Belőle fakad minden dolgok tökéletessége szerte a világegyetemben." Smaragdtábla (Kr.e körül)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Belőle fakad minden dolgok tökéletessége szerte a világegyetemben." Smaragdtábla (Kr.e körül)"

Átírás

1 ARRA SZÜLETTÉL, HOGY CSODÁLATOS ÉLETED LEGYEN Könyvemben ehhez a káprázatos élethez vezető utat szeretném neked megmutatni. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban - és mindez jó. Sőt, több mint jó! Egyszerűen lenyűgöző! Az élet sokkal egyszerűbb, mint gondoltad, és ahogy megérted, hogyan is működik, és mire képes a benned lakozó Erő, megtapasztalhatod a létezés varázsát a maga teljességében - és akkor valóban csodálatos életed lesz. Most pedig kezdődjön a varázslat! - részlet Az Erőből Belőle fakad minden dolgok tökéletessége szerte a világegyetemben." Smaragdtábla (Kr.e körül) Előszó Míg élek, nem felejtem el szeptember 9-ét. Felkeléskor még olyan volt, mint bármelyik reggel, mégis életem egyik legjobb napja kerekedett belőle. Mint annyi más ember, én is egész életemben küzdöttem és keményen dolgoztam a túlélésért, és igyekeztem a lehető legjobban venni az akadályokat és a nehézségeket. De 2004 különösen rázós évnek bizonyult számomra, és a körülményeim szeptember 9-én szó szerint térdre kényszerítettek. Úgy tűnt, helyrehozhatatlanul tönkrementek a kapcsolataim, az egészségem, a karrierem és az anyagi helyzetem. Nem láttam kiutat az egyre szaporodó problémákból, szinte elborítottak. És akkor megtörtént! A lányom a kezembe nyomott egy százéves könyvet és abban a kilencven percben, mialatt elolvastam, az egész életem megváltozott. Megértettem, addig miért történtek úgy a dolgok, ahogyan történtek, és azonnal tudtam, mit kell tennem, hogy változtassak a körülményeimen. Felfedeztem egy titkot. Egy titkot, amit évszázadokon keresztül, nemzedékről nemzedékre örökítettek, de amiről a történelem során mégis csak nagyon kevés ember tudott.

2 Attól a pillanattól kezdve más szemmel néztem a világot. Mindennek, amit addig az életről gondoltam, épp az ellenkezője volt igaz. Évtizedekig abban a hitben éltem, hogy a dolgok csak úgy megtörténnek velünk. Most viszont már láttam az igazságot, amitől a szám is tátva maradt. Azt is láttam azonban, hogy az emberek többsége nem ismeri ezt a titkot, ezért úgy döntöttem, hogy a világ elé tárom. Minden elképzelhető akadály ellenére elkészítettem A Titok című filmet, amit 2006-ban mutattak be. Még ugyanabban az évben megírtam A Titok című könyvet, ami lehetővé tette, hogy még többet osszak meg a világgal mindabból, amire rájöttem. A Titok a könyv megjelenése után fénysebességgel terjedt, az olvasók egymásnak adták tovább világszerte. E tudásnak köszönhetően mára tízmillióknak sikerült a világ minden táján a legelképesztőbb pozitív változásokat véghezvinni az életükben. Az emberek megtanulták, hogyan változtassák meg az életüket A Titok segítségével, és több ezer lenyűgöző történetet osztottak meg velem. Ezek révén sikerült még jobban megértenem, mi is okozza a nehézségeket. Ebből a megértésből született az a tudás, amit Az Erő című könyvben osztok meg veled. Ez a tudás azonnali változást idéz elő az életünkben. A Titok felfedte a vonzás törvényét az életünket irányító leghatalmasabb törvényt. Az Erő pedig mindannak a lényege, amit A Titok 2006-os megjelenése óta tanultam. Az Erőből megértheted, hogy csupán egyetlen dologra van szükséged, ha változtatni akarsz a kapcsolataidon, az anyagi helyzeteden, az egészségi állapotodon, a boldogságodon, a karriereden, és az egész életeden. Nem baj, ha nem olvastad A Titok című könyvet, Az Erő anélkül is képes megváltoztatni az életedet, mert minden, ami fontos, benne van. Ha viszont olvastad, ez a könyv felbecsülhetetlen újdonságokkal gyarapítja a már meglévő tudásodat. Annyi tudás vár rád! Annyi mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban! És mindez csupa jó dolog. Sőt, több mint jó - lenyűgöző! Köszönetnyilvánítás

3 Legmélyebb hálámat szeretném kifejezni a történelem azon nagyságainak, akik saját életüket kockáztatták, hogy megőrizzék az élet legnagyobb tudását és igazságát a következő nemzedékek számára. Az Erő létrehozásában nyújtott felbecsülhetetlen segítségért, amitől ez a könyv végül olyan lett, amilyen, szeretnék köszöntet mondani Skye Byrne-nek a lenyűgöző szerkesztésért és Jan Childdal együtt nyújtott útmutatásáért, biztatásáért, szakértelméért és értékes meglátásaiért, Josh Goldnak igényes és aprólékos tudományos és történelmi kutatómunkájáért, Shamus Hoare-nak a Gozer Mediától és Nic George-nak a könyv látványtervéért, eredeti és művészi grafikusmunkájáért és elhivatottságáért, amivel egy igazán impozáns és gyönyörű könyvet alkotott, amely mindenkit megérint, aki csak a kezébe veszi. Legmélyebb köszönetem a kiadómnak, a Simon & Schusternek, Carolyn Reidynek és Judith Currnek a belém vetett hitükért és azért, hogy ismét hajlandóak voltak megnyitni az elméjüket és a szívüket, hogy emberek milliárdjainak életébe vihessünk boldogságot, a szerkesztőmnek, Leslie Meredith-nek, aki kész szórakozássá varázsolta Az Erő szerkesztési folyamatát, a korrektoroknak, Peg Hallernek, Kimberly Goldsteinnek, Isoíde Sauernek és a többieknek a Simon & Schuster csapatából: Dennis Eulaunak, Lisa Keimnek, Eileen Ahearnnek, Darlene DeLillónak, Twisne Fannak, Kitt Reckordnak és Donna Loffredónak, fáradhatatlan munkálkodásukért. Szeretetemet és hálámat szeretném kifejezni A Titok csapatát alkotó munkatársaimnak és kedves barátaimnak, amiért elég bátrak voltak, hogy megnyissák az elméjüket a végtelen lehetőségek előtt és minden akadályt leküzdjenek, lehetővé téve, hogy megörvendeztessük a világot: Paul Harringtonnak, Jan Childnak, Donald Zycknek, Andrea Keirnek, Glenda Bellnek, Mark O'Connornak, Damian Corboynak, Daniel Kerrnek, Tim Pattersonnak, Hayley Byrnenek, Cameron Boyle-nak, Kim Vernonnak, Chye Leenek, Lori Sharapovnak, Skye Byrne-nek, osh Goldnak, Nic George-nak, Laura Jensennek és Peter Byrne-nek.

4 Köszönöm Michael Gardiner és Susan Seah jogászoknak a Gardiner Seah-tól, a jogász Brad Briannek és Lusi Linek a Munger Tollestól az útmutatást és szakértelmet, és azt, hogy az önazonosság és az igazság élő példájául szolgáltak a számomra, és pozitivitást hoztak az életembe. Köszönöm a legkedvesebb barátaimnak, akik folyamatosan ösztönöznek, hogy jobbá váljak: Elaine Bate, Bridget Murphy, Paul Suding, Mark Weaver, Fred Nalder, Dani Hahn, Bobby Webb, James Sinclair, George Vernon, Carmen Vasquez, Helmer Largaespada és Angel Martin Velayos fénylő szelleme és hite arra sarkall, hogy valóra váltsam az álmom, és örömöt vigyek az emberiség életébe. Köszönöm lányaimnak, Hayley-nek és Skye-nak, legnagyobb tanítómestereimnek, akik nap mint nap bearanyozzák az életemet jelenlétükkel, és nővéreimnek, Pauline-nak, Glendának, Jannek és Kaye-nek soha el nem múló szeretetüket és támogatásukat az élet kedvező és Kihívást jelentő időszakaiban egyaránt. Édesapánk hirtelen halála 2004-ben elvezetett engem A Titokhoz. Az Erő írása közben édesanyánk - és legjobb barátunk - hagyott itt bennünket, hogy immár nélküle vigyük tovább, amit ő elkezdett, és a legtöbbet hozzuk ki magunkból, feltétel nélkül szeressünk, és valódi változást vigyünk ebbe a világba. Szívem mélyéből köszönök mindent, Anya. BEVEZETÉS Csodálatos életre születtél! Arra születtél, hogy mindened meglegyen, amit szeretnél, és amire vágysz. Arra születtél, hogy érdekes és izgalmas munkát végezz, és mindent elérj a pályádon, amit csak szeretnél. Arra születtél, hogy boldog családi és baráti kapcsolatoknak örülhess. Arra születtél, hogy minden pénz a tiéd legyen, amire a teljes és kielégítő élethez szükséged van. Arra születtél, hogy valóra váltsd az álmaidat - méghozzá az összeset! Ha utazni szeretnél, arra születtél, hogy utazz. Ha vállalkozni szeretnél, arra születtél, hogy vállalkozz. Ha szeretnél megtanulni táncolni, jachtot vezetni vagy olaszul beszélni, mindez jár neked. Ha zenész, tudós, üzletember, feltaláló, előadó, szülő vagy bármi más szeretnél lenni, arra születtél, hogy azzá légy!

5 Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal, hiszen tudod, hogy napközben csupa jó dolog történik veled. Nevetned kell és örvendezned. Erősnek kell lenned, és tudnod kell, hogy biztonságban vagy. Jól kell érezned magad a bőrödben, abban a biztos tudatban, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy. Természetes, hogy az élet számodra is tartogat kihívásokat, és szükség is van rájuk, mert segítenek a fejlődésben, ugyanakkor tudnod kell, hogyan nézz szembe a problémákkal és nehézségekkel. Győztesnek születtél! Boldognak születtél! Csodálatos életre születtél! Nem arra születtél, hogy küszködj. Nem arra születtél, hogy olyan életet élj, amelyben az öröm pillanatai ritkák, és csak elvétve bukkanhatsz rájuk. Nem arra születtél, hogy heti öt napot gürizz a munkahelyeden, és csak hétvégenként legyen egy-egy boldog pillanatod. Nem arra születtél, hogy energiahiánytól szenvedj, és a nap végén kimerülten ess össze. Nem arra születtél, hogy aggódj és félj. Nem arra születtél, hogy szenvedj. Hogy mi az életed értelme? Az, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle, és mindened meglegyen, amit csak akarsz, miközben túlcsordul benned az öröm, az egészség, az életerő, a lelkesedés és a szeretet, hiszen mindez hozzátartozik a csodálatos élethez! Álmaid élete, minden, ami lenni szeretnél, amit tenni szeretnél, amit a magadénak szeretnél tudni, mindig is sokkal közelebb volt hozzád, mint ahogy hitted, mert az erő, hogy elérj mindent, benned lakozik! Létezik egy felsőbb erő és irányító hatalom, amely áthatja és meghatározza a határtalan univerzumot. Te pedig része vagy ennek az erőnek." Prentice Mulford ( ) Új Gondolat író Ebben a könyvben meg szeretném mutatni neked a csodálatos élethez vezető utat. Elképesztő dolgokat fogsz megtudni önmagadról, az életedről és az univerzumról. Ez az egész sokkal egyszerűbb, mint hiszed, és amint megérted, miként működik az élet és a benned

6 lakozó erő, képessé válsz arra, hogy megtapasztald a létezés varázsát a maga teljességében - és akkor valóban csodálatos életed lesz! Most pedig kezdődjön a varázslat! MI AZ ERŐ? Hogy mi ez az erő, azt nem tudom megmondani; csak azt tudom, hogy létezik" Alexander Graham Bell ( ) A telefon feltalálója Az élet egyszerű. Csupán kétféle dolog alkotja pozitív dolgok és negatív dolgok. Életed minden területe, legyen szó egészségről, pénzről, kapcsolatokról, munkáról vagy boldogságról, számodra vagy kedvező, vagy kedvezőtlen. Vagy van pénzed, vagy nincs. Vagy egészséges vagy, vagy nem. Kapcsolataid vagy boldogok, vagy nehézségekkel terheltek. A munkád vagy érdekes és sikeres, vagy kudarcélményektől hemzseg. Vagy kicsattansz a boldogságtól, vagy az esetek nagy részében nem érzed jól magad. Jó éveid vannak, vagy rossz éveid, jó idők járnak rád vagy rosszak, jó napjaid vannak, vagy rosszak. Ha több a negatív dolog az életedben, mint a pozitív, akkor valami nagyon nincs rendben, te pedig tisztában vagy ezzel. Látod magad körül a boldog és elégedett embereket, akiknek az élete tele van nagyszerű dolgokkal, és valami azt súgja, hogy mindezt te is megérdemled. És igazad van: valóban olyan életet érdemelsz, ami túlcsordul a jótól. A legtöbb ember, akinek nagyszerű az élete, nem tudja, mit is tett pontosan annak érdekében, hogy így legyen. De mindannyian tettek valamit. Használták az erőt, amely az életben minden jó forrása... Kivétel nélkül minden ember, akinek nagyszerű az élete, a szeretetet használta, hogy ezt elérje. Az erő, amiből minden jó és pozitív dolog származik, nem más, mint a szeretet! A szeretet a legrégebbi idők óta a nagy vallások, a nagy gondolkodók, filozófusok, próféták és vezetők központi témája. Csakhogy sokan nem értjük igazán bölcs szavaikat. Jóllehet ezek az emberek a kortársaiknak címezték tanításaikat, egyetlen igazságuk és

7 a világnak szóló üzenetük még ma is ugyanaz: szeress, mert ha szeretsz, a világegyetem leghatalmasabb erejét használod. A szeretet ereje A szeretet olyan elem, ami fizikailag láthatatlan, mégis épp olyan valóságos, mint a levegő vagy a víz. Cselekvő, élő, mozgásban lévő erő... hullámok és áramlatok formájában terjed, akárcsak az óceán." Prentice Mulford ( ) Új Gondolat író Az a fajta szeretet, amiről a legnagyobb gondolkodók és világmegváltók beszéltek, nagyon különbözik attól, amit a legtöbb ember szeretetnek nevez. Sokkal több annál, hogy szereted a családodat, a barátaidat vagy a kedvenc tárgyaidat, mert a szeretet nem csupán érzés - a szeretet pozitív erő. A szeretet sosem gyenge, erőtlen vagy puhány. A szeretet maga az élet pozitív ereje! A szeretet az oka minden pozitív és jó dolognak az életben. Nincs több száz különböző pozitív erő az életben, mindössze egyetlen egy létezik. A természet nagy erői, mint a gravitáció vagy az elektromágnesesség, láthatatlanok, erejük azonban vitathatatlan. Ugyanígy, a szeretet ereje is láthatatlan számunkra, hatalma mégis sokkal nagyobb, mint bármely természeti erőé. Ennek bizonyítékait mindenfelé láthatjuk magunk körül a világban - szeretet nélkül ugyanis nincs élet. Gondolkozz el egy pillanatra, mi lenne a világból szeretet nélkül. Először is, nem léteznél szeretet nélkül meg sem születhettél volna, ahogyan nem születhetett volna meg senki a családodból vagy a barátaid közül. Sőt, egyetlen emberi lény sem élne ezen a bolygón. Ha a szeretet ereje kialudna, az egész emberi faj fogyásnak indulna, és végül kihalna. Minden egyes találmány, felfedezés és ember alkotta dolog forrása az emberi szívben lakozó szeretet. Ha nem lett volna a Wright fivérek szeretete, ma nem utazhatnánk repülőn. Ha nem lett volna a sok tudós, feltaláló és felfedező szeretete, ma nem lenne elektromosság, fűtés, világítás, nem vezethetnénk autót és nem

8 telefonálhatnánk, ahogyan más készülékeink és technológiáink sem lennének, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életünket. Az építészek és az építőmunkások szeretete nélkül nem lennének otthonaink, épületeink és városaink. Szeretet nélkül nem lennének gyógyszereink, orvosaink és mentőállomásaink, se tanáraink, iskoláink vagy oktatásunk. Nem lennének könyveink, festményeink, zenéink, mert mindezen dolgok a szeretet pozitív ereje által születnek. Most nézz szét magad körül! Egyetlen, ember teremtette dolog sem létezne szeretet nélkül. Vedd el a szeretetet az emberektől, s a Föld sírba száll." Robert Browning ( ) Költő A szeretet a hajtóerő Minden, ami lenni szeretnél, amit tenni szeretnél, vagy el szeretnél érni, a szeretetből táplálkozik. Szeretet nélkül mozdulatlan lennél. Nem lenne pozitív erő, ami arra ösztönözne, hogy reggel felkelj, dolgozz, játssz, táncolj, beszélj, tanulj, zenét hallgass, vagy bármi mást tegyél. Olyan lennél, akár egy kőszobor. A szeretet pozitív ereje inspirál, hogy mozogj, ez tölt el vággyal, hogy legyél, vagy bármit elérj. A szeretet pozitív ereje képes bármilyen jót létrehozni, gyarapítja a jó dolgokat, és megváltoztathat bármilyen negatív dolgot az életedben. Hatalmad van az egészséged, a vagyonod, a karriered, a kapcsolataid és az életed összes területe fölött. Ez a hatalom - a szeretet - pedig benned rejlik! De ha hatalmad van az életed fölött, ez a hatalom pedig benned rejlik, akkor miért nem csodálatos az életed? Miért nem nagyszerű minden egyes területe? Miért nincs meg mindened, amire vágysz. Miért nem sikerül mindent elérned, amit szeretnél? Miért nem csordul túl a lelked az örömtől minden egyes nap? A válasz: mert választanod kell. Választanod kell, hogy szeretsz és a pozitív erőt táplálod - vagy nem. És akár tudatosul benned, akár nem, életed minden egyes napján, életed minden egyes pillanatában meghozod ezt a döntést. Kivétel nélkül, minden alkalommal, amikor

9 valami jót tapasztaltál, szerettél és a pozitív erőt tápláltad. És minden alkalommal, amikor olyasmit tapasztaltál, ami nem jó, nem szerettél, az eredmény pedig csupa negatívum lett. A szeretet a forrása minden jó dolognak az életedben, a szeretet hiánya pedig minden negatív dologé, minden fajdalomé és szenvedésé. Tragikus, hogy az emberek manapság mennyire nem ismerik és nem értik a szeretet mindent átható erejét - ahogyan a történelem folyamán soha nem ismerték és nem értették. A szeretet a leghatalmasabb, és mégis a legkevésbé ismert energia a világon." Pierre Teilhard de Chardin ( ) Szerzetes és filozófus Most megismerheted az egyetlen és egyedüli erőt, ami minden jó dolgok forrása ebben a világban, és arra használhatod, hogy megváltoztasd az egész életed. De ehhez először is meg kell értened, pontosan miképpen működik a szeretet. A szeretet törvénye A világegyetemet természeti törvények irányítják. Azért tudunk gépekkel repülni, mert a légi közlekedés velük összhangban működik. Nem a fizika törvényei változtak meg annak érdekében, hogy repülhessünk, hanem mi találtuk meg a módját, miként dolgozhatunk velük összhangban. Ahogyan a fizika törvényei meghatározzák a légi közlekedést, az elektromosságot és a gravitációt, a szeretetnek is van irányító törvénye. Ahhoz, hogy a szeretet pozitív erejét tápláld és megváltoztasd az életed, ezt a törvényt kell megértened, ami egyben a világegyetem leghatalmasabb törvénye - a vonzás törvényét. A vonzás törvénye az, ami a világegyetem összes csillagát a helyén tartja, és ami felépít minden egyes atomot és molekulát, a legnagyobbtól egészen a legkisebbig. A Nap vonzásának ereje tartja a helyükön naprendszerünk bolygóit, és megóvja őket attól, hogy elszabaduljanak az űrben. A gravitáció vonzereje tart téged és minden egyes embert, állatot, növényt és ásványt a földön. A természetben mindenhol a vonzás erejét tapasztalhatod, a méheket csalogató virágtól kezdve a fákon át, amely tápanyagokat szív fel a

