SONY EUROPE Tankcsapda CD promóció. Igénylés időtartama: november március 31-ig, vagy ameddig a promóciós készlet tart

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SONY EUROPE Tankcsapda CD promóció. Igénylés időtartama: november március 31-ig, vagy ameddig a promóciós készlet tart"

Átírás

1 SONY EUROPE Tankcsapda CD promóció A promóció időtartama: október március 31. Igénylés időtartama: november március 31-ig, vagy ameddig a promóciós készlet tart 1. cikk: Az esemény jellege A SONY EUROPE LIMITED Magyarországi Fióktelepe ( Sony ) Budapesten, a számon regisztrált vállalat, melynek központi irodája Magyarországon, 1138 Budapest, Váci út , címen található (a továbbiakban a Szervező ) az alább ismertetett feltételek mellett, október március 31. éjfél között (az adott napokat beleértve) megszervezi a Tankcsapda CD nevű promócióját (a továbbiakban Promóció ). 2. cikk: Részvétel A Promócióban csak azok a 18 év fölötti Magyarországon élő személyek vehetnek részt, akik vásárolnak egy új, a Promócióban szereplő (lásd 4. cikk) Sony terméket Magyarországon, a promócióban résztvevő hálózatok valamelyikében. A Promóció kizárólag a promóciós készlet erejéig érvényes. Résztvevő hálózatok: Sony Márkabolt hálózat, Media Markt, Euronics, Extreme Digital, emag, Auchan, Expert, BestByte, Hifi Station, 220 volt. 3. cikk: Tankcsapda CD igénylés A részvételhez az alábbiak szükségesek: Egy új, a promócióban részt vevő Sony High Power Audio (lásd 4. cikk) megvásárlása október 1. és március 31. éjfél között (CET időzóna szerint értendő, az adott napokat beleértve); Internet-hozzáférés megfelelő sávszélességgel és letöltési lehetőséggel az igénylőlap kitöltéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy a résztvevő internetszolgáltatója a saját internet használati feltételei függvényében többletdíjat szabhat meg. Az igénylőlap kitöltése a oldalon, illetve annak érvényesítése legkésőbb március 31. éjfélig (CET szerinti időzóna); Regisztráció érvényesítéséhez meg kell adnia a High Power Audio készülék modellszámát, a vásárlás helyét, idejét valamint fel kell töltenie vásárlást igazoló bizonylat scannelt változatát, valamint egy fotót a termékről, amelyen látszik a sorozatszám.

2 Egy megvásárolt High Power Audio készülékre kizárólag egy igényt lehet benyújtani. A ráadás CD kiküldése csak Magyarország területén ingyenes. Ez egy vásárlói promóció, maximum 3 igénylés vihető fel/fő. Az igénylést érvénytelennek kell tekinteni, ha a résztvevő visszaviszi a High Power Audio készüléket az eladónak, és a vételárat hiánytalanul visszakapja. 4. cikk: A promócióban részt vevő Sony termékek Ebben a promócióban az alábbi, október 1. és március 31. között megvásárolt SONY HIGH POWER AUDIO modellek vesznek részt: Termékhivatkozások: MHCGT4D.CEL MHCV11.CEL GTKXB5B.CEL GTKXB5L.CEL GTKXB5R.CEL GTKXB5G.CEL GTKXB7B.CEL GTKXB7L.CEL GTKXB7R.CEL HCDSHAKEX7.CEL HTGT1.CEL GTKXB7BTCSPI.YS GTKXB7LTCSPI.YS GTKXB7RTCSPI.YS MHCGT5D.CEL MHCGT4DTCSPI.YS MHCGT5DTCSPI.YS MHCV7D.CEL MHCV7DTCSPI.YS MHCV77DW.CEL HCDSHAKEX3.CEL A Promócióban részt vevő Sony High Power Audio termékek listája megtalálható a weboldalon is: A promócióban semmilyen más Sony termék nem vesz részt. 5. cikk: Tankcsapda CD A Tankcsapda CD más készülékre vagy készpénzre nem váltható.

