Facebook alapok roppant kedvelt és hatásos marketing eszköz olcsó, sok embert el lehet vele érni és egyszerű Miben segít?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Facebook alapok roppant kedvelt és hatásos marketing eszköz olcsó, sok embert el lehet vele érni és egyszerű Miben segít?"

Átírás

1 Facebook alapok A facebook nem csupán egy sikeres közösségi oldal, melyet kizárólag fiatalok használnak kapcsolat tartásra, de egy roppant kedvelt és hatásos marketing eszköz, reklám csatorna is! Alkalmas bizonyos mértékig a weboldal helyettesítésére, de leginkább azzal együtt fejti ki hatását. Előnye, hogy olcsó, sok embert el lehet vele érni és egyszerű a kezelése. Nézzük, akkor részletesen! (Természetesen most kizárólag vállalkozói és nem magánszemély szempontjából fogjuk górcső alá vonni a fészbukot.) Miben segít? - Céged, márkád ismertségének növelésében - Új termék, szolgáltatás bevezetésében, piacra dobásában - Keresőoptimalizálásban - Folyamatos kommunikációs csatornát biztosít Kinek érdemes facebook oldalt létrehoznia? Facebook profilt bárki ingyenesen létrehozhat a oldalon. Így egyrészt annak ajánlott, akinek nincs arra kerete, hogy saját weboldalt hozzon létre. Egyszerűen tudja szerkeszteni profilját képeket, szövegeket feltölteni, ismerősöket keresni, rajongókat (lájkolókat) gyűjteni, akiket időről-időre ingyenesen el lehet érni. Eseményeket, híreket lehet közzétenni. És természetesen a facebook oldalának web címét (url címét) szabadon használhatja reklámjaiban, aláírásában stb. pl: - nem sokkal hosszabb, mint egy átlagos weblap cím. Másrészt annak is illik, vagy inkább ajánlott, akinek weboldala van, hiszen ez javítja a weboldal keresőoptimalizálását, hiszen ezzel is nő a weboldalra mutató linkek száma, a google könnyebben megtalálja oldaladat. Milyen iparágban van értelme? Facebookot leginkább a fiatalabb korosztály használ, de ez az életkor intervallum folyamatosan ki tolódik. Így elsősorban azon cégek számára alkalmas, akik 8-45 éves kor közötti magánszemélyek részére értékesítenek. Mi a helyzet a B2B (vagyis vállalkozás-vállalkozásnak történő) értékesítés esetén? Itt úgy gondolom, hogy a tevékenységi kör határozza meg ennek eredményességét. Egy betonacél gyártó cégnek valószínűleg nincs nagy értelme facebook profilt létesítenie úgy, hogy a vásárlói vállalkozások, viszont egy szolgáltató cégnek pl. könyvelő irodának igen, hiszen az újdonságokat pillanatok alatt meg tudja osztani partnereivel. Hogyan hozzuk létre: Igazából három lehetőség van. 1. Magánszemélyként hozod létre a profilodat: ezt nem célszerű választani, mert számos funkciót elveszítesz. Ilyen például a statisztika mutatása ha eléred a 25 lájkolót, akkor a facebook megmutatja, hogy mely eseményed, megosztásod mekkora nyilvánosságra tett szert. Mennyien kedvelték, olvastak-beszéltek róla stb. Ezzel nyomon követheted, hogy mely akciód volt eredményes és melyik kevésbé. Ráadásul a kapcsolataid száma korlátozott főben. 2. A másik, hogy a facebook felajánlja annak lehetőségét is, hogy közvetlenül hozd létre vállalkozásod profilját ezt a oldal alján találod az oldal létrehozása címszó alatt. Ezt követően csak az utasításokat kell követni és pár perc alatt kész is a regisztráció.

