PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PERFEKT IN FORM UND FUNKTION"

Átírás

1 Mosogatógépek 2008 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

2 2 Teljesítmény Teljesít TriatlongyŒztes: három az energiacímkén EG-Electrolux mosogatógépek. Teljesítmény, funkcionalitás, precizitás és letisztult forma teljes ellenœrzés alatt. z EG 1994 óta tagja az Electrolux Csoportnak, amely évente több mint 40 millió készüléket ad el a világ több mint 150 országában. z Electrolux Csoport választéka, szakértelme és az EG márka tradíciója elsœrangú háztartási gépek elœállítását teszi lehetœvé. z EG készülékek e két erœs márka tulajdonságainak ötvözésével az EG-Electrolux márkanevet viselik. És hogy miért elsœrangúak az EG-Electrolux mosogatógépek? Mert e termékek gondolkodnak és Önért dolgoznak. Három csúcsteljesítmény három csúcszat z EG-Electrolux FVORIT készülékek legtöbbje energiatakarékos programon csupán 12 liter vizet és 0,85-1,05 áramot használ fel ( ). is -t kapott. FVORIT mosogatógépek a teljesítmény kategóriában is kategóriásak lettek. Ez a kiváló technológia érdeme, amivel minden edény szépen, egyenletesen szárad meg. z EG-Electrolux mosogatógépei fejlesztésekor a tökéletes hangszigetelésre törekszik, hogy a mıködés közben szükségszerıen keletkezett üzemzajt a legkevésbé hallhatóvá tegye. Egyes készülékek zajszintje sokkal halkabb, mint a beszélgetés. Ha a konyhában elindítják a mosogatógépet, nyugodtan maradhat az asztaltársaság, nem fogja a gép hangja zavarni Œket. Hogyan mıködik a Multitab funkció? Minden mosogatóprogram alkalmas arra, hogy Multitab tablettával használják. Ilyenkor automatikusan átáll a gép azokra a speciális eljárásokra, amelyet a tabletta hatóanyagainak optimális kihasználása megkövetel. Például másként melegíti fel a vizet és több idœt hagy a tabletta felolvadására. Egy biztos: az edények kifogástalanul tiszták és csillogóak lesznek. Pro Water System egyszerı és alapos z EG-Electrolux gondoskodik a tökéletes megoldásról a Pro Water System segítségével. készülék felsœ részében egy harmadik permetezœkar is található, mely az evœeszköztartóban elhelyezett eszközök hatékony tisztítását szolgálja. Vízszenzor rendíthetetlen Œre a víztisztaságnak szennyezettségtœl függœen kerül a víz cserére vagy további keringtetésre. Ezzel érhetœ el például, hogy azonos program és töltetmennyiség mellett, ha az edények csak enyhén szennyezettek, akár öt literrel kevesebb vizet használjon fel a gép. Ugyanez történik az öblítési szakaszban is. SENSORLOGIC akár 20% megtakarítás Szenzorok mérik a használt vízmennyiséget annak alapján, hogy a víz a gépben milyen gyorsan melegszik fel és mennyi folyik vissza az edényekrœl. z adatokból a SENSORLOGIC kiszámítja a szükséges vízmennyiséget és az energiaigényt. z üzemeltetési költség megtakarítása akár 20 százalék is lehet.

3 mény Gyengéd az üvegekhez kímélœ üvegmosó program az EG-Electroluxtól Teljesítmény 3 z EG-Electrolux mosogatógépek különbözœ programjainak köszönhetœen alapos és tökéletes eredmény érhetœ el alacsony víz- és energiafelhasználás mellett. magas szintı technológiának köszönhetœen az Ön mosogatógépe akár 7,5 literre tudja csökkenteni a vízfogyasztást, ezáltal csökken az energiaigény, de ugyanolyan hatékony a szárítás. ErŒteljes védœprogram az Intenzív-kímélŒ 70 C, ami nemcsak tisztítja az erœsen szennyezett edényt, hanem higiéniai szempontból is biztonságot nyújt azzal, hogy az öblítési program során tíz percen át 70 C-os hœmérsékletet tart. Ennek fertœtlenítœ hatása van, jobban száradnak az edények és a mosogatógép belsejének öntisztulása is végbemegy. Gyengéd az üvegekhez kímélœ üveg mosó program az EG-Electroluxtól z EG-Electrolux egy megbízható, speciális programot fejlesztett ki üvegholmik számára. 45 C-os üvegprogramnál maga a hœfok megválasztása is kíméli az üvegeket, ezen túl a belsœ hœmérséklet és a víz fokozatos lehıtésével elkerülhetœ, hogy a hœmérséklet-változás miatt feszültség (hœsokk) keletkezzen az anyagban. utomata program - a jó választás z új automata program már 45 és 70 C közötti hœmérsékleten is garantálja minden típusú edény tökéletes tisztítását a szennyezettségi foktól függetlenül. z adatoknak megfelelœen a mosogatógép kiválasztja a hœmérsékletet, a mosogatási ciklus idœtartamát és intenzitását, valamint a víz- és energiafogyasztást. Ezzel kíméli a környezetét és pénztárcáját, továbbá idœt takaríthat meg - egyszerıen tökéletes. spray pressure high low sec. Tiszta edény, gyorsan 30 perces gyorsprogram 30 perces, 60 C-os program egy olyan speciális lehetœség, amivel fél óra alatt ragyogóan tisztává lehet varázsolni féltöltetnyi, kevésbé szennyezett edényt. Ez hasznos lehet akkor, ha sok a vendég és két fogás között a tányérokat, evœeszközöket gyorsan el kell mosogatni. QU-CONTROL és QU-LRM FVORIT készülékek garantáltan tökéletesen szigetelnek. beépített QU- CONTROL rendszer megakadályoz minden szivárgást és a csatlakozótömlœ miatti készülékmeghibásodást. Zavar esetén az QU-LRM azonnal hangjelzést ad. z EG-Electrolux egész életciklusra szóló garanciát ad a vízkárok ellen. Impulzusmosogatás z erœs és gyenge víznyomás váltakozva áztatja le a szennyezœdést, majd feloldja és leöblíti az impulzusmosogatás során. z eredmény: csekély energia és víz felhasználásával ragyogó tisztaság.

4 4 Preciz Változtatható belsœtér-kialakítás z EG-Electrolux mosogatógépek rakodóelemei a használó igényei szerint változtathatóak. különbözœ magasságú edényekhez lehet igazítani a variálható edénytartó rekeszeket és kosarakat. felsœ kosarat egy mozdulattal, akár fél kézzel is lejjebb lehet engedni akkor is, ha már meg van pakolva, így kényelmesen elférnek benne a nagyobb tányérok is. Felemelt állapotban pedig az alsó polcra pakolhatók nagyobb edények. Számtalan hasznos dolog a belsœ térben: lehajtható tányér- és csészetartók, speciális rakodóhelyek a poharaknak, tányéroknak, tálaknak és lábasoknak megpakolva is állítható magasságú felsœ kosár stabil alsó kosarak Lehajtható tányértartó betétek Sokféle edény elhelyezésére van lehetœség azzal, hogy a tányérkitámasztók az alsó négy részletben lehajthatóak. két sorban elhelyezett tartók biztosan rögzítik a tányérokat, ha kell, de le is lehet Œket fektetni, ha nagyobb edények vagy több tál (pl. müzlistál) mosogatására van szükség. Állítható magasságú felsœ kosár Egy mozdulattal lejjebb engedhetœ a felsœ kosár akkor is, ha már megpakolták. Ezzel nagyobb lesz a hely és a felsœ kosárba is lehet nagyobb tányérokat és lábasokat rakni. 60 cm széles modelleknél normál helyzetben 22 cm, süllyesztett állapotban 24 cm átmérœjı tányérok is elférnek a felsœ, míg az alsó csak 1 cm-rel csökken a hely (30 cm he lyett 29 cm átmérœjı tányérok férnek be). Lehajtható pohártartó különbözœ boros-, pezsgœs- és vizespoharaknak megfelelœ, változtatható rakodóhely kell a mosogatógépben. pohártartó betéteket ezért mindig az aktuális igénynek megfelelœen lehet beállítani, az értékes üvegholmik (hosszú talpú pezsgœs- vagy különleges formájú poharak) biztonságban vannak a gépben. EvŒeszköztartó hosszú nyelı dolgoknak Kényelmesen helyezhetœk el a hosszú nyelı eszközök a jól áttekinthetœ tartóban. Biztonságos ez a megoldás, mert a nyél nem csúszik le, így nem kerül a permetezœkar útjába. Lehajtható evœeszközkosár Különlegesen praktikus a mosogatógépek evœeszköz tartókosara. Oldalai lehajthatóak, ezért bepakolásnál szortírozni lehet az eszközöket, majd kipakolásnál a nyelüknél fogva higiénikusan lehet a helyükre tenni Œket.

5 itás Precizitás 5 CsúcsminŒség BelsŒ világítás z EG-Electrolux F80871-M készüléket innovatív technikával és igényes részletekkel szerelték fel. Ilyenek a belsœ világítás és a teljesen kihúzható kosarak. Minden jól látható és jól használható. zonnali jelzés üzemzavar esetén mosogatógép azonnal figyelmezteti használóját, ha üzemzavar lép fel, például a vízcsatlakozó zárva maradt, a mosogatókar akadályba ütközött. Ilyen esetekben a kijelzœ vörösen villog, a gép hangjelzéssel is figyelmeztet. KettŒs védelem kosárkibillenés ellen Biztonságos megoldás védi az alsó kosarat attól, hogy megbillenjen vagy véletlenül kiguruljon kihúzás közben, és az edények a földön landoljanak. Speciális rögzítœk akadályozzák meg az ilyen baleseteket. ElŒre programozható indítási idœ legjobb idœzítést teszi lehetœvé a mosogatóprogram elindításának szabályozása. 19 órával elœre beállíthatjuk az indítást. Hasznát vehetjük ennek a funkciónak például akkor, ha ki akarjuk használni a kedvezœ tarifájú éjszakai áramot. MaradékidŒ-kijelzŒ Elindítás után a program végéig hátralévœ idœ leolvasható a kijelzœrœl. Kényelmes és felhasználóbarát kár a legmodernebb szórakoztató elektronikai eszközök: a kijelzœt a környezethez illœen lehet beállítani, a figyelmeztetœ hangot is meg lehet választani és a kiírt szöveg 16-féle nyelven jeleníthetœ meg, köztük magyar nyelven is.

6 6 60-cm széles mosogatógépek F80871M F60870 F50870/F50870M 1,05 12 l 41* 1,05 12 l 41* 1,05 12 l 45* kapacitás: 12 teríték rozsdamentes acél kivitel LCD-kijelzŒ belsœ világítás QU-CONTROL riasztással turbószárítás ventilátorral magasabb peremı alsó kosár söröspohártartó borospohártartó evœeszköztartó Normál 65 C Normál 50 C utomata C Üveg 45 C Öblítés és tartás kapacitás: 12 teríték LED-kijelzŒ QU-CONTROL aktív szárítás kondenzációval magasabb peremı alsó kosár söröspohártartó borospohártartó evœeszköztartó utomata C Üveg 45 C Öblítés és tartás kapacitás: 12 teríték szín: fehér és inox LED-kijelzŒ QU-CONTROL aktív szárítás kondenzációval magasabb peremı alsó kosár borospohártartó evœeszköztartó utomata C Öblítés és tartás * Energiafogyasztás ** Vízfelhasználás *** Zajszint (704-3) Magyarországon csak fehér kivitelben kapható.

7 45-cm széles mosogatógépek 7 Jól elférnek F64860 F44860 kisméretı FVORIT mosogatógépek a legkisebb konyha legkisebb zugában is elférnek 0,80 12 l 45* kapacitás: 9 teríték QU-CONTROL aktív szárítás kondenzációval automata C Üveg 45 C Öblítés és tartás 0,80 13 l 49* kapacitás: 9 teríték szín: fehér és inox LED-kijelzŒ QU-CONTROL aktív szárítás kondenzációval utomata C * Energiafogyasztás ** Vízfelhasználás *** Zajszint (704-3) Ez a termék Magyarországon nincs forgalomban. Magyarországon csak fehér kivitelben kapható.

8 Electrolux Lehel HıtŒgépgyár Kft Budapest, Erzsébet királyné útja 87. Telefon: 1/ Fax: 1/ További katalógusaink: Mo só gé pek, szá rí tó gé pek és mosó-szárító gépek Tanácsadás és értékesítés Tızhelyek BeépíthetŒ készülékek HıtŒszekrények, fagyasztók és kombinált hıtœ-fagyasztó készülékek modellek és technikai paramétereik előzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. Műszaki változások joga fenntartva. z esetlegesen előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Katalógusunkat a legnagyobb körültekintéssel készítettük, hogy elkerüljük az esetleges hibákat. Ha ennek ellenére mégis pontatlanságot talál, kérjük jelezze. zokat a hibákat, amelyekről tudomást szerzünk, rövid időn belül honlapunkon korrigáljuk ( PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

