Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók."

Átírás

1 MOSZI - Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban november 4-én és 5-én (szombat - vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN (Budapest XI, Pázmány Péter sétány 1/a.) A verseny ideje alatt egész nap 9 17 óráig non-stop programok, bemutatók, szakkiállítás és vásár. A versenyre írásban lehet nevezni en és faxon is az Ipartestületnél október 15-ig. (Telefonon történő jelentkezést nem tudunk elfogadni.) Cím: 1074 Bp., Hársfa u. 12., fodrasz@moszi6.hu, Fax: honlap: Helyszíni nevezés - amennyiben van hely - csak a különszámokban és csak egyéni nevezésre lehetséges!!! (Helyszíni nevezési díj egységesen Ft!) A versennyel kapcsolatban az Ipartestületnél lehet érdeklődni a , és a es telefonszámokon illetve a fent megadott címeken. A versenyre való felkészülésben az Ipartestület a felnőtt és tanuló versenyzőknek díjtalan segítséget nyújt. A felkészítést női szakágban Kászonyi Ildikó fodrászmester tartja a 1056 Budapest V. kerület Váci utca 84. sz. alatti fodrászüzletben az alábbi hétfői napokon 9 17 óráig: szeptember 4., 11., 18., október 02., 16. és 30. A felkészítést férfi szakágban Cseh István fodrászmester tartja az Ipartestület székházában az alábbi szombati napokon óráig szeptember 09, 23., október 14., 21. A tréningek pontosan 10 órakor kezdődnek, későbbi időpontban nem lehet bekapcsolódni. NEVEZÉSI DÍJ: Fodrász, tanuló szakáganként: Ft Fodrász felnőtt számonként: Ft Fodrász felnőtt összetett: Ft Szabadkategória és konty számonként Ft Junior kategóriában - számonként: Ft Junior kategóriában - összetett: Ft A helyezést elért versenyzők érem, serleg, különdíj és ajándékcsomag díjakban részesülnek. Az Ipartestület a férfi és a női összetett verseny nyertesének Ft, a junior verseny nyertesének Ft különdíjat ajánl fel. A tanuló összetett verseny győztesei ipartestületi különdíjként Ft értéknek megfelelő fodrász felszerelést kapnak. (A fenti összegek bruttóban értendők.) Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók.

2 2 VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK FÉRFI VERSENY Általános tudnivalók: A modellek nem segíthetnek a versenyzőknek, nem érhetnek a hajukhoz, nem száríthatják. A zsűrizés alatt a modelleknek a tükörrel szemben kell ülniük. A testhelyzet változtatásáért büntetőpont jár. A zsűri egy egyszeri átvonulással az összhatásról alkot magának képet az értékeléshez. A versenyszabály megsértését a versenybíróság bünteti (1-3 pont). A versenyzők az eredménylistából értesülnek büntetőpontjaikról. Kizárás a versenyből: ha a versenyző tükörszámot cserél. FÉRFI TANULÓ I. ÉVES Férfi divatfrizura szárítás A haj hossza tetszőleges. A haj vágását előre el kell készíteni az aktuális divat szerint. A versenyző a forma kialakításában bizonyítsa jártasságát a divatos jellegű szárítással. A versenyzőnek a páston csak szárítást kell végeznie. - A haj több színű is lehet. - Finis termékekben lakk, zselé és hab használata megengedett. - Színező spray használata szigorúan TILOS! - Minden szerszám megengedett. ( Kefe, sütővas, stb.) 25 perc FÉRFI TANULÓ II. ÉVES 1 sz.: Klasszikus hajvágás, szárítás Ld. férfi felnőtt és junior 1. sz.! 2. szám: Menedzser vagy üzletember frizura Ld. férfi felnőtt és junior 2. sz.! Összetett versenyben való részvételhez az adott kategória minden számában el kell indulni!

3 3 FÉRFI FELNŐTT ÉS JUNIOR Figyelem! Az országos versenyen valamilyen számban 1-3. helyezést elért versenyző, valamint nemzetközi versenyen részt vett versenyző csak a felnőtt kategóriában indulhat. Junior kategóriában induláshoz a felső korhatár: 23 éves kor. Összetett versenyben való részvételhez az adott kategória minden számában el kell indulni! 1. szám: Klasszikus hajvágás, szárítás A haj hossza fejtetőn min. 8 cm hosszú (lehet hosszabb is), a tarkón és a fül körül min. 2 cm kell hogy legyen. Készítendő választék nélküli klasszikus hajvágás, szárítás (bombage, Hindenburg). A kiindulási nullpont meghatározása után a fül körül és a tarkó részén lévő haj vágása stuccolással történjen. A fazonvágás után a haj nem lóghat a fülre, éles, tiszta fazon vágása kötelező. Oldalt és a fül körüli fazon borotválása kötelező. - A hátsó rész kiborotválása egyenesre tilos. - Hajvágó gép és ritkító olló használata tilos. - Egy szín megengedett. Felnőtt Junior (max. 23 év) Tanuló 45 perc 50 perc 2. szám: Menedzser vagy üzletember frizura A versenyzők olyan hajvágással készített divatos frizurát alakítanak ki, amely megfelel egy üzleti tárgyalásra. Túlzott művészi frizura nem elfogadott! Modellek vizes hajjal jönnek a pástra. Minimum 2 cm hajvágás. Minden anyag használható, neon szín tilos! Kefe és minden egyéb szerszám használata megengedett. Ruházat az aktuális menedzser divat (öltöny, nyakkendő). Felnőtt Junior (max. 23 év) Tanuló 25 perc 30 perc 35 perc 3. sz.:gyermek hajvágás A versenyzőnek olyan hajvágást kell készítenie, ami a gyermek korának megfelel. Minden szerszám használata megengedett. A haj nem lóghat a gyermek szemébe, rövid és könnyen kezelhető legyen. Hajvágásnál körültekintően, óvatosan kell dolgozni! A gyermek 12 évesnél idősebb nem lehet. Minimum 2 cm vágás.

4 4 Felnőtt Junior (max. 23 év) 30 perc 35 perc NŐI VERSENY NŐI TANULÓ I. ÉVES 1.szám: Szalontechnika babafejen A versenyzőnek ebben versenyszámban azt kell bemutatnia, hogy a szakma alapműveletének technikáját elsajátította és érti a hullám-készítést. A babán el kell helyezni: - 3 vízmarcell hullámot tetszőleges pozícióban, - 10 db dauercsavarót, - 5 db berakócsavarót, - 9 db gyűrűt. - A tanulók a babát simára hátrafésült állapotban hozzák a pástra. - Minden jellegű dauercsavaró elfogadott. - A fennmaradó haj formára fésült legyen. - Értékelésre kerül a perfekt szalontechnika. - A babafejek nincsenek öltöztetve. - Haj díszítése /csillámpor/ TILOS! - A zsűrizés alatt semmilyen segédeszköz nem lehet a hajban 2.szám: Technikai nappali főn frizura babafejen vagy modellen Vizes hajból a versenyzőnek olyan főnfrizurát kell készítenie, hogy a divat iránt érdeklődő vendégek mindennapos használatára megfeleljen. - Minden eszköz termék megengedett. - Díszítés TILOS! 35 perc NŐI TANULÓ II. ÉVES 1.szám: Alaphajvágás sassoon - jelleggel A tanulónak olyan frizurát kell készíteni, amelyben a hajvágás dominál. - Tépett frizura kizárva.

5 5 - Díszítés TILOS! 60 perc 2.szám:Modern vízhullám frizura berakással modellen vagy babafejen A versenyzőnek olyan vízhullám frizurát kell készítenie, hogy a divat iránt érdeklődő vendégek mindennapos használatra megfeleljen. - Minimum 6 db berakócsavaró, - 5 db gyűrű. - A fennmaradó rész formára fésülve, díszítés TILOS! - A babafejet berakott állapotba kell hozni, babafej öltöztethető. 20 perc NŐI FELNŐTT ÉS JUNIOR 1.szám Technikai nappali főn frizura A versenyzők készítsenek egy technikai nappali főn frizurát, amely megfelel a mai divatirányzatnak. - A modell haja mielőtt a versenypástra lép legyen nedves, egyenesen, simán hátrafésülve. - A frizurát szárítással és fésüléssel kell elkezdeni, amelyhez minden anyag és szerszám használata megengedett. - Dísz és póthaj használata TILOS! Junior (max. 23 év) Felnőtt 25 perc 20 perc 2.szám Estélyi frizura A modellek az előző versenyszámban elkészített frizurájukkal foglalják el a helyüket. A versenyzők a verseny kezdete előtt a hajat hátrafésülik, melyet az előzsűri ellenőriz. - A szabályok be nem tartása büntetőponto(ka)t von maga után. - A versenyzők a hajat nedvesíthetik, száríthatják, átalakíthatják. - Minimum 3 pótrészt megfésülés nélkül, egymástól elkülönítve kell az asztalon láthatóvá tenni. - Egyéb díszek, csattok, hajtűk is az asztalon láthatóan legyenek elhelyezve. - Teljes paróka használata TILOS! - Figurális hajrészek alkalmazása TILOS! Junior (max. 23 év) Felnőtt 50 perc 45 perc 3. szám: Női hajvágás

6 6 Hordható kereskedelmi, üzleti jellegű legyen. Teljes új frizura kialakítása: hajvágás, szárítás egyhossz hajból. A haj hossza a fejtetőtől a tarkó irányában minimum 20 cm, a tarkónövéstől minimum 10 cm hosszúságú legyen. A hajszín előre tetszőlegesen megfestett. A hajvágás után a teljesen új forma legújabb divat szerint kerüljön kialakításra. A fodrász a művelet során bizonyítsa be szakmai felkészültségét, kreativitását. - Póthaj, dísz alkalmazása TILOS! - Minden eszköz és anyag használata megengedett! - A modell a tükörrel szemben foglaljon helyet! - Zsűrizéskor a modell teljes egységet mutasson! 60 perc IPARTESTÜLET HAJSZÍNE! Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül kiértékelésre. SZABADKATEGÓRIA 1. szám: Mennyasszonyi frizura - A modellek hátrafésült, de nem előkészített hajjal jönnek a pástra. - A versenyző divatos mennyasszonyi frizurát készít, az összmegjelenést tartva szem előtt. - Póthaj használható, de nem készítendő elő. - Minden anyag és szerszám engedélyezett. - Minden szín és dísz megengedett. 2. szám: Címlapfotó teljes divat megjelenés hosszúhaj A verseny célja, hogy széleskörűen elmozdítsa a teljes divat tudatosságot, a média figyelmét a legújabb divatú fodrászversenyeink iránt fokozzuk. - A modellek száraz hajjal jönnek a pástra. - Minden segédeszköz és anyag megengedett. - Díszítés TILOS! - A hajban semmilyen segédeszköz nem maradhat /támasztékok, drótok/. - Előre feltűzés és fonás TILOS! ALKALMI KONTY

7 7 A versenyzők megszárított, egyenes vagy berakott, de nem előkészített (kreppelt stb.) hajjal kezdik el a versenyt. - A haj minimum vállig érő legyen! - Póthaj, paróka TILOS! - Minden díszítő kellék, anyag, szerszám használata megengedett. - A frizura legyen összhangban a modell egyéniségével, a sminkel és a ruhával. - A feltűzések, összefogások bizonyítsák a konty értelmezését. Felnőtt: Junior (max. 23 év) : Tanuló: 50 perc Figyelem! Az országos versenyen valamilyen számban 1-3. helyezést elért versenyző, valamint nemzetközi versenyen részt vett versenyző csak a felnőtt kategóriában indulhat. Junior kategóriában induláshoz a felső korhatár: 23 éves kor. Összetett versenyben való részvételhez az adott kategória minden számában el kell indulni! Az egyes versenyszámokat csak minimum 3 fő részvétele esetén tudjuk indítani.

8 N E V E Z É S I L A P a november 4-5-i fodrász tanuló-, junior és felnőtt versenyre NÉV: CÍM: (irányítószámmal) Tel./ ... Melyik számban/számokban kíván indulni: FÉRFI TANULÓ VERSENY: NŐI TANULÓ VERSENY: I. éves tanulók: I. éves tanulók: Divatfrizura szárítással 1.szám: Szalontechnika babafejen 2.szám: Technikai nappali főn frizura (babafejen vagy modellen) II. éves tanulók: II.éves tanulók: 1. szám: Klasszikus hajvágás, szárítás 1.szám: Alaphajvágás sassoon-jelleggel 2.szám: Menedzserfrizura 2. szám: Modern vízhullám frizura berakással (babafejen vagy modellen) FÉRFI FELNŐTT FÉRFI JUNIOR NŐI FELNŐTT VERSENY VERSENY VERSENY Klasszikus hajvágás, szárítás Klasszikus hajvágás, szárítás Technikai nappali főn frizura Menedzserfrizura Menedzserfrizura Estélyi frizura Gyermekhajvágás Gyermekhajvágás Női hajvágás NŐI JUNIOR VERSENY SZABADKATEGÓRIA ALKALMI KONTY Technikai nappali főn frizura Menyasszonyi frizura tanuló Estélyi frizura Címlapfotó felnőtt Női hajvágás junior A NEVEZÉSEKET kérjük október 15-ig visszaküldeni az ipartestület részére. Cím: MOSZI - Országos Fodrász Ipartestület, Bp. Hársfa u. 12. tel/fax: fodrasz@moszi6.hu Részletes versenykiírás az Ipartestület honlapján : NEVEZÉSI DÍJ: Fodrász, tanuló szakáganként: Ft Fodrász felnőtt és junior számonként: Ft, - összetett Ft Szabadkategória és konty számonként Ft Jelentkezését regisztráljuk és a verseny előtt még tájékoztatjuk tennivalójáról! Ekkor küldjük el a nevezési csekket, időbeosztást, modelljegyet, stb. 8

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára!

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban 2007. október 28-án (vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN (Budapest XI, Pázmány Péter

Részletesebben

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem.

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

Házi Verseny 2013. március.27.

Házi Verseny 2013. március.27. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2013. március.27. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6.

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6. 2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. FONTOS TUDNIVALÓK: A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. Mielőtt a verseny indul,

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Klasszikus frizura szárítás A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti klasszikus versenyfrizurát (Classic Cut)

Részletesebben

KOSSUTH KUPA 2016. ÁPRILIS 9. FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ

KOSSUTH KUPA 2016. ÁPRILIS 9. FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2016. ÁPRILIS 9. Iskolánkban minden évben, hagyományainkat tisztelve megrendezésre kerül a névadónkról elnevezett rendezvénysorozat, a Kossuth hét.

Részletesebben

FODRÁSZ VERSENY. Versenyszabályzat

FODRÁSZ VERSENY. Versenyszabályzat FODRÁSZ VERSENY Versenyszabályzat A versenyzők elfoglalják helyüket a páston, az elő zsűri ellenőrzi, hogy a versenyző neve egyezik-e a tükörszámmal. - Kizárás a versenyből, ha a versenyző tükörszámot

Részletesebben

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2015. MÁRCIUS

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2015. MÁRCIUS KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2015. MÁRCIUS 28. Iskolánkban minden évben, hagyományainkat tisztelve megrendezésre kerül névadónkról elnevezett rendezvénysorozat, a Kossuth hét.

Részletesebben

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt. Általános szabályok 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.) 2. A szabályok be nem tartását, az érvényben lévő büntetőpont

Részletesebben

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre.

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre. FÉRFI FELNŐTT 1. szám: Klasszikus frizura szárítás élő modellen vagy babafejen FELNŐTTVERSENYEK A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban. Időpont: 2011. június 25. szombat 8:00 órától Helyszín: a Fekete Sas díszterme

Részletesebben

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2018. december 2. www.simonyi.sulinet.hu 2018. december 2. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban Időpont: 2013. január 27. vasárnap 9:00 óra Helyszín: Városi Sportcsarnok

Részletesebben

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap)

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap) Versenykiírás Kós Károly Kupa Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny 2014 2014. március 30. (vasárnap) CSABA CENTER BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Békéscsaba, Andrássy út 37-41. NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

Részletesebben

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2017. december 3. www.simonyi.sulinet.hu 2017. december 3. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E.

Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu ) NŐI FODRÁSZAT - FELNŐTT-

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást áttekintette,

Részletesebben

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés.

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés. A Szerencsi Szakképzési Centrum idén 2018. április 27-én első alkalommal hagyományteremtő céllal rendezi meg a megyei szintű női szabó fodrász szociális gondozó és ápoló (elsősegélynyújtó) versenyét, melyen

Részletesebben

Kós Károly Kupa Békéscsaba országos fodrász-kozmetikus tanuló és felnőtt verseny. Csaba Center, Békéscsaba 2013. március 23.

Kós Károly Kupa Békéscsaba országos fodrász-kozmetikus tanuló és felnőtt verseny. Csaba Center, Békéscsaba 2013. március 23. Kós Károly Kupa Békéscsaba országos fodrász-kozmetikus tanuló és felnőtt verseny Csaba Center, Békéscsaba 2013. március 23. 1. 1 Nevezés feltétele: 1. Nevezéseket legkésőbb 2013. március 19-ig 17:00-ig

Részletesebben

A verseny időpontja: március 25. (vasárnap) A versenyre minden régi és új diákunkat, oktatókat és érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A verseny időpontja: március 25. (vasárnap) A versenyre minden régi és új diákunkat, oktatókat és érdeklődőt sok szeretettel várunk! A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma feleleveníti régi hagyományait és országos fodrász tanuló versenyt hirdet. A versenyt támogatja az Elgon

Részletesebben

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS ÁPRILIS

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS ÁPRILIS KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS 2019. ÁPRILIS 6. Iskolánkban minden évben, hagyományainkat tisztelve megrendezésre kerül a névadónkról elnevezett rendezvénysorozat, a Kossuth

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling A rendezvény ideje: 2017. május 19-20. «Royal Beauty Kárpát - Kupa - 2017» Tudnivalók:

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA ÉS FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A

Részletesebben

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai:

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling «Royal Beauty - Kárpát Kupa - 2017» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2017. május 19-20

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban.

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. Időpont: 2011. október 30. vasárnap 9:00 órától Helyszín: Városi Sportcsarnok Orosháza

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG -2014 -

MAGYAR BAJNOKSÁG -2014 - Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu) MAGYAR BAJNOKSÁG -2014 - NŐI

Részletesebben

2017. OMC VERSENYKALAUZ

2017. OMC VERSENYKALAUZ 2017. OMC VERSENYKALAUZ Test 1 OMC- Creative Kreatív Női- Technikai Kombinált / összetett kategória ( Hair by Night-tal) Babafejen -korhatár nélküli nevezés A versenyzők elfoglalják a számukra kijelölt

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők 1 : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők A vendégek az előnyös frizurára vonatkozó tanácsadást tartják a fodrász legfontosabb tevékenységének. A frizurának a koponya rendellenes formáját

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

HAIRDRESSER OPEN. Általános versenykiírás. Országos és nemzetközi nyílt FODRÁSZVERSENY. Korhatár: 25 év

HAIRDRESSER OPEN. Általános versenykiírás. Országos és nemzetközi nyílt FODRÁSZVERSENY. Korhatár: 25 év i HAIRDRESSER OPEN Általános versenykiírás Országos és nemzetközi nyílt FODRÁSZVERSENY Korhatár: 25 év 1. Trend Fashion férfi divathajvágás 2. Leengedett hosszú haj 3. Feltűzött frizura az évszakok világa

Részletesebben

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2019» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2019. április.6. A rendezvény helyszíne: 89425,Ukrajna,

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016 ( 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767,+36-30-407-33-84 Fodrász Felnőtt Jelentkezési lap E-mail:... Női Fodrászat kategória Egyéni versenyszámok Kreatív (Creative) frizura Babafejen

Részletesebben

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 2010. ÁPRILIS 17. BÉKÉSCSABA IDEJE:

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓVERSENY KIÍRÁS

FODRÁSZ TANULÓVERSENY KIÍRÁS B é k é s c s a b a i K ö z p o n t i S z a k k é p z ı I s k o l a é s K o l l é g i u m Kós Károly Építı-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 5600 Békéscsaba, Baross u. 1-3. Tanmőhely: tel.: +36 (66)

Részletesebben

Magyar Bajnokság

Magyar Bajnokság 2017. 59.Magyar Bajnokság VERSENYSZABÁLY NŐI FODRÁSZAT - FELNŐTT és TANULÓ - Általános szabályok minden versenyszámra 1. A regisztrációnál minden versenyző megkapja a tükörszámát. A verseny indítása előtt

Részletesebben

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2014. december 7. (vasárnap) Helyszín: Pécsi Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola 7632 Pécs, Malomvölgyi út

Részletesebben

Magyar Bajnokság

Magyar Bajnokság 2018. 60.Magyar Bajnokság VERSENYSZABÁLY NŐI FODRÁSZAT - FELNŐTT és TANULÓ - Általános szabályok minden versenyszámra 1. A regisztrációnál minden versenyző megkapja a tükörszámát. A verseny indítása előtt

Részletesebben

MEGHÍVÓ 3. A MEGYE LEGJOBB TANULÓJA" ClMÉRT FOLYÖ II'ARITAN ÜLŐK. > Ságvári Endre Művelődési Ház színháztermében Szolnok, Ságvári Endre utca 14.

MEGHÍVÓ 3. A MEGYE LEGJOBB TANULÓJA ClMÉRT FOLYÖ II'ARITAN ÜLŐK. > Ságvári Endre Művelődési Ház színháztermében Szolnok, Ságvári Endre utca 14. MEGHÍVÓ 3 A MEGYE LEGJOBB TANULÓJA" ClMÉRT FOLYÖ II'ARITAN ÜLŐK SZOLNOK MEGYEI > Ságvári Endre Művelődési Ház színháztermében Szolnok, Ságvári Endre utca 14. VERSENYPROGRAM 9.00 h Ünnepi megnyitó 8.13

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2016. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Időpont: 2016. március 6.

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2016. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Időpont: 2016. március 6. M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2016 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő és építő Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny Időpont: 2016. március 6. Helyszín:

Részletesebben

Felnőtt férfi. 1. szám: Kreatív frizuraszárítás babafejen

Felnőtt férfi. 1. szám: Kreatív frizuraszárítás babafejen Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu ) MAGYAR BAJNOKSÁG 2014 - Minden

Részletesebben

SZABOLCS KUPA 2014. XII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny

SZABOLCS KUPA 2014. XII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2014 XII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2014 1 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő

Részletesebben

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 2011. ÁPRILIS 2. BÉKÉSCSABA IDEJE:

Részletesebben

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2015. december 6. (vasárnap) Helyszín: Pécsi SzC Simonyi Károly Szakközépiskolája és Szakiskolája 7632 Pécs, Malomvölgyi

Részletesebben

V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5.

V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

SZABOLCS KUPA 2013. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny

SZABOLCS KUPA 2013. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2013 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny 1 SZABOLCS KUPA 2013 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő

Részletesebben

IV. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS MÁRCIUS 04. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. VERSENY

IV. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS MÁRCIUS 04. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. VERSENY IV. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS VERSENY 2012. MÁRCIUS 04. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS ÉS ZALA MEGYEI KERESKEDELMI

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokságra, valamint ennek keretében megrendezésre kerülő Kisgergelyné Tolcsvai Mária és

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2014

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2014 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2014 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő és építő Bajnokság, Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny, valamint MAGYAR BAJNOKSÁG Időpont:

Részletesebben

a LURDY - házban (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12.) I. Fodrászverseny

a LURDY - házban (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12.) I. Fodrászverseny A MOSZI Országos Fodrász, Kozmetikus, Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Ipartestület 2011. november 27-én (vasárnap) rendezi meg a nyílt nemzeti és nemzetközi bajnokságot, a Budapest Open 2011-et, a szépségszakmák

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2015.

MAGYAR BAJNOKSÁG 2015. 1. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu, facebook: Magyar Fodrász

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016.

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016. 1. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, +36-30-407-33-84 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu, facebook: Magyar Fodrász

Részletesebben

VIK Középiskola és Szakiskola 1078 Budapest, Hernád u. 3. OM035566

VIK Középiskola és Szakiskola 1078 Budapest, Hernád u. 3. OM035566 VIK Középiskola és Szakiskola 1078 Budapest, Hernád u. 3. OM035566 Tájékoztató a szakmai vizsgáról és a szakképesítés vizsgáztatási követelményeirıl Osztály: 12.Fo A szakképesítés azonosító száma: 33 815

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2013

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2013 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2013 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokságra, valamint ennek keretében megrendezésre kerülő Kisgergelyné Tolcsvai Mária és

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján C feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 815 01 1000 00 00 Fodrász Szintvizsga

Részletesebben

VIII. HAIR & BEAUTY FESTIVAL ÉS A MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG PÉCSETT ÁPRILIS ÉN AZ EXPO CENTER PÉCS RENDEZVÉNYKÖZPOTBAN

VIII. HAIR & BEAUTY FESTIVAL ÉS A MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG PÉCSETT ÁPRILIS ÉN AZ EXPO CENTER PÉCS RENDEZVÉNYKÖZPOTBAN VIII. HAIR & BEAUTY FESTIVAL ÉS A MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG PÉCSETT 2007. ÁPRILIS 14-15-ÉN AZ EXPO CENTER PÉCS RENDEZVÉNYKÖZPOTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE A NEMZETKÖZI MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS

Részletesebben

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA I. Előkészítés a vendég fogadása a frizura kialakítását meghatározó tényezők vizsgálata a hajviselet és a hajvágás menetének megtervezése hajmosás vagy nedvesítés (férfi hajat

Részletesebben

A tételsor szituációkat tartalmaz, amelyhez minél több féle szakmai tartalmat kell rendelni.

A tételsor szituációkat tartalmaz, amelyhez minél több féle szakmai tartalmat kell rendelni. A vizsgafeladat ismertetése: A tételsort a szakmai modulok feladatai és ismeretei alapján kell elkészíteni, a következő arányokat szem előtt tartva: Kommunikáció a vendéggel 20% Munkafolyamat ismertetése

Részletesebben

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 2011. ÁPRILIS 2. BÉKÉSCSABA IDEJE:

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2015 SZTÁR KÉZMŰVES ARANYOLLÓ, ARANYECSET MESTERBAJNOKSÁG. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus,

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2015 SZTÁR KÉZMŰVES ARANYOLLÓ, ARANYECSET MESTERBAJNOKSÁG. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2015 SZTÁR KÉZMŰVES ARANYOLLÓ, ARANYECSET MESTERBAJNOKSÁG Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2018. FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA MŰVELŐDÉSI HÁZ VI. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ

ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA MŰVELŐDÉSI HÁZ VI. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ VI. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ VALAMINT MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ÉS DÍSZÍTŐ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2014. MÁRCIUS 9.(VASÁRNAP) ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA MŰVELŐDÉSI

Részletesebben

SZABOLCS KUPA XV. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt és Tanuló Verseny

SZABOLCS KUPA XV. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2017 XV. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2017 1 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt,

Részletesebben

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24.

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Részletesebben

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2018 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Szempillahosszabbító Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny Időpont: 2018.

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2017. FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat Verseny ideje: 2015. június 27-28. Verseny helyszíne: Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Verseny rendezője: Mosonmagyaróvári VSE, Flesch

Részletesebben

VERSENYEK - EREDMÉNYHIRDETÉS 60. MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG FODRÁSZ EREDMÉNYLISTA:

VERSENYEK - EREDMÉNYHIRDETÉS 60. MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG FODRÁSZ EREDMÉNYLISTA: VERSENYEK - EREDMÉNYHIRDETÉS 60. MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG FODRÁSZ EREDMÉNYLISTA: Női Tanuló Alaphajvágás kategória 1. helyezett: Féliksz Virág Női Felnőtt Alaphajvágás kategória 1. helyezett:

Részletesebben

1. Tétel. Levonásra kerülnek pontok: - az arc felületén borotvahab marad -1 pont

1. Tétel. Levonásra kerülnek pontok: - az arc felületén borotvahab marad -1 pont 1. Tétel 1. Férfi borotválás Elkészítési idı 20 perc (maximum 10 pont adható) Pihés modell nem alkalmas, min. egy napos szakállal rendelkezzen a modell. A modell helyes elıkészítése a mővelethez. A technológiai

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK. FODRÁSZ FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Modern klasszikus divatfrizura szárítás élő modellen vagy babafejen

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK. FODRÁSZ FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Modern klasszikus divatfrizura szárítás élő modellen vagy babafejen Általános tudnivalók: VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. A verseny indulása előtt, a versenybíróság ellenőrzi, hogy a versenyző tükörfoglalása egyezik-e a regisztrált

Részletesebben

2013. 10.07 módosítás

2013. 10.07 módosítás sportmasszőr (2011/2012-től kifutóban) OKJ 52 726 01 0010 52 02 szakképesítések beszámíthatóságát építette be. A Fittness-wellness asszisztens (2011/2012-től kifutóban) szakképesítés: 9. nyelvi előkészítő

Részletesebben

A 271. sorszámú Férfi fodrász-borbély megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 271. sorszámú Férfi fodrász-borbély megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 271. sorszámú Férfi fodrász-borbély megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés azonosító száma: 52 815 03 1.2. Szakképesítés

Részletesebben

ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETİFI U. 24. SZERVEZİ ÉS A RENDEZVÉNY FİVÉDNÖKE ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnoksága 2019

Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnoksága 2019 Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnoksága 2019 A verseny célja: Magyarország szabadtéri összetett bajnoki címeinek eldöntése felnőtt, U23 és junior korcsoportokban. A verseny dátuma:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

FÉRFI. Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft. Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft

FÉRFI. Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft. Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft FÉRFI Gépi vágás, nullás Gépi vágás, mosással 1 500 Ft 1 900 Ft Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft NŐI Frufru vágás 900 Ft Mosás, szárítás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

2015. [GYAKORLÓ FODRÁSZ-FODRÁSZ VIZSGA SZABÁLYZATA] Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma

2015. [GYAKORLÓ FODRÁSZ-FODRÁSZ VIZSGA SZABÁLYZATA] Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma 2015. Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma [GYAKORLÓ FODRÁSZ-FODRÁSZ VIZSGA SZABÁLYZATA] Feladattól független szükséges tudnivalók: A vizsgázó megjelenése: Makulátlanul

Részletesebben

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA 0 NYÍLT NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG VERSENY RENDEZŐJE: MAGYAR GOJU-KAI KARATE-DO SZÖVETSÉG VERSENY CÉLJA: A MAGYAR VERSENYZŐK RÉSZÉRE BIZTOSÍTANI A KÜLFÖLDI SPORTOLÓKKAL

Részletesebben

Mi a GYAKORLÓ FODRÁSZ feladata?

Mi a GYAKORLÓ FODRÁSZ feladata? Mi a GYAKORLÓ FODRÁSZ feladata? A Gyakorló fodrász szakember a vendégek haját mossa, színezi, festi, melírozza, szárítja, tartósan hullámosítja. Festi, színezi vagy leborotválja, az arcszőrzetet. A kéz

Részletesebben

V. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál

V. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál VERSENYKIÍRÁS V. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál Rendező: Helyszín: Időpont: Hajóosztályok: Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület Kimle, Vízpart utca / Mosoni-Duna part 2018.05.26

Részletesebben

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett.

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben szereplő 11484-12 Fodrász manuális alapműveletek és a 11485-12 Fodrász

Részletesebben

Férfi fodrászati gyakorlatok

Férfi fodrászati gyakorlatok A gyakorlati vizsga tartalma Fodrász szakmai vizsga gyakorlat OKJ SZERINT A gyakorlati vizsgán az SZVK IV. fejezetében szereplı szakmai követelmények, valamint a V. 2. pontbjában felsorolt tantárgyak figyelembevételével

Részletesebben

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Violet C. Landers Nőként szeretjük a változatosságot és azt, hogy megdicsérjenek. Néha nem is kell hozzá új ruha, smink vagy extrém kiegészítő. Egyszerűen új frizurákat

Részletesebben

B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG országos tollaslabda versenyek kiírása 2014. április 5-6. Nemzeti Közszolgálati Egyetem, BUDAPEST 1. A verseny célja: A B Kategóriás Országos Bajnokság hagyományteremtő

Részletesebben

FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI

FODRÁSZ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI FODRÁSZ SZKKÉPESÍTÉS SZKMI ÉS VIZSGKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKEN SZEREPLŐ DTOK 1. szakképesítés azonosító száma: 33 815 01 1000 00 00 2. szakképesítés megnevezése: Fodrász 3. Szakképesítések

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK FODRÁSZ VERSENY

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK FODRÁSZ VERSENY Általános tudnivalók: VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. A verseny indulása előtt, a versenybíróság ellenőrzi, hogy a versenyző tükörfoglalása egyezik-e a regisztrált

Részletesebben

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta VERSENYKIÍRÁS A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta A verseny célja: Versenyzés biztosítása mindenek előtt a gyerekek, továbbá az erdei futást szerető amatőr és igazolt sportolók részére,

Részletesebben

III. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál

III. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál VERSENYKIÍRÁS III. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál Rendező: Helyszín: Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület Kimle, Vízpart utca / Mosoni-Duna part Időpontok: 2016.06.04 (szombat) 10-es

Részletesebben

A Magyar Köztársaság évi Maraton Futó Bajnoksága 25. SPAR Budapest Maraton

A Magyar Köztársaság évi Maraton Futó Bajnoksága 25. SPAR Budapest Maraton A Magyar Köztársaság 2010. évi Maraton Futó Bajnoksága 25. SPAR Budapest Maraton A verseny rendezője: Budapest Sportiroda, Magyar Atlétikai Szövetség A verseny időpontja és helyszíne: 2010. szeptember.

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

II. Hévízi Derby (C0 - A2)

II. Hévízi Derby (C0 - A2) II. Hévízi Derby (C0 - A2) Verseny ideje: 2008.06.06-2008.06.08 Típusa: A - kategória Hévíz, Kossuth u. Helyszíne: Labdarúgó edzőpálya és környéke Nevezés # lezárása 1 2008.06.02.nap 22:00 2 2008.06.02.nap

Részletesebben