2 Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy kifelé kötöttek a kommunikációs lehetőségeid. Nem tudsz személyekre, cégekre rákeresni, az ő képeiket kedvelni stb. Ez egy igazi rajongói oldal, ahol csak téged tudnak lájkolni. 3. Az ideális megoldás, ha először saját magadnak hozol létre egy profilt pl: Próba Elek (ne ijedj meg, nem kell adatokat szerepeltetned rajta), majd magánszemély oldalad lap alján az oldal létrehozása fülre kattintva megalkotod vállalkozásod profilját, melyet így saját neved alatt tudsz elérni. A facebook ebben az esetben kéri, hogy telefonszámod megadásával hitelesítsd az oldaladat. Küld egy kódot sms-ben az általad megadott telefonszámra, melyet beírva már működik is az oldal. Szép URL: Szóval Próba Elek megalkotta cégének az Elek Könyvelésnek az oldalát. Oké, létrejött egy profil, aminek az url-je valahogy így néz ki: Rekl%C3%A1mst%C3%BAdi%C3%B3/ Nem lehetne ebből egy tetszetős url-t csinálni, melyet akár a névjegykártyán, vagy a szórólapokon, reklámokban szerepeltetni lehetne pláne úgy, hogy nincs vállalkozásodnak weboldala, csak a fészen szeretne reklámozni? De! Van rá megoldás, de azt később árulom el! Tartalommal való megtöltés: Ha az oldalt létrehoztad, akkor a következő feladat az adatokkal való feltöltése adatok, képek, videók, jegyzetek (írások), események ez persze folyamatos munkát karbantartást igényel és el kell kezdeni lájkolókat, megosztókat is keresni. Érdemes az egészet párhuzamosan végezni, de indulásként mindenképp tegyünk egy-két képet és hasznos tartalmat fel, hogy ismerőseink (akikkel úgyis kezdjük a folyamatot) lássák, hogy mit is csinálunk. Tartalmát tekintve ez egy kötetlenebb közeg, mint a weboldal, ezért érdemes a webedtől eltérő/átfedő anyagokat elhelyezni.

3 Miről szóljon, mi jelenjen meg? - Tippek, jegyzetek, szakmai cikkek - Vállalkozásoddal, termékeddel, szolgáltatásoddal kapcsolatos hírek - Weboldal megtekintésére buzdítás - Tevékenységedhez kapcsolódó vicces tartalmak, sztorik, képek - Ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódó képek, üzenetek pl. karácsonyi hangulatú borító kép Facebook stílus: - legyél humoros - legyenek írásaid változatosak - könnyed, baráti hangvétel a facebook stílusa, ne légy merev - hiba, ha a negatív hangvételű írásokat, kommenteket törlöd a sok pozitív dicséret gyanúsan feltűnő - az üzeneteket illik/célszerű megválaszolni Hogyan szerezzek több lájkolót? Ennek igazából több módja is van! De mindenesetre le kell szögeznem, hogy ez nem megy egyik napról a másikra! - fontos hozzá a hasznos tartalom, a nyerő külalak - lehet manuálisan keresgélni ismerősöket, akiket aztán üzenetben megkérünk, hogy lájkolják vállalkozói oldalunkat - meg lehet hívni adatbázisunk alapján is (beimportálhatjuk a levelező rendszerünkben lévő címeket és kiküldjük) - ha már működő vállalkozásod van, akkor partnereid címére mindenképp érdemes lesz elküldeni ez esetben nem beimportálva, hanem rendesen formában erre mi csináltunk egy szupi meghívó formulát könyvelő megbízónk részére, melyet ben küldött el és szépen be is vált a dolog - és persze van a fizetett hirdetés is. Mitől lesz nyerő az oldalad? 1. Egyrészt attól, ha hangvételed közvetlen, baráti, nem hivatalos ez nem honlap, ez facebook! 2. Ha a közzétett anyagok hasznosak, ha a közönséged ítéli hasznosnak. Itt nem műszaki adatokat és nyomulós kampányokat szoktak közzétenni, hanem vonzó eseményeket, akciókat. 3. Ha adsz a grafikára és ezáltal vizuális élményt nyújtasz a látogatóknak. Hogyan? Először is meg kell említenem a profilképet. Ez olyan mint egy igazolvány kép. Mások ezt látják rólad, tehát olyannak kell lennie, mely ikon méretben is jól mutat, felismerhető. A profilkép mögött helyezkedik el a borítókép, mely lehetőséget ad a vizuális izgalomra. Amivel megmutathatod mivel is foglalkozol, vagy akár egy eseményhez is kapcsolhatod. Aztán vannak azok a képek, melyeket feltöltesz. Ha ezek gagyi képek, melybe belóg a kollégád keze vagy homályos, akkor a cégedet is ezzel fogják azonosítani éppúgy, mint a weboldal esetében. Ma már nem engedhető meg az igénytelenség, a piac elpártol! A tuti megoldás, ha a profilkép a borítókép részét képezi. Ez egyedi, kreatív és igényes. Grafikai munkát igényel mely során figyelemmel kell lenni a pontos illesztésre és arra, hogy a profilkép és a borítókép önállóan is megállják helyüket.