3 6. cikk: Tankcsapda CD kézbesítése A résztvevőknek ki kell tölteniük az igénylőlapot a weboldalon: Az igénylőlapot március 31-ig ki kell tölteni a fent említett weboldalon a szükséges adatok megadásával és a vásárlást igazoló számla feltöltésével, amennyiben az Ön által vásárolt High Power Audio termék részt vesz a promócióban. A Szervező fenntartja a jogot, hogy - amennyiben szükségesnek látja -, bekérje az eredeti vásárlási bizonylatot. Amennyiben az igénylés hiányos, erről a résztvevőt ben tájékoztatjuk, és (tíz) 10 naptári nap áll majd a rendelkezésére, hogy megoldja az esetleges problémákat, illetve beküldje a helyes és érvényes, a követelményeknek megfelelő dokumentumokat. A résztvevők az alábbi címen kaphatnak választ esetleges kérdéseikre: 7. cikk: A Tankcsapda CD-k kézbesítése A Tankcsapda CD-ket a megfelelően érvényesített igénylőlap beérkezését követően legfeljebb nyolc héten belül kiküldjük az igénylőlapon szereplő címre. A kézbesítést követően alaposan ellenőrizni kell a küldemény tartalmát. Ha bármilyen probléma áll fenn, különös tekintettel a termék sérülésére vagy hiányára, erről a résztvevőnek kézbesítéskor kell tájékoztatnia a csomagkézbesítő szolgáltatót. Kérjük, forduljon a Sony ügyfélszolgálati csapatához a következő címen: A nem a regisztrációs időn belül igényelt Tankcsapda CD-ket, illetve azokat, amelyeket a kijelölt kézbesítő szolgáltató bármilyen okból visszaküld a Szervezőnek, úgy tekintjük, hogy a címzett lemondott róla. 8. cikk: Felelősség A Szervező semmilyen felelősséget nem vállal arra az esetre, ha valamilyen elemi csapás, a saját irányításán kívül eső esemény vagy jogos szükséglet következtében arra kényszerül, hogy a jelen promóciót előzetes értesítéssel vagy anélkül törölje, illetve felfüggessze, lerövidítse vagy meghosszabbítsa, vagy annak feltételeit módosítsa.

4 A Szervező nem vonható felelősségre az internethálózaton fellépő semmilyen hibáért, ami megakadályozza a promóció megfelelő működését, különös tekintettel azokra a meghibásodásokra, amelyek külső, kártékony szándékú beavatkozás következtében lépnek fel. A Szervező minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a promóció weboldala hozzáférhető legyen. Nem vonható tehát felelősségre abban az esetben, ha az irányításán kívül eső tényezők következtében az internethálózaton bármilyen hibás működés tapasztalható. Ha a megfelelő adminisztratív és/vagy technikai működés egy vírus, számítógépes hiba, jogosulatlan emberi beavatkozás vagy bármilyen más, a Szervező irányításán kívül eső tényező miatt megszakad, a Szervező minden esetben fenntartja a jogot, hogy véget vessen a promóciónak. Ha felmerül a visszaélés gyanúja, a Szervező elvégezhet minden hasznosnak tűnő ellenőrzést, és fenntartja a jogot, hogy ne juttasson CD-t a tisztességtelen szándékú feleknek, és/vagy az illetékes hatóságok előtt eljárást indítson velük szemben. Nyomatékosan felhívjuk figyelmét, hogy az internethálózat nem biztonságos hálózat. A Szervező nem vállal semmilyen felelősséget arra az esetre, ha a promóció résztvevőinek számítógépes rendszerét külső fél vírusokkal fertőzi meg, vagy behatol a rendszerükbe. 9. cikk: A személyes adatok védelme A megadott személyes adatokat a Sony Europe Limited, illetve külső szolgáltatója, a Fieldmen Polc Zrt. /1053 Budapest, Magyar u em. 2; cégjegyzékszám: / és a Sykes Global Services Limited Company Nr: dolgozza fel a promóció lebonyolítása céljából. Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogy hogyan használjuk fel személyes adatait, forduljon hozzánk a oldalon található online űrlap kitöltésével A Sony adatvédelmi nyilatkozatával kapcsolatos további információért látogasson el ide:

5 10. cikk: Ügyfélszolgálat Ha segítségre van szüksége, hívja a Sony ügyfélszolgálatát a telefonszámon hétfőtől péntekig 09:00 és 18:00 óra között (nemzeti ünnepeken nem elérhető), vagy forduljon hozzánk a következő weboldalon: 11. cikk: Alkalmazandó jog A promócióra a magyar törvények vonatkoznak, és minden fél aláveti magát a magyar bíróságok kizárólagos joghatóságának. Nem egyértelmű helyzetekben a magyar nyelvű változat az irányadó.

1. A Pénzvisszatérítés a Sonyval (a Promóció ) kezdeményezője a Sony Europe Limited ( Sony ), melynek székhelye: 1138 Budapest, Váci út

1. A Pénzvisszatérítés a Sonyval (a Promóció ) kezdeményezője a Sony Europe Limited ( Sony ), melynek székhelye: 1138 Budapest, Váci út Feltételek 1. A Pénzvisszatérítés a Sonyval (a Promóció ) kezdeményezője a Sony Europe Limited ( Sony ), melynek székhelye: 1138 Budapest, Váci út 144-150. 2. Kérjük, ne küldjön igénybejelentő űrlapot

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

SAMSUNG SUHD TV RÁADÁS SAMSUNG GALAXY KÉSZÜLÉKKEL PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SAMSUNG SUHD TV RÁADÁS SAMSUNG GALAXY KÉSZÜLÉKKEL PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SAMSUNG SUHD TV RÁADÁS SAMSUNG GALAXY KÉSZÜLÉKKEL PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1. Promócióban való részvétel feltételei 1.1 A jelen részvételi feltételek tárgya a Samsung Electronics Magyar Zrt. (székhelye:

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi

Részletesebben

WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA

WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL 5ÉV KITERJESZTETT IDEJŰ ÉS KORLÁTOZOTT TARTALMÚ GYÁRTÓI GARANCIA A DIRECT COOLING ÉS STOPFROST WHIRLPOOL MODELLEK KOMPRESSZORÁRA JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEI, REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Tegyünk minőséget az asztalra program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft.

Részletesebben

Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében

Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében 1. Készülékét az alábbi oldalon tudja regisztrálni: www.candygarancia.hu www.hoovergaranica.hu Kattintson ide a regisztráció indításához. 1

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütő 10% visszatérítés promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütő 10% visszatérítés promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK KERESKEDELMI KFT. NEFF Slide & Hide vagy NEFF Hide sütő 10% visszatérítés promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1023 Budapest,

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció

A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. Bosch ActiveOxygen promóció ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft. (székhely: 8400 Ajka, Hársfa utca

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY. A Támogassuk együtt a bölcsődéket elnevezésű Rossmann programhoz

JÁTÉKSZABÁLY. A Támogassuk együtt a bölcsődéket elnevezésű Rossmann programhoz JÁTÉKSZABÁLY A Támogassuk együtt a bölcsődéket elnevezésű Rossmann programhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 A Támogassuk együtt a bölcsődéket - Rossmann elnevezésű program (a továbbiakban, mint Program ) Szervezője

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

5 Év Gondoskodás program feltételei

5 Év Gondoskodás program feltételei 5 Év Gondoskodás program feltételei A jelen 5 ÉV GONDOSKODÁS program feltételei (továbbiakban: Feltételek), azon vásárlóinkra vonatkoznak, akik az LG Electronics Magyar Kft. (továbbiakban: LGEMK) által

Részletesebben

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége:

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége: MEDIA MARKT KOCKADOBÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.,. továbbiakban:

Részletesebben

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1 Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Lidl Szívbeillő páros nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat

Lidl Szívbeillő páros nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Lidl Szívbeillő páros nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi.

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA I. SZERVEZŐ (1) OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., cégjegyzékszám: 01-10- 041585) (továbbiakban: Szervező), promóciót szervez a Junior számlacsomagra vonatkozóan új számla és kártyaszerződést

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL 3 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIA - PREMIUM SELECTION PROMÓCIÓ 2019 RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A Whirlpool Magyarország Kft. (székhely: 1117 Budapest, Bercsényi

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

SAMSUNG RÁADÁS LEIFHEIT SZETT PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

SAMSUNG RÁADÁS LEIFHEIT SZETT PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI SAMSUNG RÁADÁS LEIFHEIT SZETT PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI I. Promócióban való részvétel feltételei 1. Minden egyes, a Samsung Electronics Magyar Zrt. (székhelye: 5126 Jászfényszaru, Samsung tér

Részletesebben

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ 2019. JANUÁR 21. - 2019. ÁPRILIS 30. 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: AEG mosógép,

Részletesebben

Ajándék edényszett az Electrolux beépíthető sütőkhöz és indukciós főzőlapokhoz

Ajándék edényszett az Electrolux beépíthető sütőkhöz és indukciós főzőlapokhoz Ajándék edényszett az Electrolux beépíthető sütőkhöz és indukciós főzőlapokhoz 2019. január 1. - április 1. 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: Electrolux beépíthető

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

1. Az Akció megnevezése: Philips pénzvisszafizetési garancia, továbbiakban Akció.

1. Az Akció megnevezése: Philips pénzvisszafizetési garancia, továbbiakban Akció. Részvételi szabályzat 1. Az Akció megnevezése: Philips pénzvisszafizetési garancia, továbbiakban Akció. Az Akció Szervezője: Philips Magyarország Kft. (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.C., Népliget

Részletesebben

SAMSUNG +2 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

SAMSUNG +2 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI SAMSUNG +2 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI I. Promócióban való részvétel feltételei 1. Minden egyes, a Samsung Electronics Magyar Zrt. (székhelye: 5126 Jászfényszaru, Samsung

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK Nyereményjáték szabályzata A játék időtartama: Játék szervezője: Játék felülete: 2014.07.14. 18.00 tól 2012.07.31. 19.00 ig Olsen Kommunikációs, Marketing, Média és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT a Nyerjen a Lenorral - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 A Nyerjen a Lenorral Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték ) Szervezője és adatkezelője a Procter & Gamble

Részletesebben

Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Fürdőzz a nyereményekben! elnevezésű promóciós játékának hivatalos játékszabályzata 2018

Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Fürdőzz a nyereményekben! elnevezésű promóciós játékának hivatalos játékszabályzata 2018 Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Fürdőzz a nyereményekben! elnevezésű promóciós játékának hivatalos játékszabályzata 2018 1. A promóciós játék elnevezése, szervezője: A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. (székhely: 7815

Részletesebben

A CLUBCARD HŰSÉGPROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEI. (a továbbiakban ÁSZF )

A CLUBCARD HŰSÉGPROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEI. (a továbbiakban ÁSZF ) A CLUBCARD HŰSÉGPROGRAM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEI (a továbbiakban ÁSZF ) I Általános rendelkezések A Tesco Clubcard hűségprogram tulajdonosa és működtetője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zártkörűen Működő

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/b.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

AZ 5 ÉV JÓTÁLLÁS PANASONIC TV-KÉSZÜLÉKEKRE PROMÓCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

AZ 5 ÉV JÓTÁLLÁS PANASONIC TV-KÉSZÜLÉKEKRE PROMÓCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK AZ 5 ÉV JÓTÁLLÁS PANASONIC TV-KÉSZÜLÉKEKRE PROMÓCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1. Jelen szabályzat (a továbbiakban: Részvételi szabályzat ) rögzíti az 5 év jótállás Panasonic

Részletesebben

HÁROMÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

HÁROMÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK HÁROMÉVES JÓTÁLLÁS Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1. Ez a Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) határozza meg a Hároméves Jótállás elnevezésű akció (a továbbiakban: Akció

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

Az LG 3D TV-hez mobiltelefon promóciójának hivatalos Részvételi Feltételei (továbbiakban: Feltételek )

Az LG 3D TV-hez mobiltelefon promóciójának hivatalos Részvételi Feltételei (továbbiakban: Feltételek ) Az LG 3D TV-hez mobiltelefon promóciójának hivatalos Részvételi Feltételei (továbbiakban: Feltételek ) 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1.1.A 3D TV-hez mobiltelefon promóció (a továbbiakban: Promóció ) szervezője

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT

Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT Skybaby energiaital nyereményjáték, a MOL töltőállomásokon JÁTÉKSZABÁLYZAT I.1 Szervező, lebonyolító Szervező: Skybaby SD Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2400 Dunaújváros, Balogh Ádám utca 16-18.

Részletesebben

Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n

Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n Játékszabályzat Karácsonyi promóció Nő és szépség hete a Book24.hu-n 1. A játék szervezője szervező: Book24 Zrt. (a továbbiakban: Szervező) székhelye: 1021 Budapest, Versec sor 9. cégjegyzékszáma: 01-10-048181

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT és között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben

JÁTÉKSZABÁLYZAT és között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben JÁTÉKSZABÁLYZAT 2016.10.21. és 2016.10.28. között zajló Alcatel nyereményjátékához a Game Star Online-nal együttműködésben A játék időtartama: 2016. 10.21. - 2016.10.28. A sorsolás időpontjai: 2016.10.21.

