2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia."

Átírás

1 2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia. Bosch mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek most 2+3 év gyártói garanciával.* Promóciós időszak: szeptember 1. - december *A promócióban való részvétel regisztrációhoz kötött. Részletek:

2 A tökéletes mosás és szárítás most hosszú időn át garantálva. Vásároljon Bosch mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárítógépet, hogy a foltok elleni tökéletes ellenszer garantáltan biztosítva legyen: már egy gombnyomással. Nem kell mást tennie, mint a promócióban résztvevő Bosch mosógépek, szárítógépek vagy mosó-szárítógépek közül vásárolnia egyet és saját, valamint a készülék adataival regisztrálnia a weboldalra.* Ezután ben megkapja a termék +3 évre szóló garancia kiterjesztését. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy kérdése lenne, kérjük jelezze a es telefonszámon vagy a bmosogepgarancia@popgroup.hu címen. A promóció csak a és között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes. Az esetleges garanciális igény a 3-5. évig kizárólag az ben megküldött garanciakiterjesztés és a készülék eredeti számlájának együttes bemutatása esetén érvényesíthető! * A promócióra való regisztráció határideje ! További részletekért, illetve a promóció részvételi szabályzatáért, a promócióban résztvevő termékek listájáért keresse fel a weboldalt.

3 Ki fogja tisztítani a kondenzátort? Maga a szárítógép. SelfCleaning Condenser A Bosch szárítógépekben megtalálható szabadalmaztatott öntisztító kondenzátor megkíméli Önt a tisztítás fáradalmaitól, ugyanis szárítási ciklusonként maximálisan akár négyszer is megtisztítja magát automatikusan a kondenzvíz felhasználásával. A+++ és A++ energiahatékonysági osztályú szárítóink nem fűtőszálakkal melegítik fel a levegőt, hanem hőszivattyúval. A hőszivattyú egy speciális rendszer, a kondenzátor hűtése során felszabaduló energiát használja a levegő felmelegítésére. Két lehetőség, ugyanaz az eredmény: Tökéletesen tiszta ruhák. A VarioPerfect technológiának köszönhetően mostantól Ön hatá- VarioPerfect rozza meg a mosás időtartamát: 1. SpeedPerfect: 65 %-kal lerövidült mosási idő, ha épp sietnie kell 2. EcoPerfect: 50%-kal csökkentett áramfogyasztás.

4 Bosch mosó-szárítógépek. Amennyire tökéletesen mosnak, annyira tökéletesen is szárítanak. A nagyszerű kényelem és a hatékonyság tökéletes kombinációja egyetlen készülékben. EcoSilence Drive Az EcoSilence Drive rendszernek köszönhetően a Bosch mosó-szárítógépei energiatakarékos működéssel, csendben dolgoznak, ezáltal nem zavarhatják az Ön és családja nyugalmát, így, akár késő este is nyugodt szívvel elindíthat egy mosást. AquaStop A készülékekben található AquaStop funkció különlegessége pedig, hogy a speciális, duplafalú vízbekötő csőből, biztonsági szelepből valamint egy biztonsági úszókapcsolóból álló rendszernek köszönhetően 100%-os a vízkár elleni védelem amit a Bosch az Ön készülékének egész élettartamára garantál. Keressen minket Facebook-on: Weboldal: Bosch Készült a BSH Kft. megbízásából. Az adatok tájékoztató jellegűek! A típusmódosítás és mindennemű műszaki változtatás joga fenntartva! A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

5 Automatikus mosószer adagolás a Bosch i-dos rendszerrel. i-dos Vegyen búcsút a mérőpoharaktól és adagolja mosószerét mostantól automatikusan! Promóciós időszak: szeptember 1 december % most visszajár!* * A tájékoztatás nem teljeskörű, vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a részletekről a oldalon.

6 Adagolás és mosás: automatikusan tökéletes. Az i-dos mosógépek megvédik ruháit, vigyáznak a környezetre és még a bankkártyájára is! Vásároljon Bosch i-dos mosógépet, hogy Önnek mostantól csak pihennie kelljen a tökéletes mosási eredmények eléréséhez! Az i-dos mosógépek nem csak a precíz adagolás miatt kímélik pénztárcáját, hiszen most 10%-ot visszafizetünk Önnek a megvásárolt mosógép vételárából is!* * A tájékoztatás nem teljeskörű, vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a részletekről a oldalon.

7 100%-ban megoldja a mosószer adagolási hibákat. Sokszor megtörténik Önnel is, hogy nem tudja eldönteni mennyi mosószert öntsön a mérőpohárba? Többé, ez nem történhet meg! Az i-dos mosógépek ugyanis biztosítják Önnek a tökéletes mennyiségű mosószer adagolását. Csak töltse fel a tartályt, és akár több adag ruhát is kimoshat, mosógépe optimalizálni fogja a mosószer mennyiségét! 10% most visszajár!* * A tájékoztatás nem teljeskörű, vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a részletekről a oldalon.

8 Hogyan mérhetjük ki tökéletesen a mosószert? Ha soha többé nem tesszük! A mosógépbe integrált érzékelők ugyanis automatikusan lemérik a dobba töltött ruha mennyiségét és szennyezettségét, majd milliliterre pontosan adagolják a mosószert, ezáltal Ön a vízzel és a mosogatószerrel is könnyen spórolhat. Tökéletes mosás erőfeszítések nélkül. Indítsa el az automata programot és dőljön hátra kényelmesen! Talán Ön nem tudja, mennyi adag ruhát tud kimosni 1,3 liter folyékony mosószerrel, de a mosógépe igen! Spóroljon könnyedén a vízzel. A rengeteg víz megtakarítása mellett, akár 30%-kal kevesebb mosószerre lesz szüksége!

9 A kedvezmény igénybevételéhez vásároljon Bosch i-dos mosógépet, majd a névre szóló számlájával és személyes adataival regisztráljon a idospromocio weboldalon. Sikeres regisztrációját követően a mosógép bruttó vételárának 10%-át banki átutalással megtérítjük Önnek.* A promóció szeptember 1 és december 31. közötti vásárlásokra érvényes és a regisztráció kizárólag névre szóló, a készülékek típusszámát tartalmazó számlával lehetséges. A promócióban a szórólapon és a promóciós szabályzatban szereplő termékek vesznek részt. A regisztrációt megteheti szeptember 1. és január 14. között, amelynek sikerességéről minden esetben értesítő t küldünk a regisztrációkor megadott címre. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy egyéb kérdése lenne, kérjük, jelezze a es telefonszámon vagy a boschidos@popgroup.hu címen. A promócióban résztvevő készülékek: WAT28691, WAT28660BY, WAT28690BY**, WAW32640EU, WAW326H0EU, WAY32891EU, WAY328H0EU További részletek és promóciós szabályzat: * A tájékoztatás nem teljeskörű, vásárlás előtt kérjük tájékozódjon a részletekről a oldalon. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, garancialevelet nem áll módunkban elfogadni. ** Beérkezéstől függően.

10 ÚJ! Bosch Márkaszerviz 1023 Budapest Árpád fejedelem útja Call Center: Keressen minket a Facebook-on: Bosch Készült a BSH Kft. megbízásából. Az adatok tájékoztató jellegűek! A típusmódosítás és mindennemű műszaki változtatás joga fenntartva! A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

Adagolás és mosás: automatikusan tökéletes.

Adagolás és mosás: automatikusan tökéletes. Automatikus mosószer adagolás a Bosch i-dos rendszerrel. i-dos Adagolja mosószerét mostantól automatikusan! Mi pedig megtérítjük készüléke vételárának 10%-át! Promóciós időszak: 2018. január 1 - február

Részletesebben

Nem csak a ruháinak van szüksége felfrissülésre, hanem Önnek is!

Nem csak a ruháinak van szüksége felfrissülésre, hanem Önnek is! Nem csak a ruháinak van szüksége felfrissülésre, hanem Önnek is! Önnek is jól esne egy kis kényeztetés? A ruhái is hasonlóra vágynak! Frissítse fel kényes ruhadarabjait a Bosch ActiveOxygen mosógépével,

Részletesebben

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!*

A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* A tökéletes páros. Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és MUM 5 konyhai robotgépet adunk ajándékba!* Promóciós időszak: 2018. január 1. - február 28. www.bosch-home.com/hu ajándék robotgép * A tájékoztatás

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Élvezze a vezeték nélküli porszívózás kényelmét, és igényelje a 10%-os visszatérítést a porszívó árából! * www.bosch-home.com/hu MOST 10 VISSZAJÁR *A promóció időtartama: 2018.

