Adatkezelési szabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Adatkezelési szabályzat"

Átírás

1 Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Álomotthon teszt nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) szeptember 24. és október 31. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat (név, cím, telefonszám) a játék szervezője mint adatkezelő, a Fundamenta- Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca , továbbiakban: Fundamenta-Lakáskassza Kft.), a Fundamenta-Lakáskassza Zrt Budapest, Váci utca , továbbiakban: Fundamenta-Lakáskassza Zrt.,) és a játék lebonyolítója mint adatfeldolgozó (3.4. pont) a játékban való részvétel, a nyeremény átadása céljából kezelje. A Játékos a direkt marketing megkeresésekhez való hozzájárulása kiterjed arra is, hogy a játékot követően a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., mint adatkezelők a személyes adatokat üzletszerzési céllal kezeljék és Játékoshoz reklámcélú üzeneteket juttassanak el postai, illetve elektronikus ( , SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján. Az adatkezelés fő célja a direkt marketing célú megkeresések céljából adatok gyűjtése, direkt marketing adatbázis építése.. Amennyiben a Játékos a részt vesz a nyereményjátékban a Nyerni szeretnék gomb megnyomását követően, kitölti a kérdőívet, abban az esetben a direkt marketing célú megkeresésekhez való hozzájárulás egyben azt is jelenti, hogy a Játékos hozzájárul ahhoz is, hogy a kérdőívből származó adatait is kezelje a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (1052 Budapest, Váci utca ) azért, hogy célzott reklámcélú megkereséseket juttasson el hozzá. 2. A reklámcélú adatkezeléshez történő hozzájárulás a regisztrációt követő 5 éves időtartamra vonatkozik kivéve, ha a Játékos ettől eltérően nem rendelkezik, vagyis korábbi hozzájárulását visszavonja. 3. Amennyiben a Játékosok hozzájárulásukat adják az üzletszerzési célú megkeresésekhez, majd később visszavonják azt, abban az esetben ezen személyek részt vehetnek a Nyereményjátékban és lehetnek a Nyereményjáték nyertesei. 3. Érintett személyek:

2 3.1. Játékos: A Játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy (a játékszabályzatban nevesített (2.3 és 2.4.) személyek körébe nem eső) (továbbiakban: Játékos) vehet részt, aki a Játékban a játékszabályzatban írt időtartam alatt a weboldalon regisztrál, ennek során a következő valós adatait megadja: teljes név, cím, telefonszám és a megfelelő jelölőnégyzet kipipálásával elfogadja az adatai üzleti, reklámcélú megkeresések céljából történő kezelését mind a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., a Fundamenta- Lakáskassza Kft. részéről az adatkezelési szabályzat megismerését, áttanulmányozását, elfogadását követően, majd elfogadja a játékszabályzatot A Játék Szervezője: Fundamenta-Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca , cjsz.: ) mint adatkezelő. A játékkal, az adataival és adatai kezelésével kapcsolatos kérdései esetén kérem, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi címen: A Játékos a direkt marketing megkeresésekhez való hozzájárulásával egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a személyes illetve a gazdasági adatait a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. együttesen kezelje. A Játékos a direkt marketing hozzájárulás megadásával egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Fundamenta- Lakáskassza Kft. a jövőben személyre szabott termékajánlattal, reklámmal keresse meg A Játék Lebonyolítója:

3 A játék lebonyolítását a Fundamenta-Lakáskassza Kft. megbízásából az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. (székhely: 1073 Budapest, Dob u cjsz.: ) végzi, mint adatfeldolgozó A Játékban adott felhatalmazás esetén a játék után adatkezelők a következő társaságok, akik reklámcélú megkereséseket küldhetnek az ehhez előzetesen hozzájárulásukat adott személyek részére: Fundamenta-Lakáskassza Zrt. székhely: 1052 Budapest, Váci utca cégjegyzékszám.: levelezési cím: 1922 Budapest cím: telefonszám: Fundamenta-Lakáskassza Kft. székhely: 1052 Budapest, Váci utca cégjegyzékszám.: levelezési cím: 1922 Budapest cím: telefonszám: NAIH

4 Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c A játék weboldala: 4. Az adatkezelések különböző szakaszokra bonthatók: 4.1. A játék alatt: A Játékban történő részvétellel kapcsolatos valamennyi adatszolgáltatás önkéntes. A Játékos a Fundamenta-Lakáskassza Kft. a nyereményjátékában vesz részt. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft., mint adatkezelő és a Lebonyolító (Origo), mint adatfeldolgozó a megadott személyes adataikat a Játék időtartama alatt és a Játékot követően kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezeli, illetve feldolgozza. A Fundamenta-Lakáskassza Kft. a nyertes Játékost az eredményhirdetést követően a Játékszabályzatban részletezett módon értesíti, és egyezteti a nyeremény átvételének módját. A nyertes neve és a települése az eredményhirdetés céljából nyilvános megjelenítésre kerülhet, amelyhez valamennyi Játékos a részvétellel hozzájárul. Amennyiben a természetes személy kizárólag a nyereményjáték nyitóoldalán található mezőket tölti ki, azaz megadja a teljes nevét, az címét, telefonszámát és a megfelelő jelölőnégyzet kipipálásával elfogadja az üzletszerzési célú megkeresésekhez történő hozzájárulást adó checkboxot, és azzal elfogadja az adatkezelési szabályzatot, majd elfogadja a játékszabályzatot ezt követően megnyomja a Nyerni szeretnék gombot, abban az esetben a Fundamenta- Lakáskassza Kft. tárolni és kezelni fogja a Játékos már megadott adatait (teljes név, cím, telefonszám). Amennyiben a Játékos az üzletszerzési célú megkeresésekhez hozzájárulását adta, abban az esetben a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. akkor is megkeresheti őt üzletszerzési célból, ha a Játékos a tesztet nem tölti ki vagy a Nyereményjátékban végül nem vesz részt, de a Nyerni szeretnék gombbal elindítja a játékot.

5 A kérdőívből származó adatok (a Játékos pénzügyi szokásaira, lakásálmaira vonatkozó kérdések) megadása önkéntes, azonban ha a Játékos ismerteti azokat, akkor a Fundamenta- Lakáskassza Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Kft.a kapott információkat a személyre szabott megkeresés céljából felhasználhatja. Visszahívás kérése: A játék alatt a Fundamenta-Lakáskassza Kft. megkeresheti a Játékost célzottan üzleti ajánlattal, ha a Játékos kifejezetten kér ilyen tartalmú telefonhívást. Amennyiben a Játékos visszavonta üzleti célú megkeresésekhez való hozzájárulást, de visszahívást kér a Fundamenta-Lakáskassza Kft-től a termékei ismertetése kapcsán, akkor a Játék alatt egy sikeres hívás erejéig a Fundamenta-Lakáskassza Kft. megkeresheti, azonban a Játék alatt és a Játék után személyes adatait sem ő maga, sem a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. reklámcélú üzenetek küldése céljából nem kezeli. A jelen hozzájárulás nem értelmezhető a korábbi reklámcélú megkeresésekkel kapcsolatos jognyilatkozatok módosításának, egyszeri, sikeres hívás lefolytatásáig érvényes, maximum a visszahívás kéréstől számított 90 napig A játék után: A Játék időtartamát követően a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., a Fundamenta-Lakáskassza Kft. a Játékos személyes adatait (név, cím, és a telefonszám), valamint a játék során önként adott válaszokat közvetlen üzletszerzési célból a Játékban való regisztrációt követő hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb 5 évig kezeli, a válaszok ismeretében üzleti ajánlatot juttat el a Játékoshoz postai, illetve elektronikus ( , SMS vagy MMS) vagy telekommunikációs eszköz útján. 5. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt., a Fundamenta-Lakáskassza Kft. szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt., a Fundamenta-Lakáskassza Kft. bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését. A Játékos bármikor tiltakozhat az adatai kezelése ellen, jogában áll adatai helyesbítését, kezelésének kötelező adatkezelés körét kivéve törlését és zárolását, a jövőbeni reklámküldés megtiltását kérni írásban a 7. pontban írt módok valamelyikén. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a Nyeremény átadása előtt kérelmezi.

6 A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján a Fundamenta-Lakáskassza Kft. által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Játékos a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. 6. A Játékos a játék során kizárólag a játékhoz kapcsolódóan tehet jognyilatkozatokat személyes és a kérdőívből származó adatai kezelésével kapcsolatosan. Amennyiben a Játékos a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (1052 Budapest, Váci utca ) ügyfele, a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nem tudja figyelembe venni, ha a Játékos korábban személyes adatai kezelésével kapcsolatosan eltérően nyilatkozott, mert sem a Fundamenta-Lakáskassza Kft.-nek, sem a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nek nem áll módjában a Játékost a megadott személyes adatok útján beazonosítani, így amennyiben egyébként is le szeretné tiltani az adatai reklámcélú kezelését, akkor lakáselőtakarékossági szerződésszáma, neve, anyja neve, születési ideje és helye, lakcíme adatai megadásával, ilyen tartalmú nyilatkozat vagy a 1922 Budapest címre történő eljuttatásával tudja azt megtenni. 7. Ha a Játékos a játék alatt a reklámcélú üzenetekhez való hozzájárulását visszavonja, a játékban résztvesz. A Játékos hozzájárulását bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen vonhatja vissza - írásban a 1922 Budapest címre küldött levél formájában vagy - elektronikus úton a címre küldött ben vagy a https://www.fundamenta.hu/web/guest/leiratkozas weboldalon keresztül. A visszavonó nyilatkozatot a Fundamenta-Lakáskassza Kft., a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Lebonyolító öt munkanapon belül dolgozza fel. Leiratkozás: A leiratkozás során a Játékos rendelkezhet adatai további kezeléséről (legalább öt munkanap múlva). A Játékos a Játék lezárultát követően, amennyiben a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. üzletszerzésű megkereséseket küld a számára, abban az esetben

7 a fenti leiratkozási módok mellett a reklámcélú megkeresésekben írt módon is korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen vonhatja vissza az üzletszerzési célú üzenetekhez való hozzájárulását a Fundamenta-Lakáskassza Kft. -nél és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.-nél is, bármelyikről iratkozik le, sem a Fundamenta-Lakáskassza Kft., sem a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nem keresi meg a jövőben üzletszerzési célból Ugyanakkor a Játék során az üzletszerzési célú megkeresésekhez adott hozzájárulását visszavont Játékosok adatait a Nyertesség megállapítása és a Nyeremény átadása céljából a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a Nyereményjáték időtartama alatt és a Nyereményjáték lezárultat követő 90 napig tárolja. 8. Ajánló-Ajánlott személyek: Minden személy, akiknek a Játékos a játékban való részvétel lehetőségét ajánlja (Ajánlott személy), maga tud regisztrálni. Becsatlakozhatnak újabb játékosok, akiknek a regisztrált személy (Ajánló személy) ajánlja az oldalt - az Ajánlott előzetesen beszerzett hozzájárulása esetén - facebook megosztással, elküldi a linket címre vagy facebook üzenetként vagy más módon maguk találkoznak vele. Az előzetesen regisztrált, ajánló személyeket egyedi mérő linkeken keresztül statisztikai célból képes beazonosítani a játék weboldala. 9. A megadott adatokat a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló évi XLVIII. törvény és egyéb vonatkozó törvények rendelkezéseinek megfelelően, azokat maradéktalanul betartva kezeli. 10. Az portál html kódja a Fundamenta-Lakáskassza Kft.-től független, külső szerverekről érkező és külső szerverekre mutató hivatkozásokat tartalmaz. A külső szolgáltatók szerverei közvetlenül a felhasználó számítógépével állnak kapcsolatban. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy e hivatkozások szolgáltatói az ő szerverükről történő közvetlen kapcsolódás, a felhasználó böngészőjével való közvetlen kommunikáció miatt felhasználói adatokat képesek gyűjteni. A felhasználó számára esetlegesen személyre szabott tartalmakat a külső szolgáltatók szerverei szolgálják ki. A Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a külső szolgáltatók szerverei közötti kapcsolat

8 kizárólag az utóbbi kódjának beillesztésére terjed ki, így személyes adatok átadása, továbbítása sem történik. Az adatok külső szolgáltatók szerverei általi kezeléséről az alábbi adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani: A portál látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását külső szolgáltatóként a Google Analytics szerverei segítik. A mérési adatok kezeléséről az adatkezelő a címen tud részletes felvilágosítást nyújtani. A Facebook Share (megosztás) funkció működése oly módon biztosított, hogy a weboldalak letöltésekor a felhasználók számítógépe a Facebook szerveréhez is közvetlenül kapcsolódik. A közösségi portál adatkezeléséről bővebb információ a címen található. A Pinterest Pin (kifüggesztés) funkció müködése oly módon biztosított, hogy a weboldalak letöltésekor a felhasználók számítógépe a Pinterest szerveréhez is közvetlenül kapcsolódik. A közösségi portál adatkezeléséről bővebb információ a címen található. A külső szolgáltatók a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyeznek el és olvasnak vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, az azt kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. A sütit a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt, cookie vagy süti megnevezéssel van lehetőség. 11. A Játékban való részvétel, a személyes adatok és a tipp megadása önkéntes. 12. A játékhoz kapcsolódó NAIH adatkezelési nyilvántartási számok: Fundamenta-Lakáskassza Zrt.: NAIH-70830/2013. Nyereményjátékhoz kapcsolódó adatbázis kezelés. NAIH-70831/ Direkt marketing adatbázis építése. Fundamenta-Lakáskassza Kft.:

9 NAIH-73657/2014. Nyereményjátékhoz kapcsolódó adatbázis kezelés. NAIH-73656/ Direkt marketing adatbázis építése.

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZ ÁTÉK SZERVEZŐJE A Álomotthon teszt elnevezésű nyereményjáték ( Játék Játék ) szervezője a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhely: 1052

Részletesebben

JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Jégreszállás elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl (székhely: Chaussée de Tervuren

Részletesebben

Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas.

Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Az AUTOFER ZRT. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének

Részletesebben

Hitelbúvár Gyorsteszt nyereményjáték

Hitelbúvár Gyorsteszt nyereményjáték Hitelbúvár Gyorsteszt nyereményjáték Adatkezelési tájékoztató 2015. július 02. (módosítva: 2015. július 20. ) Az Addict Interactive Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 84/A. cégjegyzékszám: 01-09-873617)

Részletesebben

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN,

Részletesebben

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl

Részletesebben

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ!

Részletesebben

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. MIRE ELÉG 2 NAP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Mire elég 2 nap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője: Sony Mobile Hungary

Részletesebben

CEMP TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

CEMP TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 A CEMP TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA I. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a CEMP TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság (1033 Budapest,

Részletesebben

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Johnson & Johnson Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.) (továbbiakban: Szervező) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni:

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni: NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA egységes szerkezetbe foglalva a 2014.10.10. napján módosított rendelkezésekkel (a módosított rendelkezések vastag dőlt betűvel kerültek szedésre) 1. A Dreher

Részletesebben

Beszeda Zoltán ev. adatkezelési tájékoztatója az adatvédelmi és adatkezelési elvekről, gyakorlatról

Beszeda Zoltán ev. adatkezelési tájékoztatója az adatvédelmi és adatkezelési elvekről, gyakorlatról ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Beszeda Zoltán ev. adatkezelési tájékoztatója az adatvédelmi és adatkezelési elvekről, gyakorlatról Beszeda Zoltán ev. mint a www.otthonbarat.hu weboldal ( Weboldal ) üzemeltetője

Részletesebben

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata

Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata Arasd le a nyereményeket! elnevezésű Győri Édes nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. Az Arasd le a nyereményeket! nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat Adatkezelési nyilatkozat 1. Bevezető Royal Life Holding Kft. (1191 Budapest, Corvin körút 4.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi

Részletesebben

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A NIKON PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI PROMÓCIÓ elnevezésű akció ( Promóció ) szervezője a Nikon Értékesítési Magyarországi

Részletesebben

A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A sorsoláson felül minden regisztráló 6 év kiterjesztett garanciát kap összesen a készülékére.

A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A sorsoláson felül minden regisztráló 6 év kiterjesztett garanciát kap összesen a készülékére. Nyerőklíma.hu játékszabályzat I. A játék szervezője, időtartama, nyeremény A Nyerőklíma.hu játékában (továbbiakban: játék) való részvétel ingyenes, és önkéntes, de vásárláshoz és szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T

A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T I. A szabályzat célja, általános rendelkezések A jelen szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) célja, hogy rögzítse a G-Build kft. (székhelye: 4400, Nyı regyháza,

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Pannora Kft (székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2 4/14, cégjegyzékszám: 09 09 016831, nyilvántartó hatóság: Debreceni Járásbíróság mint

Részletesebben

Szabad a préda - promóciós játék - Játékszabályzat

Szabad a préda - promóciós játék - Játékszabályzat Szabad a préda - promóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A promóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött

Részletesebben

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407 A promóció

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés Cégünk a Supplies Distributors SA (széhely: Louis Blériot 5, 4460 Grâce-Hollogne, cégjegyzékszám: 208.795, adószám: BE 475.286.142). Személyes információ vagy személyes

Részletesebben

Adatvédelem Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (Érvényes: 2014. június 26-tól visszavonásig)

Adatvédelem Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (Érvényes: 2014. június 26-tól visszavonásig) Adatvédelem Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (Érvényes: 2014. június 26-tól visszavonásig) 1. A Szabályzat célja 2. Fogalom meghatározások a 2011. évi CXII. törvény (az információs önrendelkezési

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Kártyanaptár nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u.

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A személyes adatok védelmére komoly hangsúlyt helyezünk. Ez természetesen abban az esetben is érvényes, ha on-line foglalási rendszerünket használja, vagy feliratkozik hírlevelünkre.

Részletesebben

Behring Balázs e.v. adatvédelmi nyilatkozata

Behring Balázs e.v. adatvédelmi nyilatkozata Behring Balázs e.v. adatvédelmi nyilatkozata 1. BEVEZETÉS Behring Balázs (8220 Balatonalmádi, Kazinczy u. 8.) (a továbbiakban Behring Balázs, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek

Részletesebben

A Duplán jó elnevezésű nyereményjáték részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Duplán jó elnevezésű nyereményjáték részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Duplán jó elnevezésű nyereményjáték részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Nyereményjáték szervezője Bayer Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1123

Részletesebben

SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT

SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://sparsajatmarka.hu

Részletesebben