LOGSET GT Harvesterek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LOGSET GT Harvesterek"

Átírás

1 LOGSET GT Harvesterek

2 2 Maximális teljesítmény, jobb produktivitás Modern, hatékony fakitermelést könnyen el lehet érni a maximális teljesítmény és a magas produktivitás kombinációjaként. Maximális pontosság az intelligens vezérlő technológiákkal és a magas minőségű komponensekkel valósítható meg. Kifejlesztve a hatékony, precíz és változatos fakitermeléshez, a Logset cég a kezdeti gyérítéstől a nehéz tarvágásig a megfelelő géppel rendelkezik. A LOGSET GT széria az erdészeti ipar legújabb technológiáját képviseli. A GT Harvesterek erejét a végletekig gazdaságos, üzemanyag takarékos és alacsony A Logset név a minőség és a magas minőségű erdészeti gépek szinonimájává vált. A Logset cég vezeti az utat a fakitermelés terén használhatóság, rendkívüli tartósság és jobb produktivitás tekintetében. Több, mint 20 éve a Logset cég együtt fejlesztette erdészeti gépeit a ügyfelekkel együtt. Ennek eredménye egy új fogalomnak a születése: a Logset minőség.

3 3 károsanyag-kibocsátású motorok adják. A darujaink hosszú kinyúlásúak és nagy emelési teljesítménnyel rendelkeznek. Az ergonomikus kabin egy kiváló kilátást biztosít a nagy szakértelemmel rendelkező gépkezelők számára. A sokoldalú Logset Titan Harvester fejek teszik teljessé a LOGSET GT Harvester szériát. A LOGSET GT sorozat nagyobb teljesítményt, továbbfejlesztett, felhasználóbarát és modern erdei gépdizájnt ajánl. Gépeinket egy intelligens irányító- és mérő rendszer segíti, kombinálva a nagy teljesítményű motorjainkkal, mely növeli a gép produktivitását a professzionális fakitermelést szem előtt tartva. A LOGSET egyszerűen jobb az ön sikerére tervezve.

4 4 A rövid, egyszerű kábelezés segítségével felgyorsul az adatkapcsolat, ráadásul az irányító modulok is közel helyezkednek el az irányított komponensektől. A duplakörű hidraulikarendszerrel felszerelt gépek etető sebessége páratlan tulajdonságokkal bír. Az erős Mesera-Logslift párhuzamos daru optimális mozgási geometriával rendelkezik. A hidrosztatikus mechanikus erőátvitelt a TOC rendszer felügyeli, mely a maximális üzemeltetési hatékonyságot szem előtt tartva lett finom hangolva. A Logset cég széles választékkal rendelkezik a harvester fejek területén is. A saját fejlesztésű TOCMD mérő egység maximalizálja a produkciót. A robosztus NAF hídak optimalizált áttétele és az erős váz zár a hidraulikus munkahengerek segítségével magas stabilitást ad a gépnek és egy hatékony használatot biztosít a harvester fejekhez nehéz körülmények között is. A robosztus NAF ssebességváltó áttétele a nagy vonóerő érdekében lett optimalizálva. A Logset egységbe fogja a kutatást és a fejlesztést a gyakorlatias mindennapi fakitermeléssel. A folyamatos kooperáció az ügyfelekkel és a legújabb technológiák alkalmazása hatékony fakitermelést tesz lehetővé, mely a Logset-et az erdészeti gépek piacán elöljáróvá teszi.

5 Finomított részletek egy kiváló eredményért Az erdészeti gépeink minőségét a mindennapi fakitermelés bizonyítja. A LOGSET GT sorozat nehéz körülményekre lett kifejlesztve. Az új kialakítás alapvető jellemzői a tartósság, a megbízhatóság és a kiválóan felhasználóbarát kezelőfelület. Gépeink számos részlete egy hatékony fakitermelést eredményez, mely a GT Harvestereinket egy sokoldalú géppé varázsolja, mely a gyérítéstől a tarvágásig egyaránt használható. Mindegyik gépünk a felhasználó preferenciája szerint lesz felszerelve. 5 A nagy (550 vagy 800 literes) üzemanyagtanknak köszönhetően lecsökken a gép készenléti ideje. A hidraulikaolaj-tartály és az üzemanyagtartály könnyen oldalra dönthető, mely könnyű hozzáférést biztosít az alatta levő komponensekhez. A nagy méretű ablakok és az ergonomikus kabin a lehető legjobb kilátást biztosítja. A gépkezelő specifikus beállítások, a tökéletes hangszigetelés, az automatikus klímaberendezés a nagy méretű tárolási lehetőséggel rendelkező kabin a bent ülőknek folyamatos komfortot nyújt. Új, 90 -ban forgatható, minden irányba szintező kabinnal. ÚJ 90 -BAN FOR- GATHATÓ, SZINTEZŐ KABIN A környezetbarát Agco Power motor szelektív katalitikus redukciós technológiával (AdBlue) megfelel a legújabb emissziós előírásoknak (Stage 3B) és nagy nyomatékot biztosít alacsony fordulatszámnál is.

6 6 A teljesítmény, az ergonómia és a legmagasa A LOGSET GT sorozata a hatékony fakitermelésre lett tervezve. A LOGSET GT termékpalettája magas kapacitást és felhasználóbaarát komfortot nyújt az összes erdészeti körülmények között. Az új, stabilabb vázzerkezet, az ergonómikus kabin hidraulikus szintezéssel és az egyserűen használható irányító rendszer együttese a felhasználónak a legjobb munkakörülményeket biztosítja. A kabin biztonságos tárolási lehetőséget nyújt a szerszámokhoz is. A borítás megvédi a daruk komponenseit.

7 7 abb minőség kombinációja A levegő-támogatott kabinajtó segíti a gépkezelőt ki és bejárását egyenlőtlen terepeken. A 90 -ban forgó kabin követi a daru mozgásait. Az erős váz zár a hidraulikus munkahengerek segítségével magas stabilitást ad a gépnek és egy hatékony használatot biztosít a harvester fejekhez nehéz körülmények között is. A kabin lépcsői mindig megfelelő szögben állnak a gép és a kabin pozíciójától függetlenül. Praktikus sűrített levegő kivezetések.

8 8 LOGSET TOC Teljes üzemeltetés és irányítás Összpontosítson arra, amit a legjobban tud A legegyszerűbben használható rendszer a piacon, a LOGSET TOC, lehetővé teszi, hogy arra összpontosítson, amit a legjobban tud. A fakitermelésre. A rendszer logikus felépítése könnyen megtanulható, megszüntetve a felesleges böngészést. A LOGSET TOC rendszere már az első ránézésre is egyszerű, logikus és szemléletes. A rendszer optimalizálja a fogyasztást a tökéletes hatékonyság érdekében. A TOC ellenőrző- és irányító rendszer a gép agya, mely egy gazdaságos és kényelmes használatot eredményez. A LOGSET TOC optimalizálja a kommunikációt és a munkafolyamatot az egész rendszerben, a motortól egészen a harvester fejig. Használja ki a funkciókat A LOGSET TOC segítségével a munka zökkenőmentessé válik. A daru mozgása könnyen finomhangolható munka közben. A fejlett hibakereső diagnosztika gyorsan azonosítja a meghibásodásokat és csökkenti az állásidőt. A tempomat, az Eco-menetelés és egyéb vezetést segítő funkciók nagyobb produktivitást és csökkentett működési költségeket eredményeznek, miközben a gépkezelő figyelmét felhívja a feladatokra. A gépkezelő-specifikus beállítások megnövelik a gép termelékenységét abban az esetben, ha a gépet több gépkezelő üzemelteti. TOC-MD A megbízható mérőeszköz Vegye át az irányítást a termelés felett A LOGSET-MD a legújabb mérési technológiát képviseli, mely az összes funkciót kezeli a hosszra vágástól a beszámoló jelentésig. A TOC-MD mérő berendezés a TOC irányító üzemeltető és irányító rendszer része. Így az összes funkció egyetlen rendszerben található. A rendszer intelligenciája az automatikus szintezéssel és számos innovatív kiegészítővel egy kiemelkedő hatékonyságot eredményez a fakitermelés terén. Dolgozzon rugalmasan A TOC-MD az optimális döntés minden körülmények között. A TOC-MD mérő készülék folyamatosan optimalizálja a hosszra vágás. A szabadalmazott automatikus elő-gallyazó, a kipörgésgátló és a teljesítmény-gallyazás kíváló minőségű végeredményt garantál. Az innovatív szekvencia mód és flexibilis automatikus szintezés segíti a gépkezelőt a termelékenység növelésében. A szekvenciák alkalmazkodnak a munkafázisokhoz és gépkezelő maga dönti el, hogy megszakítja, vagy folytatja a szekvenciát. Ezek az extrák teszik a TOC-MD rendszert egyszerűen jobbá.

9 LOGSET GT Harvester fejek 9 TH 45 Hatékony és produktív a kis mérete ellenére. A kis súly és a keskeny szerkezet gyors és produktív daruzást tesz lehetővé. TH 55 Gyérítésre és vékonyabb fák tarvágására. Gallyfeldolgozó berendezést, beleértve speciális késekkel és etető görgőkkel opcionálisan rendelhetők. TH 65/TH 65X Egy nagy teherbírású, de könnyű harvester fej. Ez a koncepció biztosítja a hosszú kinyúlású darukkal történő nehéz munkát. TH 75/TH 75X Harvester fejek a tarvágáshoz és a nagy rönkökhöz lett tervezve. A TH75X robosztus konstrukciója tökéletesen illik a markológépek használatához. A LOGSET TH Harvester fejek a legjobb Logset extrákat kombinálják, a használhatóság és a hatékonyság terén. A TH Harvester fejek megbízhatóak és tartósak, mégis mozgékonyak és könnyűek. A jó fogás és a jól védett mérőkerék pontos mérési eredményt eredményeznek. A nyitott szerkezet könnyű hozzáférhetőséget ad a karbantartási munkák elvégzéséhez. A TH Harvester fejek és a LOGSET saját TOC-MD mérő berendezése egy zökkenőmentes együttműködést biztosít a LOGSET Harvesterekkel, mely maximális produktivitást garantál. TH 65 TH 75 MODELL TH 45 TH 55 TH 65X TH 75X MÉRETEK Szélesség, nyitott állapot, mm Szélesség, zárt állapot, mm Magasság a felső késig, mm Magasság rotátorral és linkkel, mm Súly rotátorral és linkkel, kg DÖNTÉS / VÁGÁS Max. vágási/döntési átmérő, mm Fűrész sáv, mm Fűrész egység SuperCut SuperCut SuperCut SuperCut ETETÉS / GALLYAZÁS Etető sebesség, m/s 6.0/ / / /4.4 (240 l/min) (300 l/min) (300 l/min) (300 l/min) Max. nyitás, etető görgők, mm Max. nyitás, fő kések, mm Max. átmérő, tiszta gallyazás, mm Fix kések száma, db Mozgó kések száma, db

10 10 Műszaki adatok MODELL 5H GT Saját súly, kg Típus 2480/2680/ Stage H GT 4900 Sisu 49 CWA 3A Teljesítmény, kw 125 Nyomaték, Nm 700 Üzemanyagtartály, l 500 AdBlue tartály, l - ERŐÁTVITEL MOTOR H GT MÉRETEK Típus 2640/ Vonóerő, kn Sebességváltó Hidrosztatikus mechanikus sebesség 3860 HIRDRAULIKUS RENDSZER 5HP Átfolyás/ 1000 ford/perc, liter/perc 160 5HP GT Hidraulikaolaj-tartály, l 2480/2680/ KABIN 7240 Ellenőrző rendszer: LOGSET TOC Akkumulátor feszültség: 24V Bizto Mérő berendezés TOC-MD 3900 KEREKEK 6HP 6HP GT / Elől 600/ / Hátul 600/ /55-34 DARU OPCIÓK Mesera Emelő nyomaték, knm 138 / 188 Daru kinyúlás, m 8.3/10/11 HARVESTER FEJ OPCIÓK Modell 8H GT / H GT H /3080 L181V / L220V TH45, TH55, TH 65

11 11 6H GT 5HP GT 6HP GT 8H GT 10H GT Sisu 49 CWA Sisu 74 AWI Sisu 74 AWI Sisu 74 AWI Sisu 84 CTA 3A 3B 3B 3B 3A Hidrosztatikus Hidrosztatikus Hidrosztatikus Hidrosztatikus Hidrosztatikus mechanikusl mechanikus mechanikus mechanikus mechanikus sebesség 2 sebesség 2 sebesség 2 sebesség 2 sebesség (standard) (optional) Biztonságilag tesztelt és jóváhagyott kabin Opcionális forgó és szintező kabin fél-automata klímaberendezéssel TOC-MD TOC-MD TOC-MD TOC-MD TOC-MD 600/ / / / / / / / / / / / / / / / / /55-34 L220V L220V L220V L240V L280V /10/11 8.3/10/11 8.3/10/ TH45, TH55, TH65 TH45, TH55, TH65 TH45, TH55, TH65 TH65, TH75 TH75

12 statiivi.fi Harvester sorozat 01/14 Változtatásra fenntartjuk a jogot előzetes bejelentés nélkül. A műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A képek és az ábrák nem minden esetben mutatják a gépek alapfelszereltségeit. Szerző jog Logset Oy. Logset Oy Hännisentie 2 FI Koivulahti FINLAND Tel Fax

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

LOGSET TH Harvester Fejek

LOGSET TH Harvester Fejek LOGSET TH Harvester Fejek E G Y S Z E R Ű E N J O B B 2 Termelékenység kompromisszumuk nélkül A Titan Harvester fej széria megfelelő Harvester fejet nyújtja az összes törzsmérethez. A legújabb innovációk

Részletesebben

Logset Termék Katalógus

Logset Termék Katalógus Logset Termék Katalógus 2015 E g y s z e r ű e n j o b b Tartalomjegyzék Logset Egyszerűen Jobb 6 Logset Forgalmazói Hálózat 8 GT Forwarderek 11 4F GT 12 5F GT 13 5FP GT 14 6F GT 15 8F GT 16 10F GT 17

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

AZ IGAZI FAKITERMELŐGÉP PONSSE SCORPION

AZ IGAZI FAKITERMELŐGÉP PONSSE SCORPION AZ IGAZI FAKITERMELŐGÉP PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION HARVESTER KIEMELKEDŐ ERŐ ÉS ERGONÓMIA Egyedüli kilátás a kabinból és manőverezhetőség, legyőzhetetlen stabilitás, erő és termelékenység minimális

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában Több, mint 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 2.42 Palms 2.54 Palms 3.52 Palms 3.53 Palms 3.67 Maximális kinyúlás (m) 4,2 5,4 5,2 5,3 6,7 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 26 37 43 37 Bruttó

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók

Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók Kiváló minőségű, nulla fordulási sugarú fűnyírók Tel.:96/364-063 A Hustler nulla fordulási sugarú, magas felhasználói igény szerint tervezet, belépő szintű típusa az új Raptor fűnyíró. Kis méretének és

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 Műhelyberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A műhelyberendezések termékcsoport kiváló teljesítményű, modern berendezéseket foglal magába, melyek sokoldalúságukkal és rugalmasságukkal

Részletesebben

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS!

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! AKKOR SEM, HA A CSAPAT EGY RÉSZE HIÁNYZIK... MODULÁRIS TÖLTŐ: EGY ÚJ SZÍNVONAL SZÜLETETT CSÚCSTELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az úgynevezett plug and play modulokat

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

KOMPRESSZOROK. www.blackanddecker.com

KOMPRESSZOROK. www.blackanddecker.com KOMPRESSZOROK www.blackanddecker.com BLACK+DECKER KOMPRESSZOR KÍNÁLAT A B + D új kompresszor kínálata a lelkes barkácsolóktól a kisipari vállalkozásokon át a profi felhasználók igényeinek megfelelően kerültek

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Loglift Z-összecsukható daruk

Loglift Z-összecsukható daruk Loglift Z-összecsukható daruk Hagyományosan megbízható www.hiab.hu Kezelés közben szinte észrevétlen, rakodásnál pótolhatatlan Ha nagy mennyiségű faanyag szállításáról van szó, nem vesztegethetjük az értékes

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS FatMax XTREME TŰZŐKALAPÁCS Rugalmas bevonat kényelem és biztos fogás érdekében Szabadalmaztatott begyűrődés elleni mechanizmus az első multifunkciós szerszám amely tűzőkalapács

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS cod. 3952121 [VII] - www.sime.it EGY KAZÁN AZ ÖSSZES TÍPUSÚ BERENDEZÉSHEZ A Vera HE az előkeveréses kondenzációs falikazánok új termékcsaládja, mely különböző megoldásokat

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Csavarok és tárazott csavar

Csavarok és tárazott csavar Csavarok és tárazott csavar 1 Tartalomjegyzék Szegbelövő Elektromos csavarhúzók 3 6 Elektromos tűzőgépek Pneumatikus tűzőgép 11 Kalapács tűzőgép Kompresszorok 13 Tartozékok 10 12 14 Jelmagyarázat Egyetlen

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett túláram-védelmi

Részletesebben

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP intells eszközök PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT Mindegyik gépet olyan gyárban gyártjuk, ahol állandó hômérsékletet és páratartalmat tartunk fenn. Maximumot a Maximartól! CNC EXPORT KFT H-8152 Kőszárhegy Fő út

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft.

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. E-mail: office@smtech.hu Tel: +36/30/325-3428 (Hederics Tamás Kereskedelmi Igazgató) Rólunk mondták: Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től.

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ Innovatív dizájn, mindent felülmúló teljesítmény, fejlett és megbízható technológia mindennapi használatban. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ERŐS. KÉNYELMES. EGYEDI. Kärcher

Részletesebben

Intent Autodiga akció

Intent Autodiga akció Intent Autodiga akció A2600 A-2600 Érintőképernyős autódiagnosztikai készülék, nyomtató funkció, MERCEDES, BMW, OPEL, VW / AUDI, MITSUBISHI, VOLVO stb... gépjárművekhez Gyári szintű diagnosztikai eljárásokhoz,

Részletesebben

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu Rosta nélküli darálók SG14/24N/24T Jellemzők Az 14/24 sorozatok

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

Gyalogkíséretű súrológépek

Gyalogkíséretű súrológépek Gyalogkíséretű súrológépek TENNANT T1 TENNANT T2 TENNANT T300 TENNANT T5 TENNANT 5680 Gyalogkíséretű súrológépek Tagolt, kis és közepes méretű felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek. Elsősorban

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Kattanó nyomatékkulcs MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Az új Atlas Copco termékcsaládban a manuális meghúzás alapját a mechanikus nyomatékkulcsok képezik. Lehetővé teszik az Ön számára,

Részletesebben

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu Árlista 2013 Robot Planet Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/50108, Fax: +36/26/998211, www.zimmer.hu Fűnyírórobot árlista 2013 Tradíció & csúcsminőség a kertjében Cégünk 1896 óta Európa szerte vezető

Részletesebben

Takarítógépek és tartozékaik

Takarítógépek és tartozékaik A TASKI -családot kiváló minôségû, sokoldalú, megbízható és biztonságos gépek alkotják, melyekkel minden padlótisztítási feladatot könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet elvégezni. A TASKI gépeket a legújabb

Részletesebben

T rmékválaszték 2010/2011

T rmékválaszték 2010/2011 Termékválaszték 2010/2011 Snow Dragon hómaró 6,5/56 4-ütemű OHV motor Motorteljesítmény: 6,5 LE/4,8 kw 5 előre-/ 1 hátramenet Munkaszélesség: 56 cm Munkamagasság: 51 cm Kétfokozatú maróegység Fogazott

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

RS Nagypontosságú-hengerköszörű gépek

RS Nagypontosságú-hengerköszörű gépek RS Nagypontosságú-hengerköszörű gépek RS sorozat modul rendszerűen felépített nagypontosságú hengerköszörű gépek minden alkalmazási esetre 600 mm csúcstávolságtól 6000 mm csúcstávolságig B tengely- és

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013.

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. április 1-től Biztosan Paldu! Erős villanymotor - 230 V-os is, speciális

Részletesebben

Flexibilis. Erős. A jövő.

Flexibilis. Erős. A jövő. UNG Flexibilis. Erős. A jövő. Flexibilis. Erős. A jövő. A legkorszerűbb működési rendszer. Minőség mindenek előtt. Nagy teljesítmény. Alacsony energiaigény. Know-how mellékelve. Mindig garantált a tökéletes

Részletesebben

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók A plazmasugaras vágási technológiával olcsón, pontosan és jó minőségben darabolhatók a fémes anyagok (acélok, nemesacélok, réz és alumínium ötvöztek) 45 mm vastagságig.

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás Az IB új szárazjeges készülék még nagyobb teljesítményű az előző modellhez képest, meggyőző felépítéssel és különösen megbízható technikával előállított. 1 Praktikus fúvókakészlet-tárolás 3 A maradék jég

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben