S-MAX tanulmány kompromisszumok nélküli stílus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "S-MAX tanulmány kompromisszumok nélküli stílus"

Átírás

1 SAJTÓKÖZLEMÉNY A FORD FRANKFURTBAN BEMUTATJA AZ ÚJ S-MAX TANULMÁNYAUTÓT, A VIGNALE TERMÉK- ÉS VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY PROGRAMOT, VALAMINT A VADONATÚJ MONDEO VIGNALE TANULMÁNYAUTÓT Az új S-MAX tanulmány révén a Ford bepillantást enged SAV (sport activity vehicle) modelljeinek jövőjébe: az új S-MAX tanulmány a jelenleg gyártott, népszerű modell ötletére épít, látványos dizájnnal, részletes, kézműves minőségű kidolgozással, fejlett technológiákkal és még rugalmasabban alakítható kabinnal gazdagítva annak stílusát, és bemutatva a Ford előremutató technológiáit, például az AppLink rendszerrel kiegészített Ford SYNC-et és az EKG Szívritmusfigyelő Vezetőülést. A Ford különleges, magas szintű termékés vásárlói élmény programját a 2015-ben forgalomba kerülő Ford Mondeo Vignale tanulmányautó ismerteti, bemutatva a programmal járó egyedi dizájnmegoldásokat, prémium minőségű kidolgozást és exkluzív felszereltséget. A Ford a Frankfurti Autókiállításon bemutatott új S-MAX tanulmány révén bepillantást nyújt SAV (sport activity vehicle) modelljeinek jövőjébe, valamint a vadonatúj Ford Mondeo Vignale tanulmányautó segítségével ismerteti az Európában 2015-ben megjelenő különleges, magas szintű Vignale termék- és vásárlói élmény programot. Az új S-MAX tanulmányautó látványos dizájnnal, prémium, kézműves minőségű kidolgozással, fejlett technológiákkal és még rugalmasabban alakítható kabinnal gazdagítja a jelenleg gyártott, népszerű S-MAX stílusát. Az autóban modern csatlakozási és wellness-technológiák találhatók, többek közt az AppLink rendszerrel kiegészített Ford SYNC, aminek segítségével az autós vezetés közben hangutasításokkal vezérelheti okostelefonjának alkalmazásait, valamint a vezető szívverését ellenőrző EKG Szívritmusfigyelő Vezetőülés.

2 A kiállítás látogatói a Mondeo Vignale tanulmányautó egyedi dizájn-megoldásai, kiváló minőségű kidolgozása, exkluzív felszereltsége és modern technológiái révén első ízben nyerhetnek bepillantást a vállalat Vignale programjába. A Mondeo Vignale tanulmányautón olyan megoldások láthatók, mint a 20 colos, krómbetétekkel díszített könnyűfém keréktárcsák, az egyedi lökhárító- és hűtőrács-kialakítás vagy az exkluzív Nocciola fényezés; idővel mindez megjelenik majd a Ford egyre szélesedő kínálatában, a Ford európai történetének eddigi legátfogóbb termékpalettáján. A kedvezőtlen gazdasági helyzet ellenére is felpörgetjük európai üzletmenetünket, jelentős befektetésekkel gyorsítva fel új termékeink és technológiáink bevezetését. - fogalmaz Stephen Odell, a Ford ügyvezető alelnöke és a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke. Közel egy évvel ezelőtt a Ford európai történetének eddigi legagresszívebb termékbevezetését ígértük. teszi hozzá Odell. Jó úton haladunk az iparág egyik legfrissebb, legizgalmasabb termékpalettájának kialakítása felé, ez pedig mivel a gazdasági helyzet elkezdett stabilizálódni Európában is újra növekedési pályára állít majd minket. S-MAX tanulmány kompromisszumok nélküli stílus Az S-MAX tanulmány magasra húzott hűtőrácsa és a hátrafelé elnyúló, organikus LED fényszórói a Ford legújabb globális formanyelvét szemléltetik; a motorháztető szinte törés nélkül folytatódik a meredeken megdöntött szélvédőben, s a vonalak a tető lendületes ívében futnak tovább. A sokoldalúan variálható utaskabin ülésrendszere a négyszemélyestől a hétszemélyes konfigurációig mindenféle változatban beállítható. A kabin első része szinte észrevétlenül épül a vezető köré; a műszerfal, az ajtópanelek és az innovatív tetőkialakítás kiváló térérzetet kelt, s a kiváló minőségű anyagok köztük a műszerfal ultra-sima bőrborítása kifinomult légkört varázsolnak az utasok köré. Az Ford S-MAX tanulmány számos modern biztonsági és kényelmi technológiát is felvonultat, például az Ütközés Előtti Asszisztenssel kiegészített Intelligens Védelmi Rendszert, ami felismeri az úttestre

3 tévedt gyalogosokat, és ha ütközésveszély fenyeget, automatikusan fékez. A Kétnézetű Képernyőn külön-külön képek jeleníthetők meg a vezető és az első utas számára: miközben a vezető az autózás közben fontos információkat látja, az első utas ugyanazon a képernyőn akár egy filmet is nézhet. Vadonatúj tanulmányautónk bemutatásával a Ford S-MAX új szintre lép. mutat rá Barb Samardzich, a Ford Európa termékfejlesztési alelnöke. Azt szeretnénk, ha az S-MAX vásárlói kompromisszumok nélkül élhetnék az életüket, ezért az autó dizájnjában és műszaki megoldásaiban is ezt a megalkuvást nem ismerő szemléletet érvényesítettük. Vignale különleges élmény A Vignale program része a járművel együtt járó különleges szolgáltatások hosszú sora, beleértve a szervizelt autók be- és hazaszállítását, a jármű egész élettartamára kiterjedő ingyenes autómosást, vagy az exkluzív rendezvényekre szóló meghívásokat. Az új autójukat átvevő vásárlókat a kereskedés vezetője köszönti, aki az autó névre szóló átvételi dokumentációját egy bőr irattartóban nyújtja át. A Ford Vignale prémium szolgáltatásait nagyra értékelik majd azok az ügyfelek, akik számára az idő a legnagyobb luxus így ők már attól a pillanattól kezdve különlegesnek érezhetik majd magukat, hogy belépnek az ajtón. avat be Gaetano Thorel, a Ford Európa marketingért felelős alelnöke. A Ford úgy döntött, hogy új Vignale koncepcióját a Ford Mondeo exkluzív, kifinomult kidolgozású négyajtós limuzin és kombi kivitelén mutatja be, elegánsan egyesítve a tradicionális luxusautó-építés legjobb hagyományait a modern dizájn- és anyaghasználati trendekkel. Az autó intelligens technológiái közt megtalálható a Tolatókamerával kiegészített első-hátsó Parkolóasszisztens, ami megkönnyíti a parkolást. Az utastér jellegzetességei közt szerepel még az ajtók kartámaszainak bőrborítása, valamint az ülések Vignale kidolgozású, különlegesen lágy tapintású

4 kárpitozása, ami a kormánykeréken, a műszerfalon, a középkonzolon, az ajtóborítás felső részén és a középső kartámaszon is megismétlődik. A Vignale termékkínálattal hamisítatlan luxusértékeket szeretnénk teremteni. árulja el Martin Smith, a Ford Európa formatervezési igazgatója. Valami igazán különleges dolgot akartunk alkotni, világszínvonalú minőséggel és kézműves kidolgozással. A Frankfurti Autókiállítás Ford-standja idén ízelítőt kínál a Vignale-élményből: a Vignale lounge látogatói megtekinthetik az exkluzív Ford DESIGN Watch Milano karórát, ami a magas fokú precizitást sportos eleganciával párosítja. Valódi választási lehetőség Európa első, nem hibrid hajtású, 99 g/km CO 2 -kibocsátású benzinmotoros családi autója, az új Ford Focus 1.0 EcoBoost modell 2014-től lesz kapható. A 2012-es és 2013-as Év Motorjának címét elnyert erőforrás különleges hangolású, 100 lóerős változatával hajtott új Focus 1.0 EcoBoost modellváltozat fogyasztását Ford ECOnetic technológiák is mérséklik, többek közt ultra-alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok, a padló alatti egyedi aerodinamikai megoldások és az áttervezett váltó-áttételezés.a Ford a jövő hónapban mutatja be a Fiesta 1.0 EcoBoost Automatic modellt; ez lesz első Ford, amelyben a díjnyertes motorhoz automata sebességváltó kapcsolódik. Tovább bővül az elektromos hajtású járművek kínálata: a közelmúltban bemutatott Focus Electric mellett jövőre a C-MAX Energi és a Mondeo Hybrid is megjelenik. Az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor az új Ford EcoSport modell kínálatában is szerepel; az autó limitált szériában gyártott különleges változata kizárólag online rendelhető, és egyedi felszereltségében olyan tételek szerepelnek, mint az exkluzív Ford SYNC AppLink csomag, a 17 colos könnyűfém keréktárcsák vagy a bőrkárpitozás.

5 A Ford sorozatgyártású, 1,6 literes EcoBoost motorja hajtja a Frankfurtban kiállított 2013-as Formula Ford együléses versenyautót. A turbótöltésű blokk versenyprogramozású vezérlő elektronikát kapott, így teljesítménye meghaladja a 200 lóerőt. A Tourneo Courier teszi teljessé a személyszállító járművek kínálatát Frankfurtban első ízben látható a Tourneo Courier sorozatgyártású változata. A kategória legtágasabb és legpraktikusabb utasterét, legalacsonyabb fogyasztását és legmagasabb szintű biztonsági megoldásait kínáló ötüléses Tourneo Courier a Tourneo-család legkompaktabb építésű tagja; az új modell révén a Ford immár a kisautók szegmensében is megjelenik egy személyszállító járművel. A Ford legújabb globális kisautó-padlólemezére épített Tourneo Courier tágas belső terében elegendő hely jut öt utasnak és csomagjaiknak; az autó agilis viselkedése a kompaktok menettulajdonságait idézi. A jármű két oldalsó tolóajtaján át egyszerű a beszállás, és a 60/40 arányban osztott hátsó üléssor révén a belső tér rugalmasan alakítható. A Courier a Frankfurtban ugyancsak kiállított ötüléses Tourneo Connect, valamint a hétüléses Grand Tourneo Connect és a Tourneo Custom mellett jelenik meg a termékkínálatban, és 2014 közepétől lesz kapható Európában. A Ford szeptember 10-én több díjat is átvehetett az IAA Autótervezők Éjszakáján: a B-MAX utastér-kialakításáért és TV-reklámjáért, valamint a Ford SYNC rendszerért. # # # További információ: Varga Zsombor Tel:

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Modellekhez tartozó szerviztájékoztatók

Modellekhez tartozó szerviztájékoztatók Modellekhez tartozó szerviztájékoztatók Fiesta Focus C-MAX Kuga Mondeo S-MAX Galaxy Tourneo Courier Tourneo Connect Tourneo Custom Transit Transit Courier Transit Connect Transit Custom Ford Fiesta 1 év

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY HÁROM ELEKTROMOS FORD MODELL ÉRKEZIK EURÓPÁBA 2014-IG!

SAJTÓKÖZLEMÉNY HÁROM ELEKTROMOS FORD MODELL ÉRKEZIK EURÓPÁBA 2014-IG! SAJTÓKÖZLEMÉNY HÁROM ELEKTROMOS FORD MODELL ÉRKEZIK EURÓPÁBA 2014-IG! Egy, a Ford által támogatott felmérés szerint az európai autósok többsége aggódik a környezetszennyezés miatt, ám sokuk nem tudja pontosan,

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL

SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL SAJTÓKÖZLEMÉNY DRASZTIKUS KÁROSANYAGKIBOCSÁTÁS-CSÖKKENTÉS A FORDNÁL A Ford közzétette 14. Fenntarthatósági Jelentését, amelyben a vállalat kiemeli, hogy 2000 és 2012 között a globális gyártóüzemekben 37

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

A COROLLA ÚJ KORSZAKA

A COROLLA ÚJ KORSZAKA ÚJ ÚJ COROLLA 3 A COROLLA ÚJ KORSZAKA 12 évnyi sikeres szereplés után most búcsút mondunk az Auris névnek. Az Aurist átnevezzük Corollának ezzel is jelezve, hogy új, izgalmas korszak kezdődik a világ

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA

SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA A végső típusbizonyítványt az idei év végén megkapó új Focus ECOnetic, amely várhatóan a jövő év elején érkezik a hazai márkakereskedésekbe

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

től gyártott modellekhez

től gyártott modellekhez B-Max (JK) 562700 Brink fix vonóhorog 55 900 Ft - 2012.10 -tól 562800 Brink BMA levehető vonóhorog 94 900 Ft - 712103 7 pólusú elektromos szett 38 900 Ft - 712104 13 pólusú elektromos szett 45 900 Ft -

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát!

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Hosszú-hosszú várakozás után végre szerkesztőségünkbe érkezett a 2010-ben bemutatott új Sportage kétliteres dízel verziója négykerék-meghajtással és automata váltóval.

Részletesebben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK COROLLA SEDAN MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ Az eredeti Toyota tartozékokkal saját igényeihez és életstílusához formálhatja az új Corolla Sedant méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a praktikum

Részletesebben

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 2016 LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 modellek 2016 A LADA márkanévhez mindenkinek fűződik egy kedves élménye. Egyegy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az ezerkettesünk hátsó ülésén, néhányan

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY VILÁGVERŐ STATISZTIKÁKKAL ÉRKEZIK AZ ÚJ FORD FOCUS ELECTRIC!

SAJTÓKÖZLEMÉNY VILÁGVERŐ STATISZTIKÁKKAL ÉRKEZIK AZ ÚJ FORD FOCUS ELECTRIC! SAJTÓKÖZLEMÉNY VILÁGVERŐ STATISZTIKÁKKAL ÉRKEZIK AZ ÚJ FORD FOCUS ELECTRIC! A várakozások szerint a Focus Electric modell lesz az első olyan, teljesen elektromos üzemű, ötszemélyes gépkocsi, amely 2,35

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

A LEGENDA V I S S Z A T É R

A LEGENDA V I S S Z A T É R A LEG 2 ENDA VISSZATÉR 3 4 AUT ÉREZZE AZ ÓT! 5 A LÉ 6 2000GT 1967 A40 1978 LEKKészüljön fel, mert egy legenda visszatér. Több mint 50 évnyi, gazdag múltjára alapozva az új Toyota GR Supra a márka eddigi

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria.

A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. A legjobbjaink egy csapatban. Ford Champions limitált széria. 20 éve a pályán. De a lelkesedés mit sem változott. Büszkék vagyunk rá, hogy immáron 2 évtizede támogatjuk az UEFA Champions League mérkőzéseit.

Részletesebben

PRESS RELEASE MIT VÁRUNK MAJD EL A JÖVŐ AUTÓITÓL?

PRESS RELEASE MIT VÁRUNK MAJD EL A JÖVŐ AUTÓITÓL? PRESS RELEASE MIT VÁRUNK MAJD EL A JÖVŐ AUTÓITÓL? A Ford Evos tanulmányautó az Egy Ford globális termékstratégiának megfelelően mutatja be a jövő formavilágának és technológiáinak kulcselemeit, bepillantást

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Intelligensre tervezve

Intelligensre tervezve CompLex magazin autó Honda CR-V 2.2 i-dtec Executive AT Intelligensre tervezve A tokiói autókiállításon 1995-ben bemutatott Honda CR-V praktikus méreteinek és kiváló használhatóságának köszönhetően előkelő

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2017. SPOTLIGHT KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA! Lépjen ki a szürke hétköznapok világából, és válassza a Jazz új, Spotlight különkiadását, mellyel kifinomult módon fejezheti ki egyéniségét. A Spotlight változat egyedülállóan

Részletesebben

Városi crossover a Renault-tól

Városi crossover a Renault-tól Renault Captur Városi crossover a Renault-tól A Captur a Renault új városi crossover modellje. Lendületes vonalai kiemelik jellegzetes arányait, ugyanakkor nagyméretű kerekei, megfelelően emelt hasmagassága,

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 FORD MONDEO VIGNALE Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 12 365 000 Ft 12 565 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 12 795 000 Ft 12 995 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 985

Részletesebben

DRIVE TOGETHER MAZDA 3

DRIVE TOGETHER MAZDA 3 DRIVE TOGETHER MAZDA 3 Bemutatjuk a vadonatúj Mazda3 modellt. Az új korszak első hírnökét, ami új szintre emeli az autó és vezetője egységét, amit csak egy Mazdában érezhetsz igazán. Ahogy megjelenik.

Részletesebben

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 11 479 000 Ft 11 679 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 11 909 000 Ft 12 109 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 099 000 Ft 11 299 000

Részletesebben

A Cadillac BLS Wagon világpremierje a frankfurti autókiállításon

A Cadillac BLS Wagon világpremierje a frankfurti autókiállításon GM Communications Detroit, Michigan, USA media.gm.com A Cadillac BLS Wagon világpremierje a frankfurti autókiállításon Az első kombi a Cadillac történetében Új, 2 literes bioetanolos, 200 LE / 147 kw-os

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

FORD TARTOZÉK KATALÓGUS

FORD TARTOZÉK KATALÓGUS FORD TARTOZÉK KATALÓGUS Tisztelt Ford - tulajdonos, Kedves Érdeklődő! A tartozék katalógusunkban szeretnénk bemutatni a Ford modellek rendkívül széleskörű felszereltségi lehetőségeit. Akár egyedi autót

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Polar Mobil Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5. Tel: (06-1) 451-4840 Fax: (06-1) 451-4860 E-mail: polarmobil@saab.hu www.polarmobil.

Polar Mobil Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5. Tel: (06-1) 451-4840 Fax: (06-1) 451-4860 E-mail: polarmobil@saab.hu www.polarmobil. Polar Mobil Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5. Tel: (06-1) 451-4840 Fax: (06-1) 451-4860 E-mail: polarmobil@saab.hu www.polarmobil.hu Információs vonal: (06-1) 371-3299 Új vidéki értékesítési pontjaink:

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

ELŐZETES FELSZERELTSÉGI LISTA

ELŐZETES FELSZERELTSÉGI LISTA ELŐZETES FELSZERELTSÉGI LISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig RC 300h RC 300h VEZESSE A VILÁG ELSŐ, FULL HYBRID HAJTÁSÚ LUXUSKUPÉJÁT! Az RC 300h nem csupán minden idők legelegánsabb sportkupéja,

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO Öt év várakozás után 2015-ben érkezik az egyik leginkább várt kompakt szegmens sportmodell, az új Honda Civic Type R. A korábbi rendkívül sportos Type R modellek karakterét követve, illetve a modell összteljesítményét

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

HIVATALOS ÁRLISTA. RC 200t. ÉRVÉNYES: január 1-től visszavonásig

HIVATALOS ÁRLISTA. RC 200t. ÉRVÉNYES: január 1-től visszavonásig HIVATALOS ÁRLISTA RC 200t ÉRVÉNYES: 2018. január 1-től visszavonásig RC 200t BEMUTATUK A TURBÓMOTOR ÉS A KIFINOMULT, NYOLCFOKOZATÚ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ IZGALMAS PÁROSÁT! A vadonatúj RC 200t sportkupé

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6 FORD S-MAX VIGNALE Motor 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 AWD 2.0l TDCi (150LE) PowerShift automata Euro6 FWD 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

autó Audi Q3 2.0 TDI DPF quattro S tronic

autó Audi Q3 2.0 TDI DPF quattro S tronic Az Audi Q3 kompakt sportos SUV, amely az Audi Q5 és az Audi Q7 egyenes ági leszármazottjaként csatlakozik az Audi Q-családhoz. Ötajtós, kompakt, dinamikus kupé stílusával a Q3 dizájnja a sportos identitást

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ELŐZETES ÁRLISTA RX 300. ÉRVÉNYES: március 1-től visszavonásig

ELŐZETES ÁRLISTA RX 300. ÉRVÉNYES: március 1-től visszavonásig ELŐZETES ÁRLISTA RX 300 ÉRVÉNYES: 2018. március 1-től visszavonásig A LEXUS RX 300 ÉLVEZZE EGY KULTIKUS SUV LÁTVÁNYOS MEGJELENÉSÉT ÉS KIFINOMULT LUXUSÁT! A világ első luxus-szabadidőjárművének gyártójától

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

MEGVALÓSULNAK A FORD ELEKTROMOS AUTÓKKAL KAPCSOLATOS TERVEI: AZ ÚJ C-MAX PLUG-IN HIBRIDBEN AZ ELISMERT TELJESÍTMÉNY-ELOSZTÓ RENDSZER MŰKÖDIK

MEGVALÓSULNAK A FORD ELEKTROMOS AUTÓKKAL KAPCSOLATOS TERVEI: AZ ÚJ C-MAX PLUG-IN HIBRIDBEN AZ ELISMERT TELJESÍTMÉNY-ELOSZTÓ RENDSZER MŰKÖDIK Hírek Kapcsolat: Varga Zsombor zvarga8@ford.com + 36 (26) 802 520 AZONNALI KÖZLÉSRE MEGVALÓSULNAK A FORD ELEKTROMOS AUTÓKKAL KAPCSOLATOS TERVEI: AZ ÚJ C-MAX PLUG-IN HIBRIDBEN AZ ELISMERT TELJESÍTMÉNY-ELOSZTÓ

Részletesebben

Egy sportkupé és a G-osztály találkozása

Egy sportkupé és a G-osztály találkozása Világpremier: Mercedes-Benz GLC Egy sportkupé és a G-osztály találkozása Sajtóinformáció 2016. március 23. Stuttgart. A GLC dinamizmust kifejező megjelenése a figyelem központjában volt a 2015-ös Sanghaji

Részletesebben

A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET!

A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET! A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET! ÁTGONDOLT MŰSZAKI MEGOLDÁSOK A Honda első gyártóként mutatott be hibrideket Európában, és azóta is élen jár a fejlesztésekben 1999 óta milliónyi benzines-elektromos

Részletesebben

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid Az elektromos mobilitás új hajnala Különleges ajánlat Műszaki adatok Hengerűrtartalom 1499 cm3 Vegyes fogyasztás 2,5 l/100km Teljesítmény 165 kw (224 LE) CO 2 kibocsátás

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

A BMW számos modelljét frissíti 2015 nyarán

A BMW számos modelljét frissíti 2015 nyarán A BMW számos modelljét frissíti 2015 nyarán További újgenerációs erőforrások a BMW 1-es, 2-es, 3-as, 4-es és X5-ös modellsorozatainak motorpalettáján +++ Bemutatkozik a BMW xdrive intelligens összkerékhajtás

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

HIVATALOS ÁRLISTA. CT 200h. ÉRVÉNYES: szeptember 1-től visszavonásig

HIVATALOS ÁRLISTA. CT 200h. ÉRVÉNYES: szeptember 1-től visszavonásig HIVATALOS ÁRLISTA CT 200h ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig LEXUS CT 200h MERÉSZ FORMAVILÁG Még mutatósabb hűtőráccsal, LED fényszórókkal és dinamikus hátsó kialakítással mutatkozik be az

Részletesebben

Vadonatúj i30. Fastback

Vadonatúj i30. Fastback Vadonatúj i30 Fastback 2 Törődöm magammal. A vadonatúj i30 Fastback egyedülálló stílust képvisel. Önnek készült, és nem csupán azért, hogy eljusson A-ból B-be. Magabiztos, tökéletes arányú, dinamikus körvonala

Részletesebben

Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft

Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft Ambiente 1.6l TDCi (115 LE) M6 7 010 000 Ft 7 160 000 Ft 7 310 000 Ft 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE)

Részletesebben

AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA

AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA 2014. január 14. AZ ÚJ RC F A LEXUS EDDIGI LEGERŐSEBB V8-AS AUTÓJA Minden idők legerősebb Lexus V8-asa, 450 lóerő fölötti teljesítménnyel A világon először jelenik meg Torque Vectoring Differenciálmű egy

Részletesebben

HIVATALOS ÁRLISTA. RC 300h. ÉRVÉNYES: január 9-től visszavonásig

HIVATALOS ÁRLISTA. RC 300h. ÉRVÉNYES: január 9-től visszavonásig HIVATALOS ÁRLISTA RC 300h ÉRVÉNYES: 2018. január 9-től visszavonásig RC 300h VEZESSE A VILÁG ELSŐ, FULL HYBRID HATÁSÚ LUXUSKUPÉÁT! Az új RC 300h nem csupán minden idők legelegánsabb sportkupéja, de egyben

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2

TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_ _STAMP.indd 2 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 2 14.11.2018 11:00 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 3 14.11.2018 11:01 TOY_OUTLET_leaflet_195x195_HU_13112018_STAMP.indd 4 14.11.2018

Részletesebben

címlapsztori Kisportolva

címlapsztori Kisportolva As Sun As Possible Új szelek fújnak a Volkswagen Beetle körül: megérkezett az ikonikus modell legújabb változata, a Beetle Cabriolet. A sikermodell most újra a nyitott autók babérjaira tör amely modern,

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig hivatalos árlista CT 200h Érvényes: 2017. augusztus 23-tól visszavonásig CT 200h elegance SFX: 17 LISTAÁR: 9 000 000 Ft KEDVEZMÉNYES ÁR: 7 900 000 Ft ÁRELŐNY: 1 100 000 Ft Tempomat Halogén fényszóró Intelligens

Részletesebben

Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben

Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben Lexus HS 250h: hibrid luxuskivitelben A Toyota luxusmárkája eddig is többféle hibrid hajtású típust kínált, de legújabb modelljük már kizárólag benzin-elektromos hajtással lesz kapható. A recept a Toyota

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

NISSAN JUKE. Bevezetés Egyedi kiegészítok és Tartozékok Technológia és Teljesítmény Színek és kárpitok Nyomtatás Bezárás

NISSAN JUKE. Bevezetés Egyedi kiegészítok és Tartozékok Technológia és Teljesítmény Színek és kárpitok Nyomtatás Bezárás NISSAN JUKE KIPRÓBÁLTAN EXTRÉM ÚJ NISSAN JUKE MOST MÉG JOBB, MINT VALAHA AZ ÁTTERVEZETT XENON FÉNYSZÓRÓKNAK, menetfény lámpatesteknek, a panoráma üvegtetőnek és a bumeráng alakú hátsó LED lámpáknak, a

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben