ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT"

Átírás

1 ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A :01 perctől :59 percig tartó "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" weboldalon (a továbbiakban: Weboldal), található nyereményjáték során a Játékos (a továbbiakban: Játékos) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat (név, felhasználónév, cím) a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (székhely: 1052 Budapest, Váci utca ) (a továbbiakban: Fundamenta), a Játék szervezője, és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca ) (a továbbiakban: Fundamenta-Lakáskassza Kft.), mint együttes adatkezelők és a Mediator Group Kft. (székhely: 1034 Budapest Bécsi út 58. II. emelet) (a továbbiakban: Lebonyolító), a Játék lebonyolítója, mint adatfeldolgozó, a Játékban való részvétel, illetve a nyeremény átadása céljából kezelje. Az adatkezelés fő célja a direkt marketing célú megkeresések céljából adatok gyűjtése, adatbázis építése. A Fundamenta és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. számára kiemelt fontosságú cél az oldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Fundamenta és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A Fundamenta és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos (lentebb pontosan megnevezett) jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek. II. Érintett személyek 1. Játékos A Játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy (a Játékszabályzat II. fejezet 5. pontjában nevesített személyek körébe nem eső) (továbbiakban: Játékos) vehet részt, aki a Játékban a Játék időtartama alatt: a. a weboldalon (a továbbiakban: Weboldal ), regisztrál, ennek során a következő valós személyes adatait megadja: felhasználónév, név, (a továbbiakban: Regisztráció ), és

2 b. a megfelelő jelölőnégyzetek (Adatkezelési szabályzat és Játékszabályzat elfogadása) kipipálásával elfogadja a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: Játékszabályzat ) és az Adatkezelési szabályzatban írt valamennyi feltételt, és hozzájárul a megadott személyes adatainak Fundamenta- Lakáskassza Zrt. és Fundamenta-Lakáskassza Kft. (mint együttes adatkezelők) részéről történő üzletszerzési célú kezeléséhez, továbbá c. megkeresi a Weboldal cikkeiben található EFOTT Jegy feliratú ikont, és az adott cikk linkjét ( Pályázat ) elküldi a regisztráció során megadott címéről a címre. A sikeres részvételhez szükséges, hogy a fent megnevezett összes feltétel teljesüljön. A sikeres Regisztrációról a Játékos az általa megadott címre visszaigazolást kap. 2. A Játék Szervezője Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (székhely: 1052 Budapest, Váci utca ), mint adatkezelő. A Játékkal kapcsolatos kérdései esetén kérem, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi címen: 3. Fundamenta-Lakáskassza Kft. A Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhely: 1052 Budapest, Váci utca ) a Játék alatt biztosítja a szükséges rendszereket, továbbá a Fundamentával közösen meghatározza, egyezteti a megjelenéssel kapcsolatos kreatív elemeket, az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatásokat, az adatfeldolgozók személyét, illetve a nyereményjáték kereteit. 4. A Játék Lebonyolítója A Játék szervezője megbízásából a Mediator Group Reklámügynökség Kft. (székhely: 1032 Budapest, Bécsi út 58. II. emelet 3.) végzi, mint adatfeldolgozó a játék lebonyolítását. 5. NAIH Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c III. Adatkezelés Az adatkezelés jogalapja a Játékos hozzájárulása.

3 Az adatkezelés célja direkt marketing célú megkeresések céljából adatok gyűjtése, adatbázis építése (közvetlen üzletszerzési célú megkeresés), kapcsolattartás és adminisztráció. Az adatkezeléshez történő hozzájárulás a regisztrációt követő 5 éves időtartamra vonatkozik kivéve, ha a Játékos ettől eltérően rendelkezik. Az adatok nem kerülnek továbbításra harmadik fél számára. A Játékban történő részvétellel kapcsolatos valamennyi adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Fundamenta és a Fundamenta- Lakáskassza Kft., mint együttes adatkezelők és a Lebonyolító, mint adatfeldolgozó a megadott személyes adataikat a Játékkal összefüggésben, a Játék időtartama alatt, illetve azt követően kezeli, illetve feldolgozza a fent megjelölt adatkezelési célokból. A Fundamenta a nyertes Játékosokat az eredményhirdetést követően a Játékszabályzatban részletezett módon értesíti, és egyezteti a nyeremények átvételét. A Fundamenta a regisztráció során megadott címhez kapcsolódóan kezeli a Játékosok belépési hivatkozását a Játékhoz való hozzáférés céljából. IV. Játékosok jogai és érvényesítésük A Fundamenta és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik, így különösen megfelel az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló a évi CXII. törvény, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek. A Fundamenta és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről. A Játékos bármikor tiltakozhat az adatai kezelése ellen, jogában áll adatai helyesbítését, kezelésének kötelező adatkezelés körét kivéve törlését és zárolását, a jövőbeni reklámküldés megtiltását kérni írásban a következő elérhetőségeken: postai úton 1922 Budapest, illetve elektronikus úton a fundamenta.hu/leiratkozas oldalon vagy a fundamenta.hu. címen. A Játékos a törlés során csak összes adatának törlését kérheti, nincs lehetőség részleges törlésre. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a Nyeremény átadása előtt kérelmezi. A Játékos jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a NAIH-hoz (jelen szabályzat II. fejezetének 5. pontja) vagy bírósághoz fordulhat. A Játékos a játék során kizárólag a játékhoz kapcsolódóan tehet jognyilatkozatokat személyes adatai kezelésével kapcsolatosan.

4 Amennyiben a Játékos a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (1052 Budapest, Váci utca ) ügyfele, a Fundamenta Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nem tudja figyelembe venni, ha a Játékos korábban személyes adatai kezelésével kapcsolatosan eltérően nyilatkozott, mert a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nek, nem áll módjában a Játékost a megadott személyes adatok útján beazonosítani, így amennyiben egyébként is le szeretné tiltani az adatai reklámcélú kezelését, akkor lakás-előtakarékossági szerződésszáma, neve, anyja neve, születési ideje és helye, lakcíme adatai megadásával, ilyen tartalmú nyilatkozat vagy a 1922 Budapest címre történő eljuttatásával tudja azt megtenni. A visszavonó nyilatkozatot az adatkezelők és az adatfeldolgozó kettő munkanapon belül dolgozzák fel. V. A játékhoz kapcsolódó NAIH adatkezelési nyilvántartási számok: i. Fundamenta-Lakáskassza Zrt.: direkt marketing. Direkt marketing Funder adatbázisban hozzájárulást személyek megkeresése közvetlen üzletszerzési célból adó NAIH-86256/2015. ii. Fundamenta-Lakáskassza Kft.: direkt marketing. Direkt marketing Funder adatbázisban hozzájárulást személyek megkeresése közvetlen üzletszerzési célból adó NAIH-86501/2015. VI. A Játék weboldala

5

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Álomotthon teszt nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2014. szeptember 24. és október 31. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat I. Bevezetés A jelen szabályzat a www.funder.hu honlap adatvédelmi szabályzata. A www.funder.hu honlap (a továbbiakban: oldal) a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (a továbbiakban: FLK)

Részletesebben

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat Csobbanj egy autóért A Gyulai Várfürdő Kft. (5700. Gyula, Várkert u. 2. Cégjegyzékszám: 04-09-002830, Adószám: 11049755-2-04,a továbbiakban:

Részletesebben

Szerzôdésmódosítási adatlap

Szerzôdésmódosítási adatlap Szerzôdésmódosítási adatlap Kérjük nyomtatott betûkkel kitölteni, és minden példányt eredetiben aláírni! Szerzôdésszám Eredeti szerzôdéses összeg (Ft) FundamentaLakáskassza példánya Módosításibejelentés

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44) által

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Otthonok és megoldások - Nyerj a FundaHome alkalmazással! bloggereknek szóló nyereményjáték Felhasználói- és Részvételi Feltételek

Otthonok és megoldások - Nyerj a FundaHome alkalmazással! bloggereknek szóló nyereményjáték Felhasználói- és Részvételi Feltételek Bevezetés Otthonok és megoldások - Nyerj a FundaHome alkalmazással! bloggereknek szóló nyereményjáték Felhasználói- és Részvételi Feltételek Az alábbi Felhasználói- és Részvételi Feltételek (továbbiakban:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A TIPPELD MEG A HÉT KÉRDÉSÉT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

JÁTÉKSZABÁLYZAT A TIPPELD MEG A HÉT KÉRDÉSÉT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA JÁTÉKSZABÁLYZAT A TIPPELD MEG A HÉT KÉRDÉSÉT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA I. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Tippeld meg a hét kérdését! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Fundamenta-

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Töltsd meg a szobát nyereményekkel nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2014. május 12. és 2014. június 15. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Adventi nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2013. november 25.- 2013. december 22. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat:

Adatkezelési szabályzat: Adatkezelési szabályzat: I. Bevezetés: A jelen szabályzat a www.fundimini.hu oldal adatvédelmi szabályzata. A www.fundimini.hu oldal a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca 19-21., cjsz.:

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 1. Általános rendelkezések... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Vodafone Kupa 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Vodafone Kupa 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Vodafone Kupa 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) megnevezése: Hajrá Lányok! Nyerj értékes ajándékcsomagot a Vodafone Kupa kapcsán!

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

FundiMini zseton kivezetés. Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztató

FundiMini zseton kivezetés. Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztató FundiMini zseton kivezetés Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztató 1). A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Zseton kivezetés online játékot (továbbiakban Játék ) a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhely: 1052. Budapest

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2018. július 9. 0:00 órától 2018. szeptember 9. 24:00

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

NN Direkt regisztrációs nyereményjáték

NN Direkt regisztrációs nyereményjáték NN Direkt regisztrációs nyereményjáték - nyereményjáték részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ( Szabályzat ) 2017.06.01. napjától hatályos Az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 2018. 11.12. 2018. 12.28. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 2018. 11.12. 2018. 12.18. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A kertimag.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

által szervezett Játssz és nyerj a Gelatiamo termékekkel! elnevezésű aktivitás ( Játék ) keretében gyűjtött személyes adatok kezelésére.

által szervezett Játssz és nyerj a Gelatiamo termékekkel! elnevezésű aktivitás ( Játék ) keretében gyűjtött személyes adatok kezelésére. ADATVÉDELMI FELTÉTELEK A jelen Adatvédelmi Feltételek irányadó a Ragonese Kft. (székhely: 2367 Újhartyán, M5 Ipari Park hrsz 1211).; adószám: 10587050-2-13; cégjegyzékszám: 13-09-162580; a továbbiakban

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata 1. A Nextent Informatika Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47 49. adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH 83388 /2015, továbbiakban: Szervező

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Jelen Adatvédelmi tájékoztatást a PontVelem Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: PontVelem Nonprofit Kft., cégjegyzékszám: 13-09-145720, székhely:

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT Adatvédelmi szabályzat A hírlevél feliratkozás célja A HG Rekláminfó Kft. hírlevél feliratkozási kampányt szervez. A kampányban önkéntesen regisztráló személyek adataiból a HG Rekláminfó Kft. üzletszerzési

Részletesebben

ADATVÉDELMI FELTÉTELEK

ADATVÉDELMI FELTÉTELEK ADATVÉDELMI FELTÉTELEK A jelen Adatvédelmi Feltételek irányadó a TCT Mobile Europe S. A. S. Magyarországi Kereskedelmi Képviselet (székhely: 1117 Budapest, Gábor Dénes utca 2. Infopark D. ép.; adószám:

Részletesebben

Játékszabályzat 3. számú Melléklete. Adatvédelmi Szabályzat. Az UNIVER STAR WARS nyereményjáték hivatalos Adatvédelmi Szabályzata

Játékszabályzat 3. számú Melléklete. Adatvédelmi Szabályzat. Az UNIVER STAR WARS nyereményjáték hivatalos Adatvédelmi Szabályzata Játékszabályzat 3. számú Melléklete Adatvédelmi Szabályzat Az UNIVER STAR WARS nyereményjáték hivatalos Adatvédelmi Szabályzata A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó az UNIVER Product Zrt. (székhely:

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Baba Mama expo nyereményjáték 2018

Baba Mama expo nyereményjáték 2018 Baba Mama expo nyereményjáték 2018 2018. 11.16. 2018. 11.18. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat A BestByte Kft. (székhely: 1139 Budapest, Fáy utca 45., Cg.: 01-09-923260; továbbiakban: BestByte), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút 21.km., Cégjegyzékszám: 13-09-072999, honlap: www.penny.hu,

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

NAPLÓ VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

NAPLÓ VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA NAPLÓ VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A jelen Adatkezelési Szabályzat irányadó a Penny Market Kft. (székhelye: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 50. számú Főút 21. Kilométerkő, cégjegyzékszáma: 01-09-661927,

Részletesebben

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZ ÁTÉK SZERVEZŐJE A Álomotthon teszt elnevezésű nyereményjáték ( Játék Játék ) szervezője a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhely: 1052

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

Játékszabályzat. LAKÁS 2018 nyereményjáték

Játékszabályzat. LAKÁS 2018 nyereményjáték Játékszabályzat LAKÁS 2018 nyereményjáték 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LAKÁS 2018 nyereményjáték szervezője a Net Média Kiadó és Internet-tartalomszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytáraság. (Cím: 1033 Budapest,

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat:

Adatkezelési szabályzat: Adatkezelési szabályzat: I. Bevezetés: A jelen szabályzat a www.fundimini.hu oldal adatvédelmi szabályzata. A www.fundimini.hu oldal a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca 19-21., cjsz.:

Részletesebben

Játék- és adatkezelési szabályzat Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték

Játék- és adatkezelési szabályzat Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzat Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték Jelen szabályzat az Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szabályainak rögzítése céljából

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Net Innovation Kft (Címe: 3535 Miskolc Csendes út 44.) (a továbbiakban: Szervező) által a 2015.10.26.-án

Részletesebben

ÚJ NÉPLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJ NÉPLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJ NÉPLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary

Részletesebben

HEVES MEGYEI HÍRLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HEVES MEGYEI HÍRLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HEVES MEGYEI HÍRLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

SOMOGY MEGYEI HÍRLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

SOMOGY MEGYEI HÍRLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA SOMOGY MEGYEI HÍRLAP VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

15 éves a Regnum Húsüzem! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

15 éves a Regnum Húsüzem! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 15 éves a Regnum Húsüzem! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

JOGI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

JOGI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ JOGI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat, az oldal megnyitásával és adatai elküldésével Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet

Részletesebben

A Játék célja, hogy erősödjön az ügyfelek vezetési tudatossága, illetve közlekedési ismereteikről a Szervező képet kapjon.

A Játék célja, hogy erősödjön az ügyfelek vezetési tudatossága, illetve közlekedési ismereteikről a Szervező képet kapjon. Legyen minden utad gondtalan! Nyereményjáték 2018 2018. május 3. 2018. június 3. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték szervezője A "VÉDŐHÁLÓ KÖNYVELŐKNEK nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Magyar Könyvvizsgálói

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához

Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához Jelen adatvédelmi nyilatkozat a www.nyeroklima.hu/regisztracio weboldalon megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik.

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Piatnik Budapest Kft. Csiki-csuki társas buli nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Piatnik Budapest Kft. (székhely:

Részletesebben

Adatkezele si ta je koztato

Adatkezele si ta je koztato Adatkezele si ta je koztato 1. Adatkezelő 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04;

Részletesebben

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről;

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről; Adatkezelési tájékoztató A Fitneszfészek Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-185189; Székhely: 2230 Gyömrő, Bercsényi utca 4; Honlap: http://www.fitneszfeszek.hu/; Elektronikus levélcím: fitneszfeszek@gmail.com;

Részletesebben

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem A Boatly Kft. (székhely: 8226 Alsóörs, Vasút u. 7. cégjegyzékszám: 19-09-518558 a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04)

Részletesebben

Zsolnay Kulturális Negyed Planetárium nyereményjáték SZABÁLYZAT. (2015. december 15.- 2016. március 11.)

Zsolnay Kulturális Negyed Planetárium nyereményjáték SZABÁLYZAT. (2015. december 15.- 2016. március 11.) Zsolnay Kulturális Negyed Planetárium nyereményjáték SZABÁLYZAT (2015. december 15.- 2016. március 11.) A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos utca 37., Cg.: 02-09-073887,

Részletesebben

Szerződésmódosítási nyilatkozat

Szerződésmódosítási nyilatkozat Szerződésmódosítási nyilatkozat Kérjük nyomtatott betűkkel kitölteni, és minden példányt eredetiben aláírni! Szerződésszám Módosításbejelentés Eredeti szerződéses összeg (Ft) FundamentaLakáskassza példánya

Részletesebben

c) valamint követője az Allianz Hungária Instagram oldalának

c) valamint követője az Allianz Hungária Instagram oldalának SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Allianz Utasbiztosítás Hűségprogram Nyereménysorsolás 2018. november 19. 2018. december 9. Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.

Részletesebben

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

AZ NKM ÁRAMSZOLGÁLTATÓ Zrt. NYERŐ ENERGIA. nyereményjátékának. részvételi- és játékszabályzata

AZ NKM ÁRAMSZOLGÁLTATÓ Zrt. NYERŐ ENERGIA. nyereményjátékának. részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója AZ NKM ÁRAMSZOLGÁLTATÓ Zrt. NYERŐ ENERGIA nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A játék szervezője az NKM Áramszolgáltató Zrt. (székhely: 6720 Szeged,

Részletesebben

Direkt Marketing célú adatkezeléshez

Direkt Marketing célú adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató Direkt Marketing célú adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Név: Székhely: R.C-21 Kft. Pécs Cégjegyzékszám: 02-09-067805 Adószám: 12746778202 Képviseli: Meszlényi Ferenc II.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató NYILATKOZAT A jelentkezési lap mellékleteként csatolt Adatkezelési tájékoztatót megismertem, hozzájárulok ahhoz, hogy az Országgyűlés Hivatala személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje...

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) a Szomatodrama.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felületén történő regisztrációjával és adatainak megadásával, illetve a Weboldal

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos ügyfélszolgálat során

Adatkezelési tájékoztató. a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos ügyfélszolgálat során BUDAPEST FŐVÁROS I. KERÜLET BUDAVÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán Gellérthegy JEGYZŐ Adatkezelési tájékoztató a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos

Részletesebben