10 talajból, minden egyes élőlényig, ami vonzódik a saját fajához. A vonzás ereje ott munkálkodik a Föld állataiban, a tenger halaiban, az ég madaraiban, és arra ösztönzi őket, hogy alkossanak nyájakat, rajokat és seregeket. A vonzás ereje tartja össze tested sejtjeit, az anyagokat, amelyekből a házad épült, a bútort, amin ülsz, ez tartja az autódat az úton és a vizet a poharadban. Minden tárgyat, amit használsz, a vonzás törvénye tart egyben. A vonzás ereje húzza az egyik embert a másikhoz. Arra ösztönöz bennünket, hogy városokat, nemzeteket, csoportokat, klubokat és szövetségeket alapítsunk, közös érdekeink szerint. Van, aki a tudományhoz, más a konyhaművészethez, megint más különböző sportokhoz vagy zenei stílusokhoz, vagy épp egy bizonyos fajta háziállathoz vonzódik. Vonzanak a kedvenc dolgaid és helyeid, és a vonzás működését tapasztalod akkor is, amikor valami a barátaid és a szeretteid felé húz. A szeretet vonzereje De mi is valójában a vonzás ereje? A vonzás ereje a szeretet ereje! A vonzás egyenlő a szeretettel. Amikor azt érzed, hogy vonzódsz a kedvenc ételedhez, szeretetet érzel iránta - ha nem létezne vonzás, nem éreznél semmit. Minden étel ugyanolyan lenne számodra. Nem tudnád, mit szeretsz és mit nem, mert nem vonzódnál semmihez. Egyetlen emberhez, városhoz, házhoz - semmihez sem vonzódnál, mert a vonzás ereje révén érzed a szeretetet. A vonzás törvénye vagy a szeretet törvénye... a kettő egy és ugyanaz" Charles Haanel ( ) Új Gondolat író A vonzás törvénye egyenlő a szeretet törvényével, ez az a mindenható törvény, ami mindent összefog és a helyén tart, a galaxisoktól kezdve a parányi atomokig. A világegyetemben mindenben és minden által ez nyilvánul meg, és a te életedet is ez a törvény irányítja. Általánosságban a vonzás törvénye úgy működik, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Egyszerűen megfogalmazva ez a te életedben a

11 következőt jelenti: amit kifelé adsz, azt kapod vissza. Bármit is adsz tehát önmagadból az életben, ugyanazt kapod vissza. A vonzás törvényének értelmében pontosan azt vonzod magadhoz, amit te adsz. "Minden hatáshoz tartozik egy vele egyenlő mértékű és ellentétes irányú ellenhatás." Isaac Newton ( ) Matematikus és fizikus Az adás cselekedetének hatása létrehozza a kapás ellentétes irányú hatását, és amit kapsz, mindig egyenlő mértékű lesz azzal, amit adtál. Bármit is adsz magadból az életben, vissza kell térnie hozzád. Ez az univerzum matematikája és fizikája. Adj valami pozitívat, és pozitív dolgot kapsz vissza - adj negatívat, és negatívat kapsz vissza. Sugározz pozitivitást, és olyan életet kapsz cserébe, ami tele van pozitív dolgokkal. Sugározz negativitást, és olyan életet kapsz cserébe, ami negatív dolgokkal van tele. Hogyan sugározhatsz pozitivitást vagy negativitást? A gondolataid és az érzéseid által! Életed minden egyes pillanatában vagy pozitív, vagy negatív gondolatokat sugárzol. Vagy pozitív, vagy negatív érzéseket bocsátasz ki. És pozitív vagy negatív érzéseid határozzák meg, mit kapsz vissza az életedben. Minden embert, körülményt és eseményt, akikből, és amikből életed pillanatai összeállnak, az általad kibocsátott gondolatok és érzések vonzanak hozzád. Az élet nem egyszerűen megtörténik veled - minden egyes dolgot annak megfelelően kapsz, hogy te mit adtál. Adjatok, és akkor ti is kaptok. Jó, tömött, megrázott és túlcsorduló mértékkel mérnek öletekbe. Mert amilyen mértékkel ti mértek, olyannal mérnek majd nektek is." Jézus (Kr.e. 5 körül -- kr.u. 30 körül) A kereszténység alapítója, Lukács 6.38 Amit adsz - azt kapod vissza. Nyújts támogatást és segítséget a barátodnak, aki épp költözködik, és ez a segítség biztosan

12 fénysebességgel tér vissza hozzád. Szórj haragot és dühöt egy családtagodra, aki cserbenhagyott, és ez a harag szintúgy visszatér hozzád, körülményeid álruhájába bújtatva. Te teremted meg az életedet, gondolataiddal és érzéseiddel. Bármit gondolsz vagy érzel, az teremt meg mindent, ami történik veled, és amit az életben tapasztalsz. Ha azt gondolod és érzed, hogy ma nehéz és stresszes napom van", csupa olyan embert, körülményt és eseményt fogsz magadhoz vonzani, akik, és amelyek nehézzé és stresszessé teszik a napodat. De ha azt gondolod és érzed, hogy az élet igazán jó hozzám", csupa olyan embert, körülményt és eseményt vonzol, akik, és amelyek igazán jóvá teszik az életedet. Mágnes vagy A vonzás törvénye csalhatatlan: az életben mindent az alapján hoz el számodra, amit te magad adsz. Te vonzod magadhoz az anyagiakra, az egészségedre, a kapcsolataidra és a munkádra vonatkozó körülményeket. Minden esemény, amit tapasztalsz, az általad kisugárzott gondolatokon és érzéseken alapul. Sugározz pozitív gondolatokat és érzéseket a pénzzel kapcsolatosan és olyan pozitív körülményeket, embereket és élményeket vonzol magadhoz, akik és amelyek több pénzt hoznak. Sugározz negatív gondolatokat és érzéseket, és olyan negatív körülményeket, embereket és eseményeket vonzol be, akik és amelyek apasztják a pénztárcádat. Hogy az emberiség képes lesz-e valaha is tudatosan követni a szeretet törvényét, azt nem tudom. De nem is kell tudnom. A lényeg az, hogy a törvény működni fog, ahogyan a gravitáció törvénye is működik, függetlenül attól, hogy hiszünk benne vagy sem." Mahatma Gandhi ( ) Indiai politikai vezető Amilyen biztos, hogy gondolkozol és érzel, olyan bizonyos az is, hogy a vonzás törvénye reagál a gondolataidra és az érzéseidre. Akár jók, akár rosszak, mindenképp kisugárzod őket, és olyan

13 automatikusan és pontosan térnek vissza hozzád, mint a visszhang. A visszhang is csak olyan hangokat ad vissza, amilyeneket te kiadtál. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy képes vagy megváltoztatni az életedet, ha változtatsz a gondolataidon és az érzéseiden. Sugározz pozitív gondolatokat és érzéseket, és az egész életedet megváltoztatod! Pozitív és negatív gondolatok Gondolataidhoz egyaránt hozzátartoznak azok a szavak, amiket a fejedben megfogalmazol, és amiket hangosan kimondasz. Amikor azt mondod valakinek, milyen gyönyörű napunk van", először a fejedben születik meg a gondolat, és csak utána öntöd szavakba. Gondolataidból lesznek a tetteid is. Amikor reggel kikászálódsz az ágyból, először a fejedben születik meg a felkelés gondolata. Nem cselekedhetsz anélkül, hogy tettedet ne előzné meg egy gondolat. Ez azt jelenti, hogy a gondolataid milyensége határozza meg, hogy szavaid és tetteid pozitívak vagy negatívak lesznek. De honnan tudhatod, hogy a gondolataid pozitívak vagy negatívak? A gondolataid akkor pozitívak, ha arról szólnak, amit akarsz, és amit szeretsz! A negatív gondolatok pedig mindig azzal kapcsolatosak, amit nem akarsz, és amit nem szeretsz. Ennyire egyszerű az egész. Bármit is akarsz az életben, azért akarod, mert szereted. Gondolkozz ezen egy pillanatig. Nem akarsz olyan dolgokat, amiket nem szeretsz, ugye? Minden ember csak azt akarja, amit szeret - olyasmit senki sem akar, amit nem szeret. Ha a gondolataid vagy a szavaid olyasmiről szólnak, amit akarsz és szeretsz - például nagyon tetszik ez a cipő, egyszerűen gyönyörű" -, akkor pozitívak, és ezek a pozitív gondolatok térnek majd vissza hozzád olyan dolgok képében, amiket szeretsz, jelen esetben a gyönyörű cipőében. De ha arra gondolsz, és arról beszélsz, amit nem akarsz, és nem szeretsz - Nézd, milyen drága ez a cipő, kész rablás!", a gondolataid negatívak lesznek, és ezek a negatív gondolatok fognak visszatérni hozzád azon dolgok képében, amiket nem szeretsz, például a számodra megfizethetetlen árukéban.

14 A legtöbb ember többet gondol olyasmire és gyakrabban beszél olyan dolgokról, amiket nem szeret. Több negativitást sugároznak magukból, mint szeretetet, ezáltal pedig akaratlanul is megfosztják magukat minden jótól az életben. Szeretet nélkül képtelenség jó életet élni. Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet gondolnak arra, amit szeretnek, és gyakrabban is beszélnek róla, mint arról, amit nem szeretnek! Azok viszont, akik folyton küszködnek, az esetek többségében arra gondolnak, és arról beszélnek, amit nem szeretnek! Van egy szó, ami felszabadít, és megkönnyíti a terheket: a szeretet." Szophoklész (kr.e ) Görög drámaíró Arról beszélj, amit szeretsz! Amikor az anyagi, a kapcsolati vagy az egészségügyi problémáidat sorolod, vagy arról panaszkodsz, hogy a vállalkozásod bevétele zuhan, nem arról beszélsz, amit szeretsz. Amikor egy kellemetlen eseményről számolsz be, amiről a hírekben hallottál, vagy egy olyan emberről, illetve helyzetről ejtesz szót, aki vagy ami frusztrál, megint csak nem arról beszélsz, amit szeretsz. Ha a pocsék napodat ecseteled - elkéstél a megbeszélésről, dugóba kerültél, lekésted a buszt -, olyan dologról beszélsz, amit nem szeretsz. Nagyon sok bosszantó apróság történik velünk nap mint nap, és ha hozzászoksz, hogy arról beszélj, amit nem szeretsz, minden apró bosszúság még több küszködést és nehézséget hoz majd az életedbe. Mindig a napi jó hírekről beszélj. A találkozóról, ami jól sikerült. Arról, hogy milyen jó érzés volt pontosan érkezni. Hogy milyen csodálatos egészségesnek lenni. A bevételtől, amit el szeretnél érni. Azokról a helyzetekről és kapcsolatokról és a kísérletekről, amik remekül mentek és elégedettséggel töltenek el. Ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél, arról kell beszélned, amit szeretsz. Ha papagáj módjára ismételgeted a negatív dolgokat, és folyton azt sorolod, hogy mi mindent nem szeretsz, szó szerint ketrecbe zárod magad, mintha valóban papagáj lennél. Minden egyes

15 alkalommal, amikor arról beszélsz, amit nem szeretsz, egy újabb ráccsal bővíted a kalitka falát, ami elzár téged minden jótól. Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet beszélnek arról, amit szeretnek. Ezáltal korlátlan hozzáférést biztosítanak maguknak minden jóhoz, és olyan szabadok, akár az égen szárnyaló madarak. Ha jó életet szeretnél, törd össze a téged fogva tartó kalitka rácsait - szeress, és csak arról beszélj, amit szeretsz, mert a szeretet szabaddá tesz! Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket." Jézus (Kr.e. 5 körül - kr.u. 30 körül) A kereszténység alapítója, János 8.32 A szeretet ereje számára nincs lehetetlen. Bárki vagy, bármilyen helyzettel kell szembenézned, a szeretet ereje képes szabaddá tenni téged. Ismerek egy amerikai asszonyt, aki képes volt a szeretet segítségével kitörni rácsai közül. Húszévnyi rossz házasság után egyedül maradt a gyermekeivel, elszegényedve. A hatalmas nehézségek ellenére, amelyek a vállára nehezedtek, soha nem engedte meg magának, hogy sértődés, düh vagy más rossz érzés hatalmasodjon el rajta. Sosem beszélt negatívan a volt férjéről, ehelyett mindig pozitív érzéseket táplál magában, és azoknak adott hangot - egy új, tökéletes és csodálatos férjről álmodott, és arról, hogy Európába utazik. Jóllehet egyáltalán nem volt pénze utazásra, beadta az útlevélkérelmét, amit el is fogadtak, és apróbb dolgokat vásárolt álmai útjához. És hamarosan találkozott is tökéletes és csodálatos új férjével. Miután összeházasodtak, a férfi spanyolországi, tengerpartra néző otthonába költöztek, ahol azóta is boldogan élnek. Ez az asszony tehát nem volt hajlandó arról beszélni, amit nem szeretett, inkább azt választotta, hogy gondolatai és szavai révén szeretetet sugároz magából. így megszabadult a nehézségektől és a szenvedéstől, és csodálatos életet teremtett magának.

16 Te is megváltoztathatod az életedet, hiszen rendelkezésedre áll a határtalan képesség, hogy arra gondolj, és arról beszélj, amit szeretsz, vagyis egy határtalan képesség arra, hogy csupa jó dolgot teremts az életedben! Ugyanakkor ez a kezedben lévő erő nem csak annyit jelent, hogy pozitív gondolatokat és szavakat sugárzol, mert a vonzás törvénye a gondolataidra és az érzéseidre is reagál. Vagyis érezned kell a szeretetet, ha táplálni akarod ezt az erőt! A törvény tökéletes teljesítése tehát a szeretet" Szent Pál (5-67 körül) Keresztény apostol, Római levél AZ ERŐ PONTOKBA SZEDVE A szeretet sosem gyenge, erőtlen vagy puhány. A szeretet maga az élet pozitív ereje! A szeretet az oka minden pozitív és jó dolognak az életben. Minden, ami lenni szeretnél, amit tenni szeretnél, vagy el szeretnél érni, a szeretetből táplálkozik. A szeretet pozitív ereje képes bármilyen jót létrehozni, gyarapítja a jó dolgokat, és megváltoztathat bármilyen negatív dolgot az életedben. Választanod kell, hogy szeretsz és a pozitív erőt táplálod, vagy nem. És akár tudatosul benned, akár nem, életed minden egyes napján, életed minden egyes pillanatában meghozod ezt a döntést. A vonzás törvénye egyenlő a szeretet törvényével, és a te életedet is ez a törvény irányítja. Bármit is adsz önmagodból az életben, ugyanazt kapod vissza. Adj valami pozitívat, és pozitív dolgot kapsz vissza - adj valami negatívat, és negatív dolgot kapsz vissza. Az élet nem egyszerűen megtörténik veled - minden egyes dolgot annak megfelelően kapsz, hogy te mit adtál. Gondolataid és érzéseid, akár jók, akár rosszak, olyan automatikusan és pontosan térnek vissza hozzád, mint a visszhang. Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet gondolnak arra, amit szeretnek, és gyakrabban is beszélnek róla, mint arról, amit nem szeretnek!

17 Mindig a napi jó hírekről beszélj. Arról beszélj, amit szeretsz. És vonzd magadhoz, amit szeretsz. Rendelkezésedre áll a határtalan képesség, hogy arra gondolj, és arról beszélj, amit szeretsz, vagyis egy határtalan képesség arra, hogy csupa jó dolgot teremts az életedben! Szeress, mert amikor szeretsz, a világegyetem leghatalmasabb erejét használod. AZ ÉRZÉSEK EREJE Érezni - ez a titok." Neville Goodard ( ) Új Gondolat író Érző lény vagy Attól a pillanattól kezdve, hogy megszülettél, mindig érzel valamit, ahogy mindenki más. Tudatos gondolataidnak gátat szab, amikor alszol, az érzéseidnek azonban nem, mert az élethez elválaszthatatlanul hozzátartozik, hogy érzel. Érző lény vagy, tetőtől talpig, nem véletlen hát, hogy az emberi agy is úgy van megalkotva, hogy minden egyes porcikáddal érezd az életet! Megadatott számodra a látás, a hallás, az ízlelés, a szaglás és a tapintás érzéke, hogy mindenféle ingert felfoghass. Ezek "érző" érzékek, hiszen lehetővé teszik, hogy érezd, amit látsz, hallasz, ízlelsz, szagolsz vagy érintesz. Egész testedet finom bőrréteg borítja, egy hatalmas, érző szerv, hogy képes légy érezni mindent. Minden másnál fontosabb, hogyan érzed magad minden egyes pillanatban, mert ahogy most érzed magad, az teremti meg jövőbeli életed. Érzéseid szolgáltatják az üzemanyagot Gondolataidnak és szavaidnak önmagukban nincs hatalmuk az életed fölött, csakis az érzéseid révén. Nap mint nap megannyi gondolat fut át az agyadon, amelyeknek nem lesz semmi hatásuk, ennek pedig az az oka, hogy sok közülük nem ébreszt erős érzéseket benned. És az számít, amit érzel!

18 Gondolj úgy a gondolataidra és a szavaidra, mint egy űrhajóra, az érzéseidre pedig úgy, mint az üzemanyagra! Az űrhajó egy statikus eszköz, üzemanyag nélkül nem képes semmire - az üzemanyag adja az erőt, hogy a magasba emelkedjen. Ugyanez a helyzet a gondolataiddal és a szavaiddal. Eszközök csupán, amelyek semmire sem képesek az érzéseid nélkül, hiszen a hajtóerőt számukra az érzések jelentik! Amikor azt gondolod, hogy ki nem állhatom a főnökömet", ez a gondolat egy erős negatív érzést fejez ki, amit a főnököddel kapcsolatban táplálsz, te pedig kiadod magadból ezt a negatív érzést. Következésképpen tovább romlik a viszonyod a főnököddel. Amikor viszont azt gondolod, hogy van néhány igazán nagyszerű kollégám", ezek a szavak pozitív érzést fejeznek ki azokkal az emberekkel kapcsolatban, akikkel együtt dolgozol, és szavaiddal ki is adod magadból ezt a pozitív érzést. Ennek köszönhetően még jobb lesz a viszonyod a munkatársaiddal. Az érzelmeket kell segítségül hívnunk, hogy érzést társítsunk a gondolatokhoz, mert csak ezáltal testesülnek meg." Charles Haanel ( ) Új Gondolat író Jó érzések, rossz érzések Mint az életedben minden, az érzéseid is pozitívak vagy negatívak lehetnek, vagyis rosszak vagy jók. Minden jó érzés forrása a szeretet! A rossz érzések pedig egytől egyig a szeretet hiányából fakadnak. Minél jobban érzed magad - például amikor örülsz -, annál több szeretetet adsz. És minél több szeretetet adsz, annál többet is kapsz. Minél rosszabbul érzed magad például amikor kétségbeesel -, annál több negativitást sugárzol kifelé. És minél több negativitást adsz, annál többet kapsz vissza az élettől. A negatív érzésektől azért érzed magad annyira rosszul, mert az élet pozitív ereje a szeretet, a negatív érzésekből pedig ez teljességgel hiányzik! Minél jobban érzed magad, annál jobb lesz az életed.

19 Minél rosszabbul érzed magad, az életed annál rosszabb lesz egészen addig, amíg meg nem változtatod az érzéseidet. Amikor jól érzed magad, abból automatikusan az következik, hogy a gondolataid is jók. Képtelenség, hogy jól érezd magad, ugyanakkor negatív gondolataid legyenek! És ugyanilyen lehetetlen, hogy rosszul érezd magad, miközben jó gondolatok járnak a fejedben. Ahogyan érzed magad, az pontos tükre, leheletfinom precíz fokmérője annak, amit az adott pillanatban kifelé sugárzol. Ha jól érzed magad, nem kell törődnöd semmi mással, hiszen biztos lehetsz benne, hogy a gondolataid, a szavaid és a tetteid szintén jók. A jó érzések pedig önmagukban garantálják, hogy szeretetet adsz, a szeretetnek pedig vissza kell térnie hozzád! Ami jó, az jó A legtöbb ember tudja, milyen az, amikor jól vagy nagyon rosszul érzi magát, de nem tudatosul benne, hogy szinte mindig negatív érzésekkel él együtt. Azt hiszi, csak akkor érzi rosszul magát, ha szélsőségesen negatív érzések kerítik hatalmukba, például szomorúság, gyász, harag vagy félelem. Bár ezek valóban rossz érzések, fontos tudnod, hogy számtalan árnyalatuk van. Ha az esetek nagy részében megvagy, rendben vagy, azt hiheted, hogy ez a megvagyok" vagy rendben vagyok" pozitív érzés, hiszen nem érzed magad igazán rosszul. Ha korábban igazán rosszul érezted magad, akkor ahhoz képest ez a rendben vagyok" valóban sokkal jobb, mint a nagyon rosszul vagyok". De ha szinte mindig csak rendben vagy, az negatív érzés, mert rendben lenni nem egyenlő azzal, hogy jól vagy. Jól lenni azt jelenti, hogy jól vagy! A jó érzések közé tartozik például a boldogság, az öröm, a lelkesedés, a szenvedély. Ha csupán rendben érzed magad, átlagosan vagy sehogyan, az életed rendben lesz, átlagos lesz, semmilyen lesz! Az pedig nem jó élet. A jó érzések azt jelentik, hogy valóban jól érzed magad, és ezek az igazán jó érzések hozzák el számodra az igazán jó életet! A szeretet fokmérője a mérhetetlen szeretet." Szent Bernát ( )

20 Keresztény szerzetes és misztikus Amikor örülsz, kifelé is örömet sugárzol, cserébe pedig örömteli tapasztalatokkal, helyzetekkel és emberekkel találkozol, akármerre mész. Az olyan apróságoktól kezdve, hogy a rádió a kedvenc dalodat játssza, egészen odáig, hogy mondjuk fizetésemelést kapsz - az életben minden pozitív körülmény annak köszönhető, hogy a vonzás törvénye reagál az örömre, amit érzel. Ha viszont ideges vagy, nyugtalanító tapasztalatokkal, helyzetekkel és emberekkel kerülsz szembe, bármibe is fogsz. Az olyan apróságoktól, mint egy bosszantó szúnyog, egészen odáig, hogy lerobban az autód, a negatív események mind annak a következményei, hogy a vonzás törvénye reagál az ingerültségedre. Minden jó érzés egyesít téged a szeretet erejével, hiszen a szeretet minden jó érzés forrása. A lelkesedés, az izgalom, a szenvedély mindmind a szeretetből fakad, és ha ezeket érzed, lelkesítő, izgalommal és szenvedéllyel teli élet lesz a jutalmad. Egy jó érzést úgy tudsz táplálni és a maximumra növelni, ha erősíted. Ehhez az kell, hogy átvedd fölötte az irányítást, és tudatosan fokozd magadban, míg olyan jól nem érzed magad, amennyire csak lehetséges. A lelkesedés erősítéséhez például szó szerint tobzódnod kell a lelkesedésben. Hozz ki mindent az érzésből azáltal, hogy intenzíven megéled! Ha szenvedélyt vagy izgalmat érzel, fokozd ezeket az érzéseket, méghozzá úgy, hogy olyan mélyen átéled őket, amennyire csak tudod. Minél inkább erősíted a jó érzéseket, annál több szeretetet adsz, az eredmények pedig, amiket az élettől visszakapsz, hasonlóan látványosak lesznek. Egy jó érzést úgy is erősíthetsz magadban, ha olyan dolgokat keresel, amiket szeretsz. Én például naponta több, sőt néha többször tíz percet szántam arra, hogy fokozzam magamban a jó érzéseket, mielőtt leültem, hogy ezen a könyvön dolgozzak. Ilyenkor egymás után, megállás nélkül idéztem fel magamban mindazt, amit szeretek: a családomat, a barátaimat, az otthonomat, a virágokat a kertben, az időjárást, a színeket és az adott hét, hónap vagy év boldogító helyzeteit és élményeit. Addig soroltam magamban őket, amíg csodálatosan nem éreztem magam. Akkor aztán nekiláttam az

21 írásnak. Ilyen egyszerűen növelheted a jó érzések erejét, és ezt ráadásul bárhol, bármikor megteheted. Érzéseid megmutatják, mit adsz Kapásból meg tudod mondani, hogy életed fő területein vajon inkább jó vagy rossz érzéseket sugárzol magadból. Legyen szó pénzről, egészségről, munkáról vagy a kapcsolataidról, ahogyan az egyes dolgokkal kapcsolatban érzel, az pontosan tükrözi, mit adtál az adott területen. Amikor a pénzre gondolsz, felbukkanó érzéseid azt tükrözik, amit a pénzzel kapcsolatban kifelé sugárzol. Ha rosszul érzed magad, amikor a pénz jár a fejedben, mert nincs belőle elég, óhatatlanul a pénzhiány negatív körülményeit és tapasztalatait kapod vissza - hiszen ezt a negatív érzést sugárzod. Amikor a munkádra gondolsz, az érzéseid megsúgják, mit adsz magadból a munkáddal kapcsolatban. Ha jó érzéssel tölt el a gondolata, pozitív körülményeket és tapasztalatokat kell visszakapnod ezen a területen - hiszen ezt a pozitív érzést sugárzod. Ha a családodra, az egészségi állapotodra vagy bármely más, számodra fontos témára gondolsz, az érzéseid megmutatják, mit adsz magadból. Ügyelj a hangulataidra és az érzéseidre, mert köztük és a látható világ közt eltéphetetlen kötelék húzódik." Neville Goodard ( ) Új Gondolat író Az élet nem csupán megtörténik veled - az élet reagál rád. Az élet a te hívásodra történik! Minden területén, minden egyes dolgot te hívsz magadhoz. Te vagy az életed teremtője. Te írod a saját történeted. Te rendezed a filmed. Te döntöd el, milyen lesz az életed - azáltal, hogy mit sugárzol kifelé. A jó érzéseknek végtelen számú szintjük van, ez pedig azt jelenti, hogy a jó életnek, amit magadnak teremthetsz, nincs felső korlátja. És ugyanígy a rossz érzéseknek is számtalan szintjük létezik, amelyek egyre negatívabbak, ugyanakkor ezek esetében létezik egy alsó határ.

22 Azon túl már elviselhetetlenné válnak a dolgok, ami elkerülhetetlenül arra kényszerít, hogy ismét a jó érzéseket válaszd. Nem a szerencse vagy a véletlen az oka, hogy a jó érzésektől csodálatosan érzed magad, a rosszaktól pedig pocsékul. Az élet legfelsőbb irányító ereje a szeretet, ez pedig a jó érzéseken keresztül hív és vonz, hogy azt az életed éld, amire születtél. A szeretet ugyanakkor a rossz érzéseid révén is szól hozzád, hiszen így tudatja veled, hogy elveszítetted a kapcsolatodat az élet pozitív erejével) Minden attól függ, hogyan érzed magad Az életben minden attól függ, hogyan érzed magad. Minden egyes döntésedet arra alapozod, ahogy érzed magad. Egész életednek az érzéseid a mozgatórugói! Bármit is akarsz az életben, azért akarod, mert szereted, és mert jól érzed magad tőle. Amit pedig nem akarsz - bármi legyen is az -, azért nem akarod, mert rosszul érzed magad tőle. Egészséges akarsz lenni, mert az jó érzés, a betegség pedig rossz. Sok pénzre vágysz, mert jó érzés, ha megveheted és megteheted, amit szeretnél, és rossz, ha mindezt nem engedheted meg magadnak. Harmonikus kapcsolatokról álmodsz, mert ezek jó érzéssel töltenek el, míg a nehéz kapcsolatoktól rosszul érzed magad. Boldog akarsz lenni, hiszen a boldogság jó érzés, a boldogtalanság pedig rossz. Vágyaid mozgatórugói azok a jó érzések, amelyeket a vágyak beteljesülésétől remélsz! És hogyan érheted el a jó dolgokat, amikre vágysz? A jó érzések által! A bankók téged akarnak. Az egészség téged akar. A boldogság téged akar. Minden, mire vágysz, téged akar! Alig várják, hogy megjelenhessenek az életedben, de ahhoz először neked kell jó érzéseket sugároznod a külvilág felé, mert azok hozzák majd el számodra mindezt a jót. Nem kell küzdened és gürcölnöd, hogy megváltoztasd az életkörülményeidet - csak adj szeretetet a jó érzések révén, és minden, amire vágysz, megjelenik az életedben! Jó érzéseid a szeretet erejét táplálják - az erőt, amely minden jó kulcsa ebben az életben. Jó érzéseid csalhatatlanul megsúgják neked, hogy jó úton haladsz mindazon dolgok felé, amiket akarsz. Jó érzéseid garantálják, hogy az életed is jó lesz! Ehhez azonban először neked kell jó érzéseket sugároznod!

23 Ha eddig abban a hitben élted az életed, hogy akkor leszek boldog, ha lesz egy szebb házam", akkor leszek boldog, ha lesz munkám vagy előléptetnek", akkor leszek boldog, ha a gyerekek diplomát szereznek", akkor leszek boldog, ha több pénzem lesz", akkor leszek boldog, ha utazgathatok", vagy akkor leszek boldog, ha egyszer beindul az üzlet", sosem fogod elérni ezeket a dolgokat, mert a gondolataid ellentmondanak a szeretet működési elvének. Ellentmondanak a vonzás törvényének. Először boldognak kell lenned, boldogságot kell adnod, hogy boldogságot kapj! Fordítva nem történhet, mert mindent, amit kapni szeretnél az életben, előbb neked kell odaadnod! Az érzéseidet te irányítod, a szeretetedet te irányítod, a szeretet ereje pedig mindent visszajuttat hozzád, amit csak adtál. AZ ERŐ PONTOKBA SZEDVE Minden másnál fontosabb, hogyan érzed magad minden egyes pillanatban, mert ahogy most érzed magad, az teremti meg jövőbeli életed. Érzéseid adják gondolataid és szavaid erejét. Minden attól függ, hogyan érzed magad! Minden jó érzés forrása a szeretet! A rossz érzések pedig egytől egyig a szeretet hiányából fakadnak. Minden jó érzés a szeretet erejével egyesít téged, mert a szeretet minden jó érzés forrása. Erősítsd magadban a jó érzéseket azáltal, hogy olyan dolgokra gondolsz, amiket szeretsz. Idézd fel magadban őket egymás után, megállás nélkül, amíg csodálatosan nem érzed magad. Ahogyan az egyes életterületekkel kapcsolatban érzel, az pontosan tükrözi, mit adtál az adott területen. Az élet nem csupán megtörténik veled - az élet reagál rád. Az élet a te hívásodra történik! Minden területén, minden egyes dolgot te hívsz magadhoz, azáltal, amit adsz. A jó érzéseknek végtelen számú szintjük van, ez pedig azt jelenti, hogy a jó életnek, amit magadnak teremthetsz, nincs felső korlátja

24 Minden, amire vágysz, téged akar! A bankók téged akarnak. Az egészség téged akar. A boldogság téged akar. Nem kell küzdened és gürcölnöd, hogy megváltoztasd az életkörülményeidet - csak adj szeretetet a jó érzések révén, és minden, amire vágysz, megjelenik az életedben! Először neked kell jó érzéseket sugároznod. Boldognak kell lenned, boldogságot kell adnod, hogy boldogságot kapj! Mindent, amit kapni szeretnél az életben, előbb neked kell odaadnod! ÉRZÉSEK FREKVENCIÁI Ha képes vagy érezni, meg is kapod A világegyetemben minden mágneses, és minden rendelkezik egyfajta mágneses frekvenciával. Érzéseidnek és gondolataidnak is megvan a maguk mágneses frekvenciája. A jó érzések azt jelzik, hogy a szeretet pozitív frekvenciáján rezegsz. A rossz érzések pedig azt, hogy negatív frekvenciára kerültél. Bárhogyan is érzed magad, akár jól, akár rosszul, az határozza meg a frekvenciádat, és mágnesként vonzod magadhoz azokat az embereket, eseményeket és körülményeket, akik és amelyek ugyanazon a frekvencián rezegnek! Ha lelkesedést érzel, lelkesedésed frekvenciája olyan embereket, helyzeteket és eseményeket vonz, akiket és amelyeket szintén a lelkesedés frekvenciája jellemez. Ha tele vagy félelemmel, félelmed frekvenciája félelemmel teli embereket, helyzetetek és eseményeket vonz hozzád. Egy cseppnyi kétséged sem lehet afelől, hogy épp milyen frekvencián rezegsz, hiszen ez mindig hű tükre annak, ahogy érzel. Bármikor megváltoztathatod a frekvenciádat, ha megváltoztatod az érzéseidet, és ezzel együtt minden más is megváltozik körülötted, hiszen egy másik frekvenciára váltasz. Bármelyik helyzetét nézed az életednek, annak minden lehetséges végkimenetele megtörténhet. Szó szerint bármelyik, hiszen bármilyen érzést képes vagy táplálni az adott helyzettel kapcsolatban! Egy kapcsolat például rezeghet a boldogság, az öröm, az izgatottság, az elégedettség és mindenféle jó érzés frekvenciáján. De ráhangolódhat az unalomra, a frusztrációra, az aggodalomra, a neheztelésre, a depresszióra és mindenféle rossz érzéshez kötődő

25 frekvenciára is. A kapcsolat bármilyen végkifejlete lehetséges! Hogy végül mi történik majd, azt az érzéseid határozzák meg. Amilyen érzést sugárzol magadból a kapcsolatról, pontosan azt kapod vissza a kapcsolatban. Ha az esetek többségében a kapcsolatod örömmel tölt el, akkor ezt az örömöt kell visszakapnod általa, hiszen erre a frekvenciára hangolódtál rá. Érzéseid megváltoztatása a végzeted megváltoztatása." Neville Goodard ( ) Új Gondolat író Ha áttekinted az érzések frekvenciáinak listáját, láthatod, hogy bármilyen témáról legyen szó, nagyon sok különböző érzésfrekvencia rendelhető hozzá. A végkifejletet pedig minden esetben te határozod meg, méghozzá azáltal, ahogyan az egyes témákkal kapcsolatban érzel! Lássuk például a pénzt. Érezhetsz vele kapcsolatban izgalmat, boldogságot, örömet, reményt, aggodalmat, félelmet vagy lehangoltságot. Vagy nézzük az egészséged. Ha rá gondolsz, lehetsz elragadtatott, szenvedélyes, derűs, bátortalan vagy szorongó. Attól függően, hogy melyik érzésfrekvenciára hangolódsz, mást és mást kapsz az adott területen. Talán utazgatni szeretnél, de ha kiábrándultságot érzel, mert nincs rá pénzed, ezt az érzést táplálod a témával kapcsolatban. Ez pedig azt jelenti, hogy a kiábrándultság frekvenciáján rezegsz, és továbbra is kiábrándító körülményekkel kell majd szembenézned, amelyek meghiúsítják az utazással kapcsolatos vágyaidat, egészen addig, amíg nem változtatsz az érzéseiden. A szeretet ereje minden körülményt képes úgy alakítani, hogy utazgathass, de ennek érdekében előbb egy jó érzésfrekvenciára kell hangolódnod, hogy megkaphasd ezt a jó dolgot. Ha megváltoztatod az érzéseidet egy helyzettel kapcsolatban, attól kezdve más érzést sugárzol kifelé, más érzésfrekvenciára kerülsz, és a helyzetnek is meg kell változnia, hogy ráhangolódjon erre az új frekvenciára. Ha valami rossz történt az életedben, képes vagy

26 változtatni rajta. Sosincs túl késő, hiszen az érzéseidet mindig megváltoztathatod. Ahhoz, hogy megkapd, amit szeretnél, hogy bármit azzá változtass, amivé szeretnél - mindegy, miről van szó csupán azt kell megváltoztatnod, ahogyan érzel! Ha a világegyetem titkait kutatod, energiában, frekvenciában és rezgésben gondolkodj. Nikola Tesla ( ) A rádió és a váltóáram feltalálója Kapcsold ki érzéseid robotpilótáját! Sok ember nincs tisztában az érzései erejével, ezért azok megmaradnak a történésekre adott puszta reakciók vagy válaszok szintjén. Ezek az emberek robotpilóta üzemmódba kapcsolták az érzéseiket, ahelyett, hogy tudatosan irányítanák őket. Ha valami jó történik velük, jól érzik magukat. Ha valami rossz történik velük, akkor pedig rosszul. Nem értik, hogy a történések oka valójában az érzéseikben rejlik. Amikor negatív érzésekkel reagálnak arra, ami történik velük, egyre több negatív érzést adnak, emiatt pedig egyre több negatív körülményt kapnak vissza. A saját érzéseik csapdájába esnek. Egy ördögi körbe kerülnek, és a mókuskereket hajtva nem ismerik fel, hogy ha meg akarják változtatni az életüket, először meg kell változtatniuk az érzéseik frekvenciáját! Nem az számít, hogy mi történik az emberrel, hanem az, hogy miként reagál rá." Epiktelosz (55-135) Görög filozófus Ha nincs elég pénzed, természetes, hogy ez a téma nem vált ki belőled jó érzéseket. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a helyzet mindaddig nem javul, amíg el nem kezdesz jó érzéseket táplálni iránta. Ha rossz érzéseket sugárzol a pénzzel kapcsolatban, akkor ezen a területen negatív frekvenciára hangolódsz, és negatív körülményeket fogsz visszakapni, például nagy számlák érkeznek, vagy elromlanak a dolgaid - csupa olyasmi történik, ami viszi a pénzt. És ha rossz érzésekkel reagálsz a nagy számla láttán, még több

27 negatív érzést sugárzol a pénzzel kapcsolatban, az pedig még több negatív körülményt teremt, és újabb költségeket zúdít a nyakadba. Minden egyes másodperc egy új lehetőség arra, hogy megváltoztasd az életed, hiszen bármelyik másodpercben változtathatsz az érzéseiden. Nem számít, hogy mit éreztél korábban. Nem számít, milyen hibákat követtél el. Ha megváltoztatod az érzéseidet, abban a pillanatban egy másik frekvenciára hangolódsz, a vonzás törvénye pedig azonnal reagál rá! Amint megváltoztatod az érzéseidet, a múltnak vége! Amint megváltoztatod az érzéseidet, megváltozik az életed. Egyetlen pillanatot se vesztegess megbánásra, mert ha hagyod, hogy a múlt hibái érzéseket váltsanak ki belőled, visszafertőzöd önmagad." Neville Goddard ( ) Új Gondolat író A szeretet ereje nem ismer kifogást Ha az életedben nincs jelen mindaz, amire vágysz, az nem azt jelenti, hogy nem vagy elég jó és szeretetteljes ember. Mindannyiunk életfeladata, hogy túllépjünk a negativitáson azáltal, hogy a szeretetet választjuk. A gond az, hogy a legtöbb ember szeret, de aztán megszűnik szeretni, akár több százszor is naponta. Nem sugároznak magukból szeretetet elegendő ideig ahhoz, hogy a szeretet ereje mozgásba lendíthesse a dolgokat, és minden jót az életükbe vonzzon. Gondolj csak bele: az egyik pillanatban szeretetet adsz valakinek egy meleg öleléssel, aztán néhány perc múlva megszűnsz szeretni, amikor felhúzod magad, mert nem találod a slusszkulcsot, dugóba kerülsz, vagy nem találsz parkolóhelyet. Szeretetet adsz, amikor együtt nevetsz egy munkatársaddal, aztán megszűnsz szeretni, mert a menzán épp előtted fogyott el az étel, amit kinéztél magadnak. Szeretetet adsz, amikor várakozással gondolsz a hétvégére, aztán hirtelen megszűnsz szeretni, amikor kiveszed a postaládából a számláidat. És ez így megy egész nap - szeretetet adsz, majd megszűnsz szeretni, szeretetet adsz, majd

ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST

ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Rhonda Byrne / The Power Atria Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., 2010 www.thesecret.tv Fordította Cziczelszky Judit Copyright

Részletesebben

Belőle fakad minden dolgok tökéletessége szerte a világegyetemben." Smaragdtábla (Kr.e. 3000 körül)

Belőle fakad minden dolgok tökéletessége szerte a világegyetemben. Smaragdtábla (Kr.e. 3000 körül) ARRA SZÜLETTÉL, HOGY CSODÁLATOS ÉLETED LEGYEN Könyvemben ehhez a káprázatos élethez vezető utat szeretném neked megmutatni. Rengeteg mindent meg kell értened önmagaddal és az életeddel kapcsolatban - és

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

El camino A zarándokút. 1. állomás

El camino A zarándokút. 1. állomás 1. állomás Ennek a zarándokútnak az alapjai nagyon sok régi katedrális falára fel van vésve, de nem úgy, mint egy labirintus, hanem mint egy egyszerű út. Nincsenek benne kijárat nélküli zsákutcák. Az emberek

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk 12 A NYERŐ ÉNKÉP Egy országnak, egy iparágnak, egy cégnek, egy szervezetnek, egy terméknek, vagy egy személynek, mind van hírneve és imázsa. Nagyon fontos az, hogy mint cég, vagy személy, milyennek látnak

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant?

Miért tanulod a nyelvtant? Szilágyi N. Sándor Mi kell a beszédhez? Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 2. rész Térjünk

Részletesebben

Portfólió. Tóth Gábor Dániel

Portfólió. Tóth Gábor Dániel Portfólió Tóth Gábor Dániel Kelj fel és járj... "Nagyon tetszik! Ezt hogyan kell csinálni?" Informatikus családi vénám által, alkalmam volt egy barátomnak megépíteni a munkájához szükséges számítógépet,

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST

ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST ÉDESVÍZ KIADÓ BUDAPEST A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Rhonda Byrne / The Secret Daily Teachings Atria Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., 2008 www.thesecret.tv Fordíto a Béresi Csilla

Részletesebben

Jézus az ég és a föld Teremtője

Jézus az ég és a föld Teremtője 1. tanulmány december 29 január 4. Jézus az ég és a föld Teremtője SZOMBAT DÉLUTÁN E HETI TANULMÁNYUNK: 1Mózes 1:1; Zsoltár 19:2-4; János 1:1-3, 14; 2:7-11; Kolossé 1:15-16; Zsidók 11:3 Kezdetben teremté

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

ISTEN MENNYEI ATYÁNK ÉS URUNK

ISTEN MENNYEI ATYÁNK ÉS URUNK Pasarét, 2013. június 27. (csütörtök) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Szepesy László ISTEN MENNYEI ATYÁNK ÉS URUNK Alapige: Malakiás 1,6a A fiú tiszteli atyját, a szolga is az ő urát. És ha én atya

Részletesebben

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják.

Mester-ség. Jézus, Buddha, Krisna, a Zen mesterek, a mostani tanítók például Tolle mind ugyanazt mondták és mondják. ÉN-MI Mester-ség Kincs Meg világosodás Mire érdemes figyelni? Változtatás elfogadás Mit jelent embernek lenni? Kinek Hány a viszonya? világ közepe van? Jézus és mi Nézőpont Átalakuló váltás kérdés Együttérzés

Részletesebben

A változás szabadsága II.

A változás szabadsága II. Hollenda Zsolt A változás szabadsága II. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Zéró tolerancia... 4 Adni jobb, mint kapni!?... 5 Megnyertem a lottó főnyereményt!!!... 6 Lehet

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT!

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! GYAKORLATSOR AZ ÉLETCÉL MEGTALÁLÁSÁHOZ Ezt a gyakorlatsort szabadon terjesztheted, továbbküldheted, azzal a feltétellel, hogy a tartalmán és formáján semmit nem változtatsz

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

A piros kiskocsi. Levelező Klub. Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke

A piros kiskocsi. Levelező Klub. Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke Levelező Klub Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke A piros kiskocsi Tomi és Évi a domb tetejére húzták a piros kiskocsit. Beültek a -ba, és elindultak lefelé a lejtőn. Sebesen gurultak ám! Aztán reccs, bumm!

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben,

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Karácsony Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Boldogabb lesz minden ember. Ha szeretetem szívből adom, Ez a legnagyobb

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Hungarian Translations of Brad Yates Videos

Hungarian Translations of Brad Yates Videos Hungarian Translations of Brad Yates Videos Translations by Agnes Csontos http://eftmagyar.blogspot.be/ Contents: Tapping for Change (+ Tribute to Gary Craig) Love Magnet Tapping translation: Clearing

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella Legyetek nők, ha tudtok (Részlet) A szerelem misztérium a szex-szenvedély is az arról van szó mi férfiak, férfiak maradjunk, és nők a nők szabadok,

Részletesebben

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Létezés a végtelenben Pásztor Magdolna 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! ÉJELI FOHÁSZ Üres, üres vagyok, a messzeségbe rohanok. Látok egy utat, ami arany, látom a fákat, ami ezüst. Látom a holdat,

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

2. óra Jó másoknak adni

2. óra Jó másoknak adni HF. ellenőrzésé! Mit jelent az a mondás szerinted, hogy jobb adni mint kapni? Te mit adnál oda ha kérnének tőled? Gyűjtő munka: Keress és írj le 5 szólást vagy mondást ami az adással vagy kapással kapcsolatos.

Részletesebben

GALÉRIA. Digitális Fotó Magazin 2014/7.

GALÉRIA. Digitális Fotó Magazin 2014/7. 014-025_galeria_rafal:port 2014.10.20. 16:08 Page 14 14 GALÉRIA Digitális Fotó Magazin 2014/7. 014-025_galeria_rafal:port 2014.10.20. 16:08 Page 15 www.fotomagazin.hu Gyönyörű fények, elképesztő tájak,

Részletesebben

SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT!

SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! SZABÓ PÉTER VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad Copyright Guruló Egyetem Kft., 2017 Szerkesztette: Molnár Eszter A könyv a szerző írásos

Részletesebben

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Forrás: Gyurcsó István Alapítvány Füzetek 14., Dunaszerdahely, 1999

Részletesebben

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák SIKER CLUB SIKER CLUB 2009, No. 23 Siker tippek és stratégiák James Vágyi vagyok a Siker Club huszonharmadik számával, ahol sikeres gondolatokat, ötleteket és információkat ajánlunk arról, hogy hogyan

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Kislányként sok álmom volt. Embereknek szerettem volna segíteni, különösen idős, magányos embereknek. Arrol

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

Ballagási ünnepség

Ballagási ünnepség Felelős szerkesztő: Breznay Gáborné Írta és szerkesztette: Molnár Máté Fotókat készítette: Lajos Abigél és Róka Zsófia Ballagási ünnepség 2016.04.29. Igen, elballagtak a SZISZKI végzős diákjai is. Könny,

Részletesebben

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL.

ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERET TÉGED, ÉS CSODÁLATOS TERVE VAN AZ ÉLETEDDEL. ISTEN SZERETETE Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János

Részletesebben

Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet!

Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet! Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet! Mivel sem az én szüleim, sem férjem szülei nem álltak olyan jól anyagilag, hogy támogatni tudtak volna új otthonunk megteremtésében, esküvőnk után vidékre kötöztünk

Részletesebben

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon 100 női önismereti kérdés 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon Kedves Olvasó! Talán az Ön fejében is megfordult a kérdés: vajon miért

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

Boldogságóra. munkafüzet. 10-14 éveseknek. Bagdi Bella

Boldogságóra. munkafüzet. 10-14 éveseknek. Bagdi Bella Bagdi Bella Boldogságóra munkafüzet 0-4 éveseknek Boldogságóra munkafüzet 0-4 éveseknek Írta: Bagdi Bella Téma szerkesztők: Gárdonyi Éva, Ködmön Anikó, Drahosné Akócsi Ancilla, Tabajdi Éva, Petőné Honvári

Részletesebben

Levelező Klub FELFEDEZŐK 1. 1. LECKE

Levelező Klub FELFEDEZŐK 1. 1. LECKE Levelező Klub FELFEDEZŐK 1. 1. LECKE 1. rész Kedves Barátunk! Gondolkoztál már azon, milyen lehet Isten? Isten annyira hatalmas, annyira csodálatos, hogy soha nem tudhatunk meg mindent róla. Isten azonban

Részletesebben

Van egy. Géber László

Van egy. Géber László Géber László Van egy Van egy különleges jógagyakorlat, a beszédszünet. Néhány órától egykét napig tarthat, és jelentős idegenergia felhalmozódásával jár. Az utóbbi időben gyakran próbálom alkalmazni, illetve

Részletesebben

TANÉVZÁRÓ. Újpest-Belsőváros. 2006. 06. 11. Szentháromság vasárnapja. Juhász Emília

TANÉVZÁRÓ. Újpest-Belsőváros. 2006. 06. 11. Szentháromság vasárnapja. Juhász Emília Újpest-Belsőváros 2006. 06. 11. Szentháromság vasárnapja Juhász Emília TANÉVZÁRÓ Alapige (textus): Ef 6,1-4; 6,10 Olvasandó (lectio): Péld 3,1-18 Heidelbergi Káté*: XXI. ÚRNAP (*Olvasható a szolgálat végén)

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Mit keresitek az élőt a holtak között

Mit keresitek az élőt a holtak között Isten szeretete csodálatosan ragyogott Jézusból. - Olyan tisztán, hogy emberi életek változtak meg általa. - Akik találkoztak Jézussal, s engedték, hogy megérintse őket az Ő szeretete, azok elkezdtek vágyakozni

Részletesebben

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész írta: Rue Ann Hass Tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek erıs érzéseket, képeket, emlékeket idéznek fel és kopogtass a kapott válaszokra Munkám során hasznosnak

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

A mi fánk. "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap,

A mi fánk. Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, A mi fánk "Fa nélkül egy fillért sem ér a táj, S üres a fa, ha nincs rajta madár. Én azt hiszem, nem kelne föl a nap, Ha nem lennének fák és madarak." (Horváth Imre) 2013.04.30. 1-2. óra Magyar nyelv és

Részletesebben

Az Igazi Ajándék. Máté és a sárkány. Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright

Az Igazi Ajándék. Máté és a sárkány. Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright Az Igazi Ajándék Máté és a sárkány Táblácska Megismételhetetlen alkalmakra copyright 2011-2013 www.tablacska.hu 1 Egyszer volt, hol nem volt, még az Óperenciás tengeren is túl, még az üveghegyen is túl,

Részletesebben

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért. 2013. Ha biciklivel indulsz valahová, nem nyomhatod le mindkét pedált egyszerre,

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

Vegetarianizmus és spiritualitás

Vegetarianizmus és spiritualitás Sant Rajinder Singh Ji Maharaj Vegetarianizmus és spiritualitás Amikor a vegetáriánus táplálkozásra gondolunk, azt gyakran a fizikai testünk egészségével hozzuk összefüggésbe. Manapság sok orvos ajánlja

Részletesebben

A közösség megtartó ereje a családokért

A közösség megtartó ereje a családokért A közösség megtartó ereje a családokért Győr, 2017. április 12. közösség Ügyintézések Sport / vallási közösség Iskola, munkahely Tágabb család Barátok Szűk család, párkapcsolat Én - Én A teljesség igénye

Részletesebben

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors SCHUMANN CHAMISSO Frauenliebe und Leben Op. 42 Asszonyszerelem, asszonysors Frauenliebe und leben Asszonyszerelem, asszonysors Op.42 1. Mióta láttam őt, vaknak hiszem magam, Bárhová is nézek, csak őt látom;

Részletesebben

KÖNYV AZ ÕSVALAMIRÕL. Georg Groddeck

KÖNYV AZ ÕSVALAMIRÕL. Georg Groddeck Thalassa (7) 1996, 3: 118 122 KÖNYV AZ ÕSVALAMIRÕL (Részlet) Georg Groddeck Nem gondoltam volna, hogy ily KEMÉNY SZAVAKKAL képes MEGDORGÁLNI, Tisztelt Barátném. Ön világos okfejtést követel tõlem, pusztán

Részletesebben

ISTEN NEM HALOTT! JÉZUS NEM HAL MEG SOHASEM!

ISTEN NEM HALOTT! JÉZUS NEM HAL MEG SOHASEM! Dr. Egresits Ferenc ISTEN NEM HALOTT! JÉZUS NEM HAL MEG SOHASEM! Kérdések és megfontolások Jézus passiója kapcsán az irgalmasság évében. - Az esetleges párhuzamok és áthallások nem a véletlen művei! -

Részletesebben

Boldogság a panel falak között -Egy panellakó perspektívája

Boldogság a panel falak között -Egy panellakó perspektívája Boldogság a panel falak között -Egy panellakó perspektívája Boldogság a panel falak között? Ha egy ilyen típusú lakótelepen tölti mindennapjait, kint is és bent is egyaránt panelfalakba ütközik az ember.

Részletesebben

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek

Amikor hiányzik a szikra. Tudatos Nőknek Amikor hiányzik a szikra Tűzgyújtó a párkapcsolatodban, párkapcsolati önreflexió Tudatos Nőknek filocafeblog.wordpress.com 1. Mi működött jól? Vizsgáljátok meg a tesztkérdéseket, és őszintén válaszolj

Részletesebben

Azt akarod mondani, hogy szeretnéd, ha más szülné meg a gyerekünket? Paul elkerekedett szemmel bámult rá, de a tekintetében Teri a döbbenet mellett

Azt akarod mondani, hogy szeretnéd, ha más szülné meg a gyerekünket? Paul elkerekedett szemmel bámult rá, de a tekintetében Teri a döbbenet mellett 16 Azt akarod mondani, hogy szeretnéd, ha más szülné meg a gyerekünket? Paul elkerekedett szemmel bámult rá, de a tekintetében Teri a döbbenet mellett mást is felfedezni vélt. Dühöt, talán. Kétségbeesést.

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori színész- és énekesnő. A Krétakör Színháznak, majd 2008-tól Alföldi menesztéséig a Nemzeti Színház társulatának

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

Oldal 1

Oldal 1 Komfortzóna katapult A napló, ami 22 nap alatt kirepít a megszokások mocsarából! www.azujkezdet.hu Oldal 1 Hagyd el minden nap egy kicsit a komfortzónádat, hogy megváltozzon az életed! 22 nap 22 lap! Ennyi

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Titkos igazság

Barabás Erzsébet. Titkos igazság Barabás Erzsébet Titkos igazság Tudattalanság Élet és halál! Megszületni majd meghalni. Kérdés, hogy hogyan, miként és mikor vagy esetleg miért! Még meg sem születünk, már előtte kiválasztjuk az állítólagos

Részletesebben

Andrea Weaver TÁRSASJÁTÉK

Andrea Weaver TÁRSASJÁTÉK 1 Andrea Weaver TÁRSASJÁTÉK 2008 2 Enzír Kiadó Andrea Weaver 2002 www.andreaweaver.hu facebook.com/andreaweaver.hu Kiadja az Enzír Kiadó 3 4 Arra kérlek tiszta szívemből, hogy légy türelemmel szíved rejtelmei

Részletesebben

John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot?

John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot? John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot? John-Paul Flintoff Hogyan változtassuk meg a világot? A fordítás alapja: John-Paul Flintoff: How to Change the World. Macmillan, New York, 2012. All

Részletesebben

HOLDASSZONY PROGRAMOK

HOLDASSZONY PROGRAMOK HOLDASSZONY PROGRAMOK Kipróbálnál megbízható ősi boldogság-recepteket, hogyan teremts harmóniát? Szeretsz a lelkeddel foglalkozni? Kedveled az ezotériát, a művészeteket? 2011. május 7-8-án jöjj a HOLDASSZONY

Részletesebben

Kedves Támogatónk! A részleteket szeretettel ajánlom figyelmedbe!

Kedves Támogatónk! A részleteket szeretettel ajánlom figyelmedbe! Kedves Támogatónk! Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. A Hírlevél 2016/10-es számában a közelgő CashFlow Mágnes Hétvégénkről tájékoztatunk,

Részletesebben

Megtanulni megbocsátani

Megtanulni megbocsátani Megtanulni megbocsátani ADUNARE Megtanulni megbocsátani. Megtanulni megbocsátani az egyik legfontosabb lecke a keresztény életünkben. A megbocsátásról tanulhatunk az egész Biblián keresztül. Amikor megbocsátunk

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA 1 BODÓ CSIBA GIZELLA: GONDOLATOK FÁJDALOMRÓL-SZERETETRŐL 2 A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA A szeretet gyökerei a fájdalom gumóiból

Részletesebben

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél!

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! 7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com A hetedik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Irreális igényeid vannak,

Részletesebben

2012 szeptemberében másodízben indult útjára Ábri Judit szervezésében a Coaching Határok Nélkül programsorozat.

2012 szeptemberében másodízben indult útjára Ábri Judit szervezésében a Coaching Határok Nélkül programsorozat. 2012 szeptemberében másodízben indult útjára Ábri Judit szervezésében a Coaching Határok Nélkül programsorozat. Október 11-én, az évad soron következő előadója, Hetty Einzig jött el Magyarországra, hogy

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Az igazi szolgálat kizárólag a Szent Szellem ereje által lehet sikeres. Hét ok, amiért felkentnek kell lenned. 1. fejezet

Az igazi szolgálat kizárólag a Szent Szellem ereje által lehet sikeres. Hét ok, amiért felkentnek kell lenned. 1. fejezet Tartalom 1. Hét ok, amiért felkentnek kell lenned......................... 7 2. A kenet tizenöt erőteljes hatása a szolgálatodra................ 13 3. Egyetlen lépés a kenethez...................................

Részletesebben

Varga Timea, Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László

Varga Timea, Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László 10», Varga Timea, 2007 Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László Az együttes tagjai: Erős Attila - szólógitár Pohl Mihály - ének Gidófalvy Attila - billentyűs hangszerek Gyurik

Részletesebben

Segítség a család lelki növekedéséhez

Segítség a család lelki növekedéséhez Segítség a család lelki növekedéséhez Hogyan válhatnak családi áhítataink a meghittség, a közösség és a szeretet különös pillanataivá? Szeresd azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben