ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT"

Átírás

1 ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A :00 perctől :59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" weboldalon (a továbbiakban: Weboldal), található nyereményjáték során a Játékos (a továbbiakban: Játékos) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat (név, felhasználónév, cím, postacím) a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (székhely: 1052 Budapest, Váci utca ), a Játék szervezője, mint adatkezelő, a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca ,) továbbiakban együttesen: Fundamenta, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. mint együttes adatkezelők és Mediator Group Kft. (székhely: 1034 Budapest Bécsi út 58. II. emelet) (a továbbiakban: Lebonyolító), a Játék lebonyolítója, mint adatfeldolgozó, a Játékban való részvétel, illetve a nyeremény átadása céljából kezelje. Az adatkezelés fő célja a direkt marketing célú megkeresések céljából adatok gyűjtése, adatbázis építése. A Fundamenta számára kiemelt fontosságú cél az oldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Fundamenta elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A Fundamenta a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos (lentebb pontosan megnevezett) jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek. II. Érintett személyek 1. Játékos A Játékban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy (a Játékszabályzat II.

2 fejezet 5. pontjában nevesített személyek körébe nem eső) (továbbiakban: Játékos) vehet részt, aki a Játékban a a. a weboldalon belinkeli kedvenc programját a megadott programkategóriában és b. megtippeli a hét kérdését, valamint c. a fenti pontokban leírtakat teljesítve, valamint az címe megadásával továbbá a check box kipipálásával elfogadja az Adatkezelési Szabályzat és a Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, és hozzájárul a megadott személyes adatainak üzletszerzési célú kezeléséhez.. A sikeres részvételhez szükséges, hogy a fent megnevezett összes feltétel teljesüljön. 2. A Játék Szervezője Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (1052 Budapest, Váci utca , cjsz.: , levelezési cím: 1922 Budapest, cím: telefonszám: , honlap: mint adatkezelő. A Játékkal, illetve az adataival és adatai kezelésével kapcsolatos kérdései esetén kérem, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi címen: 3. Fundamenta-Lakáskassza Kft. Fundamenta-Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca , levelezési cím: 1922 Budapest, cím: telefonszám: ) a Játék alatt biztosítja a szükséges rendszereket, továbbá a Fundamenta- Lakáskassza Zrt-vel közösen meghatározza, egyezteti a megjelenéssel kapcsolatos kreatív elemeket, az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatásokat, az adatfeldolgozók személyét, illetve a nyereményjáték kereteit. 4. A Játék Lebonyolítója 5. NAIH A Játék szervezője megbízásából a Mediator Group Reklámügynökség Kft. (székhely: 1032 Budapest, Bécsi út 58. II. emelet 3.) végzi, mint adatfeldolgozó a játék lebonyolítását. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság levelezési cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, cím:

3 telefonszám: +36 (1) , honlap címe: III. Adatkezelés Az adatkezelés jogalapja a Játékos hozzájárulása. Az adatkezelés célja a kapcsolattartás és adminisztráció, illetve a közvetlen üzletszerzési célú megkeresés. A reklámcélú adatkezeléshez történő hozzájárulás a regisztrációt követő 5 éves időtartamra vonatkozik kivéve, ha a Játékos ettől eltérően rendelkezik. Az adatok nem kerülnek továbbításra harmadik fél számára. A Játékban történő részvétellel kapcsolatos valamennyi adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Kft., mint együttes adatkezelők és a Lebonyolító, mint adatfeldolgozó a megadott személyes adataikat a Játékkal összefüggésben, a Játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezeli, illetve feldolgozza azért, hogy a Játékos részt tudjon venni a játékban. A Fundamenta a nyertes Játékosokat az eredményhirdetést követően a Játékszabályzatban részletezett módon értesíti, és egyezteti a nyeremények átvételét. A Fundamenta a regisztráció során megadott címhez kapcsolódóan kezeli a Játékosok belépési hivatkozását a Játékhoz való hozzáférés céljából. (Az adatkezelésről részletes információkat olvashat a honlap nyitóoldalán az Adatvédelmi Tájékoztatóban.) 3. Játékosok jogai és érvényesítésük A Fundamenta szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik, így különösen megfelel az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló a évi CXII. törvény, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek. A Fundamenta bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről. A Játékos bármikor tiltakozhat az adatai kezelése ellen, jogában áll adatai helyesbítését, kezelésének kötelező adatkezelés körét kivéve törlését és zárolását, a jövőbeni reklámküldés megtiltását kérni írásban a következő

4 elérhetőségeken: postai úton 1922 Budapest, illetve elektronikus úton a A Játékos a törlés során csak összes adatának törlését kérheti, nincs lehetőség részleges törlésre. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a Nyeremény átadása előtt kérelmezi. A Játékos jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a NAIH-hoz (jelen szabályzat II. fejezetének 5. pontja) vagy a lakóhelye vagy a tartózkodási helye szerint illetékes bírósághoz fordulhat. A Játékos a játék során kizárólag a játékhoz kapcsolódóan tehet jognyilatkozatokat személyes adatai kezelésével kapcsolatosan. Amennyiben a Játékos a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (1052 Budapest, Váci utca ) ügyfele, a Fundamenta Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nem tudja figyelembe venni, ha a Játékos korábban személyes adatai kezelésével kapcsolatosan eltérően nyilatkozott, mert a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nek, nem áll módjában a Játékost a megadott személyes adatok útján beazonosítani, így amennyiben egyébként is le szeretné tiltani az adatai reklámcélú kezelését, akkor lakás-előtakarékossági szerződésszáma, neve, anyja neve, születési ideje és helye, lakcíme adatai megadásával, ilyen tartalmú nyilatkozat vagy a 1922 Budapest címre történő eljuttatásával tudja azt megtenni. 4. Leiratkozás: Ha a Játékos a Játék alatt a reklámcélú üzenetekhez való hozzájárulását visszavonja, a játékban részt vesz, kivéve, ha leiratkozik a Játékról is. A Játékos hozzájárulását bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen vonhatja vissza. - a következőkben szabályozott leiratkozás pontban írtak szerint vagy - írásban a 1922 Budapest címre küldött levél formájában vagy - elektronikus úton az címre küldött ben. A visszavonó nyilatkozatot a Fundamenta és a Lebonyolító kettő munkanapon belül dolgozza fel. IV. A játékhoz kapcsolódó NAIH adatkezelési nyilvántartási számok: Fundamenta-Lakáskassza Zrt.: NAIH-86256/2015. direkt marketing. Direkt marketing Funder adatbázisban hozzájárulást adó személyek megkeresése közvetlen üzletszerzési célból Fundamenta-Lakáskassza Kft.: NAIH-86501/2015. direkt marketing. Direkt marketing Funder adatbázisban hozzájárulást adó személyek megkeresése közvetlen üzletszerzési célból

5 V. A Játék weboldala Budapest, Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Szervező

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Álomotthon teszt nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2014. szeptember 24. és október 31. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat I. Bevezetés A jelen szabályzat a www.funder.hu honlap adatvédelmi szabályzata. A www.funder.hu honlap (a továbbiakban: oldal) a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (a továbbiakban: FLK)

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Szerzôdésmódosítási adatlap

Szerzôdésmódosítási adatlap Szerzôdésmódosítási adatlap Kérjük nyomtatott betûkkel kitölteni, és minden példányt eredetiben aláírni! Szerzôdésszám Eredeti szerzôdéses összeg (Ft) FundamentaLakáskassza példánya Módosításibejelentés

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A TIPPELD MEG A HÉT KÉRDÉSÉT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

JÁTÉKSZABÁLYZAT A TIPPELD MEG A HÉT KÉRDÉSÉT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA JÁTÉKSZABÁLYZAT A TIPPELD MEG A HÉT KÉRDÉSÉT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA I. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Tippeld meg a hét kérdését! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Fundamenta-

Részletesebben

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat Csobbanj egy autóért A Gyulai Várfürdő Kft. (5700. Gyula, Várkert u. 2. Cégjegyzékszám: 04-09-002830, Adószám: 11049755-2-04,a továbbiakban:

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Adventi nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2013. november 25.- 2013. december 22. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Töltsd meg a szobát nyereményekkel nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2014. május 12. és 2014. június 15. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója Adatkezelési tájékoztató A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója A Stúdió Liszt Kft. a személyes adatok védelmét kiemelten fontos feladatának tekinti, ezért mindent megteszünk annak

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44) által

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 1. Általános rendelkezések... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat:

Adatkezelési szabályzat: Adatkezelési szabályzat: I. Bevezetés: A jelen szabályzat a www.fundimini.hu oldal adatvédelmi szabályzata. A www.fundimini.hu oldal a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca 19-21., cjsz.:

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

FundiMini zseton kivezetés. Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztató

FundiMini zseton kivezetés. Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztató FundiMini zseton kivezetés Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztató 1). A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Zseton kivezetés online játékot (továbbiakban Játék ) a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhely: 1052. Budapest

Részletesebben

NN Direkt regisztrációs nyereményjáték

NN Direkt regisztrációs nyereményjáték NN Direkt regisztrációs nyereményjáték - nyereményjáték részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ( Szabályzat ) 2017.06.01. napjától hatályos Az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa

Részletesebben

Otthonok és megoldások - Nyerj a FundaHome alkalmazással! bloggereknek szóló nyereményjáték Felhasználói- és Részvételi Feltételek

Otthonok és megoldások - Nyerj a FundaHome alkalmazással! bloggereknek szóló nyereményjáték Felhasználói- és Részvételi Feltételek Bevezetés Otthonok és megoldások - Nyerj a FundaHome alkalmazással! bloggereknek szóló nyereményjáték Felhasználói- és Részvételi Feltételek Az alábbi Felhasználói- és Részvételi Feltételek (továbbiakban:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2018. július 9. 0:00 órától 2018. szeptember 9. 24:00

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Adventi nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2013. november 25.- 2013. december 22. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A kertimag.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 2018. 11.12. 2018. 12.28. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

A Magyar Narancs weboldalán ( meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata

A Magyar Narancs weboldalán (  meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata A Magyar Narancs weboldalán (www.magyarnarancs.hu) meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat a Magyar Narancs Kft (székhely:1094 Budapest, Páva utca 8.,

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata

A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút 21.km., Cégjegyzékszám: 13-09-072999, honlap: www.penny.hu,

Részletesebben

Szerződésmódosítási nyilatkozat

Szerződésmódosítási nyilatkozat Szerződésmódosítási nyilatkozat Kérjük nyomtatott betűkkel kitölteni, és minden példányt eredetiben aláírni! Szerződésszám Módosításbejelentés Eredeti szerződéses összeg (Ft) FundamentaLakáskassza példánya

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről;

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről; Adatkezelési tájékoztató A Fitneszfészek Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-185189; Székhely: 2230 Gyömrő, Bercsényi utca 4; Honlap: http://www.fitneszfeszek.hu/; Elektronikus levélcím: fitneszfeszek@gmail.com;

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Heves Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Heves Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Heves Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban

Részletesebben

FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet!

FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet! FHB NetB@nkkal, játszva nyerhet! 1. A Játék időtartama 2015. március 02. napjának 00.00 órájától 2015. április 30. napja 24.00 óráig. 2. A Játék Szervezője FHB Bank Zrt. 1082 Budapest, Üllői út 48. 3.