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték ) Szervezője és adatkezelője a Procter & Gamble

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 Promóció hivatalos szabályzata. 1. A Promóció szervezője A "Nestlé Húsvét 2019 Auchan promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL - ARIEL PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL - ARIEL PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A WHIRLPOOL MAGYARORSZÁG KFT. WHIRLPOOL - ARIEL PROMÓCIÓ 2019.01.14-2019.03.31 RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A Whirlpool Magyarország Kft. (székhely: 1117 Budapest, Bercsényi u. 25.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

Felhasználói tájékoztató. a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz

Felhasználói tájékoztató. a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz Felhasználói tájékoztató a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz 1 Tartalomjegyzék 1 Általános rendelkezések... 3 A tájékoztató célja...

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata

Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata Dive Hard Tours Utazási Iroda ajándék utazási utalvány kibocsátásáról szóló szabályzata I. Fogalmi meghatározások - ajándék utazási utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módokon előállított és a jelen

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata

Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata 1. A Játék Szervezője: A Penny Market Kft. (továbbiakban: Szervező ) székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút

Részletesebben

Fitness Company Általános Szerződési Feltételek

Fitness Company Általános Szerződési Feltételek Fitness Company Általános Szerződési Feltételek Az alábbi feltételeket a Felhasználó a honlap böngészésével, regisztrációval, tanfolyamokra vagy rendezvényekre való jelentkezéssel ill. megrendeléssel automatikusan

Részletesebben

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ).

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban ( Leírás ) foglalt valamennyi rendelkezést. (továbbiakban együtt: Pályázat ). A BSH HÁZTARTÁSI KÉSZÜLÉK ÉS KERESKEDELMI KFT. VARIÁCIÓK LEVESTŐL A DESSZERTIG! ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ LEÍRÁSA A BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft. (székhely: 1126 Budapest, Királyhágó tér 8-9.) (továbbiakban:

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj egy Huawei P20 Lite okostelefont - nyereményjáték a MarketWorld webáruházban

JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj egy Huawei P20 Lite okostelefont - nyereményjáték a MarketWorld webáruházban Nyereményjáték szabályzat - MARKETWORLD születésnapi nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj egy Huawei P20 Lite okostelefont - nyereményjáték a MarketWorld webáruházban 1. Általános rendelkezések A Nyerj

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat )

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) 1. A promóció (a továbbiakban: Promóció ) szervezője OTP Bank

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója Adatkezelési tájékoztató A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója A Stúdió Liszt Kft. a személyes adatok védelmét kiemelten fontos feladatának tekinti, ezért mindent megteszünk annak

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

ÖTÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ÖTÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ÖTÉVES JÓTÁLLÁS Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1. Ez a Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) határozza meg az Ötéves Jótállás elnevezésű akció (a továbbiakban: Akció ) részletes

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata Érvényes 2016. június 14-től. 1. A játék szervezője A játék szervezője

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2016. szeptember 12-e és szeptember 18-a között szervezett Benyák Zoltán: A nagy illúzió nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban

Részletesebben

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek promóciót (a továbbiakban: Játék vagy Promóció) Szervezőként a Bubbles International Zrt. (9027

Részletesebben

EXKLUZÍV MÉDIA CSOMAG. 1.oldal: SAMSUNG EXKLUZÍV MÉDIA CSOMAG- 2014 PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI A MEDIA MARKT ÁRUHÁZAKBAN

EXKLUZÍV MÉDIA CSOMAG. 1.oldal: SAMSUNG EXKLUZÍV MÉDIA CSOMAG- 2014 PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI A MEDIA MARKT ÁRUHÁZAKBAN EXKLUZÍV MÉDIA CSOMAG 1.oldal: SAMSUNG EXKLUZÍV MÉDIA CSOMAG- 2014 PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI A MEDIA MARKT ÁRUHÁZAKBAN 5.oldal: SAMSUNG EXKLUZÍV MÉDIA CSOMAG PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

SAMSUNG 2+3 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

SAMSUNG 2+3 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI SAMSUNG 2+3 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI I. Promócióban való részvétel feltételei 1. Minden egyes, a Samsung Electronics Magyar Zrt. (székhelye: 5126 Jászfényszaru, Samsung

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

UNION24 portál felhasználási útmutató

UNION24 portál felhasználási útmutató UNION24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben