 14. július 8. 14. július 8. Tisza Andrea B&P Consulting Tel.: (+36-1) 349-2939 Fax: (+36-1) 269-2504 E-mail: andrea.tisza@braunpartners.hu Banki, biztosítói ügyekben továbbra is főleg a

Részletesebben

A DOLLÁROS PIZZA TÖRTÉNETE, AVAGY MENNYIT ÉR A BITCOIN?

A DOLLÁROS PIZZA TÖRTÉNETE, AVAGY MENNYIT ÉR A BITCOIN? A 40.000.000 DOLLÁROS PIZZA TÖRTÉNETE, AVAGY MENNYIT ÉR A BITCOIN? Sándor Barnabás biztonságtechnikai mérnök, etikus hacker Budapest, 2019. március 19. Péztörténet Időutazás 2004 Sándor Barnabás 2007 Fazekas+

Részletesebben

Füstöl az Internet, majdnem szó szerint. Avagy hogyan használjuk ésszel energiát.

Füstöl az Internet, majdnem szó szerint. Avagy hogyan használjuk ésszel energiát. Füstöl az Internet, majdnem szó szerint Avagy hogyan használjuk ésszel energiát. Az informatikai eszközök átlagos fogyasztása A szerverek eszik meg a világ elektromos fogyasztásának 2 százalékát. Többet,

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

Felhőszámítástechnika (Cloud Computing) helye és szerepe az on-line világ folyamataiban. Dr. Élő Gábor Széchenyi István Egyetem ITOK 2013

Felhőszámítástechnika (Cloud Computing) helye és szerepe az on-line világ folyamataiban. Dr. Élő Gábor Széchenyi István Egyetem ITOK 2013 Felhőszámítástechnika (Cloud Computing) helye és szerepe az on-line világ folyamataiban Dr. Élő Gábor Széchenyi István Egyetem ITOK 2013 A felhő alapú számítástechnika A felhő alapú számítástechnika (angolul

Részletesebben

ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL

ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL nexonbér elektronikus munkabérjegyzék modul Kiszámolta már valaha, hogy mennyibe kerül egyetlen munkavállaló egyetlen havi munkabérjegyzéke (a nyomtatás, a borítékolás

Részletesebben

Kezdő lépések Virtuális Tárgyaló

Kezdő lépések Virtuális Tárgyaló Kezdő lépések Virtuális Tárgyaló A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója Tartalom Bevezetés... 3 Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése

A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program Fritz Péter ig.h. 2011. Május 11. A pályázat kiemelt céljai: az iskolarendszerű

Részletesebben

CISCO NET READINESS program

CISCO NET READINESS program CISCO NET READINESS program A leginkább sikereses és innovatív vállalatok többsége felismerte, hogy az információ alapú gazdaságban a túlélés titka a határozott jövőképpel rendelkező vezetés, az erős vállalati/intézményi

Részletesebben

7 milliárd ember él a Földön

7 milliárd ember él a Földön 7 milliárd ember él a Földön Ezeknek az embereknek a szükségleteik kielégítéséhez PÉNZRE van szüksége ADÓ BETEGBIZTOSÍTÁS NYUGDÍJ ismert fogalmak.. Belegondoltál már valaha a működésükbe??? azzal, hogy

Részletesebben

Bitcoin és ami mögötte van... 1 / 17

Bitcoin és ami mögötte van... 1 / 17 Bitcoin és ami mögötte van... 1 / 17 Bitcoin és ami mögötte van... 2 / 17 Bitcoin és ami mögötte van... 3 / 17 Tartalom 1 Bitcoin alapfogalmak 2 Bitcoin a felhasználó szemével (rövid) 3 Biztonság, kényelem,

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció Tartalomjegyzék Vállalkozói termékek Vállalkozói ajánlataink, akcióink Fióki Számlanyitási akció Online számlanyitási akció Kártyaelfogadási szolgáltatás Pénzbefizetés ATM-en OTP Kereskedelmi Faktoring

Részletesebben

ACTUAL Ügyviteli Rendszer FRISSÍTÉSI ÚTMUTATÓ. Felhasználói kézikönyv - kivonat

ACTUAL Ügyviteli Rendszer FRISSÍTÉSI ÚTMUTATÓ. Felhasználói kézikönyv - kivonat ACTUAL Ügyviteli Rendszer FRISSÍTÉSI ÚTMUTATÓ Felhasználói kézikönyv - kivonat Tartalom A program frissítése 2 FRISSÍTÉS A SZERVER GÉPEN: 3 FRISSÍTÉS A KLIENS GÉPEN: 6 Hibaelhárítás: 7 Kronos Trade Kft.

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat A Geo5 szoftvert (1. házi feladathoz opcióként, 2. házi feladathoz kötelezően) online felületen keresztül, távoli asztal kapcsolattal lehet használni. Az ehhez

Részletesebben

Adatvédelem & Cookie szabályzat

Adatvédelem & Cookie szabályzat Adatvédelem & Cookie szabályzat 1. Adatvédelmi & Cookie Szabálzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a www.folandrol.hu weboldal által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Internetes fizetési módszerek terjedése avagy átveszik-e a napi fizetési feladatainkat az internetes lehetőségek?

Internetes fizetési módszerek terjedése avagy átveszik-e a napi fizetési feladatainkat az internetes lehetőségek? Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Tanszék Szakszeminárium vezető: Mertz Gábor Internetes fizetési módszerek terjedése avagy átveszik-e a napi fizetési feladatainkat az internetes lehetőségek? Készítette:

Részletesebben

Bitcoin és altcoinok Átveszik-e az uralmat a hagyományos pénzek felett?

Bitcoin és altcoinok Átveszik-e az uralmat a hagyományos pénzek felett? Bitcoin és altcoinok Átveszik-e az uralmat a hagyományos pénzek felett? Szabó Gergely Kutatási Igazgatóság FIKOT - Kecskemét 2017.10.28. 1 Nyilatkozat A jelen előadásban megjelenő állítások a szerzők nézeteit

Részletesebben

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE 1.400 1.200 1.000 800 600 400 200 BITCOIN ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS Egy férfi 27$-ért vásárolt bitcoin, meg is feledkezett róla Aztán mikor megnézte kiderült, hogy 886.000$-t ér... Vett

Részletesebben

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja.

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja. NewSoft Team 9400 Sopron, Avar u. 10. Tel.: 06-30/364-8694 E-mail: newsoft@t-online.hu http://newsoft.hu ekovut - költség menedzsment rendszer Az ekovut építőipari költség menedzsment, költségkövető rendszer,

Részletesebben

Újdonságok. Jancsich Ernő Ferenc

Újdonságok. Jancsich Ernő Ferenc Újdonságok Jancsich Ernő Ferenc Microsoft Dynamics NAV o Világszerte, több, mint 110 000 ezer kis- és középvállalat választotta a Microsoft Dynamics NAV rendszert növekedésének támogatásához. o Ez közel

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

API-MÁGIA MILLIÓ SORNYI ADAT ÚJRARENDEZÉSE. Előadó: Jaksa Zsombor, drungli.com

API-MÁGIA MILLIÓ SORNYI ADAT ÚJRARENDEZÉSE. Előadó: Jaksa Zsombor, drungli.com API-MÁGIA MILLIÓ SORNYI ADAT ÚJRARENDEZÉSE Előadó: Jaksa Zsombor, drungli.com MIRŐL FOG SZÓLNI AZ ELŐADÁS? Hogyan működik a drungli.com?# Adatok gyűjtése, stratégiák# Ha marad időm még mesélek HOGYAN MŰKÖDIK

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról OTP BANK NYRT. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról Bankunk ügyfeleink folytonos szoftverhasználatát biztosító szempont alapján úgy döntött, hogy az új verziót (6.01-01) most nem a megszokott

Részletesebben

Telenor Webiroda. Kezdő lépések

Telenor Webiroda. Kezdő lépések Telenor Webiroda Kezdő lépések Virtuális Tárgyaló Tartalom 1. Bevezetés...2 2. A szolgáltatás elérése és a kliensprogram letöltése...3 3. A kliensprogram telepítése...6 4. A Virtuális Tárgyaló használatba

Részletesebben

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17.

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17. A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // 2018. május 17. Ki nézett ma már online videót? Néhány adat Becslések szerint 2017-ben az összes online adatforgalom

Részletesebben

Az idősek infokommunikációs eszközökkel való ellátottsága és az eszközhasználattal kapcsolatos attitűdje

Az idősek infokommunikációs eszközökkel való ellátottsága és az eszközhasználattal kapcsolatos attitűdje Az idősek infokommunikációs eszközökkel való ellátottsága és az eszközhasználattal kapcsolatos attitűdje Készítette: Faragó Judit 2005. november-december Az Inforum immár harmadszor rendezte meg az Unoka-Nagyszülő

Részletesebben

alkalmazásfejlesztő környezete

alkalmazásfejlesztő környezete A HunGrid infrastruktúra és alkalmazásfejlesztő környezete Gergely Sipos sipos@sztaki.hu MTA SZTAKI Hungarian Academy of Sciences www.lpds.sztaki.hu www.eu-egee.org egee EGEE-II INFSO-RI-031688 Tartalom

Részletesebben

Európa e-gazdaságának fejlődése. Bakonyi Péter c. docens

Európa e-gazdaságának fejlődése. Bakonyi Péter c. docens Európa e-gazdaságának fejlődése Bakonyi Péter c. docens Definiciók Definiciók Az E-gazdaság fejlődése Európában Az IKT térhódítása miatt a hagyományos gazdaság az E-gazdaság irányába mozdul Az üzleti és

Részletesebben

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Az előadás röviden áttekinti a közösségi média elemeit, jellemzőit,

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 Hatályos: Kazincbarcika, 2016. Junius 01. 2 2 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

SZERVIZ 7. a kreatív rendszerprogram. Telepítési dokumentáció Szerviz7 DEMO alkalmazásokhoz. Verzió: 08/ 2010

SZERVIZ 7. a kreatív rendszerprogram. Telepítési dokumentáció Szerviz7 DEMO alkalmazásokhoz. Verzió: 08/ 2010 SZERVIZ 7 a kreatív rendszerprogram Telepítési dokumentáció Szerviz7 DEMO alkalmazásokhoz Verzió: 08/ 2010 3Sz-s Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Postacím és operatív telephely: 1158 Budapest, Jánoshida

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Junior kártyabajnok nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel?

Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel? Turzó Ádám Pál elemző Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel? Üzleti modellek a technológia mögött 2014. November 12. Budapest Amiről szó lesz Globális mobilfizetési piac mérete Magyar fizetési

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. 1 IT infrastruktúra szolgáltatások

CÉGBEMUTATÓ. 1 IT infrastruktúra szolgáltatások CÉGBEMUTATÓ A Grúber és Társa Számítástechnikai és Kereskedelmi Bt a magyar informatikai piac erős és stabil hazai pozíciókkal rendelkező, mértékadó cége 2001. óta. Az ügyfelek igényeinek teljes körű kiszolgálását

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

A VPKNet hálózati szabályzata

A VPKNet hálózati szabályzata A VPKNet hálózati szabályzata A Vásárhelyi Pál Kollégium internethálózatának használatbavételi szabályzata Hatálya: 2016. február 14. VPKNet Nonprofit Szervezet Székhely: 1111 Budapest Kruspér utca 2.

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Közben folyamatos kapcsolatban voltunk, az ötleteket megosztottunk egymással, átolvastuk és megbeszéltük egymás munkáját.

Közben folyamatos kapcsolatban voltunk, az ötleteket megosztottunk egymással, átolvastuk és megbeszéltük egymás munkáját. A MoonCloud Solutions Kft. üzleti tervének készítése során a fejezeteket az alábbiak szerint osztottuk fel egymás között: Bognár Bálint: szervezés, dokumentumsablon, szerkesztés, SWOT-elemzés. Jancsó Dávid:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Tartalomjegyzék Adatkezelési tájékoztató tarax.hu Rev 1.0 2018.07.23. Az adatkezelő adatai...2 Az adatkezelés jogalapja...2 A kezelt adatok köre...2 Kapcsolatfelvételi űrlap...2 Kezelt adatok...2 Adatkezelés

Részletesebben

"A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik."

A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik. "A tízezert mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik dik." A BINB INSYS Előadók: Kornafeld Ádám SYS PROJEKT Ádám MTA SZTAKI kadam@sztaki.hu Kovács Attila ELTE IK attila@compalg.inf.elte.hu Társszerzők:

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla ERSTE MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁK DÍJAI ÉS JUTALÉKAI Közzététel: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 1-től A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. tv.-ben előírt tájékoztatási

Részletesebben

A Cobra Sprint telepítése CobraContoLight felhasználók számára

A Cobra Sprint telepítése CobraContoLight felhasználók számára A Cobra Sprint telepítése CobraContoLight felhasználók számára 1. A telepítő program elindítása után a Sprint Telepítő Varázsló irányítja a telepítés folyamatát. A Felhasználási (licenc) feltételek elfogadása

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU TACHO-X Olyan megoldást kínálunk Önnek, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Forcefield termékek internetes értékesítésére létrehozott webáruháznak, figyelmesen

Részletesebben

Testnevelési Egyetem VPN beállítása és használata

Testnevelési Egyetem VPN beállítása és használata Testnevelési Egyetem VPN beállítása és használata Tartalom 1. Figyelmeztetés!... 2 2. Hogyan működik a VPN?... 2 3. Beállítás... 3 3.1 Tudnivalók a beállítás előtt... 3 4. Használat... 7 5. Igénylés...

Részletesebben

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K.

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K. Adatkeresés az interneten Cicer Norbert 12/K. Internetes keresőoldalak Az internet gyakorlatilag végtelen adatmennyiséget tartalmaz A dokumentumokat és egyéb adatokat szolgáltató szerverek száma több millió,

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében Készítette: Záhonyi István, Bankkártya.hu portál Az adatok zárásának

Részletesebben

BASIC és PRO webáruház csomagok

BASIC és PRO webáruház csomagok 7even Online Ügynökség BASIC és PRO webáruház csomagok részletes termékbemutató és ártájékoztató A 7even-ről Több mint 200 ügyfelünk már a 7even Csapatát választotta. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett

Részletesebben

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT Informatikai Igazgatóság: Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT I N F O R M A T I K A S Z O L G Á L T A T Á S O K Az Igazgatóság felelős az informatikai szolgáltatások biztosításáért, kiemelten a központi gazdálkodási

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes:

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: LIKESXL rendszeréhez csatlakozó új tagoknak a következő lépéseket kell végrehajtani a PÉNZKERESÉS elindításához: 1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: Legfelül látható

Részletesebben

es tanév 3-4. osztályos kategória 1. forduló

es tanév 3-4. osztályos kategória 1. forduló ISKOLA NEVE:. CSAPAT NEVE: TELEPÜLÉS:. 1. feladat kvíz 2018-2019-es tanév 3-4. osztályos kategória 1. forduló Ha megnéztétek a vigyázz#kápé vlog részeit, akkor könnyedén válaszolni tudtok az alábbi kvízsorra.

Részletesebben

Védené értékes adatait, de még nem tudja hogyan?

Védené értékes adatait, de még nem tudja hogyan? Védené értékes adatait, de még nem tudja hogyan? Ismerje meg az easysafe kulcs által nyújtott megoldást! Az easysafe kulcs két megoldást ötvöz az adatvédelem érdekében: 1. easydrive: titkosított adattárolásra

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt.

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt. BUDGET-IT Prezentáció NAVIGATOR Informatika Zrt. PIACI HÁTTÉR A BUDGET-IT szolgáltatás A BUDGET-IT szolgáltatás legfőbb előnyei Kiknek készült a BUDGET-IT? PIACI HÁTTÉR Jelenlegi gazdasági helyzet Gazdasági

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Elektronikus üzlet és elektronikus kereskedelem

Elektronikus üzlet és elektronikus kereskedelem és elektronikus kereskedelem Az elektronikus üzlet (e-business) kezdetei a múlt század 80-as éveihez vezetnek vissza, ám jelentős előretörésének az utóbbi 10 évben vagyunk szemtanúi. Az elektronikus üzlet

Részletesebben