4 Tapasztalatok: Véleményem és tapasztalatom szerint az előbb említett eszközök azért hatásosak, mert: 1. Egyedivé, különlegessé lehet vele tenni a FB profilt - mely megkülönböztet, a vállalkozás kitör a versenytársak szürkeségéből 2. Sok esetben, mikor ez a kérés (vagy a mi javaslatunk) évszakhoz, ünnepekhez, konkrét akcióhoz, eseményhez illő elemeket használunk - ez hangulatot teremt és megteremti azt a kellemes idillt, melyben látogatónk felenged, ellazul és könnyebben elcsábul ajánlatunknak 3. Az eseményhez illő grafikáink pl. egy kampány részeként - informálnak pl: a Dermisz Kozmetika idén 25 éves lett és ennek kapcsán ünnepi akció sorozatot létesít. Ennek egyik része a facebook profil, mely szintén visszatükrözi ezt. 4. Mivel ezek a képek sok esetben figyelem felkeltők, ezért továbbviszik a figyelmet, hogy látogatónk keresgéljen oldalunkon, vagy áttérjen weboldalunkra. 5. Kreatívak, érdekesek, igényesek - interaktivitásra ösztönözhetnek, lájkolásra/megosztásra buzdíthatnak, ami sok esetben a cél. 6. És végül a megrendelő saját magát is szórakoztathatja ezzel. Hiszen karácsony előtt milyen jó érzés feldíszíteni az irodát, szaloncukrot osztogatni a kollégáknak stb. Saját magunkat is ünnepire tudjuk hangolni, ha facebook oldalunk ünnepi hangulatot áraszt! Persze lehet arra hivatkozni, hogy a lájkolók úgyis saját oldalukon kapják meg céged posztjait és oldaladra csak nagyritkán jutnak. De ha vevőnk már nem csupán vevő, hanem rajongó is, akkor rendszeresen felkeresi oldaladat az új élmény végett. Hogy új cikket olvashasson, hogy új termék képet láthasson, hogy értesüljön az új eseményekről és láthassa az új facebook borítódat. Mindent látni, tudni akar. Mellékesen megjegyzem, hogy mikor az új borító felkerül, azt minden lájkolód megkapja. Így ha nincs is új eseményed, új cikked, képed, amit megosztanál, ez mindenképp figyelemfelkeltő lesz! Természetesen láttam már másoknál is, hogy kihasználják a borító és a profil kép kínálta lehetőségeket, de legtöbb esetben a logo és az irodaház képe kerül fel a fészbukra, mely azért szerintem unalmas. Mi viszont pixel pontosan elkészítjük, hogy a profil kép beilleszkedjen a borítóba és mindez egyedi legyen. Ez lehet, hogy így nem látszik, de ha lemented a képet és képnézegetőben nézed, akkor látszik a pontos munka.

5 Még annyit elmondok, hogy sok megrendelőnk figyelmét fel tudtuk hívni arra, hogy a webre/fészre felrakott képeiket javíttassák fel minimális összeg ellenében - a hatás viszont érezhető. Ha valaki komolynak gondolja a vállalkozását, precizitást, igényességet akar tükrözni, akkor ne tegyen fel egy olyan képet a termékről, melybe belóg a munkatárs keze/lába stb - ezeket mi kitöröljük, retusáljuk, feltuningoljuk. Egy egyszerű példa: nézd meg oldalunkat írd be a keresőbe, hogy marketing grafika facebook és már ki is adja oldalunkat, vagy az alábbi linket: Átirányítható-e a facebookról a látogató a weboldalamra? Szokták kérdezni ügyfeleink teljesen jogosan. A válasz: Igen! Ennek is megvan a módszere, melyet meg szoktunk nekik csinálni igény esetén. A trükkjét nem írom le, mert egyszerűbb megvalósítani, mit leírni. Ez már picit haladóbb feladat. Tökéletesen alkalmas arra, hogy ha megragadtuk az érdeklődő figyelmét, akkor közvetlenül át tudjuk irányítani, ne kelljen beírnia keresőjébe a céged nevét, vagy az url címet. Mi a helyzet a fizetett hirdetésekkel? A fizetett hirdetést már megemlítettem a hogyan szerezzek több lájkolót résznél. Ez szintén egy haladóbb felhasználás. A lényege, hogy be tudod állítani, hogy mettől-meddig jelenjen meg időben a hirdetésed, területileg kik láthatják, életkor, érdeklődés szerint kinek jelenjen meg, naponta mekkora összeget szánsz rá és mivel ún. kattintás alapon működik (vagyis csak akkor von le pénzt tőled, ha hirdetésedre rákattintottak) ezért a kattintás díját is beállíthatod. Ez általában olyan 25 Ft körül szokott működni. Lássunk egy példát: Próba Elek, aki ugye már létrehozta az Elek Könyvelés nevű profilt szeretne feladni egy hirdetést. Bemegy a hirdetés menübe, ahol az utasításokat követve létrehozza azt az alábbi szűrésekkel. 1 hétre adja fel a hirdetést, mely Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében jelenik meg, a év közötti személyek számára. Naponta 1000 Ft-ot szán rá, mely 25 Ft-al számolva 40 kattintásra lesz elegendő. Vagyis mindaddig megjelenik ezen személyek számára a hirdetés, amíg rá nem kattintanak. Tehát lehet, hogy naponta szer fog megjelenni, ennyien fogják látni, de az összeget csak azután vonja le, aki rá is klikkel. Mi történik klikkelés után? Itt több választás is van. Vagy a facebook profil egy adott részére ugrik az érdeklődő, vagy átirányítódik a weboldalra és ott folytatja a böngészést. Az alábbi kép egyik könyvelő irodánk profilját mutatja. Mellette jobb oldalon a hirdetésünk: vállalkozásunk neve, figyelemfelhívó kép és rövid leírás.

6 Kedves Olvasó! Ezzel facebook tanfolyamunk végére értünk. Remélem, hogy tudtam segíteni! Azt ne feledd el, hogy nem elegendő elolvasni, használni is kell ezeket a módszereket az eredményesség érdekében, valamint az is fontos, hogy igazi eredményt bizonyos összeg ráfordítással fogsz elérni. Profil képe Megosztott képek Tudom, hogy elsőre nem egyszerű, ezt is gyakorolni kell. Azzal is tisztában vagyok, hogy sok esetben se türelmed, sem időd nincs arra, hogy foglalkozz a marketingeddel, nem hogy a facebook profillal. Ezért is szoktuk felajánlani, hogy segítünk megoldani ezeket a feladatokat. Legyen szó a profil létrehozásáról, adatokkal, képekkel való feltöltéséről, weboldalra történő átirányítások megoldásáról, vagy fizetett hirdetés létrehozásáról, folyamatos karbantartásról, állunk rendelkezésedre! Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet és kérdésed lenne, akkor az alábbi elérhetőségeken tudod felvenni velünk a kapcsolatot! Erdélyi Miklós InnovArt Grafikai és Reklámstúdió

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v1.1 2017.12.29 Tartalom 1. Menüpontok, toolbar... 3 1.1. Menüpontok... 3 1.2. Toolbar... 4 2. Idővonal... 4 2.1. Új bejegyzések... 5 2.2. Bejegyzések funkciói...

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére

Közösségi marketing csomag. hotelek, panziók, apartmanok részére Közösségi marketing csomag hotelek, panziók, apartmanok részére 1. A Közösségi marketing hotelek részére tartalma és célja Ezt a programcsomagot azoknak a hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak hoztuk létre,

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook?

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Gombos Zsolt Fehér Márton Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? I. A hirdetési rendszerek működése 2 Szőnyegbombázó vs. mesterlövész 3 Google AdWords Keresési

Részletesebben

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom.

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom. Az Instagram a világ második legnagyobb közösségi platformja világ szinten 1 milliárd felhasználóval. Ez a szám Magyarországon már 2 millió és folyamatosan nő. Ebből is döntően a 35 év alatti korosztály

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Social media Facebook

Social media Facebook Social media Facebook A social media hazánkban is kezd nagyon széles ívben elterjedni. Manapság egyik legnépszerűbb közösségi portál a facebook. Magyarországon már 1,3 millió felhasználója van, akiknek

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

A regisztráció után kiküldjük az aktiváló t. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát.

A regisztráció után kiküldjük az aktiváló  t. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát. LISTA KÉSZÍTÉS A regisztráció után kiküldjük az aktiváló emailt. A linkre kattintva a fiók aktíválódik és elkezdheted a munkát. A feliratkozók gyűjtéséhez egy listát kell létrehoznod. (Ezen gyűjtjük az

Részletesebben

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel @MIBE konferencia, 2017.10.03. Szekeres Péter CEO peter.szekeres@neticle.com +36 70 701 6488 2 2013. óta vagyunk a magyar piacon. 2015. május

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon Mostantól Ön egy még áttekinthetőbb, praktikusabb oldalt használhat, amely számos új funkcióval bővült, hogy még egyszerűbben érhesse el a számára legmegfelelőbb partnereket. Útmutató az új honlaphoz Regisztráció

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

FittAnya médiaajánlat

FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat 217. 1. Bemutatkozik a FittAnya.hu: Bármire képes vagy! A fittanya.hu egy olyan hely, ahol semmi sem kötelező, de mindent szabad. Ahol az édesanyáknak nem kell

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1 Marketinggel könnyebb volt az elmúlt években is és lesz a jövőben is Dr. Papp-Váry Árpád Mi változott? 1. Gazdasági helyzet Mi változott? 2. Technológia Hallottunk erről a válságról. De úgy döntöttünk,

Részletesebben

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Amit eléjük teszel, legyen rövid, hogy elolvassák, világos, hogy értékeljék, képekben gazdag,

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Dokumentum Verzió: 1.0 Készítette: SysWork Szoftverház Kft. 1. oldal Felület elérése Az adminisztrációs felület belépés után érhető el. Belépés után automatikusan

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg:

Az összes szolgáltatás együttes megrendelése esetén a kedvezményes végösszeg: NETTESZT Informatikai Kft. Számlázási és postai cím: 2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 2. Tel.: +36-1-445-0999 Fax: +36-1-445-0998 E-mail:info@netteszt.hu Bankszámlaszám: 10403057-50526565-90851007 Keresőoptimalizálás

Részletesebben

Internet penetráció Magyarországon 72%

Internet penetráció Magyarországon 72% Bemutatkozás Kik vagyunk? Internet penetráció Magyarországon 72% Facebook felhasználók 5 000 000! Naponta aktív: 2 500 000 Mobiltelefon előfizetések száma 11 580 000 Mi a social media / közösségi média?

Részletesebben

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN *

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * *A föld az univerzum közepe 1510, Kopernikusz Az ember sosem fog repülni 1903, Wright fivérek A Hold örökké elérhetetlen marad 1969, Apollo 11 Szembeszállunk

Részletesebben

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017 Médiaajánlat 2017 Bemutató A 2017-ben indult egészségügyi portál, melynek tartalomszolgáltatója Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa. Munkásságát 2016 decemberében a Nekem szól!

Részletesebben

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból;

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból; GYIK Mi a munkatarsaim.hu oldal? Egy közösségi oldal, ahol megtalálhatod a munkatársaidat, volt munkatársaidat, és azokat, akikkel munkád során kapcsolatba kerültél. Persze tudjuk, hogy őket egyébként

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Twitter használata. Regisztráció.

Twitter használata. Regisztráció. Twitter használata A Twitter egy ún. mikroblog szolgáltatás, melynek lényege, hogy a felhasználók rövid - maximum 140 karakterből álló - bejegyzéseket (üzeneteket) helyeznek el egy webes felületen. Ezeket

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

Alapok (a K2D rendszer alapjai)

Alapok (a K2D rendszer alapjai) Alapok (a K2D rendszer alapjai) 1 1. Bevezetés... 3 2. Fastruktúra... 3 2.1. Nyitása, zárása... 3 2.2. Fülek... 5 2.3. Licence kulcs érvényesítése... 9 2.4. Új elem felvitele... 10 2.5. Elem törlése...

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

www.matebalazs.hu Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó

www.matebalazs.hu Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó www.matebalazs.hu 2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 13. 3/41 Tel/fax: +36/28-423-171

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok 1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés 4. Esettanulmányok "Azt mondják, hogy egy év az internet businessben olyan, mint a kutya év... 7 évvel egyenlő. Vinton Cerf,

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv Kincskereső Könyvelő Klub Moodle felhasználói kézikönyv TARTALOMJEGYZÉK 1. Kincskereső Könyvelő Klub bemutatása... 3 2. Belépés az oldalra... 3 3. Kincskereső Könyvelő Klub oldala... 4 3.1 Kincskereső

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés?

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés? Az üzletben két funkció létezik: a marketing és az innováció. (Milan Kundera) Média ajánlat (Érvényes: 2015. 04. 27-től visszavonásig) A VIRM - http://virm.hu oldalán történő hirdetési megjelenések révén

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni?

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni? Médiaajánlat 2017 Miért jó a Magro? Havonta 140.000 látogatás a portálon. A Magro-ra azok a termelő cégek, gazdálkodók látogatnak, akik a szabad piacon is értékesítik terményeiket, és döntéshozók a befektetéseikben.

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Regisztráció, majd a bejelentkezés után naponta el kell végezni az alábbiakat. Ha ez nem történik meg az napra nem lesz jutalék elszámolás. 4 pontban

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Online naptár használata

Online naptár használata Online naptár használata WEB: https://www.google.com/calendar A Google naptár egy olyan Google-fiókhoz kötött szolgáltatás, melynek használatával a felhasználók egy ingyenes, online rendszerben tárolhatják

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Answ ered: 503 Skipped: 2 Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt Kicsit csökkent Nagyon csökkent Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt

Részletesebben

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu

Médiaajánlat www.bioboltbudapesten.hu Médiaajánlat A bioboltbudapesten.hu 2012. tavaszán indult információs portál, mely a budapesti bioboltok és bio webáruházak bemutatását célozta meg. A weboldal a bio termékek térhódításának köszönhetően

Részletesebben

Egyszerűbb a Google keresőbe beírni a Sharepoint Designer 2007 letöltés kulcsszavakat és az első találat erre a címre mutat.

Egyszerűbb a Google keresőbe beírni a Sharepoint Designer 2007 letöltés kulcsszavakat és az első találat erre a címre mutat. A feladat megoldásához a Sharepoint Designer 2007 programot használjuk, mely ingyenesen letölthető a Microsoft weboldaláról. Az érettségi aktuális szoftverlistája alapján az Expression Web 2, az Expression

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum http://villanyszerelo.forum.hu 2013 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

BASIC és PRO webáruház csomagok

BASIC és PRO webáruház csomagok 7even Online Ügynökség BASIC és PRO webáruház csomagok részletes termékbemutató és ártájékoztató A 7even-ről Több mint 200 ügyfelünk már a 7even Csapatát választotta. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett

Részletesebben

Hozzáférési szintek és Időzónák használata

Hozzáférési szintek és Időzónák használata Hozzáférési szintek és Időzónák használata Áttekintő Net2 A Hozzáférési Szint a Net2 szíve. Mindegyik egy kapcsolatot határoz meg az ajtók és azon időszakok között, amikor a felhasználó jogosult a használatukra.

Részletesebben

Pólómánia bolt létrehozása! - ALAPOK

Pólómánia bolt létrehozása! - ALAPOK Pólómánia bolt létrehozása! - ALAPOK 1. Regisztráció, saját bolt létrehozása Ha még nem regisztráltál a Pólómánia oldalra, akkor ez az első lépés. Ezt könnyedén megteheted akár a belépés menüre kattintva,

Részletesebben

MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK november 30.

MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK november 30. MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK 2016. november 30. AKTUÁLIS GLOBÁLIS SOCIAL MÉDIA TRENDEK 2 FIRST WORLD PROBLEM A NÖVEKEDÉST AZ IDŐSEBBEK ÉS A FEJLŐDŐ ORSZÁGOK HOZZÁK AZ ELSŐ VILÁGBAN A

Részletesebben

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség:

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: KRYPTON sablon Részletes leírás a sablonhoz kapcsoló új beállításokról Diavetítés a kezdőlapon A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: Képes diavetítés Termékes diavetítés

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Jelen útmutató a felhasználói oldalról mutatja be a sasfészekinfo.hu weboldalt. Mindenkinek Oldal elérhetősége: http://sasfeszekinfo.hu http://www.sasfeszekinfo.hu

Részletesebben

LINKRÖVIDÍTÉS. (összeállította: Szabó G. Tibor szakinformátor)

LINKRÖVIDÍTÉS. (összeállította: Szabó G. Tibor szakinformátor) LINKRÖVIDÍTÉS (összeállította: Szabó G. Tibor szakinformátor) 1. Mire jó a linkrövidítés? A webes linkek néha lehetetlenül hosszúak, több száz, vagy akár ezer karaktert is kitesznek. Egy webes hivatkozásjegyzékben

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

MarketingMánia - A kisvállalkozók marketingasszisztense www.marketingmania.hu

MarketingMánia - A kisvállalkozók marketingasszisztense www.marketingmania.hu Érdemes még hírlevelet írni? Kérdőíves felmérés Nemrég készítettem egy kérdőívet, mert érdekelt, hogy mennyire megalapozott az az állítás, hogy a hírlevél halott, és nem érdemes már foglalkozni vele. A

Részletesebben