The Wine Cooling Experts

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "The Wine Cooling Experts"

Átírás

1 The Wine ooling Experts MAGYAR

2 Otthon Étterem Beépíthetô Rendezvény Exkluzív

3 égünk 2006 óta a bor szakszerû tárolására alkalmas borhûtôket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhûtô piac meghatározó szereplôjévé váltunk. Termékeink Európa és Ázsia közel 20 országában kaphatók. A bor tárolása különösen otthoni környezetben problematikus, hiszen a hagyományos hûtôszekrény alkalmas a bor hûtésére. A bortárolás praktikus és esztétikus eszköze a borhûtô. Az általunk kínált választékban a lakásban tárolandó kisebb palackszámú bor kollekció borhûtôk és a komoly bor gyûjteményt igénylô bor klíma készülékek egyaránt megtalálhatók. A borhûtôk egyes modelljei szabadonállók, míg mások konyhabútorba építhetôk. A legmodernebb borhûtô modellek kihúzható polcokkal rendelkeznek, két- vagy akár háromszekciósak. Borkereskedôk és a vendéglátóipar számára professzionális, zárható borhûtô modelleket ajánlunk. Sikerünk titka többek között a széles portfólió és borhûtôink esztétikus megjelenése. A Dunavox 20-ben az öt évnél fiatalabb márkák kategória gyôztese.

4 Háztartási készülékek A háztartások számára elsôsorban a kisebb méretû kompresszoros készülékeket ajánljuk, melyek elegáns megjelenésükkel és változatos méretválasztékukkal szinte minden igényt kielégítenek. Ezek a modellek pult alá is helyezhetôk, belsô világítással rendelkeznek. Természetesen a teljes Dunavox választék alkalmas otthoni használatra.

5 DX-6.46K DX-20.62K DX-28.88K DX-37.30K A legkisebb kompresszor modell. Elegáns megjelenése, üvegajtaja révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Verziótól függôen vagy fém polcokon helyezhetôk el a palackok. 6 db 0,75 literes palack tárolására alkalmas. Kompresszoros borhûtô. Elegáns megjelenése, üvegajtaja révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Verziótól függôen vagy fém polcokon helyezhetôk el a palackok. 20 db 0,75 literes palack tárolására alkalmas. Kompresszoros borhûtô család tagja. Konyhai pult alá helyezve vagy szabadon állva egyaránt használható. Ajtaja teleüveg, fogantyúja süllyesztett. Verziótól függôen vagy fém polcokon helyezhetôk el a palackok. 28 db 0,75 literes palack tárolására alkalmas. Elegáns kétszekciós modell. A vörös és fehér borok egyidôben külön-külön rekeszben tárolhatók benne. 5 fából készült polcon, valamint egy alsó display polcon helyezhetôk el a palackok (30 palack). A display és a legalsó csúszó polcot eltávolítva a kapacitás 37 palackra növelhetô. Model: DX-6.46K kapacitás: 6 palack (0,75 literes) szín:, acél ház füstszínû üvegajtó manuális leolvasztás súly: 8 kg Model: DX-20.62K kapacitás: 20 palack (0,75 literes) szín:, acél ház füstszínû üvegajtó manuális leolvasztás súly: 23 kg Model: DX-28.88K kapacitás: 28 palack (0,75 literes) szín:, acél ház füstszínû üvegajtó manuális leolvasztás súly: 28 kg Model: DX-37.30K kapacitás: 37 palack ( 0,75l-es ), display polccal 30 palack szín:, acél ház füstszínû üvegajtó kétszekciós súly: 36 kg 5 A termékfotók illusztrációk. A forgalmazott modellek ettôl eltérôek lehetnek. A Dunavox fenntartja a termékparaméterek elôzetes értesítés nélküli változtatásának jogát.

6 Éttermi készülékek Az éttermek számára javasolt portfoliónkat a speciális igények figyelembe vételével alakítottuk ki. Az aktív szénszûrô,, semleges külsô megjelenés, logózhatóság, diszkrét belsô megvilágítás és erôs igénybevétel miatti robusztus kivitel már bizonyított. A hazai éttermi igények komoly hányadát immár a Dunavox borhûtôk elégítik ki. Az éttermi borhûtôk beépíthetôk, sorolhatók.

7 DX-46.03K DX-80.88K DX-4.270K DX K Éttermi modell. 2 fából készült polcon helyezhetôk el a palackok. Aktív szénszûrôvel, ral és télvédelmmel (fûtés funkció) ellátott. A belsô hômérsékleteket kijelzô mutatja Rázkódás elleni védelem: a borhûtô polcai érintkeznek közvetlenül a borhûtô testével, ha rezgés elnyelô gumibakokkal ellátott tartókarokon nyugszanak (egyes modell változatoknál). Éttermi modell. 3 fából készült polcon helyezhetôk el a palackok. Aktív szénszûrôvel, ral és télvédelmmel (fûtés funkció) ellátott. A belsô hômérsékleteket kijelzô mutatja Rázkódás elleni védelem: a borhûtô polcai érintkeznek közvetlenül a borhûtô testével, ha rezgés elnyelô gumibakokkal ellátott tartókarokon nyugszanak (egyes modell változatoknál). Éttermi modell. 4 fából készült polcon helyezhetôk el a palackok. Aktív szénszûrôvel, ral és télvédelmmel (fûtés funkció) ellátott. A belsô hômérsékleteket kijelzô mutatja Rázkódás elleni védelem: a borhûtô polcai érintkeznek közvetlenül a borhûtô testével, ha rezgés elnyelô gumibakokkal ellátott tartókarokon nyugszanak (egyes modell változatoknál). A kompresszoros borhûtô legnagyobb család tagja. Modelltôl függôen 5-0 fából készült polcon helyezhetôk el a palackok. Ez a modell aktív szénszûrôvel, ral és télvédelmmel (fûtés funkció) ellátott. A belsô hômérsékleteket kijelzô mutatja. Különösen alkalmas a borok hosszútávú tárolására. Model: DX-46.03K kapacitás: 03 liter szín:, acél ház füstszínû, UV szûrôs üvegajtó LD kijelzô aktív karbon szûrô súly: 50 kg Model: DX-80.88K kapacitás: 88 liter szín:, acél ház füstszínû, UV szûrôs üvegajtó LD kijelzô aktív karbon szûrô súly: 6 kg Model: DX-4.270K kapacitás: 270 liter szín:, acél ház füstszínû, UV szûrôs üvegajtó LD kijelzô aktív karbon szûrô súly: 75 kg Model: DX K kapacitás: 450 liter szín:, acél ház füstszínû, UV szûrôs üvegajtó LD kijelzô aktív karbon szûrô súly: 90 kg 7 A termékfotók illusztrációk. A forgalmazott modellek ettôl eltérôek lehetnek. A Dunavox fenntartja a termékparaméterek elôzetes értesítés nélküli változtatásának jogát.

8 Beépíthetô készülékek A Dunavox legújabb termékcsaládja a legmagasabb minôségi színvonalat képviseli. A kifinomult design és kiemelkedô minôség egy hosszú fejlesztési folyamat eredménye. A beépíthetô borhûtô család az általánosan elfogadott beépítési méretekhez igazodik. Az igényektôl függôen rozsdamentes acél, illetve teleüveg ajtós egy- és kétszekciós változatban kapható. A beépíthetô sorozat temékei mellet az exkluzív sorozat, az éttermi hûtôk, valamint a háztartási borhûtô termékcsalád készülékei is beépíthetôk, illetve pult alá helyezhetôk.

9 DX-24.56BSK DX-24.56BBK DX-4.30BSK DX-4.30BBK Exkluzív kompresszoros beépíthetô készülék. Elegáns, rozsdamentes acél ajtaja révén éttermen belül és modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Kihúzható polcokon helyezhetôk el a palackok. Ezt a modellt kizárólag beépítésre javasoljuk. Exkluzív kompresszoros beépíthetô készülék. Elegáns, teleüveg ajtaja révén modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Kihúzható polcokon helyezhetôk el a palackok. Ezt a modellt kizárólag beépítésre javasoljuk. Exkluzív kompresszoros beépíthetô készülék. Elegáns, rozsdamentes acél ajtaja révén modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Kihúzható polcokon helyezhetôk el a palackok. Ezt a modellt kizárólag beépítésre javasoljuk. Exkluzív kompresszoros beépíthetô készülék. Elegáns, teleüveg ajtaja révén modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Kihúzható polcokon helyezhetôk el a palackok. Ezt a modellt kizárólag beépítésre javasoljuk. Model: DX-24.56BSK kapacitás: 24 palack (0,75 literes) rozsdamentes acél ajtókeret, fogantyú fordítható ajtó belsô légkeverés csúsztatható polcok nettó súly: 29 kg Model: DX-24.56BBK kapacitás: 24 palack (0,75 literes) rozsdamentes acél fogantyú fordítható teleüveg ajtó belsô légkeverés csúsztatható polcok súly: 29 kg Model: DX-4.30BSK kapacitás: 4 palack (0,75 literes) rozsdamentes acél ajtókeret, fogantyú fordítható ajtó belsô légkeverés csúsztatható polcok súly: 46 kg Model: DX-4.30BBK kapacitás: 4 palack (0,75 literes) rozsdamentes acél fogantyú fordítható teleüveg ajtó belsô légkeverés csúsztatható polcok súly: 29 kg 9 A termékfotók illusztrációk. A forgalmazott modellek ettôl eltérôek lehetnek. A Dunavox fenntartja a termékparaméterek elôzetes értesítés nélküli változtatásának jogát.

10 Rendezvények készülékei A borhûtôk mozgatása bonyolult, és a készülékek megbízható mûködésére gyakorolt káros hatása miatt javasolt. A termoelektromos technológiával készült borhûtôink azonban kompresszorral mûködnek, így szabadon mozgathatók. sak beltérben használhatók. A termoelektromos modellek praktikusak olyan háztartásokban is, ahol a külsô hômérséklet haladja meg a 25 -ot, és a készülék elhelyezése során éri sugárzó hô.

11 DX-8.25DG DX-2.35DG DX-2.60DG DX-68 ombo A legkisebb Dunavox borhûtô. Ez az egyedüli fekvô modell. Ideális pulton történô elhelyezéshez. Külsô borítása, elôlapja, süllyesztett fogantyúval, kijelzôvel. A készülék termoelektromos technológiával készült, rezgésmentes és szabadon mozgatható, a készülék belsô hômérséklete a technológia révén maximum külsô hômérséklet ! Álló kivitelû borhûtô. Külsô borítása, süllyesztett fogantyúval. A hômérséklet digitális szabályzású. Belsô világítása ( LED ). A készülék termoelektromos technológiával készült, rezgésmentes és szabadon mozgatható, a készülék belsô hômérséklete a technológia révén maximum külsô hômérséklet ! Álló kivitelû kétszekciós borhûtô. Külsô borítása, süllyesztett fogantyúval. A hômérséklet digitális szabályzású. Belsô világítása ( LED ). A készülék termoelektromos technológiával készült, rezgésmentes és szabadon mozgatható, a készülék belsô hômérséklete a technológia révén maximum külsô hômérséklet ! Kombo készülék. A készülék felsô része azonos a DX-8.25DG modellel, alsó része egy hagyományos hûtôszekrény. Külsô borítása, süllyesztett fogantyúval. A készülék termoelektromos technológiával készült, a készülék belsô hômérséklete a technológia révén maximum külsô hômérséklet ! Model: DX-8.25DG kapacitás: 8 palack (0,75 literes) szín: ház, teleüveg ajtó hûtôfolyadékot, kompresszort tartalmaz súly: 8 kg év szerviz garancia Model: DX-2.35DG kapacitás: 2 palack (0,75 literes) szín: ház, teleüveg ajtó hûtôfolyadékot, kompresszort tartalmaz súly: 3 kg év garancia Model: DX-2.60DG kapacitás: 5+6 palack (0,75 literes) kétszekciós szín: ház, teleüveg ajtó két digitális hôfok szabályzó hûtôfolyadékot, kompresszort tartalmaz súly: 20,5 kg év garancia Model: DX-68 ombo kapacitás: felsô rekesz 8 palack (0,75literes) 43 literes alsó rekesz szín: ház, üveg ajtók hûtôfolyadékot, kompresszort tartalmaz (felsô rekesz) súly: 8 kg év garancia A termékfotók illusztrációk. A forgalmazott modellek ettôl eltérôek lehetnek. A Dunavox fenntartja a termékparaméterek elôzetes értesítés nélküli változtatásának jogát.

12 Exkluzív készülékek Elegáns megjelenés, minôségi anyagok, a legkorszerûbb technológia jellemzi a Dunavox borhûtô választék csúcsát képviselô exkluzív termékcsaládot. Minden borhûtô minôségi rozsdamentes anyagok felhasználásával készült, processzor vezérelt belsô légkeverés gondoskodik a megfelelô hûtésrôl. Minden modell beépíthetô, a kisebb típusok ajtaja fordítható. Választékunkból az exkluzív modelljeink Európa-szerte a legsikeresebbek.

13 DX-7.22SK DX-9.58SK DX-45.58K DX K DX K Az exkluzív kompresszoros borhûtô család legkisebb tagja. Elegáns, rozsdamentes acél ajtaja révén modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Fém polcokon helyezhetôk el a palackok. Ez a modell beépítve, pult alá helyezve ill szabadon állva is használható. Az exkluzív kompresszoros borhûtô család tagja. Elegáns, rozsdamentes acél ajtaja révén modern konyhai környezetben történô elhelyezésre alkalmas. Fa polcokon helyezhetôk el a palackok. Ez a modell beépítve, pult alá helyezve ill szabadon állva is használható. Az exkluzív kompresszoros borhûtô család 2 szekciós tagja. Elegáns, rozsdamentes acél ajtaja révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történô elhelyezésre egyaránt alkalmas. Kihúzható polcokon helyezhetôk el a palackok. Ezt a modellt pult alá történô beépítésre javasoljuk. Az exkluzív kompresszoros borhûtô család 3 szekciós tagja. Elegáns, rozsdamentes acél ajtaja révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történô elhelyezésre egyaránt alkalmas. Kihúzható polcokon helyezhetôk el a palackok. Ezt a modellt beépítésre is javasoljuk. Az exkluzív kompresszoros borhûtô család 2 szekciós tagja. Elegáns, rozsdamentes acél ajtaja révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történô elhelyezésre egyaránt alkalmas. Kihúzható polcokon helyezhetôk el a palackok. Ezt a modellt beépítésre is javasoljuk. Model: DX-7.22SK kapacitás: 7 palack (0,75 literes) szín: rozsdamentes acél ajtókeret, fogantyú fordítható ajtó súly: 5 kg Model: DX-9.58SK kapacitás: 9 palack (0,75 literes) szín: rozsdamentes acél ajtókeret, fogantyú fordítható ajtó súly: 29 kg Model: DX-45.58K kapacitás: 44 palack (felsô rekesz 5, alsó rekesz 29 palack) szín:, acél ház füstszínû, UV szûrôs üvegajtó, rozsdamentes acél keret legyás mentes mûködés súly: 48 kg Model: DX K kapacitás: 43 palack (felsô rekesz 44, középsô rekesz 55, alsó rekesz 44 palack) szín:, acél ház füstszínû, UV szûrôs üvegajtó, rozsdamentes acél keret legyás mentes mûködés súly: 0 kg Model: DX K kapacitás: 54 palack (felsô rekesz 77, alsó rekesz 77 palack) szín:, acél ház füstszínû, UV szûrôs üvegajtó, rozsdamentes acél keret legyás mentes mûködés súly: 05 kg 3 A termékfotók illusztrációk. A forgalmazott modellek ettôl eltérôek lehetnek. A Dunavox fenntartja a termékparaméterek elôzetes értesítés nélküli változtatásának jogát.

14 Otthon Specifikáció cikkszám kapacitás (0,75l bordeaux) technológia szekció belsô hômérséklet készülékház ajtó üveg ajtó keret ajtó fordítható polcok világítás leolvasztás beépíthetôség aktív szénszûrô fûtés (téli védelem) ûrtartalom magasság szélesség mélység fogyasztás energia osztály klíma osztály zajszint nettó súly DX-6.46K 6 K* 4-8 vagy fém manuális **** 46 liter 50mm 430mm 480mm 239,6kW/év SN,N 8 kg DX-20.62K 20 K* 4-8 vagy fém manuális **** 62 liter 650mm 430mm 480mm 95kW/év B N,ST 23 kg DX-28.88K 28 K* 4-8 vagy fém manuális **** 88 liter 830mm 430mm 480mm 98kW/év B N,ST 28 kg DX-37.30K 30/ liter 850mm 550mm 570mm 220kW/év N,ST 36 kg DX-48.30K 40/48 K* 4-8 manuális **** 30 liter 820mm 550mm 570mm 95kW/év B N,ST 36 kg Étterem cikkszám kapacitás (0,75l bordeaux) technológia szekció belsô hômérséklet készülékház ajtó üveg ajtó keret ajtó fordítható polcok világítás leolvasztás beépíthetôség aktív szénszûrô fûtés (téli védelem) ûrtartalom magasság szélesség mélység fogyasztás energia osztály klíma osztály zajszint nettó súly DX-46.03K K* 5-22 UV szûrôs acél ***** 03 liter 840mm 595mm 590mm 26kW/év N,ST 46 db 50 kg DX-80.88K K* 5-22 UV szûrôs acél ***** 88 liter 240mm 595mm 590mm 286kW/év D N,ST 46 db 6 kg DX-4.270K 00-4 K* 5-22 UV szûrôs acél ***** 270 liter 640mm 595mm 590mm 320kW/év D N,ST 48 db 75 kg DX K K* 5-22 UV szûrôs acél ***** 450 liter 800mm 595mm 690mm 387kW/év E N,ST 48 db 90 kg

15 Beépíthetô Rendezvény cikkszám kapacitás (0,75l bordeaux) technológia szekció belsô hômérséklet készülékház ajtó üveg ajtó keret ajtó fordítható polcok világítás leolvasztás beépíthetôség aktív szénszûrô fûtés (téli védelem) ûrtartalom magasság szélesség mélység fogyasztás energia osztály klíma osztály zajszint nettó súly DX-24.56BSK inox 56 liter 460mm 593mm 560mm 26kW/év N,SN,ST 29 kg DX-24.56BBK liter 460mm 593mm 560mm 26kW/év N,SN,ST 29 kg DX-4.30BSK inox 30 liter 885mm 593mm 560mm 230kW/év N,SN,ST 46 kg DX-4.30BBK liter 885mm 593mm 560mm 230kW/év N,SN.ST 46 kg DX-8.25DG 8 T*** 8-8 fém 25 liter 275mm 420mm 525mm 70 kw/év B N,SN 25 db 8 kg DX-2.35DG 2 T*** - 8 vagy fém 35 liter 655mm 260mm 520mm 75kW/év B N,SN 30 db 3 kg DX-2.60DG 2 T*** fém 60 liter 820mm 340mm 50mm 249kW/év D N,SN 45 db 20,5 kg DX-68 ombo 8+43 T*** fém (felül) 68 liter 730mm 450mm 525mm 985kW/év G N,SN 30 db 8 kg Exkluzív cikkszám kapacitás (0,75l bordeaux) technológia szekció belsô hômérséklet készülékház ajtó üveg ajtó keret ajtó fordítható polcok világítás leolvasztás beépíthetôség aktív szénszûrô fûtés (téli védelem) ûrtartalom magasság szélesség mélység fogyasztás energia osztály klíma osztály zajszint nettó súly DX-7.22SK inox fém 22 liter 870mm 48mm 525mm 26kW/év N,SN,ST 5 kg DX-9.58K inox 58 liter 870mm 295mm 564mm 29kW/év N,SN,ST 29 kg DX-45.58K inox görgôs **** ***** 58 liter 820mm 595mm 572mm 235kW/év N,SN 43 db 48 kg DX K inox görgôs **** 392 liter 760mm 595mm 680mm 329kW/év D N,SN 46 db 0 kg DX K inox görgôs **** 396 liter 760mm 595mm 680mm 337kW/év D N,SN 44 db 05 kg A Dunavox fenntartja a fenti paraméterek elôzetes értesítés nélküli változtatás jogát. * kompresszoros direkt ** kompresszoros dinamikus *** termoelektromos **** -5cm-es távolsággal ***** 202-ben forgalomba hozott modelleknél SN = + 0 és + 32 között N = + 6 és + 32 között ST = + 6 és + 38 között T = + 6 és + 43 között

16 Európa Európa Ausztria Ausztria Belgium Belgium sehország sehország Franciaország Franciaország Hollandia Hollandia Horvátország Horvátország Lengyelország Lengyelország Luxemburg Luxemburg Magyarország Magyarország Németország Németország Portugália Portugália Románia Románia Spanyolország Spanyolország Svájc Svájc Szlovákia Szlovákia Szlovénia Szlovénia Ázsia Ázsia Hong Kong Hong Kong Kína Kína Szingapúr Szingapúr Malajziia Malajziia tel: tel:

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Remek körülmények a legfinomabb boroknak

Remek körülmények a legfinomabb boroknak bor.qxd 2006.09.26. 4:54 Page PROFESSZIONÁLIS BORTÁROLÁS Remek körülmények a legfinomabb boroknak A megbízható hûtés bor.qxd 2006.09.26. 4:54 Page 2 Ideális környezet a nemes boroknak A nemes borok minõsége

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

Készletkisöprés. Angelo Po VE Ft Ft 10% 3 HÓNAPOT HASZNÁLT BERENDEZÉS

Készletkisöprés. Angelo Po VE Ft Ft 10% 3 HÓNAPOT HASZNÁLT BERENDEZÉS VE 70 Professzionális nagykonyhai hűtőszekrény, egyajtós kívül-belül speciális - ujjlenyomat mentes - rozsdamentes acél burkolat, lekerekített belső sarkok, digitális hőfokszabályozás, automata leolvasztási

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Osztott rendszerû klímaberendezések

Osztott rendszerû klímaberendezések Osztott rendszerû klímaberendezések INNOVATION IS LIFE A HISENSE Air-Conditioners Ltd. Kína egyik legnagyobb és legfejlettebb légkondícionáló berendezés gyártója. Éves szinten több millió darab légkondicionáló

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeltetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu

Intelligens stílus. Háztartási gép kínálat 2015. www.amica.hu Intelligens stílus Háztartási gép kínálat 015 www.amica.hu 50 országban forgalmazott termékek ek A különféle sütésfunkciónak köszönhetően mindig az ételek számára legoptimálisabb sütési módot választhatja,

Részletesebben

700 Lt-ES VENTIL. AUT. HŰTŐSZEKRÉNY (r.m.)

700 Lt-ES VENTIL. AUT. HŰTŐSZEKRÉNY (r.m.) 700 Lt-ES VENTIL. AUT. HŰTŐSZEKRÉNY (r.m.) 632 l-es nettó űrtartalom, 3 db GN 2/1 méretű rácspolc, 1 db zárható tömör-ajtó, tetőaggregát, ventillációs hűtés, aut. leolvasztás és kondenzvíz elvezetés, elektronikus

Részletesebben

Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból

Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból Kereskedelmi termék katalógus 2010 Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból Az általunk forgalmazott RAPA berendezések kiválasztásánál fontos szempont volt a gyártó Cég, mivel termékeik európai gyártósoron

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-6.16SC, DX-12.33DSC, DX-12.35SC, DX-24.68DSC

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-6.16SC, DX-12.33DSC, DX-12.35SC, DX-24.68DSC HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-6.16SC, DX-12.33DSC, DX-12.35SC, DX-24.68DSC borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. KÜLÖNÖSEN FONTOS A TERMÉK ELHELYEZÉSÉVEL ÉS A KÜLSŐ

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLPOOL HŰTÉS 2012. www.whirlpool-professional.hu WHIRLPOOL HŰTÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és a nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A Whirlpool professzionális

Részletesebben

Elektromos HelyiségfÛtés

Elektromos HelyiségfÛtés Elektromos HelyiségfÛtés CFK 5 fali konvektor fagymentesítésre A CFK 5 kis teljesítményû fali elektromos konvektor tökéletes megoldás lehet a kis alapterületû helyiségek alap temperálására. Elsôsorban

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Kemencék. 120 literes kemence. 175 literes kemence. Hobby Glass kemence (kivitele megegyezik a fenti típusokkal, a fedél gázrugó nélküli) XXX 951.

Kemencék. 120 literes kemence. 175 literes kemence. Hobby Glass kemence (kivitele megegyezik a fenti típusokkal, a fedél gázrugó nélküli) XXX 951. 120 literes kemence XXX 951.002 Hasznos tûztér térfogat: 120 liter Tûztér hosszúsága: 800 mm Tûztér szélessége: 600 mm Tûztér mélysége: 250 mm Villamos teljesítmény: 3x1,4 kw 380V, 3x10A Maximum hõmérséklet:

Részletesebben

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG TATABÁNYAI TELEPHELYI ÁTADÁSSAL 2015.06.05-től!! AZ ÁRAK NETTÓ/DB ÉRVÉNYESEK! EGYÉB KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ! ÖLTÖZŐ SZEKRÉNYEK Típus: 4908, 5 db

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Megnevezés Leírás Ábra Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS 256 000 Ft 90858 kondenzációs fali gázkazán család Tzerra M 24C fűtő (DS) és kombi (C) kivitelben, kis

Részletesebben

28 cm-es kerámiabevonatos serpenyő Ft Ft Ft Ft

28 cm-es kerámiabevonatos serpenyő Ft Ft Ft Ft Decs Nagyközség Önkormányzata Pintér Zoltán részére pinter.zoltan@palyazateu.hu 3670/866-3431 1138 Budapest, Tomori köz 4. VI./2. Telephely: 1046 Budapest, Fóti út 79-81. Adószám: 23952063-2-41 06/1-370-6839

Részletesebben

GASZTRONORM ELŐKÉSZÍTŐ HŰTŐK ÉS FAGYASZTÓK

GASZTRONORM ELŐKÉSZÍTŐ HŰTŐK ÉS FAGYASZTÓK GASZTRONORM ELŐKÉSZÍTŐ HŰTŐK ÉS FAGYASZTÓK HŰTŐ- ÉS FAGYASZTÓ SZEKRÉNYEK Model EKO - 400L Model EKO 400L (üvegajtós) AF 04 EKO TN AF 04 EKO TN PV Teljesítmény: 385W Méretek: 600 620 1900/2080 (sz mé ma)

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

2/4/6 égős asztali gáztűzhelyek

2/4/6 égős asztali gáztűzhelyek A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

VII/1. GIOVE kiszolgálóvitrin

VII/1. GIOVE kiszolgálóvitrin 1. Műszaki tartalom VII/1. GIOVE kiszolgálóvitrin 1250mm 1875mm 2500mm 3125mm 3750mm RAL1023 RAL2004 RAL3020 RAL5019 RAL6018 RAL9016 ventillációs és statikus hűtéssel mélysége: 1115 mm, magassága: 1230

Részletesebben

TECHNOLÓGIA & INNOVÁCIÓ

TECHNOLÓGIA & INNOVÁCIÓ TECHNOLÓGIA & INNOVÁCIÓ Master 100 Hosszúság: 1040 1540 2000 2480 3000 Szélesség: 900 Magasság: 1262 vel Statikus/ventillációs hűtés Porszórt bemutató felület Alsó hűtőtároló Resopal munkapult Plexi tolóajtó

Részletesebben

légkondicionáló berendezések

légkondicionáló berendezések légkondicionáló berendezések 2012 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Párátlanító 20 liter / nap R134A automatikus lekapcsolás,ha a tartály megtelik (felső) hordozható

Részletesebben

Az egészséges környezet, az ideális hæmérséklet elænyömre válik

Az egészséges környezet, az ideális hæmérséklet elænyömre válik klimatizálás Az egészséges környezet, az ideális hæmérséklet elænyömre válik klimatizálás TRV-400 933010796 EAN-13: 8412788018030 ~ Termoventilátor. ~ Teljesítmény: 2.400 W. ~ Falra akasztható. ~ Fürdőszobai

Részletesebben

Általános jellemzők 98 101. Beépíthető hűtőgépek 102 103. Side by Side hűtőgépek 104 105. Szabadonálló hűtőgépek 106 108

Általános jellemzők 98 101. Beépíthető hűtőgépek 102 103. Side by Side hűtőgépek 104 105. Szabadonálló hűtőgépek 106 108 Általános jellemzők 98 101 Beépíthető hűtőgépek 102 103 Side by Side hűtőgépek 104 105 Szabadonálló hűtőgépek 106 108 Hűtőgépek Modern funkcionális formatervezés, megbízhatóság és innovatív szolgáltatások.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-21.60DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-21.60DG DX-21.60DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE HELYEZÉS... 5 HASZNÁLAT

Részletesebben

BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK A Beko 5 év teljes körű gyártói garanciát ad minden beépíthető háztartási készülékére. Nagy választék kalandból BEÉPÍTHETŐ HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉKEK Érvényes: 2016. május 9 - július 31. A Beko 5 év teljes

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! TARTALOM A BORHŰTŐ RÉSZEI... 3 TECHNIKAI ADATOK... 4 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 5 ÜZEMBE

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Termék jellege Típus Cikk szám leírás GÁZFŐZŐLAPOK Javasolt fogyasztói ár EAN gázfőzőlap GCS 417 4019 5 gázégő égésbiztosítóval,

Részletesebben

Egy szenvedélyes báros, a legjobb karnagy egy kávézóban, a legjobb zenemû egy olasz gép a legjobb zenekar

Egy szenvedélyes báros, a legjobb karnagy egy kávézóban, a legjobb zenemû egy olasz gép a legjobb zenekar Míg gondolataim terelgetem, a következõ pihenõhelyre érek, a következõ szerviz állomásra. Ez már állandó velejárója a hosszú utazásaimnak, inni egy jó kávét és remélni, hogy olasz géppel készült. Végül

Részletesebben

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva.

Több mint 30 éve gyártunk szagelszívókat. Ez a jelölés a páraelszívók szélességét jelzi. centiméterben megadva. sorozat 213. 12. 31-ig Több mint 3 e gyártunk szagelszívókat. 3 es tapasztalattal és a mindennapos elkötelezettséggel ajánljuk Önnek a minőséget, a részletekre irányuló figyelmet, az európai tökély legmagasabb

Részletesebben

A bor nemes mûvészete

A bor nemes mûvészete borhûtô 2005 electrolux borhûtô 3 A bor nemes mûvészete A finom ételek és borok fontos szerepet játszanak az ember életében. Az igazat megvallva az ember az ideje nagy részét szívesen töltené finom ételek

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 320 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 300 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2010 SPLIT KLÍMA ABLAK KLÍMA MOBIL KLÍMA PÁRÁTLANÍTÓ

LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2010 SPLIT KLÍMA ABLAK KLÍMA MOBIL KLÍMA PÁRÁTLANÍTÓ powered by: LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2010 SPLIT KLÍMA ABLAK KLÍMA MOBIL KLÍMA PÁRÁTLANÍTÓ A CASCADE készülékeket a Gree corporation állítja elő, amely Kína legnagyobb klímára specializált gyára. A

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

Karácsonyi Konyhagép Vásár

Karácsonyi Konyhagép Vásár Karácsonyi Konyhagép Vásár Conovtherm C4 6.10 EasyTouch Új szériás, érintő képernyős, oldalra csúszó ajtóval felszerelt kombipároló készülék 6db GN 1/1 kapacitással (Vízlágyító és állvány nélkül) Ár: 2.189.000Ft

Részletesebben

electrolux hűtő- és fagyasztó készülékek 2008

electrolux hűtő- és fagyasztó készülékek 2008 electrolux hűtő és fagyasztó készülékek 2008 2 electrolux global design Electrolux Global Design A Global Design koncepció a jelenkor trendjein alapul és három különböző termékcsoportot foglal magába.

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

Gyógyszertári műszerek és eszközök

Gyógyszertári műszerek és eszközök Gyógyszertári műszerek és eszközök Anyatej melegítő, FTL-3610 A vízfürdő rozsdamentes acél medencéből és az azt lefedő rozsdamentes fedélből áll. A külső burkolat karcálló bevonattal készül. A vízfürdő

Részletesebben

Zsanérok fa ajtóra. Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat. MH 463 zsanér. MH 462 zsanér. MH 464 zsanér. MH 465 zsanér. AYR 950 zsanér sorozat

Zsanérok fa ajtóra. Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat. MH 463 zsanér. MH 462 zsanér. MH 464 zsanér. MH 465 zsanér. AYR 950 zsanér sorozat Zsanérok fa ajtóra Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat MH 463 zsanér Díszes réz zsanér Méretek: x 70 mm x80mm 120x80mm Króm felülettel is rendelhetõ MH 462 zsanér MH 464 zsanér Díszes csapágyas réz

Részletesebben

MODUL 160 COMPACT SZEKRÉNY

MODUL 160 COMPACT SZEKRÉNY ENERGIA IPAR ÉPÜLET BERENDEZÉS IT KÁBEL VILÁGÍTÁS MODUL 0 COMPACT SZEKRÉNY MODUL 0 COMPACT szekrények A lakáselosztók és a MODUL 00 közötti építési nagyságú szekrényrendszer sorbaépíthetõ készülékek számára

Részletesebben

Az NFA képzési alaprész decentralizált beruházási keretéből finanszírozott konyhatechnikai eszközök beszerzése - tájékoztató az eljárás eredményéről

Az NFA képzési alaprész decentralizált beruházási keretéből finanszírozott konyhatechnikai eszközök beszerzése - tájékoztató az eljárás eredményéről Az NFA képzési alaprész decentralizált beruházási keretéből finanszírozott konyhatechnikai eszközök beszerzése - tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/100 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK

BEÉPÍTHETÔ KÉSZÜLÉKEK BEÉPÍTHETÔ 2004 KÉSZÜLÉKEK 2 Candy beépíthetô készülékek - 2004 Önálló sütôk - Plan család FP 25 X elektronikus programozás teleszkópos gomb 7 sütésmód - pizzasütés - kiolvasztás - légkeveréses sütés -

Részletesebben

Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása. Az energia nem vész el

Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása. Az energia nem vész el Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása Az energia nem vész el Junkers gázüzemû vízmelegítôk - energiatakarékos és környezetkímélô megoldás A melegvízkészítés leggazdaságosabb

Részletesebben

A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és

A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és A vállalatról A Gepro Box kishaszongépjárművekhez, kisteherautókhoz, kamionokhoz, teherautókhoz és utánfutókhoz gyárt tároló és szerszámos ládákat.

Részletesebben

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending Bevezetés Qbiss One 1, a költséghatékony homlokzati megoldás, amely az átszellőztetett homlokzatok ideális alternatívája. A teljes funkcionalitás és az esztétika kombinációja, természetes választás az

Részletesebben

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható!

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! 8 darabos készlet: 16/20 cm fazék + 22/24/28 cm serpenyő + fedők + fogantyú L6589402 Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! Ingenio: a sokoldalú főzőedény A tűzhelyről,

Részletesebben

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007

Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 Kombinált hűtő-fagyasztó készülékek 2007 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION kény A frissen vásárolt élelmiszerek gyorshűtése és gyorsfagyasztása 2 AEG-Electrolux Kényelem Kihúzható zöldségtároló rekesz A kihúzható

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DAT-6.16C, DAT-12.33C, DAT-12.33DC, DAT-24.68DC DX-28.65C

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DAT-6.16C, DAT-12.33C, DAT-12.33DC, DAT-24.68DC DX-28.65C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DAT-6.16C, DAT-12.33C, DAT-12.33DC, DAT-24.68DC DX-28.65C borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. KÜLÖNÖSEN FONTOS A TERMÉK ELHELYEZÉSÉVEL ÉS

Részletesebben

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek Lakossági Oldalfali készülékek Hatékony és takarékos A Daikin oldalfali készülékeivel modern, gazdaságos és hatékony módon lehet biztosítani a tavasz érzetét bármelyik helyiségben, éjjel-nappal, minden

Részletesebben

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe.

mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. mikrohullámú sütők Gazdag választék, beépítési keretekkel együtt. Hogy kényelmesen megoldható legyen a mikrohullámú sütő beépítése álló szekrénybe. Otthoni professzionális séf, kicsiben. A precíz elektronikus

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 FÉMBÚTOROK Kis, zárható rekeszek Tetszőlegesen bővíthető. A szállítás lapraszerelve történik. Szerszám nélkül

Részletesebben

electrolux 2007 tűzhelyek

electrolux 2007 tűzhelyek electrolux 2007 tűzhelyek 2 electrolux insight tűzhelyek Új designkoncepció igényes embereknek z Electrolux új designkoncepciója a ma trendjein alapul és az igényes, modern stílust kedvelő emberekhez szól.

Részletesebben

ULTRA THIN LED DISPLAY

ULTRA THIN LED DISPLAY ULTRA THIN LED DISPLAY A VILÁG LEGVÉKONYABB LED DISPLAYEI Extra vékony kivitel Egy- és kétoldalas változat Magas fényerejű LED megvilágítás Több mint 50 000 órás élettartamú ledek 50% energia-megtakarítás

Részletesebben

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK

NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA GÁZFŐZŐLAPOK NODOR BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA Típus Cikk szám leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK gázfőzőlap GCI 316 3912 59 990 Ft 8435025739123 gázfőzőlap GCI 57 black 3910 75 990 Ft 8435025739109 gázfőzőlap GCI 57 white 3939

Részletesebben

2017. KUBIO XXL konténertárolók STÍLUS A HULLADÉKTÁROLÁSBAN INNOBET KFT.

2017. KUBIO XXL konténertárolók STÍLUS A HULLADÉKTÁROLÁSBAN INNOBET KFT. 2017. KUBIO XXL konténertárolók INNOBET KFT. STÍLUS A HULLADÉKTÁROLÁSBAN A szelektív hulladékgyűjtéshez használt konténerek esztétikus és praktikus elhelyezésére készült tárolóink megszépítik lakókörnyezetünket.

Részletesebben

NEMZETKÖZI SZABVÁNY TÁBLÁZAT

NEMZETKÖZI SZABVÁNY TÁBLÁZAT KILINCSEK, VASALATOK, KIEGÉSZÍTŐK MINDEN A NYÍLÁSZÁRÓKHOZ JELMAGYARÁZAT EZT A JELET TALÁLJA A MAGAS MINŐSÉGI SZÍNVONALÚ, ALAP TERMÉKEINKNÉL EZT A JELET TALÁLJA AZ 5 ÉV GARANCIÁVAL KÍNÁLT TERMÉKEINKNÉL

Részletesebben

Sokkolók. Hűtés. Šokové zchlazovače Concept...200 Šokové zchlazovače Advance...201 Kabinové šokové zchlazovače...202

Sokkolók. Hűtés. Šokové zchlazovače Concept...200 Šokové zchlazovače Advance...201 Kabinové šokové zchlazovače...202 Hűtés Sokkolók Šokové zchlazovače Concept...200 Šokové zchlazovače Advance...201 Kabinové šokové zchlazovače...202 Hűtés és fagyasztás...78 ATM Sokkoló hűtők és fagyasztók...80 ATA Sokkoló hűtők és fagyasztók...81

Részletesebben

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre Infravörös melegítők Infravörös melegítőink ökológiai alternatívát jelentenek a hagyományos fűtőanyag alapú készülékekkel szemben. Készülékeink nagytömegű meleget állítanak elő, anélkül, hogy szennyeznék

Részletesebben

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA

6. ÉRZÉK TECHNOLÓGIA ÉS AZ INNOVÁCIÓ ZÖLD ARCA BEVEZETŐ 6. ÉRZÉK TECHNOLÓGI ÉS Z INNOVÁCIÓ ZÖLD RC WHIRLPOOL INNOVÁCIÓS TÖREKVÉSEI TLÁLKOZNK Z ÖN KÖRNYEZETET MEGÓVÓ SZÁNDÉKÁVL TERMÉKVÁLSZTÉKUNK LEGINKÁBB KÖRNYEZETBRÁT KÉSZÜLÉKEI ESETÉBEN. TEGYÜNK EGYÜTT

Részletesebben

N 700 7 LITERES ELEKTROMOS OLAJSÜTŐ ZANUSSI

N 700 7 LITERES ELEKTROMOS OLAJSÜTŐ ZANUSSI TERMÉKKÍNÁLAT Az N700-as sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Az N700-as sorozat nagy teljesítményű készülékeket kínál, melyek megbízhatóak, energiatakarékosak, biztonságosak és ergonómikusak.

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb.

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb. Típus SK2000-510 SK2500-510 Osztály SK series SK series Nyomtatási technológia Drop-on-demand Piezo-elektromos Drop-on-demand Piezo-elektromos Nyomtatófej 4/6/8/12(SPT510) 4/6/8(spt510) Nyomat max. szélessége

Részletesebben

L G K l í m a k é s z ü l é k e k

L G K l í m a k é s z ü l é k e k L G K l í m a k é s z ü l é k e k ABLAKKLÍMA TÍPUSOK Ez a kis helyet igénylô típus önálló egységként telepíthetô ablakba vagy külsô falba. Az örökéletû szerkezet széles típusválasztékban áll rendelkezésre.

Részletesebben

V7-0LABVIZ Scharlab ECO RO víztisztító berendezés, általános laboratóriumi felhasználásra

V7-0LABVIZ Scharlab ECO RO víztisztító berendezés, általános laboratóriumi felhasználásra 16/12 TISZTELT ÜGYFELÜNK! Decemberi hírlevelünk zászlós hajója egy új víztisztító rendszer, ami méltán lesz népszerű partnereink körében. Minden laborban szükség van desztillált víz minőségű vízre és ez

Részletesebben

JÉGKÁSA ADAGOLÓK. Készülékek minden használatra

JÉGKÁSA ADAGOLÓK. Készülékek minden használatra JÉGKÁSA ADAGOLÓK Készülékek minden használatra 1 JÉGKÁSA ADAGOLÓK MT1 Mini modell A világon legkisebb pulti jégkása-keverõgép, szabadalmaztatott mágneses keverõrendszerrel. Jégkása és más jeges italok

Részletesebben

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK GLORY PLUS (STANDARD) automatikus újraindítás Típus MSG-07HRN2 MSG-09HRN2 MSG-12HRN2 MSG-18HRN2 MSG-24HRN2 Hűtés Btu/h 7000 9000 12000 17000 23000 kw 2,1 2,6 3,5 5,0 6,7

Részletesebben

Szabadonálló háztartási készülékek 2007

Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Szabadonálló háztartási készülékek 2007 Amit az ARDO-ról tudni érdemes Az olasz ARDO termékeket előállító Antonio Merloni S.p.a mint Európa 5. számú háztartásigép-gyártója, meglehetősen nagy tapasztalattal

Részletesebben

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK GLORY PLUS (STANDARD) automatikus újraindítás Típus MSG-07HRN2 MSG-09HRN2 MSG-12HRN2 MSG-18HRN2 MSG-24HRN2 Hűtés Btu/h 7000 9000 12000 17000 23000 kw 2,1 2,6 3,5 5,0 6,7

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat

Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig. méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN. GK sorozat Érvényes 2014.07.01-től visszavonásig MOSOGATÓTÁLCÁK cikkszám kép szekrény mérete méret beépíthetőség egyéb tulajdonságok EAN javasolt fogy ár akciós fogy ár GK sorozat 1401100 90 cm 860x480 mm lapos kivitel

Részletesebben

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel RoHS REACH COMPLIANT Made in HUNGARY KONTASET KS350 nagy teherbírású szerverszekrény

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu Tárgy: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76 300, FAX +36 1 46 76 309 CHMER G-32, G43, G53 és G64 típusú

Részletesebben

07június. háztartási gépek

07június. háztartási gépek 07június háztartási gépek egy átlagos nap a Fagor világában... első az egészséged Új massalud család, Hygienizer kezelés és antibakteriális programok A Fagor új massalud típusú hűtőszekrényeit az egészségesen

Részletesebben

TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ HF-200 HF-201 HF-210 HF-220 HF-230 ANYAG, FELÜLET AXONOMETRIKUS RAJZ MEGNEVEZÉS

TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ HF-200 HF-201 HF-210 HF-220 HF-230 ANYAG, FELÜLET AXONOMETRIKUS RAJZ MEGNEVEZÉS TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ MEGNEVEZÉS AXONOMETRIKUS RAJZ NÉZET RAJZ MARÁSKÉP ANYAG, FELÜLET CIKKSZÁM HF-200 matt ezüst (műanyag) 11.200 ø44 13 ø35 11 HF-201 matt ezüst

Részletesebben

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia október 1-2013. október 1- Brand Javasolt GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 631 A inox 8066310 4 gázégő égésbiztosítóval, automata szikragyújtás, 1 WOK gázégő, 60 cm

Részletesebben

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008

tűzhelyek és mikrohullámú sütők 2008 tűzhelyek és mikrohullámú sütők 008 electrolux tűzhelyek z Electrolux bemutatja designkoncepcióját z Electrolux designkoncepciója a manapság megfigyelhető trendeken alapul, és három különböző termékcsoportot

Részletesebben

METRIKUS COMPFIT C. Valamennyi iparág követelményeinek megfelelő pneumatikus csatlakozók 3... 16mm méretválaszték Kisméretű Minifit M csatlakozók

METRIKUS COMPFIT C. Valamennyi iparág követelményeinek megfelelő pneumatikus csatlakozók 3... 16mm méretválaszték Kisméretű Minifit M csatlakozók METRIKUS COMPFIT C Valamennyi iparág követelményeinek megfelelő pneumatikus csatlakozók 3... 16mm méretválaszték Kisméretű Minifit M csatlakozók MINŐSÉGI GYORSCSATLAKOZÓK Norgren Compfit C Push-in csatlakozók

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények Belsőépítészet Praktikus beépített szekrények A beépített, azaz a méretre gyártott bútorok kiemelkedő és töretlen népszerűsége az utóbbi évtizedben a praktikumot, azaz az ötletességet és a helytakarékosságot

Részletesebben

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA

KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA KERESKEDŐ CATA BEÉPÍTHETŐ ÁRLISTA 3 év garancia érvényes: 2015.augusztus 17-től visszavonásig Brand Termék jellege Típus Cikk szám Leírás Javasolt EAN GÁZFŐZŐLAPOK CATA gázfőzőlap GI 604 A inox ÚJDONSÁG!

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

2016-os kollekció. Az első kemence, amely sütő és grill is egyben!

2016-os kollekció. Az első kemence, amely sütő és grill is egyben! 2016-os kollekció Az első kemence, amely sütő és grill is egyben! ÖTELETEK GRILLEZÉSHEZ 2016-os kollekció A L Art du jardin, a kültéri használatú kemencék specialistája, igyekszik Önt minden szezonban

Részletesebben

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG MŰANYAGHEGESZTŐ EXTRUDEREK MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG - Egyedülálló szabadalmaztatott hőmérsékletkontroll közvetlenül a masszában. - Egymástól független hőmérsékletbeállítási lehetőség masszára és előmelegítésre.

Részletesebben

M-Power Chiptuningbox Importőri Nagykereskedelmi Árlista. 2012.Ősz. www.chiptuningbox.hu

M-Power Chiptuningbox Importőri Nagykereskedelmi Árlista. 2012.Ősz. www.chiptuningbox.hu M-Power Chiptuningbox Importőri Nagykereskedelmi Árlista. 2012.Ősz. www.chiptuningbox.hu Az M-Power termékcsaládunk a legújabb digitális technológiával rendelkező tuningbox a kínálatunkban. Számítógépes

Részletesebben