PROGRAM 17:00 17:45 Party frizurák. 17:45 18:15 Szünet. 18:15 19:00 Glamour: 8 káprázatos alkalmi konty a színpadon

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PROGRAM 17:00 17:45 Party frizurák. 17:45 18:15 Szünet. 18:15 19:00 Glamour: 8 káprázatos alkalmi konty a színpadon"

Átírás

1

2 Töltsön velünk egy szakmai estét, ahol megismerkedhet a 2009-es hajdivat legújabb technikáival. Party frizurák: 6 könnyed esti hajviselet. Melír, hajvágási és fésülési technikák. a HAIR BY NIGHT turné keretében. PROGRAM 17:00 17:45 Party frizurák 17:45 18:15 Szünet 18:15 19:00 Glamour: 8 káprázatos alkalmi konty a színpadon Amennyiben a belépôn található regisztrációs kupont kitöltve leadja, a bemutató végén ajándékba kap 1 db Fátrai-Kemon 2009-es frizura DVD-t és 1 db LIDING Style Finish terméket.

3 HELYSZÍNEK HELYSZÍNEK Március 7. Pécs Expo Center Pécs-Angster Terem 7632 Pécs, Megyeri út 72. Március 8. Veszprém Városi Mûvelôdési Központ Színházterem 8200 Veszprém, Dózsa György út 2. Március 9. Debrecen Kölcsey Központ -Bálterem 4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3. Március 10. Miskolc Mûvészetek Háza 3525 Miskolc, Rákóczi utca 5. Március 11. Kecskemét Erdei Ferenc Kulturális és Konferencia Központ-színházterem Kecskemét, Deák Ferenc tér 1. Március 14. Siófok Hotel Azúr 8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C. Pirner Alma, sztárvendég Belépôjegyet a Kemon termékmenedzserektôl igényelhet: Pécs Csiki János 30/ Veszprém Beiner Ádám 30/ Debrecen Varga István 30/ Információs zöld szám: Miskolc Simko György 30/ Kecskemét Szabó Rudolf 30/ Siófok Csiki János 30/

4 Egy különleges lehetôséget ajánlunk fel, amennyiben megtisztelbennünket bizalmával és vendégeink között köszönthetjük a HAIR BY NIGHT turné valamelyik állomásán. Szeretnénk Önnek speciális egyedi vásárlási lehetôséget biztosítani egy fantasztikus akciós csomag formájában, amelyet április 30-ig tud igényelni Kemon termékmenedzserétôl. Ajándékba adjuk Önnek a német Jaguár cég CL 5000 professzionális, akkumulátoros hajvágógépét Ft,- értékben, amennyiben Ön a LIDING Style Finish, a LIDING Life ápoló, illetve a Kroma-Life színfrissítô termékekbôl egyszeri alkalommal Ft,- értékben vásárol.

5

6 SZAKMAI BEMUTATÓK Minden hónap elsô csütörtökje KEMON KÉPZÉS SZÍNVÁLTOZTATÁS A KEMON TERMÉKEIVEL Február 4. 10:00-15:00 A szeminárium azoknak a fodrászoknak szól, akik Március 5. szeretnének megismerkedni a Kemon márka Április 2. termékeivel, illetve akik szeretnék mélyíteni termék- Május 7. ismereteiket. A Kemon szaktanácsadói 2 modellt festenek Június 4. meg és közben részletesen bemutatják a színváltoztató Elôadók: Sipeki Nikoletta termékeket. Ismertetik a hajápolókat és a Drucza András hajformázókat is. A Kemon márka újdonságait is Diera Ádám felfedezhetik a résztvevôk és minden kérdésükre A szeminárium ingyenes. választ kapnak a termékek használatával kapcsolatosan. Február 5. 10:00-15:00 VILLA LODOLA KÉPZÉS Március 26. KÉPZÉS A KEMON BIO-ÖKÖLÓGIA HAJÁPOLÓ Május 7. TERMÉKCSALÁDJÁNAK A HASZNÁLATÁRÓL. A teljes VILLA LODOLA bio-ökológiai termékcsalád Elôadó: bemutatása, a hatóanyagok részletes ismertetése, Sipeki Nikoletta különleges ápolási technikák a termékekkel. Az exkluzív, Diera Ádám designerek által tervezett, egyedi marketing anyagok prezentálása. A részvevôket meghívjuk egy ebédre és a kellemes, baráti hangulatban mindenki bátran felteheti kérdéseit. A szeminárium ingyenes Ezzel a termékcsaláddal sikeres viszonteladást (Villa Lodola kezdô csomag mûködtethetünk szépségszalonunkban, amellyel megvásárlása esetén) könnyedén extra bevételre tehetünk szert. A szemináriumok helyszíne: Hair Line Kft. Oktatási Központ, Budapest, VII. ker. Dob u. 51. (Akácfa u. sarok)

7 VILLA LODOLA Bio-ökológiai hajápoló termékcsalád A VILLA LODOLA, bio-ökológiai hajápoló termékcsalád nevét a LODOLA VILLÁRÓL kapta, amely a Tevere völgyének dombjain emelkedik, olajfákkal és, biotermesztésû növényekkel és világoskék len mezôkkel körülvéve. A természet mindig is megadta számunkra a legkiválóbb hatóanyagokat, amelyekkel hajunkat gyönyörûvé varázsolhatjuk. A VILLA LODOLA küldetése nem más, mint felkutatni és használni a természet által adott aktív hatóanyagokat, amelyek rendkívüli erôvel bírnak, erejüket a fejbôr egészségének és a haj szépségének szentelik. Szalonunk szolgáltatásainak színvonalát emelhetjük, ha ilyen természetes anyagokból készült, bio-ökológiai termékeket használunk. A Kemon csapata segíti Önt, hogy a VILLA LODOLA termékcsaládot sikeresen bevezesse szalonjába. Megszervez egy speciális képzést, amely részletesen bemutatja a termékek használatát, különleges hatását és továbbértékesítési tippjeit. Továbbá híres designerek által kifejlesztett marketing anyagot is biztosít, amely a szépségszalon díszévé válhat.

8 SZAKMAI BEMUTATÓK Április :00-16:00 HAJVÁGÁS I. ALAP HAJVÁGÓ SZEMINÁRIUM Elôadó: Fátrai Krisztina Ezt a tanfolyamot azoknak a fodrászoknak ajánlom, akik elméleti és gyakorlati tudásukban szeretnének magabiztosabbak lenni. Bemutatom a hajvágás elméleti szabályait, a frizuratervezés módszerét, koncepcióját, az alkalmazott idegen kifejezések pontos meghatározását és azok helyes gyakorlati alkalmazását. Számomra a frizura készítés 5 kulcsfontosságú lépése a diagnosztizálás, a kommunikáció, a tervezés, a frizura elkészítése és befejezése. Elmondom, hogy melyik fázisban mit kell tennünk ahhoz, hogy a vendégünk elégedett legyen. Ismertetem az arcformákat, a hajnövést, a vékonyítási technikákat, a kiemelési szögeket és a leválasztásokat, amelyek tudása Részvételi díj: Ft nélkülözhetetlen a szakmában. Április :00-16:00 HAJVÁGÁS II. HALADÓ HAJVÁGÓ SZEMINÁRIUM Elôadó: Fátrai Krisztina Ezt a tanfolyamot az alap hajvágó szeminárium elvégzése után ajánlom azoknak, akik szeretnének elmélyedni a személyre szabott frizura tervezés szabályai között. Bemutatom a legújabb hajvágási technikákat és frizura snitteket 4 hordható frizurán keresztül lépésrôl-lépésre. Részvételi díj: Ft Az érdeklôdôk megismerhetik hogyan kell a legújabb trendek szerinti frizurát a vendég számára elkészíteni vagy hogyan tudjuk egy fotó alapján a kért stílust megvalósítani. Mindenki elsajátíthatja a személyre szabott frizura készítés legfontosabb elemeit. A szemináriumok helyszíne: Hair Line Kft. Oktatási Központ, Budapest, VII. ker. Dob u. 51. (Akácfa u. sarok)

9

10 ITALIAN TOUCH KEMON KOLLEKCIÓ Fotó: Kemon hajdivat kollekció tavasz/nyár, Italian Touch ITALIAN TOUCH, HAJDIVAT SZEMINÁRIUM Április :00-16:00 Somogy- Tolna- Baranya megyei fodrászok részére Április 25. Borsod és Szabolcs megyei fodrászok részére Május 9. Gyôr-Sopron, Komárom-Esztergom megyei fodrászok részére Május 10. Budapesti, Pest- Heves- Nógrád megyei fodrászok részére Május 16. Veszprém- Fejér- Zala- Vas megyei fodrászok részére Május 17. Békés- Csongrád- Bács-Kiskun megyei fodrászok részére Helyszín: Hair Line Kft. Oktatási Központ Budapest, Dob u. 51. Elôadók: Fátrai Krisztina Drucza András Részvételi díj: Ft Minden kedves érdeklôdôt busszal szállít Budapestre a Hair Line Kft. A nyolcvanas évek újjáéledése a Kemon Kollekciójában Sok tervezô iróniával, de ugyanakkor szórakoztatóan közelíti meg az egész világot átható krízis idôszakát és lám a kifutókra ismét megérkezik a romantikus optimizmus fuvallata. A divat világából, mint mindig elgondolkodtató ötletek és üzenetek érkeznek, amelyek hangsúlyt fektetnek bolygónk megmentésére is. Minden dolog másképp érint minket és arra hivatott, hogy formálja és újraformálja a körülöttünk lévô világot. Rikító, hedonisztikus, hódító, színes és eltúlzott 80-as évek világa tér vissza a divatba. Megtalálható a fluoreszkáló szín és az éjszaka feketéje egyaránt, miközben keverednek a hangulatok és az anyagok, a csipke és a mûanyag hatású átlátszó, a bôr a selyemmel. A csábítás szinte minden színe jelen van a kifutókon. A designerek, köztük Stella Mc Cartney, Chloe, Proenza Shouler, Max Azria, John Richmond, Lanvin, Emanuel Ungaro, Christian Lacroix, Krizia, Max Mara, Balmain, Matthew Williamson, Marc by Marc Jacobs, DKNY, Yves Saint Laurent New Yorktól Párizsig, Milánótól Londonig fejest ugrottak a 80-as évek világába. A közös nevezôjük: a vakító színek és határozottan megrajzolt vonalak, amelyek a hajdivatra is nagy hatással vannak. A KEMON márka Magyarországon is bemutatja az ITALIAN TOUCH HAJDIVAT KOLLEKCIÓ frizuráit, amelyre várja az érdeklôdô fodrászokat. A KEMON márka kollekciójának jegyében 4 hajvágáson és 4 hajfestésen keresztül bemutatásra kerül a 2009-es tavaszi/nyári hajtrend. Az ITALIAN TOUCH KOLLEKCIÓ új vágási, festési és melír technikáinak részletes ismertetése következik az abszolút olasz stílus szerint.

11 Fotó: Kemon hajdivat kollekció tavasz/nyár, Italian Touch

12 SZAKMAI BEMUTATÓK Április 26. Helyszín: Hair Line Kft. Oktatási Központ Budapest, VII. ker. Dob u. 51. Elôadó: Fátrai Krisztina Részvételi díj: Ft FESTÉSELMÉLET, MELÍRTECHNIKA A legmodernebb technikák, amelyek kiemelik az arc és fejforma elônyeit és korrigálják hátrányait. Mély festéselméleti ismeretek, a hajdiagnózis különleges fontossága. Divatos melírtechnikák különbözô termékekkel. Hogyan érjük el a kívánt színhatást? Április :00-16:00 KONTY SZEMINÁRIUM A résztvevôk megismerkedhetnek a kontyfésülés Helyszín: Hair Line Kft. különleges technikáival, különbözô stílusaival Oktatási Központ (alkalmi, menyasszonyi, klasszikus, modern). Budapest, VII. ker. Dob u modell kontyfésülését láthatják lépésrôl-lépésre, melynek során a különleges fésülési technikákat, Elôadó: Fátrai Krisztina szövéseket, fonásokat, tûzési módszereket mutatom be. Sôt ötleteket adok a konty díszítésére modern Részvételi díj: Ft és klasszikus formában egyaránt.

13

14 SZENVEDÉLYEM A FODRÁSZAT Fátrai Krisztina, fodrászmester, diplomás szakoktató FILOZÓFIÁM A fodrászat az egy olyan fantasztikus eszközt az a kezünkbe amivel, embereket lehet megszépíteni, átváltoztatni. Ez az eszköz színes lehetôségek tárháza, ami nem csak egy egyszerû nyírás -ban merül ki. Egy divattervezô munkájához tudnám hasonlítani. A fej térarányaihoz, az archoz, stílushoz, bôrszínhez, forgókhoz stb. kell a frizurákat tervezni, és pontos szabásminta tervel elkészíteni. Hasonlattal élve lehet egy nagyon jól szabott szoknya a legkülönlegesebb anyagból, de nem fog egyformán állni senkinek, a frizurakészítés is ilyen személyre szabott kell, hogy legyen. Ezért nem lesz unalmas, és ezért nem tudok elfásulni. Minden nap egy kihívás. Ezt a fajta látásmódot és technikai tárházat tanítom és próbálom elhinteni a világban ÓTA ÉVENTE ÚJ KOLLEKCIÓKBAN MUTATOM MEG LEGÚJABB INSPIRÁCIÓIMAT ORGANZA, EKLEKTIKA RETROMANTIKA, GOLD&ELEGANT PASSION, WILD PASSION ÓPIUM, MYSTIC COLORS HAIR BY NIGHT

15 Fotók: Fátrai Krisztina, Hair by Night Frizura Kollekció HAIR BY NIGHT SHOW A KEMON márka csapatával együtt várom sok szeretettel az érdeklôdô fodrász kollégákat a HAIR BY NIGHT SHOW turné valamelyik helyszínén március 7. és 14. között. 14 modell frizuráját álmodtam a színpadra. Ötleteket adok könnyed esti hajviseletekre, melír, hajvágási és fésülési technikákra. Nem maradhat el igazi szenvedélyem a kontyfésülés sem. Ezúttal 8 alkalmi kontyot mutatok be számos új technikával, amelyet könnyen és gyorsan lehet alkalmazni a mindennapokban is. Tel.: (06-30) info@fatrai.hu

16 A KEMON MÁRKA SZAKTANÁCSADÓI Sipeki Nikoletta A divatos frizura elkészítése számomra a mindennapokban is kihívást jelent, ha jól akarom csinálni. Vendégeim elégedettsége nekem is örömet okoz, jó érzés, hogy szebbé, csinosabbá tehetem a hajukat és ezzel együtt teljes megjelenésüket. A különbözô színváltoztatásokkal és a haj formázásával szabadjára engedhetem a fantáziámat, szárnyalhat a kreativitásom. A Kemon márkát megismerve sok új tapasztalatot gyûjtöttem, melyekkel másoknak is segítséget szeretnék nyújtani, hogy minél sikeresebbek tudjanak lenni saját szalonjukban. A Kemon termékeivel vendégeimnek széleskörûbb szolgáltatást tudok nyújtani, miközben hajuk és fejbôrük egészségét is védem. Drucza András Tíz éve vagyok fodrász, az elmúlt 6 évben saját szalonomban dolgoztam. A képzést mindig is rendkívül fontosnak tartottam, hiszen az állandóan megújuló tudással lehet a vendégeket magas színvonalon kiszolgálni. Azért csatlakoztam a Kemon csapatához, mert ezzel lehetôséget kaptam, hogy a fodrászat más oldalát is megismerjem. A kihíváson kívül az is sokat jelent számomra, hogy igazi szakértô kollégákkal mûködhetek együtt, illetve a Kemon termékeivel bármit meg tudok oldani, amire a vendégemnek szüksége van. Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem a Kemon termékeit és azok magabiztos használatát. Úgy gondolom, hogy a Kemon termékek széles választéka biztosítja, hogy a vendégeknek a legjobbat tudjuk ajánlani. Diera Ádám fodrászmester 1992-óta foglalkozom fodrászattal óta saját üzletemet vezetem között egy fodrász üzlethálózat vezetôje voltam es mestervizsgám után 2008-ban léptem be a Kemon szaktanácsadói csapatába. Számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy a vendégeim meg legyenek elégedve az üzletemben kapott szolgáltatással, ezt a Kemon márka termékeivel maximálisan tudom biztosítani. Célom, hogy a tapasztalataimat minél szélesebb körben át tudjam adni a fodrász kollégáimnak. Külön köszönet Hansági Gyulának, hogy biztosította számomra a lehetôséget, hogy a Kemon szaktanácsadói csapatába tartozzam.

17 HOGYAN LEHET JELENTKEZNI A KEMON SZAKMAI PROGRAMJAIRA? Amennyiben bármelyik fizetôs tanfolyam érdekli, a tanfolyamok díját kétféleképpen rendezheti: 1. Átutalással: OTP BANK rózsaszín csekken: címzett Hair Line Kft., cím: 1072 Budapest, Klauzál tér 15. Átutalásos csekkes befizetés esetén is szerepeljen, hogy melyik szemináriumra jelentkezik, továbbá a jelentkezô neve, címe és telefonszáma. Csekken történô fizetés esetén hozza magával a szemináriumra a befizetést igazoló szelvényt! A fizetôs szemináriumok esetén a túljelentkezések miatt a befizetés sorrendjében osztjuk be a jelentketôket. Ha bármilyen kérdése van vagy valamelyik ingyenes szemináriumra szeretne jelentkezni, akkor hívja Szigethy Zsuzsa Oktatási Központ vezetôt a következô telefonszámok valamelyikén: (06-1) , (06-30) Érdeklôdhet a területi képviselôknél is! Dátum Program Ki tartja? Február 4. 10: Villa Lodola Bio-ökológiai hajápoló kezelés Sipeki Nikoletta, Diera Ádám Február 5. 10: Színváltoztatás a Kemon termékeivel Sipeki Nikoletta, Drucza András, Diera Ádám Március 5. 10: Színváltoztatás a Kemon termékeivel Sipeki Nikoletta, Drucza András, Diera Ádám Március : Villa Lodola Bio-ökológiai hajápoló kezelés Sipeki Nikoletta, Diera Ádám Április 2. 10: Színváltoztatás a Kemon termékeivel Sipeki Nikoletta, Drucza András, Diera Ádám Április :00-16:00 Hajvágás I. Fátrai Krisztina Április :00-16:00 Hajvágás II. Fátrai Krisztina Április :00-16:00 Italian Touch, hajdivat szeminárium Fátrai Krisztina Somogy- Tolna- Baranya megyei Drucza András fodrászok részére Április :00-16:00 Italian Touch, hajdivat szeminárium Fátrai Krisztina Borsod és Szabolcs megyei Drucza András fodrászok részére Április :00-16:00 Festéselmélet, melírtechnika Fátrai Krisztina Április :00-16:00 Konty szeminárium Fátrai Krisztina Május 6. 10: Villa Lodola Bio-ökológiai hajápoló kezelés Sipeki Nikoletta, Diera Ádám Május 7. 10: Színváltoztatás a Kemon termékeivel Sipeki Nikoletta, Drucza András, Diera Ádám Május 9. 10:00-16:00 Italian Touch, hajdivat szeminárium Fátrai Krisztina Gyôr-Sopron, Komárom-Esztergom Drucza András megyei fodrászok részére Május :00-16:00 Italian Touch, hajdivat szeminárium Fátrai Krisztina Budapesti, Pest- Heves- Nógrád Drucza András megyei fodrászok részére Május :00-16:00 Italian Touch, hajdivat szeminárium Fátrai Krisztina Veszprém- Fejér- Zala- Vas megyei Drucza András fodrászok részére Május :00-16:00 Italian Touch, hajdivat szeminárium Fátrai Krisztina Békés- Csongrád- Bács-Kiskun Drucza András megyei fodrászok részére További információkért hívja Szigethy Zsuzsanna stúdióvezetôt: 30/

18 A Kemon professzionális technikai termékeit csak Fodrászok vásárolhatják, hívja a helyi termékmenedzsert! Kemon termékmenedzserek: Budapest (III., IV., V., VI., VII., XIII., Recsegi Gábor: 30/ XIV. kerületek) Budapest (I., II., VIII., IX., X., XI., XII., Szilágyi Gábor: 30/ XV., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek) Budapest (XVI., XVII. kerületek) Szigethy Zsolt: 30/ Baranya megye Csiki János: 30/ Bács-Kiskun megye Szabó Rudolf: 30/ Békés megye Varga István: 30/ Borsod-Abaúj-Zemplén megye Simkó György: 30/ Csongrád megye Szabó Rudolf: 30/ Fejér megye Beiner Ádám: 30/ Gyôr-Moson-Sopron megye Tóth András: 30/ Hajdú-bihar megye Varga István: 30/ Heves megye Tóth Péter: 30/ Jász-Nagykun-Szolnok megye Tóth Péter: 30/ Komárom-Esztergom megye Tóth András: 30/ Nógrád megye Tóth Péter: 30/ Pest megye Szigethy Zsolt: 30/ Somogy megye Csiki János: 30/ Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Simkó György: 30/ Tolna megye Csiki János: 30/ Vas megye Almássy Miklós 30/ Veszprém megye Beiner Ádám: 30/ Zala megye Kosztricz Tamás 30/ Szaktanácsadó Drucza András 30/ a KEMON termékek magyarországi importôre a mintabolt:1072 Budapest, Klauzál tér 15. Tel.: központ: 2045 Törökbálint, Jázmin u.1. Tel.: Információs zöld szám:

Mottóm: "A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi."

Mottóm: A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi. Mottóm: "A haj a nôiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselôjének megjelenését vonzóvá teszi." Már középiskolás koromban is fodrász szerettem volna lenni. Eredményeimet

Részletesebben

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév Oktatóstúdió KEMON oktatások 2011/I. félév Kedves Fodrász KollégA! Neked mi volt az újévi fogadalmad? Nekünk az, hogy minél több szakmabelihez jussunk el, bemutatva a továbbképzések fontosságát. Ennek

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Hair-Line Fodrász Konferencia 2009. március 14-15-16. Siófok, Hotel Azúr

Hair-Line Fodrász Konferencia 2009. március 14-15-16. Siófok, Hotel Azúr Hair-Line Fodrász Konferencia 2009. március 14-15-16. Siófok, Hotel Azúr Töltsön velünk egy pihenéssel egybekötött szakmai hétvégét! 3 nap 2 éjszaka teljes ellátással a négycsillagos Hotel Azurban! 5 Fantasztikus

Részletesebben

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése

Átadásra került informatikai eszközök megyei bontásban. 1. ütem 2. ütem. KLIK Szakszolgálati Intézmény megnevezése A TÁMOP-3.4.2.B Sajátos nevelési igényű gyermekek integrációja (ok fejlesztése) kiemelt projekt keretében beszerzett és a pedagógiai szakszolgálatok számára átadott informatikai eszközök Átadásra került

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia u. 4. Telefon / fax 209-93-38 / Fax 209-9339 e-mail isz.aso@bfkh.hu 13:00-18:00 13:00-16:00 8:30-13:00 8:30-12:30

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

Olcsó ingatlanvilág: Vége? Rutai Gábor Elemzési vezető

Olcsó ingatlanvilág: Vége? Rutai Gábor Elemzési vezető Olcsó ingatlanvilág: Vége? Rutai Gábor Elemzési vezető 1 A LAKÁSPIAC CIKLUSAI 2 ADÁS-VÉTELEK ALAKULÁSA MAGYARORSZÁGON 3 ÁRAK ALAKULÁSA MAGYARORSZÁGON Országos árindex Országos panel 4 Országos tégla ÁRAK

Részletesebben

Szakiskolai tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakiskolai szakképesítések a 2014/2015-ös tanévben induló képzésekben

Szakiskolai tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakiskolai szakképesítések a 2014/2015-ös tanévben induló képzésekben A B C D 1. Sorszám Megye/Főváros Szakképesítés megnevezése Szakképesítés azonosítószáma 2. I/1. Bács-Kiskun Ács 34 582 01 3. I/2. Bács-Kiskun Épület- és szerkezetlakatos 34 582 03 4. I/3. Bács-Kiskun Finommechanikai

Részletesebben

A termékenység területi különbségei

A termékenység területi különbségei 2009/159 Összeállította: Központi Statisztikai Hivatal www.ksh.hu III. évfolyam 159. szám 2009. november 19. A termékenység területi különbségei A tartalomból 1 A termékenység szintjének területi változása

Részletesebben

Szakiskolai tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakiskolai szakképesítések a 2015/2016-os tanévben induló képzésekben

Szakiskolai tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakiskolai szakképesítések a 2015/2016-os tanévben induló képzésekben A B C D 1 Sorszám Megye/Főváros Szakképesítés megnevezése Szakképesítés azonosítószáma 2 I/1. Bács-Kiskun Ács 34-582-01 3 I/2. Bács-Kiskun Asztalos 34-543-02 4 I/3. Bács-Kiskun Épület- és szerkezetlakatos

Részletesebben

FODISZ - Labdarúg Országos Bajnokság június 3. - Gödöllő 1. pálya A csoport

FODISZ - Labdarúg Országos Bajnokság június 3. - Gödöllő 1. pálya A csoport 2016. június 3. - Gödöllő 1. pálya A csoport 1. 2. 3. 4. 5. Paks Bp. XXI. Alsózsolca Gyömrő Homok D csoport Paks Bp. XXI. Alsózsolca Gyömrő Homok Gy D V Pontszám Gólarány Helyezés Paks 6:2 3:2 3:4 6:0

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

Szakiskolai tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakiskolai szakképesítések a 2013/2014-es tanévben induló képzésekben

Szakiskolai tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakiskolai szakképesítések a 2013/2014-es tanévben induló képzésekben Szakiskolai tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakiskolai szakképesítések a 2013/2014-es tanévben induló képzésekben 1. A B C D 2. Sorszám Megye Szakképesítés megnevezése Szakképesítés azonosítószáma 3.

Részletesebben

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság... 4

Részletesebben

2011. október - november

2011. október - november FODRÁSZ-KOZMETIKUS BEMUTATÓKÖRÚT 2011. október - november Újra együtt! Ezúttal nyolc helyszínt jelöltünk meg az ország különbözô pontjain, ahol a fodrászok és a kozmetikusok kedvében is szeretnénk járni

Részletesebben

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása F.3. számú függelék Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása Hatályos: 2015.07.07. 1/5. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 1. Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Fogyasztóvédelemi

Részletesebben

Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezete. Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete

Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezete. Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezete Cím: 7621 Pécs, Ferencesek utcája 7. Tel: 06-72-210-903, 06-72-210-903 E-mail: bmorvkam@bok.axelero.net Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi

Részletesebben

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés.

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés. A Szerencsi Szakképzési Centrum idén 2018. április 27-én első alkalommal hagyományteremtő céllal rendezi meg a megyei szintű női szabó fodrász szociális gondozó és ápoló (elsősegélynyújtó) versenyét, melyen

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 Jogelőd neve Szervezet neve, székhelye Képviselő Csatlakozás időpontja 1. Bács-Kiskun megye Bács-Kiskun Megyei ok Katona József 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. Türr István

Részletesebben

Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban. Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola

Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban. Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola Sikertörténet lett? Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése a TÁMOP 2.1.2 programban Szabó Csilla Marianna Dunaújvárosi Főiskola Kulcskompetenciák Idegen nyelvi kompetencia Digitális kompetencia lloydchilcott.wordpress.com

Részletesebben

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York XPressionist S4U egyesíti... a legdinamikusabban fejlôdô divat fôvárosának minôségét és izgalmát... Milánót...és a legavantgárdabb nemzetközi hajdesign - központot... Londont. S4U a kimondottan rádszabott

Részletesebben

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge 2017-2018 Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja hogy hogyan lehet a klasszikus stílus egyben innovatív, inspiráló

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI KÖZPONT Cím: 1024 Bp. Margit krt. 85. Postacím: 1399 Budapest 62. Pf. 639. Telefon: 06-1-346-9400 Fax: 06-1-346-9415 E-mail: titkarsag@ommf.gov.hu

Részletesebben

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete Az új füzet színvilága barna-drapp lesz. A borító olyan jellegû lesz, mint a fekete, csak a mintája a Marrone szórólapé legyen. A füze hátulja drapp színben, de szintén ilyen mintájú legyen! A borító elejére

Részletesebben

1. A gyermekjóléti szolgáltatás fenntartói megyénként, 2006. Az intézmény fenntartója. Összesen. Terület

1. A gyermekjóléti szolgáltatás fenntartói megyénként, 2006. Az intézmény fenntartója. Összesen. Terület 1. A gyermekjóléti szolgáltatás fenntartói megyénként, 2006 1. Gyermekjóléti alapellátások Az intézmény fenntartója önkormányzat a) egyház, egyházi intézmény alapítvány, közalapítvány egyesület egyéni

Részletesebben

Az egész büntetőeljárás időtartama a kizárólag fiatalkorú terheltek ellen indult ügyekben

Az egész büntetőeljárás időtartama a kizárólag fiatalkorú terheltek ellen indult ügyekben 1. sz. táblázat Az egész büntetőeljárás időtartama a kizárólag fiatalkorú terheltek ellen indult ügyekben Ügyészségek A nyomozás elrendelésétől számított A nyomozás elrendelésétől a jogerős bírósági 1

Részletesebben

Minden, amit a 9. Országos Sípmester Fesztivál résztvevőinek tudni érdemes

Minden, amit a 9. Országos Sípmester Fesztivál résztvevőinek tudni érdemes Minden, amit a 9. Országos Sípmester Fesztivál résztvevőinek tudni érdemes A rendezvény időpontja: 2014. január 11 12., szombat és vasárnap A rendezvény helyszínei: Pest megye Budakalász és Szentendre

Részletesebben

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 3 Pest 1870 Budapest 13 Pest 1870 Budapest 8 Pest 1871 Budapest 19 Pest 1871 Budapest 21 Pest 1871 Budapest 11 Pest 1871 Budapest 22 Pest

Részletesebben

Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Fax: 06-72-507-152 Fax: 06-76-501-538

Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Fax: 06-72-507-152 Fax: 06-76-501-538 Vevői reklamációk kezelése Amennyiben bármely áruházunkkal vagy az ott forgalmazott termékeinkkel kapcsolatosan panasszal kíván élni, úgy azt az alábbi elérhetőségeken teheti meg : Élésker Kereskedelmi

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete

Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Az ALFAPARF Oktatóstúdió 2008. I. félévi programfüzete Alfaparf Oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob u. 51. (Akácfa u. sarok) e-mail: studio@alfaparf.hu, tel.: (06-1) 342-2993 Kedves Kollégáink! Általános tudnivalók

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI BOCSA DIÁKOLIMPA VERSENYKIÍRÁS

2014/2015. TANÉVI BOCSA DIÁKOLIMPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. TANÉVI BOCSA DIÁKOLIMPA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A 2014-2015. tanévi Magyarország Bocsa Diákolimpia bajnoka cím, és a további helyezések eldöntése. Tehetséggondozás, egy látványos,

Részletesebben

A hajfestés szertartása

A hajfestés szertartása A hajfestés szertartása A hajfestési szolgáltatás egyrészt lehetôség a minôség, a kreativitás és szaktudás megmutatására, másrészt olyan pillanat, amelyben a fodrász érzékeltetheti vendégével azt a szeretetet

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLAT JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÓ Cím 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

(Az adatok a budapesti adatokat nem jelenítik meg!)

(Az adatok a budapesti adatokat nem jelenítik meg!) Megyei egyenlõbánásmód-referensek ügyfélfogadási adatai kommunikáció, ügyfélfelégedettség-mérés, ügyfélforgalom 2009. szeptember 1. és 2015. január 31. közötti idõszakban (Az adatok a budapesti adatokat

Részletesebben

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00.

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. 72/512-461 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky krt.2

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a jogerősen kiszabott bírságok, valamint a hozzájárulások befizetésével, továbbá az igazgatási szolgáltatási díj fizetésével kapcsolatban

TÁJÉKOZTATÓ. a jogerősen kiszabott bírságok, valamint a hozzájárulások befizetésével, továbbá az igazgatási szolgáltatási díj fizetésével kapcsolatban TÁJÉKOZTATÓ a jogerősen kiszabott bírságok, valamint a hozzájárulások befizetésével, továbbá az igazgatási szolgáltatási díj fizetésével kapcsolatban B Í R S Á G A hivatásos katasztrófavédelmi szerv által

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2012/I. félévi továbbképzések a csapat A Hair-Line egy fogalom, ami mindent felölel. Éppúgy magába foglalja a bemutatófodrászokat, mint a területi képviselôket, vagy az irodában dolgozókat.

Részletesebben

professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3

professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3 professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3 22/06/15 12:27 2015. Tavasz Nyár POSTER KÜLSŐ MEGJELENÉS VENDÉG TÁVOZÁSA FOGADÁSA VENDÉG TANÁCSADÁS OTTHONI HAJÁPOLÁSRA Varázsolja el vendégét

Részletesebben

Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek

Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek 1. Magyar Kereskedelmi és Iparkamara: 1.1. Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. bkmkik@mail.datanet.hu Tel.: 76/501-500 www.iparkamara.hu

Részletesebben

Hatályosság: 2010.01.01-2010.01.02

Hatályosság: 2010.01.01-2010.01.02 46/2009. (XII. 22.) EüM rendelet a szerzett immunhiányos tünetcsoport kialakulását okozó fertızés terjedésének megelızése érdekében szükséges intézkedésekrıl és a szőrıvizsgálatok elvégzésének rendjérıl

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

Panaszkezelési tájékoztató

Panaszkezelési tájékoztató Panaszkezelési tájékoztató Tájékoztatjuk a Tisztelt Fogyasztókat, hogy a Russmedia Kft. panaszkezeléssel kapcsolatos információi az alábbiak: 1. Russmedia Kft. székhelye: 4031 Debrecen, Balmazújvárosi

Részletesebben

OKTÓBERI AKCIÓK. / ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

OKTÓBERI AKCIÓK.   /   ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! www.hairline.hu / www.alfaparf.hu OKTÓBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL 2018. NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016 ( 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767,+36-30-407-33-84 Fodrász Felnőtt Jelentkezési lap E-mail:... Női Fodrászat kategória Egyéni versenyszámok Kreatív (Creative) frizura Babafejen

Részletesebben

BARANYA MEGYE MUNKAERŐ-PIACI HELYZETE AUGUSZTUS

BARANYA MEGYE MUNKAERŐ-PIACI HELYZETE AUGUSZTUS BARANYA MEGYE MUNKAERŐ-PIACI HELYZETE Megnevezés A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK FŐBB ADATAI 216. aug. Változás az előző hónaphoz képest Változás az előző évhez képest Főben %-ban Főben %-ban Nyilvántartott

Részletesebben

Miniszteri Közlemény

Miniszteri Közlemény Miniszteri Közlemény A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004. (X. 20) Korm. rendelet 14. (1) bekezdés a) pontja értelmében a következőket teszem közzé. 1. Évente 6 millió jármű áthaladásánál

Részletesebben

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Osztályvezető: dr. Lakó Anita Cím: 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19. (2015.08.05-től)

Részletesebben

REGIONÁLIS MUNKABIZTONSÁGI FELÜGYELŐSÉGEK

REGIONÁLIS MUNKABIZTONSÁGI FELÜGYELŐSÉGEK REGIONÁLIS MUNKABIZTONSÁGI FELÜGYELŐSÉGEK OMMF Közép-magyarországi Munkabiztonsági Felügyelősége illetékességi területe Budapest, Pest megye. Székhely: Budapest, IX. ker. Páva u. 6. Postacím: 1458 Budapest

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye MVMSZ tagok nyilvántartása Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye 1. megyei hatókörű városi Katona József Múzeum 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. 2. területi,

Részletesebben

Elmosódó határvonal a tudomány és a természet között

Elmosódó határvonal a tudomány és a természet között Elmosódó határvonal a tudomány és a természet között proteine del grano NUTRIZIONE Táplálja igényre szabottan a száraz hajat NUTRIZIONE LEGGERA Sampon Normál fejbôrre, vékony szálú vagy közepesen vastag

Részletesebben

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI Nagy- és közepes teljesítményű adók (31 telephely) Megye "A" MULTIPLEX "B" MULTIPLEX "C" MULTIPLEX MINDIG TV INGYENES

Részletesebben

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.)

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.) A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - A NAV vámszervei - Nettó BÉRKALK A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal,

Részletesebben

Budapest Főváros Kormányhivatala Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Főosztály elérhetősége. Központi

Budapest Főváros Kormányhivatala Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Főosztály elérhetősége. Központi elérhetősége Központi e-mail: budapest@rszsz.nrszh.hu Szervezet/ügyintézés Cím Telefon/Fax Ügyfélfogadási idő 1. Ügyfélszolgálat, orvosi vizsgálat Központi telephely Nyugdíjbiztosítási Főosztály Ceglédi

Részletesebben

Az almatermesztés időjárási

Az almatermesztés időjárási Az almatermesztés időjárási vonatkozásai Tőkei László, Sepsi Panna Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Kar Talajtan és Vízgazdálkodás Tanszék 1118 Budapest, Villányi út 29-43. K épület, 3. emelet

Részletesebben

Ellátók, kezel k, elterelést végz k, ingyenesen hívható telefonos szolgálatok

Ellátók, kezel k, elterelést végz k, ingyenesen hívható telefonos szolgálatok Ellátók, kezel k, elterelést végz k, ingyenesen hívható telefonos szolgálatok BUDAPEST DROGOPLEX AMBULANCIA Cím: 1152 Budapest, Arany János utca 73. Telefon: (1) 306-2584 Fogadás: hétf -péntek 9-15 KÉK

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők 1 : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők A vendégek az előnyös frizurára vonatkozó tanácsadást tartják a fodrász legfontosabb tevékenységének. A frizurának a koponya rendellenes formáját

Részletesebben

A Fogyasztóvédelmi Hatóság Területi Felügyelőségei

A Fogyasztóvédelmi Hatóság Területi Felügyelőségei Általános Szerződési Feltételek 2015. október 30.-ai módosításai A szerződés 18 menüpontja a következőképp változik: 18. A felügyeleti szerv címe, telefonszáma A Fogyasztóvédelmi Hatóság Területi Felügyelőségei

Részletesebben

Pszichiátriai betegek közösségi ellátásának ELUTASÍTOTT pályázatai

Pszichiátriai betegek közösségi ellátásának ELUTASÍTOTT pályázatai megzése 1 SZOC BF 08 K 0005 Hahuszo Kht. HAHUSZO KHT Hajdúnánási Humán Otthon Közhasznú Társaság Hajdú Bihar 4080 Hajdúnánás Fürdő út 1. 2 SZOC BF 08 K 0009 3 SZOC BF 08 K 0020 4 SZOC BF 08 K 0034 Hajdúhadház

Részletesebben

HELYI JELENTŐSÉGŰ TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLETEK GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYÉBEN

HELYI JELENTŐSÉGŰ TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLETEK GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYÉBEN HELYI JELENTŐSÉGŰ TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLETEK GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYÉBEN Lajtmann József Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ 2014. január 14. VÉDETT TERMÉSZETI TERÜLETEK SZÁMA MAGYARORSZÁGON ORSZÁGOS

Részletesebben

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY R ö v i d í t v e : K o r s z e r ű T e c h n i k a A l a p í t v á n y ( K T A ) A MEOSZ akadálymentesítési, közlekedési és technikai

Részletesebben

TÁMOP / azonosítószámú kiemelt projekt országos közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzési jegyzékének módosítása 2013.

TÁMOP / azonosítószámú kiemelt projekt országos közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzési jegyzékének módosítása 2013. létszám Bács-Kiskun Segéd gát- és csatornaőr Akkreditált 166 1 488 105 Bács-Kiskun Erdőművelő OKJ 31 623 01 0100 21 02 216 578 66 Bács-Kiskun Fakitermelő OKJ 31 623 01 0100 31 03 250 287 31 Bács-Kiskun

Részletesebben

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI

TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI TERÜLETI KORMÁNYHIVATALOK FOGYASZTÓVÉDELMI SZERVEZETI EGYSÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGEI Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezető: Récsányi Ilona Cím: 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/A. Postacím: 6000 Kecskemét,

Részletesebben

Oktatóstúdió I. félévi programfüzete

Oktatóstúdió I. félévi programfüzete 2010 Oktatóstúdió I. félévi programfüzete 2010 Kedves Fodrász Kollégák! Térképvázlat Akár babonás az ember, akár nem, évváltáskor titkon mindenki fejében megfordul az újévi fogadalom lehetôsége. Természetesen

Részletesebben

Kérdése van? Keresse a Baumit területi képviselôit!

Kérdése van? Keresse a Baumit területi képviselôit! Baumit Life Tavaszi Nyeremény Házát kiszínezzük, otthonát berendezzük Homlokzatszínezéshez, hôszigeteléshez, felújítási munkákhoz idén tavasszal is válassza a Baumitot, és nyerje meg a 10 db 100.000 Ft

Részletesebben

Autóipari befektetések támogatása Magyarországon. Szandrocha Kamilla 2010. Január 18.

Autóipari befektetések támogatása Magyarországon. Szandrocha Kamilla 2010. Január 18. Autóipari befektetések támogatása Magyarországon Szandrocha Kamilla 2010. Január 18. Az autóipar támogatása Magyarországon 1) Egyedi kormánydöntéssel megítélt közvetlen támogatás 2) EU társfinanszírozott

Részletesebben

Az ápolási díj rendszere

Az ápolási díj rendszere Az ápolási díj rendszere Bódiné Pájer Marianna vezető-tanácsos Szociális és Munkaügyi Minisztérium Pénzbeli Ellátási és Nyugdíjbiztosítási Főosztály Az ellátás szabályozása A szociális igazgatásról és

Részletesebben

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet Név cím telefonszám Budapet 1047 Budapest Váci u. 61-63. 1/272-1150 1103 Budapest Gyömrői u. 1-5. 1/357-6660 1083 Budapest Práter u. 44-48. 1/299-0377 1164 Budapest Vidám vásár u. 36. 1/402-3990 Fogarasi-Buda

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA I. Előkészítés a vendég fogadása a frizura kialakítását meghatározó tényezők vizsgálata a hajviselet és a hajvágás menetének megtervezése hajmosás vagy nedvesítés (férfi hajat

Részletesebben

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt. Általános szabályok 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.) 2. A szabályok be nem tartását, az érvényben lévő büntetőpont

Részletesebben

I. rész: Azonosító és címadatok

I. rész: Azonosító és címadatok KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a G1051-04 jelű, Állandó meghatalmazás visszavonása/ felmondása és annak nyilvántartásba vétele iránti kérelem elnevezésű nyomtatványhoz A G1051-04 jelű nyomtatványt az alábbi célra

Részletesebben

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Díjbeszedő Faktorház Zrt. Budapest A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályos: 2011. augusztus 22. A Díjbeszedő Faktorház Zrt. panaszkezelési szabályzata A Díjbeszedő Faktorház Zrt.

Részletesebben

Átadásra került diagnosztikai eszközök megyei bontásban 1. ütem. Rorschac h. Óvodás. Revision WISC-IV. Sindelar GMP RAVEN RAVEN. Sceno.

Átadásra került diagnosztikai eszközök megyei bontásban 1. ütem. Rorschac h. Óvodás. Revision WISC-IV. Sindelar GMP RAVEN RAVEN. Sceno. A TÁMOP-3.4.2.B Sajátos nevelési igényű gyermekek integrációja (ok fejlesztése) kiemelt projekt keretében beszerzett és a pedagógiai szakszolgálatok számára átadott diagnosztikai eszközök Átadásra került

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia utca 4/a 896-21-74 237-48-80 E-mail isz.aso@bfkh.hu 13.00 18.00 13.00 16.00 8.30 13.00 8.30 12.30 BARANYA MEGYEI

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT MONTHLY REPORT OF THE HUNGARIAN NATIONAL EMPLOYMENT OFFICE augusztus / August 2006

ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT MONTHLY REPORT OF THE HUNGARIAN NATIONAL EMPLOYMENT OFFICE augusztus / August 2006 ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT MONTHLY REPORT OF THE HUNGARIAN NATIONAL EMPLOYMENT OFFICE / August 2006 Megnevezés / Number of 2006 aug. Aug. 2006 Változás az előző hónaphoz képest / Changes compared to previous

Részletesebben

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA

A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG RENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG Közlekedésrendészeti Főosztály A SZEMÉLYI SÉRÜLÉSES KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSI BALESETEK ALAKULÁSA A táblázatok a RobotZsaru Neo és a megyei rendőr-főkapitányságok

Részletesebben

Békéltető testületek elérhetőségei

Békéltető testületek elérhetőségei Békéltető testületek elérhetőségei Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500 Fax száma: (76) 501-538 Név: Mátyus Mariann E-mail

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg. 9. Kasu Attila 97 Móra F. Ált. Isk. Mátészalka

Szabolcs-Szatmár-Bereg. 9. Kasu Attila 97 Móra F. Ált. Isk. Mátészalka FIÚ EREDMÉNYEK 100 m fiú III. kcs. Döntő 1. Kovács Péter 97 Ált. Isk. Szentlőrinc 12,9 Baranya 2. Juhász Patrik 97 Ált. Isk. Iregszemcse 13,0 Tolna 3. Borsos Róbert 97 Hunyadi János Közokt. Int. Mbh. 13,1

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

Szakdolgozók folyamatos szakmai fejlıdésének lehetısége szervezési és ellenırzési tapasztalatok tükrében

Szakdolgozók folyamatos szakmai fejlıdésének lehetısége szervezési és ellenırzési tapasztalatok tükrében Szakdolgozók folyamatos szakmai fejlıdésének lehetısége szervezési és ellenırzési tapasztalatok tükrében Dr. Balogh Zoltán Egészségügyi Szakképzı és Továbbképzı Intézet Konferenciája Szakdolgozói továbbképzések

Részletesebben

Bejelentés ömlesztett ásványolaj beszerzéséről, szállításáról

Bejelentés ömlesztett ásványolaj beszerzéséről, szállításáról Bejelentés ömlesztett ásványolaj beszerzéséről, szállításáról (a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló 2003. évi CXXVII. törvény 62/A. (1) bekezdése szerint)

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

Az EGYSZA lap kitöltése

Az EGYSZA lap kitöltése Az EGYSZA lap kitöltése Rendelkező nyilatkozat a befizetett személyi jövedelemadó 1+1 %-áról Ebben az évben is lehetősége van arra, hogy az összevont adóalap utáni, a kedvezmények és az önkéntes kölcsönös

Részletesebben

Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket bizalmával!

Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket bizalmával! Kedves Partnerünk! Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket bizalmával! A PMW Hungária-2000 Kft. 23 éve beszállítója nem csak Magyarországon, de nemzetközi szinten is a dohánygyáraknak. Úgy érezzük, hogy

Részletesebben

General information on Single Authorisations in respect of Hungary is available at the following link:

General information on Single Authorisations in respect of Hungary is available at the following link: General information on Single Authorisations in respect of Hungary is available at the following link: http://www.nav.gov.hu/nav/vam/vaminformaciok/egyeb/eygseges_engedelyek_kiadasa.html s are asked, according

Részletesebben

1, Cégalapítás lépései:

1, Cégalapítás lépései: HASZNOS TUDNIVALÓK Tartalom 1, CÉGALAPÍTÁS LÉPÉSEI: 2 2, CÉGMÓDOSÍTÁS 2 3, CÉGBÍRÓSÁG 2 A Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság elérhetőségei: 2 Pest megyei Bíróság, mint Cégbíróság elérhetőségei: 2 4, BUDAPESTI

Részletesebben

Ingatlanbazar.hu Médiaajánló 2014

Ingatlanbazar.hu Médiaajánló 2014 Ingatlanbazar.hu Médiaajánló 2014 A Lapcom-csoport ingatlankereskedelmi portálja, az Ingatlanbazar.hu az egyik legismertebb és legdinamikusabban fejlődő ingatlanos weboldal. Folyamatos fejlesztéseivel,

Részletesebben

Belügyminiszter. az ügytípusnak megfelelő

Belügyminiszter. az ügytípusnak megfelelő I. ÁLTALÁNOS ADATOK 1. Ügytípus: megvizsgálja és elbírálja az építésügyi és építésfelügyeleti hatósági tevékenységgel kapcsolatos felügyeleti intézkedés iránti kérelmeket, hivatalból felügyeleti intézkedést

Részletesebben

Személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma I-IV. hónap

Személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma I-IV. hónap Személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma Balesetek száma Arány 28. () () Budapest 1 235 979 2,34-2,73 Baranya 27 161 3,35-22 Bács 239 226 4,7-5,44 Békés 166 191 3,97 15,6 Borsod 276 249 5,17-9,78

Részletesebben

Közbeszerzési szerződésekkel kapcsolatos perek. Az új közbeszerzési szabályozás Barabás Gergely Budapest, február 25.

Közbeszerzési szerződésekkel kapcsolatos perek. Az új közbeszerzési szabályozás Barabás Gergely Budapest, február 25. Közbeszerzési szerződésekkel kapcsolatos perek Az új közbeszerzési szabályozás Barabás Gergely Budapest, 2016. február 25. Közbeszerzési szerződésekkel kapcsolatos perek az új Kbt.-ben A közbeszerzési

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT NYILVÁNOS SORSOLÁS. Budapest, 2015. március 10.

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT NYILVÁNOS SORSOLÁS. Budapest, 2015. március 10. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ NYILVÁNOS SORSOLÁS Budapest, 2015. március 10. 1 ORSZÁGOS DÖNTŐ SORSOLÁS Budapest, 2015. március 10. (kedd),

Részletesebben

J E L E N T É S évben A Magyar Cirkusz és Varieté Kht. tevékenységéről

J E L E N T É S évben A Magyar Cirkusz és Varieté Kht. tevékenységéről Az adatszolgáltatás a 300/2007.(XI.9.) Korm. rendelet alapján kötelező! Nyilvántartási szám: 1452/08. Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok közlése,

Részletesebben

Dr. Buda András. Debreceni Egyetem Neveléstudom. Gyors, látvl

Dr. Buda András. Debreceni Egyetem Neveléstudom. Gyors, látvl Neveléstudom studományok Intézete Gyors, látvl tványos, motiváló MULTIMÉDIA AZ OKTATÁSBAN DEBRECEN A minta jellemzői: 1146 (88+333+5) válaszadv laszadó átlag 45 évesek (23-67) 1,61 gyerek (23-; ; 232-1;

Részletesebben