Részletesebben

Mi nem csak beszélünk a minőségről.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. Mi nem csak beszélünk a minőségről. Bosch mosó- és szárítógépek 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 30 napos z Ön maradéktalan elégedettségéért! Pénzvisszafizetési garancia 2011.01.01-03.31. Elöltöltős

Részletesebben

Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel!

Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel! Kiskészülékeink legjobbjai most pénzvisszatérítéssel! Válasszon a Bosch PerfectSelection válogatás készülékei közül, és igényelje a 10%-os visszatérítést a készülék árából! Az akció időtartama: 2018. október

Részletesebben

Prémium minőség garanciával!

Prémium minőség garanciával! Prémium minőség garanciával! Mi bízunk termékeink minőségében, ezért most a Bosch PerfectSelection prémium háztartási kiskészülékekre 2 + 1 év gyártói garanciát adunk*! Akció időtartama: 2018. január 1.

Részletesebben

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén!

Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Receptek gombnyomásra. Új Bosch sütőjén vagy ajándék tabletjén! Vásároljon Bosch Serie 8 sütőt, és a tökéletes receptek elkészítéséhez most egy elegáns tabletet is adunk ajándékba!* Promóciós időszak:

Részletesebben

Részletek:

Részletek: Kóstoljon bele a siker ízébe! Válasszon NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütőt a különleges konyhai élményekhez, és legyen partnerével a NEFF vendége egy exkluzív gourmet esten Giannival! Részletek: www.neff-home.com/hu

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Próbálja ki a vezeték nélküli porszívózás kényelmét most 100% elégedettségi garanciával! * www.bosch-home.com/hu *A promóció időtartama: 2018. február 1 március 31. Végre! Nincs

Részletesebben

0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem. 0% vezeték. 100% kényelem. Próbálja ki a vezeték nélküli porszívózás kényelmét most 100% elégedettségi garanciával! * www.bosch-home.com/hu *A promóció időtartama: 2018. február 1 március 31. Most 100%

Részletesebben

Ajándékkal készülünk az ünnepekre!

Ajándékkal készülünk az ünnepekre! Ajándékkal készülünk az ünnepekre! Vásároljon Bosch konyhai robotgépet az ünnepi sütés-főzés megkönnyítésére, és igényelje az ajándék tartozékot!* Az akció időtartama: 2019.10.01.-12.31. www.bosch-home.com/hu

Részletesebben

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk.

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk. A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk. Vásároljon Bosch konyhai robotgépet az ünnepi sütés-főzés megkönnyítésére, és igényelje az ajándék tartozékot! Az akció időtartama: 2018.10.15-12.31.

Részletesebben

Ajándékkal készülünk az eperszezonra!

Ajándékkal készülünk az eperszezonra! Ajándékkal készülünk az eperszezonra! Csodálatos süteményeket és édességeket tervez az idei friss eperből? Szerezze be idejében a munkálatokat megkönnyítő Bosch robotgépét, és igényelje az ajándék tartozékot!*

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes.

Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Az egyetlen szárítógép, mely öntisztító kondenzátorának köszönhetően teljes élettartama alatt alacsony energiafogyasztásra képes. Világbajnok Siemens iq 800 Master Class kondenzációs szárító, a legalacsonyabb

Részletesebben

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel.

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Most ajándék tisztítószer csomaggal! A promóció időtartama: 2017. november 1. - december 31. + Most ajándék tisztítószer csomaggal! Használjon eredeti

Részletesebben

50% A tökéletes konyha titka? Bosch indukciós főzőlap most féláron, beépíthető szett vásárlása esetén!

50% A tökéletes konyha titka? Bosch indukciós főzőlap most féláron, beépíthető szett vásárlása esetén! A tökéletes konyha titka? Bosch indukciós főzőlap most féláron, beépíthető szett vásárlása esetén! Bosch indukciós főzőlapok most 50% pénzvisszatérítéssel!* Promóciós időszak: 2016. szeptember 15. november

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

Háztartási nagykészülékek

Háztartási nagykészülékek s Háztartási nagykészülékek Újdonságok 2005 Siemens. Megérint a jövô. Hûtô-fagyasztó kombinációk Tele ötletes megoldásokkal de az Ön élelmiszerei számára mindig van hely. Kétkompresszoros kivitel lsó fagyasztós

Részletesebben

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig.

Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. Energiatakarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. Megkíméljük a magas számláktól! Bosch Eco Collection. takarékos háztartási készülékek a Bosch-tól. Érvényes: 2010. április 1-től június 30-ig. 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect

Elöltöltős mosógépek VarioPerfect Elöltöltős mosógépek te 0% 10 te 0% 10 WE28463BY Maxx** te 0% 10 WE2449KBY(Maxx for Kids) Maxx** WE20464BY Maxx** 1400f/p 1,05 kwh / 4 liter 5 db / db Nagy piktogrammos LCD kijelző quaspar mosás Gyermekzár

Részletesebben

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is.

Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. Mosni sokféle módon lehet. A Bosch csak tökéletesen tud. Bosch mosó- és szárítógépek széles választéka 2012-ben is. 3 Mosógépek Vario dob* VarioTrommel A hullámos mintázatú dobkialakításnak köszönhetően

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele.

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Miele W1 mosógépek egyedülálló TwinDos, kétfázisú mosószeradagolással * Minden TwinDos adagolórendszerrel rendelkező W1 Miele mosógéphez

Részletesebben

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k

E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k Fekete ngyal Fehér Ördög 2008 E l ö l t ö l t ő s m o s ó g é p e k FL 80 E FLS 80 E Centrifuga fordulatszám 800 rpm Programok száma 15 85 x 59,5 x 53 cm 85 x 59,5 x 39 39 cm cm FL 105 S FLS 105 S Centrifuga

Részletesebben

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk!

A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk! A karácsonyi receptet Önre bízzuk. Az ajándékot mi adjuk! Használja ki Magyarország kedvenc konyhai robotgépének sokoldalúságát! * AJÁNDÉK TARTOZÉK! * Piaci részesedés, GfK, 2015 Válasszon kedve szerint!

Részletesebben

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval.

Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. Elöltöltős mosógépek varioperfect opcióval. WM 14E443BY WM 12E362BY WM 12E36SBY (sport/fitness ) 20% 20% 10% 20%-kal alacsonyabb 20%-kal alacsonyabb 10%-kal alacsonyabb töltősúly super15 Outdoor/ impregnált

Részletesebben

Beépíthető sütő újdonságok

Beépíthető sütő újdonságok Beépíthető sütő újdonságok 2012 2 Beépíthető sütők Az első fogás már főzés közben is élvezhető: a Bosch beépíthető sütők szépsége és tudása. HotAir Eco hőlégbefúvás: energiatakarékos sütési mód a Bosch-tól.

Részletesebben

A mosógép, mely saját maga méri és adagolja a mosószert.

A mosógép, mely saját maga méri és adagolja a mosószert. A mosógép, mely saját maga méri és adagolja a mosószert. Siemens iq800 Master Class mosógép automata mosószeradagolással siemens-home.com/hu Siemens. Megérint a jövő. A mosás soha nem volt még ilyen tökéletes

Részletesebben

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért INNOVÁCIÓ Ideális hőmérséklet és kiemelkedő kényelem 6. Érzék funkció z intelligens 6. Érzék funkció érzékeli a szoba hőmérsékletét, és automatikusan kiválasztja a hűtés, a fűtés, a páramentesítés vagy

Részletesebben

Mosás és szárítás igazi szakértőként: HomeProfessional. Élvezze az új prémium készülékeket a Boschtól!

Mosás és szárítás igazi szakértőként: HomeProfessional. Élvezze az új prémium készülékeket a Boschtól! Mosás és szárítás igazi szakértőként: HomeProfessional Élvezze az új prémium készülékeket a Boschtól! 2 HomeProfessional HomeProfessional 3 Még ha ez régimódian is hangzik, mi a Boschnál a készülékeinket

Részletesebben

Mosó- és szárítógépek 2013/2014

Mosó- és szárítógépek 2013/2014 Mosó- és szárítógépek 2013/2014 2 Egy háztartási gép, melyet az ember első pillantásra ért Home Professional mosógép. Igazi mosási szakértő, mert: Meggyőz az egyedülálló kezelőpanel révén A legjobb mosási

Részletesebben

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI:

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 2018 04.27-05.26 MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 06 ANYÁK NAPJA 19 SZERETŐ SZÍV NAPJA 27 GYEREK NAP 2018. 05.06 BOLDOG ANYÁK NAPJÁT Mi lehet fontosabb, mint édesanyáink egészsége?! Ránctalanítás sebészeti beavatkozás

Részletesebben

től ig

től ig 2018. 05.27-től 2018.06.26-ig JÚNIUS FONTOSABB ESEMÉNYEI: BALLAGÁS VIZSGA- IDŐSZAK PÓTLÁS Június 27. Cukorbetegek Világnapja BALLAGÁS, VIZSGAIDŐSZAK Ha Június, akkor vizsgaidőszak! Ilyenkor a fiatalok

Részletesebben

Bosch szabadonálló készülékek 2017/2018

Bosch szabadonálló készülékek 2017/2018 Bosch szabadonálló készülékek 2017/2018 2 www.bosch-home.com/hu Készülékek minden igényre. Hogy megkönnyítsük döntését a vásárlásnál, készülékeinket négy kategóriába osztottuk, melyek a következők: Serie8,

Részletesebben

Beépíthető készülékek beépítési rajzai

Beépíthető készülékek beépítési rajzai Beépíthető készülékek beépítési rajzai 2010 2 Beépítési rajzok Beépítési rajzok. HBA785750, HBA73R450 HBA63B250 HBA38B750 HBA36B650, HBA36B660, HBA36B620 HBX53R50 HBB43C350 HBA43T350/320/360 HBA42S350E

Részletesebben

Háztartási vegyszerek tesztje

Háztartási vegyszerek tesztje Háztartási vegyszerek tesztje 2016-03-26 Egyik hatékonyabb, mint a másik? Hány tányért lehet elmosogatni egy környezetbarát és egy hagyományos mosogatószerrel? Mosószereket, mosogatószereket és vízkőoldókat

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütő 10% visszatérítés promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütő 10% visszatérítés promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütő 10% visszatérítés promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1023 Budapest,

Részletesebben

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni!

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Kedves Tanácsadóink! Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Bízunk abban, hogy az új Kardi junior és a megújult DiCHO termékcsalád is hozzájárulnak a TIENS termékimádók

Részletesebben

Különleges ajánlat különleges készülékekre. Partner Program Érvényes: szeptember 1-től év végéig.

Különleges ajánlat különleges készülékekre. Partner Program Érvényes: szeptember 1-től év végéig. Különleges ajánlat különleges készülékekre Partner Program Érvényes:. szeptember 1-től év végéig. 2 Mosógépek Forradalom a mosásban: automatikus mosószeradagolás Takarékossággal a környezetért A Bosch

Részletesebben

A baba- és környezetbarát mosószer. A megoldás: MOSÓDIÓ! 1 / 6

A baba- és környezetbarát mosószer. A megoldás: MOSÓDIÓ! 1 / 6 Ugye Ön sem akarja tovább mérgezni a környezetét, és szeretné, ha gyermeke nem szenvedne ek A megoldás: MOSÓDIÓ! Napjainkban a tisztaságra való törekvés ördögi körré alakult. A mosás célja, hogy eltávolítsuk

Részletesebben

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I.

Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! Akciós ajánlat 2010. I. Költséghatékony megoldások? Természetesen! Kímélje pénztárcáját és környezetét Bosch háztartási készülékekkel! kciós ajánlat 2010. I. negyedév 2 Bosch Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat

Részletesebben

Frissesség és takarékosság garantálva!

Frissesség és takarékosság garantálva! Frissesség és takarékosság garantálva! Bosch hűtő- és fagyasztókészülékek 2+3 év gyártói garanciával 2016. május 9. és december 31. között! 2+3 Év Garancia *Háztartási nagykészülékek Forrás: Euromonitor,

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ 2019. JANUÁR 21. - 2019. ÁPRILIS 30. 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: AEG mosógép,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) 1. Termékekkel kapcsolatos kérdések... 3 1.1. Milyen termékek közül választhat?... 3 1.2. Mit jelent az esztétikai- és szépséghibás, csomagolássérült, szállítássérült

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő.

Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői. Megérint a jövő. Meggyőző érvek. A Siemens háztartási készülékek legfontosabb termékjellemzői Megérint a jövő. Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy Önnek alacsonyabb legyen az energiaszámlája. Kiemelkedő teljesítmény,

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik!

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! HELLO OKTÓBER! 2018.09.27-TŐL 2018.10.26-IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! Október fontosabb eseményei: Október 5. - Mosoly világnapja Október 12. - Ízületi Artózis

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél:

Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél: Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél: A regisztráció minden kötelezettség nélküli Regisztráció után 30 napig él az első ingyenes próba fitcamp órád Bérleteid után krediteket

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Otthon Melege Program

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Otthon Melege Program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek illetve mosó-szárítógépek) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram Pályázat kódszáma:

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ).

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ). A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. VARIÁCIÓK LEVESTŐL A DESSZERTIG! ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem

Super Silent (Szupercsendes) MultiSystem Super Silent (Szupercsendes) Hogy az otthoni pihenés tényleg teljes legyen az Ariston szupercsendes. Egy új hidraulikus rendszernek és a speciális hangelnyelő lapokkal szigetelt kádnak köszönhetően az

Részletesebben

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft. (székhely: 8400 Ajka, Hársfa utca

Részletesebben

Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft.

Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. Gyakran ismételt kérdések és válaszok a kereskedői felülettel kapcsolatban Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező

Részletesebben

Fűtési rendszerek energiahatékonysági osztályba sorolása

Fűtési rendszerek energiahatékonysági osztályba sorolása Viessmann Fűtéstechnika Kft. 2045 Törökbálint, Süssen u. 3. Tel: 36 334-334 Fax: 36 334-339 www.viessmann.hu Fűtési rendszerek energiahatékonysági ba sorolása 7543415 Vitodens 100-W, B1H z új, egész Európára

Részletesebben

Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral.

Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral. Jupiter Venus Megjelent a 2009-es modell, mely a legjobb minőséget egyesíti a legjobb árral. VILÁGÚJDONSÁG! 2009-es modell Extrém strapabíró 2009-es fejlesztésű elektródák Érintőkijelzős kezelőfelület

Részletesebben

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Tegyünk minőséget az asztalra program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft.

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

SONY EUROPE Tankcsapda CD promóció. Igénylés időtartama: november március 31-ig, vagy ameddig a promóciós készlet tart

SONY EUROPE Tankcsapda CD promóció. Igénylés időtartama: november március 31-ig, vagy ameddig a promóciós készlet tart SONY EUROPE Tankcsapda CD promóció A promóció időtartama: 2016. október 1 2017. március 31. Igénylés időtartama: 2016. november 1 2017. március 31-ig, vagy ameddig a promóciós készlet tart 1. cikk: Az

Részletesebben

WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA

WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA A DIRECT COOLING ÉS STOPFROST WHIRLPOOL MODELLEK KOMPRESSZORÁRA JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEI, REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Elektromos eszközök a háztartásban

Elektromos eszközök a háztartásban www.elmu.hu Elektromos eszközök a háztartásban Az Energiacimke Az energiacimke Ez az úgynevezett energiacímke amely a háztartási gépek energiafogyasztásáról ad tájékoztatást. Az energiaosztályok jelentősége

Részletesebben

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól C3 - Vodafone Red Family Új családi ajánlat a Vodafonetól Fókuszban a családok Red Family A Vodafone családi ek több családtagnak teszik elérhetővé a korlátlan beszélgetést akár Red, akár Go+ szolgáltatáscsomagokkal

Részletesebben

Pályázati felhívás. Magyarországi vállalkozások, energiahatékonyságot célzó beruházásainak garantált támogatására. Kódszám: JAUK-KEOP 2013/1

Pályázati felhívás. Magyarországi vállalkozások, energiahatékonyságot célzó beruházásainak garantált támogatására. Kódszám: JAUK-KEOP 2013/1 Pályázati felhívás Magyarországi vállalkozások, energiahatékonyságot célzó beruházásainak garantált támogatására. Kódszám: JAUK-KEOP 2013/1 Érvényes: 2013. február 21-től AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA MEGÚJUL PROJEKT

Részletesebben

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje.

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Ünnepeljük együtt a Miele evőeszközfiók 30. születésnapját Jubileumi modellek kedvezményes áron már 239 900 Ft-tól Mindenkinek van valami,

Részletesebben

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek

Ruhái jó formában lesznek minden nap. Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek Ruhái jó formában lesznek minden nap Electrolux ek, ek és mosó-ek Viselje örömmel kedvenc ruháit minden nap A hangulatát, sőt az egész napját meghatározhatja, hogy érzi magát ruhájában. Ha jó formában

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/b.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata Hatályos: 2016.03.15-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések a. A Törzsvásárlói Kártya Program (a továbbiakban Program ) üzemeltetője a FARMMIX

Részletesebben

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER FEJLETT INVERTERES TECHNOLÓGIA. Aerogor ECO Inverter Az új DC Inverter szabályzású Gorenje hőszivattyúk magas hatásfokkal, környezetbarát módon és költséghatékonyan biztosítják

Részletesebben

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ).

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ). A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. ÉS A RECKITT BENCKISER MAGYARORSZÁG KFT. Időtakarékos Duó ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1026 Budapest, Árpád

Részletesebben

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL 3 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIA - PREMIUM SELECTION PROMÓCIÓ 2019 RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A Whirlpool Magyarország Kft. (székhely: 1117 Budapest, Bercsényi

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL - ARIEL PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL - ARIEL PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL - ARIEL PROMÓCIÓ 2019.01.14-2019.03.31 RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A Whirlpool Magyarország Kft. (székhely: 1117 Budapest, Bercsényi u. 25.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ! ÚJ WaveActive MOSÓGÉPEK ÉS SZÁRÍTÓGÉPEK. gorenje.hu

AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ! ÚJ WaveActive MOSÓGÉPEK ÉS SZÁRÍTÓGÉPEK. gorenje.hu Elfogadjam az állásajánlatot vagy megtartsam a régit? Legyen több időm vagy több pénz a zsebemben? AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ! ÚJ WaveActive MOSÓGÉPEK ÉS SZÁRÍTÓGÉPEK gorenje.hu

Részletesebben

től ig

től ig 2019.03.27-től 2019.04.26-ig ÁPRILISI AJÁNLATAINK MEGLÉVŐ TANÁCSADÓINK SZÁMÁRA! Start csomag akció meglévő Tanácsadók számára: +100 PPV *A Vásárlói Start csomag megvásárolható, ára Tanácsadók számára:

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Időszakos karbantartás mellé ajándék A időszakos karbantartást érdemes most

Részletesebben

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA I. SZERVEZŐ (1) OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., cégjegyzékszám: 01-10- 041585) (továbbiakban: Szervező), promóciót szervez a Junior számlacsomagra vonatkozóan új számla és kártyaszerződést

Részletesebben

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014

Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 Szabadonálló mosogatógépek 2013/2014 2 Kiváló mosogatási eredmény, jelentős energiamegtakarítás. Bosch mosogatógépek kíváló energiafelhasználása A Bosch mosogatógépei az elmúlt évek számos innovatív technológiájának

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: PÁRÁTLANÍTÁS AHOGY ÖN SZERETNÉ A Cotes C35 modulrendszerű berendezések az innovatív fejlesztésnek köszönhetően sokoldalúan alkalmaz-hatók 3-6 kg/óra párátlanító kapacitás igény esetén. MODULRENDSZERŰ FELÉPÍTÉS

Részletesebben

MASSZÁZSRENDSZEREK. Ami jár, az jár! 10 ÉV GARANCIA 2+1. Akció időtartama: 2015.10.05-12.18. Válasszon kedvére ajándék kádjaink közül!

MASSZÁZSRENDSZEREK. Ami jár, az jár! 10 ÉV GARANCIA 2+1. Akció időtartama: 2015.10.05-12.18. Válasszon kedvére ajándék kádjaink közül! KÁDAK EK Ami jár, az jár! ajándék kád jár! 10 ÉV 10 ÉV GARANCIA A FÜRDŐKÁDRA GARANCIA 2+1 ÉV GARANCIA A RE 2+1 ÉV a Akció időtartama: 2015.10.05-12.18. Válasszon kedvére ajándék kádjaink közül! Válasszon

Részletesebben

K: Melyek a CND LED lámpa legfontosabb előnyei a jelenlegi CND UV lámpához képest? V:

K: Melyek a CND LED lámpa legfontosabb előnyei a jelenlegi CND UV lámpához képest? V: K: Melyek a CND LED lámpa legfontosabb előnyei a jelenlegi CND UV lámpához képest? V: 1. Gyorsabb kötés minden CND fényre kötő termék esetén 2. A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a fény célzottan

Részletesebben