NEW HOLLAND LM. LM5.25 I LM6.28 I LM6.32 I LM6.35 Elite I LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NEW HOLLAND LM. LM5.25 I LM6.28 I LM6.32 I LM6.35 Elite I LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35"

Átírás

1 NEW HOLLAND LM LM5.25 I LM6.28 I LM6.32 I LM6.35 Elite I LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35

2 2 3 FOLYAMATOS FEJLESZTÉS Az elmúlt 15 évben bebizonyosodott, hogy a New Holland LM teleszkópos rakodó páratlan ötvözete a teljesítménynek, megbízhatóságnak és a gazdaságos üzemeltethetőségnek. A legújabb LM szériában a fokozott teljesítmény és a gazdaságosság magasabb szintű komforttal és csökkentett működtetési költségekkel párosulnak. Új generáció öt modellt tartalmaz: LM6.32, LM7.35, LM9.35 illetve az LM6.35 Elite és LM7.42 Elite modellek, melyek egy teljesen új kivételesen erős gémmel és alvázzal, valamint új erőforrással és erőátvitellel felszerelve érkeznek. A gépek új kabint kaptak, amely az eddigieknél is alacsonyabb zajszint mellett igen magas komfort szintet biztosít. Gondolva azokra a gazdaságokra is, amelyek méreteikben és teljesítményükben is kisebb rakodót keresnek, továbbra is elérhető a két kisebb modell: LM5.25 és LM6.28 megnevezéssel. NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY A standard LM modellek erőforrása 110 LE-t teljesít névlegesen, maximálisan pedig 121 LE-re képes. Az Elite típusok ugyanezen értékei 129 LE, illetve 143 LE, szemben a korábbi modellek maximális 120 lóerejével. A kompakt LM rakodók teljesítménye 75 és 101 LE. A legújabb LM széria megnövelt termelékenységgel és gazdaságossággal rendelkezik, a gépcsalád a gazdálkodók visszajelzései alapján több éves fejlesztés és befektetés eredményeként született meg. SZÉLES LÁTÓTÉR ÉS KÉNYELEM A New Holland kiemelt hangsúlyt fektet a gépkezelők igényeire. A Standard és Elite modellek teljesen új kabinja nagyobb komfortot, fokozott hangszigetelést és látóteret biztosít az előző szériákhoz képest. A kompakt társaik új kezelőszerveket kaptak a fokozott ergonómia érdekében, valamint az összes modellt fejlesztett légkondicionáló berendezéssel látták el.

3 MAGASABB MINŐSÉG Az összes új Standard és Elite rakodó teljesen újratervezett, U formájú dupla profi lú, gépi hegesztett gémmel készül, amely soha nem látott szilárdságot és tartósságot kölcsönöz a teleszkópos rakodó egyik legfontosabb részegységének. A H alakú, úgymond létra formájú alváz igen masszív és rendkívül ellenálló a torziós erőhatásokkal szemben, hiszen a mérnökök a legnagyobb igénybevételt jelentő munkálatok elvégzésére tervezték. KÖNNYED KARBANTARTÁS ÉS ALACSONYABB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK A felesleges állásidő a termelékenység legnagyobb ellensége, de egy teleszkópos rakodó esetében ez ahhoz is vezethet, hogy az állatállományunk ellátása akadozik, a gabonát nem tárolják be, vagy a bálák a szántóföldeken rekednek. A mérnökök az összes LM teleszkópos rakodót a megbízhatóság és a minimális karbantartásra fordított idő jegyében tervezték. A napi ellenőrzések és rutineljárások leegyszerűsödtek, nagyban lerövidítve a karbantartásra fordított időt, köszönhetően a 600 üzemórás szervizintervallumnak.

4 4 5 A SOROZAT HÉT TELESZKÓPOS MODELL, SZÁMTALAN ALKALMAZÁSI TERÜLET A New Hollandnál hallgatnak a partnerekre. Mindenekelőtt fi gyelembe veszik, hogy a teleszkópos rakodók alkalmazási területe igen széles: a nagyméretű bálák felvétele, szállítása és betárolása épp olyan egyszerű feladat ezeknek a gépeknek, mint kompakt gépként helyt állni a mindennapi tevékenységekben az állattartó telepeken vagy bármilyen más területen is. Az LM szériával a New Holland minden felhasználásra tökéletesen alkalmas rakodóval tud szolgálni. A gépek elnevezése információval szolgál a maximális emelési magasságról illetve a maximális kapacitásról. Például az LM6.32-es modell 6,1 méter magasságba tud emelni 3200 kg tömeget, az LM7.35 pedig 7 méteres magasság fölé tud emelni 3500 kg-ot KOMPAKT ÉS SOKOLDALÚ A 75 lóerős LM5.25 és a 101 lóerős LM6.28 1,8 méter és 2 méter szélességűek. A fordulási sugaruk kisebb, mint 3,4 méter, így a legszűkebb helyeken is használhatóak, alacsony magasságuk pedig lehetővé teszi a munkavégzést állattartó telepekre jellemző alacsony belmagasságú épületekben is. A kompakt méretek nem jelentenek korlátozott kapacitást. Az LM5.25 és az LM6.28 maximum 2500 kg és 2800 kg tömegű teher mozgatására képes, a maximális emelőmagasság pedig 5,78 és 6,38 méter. A FELSZERELTSÉG ÉS IGÉNYEK TALÁLKOZÁSA A New Holland mindent kielégítő modellpalettát kínál az LM szériával. Az LM6.32, LM7.35, illetve LM9.35 Standard modellek NEF fejlesztésű, 4,5 literes Tier4-es erőforrásokkal szerelve, maximális 121 lóerős teljesítménnyel bírnak, valamint 4 előremeneti és 3 hátrameneti fokozattal biztosító Powershift váltóval rendelkeznek, az irányváltás a kormányoszlopra szerelt kar segítségével történik. A magas szintű alapfelszereltség része a 120 liter/perc teljesítményű hidraulikaszivattyú, a három módban működtethető kormányzás rásegítő rendszer, valamint az első tengely korlátozott csúszású differenciálművel (limited slip), ugyanez a rendszer a hátsó tengelyre opcióként kérhető. A maximális közúti utazósebesség 40 km/h. A különböző felhasználásra tervezett gépek alkalmasak bármilyen általános anyagkezelésre, bálakazlak építésére, raklapos árukkal történő munkavégzésre egyaránt. A gépek felhasználási köre tovább bővíthető, amennyiben pótkocsi vonófejjel és hidraulikus vagy pneumatikus pótkocsi fékkel rendeljük őket.

5 AZ ELIT ERŐ OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNYT NYÚJT Két modell áll rendelkezésre a sorozat Elite elnevezéssel ellátott gépeiből. Az LM6.35 Elite és az LM7.42 Elite maximális 143 lóerő teljesítmény leadására képes, valamint 6 előremeneti és 3 hátrameneti fokozatot biztosító Powershift váltóval szerelt. Az előre és hátramenet közötti váltás a fő irányítókaron kapcsolható, automata váltófunkciókkal a 4., az 5. és a 6. sebességfokozatban. Az axiál dugattyús, 140 liter/perces olajáramlási teljesítményű hidraulikarendszer a kartámaszra épített karral működtethető. Az igen precíz, erő alapú (proporcionális) vezérlés a gyors reagálással párosítva teszi az Elite modelleket a tökéletes választássá a legmagasabb igényeket támasztó felhasználóknak. A kedvező motorteljesítmény és tömeg arány könnyeddé teszi a legnagyobb motorerőt igénylő munkálatok teljesítését beleértve a nehéz trágya vagy a silótakarmány kezelését. A korlátozott csúszású differenciálmű mind az első, mind a hátsó tengelyre alapfelszereltségként jár. Az automata sebességváltóval ezek a modellek tökéletes megoldást jelentenek a közúti szállításkor is. A vontató kapacitás pótkocsi fékkel 20 tonna, több mint 40 km/h végsebességgel. A fenti prémium technológiai jellemzők teszik az Elite modelleket a legkézenfekvőbb választássá a legnagyobb követelményeket támasztó gépkezelők számára is.

6 6 7 DIZÁJN ÉS TARTÓSSÁG KIVITELEZÉSBEN AZ ERŐ A New Holland igen jelentős összeget fektetett az új LM széria kifejlesztésébe és tesztelésébe, amely beruházás annak szellemében történt, hogy egy alapjaiban új és még jobb rakodógép szülessen. További beruházások is történtek: a vadonatúj gyártósorokon új robothegesztő gépek álltak munkába, a robotok feladata a teljesen megújult gém és alváz előállítása. A gém teljes kinyúlásakor és visszahúzódásakor egy automatikus hidraulikus csillapító rendszer megvédi a gémszerkezetet a hirtelen lökés okozta erőhatásoktól, ezáltal növeli a gém élettartamát és emeli a gépkezelő komfortszintjét is. Köszönhetően a dupla, U profi lú 10 és 12 mm anyagvastagságú gémszerkezetnek, ez a teljesen megújult gém rendkívül erős, így a leghosszabb élettartamot garantálja a rakodónak. Az új kopólemezek cseréje és állítása nem igényel speciális eszközt, gyorsan és egyszerűen elvégezhető egy egyszerű villáskulcs segítségével. A gém emelését egy fő és egy kiegészítő - vagy kompenzációs - hidraulikus munkahenger végzi. Az elsődleges munkahenger a gém alatt, a másik pedig a gém hátsó részén helyezkedik el, a rögzítési pont mellett. A gém emelésekor mindkét munkahenger dolgozik, de egymással ellentétes irányban. Ez a megoldás növeli a gém irányíthatóságát, ez együtt jár a növekedett stabilitással is. A lágyan emelkedő és süllyedő gém csökkenti az intenzív káros erőhatások okozta extra terhelést ezáltal növeli a gép élettartamát. Az egy darabból készült H alakú alváz 25 mm vastag, nagy szilárdságú acélból robothegesztéssel készült, a maximális torziós merevség érdekében. Az alváz nagy tömege lehetővé teszi a gém megfelelő stabilitását és ellensúlyként szolgál a nagy terhek mozgatásakor.

7 A teljesen új, alacsony profi lú eszköztartó szerkezet az új LM széria standard és Elite modelljei számára fejlesztették ki. Az új, alacsonyabb kiképzés jóval nagyobb, 131, illetve 142 fokos eszköz billentési szöget tesz lehetővé. Manuális és hidraulikus eszközrögzítés egyaránt rendelhető. A New Holland mérnökei 40/60 arányban tervezték meg az alváz súlyelosztását, így nincs szükség plusz ellensúlyozásra. A kialakítás terhelés alatt kimagasló stabilitást és úttartást biztosít. A pótsúlyok tömegének az alvázba építésével még nagyobb általános szerkezeti merevséget sikerült elérni. A gém lengéscsillapítóval is felszerelhető. A gépkezelő tudja aktiválni a rendszert, melyet arra terveztek, hogy csökkentse az egyenetlen talajon végzett munka során fellépő plusz terhelést. A rendszer automatikusan kikapcsol abban az esetben, ha a gém emelési szöge meghaladja a 35 fokot.

8 8 9 KABIN ÉS KÉNYELEM NAGYOBB LÁTÓTÉR A JOBB TERMELÉKENYSÉGÉRT A New Holland a kabinok tervezésében szerzett tapasztalatát és szakértelmét alkalmazta az új 360 Vision Cab tervezésekor. A kategóriavezető belső tér kimagasló rálátást biztosít a gép körüli részekre, példátlan kitekintést enged a teljesen leengedett gém esetén is. Ez az extra látótér megnövekedett termelékenységet eredményez és gyorsítja a munkaeszközök cseréjét is. TÖBB ÜVEGFELÜLET, RAGYOGÓ KILÁTÁS Mindenre kiterjedő kutatás és tervezés vezetett a 360 Vision Cab kifejlesztéséhez. A fő cél a gém előtti holtterek kizárása volt, elsősorban felső vagy alsó gémpozíció esetén. A széles és mélyre nyúló szélvédő és a vékony A oszlop alkalmazásával a gépkezelői ülésből megnövekedett látótér tárul elénk. CSENDES KABIN A legjobb módszer a zaj kizárására, ha megszüntetjük a forrását. Az alapos tervezésnek köszönhetően minden LM modell kabinjában a zajszint nem haladja meg a 75 db-t. A kulcs az SCR rendszerrel felszerelt motorok, amelyek tiszta égésükkel garantáltan alacsony alapzajt biztosítanak. A GÉPKEZELŐ KÉNYELME MINDENEKELŐTT Az összes LM modell magas szintű gépkezelői kényelmet kínál. Az, hogy az összes kezelőszerv karnyújtásnyi távolságra van, illetve, hogy sosem volt ilyen könnyű a be- és kiszállás a tágas kabinba mind-mind a gépkezelő kényelmét szolgálják.

9 LM STANDARD KABIN ÉS KEZELŐSZERVEK A Standard modellek kabinjában egy elektrohidraulikus joystickot találunk egy konzolra építve. Az irányváltó kar a kormányoszlopon kapott helyet. Az üres kapcsoló és sebességváltó gombok a joystick felső részén találhatóak. A kormányoszlop billenthető, a légrugós ülés pedig opcióként kérhető. LM ELITE KABIN ÉS KEZELŐSZERVEK Az Elite változat esetében a joystick az üléshez kapcsolt kartámaszon kapott helyet, ezen találhatóak az irányváltó gombjai, az üres kapcsoló és a sebességváltó gombok. A kormány billenthető és magassága is állítható. A légrugós ülés az Elite modelleknél is opcióként kérhető. HAT SZELLŐZŐ A KOMFORT JEGYÉBEN A Standard és Elite modellek esetében is az erőteljes légkondicionáló berendezés hat darab szellőző nyíláson keresztül közvetíti a klimatizált levegőt. Olyan pozícióban helyezkednek el, hogy ne csupán a gépkezelő hűtésére legyenek alkalmasak, hanem hidegebb időben meleg levegőt is áramoltassanak a szélvédőre, így gátolva meg a kabin bepárásodását. A fülke nyitható hátsó szélvédőt kapott.

10 10 11 ERŐFORRÁS ÉS VÁLTÓMŰ TISZTA TELJESÍTMÉNY, KIMAGASLÓ TERMELÉKENYSÉG Az LM Standard és LM Elite teleszkópos rakodóknak a NEF Tier4A 4,5 literes, négyhengeres erőforrása szolgáltatja az erőt. A New Holland T6 traktoraiban már bizonyított motorokra a felettébb tiszta égés és a hosszú, 600 órás szervizintervallum a jellemző, valamint üzemelésük igazoltan takarékos és megbízható. Névleges teljesítményük 110 Le az LM Standard modelleknek, és 129 Le az Elite széria esetében. Ezek a számok 121 és 143 LE-re emelkednek, ha 1800-ra esik a motorfordulat/ perc értéke (1900 ford/perc az Elite modellnél). Az előd LM5000 maximális teljesítménye 120 LE volt. A teljesítmény-veszteség elkerülése érdekében a lendkerék közvetlenül egy nagy teherbírású 280 mm-es nyomaték-átalakítón keresztül kapcsolódik a váltóműhöz, egy hajtásátadó egység továbbítja a hajtást az első, illetve a hátsó hidakra. Az összes modell 40 km/h-s maximális vonulási sebességgel rendelkezik. A közúti mód automatikusan bekapcsolódik abban az esetben, ha 3. sebességfokozatba kapcsolunk, valamint ha sebességünk meghaladja a 12 km/h-t. Így az automatika csak az első tengelyre helyezi a kormányzást és rögzíti a hátsó kerekeket az egyenes haladáshoz szükséges pozícióban. TÖBB, MINT 10%-OS ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS Az előd LM5000 sorozattal összevetve, a legújabb Tier4A erőforrás nemcsak csendesebb és erősebb, hanem ráadásul 10%-kal takarékosabb is. VENTILÁTOR VISSZAHAJTÁS A KIVÁLÓ HÛTÉS ZÁLOGA A motorhűtő és a hűtőegység ventilátorainak forgása 6 percenként 15 másodperces időintervallumra irányt vált. Így állandóan por- és szennyeződésmentes marad a hűtőradiátor, az olajhűtő és az intercooler, valamint segít tisztán tartani a motorháztető külső szellőzőnyílását is. Ezzel párhuzamosan két másik ventilátor a klímaberendezés, az üzemanyagszűrő, valamint a váltóolaj-hűtő tisztításáért felelős.

11 ÁLLANDÓ ÖSSZKERÉKHAJTÁS ÉS AKTÍV HAJTÁSKONTROLL Alapfelszereltségként az összes modell állandó összkerékhajtással, valamint korlátozott csúszású (limited slip) első differenciálművel rendelkezik. A teleszkópos rakodók munkakörülményeihez tervezve a differenciálmű a nyomaték 45%-át közvetíti a tengelyre, így biztosítva a kerék megfelelő tapadását. A hátsó differenciálzár opcióként kérhető a Standard modellekre, viszont az Elite gépeknél ez alapfelszereltség. HIDRAULIKUS TÁRCSAFÉKEK Minimális karbantartás mellett is hosszú élettartamra tervezve, a nedves tárcsafékkel szerelt tengelyek alkalmassá teszik az LM szériát a nagysebességű közúti szállításra is. Vontatáskor a pótkocsi hidraulikus vagy pneumatikus fékkörét összekapcsolva a rakodóéval nagyobb biztonságot érhetünk el. A parkolófék (SAHR rendszer) egy gomb segítségével kapcsolható a műszerfalról. MANŐVEREZHETŐSÉG ÉS KORMÁNYZÁSI MÓDOK Az összkerék kormányzási módban mindegyik LM modell képes 3,9 m-es fordulókörön megfordulni. Országúti módban az elsőkerék-kormányzás automatikusan aktiválódik, az LM Elite modellek pedig automatikus kerékbeállítással rendelkeznek, miközben az egyes kormányzási módok között váltunk: összkerékhajtás, oldalazó és elsőkerékkormányzás. NAGYOBB KEREKEK Alapesetben az LM Standard és Elite modellek 460/70 R24 méretű kerekekkel szerelve érkeznek. Ez a megfelelő méret az általános felhasználás esetén, azonban szélesebb, 500/70 R24 méret is kérhető. A hasmagasság legalacsonyabb pontja a tengelyeknél 415 mm, mely teljesen elegendő a szilázs építési feladatoktól a különböző, nehéz talajon végzett munkáig. LM STANDARD VÁLTÓMÛ EGYSZERÛEN NAGYSZERÛ A teljesen powershift, négy előre, és három hátrameneti fokozattal ellátott váltóművel szerelt LM Standard modellek fokozatok között terhelés alatti kapcsolást tesznek lehetővé. A gépkezelő a joystickra szerelt gombok használatával tudja kiválasztani a kívánt sebességet. A haladási irányváltás a kormányoszlopra szerelt kapcsoló segítségével lehetséges. LM ELITE VÁLTÓMÛ - AUTOMATA VÁLTÓFUNKCIÓKKAL KIEGÉSZÍTVE Az Elite modellek hat előre és három hátrameneti fokozatot biztosító Powershift váltóművet kaptak, amely az Auto mód választási lehetőséggel egészült ki. A 4., az 5. és a 6. sebességek esetén az Auto mód kiválasztja a legmegfelelőbb sebességfokozatot a motor fordulatszámának és a haladási sebességnek megfelelően, mely nagyon hasznos a szállítási feladatok végzése közben. Vontatási kapacitása 20 tonna fékezett pótkocsi esetén.

12 12 13 HIDRAULIKA ERŐTELJES ÉS MEGBÍZHATÓ HIDRAULIKA, GYORS MUNKATEMPÓ Egy termelékeny rakodó kulcsa a hatékony hidraulikában rejlik. Ez túlmutat a hidraulika-szivattyú kapacitásán, hiszen legalább ilyen fontos a rendelkezésre álló olaj nagy hatásfokú felhasználása, az optimális dugattyú-méret és a hatékony vezérlő szelepek is. A teljesen megújult LM Standard és Elite modellek tervezéséhez és kivitelezéséhez a New Holland teleszkópos rakodók gyártásában szerzett 15 éves tapasztalata is segítséget nyújtott. Alapos, mindenre kiterjedő fi gyelmet szenteltek a hidraulika-körök megtervezésére, miközben nemcsak a hidraulikus műveletek gyorsabb végrehajtása volt a cél, hanem a nagy teljesítmény állandó biztosítása akár nehéz körülmények között is, beleértve a különösen magas hőmérsékletet is. Opcióként kérhető két hátsó kihelyezett hidraulika-csatlakozás kialakítása. Kiegészítő vezérlő szelepek és szelepmegosztók kiépítése szintén elérhető az előre csatlakoztatott munkaeszközök működtetésére.

13 FOGASKERÉK SZIVATTYÚ FEJLETT IRÁNYÍTHATÓSÁG LM Standard rakodókat 120 liter/perc kapacitású fogaskerekes hidraulika-szivattyúval szerelik. A teljesítmény optimalizálása céljából a konzolra épített vezérlőkar elektrohidraulikus szelepeket működtet, amely nemcsak teljesen arányos vezérlést tesz lehetővé, hanem több műveletet enged végrehajtani egymással párhuzamosan, a magasabb termelékenység érdekében. VÁLTOZÓ GEOMETRIÁS SZIVATTYÚ NAGY TELJESÍTMÉNY ALACSONY MOTORFORDULATNÁL IS Az LM Elite modellek nagyteljesítményű axiál dugattyús szivatytyúval készülnek, 140 liter/perc kapacitással. A pumpa magas olajáramlást képes biztosítani minden motorfordulaton, ugyanakkor lekapcsol abban az esetben, ha nincs rá szükség. Ez a rendszer több motorerőt enged átirányítani a váltóműnek mely hozzáadott erőt biztosít a szállítási munkálatok során, vagy amikor például egy meredek szilázs domb megmászására van szükség. Amint újra szükség van a hidraulikára, a pumpa azonnal biztosítja a maximális térfogatáramot.

14 14 15 KOMPAKT LM5.25 / LM6.28 NAGY TELJESÍTMÉNY A KOMPAKT MÉRET ELLENÉRE Az 1,8 és 2 méteres munkaszélesség, 75 és 101 lóerős motorteljesítmény: az LM5.25 és LM6.28 kompakt méreteivel alkalmas a feladatok széles skálájának elvégzésére. A kompakt méret azonban nem összekeverendő a kisebb teljesítménynyel. Az LM5.25 5,78 méter magasságba képes emelni 2500 kg terhet. Új, tisztább működésű motorral szerelve a kompakt LM modellek előnye az átdolgozott külső megjelenés, mely jellegzetesség a New Hollandnál: nem csak a tetszetős külalakra, hanem a praktikumra is nagy hangsúlyt fektetnek a gépek tervezésekor, könnyebb tisztíthatóságot és megnövelt gépkezelői látóteret biztosítva ezzel. TISZTA ERŐFORRÁS DPF-FEL A 75 LE-s LM5.25 erőforrása megfelel a legmodernebb Tier4-es károsanyag-kibocsátási szabályoknak, a 101 LE-s LM6.28 pedig a Tier4A emissziós követelményeket teljesíti. Mindkét motor dízel részecskeszűrővel szerelt (DPF), amely gátolja a károsanyagok képződését a motor működése során. Mindez abban az esetben is fontos szempont, ha a rakodóval zárt helyen dolgozunk. NAGY TELJESÍTMÉNYÛ HIDRAULIKA Az LM5.25 és LM6.28 modellek 80 l/perc és 110 l/perc teljesítményű hidraulika-rendszere négy pár gémbe épített kettős működésű kiegészítő hidraulikaszeleppel rendelkezik, valamint opcióként két hátsó párral is kiegészíthető.

15 EGYSZERÛ VEZÉRLÉS A kabinban a megújult műszerfal kijelzi a motor fordulatszámát, a sebességet és az üzemanyag-szintet is. A középső LCD kijelző megjeleníti az összes kulcsfontosságú információt többek között jelzi a dízel részecskeszűrő telítettségi szintjét is. ÚJRATERVEZETT VEZÉRLŐKAR A 4 az 1-ben joystick két hidraulikus és két elektro-proporcionális irányító gombot kínál. Ez egyszerűsíti a munkaeszközök irányítását. Opcióként kérhető, hogy a hidrosztatikus váltómű előre meneti üres hátra meneti fokozatai közötti váltást a joystick-ról irányíthassuk. ERŐSEBB LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS A gépek nagyobb teljesítményű klímaberendezést is kaptak, biztosítva a kellemes hőmérsékletet, akár a legforróbb nyári napokon is. EGYSZERÛ HIDROSZTATIKUS HAJTÁS A kompakt rakodók ideálisak az általános anyagkezelési feladatokra, valamint bármilyen olyan munkaműveletre, amelyek folyamán számtalan irányváltoztatás szükséges. Az LM5.25 szimpla hidrosztatikus váltóművel szerelt, az LM6.28 egy dupla tartományú váltóművet kapott léptető pedállal. Munka közben a pedál segítségével gyorsítani vagy lassítani tudjuk a gépet, így a fékek használatára sokkal kevesebb esetben van szükség. ELSŐOSZTÁLYÚ IRÁNYÍTHATÓSÁG A kategóriájában a legkompaktabbak közé tartozó LM5.25 a megfelelő választás, ha alacsony belmagasságú, szűk bejárattal rendelkező helyeken kell dolgozni. Tovább növelve a gép vonzerejét, a három választható kormányzási móddal (első kerekek, hátsó kerekek és oldalazó mód) elérhető akár 3,4 méteres fordulókör is. A szélesebb LM6.28 pedig 4 méteres körön belül képes ugyanezt a fordulást elvégezni. KÖNNYÛ KARBANTARTÁS A szigorú minőségi szabványoknak megfelelő gyártással, a New Holland kompakt teleszkópos rakodói nagyon könnyen karbantarthatóak. A napi ellenőrzési teendők néhány perc alatt elvégezhetőek. Az alaposan átgondolt kivitelezésnek köszönhetően a szűrőkhöz és a fő alkotóelemhez nagyon egyszerűen hozzáférhetünk.

16 16 17 KARBANTARTÁS ÉS SZERVIZ SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS - KÉNYELMESEN ÉS GYORSAN A New Holland keményen dolgozott azon, hogy a karbantartásra fordítandó időt a minimálisra csökkentse az új LM Standard és Elite modellek esetében. Az egykoron sok időt igénylő teleszkópos gém beállítása szintén egyszerűbb lett, egy szimpla csavar és ellenanya segítségével gyors és könnyen végrehajtható műveletté vált. A motorháztető nyitását gázteleszkópok segítik, így teljes a hozzáférhetőség a kompakt hűtőrendszerhez. A hűtőradiátorokat egy keretre szerelték, melyet egy mozdulattal ki lehet nyitni és kibillenteni. Így néhány egyszerű mozdulattal a gépkezelő percek alatt el tudja végezni a rutin tisztítási műveleteket. A hozzáférés a 140 literes üzemanyagtankhoz a széles betöltő nyíláson keresztül lehetővé teszi a szántóföldi tankolást akár egy kannából, ha szükséges. A 27 liter kapacitású AdBlue adalékanyag-tank elég nagy ahhoz, hogy legalább 5 teljes üzemanyagtankot kiszolgáljon. A Standard típusokon összesen csak kilenc zsírzópont található, az Elite modelleken még ezeken felül három extra zsírzó található. Minden zsírzóhelyet a könnyű hozzáférhetőség jegyében terveztek meg.

17 AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODÓ FINANSZÍROZÁS A New Holland és az AGROTEC Magyarország Kft. megérti, hogy Ön személyre szabott rugalmasságot igényel, éppen ezért gépértékesítést vezető munkatársaink segítik Önt a lehető legkedvezőbb fi nanszírozási konstrukciók megtalálásában. EGYSÉGESEN JÓL KÉPZETT SZERVIZHÁLÓZAT AZ ÜGYFELEK ÉRDEKÉBEN A New Holland tudja, hogy jól képzett szerviz csapatra van szükség ahhoz, hogy a gépekkel való gazdálkodás zökkenőmentes legyen. Így Ön biztos lehet abban, hogy amikor egy New Holland gép mellet teszi le voksát, a hivatalos kereskedő mérnökei, szerviztechnikusai, mesterszerelői rendszeres specifi kált továbbképzésben részesülnek, annak érdekében, hogy gyorsan és szakszerűen megoldjanak minden felmerülő problémát. UTÓLAGOSAN FELSZERELHETŐ OPCIÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA A megvásárolt gépekhez széles körben elérhetőek komplex alkatrész-hálózatunkon keresztül az utólagos felszerelésű opciós alkatrészek. Így Ön tetszés szerint válogathat különböző technikai vagy komfort fokozatot növelő opciók egész sorából valamennyi New Holland modellhez. NEW HOLLAND STÍLUS Azt akarja, hogy a New Holland részévé váljon élete minden percének? Legyen szó munkaruháról, hétköznapi viseletről vagy akár gép makettekről, bátran válogasson! New Holland, egy világmárka, amely egyediségre törekszik.

18 18 19 TECHNIKAI ADATLAP A E D N C1 C M1 Y X Z G B D2 D1 Q F O

19 G G LM5.25 LM6.28 H H B C E A F D I B A C E F D I

20 Amennyiben új gép vásárlásán gondolkodik, esetleg egy már meglévő gép üzemeltetéséhez, szervizeléséhez kérne segítséget, forduljon bizalommal az Agrotec Magyarország Kft. szakembereihez. Munkatársaink bármikor vevőink rendelkezésére állnak, és mindent elkövetnek azért, hogy egy esetleges meghibásodás a lehető legkevesebb fennakadást jelentse Önnek. Alkatrész-hálózatunk felépítése és működése azt szolgálja, hogy a szükséges alkatrész a leggyorsabban eljusson az Ön gazdaságába, ezzel minimálisra csökkentve a termelésből kieső időt. Tudjuk azt, hogy a szezonálisan végzett munkák során minden elvesztegetett perc komoly anyagi veszteséggel jár, ezért gyorsított járatainkkal juttatjuk el Önökhöz a megrendelt árut. A vevői megelégedettség számunkra a legfontosabb, ezért biztosítunk partnereinknek kifogástalan minőségű pótalkatrészeket. További információért forduljon az Ön New Holland gépkereskedőjéhez! Agrotec Magyarország Kft. Levelezési cím: 2943 Bábolna, Mészáros út 1. Telefon: Fax: info@agrotec.hu

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK 1903009001 1903009000 19030090001 190301900 1903019001 1903019002 190302900 1903029001 35.10; 38.10; 37.8 37.7 38.9 40.7 EID1235 EID1207 EID1225 EID1225 EID1232 EID1232 EID1201

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást.

Műszaki adatok. A négy teljesítményi osztály (55, 65, 75, és 95 LE) lehetővé teszi a mindenkori alkalmazásnak legmegfelelőbb kiválasztást. Műszaki adatok A Lindner Unitrac modellek egyedi fejlesztésű futóművel vannak ellátva: kerekenkénti függesztés, 4 tárcsás fék, hidraulikus rugózat talajkiegyenlítővel kombinálva. Az első és hátsó tengelyeknél

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

Valtra N a legjobb traktorok egyike

Valtra N a legjobb traktorok egyike Valtra N a legjobb traktorok egyike Új felépítésu N traktor Öntöttvasból épül fel az új alváz Az elsohíd mögött helyezkedik el a motor Egységes orrrész Alacsony fordulási sugár Nagyon jó súlyelosztás Ideális

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

RENOBO BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK

RENOBO BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF BMF WWW.renobo.eu Vállalat Az OÜ Lisako 001-ben kezdte meg működését. Erdészeti berendezéseket gyártó vállalat. Az erdészeti pótkocsik és daruk gyártására és azok optimalizálására vagyunk specializálódva.

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

Telefon: 06-20/999-7230, 20/999-7231, 20/999-7232, 1/415-2140, Fax: 1/417-3239, Honlap: www.penda.hu DIECI AGRI MAX

Telefon: 06-20/999-7230, 20/999-7231, 20/999-7232, 1/415-2140, Fax: 1/417-3239, Honlap: www.penda.hu DIECI AGRI MAX DIECI AGRI MAX Rendeltetésszerű felhasználás: A DIECI Agri MAX teleszkópos rakodók állattartó telepeken, szárítótelepeken rakodási és szállítási feladatokra, illetve a megfelelő opciókkal kiegészítve szántóföldi

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter

Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter Ezek az érvek szólnak a Wacker Neuson teleszkópos rakodók mellett. Szakértelem a teleszkópos rakodóknál a legapróbb részletekig. 1. Az Ön igényeinek megfelelően

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921)

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921) 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:294571-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható.

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható. KATALÓGUS LÁNCFŰRÉSZEK OxyPower. Környezetbarát, alacsony károsanyagkibocsátás, kevesebb üzemanyagfogyasztás, nagyobb teljesítmény. FEJLETT ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER. A fűrész markolata a motortól és a vágóberendezésektől

Részletesebben

IKR ZRT. 2943 BÁBOLNA, IKR PARK Telefon: (34) 569-045, Fax: (34) 569-047 Web: www.ikr.hu E-mail: nhtraktor@ikr.hu. Az Ön sikerére szerzõdtünk

IKR ZRT. 2943 BÁBOLNA, IKR PARK Telefon: (34) 569-045, Fax: (34) 569-047 Web: www.ikr.hu E-mail: nhtraktor@ikr.hu. Az Ön sikerére szerzõdtünk Bővebb tudnivalókkal kapcsolatosan hívja a New Holland árkakereskedőt! Az Ön sikerére szerzõdtünk AZ ÖN MÁRKAKERESKEDÕJE: IKR ZRT. 9 BÁBOLNA, IKR PARK Telefon: () 59-5, Fax: () 59-7 Web: www.ikr.hu E-ail:

Részletesebben

BAUMANN OLDALVILLÁSTARGONCA NEHÉZ ANYAGOK RUGALMAS KEZELÉSÉRE

BAUMANN OLDALVILLÁSTARGONCA NEHÉZ ANYAGOK RUGALMAS KEZELÉSÉRE BAUMANN OLDALVILLÁSTARGONCA NEHÉZ ANYAGOK RUGALMAS KEZELÉSÉRE Hosszú szállítmányok 3 45 t OPTIMÁLIS KIALAKÍTÁS HOSSZÚ ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁRA ERGONOMIKUS FÜLKE EXTRA SZÉLESSÉGBEN IS ELÉRHETŐ Optimalizált

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

LOGSET GT Harvesterek

LOGSET GT Harvesterek LOGSET GT Harvesterek 2 Maximális teljesítmény, jobb produktivitás Modern, hatékony fakitermelést könnyen el lehet érni a maximális teljesítmény és a magas produktivitás kombinációjaként. Maximális pontosság

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Hengerőrtartalom 4485 cm 3 - direkt befecskendezéses - vízhőtéses 74 kw (102 LE)/2300 min -1

Hengerőrtartalom 4485 cm 3 - direkt befecskendezéses - vízhőtéses 74 kw (102 LE)/2300 min -1 DIECI AGRI MAX Rendeltetésszerő felhasználás: A Dieci Agri Max típusú teleszkópos rakodók kiváló segítıtársak az állattartó telepeken, szárítótelepeken és majori munkákban. Típustól függıen teherbírásuk

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 15-30 LE teljesítményigényű, traktorok hárompontjára kapcsolható karos rézsűkaszák. Zúzófej kihelyezhetőségei (a traktor középvonalától a zúzófej széléig) : 170, 250, 300, 350 cm - önálló hidraulikarendszer(olajtartály,szivattyú,

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák BT Vector BT Vector BT Vector szűkfolyosós targoncák teljes kínálata Termelékenység Kezelhetőség Biztonság Tartósság A-sorozat Azok a vállalatok,

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. ERŐ A Forterra típus a ZETOR traktorcsalád legerőteljesebb tagja. A nagyteljesítményű motor és a nagyobb

Részletesebben