Triatlongyőztes: három A az energiacímkén. Energia. Hatékonyabb

Triatlongyőztes: három A az energiacímkén. Energia. Hatékonyabb Mosogatógépek 2007 2 Teljesítmény Teljesí Triatlongyőztes: három az energiacímkén EG-Electrolux mosogatógépek. Teljesítmény, funkcionalitás, precizitás és letisztult forma teljes ellenőrzés alatt. z EG

Részletesebben

TÖKÉLETES FORMA, TÖKÉLETES MŰKÖDÉS

TÖKÉLETES FORMA, TÖKÉLETES MŰKÖDÉS Mosogatógépek 2005 TÖKÉLETES FORM, TÖKÉLETES MŰKÖDÉS 2 Teljesítmény Triatlon-győztes: három az energiacimkén Des EG-Electrolux mosogatógépek: intelligensek, alaposak, kíméletesek és csendesek. Ezek a FVORIT

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK

RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK RAGYOGÓ TISZTASÁG ÉS TÖKÉLETES VÉDELEM AZ EDÉNYEKNEK EK 2017 2018 TERMÉSZETES SZÁRÍTÁS EK HATÉKONYSÁG Nem kell többé amiatt aggódnia, hogy a poharakon, üvegedényeken vagy műanyag tálakon foltok és vízcseppek

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

Páratlanul gyors és alapos: speedmatic, az új mosogatógép generáció.

Páratlanul gyors és alapos: speedmatic, az új mosogatógép generáció. Páratlanul gyors és alapos: speedmatic, az új mosogatógép generáció. eco PLUS von Siemens Világújdonság speedmatic az új mosogatógép generáció. Megérint a jövő. Tökéletesen tiszta edények rövid idő alatt.

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

Kevesebb víz. Kevesebb energia. Lenyűgöző teljesítmény.

Kevesebb víz. Kevesebb energia. Lenyűgöző teljesítmény. Kevesebb víz. Kevesebb energia. Lenyűgöző teljesítmény. Új a -tól. 75 éve háztartási készülékek 1 Minimális fogyasztás. Maximális teljesítmény. Tökéletes eredmény. a -tól. új korszakot nyit a mosogatásban

Részletesebben

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 2 Kiváló mosogatási eredmény, jelentős energiamegtakarítás. Bosch mosogatógépek kíváló energiafelhasználása A Bosch mosogatógépei az elmúlt évek számos innovatív technológiájának

Részletesebben

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek 2010 AEG Wet 2010 HUM.indd 1 6/4/10 12:34 PM 2 Mosogatógépek AEG-Electrolux mosogatógépek a tökéletesség igényével AEG Wet 2010 HUM.indd 2 6/4/10 12:34 PM Mosogatógépek

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal.

EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal. Miele. Mindenért, ami igazán fontos. Új Miele G 6000 EcoFlex mosogatógépek 58 perces QuickPowerWash programmal. EGY ÉVNYI MOSOGATÓSZER GRÁTISZ* * Akciós időszak 2016.08.01 2017.01.31, 15 x 20 Miele UltraTabs

Részletesebben

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k Fekete ngyal Fehér Ördög 2008 E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k FL 80 E FLS 80 E Centrifuga fordulatszám 800 rpm Programok száma 15 85 x 59,5 x 53 cm 85 x 59,5 x 39 39 cm cm FL 105 S FLS 105 S Centrifuga

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS CDI Mosogatógép

HASZNÁLATI UTASÍTÁS CDI Mosogatógép HASZNÁLATI UTASÍTÁS CDI 3615 Mosogatógép Gratulálunk! Köszönjük, hogy kitınœ teljesítményt és nagy megbízhatóságot garantáló, kiváló minœségı Candy mosogatógépet vásárolt. A Candy sokféle háztartási készüléket

Részletesebben

Angelo PO KN Ft Ft 7% ÚJ KÉSZÜLÉK

Angelo PO KN Ft Ft 7% ÚJ KÉSZÜLÉK Angelo PO KN50 576 200-Ft 534 865.-Ft 7% Professzionális pohár-, és tányérmosogató gép Kivűl-belül rozsdamentes acél (AISI304) kivitel 1 db kerek evőeszköz-, és 1 db univerzális mosogató kosárral Kosárméret:

Részletesebben

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az

Fél töltet a felső vagy az alsó kosárban A féltöltet tökéletes megoldás az Mosogatógépek Az Ariston mosogatógépek különlegességei Az Ariston összes mosogatógépe A energiaosztályú és A mosogatási minőségű. Egyes mosogatógépek digitális kijelzővel (LCD) rendelkeznek, melyen a mosogatás

Részletesebben

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem Super Silent (Szupercsendes) Hogy az otthoni pihenés tényleg teljes legyen az Ariston szupercsendes. Egy új hidraulikus rendszernek és a speciális hangelnyelő lapokkal szigetelt kádnak köszönhetően az

Részletesebben

Professzionális, PRÉMIUM kategóriás pohármosogató gép GIO fordított ozmózis modullal

Professzionális, PRÉMIUM kategóriás pohármosogató gép GIO fordított ozmózis modullal M-iClean US HASZNÁLT KÉSZÜLÉK 1 509 200.-Ft 1 291 370.-Ft 14,5% Professzionális, PRÉMIUM kategóriás pohármosogató gép GIO fordított ozmózis modullal Elektromos teljesítmény: 6,80 kw Kosárméret: 400 x 400

Részletesebben

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő.

Díjnyertes mosogatógép. A Siemens Energiatakarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu. Siemens. Megérint a jövő. Díjnyertes mosogatógép. A Siemens takarékossági Díjat nyert készüléke. www.siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. takarékossági díjat nyert a Siemens zeolith-os mosogatógépe. Szabadonálló 60 cm

Részletesebben

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje.

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Ünnepeljük együtt a Miele evőeszközfiók 30. születésnapját Jubileumi modellek kedvezményes áron már 239 900 Ft-tól Mindenkinek van valami,

Részletesebben

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek Ragyogóan tiszta edények, mindenhol Electrolux mosogatógépek Bevezetés A mindennapokhoz tervezve Bemutatjuk az Electrolux RealLife mosogatógépeket. Szögletes tányérok? Extra nagy borospohár? Mély tésztástál?

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek.

Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek. Végre van egy Mielém! Legjobb minőség legjobb áron. Új Miele Active mosogatógépek. Miele Active mosogatógépek Kimagasló tisztítási teljesítmény a leghosszabb élettartam mellett Ragyogóvá tesszük edényeit

Részletesebben

CDF 615 A MOSOGATÓGÉP

CDF 615 A MOSOGATÓGÉP HU Használati utasítás CDF 615 A MOSOGATÓGÉP Gratulálunk! Köszönjük, hogy kitınœ teljesítményt és nagy megbízhatóságot garantáló, kiváló minœségı Candy mosogatógépet vásárolt. A Candy sokféle háztartási

Részletesebben

Mi nem csak beszélünk a minőségről.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. Mi nem csak beszélünk a minőségről. Bosch mosó- és szárítógépek 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 30 napos z Ön maradéktalan elégedettségéért! Pénzvisszafizetési garancia 2011.01.01-03.31. Elöltöltős

Részletesebben

FAVORIT 60870. Automata mosogatógép. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu

FAVORIT 60870. Automata mosogatógép. Használati útmutató. http://www.markabolt.hu FAVORIT 60870 Használati útmutató Automata mosogatógép 2 Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy csúcsminõségû AEG-Electrolux készülékeink közül választott. Ez a készülék mint ezt Ön is tapasztalni fogja kiváló

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K

T Ű Z H E L Y E K M I K R Ó K TŰZHELYEK M I K R Ó K 2007 Főzés. Ezért van a konyha. Tény, hogy a főzés a legmókásabb dolog, amit a konyhában tehetünk akár süteményt sütünk, hagymát pirítunk, vagy négyfogásos menüt állítunk össze. A

Részletesebben

Tûzhelyek és mikrohullámú sütô 2005

Tûzhelyek és mikrohullámú sütô 2005 Tûzhelyek és mikrohullámú 2005 2 Már 100 éve, hogy az EG egyesíti a legfejlettebb technológiát és kiemelt figyelmet fordít a részletekre, ráadásul mindezt már a tervezésnél. Ha visszatekintünk az idœben,

Részletesebben

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia.

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia. 2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett. 2 + 3 év díjmentes garancia. Bosch mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek most 2+3 év gyártói garanciával.* Promóciós időszak: 2017. szeptember 1. - december 31.