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek, illetve azokat teljesítik:

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek, illetve azokat teljesítik: JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Játék szervezője Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 1138 Budapest Váci út 140.; továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot (továbbiakban: Játék) szervez a Media Markt hírlevélre feliratkozók

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Rászoruló Hallgatókért Közalapítvány, mint adatkezelő a hátrányos helyzetű, nyíregyházi állandó lakcímmel rendelkező a felsőoktatási alapképzésben résztvevő hallgatók

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT

Adatvédelmi szabályzat SZABÁLYZAT Adatvédelmi szabályzat A hírlevél feliratkozás célja A HG Rekláminfó Kft. hírlevél feliratkozási kampányt szervez. A kampányban önkéntesen regisztráló személyek adataiból a HG Rekláminfó Kft. üzletszerzési

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Net Innovation Kft (Címe: 3535 Miskolc Csendes út 44.) (a továbbiakban: Szervező) által a 2015.10.26.-án

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat A BestByte Kft. (székhely: 1139 Budapest, Fáy utca 45., Cg.: 01-09-923260; továbbiakban: BestByte), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Hatályba lép: 2018.05.23 Oldalszám:1/5 Adatvédelmi Nyilatkozat A (továbbiakban: Adatkezelő), mint adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályok és a kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Jelen Adatvédelmi tájékoztatást a PontVelem Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: PontVelem Nonprofit Kft., cégjegyzékszám: 13-09-145720, székhely:

Részletesebben

Belépési nyilatkozat és hozzájárulás. Alulírott, ezúton nyilatkozom, hogy a Franciaországi Ösztöndíjasok Egyesülete rendes tagjai sorába lépek.

Belépési nyilatkozat és hozzájárulás. Alulírott, ezúton nyilatkozom, hogy a Franciaországi Ösztöndíjasok Egyesülete rendes tagjai sorába lépek. Belépési nyilatkozat és hozzájárulás Alulírott, ezúton nyilatkozom, hogy a Franciaországi Ösztöndíjasok Egyesülete rendes tagjai sorába lépek. Az Egyesület alapszabályát megismertem, célkitűzéseit, szellemiségét,

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) a Szomatodrama.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felületén történő regisztrációjával és adatainak megadásával, illetve a Weboldal

Részletesebben

Baba Mama expo nyereményjáték 2018

Baba Mama expo nyereményjáték 2018 Baba Mama expo nyereményjáték 2018 2018. 11.16. 2018. 11.18. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

Játék- és adatkezelési szabályzat Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték

Játék- és adatkezelési szabályzat Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzat Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték Jelen szabályzat az Beauty & Style 2018 kiállítás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szabályainak rögzítése céljából

Részletesebben

AZ NKM ÁRAMSZOLGÁLTATÓ Zrt. NYERŐ ENERGIA. nyereményjátékának. részvételi- és játékszabályzata

AZ NKM ÁRAMSZOLGÁLTATÓ Zrt. NYERŐ ENERGIA. nyereményjátékának. részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója AZ NKM ÁRAMSZOLGÁLTATÓ Zrt. NYERŐ ENERGIA nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A játék szervezője az NKM Áramszolgáltató Zrt. (székhely: 6720 Szeged,

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Játékszabályzat. LAKÁS 2018 nyereményjáték

Játékszabályzat. LAKÁS 2018 nyereményjáték Játékszabályzat LAKÁS 2018 nyereményjáték 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LAKÁS 2018 nyereményjáték szervezője a Net Média Kiadó és Internet-tartalomszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytáraság. (Cím: 1033 Budapest,

Részletesebben

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK Az ELMŰ Hálózati Kft. adatkezelési tájékoztatója - Üzletfejlesztési célú alkalmazás fejlesztési igények gyűjtésére szolgáló - rendezvény regisztrációjához kapcsolódóan a természetes személyeknek a személyes

Részletesebben

Direkt Marketing célú adatkezeléshez

Direkt Marketing célú adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató Direkt Marketing célú adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Név: Székhely: R.C-21 Kft. Pécs Cégjegyzékszám: 02-09-067805 Adószám: 12746778202 Képviseli: Meszlényi Ferenc II.

Részletesebben

c) valamint követője az Allianz Hungária Instagram oldalának

c) valamint követője az Allianz Hungária Instagram oldalának SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Allianz Utasbiztosítás Hűségprogram Nyereménysorsolás 2018. november 19. 2018. december 9. Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Sport Move kft (Adószám: 23736254-2-42, Cégjegyzékszám: 01 09 975890); Székhely/fióktelep: 1158. Bp. Thököly út 54.; Honlap:https://spartanfitt.com; Elektronikus levélcím: spartanfitt@mail.com;

Részletesebben

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata

Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata Nextent Informatika Zrt. RankIT játékszabályzata 1. A Nextent Informatika Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47 49. adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH 83388 /2015, továbbiakban: Szervező

Részletesebben

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA Álomotthon teszt NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZ ÁTÉK SZERVEZŐJE A Álomotthon teszt elnevezésű nyereményjáték ( Játék Játék ) szervezője a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhely: 1052

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató NYILATKOZAT A jelentkezési lap mellékleteként csatolt Adatkezelési tájékoztatót megismertem, hozzájárulok ahhoz, hogy az Országgyűlés Hivatala személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje...

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A jelen Adatkezelési Szabályzat irányadó a Penny Market Kft. (székhelye: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 50. számú Főút 21. Kilométerkő, cégjegyzékszáma: 01-09-661927,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. /Hatályos: szeptember 12. napjától/

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. /Hatályos: szeptember 12. napjától/ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ /Hatályos: 2017. szeptember 12. napjától/ A) Bevezető Az Avanzamento Oktatási Szolgáltató Betéti Társaság (1112 Budapest, Brassó út 17., adószám: 25954449-1-43, bankszámlaszám:

Részletesebben

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat hatálya kiterjed a/az...egyesületre (a továbbiakban: Adatkezelő). 2. A

Részletesebben

Játékszabályzat 3. számú Melléklete. Adatvédelmi Szabályzat. Az UNIVER STAR WARS nyereményjáték hivatalos Adatvédelmi Szabályzata

Játékszabályzat 3. számú Melléklete. Adatvédelmi Szabályzat. Az UNIVER STAR WARS nyereményjáték hivatalos Adatvédelmi Szabályzata Játékszabályzat 3. számú Melléklete Adatvédelmi Szabályzat Az UNIVER STAR WARS nyereményjáték hivatalos Adatvédelmi Szabályzata A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó az UNIVER Product Zrt. (székhely:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A SZAKMUNKAK.COM EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A SZAKMUNKAK.COM EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A SZAKMUNKAK.COM EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat hatálya kiterjed a Szakmunkak.com Egyesületre (a továbbiakban: Adatkezelő). 2. A szabályzat

Részletesebben

A Játék célja, hogy erősödjön az ügyfelek vezetési tudatossága, illetve közlekedési ismereteikről a Szervező képet kapjon.

A Játék célja, hogy erősödjön az ügyfelek vezetési tudatossága, illetve közlekedési ismereteikről a Szervező képet kapjon. Legyen minden utad gondtalan! Nyereményjáték 2018 2018. május 3. 2018. június 3. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Piatnik Budapest Kft. Csiki-csuki társas buli nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Piatnik Budapest Kft. (székhely:

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat:

Adatkezelési szabályzat: Adatkezelési szabályzat: I. Bevezetés: A jelen szabályzat a www.fundimini.hu oldal adatvédelmi szabályzata. A www.fundimini.hu oldal a Fundamenta- Lakáskassza Kft. (1052 Budapest, Váci utca 19-21., cjsz.:

Részletesebben

JOGI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

JOGI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ JOGI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat, az oldal megnyitásával és adatai elküldésével Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SEGÍTSÉG A FOLTKEZELÉSBEN elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

1. A Szerencsejáték Zrt., mint adatkezelő adatai

1. A Szerencsejáték Zrt., mint adatkezelő adatai A Szerencsejáték Zrt. adatkezelési tájékoztatója a pénzmosás és a finanszírozása megelőzését és megakadályozását, valamint a pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések végrehajtását érintő adatkezelésével

Részletesebben