Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések"

Átírás

1 Oktatóstúdió 2012/I. félévi továbbképzések

2 a csapat A Hair-Line egy fogalom, ami mindent felölel. Éppúgy magába foglalja a bemutatófodrászokat, mint a területi képviselôket, vagy az irodában dolgozókat. A színpadon látott bemutatók ennek az egységnek az eredményei. A Hair-Line fodrászai pedig azon igyekeznek, hogy legjobb tudásuk szerint adják át az újdonságokat a nagyközönségnek, akár nagybemutatóról, akár szalontréningrôl van szó A csapatba tartoznak az Alfaparf és Kemon kiválóságai, nagynevû fodrászok, akiknek a tudás átadása a legfontosabb. A szakmaiság az elsô, ez mindennek az alapja. Azért, hogy a képzések magas színvonalúak és igazán tartalmasak legyenek, fodrászaink minden trendváltáskor nemzetközi tréningeken vesznek részt. FIlozóFIánk Tanulni és tanítani: nekünk ez a legfontosabb. A szakmai fejlôdés elengedhetetlen; ahogyan a világ trendje alakul, úgy lépnek fel újabb igénnyel vendégeink is, akiknek a legmagasabb szintû tudásunkat kell megmutatnunk mindennap. Ebben nem ismerünk kompromisszumot. a hair-line akadémia Mindennek, a tanulásnak is megvan a maga szertartása. Oktatóstúdiónkban a legmagasabb technikai felszereltséggel várjuk a fodrászokat, ahol a bemutatók mellett gyakorlatra is lehetôség van. A továbbképzések igényesen kialakított, dizájn környezetben történnek Budapest szívében. hair-line oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob u. 51. (Akácfa u. sarok) (06-1) studio@hairline.hu 3.

3 HAIr-lInE FODráSZkOnFErEnCIA Tavasszal miden megváltozik: a fények, színek, illatok, még az érzések is intenzívebbé válnak. Tágul a világ, a szürkület oszlani látszik, az ember egyre befogadóbb és érdeklôdôbb lesz. Mindenkinek szüksége van a feltöltôdésre ilyenkor: nektek, nekünk, vendégeinknek és az egész világnak. Ezért áprilisban egy igazán pluszos napra hívunk téged: egy egész napos fodrászkonferenciára! 2012 legújabb hajfestési és hajvágási trendjének megismertetésérôl az Alfaparf és Kemon hazai csapata gondoskodik, illetve még két meglepetés team, akik teljesen új színt hoznak a Hair-Line világába. A pár órás bemutatókkal ellentétben fodrászkonferenciánkon egy egész napot töltünk együtt: szakmázunk, frizurákat készítünk, megismerkedünk, együtt ebédelünk, kávézunk és még, még, még szórakozunk. hair-line FoDrászkonFerencIa áprilisban! 4. Ha te is szívesen részt Vennél a Hair-line fodrászkonferencián, érdeklôdj területi képviselôdnél!

4 Fátrai alap hajvágó szeminárium A biztos szakmai tudás mindennek az alapja. Fátrai Krisztina kurzusán az alaphajvágás lépéseit tökéletesítheted. A bemutató a fodrászmester alkalmazta hajvágás elméleti szabályait, a frizuratervezés módszerét, annak koncepcióját, az alkalmazott idegen kifejezések pontos meghatározását és azok helyes gyakorlati alkalmazását egyaránt tartalmazza. Ezt a kurzust azoknak a fodrászoknak ajánljuk, akik elméleti és gyakorlati tudásukban szeretnének magabiztosabbak lenni. A négy alaphajvágás precíz bemutatását A frizurakészítés öt kulcsfontosságú lépésének megismerését Szakmaiságunk tökéletesítését Fátrai Krisztina módszereivel: fejanalizálás; hajtípusok és a hozzájuk tartozó specializációk; személyre szabott diagnosztizálás; forgók és korrekciók; frufru készítések szabályai; helyes szögkiemelés, térbeli frizuratervezés Idôpont: március 31. (szombat) 10:00-16:00 Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester, a Kemon mûvészeti vezetôje Kurzus típusa: hajvágás Ft Junior Divathajvágások 2012 Kíváncsi vagy 2012 divatfrizuráira? Fátrai Krisztina divathajvágás kurzusán megismerheted a legújabb frizuratípusokat, ami az elkövetkezô fél évben meghatározó lesz. Bôséges inspiráció a mindennapokra, amivel lenyûgözhetôk vendégeink. A képzés elvégzésével sokkal mélyebb szakmai tudás birtokosai lehetünk, a fodrászmester vezetésével elmélyedhetünk a frizuratervezés szabályaiban és a 2012-es év nyújtotta divatban. A legújabb hajvágási technikákat négy hordható frizurán ismerhetjük meg, lépésrôl-lépésre. Azoknak a fodrászoknak, akik szeretnek tudni a frizuraújdonságokról, és azok elkészítési módjairól. A legújabb divatfrizurák elkészítésének megismerését Festés- és színtechnikai kiegészítést Precíz és pontos hajvágási ismeretek elsajátítását Idôpont: április 1. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester, a Kemon mûvészeti vezetôje Kurzus típusa: divathajvágás Ft Hair-Line Club és Hair-Line Junior kedvezmény az oktatás elméleti részére! Junior Kedvezmény csak az elméleti részre! 6. 7.

5 Italian Touch # tavasz-nyári divattrend szeminárium gyakorlattal A legújabb, 2012-es kollekció négy stílusra fókuszál, amelyek a belföldi és nemzetközi kifutók négy uralkodó divatirányzatát testesítik meg. Precíz vonalvezetés, amiben a nôies és klasszikus elemek finom ötvözetét kapjuk. A stílusok keveredése új elemeket alkot, és új inspirációval szolgál, mind fodrásznak, mind vendégnek egyaránt. A megújulás garantált. Azoknak a fodrászoknak, akik eddig is szerették az Italian Touch vonalvezetését, a nôies formákat, a lágyan omló hullámokat. Gyakoroljuk be együtt a tavasz frizuráit! A legújabb Italian Touch divatfrizuráinak megismerését, babafejen történô gyakorlati elsajátítását A három frizura babafejen történô levágását Vágás-, festés- és színtechnikai bemutatásukat A frizurák precíz és pontos hajvágási ismereteinek gyakorlását lépésrôl-lépésre Idôpont: március 12. (hétfô) (10:00-17:00) Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester, a Kemon mûvészeti vezetôje Kurzus típusa: divathajvágás step by step gyakorlattal gyakorlattal Ft gyakorlat nélkül Ft A gyakorlathoz babafejet mi biztosítunk, amit a képzés után haza is lehet vinni. Eszközt mindenki hozzon magával! 8. 9.

6 alkalmi FrIzura szeminárium gyakorlattal A tanfolyamon résztvevôk megismerkedhetnek az alkalmi frizura fésülés különleges technikáival, különbözô stílusaival, amit Fátrai Krisztina segítségével el is készítenek. A továbbképzés plusz elemekkel és ötletekkel gazdagítja a meglévô szakmai tudást, a vendégek legnagyobb örömére. A fésülés mellett extra szövéseket, fonásokat, tûzési módszereket is begyakorolunk, amiben a modern és klasszikus elemek jól ötvözhetôek. Mindez természetesen a 2012-es trendet követve történik. Fodrászoknak, akik szeretnek szép, és technikás kontyokat fésülni, a nôiességet hirdetni az elkészült frizurákban. GArAntáljuk Klasszikus elemekkel díszített divatos alkalmi frizurák megismerését, elsajátítását Alkalmi frizura készítést babafejen A frizurakészítés szabályainak megismerését elméletben és gyakorlatban egyaránt: tûzések szabályrendszere, súlypontelemzés, díszítési technológiák megismerése, stílusmeghatározás Idôpont: február 27. (hétfô) (10:00-17:00) Elôadó: Fátrai Krisztina ezüstkoszorús fodrászmester Kurzus típusa: Alkalmi frizura készítés gyakorlattal gyakorlattal Ft gyakorlat nélkül Ft A gyakorlathoz babafejet és eszközt mi biztosítunk!

7 Hair-Line Club kedvezmény az oktatás elméleti részére! 3 in 1 Festéselmélet, cash by color, melírtechnikák egy képzésen Ôszhaj tökéletes fedése, gyönyörû szôke árnyalatok elérése, extrém ötletek: Fátrai Krisztina bemutatja a Kemon termékeken keresztül a hajfestés lehetôségeit, alapját, a pigmenttáblázat fontosságát és a színköröket. Az elmélet mellett pedig gyakorlatban is megmutatja, mit is tudnak a hajfestékek: a NaYo, a Performance HD, a Yo Coloring és a Coloro. Kurzusunkon minden érdeklôdô elsajátítja azt, hogyan is alkothatja meg vendégének a tökéletes hajszínt, erre szolgál a technika mellett a komplett termékhasználati bemutató is. A professzionalitást egy átfogó szín- és festéselméleti blokk; egy beépített cash by color elôadás és a legújabb melírtechnikák bemutatása segíti. Ezek birtokában a résztvevôk megismerik a pénzre váltható színhatásokat, hogy a festés élvezete mellett a tudás igazán jövedelmezô legyen. Azoknak, akik kíváncsiak a legújabb fóliafelhelyezési trükkökre, melírtechnikákra, leválasztásokra, amiben Fátrai Krisztina és Drucza András lesznek segítségedre. Illetve ajánljuk azoknak is, akik nem ismerik a Kemon festékeit, de szívesen kipróbálnák. A címben említett technikák gyors és pontos elsajátítását, gyakorlását A divat lekövetését színekben Segítséget, felmerült kérdéseidre a megfelelô válaszokat Idôpont: március 5. (hétfô) (10:00-17:00) Elôadó: Fátrai Krisztina, Drucza András Kurzus típusa: vegyi kurzus gyakorlattal Ft gyakorlat nélkül Ft (10:00-15:00) A gyakorlat babafejen történik, eszközöket és anyagot mi biztosítunk hozzá

8 legyél sikeres a kemon termékeivel 2012-ben! Kemon szalontréningjeink keretében a márka újdonságaival ismertet meg Fátrai Krisztina, akitôl a festéstôl kezdve, az ápoláson át a formázásra is kész megoldásokat kapunk. Itt az alkalom, hogy megismerjük a kényeztetés és természetesség összhangját: a Kemon professzionális termékeit. Ismerd meg a Cash by color elvrendszert és a márkában rejlô lehetôségeket. Gyakorlati bemutatónkban extra festéstechnikákat ismerhetsz meg. Idôpont: Elôadó: Kurzus típus: február 20. (hétfô) március 26. (hétfô) május 21. (hétfô) (10:00-16:00) Fátrai Krisztina termékismertetô Ft Junior alfaparf + yellow DélelÔtt viola Dórával Alfaparf nyílt napunkat a kezdô és a szakmában régóta dolgozó fodrászoknak egyaránt ajánljuk, hiszen ezen a kurzuson a márka újdonságai is megismerhetôk. Viola Dóra egy délelôtt folyamán ismerteti az Alfaparf professzionális termékeit és azok használatát. Alfaparf napunk minden hónap második szerdáján kerül megrendezésre a Hair- Line Oktatóstúdióban. Bejelentkezés szükséges! A hónap minden elsô szerdája! (9:00-12:00) Idôpont: Elôadó: Kurzus típus: február 1. (szerda) március 7. (szerda) április 4. (szerda) május 2. (szerda) Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje termékismertetô A képzés díjmentes erô-forrás tréning a harmonikus, elégedett élet és a jól-lét érdekében A tréning célja, hogy belsô harmóniát teremtve felvértezzük magunkat a mindennapi stresszhelyzetek ellen. A tréning ideje alatt egy kellemes, oldott, örömteli állapotot élhetünk át, ami akár több hétig hatással lesz ránk és környezetünkre. A nap programja: 1. A hatékony kommunikációról másképp. Gyakorlatok az értô fi gyelemre, a másik ember tényleges észlelésére. 2. A megfelelô célkitûzés a siker elsô számú titka. Hogyan tûzhetjük ki jól a céljainkat, hogy azok aztán ténylegesen meg is valósuljanak? Gyakorlatok a hatékony célmegfogalmazásra és megélésre. 3. Nem gondolataink, hanem érzelmeink befolyásolják a jól-létünket. Gyakorlatok arra, hogy hogyan érhetjük el a harmonikus állapotot, ami segít a problémamegoldásban. 4. Kreativitás-fejlesztô gyakorlatok. Idôpont: február 19. (vasárnap) május 19. (szombat) 10:00-17:00 Elôadó: Varga Andrea erô-forrás tréner Kurzus típusa: tréning a sikeresség érdekében Létszám: maximum 15 fô Ft 14. Részletes termékinformáció az interneten: katalogus.hairline.hu 15.

9 Hosszú haj szeminárium Csak a végébôl egy kicsit, a hossza maradjon meg. ez a legroszszabb mondat, amit fodrászként hallani szoktunk. Mi alkotni szeretünk, de a vendég csak egy kis igazításra érkezik. Fodrászok vagyunk: mutassuk meg, hogy a vágyott igazítással is csodákat tehetünk. Így az ô elképzelése és a miénk is találkozik. Mutassuk meg, hogy a hosszú hajat is milyen mesterien tudjuk elkészíteni: csavarni, sütni, szárítani Azoknak a fodrászoknak, akik valami pluszt adnának vendégeiknek, de lehetôségeik erre szûkösek, mert a vendégek nem szeretnék levágatni hajukat. Kurzusunkon megismerhetitek azokat a technikákat, amikkel teljesen átváltoztathattok, divatossá tehettek egy hosszú frizurát es nôi hosszú haj trend megismerése Változatos, karakterre szabott technikák bemutatása Elônyös frizurára vonatkozó tanácsadás Ápoló és hajformázó termékek hatékony továbbértékesítése Hatásos hajszínek A kurzuson megismerheted a 2012-es hajszíntrendet és elkészítésüket. A divatnak megfelelôen több színelhelyezést is bemutatunk majd, amit könnyedén alkalmazhatsz szalonmunkád során. A hajfestéseket aprólékosan megbeszéljük, ha arra igény van, a megalkotott színek receptúráit pedig pontosan megadjuk. Minden vegyi munkát végzô fodrásznak. A kurzuson lépésrôl-lépésre ismerjük meg együtt a vegyi folyamatot, a 2012-es trendeket, hogy már egy lépéssel vendégeink vágya elôtt járjunk. Érdemes felkészülni a tavasz-nyári szezon újdonságaira. A délután folyamán az extrém hajszínek elkészítését 2012-es nôi és férfi hajszíntrend megismerése Karakterre, egyéniségre szabott divatos technikák bemutatása Elônyös színekre vonatkozó tanácsadás A vegyi folyamatokat követôen az ápoló termékek megismerése Idôpont: február 26. (vasárnap) (10:00-16:00) Elôadó: Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: hajvágó, hajformázó Ft Idôpont: február 11. (szombat) május 5. (szombat) 10:00-16:00 Elôadó: Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: vegyi folyamat Ár : Ft Junior Hair-Line Club és Hair-Line Junior kedvezmény minkét oktatásra igénybe vehetô!

10 klasszikus FérFI hajvágás Kökény Ferenc férfi frizura kurzusa: klasszikus hajvágás és fésülés, választék és választék nélkül; bombage (Hindenburg) és angol frizura kialakítása. Kurzusunkon a klasszikus férfi frizurák tökéletes elkészítése sajátítható el. A férfi frizura kialakításának alapelvei (rövidítés, ritkítás, átmenet készítése, a hajkörvonal kialakítása), és azok gyakorlati bemutatása több frizurán történik. Tanulóknak, oktatóknak és fodrászoknak egyaránt. Tanulóknak a vizsgakövetelmények gyakorlását, a fogások tökéletesítését adja; oktatóik számára a gyakorlati anyag könnyebb átadhatóságát, a megértés pontosságát; fodrászoknak pedig biztos alapot nyújt a mindennapi munkában. GArAntáljuk A biztos szaktudás elsajátítását, amihez neked kell modellt és eszközt hozni Magabiztos alapismeretek, a frizurák könnyebb elkészíthetôségét Alaptechnikák megismerését Ápoló és hajformázó termékek hatékony továbbértékesítését, az Alfaparf UOMO termékcsalád haszmálatát Idôpont: február 13. (hétfô) április 23. (hétfô) Elôadó: Kökény Ferenc, Aranykoszorús fodrászmester, a szakmunkás- és mestervizsga bizottság elnöke Kurzus típusa: férfi hajvágó elméleti képzésre Ft (10:00-13:00) gyakorlati képzésre Ft (10:00-17:00) FérFI stílus Divat inspirálta frizurák a kifutóról: ahogyan azt fi atal, bevállalós vendégeink szeretnék. A legújabb kollekciók, formák, hajszínezések és festések: bátran legyünk stílustanácsadók. Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje bemutatja a nemzetközi férfi frizura hajtrendet. Azoknak a fodrászoknak, akik férfi vendégeiket valódi különlegességgel szeretnék meglepni. Merjünk nekik is alkotni, vágjunk igazi, a 2012-es trendnek megfelelô frizurát. GArAntáljuk Magabiztos ismeret a 2012-es férfi hajvágási trendek világában A hajvágás alapjainak elsajátítása, a férfi frizura kialakítás szertartásának megismerése Változatos, karakterre szabott technikák bemutatása Elônyös frizurára vonatkozó tanácsadás Ápoló és hajformázó termékek hatékony továbbértékesítése, az Alfaparf UOMO termékcsalád megismerése Idôpont: március 25. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: férfi hajvágó Ft Nagy kép: _MG_7881_pp Junior Hair-Line Club és Hair-Line Junior kedvezmény minkét oktatásra igénybe vehetô!

11 A kedvezmény minkét oktatásra igénybe vehetô! Inspirációs és divatvágás Klasszikus, precíz vágás A kurzus a hajvágás alapjaira fókuszál, és abban nyújt segítséget, hogy az itt elsajátított technikákkal még sikeresebbek legyünk szalonmunkánk során. Összegyûjtöttük a legfontosabb technikákat, melyek alapvetô ismerete a mindennapok sikerét is meghatározzák majd. Mindazok számára, akik tökéletesíteni szeretnék ismereteiket, a hajvágási alapokat, és elsajátítanák a tökéletes hajvágás filozófiáját. Bizalomépítés a vendégek felé Ismeretek megszerzése, amik magabiztossá tesznek A hajvágás szilárd alapjainak elsajátítása Változatos, karakterre szabott technikák megismerése A továbbképzés a legújabb trendek bemutatását és az abban rejlô inspirációs lehetôségeket tartja szem elôtt. Legfôbb szempont az, hogy bemutassuk, miként lehet a divatot kreativitásunkkal összehozni, úgy, hogy az eredmény hordható és egyedi frizura legyen. Látványos, gyors és használható megoldások, frizuraelkészítési ötletek, amiket délután modellen gyakorolhatsz. Mindenkinek, aki fontosnak tartja saját kreativitását, és azoknak is, akik ezt a szunnyadó tüzet fel szeretnék magukban szítani, akik e- setleg eddig nem mertek megérzéseikre és szakmaiságukra hagyatkozni. Modellek biztosítását a megfelelô gyakorláshoz Magabiztos fellépés, a frizurák kommunikálása Ismeretek megszerzése, amik magabiztossá tesznek A hajvágás szilárd alapjai mellett a kreativitás megélése Változatos, karakterre szabott technikák megismerése, amik újabb inspirációval szolgálhatnak Idôpont: március 4. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Kurzus típusa: hajvágó Ft Idôpont: február 12. (vasárnap) Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza március 24. (szombat) Dröszler László, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza május 6. (vasárnap) Kustos László, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Kurzus típusa: hajvágó elméleti képzésre Ft (10:00-13:00) gyakorlati képzésre Ft (10:00-17:00) Junior A kedvezmény minkét oktatás elméleti részére igénybe vehetô!

12 Göndör haj rejtelmei Szeresd és szerettesd meg a göndör hajat! A természetesen hullámos és göndör haj igazi kincs. De mint különlegesség, másképp is viselkedik, mint az egyenes szálú, ezért másfajta kezelésre van szüksége. Munkánk során nem árt különbséget tennünk, hogy göndör hajú vendégeinket is maximálisan ki tudjuk szolgálni, tanácsokkal lássuk el az otthoni kezelést illetôen. Kép: _MG_7891_pp Minden fodrász számára, mert képzésünkön a mindennapi munkához szükséges ismereteket, fortélyokat lehet elsajátítani a göndör és hullámos haj megfelelô kezeléséhez. Biztos ismereteket a göndör haj kezeléséhez Göndör haj festéséhez, vágásához, ápolásához tippek, tanácsok Az ápolást helyben ki is próbáljuk Idôpont: március 10. (szombat) június 3. (vasárnap) Elôadó: Némethné Ildikó, a Hair-Line szalontrénere Kurzus típusa: göndör haj Ft Junior

13 Kontykészítés gyakorlattal Továbbképzésünkön megismerhetitek a kontykészítés legújabb módjait, amiket aztán a gyakorlat során ki is próbálhattok. Egyszerû, mégis látványos, gyorsan elkészíthetô frizurákat mutatunk, a díszítést hozzá pedig szintén mi készítjük. Azoknak a fodrászoknak, tanulóknak és oktatóknak, akik gyors, egyszerû és látványos frizurakészítésre vágynak. A kontyok minden esetben az adott alkalomhoz igazíthatóak: legyen szó esküvôrôl, bálról, szalagavatóról, vagy egy szimpla péntek esti mulatságról, könynyedén átalakíthatóak az eseménynek megfelelôen. Kontyok gyakorlati elkészítésének lehetôségét Látványos, új frizurák bemutatását, inspirációt mindenki számára Finishtermékek pontos használatának bemutatását A kontykészítés alapjainak átismétlését (pl. fejforma), hogy mindenkinek a megfelelô frizurát készíthessük el Idôpont: március 11. (vasárnap) Elôadó: Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Kurzus típusa: kontykészítés gyakorlással: Ft (10:00-17:00) gyakorlat nélkül: Ft (10:00-13:00) Konty inspirációs bemutató Egész napos kontybemutatónkon a hordható, laza fonatos kontyoktól kezdve egészen az épített frizurákig minden lesz. Az apropó most egyszerûen a szépség és a nôiesség. A tavasz elsô rügyei minket is megihlettek, látjuk már a tél végét. Azoknak, akik szeretik a szépet, a nôiességet, a finomságot. Kontyinspirációk mindenkinek. Látványos, új frizurák bemutatását, inspirációt mindenki számára Finishtermékek pontos használatának bemutatását A kontykészítés alapjainak átismétlését (pl. fejforma), hogy mindenkinek a megfelelô frizurát készíthessük el Idôpont: május 20. (vasárnap) 10:00-16:00 Elôadó: Molnár Joli, az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Viola Dóra, az Alfaparf szakmai vezetôje Kurzus típusa: kontykészítés Ft Junior A Kontykészítés Gyakorlattal címû oktatásra a Hair-Line Junior kedvezmény csak az elôadásra vonatkozik, Konty- inspirációs bemutató -ra mindkét kedvezmény igénybe vehetô!

14 Hair-Line testközelben 2012 újdonsága a Hair-Line testközelben c. képzésünk, melynek keretében egy egész napos komplett divatképzésen és festésbemutatón vehetnek részt az érdeklôdôk. Vidéki oktatásainkon mindenki megismerkedhet a 2012-es tavasz-nyári Alfaparf és Kemon kollekció frizuráival, a CUBE és NaYo festékekkel, a legújabb melírtechnikákkal, szekciós festésekkel, amik könnyedén átültethetôk a mindennapos szalonmunkába. És hogy kerek legyen a képzés, a napot kontyfésüléssel zárjuk. Minden fodrásznak, aki megismerné és megtanulná a 2012-es hordható frizurákat és a lakóhelyéhez közeli képzést keres. Szalonmunkába könnyedén átültethetô frizurák megismerését 2012-es melírtechnikák és szekciós festések bemutatását A CUBE és NaYo gyakorlati bemutatóját Elôadó: Viola Dóra és a Hair-Line szalontrénerei Kurzus típusa: komplett divatképzés Ft Idôpontok: Hódmezôvásárhely február 13. Dunaújváros február 20. Cegléd február 27. Tatabánya március 12. Salgótarján március 19. Mosonmagyaróvár március 26. Pápa május 14. Mátészalka május 21. A képzések minden helyszínen 10:00-16:00-ig tartanak. Az ár az ebédet tartalmazza!

15 5 lépés a beauty fotó - I. lépés Haj, smink, styling, fotózás, retusálás: az elôkészítéssel, tervezéssel együtt ezek a fotózás kulcslépései. Újfajta kurzusunk öt képzésen keresztül vezet be a fotózás izgalmas világába, kézzelfogható megoldásokat kínál egy jól sikerült beauty fotó elkészítéséhez. Képzéssorozatunk elsô elôadásán támpontot adunk ahhoz, hogy a modell erôsségét könnyedén megtaláld, segítséget kapsz a színek, a fotóstílusok megfelelô kiválasztásához és a tervezés lépéseihez. Látásmódot és szaktanácsadást ígérünk egyedi stílusod még kiválóbbá csiszolásához. Egyrészrôl azoknak a fodrászoknak, kozmetikusoknak, sminkeseknek, akik a mindennapi szalonmunkájukon túl kreatív anyagokat is szeretnének összeállítani, illetve ebben való jártasságukat csiszolnák. A fotózás alapismereteinek bemutatását, a munka megismerését fotós szemszögbôl Gyakorlati tanácsadást Fényképezôgéped beállítását, tippeket, trükköket, amik figyelembevételével még kiválóbb képeket készíthetsz Idôpont: március 3. (szombat) május 12. (szombat) Elôadó: Az S1 Studio stábja: Bati Dániel fotográfus Megyeri Viktor grafikus, designer Kurzus típusa: beauty fotós ismeretek Ft 5 lépés a beauty fotó - II. lépés Fotós képzésünk második napján a haj, smink, stylig, fotózás és retusálás lépésein haladunk végig egy profi modell segítségével, majd egy elôtte-utána képben szemléltetjük eredményességünket. Elsô körben. Majd következik a gyakorlat része: a résztvevôk elkészítik az általuk megálmodott frizurát, amit a közösen készítünk el a megbeszélt szempontok alapján. A kiretusált képet pedig délután már mindenki viheti is magával. Legújabb fotós képzésünk második napját legfôképp azoknak ajánljuk, akik már az elsôn is részt vettek, hiszen tematikusan felépített oktatásaink egymásra épülnek és az elôbb elméletben hallott dolgok itt gyakorlattá válnak. Profi modellt, sminkest, stylist-ot biztosítunk mindenkinek saját beauty fotója elkészítéséhez A szakmai alapok pontos átadását Elôtte-utána fotó közös kielemzését Retusálás alapvetô lépéseinek ismertetését, gyakorlati bemutatását A legszebb munkák megjelennek a következô IKON magazinban Idôpont: Elôadó: május 13. (vasárnap) Az S1 Studio stábja: Bati Dániel fotográfus Megyeri Viktor grafikus, designer Kurzus típusa: beauty fotós ismeretek Ft Minimum létszám: 6 fô, maximum létszám: 10 fô Ha van, hozd magaddal fényképezôgéped! Jelentkezés, információ: Szigethy Zsuzsannánál (06-30/ ) és Bati Daninál (06-30/ )

16 Az alfaparf oktató- és bemutatófodrászai Viola Dóra Az oktatóstúdió szakmai vezetôje, Alfaparf Top Team tag, oktató- és bemutatófodrász Gyere velem a jövô világába! Molnár Joli Az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza A Top Team alapító tagja, tengernyi nemzetközi és hazai továbbképzéssel háta mögött, melyeknek egyrészrôl hallgatója, másrészrôl elôadója volt. Szalonmunkáiban hordhatóvá teszi a legújabb vágási- és festési technikákat, hogy a megszokott mellett mindig valami teljesen újjal is elô tudjon rukkolni vendégei számára. Precizitása színpadon innen és túl is megnyerô, vagány vágásainak, mesebeli kontyainak és romantikus frizuráinak kontrasztja pedig megfelelô repertoárt kínál mûvészetébôl, amit a bemutatók mellett a mindennapokban is sorra alkalmaz. Dröszler László Az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza A csapat egyik legszínesebb tagja, 1996-ban csatlakozott a Top Team-hez. A színpadon showman, igazi egyéniség, munkájában a végtelen romantika, a lágyabb vonalvezetés az uralkodó. Általában hosszabb hajú modellekkel dolgozik, ezzel is a nôiséget magasztalva, fittyet hányva a nem egyszer aktuális férfias nôk trendjére. A szombathelyi Dr öszler hajlabor tulajdonosa. Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester, a szakmunkás- és mestervizsga bizottság elnöke Az aranykoszorús fodrászmester igen meggyôzô pályafutását életmûdíja mutatja, ami szalonmunkája, önálló versenyei mellett országos és világversenyekre való felkészítéseit, illetve versenybizottsági munkáját is méltatja. Díjai, érmei, a szakmában eltöltött ötven éve, ennek megannyi öröme és sikerélménye felsorolhatatlan. Az közötti, magyar férfiválogatottnál eltöltött vezetôtrénersége, melynek keretében több Világbajnokságon és Európa Bajnokságon is igen elôkelô helye-zéseket értek el versenyzôi, mindenképpen kiemelendô. Örömmel tölt el minket, hogy munkáját valamikori Top Team csapattagként és jelenleg is a Hair-Line Kft. oktatóstúdió trénereként közvetlenül figyelemmel kísérhetjük. Kustos László Az Alfaparf oktató- és bemutatófodrásza Munkájával bebizonyította, hogy kapcsolatok nélkül, pusztán a tehetség révén milyen szakmai sikereket lehet elérni, ráadásul ilyen gyorsan. 13 éve végzett fodrászként, azóta csak ez a szakma létezik számára, ebbôl nem enged. Az extrémebb vágások, színek és fazonok pezsdítik igazán. A szakmai továbbképzések kulcsfontosságúak számára, ezért is szereti igazán az oktatásokat mind tartani, mind látogatni. Fátrai Krisztina Ezüstkoszorús fodrászmester, diplomás szakoktató, a magyarországi Kemon mûvészeti vezetôje Szenvedélye a fodrászat, a nôk vérbeli nôkké, a férfiak pedig domináns férfiakká változnak munkái nyomán tôl a magyarországi Kemon mûvészeti vezetôje, aki nem kisebb rendezvényekre nyert fellépôi meghívást, mint a londoni Salon International és a Kemon jóvoltából Riminiben rendezett Kemon Days, ahol már három alkalommal csodálhatták munkáit a nemzetközi hajstylistok. Európa kifutói mellett természetesen hajkölteményeit a hazai nagyszínpadokon és az oktatóstúdióban testközelbôl is láthatják a magyar fodrászok. Továbbképzés gyanánt oktató DVD-k garmadával és legújabb frizurakönyvével áll a fodrászok elé, ahol a tökéletes munkához kellô technikák és apró trükkök is megmutatkoznak. Teltházas bemutatói, sikeres kollekciói lenyûgözôek, nem hiába figyelt fel rá a nemzetközi fodrászszakma is. Siklósi Mónika Fodrászmester, Kemon szaktanácsadó A pécsi Barbakán Szépségszalon tulajdonosa fodrász-borbély családból származik, mely mesterség relikviái nemcsak megjelennek, de kitüntetett helyet is kapnak üzletében és életében egyaránt. A tárgyi dolgok mellett munkájában is erôsen jelen vannak a tradíciók: a tisztelet és a folytonos tanulás nála szinte családi hagyomány ban végzett fodrászként, majd 1995-ben mestervizsgázott. Kemon szaktanácsadói tevékenységét megelôzôen elsôként az Actyva termékcsalád elemeit kezdte használni, majd miután azokat megismerte és megsze-rette, minden másban is áttért a Kemon termékekre. A 2009-es Beauty Forum-on már fellépô fodrászként találkozhattunk vele a Kemon standján. Oktatóstúdióbeli képzéseit idén ôsszel kezdi. Némethné Csanádi Ilona Kemon szaktanácsadó, Pest megyei területi képviselô Ilona 1988-ban kereskedelmi szakközépiskolában végzett, majd 1990-ben a fodrásziskolát is sikerrel befejezte: fodrász lett. Mindig is e két szakma ötvözésére vágyott, de ez eleinte nem igazán volt megvalósítható: elôbb fodrászként, majd területi képviselôként tevékenykedett. Tavaly szerzôdött le a Hair-Line Kft-vel, elôbb Pest megyei területi képviselô lett, majd a Kemon szaktanácsadói csapatának tagja. Ezzel most egy régi vágya valósult meg: a fodrászat és a kereskedelem is mindennapjai része. Drucza András Kemon szaktanácsadó Nagyon hamar megtanultam,hogy az egyik legfontosabb teendôm fodrászként az, hogy folyamatosan képezzem magam. Így megtarthatom a vendégkörömet, és újabb kliensekre is szert tehetek, hiszen szélesedik a szakmai látóköröm, tapasztalatom. Az elmúlt években, amióta a KEMON szaktanácsadói csapatába tartozom, még fontosabbá váltak számomra a képzések. Az itthon és külföldön tanultakat megoszthatom a többi fodrásszal, tapasztalatot cserélhetek velük és ezzel közösen erôsíthetjük a szakmánk színvonalát. Sipeki Nikoletta Fodrászmester, Kemon szaktanácsadó A divatos frizura elkészítése számomra a mindennapokban is kihívást jelent, ha jól akarom csinálni. Vendégeim elégedettsége nekem is örömet okoz, jó érzés, hogy szebbé, csinosabbá tehetem a hajukat és ezzel együtt teljes megjelenésüket. A különbözô színváltoztatásokkal és a haj formázásával szabadjára engedhetem a fantáziámat, szárnyalhat a kreativitásom. A Kemon márkát megismerve sok új tapasztalatot gyûjtöttem, melyekkel másoknak is segítséget szeretnék nyújtani, hogy minél sikeresebbek legyenek saját szalonjukban. A Kemon termékeivel vendégeimnek széles körû szolgáltatást tudok nyújtani, miközben hajuk és fejbôrük egészségét is védem A Kemon oktatóés bemutatófodrászai, szaktanácsadói

17 Az Alfaparf szalontrénerei Lehoczki Nóra 2000-ben végzett fodrászként, majd még abban az évben elkezdett dolgozni Pécelen egy bérelt üzlethelyiségben ban mestervizsgázott, a felkészülésben mestere, Nagy Bertalanné is sokat segített tôl Charlie angyalává vált, a névválasztást egy új helyiség bérlete ihlette. A továbbképzéseket, szakmai bemutatókat nagyon fontosnak tartja, oktatásival országszerte találkozhattunk. Abonyi Emília A szombathelyi Emília Szépségszalon tulajdonosa 16 éve végzett fodrászként, azóta rendszeres látogatója a fod-rászati továbbképzéseknek és hajhosszabbító kurzusoknak, aminek olyannyira specialistájává vált, hogy az ország minden pontjáról felkeresik munkájáért. Még csupán két évet töltött versenyzôként, még-is sorra dobogós helyen végez, legutóbb pedig egy világbajnoki címet könyvelhetett el. Nagy példaképének Fátrai Krisztinát tartja, akinek haladó szintû hajvágó és kontyfésülési szemináriumait is mind elvégezte. Fehérné Németh Noémi A szegedi Sztár Szépségszalonban dolgozó Noémi 1991-ben végzett fodrászként, majd Rikk Ágnes növendékeként a sminkelés fortélyait is kitanulta, hogy vendégeit komplett szépítéssel fogadhassa szalonjában. Az Alfaparf-fal való együttmûködés új színt hozott életébe, oktatásai során a tapasztalatszerzés mellett ô maga is rengeteget tanul. Szabó Valéria Sziklainé Bán Hajnalka A pécsi Hajnalfény Szépségszalon tulajdonosa, aki a kontykészítést mesterfokon ûzi, habár gyermekei születése elôtt még nem is álmodott ilyen karrierrôl. Mindig is a kereskedelem érdekelte, abban való jártasságával pedig üzletvezetésében is találkozhatunk. Hazai és nemzetközi továbbképzések, oktatások, bemutatók, esküvô kiállítások: Hajninak mind bemutató-, mind nézelôdô fodrászként ott a helye. Némethné Ildikó 1984-ben végzett fodrászként, majd 1987-ben mestervizsgázott. A szakma alapjait Korbéni Ági fodrászmesternél tanulta. Már tanuló korában is fontosnak tartotta a szakmai fejlôdést. Nagy öröm számára, hogy mára saját tudása alapján eljutott oda, hogy színpadon szerepel és másokat képez. Ez mindig is nagyon érdekelte és célkitûzései között szerepelt. A tanítás számára nemcsak a fodrászok oktatásában merül ki, tanulókkal is foglalkozik, felkészít és vizsgáztat. Nincsenek preferenciái, számára a szakma csak mindennel együtt kerek. Legyen szó kontyfésülésrôl, hajvágásról, festésrôl, vagy egyéb vegyi munkáról, bármivel szívesen foglalkozik. Munkácsi Lászlóné Zsuzsanna A nôi fodrászválogatott egykori csapatvezetôje 1975-ben szakmunkásvizsgázott, majd 1990-ben mestervizsgát szerzett és megnyitotta saját fodrászszalonját. Munkája során felismerte és hamar át is vette a divatszakma folyamatos lüktetését, ami egyben az újdonságok folyamatos megismerését jelentette számára. Belevetette magát a hajgyógyászat rejtelmeibe, ami olyannyira megtetszett neki, hogy jelenleg trichológusként is dolgozik. Az oktatások és szalonmunka mellett a szakmai vizsgáztatást szereti: a szintvizsgabizottság és a mestervizsga-bizottság elnökeként is tevékenykedik. Váradi Györgyné Katalin Önképzés, újdonságok elsajátítása, majd mindezek átadása a tanulóknak. Valéria számára ezek a sikeres szakmai fejlôdés alappillérei. Azért, hogy még tökéletesebben végezhesse az ismeretek átadását, egy pedagógiai tanfolyamot is elvégzett, miután 2006-ban sikeresen mestervizsgázott. A kazincbarcikai Kata Szépségszalon tulajdonosa 1986-ban végzett fodrászként, majd 1995-ben mestervizsgázott. Munkájának szerelmese, aki a szalonfeladatok mellett immáron 13 éve a versenyzésben találta meg az igazi kihívásokat. Számtalan alkalommal lépett már nemzetközi és hazai versenyeken a pástra, és bizonyította rátermettségét

18 hair-line clubtag kedvezmény már ti is tudjátok, hogy hair-line clubtagként mennyi kedvezmény vár rátok. De hogy ne csak a fodrászokat, hanem a fodrásznak készülôket is jutalmazzuk szakmai szorgalmukért, idén kibôvítettük a hair-line club kereteit egy junior tagsággal. ennek lényege, hogy a fodrásztanulók extra kedvezményekkel vegyenek részt a szakmai továbbképzéseken. így nekik is alkalmuk nyílik részt venni azokon a képzéseken, amikre eddig csak mestereik jártak. A Junior logóval jelölt képzések tanulók számára Ft-ért látogathatók. Még több információ: PARTNER BRONZ PARTNER EZÜST PARTNER ARANy PARTNER V.I.P. PARTNER 2 alkalommal 3 alkalommal 5 alkalommal 5 alkalommal 5 alkalommal 50% kedvezmény 50% kedvezmény 50% kedvezmény 50% kedvezmény 100% kedvezmény egy fô részére egy fô részére egy fô részére két fô részére egy fô részére és 5 alkalommal 50% kedvezmény egy fô részére Legyen Neked is SAJÁT SZALONHONLAPOD! MONDD EL AZ ELKÉPZELÉSED ÉS MI MEGVALÓSÍTJUK! Legyél jelen az interneten! Bôvítsd vendégkörödet! Oszd meg oldalad a közösségi portálokon! (Facebook, Twitter) Publikáld legújabb munkáidat! Mutasd be szalonod szolgáltatásait NE CSAK A SZALONBAN, AZ INTERNETEN IS LEGYÉL TRENDKÖVETÔ! Mi az, amit kínálunk? Saját domain név foglalásának elindítása (pl. Kedvezô elkészítési költség Gyors, azonnali publikálás Saját cím Az oldal karbantartása Keresôoptimalizált honlap Igényes megjelenés A gyors és hatékony induláshoz Elég pár mondat és kép, ami a szalonodat bemutatja Úgy kommunikálj, ahogy azt a vendégeiddel teszed a szalonban, mert úgy leszel hiteles Törekedj arra, hogy téged tükrözzön az oldal, legyen olyan, mint amilyen Te is vagy Azt elôre ígérhetjük, hogy lesz vele munka, de imádni fogod ezt a világot HA TE IS SZERETNÉL SAJÁT SZALONHONLAPOT, TÖLTSD KI AZ ERRE VONATKOZÓ KÉRDÔÍVET A OLDALON, HOGY FELKERESSÜNK A RÉSZLETEKKEL ÉS MIHAMARABB ELKÉSZÍTHESSÜK INTERNETES ARCOD.

19 jelentkezés képzéseinkre Hair-Line Oktatóstúdió Telefonon Szigethy Zsuzsanna stúdióvezetônél: 06-30/ , ben: A befi zetés módja: csekken vagy átutalással ( ) Kérjük, hogy a befi zetést a képzés elôtt legkésôbb három nappal korábban igazold, ellenkezô esetben sajnos törlôdik a jelentkezésed! Köszönjük! 1071 Budapest, Dob utca 51. (Akácfa utca sarok) studio@hairline.hu, telefon: (06-1) , web: speciális termékoldalaink: HAIR-LINE TERÜLETI KÉPVISELÔK Baranya megye: Csiki János 06-30/ Bács-Kiskun megye: Szabó Ágnes 06-30/ Békés megye: Varga Bálint 06-30/ Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Veres Péter 06-30/ Budapest-Pest: Nóvé Gyula 06-30/ Szilágyi Gábor: 06-30/ Szigethy Zsolt 06-30/ Budapest-Buda: Leimeter Gábor 06-30/ Csongrád megye: Fekete Ernô 06-30/ Fekete Norbert 06-30/ Fejér megye: Bazsonyi Zsolt 06-30/ Nemes Gábor 06-30/ Gyôr-Moson-Sopron megye: Németh Zsolt 06-30/ , Horváth Norbert 06-30/ Hajdú-Bihar megye: Tóth Mariann 06-30/ Heves megye: Tóth József 06-30/ Tóth Péter 06-30/ Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szigeti Virág 06-30/ Komárom-Esztergom megye: Németh Zsolt 06-30/ Horváth Norbert 06-30/ Nógrád megye: Tóth József 06-30/ Tóth Péter 06-30/ Pest megye: Némethné Csanádi Ilona 06-30/ Kanyó Zsolt 06-30/ Szigethy Zsolt 06-30/ Somogy megye: Kecskeméti Balázs 06-30/ Kosztricz Tamás 06-30/ Szabolcs- Szatmár-Bereg megye: Ifj. Veress László 06-30/ Tolna megye: Csiki János 06-30/ Sereg Gabriella 06-30/ Vas megye: Simon Csaba 06-30/ Veszprém megye: Harnberger József 06-30/ Nemes Gábor 06-30/ Zala megye: Kosztricz Tamás 06-30/

20 2012 / i. félév - Tanfolyamok idôpontjai Idôpont Tanfolyam Elôadó február 1. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra február 11. (szombat) Hatásos hajszínek Viola Dóra február 12. (vasárnap) Inspirációs és divatvágás Molnár Joli február 13. (hétfôn) Klasszikus férfi hajvágás Kökény Ferenc február 19. (vasárnap) Erô-forrás Tréning Varga Andrea február 20. (hétfô) Legyél sikeres a Kemon termékeivel 2012-ben! Fátrai Krisztina február 26. (vasárnap) Hosszú haj szeminárium Viola Dóra február 27. (hétfô) Alkalmi frizura szeminárium gyakorlattal Fátrai Krisztina március 3. (szombat) 5 lépés a beauty fotó Bati Dani március 4. (vasárnap) Klasszikus, precíz vágás Molnár Joli március 5. (hétfô) 3 in 1 Festéselmélet, cash by color, Fátrai Krisztina melírtechnikák egy képzésen Drucza András március 7. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra március 10. (szombat) Göndör haj rejtelmei Némethné Ildikó március 11. (vasárnap) Kontykészítés gyakorlattal Molnár Joli Idôpont Tanfolyam Elôadó március 12. (hétfô) Italian Touch #11 Fátrai Krisztina március 24. (szombat) Inspirációs és divatvágás Dröszler László március 25. (vasárnap) Férfi stílus Viola Dóra március 26. (hétfô) Legyél sikeres a Kemon termékeivel 2012-ben! Fátrai Krisztina március 31. (szombat) Fátrai alap hajvágó szeminárium Fátrai Krisztina április 1. (vasárnap) Divathajvágások 2012 Fátrai Krisztina április 4. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra április 23. (hétfô) Klasszikus férfi hajvágás Kökény Ferenc május 2. (szerda) Alfaparf + Yellow délelôtt Viola Dórával Viola Dóra május 5. (szombat) Hatásos hajszínek Viola Dóra május 6. (vasárnap) Inspirációs és divatvágás Kustos László május 12. (szombat) 5 lépés a beauty fotó Bati Dani május 13. (vasárnap) 5 lépés a beauty fotó Bati Dani május 19. (szombat) Erô-forrás Tréning Varga Andrea május 20. (vasárnap) Konty inspirációs bemutató Molnár Joli és Viola Dóra május 21. (hétfô) Legyél sikeres a Kemon termékeivel 2012-ben! Fátrai Krisztina június 3. (vasárnap) Göndör haj rejtelmei Némethné Ildikó

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév Oktatóstúdió KEMON oktatások 2011/I. félév Kedves Fodrász KollégA! Neked mi volt az újévi fogadalmad? Nekünk az, hogy minél több szakmabelihez jussunk el, bemutatva a továbbképzések fontosságát. Ennek

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Alfaparf Oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob u. 51. (Akácfa u. sarok) e-mail: studio@alfaparf.hu, tel.: (06-1) 342-2993 Kedves Kollégáink! Általános tudnivalók

Részletesebben

Hair-Line Fodrász Konferencia 2009. március 14-15-16. Siófok, Hotel Azúr

Hair-Line Fodrász Konferencia 2009. március 14-15-16. Siófok, Hotel Azúr Hair-Line Fodrász Konferencia 2009. március 14-15-16. Siófok, Hotel Azúr Töltsön velünk egy pihenéssel egybekötött szakmai hétvégét! 3 nap 2 éjszaka teljes ellátással a négycsillagos Hotel Azurban! 5 Fantasztikus

Részletesebben

Oktatóstúdió alfaparf oktatások 2010/ii. félév

Oktatóstúdió alfaparf oktatások 2010/ii. félév Oktatóstúdió ALFAPARF oktatások 2010/II. félév Kedves Fodrász Kollégák! Térképvázlat Megint eltelt egy újabb felejthetetlen nyár, ami után az ember automatikusan azt mondaná: zökkenhetünk vissza a megszokott

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2012/II. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2012/II. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2012/II. félévi továbbképzések A csapat A Hair-Line egy fogalom, ami mindent felölel. Éppúgy magába foglalja a bemutatófodrászokat, mint a területi képviselôket, vagy a háttérben dolgozókat.

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2013/II. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2013/II. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2013/II. félévi továbbképzések HAIR-LINE AKADÉMIA Mindennek, a tanulásnak is megvan a szertartása. Oktatóstúdiónkban a legmagasabb technikai felszereltséggel várjuk a fodrászokat, ahol a visual

Részletesebben

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete Az új füzet színvilága barna-drapp lesz. A borító olyan jellegû lesz, mint a fekete, csak a mintája a Marrone szórólapé legyen. A füze hátulja drapp színben, de szintén ilyen mintájú legyen! A borító elejére

Részletesebben

Mottóm: "A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi."

Mottóm: A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi. Mottóm: "A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi." Már középiskolás koromban is fodrász szerettem volna lenni. Eredményeimet

Részletesebben

PROGRAM 17:00 17:45 Party frizurák. 17:45 18:15 Szünet. 18:15 19:00 Glamour: 8 káprázatos alkalmi konty a színpadon

PROGRAM 17:00 17:45 Party frizurák. 17:45 18:15 Szünet. 18:15 19:00 Glamour: 8 káprázatos alkalmi konty a színpadon Töltsön velünk egy szakmai estét, ahol megismerkedhet a 2009-es hajdivat legújabb technikáival. Party frizurák: 6 könnyed esti hajviselet. Melír, hajvágási és fésülési technikák. a HAIR BY NIGHT turné

Részletesebben

Oktatóstúdió. ALFAPARF oktatások 2011/I. félév

Oktatóstúdió. ALFAPARF oktatások 2011/I. félév Oktatóstúdió ALFAPARF oktatások 2011/I. félév Kedves Fodrász Kollégák! Térképvázlat Nektek mi volt az újévi fogadalmatok? Mi azt határoztuk el, hogy idén még több helyre látogatunk, mint tavaly. Ez nem

Részletesebben

Oktatóstúdió I. félévi programfüzete

Oktatóstúdió I. félévi programfüzete 2010 Oktatóstúdió I. félévi programfüzete 2010 Kedves Fodrász Kollégák! Térképvázlat Akár babonás az ember, akár nem, évváltáskor titkon mindenki fejében megfordul az újévi fogadalom lehetôsége. Természetesen

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2009. II. félévi programfüzete

Oktatóstúdió. 2009. II. félévi programfüzete Oktatóstúdió Az új füzet színvilága barna-drapp lesz. A borító olyan jellegû lesz, mint a fekete, csak a mintája a Marrone szórólapé legyen. A hátulja 2009. II. félévi programfüzete drapp színben, de szintén

Részletesebben

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge 2017-2018 Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja hogy hogyan lehet a klasszikus stílus egyben innovatív, inspiráló

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást áttekintette,

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

2011. október - november

2011. október - november FODRÁSZ-KOZMETIKUS BEMUTATÓKÖRÚT 2011. október - november Újra együtt! Ezúttal nyolc helyszínt jelöltünk meg az ország különbözô pontjain, ahol a fodrászok és a kozmetikusok kedvében is szeretnénk járni

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2011/II. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2011/II. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2011/II. félévi továbbképzések Kedves Fodrász Kollégák! Térképvázlat A fodrászat jövôje mindig a fejlôdésben és a képzésben rejlik. Úgy gondolom, hogy nem elég egy hajshow-t vagy oktató DVD-t

Részletesebben

Házi Verseny 2013. március.27.

Házi Verseny 2013. március.27. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2013. március.27. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban. Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola

Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban. Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola Kulcskompetenciák Idegen nyelvi kompetencia Digitális kompetencia lloydchilcott.wordpress.com

Részletesebben

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2018. december 2. www.simonyi.sulinet.hu 2018. december 2. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai:

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling «Royal Beauty - Kárpát Kupa - 2017» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2017. május 19-20

Részletesebben

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt. Általános szabályok 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.) 2. A szabályok be nem tartását, az érvényben lévő büntetőpont

Részletesebben

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge American Crew All-Star Challenge 2015-2016 American Crew All-Star Challenge Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016 ( 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767,+36-30-407-33-84 Fodrász Felnőtt Jelentkezési lap E-mail:... Női Fodrászat kategória Egyéni versenyszámok Kreatív (Creative) frizura Babafejen

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2017. FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. II. félévi programfüzete

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. II. félévi programfüzete Az új füzet színvilága barna-drapp lesz. A borító olyan jellegû lesz, mint a fekete, csak a mintája a Marrone szórólapé legyen. A füze hátulja drapp színben, de szintén ilyen mintájú legyen! A borító elejére

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

Létezni annyi, mint egyedinek lenni! Oktatóstúdió - 2007.II félév

Létezni annyi, mint egyedinek lenni! Oktatóstúdió - 2007.II félév Létezni annyi, mint egyedinek lenni! Oktatóstúdió - 2007.II félév Kedves Kollégáink! 2007. szeptemberétôl szeretettel várunk Benneteket új programunkkal! Általános tudnivalók, jelentkezés 4 Bevezetô 6

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL Kurzus címe: Sikeres nők egymás között (mely speciális vezetői kommunikációs képzés nők számára) Kurzust vezeti: Gáspár Ágnes protokoll szakértő, Nagy Csilla stíluskommunikátor,

Részletesebben

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre.

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre. FÉRFI FELNŐTT 1. szám: Klasszikus frizura szárítás élő modellen vagy babafejen FELNŐTTVERSENYEK A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők 1 : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők A vendégek az előnyös frizurára vonatkozó tanácsadást tartják a fodrász legfontosabb tevékenységének. A frizurának a koponya rendellenes formáját

Részletesebben

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Klasszikus frizura szárítás A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti klasszikus versenyfrizurát (Classic Cut)

Részletesebben

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2019» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2019. április.6. A rendezvény helyszíne: 89425,Ukrajna,

Részletesebben

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók.

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók. MOSZI - Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban 2006. november 4-én és 5-én (szombat - vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN

Részletesebben

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése A TÁMOP-3.4.2.B Sajátos nevelési igényű gyermekek integrációja (ok fejlesztése) kiemelt projekt keretében beszerzett és a pedagógiai szakszolgálatok számára átadott informatikai eszközök Átadásra került

Részletesebben

Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E.

Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu ) NŐI FODRÁSZAT - FELNŐTT-

Részletesebben

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem.

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

OKTÓBERI AKCIÓK. / ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

OKTÓBERI AKCIÓK.   /   ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! www.hairline.hu / www.alfaparf.hu OKTÓBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL 2018. NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

MINTA. Kedves Első éves Egyetemi POLGÁRUNK!

MINTA. Kedves Első éves Egyetemi POLGÁRUNK! EvaSys Első évesek kérdőíve 2014/15 PTE Marketing Osztály Új egyetemi polgárok polgárok kérdőíve kérdőíve Új egyetemi Válasz megjelölése: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus

Részletesebben

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2017. december 3. www.simonyi.sulinet.hu 2017. december 3. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember , tájékoztató 2012. február szeptember Tartalom A program célja 3 A program felépítése 3 Technikai információk 5 Trénereink 6 2 Mindenkinek szüksége van sikerélményre is, hiszen éppen ez lendít át a bizonytalanságon,

Részletesebben

FODRÁSZ VERSENY. Versenyszabályzat

FODRÁSZ VERSENY. Versenyszabályzat FODRÁSZ VERSENY Versenyszabályzat A versenyzők elfoglalják helyüket a páston, az elő zsűri ellenőrzi, hogy a versenyző neve egyezik-e a tükörszámmal. - Kizárás a versenyből, ha a versenyző tükörszámot

Részletesebben

A tételsor szituációkat tartalmaz, amelyhez minél több féle szakmai tartalmat kell rendelni.

A tételsor szituációkat tartalmaz, amelyhez minél több féle szakmai tartalmat kell rendelni. A vizsgafeladat ismertetése: A tételsort a szakmai modulok feladatai és ismeretei alapján kell elkészíteni, a következő arányokat szem előtt tartva: Kommunikáció a vendéggel 20% Munkafolyamat ismertetése

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés.

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés. A Szerencsi Szakképzési Centrum idén 2018. április 27-én első alkalommal hagyományteremtő céllal rendezi meg a megyei szintű női szabó fodrász szociális gondozó és ápoló (elsősegélynyújtó) versenyét, melyen

Részletesebben

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz.

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz. Pontszámok A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei/fővárosi fordulójára (2015. március 2. 10 óra) nevezett középiskolai tanulók versenyeredményei* Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia u. 4. Telefon / fax 209-93-38 / Fax 209-9339 e-mail isz.aso@bfkh.hu 13:00-18:00 13:00-16:00 8:30-13:00 8:30-12:30

Részletesebben

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York XPressionist S4U egyesíti... a legdinamikusabban fejlôdô divat fôvárosának minôségét és izgalmát... Milánót...és a legavantgárdabb nemzetközi hajdesign - központot... Londont. S4U a kimondottan rádszabott

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2015.

MAGYAR BAJNOKSÁG 2015. 1. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu, facebook: Magyar Fodrász

Részletesebben

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász fodrászatban alkalmazott vegyszeres műveletek komplex ismerete z Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/10. (IV. 22.) Korm.

Részletesebben

fotóiskola haladóknak - fotosuli.hu

fotóiskola haladóknak - fotosuli.hu A haladó kurzusra a fotózás alapjaiban már magasabb szinten jártas hallgatók jelentkezését várjuk. Iskolánkat a hazai szakma a szabadiskola megtisztelô címmel tartja számon, ami ritka elismerés a fotótanfolyamok

Részletesebben

Időpont. 60 8-9,00 104 Schindler Ferenc. 60 9,15-10,15 104 Schindler Ferenc 0900-11-01 gyakorlat május 12. 45 10,30-11,15 109 Burányi Renáta kedd

Időpont. 60 8-9,00 104 Schindler Ferenc. 60 9,15-10,15 104 Schindler Ferenc 0900-11-01 gyakorlat május 12. 45 10,30-11,15 109 Burányi Renáta kedd MÁJUS-JÚNIUS Vizsgacsoport száma: 1. OKJ száma, megnevezése: 31 522 01 1000 00 00 Ferenczyné Takáts Katalin 4 fő Elektromos gép-és készülékszerelő 32/2011. (VIII. 25.) NGM rendele Vizsgafelad. vizsgatev.

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA ÉS FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A

Részletesebben

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Violet C. Landers Nőként szeretjük a változatosságot és azt, hogy megdicsérjenek. Néha nem is kell hozzá új ruha, smink vagy extrém kiegészítő. Egyszerűen új frizurákat

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling A rendezvény ideje: 2017. május 19-20. «Royal Beauty Kárpát - Kupa - 2017» Tudnivalók:

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2018. FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI KÖZPONT Cím: 1024 Bp. Margit krt. 85. Postacím: 1399 Budapest 62. Pf. 639. Telefon: 06-1-346-9400 Fax: 06-1-346-9415 E-mail: titkarsag@ommf.gov.hu

Részletesebben

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24.

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban. Időpont: 2011. június 25. szombat 8:00 órától Helyszín: a Fekete Sas díszterme

Részletesebben

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge American Crew All-Star Challenge 2016-2017 American Crew All-Star Challenge Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja

Részletesebben

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6.

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6. 2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. FONTOS TUDNIVALÓK: A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. Mielőtt a verseny indul,

Részletesebben

Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Fax: 06-72-507-152 Fax: 06-76-501-538

Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Fax: 06-72-507-152 Fax: 06-76-501-538 Vevői reklamációk kezelése Amennyiben bármely áruházunkkal vagy az ott forgalmazott termékeinkkel kapcsolatosan panasszal kíván élni, úgy azt az alábbi elérhetőségeken teheti meg : Élésker Kereskedelmi

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban Időpont: 2013. január 27. vasárnap 9:00 óra Helyszín: Városi Sportcsarnok

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg. 9. Kasu Attila 97 Móra F. Ált. Isk. Mátészalka

Szabolcs-Szatmár-Bereg. 9. Kasu Attila 97 Móra F. Ált. Isk. Mátészalka FIÚ EREDMÉNYEK 100 m fiú III. kcs. Döntő 1. Kovács Péter 97 Ált. Isk. Szentlőrinc 12,9 Baranya 2. Juhász Patrik 97 Ált. Isk. Iregszemcse 13,0 Tolna 3. Borsos Róbert 97 Hunyadi János Közokt. Int. Mbh. 13,1

Részletesebben

Délnyugat - Magyarország legnagyobb kínálatával várjuk mindazon nõket és már a férfiakat

Délnyugat - Magyarország legnagyobb kínálatával várjuk mindazon nõket és már a férfiakat A z Elizabeth N. Divatházban elkészítettük a 2006-os év újmodelljeit. A jövõ év slágere lesz a gyûrt orgonából és gyûrt szaténból készült ruhák és ugyan ebbõl az anyagból készült férfiöltönyök. A Divatház

Részletesebben

az Építészet, Divat és a Frizurák között

az Építészet, Divat és a Frizurák között Párhuzamosság az Építészet, Divat és a Frizurák között by top trendek egyenesen Milánói kifutókról Két márka és egy új megállapodás fodrászok és a gyártó cég között. Ez az amit kipróbál az év eleje óta

Részletesebben

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát.

Hasznos információk. A képzés során megismerkedünk az SVT lényegével, szellemi és spirituális hátterével, valamint megtanuljuk a technika használatát. SVT Alaptanfolyam Június 3-4-n és 10-11-n. Hasznos információk Mi történik egy alaptanfolyamon? Az alaptanfolyam önmagában is komplett egész. Az alaptanfolyam elvégzése után azonnal! alapvető változásokat

Részletesebben

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett.

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben szereplő 11484-12 Fodrász manuális alapműveletek és a 11485-12 Fodrász

Részletesebben

(Az adatok a budapesti adatokat nem jelenítik meg!)

(Az adatok a budapesti adatokat nem jelenítik meg!) Megyei egyenlõbánásmód-referensek ügyfélfogadási adatai kommunikáció, ügyfélfelégedettség-mérés, ügyfélforgalom 2009. szeptember 1. és 2015. január 31. közötti idõszakban (Az adatok a budapesti adatokat

Részletesebben

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00.

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. 72/512-461 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky krt.2

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye MVMSZ tagok nyilvántartása Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye 1. megyei hatókörű városi Katona József Múzeum 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. 2. területi,

Részletesebben

III. Zalaegerszegi Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei

III. Zalaegerszegi Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei III. i Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei Tanuló I. éves Szalontechnika babafejen: 1. Takács Katalin Ganz Ábrahám és 11 144 2. Szalay Alexandra Kossuth Lajos 6 136 Győr 3. Császár Anita Ganz

Részletesebben

professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3

professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3 professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3 22/06/15 12:27 2015. Tavasz Nyár POSTER KÜLSŐ MEGJELENÉS VENDÉG TÁVOZÁSA FOGADÁSA VENDÉG TANÁCSADÁS OTTHONI HAJÁPOLÁSRA Varázsolja el vendégét

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 Jogelőd neve Szervezet neve, székhelye Képviselő Csatlakozás időpontja 1. Bács-Kiskun megye Bács-Kiskun Megyei ok Katona József 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. Türr István

Részletesebben

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Osztályvezető: dr. Lakó Anita Cím: 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19. (2015.08.05-től)

Részletesebben

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezető: Récsányi Ilona Cím: 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/A. Postacím: 6000 Kecskemét,

Részletesebben

Békéltető testületek elérhetőségei

Békéltető testületek elérhetőségei Békéltető testületek elérhetőségei Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500 Fax száma: (76) 501-538 Név: Mátyus Mariann E-mail

Részletesebben

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára!

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban 2007. október 28-án (vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN (Budapest XI, Pázmány Péter

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

Siposné Nagy Andrea. Vizsgafeladat. ideje időtartama megnevezése Helye. Épületvillamossági vagy villamos berendezés szerelési feladat 8-13,15

Siposné Nagy Andrea. Vizsgafeladat. ideje időtartama megnevezése Helye. Épületvillamossági vagy villamos berendezés szerelési feladat 8-13,15 MÁJUS-JÚNIUS csoport száma: 1. OKJ száma, megnevezése: 34 522 04 VILLANYSZERELŐ Kővári András Gyepes Tamás Kovács Gyula Sólyom Csaba Siposné Nagy Andrea 19 fő május 22. A hét hétfő Írásbeli 120 perc 10-12

Részletesebben

A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei. elégedettségi kérdőíve

A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei. elégedettségi kérdőíve A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei című 30 órás, a 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet szerint akkreditált pedagógus-továbbképzés (alapítási engedély száma: 575/76/2017)

Részletesebben

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA április 12. Autótuning. Közlekedés gépész. program megnevezése

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA április 12. Autótuning. Közlekedés gépész. program megnevezése SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA 2019. április 12. Közlekedés gépész Autótuning "Tuningold a járgányod! Hogyan?"- A Surányis tanulók bemutatják tuningolt autójukat "Csak a motor számít? Jó a kocsid? Rossz a kocsid? A

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban.

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. Időpont: 2011. október 30. vasárnap 9:00 órától Helyszín: Városi Sportcsarnok Orosháza

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Köszönjük, és jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra

Kedves Hallgatók! Köszönjük, és jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy a beosztásotok szerinti első napon jelenjetek meg. Aki nem találja a nevét, kérjük, keressen minket telefonon. Figyelem!

Részletesebben

ISMERED HIDD EL, JELENKEZZ MÉG MA, SCINDIKÁTORA ÉS LEGYÉL TE AZ ÉV

ISMERED HIDD EL, JELENKEZZ MÉG MA, SCINDIKÁTORA ÉS LEGYÉL TE AZ ÉV ISMERED azt az érzést, amikor elmész egy társaságban, és SENKI NEM ÉRTI, mit tanulsz, és mivel foglalkozol www.scindikator.hu HIDD EL, át tudjuk érezni! Éppen ezért folytatja idén is a Nők a Tudományban

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

A Viktória Körömszalon által indított egyéni és kiscsoportos továbbképzések, tanfolyam leírások

A Viktória Körömszalon által indított egyéni és kiscsoportos továbbképzések, tanfolyam leírások A Viktória Körömszalon által indított egyéni és kiscsoportos továbbképzések, tanfolyam leírások Oktató: Kovácsné Fábián Viktória Technikai képzéseim: - Zselés építő - Kombinált technikai - Porcelán kezdő

Részletesebben

KOSSUTH KUPA 2016. ÁPRILIS 9. FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ

KOSSUTH KUPA 2016. ÁPRILIS 9. FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2016. ÁPRILIS 9. Iskolánkban minden évben, hagyományainkat tisztelve megrendezésre kerül a névadónkról elnevezett rendezvénysorozat, a Kossuth hét.

Részletesebben

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN Április 9. Konferencia és divatbemutató Helyszín: OLASZ KULTURÁLIS INTÉZET A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (NDL) szeretné a kreatív

Részletesebben

KÉZILABDA RÉSZTVEVŐ CSAPATOK FIÚ

KÉZILABDA RÉSZTVEVŐ CSAPATOK FIÚ KÉZILABDA RÉSZTVEVŐ CSAPATOK FIÚ Ssz. Megye: Iskola: Település: 1 Bács-Kiskun II Kalocsa és Térsége Általános Iskolája Kalocsa 2 Békés I Békési Kistérségi Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola, Sportiskola,

Részletesebben

Országos döntő: Sárvár, 2015. május 11. (hétfő)

Országos döntő: Sárvár, 2015. május 11. (hétfő) Országos döntő: Sárvár, 2015. május 11. (hétfő) 1 2014/2015. TANÉVI PETANQUE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A petanque sport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai

Részletesebben

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap)

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap) Versenykiírás Kós Károly Kupa Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny 2014 2014. március 30. (vasárnap) CSABA CENTER BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Békéscsaba, Andrássy út 37-41. NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

Részletesebben