Részletesebben

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek

Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek Mosogatógépek, mosógépek és szárítógépek 2009 2 Mosogatógépek AEG-Electrolux mosogatógépek a tökéletesség igényével A modern életvitel művészi értelmezése: AEG-Electrolux Az AEG készülékek 2004-től az

Részletesebben

Tartalom. 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101

Tartalom. 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101 Tartalom 1. A vezérlés ismertetése 94 2. Hibaelhárítás 101 Köszönjük, hogy termékünket választotta. Javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza át a használati utasítást, amely minden, a mosogatógép megfelelő

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2008 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

OXYGEN légtisztító

OXYGEN légtisztító OXYGEN légtisztító Több mint egy gyönyörű tárgy. A tiszta levegő élménye. Tiszta levegő Kiváló teljesítmény A 3 szintű szűrésnek, a cserélhető HEPA- és szénszűrőnek, valamint a PlasmaWave technológiának

Részletesebben

FAVORIT 86080 i. Automata mosogatógép. Felhasználói tájékoztató. http://www.markabolt.hu

FAVORIT 86080 i. Automata mosogatógép. Felhasználói tájékoztató. http://www.markabolt.hu FAVORIT 86080 i Automata mosogatógép Felhasználói tájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Olvassa el alaposan ezt a felhasználói tájékoztatót, és õrizze meg, hogy késõbb is utána tudjon benne nézni valamilyen

Részletesebben

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 2 electrolu energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk

Részletesebben

légkondícionálók 2008

légkondícionálók 2008 légkondícionálók 2008 2 electrolux légkondícionálók Arra gondoltunk, miért ne élvezhetnénk a hûvös, tiszta levegôt a lakásban is! Sokoldalúság az ideális levegôért Az Electrolux kínálatának termékei hôszivattyúval

Részletesebben

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot

Részletesebben

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK 2007 ZANUSSI DESIGN Az összes Zanussi berendezés tervezése során az Ön igényeit tartottuk szem előtt. Azt tűztük ki célul, hogy a mindennapi feladatok kreatív megoldásaival könnyebbé

Részletesebben

Exkluzív beépíthető készülékválaszték

Exkluzív beépíthető készülékválaszték Exkluzív beépíthető készülékválaszték 2010 Tartalom 3 5 8 10 10 11 15 Sütők Főzőlapok Elszívók Mikrohullámú sütők Kávéfőzők Hűtők Mosogatógépek új modell, elérhető 2010-től elektromos főzőlap Direct Touch

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN javasolt fogy ár akciós fogy ár GK sorozat 1401100 90 cm 860x480 mm lapos kivitel

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

porzsák nélküli HEPA-szűrő tartozékok kábelhossz: 4,5 m porzsák nélküli porszívó HEPA-szűrő - fém teleszkópos szívócső - turbófej Műszaki adatok:

porzsák nélküli HEPA-szűrő tartozékok kábelhossz: 4,5 m porzsák nélküli porszívó HEPA-szűrő - fém teleszkópos szívócső - turbófej Műszaki adatok: Porszívók ZAN2300 ZAN3310 ZAN1800 ZAN1820-2 db műanyag szívócső teljesítmény: 1400 W teljesítmény: 1600 W tartozékok teljesítmény: 1400 W tartozékok teljesítmény: 1600 W ZAN3321 ZAN3341 ZAN1830 ZAB1416

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek 2008 E g y a j t ó s h ű t ő s z e k r é n y e k MP 13 SA Energiaosztály A 40 dba 0,4 kwh 130 l Méret: 84,5 x 54,5 x 55,8 cm MP 16 SA Energiaosztály A 40 dba 0,45 kwh 102

Részletesebben

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe.

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. Otthoni professzionális séf, kicsiben. A precíz elektronikus

Részletesebben

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek

Ragyogóan tiszta edények, mindenhol. Electrolux mosogatógépek Ragyogóan tiszta edények, mindenhol Electrolux mosogatógépek Bevezetés mindennapokhoz tervezve Bemutatjuk az Electrolux RealLife mosogatógépeket. Szögletes tányérok? Extra nagy borospohár? Mély tésztástál?

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION kény A frissen vásárolt élelmiszerek gyorshűtése és gyorsfagyasztása 2 AEG-Electrolux Kényelem Kihúzható zöldségtároló rekesz A kihúzható

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A NAPI HASZNÁLATHOZ A TERMÉK LEÍRÁSA BERENDEZÉS KEZELŐPANEL. A termék első használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági útmutatót.

ÚTMUTATÓ A NAPI HASZNÁLATHOZ A TERMÉK LEÍRÁSA BERENDEZÉS KEZELŐPANEL. A termék első használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági útmutatót. ÚTMUTATÓ A NAPI HASZNÁLATHOZ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY WHIRLPOOL MÁRKÁJÚ TERMÉKET VÁSÁROLT. Amennyiben szélesebb körű segítségre van szüksége, kérjük regisztrálja be a berendezést az alábbi weboldalon: www.whirlpool.eu/register

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási

Részletesebben

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél

mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél mosógép, szárítógép, és mosogatógép újdonságok 2009 ősz/tél 2 electrolux Calima elöltöltős mosógép Calima Az első mosógép beépített szárítótetővel. A legvastagabb gyapjúpulóvertől a legfinomabb darabokig

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2007 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva.

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva. sorozat 213. 12. 31-ig Több mint 3 e gyártunk szagelszívókat. 3 es tapasztalattal és a mindennapos elkötelezettséggel ajánljuk Önnek a minőséget, a részletekre irányuló figyelmet, az európai tökély legmagasabb

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

Automata mosogatógépek értékelemzése

Automata mosogatógépek értékelemzése Minőségügyi Szakmérnök/Szakember képzés Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi- és Gyártástechnológiai Intézet Piachelyes termékfejlesztés Házi feladat Automata

Részletesebben

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS

MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS MOSOGATÁS HŰTÉS FŐZÉS 2010 ZCB990XQ ZIT64BV ZBB6286 ZBA3224A ZDI311X ZDT311 ZDIS102X ZHC6131X ZNC12X ZBA3154A ZUS6144A ZUF6114A Válasszon a főzéshez egy igazán jó készülékcsaládot, és töltsön kevesebb

Részletesebben

Pult alá építhetπ és felnyitható tetejœ mosogatógépek

Pult alá építhetπ és felnyitható tetejœ mosogatógépek Pult alá építhetπ és felnyitható tetejœ mosogatógépek Az új generáció WT4 és WT55 ideális megoldás az olyan vásárlók számára, akik a leglényegesebb funkciókkal rendelkezπ mosogatógépet keresnek a lehetπ

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK 2019 2019 SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS SOLAR Solar Cabin itan Vibro XL 58 Itt minden megtörténhet! Egy szolárium, mely élményt élményre halmoz! Az új generációs

Részletesebben

SEM 12 (külső falra) zajcsökkentő panel

SEM 12 (külső falra) zajcsökkentő panel sorozat Falmec külső motorok mirabilia elszívókhoz Ez a megoldás eredményezi a legcsendesebb konyhai elszívást. Ebben az esetben az elszívó motor (ventilátor egység) nem magában a páraelszívóban kerül

Részletesebben

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek

mosogatógépek szabadonálló old. beépíthető old. Mosogatógépek mosogatógépek szabadonálló 78-79 old. beépíthető 82-84 old. Mosogatógépek tripla A a környezetért mi törődünk az emberrel és környezetével 40% energiamegtakarítás 25% vízmegtakarítás Fejlett változó fogyasztás.

Részletesebben

The Wine Cooling Experts

The Wine Cooling Experts The Wine ooling Experts MAGYAR Otthon Étterem Beépíthetô Rendezvény Exkluzív 5 7 9 3 égünk 2006 óta a bor szakszerû tárolására alkalmas borhûtôket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhûtô piac

Részletesebben

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008

electrolux mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 electrolux mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2008 2 electrolux új designkoncepció z Electrolux bemutatja új designkoncepcióját z új designkoncepció a manapság megfigyelhető trendeken

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

Használati útmutató. Mosogatógép ZDT 311. http://www.markabolt.hu/

Használati útmutató. Mosogatógép ZDT 311. http://www.markabolt.hu/ Használati útmutató Mosogatógép ZDT 311 Köszönjük, hogy a mi készülékünket választotta! Kívánjuk, hogy sokszor lelje örömét új készülékében, és reméljük, hogy ismét a mi márkánkat keresi majd, amikor háztartási

Részletesebben

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX ESF68010 http://hu.yourpdfguides.com/dref/628678

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX ESF68010 http://hu.yourpdfguides.com/dref/628678 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató AEG-ELECTROLUX ESF68010. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

Használati útmutató. Mosogatógép ESL 66010. http://www.markabolt.hu/

Használati útmutató. Mosogatógép ESL 66010. http://www.markabolt.hu/ Használati útmutató Mosogatógép ESL 66010 1 Önre gondoltunk, amikor megalkottuk ezt a terméket. Üdvözöljük az Electrolux világában! Köszönjük, hogy egy első osztályú Electrolux terméket választott. Az

Részletesebben

:& ÑEOÈWÄV YH]ÄUOÄVKH]

:& ÑEOÈWÄV YH]ÄUOÄVKH] Érintésre tervezve 1 2 Ön dönt 3 Válassza ki a kedvenc nyomólapját! 6 28 4 36 42 5 Tegye magáévá! Ragaszkodjon a kompromisszumokat nem - 6 77 Geberit Sigma01 Tizenhárom színváltozat Víztakarékos, két mennyiséges

Részletesebben

Háztartási kisgépek 2007

Háztartási kisgépek 2007 Háztartási kisgépek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION TÖKÉLETES FORMA, TÖKÉLETES MÛKÖDÉS 2 Tartalom Reggelizôszett Kávéfôzôk és kézi habosító Konyhai gépek Robotgép Vasaló Hajformázó Hajszárítók 4 7 9

Részletesebben

Szabadonálló háztartási készülékek 2007

Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Amit az ARDO-ról tudni érdemes Az olasz ARDO termékeket előállító Antonio Merloni S.p.a mint Európa 5. számú háztartásigép-gyártója, meglehetősen nagy tapasztalattal

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

MINERALHOLDING KFT. Termékek 2014 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS

MINERALHOLDING KFT. Termékek 2014 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Fascinating A víz és a kert Waterardens bûvöletében SZIVATTYÚ TÓÁPLÁS VILÁÍTÁS TÓÉPÍTÉS Termékek 014 1106 Bp, Fehér út 10 Tel: 09-770 E-mail: info@mineralholdinghu Vulkán Sugarak arang ehely SZÖÔÚT SZIVATTYÚ

Részletesebben

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél OBO dupla csomagban: Rapid 45 és 80-as fedél OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Egyszerűen több hely A Rapid 45 A Rapid 45 típusú szerelvényezhetœ csatorna nagy mértékı rugalmasságot biztosít, ugyanis

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Megoldások a tiszta környezetért

Megoldások a tiszta környezetért Megoldások a tiszta környezetért HU 07/18 CID LINES a tisztító, ápoló és fertőtlenítő termékek teljes választékának gyártója a vendéglátás, a közlekedési, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatok számára.

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak Kívül szép, belül jó Az OBO típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Minden méretben tetszetősek A vezetékcsatorna ÚJ Tökéletesített anyagösszetétel VDE-típusengedély

Részletesebben

Mosogatógépek Használati utasítás

Mosogatógépek Használati utasítás Mosogatógépek Használati utasítás GS61110BW 1 Olvassa el a használati utasítást! Ez a kézikönyv biztonsági, működési, beszerelési utasításokat, valamint hibaelhárítási ötleteket, stb. tartalmaz. A mosogatógép

Részletesebben

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2010. II. negyedév

Beépíthető készülékek akciós ajánlata. Érvényes: 2010. II. negyedév Beépíthető készülékek akciós ajánlata Érvényes: 2010. II. negyedév mindennapok nélkülözhetetlen segítőtársai: Bosch beépíthető készülékek. 60 cm 60 cm Keret nélküli kivitel SuperQuattro SQ SuperQuattro

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

a c a n d y t u d j a

a c a n d y t u d j a a candy tudja 2004 2005 AZ ÚJ MOSÓDOB: EGY ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA A precíz, nagyteljesítményû, elektronikus vezérlésû motor lehetõvé teszi, hogy a lekerekített lapátokkal ellátott, erõs, rozsdamentes acélból

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS GV63214

HASZNÁLATI UTASÍTÁS GV63214 HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS GV63214 GYORSMKÖDÉSIÚTMUTATÓ Amködésimódokrészletesismertetéseahasználatiutasításmegfelelfejezetésbentalálhatóal. Akészülék bekapcsolása A készülék bekapcsolásához nyissa ki az ajtót

Részletesebben

Smoke Alarm FERION 1000 O

Smoke Alarm FERION 1000 O Smoke Alarm FERION 1000 O hu Smoke Alarm Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Graphics 4 2 Bevezetés 6 3 Felszerelés 7 4 Karbantartás 9 5 Műszaki adatok 10 6 Ügyfélszolgálat 12 Bosch Sicherheitssysteme

Részletesebben

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni!

13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! 13:00 h IGAZI FELFRISSÜLÉS Itt az ideje ebédelni! Hűtők Szükség van egy hideg helyre meleg otthonunkban is. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik tápanyag és vitamin tartalmukat.

Részletesebben