Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések"

Átírás

1 Oktatóstúdió 2012/I. félévi továbbképzések

2 a csapat A Hair-Line egy fogalom, ami mindent felölel. Éppúgy magába foglalja a bemutatófodrászokat, mint a területi képviselôket, vagy az irodában dolgozókat. A színpadon látott bemutatók ennek az egységnek az eredményei. A Hair-Line fodrászai pedig azon igyekeznek, hogy legjobb tudásuk szerint adják át az újdonságokat a nagyközönségnek, akár nagybemutatóról, akár szalontréningrôl van szó A csapatba tartoznak az Alfaparf és Kemon kiválóságai, nagynevû fodrászok, akiknek a tudás átadása a legfontosabb. A szakmaiság az elsô, ez mindennek az alapja. Azért, hogy a képzések magas színvonalúak és igazán tartalmasak legyenek, fodrászaink minden trendváltáskor nemzetközi tréningeken vesznek részt. FIlozóFIánk Tanulni és tanítani: nekünk ez a legfontosabb. A szakmai fejlôdés elengedhetetlen; ahogyan a világ trendje alakul, úgy lépnek fel újabb igénnyel vendégeink is, akiknek a legmagasabb szintû tudásunkat kell megmutatnunk mindennap. Ebben nem ismerünk kompromisszumot. a hair-line akadémia Mindennek, a tanulásnak is megvan a maga szertartása. Oktatóstúdiónkban a legmagasabb technikai felszereltséggel várjuk a fodrászokat, ahol a bemutatók mellett gyakorlatra is lehetôség van. A továbbképzések igényesen kialakított, dizájn környezetben történnek Budapest szívében. hair-line oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob u. 51. (Akácfa u. sarok) (06-1)

3 HAIr-lInE FODráSZkOnFErEnCIA Tavasszal miden megváltozik: a fények, színek, illatok, még az érzések is intenzívebbé válnak. Tágul a világ, a szürkület oszlani látszik, az ember egyre befogadóbb és érdeklôdôbb lesz. Mindenkinek szüksége van a feltöltôdésre ilyenkor: nektek, nekünk, vendégeinknek és az egész világnak. Ezért áprilisban egy igazán pluszos napra hívunk téged: egy egész napos fodrászkonferenciára! 2012 legújabb hajfestési és hajvágási trendjének megismertetésérôl az Alfaparf és Kemon hazai csapata gondoskodik, illetve még két meglepetés team, akik teljesen új színt hoznak a Hair-Line világába. A pár órás bemutatókkal ellentétben fodrászkonferenciánkon egy egész napot töltünk együtt: szakmázunk, frizurákat készítünk, megismerkedünk, együtt ebédelünk, kávézunk és még, még, még szórakozunk. hair-line FoDrászkonFerencIa áprilisban! 4. Ha te is szívesen részt Vennél a Hair-line fodrászkonferencián, érdeklôdj területi képviselôdnél!

4 Fátrai alap hajvágó szeminárium A biztos szakmai tudás mindennek az alapja. Fátrai Krisztina kurzusán az alaphajvágás lépéseit tökéletesítheted. A bemutató a fodrászmester alkalmazta hajvágás elméleti szabályait, a frizuratervezés módszerét, annak koncepcióját, az alkalmazott idegen kifejezések pontos meghatározását és azok helyes gyakorlati alkalmazását egyaránt tartalmazza. Ezt a kurzust azoknak a fodrászoknak ajánljuk, akik elméleti és gyakorlati tudásukban szeretnének magabiztosabbak lenni. A négy alaphajvágás precíz bemutatását A frizurakészítés öt kulcsfontosságú lépésének megismerését Szakmaiságunk tökéletesítését Fátrai Krisztina módszereivel: fejanalizálás; hajtípusok és a hozzájuk tartozó specializációk; személyre szabott diagnosztizálás; forgók és korrekciók; frufru készítések szabályai; helyes szögkiemelés, térbeli frizuratervezés Idôpont: március 31. (szombat) 10:00-16:00 Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester, a Kemon mûvészeti vezetôje Kurzus típusa: hajvágás Ft Junior Divathajvágások 2012 Kíváncsi vagy 2012 divatfrizuráira? Fátrai Krisztina divathajvágás kurzusán megismerheted a legújabb frizuratípusokat, ami az elkövetkezô fél évben meghatározó lesz. Bôséges inspiráció a mindennapokra, amivel lenyûgözhetôk vendégeink. A képzés elvégzésével sokkal mélyebb szakmai tudás birtokosai lehetünk, a fodrászmester vezetésével elmélyedhetünk a frizuratervezés szabályaiban és a 2012-es év nyújtotta divatban. A legújabb hajvágási technikákat négy hordható frizurán ismerhetjük meg, lépésrôl-lépésre. Azoknak a fodrászoknak, akik szeretnek tudni a frizuraújdonságokról, és azok elkészítési módjairól. A legújabb divatfrizurák elkészítésének megismerését Festés- és színtechnikai kiegészítést Precíz és pontos hajvágási ismeretek elsajátítását Idôpont: április 1. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester, a Kemon mûvészeti vezetôje Kurzus típusa: divathajvágás Ft Hair-Line Club és Hair-Line Junior kedvezmény az oktatás elméleti részére! Junior Kedvezmény csak az elméleti részre! 6. 7.

5 Italian Touch # tavasz-nyári divattrend szeminárium gyakorlattal A legújabb, 2012-es kollekció négy stílusra fókuszál, amelyek a belföldi és nemzetközi kifutók négy uralkodó divatirányzatát testesítik meg. Precíz vonalvezetés, amiben a nôies és klasszikus elemek finom ötvözetét kapjuk. A stílusok keveredése új elemeket alkot, és új inspirációval szolgál, mind fodrásznak, mind vendégnek egyaránt. A megújulás garantált. Azoknak a fodrászoknak, akik eddig is szerették az Italian Touch vonalvezetését, a nôies formákat, a lágyan omló hullámokat. Gyakoroljuk be együtt a tavasz frizuráit! A legújabb Italian Touch divatfrizuráinak megismerését, babafejen történô gyakorlati elsajátítását A három frizura babafejen történô levágását Vágás-, festés- és színtechnikai bemutatásukat A frizurák precíz és pontos hajvágási ismereteinek gyakorlását lépésrôl-lépésre Idôpont: március 12. (hétfô) (10:00-17:00) Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester, a Kemon mûvészeti vezetôje Kurzus típusa: divathajvágás step by step gyakorlattal gyakorlattal Ft gyakorlat nélkül Ft A gyakorlathoz babafejet mi biztosítunk, amit a képzés után haza is lehet vinni. Eszközt mindenki hozzon magával! 8. 9.

6 alkalmi FrIzura szeminárium gyakorlattal A tanfolyamon résztvevôk megismerkedhetnek az alkalmi frizura fésülés különleges technikáival, különbözô stílusaival, amit Fátrai Krisztina segítségével el is készítenek. A továbbképzés plusz elemekkel és ötletekkel gazdagítja a meglévô szakmai tudást, a vendégek legnagyobb örömére. A fésülés mellett extra szövéseket, fonásokat, tûzési módszereket is begyakorolunk, amiben a modern és klasszikus elemek jól ötvözhetôek. Mindez természetesen a 2012-es trendet követve történik. Fodrászoknak, akik szeretnek szép, és technikás kontyokat fésülni, a nôiességet hirdetni az elkészült frizurákban. GArAntáljuk Klasszikus elemekkel díszített divatos alkalmi frizurák megismerését, elsajátítását Alkalmi frizura készítést babafejen A frizurakészítés szabályainak megismerését elméletben és gyakorlatban egyaránt: tûzések szabályrendszere, súlypontelemzés, díszítési technológiák megismerése, stílusmeghatározás Idôpont: február 27. (hétfô) (10:00-17:00) Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester Kurzus típusa: Alkalmi frizura készítés gyakorlattal gyakorlattal Ft gyakorlat nélkül Ft A gyakorlathoz babafejet és eszközt mi biztosítunk!

7 Hair-Line Club kedvezmény az oktatás elméleti részére! 3 in 1 Festéselmélet, cash by color, melírtechnikák egy képzésen Ôszhaj tökéletes fedése, gyönyörû szôke árnyalatok elérése, extrém ötletek: Fátrai Krisztina bemutatja a Kemon termékeken keresztül a hajfestés lehetôségeit, alapját, a pigmenttáblázat fontosságát és a színköröket. Az elmélet mellett pedig gyakorlatban is megmutatja, mit is tudnak a hajfestékek: a NaYo, a Performance HD, a Yo Coloring és a Coloro. Kurzusunkon minden érdeklôdô elsajátítja azt, hogyan is alkothatja meg vendégének a tökéletes hajszínt, erre szolgál a technika mellett a komplett termékhasználati bemutató is. A professzionalitást egy átfogó szín- és festéselméleti blokk; egy beépített cash by color elôadás és a legújabb melírtechnikák bemutatása segíti. Ezek birtokában a résztvevôk megismerik a pénzre váltható színhatásokat, hogy a festés élvezete mellett a tudás igazán jövedelmezô legyen. Azoknak, akik kíváncsiak a legújabb fóliafelhelyezési trükkökre, melírtechnikákra, leválasztásokra, amiben Fátrai Krisztina és Drucza András lesznek segítségedre. Illetve ajánljuk azoknak is, akik nem ismerik a Kemon festékeit, de szívesen kipróbálnák. A címben említett technikák gyors és pontos elsajátítását, gyakorlását A divat lekövetését színekben Segítséget, felmerült kérdéseidre a megfelelô válaszokat Idôpont: március 5. (hétfô) (10:00-17:00) Elôadó: Fátrai Krisztina, Drucza András Kurzus típusa: vegyi kurzus gyakorlattal Ft gyakorlat nélkül Ft (10:00-15:00) A gyakorlat babafejen történik, eszközöket és anyagot mi biztosítunk hozzá

8 legyél sikeres a kemon termékeivel 2012-ben! Kemon szalontréningjeink keretében a márka újdonságaival ismertet meg Fátrai Krisztina, akitôl a festéstôl kezdve, az ápoláson át a formázásra is kész megoldásokat kapunk. Itt az alkalom, hogy megismerjük a kényeztetés és természetesség összhangját: a Kemon professzionális termékeit. Ismerd meg a Cash by color elvrendszert és a márkában rejlô lehetôségeket. Gyakorlati bemutatónkban extra festéstechnikákat ismerhetsz meg. Idôpont: Elôadó: Kurzus típus: február 20. (hétfô) március 26. (hétfô) május 21. (hétfô) (10:00-16:00) Fátrai Krisztina termékismertetô Ft Junior alfaparf + yellow DélelÔtt viola Dórával Alfaparf nyílt napunkat a kezdô és a szakmában régóta dolgozó fodrászoknak egyaránt ajánljuk, hiszen ezen a kurzuson a márka újdonságai is megismerhetôk. Viola Dóra egy délelôtt folyamán ismerteti az Alfaparf professzionális termékeit és azok használatát. Alfaparf napunk minden hónap második szerdáján kerül megrendezésre a Hair- Line Oktatóstúdióban. Bejelentkezés szükséges! A hónap minden elsô szerdája! (9:00-12:00) Idôpont: Elôadó: Kurzus típus: február 1. (szerda) március 7. (szerda) április 4. (szerda) május 2. (szerda) Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje termékismertetô A képzés díjmentes erô-forrás tréning a harmonikus, elégedett élet és a jól-lét érdekében A tréning célja, hogy belsô harmóniát teremtve felvértezzük magunkat a mindennapi stresszhelyzetek ellen. A tréning ideje alatt egy kellemes, oldott, örömteli állapotot élhetünk át, ami akár több hétig hatással lesz ránk és környezetünkre. A nap programja: 1. A hatékony kommunikációról másképp. Gyakorlatok az értô fi gyelemre, a másik ember tényleges észlelésére. 2. A megfelelô célkitûzés a siker elsô számú titka. Hogyan tûzhetjük ki jól a céljainkat, hogy azok aztán ténylegesen meg is valósuljanak? Gyakorlatok a hatékony célmegfogalmazásra és megélésre. 3. Nem gondolataink, hanem érzelmeink befolyásolják a jól-létünket. Gyakorlatok arra, hogy hogyan érhetjük el a harmonikus állapotot, ami segít a problémamegoldásban. 4. Kreativitás-fejlesztô gyakorlatok. Idôpont: február 19. (vasárnap) május 19. (szombat) 10:00-17:00 Elôadó: Varga Andrea erô-forrás tréner Kurzus típusa: tréning a sikeresség érdekében Létszám: maximum 15 fô Ft 14. Részletes termékinformáció az interneten: katalogus.hairline.hu 15.

9 Hosszú haj szeminárium Csak a végébôl egy kicsit, a hossza maradjon meg. ez a legroszszabb mondat, amit fodrászként hallani szoktunk. Mi alkotni szeretünk, de a vendég csak egy kis igazításra érkezik. Fodrászok vagyunk: mutassuk meg, hogy a vágyott igazítással is csodákat tehetünk. Így az ô elképzelése és a miénk is találkozik. Mutassuk meg, hogy a hosszú hajat is milyen mesterien tudjuk elkészíteni: csavarni, sütni, szárítani Azoknak a fodrászoknak, akik valami pluszt adnának vendégeiknek, de lehetôségeik erre szûkösek, mert a vendégek nem szeretnék levágatni hajukat. Kurzusunkon megismerhetitek azokat a technikákat, amikkel teljesen átváltoztathattok, divatossá tehettek egy hosszú frizurát es nôi hosszú haj trend megismerése Változatos, karakterre szabott technikák bemutatása Elônyös frizurára vonatkozó tanácsadás Ápoló és hajformázó termékek hatékony továbbértékesítése Hatásos hajszínek A kurzuson megismerheted a 2012-es hajszíntrendet és elkészítésüket. A divatnak megfelelôen több színelhelyezést is bemutatunk majd, amit könnyedén alkalmazhatsz szalonmunkád során. A hajfestéseket aprólékosan megbeszéljük, ha arra igény van, a megalkotott színek receptúráit pedig pontosan megadjuk. Minden vegyi munkát végzô fodrásznak. A kurzuson lépésrôl-lépésre ismerjük meg együtt a vegyi folyamatot, a 2012-es trendeket, hogy már egy lépéssel vendégeink vágya elôtt járjunk. Érdemes felkészülni a tavasz-nyári szezon újdonságaira. A délután folyamán az extrém hajszínek elkészítését 2012-es nôi és férfi hajszíntrend megismerése Karakterre, egyéniségre szabott divatos technikák bemutatása Elônyös színekre vonatkozó tanácsadás A vegyi folyamatokat követôen az ápoló termékek megismerése Idôpont: február 26. (vasárnap) (10:00-16:00) Elôadó: Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: hajvágó, hajformázó Ft Idôpont: február 11. (szombat) május 5. (szombat) 10:00-16:00 Elôadó: Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: vegyi folyamat Ár : Ft Junior Hair-Line Club és Hair-Line Junior kedvezmény minkét oktatásra igénybe vehetô!

10 klasszikus FérFI hajvágás Kökény Ferenc férfi frizura kurzusa: klasszikus hajvágás és fésülés, választék és választék nélkül; bombage (Hindenburg) és angol frizura kialakítása. Kurzusunkon a klasszikus férfi frizurák tökéletes elkészítése sajátítható el. A férfi frizura kialakításának alapelvei (rövidítés, ritkítás, átmenet készítése, a hajkörvonal kialakítása), és azok gyakorlati bemutatása több frizurán történik. Tanulóknak, oktatóknak és fodrászoknak egyaránt. Tanulóknak a vizsgakövetelmények gyakorlását, a fogások tökéletesítését adja; oktatóik számára a gyakorlati anyag könnyebb átadhatóságát, a megértés pontosságát; fodrászoknak pedig biztos alapot nyújt a mindennapi munkában. GArAntáljuk A biztos szaktudás elsajátítását, amihez neked kell modellt és eszközt hozni Magabiztos alapismeretek, a frizurák könnyebb elkészíthetôségét Alaptechnikák megismerését Ápoló és hajformázó termékek hatékony továbbértékesítését, az Alfaparf UOMO termékcsalád haszmálatát Idôpont: február 13. (hétfô) április 23. (hétfô) Elôadó: Kökény Ferenc, Aranykoszorús fodrászmester, a szakmunkás- és mestervizsga bizottság elnöke Kurzus típusa: férfi hajvágó elméleti képzésre Ft (10:00-13:00) gyakorlati képzésre Ft (10:00-17:00) FérFI stílus Divat inspirálta frizurák a kifutóról: ahogyan azt fi atal, bevállalós vendégeink szeretnék. A legújabb kollekciók, formák, hajszínezések és festések: bátran legyünk stílustanácsadók. Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje bemutatja a nemzetközi férfi frizura hajtrendet. Azoknak a fodrászoknak, akik férfi vendégeiket valódi különlegességgel szeretnék meglepni. Merjünk nekik is alkotni, vágjunk igazi, a 2012-es trendnek megfelelô frizurát. GArAntáljuk Magabiztos ismeret a 2012-es férfi hajvágási trendek világában A hajvágás alapjainak elsajátítása, a férfi frizura kialakítás szertartásának megismerése Változatos, karakterre szabott technikák bemutatása Elônyös frizurára vonatkozó tanácsadás Ápoló és hajformázó termékek hatékony továbbértékesítése, az Alfaparf UOMO termékcsalád megismerése Idôpont: március 25. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: férfi hajvágó Ft Nagy kép: _MG_7881_pp Junior Hair-Line Club és Hair-Line Junior kedvezmény minkét oktatásra igénybe vehetô!

11 A kedvezmény minkét oktatásra igénybe vehetô! Inspirációs és divatvágás Klasszikus, precíz vágás A kurzus a hajvágás alapjaira fókuszál, és abban nyújt segítséget, hogy az itt elsajátított technikákkal még sikeresebbek legyünk szalonmunkánk során. Összegyûjtöttük a legfontosabb technikákat, melyek alapvetô ismerete a mindennapok sikerét is meghatározzák majd. Mindazok számára, akik tökéletesíteni szeretnék ismereteiket, a hajvágási alapokat, és elsajátítanák a tökéletes hajvágás filozófiáját. Bizalomépítés a vendégek felé Ismeretek megszerzése, amik magabiztossá tesznek A hajvágás szilárd alapjainak elsajátítása Változatos, karakterre szabott technikák megismerése A továbbképzés a legújabb trendek bemutatását és az abban rejlô inspirációs lehetôségeket tartja szem elôtt. Legfôbb szempont az, hogy bemutassuk, miként lehet a divatot kreativitásunkkal összehozni, úgy, hogy az eredmény hordható és egyedi frizura legyen. Látványos, gyors és használható megoldások, frizuraelkészítési ötletek, amiket délután modellen gyakorolhatsz. Mindenkinek, aki fontosnak tartja saját kreativitását, és azoknak is, akik ezt a szunnyadó tüzet fel szeretnék magukban szítani, akik e- setleg eddig nem mertek megérzéseikre és szakmaiságukra hagyatkozni. Modellek biztosítását a megfelelô gyakorláshoz Magabiztos fellépés, a frizurák kommunikálása Ismeretek megszerzése, amik magabiztossá tesznek A hajvágás szilárd alapjai mellett a kreativitás megélése Változatos, karakterre szabott technikák megismerése, amik újabb inspirációval szolgálhatnak Idôpont: március 4. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Kurzus típusa: hajvágó Ft Idôpont: február 12. (vasárnap) Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza március 24. (szombat) Dröszler László, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza május 6. (vasárnap) Kustos László, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Kurzus típusa: hajvágó elméleti képzésre Ft (10:00-13:00) gyakorlati képzésre Ft (10:00-17:00) Junior A kedvezmény minkét oktatás elméleti részére igénybe vehetô!

12 Göndör haj rejtelmei Szeresd és szerettesd meg a göndör hajat! A természetesen hullámos és göndör haj igazi kincs. De mint különlegesség, másképp is viselkedik, mint az egyenes szálú, ezért másfajta kezelésre van szüksége. Munkánk során nem árt különbséget tennünk, hogy göndör hajú vendégeinket is maximálisan ki tudjuk szolgálni, tanácsokkal lássuk el az otthoni kezelést illetôen. Kép: _MG_7891_pp Minden fodrász számára, mert képzésünkön a mindennapi munkához szükséges ismereteket, fortélyokat lehet elsajátítani a göndör és hullámos haj megfelelô kezeléséhez. Biztos ismereteket a göndör haj kezeléséhez Göndör haj festéséhez, vágásához, ápolásához tippek, tanácsok Az ápolást helyben ki is próbáljuk Idôpont: március 10. (szombat) június 3. (vasárnap) Elôadó: Némethné Ildikó, a Hair-Line szalontrénere Kurzus típusa: göndör haj Ft Junior

13 Kontykészítés gyakorlattal Továbbképzésünkön megismerhetitek a kontykészítés legújabb módjait, amiket aztán a gyakorlat során ki is próbálhattok. Egyszerû, mégis látványos, gyorsan elkészíthetô frizurákat mutatunk, a díszítést hozzá pedig szintén mi készítjük. Azoknak a fodrászoknak, tanulóknak és oktatóknak, akik gyors, egyszerû és látványos frizurakészítésre vágynak. A kontyok minden esetben az adott alkalomhoz igazíthatóak: legyen szó esküvôrôl, bálról, szalagavatóról, vagy egy szimpla péntek esti mulatságról, könynyedén átalakíthatóak az eseménynek megfelelôen. Kontyok gyakorlati elkészítésének lehetôségét Látványos, új frizurák bemutatását, inspirációt mindenki számára Finishtermékek pontos használatának bemutatását A kontykészítés alapjainak átismétlését (pl. fejforma), hogy mindenkinek a megfelelô frizurát készíthessük el Idôpont: március 11. (vasárnap) Elôadó: Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Kurzus típusa: kontykészítés gyakorlással: Ft (10:00-17:00) gyakorlat nélkül: Ft (10:00-13:00) Konty inspirációs bemutató Egész napos kontybemutatónkon a hordható, laza fonatos kontyoktól kezdve egészen az épített frizurákig minden lesz. Az apropó most egyszerûen a szépség és a nôiesség. A tavasz elsô rügyei minket is megihlettek, látjuk már a tél végét. Azoknak, akik szeretik a szépet, a nôiességet, a finomságot. Kontyinspirációk mindenkinek. Látványos, új frizurák bemutatását, inspirációt mindenki számára Finishtermékek pontos használatának bemutatását A kontykészítés alapjainak átismétlését (pl. fejforma), hogy mindenkinek a megfelelô frizurát készíthessük el Idôpont: május 20. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: kontykészítés Ft Junior A Kontykészítés Gyakorlattal címû oktatásra a Hair-Line Junior kedvezmény csak az elôadásra vonatkozik, Konty- inspirációs bemutató -ra mindkét kedvezmény igénybe vehetô!

14 Hair-Line testközelben 2012 újdonsága a Hair-Line testközelben c. képzésünk, melynek keretében egy egész napos komplett divatképzésen és festésbemutatón vehetnek részt az érdeklôdôk. Vidéki oktatásainkon mindenki megismerkedhet a 2012-es tavasz-nyári Alfaparf és Kemon kollekció frizuráival, a CUBE és NaYo festékekkel, a legújabb melírtechnikákkal, szekciós festésekkel, amik könnyedén átültethetôk a mindennapos szalonmunkába. És hogy kerek legyen a képzés, a napot kontyfésüléssel zárjuk. Minden fodrásznak, aki megismerné és megtanulná a 2012-es hordható frizurákat és a lakóhelyéhez közeli képzést keres. Szalonmunkába könnyedén átültethetô frizurák megismerését 2012-es melírtechnikák és szekciós festések bemutatását A CUBE és NaYo gyakorlati bemutatóját Elôadó: Viola Dóra és a Hair-Line szalontrénerei Kurzus típusa: komplett divatképzés Ft Idôpontok: Hódmezôvásárhely február 13. Dunaújváros február 20. Cegléd február 27. Tatabánya március 12. Salgótarján március 19. Mosonmagyaróvár március 26. Pápa május 14. Mátészalka május 21. A képzések minden helyszínen 10:00-16:00-ig tartanak. Az ár az ebédet tartalmazza!

15 5 lépés a beauty fotó - I. lépés Haj, smink, styling, fotózás, retusálás: az elôkészítéssel, tervezéssel együtt ezek a fotózás kulcslépései. Újfajta kurzusunk öt képzésen keresztül vezet be a fotózás izgalmas világába, kézzelfogható megoldásokat kínál egy jól sikerült beauty fotó elkészítéséhez. Képzéssorozatunk elsô elôadásán támpontot adunk ahhoz, hogy a modell erôsségét könnyedén megtaláld, segítséget kapsz a színek, a fotóstílusok megfelelô kiválasztásához és a tervezés lépéseihez. Látásmódot és szaktanácsadást ígérünk egyedi stílusod még kiválóbbá csiszolásához. Egyrészrôl azoknak a fodrászoknak, kozmetikusoknak, sminkeseknek, akik a mindennapi szalonmunkájukon túl kreatív anyagokat is szeretnének összeállítani, illetve ebben való jártasságukat csiszolnák. A fotózás alapismereteinek bemutatását, a munka megismerését fotós szemszögbôl Gyakorlati tanácsadást Fényképezôgéped beállítását, tippeket, trükköket, amik figyelembevételével még kiválóbb képeket készíthetsz Idôpont: március 3. (szombat) május 12. (szombat) Elôadó: Az S1 Studio stábja: Bati Dániel fotográfus Megyeri Viktor grafikus, designer Kurzus típusa: beauty fotós ismeretek Ft 5 lépés a beauty fotó - II. lépés Fotós képzésünk második napján a haj, smink, stylig, fotózás és retusálás lépésein haladunk végig egy profi modell segítségével, majd egy elôtte-utána képben szemléltetjük eredményességünket. Elsô körben. Majd következik a gyakorlat része: a résztvevôk elkészítik az általuk megálmodott frizurát, amit a közösen készítünk el a megbeszélt szempontok alapján. A kiretusált képet pedig délután már mindenki viheti is magával. Legújabb fotós képzésünk második napját legfôképp azoknak ajánljuk, akik már az elsôn is részt vettek, hiszen tematikusan felépített oktatásaink egymásra épülnek és az elôbb elméletben hallott dolgok itt gyakorlattá válnak. Profi modellt, sminkest, stylist-ot biztosítunk mindenkinek saját beauty fotója elkészítéséhez A szakmai alapok pontos átadását Elôtte-utána fotó közös kielemzését Retusálás alapvetô lépéseinek ismertetését, gyakorlati bemutatását A legszebb munkák megjelennek a következô IKON magazinban Idôpont: Elôadó: május 13. (vasárnap) Az S1 Studio stábja: Bati Dániel fotográfus Megyeri Viktor grafikus, designer Kurzus típusa: beauty fotós ismeretek Ft Minimum létszám: 6 fô, maximum létszám: 10 fô Ha van, hozd magaddal fényképezôgéped! Jelentkezés, információ: Szigethy Zsuzsannánál (06-30/ ) és Bati Daninál (06-30/ )

16 Az alfaparf oktató- és bemutatófodrászai Viola Dóra Az oktatóstúdió szakmai vezetôje, Alfaparf Top Team tag, oktató- és bemutatófodrász Gyere velem a jövô világába! Molnár Joli Az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza A Top Team alapító tagja, tengernyi nemzetközi és hazai továbbképzéssel háta mögött, melyeknek egyrészrôl hallgatója, másrészrôl elôadója volt. Szalonmunkáiban hordhatóvá teszi a legújabb vágási- és festési technikákat, hogy a megszokott mellett mindig valami teljesen újjal is elô tudjon rukkolni vendégei számára. Precizitása színpadon innen és túl is megnyerô, vagány vágásainak, mesebeli kontyainak és romantikus frizuráinak kontrasztja pedig megfelelô repertoárt kínál mûvészetébôl, amit a bemutatók mellett a mindennapokban is sorra alkalmaz. Dröszler László Az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza A csapat egyik legszínesebb tagja, 1996-ban csatlakozott a Top Team-hez. A színpadon showman, igazi egyéniség, munkájában a végtelen romantika, a lágyabb vonalvezetés az uralkodó. Általában hosszabb hajú modellekkel dolgozik, ezzel is a nôiséget magasztalva, fittyet hányva a nem egyszer aktuális férfias nôk trendjére. A szombathelyi Dr öszler hajlabor tulajdonosa. Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester, a szakmunkás- és mestervizsga bizottság elnöke Az aranykoszorús fodrászmester igen meggyôzô pályafutását életmûdíja mutatja, ami szalonmunkája, önálló versenyei mellett országos és világversenyekre való felkészítéseit, illetve versenybizottsági munkáját is méltatja. Díjai, érmei, a szakmában eltöltött ötven éve, ennek megannyi öröme és sikerélménye felsorolhatatlan. Az közötti, magyar férfiválogatottnál eltöltött vezetôtrénersége, melynek keretében több Világbajnokságon és Európa Bajnokságon is igen elôkelô helye-zéseket értek el versenyzôi, mindenképpen kiemelendô. Örömmel tölt el minket, hogy munkáját valamikori Top Team csapattagként és jelenleg is a Hair-Line Kft. oktatóstúdió trénereként közvetlenül figyelemmel kísérhetjük. Kustos László Az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Munkájával bebizonyította, hogy kapcsolatok nélkül, pusztán a tehetség révén milyen szakmai sikereket lehet elérni, ráadásul ilyen gyorsan. 13 éve végzett fodrászként, azóta csak ez a szakma létezik számára, ebbôl nem enged. Az extrémebb vágások, színek és fazonok pezsdítik igazán. A szakmai továbbképzések kulcsfontosságúak számára, ezért is szereti igazán az oktatásokat mind tartani, mind látogatni. Fátrai Krisztina Ezüstkoszorús fodrászmester, diplomás szakoktató, a magyarországi Kemon mûvészeti vezetôje Szenvedélye a fodrászat, a nôk vérbeli nôkké, a férfiak pedig domináns férfiakká változnak munkái nyomán tôl a magyarországi Kemon mûvészeti vezetôje, aki nem kisebb rendezvényekre nyert fellépôi meghívást, mint a londoni Salon International és a Kemon jóvoltából Riminiben rendezett Kemon Days, ahol már három alkalommal csodálhatták munkáit a nemzetközi hajstylistok. Európa kifutói mellett természetesen hajkölteményeit a hazai nagyszínpadokon és az oktatóstúdióban testközelbôl is láthatják a magyar fodrászok. Továbbképzés gyanánt oktató DVD-k garmadával és legújabb frizurakönyvével áll a fodrászok elé, ahol a tökéletes munkához kellô technikák és apró trükkök is megmutatkoznak. Teltházas bemutatói, sikeres kollekciói lenyûgözôek, nem hiába figyelt fel rá a nemzetközi fodrászszakma is. Siklósi Mónika Fodrászmester, Kemon szaktanácsadó A pécsi Barbakán Szépségszalon tulajdonosa fodrász-borbély családból származik, mely mesterség relikviái nemcsak megjelennek, de kitüntetett helyet is kapnak üzletében és életében egyaránt. A tárgyi dolgok mellett munkájában is erôsen jelen vannak a tradíciók: a tisztelet és a folytonos tanulás nála szinte családi hagyomány ban végzett fodrászként, majd 1995-ben mestervizsgázott. Kemon szaktanácsadói tevékenységét megelôzôen elsôként az Actyva termékcsalád elemeit kezdte használni, majd miután azokat megismerte és megsze-rette, minden másban is áttért a Kemon termékekre. A 2009-es Beauty Forum-on már fellépô fodrászként találkozhattunk vele a Kemon standján. Oktatóstúdióbeli képzéseit idén ôsszel kezdi. Némethné Csanádi Ilona Kemon szaktanácsadó, Pest megyei területi képviselô Ilona 1988-ban kereskedelmi szakközépiskolában végzett, majd 1990-ben a fodrásziskolát is sikerrel befejezte: fodrász lett. Mindig is e két szakma ötvözésére vágyott, de ez eleinte nem igazán volt megvalósítható: elôbb fodrászként, majd területi képviselôként tevékenykedett. Tavaly szerzôdött le a Hair-Line Kft-vel, elôbb Pest megyei területi képviselô lett, majd a Kemon szaktanácsadói csapatának tagja. Ezzel most egy régi vágya valósult meg: a fodrászat és a kereskedelem is mindennapjai része. Drucza András Kemon szaktanácsadó Nagyon hamar megtanultam,hogy az egyik legfontosabb teendôm fodrászként az, hogy folyamatosan képezzem magam. Így megtarthatom a vendégkörömet, és újabb kliensekre is szert tehetek, hiszen szélesedik a szakmai látóköröm, tapasztalatom. Az elmúlt években, amióta a KEMON szaktanácsadói csapatába tartozom, még fontosabbá váltak számomra a képzések. Az itthon és külföldön tanultakat megoszthatom a többi fodrásszal, tapasztalatot cserélhetek velük és ezzel közösen erôsíthetjük a szakmánk színvonalát. Sipeki Nikoletta Fodrászmester, Kemon szaktanácsadó A divatos frizura elkészítése számomra a mindennapokban is kihívást jelent, ha jól akarom csinálni. Vendégeim elégedettsége nekem is örömet okoz, jó érzés, hogy szebbé, csinosabbá tehetem a hajukat és ezzel együtt teljes megjelenésüket. A különbözô színváltoztatásokkal és a haj formázásával szabadjára engedhetem a fantáziámat, szárnyalhat a kreativitásom. A Kemon márkát megismerve sok új tapasztalatot gyûjtöttem, melyekkel másoknak is segítséget szeretnék nyújtani, hogy minél sikeresebbek legyenek saját szalonjukban. A Kemon termékeivel vendégeimnek széles körû szolgáltatást tudok nyújtani, miközben hajuk és fejbôrük egészségét is védem A Kemon oktatóés bemutatófodrászai, szaktanácsadói

17 Az Alfaparf szalontrénerei Lehoczki Nóra 2000-ben végzett fodrászként, majd még abban az évben elkezdett dolgozni Pécelen egy bérelt üzlethelyiségben ban mestervizsgázott, a felkészülésben mestere, Nagy Bertalanné is sokat segített tôl Charlie angyalává vált, a névválasztást egy új helyiség bérlete ihlette. A továbbképzéseket, szakmai bemutatókat nagyon fontosnak tartja, oktatásival országszerte találkozhattunk. Abonyi Emília A szombathelyi Emília Szépségszalon tulajdonosa 16 éve végzett fodrászként, azóta rendszeres látogatója a fod-rászati továbbképzéseknek és hajhosszabbító kurzusoknak, aminek olyannyira specialistájává vált, hogy az ország minden pontjáról felkeresik munkájáért. Még csupán két évet töltött versenyzôként, még-is sorra dobogós helyen végez, legutóbb pedig egy világbajnoki címet könyvelhetett el. Nagy példaképének Fátrai Krisztinát tartja, akinek haladó szintû hajvágó és kontyfésülési szemináriumait is mind elvégezte. Fehérné Németh Noémi A szegedi Sztár Szépségszalonban dolgozó Noémi 1991-ben végzett fodrászként, majd Rikk Ágnes növendékeként a sminkelés fortélyait is kitanulta, hogy vendégeit komplett szépítéssel fogadhassa szalonjában. Az Alfaparf-fal való együttmûködés új színt hozott életébe, oktatásai során a tapasztalatszerzés mellett ô maga is rengeteget tanul. Szabó Valéria Sziklainé Bán Hajnalka A pécsi Hajnalfény Szépségszalon tulajdonosa, aki a kontykészítést mesterfokon ûzi, habár gyermekei születése elôtt még nem is álmodott ilyen karrierrôl. Mindig is a kereskedelem érdekelte, abban való jártasságával pedig üzletvezetésében is találkozhatunk. Hazai és nemzetközi továbbképzések, oktatások, bemutatók, esküvô kiállítások: Hajninak mind bemutató-, mind nézelôdô fodrászként ott a helye. Némethné Ildikó 1984-ben végzett fodrászként, majd 1987-ben mestervizsgázott. A szakma alapjait Korbéni Ági fodrászmesternél tanulta. Már tanuló korában is fontosnak tartotta a szakmai fejlôdést. Nagy öröm számára, hogy mára saját tudása alapján eljutott oda, hogy színpadon szerepel és másokat képez. Ez mindig is nagyon érdekelte és célkitûzései között szerepelt. A tanítás számára nemcsak a fodrászok oktatásában merül ki, tanulókkal is foglalkozik, felkészít és vizsgáztat. Nincsenek preferenciái, számára a szakma csak mindennel együtt kerek. Legyen szó kontyfésülésrôl, hajvágásról, festésrôl, vagy egyéb vegyi munkáról, bármivel szívesen foglalkozik. Munkácsi Lászlóné Zsuzsanna A nôi fodrászválogatott egykori csapatvezetôje 1975-ben szakmunkásvizsgázott, majd 1990-ben mestervizsgát szerzett és megnyitotta saját fodrászszalonját. Munkája során felismerte és hamar át is vette a divatszakma folyamatos lüktetését, ami egyben az újdonságok folyamatos megismerését jelentette számára. Belevetette magát a hajgyógyászat rejtelmeibe, ami olyannyira megtetszett neki, hogy jelenleg trichológusként is dolgozik. Az oktatások és szalonmunka mellett a szakmai vizsgáztatást szereti: a szintvizsgabizottság és a mestervizsga-bizottság elnökeként is tevékenykedik. Váradi Györgyné Katalin Önképzés, újdonságok elsajátítása, majd mindezek átadása a tanulóknak. Valéria számára ezek a sikeres szakmai fejlôdés alappillérei. Azért, hogy még tökéletesebben végezhesse az ismeretek átadását, egy pedagógiai tanfolyamot is elvégzett, miután 2006-ban sikeresen mestervizsgázott. A kazincbarcikai Kata Szépségszalon tulajdonosa 1986-ban végzett fodrászként, majd 1995-ben mestervizsgázott. Munkájának szerelmese, aki a szalonfeladatok mellett immáron 13 éve a versenyzésben találta meg az igazi kihívásokat. Számtalan alkalommal lépett már nemzetközi és hazai versenyeken a pástra, és bizonyította rátermettségét

18 hair-line clubtag kedvezmény már ti is tudjátok, hogy hair-line clubtagként mennyi kedvezmény vár rátok. De hogy ne csak a fodrászokat, hanem a fodrásznak készülôket is jutalmazzuk szakmai szorgalmukért, idén kibôvítettük a hair-line club kereteit egy junior tagsággal. ennek lényege, hogy a fodrásztanulók extra kedvezményekkel vegyenek részt a szakmai továbbképzéseken. így nekik is alkalmuk nyílik részt venni azokon a képzéseken, amikre eddig csak mestereik jártak. A Junior logóval jelölt képzések tanulók számára Ft-ért látogathatók. Még több információ: PARTNER BRONZ PARTNER EZÜST PARTNER ARANy PARTNER V.I.P. PARTNER 2 alkalommal 3 alkalommal 5 alkalommal 5 alkalommal 5 alkalommal 50% kedvezmény 50% kedvezmény 50% kedvezmény 50% kedvezmény 100% kedvezmény egy fô részére egy fô részére egy fô részére két fô részére egy fô részére és 5 alkalommal 50% kedvezmény egy fô részére Legyen Neked is SAJÁT SZALONHONLAPOD! MONDD EL AZ ELKÉPZELÉSED ÉS MI MEGVALÓSÍTJUK! Legyél jelen az interneten! Bôvítsd vendégkörödet! Oszd meg oldalad a közösségi portálokon! (Facebook, Twitter) Publikáld legújabb munkáidat! Mutasd be szalonod szolgáltatásait NE CSAK A SZALONBAN, AZ INTERNETEN IS LEGYÉL TRENDKÖVETÔ! Mi az, amit kínálunk? Saját domain név foglalásának elindítása (pl. Kedvezô elkészítési költség Gyors, azonnali publikálás Saját cím Az oldal karbantartása Keresôoptimalizált honlap Igényes megjelenés A gyors és hatékony induláshoz Elég pár mondat és kép, ami a szalonodat bemutatja Úgy kommunikálj, ahogy azt a vendégeiddel teszed a szalonban, mert úgy leszel hiteles Törekedj arra, hogy téged tükrözzön az oldal, legyen olyan, mint amilyen Te is vagy Azt elôre ígérhetjük, hogy lesz vele munka, de imádni fogod ezt a világot HA TE IS SZERETNÉL SAJÁT SZALONHONLAPOT, TÖLTSD KI AZ ERRE VONATKOZÓ KÉRDÔÍVET A OLDALON, HOGY FELKERESSÜNK A RÉSZLETEKKEL ÉS MIHAMARABB ELKÉSZÍTHESSÜK INTERNETES ARCOD.

19 jelentkezés képzéseinkre Hair-Line Oktatóstúdió Telefonon Szigethy Zsuzsanna stúdióvezetônél: 06-30/ , ben: A befi zetés módja: csekken vagy átutalással ( ) Kérjük, hogy a befi zetést a képzés elôtt legkésôbb három nappal korábban igazold, ellenkezô esetben sajnos törlôdik a jelentkezésed! Köszönjük! 1071 Budapest, Dob utca 51. (Akácfa utca sarok) telefon: (06-1) , web: speciális termékoldalaink: HAIR-LINE TERÜLETI KÉPVISELÔK Baranya megye: Csiki János 06-30/ Bács-Kiskun megye: Szabó Ágnes 06-30/ Békés megye: Varga Bálint 06-30/ Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Veres Péter 06-30/ Budapest-Pest: Nóvé Gyula 06-30/ Szilágyi Gábor: 06-30/ Szigethy Zsolt 06-30/ Budapest-Buda: Leimeter Gábor 06-30/ Csongrád megye: Fekete Ernô 06-30/ Fekete Norbert 06-30/ Fejér megye: Bazsonyi Zsolt 06-30/ Nemes Gábor 06-30/ Gyôr-Moson-Sopron megye: Németh Zsolt 06-30/ , Horváth Norbert 06-30/ Hajdú-Bihar megye: Tóth Mariann 06-30/ Heves megye: Tóth József 06-30/ Tóth Péter 06-30/ Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szigeti Virág 06-30/ Komárom-Esztergom megye: Németh Zsolt 06-30/ Horváth Norbert 06-30/ Nógrád megye: Tóth József 06-30/ Tóth Péter 06-30/ Pest megye: Némethné Csanádi Ilona 06-30/ Kanyó Zsolt 06-30/ Szigethy Zsolt 06-30/ Somogy megye: Kecskeméti Balázs 06-30/ Kosztricz Tamás 06-30/ Szabolcs- Szatmár-Bereg megye: Ifj. Veress László 06-30/ Tolna megye: Csiki János 06-30/ Sereg Gabriella 06-30/ Vas megye: Simon Csaba 06-30/ Veszprém megye: Harnberger József 06-30/ Nemes Gábor 06-30/ Zala megye: Kosztricz Tamás 06-30/

20 2012 / i. félév - Tanfolyamok idôpontjai Idôpont Tanfolyam Elôadó február 1. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra február 11. (szombat) Hatásos hajszínek Viola Dóra február 12. (vasárnap) Inspirációs és divatvágás Molnár Joli február 13. (hétfôn) Klasszikus férfi hajvágás Kökény Ferenc február 19. (vasárnap) Erô-forrás Tréning Varga Andrea február 20. (hétfô) Legyél sikeres a Kemon termékeivel 2012-ben! Fátrai Krisztina február 26. (vasárnap) Hosszú haj szeminárium Viola Dóra február 27. (hétfô) Alkalmi frizura szeminárium gyakorlattal Fátrai Krisztina március 3. (szombat) 5 lépés a beauty fotó Bati Dani március 4. (vasárnap) Klasszikus, precíz vágás Molnár Joli március 5. (hétfô) 3 in 1 Festéselmélet, cash by color, Fátrai Krisztina melírtechnikák egy képzésen Drucza András március 7. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra március 10. (szombat) Göndör haj rejtelmei Némethné Ildikó március 11. (vasárnap) Kontykészítés gyakorlattal Molnár Joli Idôpont Tanfolyam Elôadó március 12. (hétfô) Italian Touch #11 Fátrai Krisztina március 24. (szombat) Inspirációs és divatvágás Dröszler László március 25. (vasárnap) Férfi stílus Viola Dóra március 26. (hétfô) Legyél sikeres a Kemon termékeivel 2012-ben! Fátrai Krisztina március 31. (szombat) Fátrai alap hajvágó szeminárium Fátrai Krisztina április 1. (vasárnap) Divathajvágások 2012 Fátrai Krisztina április 4. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra április 23. (hétfô) Klasszikus férfi hajvágás Kökény Ferenc május 2. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra május 5. (szombat) Hatásos hajszínek Viola Dóra május 6. (vasárnap) Inspirációs és divatvágás Kustos László május 12. (szombat) 5 lépés a beauty fotó Bati Dani május 13. (vasárnap) 5 lépés a beauty fotó Bati Dani május 19. (szombat) Erô-forrás Tréning Varga Andrea május 20. (vasárnap) Konty inspirációs bemutató Molnár Joli és Viola Dóra május 21. (hétfô) Legyél sikeres a Kemon termékeivel 2012-ben! Fátrai Krisztina június 3. (vasárnap) Göndör haj rejtelmei Némethné Ildikó

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON TERÜLETILEG ILLETÉKES L ORÉAL PROFESSIONNEL KÉPVISELŐJÉHEZ: EXKLUZÍV PARTNER PROGRAM SZALONJA SIKERES FEJLESZTÉSÉÉRT

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON TERÜLETILEG ILLETÉKES L ORÉAL PROFESSIONNEL KÉPVISELŐJÉHEZ: EXKLUZÍV PARTNER PROGRAM SZALONJA SIKERES FEJLESZTÉSÉÉRT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON TERÜLETILEG ILLETÉKES L ORÉAL PROFESSIONNEL KÉPVISELŐJÉHEZ: Budapest Budapest, Pest megye, Bács-Kiskun megye Budapest, Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye Gyôr-Moson-Sopron

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Szerkesztették: Holló Katalin Bodolainé Makkai Erika Polyhosné Sipeki Csilla Barabás Miklós 10.D Fodor István 10.D. Tördelőszerkesztő: Mádi Gábor

Szerkesztették: Holló Katalin Bodolainé Makkai Erika Polyhosné Sipeki Csilla Barabás Miklós 10.D Fodor István 10.D. Tördelőszerkesztő: Mádi Gábor Szerkesztették: Holló Katalin Bodolainé Makkai Erika Polyhosné Sipeki Csilla Barabás Miklós 10.D Fodor István 10.D Tördelőszerkesztő: Mádi Gábor Felelős kiadó: Dr. Sipos Mihály - igazgató Nyomdai munkák:

Részletesebben

Pohl Anette. Hyundai ix35. Mammutok és titánok. Discount coupons HEVES MEGYEI PORTRÉ TESZT KÁVÉHÁZI KEREKASZTAL IN THE MAGAZINE

Pohl Anette. Hyundai ix35. Mammutok és titánok. Discount coupons HEVES MEGYEI PORTRÉ TESZT KÁVÉHÁZI KEREKASZTAL IN THE MAGAZINE HEVES MEGYEI 2012. augusztus Üzleti Magazin Pohl Anette PORTRÉ Hyundai ix35 TESZT Mammutok és titánok KÁVÉHÁZI KEREKASZTAL Discount coupons IN THE MAGAZINE www.volkswagen.hu Most valóra válthatja régi

Részletesebben

PORTFÓLİÓK. (Grundtvig - GRLP-2010-9) 2010. augusztus 1 2012. július 31. Tudás Alapítvány. Women, You can (WYN)

PORTFÓLİÓK. (Grundtvig - GRLP-2010-9) 2010. augusztus 1 2012. július 31. Tudás Alapítvány. Women, You can (WYN) Tudás Alapítvány 6800 Hódmezővásárhely, Holló utca 2. Tel.: +36 30 2483431 / Tel./Fax: +36 62 240001 E-mail: tudas@invitel.hu / Web: http://invitel.hu/tudas Women, You can (WYN) (Grundtvig - GRLP-2010-9)

Részletesebben

Jelenleg 50 ezer fiatalnak van tanulószerződése,

Jelenleg 50 ezer fiatalnak van tanulószerződése, Szakképzési különszám a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával készült, az NFA-KA-NGM 1/2014. számú pályázat keretében 2015. MÁJUS A MAGYAR KE RES KE DEL MI ÉS IPAR KA MA RA GAZDASÁGI LAPJA SZAKMA

Részletesebben

iskola 2013. augusztus 22-23. csütörtök-péntek, 9.00-17.00 óra SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központ, 2013/14 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

iskola 2013. augusztus 22-23. csütörtök-péntek, 9.00-17.00 óra SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központ, 2013/14 1146 Budapest, Dózsa György út 1. www.moderniskola.hu iskola Intézményvezetők és pedagógusok magazinja 2013/3. 580 Ft 2013/14 2013. augusztus 22-23. csütörtök-péntek, 9.00-17.00 óra SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központ, 1146 Budapest,

Részletesebben

A Szent István Általános Iskola Évkönyve

A Szent István Általános Iskola Évkönyve A Szent István Általános Iskola Évkönyve Készült az iskola 135. tanévében 2005 / 2006. A kiadásért felel: Molloné Balog Éva igazgató A szerkesztõ bizottság tagjai: Urbanics Sándorné igazgatóhelyettes Deák

Részletesebben

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT. 2014. Szeptember. 20 éves. a Budagyöngye. Az Ország legnagyobb tortája. Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát!

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT. 2014. Szeptember. 20 éves. a Budagyöngye. Az Ország legnagyobb tortája. Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát! BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 2014. Szeptember 20 éves a Budagyöngye Az Ország legnagyobb tortája Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát! Tisztelt Olvasó! BUDAGYÖNGYE MAGAZIN Kiadja: Budagyöngye 2004

Részletesebben

Tartalom. Eseménynaptár 10 MCSE pontszerzõ alkalmai a 2010-es évben: 10

Tartalom. Eseménynaptár 10 MCSE pontszerzõ alkalmai a 2010-es évben: 10 Tartalom Beköszöntõ 3 Elnöki beszámoló 4 A Tanulmányi Bizottság beszámolója 7 Eseménynaptár 10 MCSE pontszerzõ alkalmai a 2010-es évben: 10 Vándorgyûlés, 2009, Sopron 11 Csigó Katalin: A visszajelzések

Részletesebben

PALYA KARRIER NAP. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS

PALYA KARRIER NAP. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS PALYA Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS MÁJUS KARRIER NAP ÉS ÁLLÁSBÖRZE 2011 Tartalom A KOMPETENCIA- VIZSGÁLAT LEHETŐSÉGEI A kompetenciák olyan viselkedésformák, amelyek segítségével

Részletesebben

PALYA. Diplomaátadók. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. JÚNIUS

PALYA. Diplomaátadók. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. JÚNIUS PALYA Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. JÚNIUS JÚLIUS pótfelvételi TOVÁBBTANULÁS Diplomaátadók Tartalom FILM TDK Nem varrószakkör, nem könyvklub. Nem készítjük őket, de nem is csak nézzük.

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA LAPJA XVII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM JÚNIUS. Ízek útján

AZ ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA LAPJA XVII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM JÚNIUS. Ízek útján IKSZIKSZÍ AZ ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA LAPJA 2013 06 JÚNIUS XVII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM Ízek útján BELSŐSÉGEK Pálizs Szőke Brigitta Szilvia OTDK-s büszkeségeink A 31. Országos Tudományos Diákköri Konferencián

Részletesebben

Lehetőségek, Értékek, Támogatások nyújtása komplex szolgáltatásokkal családok átmeneti otthonaiban élő családok számára

Lehetőségek, Értékek, Támogatások nyújtása komplex szolgáltatásokkal családok átmeneti otthonaiban élő családok számára LÉT-Kérdés Lehetőségek, Értékek, Támogatások nyújtása komplex szolgáltatásokkal családok átmeneti otthonaiban élő családok számára TÁMOP-5.2.5/A-10/2-2010-0011 2011. szeptember 30. 2013. szeptember 29.

Részletesebben

Életutak elismerése. Magyar arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést kapott Sári Zoltán fényképészmester. szolgáló, kiemelkedõ színvonalú

Életutak elismerése. Magyar arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést kapott Sári Zoltán fényképészmester. szolgáló, kiemelkedõ színvonalú Életutak elismerése A Gyõr és Vidéke Ipartestület rendes évi közgyûlésén Hujber László téti szobafestõ-mesternek, félévszázados kisipari tevékenysége elismeréséül gyémántkõvel ékesített 50 éves jubileumi

Részletesebben

Az önkéntesség bibliográfiája

Az önkéntesség bibliográfiája Az önkéntesség bibliográfiája Magyar nyelvű tanulmányok, kutatások: Czike Klára: Önkéntesség számokban, 2002 Czike Klára-Kuti Éva: Önkéntesség, jótékonyság, társadalmi integráció 2006 Czike Klára-Kuti

Részletesebben

AVILA ANTONIO. ZONGORISTA, VAGY FODRÁSZ LESZ

AVILA ANTONIO. ZONGORISTA, VAGY FODRÁSZ LESZ AVILA ANTONIO. ZONGORISTA, VAGY FODRÁSZ LESZ BELŐLE. MONDTA RÓLA EGYIK TANÁRA AZ ISKOLAÉVEK ELEJÉN. VÉGÜL FODRÁSZ LETT. MÉGPEDIG A MAI NAPIG SIKERES, A SZAKMA IRÁNT ELKÖTELEZETT FODRÁSZ. NAGY ÉS ELÉGEDETT

Részletesebben

125 FT. Regionális Közösségi lap. IX. ÉvfolYam - 8. szám 2013. október

125 FT. Regionális Közösségi lap. IX. ÉvfolYam - 8. szám 2013. október 125 FT Regionális Közösségi lap IX. ÉvfolYam - 8. szám 2013. október CIVIL KÖZÖSSÉGEK HÁZA H-7624 Pécs, Szent István tér 17. Telefon: +36 72/ 215 543, 511-815; Fax: +36 72/ 315 679 E-mail: nevhaz@t-online.hu;

Részletesebben

BUDAFOK TÉTÉNY XIV. ÉVFOLYAM 8. SZ. Rendhagyó történelemóra

BUDAFOK TÉTÉNY XIV. ÉVFOLYAM 8. SZ. Rendhagyó történelemóra BUDAFOK TÉTÉNY XIV. ÉVFOLYAM 8. SZ. 2006. ÁPRILIS 28. A X X I I. K E R Ü L E T I Ö N K O R M Á N Y Z A T I N G Y E N E S L A P J A M E G J E L E N I K K É T H E T E N T E 3 4 6 7 8 9 10 13 Kerületi óvodai

Részletesebben

Szakképzés német módra Összefogás az építőiparban Ismét közlekedési konferencia Párbeszéd a pénzügyőrökkel

Szakképzés német módra Összefogás az építőiparban Ismét közlekedési konferencia Párbeszéd a pénzügyőrökkel XVII. évfolyam 7. szám 2011 október Szakképzés német módra Összefogás az építőiparban Ismét közlekedési konferencia Párbeszéd a pénzügyőrökkel Egy sikeres pályázatnak köszönhetően kamaránk szakképzési

Részletesebben

ÚJPESTI NAPLÓ. Klaudia a japánok kedvence INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN!

ÚJPESTI NAPLÓ. Klaudia a japánok kedvence INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2012. november 8., VI. évf., 37. szám ÚJPESTI NAPLÓ ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA WWW.UJPEST.HU Klaudia a japánok kedvence Az újpesti Kozma Klaudia Japánban

Részletesebben

Meseszép húsvét. kegida és Csizmás kandúr neve mindenki szá- mára ismerősen cseng.

Meseszép húsvét. kegida és Csizmás kandúr neve mindenki szá- mára ismerősen cseng. 2014. március 20. CSÜTÖRTÖK AZ ÁRKÁD PÉCS reklámközösség hírei xiii. évfolyam 128. szám Velünk szépültek Három szerencsés hölgy a szépítészek és stylistok közreműködésével Nőnapon megtapasztalhatta, milyen

Részletesebben

stk_215x230_layout 1 2012.06.06. 21:24 Page 1

stk_215x230_layout 1 2012.06.06. 21:24 Page 1 stk_215x230_layout 1 2012.06.06. 21:24 Page 1 K a l a n d v á r T ö r t é n e l m i T é m a p a r k B o r o k U t c á j a J e l m e z e s f e l v o n u l á s R o m k e r t S ö r t é r I N F O R M Á C I

Részletesebben

DECEMBER XV. ÉVFOLYAM 3. SZÁM SZERENCSÉS SZÁM

DECEMBER XV. ÉVFOLYAM 3. SZÁM SZERENCSÉS SZÁM IKSZIKSZÍ AZ ÁLTALÁNOS Á VÁLLALKOZÁSI Á FŐISKOLA Ő LAPJA 2010 DECEMBER XV. ÉVFOLYAM 3. SZÁM SZERENCSÉS SZÁM BELSŐSÉGEK Fekete Pálizs Brigitta Regina Légy a szerencséd kovácsa! A szerencse mindenkinek más

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET. www.edutus.hu. felvi@edutus.hu. zöld szám: 80 / 911 688. 2800 Tatabánya Stúdium tér 1. (34) 520 400

TÁJÉKOZTATÓ FÜZET. www.edutus.hu. felvi@edutus.hu. zöld szám: 80 / 911 688. 2800 Tatabánya Stúdium tér 1. (34) 520 400 TÁJÉKOZTATÓ FÜZET 2800 Tatabánya Stúdium tér 1. (34) 520 400 1037 Budapest III. ker. Bécsi út 324. (1) 450 24 20 zöld szám: 80 / 911 688 1055 Budapest V. ker. Falk Miksa utca 1. (1) 789 85 78 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Iránytű. www.pwc.com/hu. A PwC Magyarország magazinja pénzügyi vezetőknek. Tartalom. 2. szám 2013. december. ERM: a vállalat integrált szenzora 3

Iránytű. www.pwc.com/hu. A PwC Magyarország magazinja pénzügyi vezetőknek. Tartalom. 2. szám 2013. december. ERM: a vállalat integrált szenzora 3 Iránytű A PwC Magyarország magazinja pénzügyi vezetőknek 2. szám 2013. december Tartalom ERM: a vállalat integrált szenzora 3 Jelentős előnyöket jelenthet az IFRS magyar bevezetése 5 Halasztott adó: módosítás,

Részletesebben

CSALÁDI FESZTIVÁL PROGRAMFÜZET 2015. HUNGARORING 2015. május 16. Jubileum magyar szívvel. Ingyenes belépőért regisztráljon a www.legendak.com oldalon!

CSALÁDI FESZTIVÁL PROGRAMFÜZET 2015. HUNGARORING 2015. május 16. Jubileum magyar szívvel. Ingyenes belépőért regisztráljon a www.legendak.com oldalon! CSALÁDI FESZTIVÁL PROGRAMFÜZET 2015 HUNGARORING 2015. május 16. Ingyenes belépőért regisztráljon a www.legendak.com oldalon! Csúcson az OPEL Akár bruttó 3 999 000 Ft-ért* opel.hu IntelliLink információs

Részletesebben

Kedves Tagtársak, Barátaink!

Kedves Tagtársak, Barátaink! A Kiss Áron Magyar Játék Társaság lapja. Megjelenik negyedévente. XII. évfolyam 1. szám, 2011. március Kedves Tagtársak, Barátaink! Ki gondolta volna, hogy a múltkori Forgóban meghirdetett papírmasé program

Részletesebben

Szolgáló Szeretet. Õsz Ingyenes lap. A karitász munkatársak imája SZOLGÁLÓ SZERETET * INGYENES FOLYÓIRAT

Szolgáló Szeretet. Õsz Ingyenes lap. A karitász munkatársak imája SZOLGÁLÓ SZERETET * INGYENES FOLYÓIRAT A karitász munkatársak imája Köszönöm, Uram, hogy ma is szerettél engem. Lehetõvé tetted, hogy viszontszeresselek. Elém hoztad embertestvéreimet, akikben felismerhettelek Téged, és jót tehettem velük.

Részletesebben

Március 3., hétfő 19 óra KELET NYUGAT KÖZÖTT

Március 3., hétfő 19 óra KELET NYUGAT KÖZÖTT III. Kiskorona u. 7. Telefon: 250-0288 obudaitarsaskor.hu Február 7., péntek 19 óra BIZÁNCTÓL ÓBUDÁIG A SZENT EFRÉM FÉRFIKAR FARSANGI ESTJE Szóvivők: Bubnó Márk és Philipp György Finom és harsány zenei

Részletesebben