2013. június. Samsung Galaxy S Ft. ha 2 évre a Red Super csomagot választod

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013. június. Samsung Galaxy S Ft. ha 2 évre a Red Super csomagot választod"

Átírás

1 2013. június Galaxy S Ft ha 2 évre a Red Super

2 Vodafone Red. Jó dolog. Vodafone Red Standard Vodafone Red Super A tökéletes szolgáltatáscsomag okostelefonodhoz Végtelen perc és SMS Végtelen beszélgetést és SMS-t kapsz minden belföldi hálózatba. A Red jó dolog. Rugalmas készülékválasztás Válassz a legújabb csúcskészülékeink közül, vagy tartsd meg a jelenlegit! A Red jó dolog. Vigyázunk telefonodra Biztosítjuk készülékedet és vigyázunk az adataidra. A Red jó dolog. 97,4%-os mobilinternet-lefedettség Mobilinternet-hálózatunk mindenhová elkísér 97,4%-os országos kültéri, lakossági lefedettségével. A Red jó dolog. Szakértőink segítenek Segítünk beállítani a telefonodat, amikor csak szükséged van rá. A Red jó dolog. díjban foglalt személyi felhasználás esetén: Beszélgetés és SMS minden belföldi, normál díjas hálózatba korlátlan korlátlan Belföldi adatforgalom 2 GB 4 GB Korlátlan külföldi használat (Magyarországi normál díjas hálózatokba) Napi 990 Ft-ért Európa Napijeggyel Évente 7 nap díjmentesen Díjmentes szakértői segítség Készülékbiztosítás (Készülék nélküli vásárlás esetén a csomag készülékbiztosítást nem tartalmaz) rongálódás esetén rongálódás és lopás esetén Cloud szolgáltatás (Virtuális tárhely fényképeidnek, videóidnak) 7 GB tárhely 17 GB tárhely Prémium Szolgáltatásminőség Ft díj 2 éves, határozott idejű szerződés esetén Ft (készülék Ft nélkül) Még több előny a Vodafone Reddel Cloud szolgáltatás: A Vodafone Cloud tárhelyszolgáltatás segítségével fontos dokumentumaidat, képeidet, adataidat mindig biztonságban tudhatod, és bárhonnan elérheted. Vodafone Red ügyfélként ráadásul extra tárhelyet adunk. Részletek: Prémium Szolgáltatásminőség: Vodafone Red Superrel az elérhető legnagyobb sebességen netezhetsz hálózatunkon! A készüléked által biztosított elérhető legmagasabb szolgáltatási színvonalon élvezheted belföldön a Vodafone adatszolgáltatásait Ft (készülék nélkül) A Red Super tarifacsomag előfizetői automatikusan Gold státuszt kapnak a Vodafone Dinamikus Szolgáltatásminőség Szabályozó Rendszerében, így mindig a felhasználó készüléke által biztosított elérhető legmagasabb szolgáltatási színvonalon élvezhetik belföldön a Vodafone adatszolgáltatásait. A Gold státusz nem befolyásolja az ÁSZF-ben vállalt garantált sebességet, és a csomagban foglalt adatkeret, illetve a kiegészítő PluszAdat keretéig érvényes. A lefedettségi adat a három hazai mobilszolgáltató és az NMHH által elfogadott definíciók, illetve módszertan alapján előállított márciusi érték.

3 Vodafone Red havidíjas ajánlatok Beszélj és SMS-ezz végtelenül minden hónapban, minden normál díjas, belföldi hálózatba! 4 GB adattal és a legszéleskörűbb szolgáltatásokkal Galaxy S III Mini Ft ha 2 évre a Red Standard iphone 4 8GB Ft ha 2 évre a Red Standard Nokia Lumia 720 ha 2 évre a Red Standard Windows Phone kapacitív LCD 6 MP Zeiss lencsével AMOLED 5 MP autofókusz 2 GB adattal és nagyszerű szolgáltatásokkal 2 GB adattal és nagyszerű szolgáltatásokkal Galaxy S Ft ha 2 évre a Red Super kapacitív Full HD Super AMOLED 13 MP, autofókusz, LED-vaku, 2 MP előlapi Számhordozás Tartsd meg telefonszámodat a 20-as, 30-as előhívóval, és élvezd Te is a Vodafone nyújtotta előnyöket! Válts Vodafone-ra egyszerűen! Akár 2 munkanap alatt elintézzük az adminisztrációt helyetted! ios 3,5 5 MP LED-es autofókuszos villanó 2 GB adattal és nagyszerű szolgáltatásokkal 4 GB adattal és a legszéleskörűbb szolgáltatásokkal HTC One Ft ha 2 évre a Red Super ,7 Full HD 13 MP További részletek:

4 díjas ajánlataink Matrix tarifával Matrix tarifádhoz bónuszperceket vagy SMS-eket kapsz minden hónapban Nokia Lumia 520 ha 2 évre a Matrix 3 LG Optimus L3 ha 2 évre a Matrix 1 3,2 3 MP Huawei Ascend G Ft ha 2 évre a Matrix ,5 IPS LCD 5 MP auto- fókuszos Ft-tól Galaxy S Advance ha 2 évre a Matrix 5 Windows Phone 8 4 kapacitív LCD 5 MP, autofókusz, LED-es villantó Vodafone Smart III ha 2 évre a Matrix 2 Sony Xperia TM E ha 2 évre a Matrix ,5 TFT kapacitív 3,2 MP 4 Super AMOLED 5 MP autofókusz Ft-tól kapacitív 5 MP Készülékbiztosítás 10% Kedvezmény Csak a Vodafone-nál, NFC-vel Hamarosan elérhető Mindegy, hogy folyadék ömlik a telefonodra, megrongálódik, netán ellopják, kedvező havidíjas szolgáltatásunknak köszönhetően, az önrész kifizetésével egy új készülék tulajdonosa leszel. A készülékbiztosításról érdeklődj a Vodafone üzletekben! További részletek: 10% havidíjkedvezmény, ha készülék nélkül vásárolsz Matrix, Kontakt 1, vagy Kredit előfizetést kétéves szerződéssel! További részletek:

5 Feltöltőkártyás ajánlataink Gyűjtsd be a 100 Vodafone SMS-t és a 100 MB-ot! VitaMAX Prémium SMS&Net tarifával, Ft-os feltöltéssel, a feltöltés 90 napig, a bónusz 30 napig érvényes. Star III Ft Ft-os feltöltés esetén 3 TFT 3,2 MP LG T Ft Ft-os feltöltés esetén 3,2 TFT 2 MP 50 MB +msd fekete és fehér színben Vodafone Ft GPRS internet VGA Kihangosítás E Ft Ft-os feltöltés esetén VitaMAX csomagban Az akciós ár június 16-ig érvényes Bluetooth 2 MP Nokia C Ft Ft-os feltöltés esetén Alcatel OT Ft Ft-os feltöltés esetén Bluetooth 3,2 MP 2,8 2 MP bővíthető memória Tarifaváltás kódja: TV SMSNET Küldd díjmentesen a 1270-es számra!

6 Vodafone Red VitaMAX feltöltőkártyás ajánlataink Beszélj és SMS-ezz korlátlanul hálózaton belül és használd a +200 MB internetet. Vodafone Red VitaMAX tarifával, Ft-os feltöltéssel, a feltöltés összege és a bónusz 30 napig érvényes. Egyéb belföldi mobil- és vezetékes hálózatba érvényes perc- és SMS-díj 46,5 Ft. Fiataloknak szóló havidíjas ajánlataink 26 év alatt hívd barátaidat 0 Ft-ért Percdíj Nullázó Opcióval! További részletek: vodafone.hu/percdijnullazo Vodafone Smart III Ft Ft-os feltöltés esetén kapacitív 5 MP Csak a Vodafone-nál, NFC-vel Galaxy Mini II ha 2 évre a Matrix 2 fiataloknak 3,27 kapacitív érintő 3,2 MP Windows Phone 8 Nokia Lumia 520 ha 2 évre a Matrix 3 fiataloknak tarifát választod 4 kapacitív LCD 5 MP, autofókusz, LED-es villantó LG Optimus L Ft Ft-os feltöltés esetén 3,2 érintő 3 MP Tarifaváltás kódja: TV RED Küldd díjmentesen a 1270-es számra! Galaxy Y ha 2 évre a Kredit Speciális tarifa diákoknak. Hamarosan elérhető Számhordozás Tartsd meg telefonszámodat a 20-as, 30-as előhívóval, és élvezd Te is a Vodafone nyújtotta előnyöket! Válts Vodafone-ra egyszerűen! Akár 2 munkanap alatt elintézzük az adminisztrációt helyetted! 3 TFT 2 MP A Vodafone kínálatában lévő bármely telefonra köthetsz készülékbiztosítást, ha havidíjas előfizetést vásárolsz! A részletekről érdeklődj a Vodafone márkaboltokban, viszonteladóinknál, vagy látogass el honlapunkra: További részletek:

7 Netjegy kezdőcsomag 1 GB adatforgalommal, USB modemmel és adat-sim kártyával csak Ft online rendelés esetén Ft Fiataloknak szóló feltöltőkártyás ajánlataink Beszélj 0 Ft-ért minden Vodafone-ossal! 26 év alatt VitaMAX Tuning tarifával, Ft feltöltés esetén, belföldi hálózatunkon, lakossági használatra. 500 MB díjmentes internet JutalomNettel! Galaxy Y Ft Ft-os feltöltés esetén 3 TFT 2 MP díjas internetajánlataink már Ft-tól elérhetőek A részletekről érdeklődj üzleteinkben. Keresd az R205 MiFi ha 2 évre a MobilNet 21 havidíj Ft 2 éves, határozott idejű szerződéssel, havi 10 GB (6+4 GB) belföldi adatforgalommal. -et Vidd magaddal a wifit! 5 eszközre Max. letöltés 21 Mb/ sec 4,5 óra a Vodafone-nál! mini Ft kezdőrészlettel és Ft-os kamatmentes részlettel Teljes ár: Ft ha 1 évre a MobilNet 7. belföldi adatmennyiség: 2 GB havidíj: Ft Feltöltőkártyás internet havidíj és hűségidő nélkül! Tarifaváltás kódja: TV Tuning Küldd díjmentesen a 1270-es számra! Az mini-t és a Retina s -et megvásárolhatod kijelölt üzleteinkben. További információt a oldalon találsz.

8 díjas tabletajánlataink Most több internetet adunk minden 2 éves internetcsomagunkban! Kiscsillag live! 24/7 Galaxy Tab Ice Cream Sandwich 7 Kétmagos 1 GHz processzor Vodafone Smart Tab II 7 ha 2 évre a Tablet MobilNet 14. díj Ft havi 8 GB (4+4 GB) belföldi adatforgalommal. 4.0 Ice Cream Sandwich 7 Egymagos 1 GHz processzor Tablet MobilNet 21, a tabletekhez megalkotott tarifacsomag havidíj Ft, 2 éves, határozott idejű szerződéssel, havi 10 GB (6+4 GB) belföldi adatforgalommal. Galaxy Tab Ft 4.0 Ice Cream Sandwich 10,1 Nézz lehengerlő filmeket és sorozatokat tableteden az AXN NOW kínálatában! Kétmagos 1 GHz processzor Zodiac Rights Mance Media HANNIBAL 5 NAPPAL A TELEVÍZIÓS PREMIER ELŐTT WALLANDER III BIKINITÚRA II MERLIN KALANDJAI I-II 2009 Shine Limited. Licensed by FremantleMedia Enterprises. All Rights Reserved. Mance Media TÚL MIN HATÁRO 30y Supernem Intim Junkies Byealex Carbonfools Peterfy Bori Mire jó az alkalmazás? 1. Böngéssz a Zene! 24/7 több millió dalból álló adatbázisában 2. Válaszd ki saját zenéidet, és tölts le előfizetéseddel korlátlanul az adatbázisból 3. Szerkeszd a My Music tárhelyében lévő zenéidet 4. Készítsd el saját lejátszási listádat a My Musicból és a telefonodon lévő zenékből 5. HALLGASD A ZENÉIDET! akár offline, adatkapcsolat nélküli módban is. ZENE! 24/7 Hallgass hazait próbáld ki díjmentesen! Új zenei ajánlatunkból korlátlanul töltheted le a telefonodra és számítógépedre a legfrissebb és legnagyobb hazai kedvenceidet! Próbáld ki egy hónapig díjmentesen! Hogyan? Küldd az RHAZAI szót a 1744-re díjmentes SMS-ben, vagy írd be a telefonod böngészőjébe a címet MyMusic zenei tárhely szolgáltatás A ZENE! 24/7 új funkciója, a MyMusic segítségével mostantól számítógépedről feltöltheted saját zenéidet, amiket bármikor, bárhonnan elérhetsz, hallgathatsz, lejátszási listákba rendezhetsz a számítógépeden és az androidos készülékeden. Részletek: ZENE! 24/7 beta zenelejátszó alkalmazás Androidos telefonoddal, vagy tableteddel a Hallgass hazait csomagot és a MyMusic tárhely funkciót a díjmentes ZENE! 24/7 beta zenelejátszó alkalmazással tudod igénybe venni! Küldd a MUSICAPP szót a 1744-re díjmentes SMS-ben, vagy írd be a telefonod böngészőjébe a címet. Mozizz táblagépeden! Bikinis csajok, varázslók, emberevő gyilkosok, nyomozók történetei mind elérhetőek a Vodafone AXN NOW kínálatában. Fizess elő mindössze havi 500 forintért a széles műfajválasztékú tartalomszolgáltatásra, és garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni a nyáron. Írd be készüléked böngészőjébe a címet, vagy küldd az AXN szót a 1744-re díjmentes SMS-ben!

9 Európa Napijegy Válaszd a gondtalan nyaralást! Tartozékok Szeretnél külföldön ingyenesen hívást fogadni? Szeretnéd lebeszélhető perceidet nyaraláskor felhasználni? Válaszd az Európa Napijegyet útitársként, ezzel külföldi hívásaidat és SMS-eidet úgy számlázzuk, mintha itthon lennél, plusz naponta 50 MB-nyi netezés is a tiéd, mindössze napi 990 Ft-ért! Aktiváláshoz küldd az EUNAPI kódot a 1270-re! Elérhető: EU+Horvátország+Svájc+Törökország Tudj meg többet az Európa Napijegyről: Galaxy Tab prémium hátlap Ft fekete, fehér Galaxy Tab qwerty billentyűzet Ft Xqisit Beats 3.5 jack sztereó fejhallgató Ft fekete, fehér, kék, zöld, lila, pink A Vodafone-ra mindenhol számíthatsz! VILÁGRASZÓLÓ Vodafone-os mobilodat világszerte több mint 190 országban használhatod. ÁRINFó Minden országban egy üdvözlő üzenetben elküldjük neked az ott érvényes árakat, és honlapunkon is megtalálod országonként az elérhető szolgáltatásokat és árakat. Energizer autóstöltő Ft micro usb, ajándék: 2 csatlakozókábel Belkin bőrtok iphone Ft fehér, fekete SZUPERGYORS NET KÖltSÉGKONTROLL Szélessávú hálózaton netezhetsz az EU-ban és további 120 országban. Ha csak netezni szeretnél az EU-ban: választhatsz napi, heti vagy havi adatroaming opcióink közül is. Kövesd nyomon az adatforgalmadat a Netinfo segítségével díjmentesen, így nem érhet meglepetés. Költségcsökkentő tippekért és további ajánlatainkért kattints: A tartozékokra vonatkozó fenti ajánlatok a Vodafone márkaboltokban a készlet erejéig érvényesek. A márkaboltok listáját keresd a weboldalon!

10 További infók vodafone.hu/valts Vodafone Red Standard és Vodafone Red Super ajánlataink: A készülékajánlatok június 3-tól érvényesek visszavonásig illetve a készlet erejéig egyéni Előfizetők részére, új 2 éves, határozott idejű szerződéssel. A Vodafone Red Standard csomag havidíja Ft, a Vodafone Red Super csomag havidíja Ft 2 éves határozott idejű szerződés esetén. A havidíjban foglalt korlátlan percek és SMS-ek kizárólag belföldi, normál díjas irányok esetén érvényesek. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal egyik fél sem jelzi, hogy az Előfizetői Szerződés megszüntetését kéri, úgy az Előfizetői szerződés a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. A 2 éves határozott idejű szerződés lejártával a csomagok havidíja a mindenkori ÁSzF 1. sz. Díjszabás melléklete szerinti havidíj. Az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból a szolgáltatás szüneteltetésére, korlátozására vagy az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a lakossági ÁSZF 7.5. pontjában, illetve az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. díjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. A Vodafone Red szolgáltatáscsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele, ha a SIM kártyát nem mobiltelefonkészülékben használják (pl. adapter, modem); hívások automatizált indítása; hívások tömeges (a kimenő hívások összidőtartamának 10%-át meghaladó időtartamban) indítása automatikus hívásfogadó eszközök, berendezések (pl., IVR) felé; hívások tömeges indítása szolgáltatások, műszaki eszközök, berendezések, stb. tesztelése, próbaüzeme, terhelhetőségének vizsgálata, sérülékenységének vizsgálata, stb. céljából; hívások napi 180 percet esen meghaladó időtartamban történő indítása személyek, objektumok, események, stb. távolról történő megfigyelése céljából (pl. vagyonőrzési funkciók); hívások indítása gép-gép kapcsolat (M2M) létrehozása céljából; hívások indítása vagy átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban; olyan hívások, SMS-ek tömeges indítása, melyekről a Szolgáltató alappal feltételezheti, hogy a hívások létrehozásának, vagy az SMS-ek küldésének célja az Előfizető, Felhasználó vagy bármely harmadik fél közvetlen haszonszerzése a Szolgáltató kárára. A szolgáltatáscsomagok üzleti célokra nem használhatóak (pl. telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS-küldés) és a Tethering szolgáltatás (internet eléréssel nem rendelkező eszköz csatlakoztatása az internethez egy más internetezésre alkalmas készülék segítségével) igénybevétele nem engedélyezett. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozza, megszüntesse a szolgáltatást vagy SMS-ben történő előzetes értesítést követően az előfizetést a Hang+Adat Alaptarifára átváltsa. A 3G/HSDPA/HSUPA-technológiával lefedett területeken az internet szolgáltatás általánosan elvárható le- és feltöltési sebessége 2/1 Mbit/s; a garantált sebesség az új szabályozásnak megfelelően az esetek 100%-ára vonatkozóan adandó meg, ennek értéke 0/0 Mbit/s. A Red Super tarifacsomag előfizetői automatikusan Gold státuszt kapnak a Vodafone Dinamikus Szolgáltatásminőség Szabályozó ében, így mindig a felhasználó készüléke által biztosított elérhető legmagasabb szolgáltatási színvonalon élvezhetik belföldön a Vodafone adatszolgáltatásait. A Gold státusz nem befolyásolja az ÁSZF-ben vállalt garantált sebességet, és a csomagban foglalt adatkeret, illetve a kiegészítő PluszAdat keretéig érvényes. A készülékbiztosítás szolgáltatást kizárólag a Vodafone-tól, 60 napnál nem régebben vásárolt készülékekre áll módunkban nyújtani. További részletek: A Vodafone Cloud szolgáltatás a cloud.vodafone.hu oldalon történt előzetes regisztráció után vehető igénybe. A szolgáltatás használata során keletkezett adatforgalom a Vodafone Red tarifacsomagokban foglalt adatforgalom terhére vehető igénybe. A részletfizetést belföldi egyéni előfizetők, illetve külföldi magánszemélyek új előfizetés kötésénél, továbbá meglévő előfizetés hosszabbításánál vehetik igénybe. Külföldi állampolgárok esetén szükséges magyar állampolgárságú kezes bevonása, ebben az esetben a hitelképesség vizsgálat a kezes személyére történik, így az ehhez szükséges dokumentumokat is a kezesnek kell rendelkezésre bocsátania. A részletfizetés 12 hónapos kamat- és költségmentes (0% THM) részletfizetési kedvezmény, amelynek megfelelően az előfizetőnek lehetősége van arra, hogy az előfizetéshez megvásárolt eszköz vételárát ne egy összegben, hanem részletekben egyenlítse ki. Amennyiben valamely részlet megfizetésével előfizető késedelembe esik, a Vodafone fenntartja a jogot, hogy az előfizetéshez kapcsolódó, még hátralévő részletek mindegyikét egy összegben esedékesnek tekintse, ilyenkor ezt legkésőbb a számlatartozás miatti szerződésbontást követően kiállított havi számlával be kell fizetni. További részletek: További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a weboldalon és a Lakossági ÁSZF Díjszabás A fejezet Vodafone Red csomagok leírásában található. A képek illusztrációk, a műszaki paraméterek a készülékgyártótól származnak. Nokia Lumia 520 1Ft ha 2 évre a Matrix 3 díjas ajánlataink: A Vodafone Matrix ajánlatok visszavonásig érhetőek el egyéni előfizetőknek, új 2 éves, határozott idejű szerződéssel, készülékvásárlással (a készlet erejéig) vagy készülékvásárlás nélküli konstrukcióban. A Vodafone Matrix 1 tarifa havidíja Ft, a Vodafone Matrix 2 tarifa havidíja Ft, a Vodafone Matrix 3 tarifa havidíja Ft, a Vodafone Matrix 5 tarifa havidíja Ft. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal egyik fél sem jelzi, hogy az Előfizetői Szerződés megszüntetését kéri, úgy az Előfizetői Szerződés a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. A 2 éves határozott idejű szerződés lejártával a csomagok havidíja a mindenkori ÁSzF 1. sz. Díjszabás melléklete szerinti havidíj. Az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból a szolgáltatás szüneteltetésére, korlátozására vagy az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 7.5. pontjában, illetve az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. díjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Hálózati lefedettségünket megtekintheted a weboldalon. A bónusz aktiváláshoz kötött. A számlázás egyperces egységekben történik. A havidíjon felüli percdíj, a tarifa tartalma, illetve a bónusz mennyisége a Lakossági ÁSZF Díjszabás A fejezet Vodafone Matrix tarifák leírásában található. További információ a Vodafone Matrix tarifákról a weboldalon található. További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a weboldalon és a Lakossági ÁSZF-ben. A képek illusztrációk, a műszaki paraméterek a készülékgyártótól származnak. A Vodafone Cloud szolgáltatás a cloud.vodafone.hu oldalon történt előzetes regisztráció után vehető igénybe. A szolgáltatás használata során keletkezett adatforgalom a Vodafone Matrix tarifacsomagokban foglalt adatforgalom terhére vehető igénybe. Feltöltőkártyás ajánlataink: A VitaMAX Prémium tarifák november 1-jétől érvényesek egyéni, előre fizető előfizetők részére, a készülékajánlat június 3-tól visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes Ft-os vásárláskori feltöltés esetén. A VitaMAX Prémium SMS&Net tarifacsomag kizárólag tarifaváltással érhető el, a tarifacsomagokban való feltöltés érvényessége 90 nap. A tarifában foglalt Vodafone SMS-ek, illetve adatmennyiség a Vodafone belföldi hálózatán belül normál díjas SMS-ekre használható fel 30 napig. A VitaMAX Prémium Start tarifacsomagban való feltöltés érvényessége 365 nap. További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a weboldalon és a Lakossági ÁSZF-ben. Vodafone Red VitaMAX: A Vodafone Red VitaMAX ajánlat november 1-jétől érvényes egyéni, előre fizető előfizetők részére a készülékajánlat június 3-tól visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes Ft-os vásárláskori feltöltés esetén. Vodafone Red VitaMAX tarifacsomag kizárólag tarifaváltással érhető el. A Vodafone Red VitaMAX tarifacsomagban való feltöltés érvényessége 30 nap Ft vagy afeletti feltöltés esetén 30 napig korlátlan Vodafone belföldi hálózatán belüli percek és SMS-ek járnak és 200 MB adatmennyiség. A korlátlan percek és SMS-ek kizárólag belföldi, normál díjas hívások és SMS-ek esetén érvényesek. A Vodafone Red szolgáltatáscsomag kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett használható. A lakossági használatba nem értendő bele, ha a szolgáltatáshoz tartozó SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használja az Előfizető. Szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját vel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel, ilyen pl. az adapter, modem. A csomagok üzleti célokra nem használhatóak, például TeleMarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS-küldés. A Tethering szolgáltatás igénybevétele nem engedélyezett. Tethering szolgáltatás a számítógép, illetve más interneteléréssel nem rendelkező eszköz (pl. mobiltelefon, táblagép (tablet), netbook, PDA) csatlakoztatása az internethez egy más internetezésre alkalmas készülék (pl. mobiltelefon, táblagép (tablet), netbook, számítógép, PDA) segítségével. A nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozhatja, megszüntetheti a szolgáltatást vagy az előfizetést a korlátlan bónusz nélküli tarifacsomagra migrálja. A 3G/HSDPA/HSUPA-technológiával lefedett területeken az internetszolgáltatás általánosan elvárható leés feltöltési sebessége 2/1 Mbit/s; a garantált sebesség az új szabályozásnak megfelelően az esetek 100%-ára vonatkozóan adandó meg, ennek értéke 0/0 Mbit/s. További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a weboldalon és a Lakossági ÁSZF-ben. Fiataloknak szóló előfizetéses ajánlatok A Vodafone Matrix és Vodafone Kredit tarifaajánlat visszavonásig érhető el egyéni előfizetőknek, új 2 éves, határozott idejű szerződéssel, készülékvásárlással (a készlet erejéig) vagy készülékvásárlás nélküli konstrukcióban. A készülékajánlatok június 3-tól visszavonásig érvényesek. A Vodafone Kredit tarifa magyarországi oktatási intézmény által az Előfizető nevére kiállított és érvényesített diákigazolvánnyal vehető igénybe, feltétele év közötti életkor. Egy előfizető egy Vodafone Kredit vagy Vodafone Matrix fiataloknak tarifát köthet és előfizetéséhez egy Percdíj Nullázó Opciót vehet igénybe. A Percdíj Nullázó Opció 26 év alattiak számára érhető el. A Vodafone Kredit tarifacsomag 100 MB/hó adatforgalmat tartalmaz, amely adatforgalom felett nem számolunk fel túlforgalmazási díjat, viszont az adatforgalom sebességét csökkentjük. A Vodafone Matrix tarifák mellé az előfizető díjmentes bónuszt választhat. A 26 éven aluliak két díjmentes bónuszt választhatnak. Kivételt képez, ha az Előfizető igénybe veszi a Percdíj Nullázó opciót, mely esetében egy bónuszra jogosult. Minden hónapban a tarifacsomag szerinti, meghatározott mennyiségű bónusz áll az előfizető rendelkezésre. A tarifacsomagokhoz választható bónuszok lehetnek hálózaton belüli lebeszélhető percek, hálózaton belül küldhető SMS-ek, vagy bármely hálózatba küldhető SMS-ek. A kedvezmények kizárólag belföldön vehetők igénybe. Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. A Vodafone Kredit tarifás és a Vodafone Matrix tarifás Előfizetők, akik igénybe veszik a Percdíj Nullázó opciót, valamint az összes Vodafone Évfolyam tarifa között, SIM kártyánként havi bruttó 500 Ft-os havidíj ellenében, a belföldi normál díjas hanghívásokból eredő forgalom 0 Ft-os percdíjon kerül elszámolásra. A Vodafone Matrix Fiataloknak és a Vodafone Kredit tarifa a betöltött 26. életév után még két évig megtartható, de a betöltött 28. életév után elvész. A szerződéskötést megelőzően az Előfizető hitelképesség vizsgálaton esik át. A vizsgálat eredményének függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt min. 30 nappal egyik fél sem kéri az előfizetői szerződés megszüntetését, úgy az, a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. Ha a szerződés két éven belül megszűnik, illetve alacsonyabb havi díjra történő váltás esetén az előfizető kötbér megfizetésére köteles. A 2 éves határozott idejű szerződés lejártával a csomagok havidíja a mindenkori ÁSzF 1. sz. Díjszabás melléklete szerinti havidíj Hálózati lefedettségünket megtekintheted a weboldalon. A 3G/HSDPA/HSUPA-technológiával lefedett területeken az internetszolgáltatás általánosan elvárható le- és feltöltési sebessége 2/1 Mbit/s; a garantált sebesség az új szabályozásnak megfelelően az esetek 100%-ára vonatkozóan adandó meg, ennek értéke 0/0 Mbit/s. A készülék paraméterek a gyártóktól származnak, a Vodafone a nyomdahibákért nem vállal felelősséget. A Vodafone fenntartja a jogot az árak és a díjak módosítására. A képeken látható fotók illusztrációk. További információk: az üzletekben, a oldalon, a Lakossági ÁSzF-ben és a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es számon. VitaMAX TUNING: Az ajánlat október 15-től visszavonásig érhető el, csak lakossági használatra. A VitaMAX Tuning éves kor közötti magánszemélyek számára érhető el, tarifakedvezmény esetén mindig az utolsó feltöltés összege határozza meg a díjakat, 30 napon belüli többszöri feltöltés esetén a felhasználási idők nem adódnak össze. Amennyiben a feltöltés Ft alatti összeggel történik, a kedvezmény elveszik, az Ügyfél perc- és SMS-díja 46,5 Ft lesz. A percdíjak normál díjas belföldi hívásokra érvényesek, a számlázás egyperces egységekben történik. A VitaMAX Tuning tarifát használó Ügyfeleinknek a VitaMAX Jutalom (a Jutalom SMS és a Jutalom Perc) valamint az 5 Szám Féláron és a Románia Kedvezmény szolgáltatások nem érhetőek el. A Jutalom Net előzetes regisztráció után, belföldi adatforgalomra használható fel, az aktiválástól 30 napig. Regisztrálni díjmentesen, a 1270-re küldött JutalomNet szó elküldésével lehet. Amennyiben az Ügyfél a felhasználási időn belül ismét feltölti egyenlegét, az addig fel nem használt adatforgalom összeadódik az új feltöltéshez járóval, egészen 1 GB-ig. A felhasználási idő újra kezdődik az új Jutalom Net aktiválásától számítva. A 3G-lefedettségi terület naprakészen megtekinthető a oldalon. A 3G/HSDPA/HSUPA-technológiával lefedett területeken az internetszolgáltatás általánosan elvárható le- és feltöltési sebessége 2/1 Mbit/s; a garantált sebesség az új szabályozásnak megfelelően az esetek 100%-ára vonatkozóan adandó meg, ennek értéke 0/0 Mbit/s. A VitaMAX Tuning tarifa egyéb szolgáltatásaira a VitaMAX Standard tarifa díjszabása érvényes. 28 évesen átváltjuk az Ügyfelet a Vodafone legkedvezőbb lakossági kártyás tarifacsomagjára. A Vodafone a nyomdahibákért nem vállal felelősséget. További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózaton díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, valamint a weboldalon. Internetes ajánlataink: A havidíjas internet promóció ideje alatt megvásárolt csomagban havonta felhasználható belföldi adatmennyiség meghatározott részét a Netinfo (netinfo.vodafone.hu) oldalon lehet díjmentesen megrendelni az ExtraAdat 1 GB kiegészítő adatopció segítségével az alábbiak szerint: MobilNet 7 1 GB, MobilNet 14 4 GB, MobilNet 21 4 GB, MobilNet Premium 6 GB, Tablet MobilNet 7 1 GB, Tablet MobilNet 14 4 GB, Tablet MobilNet 21 4 GB. A megrendelt ExtraAdat 1 GB kiegészítő adatopciót teljes egészében le kell forgalmazni a további kiegészítő opció megrendelése előtt. Amennyiben ugyanis egy ExtraAdat opció a következő ugyanilyen opció vásárlásának pillanatáig nem kerül felhasználásra teljes egészében, akkor a meglévő kiegészítő opció még fel nem használt adatforgalma elvész. Az ExtraAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig, belföldi hálózatban használható fel. További információ: A feltüntetett MobilNet és Tablet MobilNet ajánlatok 2 éves, határozott idejű szerződéskötéssel érvényesek február 20-tól visszavonásig, egyéni és üzleti előfizetők részére. A tarifacsomagokhoz elérhető aktuális eszközkínálatról és azok áráról a mindenkor érvényes árlista irányadó. díjas előfizetői szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át, melynek eredménye függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték adásához kötni. Amennyiben az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból a szolgáltatás szüneteltetésére, korlátozására vagy az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, úgy az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal egyik fél sem jelzi, hogy az Előfizetői Szerződés megszüntetését kéri, úgy az Előfizetői Szerződés a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. A 2 éves határozott idejű szerződés lejártával a csomagok havidíja a mindenkori ÁSzF 1. sz. Díjszabás melléklete szerinti havidíj. A MobilNet és Tablet MobilNet csomagok esetén az adatforgalom a belföldi küldött és fogadott adatmennyiség együttes havi összegét jelenti, ami a következo hónapra nem vihető át. A számlázási egység 10 Kbyte. A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználása után a Netinfo oldalon ( ExtraAdat opció (kiegészítő opció) vásárlása választható, ellenkező esetben a sebességet számlázási ciklus végéig lassítjuk. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. A lassítás maximális értéke: 128 Kbit/s le- és feltöltés esetén. Az ExtraAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig belföldi hálózatban használható fel. A tarifacsomag alapján a Szolgáltató az Előfizető részére SMS-szolgáltatást is nyújt. A visszavásárlási időszakban küldött SMS-ek díját, valamint a normál havidíjat törtarányosan, az 5 napon belül történő szerződésbontás esetén is kiszámlázza a Szolgáltató. A 3G/HSDPA/HSUPA technológiával lefedett területeken az internetszolgáltatás általánosan elvárható le- és feltöltési sebessége 2/1 Mbit/s; a garantált sebesség az új szabályozásnak megfelelően az esetek 100%-ára vonatkozóan adandó meg, ennek értéke 0/0 Mbit/s. A képek illusztrációk. Bővebb információ a belföldről díjmentesen hívható 1270-es számon és a weboldalon. ipad A feltüntetett MobilNet 7 ajánlat 1 éves, határozott idejű szerződéskötéssel érvényes visszavonásig, egyéni és üzleti előfizetők részére. A tarifacsomagokhoz elérhető aktuális eszközkínálatról és azok áráról a mindenkor érvényes árlista irányadó. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Egy előfizető maximum 5 készüléket vásárolhat. díjas előfizetői szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át, melynek eredménye függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték adásához kötni. Amennyiben az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő egy éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból a szolgáltatás szüneteltetésére, korlátozására vagy az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, úgy az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal egyik fél sem jelzi, hogy az Előfizetői Szerződés megszüntetését kéri, úgy az Előfizetői Szerződés a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. Az 1 éves határozott idejű szerződés lejártával a csomagok havidíja a mindenkori ÁSzF 1. sz. Díjszabás melléklete szerinti havidíj. A MobilNet 7 csomag esetén az adatforgalom a belföldi küldött és fogadott adatmennyiség együttes havi összegét jelenti, ami a következő hónapra nem vihető át. A számlázási egység 10 Kbyte. A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználása után a Netinfo oldalon ( ExtraAdat opció (kiegészítő opció) vásárlása választható, ellenkező esetben a sebességet számlázási ciklus végéig lassítjuk. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. A lassítás maximális értéke: 128 Kbit/s le- és feltöltés esetén. Az ExtraAdat opció kizárólag az adott számlaciklus végéig belföldi hálózatban használható fel. A tarifacsomag alapján a Szolgáltató az Előfizető részére SMS-szolgáltatást is nyújt. A 3G/HSDPA/HSUPA technológiával lefedett területeken az internetszolgáltatás általánosan elvárható le- és feltöltési sebessége 2/1 Mbit/s; a garantált sebesség az új szabályozásnak megfelelően az esetek 100%-ára vonatkozóan adandó meg, ennek értéke 0/0 Mbit/s. A részletfizetést belföldi egyéni előfizetők, illetve külföldi magánszemélyek új előfizetés kötésénél, továbbá lejárt határozott idejű szerződéssel rendelkezők vehetik igénybe. Külföldi állampolgárok esetén szükséges magyar állampolgárságú kezes bevonása, ebben az esetben a hitelképességvizsgálat a kezes személyére történik, így az ehhez szükséges dokumentumokat is a kezesnek kell rendelkezésre bocsátania. A részletfizetés 12 hónapos kamat- és költségmentes (0% THM) részletfizetési kedvezmény, amelynek megfelelően az előfizetőnek lehetősége van arra, hogy az előfizetéshez megvásárolt eszköz vételárát ne egy összegben, hanem részletekben egyenlítse ki. Amennyiben valamely részlet megfizetésével előfizető késedelembe esik, a Vodafone fenntartja a jogot, hogy az előfizetéshez kapcsolódó, még hátralévő részletek mindegyikét egy összegben esedékesnek tekintse, ilyenkor ezt legkésőbb a számlatartozás miatti szerződésbontást követően kiállított havi számlával be kell fizetni. További részletek: További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, A képek illusztrációk, a műszaki paraméterek a készülékgyártótól származnak. A hónap okos ajánlata Windows Phone 8-as okostelefon szuper áron Egyéni előfizetők részére. A Vodafone Matrix ajánlatok visszavonásig érhetőek el egyéni előfizetőknek, új 2 éves, határozott idejű szerződéssel, készülékvásárlással (a készlet erejéig) vagy készülékvásárlás nélküli konstrukcióban. A Vodafone Matrix 3 tarifa havidíja Ft. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal egyik fél sem jelzi, hogy az Előfizetői Szerződés megszüntetését kéri, úgy az Előfizetői Szerződés a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. A 2 éves határozott idejű szerződés lejártával a csomagok havidíja a mindenkori ÁSzF 1. sz. Díjszabás melléklete szerinti havidíj. Az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból a szolgáltatás szüneteltetésére, korlátozására vagy az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 7.5. pontjában, illetve az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. díjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Hálózati lefedettségünket megtekintheted a weboldalon. A bónusz aktiváláshoz kötött. A számlázás egyperces egységekben történik. A havidíjon felüli percdíj, a tarifa tartalma, illetve a bónusz mennyisége a Lakossági ÁSZF Díjszabás A fejezet Vodafone Matrix tarifák leírásában található. További információ a Vodafone Matrix tarifákról a weboldalon található. További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a weboldalon és a Lakossági ÁSZF-ben. A képek illusztrációk, a műszaki paraméterek a készülékgyártótól származnak.

11 A Red ébren tart. Végtelen beszélgetés minden hálózatba havi Ft-ért. 2 éves szerződéssel Vodafone Red. Jó DOLOG. Belföldi, személyi használatra, ha a Red Standardet választod, készülék nélkül. A Vodafone Red Standard SIM-ajánlat visszavonásig érvényes Egyéni Előfizetők részére. A havidíjban foglalt korlátlan percek és SMS-ek kizárólag belföldi, normál díjas irányok esetén érvényesek. díjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség-vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Az Előfizetői Szerződés hatálybalépését követő 2 éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból a szolgáltatás szüneteltetésére, korlátozására vagy az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a lakossági ÁSZF 7.5. pontjában, illetve az Előfizetői Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben a határozott időtartam lejárta előtt legalább 30 nappal egyik fél sem jelzi, hogy az Előfizetői Szerződés megszüntetését kéri, úgy az Előfizetői Szerződés a határozott idő lejártával határozatlan idejűvé alakul. A 2 éves határozott idejű szerződés lejártával a csomag havidíja a mindenkori ÁSzF 1. sz. Díjszabás melléklete szerinti havidíj. A Vodafone Red szolgáltatáscsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; hívások tömeges indítása automatikus hívásfogadó eszközök felé; szolgáltatások, műszaki eszközök tesztelése, próbaüzeme stb. céljából; személyek, objektumok stb. távolról történő megfigyelése céljából (pl. vagyonőrzési funkciók); gép-gép kapcsolat (M2M) létrehozása céljából; hívások indítása vagy átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban. A szolgáltatáscsomagok üzleti célokra nem használhatóak (pl. telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS-küldés) és a Tethering szolgáltatás (interneteléréssel nem rendelkező eszköz csatlakoztatása az internethez egy más internetezésre alkalmas készülék segítségével) igénybevétele nem engedélyezett. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozza, megszüntesse a szolgáltatást vagy SMS-ben történő előzetes értesítést követően az előfizetést a Hang+Adat Alaptarifára átváltsa. További feltételek és információk az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a weboldalon és a Lakossági ÁSZF Díjszabás A fejezet pontjában található.

Most igazán megéri tarifát váltani! Vodafone Power to you Flotta Red Beszélgess korlátlanul a Flotta Reddel és válaszd hozzá az új iphone 5C-t! Flotta Go Vagy válaszd az LG Optimus L5 II-t a Flotta Go+

Részletesebben

Ft Ft-os feltöltés esetén VitaMAX Prémium Perc&Net csomagban. Itt a legokosabb telefonunk feltöltőkártyásoknak. Vodafone Smart mini

Ft Ft-os feltöltés esetén VitaMAX Prémium Perc&Net csomagban. Itt a legokosabb telefonunk feltöltőkártyásoknak. Vodafone Smart mini 2013. augusztus Itt a legokosabb telefonunk feltöltőkártyásoknak androidos Vodafone Smart mini 14 990 Ft 3 000 Ft-os feltöltés esetén VitaMAX Prémium Perc&Net csomagban Kültéri országos lakossági 3G-lefedettség.

Részletesebben

2014. január www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai. 1Ft. négymagos processzorral. Ha 2 évre a Red Basic C csomagot választod e-packkel.

2014. január www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai. 1Ft. négymagos processzorral. Ha 2 évre a Red Basic C csomagot választod e-packkel. 2014. január www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai négymagos processzorral Ha 2 évre a Red Basic C csomagot választod e-packkel. Red Korlátlan beszélgetés és SMS minden hálózatba havi 9 990 Ft-ért!

Részletesebben

2014. február www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai. 1 Ft. LG Optimus L9" Ha 2 évre a Red Basic C csomagot választod e-packkel.

2014. február www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai. 1 Ft. LG Optimus L9 Ha 2 évre a Red Basic C csomagot választod e-packkel. 2014. február www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai 1 Ft LG Optimus L9" Ha 2 évre a Red Basic C csomagot választod e-packkel. Vodafone Red Korlátlan beszélgetés és SMS minden hálózatba havi 9 990 Ft-ért!

Részletesebben

Ft. Itt a legokosabb telefonunk feltöltőkártyásoknak. Vodafone Smart mini július. androidos

Ft. Itt a legokosabb telefonunk feltöltőkártyásoknak. Vodafone Smart mini július. androidos 2013. július Itt a legokosabb telefonunk feltöltőkártyásoknak androidos Vodafone Smart mini 14 990 Ft 3 000 Ft-os feltöltés esetén VitaMAX Prémium Perc&Net csomagban Kültéri országos lakossági 3G-lefedettség.

Részletesebben

2014. március www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai

2014. március www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai 2014. március www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai Vodafone Red Korlátlan beszélgetés és SMS minden hálózatba havi 9 990 Ft-ért! Készülék nélkül Korlátlan Perc és SMS Korlátlan beszélgetés és SMS

Részletesebben

Red. A hónap legjobb ajánlatai. Samsung Galaxy SIII mini 4 -os ragyogó kijelzővel. Samsung Galaxy SIII 4,8 -os ragyogó kijelzővel

Red. A hónap legjobb ajánlatai. Samsung Galaxy SIII mini 4 -os ragyogó kijelzővel. Samsung Galaxy SIII 4,8 -os ragyogó kijelzővel 2013. december www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai Red Valódi korlátlan beszélgetés havi 9 990 Ft-ért Samsung Galaxy SIII mini 4 -os ragyogó kijelzővel Ha 2 évre a Red Basic C csomagot választod

Részletesebben

2013. október www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai. Red. Valódi korlátlan beszélgetés havi 9 990 Ft-ért

2013. október www.vodafone.hu. A hónap legjobb ajánlatai. Red. Valódi korlátlan beszélgetés havi 9 990 Ft-ért 2013. október www.vodafone.hu Red A hónap legjobb ajánlatai Valódi korlátlan beszélgetés havi 9 990 Ft-ért Vodafone Red Korlátlan beszélgetés és SMS minden hálózatba havi 9 990 Ft-ért! Készülék nélkül

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel!

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! MESZK Kamara kedvez i mény Power to you Díjmen tesség * Alacso ny percdíj * Flotta csoporton belül és belföldön.

Részletesebben

Hatályba lépés: december 06.

Hatályba lépés: december 06. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. december 4. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. 1. Az

Részletesebben

Hatályba lépés: április 15.

Hatályba lépés: április 15. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. április 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. október 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Díjszabás mellékletének

Részletesebben

Ft 1Ha 2 évre a Red Basic B csomagot. A hónap legjobb ajánlatai. Huawei TM Ascend P7 ultravékony kialakítással

Ft 1Ha 2 évre a Red Basic B csomagot. A hónap legjobb ajánlatai. Huawei TM Ascend P7 ultravékony kialakítással 2014. szeptember www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai Huawei TM Ascend P7 ultravékony kialakítással Ft 1Ha 2 évre a Red Basic B csomagot választod e-packkel. Egyéni előfizetők részére. A 98,4%-os

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. szeptember 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatálybalépés: 2013. május 2. Ezúton értesítjük Tisztelt Előfizetőinket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének

Részletesebben

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező vagy vagy VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Akciórészletező Vodafone Kredit tarifa

Akciórészletező Vodafone Kredit tarifa 2 I/2 Akciórészletező Vodafone Kredit tarifa 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás folytán 2012.

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: április 11.

Hatályba lépés: április 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. április 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

12 990 Ft. A legjobb lakossági ajánlataink. Vodafone Smart 4 mini. A részletekről kérdezd kollégáinkat! Max M tarifával.

12 990 Ft. A legjobb lakossági ajánlataink. Vodafone Smart 4 mini. A részletekről kérdezd kollégáinkat! Max M tarifával. 2015. január www.vodafone.hu A legjobb lakossági ajánlataink Smart 4 mini 12 990 Ft Max M tarifával. 4 TFT 1,3 GHz kétmagos kamera A részletekről kérdezd kollégáinkat! Korlátlan kapcsolat a családnak,

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. december 12. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Csatlakozzon a MESZK flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozzon a MESZK flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozzon a MESZK flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Miért érdemes a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta-előfizetésre váltania? Csatlakozzon most, hogy 0 Ft-ért hívhassa

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet 1 A./ HAVI ELŐFIZETŐI DÍJAS (UTÓLAG FIZETŐ) SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS... 9 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére Vodafone Power to you Érvényes: 2015. augusztus 3-tól a készlet erejéig. Kérjük, mindent írjanak rá a megrendelésre, beleértve a tartozékokat is! Az

Részletesebben

Hatályba lépés: február 2.

Hatályba lépés: február 2. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. február 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: november 10.

Hatályba lépés: november 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

A Magyar Sportlövők Szövetsége (NSSZ) nemcsak a te tagságodat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít!

A Magyar Sportlövők Szövetsége (NSSZ) nemcsak a te tagságodat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! A Magyar Sportlövők Szövetsége (NSSZ) nemcsak a te tagságodat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! Vodafone Power to you A Magyar Sportlövők Szövetsége (NSSZ) flotta tarifacsomagok

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

A Human Centrum Kft. (Mind-Diák) nemcsak a te munkádat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít!

A Human Centrum Kft. (Mind-Diák) nemcsak a te munkádat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! A Human Centrum Kft. (Mind-Diák) nemcsak a te munkádat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! Vodafone Power to you Human Centrum Kft. (Mind-Diák) flotta tarifacsomag Találd meg

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 29.

Hatályba lépés: augusztus 29. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. augusztus 29. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Csatlakozz a VKSZSZ flottájához, mert valóban megéri!

Csatlakozz a VKSZSZ flottájához, mert valóban megéri! Csatlakozz a VKSZSZ flottájához, mert valóban megéri! Miért érdemes a VKSZSZ flotta előfizetésre váltanod? Csatlakozz most, hogy 0 Ft-ért hívhasd családtagjaid és munkatársaid! Ha belépsz a VKSZSZ flottába,

Részletesebben

Üzleti kiemelt ajánlataink

Üzleti kiemelt ajánlataink Érvényes: 2016. november 4-től Üzleti kiemelt ajánlataink Kiemelt okostelefon ajánlatok Vodafone Red tarifákkal neve Ár Tarifa csomag A tarifa csomag előnye Huawei P9 Lite 1 Ft Red EU Basic M tarifával

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatálybalépés: 2014. április 4. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági

Részletesebben

Hatályba lépés: május 26.

Hatályba lépés: május 26. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata 2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. július 15-tól hatályos változata Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a,,vodafone Fiataloknak

Részletesebben

Csatlakozz a Munkástanácsok flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozz a Munkástanácsok flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozz a Munkástanácsok flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Miért érdemes a Munkástanácsok flotta-előfizetésre váltanod? Csatlakozz most, hogy 0 Ft-ért hívhasd családtagjaid és munkatársaid!

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 15.

Hatályba lépés: augusztus 15. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. augusztus 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

A MESZK nemcsak a te tagságodat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít!

A MESZK nemcsak a te tagságodat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! A MESZK nemcsak a te tagságodat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! Vodafone Power to you MESZK flotta tarifacsomagok Találd meg az igényeidhez leginkább illő tarifacsomagot,

Részletesebben

Samsung Galaxy Pocket Neo

Samsung Galaxy Pocket Neo 2014. június www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai 0 Ft-os percdíj az örökké tartó kapcsolatokért Max kártyás tarifával Samsung Galaxy Pocket Neo 12 990 Ft Az örökké tartó kapcsolatok kártyás tarifája

Részletesebben

Csatlakozz a Liga flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozz a Liga flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozz a Liga flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Miért érdemes a Liga flotta-előfizetésre váltanod? Csatlakozz most, hogy 0 Ft-ért hívhasd családtagjaid és munkatársaid! Mostani

Részletesebben

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére Vodafone Power to you Érvényes: 2014. október 31-től a készlet erejéig. Kérjük, mindent írjanak rá a megrendelésre, beleértve a tartozékokat is! Az

Részletesebben

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel 2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban 2011.11.15-től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel A Vodafone Magyarország Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a Netbook akció az Online Shopban

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7.

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. 1. Az

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Hatályba lépés: november 17.

Hatályba lépés: november 17. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. november 17. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Ft. A hónap legjobb ajánlatai. 0 Ft-os percdíj az örökké tartó kapcsolatokért. Max kártyás tarifával. Vodafone Smart 4 Mini

Ft. A hónap legjobb ajánlatai. 0 Ft-os percdíj az örökké tartó kapcsolatokért. Max kártyás tarifával. Vodafone Smart 4 Mini 2014. július www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai 0 Ft-os percdíj az örökké tartó kapcsolatokért Max kártyás tarifával Smart 4 Mini 19 990 Ft Az örökké tartó kapcsolatok kártyás tarifája Miért jó

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 14.

Hatályba lépés: szeptember 14. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 14. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Csatlakozzon a Magyar Állami Operaház flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozzon a Magyar Állami Operaház flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozzon a Magyar Állami Operaház flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Kiegészítő flotta internet csomagjainkhoz választhat új okostelefont kedvezőbb áron Díjmentesen beszélgethet

Részletesebben

Üzleti osztható internet opciók Üzleti Fix osztható tarifákkal

Üzleti osztható internet opciók Üzleti Fix osztható tarifákkal 2 D/2 Melléklet Üzleti internet opciók Üzleti Fix tarifákkal Részvételi Feltételek üzleti előfizetők részére 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: április 1.

Hatályba lépés: április 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. április 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére Vodafone Power to you Érvényes: 2015. október 9-től a készlet erejéig. Kérjük, mindent írjanak rá a megrendelésre! Az árlistában szereplő készülékjellemzőket

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: február 22.

Hatályba lépés: február 22. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. február 22. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: április 1.

Hatályba lépés: április 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. április 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Egyoldalú

Részletesebben

Az OTP Bankcsoport nemcsak a te munkádat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít!

Az OTP Bankcsoport nemcsak a te munkádat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! Az OTP Bankcsoport nemcsak a te munkádat ismeri el, de családodnak is kedvezményes telefonálást biztosít! Vodafone Power to you OTP Bankcsoport flotta tarifacsomag Találd meg az igényeidhez leginkább illő

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek 2. J melléklet Üzleti Duó promóció 2011. december 1-től visszavonásig hatályos Részvételi Feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás

Részletesebben

Készülék ajánlataink. Lakossági Ügyfeleknek. Vodafone Power to you

Készülék ajánlataink. Lakossági Ügyfeleknek. Vodafone Power to you Készülék ajánlataink Lakossági Ügyfeleknek Vodafone Power to you Készülék ajánlataink lakossági Ügyfeleknek Válassz készülékeink közül már 1 Ft-tól! Érvényes: 2016. november 2-től Válassz Reddel okostelefont

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Teljes gázzal előre ez a Vodafone. Csatlakozzon a Vodafone flottájához, mert valóban megéri!

Teljes gázzal előre ez a Vodafone. Csatlakozzon a Vodafone flottájához, mert valóban megéri! Teljes gázzal előre ez a Vodafone Csatlakozzon a Vodafone flottájához, mert valóban megéri! Miért érdemes Vodafone-os flotta előfizetésre váltania? Csatlakozzon most a Vodafone flottájához, hogy 0 Ft-ért

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Hatályba lépés: június 1.

Hatályba lépés: június 1. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA (2) Hatályba lépés: 2015. június 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére

2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére A 2010. május 5-től 2011. augusztus 15-ig elérhető promóció, 2011. december 1-től hatályos változata Felhívjuk tisztelt

Részletesebben

Az Akcióban a következő egyéni tarifacsomagok vehetnek részt: Tarifacsomag megnevezése Vodafone 50 Plus Surf Ft Vodafone 100 Plus Surf

Az Akcióban a következő egyéni tarifacsomagok vehetnek részt: Tarifacsomag megnevezése Vodafone 50 Plus Surf Ft Vodafone 100 Plus Surf 2.U Melléklet Vodafone Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. január 24-től hatályos változata Tájékoztatjuk t. Ügyfeleinket, hogy a Családi kedvezménnyel igénybe vehető Vodafone

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére Vodafone Power to you Érvényes: 2014. június 2-től a készlet erejéig. Kérjük, mindent írjanak rá a megrendelésre, beleértve a tartozékokat is! Az árlistában

Részletesebben

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok Bajnokok vagyunk együtt Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok VÁLASSZ A KEDVEZMÉNYES TELEKOM VESZPRÉM SZURKOLÓI DÍJCSOMAGOK KÖZÜL, MERT EZZEL A SZURKOLÓI EGYESÜLETET IS TÁMOGATOD! A TELEKOM AZ ELŐFIZETŐI

Részletesebben

Hatályba lépés: július 1.

Hatályba lépés: július 1. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

2.Y/104 melléklet Internet Comfort Részvételi feltételek től visszavonásig hatályos

2.Y/104 melléklet Internet Comfort Részvételi feltételek től visszavonásig hatályos 2.Y/104 melléklet Internet Comfort Részvételi feltételek 2011.09.7-től visszavonásig hatályos A Vodafone Magyarország Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az Internet Comfort akció 2011. október 18-tól

Részletesebben

SOHO ÉS KISVÁLLALATI (KKV) KÉSZÜLÉK ÁRLISTA

SOHO ÉS KISVÁLLALATI (KKV) KÉSZÜLÉK ÁRLISTA 15 401 Ft - 18 40 nettó 14 401 Ft - 15 40 nettó 12 901 Ft - 14 40 nettó 9 691 Ft - 12 90 nettó 7 801 Ft - 9 69 nettó 5 401 Ft - 7 80 nettó 4 191 Ft - 5 40 nettó 3 191 Ft - 4 19 nettó 1 50-3 19 nettó -

Részletesebben

TELEKOm KaTaLóguS. MObil, TV, internet, és TElEFON ElSőkéNT EGy kézből A TElEkOMTól. 101 cm. OnLinE ajánlat

TELEKOm KaTaLóguS. MObil, TV, internet, és TElEFON ElSőkéNT EGy kézből A TElEkOMTól. 101 cm. OnLinE ajánlat TELEKOm KaTaLóguS MObil, TV, internet, és TElEFON ElSőkéNT EGy kézből A TElEkOMTól 101 cm SamSung 101 Cm-ES FuLL HD 3D SmaRT LED TV (UE40H6200) + 24 x havi 4990 Ft (Teljes ár: 119 760 Ft) Online rendeléskor,

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. március 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Mit biztosít neked a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottaajánlata? 0 Ft-os beszélgetést a flottatagok

Részletesebben

Céges tarifacsomag ajánlat

Céges tarifacsomag ajánlat Céges tarifacsomag ajánlat 1. Prémium A Díjcsomag Prémium A Díjcsomag készülékek 1. Apple iphone 8 Plus 256 GB 40 000 Ft 2. Apple iphone 8 Plus 64 GB 10 000 Ft 3. Apple iphone 8 256 GB 20 000 Ft 4. Apple

Részletesebben

Ft 1Ha 2 évre a Red Basic A csomagot

Ft 1Ha 2 évre a Red Basic A csomagot 2014. augusztus www.vodafone.hu A hónap legjobb ajánlatai Sony Xperia TM Z2 okoskarkötővel Ft 1Ha 2 évre a Red Basic A csomagot választod e-packkel. Havonta, belföldi, személyi használatra. A lefedettségi

Részletesebben

2.Y/132 melléklet Internet akció Részvételi feltételek meglévő előfizetéses ügyfelek részére

2.Y/132 melléklet Internet akció Részvételi feltételek meglévő előfizetéses ügyfelek részére 2.Y/132 melléklet Internet akció Részvételi feltételek meglévő előfizetéses ügyfelek részére A Vodafone Magyarország Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az Internet akció 2011. október 18-tól az alábbi

Részletesebben

Internet Easy és Internet Nonstop tarifacsomag mindenkori díjazását az ÁSZF mellékletének A/3.2 pontja tartalmazza, mely jelenleg:

Internet Easy és Internet Nonstop tarifacsomag mindenkori díjazását az ÁSZF mellékletének A/3.2 pontja tartalmazza, mely jelenleg: 2.Y/70 melléklet Internet akció Részvételi feltételek 2011.09.07-től visszavonásig hatályos szöveg A Vodafone Magyarország Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az Internet akció 2011. szeptember 7-től

Részletesebben

Hatályba lépés: május 23.

Hatályba lépés: május 23. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. május 23. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

2011. december 1-től hatályos

2011. december 1-től hatályos 2Z Melléklet Vodafone Fiataloknak promóció 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás folytán 2012.

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

Hatályba lépés: július 01.

Hatályba lépés: július 01. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

MobilNet 7, MobilNet 14 és a MobilNet 21 tarifacsomag mindenkori díjazását ezen részvételi dokumentum tartalmazza:

MobilNet 7, MobilNet 14 és a MobilNet 21 tarifacsomag mindenkori díjazását ezen részvételi dokumentum tartalmazza: 2.Y/138 melléklet Internet akció Részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás folytán 2012. január 1-jétől a Vodafone

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft Smarttarifa 1 1 890 Ft korlátlan Facebook 50 MB 39 Ft 49 Ft 43 Ft 43 Ft Smarttarifa 2 3 190 Ft korlátlan Facebook 250 MB 32 Ft 36 Ft 39 Ft 39 Ft Smarttarifa 3 5 290 Ft korlátlan Facebook, email, böngészés

Részletesebben

Hatályba lépés: december 01.

Hatályba lépés: december 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. december 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 09.

Hatályba lépés: január 09. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 09. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: október 01.

Hatályba lépés: október 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatálybalépés: 2014. január 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben